«Πωλούνται Καλάσνικοφ (σε τιμή ευκαιρίας)»

«Πωλούνται Καλάσνικοφ (σε τιμή ευκαιρίας)»

Του Κυριάκου Αθανασιάδη

Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν το Halloween στην Αμερική, και στον Λευκό Οίκο έγιναν διάφορες εκδηλώσεις, πάρτι κλπ., για τα παιδιά των υπαλλήλων και για σχολεία που επισκέφτηκαν το λαμπρό αυτό μέγαρο. Σε ένα από αυτά τα πάρτι, κάποιος σκέφτηκε να κάνει ένα δρώμενο: έδωσε κόκκινα χαρτάκια στα παιδιά, σαν τουβλάκια, τους είπε να γράψουν το όνομά τους επάνω και, στη συνέχεια, να τα κολλήσουν στον τοίχο, σε μια συγκεκριμένη επιφάνεια, για να Χτίσουν Ένα Τείχος.

Έτσι, όμορφα και απλά, χτίστηκε πράγματι ένα Τείχος. Όχι στα σύνορα με το Μεξικό — αλλά στο μυαλό των παιδιών? στην καρδιά τους.

Δεν ξέρω τι ιδέα έχετε για τον Τραμπ και την Προεδρία του. Η δική μου είναι η χειρότερη, όπως έχω σημειώσει πολλές φορές εδώ. Πέραν όλων των άλλων που αφορούν το σήμερα, φρονώ ότι το στίγμα στο μέτωπο της Αμερικής δεν υπάρχει πια καμία απολύτως πιθανότητα να ξεπλυθεί. Καμία πιθανότητα, ποτέ. Οι ΗΠΑ υπέπεσαν σε τερατώδες αμάρτημα θέτοντάς τον επικεφαλής του απομονωτισμού τους, και θα το πληρώσουν πολύ ακριβά. Και είναι κρίμα: η χώρα της Ελευθερίας, ή έστω της επαγγελίας τής Ελευθερίας, ένας φάρος για όλο τον ελεύθερο κόσμο, θα καταντήσει παρίας. Η Αμερική θα γίνει ο νέος Τρίτος Κόσμος.

Όσο γίνονταν αυτά, είκοσι (20) ασυνόδευτα προσφυγόπουλα έφταναν με το ΚΤΕΛ στο Σιδηρόκαστρο και οδηγήθηκαν σε ένα ξενοδοχείο εκεί, στο οποίο φιλοξενούνται και άλλοι πρόσφυγες και μετανάστες. Η είδηση βγήκε στα σάιτ. Εμείς την είδαμε στο epiloges.tv. Και τώρα ξεχάστε και τον Τραμπ και το χαΐρι του, πάρτε μια βαθιά ανάσα και μπείτε στον κόπο να διαβάσετε κάποια από τα σχόλια που έγραψαν κάτοικοι της περιοχής κάτω από την είδηση (τα μεταφέρουμε αυτολεξεί):

* * *

παρτους σπιτι σου.καντους γαμπρους κ αν εισαι ελευθερη παντρεψου τους πονοψυχη.?

μουσουλμανοι ειναι....αν σ''ακουσουν οτι τους ειπες Χριστιανους θα σε λυντσαρουν

σε λίγο καιρό δεν θα τολμαμε να λέμε ότι είμαστε χριστιανοί

Απλά όταν έρθει η ώρα μην τους ξεχάσετε τους κακομοίρηδες με τα ξενοδοχεία που τούς βάζουν δίπλα στις περιουσίες σας και μαζί με τα παιδιά σας.

Μια που υπαρχουν λεφτα ας τους πανε πισω και ας τους βοηθησουν εκει και οχι να τους φορτωνουν σε αλλες κοινωνιες με της οποιες δεν εχουν καμια σχεση.

Που είστε Δήμαρχοι, Σύμβουλοι, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ τι έγινε, το στόμα σου κλειδωμένο το έχεις, μπροστάρης εσύ και οι υπόλοιποι δίπλα σου..... Ξύπνα ρεεε

Εδώ ο δήμαρχος τι κάνει κοιμάται; ηη... Ξεσηκωθηκαν παντού αυτός τι κάνει;?

Ο Στρυμόνας είναι κοντά ευτυχως?

Να πάνε στην πατρίδα τους ..Εδώ διαμαρτύρονται ότι δεν τους προσέχουμε....οι δικοί μας άστεγοι έχουν ότι αυτοί;;;

Γιατί δεν φταίνε; Άφησαν την πατρίδα τους χωρίς να την υπερασπιστούν και διαμαρτύρονται γιατί δεν ζουν σαν βασιλιάδες;;;Κάποιοι τα τσεπωνουν και τους φέρνουν σε μας που είμαστε φιλεύσπλαχνοι...Σε δέκα χρόνια το ισλάμ θα κυβερνήσει την Ελλάδα και μεις θα είμαστε μειονότητα αφού γεννάνε πολλά παιδιά και τα ταιζουμε εμεις.

μα αυτοί εδώ δεν είναι μετανάστες αλλά λαθρο εισβολείς!!!

Αυτοί είναι..........νύχτα τους φέρνουν...νύχτα μας πιάσανε....ο νοών νοείτω.........

Ήθελα ν ξερά ποιοι ξεφτίλες ξενοδόχοι στο σιδ/στρο τους έβαλαν στο κατάλυμα τους... προδοτες κ πουλημένοι για λίγα αργύρια είναι.... εύχομαι μην μείνει τουβλακι από το ξενοδοχείο τους

δεν έχουμε και πολλά ξενοδοχεία στο σιδιροκαστρο ελλη δύο εινε ενα απο τα δύο?

αφού απο τής 12 χιλιαδες κατοίκους του Σιδηροκάστρου έδιωξαν τής 10 ας φέρουν πακιστανούς να το ξαναγεμισουν ντροπή αυτό μόνο έχω να πω

πρώτο.....δεν είναι πρόσφυγες.... δεύτερο....από τι κινδυνεύουν στην χώρα τους???? Στο Μαρόκο,,, Πακιστάν,, Μπαγκλαντές,, Ινδία ,, Αφγανιστάν. Δεν έχουν πόλεμο....εδώ έρχονται ως ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…

πε τα ρε φιλέ ... θα ξεχάσουμε ότι έχουμε διαβάσει σε ιστορία γεωγραφία κτλ... κ ακομη θα ξεχάσουμε κ οτι βλέπουμε μπροστα μας... του βαφτίζουμε όλους πρόσφυγες κ τέλος... Κ τους συγκρίνουμε με κανονικούς πρόσφυγες….

Δρομο να πάρουν διώξτε τους?

γιατί δεν τους πήγαν στη Βουλγαρία να περάσουν καλα?

η Βούλγαροι έχουν κλίσει τα συνορα τους ξιπνισαν αυτή εμις κοιμόμαστε ακομα

προσφυγες?με κινητα τελευταιας τεχνολογιας κ κονταρια για σελφι?μας δουλευουν ολοι μου φαινεται?

Θα κατακλυσουν την Ελλαδα.υπαρχει σχεδιο εξισλαμοποιησης των ελληνων.

άδεια οπλοφορίας βγάλε θα χρειαστεί.Απο κυβέρνηση πλευρά μην περιμένεις κάτι παραπάνω.?

ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΎ ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

οταν θα μπενουν στο σπιτι σας να κλεψουν να σας βιασουν επειδη ειναι νεοι και θελουν γυναικα που δεν της δεινουν καμια αξια που την βλεπουν σαν ζωο τοτε να δεις πιος ειναι ο χριστιανος εκτος αν σε ικανοποιει?

αυτοι παιζουν τα παιχνιδια τους και εμεις τσιμπαμε η ελλαδα τελος ισλαμοποιηση

Mplokareisteta Ola min afeinetai oute myja afrikaniki mesa stis serres

Πωλούνται καλάζνικοφ σε τιμή ευκαιρίας.

* * *

Δεν ξέρω πόσο ντρέπεστε γι' αυτά τα σχόλια, γι' αυτό το αίσχος, που φυσικά ξεκινά από την απόλυτη αμορφωσιά. Εγώ πάλι δεν ντρέπομαι καθόλου, τα έχω συνηθίσει.

Εγώ μόνο φοβάμαι, μόνο τρέμω.