ΑΠΟΨΗ

Κερδίσαμε τη δίκη για τις αντικειμενικές. Ε και…

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015, 10:11
Τον Νοέμβριο του 2013 ξεκινήσαμε ως Δράση την μάχη για τις αντικειμενικές αξίες. Χθες κερδίσαμε τελεσίδικα τη δίκη και μάλιστα με αναδρομική ισχύ από τον Μάιο του 2015. «Ε και…» θα μου πείτε, το κράτος θα μειώσει τις αξίες και θα ανεβάσει τους συντελεστές. Οπότε μια τρύπα στο νερό. Γράφει ο Θεόδωρος Σκυλακάκης.
Κερδίσαμε τη δίκη για τις αντικειμενικές. Ε και…

Σαδομαζώ

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015, 08:03
Εντάξει. Ο καστανάς χρωστούσε 70.000, όπως είπε στην τηλεόραση, και σωστά το κράτος που χρωστάει της Μιχαλούς έδωσε εντολή να τον συλλάβουν μετά από καταγγελία (πατροπαράδοτο χόμπι), όπως θα έκαναν σε τζιχαντιστή. Έχω όμως και άλλες ιστορίες για χρεωστούμενα.
Σαδομαζώ

Επικίνδυνοι χειρισμοί στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015, 00:07
Οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που θεσμοθετήθηκαν τα τελευταία χρόνια στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας την επανέφεραν σε ένα υγιές λειτουργικό πλαίσιο με αποτέλεσμα την προσέλκυση επενδύσεων. Δυστυχώς οι πληγές του παρελθόντος επέστρεψαν.
Επικίνδυνοι χειρισμοί στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας

«Είδαμε τα χειρότερα», στο Χρηματιστήριο Αθηνών;

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015, 00:04
Καθώς οι αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου των τραπεζών είναι σε εξέλιξη, και μετά την κατάρρευση τιμών πολλών τραπεζικών τίτλων στο προηγούμενο διάστημα, εύλογη η ανησυχία ανάμεσα σε επενδυτές και το ερώτημα: «είδαμε τα χειρότερα» στο χρηματιστήριο Αθηνών;
«Είδαμε τα χειρότερα», στο Χρηματιστήριο Αθηνών;

Αν θέλουν, μπορούν…

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015, 00:03
Το περασμένο Σάββατο, διάβασα για έρευνα σε υποκατάστημα ξένης τράπεζας στην Αθήνα με στόχο στοιχεία φωτιά, όπως έλεγε η αποκλειστική πληροφόρηση. Σκέφτηκα αυτό που φαντάζομαι σκέφτονται οι περισσότεροι σ' αυτές τις περιπτώσεις. «Μια ακόμα κίνηση εντυπωσιασμού από την οποία δεν θα βγει τίποτα, άλλωστε το πρόσφατο παρελθόν έχει δείξει πως σπάνια έρευνα για μαύρο χρήμα έχει καταλήξει κάπου».
Αν θέλουν, μπορούν…

Καμένοι από χέρι

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015, 00:02
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ξεκίνησε, παρομοιάζοντας εαυτή με τη συνεργασία ΕΛΑΣ - ΕΔΕΣ και στόχο την ανατίναξη του σύγχρονου Γοργοποτάμου που ήταν το επάρατο Μνημόνιο. Όσες φορές ρωτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας για την παράταιρη πολιτική συνύπαρξη, την χαρακτήριζε μια «έντιμη σχέση» που υπαγορεύτηκε από την ανάγκη σωτηρίας της χώρας.
Καμένοι από χέρι

Η μεγαλύτερη μπουγάδα στην Ευρώπη

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015, 00:01
Οι αυξήσεις κεφαλαίου της Τράπεζας Αττικής και των συνεταιριστικών τραπεζών αντιμετωπίζονται με εχθρότητα από μία κατεστημένη θεσμική δομή του τραπεζικού συστήματος. «Αγνοούν» το γεγονός ότι στην Ευρώπη λειτουργούν χιλιάδες τοπικές τράπεζες, ενώ έχουν μία ακατανόητη ανοχή στο σκιώδες τραπεζικό σύστημα που θα δημιουργηθεί από τα distress funds.
Η μεγαλύτερη μπουγάδα στην Ευρώπη

Τούνελ στην άκρη του φωτός

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, 08:04
Η εκδίκηση της τεχνολογίας 5ης γενιάς είναι ότι πλέον κυκλοφορεί με μόνιμα εξαρτήματα τα παιδιά μας. Αν ποτέ πέσει το ίντερνετ για κάποιο λόγο, φοβάμαι να φανταστώ πόσο άχρηστα και αμήχανα θα νιώσουν όλα, πεταμένα σε έναν κόσμο χωρίς Wi-Fi, τόσο αδίστακτο, που θα χρειαστεί να επικοινωνήσουν χωρίς texting.
Τούνελ στην άκρη του φωτός

Οι επενδύσεις στη ζυγαριά του χρόνου

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, 00:08
Τις περισσότερες φορές οι αποτελεσματικές μέθοδοι επένδυσης ή οι αποτελεσματικές εταιρείες επιτυγχάνουν υψηλούς ρυθμούς γιατί συνδυάζουν ένα ευρύ φάσμα παραμέτρων που λειτουργεί μακροπρόθεσμα προς όφελος τους.
Οι επενδύσεις στη ζυγαριά του χρόνου

Η επαναφορά του Ασφαλιστικού

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, 00:07
Έχοντας διατυπώσει στο παρελθόν τις πιο ρηξικέλευθες προτάσεις για το Ασφαλιστικό, ο Στέφανος Μάνος επανέρχεται και παρεμβαίνει, με άρθρο του στο liberal.gr, για το τί πρέπει να γίνει σήμερα: "Να αποδεχθούμε την πραγματικότητα και να ενεργήσουμε σύμφωνα με αυτή"...
Η επαναφορά του Ασφαλιστικού

Η έξυπνη σήτα του ηλίθιου χρήσιμου

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, 00:05
Μονοί διπλοί έπεσαν οι Γάλλοι πάνω στις επαναληπτικές τους κι έκαναν λαμπόγυαλο τον θρίαμβο Λεπέν. Δεν της έδωσαν περιφερειακή ούτε για δείγμα. Ποιοι; Οι Γάλλοι. Που την αποθεώσανε στις πρώτες εκλογές. Που έναν εθνικισμό τον σέρνουν, όσο να πεις. Που τους μιλάς «στα ξένα» και σε αγριοκοιτάζουν. Κι όμως... Εμείς να εδώ. Να εδώ βρε. Στον εμπριμέ τον καναπέ.
Η έξυπνη σήτα του ηλίθιου χρήσιμου

Ξεκινάει η κατάρρευση των αγορών και της παγκόσμιας οικονομίας;

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, 00:04
Η ισοτιμία του κινέζικου νομίσματος (Yuan Renminbi) έναντι του Αμερικάνικου δολαρίου σχεδόν κατέρρευσε μέσα σε μια μέρα, χάνοντας 1,5%, δηλαδή το 50% της ετήσιας μεταβολής του! Η εξέλιξη αυτή θορύβησε τις παγκόσμιες χρηματιστηριακές αγορές που άρχισαν να κατρακυλάνε. Είμαστε στα πρόθυρα μιας νέας παγκόσμιας κατάρρευσης;
Ξεκινάει η κατάρρευση των αγορών και της παγκόσμιας οικονομίας;

Εικόνα σου είμαι…

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, 00:03
Βολεύουν τα δικά τους παιδιά και ακολουθούν λογικές νεποτισμού; Δείχνουν ασυνέπεια και δεν έχουν σχέδιο για τη χώρα; Ασκούνται σε αυτοσχεδιασμούς και εμφανίζονται τόσο ερασιτέχνες; Η αλαζονεία συνοδεύει πολλούς από αυτούς; Καθημερινά σχεδόν, πέφτουμε από τα σύννεφα. Μαθαίνουμε κυβερνητικές ενέργειες και αρνητικούς τρόπους πολιτικής συμπεριφοράς και μένουμε άφωνοι.
Εικόνα σου είμαι…

Συνεννόηση με το στανιό

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, 00:02
Αιφνιδίως η εικόνα άλλαξε. Ο υπηρεσιακός πρόεδρος της Ν.Δ. δεν αποκλείει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ υπό προϋποθέσεις, προκειμένου να αποτραπεί εθνική καταστροφή. Και οι υποψήφιοι Πρόεδροι Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχουν αποκλείσει την πιθανότητα.
Συνεννόηση με το στανιό

Ποιοι θα διασπάσουν τη Νέα Δημοκρατία

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, 00:01
Έχει η Ελλάδα Εθνάρχη; Μέχρι πρότινος οι οπαδοί της δεξιάς πίστευαν ότι Εθνάρχης είναι ο Καραμανλής. Ο Κωνσταντίνος, ο ιδρυτής. Ο καραμανλικός κ. Παπαγγελόπουλος, ο οποίος συμμετέχει στη δεύτερη κυβέρνηση της Αριστεροδεξιάς, υποστηρίζει ότι νέος Εθνάρχης είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Τι έγινε ρε παιδιά; Επεξεργάζονται σχέδια διάσπασης της Νέας Δημοκρατίας;
Ποιοι θα διασπάσουν τη Νέα Δημοκρατία

Πώς τα κατάφερε η Κύπρος, τι συμβαίνει με τις ελληνικές ναυτιλιακές και τα κανάλια

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015, 00:06
O Κύπριος υπουργός Μεταφορών μιλά για την έξοδο απ'τα μνημόνια, το πώς αντιμετωπίζεται η Ελλάδα στους διεθνείς Οργανισμούς, τους υδρογονάνθρακες και για όσα ακούγονται για τη φυγή ελληνικών εταιρειών στην Κύπρο. Συνέντευξη στον Θανάση Μαυρίδη.
Πώς τα κατάφερε η Κύπρος, τι συμβαίνει με τις ελληνικές ναυτιλιακές και τα κανάλια

Το προσωπικό στοίχημα του Κάμερον

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015, 00:06
Είναι άριστος σε πολιτικούς τακτικισμούς και ελιγμούς, όχι όμως και σε άσκηση στρατηγικής. Είναι επίσης ευρέως γνωστό ότι, παρότι Αγγλοσάξονας, διακρίνεται για το εκρηκτικό του ταμπεραμέντο. Όταν θυμώνει δεν συγκρατείται με τίποτα, κι αυτό δεν το κάνει μόνο με τους συνεργάτες του, αλλά, δυστυχώς, και με τους ομολόγους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το προσωπικό στοίχημα του Κάμερον

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη 11/12/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα