Ο νέος Φιλελεύθερος είναι το στοίχημα της ανάπτυξης

Το Σάββατο θα βρείτε στο περίπτερο τον εβδομαδιαίο, πλέον, Φιλελεύθερο. Μία εφημερίδα με μεγάλη έμφαση στις αγορές. Επειδή πιστεύουμε ότι η ελληνική αγορά έχει εισέλθει σε μία νέα περίοδο. Ότι είμαστε στην αρχή ενός νέου κύκλου. Οι αγορές θα μπουν και πάλι στην καθημερινή μας ζωή. Θα μας απασχολούν ολοένα και περισσότερο. Είναι κι αυτό μια μορφή επιστροφής στην κανονικότητα.

Οι αγορές υπήρξαν ανέκαθεν ένα σημείο αναφοράς μας. Αναγκαστήκαμε να βγούμε από το δάσος με τις οθόνες μας όταν ο κόσμος μας απειλήθηκε από τον «πολιτισμό της πλατείας» και από την λαίλαπα του 2015. Δεν έχουμε ακόμη απομακρυνθεί από τον κίνδυνο ένας πυρομανής να βάλει φωτιά στο δάσος, αλλά σε κάθε περίπτωση έχουμε προλάβει να διασώσουμε αρκετά πράγματα. Και δεν είναι μόνο η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη που έπαιξε τον ρόλο της σε αυτό. Είναι και η αναγκαστική ενηλικίωση του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω της οποίας, αν και εφόσον ολοκληρωθεί, σημειώνεται μία σημαντική ήττα σε βάρος του λαϊκισμού.

Το στοίχημα του ημερήσιου Φιλελεύθερου ήταν η αλλαγή σελίδας στην χώρα. Το επόμενο στοίχημα, αυτό της εβδομαδιαίας έκδοσης του Φιλελεύθερου, είναι αυτό της οικονομικής ανάπτυξης. Μια Ελλάδα ισχυρή οικονομικά μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση στο μέλλον. Αντίθετα, η Ελλάδα της χρεοκοπίας, της παρακμής, δεν μπορεί να ελπίζει ότι έχει προοπτικές.

Αύριο Σάββατο θα κρατήσετε δύο εφημερίδες στα χέρια σας. Τον Φιλελεύθερο που γνωρίσατε, πιο πλούσιο σε ύλη και την οικονομική – επενδυτική εφημερίδα Liberal Markets. Δίνουμε, λοιπόν, ραντεβού το Σάββατο. Με την ίδια συνέπεια και αγωνιστικότητα. Επειδή η ενημέρωση έχει ταυτότητα!

Θανάσης Μαυρίδης
[email protected]

ΥΓ: Για τις προοπτικές του Ελληνικού Χρηματιστηρίου για το 2020, θα συζητήσουμε με τον Κωνσταντίνο Χαροκόπο, τον Μάνο Χατζηδάκη της Beta Χρηματιστηριακής και τον Ηλία Ζαχαράκη της Fast Finance ΑΕΠΕΥ, το Σάββατο στις 10.30 π.μ. στο Ξενοδοχείο «Κάραβελ», στα πλαίσια του Money Show. Σας περιμένουμε! Την ίδια μέρα με την έκδοση του νέου Φιλελεύθερου. Τυχαίο; Δεν νομίζω!