Ο καιρός γαρ εγγύς

Η «Ομάδα Ε» διαθέτει απόρρητη εξωγήινη τεχνολογία που μπορεί να δημιουργήσει ένα ηλεκτρικό φράγμα στα θαλάσσια σύνορά μας. Ένα αδιαπέραστο τείχος που θα λύσει μια δια παντός το πρόβλημα των παράνομων μεταναστών. Επίσης, η «Ομάδα Ε» έχει αόρατα πλοία που πετούν σε όλο το μήκος και πλάτος του FIR Αθηνών! Άπιστα γατάκια, ο πλανήτης Χ πλησιάζει, η αποκάλυψη έρχεται!

Ο ελληνισμός διαθέτει μυστικά όπλα. Είναι παγκοσμίως γνωστό ότι η Ελλάδα δεν πεθαίνει. Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και τα λοιπά και τα λοιπά. Κι είναι βέβαιο ότι την κατάλληλη ώρα τα μυστικά όπλα μας θα χρησιμοποιηθούν κατά των αλλοφύλων. Τα βράδια που πέφτουμε για ύπνο να έχουμε τούτο μόνο υπόψη μας: Τα αμερικανικά διαστημόπλοια πετούν με την Απολλώνια τεχνολογία. Αλλά έτσι είναι αυτοί! Πάντα τέτοιοι ήσαν οι οπαδοί του Μαμωνά. Τους προσφέραμε σοφία και μας έδωσαν σε αντάλλαγμα παλιόχαρτα, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να εξοφλήσουμε τους παγκόσμιους τοκογλύφους! Θύμα των αδιάντροπων κερδοσκόπων ο αγνός στρατιώτης Σώρρας. Χάθηκε μία μάχη, αλλά όχι ο πόλεμος.

Είναι θέμα χρόνου η Ελλάδα να πάρει και πάλι τα ηνία του κόσμου στα χέρια της. Να γίνει η ηγέτιδα δύναμη. Ποιος θα μπορεί να αντισταθεί σε ένα κράτος με τέτοια τεχνολογία; Αυτό που πήραν οι αμερικανοί για τα διαστημόπλοιά τους ήταν μία μικρή σταγόνα από όσα κουβαλάνε στις αποσκευές τους οι θρυλικοί Ελ! Τα νέα δεν μπορούν να κρατηθούν άλλο μυστικά. Γι αυτό και ο ελληνικός στρατός μιλάει, πλέον, για πλοία που κινούνται εντός του FIR Αθηνών, σαν να είναι αεροπλάνα! Δεν μπορούν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους. Διότι ξέρουν ότι τα δικά μας πλοία θα ταξιδεύουν παντού. Και στις θάλασσες και στους ουρανούς!

Ξέρουν οι επιτελείς μας ότι θα μπορούμε να απομονώσουμε τον Παράδεισό μας από όλους εκείνους που θα θελήσουν να κλέψουν τα μήλα από τον κήπο των Εσπερίδων. Αλλά δεν μπορούν ακόμη να πουν κουβέντα για το μεγάλο ηλεκτρικό τείχος. Γι αυτό οι όποιες διαρροές γίνονται για ένα μικρό πλωτό φράγμα. Αλίμονο αν πίστευαν ότι μπορεί κανείς με παιγνίδια από τα Τζάμπο να αποκλείσει τους αλλόθρησκους…

Ο καιρός γαρ εγγύς. Το λένε και οι γραφές. «Τα γραφόμενα θα συμβούν όταν θα αρχίσει η συζήτηση για τα δώδεκα μίλια», λέει η μία προφητεία. « Όλα θα ξεκινήσουν όταν η Ιερουσαλήμ γίνει πρωτεύουσα του Εβραϊκού κράτους», λέει η άλλη. Ζούμε σε ιστορικούς καιρούς! Αναμφίβολα. Εμείς κοιμόμαστε και η τύχη μας δουλεύει! Ή αλλιώς, δουλευόμαστε όλοι…

Θανάσης Μαυρίδης
[email protected]