Η τεράστια συνεισφορά των Ένοπλων Δυνάμεων και οι επικοινωνιακές φανφάρες Καμμένου!

Η τεράστια συνεισφορά των Ένοπλων Δυνάμεων και οι επικοινωνιακές φανφάρες Καμμένου!

Του Κωνσταντίνου Λουκόπουλου

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας αποτελούν κατά γενική ομολογία και αναγνώριση τον πλέον οργανωμένο κρατικό μηχανισμό που διαθέτουμε. Μία όντως φωτεινή ελπίδα μέσα στην αξιοθρήνητη κρατική ανεπάρκεια που φάνηκε δυστυχέστατα με την νέα εθνική τραγωδία που βιώνουμε αυτές τις ημέρες. Αυτή είναι λοιπόν μία πραγματικότητα και κανείς δεν την αμφισβητεί.

Από την στιγμή που ζητήθηκε (με καθυστέρηση) η συνδρομή τους, απέδειξαν πολύ απλά και αθόρυβα την αποτελεσματικότητα τους. Αυτό που πραγματικά είναι και αυτό για το οποίο μας κάνουν υπερήφανους παρέχοντας μας σιγουριά! Αυτό άλλωστε συμπεριλαμβάνεται στη συμπληρωματική αποστολή τους αλλά ας μάθουν «σχετικοί» και άσχετοι ότι δεν είναι αυτές οι ίδιες που αποφασίζουν για την εμπλοκή τους αλλά η ίδια κυβέρνηση. Όταν θα τους ζητηθεί συνδρομή και εμπλοκή πολλές φορές μεγαλύτερη από τα προβλεπόμενα Σχέδια (ναι στις ΕΔ ελέγχονται, δοκιμάζονται και όταν απαιτηθεί βελτιώνονται τα υφιστάμενα Σχέδια Εκτάκτων Αναγκών) οφείλουν να είναι πανέτοιμες. Αυτό έπραξαν και πάλι!

Η προβολή του έργου τους όμως δεν χρειάζεται τις επικοινωνιακές φανφάρες του μονίμως αμετροεπούς κ. Καμμένου ο οποίος επιδιώκει απεγνωσμένα την δική του προβολή ξεχνώντας ότι οι ΕΔ δεν ανήκουν σε αυτόν αλλά στο Έθνος. Άλλωστε το ύφος με το οποίο απήντησε σε πληγέντα πολίτη σήμερα το πρωί στην Ραφήνα έδειξε για μία ακόμα φορά… ποιος είναι μη σεβόμενος ούτε το Αρχηγό Στρατού που ήταν δίπλα του. Οι ανόητες διαρροές για δήθεν στρατιωτική ασπίδα και περιπολίες και... αστυνόμευση στις κατεστραμμένες από την δολοφονική πυρκαγιά περιοχές όπως και κάποιες άλλες υπερβολές δείχνουν το άγχος των κυβερνώντων να κάνουν επικοινωνιακή διαχείριση. Κρίνεται σκόπιμο να επισημανθεί ότι στρατιωτικά τμήματα μόνο κάτω από την Αστυνομία με βάση το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο και κάτω από ειδικές περιστάσεις θα μπορούσαν να ενεργήσουν και μάλιστα χωρίς να εμπλακούν σοβαρά.

Οι ΕΔ έχουν κάνει ήδη πάρα πολλά σημαντικά πράγματα με τον γνωστό άριστα οργανωμένο τρόπο και είναι βέβαιο ότι θα κάνουν ακόμα περισσότερα! Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι ο ελληνικός λαός και ιδιαίτερα από την Δευτέρα το βράδυ οι πληγέντες στην περιοχή της καταστροφής ξέρουν πολύ καλά ποια είναι η συνεισφορά τους!

Ας σταματήσουν λοιπόν οι υπεύθυνοι του υπουργείου Εθνικής Άμυνας να στέλνουν κάποια παιδαριώδη βιντεάκια αριστερά και δεξιά τα οποία το μόνο που προκαλούν σε έναν εχέφρονα είναι μάλλον θυμηδία και μειώνουν την σημασία αυτού που πραγματικά κάνουν. Ας σταματήσουν όμως και κάποιοι άλλοι που έχουν δημόσιο λόγο και μάλιστα σε μεγάλα ΜΜΕ να λένε διάφορα αυθαίρετα και αναληθή που μειώνουν ηθελημένα ή όχι την σημαντική αυτή εμπλοκή και δίνουν τροφή στον θολό και συγκεχυμένο λόγο των Καμμένων και των Πολάκηδων.