Η ταπείνωση ενός ανθρώπου - Η ταπείνωση της Δημοκρατίας

Η ταπείνωση ενός ανθρώπου - Η ταπείνωση της Δημοκρατίας

Η εικόνα είναι τρομακτική. Φέρνει στον νου στις φωτογραφίες από τους εξευτελισμούς και τις διώξεις των Εβραίων από τους Ναζί στηνπροπολεμική Γερμανία. Φέρνει στον νου τις εικόνες από τους λυσσαλέους ερυθροφρουρούς του Μάο Τσε Τουνγκ κατά την διάρκεια της αιματοβαμμένης «πολιτιστικής επανάστασης» στα μέσα της δεκαετίας του ’60. Φέρνει στον νου τα αθώα θύματα της παραφροσύνης των Ερυθρών Χμερ στην Καμπότζη κατά την δεκαετία του ’70.

Κι όμως, η τρομακτική αυτή εικόνα είναι από την Ελλάδα του 2020.

Είναι η εικόνα ενός ανθρώπου, τον οποίο βίαια μετέτρεψαν σε «εικόνα» για να προπαγανδίσουν παράνομες καταλήψεις ιδιωτικής και κρατικής περιουσίας, δηλαδή περιουσίας όλων μας.

Είναι η εικόνα ενός ανθρώπου που υποχρεώνεται βίαια να σκύψει το κεφάλι απέναντι στο θηρίο της κόκκινης τρομοκρατίας.

Είναι η εικόνα ενός ανθρώπου, στον οποίο ασκήθηκε χυδαία φυσική βίας από μία αγέλη λυσσασμένων ανθρώπων, οι οποίοι ομνύουν στην βία κατά της κοινωνίας, κατά των ανθρώπων κι ας χρησιμοποιούν βαρύγδουπες εκφράσεις υπέρ του ανθρώπου.

Είναι η εικόνα ενός δασκάλου, ενός επιστήμονα, με μεγάλη προσφορά στα γράμματα, στην επιστήμη, στην έρευνα, στους φοιτητές του.

Είναι η εικόνα του καθενός από εμάς, έρμαιο στα χέρια αριστερών τρομοκρατών που εκμεταλλεύονται το καθεστώς της γενικευμένης απάθειας, της ατιμωρησίας, της κάλυψης από ένα μέρος του πολιτικού συστήματος, του φόβου των καθηγητών και των φοιτητών να αντιδράσουν.

Είναι η εικόνα ταπείνωσης της Δημοκρατίας, η οποία παρακολουθεί αμήχανη μέχρι τώρα, τους ορκισμένους εχθρούς της να υπονομεύουν λυσσαλέα και με κάθε τρόπο τις βασικές αρχές της κοινωνικής συμβίωσης που με τόσο κόπο και θυσίες όλων των γενεών έχουν καθιερωθεί σε αυτόν τον τόπο.

Ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου και μόνο η ομόθυμη, σύσσωμη κραυγή: ΩΣ ΕΔΩ! μπορεί να θέσει ένα τέρμα στην δικτατορία του κόκκινου ολοκληρωτισμού, ο οποίος ασύδοτα κατατρώει τις σάρκες της κοινωνίας.

ΩΣ ΕΔΩ, είναι η μόνη απάντηση της κοινωνίας στον μεταστατικό καρκίνο της κόκκινης τρομοκρατίας, η οποία μεταπολιτευτικά προκάλεσε σωρεία προβλημάτων στην κοινωνία που παλεύει να βρει τον βηματισμό της, με κόπους και θυσίες, βγαίνοντας από την οικονομική και πολιτισμική κρίση της τελευταίας δεκαετίας και αντιμετωπίζοντας μία πανδημία που προκαλεί τεκτονικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της ζωής.

ΩΣ ΕΔΩ, είναι η μόνη πολιτική απάντηση που αρμόζει να δοθεί από την συντεταγμένη πολιτεία, στο πλαίσιο της θεσμικής νομιμότητας.

Η Δημοκρατία στην χώρα μας βιώνει εδώ και δέκα χρόνια ενός εμφύλιο πόλεμο χαμηλής έντασης εκ μέρους της αριστερής τρομοκρατίας, η οποία εκμεταλλευόμενη την ανοχή ενός μέρους του πολιτικού συστήματος και την ενδοτικότητα - λόγω αδικαιολόγητων και αψυχολόγητων «τύψεων» ενός άλλου τμήματος, έχει καταστεί ο δυνάστης μεγάλου τμήματος του πληθυσμού, είτε αφορά περιοχές-γκέτο, είτε αφορά τους πανεπιστημιακούς χώρους, είτε αφορά άλλες παράνομες δραστηριότητες, όπως εκφοβισμός πολιτών, πολιτικών και κρατικών λειτουργών, διακίνηση ανθρώπων, εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου, την «δήμευση» περιουσιακών στοιχείων ιδιωτών και κράτους κ.ά.

Η σύλληψη των δραστών αυτής της συμμορίας θα πρέπει να γίνει τάχιστα και η παραπομπή τους στην δικαιοσύνη, η οποία θα κρίνει και θα επιμετρήσει τις ποινές, δεν θα πρέπει να «σκαλώσει» και πάλι στις δυσλειτουργίες του συστήματος.

Η κυβέρνηση, μέσα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι εξ αιτίας της πανδημίας, θα πρέπει να θέσει ως άμεση προτεραιότητά της τον αγώνα για την καταστολή και εξαφάνιση της αριστερής τρομοκρατίας, αν θέλει να έχει με το μέρος της την κοινωνία.

Ήρθε η ώρα, η ελληνική πολιτεία μαζί με την ελληνική κοινωνία, να τραβήξουν τις κουκούλες που σκεπάζουν τα πρόσωπα τα ανθρωποειδών που ταπεινώνουν ανθρώπους, θεσμούς και την Δημοκρατία και να αποκαλύψουν το αποκρουστικό πρόσωπο του κόκκινου ολοκληρωτισμού.