Γ. Μεϊμάρογλου: Και συ ξυρίζεσαι...

Γ. Μεϊμάρογλου: Και συ ξυρίζεσαι...

«Το πρόβλημα δεν είναι το πρωτοπριλιάτικο μούσι και το ξύρισμά του» αναφέρει ο Γιάννης Μεϊμάρογλου στο editorial του metarithmisi.liberal.gr με αφορμή το σχετικό βίντεο της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου, το οποίο η ίδια ανάρτησε ανήμερα της πρωταπριλιάς, αλλά ότι «δεν δείχνει να συνειδητοποιεί ότι πλησιάζει το τέλος της θητείας της, στη διάρκεια της οποίας συνέβησαν βιβλικές καταστροφές με απώλειες πολλών ανθρωπίνων ζωών στην περιοχή της ευθύνης της».

Θέτοντας θέμα για τον τρόπο που επιχειρεί επικοινωνιακά να αξιοποιήσει κάθε ευκαιρία η κ. Δούρου και αναφέροντας πως είναι δικαίωμα των πολιτικών οι οποίοι εκτίθενται καθώς εισπράττουν άλλωστε και την ανάλογη κριτική, επισημαίνει πως σε κάθε περίπτωση «οι ζωές των ανθρώπων που χάθηκαν δεν είναι fake news».

Ακολουθεί το editorial του Γ. Μεϊμάρογλου που αναρτήθηκε και στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

«Η επιλογή των επικοινωνιακών μορφών εντυπωσιασμού των πολιτών αποτελεί ασφαλώς δικαίωμα των πολιτικών που εκτίθενται δημόσια. Εισπράττουν άλλωστε, δημόσια επίσης, την κριτική για τις επιλογές τους. Από την άποψη αυτή, σε ότι αφορά το βιντεάκι της ξυρίζουσας το… μούσι της περιφερειάρχου ταιριάζει το «περί γούστου κολοκυθόπιτα».

Το πρόβλημα ωστόσο δεν είναι το πρωταπριλιάτικο μούσι και το ξύρισμά του. Το πρόβλημα είναι ότι η περιφερειάρχης Αττικής δεν δείχνει – και με το συγκεκριμένο βίντεο – να συνειδητοποιεί ότι πλησιάζει το τέλος της θητείας της, στη διάρκεια της οποίας συνέβησαν βιβλικές καταστροφές με απώλειες πολλών ανθρωπίνων ζωών στην περιοχή της ευθύνης της. Και ότι για όλα αυτά της έχουν απαγγελθεί από την Δικαιοσύνη σοβαρές κατηγορίες.

Να υπονοεί άραγε, με χιουμοριστική μάλιστα διάθεση, ότι είναι μούσι οι πλημμύρες στη Μάνδρα και η φωτιά στο Μάτι; Ότι είναι μούσι οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή και τις περιουσίες τους; Να μην καταλαβαίνει ότι  η εκ νέου υποβολή της υποψηφιότητά της και μόνον αποτελεί θρασύτατη προσβολή των θυμάτων και όλων των κατοίκων της περιφέρειας που της εμπιστεύτηκαν πριν 5 χρόνια την διοίκησή της; Οι ζωές των ανθρώπων που χάθηκαν δεν είναι fake news, κ. Δούρου».