ΓΔ: 891,69 6,92 (0,78 %)

Τζίρος: 69,94 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 1987η
Σάββατο, 10 Απριλίου 2021

ΓΔ: 891,69 6,92 (0,78 %)

Τζίρος: 69,94 εκατ. €   RT

Πολιτισμός: Ένα γούρι για το 2021 με έμπνευση από τον Matisse κι άλλα επώνυμα δώρα από το Ίδρυμα Γουλανδρή

Ένα γούρι για το 2021 με έμπνευση από τον Matisse κι άλλα επώνυμα δώρα από το Ίδρυμα Γουλανδρή

Μια από τις πιο χρηστικές πλατφόρμες e-shop για δωροπροτάσεις με στιλ και το κύρος ενός μουσείου, προσφέρεται από το ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή στο λογαριασμό [email protected] Το πωλητήριο του ιδρύματος συνεχίζει τη λειτουργία του ηλεκτρονικά, εξυπηρετώντας παραγγελίες με ασφάλεια σε όλη την Ελλάδα. Για αποστολές μάλιστα εντός Αθηνών, ο χρόνος παράδοσης είναι δύο εργάσιμες ημέρες.

Τι μπορείτε να βρείτε στο Β&Ε Goulandris Shop; Εν όψει της εορταστικής περιόδου, διατίθενται ξεχωριστά αντικείμενα διακόσμησης, κοσμήματα, εκδόσεις και αξεσουάρ εμπνευσμένα από τα έργα της συλλογής του Ιδρύματος και σχεδιασμένα αποκλειστικά για το Ίδρυμα από Έλληνες δημιουργούς.

Το πωλητήριο του Ιδρύματος έχει μεγάλη ποικιλία από μεταξοτυπίες σημαντικών και ταλαντούχων Ελλήνων καλλιτεχνών. Για παράδειγμα, «το παλιό ξύλο σε αρσανά της Σαλαμίνας», μια αριθμημένη μεταξοτυπία του 2014 από το χέρι του Σωτήρη Σόρογκα, είναι από τα έργα που θα σας κερδίσουν λόγω του προσωπικού ύφους του σημαντικού ζωγράφου, αλλά και της τιμής στην οποία προσφέρεται (350 ευρώ).

Προτάσεις για επαγγελματικά δώρα

Το πωλητήριο του Ιδρύματος παρουσιάζει τον πρώτο κατάλογο προτάσεων εταιρικών δώρων, όπου μπορείτε να αναζητήσετε πρωτότυπες ιδέες δώρων για τους συνεργάτες και το προσωπικό σας. Μπορείτε να δείτε τις προτάσεις επαγγελματικών δώρων εδώ.

Κι ένα γούρι-κόσμημα για το 2021 

Το γούρι-κόσμημα του ιδρύματος για τη νέα χρονιά είναι εμπνευσμένο από τα σχήματα που εμφανίζονται σε έργα του Henri Matisse, από τη συλλογή του Ιδρύματος. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του κοσμήματος είναι από την JAZZTDESIGN. Διατίθεται σε ασημί επιπλατινωμένο και ασημί επιχρυσωμένο.

Σημαντικό να γνωρίζετε ότι αν γίνετε μέλη του Ιδρύματος απολαμβάνετε ειδικές εκπτώσεις: -10% στα χριστουγεννιάτικα είδη και -20% σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα, έως τις 26 Δεκεμβρίου. Με κάθε αγορά σας στηρίζετε το έργο και τη δραστηριότητα του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 01 02 135 (Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-16:00) και να περιηγηθείτε στο [email protected]