Δ. Καμπουράκης

Οι «καλοί» και οι «κακοί» της προληπτικής γραμμής

Πέμπτη 01 Φεβρουαρίου 2018, 00:02
Ο Ευκλείδης επανέλαβε για πολλοστή φορά χθες την κυβερνητική απόφαση να μην ζητηθεί από τους δανειστές η προληπτική πιστωτική γραμμή μετά τον Αύγουστο. No problem, αυτός είναι υπουργός οικονομικών, αυτός ξέρει. Στο κάτω-κάτω γι αυτό κατέχει αυτή την θέση, για να σταθμίζει τις επιλογές και να παίρνει τις βέλτιστες αποφάσεις για την οικονομία.
Οι «καλοί» και οι «κακοί» της προληπτικής γραμμής

Πότε «βλέπετε» εκλογές;

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018, 00:02
Παλιότερα, όποτε έβλεπα τα κόμματα να βγάζουν στον αέρα τηλεοπτικά σποτ προπαγάνδας των θέσεων τους ή συκοφάντησης των αντιπάλων τους, έψαχνα στο συρτάρι το εκλογικό μου βιβλιάριο για να το ‘χω πρόχειρο. Το ίδιο έκανα όταν έβλεπα τις κυβερνήσεις να θεσπίζουν διατάξεις νομιμοποίησης των αυθαιρέτων ή να εξαγγέλλουν μειώσεις τιμών των αυτοκινήτων.
Πότε «βλέπετε» εκλογές;

Εθνικά θέματα και κομματικά παιχνίδια

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018, 00:02
Η μετατροπή των κρίσιμων εθνικών μας θεμάτων σε αρένα για πολιτικούς και κομματικούς διαγκωνισμούς, ήταν ανέκαθεν το εθνικό μας σπορ. Ας μην απορούμε λοιπόν για όσα συμβαίνουν σήμερα με αφορμή το Σκοπιανό, καθότι πάντα έτσι λειτουργούσε το ένδοξο ελληνικό έθνος.
Εθνικά θέματα και κομματικά παιχνίδια

Μακεδονία ξακουστή, αποκλεισμένη απ’ την ομίχλη

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018, 00:02
Μέχρι να αποφασίσουμε αν η λέξη «Μακεδονία» θα περιλαμβάνεται ή όχι στην ονομασία του κρατιδίου στα πολύ βόρεια της χώρας, μήπως θα ήταν ευκολότερο να κάνουμε κάτι ευκολότερο λίγο νοτιότερα; Για τα ραδιοβοηθήματα του αεροδρομίου «Μακεδονία» λέω, αναφέρομαι σε μια καίρια τοποθεσία που βρίσκεται μόλις 15 χλμ. νοτιοανατολικά της Θεσσαλονίκης μας.
Μακεδονία ξακουστή, αποκλεισμένη απ’ την ομίχλη

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη 21/08/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα