Χούντα είναι θα περάσει…

Χούντα είναι θα περάσει…

Δεν αισθάνονται την ανάγκη να ενημερώσουν τον ελληνικό λαό για τις δεσμεύσεις που ανέλαβαν έναντι των δανειστών. Δεν δίνουν οι ίδιοι στην δημοσιότητα την επιστολή Τσακαλώτου. Δεν σέβονται τον ελληνικό λαό. Όπως δεν ένιωθαν την ανάγκη να περάσουν από την Βουλή την συμφωνία – γέφυρα στις αρχές του 2015. Αυτή είναι η σύγχρονη χούντα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Ας μην νομίζουν, πάντως, ότι δεν θα δώσουν λογαριασμό για ό,τι κάνουν στο σύντομο πέρασμά τους από την εξουσία. Ότι θα συνεχίσουν να συκοφαντούν και να βρίζουν δίχως επιπτώσεις. Ο χρόνος τους στην κλεψύδρα τελειώνει και πολύ γρήγορα ο κάθε κατεργάρης θα κάτσει στον πάγκο του. Και να είναι βέβαιοι ότι θα μάθουμε τα πάντα! Για τους μηχανισμούς παραπληροφόρησης, για τα ταξίδια στην Βενεζουέλα και στο Ιράν, για τα βαλιτσάκια που κυκλοφορούν στην Αθήνα, για τα ορφανά του Άκη. Θα μαθευτούν τα πάντα. Δεν πρόκειται να μείνει κάτι στο σκοτάδι και δεν πρόκειται να κρυφτεί κάποιος πίσω από Κυπριακές off shore.

Η χώρα έχει υποφέρει από τις συμπεριφορές των Παπατζήδων της πολιτικής. Από τους πληρωμένους κονδυλοφόρους των μυστικών κονδυλίων. Δεν θα μείνουν για πάντα προστατευμένοι από τις φτερούγες του καθεστώτος. Ούτε από τους ολιγάρχες που έχουν αναλάβει σήμερα ένα μέρος του κόστους του τεράστιου μηχανισμού προπαγάνδας που έχει στηθεί. Είναι γνωστοί οι προβοκάτορες που έχουν αναλάβει το έργο προστασίας των επίορκων. Εκείνων που συνωμοτούσαν για λογαριασμό του λόμπι της δραχμής. Δεν θα μπορούν για πάντα να κρύβονται πίσω από την ανωνυμία. Ούτε θα τους προστατεύσουν οι υπουργοί που θα θελήσουν να κάψουν τα αποδεικτικά στοιχεία την ημέρα που θα φεύγουν από τα υπουργεία τους…

Η άνοδος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην εξουσία και η προσπάθεια της πλήρους κυριαρχίας τους στον χώρο των Μέσων Ενημέρωσης έχει πολλές σκοτεινές πλευρές. Να είναι σίγουροι ότι δεν θα μείνει ούτε μία αθέατη.

Το κράτος είναι πράγματι πανίσχυρο. Έχει πολλές δυνατότητες. Φορολογικές, δικαστικές, αστυνομικές. Κι ίσως και κάποιες ακόμη, στην λεγόμενη γκρίζα περιοχή. Είναι δυνατοί. Σύμφωνοι. Για πόσο ακόμη;

Θανάσης Μαυρίδης

[email protected]