Β. Ευθυμιοπούλου

Να εξηγήσουν τι συμβαίνει

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018, 00:02
Η χρεοκοπία πάλι πλησιάζει κι αυτή τη φορά θα είναι πραγματική και θα είναι αδύνατον να τη διαχειριστεί κανείς χωρίς να προχωρήσει σε δραστικά μέτρα που θα αφορούν κυρίως τη μείωση των εξόδων του κράτους. Όλα αυτά δεν είμαστε καθόλου σίγουροι ότι έχουν γίνει αντιληπτά όχι μόνον από τους πολίτες στην πλειοψηφία τους αλλά και από τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης.
Να εξηγήσουν τι συμβαίνει

Σφύριξε κι έληξες

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, 00:02
Θα 'πρεπε κάποια στιγμή οι Έλληνες πολιτικοί επιστήμονες, ίσως η ίδια η Ελληνική Εταιρεία Πολιτικής Επιστήμης, να λανσάρει έναν ανεπίσημο δείκτη που να δηλώνει το σημείο από το οποίο ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για κάθε ελληνική κυβέρνηση.
Σφύριξε κι έληξες

Εθνική τύφλωση

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018, 00:02
Οι νέοι και οι μορφωμένοι είναι τα μεγαλύτερα θύματα της κρισης. Το ίδιο διάστημα, οι φτωχοί έγιναν φτωχότεροι, ενώ οι πλούσιοι υπέστησαν τις μικρότερες εισοδηματικές απώλειες. Οι μικρότερες απώλειες εισοδήματος καταγράφονται για τους άνω των 65.
Εθνική τύφλωση

Αν κάναμε έτσι και για τις ιδέες μας…

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018, 00:02
Στον ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να γνωρίζουν πως άπαξ και τα έβαζαν με τον Κώστα Σημίτη, ένα από τα τοτέμ του ευρύτερου μετώπου “Μένουμε Ευρώπη”, ενός πολιτικού χώρου που υπερβαίνει τα κομματικά όρια και καταλαμβάνει κομμάτι και του ΣΥΡΙΖΑ, θα κατέληγαν μέχρι και “δηλωσίες” για να διαχειριστούν την οργή που θα προκαλούσε η επίθεση αυτή. Όμως όχι.
Αν κάναμε έτσι και για τις ιδέες μας…

Αυτοί που ταπείνωσε

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018, 00:02
Υπάρχουν κάποιες πλευρές του δημοψηφίσματος του 2015 που αποφεύγουμε να συζητάμε. Πρώτα-πρώτα είναι το τραύμα που άφησε στους Έλληνες πολίτες μία απόφαση που πήγαζε από την απόλυτη αδαημοσύνη για το πως λειτουργεί ο σύγχρονος κόσμος και τον οπορτουνισμό που χαρακτηρίζει διαχρονικά την ελληνική εκδοχή της ριζοσπαστικής αριστεράς.
Αυτοί που ταπείνωσε

Δημοφιλέστερα Άρθρα