Α. Ζαμπούκας

Πάμε να σπάσουμε τη φούσκα της Αριστεράς

Δευτέρα 03 Ιουνίου 2019, 00:02
Τα κόμματα ανεβοκατεβαίνουν στην εξουσία και άνθρωποι καταξιώνονται, έχοντας πάντα δίπλα τους το «πειραγμένο» αριστερόμετρο. Και από κάτω, μικροί μεγάλοι, φτωχοί και πλούσιοι μαζεύουν πόντους στα «εξεταστικά κέντρα» του αριστερού «υπαρκτού νεοελληνισμού». Μέχρι και πρωθυπουργοί της κεντροδεξιάς δήλωναν κάποτε ότι είναι «αντιεξουσιαστές» για να αρέσουν στους αριστερούς ψηφοφόρους…
Πάμε να σπάσουμε τη φούσκα της Αριστεράς

Η μαύρη προπαγάνδα που τους απέμεινε...

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019, 00:02
Ο στενότερος συνεργάτης του πρωθυπουργού, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης δήλωσε ότι στην κυβέρνηση γνώριζαν ότι η μεσαία τάξη τους καταψήφισε. Δικαιολογώντας τη στάση αυτή στο γεγονός πως ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα δίνει βάση στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της αφού πριν ασχολήθηκε με το να σταματήσει τον κόσμο να πηγαίνει στους... σκουπιδοτενεκέδες.
Η μαύρη προπαγάνδα που τους απέμεινε...

Η φιλελεύθερη Ελλάδα του Ποταμιού

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019, 00:02
Το Πολιτικό Συμβούλιο του Ποταμιού αποφάσισε ότι το κόμμα δεν θα κατέβει στις εθνικές εκλογές. Ταυτόχρονα όμως επαναβεβαίωσε το συμπέρασμα του τελευταίου συνεδρίου σύμφωνα με την οποία: «Η Ελλάδα χρειάζεται μία συμμαχία της δημιουργικής Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να ακούσει τον ψύχραιμο λόγο και τη διαφορετική άποψη. Της Ελλάδας που θέλει φιλελεύθερες, ευρωπαϊκές, προοδευτικές λύσεις».
Η φιλελεύθερη Ελλάδα του Ποταμιού

Η πολιτική «παιδαγωγική» του Κυριάκου

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019, 00:02
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέγραψε τον Συντονιστή Ετεροδημοτών της Νέα Δημοκρατίας μετά την ανάρτησή του κατά της Κωνσταντίνας Κούνεβα. Με tweet του, ο γραμματέας της ΝΔ γνωστοποίησε το γεγονός και υπογράμμισε: «Ανάλογες εκφράσεις και συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στην παράταξή μας»...
Η πολιτική «παιδαγωγική» του Κυριάκου

1,7 εκατ. νεοφιλελεύθεροι θέλουν να γίνουν ελίτ

Τρίτη 28 Μαΐου 2019, 00:02
Η ΝΔ πήρε την πρωτιά σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και κέρδισε με διαφορά και τη μάχη των νέων. Για πρώτη φορά, μάλιστα, εδώ και χρόνια, κέρδισε την εμπιστοσύνη όχι μόνον των νεότερων ηλικιών, αλλά ακόμη και όσων ψήφισαν για πρώτη φορά.
1,7 εκατ. νεοφιλελεύθεροι θέλουν να γίνουν ελίτ

Aλέξη, ζήτα να σου επιστρέψουν την «13η σύνταξη»

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019, 00:02
Από την πρώτη μέρα που ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην εξουσία, πρώτο μέλημα δεν ήταν ποτέ η βελτίωση του κράτους αλλά μόνο η διασφάλιση ότι δεν θα χρεοκοπήσει. Όχι για να αλλάξει αλλά για να μην πάψει να παίζει τον αντιπαραγωγικό του ρόλο στην ελληνική δημοκρατία, υπέρ στενών και «ταξικών» συμφερόντων…
Aλέξη, ζήτα να σου επιστρέψουν την «13η σύνταξη»

Τέσσερα χρόνια ψεύτες, για πάντα ψεύτες...

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019, 00:02
Tο ψέμα είχε και έχει πάντα μιαν ιδιαίτερη σχέση με την ηθική. Κατά κανόνα, το ψεύδος επικαλείται με έναν ιδιόμορφο τρόπο την ηθική και το δίκαιο. Τα υπαινίσσεται επίμονα, ακόμη και όταν είναι προφανές ότι δεν έχει καμιά σχέση μαζί τους. Το ψεύδος σε καλεί σχεδόν πάντα να χύσεις ένα δάκρυ απελπισίας για την αδικία του κόσμου. Αλλά σου επιβάλλει επίσης να αποδεχτείς ότι θα ήταν ανήθικο να τολμήσει οποιοσδήποτε να διαφωνήσει με την «απόλυτη αλήθεια» αυτού του ψεύδους.
Τέσσερα χρόνια ψεύτες, για πάντα ψεύτες...

Ο ναρκισσισμός και ο εξευτελισμός της Αριστεράς

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019, 00:02
Η φράση «θα διοικούν οι πολλοί και θα υπακούουν οι λίγοι» που ξεστόμισε στη Λάρισα ο ανίδεος συνταγματικά πρωθυπουργός φανερώνει και την απόγνωση που αισθάνεται μπροστά στην ώρα της κάλπης. Γιατί στην δημοκρατία οι πάντες υπακούουν στους νόμους και όχι ο ένας στον άλλον. Αυτό συμβαίνει μόνο στα ολοκληρωτικά καθεστώτα των οποίων παραμένει και σήμερα, κρυφός αλλά ένθερμος οπαδός.
Ο ναρκισσισμός και ο εξευτελισμός της Αριστεράς

Αλίμονο και πάλι στους νέους

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, 00:02
Χθες, λίγο μετά τις 14:00, περίπου 15 μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν μπογιές και καπνογόνα στους τοίχους της Βουλής, αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε μια προσαγωγή. Νέοι άνθρωποι, κουκουλοφόροι. Μαύροι, αυτοπροσδιοριζόμενοι ως «αναρχικοί». Θαυμαστές ενός τρομοκράτη...
Αλίμονο και πάλι στους νέους

Eκνευρίστε κι άλλο τον Τσίπρα

Τρίτη 21 Μαΐου 2019, 00:02
Το «σκέφτομαι άρα υπάρχω» του Ντεκάρτ αποτελεί μια καλή βάση για να μπορέσει κάποιος να οδηγηθεί σε συμπέρασμα σχετικά με την στρατηγική της κυβέρνησης λίγο πριν την Κυριακή των εκλογών. Μέχρι τώρα, βέβαια, ουδεμία λογική σχέση υφίσταται μεταξύ πολιτικής και μαζικών αντιδράσεων.
Eκνευρίστε κι άλλο τον Τσίπρα

O «πανσεξουαλισμός» του Αλέξη Τσίπρα

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, 00:02
Θύμιος και Αλέξης μαζί. Για πάντα, ίσως. Αφού από πάντα ήταν γεννημένοι ο ένας για τον άλλον. Αλλά δεν το ήξεραν. Πάνος και Αλέξης μαζί. Για λίγο χώρια και σε λίγο, πάλι μαζί...Και ο χρόνος όμως που ξόδεψαν ο ένας για τον άλλον, μοιάζει αιώνας μπροστά στην αιωνιότητα των αριστερών ταμπού. Τζερώνυμο (Αρχιεπίσκοπος όχι Groovy…) και Αλέξης μαζί. Όσο κρατήσει. Χωρίς δεσμεύσεις, ζήλιες και κωλύματα.
O «πανσεξουαλισμός» του Αλέξη Τσίπρα

Ψυκτικός από την Εκάλη υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, 00:02
Η Μεταπολίτευση – που τελειωμό δεν έχει- είναι η μακρά περίοδος της ελληνικής ιστορίας κατά την οποία οι Έλληνες προσπαθούν αγωνιωδώς, να προσδιοριστούν ταξικά. Είτε επειδή έχουν ανάγκη από μία διάκριση, προκειμένου να αποκτήσουν «ηθικό πλεονέκτημα» είτε γιατί αμύνονται σε όσους τους κατηγορούν για ελιτισμό.
Ψυκτικός από την Εκάλη υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ

Η χρεοκοπημένη ΔΕΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019, 00:02
Το πολιτικό brand του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πλέον καμία αξία. Στην πραγματικότητα, θυμίζει χρεοκοπημένη ελληνική ΔΕΚΟ που κανείς δεν θέλει να αγοράσει, αν το τίμημα ξεπερνάει το 1 ευρώ! Παρόλα αυτά, και ο πρωθυπουργός και τα στελέχη του κόμματος δεν καταθέτουν τα όπλα.
Η χρεοκοπημένη ΔΕΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Οι θρησκείες που δηλητηριάζουν τα παιδιά μας

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, 00:02
Oι νέοι που βρίσκονται εκτός παραγωγικής δράσης αναπτύσσουν μία τιμωρητική διάθεση απέναντι σε θεσμούς και κανόνες. Θεωρούν ότι ολόκληρο το σύστημα τους πρόδωσε και ζητούν πάντα εκδίκηση. Γι' αυτό άλλωστε ψήφισαν μαζικά «όχι» στο τελευταίο δημοψήφισμα. Και είναι πάντα εύκολα θύματα του προσηλυτισμού σε κομματικές «θρησκείες» που υπόσχονται παραδείσους και ουτοπίες.
Οι θρησκείες που δηλητηριάζουν τα παιδιά μας

Πότε Βούδας πότε Κούδας πότε Ιησούς κι Ιούδας

Τρίτη 14 Μαΐου 2019, 00:02
Όταν ο ΓΑΠ κέρδισε τις εκλογές του 2009, το ΠΑΣΟΚ ήταν ήδη ένα κόμμα που είχε περάσει στην Ιστορία. Και ακριβώς για αυτό τον λόγο δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την κρίση, οδηγώντας τη χώρα στα μνημόνια. Από την άλλη, μπορεί οι «κληρονόμοι» να έκρυβαν τον θάνατο του παππού για να εισπράττουν τη σύνταξη, αλλά υπήρχε πολύς κόσμος που ήθελε να ακούει τις ιστορίες του. Αφού λοιπόν, τον αποζητούσε, στη θέση του εμφανίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Πότε Βούδας πότε Κούδας πότε Ιησούς κι Ιούδας

Φάε το φαΐ σου γιατί θα φωνάξω τον Κυριάκο…

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019, 00:02
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει να μην είναι κρυφός θαυμαστής μιας «δίκαιης σοσιαλιστικής κοινωνίας». Κάποιοι προκάτοχοί του ήταν. Ο Μητσοτάκης φαίνεται να είναι βέβαιος για το μοντέλο ανάπτυξης του δυτικού κόσμου. Παλαιότεροι ηγέτες της Κεντροδεξιάς αμφέβαλαν και δημοσίως. Ο πρόεδρος της ΝΔ δηλώνει ξεκάθαρα φιλελεύθερος και πιστός οπαδός της αστικής δημοκρατίας.
Φάε το φαΐ σου γιατί θα φωνάξω τον Κυριάκο…

Να καταρρεύσουν στις 26 Μαΐου!

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019, 00:02
Η χθεσινή συζήτηση στη Βουλή έδωσε ένα καλό δείγμα για το τι πρόκειται να συμβεί στο επόμενο διάστημα, μέχρι να φτάσουμε στις εθνικές εκλογές. Ειδικά, το τελευταίο διάστημα που ο Αλέξης Τσίπρας θα συνειδητοποιήσει ότι εγκαταλείπει την εξουσία. Η πόλωση και ο διχασμός θα δηλητηριάσουν την κοινωνία, καθηλώνοντας την οικονομία και ταυτόχρονα, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στην λειτουργία των θεσμών και των υπηρεσιών του κράτους.
Να καταρρεύσουν στις 26 Μαΐου!

Παροχές: Ο επιθανάτιος ρόγχος της κυβέρνησης

Πέμπτη 09 Μαΐου 2019, 00:02
Ποτέ οι προεκλογικές παροχές δεν κατάφεραν να αλλάξουν το προδιαγραμμένο αποτέλεσμα της κάλπης. Κυρίως για δύο λόγους με κοινό παρονομαστή: ο ένας είναι ότι οι αποδέκτες των παροχών ποτέ δεν ικανοποιούνται από τις «ευεργεσίες» της τελευταίας στιγμής και ο άλλος ότι κανείς δεν εμπιστεύεται κάποιον που για τέσσερα χρόνια δεν του προσέφερε κανένα όραμα για το μέλλον του.
Παροχές: Ο επιθανάτιος ρόγχος της κυβέρνησης

Μια χώρα παραδομένη στους οπαδούς της

Τετάρτη 08 Μαΐου 2019, 00:02
Στις 11 Μαΐου, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ - ΠΑΟΚ θα γίνει οριστικά χωρίς θεατές. Η απόφαση είχε ληφθεί στα υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης και έγινε επισήμως γνωστή μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας. Το ποδόσφαιρο είναι μόνο ένα καλό δείγμα. Επειδή μπορούμε εύκολα να μελετήσουμε τις δομές του και τον τρόπο με τον οποίο η πολιτεία διαχειρίζεται τις κοινωνικές προεκτάσεις του.
Μια χώρα παραδομένη στους οπαδούς της

Το τρίτο πρόσωπο στο κότερο του Αλέξη...

Τρίτη 07 Μαΐου 2019, 00:02
To πρόβλημα για κάθε λογικό άνθρωπο, δεν είναι οι καλοκαιρινές παρέες του κου Τσίπρα - και ο Τσώρτσιλ ανέβαινε σε κότερα αλλά δεν απασχολούσε κανέναν. Το τεράστιο ηθικό ζήτημα για την δημόσια σφαίρα είναι ο απόλυτος αμοραλισμός που εκπέμπεται από τον ανεκδιήγητο λαϊκισμό του πρωθυπουργού.
Το τρίτο πρόσωπο στο κότερο του Αλέξη...

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη 23/10/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα