Α. Ζαμπούκας

Ένας λαός για δούλεμα!

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016, 00:03
Κανένα λαϊκό κίνημα δεν είναι σε θέση ακόμα, να αποδειχθεί ώριμο και να προτάξει το αυτονόητο. Θα πρέπει να υποστεί κι άλλον εμπαιγμό, κι άλλες δόσεις απάτης μέχρι τέλους, ώσπου να συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχουν θαύματα στην πολιτική. Γιατί το μυστικό είναι να φτάσει στο σημείο να μην ξέρει που να «ακουμπήσει» για να «σωθεί».
Ένας λαός για δούλεμα!

Ο «καλοήθης» κ. Τόσκας και το «εθιμικό παρακράτος»

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016, 00:02
Στην Ελλάδα καλλιεργείται και αναπτύσσεται μεθοδικά, ένα «εθιμικό παρακράτος» που αναπαράγει μία «αντισυστημική» εγκληματικότητα. Είτε πρόκειται για τα δίκτυα της παραοικονομίας είτε για τους «αντιεξουσιαστές» με τους πλούσιους μπαμπάδες, έχουμε να κάνουμε με την υπόθαλψη μιας σκοτεινής κλίκας
Ο «καλοήθης» κ. Τόσκας και το «εθιμικό παρακράτος»

Πάλι ο Φίλης, πάλι οι «αιώνιοι» φοιτητές!

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016, 00:02
Η Τριτοβάθμια Εκπαίδευση συνεχίζει να νοσεί από τον γιγαντισμό των ιδρυμάτων της και τον συγκεντρωτισμό του ελληνικού κράτους. Επικρατεί πάντα η αντίληψη των παρεμβάσεων του Υπουργείου σε όλα τα ζητήματα που θα έπρεπε να επιλύουν μόνοι τους οι πρυτάνεις, οι κοσμήτορες και οι πρόεδροι των τμημάτων. Πάντα σε αντιστοιχία με την χρηματοδότηση που έχουν και τις δυνατότητες που διαθέτουν.
Πάλι ο Φίλης, πάλι οι «αιώνιοι» φοιτητές!

Ο ΕΝΦΙΑ κλείνει σπίτια και ιδρύματα

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016, 00:02
Από τα πρώτα δείγματα, που βγαίνουν στη επιφάνεια, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι ο «δίκαιος φόρος» που υπολογίζει να μαζέψει τα χρήματα των Ελλήνων στον δημόσιο κουμπαρά, δεν είναι και τόσο δίκαιος.Από τη μία απαλλάσσονται διάφοροι φορείς, κι από την άλλη, «ισοπεδώνονται» κοινωφελή ιδρύματα και καταστρέφονται σπίτια ανήμπορων ιδιοκτητών.
Ο ΕΝΦΙΑ κλείνει σπίτια και ιδρύματα

Ζουν και ψηφίζουν ανάμεσά μας!

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016, 00:02
Το θέμα είναι ότι χωρίς «μάο- μάο» και χωρίς «ιθαγενείς», κανένας μάγος δεν μπορεί να δουλέψει. Όπως επίσης και κανένας «πανηγυρτζής» δεν στήνει πάγκο, χωρίς πανηγύρι. Κι όμως, σε καμία αντιπροσωπευτική δημοκρατία, δεν μπορείς να αρνηθείς σε κανέναν την ψήφο. Παντού υπάρχουν «σμήνη» ψηφοφόρων που έλκονται από το φαντασιακό και στηρίζουν αυτούς που κρατούν «καθρεφτάκια» και δώρα.
Ζουν και ψηφίζουν ανάμεσά μας!

Τι θα μας δείχνουν τα νέα κανάλια;

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016, 00:02
Το πρόβλημα βρίσκεται αλλού και όχι στον κίνδυνο της πολιτικής προπαγάνδας.Οι Έλληνες δέχονται ομαδικά πυρά από ένα παρηκμασμένο σχολείο και από μία διευρυμένη μαζική κουλτούρα που εξάπτει την χυδαιότητα με κάθε μορφή. Αν λοιπόν, η περιστασιακή καθεστωτική αντίληψη ενός «πολιτικού τσίρκου» μοιάζει επιβλαβής, η πολιτιστική μόλυνση ολόκληρου του πληθυσμού καταντά ανεπανόρθωτη βλάβη.
Τι θα μας δείχνουν τα νέα κανάλια;

Η μπίζνα των προσφύγων είναι «ανθρωπισμός»!

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016, 00:02
Ένας «υπερβολικός» φίλος μου έλεγε τις προάλλες, ότι το ελληνικό κοινοβούλιο λειτουργεί σαν «πλυντήριο» μαύρου κρατικού χρήματος και ως χώρος ασύλου «εγκλημάτων» του κοινού ποινικού δικαίου! Εγώ βέβαια απέκρουσα την «υπερβολή» του αλλά, όπως και να το κάνεις, μου έβαλε ιδέες για την συστηματική ασυλία που απολαμβάνουν κραυγαλέα ζητήματα, ακόμα κι όταν αποκαλύπτονται από συμπολιτευόμενους βουλευτές.
Η μπίζνα των προσφύγων είναι «ανθρωπισμός»!

H χαμένη ενέργεια των Πανελληνίων

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016, 00:02
Οι εισαγωγικές εξετάσεις στα πανεπιστήμια, σε όποια χώρα υπάρχουν, σε καμία περίπτωση δεν απασχολούν τόσο πολύ την ειδησεογραφία. Η κοινή γνώμη δεν ενδιαφέρεται να μάθει τους «πρώτους των πρώτων» και οπωσδήποτε, οι γονείς δεν διαλαλούν την επιτυχία τους, στη γειτονιά, στην πόλη και στο facebook. Είναι ζήτημα της ακαδημαϊκής κοινότητας και όχι των καφενείων…
H χαμένη ενέργεια των Πανελληνίων

Οι ανάξιοι «εραστές» του 2009

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016, 00:02
Και τα δύο οικονομικά επιτελεία διαχειρίστηκαν τον εφιάλτη, σαν να επρόκειτο για μία παροδική κατάσταση. Μιλώντας για τον ΓΑΠ έχουμε απλά να κάνουμε με τον πιο αδύναμο κρίκο μεταξύ φυγόπονων πολιτικών. Ο προκάτοχός του εν τω μεταξύ, εγκαταλείπει, βλέποντας ότι το παιχνίδι δεν δίνει πια νέες ευκαιρίες και ο άλλος φωνάζει βοήθεια για να μην καεί!
Οι ανάξιοι «εραστές» του 2009

Υπάρχουν μόνο δύο κόμματα: Οι κρατιστές και οι άλλοι!

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016, 00:02
Στην Ελλάδα δεν είχαμε ποτέ ταξικά κόμματα. Ακόμα και το ΚΚΕ έχει εξελιχθεί σε ένα συστημικό κόμμα για να συντηρεί μια κλειστή ομάδα ανθρώπων, χωρίς κανέναν έλεγχο στα οικονομικά του! Όσο για τους υπόλοιπους, είναι γνωστή η πορεία των δύο μεγάλων κομμάτων στη Μεταπολίτευση και ο ρόλος τους στην χρεοκοπία της χώρας.
Υπάρχουν μόνο δύο κόμματα: Οι κρατιστές και οι άλλοι!

Συνελήφθη εκατομμυριούχος του facebook!

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016, 00:02
Η Ελλάδα είναι η χώρα των μαθητευόμενων μάγων. Η «μαγεία» αποτελεί το συστατικό της ιδεολογίας τους και όπως είναι φυσικό, τους προικίζει με μεταφυσικές ιδιότητες, όταν αναλαμβάνουν θέσεις εξουσίας. Εκτός αυτού, η «ελίτ» αυτή των «ανώτερων» Ελλήνων, που στην Πολιτεία του Πλάτωνα θα κατείχαν σίγουρα, δεσπόζουσα θέση, διαθέτει και ειδικές ικανότητες στη ευρηματικότητα της διοίκησης
Συνελήφθη εκατομμυριούχος του facebook!

Κάτι μυρίζει άσχημα στην Αίγινα

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016, 00:02
Είναι προφανές ότι υπάρχουν πολίτες πιο «ίσοι» από τους άλλους, έναντι της Δικαιοσύνης και της αστυνόμευσης. Και σίγουρα, δεν αφορά μόνο, όπως νομίζουμε, κάποια ανώτερη αστική τάξη που έχει τις διασυνδέσεις με την εξουσία. Έχει να κάνει με όλα τα δίκτυα που μπορεί να στηθούν σε τοπικές ή ευρύτερες κοινωνίες.
Κάτι μυρίζει άσχημα στην Αίγινα

Θα φύγουν με το χερούλι της καρέκλας στο χέρι

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016, 00:02
Ο Πρωθυπουργός και οι σύντροφοί του δεν πρόκειται να παραδώσουν εύκολα τα όπλα, αποδεικνύοντας ότι, ακόμα κι αν η πραγματικότητα δεν τους βολεύει, τόσο το χειρότερο για τη ίδια. Από την αρχή έδειξαν πως η πορεία τους θα είναι αταλάντευτη μέχρι τέλους. Η ντροπή και η ευαισθησία δεν είναι άλλωστε σημαντικές αξίες στον κώδικα των «επαναστατών».
Θα φύγουν με το χερούλι της καρέκλας στο χέρι

Σύντροφοι, κι ο Κάστρο κάνει ιδιωτικοποιήσεις!

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016, 00:02
Έλα όμως, που όλα αλλάζουν και στην Κούβα. Για να αποδειχθεί, μακροπρόθεσμα, πως το μόνο «σταλινικό υβρίδιο» που δεν εξελίσσεται στον πλανήτη, είναι το ελληνικό! Ο Ραούλ Κάστρο και η κυβέρνησή του αποφάσισαν να αναθέσουν στον γαλλικό όμιλο Aeroports de Paris (ADP) την διαχείριση του αεροδρομίου «Χοσέ Μαρτί», ενώ την ανακαίνιση των εγκαταστάσεων ανέλαβε γαλλική κατασκευαστική εταιρία
Σύντροφοι, κι ο Κάστρο κάνει ιδιωτικοποιήσεις!

Κυβέρνηση Αμυγδαλέζας

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016, 00:02
Η Αμυγδαλέζα ανοίγει με νέα «διεύθυνση», για να υποδεχθεί τις φουρνιές προσφύγων που ξέφυγαν από τους στίχους του «ποιητή» Δρίτσα. Πρόκειτια για ένα από τα ηχηρότερα σημάδια της αριστερής παράνοιας. Πρώτα, το αναγορεύουμε σε σύμβολο «ηθικού πλεονεκτήματος» και στη συνέχεια, το επαναφέρουμε ως «εξαγνισμένο» χώρο, χρησιμοποιώντας μόνο την «ιαματική» ρητορική της προπαγάνδας μας.
Κυβέρνηση Αμυγδαλέζας

Oι ωραίοι έχουν χρέη, Αλέξη...

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016, 00:02
Εν μέσω θέρους, ο Αλέξης φρόντισε να μας θυμίσει την απαίτηση διαγραφής του ελληνικού χρέους, με την ευκαιρία της επετείου της διαγραφής του γερμανικού από τους πιστωτές, το 1953! Προκαλεί βεβαίως, έκπληξη, γιατί όλα τα σχετικά έδειχναν να μπαίνουν στο αρχείο της «ιστορικής ανοησίας», μαζί με την αποπομπή της κ. Κωνσταντοπούλου από το κόμμα
Oι ωραίοι έχουν χρέη, Αλέξη...

Είναι οι Έλληνες «στενόψυχοι», κ. Μπαλτά;

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016, 00:02
Yπάρχει ένας υφέρπων αρρωστημένος ναρκισσισμός που παραπέμπει σε πρωτόγονες ανατολικές κοινωνίες. Ένα εγωκεντρικό ιδεολογικό πρόσχημα που καταδυναστεύει τις συνειδήσεις των μελών μιας ομάδας και δεν τις αφήνει να συμπορευτούν με τις άλλες. Μερικοί πιστεύουν ότι είναι πιο Έλληνες από τους άλλους, διαθέτοντας την αποκλειστικότητα του πολιτικού, του ηθικού και του πολιτισμικού πλεονεκτήματος
Είναι οι Έλληνες «στενόψυχοι», κ. Μπαλτά;

Tα χρέη δεν πληρώνονται με ονόματα

Κυριακή 7 Αυγούστου 2016, 00:02
Αυτό το παιχνίδι της «έντεχνης» απάτης για μικροκομματικά οφέλη, αποτελεί μέρος της διαχρονικής νοσηρότητας που περιγράφεται κάπως έτσι: Συσσωρευμένα χρέη στις εφορίες, στα ασφαλιστικά ταμεία, στις κρατικές τράπεζες, στις ΔΕΚΟ δεν θα είχαν συσσωρευτεί αν το ελληνικό κράτος είχε λάβει τα μέτρα του.
Tα χρέη δεν πληρώνονται με ονόματα

Πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναγίνει ΠΑΣΟΚ

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016, 00:03
Ο Αλέξης Τσίπρας, εν όψει και άλλων εξελίξεων, ετοιμάζει ήδη συνέδριο για την ανανέωση του κόμματος και την κατάλληλη ώρα, ανασχηματισμό για την ανανέωση της κυβέρνησης. Ο συνδυασμός των δύο αυτών κινήσεων θα ανοίξει την κοιλιά του ξέφρενου «αλόγου» για να ξεπηδήσει από μέσα το νέο «ΠΑΣΟΚ»!
Πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναγίνει ΠΑΣΟΚ

Η Ελλάδα που αγωνίζεται και παίρνει βραβεία

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016, 00:02
Αυτοί λοιπόν οι μικροί Έλληνες έφτιαξαν έναν «έξυπνο» κάδο ανακύκλωσης αλλά ταυτόχρονα, πρότειναν και το πιο δυναμικό επιχειρηματικό project για να μπει η ιδέα τους στην αγορά. Και όχι μόνο αυτό, μεγάλη επιτυχία ήταν και η κατάκτηση του βραβείου Ηγετικής Προσωπικότητας από τη μαθήτρια Μαρία Κοκκάλα, η οποία ξεχώρισε ανάμεσα σε 275.000 παιδιά και βραβεύτηκε με το «Leadership Award»!
Η Ελλάδα που αγωνίζεται και παίρνει βραβεία

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα