Α. Ζαμπούκας

Όλοι ήθελαν να βοηθήσουν τον Αλέξη!

Τετάρτη 07 Σεπτεμβρίου 2016, 00:02
Από το Φεβρουάριο του 2008, που ο Αλέξης Τσίπρας εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όλοι ήθελαν να τον στηρίξουν. Ένα κύμα συμπάθειας είχε ήδη αρχίσει να εξαπλώνεται πανελλαδικά αλλά και σε πολλά ευρωπαϊκά δίκτυα. Από τα νεανικά σίριαλ στην ελληνική τηλεόραση, μέχρι τις ομάδες διάφορων αριστερών κομμάτων στην Ευρώπη, ο νεαρός πολιτικός απολάμβανε προστασία
Όλοι ήθελαν να βοηθήσουν τον Αλέξη!

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πέφτει σαν ώριμο φρούτο!

Τρίτη 06 Σεπτεμβρίου 2016, 00:02
Πρέπει να σκεφτούν στην Πειραιώς, ότι κάθε μέρα κλείνουν σπίτια, επιχειρήσεις, χρεοκοπούν εταιρείες και καταστρέφεται κόσμος, φορτωμένος με χρέη και άδικες υποχρεώσεις. Αν είναι να περιμένουν να πέσει σαν χαλασμένο φρούτο ο Τσίπρας, φοβάμαι ότι δεν θα προλάβουν κανέναν. Το πιθανότερο είναι να σαπίσει το δέντρο και να μας γκρεμίσει όλους μαζί.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πέφτει σαν ώριμο φρούτο!

Πάλι εμείς θα πληρώσουμε τα 246 εκατομμύρια!

Δευτέρα 05 Σεπτεμβρίου 2016, 00:04
Ετοιμάζονται να ρίξουν μαύρο στην κοινωνία, μέχρι που να μην βλέπει την τύφλα της. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, όπου η κοινή γνώμη θα είχε στοιχειώδη σεβασμό προς τη λογική, δεν θα μπορούσε να ανεχτεί την είδηση της εξαγοράς τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, με 246 εκατομμύρια ευρώ, σε μία χρεοκοπημένη αγορά 10 εκ. κατοίκων!
Πάλι εμείς θα πληρώσουμε τα 246 εκατομμύρια!

Ο «καλοήθης» κ. Τόσκας και το «εθιμικό παρακράτος»

Παρασκευή 02 Σεπτεμβρίου 2016, 00:02
Στην Ελλάδα καλλιεργείται και αναπτύσσεται μεθοδικά, ένα «εθιμικό παρακράτος» που αναπαράγει μία «αντισυστημική» εγκληματικότητα. Είτε πρόκειται για τα δίκτυα της παραοικονομίας είτε για τους «αντιεξουσιαστές» με τους πλούσιους μπαμπάδες, έχουμε να κάνουμε με την υπόθαλψη μιας σκοτεινής κλίκας
Ο «καλοήθης» κ. Τόσκας και το «εθιμικό παρακράτος»

Πάλι ο Φίλης, πάλι οι «αιώνιοι» φοιτητές!

Πέμπτη 01 Σεπτεμβρίου 2016, 00:02
Η Τριτοβάθμια Εκπαίδευση συνεχίζει να νοσεί από τον γιγαντισμό των ιδρυμάτων της και τον συγκεντρωτισμό του ελληνικού κράτους. Επικρατεί πάντα η αντίληψη των παρεμβάσεων του Υπουργείου σε όλα τα ζητήματα που θα έπρεπε να επιλύουν μόνοι τους οι πρυτάνεις, οι κοσμήτορες και οι πρόεδροι των τμημάτων. Πάντα σε αντιστοιχία με την χρηματοδότηση που έχουν και τις δυνατότητες που διαθέτουν.
Πάλι ο Φίλης, πάλι οι «αιώνιοι» φοιτητές!

Ο ΕΝΦΙΑ κλείνει σπίτια και ιδρύματα

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016, 00:02
Από τα πρώτα δείγματα, που βγαίνουν στη επιφάνεια, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι ο «δίκαιος φόρος» που υπολογίζει να μαζέψει τα χρήματα των Ελλήνων στον δημόσιο κουμπαρά, δεν είναι και τόσο δίκαιος.Από τη μία απαλλάσσονται διάφοροι φορείς, κι από την άλλη, «ισοπεδώνονται» κοινωφελή ιδρύματα και καταστρέφονται σπίτια ανήμπορων ιδιοκτητών.
Ο ΕΝΦΙΑ κλείνει σπίτια και ιδρύματα

Ζουν και ψηφίζουν ανάμεσά μας!

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016, 00:02
Το θέμα είναι ότι χωρίς «μάο- μάο» και χωρίς «ιθαγενείς», κανένας μάγος δεν μπορεί να δουλέψει. Όπως επίσης και κανένας «πανηγυρτζής» δεν στήνει πάγκο, χωρίς πανηγύρι. Κι όμως, σε καμία αντιπροσωπευτική δημοκρατία, δεν μπορείς να αρνηθείς σε κανέναν την ψήφο. Παντού υπάρχουν «σμήνη» ψηφοφόρων που έλκονται από το φαντασιακό και στηρίζουν αυτούς που κρατούν «καθρεφτάκια» και δώρα.
Ζουν και ψηφίζουν ανάμεσά μας!

Τι θα μας δείχνουν τα νέα κανάλια;

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016, 00:02
Το πρόβλημα βρίσκεται αλλού και όχι στον κίνδυνο της πολιτικής προπαγάνδας.Οι Έλληνες δέχονται ομαδικά πυρά από ένα παρηκμασμένο σχολείο και από μία διευρυμένη μαζική κουλτούρα που εξάπτει την χυδαιότητα με κάθε μορφή. Αν λοιπόν, η περιστασιακή καθεστωτική αντίληψη ενός «πολιτικού τσίρκου» μοιάζει επιβλαβής, η πολιτιστική μόλυνση ολόκληρου του πληθυσμού καταντά ανεπανόρθωτη βλάβη.
Τι θα μας δείχνουν τα νέα κανάλια;

Η μπίζνα των προσφύγων είναι «ανθρωπισμός»!

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016, 00:02
Ένας «υπερβολικός» φίλος μου έλεγε τις προάλλες, ότι το ελληνικό κοινοβούλιο λειτουργεί σαν «πλυντήριο» μαύρου κρατικού χρήματος και ως χώρος ασύλου «εγκλημάτων» του κοινού ποινικού δικαίου! Εγώ βέβαια απέκρουσα την «υπερβολή» του αλλά, όπως και να το κάνεις, μου έβαλε ιδέες για την συστηματική ασυλία που απολαμβάνουν κραυγαλέα ζητήματα, ακόμα κι όταν αποκαλύπτονται από συμπολιτευόμενους βουλευτές.
Η μπίζνα των προσφύγων είναι «ανθρωπισμός»!

H χαμένη ενέργεια των Πανελληνίων

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016, 00:02
Οι εισαγωγικές εξετάσεις στα πανεπιστήμια, σε όποια χώρα υπάρχουν, σε καμία περίπτωση δεν απασχολούν τόσο πολύ την ειδησεογραφία. Η κοινή γνώμη δεν ενδιαφέρεται να μάθει τους «πρώτους των πρώτων» και οπωσδήποτε, οι γονείς δεν διαλαλούν την επιτυχία τους, στη γειτονιά, στην πόλη και στο facebook. Είναι ζήτημα της ακαδημαϊκής κοινότητας και όχι των καφενείων…
H χαμένη ενέργεια των Πανελληνίων

Οι ανάξιοι «εραστές» του 2009

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016, 00:02
Και τα δύο οικονομικά επιτελεία διαχειρίστηκαν τον εφιάλτη, σαν να επρόκειτο για μία παροδική κατάσταση. Μιλώντας για τον ΓΑΠ έχουμε απλά να κάνουμε με τον πιο αδύναμο κρίκο μεταξύ φυγόπονων πολιτικών. Ο προκάτοχός του εν τω μεταξύ, εγκαταλείπει, βλέποντας ότι το παιχνίδι δεν δίνει πια νέες ευκαιρίες και ο άλλος φωνάζει βοήθεια για να μην καεί!
Οι ανάξιοι «εραστές» του 2009

Υπάρχουν μόνο δύο κόμματα: Οι κρατιστές και οι άλλοι!

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016, 00:02
Στην Ελλάδα δεν είχαμε ποτέ ταξικά κόμματα. Ακόμα και το ΚΚΕ έχει εξελιχθεί σε ένα συστημικό κόμμα για να συντηρεί μια κλειστή ομάδα ανθρώπων, χωρίς κανέναν έλεγχο στα οικονομικά του! Όσο για τους υπόλοιπους, είναι γνωστή η πορεία των δύο μεγάλων κομμάτων στη Μεταπολίτευση και ο ρόλος τους στην χρεοκοπία της χώρας.
Υπάρχουν μόνο δύο κόμματα: Οι κρατιστές και οι άλλοι!

Συνελήφθη εκατομμυριούχος του facebook!

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016, 00:02
Η Ελλάδα είναι η χώρα των μαθητευόμενων μάγων. Η «μαγεία» αποτελεί το συστατικό της ιδεολογίας τους και όπως είναι φυσικό, τους προικίζει με μεταφυσικές ιδιότητες, όταν αναλαμβάνουν θέσεις εξουσίας. Εκτός αυτού, η «ελίτ» αυτή των «ανώτερων» Ελλήνων, που στην Πολιτεία του Πλάτωνα θα κατείχαν σίγουρα, δεσπόζουσα θέση, διαθέτει και ειδικές ικανότητες στη ευρηματικότητα της διοίκησης
Συνελήφθη εκατομμυριούχος του facebook!

Κάτι μυρίζει άσχημα στην Αίγινα

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016, 00:02
Είναι προφανές ότι υπάρχουν πολίτες πιο «ίσοι» από τους άλλους, έναντι της Δικαιοσύνης και της αστυνόμευσης. Και σίγουρα, δεν αφορά μόνο, όπως νομίζουμε, κάποια ανώτερη αστική τάξη που έχει τις διασυνδέσεις με την εξουσία. Έχει να κάνει με όλα τα δίκτυα που μπορεί να στηθούν σε τοπικές ή ευρύτερες κοινωνίες.
Κάτι μυρίζει άσχημα στην Αίγινα

Θα φύγουν με το χερούλι της καρέκλας στο χέρι

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016, 00:02
Ο Πρωθυπουργός και οι σύντροφοί του δεν πρόκειται να παραδώσουν εύκολα τα όπλα, αποδεικνύοντας ότι, ακόμα κι αν η πραγματικότητα δεν τους βολεύει, τόσο το χειρότερο για τη ίδια. Από την αρχή έδειξαν πως η πορεία τους θα είναι αταλάντευτη μέχρι τέλους. Η ντροπή και η ευαισθησία δεν είναι άλλωστε σημαντικές αξίες στον κώδικα των «επαναστατών».
Θα φύγουν με το χερούλι της καρέκλας στο χέρι

Σύντροφοι, κι ο Κάστρο κάνει ιδιωτικοποιήσεις!

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016, 00:02
Έλα όμως, που όλα αλλάζουν και στην Κούβα. Για να αποδειχθεί, μακροπρόθεσμα, πως το μόνο «σταλινικό υβρίδιο» που δεν εξελίσσεται στον πλανήτη, είναι το ελληνικό! Ο Ραούλ Κάστρο και η κυβέρνησή του αποφάσισαν να αναθέσουν στον γαλλικό όμιλο Aéroports de Paris (ADP) την διαχείριση του αεροδρομίου «Χοσέ Μαρτί», ενώ την ανακαίνιση των εγκαταστάσεων ανέλαβε γαλλική κατασκευαστική εταιρία
Σύντροφοι, κι ο Κάστρο κάνει ιδιωτικοποιήσεις!

Κυβέρνηση Αμυγδαλέζας

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016, 00:02
Η Αμυγδαλέζα ανοίγει με νέα «διεύθυνση», για να υποδεχθεί τις φουρνιές προσφύγων που ξέφυγαν από τους στίχους του «ποιητή» Δρίτσα. Πρόκειτια για ένα από τα ηχηρότερα σημάδια της αριστερής παράνοιας. Πρώτα, το αναγορεύουμε σε σύμβολο «ηθικού πλεονεκτήματος» και στη συνέχεια, το επαναφέρουμε ως «εξαγνισμένο» χώρο, χρησιμοποιώντας μόνο την «ιαματική» ρητορική της προπαγάνδας μας.
Κυβέρνηση Αμυγδαλέζας

Αυτός ο Αύγουστος κρύβει πολλά

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016, 00:02
Όσο ο λαός κάνει τα μπάνια του, στα «υπόγεια» του Μαξίμου δίνουν και παίρνουν οι συντονιστές και οι «μηχανικοί» παντός είδους. Επικείμενες ιδιωτικοποιήσεις, κατασχέσεις, πλειστηριασμοί, εξασφάλιση της ανοχής των συνδικαλιστών, εν όψει εργασιακού νόμου – τα παζάρια είναι σκληρά-, θέματα Δικαιοσύνης και οι τηλεοπτικές άδειες απασχολούν έντονα την κυβέρνηση.
Αυτός ο Αύγουστος κρύβει πολλά

Οι άριστοι της μιας χρήσης

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016, 00:02
Οι άριστοι θα είναι πάντα άριστοι και οι εξάρσεις τους θα δίνουν επιτυχίες. Για να αξιοποιήσουμε όμως, την επιτυχία τους ως κεφάλαιο συλλογικής προόδου, πρώτα πρέπει να πασχίσουμε για μία κοινωνία αρίστων που θα προτάξουμε στη δημοκρατία μας ως πρότυπα ανάτασης και όχι πρόσκαιρου και «ωφέλιμου» εμπαιγμού.
Οι άριστοι  της μιας χρήσης

Oι ωραίοι έχουν χρέη, Αλέξη...

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016, 00:02
Εν μέσω θέρους, ο Αλέξης φρόντισε να μας θυμίσει την απαίτηση διαγραφής του ελληνικού χρέους, με την ευκαιρία της επετείου της διαγραφής του γερμανικού από τους πιστωτές, το 1953! Προκαλεί βεβαίως, έκπληξη, γιατί όλα τα σχετικά έδειχναν να μπαίνουν στο αρχείο της «ιστορικής ανοησίας», μαζί με την αποπομπή της κ. Κωνσταντοπούλου από το κόμμα
Oι ωραίοι έχουν χρέη, Αλέξη...

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα 18/11/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα