Α. Ζαμπούκας

O Φίλης μόλις επέστρεψε από τον «πνευματικό» του!

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016, 00:02
Δεν ήθελε και πολύ μεγάλη διαίσθηση για να καταλάβει κανείς ότι ο Φίλης θα επέστρεφε με την «μετάνοια» στα σκέλια. Απλά λειτουργεί όπως και άλλοι υπουργοί της κυβέρνησης που ασκούνται καθημερινά σε παιχνίδια εντυπωσιασμού. Να, όπως ο Σπίρτζης κλαίει για τις ιδιωτικοποιήσεις, έτσι και ο Φίλης αγωνίζεται να υπερασπιστεί τον κοσμικό χαρακτήρα της εκπαίδευσης από το φάντασμα της θρησκείας
O Φίλης μόλις επέστρεψε από τον «πνευματικό» του!

Τον παρακαλούσαν όλοι να τον δανείσουν!

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016, 00:02
Και αφού όλα είχαν αποφασιστεί, οι πάντες κυνηγούσαν να δανείσουν τον Καλογρίτσα. Τα 127,6 εκ.που πήρε από την Τράπεζα Αττικής ήταν ίσως λίγα, σε σχέση με αυτά που προσδοκούσε το σύστημα να του δώσει προκειμένου να τον ανεβάσει μια και καλή στην «εργαλειοθήκη» του. Σε άλλες εποχές ο Καλογρίτσας θα είχε γίνει κυρίαρχος του παιχνιδιού
Τον παρακαλούσαν  όλοι να τον δανείσουν!

Σύντροφοι βουλιάζουμε, κι εσείς τραγουδάτε!

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016, 00:02
Υπάρχουν οι άνθρωποι που η σκέψη τους φτάνει μέχρι το απέναντι πολιτικό γραφείο και άνθρωποι που μπορούν να δουν πως θα είναι η κοινωνία τους σε μερικές δεκαετίες. Υπάρχουν αυτοί που διψούν για ικανοποίηση του σαρκίου τους κι αυτοί – χορτασμένοι ίσως ή ολιγαρκείς- που βλέπουν τον εαυτό τους σαν ένα μέρος της συνέχειας του χρόνου
Σύντροφοι βουλιάζουμε, κι εσείς τραγουδάτε!

Μπορεί η Ελλάδα να κυβερνηθεί από Έλληνες;

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016, 00:02
Που καταλήγουμε λοιπόν; Χρειαζόμαστε ένα διαρκές μνημόνιο για να «γίνουμε άνθρωποι»; Πρέπει να παραδώσουμε την εξουσία εν λευκώ στους δανειστές μας και να απολαύσουμε την ηδονή της ανευθυνότητας; Ή μήπως πρέπει να απαλλαγούμε από κάθε ευρωπαϊκή κηδεμονία για να μεταβληθούμε σε μία μεσογειακή «μπανανία» κάποιου οδυνηρού ολοκληρωτισμού;
Μπορεί η Ελλάδα να κυβερνηθεί από  Έλληνες;

O Μπαλτάς ομολόγησε!

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016, 00:02
Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπόρεσε να πείσει τόσους πολλούς Έλληνες με τον κώδικα της «θρησκείας» του είναι τραγικό πολιτιστικό επίτευγμα. Το ότι ένας υπουργός μια κυβέρνησης αναπτυγμένου δυτικού κράτους υπόσχεται νέο «τζιχάντ», για το μέλλον, δείχνει ότι ο πυρήνας του 3% δεν έχει ακόμα καταλάβει τίποτα από όσα έχουν συμβεί στον ελληνικό λαό εξαιτίας του.
O Μπαλτάς ομολόγησε!

Ο Κυριάκος και ο «τρίτος τύπος» του Έλληνα

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016, 00:02
Η ελληνική κοινωνία είναι μια τριπλή σύνθεση από τύπους και σχήματα ανθρώπων. Και όποιος θέλει να την διοικήσει δεν μπορεί παρά να το σεβαστεί. Αν είναι όμως, έξυπνος και γενναίος, να μην σταματήσει ποτέ να συνομιλεί με τον «τρίτο τύπο». Να μην πάψει να προτείνει ως πρότυπο πολίτη αυτόν που υπομένει τα βάρη των άλλων.
Ο  Κυριάκος και ο «τρίτος τύπος» του Έλληνα

Ο Καλογρίτσας «κατάπιε» και το ΤΣΜΕΔΕ!

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016, 00:02
Δεν είναι η μοναδική περίπτωση που τα χρήματα των ασφαλισμένων χρησιμοποιούνται για την εξυπηρέτηση της κομματοκρατίας. Είναι όμως πρωτόγνωρη η θρασύτητα της διαδικασίας που ακολουθείται. Για να αποδειχθεί ότι δεν έχουμε να κάνουμε με επαγγελματίες τους είδους – ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αρκετά ΠΑΣΟΚ- αλλά με «κατσικοκλέφτες»- σε ξένα μάλιστα, βοσκοτόπια.
Ο Καλογρίτσας «κατάπιε» και το ΤΣΜΕΔΕ!

Οι πλούσιοι που πληρώνουν τον ΕΝΦΙΑ ιδρυμάτων

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016, 00:02
Ας αποφασίσουμε και εμείς οι ίδιοι τι θα κάνουμε με τον πλούτο. Είναι αξία προσανατολιστική στη ζωή μας ή όχι; Αποτελεί φυσική τάση των επιδιώξεων της ανθρωπότητας ή όχι; Και ας καταλήξουμε σε κάποια σταθερή άποψη για το κράτος και τη λειτουργία του. Ή στους ιδιώτες θα πιστέψουμε ή στον κρατισμό.
Οι πλούσιοι που πληρώνουν τον ΕΝΦΙΑ ιδρυμάτων

Τα πανάκριβα μπιζού της κυρίας Στουρνάρα

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016, 00:02
Άλλη μία «παιδαγωγική» κίνηση «ενστικτώδους αντίδρασης» της πολιτικής εξουσίας, μας προκαλεί σύγχυση διάκρισης μεταξύ εκτελεστικής και δικαστικής έκφρασής της. Ακόμα και αν ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν εμπλέκεται στον «αυθορμητισμό» της κυρίας Ράικου, η αντανάκλαση των δύο γεγονότων στην κοινή γνώμη είναι κραυγαλέα.
Τα πανάκριβα μπιζού της κυρίας  Στουρνάρα

Οι «δολοφόνοι χαρακτήρων» διαμαρτύρονται!

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016, 00:02
Η «δολοφονία χαρακτήρα», όπως μεταφράζεται το character assassination είναι το μεγάλο όπλο της Αριστεράς!.Πόσο θράσος πρέπει να έχουν οι πιο κυνικοί από όλους τους διαχρονικούς «δολοφόνους» του νοήμονα Έλληνα για να επικαλούνται την βία των άλλων! Το πιο ειδεχθές έγκλημα που εκτυλίσσεται σε συνέχειες, σήμερα, είναι η αποδόμηση της ίδιας της ελληνικής κοινωνίας από τον αριστερό μηδενισμό.
Οι «δολοφόνοι χαρακτήρων» διαμαρτύρονται!

«Πόθεν έσχες»: Αποκάλυψη ή νέα απάτη;

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016, 00:02
Περισσότερο για λίστα υποψηφίων θυμάτων μου φαίνεται η επικείμενη καταγραφή του «πόθεν έσχες» παρά για ασφαλιστική δικλείδα. Πιο πολύ θα χρησιμεύσει για ξεκαθάρισμα λογαριασμών σε ένα πολιτικό σύστημα δικτύων και παράνομου πλουτισμού παρά θα βάλει τάξη στο άναρχο τοπίο των καταχραστών. Αν πραγματικά δηλωθούν όλα τα κλοπιμαία των τελευταίων δεκαετιών, θα πρέπει να γεμίσουν οι φυλακές κόσμο
«Πόθεν έσχες»: Αποκάλυψη ή νέα απάτη;

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται «γκροτέσκο»

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016, 00:02
Το γκροτέσκο όμως, δεν είναι μόνο υπόθεση της τέχνης. Είναι και στυλιστική τάση, εκρηκτικός τρόπος πολιτικής αντιπαράθεσης για «μεταμοντέρνους» λαϊκιστές. Το πιθανότερο όμως είναι πως, πολύ γρήγορα, αυτές οι αισθητικές αναζητήσεις στις επιλογές της κυβέρνησης θα οδηγήσουν σε μία εσωτερική ρήξη. Γιατί η πραγματικότητα θα αποδειχθεί πολύ πιο βίαιη από την τέχνη!
Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται «γκροτέσκο»

Το φλερτ με τον ολοκληρωτισμό θέλει δύο

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016, 00:04
Αυτή είναι η πολιτική και πιθανότατα, η πνευματική τους φύση. Πρώτον,κουβαλούν μέσα τους, την φασίζουσα ψευδαίσθηση του «ηθικού πλεονεκτήματος». Δεύτερον, απόλαυσαν σε όλη την κομματική τους πορεία πρωτοφανή ασυλία από το σύστημα, με την «αποκλειστικότητα» του δικαίου. Και το σπουδαιότερο, είναι οι βασικότεροι εκπρόσωποι του σύγχρονου ελληνικού μηδενισμού εναντίον της κομματοκρατίας- την οποία τώρα οι ίδιοι υπηρετούν!
Το φλερτ με τον ολοκληρωτισμό θέλει δύο

Τράπεζα Αττικής, κράτος, ΣΥΡΙΖΑ και Καλογρίτσας

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016, 00:02
Εν μέσω κρίσηςκαι καταχρεωμένων πολιτών, η ομίχλη του ασύστολου κρατισμού συνεχίζει να απλώνεται σε όλη τη χώρα. Το ζήτημα είναι πως ό τι γίνει θα γίνει από το ίδιο το κράτος και όχι από την ιδιωτική πρωτοβουλία. Κι αυτό δεν είναι παρά άλλος ένας ολοκληρωτισμός που θα σύρει την οικονομία ακόμα πιο πολύ στην εξάρτηση και στον απομονωτισμό.
Τράπεζα Αττικής, κράτος, ΣΥΡΙΖΑ και Καλογρίτσας

Επιστρέφει στον τόπο του «εγκλήματος»

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016, 00:02
Η απάτη είναι γεγονός ή αξία; Πράξη ή προσανατολισμός; Έργο παρά φύσιν ή κατηγορική προσταγή που καθοδηγεί τον άνθρωπο στην κουλτούρα και στις συνήθειές του; Ίσως ο Αλέξης Τσίπρας μας δώσει μια απάντηση το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Κάποιος του είπε ότι ο καλύτερος τρόπος για να μην κινήσει υποψίες είναι να κυκλοφορεί ελεύθερος και χωρίς προφυλάξεις.
Επιστρέφει στον τόπο του «εγκλήματος»

Ποιοι αμφιβάλλουν για τον Κυριάκο

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016, 00:02
Το μυστικό κρύβεται πάντα στη διαχείριση του κρατισμού ως μηχανισμού από τον οποίο οι εμπλεκόμενοι εξαρτούν είτε την επαγγελματική τους επιβίωση είτε την πολιτική τους καριέρα. Και για αυτόν ακριβώς το λόγο, ο Μητσοτάκης αντιμετωπίζεται με καχυποψία. Κάποιοι αναρωτιούνται αν είναι σε θέση να ελευθερώσει τους Έλληνες από το κράτος και κάποιοι άλλοι φοβούνται ότι είναι έτοιμος να το κάνει.
Ποιοι αμφιβάλλουν για τον Κυριάκο

Όλοι ήθελαν να βοηθήσουν τον Αλέξη!

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016, 00:02
Από το Φεβρουάριο του 2008, που ο Αλέξης Τσίπρας εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όλοι ήθελαν να τον στηρίξουν. Ένα κύμα συμπάθειας είχε ήδη αρχίσει να εξαπλώνεται πανελλαδικά αλλά και σε πολλά ευρωπαϊκά δίκτυα. Από τα νεανικά σίριαλ στην ελληνική τηλεόραση, μέχρι τις ομάδες διάφορων αριστερών κομμάτων στην Ευρώπη, ο νεαρός πολιτικός απολάμβανε προστασία
Όλοι ήθελαν να βοηθήσουν τον Αλέξη!

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πέφτει σαν ώριμο φρούτο!

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016, 00:02
Πρέπει να σκεφτούν στην Πειραιώς, ότι κάθε μέρα κλείνουν σπίτια, επιχειρήσεις, χρεοκοπούν εταιρείες και καταστρέφεται κόσμος, φορτωμένος με χρέη και άδικες υποχρεώσεις. Αν είναι να περιμένουν να πέσει σαν χαλασμένο φρούτο ο Τσίπρας, φοβάμαι ότι δεν θα προλάβουν κανέναν. Το πιθανότερο είναι να σαπίσει το δέντρο και να μας γκρεμίσει όλους μαζί.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πέφτει σαν ώριμο φρούτο!

Ελεύθερο κράτος, χωρίς την περιουσία του

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016, 00:02
Σε τι ποσοστό οι Έλληνες πολίτες είχαν μέχρι σήμερα όφελος από την δημόσια περιουσία; Aς μας καταγράψει κάποιος από αυτούς που μιλούν θρασύτατα για «ξεπούλημα», το κατά κεφαλή μέρισμα του φορολογούμενου από την απόδοση της περιουσίας του ελληνικού Δημοσίου. Ας μας δώσει στοιχεία για την ωφέλιμη χρήση του κρατικού πλούτου υπέρ του ελληνικού λαού.
Ελεύθερο κράτος, χωρίς την περιουσία του

Πάλι εμείς θα πληρώσουμε τα 246 εκατομμύρια!

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016, 00:04
Ετοιμάζονται να ρίξουν μαύρο στην κοινωνία, μέχρι που να μην βλέπει την τύφλα της. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, όπου η κοινή γνώμη θα είχε στοιχειώδη σεβασμό προς τη λογική, δεν θα μπορούσε να ανεχτεί την είδηση της εξαγοράς τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, με 246 εκατομμύρια ευρώ, σε μία χρεοκοπημένη αγορά 10 εκ. κατοίκων!
Πάλι εμείς θα πληρώσουμε τα 246 εκατομμύρια!

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα