Α. Ζαμπούκας

O «πανσεξουαλισμός» του Αλέξη Τσίπρα

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, 00:02
Θύμιος και Αλέξης μαζί. Για πάντα, ίσως. Αφού από πάντα ήταν γεννημένοι ο ένας για τον άλλον. Αλλά δεν το ήξεραν. Πάνος και Αλέξης μαζί. Για λίγο χώρια και σε λίγο, πάλι μαζί...Και ο χρόνος όμως που ξόδεψαν ο ένας για τον άλλον, μοιάζει αιώνας μπροστά στην αιωνιότητα των αριστερών ταμπού. Τζερώνυμο (Αρχιεπίσκοπος όχι Groovy…) και Αλέξης μαζί. Όσο κρατήσει. Χωρίς δεσμεύσεις, ζήλιες και κωλύματα.
O «πανσεξουαλισμός» του Αλέξη Τσίπρα

Ψυκτικός από την Εκάλη υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, 00:02
Η Μεταπολίτευση – που τελειωμό δεν έχει- είναι η μακρά περίοδος της ελληνικής ιστορίας κατά την οποία οι Έλληνες προσπαθούν αγωνιωδώς, να προσδιοριστούν ταξικά. Είτε επειδή έχουν ανάγκη από μία διάκριση, προκειμένου να αποκτήσουν «ηθικό πλεονέκτημα» είτε γιατί αμύνονται σε όσους τους κατηγορούν για ελιτισμό.
Ψυκτικός από την Εκάλη υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ

Η χρεοκοπημένη ΔΕΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019, 00:02
Το πολιτικό brand του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πλέον καμία αξία. Στην πραγματικότητα, θυμίζει χρεοκοπημένη ελληνική ΔΕΚΟ που κανείς δεν θέλει να αγοράσει, αν το τίμημα ξεπερνάει το 1 ευρώ! Παρόλα αυτά, και ο πρωθυπουργός και τα στελέχη του κόμματος δεν καταθέτουν τα όπλα.
Η χρεοκοπημένη ΔΕΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Οι θρησκείες που δηλητηριάζουν τα παιδιά μας

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, 00:02
Oι νέοι που βρίσκονται εκτός παραγωγικής δράσης αναπτύσσουν μία τιμωρητική διάθεση απέναντι σε θεσμούς και κανόνες. Θεωρούν ότι ολόκληρο το σύστημα τους πρόδωσε και ζητούν πάντα εκδίκηση. Γι' αυτό άλλωστε ψήφισαν μαζικά «όχι» στο τελευταίο δημοψήφισμα. Και είναι πάντα εύκολα θύματα του προσηλυτισμού σε κομματικές «θρησκείες» που υπόσχονται παραδείσους και ουτοπίες.
Οι θρησκείες που δηλητηριάζουν τα παιδιά μας

Πότε Βούδας πότε Κούδας πότε Ιησούς κι Ιούδας

Τρίτη 14 Μαΐου 2019, 00:02
Όταν ο ΓΑΠ κέρδισε τις εκλογές του 2009, το ΠΑΣΟΚ ήταν ήδη ένα κόμμα που είχε περάσει στην Ιστορία. Και ακριβώς για αυτό τον λόγο δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την κρίση, οδηγώντας τη χώρα στα μνημόνια. Από την άλλη, μπορεί οι «κληρονόμοι» να έκρυβαν τον θάνατο του παππού για να εισπράττουν τη σύνταξη, αλλά υπήρχε πολύς κόσμος που ήθελε να ακούει τις ιστορίες του. Αφού λοιπόν, τον αποζητούσε, στη θέση του εμφανίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Πότε Βούδας πότε Κούδας πότε Ιησούς κι Ιούδας

Φάε το φαΐ σου γιατί θα φωνάξω τον Κυριάκο…

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019, 00:02
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει να μην είναι κρυφός θαυμαστής μιας «δίκαιης σοσιαλιστικής κοινωνίας». Κάποιοι προκάτοχοί του ήταν. Ο Μητσοτάκης φαίνεται να είναι βέβαιος για το μοντέλο ανάπτυξης του δυτικού κόσμου. Παλαιότεροι ηγέτες της Κεντροδεξιάς αμφέβαλαν και δημοσίως. Ο πρόεδρος της ΝΔ δηλώνει ξεκάθαρα φιλελεύθερος και πιστός οπαδός της αστικής δημοκρατίας.
Φάε το φαΐ σου γιατί θα φωνάξω τον Κυριάκο…

Να καταρρεύσουν στις 26 Μαΐου!

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019, 00:02
Η χθεσινή συζήτηση στη Βουλή έδωσε ένα καλό δείγμα για το τι πρόκειται να συμβεί στο επόμενο διάστημα, μέχρι να φτάσουμε στις εθνικές εκλογές. Ειδικά, το τελευταίο διάστημα που ο Αλέξης Τσίπρας θα συνειδητοποιήσει ότι εγκαταλείπει την εξουσία. Η πόλωση και ο διχασμός θα δηλητηριάσουν την κοινωνία, καθηλώνοντας την οικονομία και ταυτόχρονα, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στην λειτουργία των θεσμών και των υπηρεσιών του κράτους.
Να καταρρεύσουν στις 26 Μαΐου!

Παροχές: Ο επιθανάτιος ρόγχος της κυβέρνησης

Πέμπτη 09 Μαΐου 2019, 00:02
Ποτέ οι προεκλογικές παροχές δεν κατάφεραν να αλλάξουν το προδιαγραμμένο αποτέλεσμα της κάλπης. Κυρίως για δύο λόγους με κοινό παρονομαστή: ο ένας είναι ότι οι αποδέκτες των παροχών ποτέ δεν ικανοποιούνται από τις «ευεργεσίες» της τελευταίας στιγμής και ο άλλος ότι κανείς δεν εμπιστεύεται κάποιον που για τέσσερα χρόνια δεν του προσέφερε κανένα όραμα για το μέλλον του.
Παροχές: Ο επιθανάτιος ρόγχος της κυβέρνησης

Μια χώρα παραδομένη στους οπαδούς της

Τετάρτη 08 Μαΐου 2019, 00:02
Στις 11 Μαΐου, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ - ΠΑΟΚ θα γίνει οριστικά χωρίς θεατές. Η απόφαση είχε ληφθεί στα υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης και έγινε επισήμως γνωστή μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας. Το ποδόσφαιρο είναι μόνο ένα καλό δείγμα. Επειδή μπορούμε εύκολα να μελετήσουμε τις δομές του και τον τρόπο με τον οποίο η πολιτεία διαχειρίζεται τις κοινωνικές προεκτάσεις του.
Μια χώρα παραδομένη στους οπαδούς της

Το τρίτο πρόσωπο στο κότερο του Αλέξη...

Τρίτη 07 Μαΐου 2019, 00:02
To πρόβλημα για κάθε λογικό άνθρωπο, δεν είναι οι καλοκαιρινές παρέες του κου Τσίπρα - και ο Τσώρτσιλ ανέβαινε σε κότερα αλλά δεν απασχολούσε κανέναν. Το τεράστιο ηθικό ζήτημα για την δημόσια σφαίρα είναι ο απόλυτος αμοραλισμός που εκπέμπεται από τον ανεκδιήγητο λαϊκισμό του πρωθυπουργού.
Το τρίτο πρόσωπο στο κότερο του Αλέξη...

Ο νέος ηγέτης που θα αφανίσει τον Τσίπρα

Δευτέρα 06 Μαΐου 2019, 00:02
Το βέβαιο είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει όλες τις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Το ερώτημα που απομένει είναι αν ο ηγέτης του συνεχίσει να διατηρεί τον πρωτεύοντα ρόλο που έπαιζε μέχρι τώρα, αποτελώντας την μοναδική διέξοδο των κρατιστών σε ένα πολιτικό σύστημα. Και εννοώ την μετεκλογική περίοδο στην οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κυριαρχήσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ο νέος ηγέτης που θα αφανίσει τον Τσίπρα

Θα έκαναν τα ίδια με τον Μαδούρο. Aλλά δεν μπορούν...

Παρασκευή 03 Μαΐου 2019, 00:02
Αν δεν υπήρχε η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ευρωζώνη, το ΝΑΤΟ και οι συμμαχικές δεσμεύσεις με τις ΗΠΑ, η χώρα θα κατέληγε μία Βενεζουέλα της Μεσογείου. Και όλοι αυτοί που τώρα φαίνονται γοητευτικά απλοϊκοί, αφελείς ή εμμονικοί εκ του ασφαλούς, θα μεταμορφώνονταν σε αυστηρούς τιμητές των υπόλοιπων.
Θα έκαναν τα ίδια με τον Μαδούρο. Aλλά δεν μπορούν...

Τίνος είναι τελικά, ο Σάντσεθ;

Πέμπτη 02 Μαΐου 2019, 00:02
Πριν από δυόμισι χρόνια, το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα της Ισπανίας (PSOE) έτεινε να καταντήσει «ΠΑΣΟΚ»... Τα ποσοστά του ήταν σταθερά κάτω από τους Podemos και από τους φιλελεύθερους κεντρώους του Κόμματος των Πολιτών (Ciudadanos) αλλά και από την παραδοσιακή Δεξιά του Λαϊκού Κόμματος.
Τίνος είναι τελικά, ο Σάντσεθ;

Ανθρωποθυσίες στην Ελλάδα του 2019…

Τρίτη 30 Απριλίου 2019, 00:02
Στην Καλαμάτα δολοφονήθηκε ένας ανυποψίαστος άνθρωπος από «πασχαλινές» σαΐτες. Στην Θήβα ένα μικρό κοριτσάκι, δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι. Ο δήμαρχος της Καλαμάτας – αδιαφορώ για το όνομα και το πολιτικό του προφίλ- δηλώνει ότι «ο σαϊτοπόλεμος είναι στο DNA των Μεσσήνιων»! Όπως ακριβώς είναι στο DNA των κατοίκων του Τουρμπάτ στο Νοτιοδυτικό Πακιστάν να λιθοβολούν τις γυναίκες, όταν προσβάλουν την τιμή του άνδρα τους…
Ανθρωποθυσίες στην Ελλάδα του 2019…

Υπέρ Αδυνάτου…

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019, 00:02
Αν παραβλέψει κανείς την άσκοπη φλυαρία του δημόσιου διαλόγου, θα μπορούσε να καταλήξει σε θετικά συμπεράσματα για την βαναυσότητα του αναπληρωτή υπουργού της Υγείας. Γιατί πάντα, από την σύγκρουση άρνησης και κατάφασης παράγεται η ενέργεια ενός θετικού φορτίου για την κοινωνία.
Υπέρ Αδυνάτου…

Με τον Πολάκη κάνει παρέα ο Τσίπρας, όχι με τον Λιάκο...

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019, 00:02
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ίσως το πιο προσωποπαγές πολιτικό μόρφωμα της Μεταπολίτευσης. Πιο αρχηγικό κι από το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου! Γιατί οι πάντες επένδυσαν στην «αθωότητα» του αφελούς πλην αγαθού Αλέξη που είχε το δικαίωμα του πρωτάρη. Να ανοίξει το δρόμο για το πλιάτσικο στο οποίο προσέβλεπαν – άλλο αν τους χάλασαν τα σχέδια οι δανειστές…
Με τον Πολάκη κάνει παρέα ο Τσίπρας, όχι με τον Λιάκο...

Ο πιστός ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ

Τρίτη 23 Απριλίου 2019, 00:02
Η αλήθεια δεν βρίσκεται στον αξιακό κώδικα επικοινωνίας του Αλέξη με τους οπαδούς του αλλά στην ψευδαίσθηση της στοιχειώδους ασφάλειας που έχει καταφέρει να τους εμφυσήσει, έναντι της απειλής των «άλλων». Θυμίζει κάπως τις παλιές εποχές του ΠΑΣΟΚ, κατά τις οποίες κανείς δεν είχε πιστέψει ποτέ ότι η χώρα θα βγει από την ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ αλλά τα συνθήματα κυριαρχούσαν στην πολιτική ζωή για πολλά χρόνια.
Ο πιστός ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ

Κυριάκο, μίλα με τους 17αρηδες

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019, 00:02
Οι 17άρηδες που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά, το 2019, ανέρχονται σε 106.760 σε σύνολο 9.922.294 εκλογέων όλων των ηλικιών ή σε 1,075% του εκλογικού σώματος. Σε αυτούς όμως πρέπει να προστεθούν και οι νέοι ηλικίας 18 έως 21 ετών, που επίσης θα ψηφίσουν για πρώτη φορά. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, το ηλικιακό γκρουπ 17-21 ετών ανέρχεται σε 528.996 ή σε 5,33% του εκλογικού σώματος.
Κυριάκο, μίλα με τους 17αρηδες

Το κακό ήδη έγινε με τον Καλογρίτσα

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019, 00:02
Aν δεν μας προέκυπτε όλος αυτός ο τραγέλαφος με τις τηλεοπτικές άδειες, πολύ αμφιβάλλω αν θα μαθαίναμε ποτέ για τα δάνεια του Καλογρίτσα. Και είναι απορίας άξιον για την τύχη όλων αυτών- όχι μόνο για την περίπτωση της Τράπεζας Αττικής- που έχουν μεταφέρει τον μόχθο φορολογουμένων και των ασφαλισμένων στις τσέπες κομματικών φίλων και κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών.
Το κακό ήδη έγινε με τον Καλογρίτσα

Ο Κουρουμπλής στην γκιλοτίνα του ΣΥΡΙΖΑ...

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019, 00:02
Ο ιδεοληπτικός διακατέχεται από συνεχείς κρίσεις μεγαλείου που τον ωθούν στην ανάληψη «σωτήριων» για το λαό, πρωτοβουλιών. Συνήθως, αναπτύσσει μία ιδιάζουσα ναρκισσιστική «ιδιόλεκτο» με τον εαυτό του, θεωρώντας ότι θα σώσει τον κόσμο! Μπορεί να πιστεύει ότι είναι «εντεταλμένος» από μία ανώτερη δύναμη να στρατευθεί στις δυνάμεις του καλού, το οποίο εκπροσωπείται άλλοτε από την κοινωνική δικαιοσύνη της «ισότητας» κι άλλοτε από τη λάμψη της ανώτερης εθνικής καταβολής.
Ο Κουρουμπλής στην γκιλοτίνα του ΣΥΡΙΖΑ...

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα 20/05/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα