LIBERALL
THINK TANKST
FORUMF
ΥΓΕΙΑY
ARTNEWSA
Τρίτη 22/08/17
2ος χρόνος, ημέρα 660η

Επιστροφή στο forum Φιλελεύθερο forum forum@liberal.gr

Τα Θέματα του χρήστη tthemistoklis

Κάθε φορά που η επικαιρότητα μπερδεύει πρόσωπα, αφορισμούς και «προδοσίες», μαζεύω υλικό από αναμνήσεις. Όποιος μεγάλωσε σε χωριό, ελεύθερος και ανεξέλεγκτος δεν περίμενε να βγει το facebook για να μάθει τον κόσμο. Τα καφενεία των ακατέργαστων «σοφών»  είναι τα καλύτερα σχολεία. Μιλάω για εποχές που η τηλεόραση είχε δύο κανάλια, που οι γυναίκες πήγαιναν στο γήπεδο γιατί δεν υπήρχαν άλλα θεάματα και που η ακατάσχετη φλυαρία, γινόταν στην «αγορά» δια ζώσης και όχι μέσα από τις οθόνες. Με φραπέδες, μπύρες, τσίπουρα και λεμονάδες «Κλιάφα»…

Όσο και να πέρασαν τα χρόνια, όσο και να άλλαξαν οι Έλληνες την επικοινωνία τους, πάντα θα κρύβουν μέσα τους την ίδια ανωριμότητα σε απόψεις και πεποιθήσεις. Σαν να μην πέρασαν τόσες εικόνες και τόσα πρότυπα από τις καινούριες πλατείες τους. Είτε ακούω τον καφενόβιο  να αγορεύει στο χωριό για την ανωριμότητα των άλλων είτε τον Στέλιο Ράμφο να κάνει κήρυγμα,  τα ίδια «νήπια» βλέπω μπροστά μου…

Το πιο ωραίο που κυκλοφόρησε χθες, ήταν ένα σκίτσο με τον Προφήτη του Αρκά: «Οι κάθε μορφής ολοκληρωτισμοί εξασκούν μια έντονη γοητεία στους μη ολοκληρωμένους ανθρώπους». Ο Πλάτωνας πάλι, στον «Τίμαιο», βάζει έναν Αιγύπτιο ιερέα να λέει στον Σόλωνα «Έλληνες αεί παίδες εισί».

Και ως «παίδες» οι Έλληνες θέλουν πάντα τον «Γερμανό» τους. Έναν Χίτλερ, έναν Στάλιν ή έστω ένα Αντετοκούμπο… Κάποιον που να γεννιέται μέσα από τους θρύλους και τις δοξασίες του αναπάντεχου και γρήγορα, πριν τον αρπάξει η νόρμα της συνήθειας να καίγεται,  κατά βούληση, στην πυρά της καταδίκης ή έστω της φλυαρίας.

Όλη η χώρα θυμίζει  παιδότοπο που τα μικρά παίζουν με τις εντυπώσεις, απολαμβάνοντας την ασφάλεια των κηδεμόνων τους. Και μέσα στο πάρτι του Αυγούστου, σκέφτηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ να θυμηθούν ότι είναι «δημοκράτες» κομμουνιστές, πολέμιοι του Ναζισμού, ιππότες, ιεραπόστολοι και γενικώς και αορίστως, κληρονόμοι επαναστάσεων! Αποφάσισαν να κηρύξουν έναν νέο πόλεμο στον Χίτλερ και ταυτόχρονα να «τις μετρήσουν» με του Στάλιν ποιος «την έχει μεγαλύτερη»! Στην περίπτωση μας, «μικρότερη»  την δολοφονική διάθεση μαζικών εγκλημάτων…

Λίγο πιο πέρα, σε άλλο «καφενείο» στην Ομοσπονδία του μπάσκετ, τους προέκυψε θέμα με τον Αντετοκούνμπο. Ο άνθρωπος τραυματίστηκε και δεν θα παίξει στο Ευρωμπάσκετ. Αυτοί όμως, θύμωσαν και άρχισαν την συνομωσιολογία. Οι σκοτεινοί κύκλοι (Εβραίοι, Μασόνοι κλπ) πήραν τα μυαλά του μέχρι χθες ηρωικού Έλληνα, Γιάννη, να μην παίξει στην Εθνική!  

Και να οι καυγάδες στο ίντερνετ για τον Χίτλερ και τον Στάλιν και να τα σενάρια και οι αμφιβολίες για τον Αντετοκούνμπο. Ξαφνικά εμφανίστηκαν «Εαμίτες», «Αντάρτες», «Ελασίτες», «Καπεταναίοι», έτοιμοι να ξαναβγούν στο βουνό, αποδεικνύοντας πως ο Στάλιν μπροστά στον αιμοσταγή Χίτλερ κρατούσε  σφεντόνα. Γιατί σαν μικρά παιδιά που είναι, δεν έμαθαν ακόμα για το σύμφωνο Μολότοφ- Ρίμπεντροπ ούτε για την κοινή εισβολή Σοβιετικών και Ναζί, στην Πολωνία…

Εν τω μεταξύ, κάποιοι είναι έτοιμοι για αποκαθήλωση του Αντετοκούμπο. Πώς τολμάει και δεν παίζει για μερικές ώρες δικής τους ψυχαγωγίας, αρνούμενος τα εκατομμύρια των Αμερικάνων; Ποιοι πατριώτες τα λένε αυτά; Αυτοί που δεν θα ξόδευαν από το μισθό τους ούτε ένα ευρώ για το δημόσιο ταμείο, αν μπορούσαν. Αλλά από τον επαγγελματία παίκτη του ΝΒΑ, θέλουν να τα παρατήσει για χάρη τους.

Ανεξήγητο. Πώς μας προέκυψε τόσο αλαζονεία, τόση ιστορική άγνοια, τόση έπαρση και εγωκεντρισμός, δεν μπορώ να το ερμηνεύσω. Δύσκολα αλλάζει κάτι σ΄αυτόν τον τόπο. Αλλά τι λέω; Εδώ ο Πλάτωνας είχε βρει το πρόβλημα, χιλιάδες χρόνια πριν, θα άλλαζαν οι Έλληνες σε λίγες δεκαετίες;

Περισσότερα | Σχολιάστε

«Κάνε με κυβέρνηση για μία ημέρα και θα σου πω εγώ». Είναι η κλασσική ατάκα του καφενείου. Κι είπαμε να δοκιμάσουμε και τούτο. Κι έτσι στείλαμε το καφενείο στην εξουσία. Δεν έχω τίποτα με εκείνους που όλα τα σφάζουν και όλα τα μαχαιρώνουν, αναίμακτα κι από την καρέκλα του καφέ. Αρκεί να βρεθεί ένας τρόπος να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης.

Το Facebook και τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσαν μία τεράστια επανάσταση. Ίσως και να είναι η μεγαλύτερη απ' όσες έχουμε γνωρίσει μέχρι σήμερα. Η δυνατότητα της άμεσης επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων και μάλιστα χωρίς κάθε είδους μεσάζοντα, προκάλεσε τεράστιες αλλαγές στις κοινωνίες μας. Από την μία έσπασε το «μονοπώλιο» της εξουσίας στην ενημέρωση και από την άλλη δόθηκε η δυνατότητα σε μικρές ομάδες ανθρώπων να κυριαρχήσουν μέσω των ψεύτικων ειδήσεων. Είναι αμφίβολο αν θα μπορούσε ποτέ να εκλεγεί ένας άνθρωπος σαν τον Trump στην Αμερική, αν δεν υπήρχαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σκεφτείτε το πολύ απλό: Ας πούμε ότι σε μία παλαιότερη εποχή, πριν εμφανιστεί το Facebook, υπήρχε ένας άνθρωπος στο Μαρούσι που πίστευε ότι η γη ήταν επίπεδη. Επειδή είχε διαβάσει κάτι σχετικό, επειδή του το ψιθύρισε ένας φίλος του στο αφτί, επειδή έφαγε μία πετριά. Δεν έχει σημασία ο λόγος. Σημασία έχει ότι του συνέβη. Κουβαλούσε, λοιπόν, μαζί του ένα μυστικό. Το πολύ – πολύ να το ψιθύριζε κι αυτός με την σειρά του σε έναν ακόμη… υποψιασμένο.

Και ήρθε το Facebook. Κι εκεί άγνωστοι άνθρωποι άρχισαν να επικοινωνούν μεταξύ τους. Στην αρχή με ψευδώνυμα, αλίευαν στα τυφλά. Μέχρι που άρχισαν να βρίσκονται μεταξύ τους και να ξεθαρρεύουν. Έβγαλαν τις μάσκες της ανωνυμίας, πρώτα μέσα στις κλειστές ομάδες. Και ύστερα βγήκαν και προς τα έξω.

Οι θεωρίες συνωμοσίας ήταν πάντα δημοφιλείς. Η διαφορά σε σχέση με το παρελθόν είναι ότι οι περισσότεροι τις θεωρούσαν ως τέτοιες, ως θεωρίες συνωμοσίας. Αντίθετα, σήμερα οι θεωρίες συνωμοσίας έχουν εκτοπίσει σε αυτή την χώρα την πραγματικότητα: «Οι δανειστές οδήγησαν την Ελλάδα στην χρεοκοπία για να αγοράσουν τα πάντα για ένα κομμάτι ψωμί. Θέλουν την γη μας, τον ήλιο και την θάλασσά μας». Οι φορείς της «πληροφορίας» δούλεψαν σκληρά! Διέδωσαν τις θεωρίες τους απ’ άκρη σε άκρη της χώρας με εργαλείο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ύστερα κατέβασαν τον κόσμο στις πλατείες. Και ύστερα πήραν την εξουσία. Και ύστερα αποδείχτηκε ότι ήσαν φελλοί…

Στείλαμε το καφενείο στην εξουσία! Να μην διαμαρτυρόμαστε! Όλοι μαζί το κάναμε. Όπως όλοι μαζί αποδεχτήκαμε ως μοιραία την πορεία της χώρας προς την χρεοκοπία. Σας το λέει ένας άνθρωπος που έχει προειδοποιήσει πολλές φορές στο παρελθόν για τα όσα θα συνέβαιναν και τελικά συνέβησαν. Ένας άνθρωπος που τότε δέχτηκε τα πυρά των ίδιων ανθρώπων που σήμερα απολαμβάνουν την… εξουσία, πουλώντας φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες. Και φταίω κι εγώ γιατί τελικά θα μπορούσα να κάνω περισσότερα. Όλοι μας θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα. Και πρώτα απ’ όλα να αντισταθούμε στην «γοητεία» του καφενόβιου λόγου: «Κάνε με εμένα πρωθυπουργό για μία μέρα...».

Τώρα ξέρουμε! Δεν ήταν για μία ημέρα! Ήταν για πολύ περισσότερο. Κάθισαν στο σβέρκο μας και δεν πρόκειται να σηκωθούν εύκολα. Εμείς τους δώσαμε την εξουσία για μία ημέρα ή τουλάχιστον έτσι πιστέψαμε. Ότι θα κάναμε μία μικρή δοκιμή. Και την κάναμε! Και τώρα δεν φεύγουν. Δεν πρόκειται να βρουν άλλη ευκαιρία στην ζωή τους. Αυτό που τους συνέβη και έγιναν κυβέρνηση συμβαίνει μία φορά στα χίλια χρόνια. Ξέρουν ότι αν θα πάνε σε εκλογές θα εξαφανιστούν.

Δεν τους ενοχλεί ότι είναι τελειωμένοι! Ό,τι και να κάνουν δεν πρόκειται να αντιστρέψουν το κλίμα κι αυτό το γνωρίζουν. Το πρόβλημα είναι ότι οι ιστορίες αυτές δεν τελειώνουν καλά. Θα παραμείνουν όσο μπορούν περισσότερο, με αποτέλεσμα κάθε μέρα η κατάσταση να γίνεται για την χώρα όλο και πιο δύσκολη. Μέχρι να συμβεί «κάτι». Σαν κι αυτά που έπειτα από χρόνια τα μελετούν οι ιστορικοί και αναρωτιούνται πως ένας λαός άφησε τα πράγματα να εξελιχτούν με αυτό τον τρόπο! Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον πιο έξυπνο λαό του κόσμου…

Προχτές διάβαζα ένα σχόλιο ενός απίστευτου τύπου που «σχολίαζε» τα γραφόμενα κάποιου καθηγητή σε ένα από τα πιο μεγάλα πανεπιστήμια του κόσμου. Ο «κύριος τίποτα» μπορούσε να ισοπεδώσει τον λόγο ενός ανθρώπου που μορφώνει την παγκόσμια ελίτ. Ασφαλώς και έχει «άποψη». Όλοι οι άνθρωποι έχουν «άποψη». Αλλά ταυτόχρονα του λείπει η γνώση του εαυτού του. Δεν ξέρει πόσο βλάκας είναι. Αυτό ήταν ανέκαθεν ένα από τα προβλήματα της Δημοκρατίας μας. Και γι αυτό λέμε ότι όλα είναι θέμα Παιδείας…

Θανάσης Μαυρίδης

thanasis.mavridis@liberal.gr 

Περισσότερα | Σχολιάστε

Για μειώσεις που φτάνουν έως και 40%, αλλοιώνοντας το χαρακτήρα του ασφαλιστικού συστήματος με βάση τα στοιχεία που κατατέθηκαν μετά τις 13 Μαΐου κάνει λόγο ο Τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας.

Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση ο Γιάννης Βρούτσης τονίζει τα εξής:

«Δυστυχώς, τα στοιχεία από τις πρώτες αιτήσεις συνταξιοδότησης, που κατατέθηκαν μετά τις 13 Μαΐου του 2016 και εκδίδονται με βάση τον Ν. 4387/2016, αποκαλύπτουν και επιβεβαιώνουν πλέον στην πράξη, τις προβλέψεις μας για ένα Ασφαλιστικό χωρίς προοπτική και μέλλον, που ενσωματώνει:

• Εξοντωτικές εισφορές

• Εξοντωτικές και άδικες μειώσεις, αδιάκριτα για όλους τους συνταξιούχους

• Απουσία ανταποδοτικότητας και κατάφωρες αδικίες

• Ιδεοληψίες και ισοπεδωτικές αντιλήψεις

Οι μειώσεις για τους νέους συνταξιούχους φθάνουν μέχρι και 40%, αλλοιώνοντας το χαρακτήρα του ασφαλιστικού συστήματος, μετατρέποντάς το εκτός από φορολογικό και σε προνοιακό, ευνοώντας την εισφοροδιαφυγή και φοροαποφυγή.

Δυστυχώς, στην ίδια μοίρα με τους νέους βρίσκονται και οι παλαιοί συνταξιούχοι, καθώς η περιβόητη προσωπική διαφορά δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια ακόμη πολιτική απάτη.

Τα χειρότερα δηλαδή, για τους παλαιούς συνταξιούχους έρχονται…

Καθώς, η κατάργηση της προσωπικής διαφοράς οδηγεί σε απώλεια 2 - 3 συντάξεων από 1η Ιανουαρίου 2019.
Τα χειρότερα είναι πίσω και για τους ελεύθερους επαγγελματίες…

Καθώς, οι σημερινές εξοντωτικές εισφορές, μετά και την αλλαγή του υπολογισμού τους, θα μετατραπούν από 1η Ιανουαρίου 2019 σε όλεθρο.

Είναι εμφανές, ότι το ασφαλιστικό μόρφωμα Κατρούγκαλου των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που κόστισε 10 δις ευρώ, μέσα από τις αδικίες, τις ισοπεδωτικές λογικές και τις αντιφάσεις του, θα οδηγηθεί σύντομα σε νέες ανισορροπίες και στην ανάγκη νέων περικοπών των συντάξεων.

Αποτελεί κοινωνική και πολιτική αναγκαιότητα ο εξορθολογισμός και η αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος σε νέες βάσεις, που θα διασφαλίζουν ανταποδοτικότητα, κίνητρα για παραμονή στο σύστημα, διαφάνεια, δικαιοσύνη και βιωσιμότητα».

Περισσότερα | Σχολιάστε

Η Συνταγματική Συνέλευση της Βενεζουέλας αποφάσισε ότι αναλαμβάνει τις αρμοδιότητες της Γερουσίας, οι οποίες μέχρι στιγμής βρισκόταν υπό την ηγεσία της αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με το Associated Press, οι αντιπρόσωποι της Συνταγματικής Συνέλευσης ενέκριναν ομόφωνα ένα διάταγμα, σύμφωνα με το οποίο η Συνέλευση έχει πλέον την εξουσία να νομοθετήσει σχετικά με μια σειρά ζητημάτων που αφορούν την ασφάλεια και την εθνική κυριαρχία της Βενεζουέλας.

 

Περισσότερα | Σχολιάστε

Την άρνηση της Ελλάδας εισέπραξε η Εσθονία να συμμετάσχει σε συνέδριο με θέμα: «Η κληρονομιά στον 21ο αιώνα των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα». Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής έστειλε σχετική επιστολή διαμαρτυρίας, τονίζοντας ότι η «πρωτοβουλία διοργάνωσης ενός συνεδρίου με το συγκεκριμένο περιεχόμενο και τίτλο, στέλνει ένα λανθασμένο και επικίνδυνο πολιτικό μήνυμα».

Αναλυτικά η επιστολή Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρου Κοντονή 

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής απάντησε αρνητικά στην πρόσκληση να συμμετάσχει στο Διεθνές Συνέδριο, που διοργανώνεται στις 23 Αυγούστου, στο Ταλίν, στο πλαίσιο της Εσθονικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής που απέστειλε στους διοργανωτές, στην οποία παρουσιάζονται αναλυτικά οι λόγοι της άρνησής του.

«Η πρωτοβουλία σας να διοργανώσετε στο πλαίσιο της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Διεθνές Συνέδριο με τίτλο «Η κληρονομιά στον 21ο αιώνα των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα» μας προκάλεσε εύλογα ερωτηματικά. Ειδικά σε μία περίοδο, που οι θεμελιώδεις αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αμφισβητούνται ανοιχτά από την άνοδο των ακροδεξιών κινημάτων και των νεοναζιστικών κομμάτων σε ολόκληρη την Ευρώπη, η προαναφερθείσα πρωτοβουλία είναι πολύ ατυχής.

Η Ιστορία δεν μπορεί να παραχαραχθεί παρόλο που μπορεί να γράφεται κυρίως από τους νικητές ή να αξιολογείται διαφορετικά από την οπτική των κρατών. Παρόλα αυτά, τα ιστορικά στοιχεία και γεγονότα, κατέγραψαν τον στρατό της ΕΣΔΔ ως τον απελευθερωτή της Ευρώπης και των ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης και ως λυτρωτή από την φρίκη του Ολοκαυτώματος.

Στη σκέψη και στη συνείδησή μας, το ναζιστικό καθεστώς, δηλαδή εκείνο το  πολιτικό σύστημα, το οποίο έχει τον ρατσισμό, το μίσος τη μισαλλοδοξία και τη μαζική δολοφονία ως τον πυρήνα της ιδεολογίας του δεν θα υπήρχε καμία περίπτωση να συγκριθεί με τον κομμουνισμό, με την πολιτική ιδεολογία που αυτός αντιπροσωπεύει, ή να συγκριθεί με οτιδήποτε άλλο, απλούστατα διότι η ανθρωπότητα δεν έχει αντιμετωπίσει τίποτε παρόμοιο με τον ναζισμό και ελπίζουμε πως δε θα το κάνει στο μέλλον.

Η φρίκη που γνωρίσαμε μέσω του Ναζισμού είχε μία και μόνη εκδοχή, αυτή που περιγράψαμε παραπάνω. Ο κομμουνισμός, αντίθετα, γέννησε δεκάδες ιδεολογικά ρεύματα, ένα εκ των οποίων υπήρξε ο ευρωκομμουνισμός, ο οποίος γεννήθηκε μέσα σε κομμουνιστικό καθεστώς, την περίοδο της Άνοιξης της Πράγας με στόχο να παντρέψει τον σοσιαλισμό με την Δημοκρατία και την ελευθερία. Αυτό το ιδεολογικό ρεύμα μπόλιασε έκτοτε την πολιτική σκέψη όλης της Δυτικής Ευρώπης, έθεσε ζητήματα αναζήτησης, αποτέλεσε ένα μεγάλο εργαστήρι θεωρητικών επεξεργασιών, διαμορφώνοντας μια κουλτούρα διαλόγου, που το κατέστησαν έναν οργανισμό ζωντανό.

Θεωρούμε πως η πρωτοβουλία διοργάνωσης ενός συνεδρίου με το συγκεκριμένο περιεχόμενο και τίτλο, στέλνει ένα λανθασμένο και επικίνδυνο πολιτικό μήνυμα, το οποίο είναι προϊόν των Συμφωνιών που ακολούθησαν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αναβιώνει το ψυχροπολεμικό κλίμα που τόσα δεινά έφερε στην Ευρώπη, αντίκειται στις αξίες της ΕΕ και σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την οπτική της ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού λαού, η οποία είναι πως ο ναζισμός και ο κομμουνισμός δε θα μπορούσαν ποτέ να υπάρχουν ως τα δύο μέρη της ίδιας εξίσωσης.

Έχει γίνει σαφές ότι η Γενική Γραμματεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ελληνικού Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο εν θέματι Συνέδριο».

Φωτογραφία αρχείου: SOOC

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τα σχόλια του χρήστη tthemistoklis

ελα παπασκα... δημούλη που είσαι; πως πάει ο φασιστοσοσιαλιμός; βγαλε μια ανακοίνωση φασιστάκο!

να του το μεταβιβάσει κάποιος παραλώ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο ελληνικός λαός δεν ήταν ποτέ ορθόδοξος ήταν ανενημέρωτος, παραπλανημένος και αμόρφωτος. Αλλά αυτό θέλετε. Προσκυνητές παρά σκεπτόμενους ανθρώπους. Για διορίζετε παπαδες και όχι ιατρικό προσωπικό και ειδικά γιατρούς. Σας βολευει 9χιλ παπάδες και 3χιλ γιατροί και ο κόσμος να προσκυνάει εικόνες.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΘΒ000

Τα γκισε της τράπεζας ήδη περιορίστηκαν και κάποτε πιθανότατα δεν θα υπάρχουν παρα μετρημένα. Βέβαια κάποτε είχαμε και 19 τράπεζες (όχι που δεν θα έσκαγε χρεοκοπία...) αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...στην ελλάδα βέβαια μην ανησυχείτε αυτά δεν έχουν επιπτώσεις. Τους κάνουμε όλους συνταξιούχους! Ε θα βγει καμια κυβέρνηση πάλι σοσιαλιστικοαριστερή και όλοι βουρ στον πατσά της συνταξιοδότησης για τα ψηφαλάκια. Αλλωστε ο τραπεζικός τομέας το 90 % ήταν ειδικού καθεστώτος συνταξιοδότητης. Μην ανησυχείτε για την ελλάδα λύσεις έχουν οι πολιτικοί... εγω ανησυχω για τα παιδιά μας... γι αυτό και σας είπα να τα διώξετε.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
11/08/2017, 10:35

όχι μόνο θα προλάβουν τις κάλπες μέχρι και που θα ξαναβουν κυβέρνηση...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Εγω θα εστιάσω στο "πλαίσιο καθημερινής επιβίωσης".

Ναι λοιπόν συμφωνούμε ότι έγιναν πιο δύσκολα μιας και σύριζα μοιρασε την φτώχια, φορολόγησε τον ιδιωτικό τομέα ως εκεί που δεν πάει... εβαλε το κερασάκι στην τούρτα σ αυτό έκαναν οι προηγούμενοι.

οσον αφορά την καθημερινότητα αυτή σήμερα είναι ακόμη πιο δύσκολη όχι βέβαια ότι ήταν πιο ευκολη. ξεκινώντας λοιπόν απο το βασικό το καλάθι της νοικοκυράς! αυτό ανέκαθεν ήταν ακριβό στην ελλάδα. Για να καταλάβουμε το σημερινό μέγεθος είναι μια τριμελής οικογένια στην ελλάδα είναι μία πενταμελής στην γερμανία. προιόντα τα οποία είναι 1 2 ώρες μακρια από την παραγωγή τους στην ελλάδα πωλούνται πιο ακριβά απ ότι στην γερμανία. και πολλά άλλα παραδείγματα τέτοια...

κάποτε μας πουλούσαν παραμύθι ότι φταίνε τα μεταφορικά. μετά μας φταίνε οι φόροι... πάντοτε φταιει κάτι... και άλλο ένα παράδοξο στο ελλαδιστάν. ποτε οι τιμές δεν έπαιζαν με κανόνες αγοράς. ζήτησης και προσφοράς. ποτε ανταγωνισμός. όλα αυτά είτε επί εποχής κρίσης είτε και τις εποχές των παχιών αγελάδων.

θα μείνω μόνο σ αυτό μην πούμε για γεωγραφικές πίτες κτλ.

μεταξύ μας... αν τα ξένα web shops πουλούσαν και λεμόνια (αν και στα κοντά είναι να το κάνουν) από εκεί θα τ αγόραζα...

με 1 κουβέντα η καθημερινότητα στην ελλάδα ακόμη και τις εποχές χωρίς κρίση ήταν πάντα πολύ ακριβή. κάποτε είχαμε δανεικά λεφτά. τώρα δεν έχουμε δανεικά λεφτά αλλά έχουμε πολύ φορολογία και ανθρώπους που δύσκολα επιβιώνουν. όλα τα παραπάνω ποτέ δεν είχαν άμεση σχέση με κανένα μνημόνιο αγορές και ομόλογα...

ποτέ δεν είμασταν μια κανονική χώρα και ποτέ δεν πρόκειται να γίνουμε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ετσι τα συμφέροντα των λαών μας... δλδ τα δικά μας του καθεστώτος και ο λαός ας πεινάει.

οπου συνταγματάρχης, χούντα, καθεστώς τσιμουδιά οι φασίστες του κκε. όπου ευρώπη και αμερική και οτιδήποτε δυτικό τους ενοχλεί!

Περισσότερα | Σχολιάστε

στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν πάμε με την μεθοδο εις άτοπον απαγωγή. ας αρχίσουμε αξιωματικά για να πάμε στο παράδοξο που είναι η καθημερινότητα μας.

θα ψηφίσει το 20% ο σκληρός πυρήνας ο κρατικοδίατος. αυτό που έχει άλλωστε ο σύριζα. αυτοί δεν θίγονται. όλοι οι υπόλοιποι πάνε ανάλογα με το αφήγημα (για να είμαι τρέντις χρησιμοποιώντας την τρέχουσα ορολογία).

μπορεί να μας πούνε πάλι .. .αυτή την φορά θα τους σκίσουμε όλους τους κακούς μπορεί να ξαναπιάσει. μπορεί να μας πουνε αντί να πληρώνετε φόρους θα σας πληρώνει φόρους το κράτος επειδή είσαστε πολίτες της μπανανίας... ότι δλδ μπορείτε να φανταστείτε... και φυσικά το καλύτερο αφήγημα θα πιάσει.

προσωπικά εχω εμιστοσύνη στον πιο ηλίθιο και αμόρφωτο λαό του κόσμου. και δόξα τον παντοδύναμο... ουρακοτάγκους έχουμε πολλούς! και είναι οι περισσότεροι!

Περισσότερα | Σχολιάστε

στην ελλάδα όλα είναι εφικτά γιατί απλά όλη η χώρα ζει σε άλλη πραγματικότητα.

το πιο απλό παράδειγμα. βαπτίζεις την νύχτα μέρα και τουλάχιστον οι μισοί σε πιστευουν ανετα.

και γενικότερα αν ψάξεις σε όλη την ελληνική κοινωνία η κανονικότητα και η κοινή λογική απουσιάζει ακόμη και στα πιο απλά πράγματα της καθημερινότητας. τώρα που έχουμε εμπλέξει σ αυτή την νοοτροπία και την δημιουργική λογιστική σιμίτη... ποιος μας πιάνει...

δεν το βλέπετε αλλωστε;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Με βάση τα δημοσκοπικά και τις αναγωγές η βάση που παίζει ο σύριζα είναι άνετα 20%. το 5% είναι απλα σκορπισμένοι. Με προοπτικές πάντα και μόνο ανόδου. Οι παραπάνω είναι ο σκληρός πυρήνας του κρατικοδιαιτισμού.

Ο λοιπός κρατικοδιαιτισμός , φασισμός κτλ που εχει μάθει και 'γουστάρει' ο ελληνας είναι πολύ πάνω από 30% ( συν 30%). αυτοί θα διαλέξουν τον κρατικοδίαιτο την ώρα που θα έρθουν οι μπανάνες.

Οσο και γραφικός και να γίνονομαι θα το λέω συνέχεια. θέλει 2 γενεές τουλάχιστον για να ξεβρωμίσει ο τόπος από αυτή την νοοοτροπία.

Περισσότερα | Σχολιάστε

φορολογήστε και άλλο τις επιχειρήσεις και ειδικά την συγχρονη τεχνολογία της πληροφορικής. μειώστε το αφορολόγητο και άλλο. διώξτε τους νέους από την ελλάδα... και στο βάθος έρχεται και η σύγχρονη τεχνολογία να συμβάλει....


και παπά κοιτά λίγο στην γωνία να δεις αν έρχομαι...

και επιτελους παπα το ξέρουμε εισαι ένα καλο πιστό σκυλί του κουμμουνισμού μας το απέδειξες. μην βγάζεις άλλα αντισυνταγματικά νομοσχέδια. γίνε μια φορά χρήσιμος στην κοινωνία ...

θα ήμουν υποχρεομένος αν κάποιος του μεταβίβαζε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ετσι αλαικσοι... πάμε γερά...

μείωση αφορολογήτου έρχεται, νέο χαράτσι κτηρίων κτλ κτλ... έρχονται τα εύκολα.

'τρελογιατροί' δεν υπάρχουν σ αυτη την χώρα να τον κλείσουν μέσα;

Περισσότερα | Σχολιάστε

όπως έχει ειπωθεί , εγώ απλά θα το επαναλάβω...

αυτός ο τόπος θα σαπίσει από το ψέμα!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Βεβαια υάρχουν κάποια θέματα. Οι περισότεροι νομίζουν ότι ανήκουν στην αστική ταξη που αντιμάχεται ο σύριζα στην λεγόμενη αστικη δημοκρατία καλό θα είναι να υπάρχει ένας διαχωρισμός περι τίνος πρόκαιται όταν λέμε μικρός μεσαίος αστικη δημοκρατία κτλ

χτες πόσταρα στο άρθρο : ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ› ΦορολογικάΤαξικό μίσος! Εξολοθρεύουν τη μεσαία τάξη μέσω της εφορίας

τι είναι μεσαία τάξη... μεσαία τάξη δεν είναι ο μαγαζάτορας. ουτε η αστικη δημοκρατία που μαχεται η σύριζα. μην μπερδευουμε την εξολόθρευση του εε του μικρού μαγαζιου και ενός της μεσαίας τάξης.

και να θυμόσαστε πάντα και κάθε μέρα. με αυτούς ακόμη δεν έχουμε δει τπτ! είμαστε ακόμη στην αρχή.

ας περιμένουμε να δούμε το επόμενο crash. αργα η γρήγορα θα έρθει. το 1ο το είδαμε στο καστελόριζο.... έρχεται και 2ο.

Οσο θα μας δουλεύει ο πράμα που λέγεται πρωθυπουργός μαζί με τον τσάκο ότι είμαστε μενουμευρωπαίοι τόσο οι άλλοι θα σκάβουν καθημερινα την έξοδο από εε κτλ. μην ξαχνάτε ο ο 1ος στόχος ποτέ δεν έφυγε από το τραπέζι. Το μόνο που τους προβληματίζει είναι το πως θα διώξουν την ευθυνη και την ρετσινιά από πάνω τους...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ολα είναι στον σωστό δρόμο όπως τα λέγαμε από την αρχή. Αφού δεν μπόρεσαν να κάνουν την επανάσταση με 'μπαρουφάκη' (και φυσικά ειδικά δικαστήρια και φυλακές δεν θα δούμε) το επόμενο πλαν είναι να γίνουμε βενεζουέλα. Συσπείρωση γύρω από το δημόσιο για διάλυση του ιδιωτικού. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Φτωχοποίηση και ένα κομάτι ψωμί για τον λαό για να μας στηρίζει και εμείς την εξουσία. Και στο βάθος δραχμούλα (και όχι 1:2 φυσικά) κρίση και έξοδος από την εε.

και η πραγματική κρίση θα έρθει σε βάθος xρόνου όταν τα ράφια στο γκέτο των σουπερ μάρκετς θα είναι άδεια. αυτό είναι η κρίση και το κριτήριο για το τι θα γίνει... προς το παρόν όλοι βολεύονται και όλα είναι μια χαρά.

Ψαρώσατε ακόμη μία φορά επείδη είπε το πράμα που λέγεται πρωθυπουργός ότι θα θα βγούμε στις αγορές και θα κάνουμε επενδύσεις;

Μα σας το είπε ο πολάκης ότι ακόμη δεν είναι δικό μας το κράτος. και πόσα άλλα σας λένε κάθε μέρα...

Περισσότερα | Σχολιάστε

να λοιπόν που επιβεβαινόμαστε όλοι όσοι από την αρχή λέμε ότι αν δεν τους έχετε δει -ζήσει έστω και απ έξω έστω για λίγο τι είναι δεν ξέρετε με τι έχετε να κάνετε!

μην ξεγελιέστε όμως. καμία μετάνια κανένα ενδιασμό δεν έχουν. το αρχικό σχέδιο είναι και παραμένει στο τραπέζι! τα δήθεν δεν ξέραμε, λάθος επιλογές, θα βγαίναμε από την εε και που θα πηγαίναμε σε άλλο γαλαξία, αυτού του πράγματος που λέγεται πρωθυπουργός, έχουν να κάνουν με πράγμα και μόνο!

να σώσει το τομάρι του. η με τις μετάνιες που θα κάνει θέλει να γυρίσει το παιχνίδι ν ανέβει πολύ πιο πάνω από το 15% και θα γλυτώσει εξεταστική και φυλακή. γι αυτό και βιάζονται... το μόνο πράγμα που δεν τους ενδιαφέρει είναι η χώρα.

ο βαρουφάκης τους δίνει στεγνα για να σώσει το τομάρι του.ο αλέξης έχει γίνει και ο πιο κινέζος από τους κινέζους. όλοι οι υπόλοιποι έχουν λουφάξει... μόνο ο τζανακόπουλος ο χαζοχαρούμενος της παρέας κάνει δηλώσεις σαν να μην συμβαίνει τπτ.

και να δείτε στο τέλος με μετάνιες και μπανάνες θα την γλιτώσουν. έχετε την εντύπωση ότι όταν έρθει η μέρα για ψήφιση της εξεταστικής (αν γίνει εξεταστική) και μετά θα τους πάνε στο σκαμνί; μέχρι τότ θα έχουν ξεχαστεί όλα από όλους... εκτος αν φιλοτιμιθεί και παραιτηθεί... τον έχετε για τέτοιο?

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ας σταματήσει επιτέλους η κοροιδία του κράτους των αθηνων και λοιπών φαντασιόπληκτων περί πρωτεύουσας των βαλκανίων. Εντάξει φτάνει η πλάκα την κάναμε 1 φορά 2 φορές αντε τρις 3 κατάντησε αηδία ποια.

Η θεσσαλονικη δεν ουτε συμπρωτεύσα ούτε ερωτική πολη ουτε μεγαλόπολη και άλλες τέτοιες αηδίες. Ειναι πλέον γερασμένη πόλη. Κάποτε που είχε παραγωγή και οι αριθμοί ήταν εξωπραγματικοί αναλογικά με το κράτος των αθηνών... αλλά αυτό ήταν κάποτε. Το κράτος των αθηνών δεν θέλει ούτε συμπρωτεύσες ούτε τπτ. Ολα τα συγκεντρωνει εκεί. να σταματήσουν αυτά περί υπουργείων βε , προσωνύμια όπως μακεδόνες, και γραφεία πρωθυπουργου και αλλες τέτοιες αηδιούλες...

η θεσσαλονίκη είναι το φτωχό παραπαίδι των αθηνών, ουδεμία σχέση με των πρωτεύουσα των βαλκανίων, και είναι μια πολή μεταξύ κομόπολης-χωριού και μεγάλης πόλης. αυτό είναι ακόμη χειρότερο γιατί δεν ξέρει τι ακριβώς είναι...

είναι ο πόλη με πολύ 'μαυρο' χρήμα, με πολλούς ελληνοπόντιους ρωσσοπόντους που ζουν αποκλειστικά με επιδόματα και μαυρο εμπόριο... η πόλη καφετέρια που βαρια βομηχανία της ήταν πριν απο λίγο καιρό τα καφέ... και πολλά άλλα καλά!

τα τελευταία 40 χρόνια ... εκτός απο ένα μικρό διάστημα ... τα 30χρόνια η πόλη αυτή το μόνο που κάνει είναι να γερνάει... αργα και σταθερα...

ας αφήσουμε τις αηδίες και την πλάκα περί πόλης 'πρωτεύουσας' και λοιπές ανοησίες όπως του ζορό να γίνουμε πολιτιστική πρωτεύσα να γίνουμε ντουμπάι, όχι να έχουμε δήμαρχο αυροκράτορα με ωραία παραλία, μία έκθεση που είναι 'διεθνής' και φιλοξενεί αποκλειστικά τις δέκο των φωτόπουλων... κτλ... και ξαφνικά θα γίνουμε ενεργειακή πρωτεύσα... έλεος!

τπτ προσωπικό με άρθρο και τον αρθρογράφο αλλά ως κάτοικος θεσσαλονίκης ζώντας την πραγματικότητα της καλό θα είναι να λέμε την πραγματικότητα της πόλης - χωριού και (επαναλαμβάνοντας για ν-οστή φορα και γίνω κουραστικός) ας αφήσουμε κατα μέρος τις πρωτεύουσες και τα ανύπαρκτα μεγάλα σχέδια ...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
27/07/2017, 09:40

Γελάτε... εχετε την εντύπωση πως δεν το έχουν σκεφτεί αυτό; Για μιλήστε με δυ όλων των βαθμίδων να δείτε που και πως στοχεύουν αυξήσεις...

κάποτε λοιπόν οι έτυχε να είμαι στον ίδιο χώρο με έναν που δουλεύει μισό χρόνο τις μισές ώρες... δάσκαλο. μεταξύ αστείου και σοβαρό το πέταξε... 'εμείς κανονικά πρέπει να παίρνουμε διπλό δώρο το καλοκαίρι γιατί καθόμαστε όλο το καλοκαίρι και δεν έχουμε τι να κάνουμε... με 1 φορά διακοπές που να καλύψεις 3 μήνες"

το βατράχι σατυρίζει και καλά κάνει και σάτυρα είναι ευπρόσδεκτη απ όπου και αν προέρχεται...

μόνο που τα 'επιδόματα σφραγίδας' και να το πάω λίγο παραπέρα , το να ζεις σε βάρος των άλλων με αλλυλεγύες , υπερ τρίτων κτλ είναι πολύ παλιά τεχνάσματα και καθόλου περίεργα στην μπανανία μας... θα έλεγα είναι η μίζερη καθημερινότητα του ελλαδιστάν.

Περισσότερα | Σχολιάστε

"Το προβλημα ισχυει και για τους μισθωτους"

Αυτό δεν μας ενδιαφέρει είτε έχουμε αστική δημοκρατία είτε κουμμουνισμό. Αυτοί είναι εργάτες εξιδικευμένοι ή μη ενα μισθό θα πάρουν και γεια σας! Το πόσο θα δώσει και σε ποιους εξαρτάται από το καθεστώς...

ο πόλεμος είναι μεταξύ κουμμουνιστών και μεσαίας τάξης (μεσαία τάξη δεν οι μικροί ούτε οι αστοί με εναν ας πούμε καλό μισθό) είναι το ποιοι έχουν την κουτάλα να το πω απλά και επιχειρματίες που βγάζουν ένα καλό εισόδειμα που μπορούν να το μετρούν περιουακά σε εξαψήφια και επταψήφια τουλάχιστον νούμερα.

είναι η αντίστοιχη τάξη της ροζ αριστεράς. είναι αυτοί που έχουν βγάλει από το λεξιλόγιο τους την λέξη πλουτοκτατία. Πιο αριστερά h λέξη πλουτοκρατία είναι απεταξάμην. Ειναι πιο παπαδίστικο το καθεστώς ... γιατί απολαμβάνουν όλα τα καλά οι κρατικοί ολιγάρχες χωρίς να έχουν κομπόδεμα... και επειδη δεν αλλάζουν ποτέ δεν έχουν λόγο να έχουν και το κομπόδεμα.

οι μικροί (όχι οι μεσαίοι) μην τους βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι είναι σαν τους εργάτες. και εργάτες είναι και αυτούς που λέγαμε τις προηγούμενες 10ετίες που είχαμε ανάπτυξη - επιχειρήσεις.... στελέχη...

αυτοι ολοι λοιπόν (οι εργάτες) με βάση τις φορολογικές δηλώσεις είναι το 75 του αεπ (ασχέτου κρίσης η όχι) και ποιο πλούσιοι της χώρας! οι κατα (πλειοψηφία) μικροί που είναι ραχοκοκαλιά της οικονομίας είναι το 4% του αεπ.

και με βάση τα τελευταία (μπορείτα να ψάξετε και να βρείτε τα στοιχεία) μπορούμε να καταλάβουμε ποιος πολεμάει μποιον ποιος έχει το πρόβλημα και ποιος δουλευει ποιον..

Περισσότερα | Σχολιάστε

όπως λέει ο αρκας...

η θρησκείες άρχισαν να υπάρχουν όταν ο πρώτος απατεώνας συνάντησε τον πρώτο ηλίθιο.

τι δεν καταλαβαίνεις;....

Περισσότερα | Σχολιάστε

Σύμφωνα με την έρευνα, το 48%... η πρώτη παράγραφός τα λέει όλα.

με δοδομένο τα δημοσκοπικά και εκλογικά αποτελέσματα πάνω από το 50% πιστευει και ψηφιζει φυσικά, ότι με κρατικοδιαιτισμό - έως ολοκληρωτισμό θα λυθουν τα προβλήματα του.

τι δεν καταλαβαίνεις;...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Πως κανεις έτσι ρε Χρυσόγονε! Εσυ δεν μας έλεγες σε άρθρο λίγο πριν τις εκλογές... πως κάνετε έτσι ρε παιδια να δουμε τα πράγματα και μία άλλη σκοπια! Εκτός αν ήταν μέχρι να γίνεις καρεκλάτος.... αλλά χαλάρωσε λοιπόν και δες και συ τα πράγματα που πρότεινες από μια άλλη σκοπιά...

ας του το μεταβιβάσσει κάποιος να το θυμηθεί...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
17/07/2017, 09:25

Μην προπαγανδίζετε και μην διαστρεβλώνετε τα γεγονότα.

Οι παραπάνω κινήσεις των πολιτών είχαν ως στόχο 2 σημεία. 1ον να δροσίσουν τους ευεργέτες του ωστε να μην πάθουν θερμοπληξία μέσα στον καυσωνα. 2ον.στα μπουκάλια και κυπελάκια οι πολίτες είχαν γράψει ευχαριστήρια μυνήματα τα οποία τα έστελναν στους ευεργέτες του.

αν είχαν κάποιο θέμα οι πολίτες πολύ απλά θα τους πετούσαν στο κάδο όπως σωστά κάνουν σε άλλες χώρες. άλλωστε μόλς αρχίζουν να ανακοινώνουν και να κάνουν πράξη τις προσλήψεις στο δημόσιο όλοι θα τους προσκυνάνε πάλι...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
14/07/2017, 16:51

Οσον αφορά το άρθρο :

Το 'όλοι μαζι μπορούμε' είναι κατι πολύ ωραίο ειδικά για τους αθηναίους που πίσω από κάτι τέτοια μπορούν να προβάλουν την εικόνα τους (το γνωστό να πουλήσουν μούρη) μιας και είναι γνωστό προτεραιότητα έχει το προφίλ και μετά η ουσία για την πρωτεύοσα. Συναδυαζόμενο αυτό με το γνωστό ότι η λεζάντα και ο τίτλος είναι κάτι πολύ μαστ για τους πελοποννήσιους.

η πραγματικότα είναι το τραγουδάκι που μάθαμε στο δημοτικό: ηταν ένα μικρό καράβι... σωθήκαν όλες οι τροφες... να τουμε ποιος θα ΦΑΓΩΘΕΙ....

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
26/07/2017, 00:18

θέλουμε φυλακές για τα 100δις ζημια στην οικονομία. οι πρωτεργάτες οι ηθικοί αυτουργοί όλοι.

στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για τουλάχιστον 30 χρόνια όλων αυτών που πήγαν να πάιξουν την χώρα στα ζάρια. όχι μόνο του σύριζα αλλά και κάτι απατώνες όπως δραχμαζάνηδες, δραχμαβίτσες κτλ

νομοθέτιση ώστε τα αντιδημοκρατικά κόμματα να μην έχουν δικαιωμα να συμμετέχουν στις εκλογές. κομματα που θέλουν να καταργήσουν δημοκρατία κοινοβουλευτισμό όπως κκε , χα. τα άκρα δλδ.

κατάργηση ασύλου και νομοθέτιση όποιος εκλεγμένος κάνει ζημιά στο κράτος θα τιμωρείται αυστηρότατα και με συνοπτικές διαδικασίες (όχι ειδικα δικαστήρια και πρέπει ν αποφασίσει η βουλή). Μαζί και με το παραπάνω πολιτικοί απατεώνες που άλλα λένε και άλλα κάνουν μετά τις εκλογές επίσης θα τιμωρούνται αυστηρά για υποκλοπή ψήφων.

νομίζω θα ήταν μια καλή αρχή για ν αρχίσει να ξεβρωμίζει ο τόπος... από φασίστες καθεστωτικούς, απατεώνες kai ασχετους.


Περισσότερα | Σχολιάστε

Αφού θα ψάρωνε ο κόσμος... μετά θα κάνατε δάνεια... ομόλογα και αφού όλοι θα ήταν ανετοι θα λέγατε : είδατε αμα κόβουμε εμείς 'χρήμα' θα είστε πλούσιοι. δεν θέλουν και πολύ οι ουρακοτάγκοι να ψήφιζαν πάμε σην νέα δραχμή.

σκοπός δεν ήταν η διευκόλυνση. σκοπός όλων αυτών το 95 ήταν η παγίδα ώστε να μην χρεωθούν την μετάβαση σε άλλο νόμισμα. αυτοί όλοι απλά θα έκαναν επανάσταση και πείραμα. Μην γελιόμαστε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Αφου δεν το βγήκε το χρέος για να κάνει μεγάλη επιτυχία ο αλαίκσεις τώρα του βρήκαν νέο στόχο αφήγημα; Καλημέρα σας προσληφθήκατε; Σαν να φτάσαμε στις μπανάνες πολύ νωρίς. Για να δούμε τώρα τους ουρακοτάγκους!

και επειδή ξερουμε και το τέλος θα μας πουν ότι οι άλλες οι κακές υποχθόνιες καπιταλιστηκές δυνάμεις και συνομοσίες δεν τον αφησαν αντίθετα τον υπονόμευσαν!

εγω θέλω να δω πόσες προσλήψεις την ημέρα θα γίνονται. γιατί όταν γινόταν οι απολύσεις με ρυθμό 1000άτομα την μέρα ΜΟΝΟ στον ιδιωτικό τομέα έναν οκτώβρη θυμάμαι καλά δεν έπεσε ούτε ένα δάκρυ. για να δούμε με τι ρυθμό θα γίνονται οι προσλήψεις στο κρατικοδίαιτο καθεστώς της μπανανίας που 8 χρόνια 'κρίσης' έχει διαλύσει τα πάντα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

φύτρωσε κατα λάθος όλη αυτη η περιουσία τα σπίτια κτλ κτλ.

παραδέχομαι όμως σταθερός κρατικοδίαιτος μασωνος!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Προσπαθήστε να μην διαβάζετε λάθος τις δημοσκοπίσεις και τ αποτελέσματα:

Από τα παραπάνω ποσοστά έχουμε : 45% είναι το σύνολο του κρατικοδιαιτισμού έως φασιμού στην ελλαδα.

δεν βάζουμε το ότι τουλάχιστον 50% στην νδ πιστυουν στον κρατικοδιαιτισμό (προσωπική εκτίμση αν κάποιος έχει άλλη εκτίμιση ας την πει).

20% καθαρόαιμοι ουρακοτάγκοι που περιμένουν τις προεκλογικές μπανάνες (να τα λέμε όπως είναι). Αυτό είναι σταθερο ποσοστό.

δεν υπάρχει καμία νίκη και καμία προοπτική. κρατικοδιαιτισμός μιζέρια επόμενο επισόδειο. Για να μην σας πω ότι ο ακατονόμαστος μέχρι που το γυρίζει και παίρνει και το 20% μέχρι τις εκλογές. λίγο ο οασθ λίγο οι μη κρατικοπιήσεις... και πολλές μπανάνες! ευκολάκι και το απέδειξε.

η ελλάδα ποτέ δεν ήταν κανονική χώρα και δεν θα γίνει ποτέ κανονική. δεν υπάρχει καμία νίκη απ όποια μερια και να το δει κανείς.

και για να το δείτε πιο σωστά χωρίς ποσοτα δες τε απλά τι υποψήφια κομματα υπάρχουν... δες τε την πρώτη εικόνα από τα γραφικά που παρουσιάζουν κάποιες κάρτες. ή ακόμη των εκλογικών αποτελεσμάτων. αυτοί που παίρνουν τα ποσοστά μεγάλα. βλέπετε κανένα σύγχρονο με το βλέμα στο πολύ μέλλον; μην τρελαθούμε κιόλας... ποια νίκη; εγώ βλέπω ΜΟΝΟ ΜΙΖΕΡΙΑ και ΚΑΤΑΝΤΙΑ!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ειπε κανείς τπτ; ΟΣΕΘ ΑΣΙΘ; μερικά βολέματα ο λογαριασμός στον συνήθη υποπτο και λύθηκε το πρόβλημα!

Περισσότερα | Σχολιάστε

καγκελάριους θα δούμε; ή θα μάθουμε μόνο πολλά;

σ αυτό τον τόπο πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε και πολιτικούς καγκελάριους και χωρίς βραχιολάκι.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Προσωπικά δεν θα με πείραζε να έχουμε πολλούς καγκελάριους (χωρίς βραχιολάκι).

Αλλά αρχικαγκελάριος εσυ με τον αλέξη που ρίξατε και την ιδέα.

Επίσης στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και μη αποζημίωση βουλευτική.

Ελα μετά θα σου χτυπήσω την πλάτη με μεγάλη ικανοποίηση γιατί θ' αποδoθεί κάποια δικαιοσύνη.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τι χάπια παίρνουν εκεί στην ερτ;

Οπως οι παπάδες επινόησαν το κρυφό σχολείο και το πουλάνε τόσα χρόνια στην ιστορία ετσι και οι αρστεροί από το πες πες θα περάσουν στην ιστορία την αιματηρή μέρα που έπεσαν οι... 'διακόπτες' με νεκρούς!

ο απόλυτος παραλογισμός!

ετοιμαστείτε και επετίους καταθέσεις στεφάνων κτλ. τελικά ούτε σωστή ούτε αληθινη ιστορία δεν μπορούμε να γράψουμε σ αυτό τον τόπο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

μεχρι τότε δεν υπήρχε κανένα σχέδιο ούτε τέτοια σενάρια. και από την στιγμή που βγήκε στο προσκήνιο το σενάριο όλοι είπαν πως ήταν βλακεία. μάλιστα βγήκε στην φόρα αργότερα μετά τις εκλογές μετά το δημοψήφισμα. δεν τα ανακοίνωσαν αυτά πριν τις εκλογές ουτε οι μπαρουφάκηδες ούτε οι δραχμαβίτσες... μιλούσαν γενικά και αόριστα - πετώντας και κανένα πρωτογεννή παραγωγή - τόσο ώστε να φτάσουν στην καρέκλα - να πάρουν τις εκλογές.

αρα δόλος!

παρασκήνιο πολλά τα όποία δνε μπορει να μην δεν ήταν σε γνώση ειδικά του ακατανόμαστου. αρα έχουμε συνενόχους!

και το βασικότερο. εγινε ζημιά! έφεραν καπιταλ κοντρολς, φεσωθήκαμε τα γνωστά 100δις, πήγαμε πίσω 2-3 χρόνια και έχουμε και χειρότερους όλους μνημονίων και αγορές δεν βλέπουμε ακόμη.

ε κάποιοι δεν πρέπει να μπουνε φυλακη; τι πιο ξεκάθαρο! αλλωστε 2 καγκελάριους πρέπει να έχουμε σίγουρους τον ακατονόμαστο και τον μπαρουφάκη.

όσο για το άρθρο αξεραιτικό.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Μπες εσυ φυλακή μαζί με τον αλέξη και λοιπούς για τα κάπιταλ κοντρολς που είναι καθαρά δική σας ευθύνη από τους ψευτοτσαμπουκάδες και τις αρστερές παπάντζες προφανώς και να δούμε και παρασκήνια ποιος μεθόδευε 2α νομίσματα κτλ

Καγκελάριoυς να σας δούμε και τπτ άλλο και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων... και μετά άς στήσουν και μνήμειο πεσόντων δεν μας πειράζει καθόλου.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ετσι να δουμε καγκελάριους στην ελλάδα θέλουμε. αν παράλληλα φτιάξετε και το κράτος καλά θα ήταν...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Εθνική συνεννόηση δεν μπορεί να υπάρχει. Με τέτοιες τακτικές, απόψεις πόλωση σε καμία περίπτωση. Ειναι θέμα παιδείας πάνω απ όλα. Και παιδεία δεν έχουμε ως σύνολο. Ετσι εκπαιδευτήκαμε και μεγαλώσαμε έτσι θα πάμε.

Αλλωστε ποτέ δεν είμασταν ενωμένοι ως λαός έθνος όπως θέλει το λέει καθένας και λέμε για να λέμε ότι στα δύσκολα οι έλληνες είμασταν ενωμένοι. Ποτε δεν ίσχυσε αυτό . στην απλή λαική απλά είμαστε παρτάκηδες!

Ποτε δεν είχαμε την έννοια του κράτους ούτε την καταλαβαίνουμε και καταλαβαίνουνμε περισσότερο γκαστερικού και τύπου του γκέτου και της κλίκας έννοιες. και όταν τις εφαρμόζουμε νομίζουμε πως κάνουμε κάτι άλλο διαφορετικό από τους άλλους.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
20/07/2017, 00:49

Εγω δεν θα το έλεγα τυχαίο. Η κατάσταση είναι μαλλον περισσότερο σοβαρή απ όσο νομίζουμε. Πρέπει να παρέμβει ψυχίατρος(οι). Παιδικά τρ'αυματα που φαντάζεται ο πολάκης ον εαυτό του βομβιστή, ο τσίπρας αναρχικό γνώστη των μολότωφ, ο άλλος ο βουλευτής που αγοράζοντας μια μασκα στην εφηβείας του απο τα πανηγύρια της καστοριας νόμιζε πως έγινε μπαχαλάκης ... νομίζω ότι τουλάχιστον πρόκειται για περιπτώσεις εγκλεισμού σε ψυχιατρική κλινική.

δε έχει σημασία τελικά η ηλικία. Τι παιδικό τραυμα μπορεί να εμφανιστεί οποιαδήποτε στιγμή...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Χαζοχαρούμενες φιέστες χωρίς σενάριο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Για τόλμα να γράψεις ένα άρθρο ότι 9χιλ παπάδες πληρώνεις και 3χιλ γιατρούς...

Που να τολμήσεις να πεις ότι θα διαχωρήσεις εκκλησία-κράτος. Την επομένη στην λαιμητόμο!

Το άρθρο εξαιρετικό. Να βάλω 100χρόνια; ίσως καταφέρουμε τουλάχιστον μέχρι τότε να γίνουμε τριτοκοσμικοί!

Νομίζω καταλαβαινόμαστε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ε ναι... κάπως πρέπει να δικαιολογήσεις την μασέλα πρώτα απ όλα. κάτι στρατούληδες πχ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δηλαδή η Λιβύη πριν την καταστρέψουν οι κακοί ήταν παράδεισος. Οπως και πολλοί άλλοι να μην τους ξαναλέμε.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Λυπάμαι αλλά δεν έχασε καμία ταυτότητα. Το λένε άλλωστε οι ίδιοι το εννουν και το δείχνουν εμπρακτα. Τι μας λέει ο σύριζα αγωνιζόμαστε εναντια στα προγράμματα που μας επιβάλλουν οι εταίροι και δντ.

δεν εφαρμόζουν τπτ που να έχει αντίκτυπο στο δημόσιο. καθυστερούν επίτηδες τις αξιολογήσεις για μην γίνιε ποτέ το δημόσιο σύγχρονο. επιβάλουν φορολογία απίστευτη σε οτιδήποτε ιδιωτικό (αλλωστε 1ος στόχος είναι στα κουμμουνιστικά καθεστώτα υπο οποιαδήποτε συνθήκη καθημερινό μελημα η πτώση της αστικής δημοκρατίας. πρέπει να υπάρχει μόνο το κουμουνιστικό κράτος και οι εργάτες). σπαταλούν σε αλλά αντί άλλων τα έσοδα του δημοσίου. φροντίζουν για την φτωχοποίηση και το κατέβασμα σε χαμηλότερο βιωτικό επίπεδο και πνευματικό επίπεδο με οποιονδήποτε τρόπο. πουλάνε σανό κάθε μέρα. κτλ κτλ...

εντάξει πάντοτε υπάρχουν και απώλειες παραπλευρες ή μη, δεν γίνεται διαφορετικά. αλλά το κουμμουνιστικό κονσεπτ παραμένει σταθερό αμετάκλητο και είναι στις ράγες.

τι δεν καταλαβαίνουμε;

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
28/06/2017, 00:21

δημοσκοπική φθορά.... η ποια;

ο σύριζα δεν έχει καμία φθορά και δεν τους απασχολεί!

αν αθροίσετε τους κρατικοδίαιτους από τα δημοσκοπικά στοιχεία : 16% σύριζα δραχμαζάνηδες ζωές κεεδες πασόκοι κτλ κτλ. θα βγάλετε πάνω από 50%.

θέλετε να το δούμε και με αριθμούς; 3εκ συνταξιούχοι που περιμένουν να ζήσουν από το κράτος. 1εκ ανεργοι οι περισσότεροι περιμένουν το κράτος. 1εκ να βάλουμε όλο το δημόσιο... ε και αυτοί περιμένουν από το κράτος.

με 15% ο συριζα είναι αξιοματική αντιπολίτευση και η μεθεπόμενη κυβέρνηση... τώρα ειδικά που τακτοποιούνται κιόλας. και αν μοιράσει σωστά τις μπανάνες στο 90 πριν τις εκλογές θα τρίβετε τα μάτια σας πάλι.

μην φαντάζεστε άλλη ελλάδα. έτσι θα πάμε.

Περισσότερα | Σχολιάστε

η κάποιος του σφύριξε την έχεις βαμμένη ή καθαρό θέατρο κάνει το χοντρο τρολ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

στο εκτοκοσμικό ελλαδιστάν, με πολίτες (οι χομο ελληνάριους) διανόησης είτε προβληματικής είτε επιπέδου κατώτερου του αυστραλοπίθικου τπτ δεν είναι περίεργο.

αντί η δικαιoσύνη να ζητήσει τα ομολογα σώρα και να του κάνει ένα πόθεν και να τον φορολογήσει, επέμβει νομικά η τράπεζα της ελλάδος είτε μέσω αυτής να τα προβηθεύσει τα 600δις ομόλογα που έχει καθόμαστε και ασχολούμαστε με ...

αλλα θα μου πεις πως θα δικαιολογήσει το μεροκάματο και ο απατεώνας και ο δυ ο δικαστικός...

Περισσότερα | Σχολιάστε

μα αυτό θέλουμε. αυτό δεν ψηφίσατε όλοι; δεν είναι κάτι καινούργιο. τι μας προβληματίζει τώρα; πάνω από το 35% δλδ το 1/3 δεν θέλει ιδιωτικές επιχειρήσεις. δεν τις θέλει καθόλου!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ειδικά δικαστήρια θα δούμε γιατί είναι Ανεπανόρθωτο πλήγμα θεωρώ εγώ και ζημιά; Γιατί αν είναι κάποιοι πρέπει να μπουν φυλακή ν αφαιρεθούν πολιτικά δικαιώματα. Αν δεν είναι μην τζάμπα λέμε για να λέμε...

Εκτός αν συνεχίσουμε ως μπανανία...

Περισσότερα | Σχολιάστε

νομίζω πως πρέπει να γίνεις ο 1ος 'καγκελά'ριος της μπανανίας. μαζί και λαθεμένες επιλογές σου... όχι βέβαια ότι τώρα είναι καλύτερες με τα μυαλά που κουβαλάς αλλά λέμε. είτε έτσι είτε αλλιώς για την καγκελαρία του ελλαδιστάν πάς...

ας του το μεταβιβάσει κάποιος...

Περισσότερα | Σχολιάστε

οικονομικοί απατεώνες δραχμολάγνοι που κοιτούν απλά και μόνο 1 πράμα. να περνάνε καλά και να τα αρπάζουν. τώρα τις μα λένε; αν είναι κακό ή λκαλό ή αν έπρεπε κανείς να το υπογράψει ή όχι;

για το αποτέλεσμα των τραπεζών ποιος ευθύνεται; προφανώς και οι 2.

για νέα δανεικά και το πισωγύρισμα; προφαώς και οι 2.

για το άδειασμα των τραπεζών και τα προδραχμήες; προφανώς και 2.

και πολλά άλλα. αυτοί λοιπόν κυκλοφορούν ελεύθεροι αντί να είναι στην φυλακή... και πουλάν και εξυπνάδα σαν μωρά παιδάκια. αυτοί είναι οικονομολόγοι πανεπιστημίων!


Περισσότερα | Σχολιάστε

με απλά λόγια αυτά τα έχουμε ξαναπεί :

1. ο 1ο στόχος είναι στο να γίνουμε κούβα η βενεζουέλα και να βγούμε έξω από την ευροζώνη. αυτρό δεν έφυγε ποτέ από το τραπέζι. το ξαναλέμε.

2. θέλουν καθεστώς. αυτοί να κάνουν τον δικτάτορα τον τσαουσέσκου και οι λοιποί στην πείνα. το ξαναλέω έχετε δει ποτέ να διαδηλώνουν εναντίον των καθεστωτικών; ποτέ! αυτό θέλουν.

3. οσον αφορά τα αντίμετρα δεν χρειάζεται τόση ανάλυση. το λένε οι ίδιοι με απλά λόγια. προτεραιότα οι φτωχοί. θ αυξήσουμε τα σισίτια. ξεκάθαρα... όλα τα υπόλοιπα είναι ψιλά γράμματα γι αυτούς... ποιες τράπεζες και διάφορες οικονομικές αναλύσεις. όλοι στο σισίτιο και στις ουρές! δεν σας λέει τπτ ότι έχουμε τόσες αποποιήσεις κληρονομιάς;

και μην ξεχνάτε.... ήδη τα σισίτια είναι στα σχολεία. ήδη τα κουπόνια κυκλοφορούν. ήδη ολοι μαζί μπορούμε και με την βοήθεια του διαδικτύου... μαζί φυσικά και η εκκλησία. όλοι αυτοί θέλουν την χώρα βενεζουέλα...

δώστε το να το καταλάβει ο κόσμος. όχι οι οικονομικοί αναλυτές ή τέλος πάντων 2 λίγο ψαγμένοι.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ελάτε τώρα υπάρχει άνθρωπος τα λέει και κατεβαίνει στην πολιτική. Αλλά όταν σπεύδει να κανεις δηλώσεις και μιλήσει για το αυτονόητο και να το αποδείξει πέφτετε όλοι να τον φάτε μέχρι να τον κατασπαράξετε. Μάλιστα ούτε άρθρο δεν βλέπουμε ούτε τον πολυφιλοξενο΄υν φιλοξενούν...

να το πιο λίγο πιο ορθά κοφτά... δεν τον προωθείτε. δεν πουλάει γιατί λέει την αλήθεια.

δεν θέλει κανεις την εξήγηση. προτιμούν όλοι τους μπουγιόμπουλους, τους άλλους που ψάχνουν φαντάσματα και εχθρούς και τους άλλους που έχουν το λεφτόδεντρο.

πιο πολύ πουλάει και μασιέται το θα μοιράσουμε αφου πρώτα θα τα πάρουμε από τους πλουσιους. είδατε πολλούς - καλά δεν μιλάμε για αριστεροκουμμουνιστές - ακόμη και βαπτισμένους φιλελεύθερους να μιλάνε για το θα δουλέψουμε θα ρισκάρουμε; όλοι για τι μοιρασια της πίτας μιλάνε...


Περισσότερα | Σχολιάστε

Θα μας υποχρέωνες κιολας αν μαζευες και του λοιπούς φίλους σου γνωστοί και μη εξαιρεταίοι οικονομικοπολιτικοί δραχμολάγνοι απατεώνες όπως ο δραχμαβίτσας για παράδειγμα.

θα με υποχρεώνατε αν του το μεταβιβάζατε κιόλας... και σ όλη την παρέα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ασε ΡΕ greenday και c με του φιλελέδες και του μεταρυθμιστές....

ξήλωμα του δημοσίου κατα 50% και οργάνωση από την αρχ΄'η.

φορολόγηση στο 15% και βαρύτετες ποινές όποιος φοροδιαφεύγει

συνταξιού κάτω των 65 αντε 60 επιστροφή στην δουλειά κανονικά

τι συζητάμε τώρα...

και ενα πόντ για σενα green...

όταν έλεγαν οι μεγάλοι πολιτικοί στα κανάλια για την ροχοκοκακλιά της ελληνικής οικονομίας και αυτή ήταν το 4% του αεπ που ήταν οι εφοριακοί του δημοσίου; τις καλές ημέρες το γαιτανάκι αυτό... τι μας λες τώρα για φιλελέδες και πράσινα άλογα... άλλο μας λένε για κουμμουνιστές και κόκκινα άλογα...

μπανανία κανονική... 6ο κοσμικό ελλαδιστάν! φαντάζομαι την προηγούμενη δεκαετία ήσουν ευτυχισμένος με τα δανεικά και την φοροδιαφυγή... μουγκα τότε.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
έκανε σχόλιο στο θέμα Πάμε πλατεία!
19/06/2017, 09:43

Σιγά και ίδρωσε το αυτί τους. Και ο λόγος είναι απλός : σαν αντιπολίτευση ισχύει όλοι στους δρόμους και οι διαδηλώσεις έχουν επιτυχία σαν κυβέρνηση μερικοί των αλλων κομμάτων απλά που διαφωνουν απλά κλείνουν δρόμους.

μην ξεχναμε τον απατεονίσκο... με 16% απαιτούσε η κυβέρνηση να πέσει με 16% αυτό τωρα δεν λει να παραιτηθεί.

με λίγα λόγια δουλευόμαστε... τι δεν καταλαβαίνετε;

το θέμα είναι ηθικονομικόθεσμικό. πήγες την χώρα στο χειρότερο θα λογοδοτήσεις και θα κάτσεις στο σκαμνί! δεν έκανες πράγματα που υποσχέθηκες; σκαμνί! έχεις στο καταστατικό σου κατάργηση της δημοκρατίας έξω από το πολιτικό σύστημα. έχει πεπαλαιωμένες ιδέες κέντρο δεξια αριστερά επαναστάσεις κτλ; έξω από το σύστημα. παραπλάνησες είπες ψέματα και εφάρμοσες τέτοιες μπαρούφες; σκαμνι και καγκελάριος με την μία...

κάποτε πρέπει να τελιώνουμε με τα σκουπίδια και τις κάτσες και πως είμαστε κράτος και όχι το κολομάγαζο της μπαρούφας του καθενός. και αυτό θα γίνει μόνο με διορθώσεις στους δημοκρατικούς νόμους και στο σύνταγμα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

φέρατε τον εμιτη λαπαβίτσα που πληρώνεται από τις ελεύθερες αγορές να μας κάνει κουμμουνιστική κατήχηση γιατί ως γνωστόν και αυτός στο εξωτερικό είναι κλαρίνο (καθότι δεν διδάσκει κουμμουνιστικα οικονομικά φαντάζομαι) και έρχεται στο 6ο κοσμικό ελλαδισταν να πουλήσει "ζήτω το εαμ" να μας πει πόσο χάλια είναι σύριζα (κάτι το οποίο γνωρίζουμε) και να μας λανσάρει ο δραχμολάγνος την επιστροφή στην δραχμή....

λανσάρετε αυτούς που περιμένουν στην γωνία να καταστρέψουν την χώρα, τους βάζετε να πουλάνε σανό και ανακοινώσεις περί λαικής κυριαρχίας και κατά του κεφαλαίου σαν τις κασέτες του κεε που είναι ολόιδιες τοσα χρόνια κάθε.

ποσο ελλεινοί μπορούμε να γίνουμε ακόμη;

για ρωτήστε το απατεώνα δραχμαβίτσα αυτές τις μπούρδες τις λέει και στο εξωτερικό;


Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
έκανε σχόλιο στο θέμα Φίλε Καρανίκα
07/02/2017, 09:17

πες μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι... όποιον και να βάλεις στην θέση του φίλου το ίδιο αποτέλεσμα παίρνεις... τον παππά, τον αλέξη, τον καρανίκα... κτλ κτλ...

απορώ τι συζητάμε...

ανθρώπους που ούτε για τσογλανια δεν τους προσλαμβάναμε τους καναμε πρωθυπουργούς, υπουγούς, συμβούλους κυβέρνησης.

δεν πιστευω να έχετε απορία γιατί φτάσαμε ως εδώ ειδκότερα με αυτούς... τους πολύ διανούμενους!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Βάζεις το πήχη πολύ ψηλά... ακου να ρυθμίσει την κυκλοφορία στο athens pride.... έλεος δλδ. καλό το ανέκδοτο πάντως μ αρεσε.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Λυπάμαι Διογένης αλλα η χρεωποπία είχε ξεκινήσει δυναμικά από το 2004 -1. Στο καστελόριζο ειμασταν ήδη χρεοκοπημένη χώρα!

Πριν απο αυτό ... πληρωνώσουν με δανεικά που ποτέ δεν θα ξεπλήρωνες γιατί ποτέ απλά δεν παρήγαγες τπτ.

Οταν δεν παράγεις ουτε καν κοπανηστό αέρα παραμόνο διαφορά μίζα φωτόπουλους και συνταξιούχους είναι τελειωμένος από την αρχή όπως και αποδείχτηκε.

αλλα τι να πεις όπως βολεύει τον καθένα... τον διογένη τον βόλεψε το καστελόριζο...

Περισσότερα | Σχολιάστε

τώρα δλδ μπορεί να σκεφτεί κάποιος ότι θα δυσκολευτεί πολύ να υπερασπιστεί την ζωή του τραπεζίτη. μια λέξη! γατάκια! αυτα είναι ψιλά γράμματα γι αυτούς που έχουν λίγη τσίπα πάνω τους και έχουν ελάχιστα γραμμάρια ιδεολογίας. το 99,999% των δήθεν ιδεολόγων στην ελλάδα από γραβάτα μέχρι μπαχαλάκη μόνο ιδεολογία και πιστεύω δεν έχει! θα πασάρουν μια ανακοίωση και στο επόμενο picosend θα το ξεχάσουν.

δεν υπάρχει ιδεολογία , δεν υπάρχει τσίπα ούτε φιλότιμο στην ελλάδα. ότι βολευει τον καθένα είναι. ότι δεν μας κάνει δεν μας αφορα. να τα λέμε όπως είναι... ελλάδα ζούμε. ισως είχαμε μια ελπίδα αν είμασταν 3οκοσμικοί οι 4ο κοσμικοί. αλλα είμαστε πολύ πιο κάτω...

Περισσότερα | Σχολιάστε

το τελευταιο σοβετ δεν πέφτει. ο σόμπλε γνωρίζει και όλοι γνωρίζουν ότι η τελευταία σοβιετία της ευρώπης πρέπει να πέσει και να γίνει ευρώπη και λίγο δύση.

το σοβιετ βέβαια δεν πέφτει. οι ξένοι προσπαθούν με τα νούμερα που δεν βγαίνουν αλλά το σοβιέτ αντιστέκεται. οι ρώσοι είχαν περεστρόκα, άλλοι είχαν τρόικα όπως και μεις αλλα το αλλάξαμε σε θεσμούς. κλασικά τερτίπια πονηρά ελληνικά.

ούτε ποτέ θα βγούμε από τα μνημόνια. γιατί απλά δεν το θέλει η σοβιετία. όσο και να μην το πιστευετε τπτ δεν θα εφαρμόσουμε σαν χώρα από κανένα μνημόνιο. δεν το θέλει η σοβιετία αυτό.

η σοβιετία ποντάρει στους μετανάστες όχι για ανθρωπιστικούς λόγους και καταλαβαίνουμε γιατί, ποντάρει στην βία και στον φόβο και πάλι για γνωστούς λόγους ποντάρει στην μετανάστευση των νέων και φυσικά το μεγαλύτερο όπλο στην οικονομική εξαθλίωση των πάντων.

ο 1ος στόχος του ελληνικού σοβιετ είναι η έξοδος από την ευρώπη. και από πίσω απ όλα τα του δυτικού τυπου συμμαχίες και οργανισμούς. αυτό δεν έφυγε ποτέ από το τραπέζι. απλά το πάνε σιγα σιγά. το έχουμε ξαναπει μην το ξαναλέμε.

με την έξοδο μην έχετε την εντύπωση ακόμη και το φανταστικό σενάριο λαφαζάνη να παίξει και αν πουμε ότι την επομένη δεν αναγνωρίζουμε το χρέος και διακόψουμε κάθε σχέση.... 1 να έχετε σίγουρο. θα γίνουμε μέση ανατολή. και το πόσο το θέλουν οι γείτονες αυτό δεν λέγεται. να πάρεις μια χώρα χωρίς χρέος...

αυτά βέβαια δεν τα λένε γιατί το σοβιέτ θα την βγάλει καθαρή... όπως γίνεται πάντα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

οποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί ή ή ή ...παραιτείτε και πάει σπίτι του.

σε όλους, ακόμη και στον απλό τον κόσμο, ηταν γνωστό λιγο η πολύ το τι θα γινόταν.

βλέπετε τι ωραία που θέλουν να είναι εκεί και δείχνουν την ανικανότητα τους;

ο μονος ο οποίος εξαιρείται από τέτοια θέματα θέλει δεν θέλει οικονομικά κυβερνητικά είναι ο βόλτας ο μπαρουφάκης.

Περισσότερα | Σχολιάστε

από την μία οι προσλήψεις και τα golden boys στα νερά, οι "επενδύσεις" που θέλουν να κάνουν και από την άλλη το βαθυ κράτος θέλει τα λεφτά του. μετά γιατί θεία καθοταν περήγανη και έκανε δημοψήφισμα έξω από τα εκλογικά κέντρα να μην ιδιωτικοποιηθούν τα νερά. μα γιατί πολύ απλά όταν μας συμφέρει είμαστε του δημοσίου αλλά όταν δεν μας συμφέρει είμαστε του ιδιωτικού και αντίστροφα. καρακλασικές δεκο αλλά όχι στυλ φωτόπουλα αυτοι κρατάν χαμηλούς τόνους.

ρίξε μια ιδιωτικοποίηση να στρώσουν τα πράγματα...


Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο τζήμερος τεκμηρίωσε γιατί έσκισε την αφίσα. Μεταξύ μας δεν έχει άδικο.

Κάτι χρόνια τώρα που ένα φασιστικό κόμμα υπάρχει ανάμεσα μας που στο κατασταικό του έχει την κατάργηση του κοινοβουλευτισμού δεν μας ενόχλησε ποτε...

τι συζητάμε τώρα...

Περισσότερα | Σχολιάστε

εφυγε το η/β.. είδες τσακο ηλίθιε που δεν ανοιξε ρουθούνι;

αν φύγει το βαρύδιο ελλάδα η ευρώπη θα πάρει τα πάνω της.

μέχρι και ανθρωπιστική βοήθεια θα μας στείλουν.

κανένας εισαγγελέας δεν υπάρχει να τον μαζέψει αυτόν τον απατεωνίσκο;

Περισσότερα | Σχολιάστε

τι είναι οι γάλλοι σαν και μας γίδια με διδακτορικό; που πουλάτε χόρτο τόσα χρόνια και συνεχίζουν και σας ψηφίζουν; εκαναν μια επανάσταση και περασαν κάποιο διαφωτισμό αν δεν κάνω λάθος...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
14/11/2016, 13:54

θέλω την ώρα της αφιξης του ομπαμα τον αλέξη στους δρόμους και στα κάγκελα να φωνάζει : φωνιάδες των λαών αμερικάνοι. έτσι ακριβώς όπως μεγάλωσε με παιδεία που έλαβε γιατί τπτ άλλο δεν έχει μάθει ... ένας αριστερός ως γνήσιος γιος εργολάβου της χούντας.

θα του το θυμίσει κανείς δημοσιογράφος κότα; η μόνο ξέρουν να λένε οι δημοσιογράφοι (να τους πει κανείς) ότι οι θεσμοί ζητάνε μέτρα και αίμα ενώ δεν ζητάνε τπτ απολύτως παρά μόνο στόχους για να διορθώσουμε τα οικονομικά μας;

και μιας το έφερε η κουβέντα... γιατί κανείς δεν καταγγέλει αυτά τα πολιτικά και δημοσιογραφικά ψεύδη επίσημα;

και το δολλάριο δεν πρόκειται να έρθει. ούτε με την μορφή μετρητου - επενδύσεων ούτε με της ελαφρύνσης του χρέους. με τους σκουρλέτηδες, φλαμπουράρηδες, παππάδες και παπατζήδες και πόκεμον και γενικότερα με dream teams απατεώνων μάλλον ελάφρυνση όπως την φαντάζονται για να μας τάξουν αιώνιο παράδεισο αναδεικύει περισσότερο την ελαφρότητα του απατεώνα πρωθυπουργού και για ακόμη μία φορά ότι αν δεν σταματήσουμε να συμπεριφερόμαστε σαν το τελευταίο σοβιετ δεν πρόκειται να δούμε ασπρη μέρα.


Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
24/04/2017, 00:31

Μέχρι να πάρει χαμπάρι ο πλανήτης τι γίνεται θα το έχουν κάνει βενεζουέλα. Σας το ξαναλέω ο 1ο στόχος ουδέποτε έφυγε από το τραπέζι. Αν περασει το σχέδιο του που θα περάσει τελικά θα φτωχοποιηται η ελλάδα και θα προσλαμβάνουν ψηφοφόρους. Στο τέλος όλοι 'θ απορούν' όλοι πως έγινε αυτό...

οι ξένοι τους αφήνουν μέχρι τ άκρα ώστε να φύγουν από την μέση μια καλή αφού τελικά ξυπνήσει ο κόσμος ή δεν τα καταφέρουν. μετά θα δουν τι θα κάνουν στα σοβαρά. ξ αλήθεια είναι ότι δεν έχουν υπολογίσει ότι το 70% σ αυτό τον τόπο είναι σανοφάγοι. ειδικά το 30% περιμένει πάντα τις μπανάνες της τελευταίας στιγμής. και μην μου πείτε ότι ορίμασαν οι ψηφοφόροι; σε αγράμματους έλληνες απ ευθυνόμαστε... μια μπανάνα υπόθεση είναι αποδεδειγμένα το μεγάλο ποσοστό.

επίσης μην έχετε την εντύπωση ότι οι ξένοι θ ασχοληθούν περισσότερο με μας. πιθανολογώ ότι όσο πάει και λιγότερο θα έρχονται και με το ζόρι. τα τυπικά μέτρα θα ζητάνε και κάντε ότι καταλαβαίνετε... αυτό σημαίνει ότι οι μπανάνες θα συνεχίσουν να κυβερνούν. όχι βέβαια ότι δεν κάνουν αυτό οι δανειστές. το ότι διαφωνούν απλά είναι ένα πρόσχημα για να μην ασχοληθούν. και όσο ασχολούνται ασχολούνται γιατί απλά είναι τυπικοί και ακολουθούν τους νόμους εε και ταμείου. αν δεν είχαν καμια υποχρέωση θα είχαμε γίνει χειρότερα από βενεζουέλλα εδώ και πολύ καιρό...

όλα τα υπoλοιπα είναι σανός για εσωτερική κατανάλωση και με βάση την σημερινή κυβέρνηση είναι για παίζει ο τσίπρας τον κουμμουνιστη πρωθυπουργό, να περνάνε καλά και αυτοί η σωτήρες που δεν είχαν την κουτάλα. σιγά τώρα μην ο σκουρλέτης ο δραγασάκης και όλοι οι άλλοι σκοτίστηκαν για την ιδεολογία της αριστεράς. οι περισσότεροι χαβαλέ κάνουν και είναι καιροσκόποι... και γι αυτό άλλωστε συμπεροφέρονται περισσότερο ως τρολ παρα σαν πολιτικοί.

Περισσότερα | Σχολιάστε

2,5 αργομισθία σε δικά μας παιδιά λέγεται την σήμερον εποχή ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς.

γατάκια!

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
16/11/2016, 10:23

ο αλέξης δεν είναι κουρασμένος.

είναι ο ανθρωπος που έχει κάνει ΟΛΑ τ αντίθετα από αυτά που έχει πει και πιστευει τα λεγόμενα παραμύθια της αριστεράς.

ο αλέξης απλά ήταν ένας φαντασμένος με φουσκεμένα μυαλά που του φούσκωσαν περισσότερο οι τριγύρω και ξαφνικά έπρεπε να ενιληλικιωθεί. τώρα που αρχίζει να καταλαβαίνει ότι τ αυγα δεν τα αλωνίζουν να το πουμε όσο πιο απλά γίνεται και περισσότερο έχει καταλάβει ότι μπήκε σε ενα παιγνίδι που δεν ήταν γι αυτόν προσπαθεί να μπαλώσει τα αμπάλωτα. τελευταία του ευκαιρία το χρέος βεβαια που και εκεί θα φάει τα μούτρα του.

δεν είναι κουρασμένος. απλά άρχισε να καταλαβαίνει πόσο ρόμπα είναι, και ποσο συνεχίζει να γίνεται. 1 πράγμα έχει στο μυαλό του. η ξεφτίλα του. γιατί αυτός είναι που φώναζε για τους φωνιάδες των λαών, ήταν στους δρόμους και ξανικά οι φονιάδες τον καλούν να τον σώσουν τον επισκέπτονται και μπορεί να τος πει τπτ.

δεν είναι κουρασμένος ... έχουν ανακαταυτεί όλα στο κεφάλι του, ξέρει πως και ο ίδιος είναι ανίκανος και οι γύρω του και προσπαθεί να σώσει λίγο από την αξιοπρέπεια του (αν του εμεινε δλδ και αυτό το λίγο). δεν ξέρει ποιον να εμπιστευτεί πλέον.

τελευταία του ευκαιρία μπας και πάνε λίγο καλά τα πράγματα με το χρέος. διαφορετικά του το έχουν πει και του ίδιου ότι μ αυτά που έκανε μόνο για φυλακή είναι.


Περισσότερα | Σχολιάστε

Να καταργήσετε τον νόμο ρε αλήτες. Τα νησιά βγάζουν πιο πολλά. 13 δις ... και 1 δις τους φτάνουν να συντηρηθούν. Από πάνω τους πληρώνουμε ... βάλτε ένα φόρο ή τόσα παίρνετε από τα νησιά ... τι χρωστάμε να πληρώνουμε τους φοροφυγάδες με τα πάρτι...τόσα χρόνια. αλήτες...

Περισσότερα | Σχολιάστε

και μόνο από τον τίτλο καταλαβαίνει κανείς ότι ακόμη δεν έχει εμπεδώσει κανείς με τι έχει να κάνει. λυπάμαι αλλα δεν αντιμετοπίζει τπτ. το πάει εκεί που θέλει. ισοπέδωση των πάντων, καταστροφή της μεσαίας τάξης, κρατισμός κτλ κτλ

τι δεν καταλαβαίνετε;

τώρα που τους ψηφίσατε οι οι λοιποί που απογοητευτήκατε θα ζήσετε την φρίκη που δημιουργησαν.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ο μπαλασόπουλας ο αγωνιστής που χάθηκε; έχω καιρό να τον δωκαι ανησυχώ

Περισσότερα | Σχολιάστε

όσο θα ζούμε με το παραλθόν τόσο αυτό θα μας κυνηγάει... η φουστανέλλα ήταν αλβανική, οι αρβανίτες ήταν αλβανοί... αυτό τον τόπο όλοι όσοι τον λεηλατησαν τον κατεστρεψαν , έκαναν πλιάτσικο και ζουν εις βάρος του έχουν λόγο, απαιτήσεις και διεκδηκούν. εκτός από αυτούς τους λίγους που θέλουν ο τόπος να πάει μπροστά.

στην αφάνεια λοιπόν οι λίγοι και οι γείτονες έχουν γίνει μ'αγκες και στο εσωτερικό οι κουμμονιστές βαπτιζόμενοι αριστεροί κάνουν ότι θέλουν εις βάρος της αμάθεια και αγραμματοσύνης των πολιτών.

Περισσότερα | Σχολιάστε

εγώ θέλω λαικό δικαστήριο για υπουργό που βγάζει τους εγκληματίες έξω και κυκλοφορούν ελεύθεροι...

Περισσότερα | Σχολιάστε

όταν έγινε το θεμα με τον ξηρό και λέει ένας κουμμουνιστης συνάδελφος με απλότητα... γιατί να μην τον βγάλουν...

του πάντησα απλά... αν σκοτώσουν το μοναχοπαίδι σου και το θεωρήσουν απλά παράπλευρη απώλεια (με λίγα λόγια χειρότερα από σκουπίδι) ελα μετά να μου πεις ... σιγά μωρέ τι έγινε...

όσο είναι μακρια από τον ποπό μας όλα καλά.

αλήθεια πόσοι μπορούν να μαζευτουν να καταγγίλουν τον αλήτη παρασκευόπουλο; πόσες υπογραφές μπορούν να μαζέψουν οι συγγενείς. τι κάνει η δικαιοσύνη για τέτοια εγκλήματα;

προσωπικά... αν τυχαινε σε μένα κάτι σαν τα παραπάνω τον παρασκευόπουλο θα έτρωγα ζωντανό!

και λέτε ότι θέλετε περί λαικισμού, πολιτικής και άλλες τέτοιες μπαρούφες. οταν υποκινείς και προκαλείς τέτοιου είδους εγκλήματα είσαι τουλάχιστον για ισόβεια ή ηλεκτρική.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ζουράρις εσυ πεθαίνεις .... το παιδί μου θα ζει και θα σε έχει και χ....

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ετσι να λιβανίζετε τους δραχμαζάνηδες, την ζωή και κάθε απατεώνα που ανοιχτα θέλει την καταστροφή μπας και ρίζουμε τον απατεώνα τσίπρα.

πάμε γερά μετά την επανάσταση σίπρα πάμε γερά με δραχμαζάνη και δραχμή για την σωτηρία της χώρας.

ήθελα να ξέρω εισαγγελείς δεν υπάρχουν να τους μαζέψουν όλους αυτούς μιας και το πλέον σίγουρο είναι ότι η επιστροφή σε δραχμή θα στείλει την χώρα ακόμη πιο πίσω για πολλά χρόνια ακόμη;

Περισσότερα | Σχολιάστε

κλασική αριστερομπουρδολογία που ούτε και οι ίδοι δεν αυτοπαραμυθιάζονται πια. όλοι αυτοί οι απατεώνες είναι με ένα κινητό 500€ είναι στην τσέπη που το αλλάζουν κάθε χρόνο. απλά έπρεπε να πουνε κατι οι παπατζήδες.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τελικά αποδεικύεται περίτρανα άλλη μία φορά ότι και 1000πτυχία να έχεις αν δεν το έχεις το σπορ ή είσαι κανένας ψυχικά άρρωστος (καλή ώρα) ή αρρωστημένος διαταραγμένος ψυχικά ή ψυχάκιας (οπως ο προηγούμενος... και πολλοί άλλοι) και λειτουργείς σαν τσιράκι ιδεοληπτικό καταστρέφοντας μια χώρα πρώτα πρέπει να σου αφαιρούν το δίπλωμα γιατί λογικά πρ΄πει να μάθεις να τιμάς με τα εργαλεία σου την δουλειά σου και την προσωπικότητα σου και μετά να πηγαίνεις στο σκαμνί ώστε να γίνεις καγκελάριος... αλλά τι καγκελάριος... εδώ και αυτούς τους έχουμε έξω να σκοτώνουν και να καταστρέφουν....

μεταξύ μας με τέτοια δουλειά τον τσάκο το τσαλακωμένο πουκάμισο και λοιπούς ούτε για τσογλάνι στην δουελια δεν θα το έπαιρνε κανείς. τώρα πως κατάφεραν να τον τους κάνουν υπουργούς είναι ένα άλλο θέμα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το μόνο που πρέπει να φοβόμαστε είναι οι απατεώνες σαν εσένα και την παρέα σου.

Αλλά ο περισσότερος κόσμος ως άσχετος που είναι μπορείτε και τον δουλεύετε κανονικότατα.

Κάποια στιγμή πέπει κα κατσετε στο σκαμνί.

Ας του το μεταιβάσει κάποιος παρακαλώ... γιατί όλοι δεν ρώμε χόρτο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο ερντογάν πρέπει να κερδίσει και να διαμεληστεί η τουρκία στα 3. Ετσι και αλλιώς η μιση ανήκει στους κούρδους - είναι κούρδοι. Διαφορετικά οι παρίσακτοι μογγόλοι θα είναι μόνο πρόβλημα στην περιοχή.

Περισσότερα | Σχολιάστε

διανοούμενοι υψηλού επιπέδου, λογοτέχνες, ποιητές, ιστορικοί, όχι μόνον του χώρου της Αριστεράς...

μην ξανακούσω για διαβασμένους μορφωμένους έλληνες αριστρο κουμμουνιστές και λοιπούς συγγενείς ...

ενα μάτσο αμόρφωτοι δογματικοί που πουλάνε παπά. μην τρελαθούμε κι όλας με την αριστεροσύνη στην ελλάδα.... δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

αυτή είναι η μία όψη... " Ούτε ο Σόιμπλε θα τολμούσε να υπαγορεύσει "

η άλλη όψη είναι ότι το πυροτέχνημα έπιασε. ο μέσος ελληνάρας πολίτης (θα επαναλαμβάνομαι συνέχεια) πιστεύει ότι λεφτά υπάρχουν και ότι οι κακοί δεν μας αφήνουν να κάνουμε την δουλειά μας.

μαζί με τ αμέσα ενημέρωσης ακόμη και τα πιο αντικαθεσωτικά κακός είναι ο δανειστής που μας βοηθάει να μην καταρευσει η χώρα.

και δεν είναι μόνο 20%,,,, 5% χα 5%κεε 5% πασόκ 5%κεντρωοι ανελ 5%δραχμαζάνης πλεύση ?% το μεγαλύτερο απροσδιόριστο ποσοστό το κρατικοδίαιτο το πελατειακό της νδ... εγω θα σας βάλω μόνο 10% 15%-20% οι σιγουροι ουρακοτάγκοι που κάθε φορά περιμένουν τις μπανάνες των εκλογών...

με μαζεμένα τα τα ποσοστά πάνω από το 50% θέλει ένα φασιστικό καθεστώς - μία χούντα ή ένα αυστηρό κρατικοδίαιτο καθεστώς και μπόλικο σανό! γιατί χτυπιόμαστε; ξεκάθαρο είναι...

η βουλγαρία , τα βαλκανικά προοδευτικά κράτη όπως ρουμανία και τα ευρωπαικά εκει είναι....

Περισσότερα | Σχολιάστε

φιρι φιρι το πάει... κάποιος θα τον κάνει μπλε μαρέν και θα κλαίει. δεν θα είναι κανένας που λέει φανερά την αποψη του. κάποιος που δεν μιλάει θα χάσει κανένα δικό του η τπτ κανένα φακελάκι θ αγανακτήσει και θα τον κάνει τούμπανο...

γιατί ο πολάκης όπως έχουμε καταλάβει είναι ΚΟΤΑ!

Περισσότερα | Σχολιάστε

το μόνο κενό που νιώθω είναι η τσέπη μου.

τα 8 ευρώ της ερτ, τα 2,5την ιδιωτικής τηλ, τα 2,5 της του internet, το 25% (σε σύνολο) του λογαριαμού της κινητής κτλ.... και όλα αυτ'α χαρατσονταβατζιλίκια του κράτους...

καντε την σούμα να δούμε τα 8 2,5 2,5 πόσο κενό αισθάνεται κανείς στην τσέπη του αντί να τα διαθέσει πχ στο παιδί του και μετά το συζητάμε.

Περισσότερα | Σχολιάστε

από τα μεγαλύτερα σούργελα η μανταμ με τα γεμιστά... που μας έλεγε για το φαινόμενο σύριζα και τσίπρα... η γελιότητα και η αναξιοπιστία σε όλο της το μεγαλείο. η γεροντομπεμπεκα με τα κουπόνια...

να της το μεταβιβάσει κάποιος...

Περισσότερα | Σχολιάστε

έτσι και αλλιώς αυτός ήταν ο αρχικός στόχος του πράγματος που λέγεται πρωθυπουργός. αλλά για να μην μπει φυλακή θ αναγκάσει - να παρακαλάνε όλοι για δραχμή.

ο κωνσταντοπούλου ο δραχμαζάνης κτλ σας είπε κανείς ότι μαλωσαν; σε καμία των περιπτώσεων. για πιο λόγο περιμένουν στην γωνία. όλος αυτός συρφετός περιμένει μην σας πω και ως σχέδιο για να διαλύσουν την χώρα. η μήπως έχει κανείς την εντύπωση ότι θέλουν να την σώσουν. εξουσια ολοκληρωτισμό και φτωχοποιημενο λαό θέλουν.

το ίδιο θέλει ο ελληνάρας. ολοκληρωτισμό, φασισμό και επανάσταση. είδα ένα πρόσφατο γκάλοπ. 20συριζα, 10χα, 5κκε. 30% στην ελλάδα είναι οι του ολοκληρωτισμού - φασισμού. μες τόσο μέχρ ικαι κυβλερνηση βγαζεις.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Λίγα τα ψωμιά σας αλήτες. Αλήθεια εγώ που παίρνω ρεύμα από παραγωγή ιδιωτική γιατί να μου κοπεί το ρεύμα; Μήπως πρέπει να πάει γυλακή ο παραπάνω αληταράς;

Περισσότερα | Σχολιάστε

δεν λέω η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! το σίγουρο είναι πως πεθαίνει...

λυπάμαι αλλά ο κοσμος ακόμη υπολογίζει στο σκίσιμο των μνημονίων όπως και να του το πλασάρεις. ο σώρας για παράδειγμα πλάσαρε τα λεφτά της ανατολής... πέταξε την μπανάνα να σου αμέσως οι ουρακοτάγκοι... δεν θέλει πολύ μπανάνες να μοιράσεις. εύκολο είναι.

και αντε πάει στα τσακίδια ο σώρας. τι σας κάνει να πιστευετε ότι ο κόσμος τους γυρίζει την πλάτη. ο κοσμος είναι μαζί τους. 15 δημοσκοπικό; μετά απ ότι έκαναν;

βάλτε λοιπόν ότι το 3% το πήρε η ηλίθια με την πλεύση. 3% ο δραχμαζάνης. 21% μέχρι τώρα; 7% κκε; 7% τ άλλα φασιστοειδή; πιάσαμε χαλαρότατα 35% χωρίς αναγωγές. και ακόμη δεν μοιρασαν μπανάνες...

πως λέει ο λαός χαιρέτα μας τον πλάτανο. έτσι θα χαιρετάμε. και πότε θέλετε εκλογές; 2019 είτε το θέλετε είτε όχι. 1ον γιατί ακόμη δεν μοίρασαν μπανάνες και 2ον ψάχνουν τα σαξέξ στόρυζ. χωρίς αυτά εκλογές δεν έχει...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το θέμα με τον τσάκο είναι πιο σοβαρό. μην ασχολείστε με δράκους. Ο τσάκος είναι το θέμα και το δράμα του. Η ντέλια του έριξε χιλόπιτα και θέλει να την κάνει να σκάσει στην αγκαλιά της γιοχανσον. Είναι σφόδρα ερωτευμένος με την ντέλια. εδώ θα την έκοβε από το μαθημα του μόνο και μόνο για την έχει και να την βλέπει. Κουράγιο τσάκο... έρωτας είνα θα περάσει...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Διαφωνώ κάθετα! Μια χαρά και τους πιστευει και τους εμπιστευετε!

το 20% είναι πιστοι ψηφοφόροι κρατικοδίαιτοι. το 20% αναποφάσιστοι και καλά προβληματισμένοι ουρακοτάγκοι που περιμένουν τις μπανάνες της τελυταίας στιγμής.

40% μέχρι τώρα;... πάμε παρακάτω...

βάλε του καινούργιος 3%, ΧΑ 7% και κκε 7% να πούμε και 5% πασόκοι; πόσο κρατικοδίαιτο να βάλουμε από νδ το μισό 17%

πολύ πιο πάνω από το 50% πιάνουμε 75% κρατικοδίαιτοι εως φασίστες που δεν ξέρουν τι τους γίνεται... και δεν έβαλα και σώρα...

ο ελληνάρας ξέρει μία συνταγη και ειναι πιστός. κρατικοδιαιτισμός πελατοκρατία και βόλεμα. θέλουμε πολλές γενεές ακόμη για να έρθει ο πολιτισμός.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Παραθέτω λοιπόν το ίδιο λινκ με αυτό που πόσταρα στο άρθρο Μαυρίδη (μιας και το διάβασα 1o. Και επειδή γίνεται αναφορά στον πλάτωνα :

Έτσι βλέπω τον κόσμο Ε14: Πλάτων. Ένας πολύ γνωστός μας άγνωστος

http://www.youtube.com/watch?v=Tcm3YxR52fQ

καταλαβαίνουμε λοιπόν γιατί δεν μαθαίνουμε πλάτωνα στο σχολείο αλλά μόνο χριστιανισμό επανάσταση και κουμμουνισμό.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Οσον αφορά την τελευταία παράγραφο και μιλάμε για παιδεία παραπέμπω :

Έτσι βλέπω τον κόσμο Ε14: Πλάτων. Ένας πολύ γνωστός μας άγνωστος

http://www.youtube.com/watch?v=Tcm3YxR52fQ

Ρωτήστε το χριστιανικό σκουπιδαριο και το πολιτκό σκουπιδιαριο κτλ γιατί δεν έχουμε από μικρή ηλικία αυτή την γνώση και μας πλασάρουν μόνο χριστιανισμό κουμμουνισμό επανάσταση. Δεν χρειάζεται λοιπόν ν αναρωτηθούμε γιατί είμαστε έτσι... γιατί λέμε ότι είμαστε ομόρφωτοι.


Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
16/02/2017, 09:31

Και να συμπληρώσω ...Διάβασα ότι οι δραχμοαπατεώνες κάνουν εκδηλώσεις ανοιχτά. Υπόσχονται νέο νόμισμα 50% υποτιμιμένο, και θα πουλάμε αβέρτα τα προιόντα μας...

ότι δεν παράγουμε για να πουλάμε αυτό δεν το λένε. ότι η ισοτημία δεν θα παραμείνει στο 50% αλλά θα βαλτώσει και θα πατώσει δεν το λένε. και όλα τα παρελκόμενα...

υπάρχει κανείς να τους μαζεψει πχ εισαγγελέας πριν οι απατεώνες θα βρουν αρκετους ηλίθιους που διαθέτουμε και γίνει το κακό;

Περισσότερα | Σχολιάστε

μ αρέσει το σχόλιο : "Η συντριπτική πλειοψηφία έχει εκπαιδευτεί στο ότι σοβαρή επιχειρηματική..."

έχει εκπαιδευτεί...

ας μην γελιόμαστε... έχει βολευτεί ώστε να επιδοτεί το κράτος η εε να υπάρχουν υπερτιμολογήσεις να υπάρχει η μίζα του δημοσίου... ακου έχει εκπαιδευτεί.

κάποτε πρέπει ν αρχίσουμε να λέμε όπως είναι και όχι με αμπαλαζ και κορδελίτσα κοινώς να υποκρινόμαστε. γιατί o κλέφτης είναι κλέφτης η λαμογιά είνα λαμογιά και δεν είναι τπτ από τα 2 εκπαίδευση!

το χειρότερο δε αυτή χαβούζα παρασέρνει και τους σωστούς επιχειρηρματίες.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Διογένης η κουλτούρα του έλληνα και παιδεία θέλει παπατζήδες επαναστάτες υποχθόνιονιους κρατικοδίαιτους με ξύλινο λόγο ή φανφαρολογία και θα τους δείξουμε μείς.

Αν είσαι ένας διαβασμένος βιβλιοπώλης, λειτουργείς με την λογική και έχεις εκρηκτικό χαρακτήρα - λόγο και τα λες όπως είναι δεν είσαι αρεστός ακόμη και στους δικούς σου.

τώρα θέλουμε πολάκηδες, τσίπρες με κάτι ποκεμον. μόδα είναι θα περάσει.

Περισσότερα | Σχολιάστε

"Την Ελλάδα πλέον, την κυβερνάς μ’ ένα ψέμα."

αυτό βέβαια φανερώνει και το επίπεδο των πολιτών...

homo ελληνάριους... πιο κάτω και από τον αυστραλοπίθικο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

μια χαρά τους 'αγαπάει'. 20% έχουν (το 15% καθαρό) με μόνο ανοδικές τάσεις πάντα γιατί αυτό είναι το bottom και αν του βάλεις όλους μαζί ξεπερνάνε το 50% ανετότατα.

όσο θα μοιράζουν χόρτο και μπανάνες στον πιο αποχαυνωμένο λαό του κόσμου, τόσο ο κοσμος θα τους 'αγαπάει τρελλά'. αυτή η σχέση δεν σπάει τα πολλά επόμενα χρόνια.

400 οθωμανισμού, 400χρόνια κρατικοδιαιτισμού και κουμμουνισμού (στο καπάκι μετά τον οθωμανισμό) ... έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας....

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο ανθρωπος που θα ρίξει το τελευταίο σοβιέτ της ευρώπης... το ελληνικό.

Περισσότερα | Σχολιάστε

μην πειράζετε τον τσάκο το τσαλακωμένο πουκάμισο. κατ αρχήν το παιδί περνάει ένα δράμα αυτό το διάστημα και σεις τον κοροιδευετε...

γουστάρει την ντέλια αλλά αυτή ψυχρή τεχνοκράτισα - δολοφόνος φιλελευθερη του μιλάει για στόχους και αρθμούς. ο καημένος λιώνει και έχει φτάσει σε ακραίες καταστάσεις. μέχρι και στο μάθημα του θα την κόψει για να την έχει κοντα του ... και σπάσιμο θα την κάνει (να του δώσει σημασία; για ισπάσιμο;) με την άλλη την χάλια την γιοχανσον για να του δώσει λίγη σημασία ...

και έρχεστε τώρα όλοι να κοροιδέψετε τον ερωτευμένο τσάκο μας (το τσαλακωμένο πουκάμισο) με την διαπραγμάτευση την επανάσταση και διάφορα τέτοια ανευ σημασίας πράγματα...

ελεος λίγο αλέξη τσίπ(ρ)α δεν διαθετετε...


Περισσότερα | Σχολιάστε

Πρώτα θα γίνουμε βενεζουέλα και μετα ... βλέπουμε για εκλογές. ή μια καλή αρπαχτή και μετα μην τους είδατε. Τι δεν καταλαβαίτε;

μην τα ξαναλέμε.... εκλογές δεν έχει. πρώτα θα θα φτιάξουν το κράτος μαδούρο με διορισμούς , δάνεια, καταστρέφοντας τον ιδιωτικό τομέα. και μετά αφού έχουμε ψηφοφόρους εκλογές. αν δεν μπορέσουν να ταισουν μετά τον κόσμο .. ε κάνουμε και την πτώχευση της επανάστασης πάμε σε δραχμή να συνεχίσουν το ταισμα.

από την άλληαν δεν πετύχουν κάνουν μια γερή αρπαχτή και μην τους είδατε.

το ξαναλέω... μην ξεχνατε τον αρχικό στόχο. εκτός ευρώπης απομονωμένοι εξαθλιωμένοι χρεοκοπημένοι ....βενεζουέλα.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
16/03/2017, 09:32

και οι 2 δείχνουν 1ον το επίπεδο παιδείας της χώρας και 2ον το πόσο τρωτή είναι η δημοκρατία (λέμε τώρα) που έχουμε.

και 2 είναι απατεώνες! η μόνη διαφορά ότι το πράμα που λέγεται πρωθυπουργός έχει την ασυλία. κατ άλλα είναι για τα κάγκελα μαζί με τον νταλικέρη.

το πράμα που λέγεται πρωθυπουργός βέβαια έχει μεγαλύτερη ευθυνη και πρέπει να μπει μέσα γιατί πολύ απλά δεν μόνο απατεώνας είναι πολιτικός απατεώνας μάλιστα πρωθυπουργός και δούλεψε του απαίδευτους και άσχετους! δλδ η πράξη του έχει και δόλο... πέρα από τις γνωστές ζημιές κάπιταλς κτλ και συρφετό απατεώνων που έφερε. Μην σας πω ότι πρόκειται για σύσταση εγληματικής οργάνωσης κατά της χώρας.

γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση πρόκειται για κλινική περίπτωση...

από την άλλη βέβαια στο 6ο κοσμικό ελλάδιστάν ο σώρας έκανε 1 λάθος. δεν ξεκίνησε από κάποιο γνωστό 'νόμιμο' κόμμα. τωρα θα ήταν άρχοντας... θα είχε και ένα σβαστό ποσοστό και παραγραφέςστα χρέη του...

για να καταλαβαίνουμε σε τι χώρα και δημοκρατία ζούμε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν υπάρχει καμία αμηχανία και κανείς δεν τους πρόδωσε. Οπως το πόσταρα στο άρθρο Μαυρίδη έτσι το λέω και δω με μια πρόταση. Ο αρχικός στόχος παραμένει. Εξαθλίωση επανάσταση δραχμής και βενεζουέλα και το κράτος τους ή μια καλή αρπαχτή να βολευτούν και τα παιδιά τους...

Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πούνε; Τι δεν καταλαβαίνουμε;


Περισσότερα | Σχολιάστε

ο παπαότιναναι κάνει την 'κλάκα' του στον άπειρο ελεύθερο χρόνο του. απλά έτυχε ν ασχοληθεί με την πολιτική. είναι κάτι σαν τον βουλγαράκη. άπειρος ελεύθερος χρόνος και πολύ χαβαλέ. ο βουλγαράκης παρακολούθησε σεμινάρια (δεν συμμετείχε) ειδικών δυνάμεων έγινε υπουργός δημόσιας τάξης. ο παπαότιναναι που έχει και εικόνα 'συνομιλητή' τον στείλαν βρυξέλλες και καλά να κάνει πολιτική. άσχετα αν δεν μπορεί να δικαιολογήσει ακόμη και το γιατί έχουμε και νύχτα.

χαβαλέδες άσχετοι είναι όπως και άλλοι! μόνοι το λένε που εκτείθονται καθημερινα και αυτα που λένε και κάνουν...

μάλιστα αυτή παρτίδα πολιτκών (λέμε τώρα) δεν ενδιαφέρονται ούτε για την καρέκλα ούτε 10χίλιαρο ή το 20χίλιαρο. έχουν τα προβλήματα τους λυμένα. απλά τους ενδιαφέρει να συμμετέχουν και να τους αποδεχτεί και να είναι μέσα στα πράγμτα του κόμματος απλά να έχουν κάτι ν απασχολούνται... χασομέρηδες κοινώς.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
25/02/2017, 20:34

Στο κρατικοδίαιτο καθεστώς που πατάει άριστα στον μίζερο και φοβικό ελληνάρα όλοι ανεξαρτήτου τοποθέτισης κυρίως όμως οι αυτο προσδιοριζόμενοι παπατζήδες αριστεροι έχουν βολευεί μια χαρά.

Είτε με καθεστώς μαδούρο είτε με καθεστώς ελληνικού σοβιετ η τσέπη γεμίζει και βολευονται. Νομίζεται ο δυ, λειτουργός η βολευτης είτε έιναι δεξιος είτε είναι κεε έχει καμια γκαίλα για την χώρα;

μην τρελένεστε.... ούτε οι ίδοι οι πολίτες ενδιαφέρονται για την χώρα αυτή.

Περισσότερα | Σχολιάστε

αν δεν πιάσει και αυτό τσάκο να πεις τις αγορές... αν σας είχα μαθητες θα σας είχα κόψει!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Διάβαζα σε ένα άρθρο πως η άλλη παρέα που δήθεν μάλωσε με τον αλέξη... κάνει εκδηλώσεις υπέρ της δραχμής ανοιχτά πλέον... με υπιτίμιση λένε μόνο 50% την γλιτώσαμε. καθ θα έχουν ζήτηση τα προιόντα μας.... αυτά που δεν παράγουμε μιας και εισάγουμε τα περισσότερα.

οι υπόλοιποι τι κάνουν;

γεμίσαμε απατεώνες να πουλάνε δραχμή και ηλίθιους να τους πιστεύουν.

οι εισαγγελείς για παράδειγμα τι κάνουν;


Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
16/08/2017, 12:28

... και όπως σωστά έγγραψε ο συγγραφέας :

ο τόπος αυτός θα σαπίσει από το ψέμα!

και να συμπληρώσω... ούτε από τις πυρκαγιές, ούτε από την πτώχευση , οτιδήποτε άλλο...

Περισσότερα | Σχολιάστε

οταν λέμε ότι θέλουν να το κάνουν βόρεια κορέα ούτε καν βενεζουέλα και το πάνε σιγα σιγά...

λέτε ότι θέλετε μετά.

Περισσότερα | Σχολιάστε

το κοινό είναι αυτοί που σπάνε βιτρίνες; όσο για αίσθημα... μάλλον αναίσθημα βρίσκω... να μην το ξηγήσουμε και αυτό...

αλήθεια ρε σταθάκη (αν θυμάμαι καλά) εγιναν και κάποιες ρυθμίσεις για σένα... μ αυτές τι εγινε; το λαικό αισθημα;

μεγάλος καραγκιόζης είσαι ρε!

ας του το μεταβιβάσει κάποιος... θα με υποχρέωνε...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
20/06/2017, 01:27

ο συριζα δεν μεταλλάχθηκε. ούτε οι αρχικοι στοχοι άλλαξαν. ο συριζα παραμένει ο συρφετός των δήθεν κουμμουνιστών που θέλουν να διαλύσουν την όποια είδους μεσαία τάξη υπάρχει να ενισχύσουν τον κρατισμό και έχουν εξουσία βενεζουέλας καθότι όλοι οι δυτικοί είναι εχθροί οποιοσδήποτε ολοκληρωτικός κάνει σωστά. το έχουμε πει ποτέ καμια κακια κουβέντα για συνταγματάρχες καθεστωτικές χώρες.

το μόνο που μας σώζει μέχρι σήμερα είναι ότι είμαστε μέλος της ευρώπης έχουμε υποχρεώσεις και δεν έχουν το κουράγιο ούτε την πλειοψηφία να μας πετάξουν έξω. μεγάλη αποχή και διοικούν με ποσοστά κάτω του 50% και όχι μόνοι τους.

γιατί ο αρχικός τους στόχος εξακολουθεί να είναι η απομόνωση της χώρας, η έξοδος από την εε και ο κρατισμός.

το μόνο ίσως που του έχει μπερδέψει και δεν το περίμεναν ηταν η στάση της εε. βρήκαν έναν εxθρό στην ευρώπη ξέχασαν τους φονιάδες των λαών και μέσα στην διαφορετική αντιμετώπιση και προσέγγκιση δντ και εε έχουν μπερδευτεί. έχουν μπερδέψει τους εχθρούς κυριολεκτικά.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ο ανίκανος δεν αφήνει την καρέκλα. μόνο αν κάτι συμβεί που δεν θα το μάθουμε ποτε θ αφήσει νωρίτερα την καρέκλα και θα το πλασάρει στο με ριξανε... που πιθανόν θα είναι και στημένο.

επίσης πρέπει να τελιώνουμε με τους δραχμαζάνηδες , τις βενεζουελες και λοιπές απατεωνιές και ψέματα. κάποτε πρέπει να αρχίσει να λέγεται η αλήθεια (όπως στην αρχή της χρεοκοπίας), και να τελιώνουμε με τον κρατισμό και το πάρτι που έστησαν χωρίς ενδιασμούς κια φανερά πλέον σε σχέση με τους προηγούμενους.

πρέπει ν αρχίσουμε να μιλάμε για σκαμνιά ειδικά δικαστήρια και φυλακές γιατί παραπήγε. καποια στιγμή αλέξηδες, μπαρουφάκηδες πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί και καλό θα είναι ν αρχίσουν να το συνιθίζουν.

καταγγελίες, εισαγγελείς και σοβαρές κινήσεις. όχι βγήκαν οι αγρότες στον δρόμο και εχυσαν 50λίτρα γάλα, ούτε χτυπάμε την καταστροφολογία με καταστροφολογία (δεν χτυπάς τους ανίκανους με δραχμαζάνη). μου έχουν όλοι 1η γραμμή δραχμαζάνη ζωή με την 1η ευκαιρία λες και είναι οι επόμενοι σωτήρες...

επίσης να τελειώνουμε με το αριστεροδεξιός και άλλες τέτοιες μαρκίζες λεζάντες και κουραφέξαλα που πλέον όλοι ξεβρακώθηκαν μετά την χρεοκοπία και ταλαβαμε πόσο αμόρφωτος είναι ο λαός και ότι το μόνο πρόβλημα είμαστε εμείς και κρατισμός.

Περισσότερα | Σχολιάστε

με 14% δεν παίρνεις απόφαση για δραχμή. ούτε με 3x% παίρνεις απόφαση για δραχμή. ρίχνεις μπαλάκι με δημοψήφισμα.

στην περίπτωση δραχμής έρχεται το χειρότερο. που σημαίνει κάποιοι θα μπουνε φυλακή. έτσι χωρίς ταμπού ξυδάκι πρέπει ν αρχίσουμε να συζητάμε για το πότε θα κάτσεις στο σκαμνί!

για έναν απλό λόγο... γιατί εξαθλιώσατε την κοινωνία και με΄τα την παρασύρατε να ψηφίσει δραχμή χωρίς να της πείτε τι πληρώνουμε και γιατί φτάσαμε ως εδώ. γιατί εναλλακτικές υπάρχουν αλλά η καρέκλα δεν σας αφήνει.

αλήθεια γι αυτούς τους αλητήριους δικαιοσύνη εισαγγελέας δεν υπάρχει; θα έρθουν μετα την καταστροφή;

και κατι τελυταίο προς τον ξυδάκι. ξυδάκι αν μετά την δραχμή είσαι μετά από μέσα στην ουρα για συσίτιο και μετά από σένα οι δραχμαζάνηδες, δραχμαβίτσες δεν έχω πρόβλημα. αλλά να σε ενημερώσω και έχω ένα κακό συνήθιο ...μπαίνω παντα τελευταίος στην ουρά.

καποιος να του τα μεταβιβάσει παρακαλω αυτού του αλητήριου...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
27/01/2017, 08:54

ειδικό δικαστήριο και φυλακές ποτε θα δούμε; αργούν; κάτι ταίπρες κάτι καμμένοι κανονικά θα πρέπει να ετοιμάζονται...

Περισσότερα | Σχολιάστε

σαφώς και πολιτικά βιωσιμες. πρωτα απ όλα! η πελατοκρατία το βόλεμα έχουν πάντα τον πρώτο λόγο στο ελλαδιστάν. σιγά μην τσαλακωθούν για το καλό του τόπου.

Περισσότερα | Σχολιάστε

πάμε για 2ο γύρο capital controls και κλείσιμο τραπεζων;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τον σπίρτζη τον ρωτήσατε;

και για να έχουμε καλο ρώτημα... πότε; μετά από 50 χρόνια; το λέω επειδή είναι αθήνα. αν ήταν θεσσαλονική θα το διπλασίαζα η θα το ξεχνούσα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα. μέχρι σήμερα έχει αποδειχτεί περίτρανα ότι είναι ένα μεγάλο ψέμα.

γιατί με την ανάπτυξη της τεχνολογίας δημιουργούνται πολύ περισσότερες θέλεις εργασίας και μάλιστα πιο εξιδικευμένες. το πρόβλημα που προκείπτει έιναι πως και τις θέλεις θα βρεις για να εξικεύσεις εναν αναιδίκευτο για να κάνει μια άλλη δουλεια.

επίσης υπάρχουν δουλειές που καμιά άμαζον δεν τις έχει κλείσει. Για παράδειγμα κατασκευαστές πανοπλίας δεν υπάρχουν πια ... έτσι για να το χοντρύνω. ούτε τα τσαγκαραδικα τα έκλεισε η πχ η αμαζον. προφανως το βιοτικό επίπεδο η μεγαλύτερη οικονομική αυκαίρια των ανθρώπων τους οδήγησε ν αγοράζουν καινούργια.

και για μην σας πιάνει και πανικός μαζί με τα ψέματα πολλές από τις μεγάλες εταιρίες θέλουν τους μικρούς με κάποιο τρόπο ώστε να μπορούν να δουλευουν μαζί τους.

αν ίσχυε το παραπάνω σε κάθε μεταβολή ή επανάσταση θα πρέπει να ήτνα μόνο προσθετική η ανεργεία. πράγμα που δεν συμβαίνει. συνεπως σταματήστε να σκέφτεστε και να βγάζετα άρθρα σαν να είσαστε δημόσιοι υπάλληλοι κουμμουνιστές στο ελλαδιστάν.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Μετά απο μια ηλικία όταν τα παππούδια δεν έχουν αλτσχάιμερ αρχίζουν και συμπεριφέρονται χειρότερα μικρά παιδιά. Ακούνε ότι τους συμφέρει και λένε ότι τους συμφέρει.

Βέβαια τα παιδιά εχουν όλο το δίκιο με το μέρος τους. Το παππουδι για λόγους υγείας δεν θα έπρεπε να είναι εκεί αλλά εφ όσον έχει τα συγκαλα του ή με κάποιο τρόπο έχει πρόβλημα είτε ψυχασθένειας είτε ξεμωράθηκε.

Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι άλλος ένας πολιτικός απατεώνας. μια φορα πάντως νορμάλ δεν είναι.

ας μου κάνει κάποιος την χάρη να του το μεταβιβασει αυτό και αν αν έχει πρόβλημα να του κάνω και εντελώς επώνυμο να ξέρεις ποιος είμαι ακριβώς.

Περισσότερα | Σχολιάστε

δεν θέλει ούτε πολιτική λύση ούτε μπορεί να την πετύχει ο ανίκανος. θέλει ν αγανακτήσουν οι ευρωπαίοι και να μας κάνει βενεζουέλα. αυτός είναι ο αρχικός στόχος αυτό κάνει. γιατί για να πετυχει τα δανεικα της ρεμούλας όπως ο εοκ και νατο το ιδιο συνδικάτο ας το ξεχάσει.

δεν θέλει τπτ περισσότερο τπτ λιγότερο... ποντάρει στην καταστροφή της χώρας γιατι νομίζει ότι θα κάνει επανάσταση.

δεν παρακλίνει ούτε αυτος ουτε οι άλλοι απατεώνες από τον αρχικό στόχο...

Περισσότερα | Σχολιάστε

το πότε θα το γυρίσουν και όλα τα κανάλια θα γίνουν ευαγγελιστές του καθεστώςτος δεν το πάρατε χαμπάρι. το κρατικοδίαιτο καθεστώς των λίγων στήνεται...

εδώ κατάφεραν όλους (από κανάλια μέχρι τον τελευταίο πολίτη) να πείσουν ότι το πρόβλημα είναι ο σόιμπλε και όχι οι κυνερνήσεις και η κακοδιαχείρηση του κράτους και κανείς χαμπαρι δεν πήρε. /οχι μόνο χαμπάρι δεν πήρε αλλά τα ίδια λέτε.

στον ΔΟΛ μόνο κολήσαμε; εδώ κανείς δεν μιλάει για τα πραγματικά προβλήματα πλέον (όπως τουλάχιστον στην αρχή της κρίσης). Ολοι γαργάρα τα έκαναν...

Περισσότερα | Σχολιάστε

phil_marlowe21

πρέπει να σκέφτεσαι όπως οι απατεώνες και τα λαμόγια όχι όπως θετικά θέλεις να το προσεγγίσεις. χώρος για το κράτος τους κάνουν. για τους καρανίκες.

και 2ον οι συνταξιούχος είναι συνταξιούχος. κάθεσαι και πληρώνεσαι. και μην μου πειτε ότι έχουν πληρώσει τόσα χρόνια αυτα που παίρνουν μην τρλαθούμε. το 80% των περιπτώσεων δεν τα έχουν πληρώσει. και μην ξεχναμε κάποιες εισφορές πληρώθηκαν σε δραχμή...

αλλωστε την τακτική παραγωγής συνταξιούχων που άνοιξε ο γαπ για ν αδειάσει το δημόσιο την είδαμε... ας μας πούν λοιπόν οι ειδικοί αναλυτικά για τις συνταξεις, τα ποσα, τον αριθμό και τους ανθρώπους, τα ευγενή ταμεία κτλ κτλ;

Περισσότερα | Σχολιάστε

δεν ειράζει χαλάλι. έρχονται αυξήσεις φόρων πάλι και μειώσεις συντάξεων. θα υπερκαλυφθεί το κενό...

πάμε γερά.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το πάνε σε εθνικό νόμισμα, έξοδο από ευρωζώνη 5εκ τουλάχιστον να εξαρτώνται από τι ψίχουλα του κράτος (γιατί εκεί θα φτάσουν) να μην μπορούν να κουνηθούν, θα κόβουν κουπόνια και χρημα όπως ο μαδούρο, λεφτά που δεν θα έχουν καμια αξία και αυτοί θα είναι τσαουσέσκου.

Τι δεν καταλαβαίνεις? Από την αρχή αυτό ήταν το σχέδιο... δήθεν επειδή άλλαξαν πορεία και μαλώσανε με τον δραχμαζάνη;

Αφού τα λεφτά δεν φτάνουν έτσι και αλλιώς... με αλλους 500 θα φτάσουν; Γιατί άλλωστε στήνουν το κράτος τους;

Περισσότερα | Σχολιάστε

το νέο αφήγημα σύριζα. γραμμή από το κόμμα όπου σταθείτε και βρεθείτε αυτό θα λέτε... κάπως πρέπει να βγει το μεροκάματο...

Περισσότερα | Σχολιάστε

αφήστε το σενάριο δραχμής δεν παίζει... το πάνε κατ ευθείαν για δραχμή. μπορείτε να ονειρεύεστε ευρωπη ανάπτυξη αλλά πλέον σας το λένε ξεκάθαρα. πάμε για δραχμή... πόσο πιο ξεκάθαρα να σας το πουν;

Περισσότερα | Σχολιάστε

1. Καθυστερούσαν με σκοπό να εφαρμόσουν το το πλαν μπι. Αρα έχουμε α. Πρόκληση σχεδιασμένου 'ατυχήματος'. β. ήδη σχέδιο προς εφαρμογή στην καταστροφή.

2. Το σχέδιο ήταν κρυφό από τον κόσμο που υπεξαιρεσαν με δόλο την ψηφο του. Το να πουλάς πρόγραμμα θεσσαλονικης και να σχεδιάζεις έξοδο από το ευρώ έχει μια τεράστια απόσταση. αρα έχουμε ξακάθαρα απάτη.

3. αν έκαναν πίσω μπροστά στην καταστροφή παρόλα αυτά α. ζημιώθηκε το κράτος 100δις β. επιστρέψαμε και έχουμε έρθει στο σημείο που είμασταν πριν από το 95 γ. υπολογίζουμε και τις συνέπειες των καπιταλ κοντρολς που καθαρα δική τους ευθύνη με πρώτες υπογραφές του μπαρουφάκη και αλέξη.

και αν βάλεις νομικά και οικονομικά μαζί θα βγουν και πολλά άλλα.

θέλω να δω πόσο θα σταθεί στο ύψος του ο πολιτικός κόσμος και η δικαιοσύνη. η κάτω από το χαλί και αυτό; μπανανία πάλι; Για ν αρχίσουν να κυκλοφρούν άρθρα για την πραγματική ζημια και ν αρχίσουν να την ψάχνουν οι νομικοί μην κα΄θονται μόνο και μου το παίζουν και αυτοί σοβιέτ και να θέλουν να σώσουν το τομάρ τους μόνο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

κατ αρχην ξεκινάμε λάθος. δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο δυτικός κόσμος. εμείς είμαστε στο αποταξαμην τον δυτικό κόσμο (όταν είμαστε ελλάδα πάντα).

μ αρεσε και το παρακάτω ... όντως όταν είσαι κάτι από ενδιάμεσο είναι χειρότερο από το να είσαι χωριό η πόλη.

και για να μπούμε στην ουσία : την επόμεηνη έκφραση που λέει ότι σύστημα των εξετάσεων είναι αδιάβλητο αλλά όχι αξιοκρατικό (ειδικά το 2ο) αμφιβάλω αν πιάσει 4 ψήφιο νούμερο αν το διαβάσουν όλοι οι έλληνες.

αλλά ας μείνουμε καλύτερα σ αυτά που ξέρουμε. υπουργειο παιδείας που ξέρει να βάζει και να βγάζει εξετάσεις η μαθήματα. καμια καταληψούλα να περνάει η ώρα από τους μαθητές. καμιά επανάσταση από τους επαναστάτες δίχως αύριο φοιτητές... τα γνωστά και όλα μια χαρά... μην το σκαλίζουμε πολύ. τα υπόλοιπα είναι δύσκολα για μας.

το είπε άλλωστε και ο χαζός ... κανένα ποτάκι να πίνουν τα παιδιά. ποιος ασχολείται τώρα με τις εξετάσεις το αδιάβλητο και αξιοκρατικόκαι γενικότρα με την παιδεία. ηθελα να ξέρω ο χαζός αυτά τα έλεγε και όταν πήγαινε να σπουδασει και να διδάξει; η τον έπιασε εδω στο 6ο κοσμικό ελλαδιστάν... το λίγο κρασί λίγο θάλλασσα και τ αγόρι μου;


Περισσότερα | Σχολιάστε

Πως είπε στην ελληνική ταινία με τον αντωνάκη η Κλάρα : Μπουρδες λες ... Τζανακόπουλε!

ακου καθαρό διάδρομο στην ελληνική οικονομία. αερολογίες και παραμύθια της χαλιμάς... όσο ξέρει από οικονομία ο τζανακόπουλος άλλο τόσο έχει και οικονομία καi ελλαδιστάν ου θα την φτιάξουν. μεταξύ μας τον κομματικό του στρατό εννοεί και κράτος βενεζουέλας που θέλουν να φτιάξουν με τους δικούς τους φωτόπουλους.

θα με υποχρεώνατε αν του μεταβιβάζατε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τι να πάνε να πούνε οι κουμουνιστές για αυτούς που υποστηρίζουν και απάζονται. Οτι ο χίτλερ μπροστα τους ήταν τρίτος στην σειρά - γατάκι; ότι είναι πολυ χειρότεροι από τις σφαγές των οθωμανών; Οτι τον περισσότερο πληθυσμό τον σκότωσαν οι κουμμουνηστές; πeρι τα 100εκ?

ας του το μεταβιβάσει κάποιος. θα με υποχρέωνε.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ωραία πάλι η θεσσαλονικη την κάναμε ευκολα γρήγορα πρωτεύουσα της βε και των βαλκανίων. αλήθεια δεν βαρεθήκατε το παραμύθι τόσα χρόνια; λοιπόν επειδή είναι καλά τα λόγια να πουμε την αλήθεια.

η θεσσαλονική είναι μια πολή που ποτε δεν ήταν ουτε θα γίνει πρωτεύσα των βαλκανίων. ουτε καν της βε.

η θεσσαλονικη είναι και θα παραμείνει το παραπαίδι των αθηνων. γιατί ισχύει ότι : ελλάδα δεν είναι μόνο η αθήνα αλλά και ο πειραιας. ετσι είναι στημένο το ελληνικό σύστημα γενικότερα έτσι θα παραμείνει.

η θεσσαλονικη είναι μια πολη που απλά γερνάει. όσες ενέσεις και να την κάνεις δεν γίνεται να γίνει πρωτεύσα. και δεν θέλει κανένας να γίνει. αν κάνουμε έναν απολογισμό προχειρο ... φιάσκο το μετρό - παλιότερα τρύπες δημάρχων. μια έκθση να (διεθνής) για τις δέκο του κρατισμού. κόμβοι πάντοτε κομένοι στο μισό χωρίς ανισόπεδες και ενέσεις εκ των υστέρων. λιμάνι που κάποτε έβλεπες εμπορικά πλοία στο θερμαικό τώρα μόνο ο σκυλοπνίχτες να κάνουν βόλτα. στην σίνδο η βιομηχανική περιοχή με παλια κτηρια και καμιά ανάπτυξη. έχουμε και ζώνη υψηλής τεχνολογίας! ακόμη τα οικόπεδα πουλάνε. ας αφήσουμε το φιάσκο της επιτροπής. αλήθεια που είναι η βιοτεχνίες της ιονίας το 80 90? εδώ για να γεμισουμε τα ξενοδοχεία κάναμε μουσειο στο κεμάλ και κλά καναμε ... και για να ξαναγεμίσουμε κάνουμε πραηντ εκδηλώσεις. δεν βλεπω να γεμίζουν επιχειρματίες απ όλο τον κοσμο...

η λίστα είναι πολύ μεγαλη.... αν συνεχίσει κανείς δεν τελειώνει.

κύριε γιουλέκα είναι ωραία τα λόγια και οι άξονες. αλλα δεν αρκούν. κατ αρχήν θα πρέπει η θεσσαλονίκη και γενικότερα όλη η ελλάδα να ξεφύγει από συγκεντρωτισμό και την εξάρτηση των αθηνών. κατα δευτερο να γίνει η χώρα φιλική όπως λέμε σε επενδύσεις.

ας φέρω ενα παράδειγμα για το πρώτο. Τι δουλειά έχει το υπουργείο αγροτκής ανάπτυξης στην αθήνα; καμία! γιατί δεν στέλνετε στην κατερίνη με 3-4 online παραρτήματα σε ηλεία κρήτη ξάνθη σέρρες;

για το 2ο δεν το συζητάμε...

κάπως ετσι ξεκινάνε οι τομές και όχι ξυπνήσαμε μια μέρα... η θεσσαλονίκη ενεργεική πρωτεύουσα! η θεσσαλονική πολιτιστική πρωτεύουσα! Η θεσσαλονικη ντουμπάι! εντάξει κουρασε παραμύθι... και πολύ περισσότερο οι αξονες όλω νανεξερέτων των κομμάτων και κυβερνήσεων.

οι κανετε τομές η όχι.

Περισσότερα | Σχολιάστε

χρυσόγονε απατεώνα καριερίσα της τσέπης εσύ δεν έλεγες στο κάπιταλ με άρθρο πως κάνετε έτσι ρε παιδιά... ας δούμε τα πράγματα και από μία διαφορετική γωνία.. όταν ολιμερίς ολινυχτίς ήσασταν όχι σε όλα;

τώρα που ήρθε το αγγούρι από διαφορετική γωνία... τώρα φταίνε οι άλλοι και βάλτε πλάτη;

πες μας και τι έχει σπουδάσει να σε θαυμάσουμε περισσότερο...κάποιος να του υπενθυμίσει αυτό λίγο;

Περισσότερα | Σχολιάστε

δεν νομίζω ότι χρει'αζεται σχολιασμό μόνος του απαντάει στο γιατί σε οποιαδήποτε άλλη κοινωνία πολιτισμένη ουτε για τσογλάνι δεν θα τους προσλάμβαναν. κι όμως ο ελληνικός ο σοφός λαός τους έκανε κυβέρνηση...

Περισσότερα | Σχολιάστε

εξαιρετικά τα λέτε κύριε φιλιπίδη και μάλιστα σας παρακολουθώ με πολύ προσοχή κάθε φορά που μιλάτε στην tv... Εχω όμως μια ένσταση. Για να πέσει μέσα το δντ θα πρέπει... να ενημερωθεί σωστά να το ενημερώσουν σωστά και να εφαρμοστούν αυτά που συμφωνούνται.

ποιος φαίει λοιπόν; όταν λοιπον οι κύριοι του λεφτά υπάρχουν στρεβλώνουν συνέχεια τους αριθμούς και το πάιζουν ισόποσα και όχι ισοδύναμα (που σωστά το λέει ο τζήμερος) και τα δέχονται πολύ λάθος οι ευρωπαίοι ποιος φταίει λοιπόν;

ας σταματήσουν λοιπόν οι δημοσιογράφοι και γενικότερα τα μμε να κατηγορούν αυτούς που θέλουν να κάνουν σωστά την δουλειά τους. καλά είχε ξεκινήσει στην αρχή... όσπου δραχμαζάνηδες δραχμαβίτσες και το πράμα που λέγεται πρωθυπουργος σας έχουν βάλει όλους στο τσεπάκι τους ώστε να θυμόσαστε να λέτε ότι και οι ξένοι είναι κακοί καταπίνοντας όλες τις παθογένεις του κράτους και ξεχάσουμε το ποιος πτώχευσε και ποιοι το πτώχευσαν το κράτος.


Περισσότερα | Σχολιάστε

τον χρυσόγονο πολύ τον αγαπάω. είναι ο πολιτιμενος πολιτικός απατεώνας. ήταν μέχρι να τσιμπίσει την θεσούλα...

δεν θα ξεχάσω το άρθρο του, πριν το πρώτη φορά αριστερά, στο καπιταλ που μέσα σε όλα έλεγε (με απλά λόγια) : πως κάνετε έτσι ρε παιδιά ας δούμε με μια διαφορετική ματιά τα πράγματα...

χρυσόγονε που σαι ρε γκαρτντάς,,, πως κάνεις έτσι ρε! ας δούμε τα πράγματα από μια διαφορετκή ματιά... έτσι και αλλιώς μια περιουσιούλα θα την κάνετε μερικοί... χαλάρωσε ΡΕ...

ας του το μεταβιβάσει κάποιος...

Περισσότερα | Σχολιάστε

καθόλου αντιμέτωπη... στον φυσικό τους χώρο βρίσκονται.

Περισσότερα | Σχολιάστε

μόνο ο σύριζα θέλει εκλογές για φύγει από πάνω του η ρετσινια του ότι θα αναγκαστεί να βαλει χέρι στο δημόσιο.

όλοι άλλοι παρακαλάνε να μην κάνει ακλογές για τον παραπάνω λόγο. και μάλιστα όσο δεν θα βγαίνει ο λογαριασμός και θα αίζουν κόφτες ή θα αφανίζουν τους ιδιώτες τόσο θα εκμηδενίζονται τα ποσοστά τους.

πολύ απλά να δούμε ποιος θα φαγωθεί... με αυτό το τραγυδακι μεγάλωσαν γενεες και γενεες στην ελλάδα... ή εχετε την εντύπωση που τους ενδιαφέρει ο τόπος; όποιος πραλάβει την αρπαχτή και να φτιάξει το μέλλον να παίρνει το κάτι τις του...

να ξαναπούμε για βουλγαρία... κτλ κτλ??? έχει εννοια...

ασε που με όλα αυτα που γίνονται πιο πιθανό είναι να θέλει να εξαθλιώσει την χώρα ώστε να πάμε με το στανιό έξω από την εε. την 1η φορά δεν το κατάφερε γιατί 1ον δεν μάσησαν οι κακοί και 2ον δεν θα γλύτωνε την φυλακή... αρχίζω να πιστευω ότι μιλημένο και σχεδιασμένο είναι.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ολοι αυτοί οι ανύπαρκτοι μέχρι πριν την κρίση απατεώνες δραχμαζάνηδες, δραχμαβίτσες κτλ ποντάρουν στο χάος ο καθένας για δικό του βέβαια λόγο αδιαφορώντας πλήρως και τις συνέπειες στον κόσμο στην χώρα.

το χειρότερο δε είναι οτι τα μέσα ενημέρωσης ευγγαλίζεστε τους δραχμαζανηδες για να ρίξετε τον τσίπρα στην συγκεκριμένη φάση αδιαφορώντας πλήρως για ότι δραχμαζανηδες και τσίπρες τα έχουν μιλημένα και συμφωνημένα.

το χειροτερο δε όλων ότι ο ηλίθιος ελληνάρας διαμορφώνει γνώμη με τα μέσα και καταλήγει στους πολιτικούς απατεώνες...


Περισσότερα | Σχολιάστε

γι αυτό έχει το ποτάμι 1%. αν συνεχίσεις σε βλέπω στο 0,00001%. δεν λες τέτοια πράγματα αν θέλεις ψήφους. έχει μεγάλη δεξαμενη ουρακοτάγκων και λίπος ακόμη το δημόσιο για να τους κάνεις πελάτες. αν δεν πετάξεις μπανάνες...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Στην ελληνική κοινωνία η λέξη φιλότιμο υπάρχει αλλα πρακτικα είναι άγνωστην για τον έλληνα. την έννοια την γνωρίζουν μόνοι οι ανάλγητοι δυτικοί που μπορεί να μην ξερουν την λέξη αλλά γνωρίζουν την έννοια.

ο έλληνας δεν είναι φιλότιμος! κάποια πράγματα να τα βάζουμε στην θέση τους. γιατί αν είχε φιλότιμο ακόμη με το φιλότιμο δεν έφτανε ως εδώ ουτε θα ακούγαμε αυτά που ακούμε καθημερινά πόσο μάλλον αυτά που βλεπουμε να γίνονται...

πρεπει το παραμύθι να τελιώνει ...

το μέλλον της ελλάδας δεν είναι φιλελεύθερο ούτε θ αφήσουν τους καποδίστριες να το κάνουν. 1ον οι πολιτικοί απατεώνες 2ον οι συνδικαλιστές τα νόμιμα γκέτα 3ον τα 'παράνομα' γκέτα των κλάδων. ας φέρω ένα παράδειγμα για το τελευταίο γιατί μερικοί φαντάζεστε αγώνες λαικών δίκιο του μεροκαματιάρη κτλ...

όταν κάποιος παρεμαβαίνει με άρθρο σε έναν κλάδο ο πρόεδρος παραμβαίνει και του λέει (και στο πρόσωπο και στο κόμμα στον αρχηγό απ ευθείας τηλεφωνικά και χωρίς κολήματα) ... αν ξαναγράψεις η πεις κάτι τέτοιο δεν θα σε ξαναδούν...

επειδή το παραπάνω είναι αληθινό γεγονός και τα κρύβουμε όλα αυτά καλό είναι να ξέρουμε όλοι στην φιλότιμη ελλάδα οι νόμιμοι γκάστρες έχουν το πρώτο λόγο.

μπορείτε να φαντάζεστε ότι θέλετε τώρα.... για το μέλλον της ελλάδας. μπορείτε να φανταζεστε ότι θέλετε για τον κακό αναλγητο φιλελευθερο δυτικό που θελει να μας αφανήσει από προσώπου γης...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΡΧΟΝΤΑΣ! βέβαια με την πολιτική που ακολουθουν ο κόφτης είναι σιγουρος και χωρίς δεσμευση και χωρίς επιστολές ... αλλά άλλο επίσημα άλλο ΄στα λόγια και στις εικασίες.

το πυροτέχνημα όμως έπιασε και λέτε ότι θέλετε... το πράμα που λέγεται πρψθυπουργός έκανε επανάσταση ενάντια στους κακούς δανειστές. οι ουρακοτάγκοι ψάρωσαν με την μπανάνα που τους πεταξε. και λέτε ότι θελετε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

όσο υπάρχει το λεφτόδεντρο για τους καρανίκες είμαστε όλοι μα όλοι οκ σ αυτή την χώρα. όσο για αύριο έχει ο θεός...

Περισσότερα | Σχολιάστε

δεν νομίζει. όλοι νομίζουν εκτός από την κεβέρνηση που το έχει κάνει κανονικά μαγαζί της. και λιβανιστήρι του προέδρου του 15μελούς... ποιος τι δεν καταλαβαίνει;

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
08/04/2017, 23:11

εδώ δεν κάνουμε απλή αριθμητική.

κάνουμε επανάσταση, πλιάτσικο και εκθέτουμε ότι ψυχολογικό κια παιδικό ή εφηβικό τραυμα ή εμμονή έχει ο καθένας.

αντε να δούμε πότε θα το καταλάβουμε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

δεν υπάρχει ουτε παλιός ουτε νεος συριζα. Ο σύριζα είναι το έγκλημα στην εξουσία από μία ομάδα ανίκανων τρολ. τπτ περισσότερο τπτ λιγότερο. από την αρχή ως τέλος αυτοί είναι.

όπως θα έλεγε η γιαγια μας αλλαξε ο μανολιός... μονο που μανολιός είναι το ίδιο πρόσωπο.

κάποτε είχαμε μόνο ανίκανους τώρα μας βρήκαν και τα υπόλοιπα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

αλλάξτε τον τίτλο... καντε τον όπως αλλες φυλλάδες!

ΒΟΜΒΑ! Το ευρώ δεν θα υπάρχει σε 10 χρόνια!

... και μετά με μικρά γραμματα που διαβαζονται μόνο με μικροσκόπιο ... αν το Παρίσι και το Βερολίνο ...

έχει κουράσει πολύ αυτή τακτική τίτλων και στα ενδότερα... εντάξει δεν τρέχει τπτ... απλά πρέπει να γίνει έτσι...

Περισσότερα | Σχολιάστε

πρέπει να δρομολογηθεί ειδικό δικαστήριο και καποιοι πρέπει να μπουν φυλακή. και μόνο οι κινήσεις και αριθμοί μαζί με την εξαπάτηση τους βαζουν μεσα για πολλά χρόνια. τέτοια απατεωνιά δεν απλά δεν υπάρχει...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ετσι να διορίσουμε εκεί που δεν χρειάζεται... αρκεί να μαζέψουμε πελατεία. πάμε γερά!

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
27/12/2016, 14:43

η κρατικοδίαιτη χούντα δεν πρόκειται να πέσει. ας το πάρουμε απόφαση. πιθανόν σε 3 γενεες από τωρα δλδ καμια 100χρόνια από τώρα ίσως να έχουν αλλάξει τα πράγματα. όσο σωτήρες, παπατζήδες συντηρούν την μιζέρια σε έναν αμόρφωτο κόσμο που περιμένει από το προσωπικό του συμφέρον και από την πελατοκρατία να σωθεί βλέποντας παντού μόνο εχθρούς δεν πρόκειται να γίνει τπτ.

ο μέσος ελληνάρας και ελληνάρισα ακόμη πιστευει ότι σε κακούς μπαμπούλες που περιμένουν στην γωνία να τον κατασπαράξουν.όι σωτήρες του είναι αυτοί που θα τους διαγράψουν χρέη ή θα του πετάξουν ένα επίδομα και ίσως να τον βολέψουν.

το 70% και βάλε πιστευει η υπάρχουσα πολιτική σκηνή... με κκε χα (μόνο αυτοί πιάνουν από μόνοι τους 10%) συριζα ανελ πασόκ πλεύση δραχμαζάνης, ο χαζοκεντρώος και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της πελατοκρατίας της νδ θα τους σώσει...

1 είναι η χούντα. η χούντα των κρατικοδίαιτων της πελατοκρατίας του ελληνικού σοβιέτ...

σε καμιά 100στή χόνια τα λένε τα εγγόνια μας...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δικαιοσύνη και άμεση παρέμβαση...

Παιδεία...

Επίπεδο κοινωνίας...


Περισσότερα | Σχολιάστε

στην εξαθλίωση στην απομόνωση και στην δραχμή. υπάρχει κανένα καθεστώς που να θέλει την χώρα του και τους πολίτες να μην είναι εξαθλιωμένοι. ειδατε ποτέ κανεναν κουμμουνιστη γιαλατζί ή μη να διαμαρτύρεται για τις χώρες και τους εξαθλιωμένους λαούς που έχουν ολοκληρωτικά καθεστώτα;

η συμφωνία - διασπαση δραχμαζάνη τσίπρα έγινε με έναν σκοπό την εξαθλίωση των πολιτών και στην συνέχεια την πορεία για την απομόνωση και δραχμή. γιατί το έκαναν το 15; γιατί απλά η εξαθλίωση θα γινόταν απότμα και την φυλακή θα είχαν σίγουρη. το θα παρακαλάνε να μας δανείσουν είναι θα παραρακαλάμε για εσωτερικό χρήμα και ας μην έχει καμία αξία. φτάνει να είμαστε απομονωμένοι.

στην ελλάδα κανείς δεν θέλει την προκοπή της χώρας και του συμπολίτη. αν την ήθελε ο ελληνάρας δεν θα αφηνε την χώρα να είναι χαβούζα ούτε το κάθε τι που βρωμάει τόσο να επιπλέει... αλλα αυτή είναι η παιδεία του. ο πιος έξυπνος και ανώτερος λαός του κόσμου αποδείχτηκε - απομυθποιήθηκε ο σύγχρονος ελληνάρας να μην έχει παιδεία και iq χαμηλότερο από τον αυστραλοπίθικο!


Περισσότερα | Σχολιάστε

έτσι και αλλιώς ρε μουζάλα τι χρειάζονται τα κέντρα... αφού οι άνθρωποι λιάζονται λίγες ημέρες... αφήνουν τα λεφτά τους και εξαφανίζονται. ρώτα και την γυναίκα του φαρμακοτρύφτη. κάτι ξέρει παραπάνω...

δώσε τα λεφτά σε κάνενα καρανίκα στήσε και κανένα γραφείο πρωθυπουργου, και ενα δικο σου στο νησί να βολευτουν τα δικά σας παιδια και μερικοί από τους άλλους και όλα θα στρωσουν.. τι μας ζαλίζεις με φανφάρες...


Περισσότερα | Σχολιάστε

επαναλαμβάνομαι αλλά... όταν προκαλείς βλάβη ή κάνεις πλιάτσικο θα πρέπει να επεμβαίνει η δικαιοσύνη.

θα διαφωνήσω ότι θα πάνε μονοψήφια ποσοστά. όσο ο κόφτης είναι ανενεργός όσο δεν πειράζουν την χαβούζα του δημοσίου υπηρεσίες αχρείαστες, κηφήνες και δεν φτιάχνουν τις υπηρεσίες σε μονοψήφιο δεν πέφτουν. πάση θυσία αυτό στον σταθερό στρατό τον θέλουν. και ότι πιάσουν με ρουσφέτια.

και μην ελπίζετε όποτε και ν αφήσουν τις καρέκλες ότι θ αλλάξει τπτ. υπάρχουν οι κρατικοδίαιτοι της δν που περιμένουν να πάρουν σειρά. το 30% των ουρακοτάγκων που περιμένει τις μπανάνες των εκλογών με επιλογές χα, κκε, πασόκ κτλ κτλ. όλοι αυτοί περιμένουν να βολευτουν με τον 1 ή τον άλλο τρόπο.

καιρός να το πάρουμε χαμπάρι... κανείς σ αυτό τον τόπο δεν θέλει να πάνε καλά τα πράγματα. είτε γιατί δεν τον βολευει είτε για κοιτάει μόνο την πάρτη του. η συντριπτικη πλειοψηφία της παιδείας του ελληνάρα είναι όπως η παλιά ατάκα : "ο ολυμπιακός και το αιγάλιω να κερδίζει και όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να κουρευτουν"... κουρευτούν ως σχήμα λόγου....

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
29/12/2016, 10:52

"Είναι απλώς όπλα για τον πολιτικό αγώνα"

με απλά λόγια πουλάνε παπά...

το χειρότερο δε είναι ότι μετά και την απομυθοποίηση και της αριστερας (λέμε τώρα...αριστεράς) ο ελληνάρας επιμένει να θέλει τις κυβερνήσεις κρατικοδίαιτων πελατικών καθεστώτων ή φασιστικών - ολοκληρωτικών. μιλάμε για πολύ πάνω από το 50%...

και δεν υπάρχει αξιοπρέπεια ούτε τσίπα ουτε φιλότιμο... αυτές είναι ελληνικές λέξεις που μόνο οι ξένοι ξέρουν το νόηματους. το μόνο οπου υπάρχει είναι : όποιος προλάβει και γεμίσει την τσέπη του - κάνει την αρπαχτή. ξεκινώντας πάντα από τα ψηλότερα στρώματα της δημοκρατίας και τις εξουσίες της.Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
03/03/2017, 09:34

Συμφωνω με τον προγράψασα... Ζούμε ανάμεσα τους!

Δυστηχώς οι κηνυγοί μινόταυρων μαγισσών κακών του παραμυθιου είναι οι λειοψηφία και συντεταγμένοι με τους πάκηδες...

και μην ξεχνάτε στόχος τους είναι η εξαθλίωση η απομόνωση της χωρας ... οι μαδούροι εκεί το πάνε σιγά σιγά γιατί πολύ απλά δεν μπόρεσαν να το γυρίσουν με διακόπτη το 2015. Σκοπός είναι να το πετύχουν ... Σκοπός τους είναι ν αποδείξουν ότι μπορούν να κάνουν "επανάσταση". Ολα τ άλλα είναι απλά τρίχες και για εσωτερική κατανάλωση.

Εξαιρείται ο πάκης. Απλά είναι ηλίθιος με βούλα!

ας του το μεταβιβάσει κάποιος...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ν αυξήσουμε και άλλο τους φόρους και να διπλασιάσουμε τις τιμές. το κρατικοδίαιτο καθεστώς και κράτος έχει την ανάγκη μας. γιατί δεν βαζετε πλάτη και δεν πληρώνετε μιας και το 70% καθαρά θέλει φασισμό και ολοκληρωτισμό; μόνο διορισμούς και επιδόματα θέλετε;

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
30/12/2016, 22:58

ολα τα στοιχεία τα δείγματα η πληροφόριση και εκτιμίσεις που υπάρχουν και ότι άλλο θέλετε δείχνουν ότι ακόμη δεν τελειώσαμε. είτε με σύριζα είτε χωρίς σύριζα. λυπάμαι αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμη προς τα κάτω. και εξηγούμαι :

ο ελληνάρας εξακολουθεί να θέλει τον παπά του και το παραμύθι του και την ευκολη λύση. θέλει κάποιος να του διαγράψει τα χρέη, να του χαρίσει τα σπίτια να τον βολέψει ή να μην τον ξεβολέψει τον γνωστό μπάρμπα στην κορόνη. θέλει μιζέρια τεχνιτή ή πραγματική ... μα είναι ολοφάνερο γιατί :

τι λένε τα στοιχεία 10% τα 2 φασιστικά - ολοκληρωτικά κκε και χα. λύτρωση από δραχμαζάνη και ζωή 5%. βόλεμα 20% από τους τρέχοντες. βάλτε τα λοιπά ανταρσύα και άλλα άσχετα τέτοια 2,5%. λεβέντηδες ψεκασμένοι 5%. οι αρχιμάστορες της καταστροφης το πασίκ 5%... δεν είναι τουλάχιστον η μισή νδ κρατικοδίαιτη; να βάλω άλλη 15% ή είναι λίγο... και το κερασάκι στην τούρτα αυτό το 30% που θα πάει; σ όποιον μοιράσει μπανάνες! οι γνωστοι ουρακοτάγκοι των εκλογών... ποσο μαζέψαμε; 60%; 70%; και περιμένετε ν αλλάξει τπτ;

ο κσομος θέλει σώρα...

η ειδησιογραφία χαιδεύει όσο μπορεί...

και τελος η δικαιοσύνη θέλει αυξήσεις! αρα είναι εαξρτώμενη από το κρατικοδίαιτο καθεστώς. τολμάει η δικαιοσύνη να κάτσει στο σκαμνί όλους αυτούς που καταστρέφουν την χώρα;

περιμένετε... ακόμη δεν έχουμε δει τπτ! δραχμαζάνηδες, αλεξηδες σώρες κκεδες χρυσαυγίτες κτλ όλοι στην γωνία περιμένουν. ότι δεν κατάφεραν το 15 θα το πάνε σιγά σιγά ώστε να το πετυχουν... πότε; εδώ είμαστε θα το δούμε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Στηρίζουμε τους ιδιώτες παρόχους.

Να καταργηθούν τα φιρμάνια περι αλλεγγεύης για τα νησιά και να πληρώνουν από τα έσοδα του τουρισμού.

Να πληρώσουν και να μπουν φυλακή όλοι όσοι πέρναν τα μύρια για να κάνουν απεργιες παραπ΄μπουμε στον αρχιμαφιόζο με τις ευλογίες του απατεώνα κράτους φωτόπουλα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Αντισυνταγματικό δεν είναι να φορολογούνται οι βουλευτές λιγότερο;

Συνταγματικό δεν είναι να είναι όλοι οι πολίτες ίσοι; Εκτός αν οι ψηφοφόροι του δημοσίου εξαιρούνται. Λεμε για κάποια πολλά 'προνόμια'... τώρα.

Συνταξιούχος 37 χρονια παίρνει πιο πολλά λεφτά απ ότι να δούλευε.

Συνταξιούχος παίρνει εφάπαξ αυτά που δεν πλήρωσε ποτέ,

Συνταξιούχοι παίρνουν σύνταξη 2 3 4 φορές πάνω από τα εγγονια τους.

Να σου βγάλω εγω ισότητες και συνταγματικότητες...

δεν πειράζει θα συνηθίσουν όλοι πως είναι να είναι όλοι ίσοι μεταξύ τους...

Περισσότερα | Σχολιάστε

έτσι είναι... αμα εχεις 10χιλ παπάδες διορισμένους τα αφορολήγτα τους τα οποία είναι πολλά... και 3χιλ διατρούς και ν αγοράζεις γάζες από το περίπτερο (το λιγότερο βέβαια είναι αυτό)... ε το λες πλεόνασμα ηθικής και αξιοπρέπεια γιατί όχι και αγιοσύνη...

παπατζήδες και κουμμουνιστές έγιναν 1 ... πάμε γερά...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
30/05/2017, 09:15

κα. Χούλη εγώ θα σταθώ στο : Καμία κρίση δεν μπορεί να δικαιολογήσει τον κοινωνικό κανιβαλισμό

κι όμως.. μπορεί. μην ξαχνάτε ότι πολύ πάνω από τον μισό πληθυσμό της χώρας έχει μαγαλώσει και έχει χιλιοτραγουδήσει το πολύ 'ωραίο' τραγουδάκι από τις πρώτες μέρες της παιδείας του:

ηταν ενα μικρό μικρό καράβι... και τελειώνει... να δούμε ποιος θα φαγωγεί. και 'κλήρος' πεφτει στον γεναίο...

Περισσότερα | Σχολιάστε

έχουμε και μεις βαρυ πυροβολικό εφεδρία... αν δεν μας βγει με γιδοβασίλη έχουμε δραχμαζάνη, δραχμαβίτσα. τι να μας πουν από την ευρώπη για διάσωση. δεν θέλουμε διάσωση. τι δεν καταλαβαίνει η ευρωπη;

Περισσότερα | Σχολιάστε

δεν βαρεθηκαν. ο ελληνάρας θελει τον παπα του, τον μπάρμπα του στην κορονη, και την μιζέρια του πραγματική η εικονική και τον ψευτοτσαμπυκά του. πολύ πιο πάνω από το 50% είναι ενταγμένο δημοσκοπικά σ αυτό που γουστάρει πραγματικά.

αν είχε βαρεθεί ή ήταν μορφωμένος ο ελληναρας αυστραλοπίθηκος όλοι αυτοί οι πολιτικοί απατεώνες δεν θα υπήρχαν...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
29/12/2016, 09:45

ο άνθρωπος είναι ούζο μόνο μπου τον βλέπεις. Αμα ανοίξει και το στόμα και μιλάει... πολιτική αριστερού τσιπουράδικου o παππούς. σκέτο καφενείο...

Περισσότερα | Σχολιάστε

μα αφού έχουμε κάτι δις πλεόνασμα...

δίνουμε και αυξήσεις, κάνουμε προσλήψεις

Περισσότερα | Σχολιάστε

Προσοχή των ΝΕΩΝ συντάξεων. απώλεια 2 3 για τους παλιούς; Αυτούς που εβγαλε το πασόκ τα πρώτα χρόνια της κρίσης και οι συντάξεις οι παχουλές από 2 3 ταμεία που έχουν βγει δεν πειράζονται. δλδ κάτι 2χίλιαρα 3χίλιαρα κάποιων δεν θα πειραχτούν. φταντάζομαι με 25 χρόνια εργασίας κτλ.

Δλδ συνταξιουχος με 3χιλ να πουμε 3χ12 = 36 θα λαμβάνει 28χιλιαδες ευρ'ω τον χρόνο. ποιον δουλευετε ρε; και μην μου επιτε ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι;

Συντιχιούχος με 2χιλ = 24 ...θα παίρνει 19χιλ...

για ρωτήστε έναν νέο στην δουλεια σε πόσα χρόνια θα βγάλει αυτά τα χρήματα me 400 - 500;

δουλευόμαστε κανονικότατα! κόψτε πρώτα τα πάνω των 800 - 1000 καντε την αναλογική πχ με μία παράμετρο με τα χρόνια και την ηλικία και συζητάμε μετά. με 3εκ συνταξιούχους και 3,5εκ εργατικό δυναμικό πραγματικό όπου το 20% δουλευει 8ωρο κανονικά και πόσοι από αυτούς πληρώνται στην ώρα τους τι σύστημα να κάνεις και δεν θα είναι καταδικασμένο. να μην πούμε και τι εφπαξ έχουν πάρει αυτοί που έχουν φύγει τα οποία ποτε δεν πλήρωσαν αλλα ήταν ρεμούλα από τον δημόσιο κορβανα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

φαντάζομαι ότι όλοι αυτοί έξω είναι χαρούμενοι ευτυχισμένοι επαγγελματίες και καριερίστες και προφανώς κλαρίνα εκεί που σπουδάζουν δουλευουν ... μόλις φτάνουν εδώ με οποιαδήποτε ιδιότητα, όπως έχω αναφέρει φταίει το υπέδαφος, τους μεταλλάσει σε κουμμουνιστες... γιατί άραγε;

το χειρότερο δε είναι ότι ο πιο έξυπνος πανέξυπνος λαός του κόσμου, ο εφυέστατος ελληνάρας, ο πιο ξερόλας πολίτης τους πιστευει! και τους θέλει όλους τους παραπάνω σε μορφές καθεστωτικών κρατικοδίτων πελατικών εξουσιών.

πιθανολογώ ότι τόσοι πολλοί έξυπνοι πολίτες με τέτοιους φωστήρες διάνοιες πολιτικούς για να μην μας βγαίνει μάλλον κάποιο κακό μάτι φταίει.

ξεμάτιαγμα θέλει όλη χώρα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

εγώ γουστάρω φωτίου! έτσι να το παίζει αφορολόγητη κομμουνιστρια η γεροντομπεμπέκα και να κόβει κουπόνια για τον λαό για μην έρθει ο μπαμπούλας του φιλελευθερισμού να μας καταβροχθίσει.

και να την δω να μαγειρεύει γεμιστά για τους πρόσφυγες και με το ταψί στα χέρια και να μας λέει ότι ο συριζα και ο αλέξης δεν είμαστε απατεώνες ... είναι πολιτικό παγκόσμιο φαινόμενο που βγαίνει κάθε 100 χρόνια.


Περισσότερα | Σχολιάστε

μετά απ ότι έκαναν έχουν 16%... νομίζετε! 3.x των λοιπών απατεώνων που δήθεν μάλωσαν. 20% ανετα!

να μην αναλύσουμε όσοι πιστευουν στον απόλυτο καθεστωτισμό με κκε και χα.

αν βάλουμε και τον κρατικοδιαιτισμό των λοιπών που δήθεν θέλουν σύγχρονη ελλαδα.

αν έχετε την εντύπωση πως η χώρα θα έχει προκοπή μετά την χρεοκοπία, την απομυθοποίηση όλων των κομμάτων, και τα πεπρεγμένα τόσων χρόνων μνημονίων είσαστε πολύ γελασμένοι!

Περισσότερα | Σχολιάστε

άλλο ένα μαγειρεμένο πλεόνασμα. στο τέλος από το πολύ πλεόνασμα θα αναρωτιωμαστε για το τι εχουν ερμα και ψοφάνε.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ειναι τα ρούχα - dress code της υποτειθέμενης αριστεράς - το fashion look της δουλειάς. πως το 80 επί παπανδρέου φορούσαν το ζιβάγκο. ε τώρα έχουν το πουκάμισο χωρίς γραβάτα. δεν θα μάθετε τώρα οι νεοφιλελέδες στην αριστερά και dress code... αν είναι δυνατόν.

θυμηθείτε πως τους κοιτούσαν οι κινέζοι όταν κατέβηκαν από το αεροπλάνο οι φτωχοί συγγενείς από το κοσκοχώρι.... η φοτο τα έλεγε όλα. γυφταριο κανονικότατο...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ο αλέξης δλδ τι είναι; καραμπούλης του κέρατα σε απλά ελληνικά. Επειδή έκανε 5 διαδηλώσεις στον κλιντον έγινε το αλάνι ο επαναστάτης; με τα λεφτά την χούντας δεν μεγάλωσε; παιδί κομματικού σωλήνα έιναι... λες και δεν του βλέπαμε πως μεγάλωσαν όλοι αυτοί οι δήθεν επαναστάτες και κυριολεκτικά μπουληδες της 10ετίας μας... ξέρουμε και πως παίρνανε και πτυχία τα κομματόσκυλα. τους βλέπαμε στον διάδρομο όλη την μέρα.

πόσο πιο ηλίθιος μπορεί να γίνει αυτός ο ανθρωπος...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
21/12/2016, 15:07

τωρα πέρασε στην πολιτική εφηβεία το πράμα που θέλει να λέγεται και πρωθυπουργός και κατάλαβε πωε τ αυγά δεν τ αλωνίζουν προσπαθεί να διορθώσει την πολιτική του σταδιοδρομία... νομίζω πως τέλειωσε πριν καν αρχίσει από το 1η φορά αρστερα και διάφορα τέτοια χαζα. τώρα απλά προσπαθεί να την διορθώσει΄γι αυτό και θα επιμείνει σαν παιδάκι αδικημένο μέχρ τέλος. για να σώσει ότι σώζεται. το μόνο ευχάριστο είναι πως έστω και αργά να φύγει δεν θα τον ξαναδούμε. ελπίζω να έχει μείνει λίγη τσιπα τότε - θα έχει ενιλικιωθεί - και να πάει σπίτι του μια και καλή.

βέβαια στην πραγματική ιστορία θα περάσει ως ο πιο ασχετος και ψυχικά όχι μονο διανοητικά ανάπηρος πολιτικός - πρωθυπουργός διαχρονικά... αυτός αντιπροσωπεύει μια γενεια κάποιων άσχετων καλοπερασάκδων που βαπτιστηκαν αριστεροί έτσι για να νομίζουν ότι κάνουν κάτι...

η θαυμάστρις βέβαια του ρουβα είχαν περισσότερο μυαλό από αυτούς τους αριστερούς θαυμαστες του τσε ...


Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
01/12/2016, 09:26

όσοι δεν το έχουν καταλάβει... αυτοί πρώτα θα καταστρέψουν την χ'ωρα και μετά θα τους φύγουμε αν δεν φύγουμε πρώτα εμείς. αν δεν πετύχουν το όνειρο του φτωχού λαού και και την συγκέντρωση του πλούτου στην ολιγαρχία τους δεν θα ησυχάσουν.

τι δεν καταλαβαίνετε;

Περισσότερα | Σχολιάστε

οι ελάχιστοι που αντέχετε και κρατάτε θερμοπύλες μένετε.

οι υπόλοιποι φεύγετε. προκοπή δεν έχει ο τόπος αυτός.

μένετε οι φεύγετε προετοιμάστε τα παιδιά σας να φύγουν και να μην ξαναέρθουν στην χαβούζα...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
29/10/2016, 12:02

όπως και να το βάλουμε είναι εκτός τόπου και χρόνου. στην πολιτική δεν κάνεις τζόγο με την χώρα. δε νομίζω ο θεμιστοκλής, ο λεωνίδας κτλ ποτέ να έκαναν κάτι τέτοιο. άρα πρόκειται περί κάτι άλλου.αλλά ακόμη και να δεχτούμε τζόγο... ακόμη και τζογαδόρος ξέρει πότε τον παίρνει να παίξει να συνεχίσει να κανει παύση και να σταματήσει. εδώ πρόκειται περί πολιτικών αμόρφωτων απατεώνων που πάνω στην τουρκοκουλτούρα των 400χρόνων ήρθαν να προσθέσουν κουμμουνιστικούς φασιστικούς κανόνες. όσο πηγαίνουμε εκτός πραγματικότητας και αυτοπαραμυθιαζόμαστε με τέτοιους απατεώνες θα έχουμε να κάνουμε που στο τέλος δεν θα λογοτήσουν ούτε θα δικαστούν ποτέ. τι περισσότερο να κάνουν όλοι αυτοί για να καταλάβουμε ότ πρόκειται για ασχετους, αμόρφωτους και εσκεμένα απατεώνες;

Περισσότερα | Σχολιάστε

χαρισματικός κατεργάρης...τι σας προβληματίζει;

Περισσότερα | Σχολιάστε

να υποθέσουμε δλδ ότι το κκε και λοιποί αριστεροί θα διαδηλώνουν κατά των ιμπεριαλιστών κινέζων; ή οι κινέζοι είναι φίλοι μας και μεις οι φτωχοί συγγενείς από το κοσκοχώρι;

Περισσότερα | Σχολιάστε

δεν χανει τπτ. μόνο κερδίζει. κέρδισε χρόνο και θα έχει και άλλο 1 χρόνο να κερδίσει και ψηφοφόρους. τουλάχιστον έχει λαμβάνειν άλλο ένα 5% από τους προεκλογικούς ουρακοταγκους. και 15% που έχει ανετότατα σήμερα. ενα 5% είναι στον δραχμαζάνη και στην τρελλή.

όνειρα θερινής νυκτός τα περί καταποντισμού σύριζα... μ αυτό το πλευρό να κοιμάστε όλοι.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ο ακατονόμαστος είναι απελπισμένος. δεν τα περίμενε ετσι τα πράγματα. νόμιζε πως όπως στο καφενείο σύριζα τα λένε έτσι θα λένε και έξω. σημαία αλέξης δεν έπιασε και ίδιος έπεσε από τα σύνεφα. φυσικα του φουσκώσαν τα μυαλά και γύρω του απατεώνες λίγο και αυτός να δείξει κουμμουνιστής καλό παιδί... ε δεν θέλει πολύ. 3 λαλούν και 2 χορεύουν.

προφανώς κατάλαβε και ίδιος με τρολιές πρωθυπουργιλικι δεν γίνεται. τώρα απελπισμένα προσπαθεί να κάνει μια επιτυχία πολιτική, την μία βγαίνει να πείσει με αφηγήματα ποσυσκαρφίζονται την επομένη τον διαψευουν τα γεγονότα. ελλεινότατος. ακι μάλιστα αυτή την επιτυχία την στοχεύει χρόνια τώρα. το χρέος. και φυσικά το αγορές.

εκεί να δούμε τι θα πάρει γιατί ότι του έχουν πει οι σύμβουλοι καρανίκες ότι θα πάρει με αυτά που κάνει την πληρώνουμε εμείς. και όταν λέμε εμείς εννούμε το 60 κοσμικό ελλαδιστάν που καταντήσαμε.

με μια κουβέντα όπως και να το βάλεις η αριστερά (βάζουμε και μια λεζάντα τώρα γιατί οι πελοπονήσιοι και οι αθηναίοι είνα ιτης λεζάντας και τίτλων) του τίποτα είναι ο ανύπαρκτος πολιτικός αλέξης του απόλυτου τίποτα θα τολ΄μησω να πω και του εγληματικού και με διαφορά μετά τον καραμανλή β.

Ψαχνοντας λοιπόν για την επιτυχία θα μας πάει μεχρι τέλους καταστρέφοντας ότι προλαβαίνει.

Περισσότερα | Σχολιάστε

είμαι περίεργος ο ggeorgan έλεγε τα ίδια και με σαμαροβενιζέλους;

δεν υπάρχει πολυαγαπημένη χώρα. υπάρχει μόνο πολυαγαπημένη μου τσεπούλα. μετά την πλήρη απομυθοποίηση της κεντροαριστεροδεξιας και όλων αυτών των δήθεν πολιτικών και ιδεοληπτών και σωτήρων ακόμη αυτοπαραμυθιαζόμαστε.

και όπως λέεο ο ggeorgan όπως σε ένα σπίτι - γάμο για να είσαι καλός νυκοκύρης δεν ξοδευεις περισσότερα απ όσα βγαζεις (ότι λέει ο σόιμπλε δλδ) καλό θα είναι το ίδο να κάνει αυτή η χώρα. αλλά ξέχασα συγνώμη σ αυτή την περίπτωση δεν ισχύει το οικογενειακό δίκιο μπροστά στο ότι π\ρέπει να εφεύρουμε έναν απόλυτο κακό που θέλει το κακό μας...

λυπάμαι αλλά έτσι μίζερη θα συνεχίσει γα πολλά χρόνια ακόμη αυτή η χώρα. καλό θα κάνετε να 'διώξετε' τα παιδιά σας για πάντα έξω. όπως το ίδιο σκοπευω να κάνω και γω. θα μας ευγωνομονουν!

Περισσότερα | Σχολιάστε

αριστερά δεν υπήρξε ποτέ αρα ουτε μύθος. ενα μάτσο παπατζήδες που λεηλάτησαν μια χώρα ήταν όλοι. αυτό το πράμα που που πως να το ονομάσει κανείς μετά τη χούντα.

όχι ότι έκαναν κάτι καινούργιο απλά κάνουμε αυτό το μόνο που ξέρουμε σαν κράτος κουλτούρα και πολιτισμός χρόνια τώρα. πελατοκρατία, τυχοδιωκτισμός, κουτοπονηρια, γκανστερισμός.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
04/05/2017, 09:44

το πράμα που λέγεται πρωθυπουργός στην προσπάθεια του να περάσει την εφηβεία κανονική και πολιτική το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μην μπει φυλακή και τέλος πάντων έχοντας απομείνει κάτι λίγα γραμμάρια τσίπας προσπαθεί ν αποδείξει ότι μπορεί να κ

Περισσότερα | Σχολιάστε

ωραία δημοσιογραφία κάνετε.... "φέρετε"... για βγάλτε το video να δουμε!

ποιος φέρετε.. ποιος παραφέρετε... και ποιος λέει ψέματα.

ΟΛΟ ΤΟ VIDEO!

λάσπη, εντυπώσεις, τρολιές, ψέμα και όλα αυτά είναι πολιτική και δημοσιογραφία κτλ απλά κατάντια! αυτό που γουστάρει ο έλληνας.

Περισσότερα | Σχολιάστε

γατάκια! όχι που θα βάζατε τον ημίθεο συνδικαλιστη φωτόπουλα φυλακή! ο φωτόπουλας είναι 1 δεή μόνος του... να τολμάτε κλείστε τον εισόβεια! τα χρήματα έχουν φάει οι φωτόπουλοι αν βγουν στην φόρα θέλουμε 1 ποδοσφαιρικό γήπεδο μόνο για την δεη. φυλακές δεκο παράρετημα δεή!

όχι που θέλετε να βάλετε τον προστάτη του λαού , τον defender of the crowd , τον υπερασπιτή του λαού με τον διακόπτη στο χέρι , τον ημίθεο συνδικαλιστή, τον ανθρωπο που στην λέξη σοσιαλισμός έχει την φωτογραφία του, τον φωτόπουλα φυλακή.... ΓΑΤΑΚΙΑ!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Εται να μην ασχολούμαστε με την εκκλησία. Ας μιλάμε για τα έργα και τις ημέρες της εκκλησίας.

Αφού προσλάβαμε τους νέους παπάδες μέσα στην κρίση και έχουμε 9χιλ παπάδες και 3χιλ γιατρούς στο δημόσιο...

να δω πως θα μας σώσουν οι 9χιλ παπάδες. βγάζοντας δίσκο;

Περισσότερα | Σχολιάστε

δεν υπάρχει νέοι γέροι... τα πάντα έχουν καταρεύσει στην μπανανία. έχουν μείνει 2 κατηγορίες.

όσοι ελάχιστοι δουλευουν αξιοπρεπώς και έχει καλώς ας μην τους λάβουμε όμως υπ όψιν.

οι υπόλοιποι ζουν με την ελπίδα ρουσφετιού... λίγο βόλεμα από εδώ λίγο από εκεί και οι κλασσικοί κρατικοδίαιτοι καθεστωτικοί που δεν πέφτουν με τπτ. αυτοι με τις ευλογίες της μεγάλης μάζας των ηλιθίων που περιμένουν να τους σώσουν και βολεμένων μιλάμε για το 50%

κοινώς έχουν μείνει καθάρα αυτοί που πουλάνε τον παπά και αυτοί που τον αγοράζουν.

Ποιοι νέοι ποιες επενδύσεις τι συζητάμε συνέχεια... περιμένετε 2 3 γενιές ακόμη κοντά μια 100ετία να φύγει η σαπίλα κι η μπόχα και ίσως δουν τα εγγόνια μας λίγο από αυτό που λέγεται δυτικός κόσμος, πολιτισμός κτλ.

μέχρι τότε μιζέρια, οι κακοί ξένοι λαική αντεπίθεση και ένα κάρο τέτοια κουραφέξαλα.


Περισσότερα | Σχολιάστε

σνιφα και σανό για το όλο λαό.

ελα ρε φαινόμενο της κοκαίνης που χαθηκες!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Σουδάν, Σομαλία, Ζαΐρ... τριτοκοσμικών οικονομιων... ανεπτυγμένων εννοει φαντάζομαι ο αρθρογράφος και πιστευω ότι είναι έτσι.

Μα εδώ μιλαμε για 6οκοσμικές καταστάσεις στο ελλαδιστάν σε όλα τα επίπεδα. Tι σας κάνει να πιστευτε ότι δεν πιάνουν οι χάντρες και τα καθρεφτάκια;


Περισσότερα | Σχολιάστε

πρόκειται κανονικά περί άσχετου, ηλιθίου και μπούλη! 1ον γιατί του φταίνε πάλι οι άλλοι! 2ον η ανακαμψη δεν έρχεται με το που πατάς το κουμπί και βγαίνει η χοντρη. 3ον η ανάκαμψη δεν είναι έτσι όπως την φαντάζεται αλά μαδουροβενεζουέλα.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
έκανε σχόλιο στο θέμα Anorexia democratica
13/06/2017, 09:44

Δεν υπάρχει λόγος να πάμε ούτε στην γαλλία ούτε στην αμερικη... γιατί εδώ ποιοι κυβερνάνε ή διαμορφώνουν αποτελέσματα τόσα χρόνια;

Και αφου έχουμε κάνει λοιπόν εν έτη 2017 αυτή την διαπίστωση να πάμε στα επόμενα λογικά ερωτήματα...

πως διασφαλίζεται ότι ο ψηφοφόρος είναι σε θέση ή έχει τις γνώσεις επίπεδο τη μόρφωση και γιατί ότι το επιστημονικό υπόβαθρο να ψηφίζει κυβενήσεις που κρύβονται από πίσω πχ οικονομικά μέτρα, ανάπτυξη κτλ;

πως είναι δυνατόν η πλειοψηφία να ξέρει το καλό της όταν είναι εντελώς αμόρφωτη;

τι γίνεται στην περίπτωση που πολιτικό εξαπατά του πολίτες σε ποσοστό 100% και δεν τους λέει την αλήθεια; καρά επίκαιρο θα έλεγα....

και πάει λέγοντας...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
26/05/2017, 09:30

ο βοθροπολάκης δεν ο μέσος συριζαίος ή αρστερός. αντιπροσωπευει τον μέσο αμορφωτο τσαμπουκά ελληνάρα που φωνάζει έχει δεν έχει δίκιο, αυτός που θα τους απαφτώσει όλους αλλα στην πραγματικότητα είναι κότα και πάει λέγοντας...

μπορεί να μην είναι απατεώνας αλλά δεν ξέρει πως να κάνει το σωστό ούτε νομικά, ούτε με πιον τρόπο. αν τα βάλει δλδ κανείς με την σειρά ότι είναι ανεγκέφαλος, αμόρφωτος, αξεστος, απαράδεκτος ας πάμε και στο β... βλήμα... καταλαβαίνει κανείς έναν άνθρωπος που έχει όλα α και τα κακα από όλη την αλφάβητο δεν το θέλεικανείς ουτς για θείο, ουτε για μπαμπα ουτε για συμπεθερο ούτε για συνεργάτη ούτε για οτιδήποτε.

φαίνεται άλλωστε οτι μόνο στην αριστερά του απόλυτου τπτ μπορεσε να επιβιώσει ή τπ σε κανένα δημόσιο. με λίγα λόγια ο βοθροπολάκης είναι το ένα μέρος του βόθρου του δημόσιου βίου και ειδικότερα του δημοσίου λειτουργού στην ελλάδα.

και δεν είναι φαινόμενο. το ίδιο είναι και φωτόπουλοι και πολλοί άλλοι. απλά ο καθένας ανάλογα με τα συμφέροντα του πουλάει. ο βοθροπολάκης απλά έτυχε να είναι ο πιο ανεγκέφαλος αφθόρμητος αγωνιστής... γςενικότερα ο βοθροπολάκης είναι είναι πραγματική εικόνα ενός μεγάλου πληθυσμού στην ελλάδα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Και σωστά τα λες. Εκεί που ανήκει. Μετά να παίρεις σειρά και c. Για τα 100δις που φέσωσες και το 2-3 ετών πισογύρισμα κτλ. Αν ακόμη δεν φτάσε εκεί που σταματήσαμε. Μαζί με τον βαρουφάκη και λοιπούς...

ας το το μεταβιβάσει κάποιος...

Περισσότερα | Σχολιάστε

πιο επαναστατικό προφίλ.

το πράμα αυτό που λέγεται πρωθυπουργός είναι για ψυχιατρική παρακολούθηση. άλλωστε επίτηδες το κάνει να προκαλέσει γιατί εφ όσον δεν μπορεί να φέρει την καταστροφή απο μέσα θέλει να την προκαλέσει απ έξω.

τι δεν καταλαβαίνουμε...

είτε έτσι είτε αλλιως πρόκειται περι σχιζοφρενικών προερχόμενη από πλύση εγκεφάλου και ανθρώπων που απλά για να τους αποδεχτείς πρέπει να προκαλέσουν καταστροφή...

σε μία όριμη κοινωνία μορφωμένη και λογική και πολιτισμένη απλά αυτοί δεν θα υπήρχαν.


Περισσότερα | Σχολιάστε

ποτέ! οι συνεπείς πάνε βουλγαρία. εδώ θα είναι αποροί. μάλιστα συμβούλεψα επιχειρματία συνεπέστατο να κάνει τα χαρτιά του εδώ αν μπορεί να πάρει και κανένα επίδομα άπορου, κάρτα για κοινωνικό σουπερ μάρκετ και ότι μπορεί, αν μπορεί. ντροπή δεν είναι... άλλωστε το να ξεζουμίζεις το κράτος με όποιο τρόπο μπορείς ποτέ δεν ήταν ντροπή στην ελλάδα από όποια μεριά και να δεις.

αλλωστε τόσοι ρωσσοελληνοπόντιοι ζουν τόσα χρόνια με επιδόματα (χωρίς τα εξτρα μαύρα) από το κράτος επιδομάτων μάλιστα πιάνουν και εισόδημα μεγαλύτερο από το ελάχιστο του βασικού των νέων.


Περισσότερα | Σχολιάστε

η ποινική δίωξη των υπουργών αν κριθεί ο οτι οι πραξεις τους βάλλουν κατά του δημόσιου συμφέροντος...

το άλλο με τον τοτό το ξέρετε;

το παραπάνω αφορά τα πολιτισμένα κράτη, υπέυθυνους πολίτικούς και πολίτες και ανθρώπους μορφωμένους και λογικούς. εδώ στην αμόρφωτη 6ο κοσμική μπανανία του μπαγκλαντές είναι απλά ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
20/12/2016, 09:13

Κοιμούνται μια χαρά. Γιατί πέφτει το 10ρικάκι , φυσικά φταίνε οι άλλοι για το ότι κακό συμβαίνει και φυσικά δεν πρόκειται ωα λογοδοτήσουν για τπτ.

είπε κανείς τπτ;

Περισσότερα | Σχολιάστε

εξαιρετικό το άρθρο. και απ όλη αυτή την ιστορία με τα σκουπίδiα 2 σημεία θα μείνουν στον μίζερο ελληνάρα! ότι όπως το είπε ο σκουρλέτης ότι δεν θα παραδωθούν στα ιδιωτικά συμφέροντα τα σκουπίδια (και μόνο μου βρήκε τον κακό και τον απέτρεψε κέρδισε) και τυπισα στην θεσσαλονίκη. τα σκουπίδια θα τα μαζεύουμε εμείς είναι δικιας δουλειά και όποτε θέλουμε θα τα μαζεύουμε. ο τελευταίος τσαμπουκάς πέρασε...

ακόμη με τους ιδιώτες ασχολείστε; μας τελείωσαν αυτοί... εδώ και πολύ καιρό! για την ακρίβεια τους τελείωσε το ελληνικό σοβιέτ από την πρώτη μέρα της κρίσης - καστελόριζου. είδατε να πέφτουν πολλά 'δάκρυα' όλο αυτό τον καιρό;

και να συμπληρώσω και κάτι άλλο: ποιοι ιδιώτες; αυτό το παραμύθι που λέγανε ραχοκοκαλια της ελληνικής οικονομίας; άλλο ένα γνωστό παραμύθι των βαριών βιομηχανιών που έχει η ελλάδα; το 4% του αεπ;... είπε κανεις τπτ;

Περισσότερα | Σχολιάστε

πρόκειται τελικά περι ηλιθίων με διδακτορικό! και άλλο τόσο ηλίθιοι αυτοί που τους ψηφίζουν!

τι να πουλήσεις ρε μπάρμπα! αυτά που δεν παράρουμε; και όσα παράγουμε δεν φτάνουν ούτε για μας; ή θα αγοραζαν σε ευρώ ενω δίπλα έχουν πιο φτηνές παραγωγές. αν θέλει να πουλήσει η ελλάδα μπορεί να πουλήσει σε δυνατές αγορά αγορές ακόμη και αν μας κάνουν χάρη. στην βενεζουέλλα μόνο πα(π)πά μπορείς να πουλήσεις...

τελικά όλη η ελίτε των γκουρού της ηλιθιότητας στον σύριζα μαζευτηκε!


Περισσότερα | Σχολιάστε

έκθεση στο σχολείο νομίζει ότι γράφει και κάνει έκθεση ιδεών; τι περιμένει ο ηλίθιος να του βάλει και βαθμό ο νταιλμπλουμ;

τσακο είσαι και με περικεφαλαία! άκου ιδέες... καινούργιο πάλι αυτό...

Περισσότερα | Σχολιάστε

έχουν μαζευτεί πολλοί εθνικοί πολιτικοί απατεώνες οι οποίοι επιμένουν και επενδύουν στην καταστροφή της χώρας για να κάνουν το καπρίτσιο τους. κανείς τους δεν πιστευει ότι μετά από μία τέτοια κίνηση ότι όλα θα πάνε καλά και όλοι θα περνάνε καλά. όλοι γνωρίζουν ότι θα φτωχοποιηθούν άπαντες (εκτός από τους αφελείς που τους πιστeυουν).

Απλα προτιμούν να είναι φασιστικό στρατιωτικό προτεκτοράτο παρά οικονομικό προστατευόμενο προτεκτοράτο. Φυσικά όλα γίνονται για το χρήμα και την κουτάλα και το καπρίτσιο. Δεν διαφερει ο δραχμαζάνης από τους άλλους σε τπτ. Και το πιο απλό μπορεί να δει κανείς είναι ότι ο εν λόγω πολιτικός απατεώνας τις προηγούμενες δεκαετίες δεν ήταν τόσο ενεργητικός και μάλιστα άφαντος.

Ξαφνικά ξεσπάθωσε όπως ο λύκος που στην αναπουμπούλα χαίρεται. Για πεστε μας 'κυριε' δραχμαζάνη που ήσασταν (και φυσικά και οι φίλοι σας) στην 'πολύ επ έξω' το πόθεν έσχες σας απο που και πως το αποκτήσατε. από κανένα στρατιωτικό κουμμουνιστικό καθεστώς που θέλετε να μας επιβάλετε; ή είσασταν τόσο εργατικός;

ας του το μεταβιβάσει κάποιος παρακαλώ...

Περισσότερα | Σχολιάστε

προσωπικά και γω αν έπαιρνα τριψηφια νούμερα σε μαύρη σακούλα θα με θεωρούσαν 1ον οι άλλοι σοβαρό και 2ον δεν θα είχα κανένα λόγο να είμαι κακός με κανέναν 3ον θα με θεωρούσαν όλοι φίλο και έξυπνο

γεια σου σύμβουλα καρανίκα! πιάσε ενα κοκταίλ στην υγειά του πτωχού λαού...

Περισσότερα | Σχολιάστε

οποιοσδήποτε λογικός ανθρωπος μετά απ όσα έχουμε δει ακούσει κάποιοι τα έχουν ζήσει από κοντά θα αισθανόταν τουλάχιστον ηλίθιος, ρομπα κτλ.

ο παππάς αισθάνεται περήφανος και δικαιωμένος.

Περισσότερα | Σχολιάστε

αφού σκέφτονται οι άλλοι μετά την επιτυχία που έχεις να μην κατεβουν τζάμπα και άδικα στις εκλογές. αν είναι να πάρεις 100% με το φοβερό έργο δεν έχει έννοια. μέχρι και ο κουτουμπας θα σε ψηφίσει.

Περισσότερα | Σχολιάστε

και τα 2. πρώτα λίγο μπάχαλο περι γκρεξιτ και μετά 4ο μνημόνιο. δεν ξέρω αν προκείψει καινούργιο φασούλι - καραμέλα και πως θα το λένε για να μασάμε το σίγουρο είναι ότι κανείς μα κανείς δεν θέλει να δει προκοπή ο τόπος αυτός. είτε ο καθένας κοιτάει την τσέπη του και μόνο, είτε γιατί κάνει καπρίτσιο είτε γιατί είναι αμαθής και άσχετος και όταν του τάζουν μπανανες κάνει το ουρακοτάγκο.

το σίγουρο είναι ότι κναείς με τον τρόπο του δεν θέλει προκοπή για τον τόπο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

DIMKOUZ ότι νάναι... απλά έπρεπε να γράψεια κάτι και συ... αλλά θα σου απαντήσω..

εδώ δεν δικάζουμε κανένα προφανώς εκθέτουμε απόψεις. όπως απόψεις έκφραζε και ο θανών απόψεις έκραζε και ο δολοφόνος. ο δολοφόνος θα μπει φυλακή και θα έχουμε την απώλεια ενός νέου ανθρώπου. ας ελπίσουμε οι ηλίθιοι των ακραίων παρατάξεων κάποια στιγμή να βγουν εκτός πολιτικής δια νόμου και συντάγματος και ν ασχοληθοιύμε με σοβαρότερα θέματα από το θα σκοτώσω τον γείτονα ή την κατσίκα του επειδή είνια πχ ολύμπιακός ή αριστερός...

έλεος επιτέλους σ αυτή την χώρα με την παιδεία και τον φανατισμό. δείχνει απλά πόσο αμόρφωτοι είμαστε. αυτό είναι το τελικό point που κάνω... όσο για τους στίχους του φύσα μου είναι παντελώς αδιάφοροι... ουτε θα στησω κανένα στιχοδικείο. τι άλλο θ ακούσουμε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

καινούργιος πολιτικός απατεώνας... φανταζόμαστε όλοι ότι και αυτός είναι πιο κουμουνιστής από λένιν όπως ο κατρούγκαλος...

1 πράγμα υπάρχει σίγουρα. ότι οι μπαρουφολόγοι στην στο 6οκοσμικό ελλαδιστάν είναι ανεξαντλητη πηγή!

οταν λες τον άλλο ότι θα εφαρμόσεις το πρόγραμμα και δεν το εφαρμόζεις απλά τα νούμερα πέφτουν έξω... αλλά ταλαιπωρείς και όλη την χώρα με τα ψέματα. 1 εισαγγελέας να σας μαζέψει δεν υπάραχει παπαδημητρίου; πρέπει να μπει κανείς φυσλακή να δούμε μετά ποιος φταίει...

μεταβιβάστε αν είναι ευκολο το παραπάνω στον μπαρουφολόγο παπαδημητρίου τον μεγάλο επιστήμονα των οικονομικών...

Περισσότερα | Σχολιάστε

με όποιους και να πας έχασες. απλα γιατί οι κοινωνία είναι που θελει μοντέλα σύριζα (κοινώς σανό).

εμείς που ζούμε ανάμεσα τους λέμε... καλύτερα λιοντάρια! απλά γιατί τα λιοντάρια παλευονται... ηλίθιοι όχι.

Περισσότερα | Σχολιάστε

σπουδάζουν στο εξωτερικό σε ιδιωτικά πανεπιστημια, δουλευουν στον ιδιωτικό τομέα σε πολύ καλες δουλειες, και μόλις πατάνε το πόδι τους εδώ ανταγωνίζονται ποιος είναι πιο κουμμουνιστής από τον άλλο και πουλάνε κρατισμό.

βέβαια ο παρπάνω απατεώνας ξέρει πολυ καλά ότι το ελληνικό δημόσιο είναι ανίκανο μέχρι και τα κορδονια του να δεσει αλλά αλλά για να περνάνε καλά αυτοί και πελατοψηφοφόροι πρέπει να βγάλουν λεφτα με υπερφορολόγηση μίζα γραφειοκρατία αναξιοκρατία γρηγορόσημα γρηγορόσημα πρόστιμα κτλ

τελικά παίρνουμε ότι μας αξίζει!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο τσάκος το τσαλακωμένο πουκάμισο και την κόκκινη τσάντα είναι στο κόσμο του. Καντενάσιο βλέπει, σκάρλετ γιοχανσον ονειρεύται, να κόβει στο μάθημα την βελκουλέσκου φαντάζεται και πολλά άλλα. Οχι έχουν φορολογήσει το σύμπαν και ότι είναι για τα ειδικα δικαστήρια και για φυλακές δεν το βλέπει. Πιο χαζός πεθαίνεις...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
19/09/2016, 16:23

πριν από 10 χρόνια διάβαζα ένα άρθρο. για την υπογεννητικότητα των ιθαγενών και τις γννήσεις αυτών που έρχονται ως αλλοδαποί άσχετα αν μισοβαπτίζονται έλληνες. Γιατί δεν βάζετε και αυτή την παράμετρο να δούμε τι θα μείνει;

και ένα 2ο ερώτημα. Αλήθεια αυτό δεν επιδιώκουμε εδώ και χρόνια; τι μας κάνει ν απορούμε.

προσωπικά εγω προετοιμάζω το παιδί μου να φύγει έξω και να μην ξαναγυρίσει. που θα πάει σε 2 3 γενιές θα λέγεται αμερικάνος γερμανός κτλ. τι να κάνει εδώ; να φωνάζει ή ν ακούει να φωνάζουν εοκ και νάτο το ίδιο συνδικάτο και go back κυρία μέρκελ και σόιμπλε;

έλεος δλδ.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
29/12/2016, 09:43

Δεν είναι απλοί απτεώνες. Είναι πολιτικοί απατεώνες και ψυχικά άρρωστοι. Ειναι για κλείσιμο σε ψυχιατρικές φυλακες. οσο για τον φλαμπ ... τι το συζητάμε... ο άνθρωπος είναι ούζο μόνο μπου τον βλέπεις. Αμα ανοίξει και το στόμα και μιλάει... πολιτική αριστερού τσιπουράδικου παππούς. σκέτο καφενείο...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
16/06/2016, 09:43

θα τα ξαναγραψω...περιληπτικά.

οι αγγλοι κατ αρχήν δεν είναι είναι στην οικονομική ένωση έχουν δικό τους νόμισμα και αυτό μας λέει πολλά νομίζω.

οι αγγλοσάξονες ελέγχουν τον μισό πλανήτη ειτε τσι ειτε αλλιως δεν έχουν ανάγκη την εε.

μόνο οι απατώνες της ασυδοσιακής μπανανίας της ελλάδας θα μοιράσουν το σανό : είδατε δεν έπαθε τπτ η αγγλία που βγήκε από την εε. προφανώς δεν έπαθε τπτ και η εε. πάμε έξω από την ευρώπη...

να σου πάλι ο δραχμαζάνης , ο δραχμαβίτσας και όλοι αυτοί οι απατώνες γνωστοί και άγνωστοι, επώνυμοι και ανώνυμοι συγκρίνοντας αγγλία και ελλάδα θα πουλήσουν το σανό του grexit... και το πιθανότερο ότι οι σανοφάγοι θα το μασήσουν καλά.

πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι... 8 στους 10 πολιτικοί και μη δεν θέλουν την προκοπή στον τόπο αυτο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε ανάπτυξη ούτε σε 100χρόνια.

με βάση τα στοιχεία της απογραφής του 2011 (που έχουν χειροτερέψει κατά πολύ) σε καμία περίπτωση όταν ο πραγματικός ενεργός πληθυσμός είναι ελάχιστος σε σχέση πάντα με αυξανόμενο πληθυσμό που ζει και περιμένει από το κράτος.

σενάρια με εισαγόμενους εργατες από ανιδείκευτους έως πτυχιούχους δεν παίζουν στην μπανανία γιατί δεν θα γίνει συντεταγμένα.

στην χώρα που το μεγάλο ποσοστό των ιδιωτών (η παπάντζα περι ραχοκοκαλιάς της ελληνικής οικονομίας που τρώμε τόσα χρόνια) είναι η πιο φτωχή και οι πιο πλουσιοι είναι οι υπάλληλοι (7x% του αεπ) μόνο κλέψιμο βρωμάει.

η χαβούζα του ελληνικού δημοσίου δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσει να καταβροχθίζει τους πάντες και τα πάντα ούτε οι πελατοκρατία θα σταματήσει. προφανως δεν πρέπει καν να συζητάμε για σύγχρονος κράτος. για το τελευταίο αν ήταν γίνει θα είχε γίνει ήδη.

κανείς δεν πρόκειται να έρθει στην χώρα της φορολόγησης , σε μία χαβούζα να βάλει τα λεφτά του. 1 2 3 να πετύχουμε που έχουν κουράγιο και τα καταφέρνουν. επανάσταση έκρηξη με αυτά τα δεδομένα ξεχάστε την.

και πάρα πολλά άλλα...

καταλήγοντας βέβαια 2 πράγματα ας επικεντρώσουμε γιατί όλα τα παραπάνω είναι αδιάφορα έλληνα αυστραλοπίθικο!

Το βασικότερο είναι ότι ο ελληνάρας αυστραλοπίθικος θέλει τον τσίπρα του και σώρρα του ακόμη και σήμερα. Τον αι βασίλη αν θέλετε ή τον μεσσίας του. Θέλει το δούλεμα του να φάει τον παπά του. θέλει να λέγεται αγωνιστής επαναστάτης θέλει μιζέρια και στο βάθος κήπος και σωτηρία. δεν μπορεί χωρίς αυτά "έχει δεν έχει"... το σηκώνει και το γουστάρει το δούλεμε ο οργανισμός του.

τέλος όσο κάποιος δεν έχει τα κότσια να ξηλώσει το βοθροκράτος έτισι θα πάμε. και μέχρι σήμερα κανείς δεν θέλει ουτε μπορεί να το κάνει. συνεπώςη ελπίδα μας είναι είτε οι ξένοι με τα μνημόνια είτε σε 100χρόνια θα ξυπνήσει homoέλληνας (αυτό είναι σύγχρονο είδος διανόησης πιο κάτω από τον αυστραλοπίθικα) και θα δει ότι αυτο παραμυθιάζεται. αλλά αυτό θέλει καμιά 100χρόνια...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τωρα "δεν πρέπει να βγούμε από το ευρώ" ... τώρα προσπαθεί να σώσει το τομάρι του. Γιατί αν γίνει στραβή από αυτόν θα ξεκινήσει και και είναι από τους πρότους κατηγορούμενους που θα γίνει καγκελάριος έτσι και γίνει η καταστροφή με την δραχμή.

Ενας εισαγγελέας να τους μαζέψει όλους αυτούς τους απατεώνες δεν υπάρχει; μπαρουφάκηδες, δραχμαζάνηδες, δραχμαβίτσες κτλ κτλ; και 1 να μαζέψει και τον πράμα που λέγεται προθυπουργός και το πάει χαλαρά για δραχμή από την 1η στιγμη.. να του πει ότι την φυλάκα δεν την γλυτώνεις μετά την καταστροφή;

γιατί όλοι αυτοί οι απατεώνες έχουν αλλάξει τώρα παραμύθι... οχι λένε έξω από ευρώ αλλά πολύ από αυτούς και τώρα και πριν πληρώνονται από την εε και με ευρώ. και ο δραχμαζανης που έμεινε για να μας πει... με την δραχμή δέχεται να είναι ο τελευταίος της ουράς των συσιτίων... φαντάζομαι πως όχι. γιατί οι μπάκες λεουτσάκου δεν γεμίζουν με κουπόνια...

Περισσότερα | Σχολιάστε

σιγά ζουράρι... θα κλάσεις!

σιγα ζουράρι... θα σκίσει κανένα καλσόν ρα!

όρεξη να έχει κανείς... απαντήσεις πολλές.

τι απάντηση του έδωσαν τελικά του Αντρα του "Μπρατσαρα";


Περισσότερα | Σχολιάστε

θα κάνει τα πάντα αρκεί ν αποδείξει ότι είναι πολιτικός το σούργελο. θα προσπαθήσει να διχάσει την ευρώπη. βέβαια θα φάει τα μούτρα του ξανά. καιρός να πάει σπίτι του ο αλητάκος και η συμμορία του...

Περισσότερα | Σχολιάστε

σιγά φλαμουράκη θα σκίσεις κανένα καλσόν ΡΕ! μην αγωνίζεσαι τοσο ρε δουλευταρα!

όπως είναι η φότο το άρθρο και το σχόλιο να του το μεταβιβάσει κάποιος...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
19/07/2016, 19:08

1ον αυτό δεν ήταν πραξικόπημα ήταν απλά ένα φιάσκο του ερντογαν.

2ον δεν χρειάζεται να μιλήσει ο ερντογαν μεσω διαδικτύου για καταλάβουμε ποια είναι η δύναμη του διαδικτύου. Ειναι γνωστή εδώ και αρκετά χρόνια (ως προγραμματιστης το ξέρω καλά)


3ον από όλο αυτό το φιάσκο εγώ κρατάω το ανέκδοτο :

μαθήματα δημοκρατίας από τουρκους! ο λαός του παιδομαζόματος των γεννοκτονιών κτλ διδάσκει δημοκρατία! έλεος...

Περισσότερα | Σχολιάστε

κάποιοι πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί σίγουρα.

για τα κάπιταλς.

για την φορο επιδρομή και τα χαράτσια.

για την εξαθλίωση και τα συσσίτια.

για το που φεύγουν οι επιχειρήσεις.

για την μετανάστευση των ελλήνων.

για την παραπλάνηση του πιθίκων.

για την μη πολιτική βούληση ν αλλάξουν τον τόπο και να τον εξαθλιώνουν.

κοστολογημένα είναι όλα και αν όχι μπορούν να κοστολογηθούν. θα πρέπει να μπουν στην στενή για παραπλάνηση και ζημιά του κράτους.


Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
03/10/2016, 15:44

τπτ απολύτως. και στο απόλυτο τπτ και την καταστροφή απλά πετάς έναοτιδήποτε είδους πυροτέχνημα...

στην ελλάδα του σανού έχει επιτυχία πάντα 99,999%

εγγυημένη συνταγη.

την χρησιμοποιεί πολύ και ο μέγας ταβλαδόρος καμμένος.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
19/12/2016, 15:26

ας μην του λέγανε του ηλίθιου ότι βγάζεις τωρα το 6ο κοσμικό ελλαδιστάν από το ευρώ και σε βλέπω στην φυλακη εισόβεια... να δεις πως το δόλειο όχι θα παρέμενε όχι...

απλά τώρα το πάει σιγά σιγά... γιατί παραμονεύουν οι άλλοι που δήθεν παρεξηγήθηκαν και έφυγαν; στα μέτρα τους το έχουν όλο το 6ο κοσμικό ελλαδιστάν. φασίστες, ολοκληρωτικοί πάνω από τον 50% είναι. για μετρήστε... χα, κκε, δραχμαζάνης, πλεύση, σύριζα... και ένα 20% ουρακοτάγκοι που μόλις μοιράσουν μπανάνες τους έχουν δικούς τους...

μην ξαχνάτε οι ουρακοτάγκοι σε με 1 νύχτα έγιναν σύριζα... και μαζί με το ψεκασμένο 30φεύγα έπιασαν για πλάκα...

Περισσότερα | Σχολιάστε

νέο αφήγημα! μετά την μεγάλη επιτυχία που τα πόνταρε όλα ο αλαικσεις τώρα ποντάρει στην ανάπτυξη.

η μόνη ανάπτυξη που μπορεί να κάνει είναι να φέρουν εταιρίες από την κίνα να επενδύσουν. εδώ θα βρουν αντιμέτωπους τους συνδικαλισταράδες, το ξεπούλημα, το ίδιο τους το κόμμα κτλ οπότε και αυτό παίζεται...

όλα τ άλλα δεν παίζουν και οι επενδύσεις σε πρωτογεννή παραγωγή είναι για το θεαθήναι όπως πάντα έτσι όπως τα έκαναν. φυσικά το 1 σενάριο αυτό τους βολευει. για τους γνωστούς 'αριστερούς' λόγους.

Περισσότερα | Σχολιάστε

"Θα σε κλείσω φυλακή αρκεί να μην κρυφτείς πίσω από την ασυλία σου, αλητήριε"

Καποτε πρέπει να δουμε πραγματικές φυλακές σ αυτό τον τόπο και πραγματικά ειδικά δικαστήρια.

Περισσότερα | Σχολιάστε

απαντηση στην διαπίσρτωση ρεγκλιν είναι ο αρκάς με το :

τι σας κάνει να πιστυετε ότι ότι η χώρα δεν έχει μέλλον; οι μέοδυσες χωρίς εγκέφαλο επιβίωσαν 65εκ χρόνια...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
22/05/2017, 09:16

δεν μου είχε φανεί ότι ξεφεύγει από τα όρια μιας λογικής συμπεριφοράς... : ως γιατρός κάποτε... για γρίπη πήγατε;

είναι θέμα ημερών, ίσως μιας εβδομάδας η χώρα να βγει οριστικά από το τούνελ της κρίσης : ως πολιτικός.

προσωπικά με τέτοια λαφρότητα ούτε σαν γιατρός θα τον εμπιστευόμουν για γρίπη!

Περισσότερα | Σχολιάστε

εντάξει δεν τους λες και απλα γραφικούς...

διανοητικά αναπηρους μπορείς να τους πεις, ηλίθιους με πολιτικοή πατέντα ανετότατα, ανθρωποι που χρειάζονται περίθαλψη σε κέντρο σίγουρα... και μάλιστα το ιδανικότερο θα ήταν : ψυχιατρική κλινική σε φυλακή...

τώρα θα μου πείτε αν αυτοί οι είναι οι νόμιμα εκλεγμένοι του 30φεύγα % και έχουμε 60φεύγα και βάλε% όλοι ενταγμένοι σ αυτό που λέμε αριστερούς σοσιαλιστές κουμμουνιστες χα δλδ όλοι οι καθεστωτικοί και κρατικοδίαιτοι ... το μόνο που καταλαβαίνει κανείς είναι ότι ... απλά ζούμε ανάμεσα τους...


Περισσότερα | Σχολιάστε

Αλλο ένα πτώμα που πουλάει παπάδες... Εχουμε και εδώ στο ελλαδιστάν τέτοιους πουλάνε άλλου είδους παπάδες. Αλλά τι να πεις κάθε αποτυχημένος ανίκανος στα γεράματα βγάζει ποθημένα... γεράματα τι να πεις...

πέθανε ρε!

Περισσότερα | Σχολιάστε

γιατί μόνο ενας τζήμερος τους βγάζει τ απλυτα στην φόρα. γιατί δεν τολμάει κανείς να τους ξεμπροστιάσει στο κοινοβούλιο με τα δικά τους έγρραφα και προκυρύξεις; γιατί κανένας δεν μιλάει γιατί αντιπροσωπεύουν όλοι αυτοί;

ενας εισαγγελέας δεν βγαίνει τέλος πάντως κάποιοι νομικοί τους καθεστωτικούς του κκε και της χα να τους πετάξει έξω;


Περισσότερα | Σχολιάστε

εδω και πάρα πολύ καιρό γνωρίζει ο ανίκανος ότι πρέπει να ρίξει όλο το βάρος στο χρεος για να κάνει επιτυχία. όλα τ΄αλλα απλά είναι πυροτεχνήματα. μόνο που δεν έχει καταλάβει ότι το χρέος όπως το φαντάζονται οι αλίθιοι δεν πρόκειται να γίνει από τους ξένουν. με μπουρδολόγια και σάπια σοβιετικά κακά αντιγραφα και αν΄λικανους τυχοδιώκτες δεν διαπραγματεύται κανείς.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
14/12/2016, 09:12

όπως είχε πει και στο σκαι ο δημοσιογράφος...

και τι ώρα είναι να μου πει ο μπαρουφάκης... δεν θα τον πιστεύψω.

τα είπε όλα με 10 λέξεις...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ψέματα λέει. Αυτό ήταν που είχε προσχεδιάσει ότι θα πει στα δικαστήρια όταν αποτύχει ο εκβιασμός.

αν δεν κάνω λάθος και αν θυμαμαι καλα το σύστημα των συμψηφισμών συζητήθκε πριν χρόνια και ήταν κυρίως κυρίως της ατζέντας των ζαππείων. Αφορούσε τις οφειλες και εισπράξεις του δημοσίου σε σχέση με τους ιδιώτες. αργότερα είπαν θα το εφαρμόσουν αν θυμάμαι καλά και άλλοι.

δλδ υπήρχε 1ο βήμα προς αυτή την καυτεύθυνση παρόμοιο.

το μεγάλο του ψέμα φαίνεται εδώ: περίπτωση που η ΕΚΤ έκλεινε τις ελληνικές; τράπεζες.

δεν υπήρχε λόγος να κλείσει καμια τράπεζα καμία ευρωπαική ένωση αν πάντοτε δουλευαμε προς την κατυευθνση του εξορθολογισμού. επειδή θα την προκαλούσαν β'εβαια το είπε ο ίδιος βέβαια όταν είπε : "την ώρα της ρίξης θα είσαστε μαζί μας;" ήθελαν ένα πλαν μπί.

οι υπόλοιποι που το βρήκαν ωραίο το σχεδιο φανταζόταν προφανώς μια οικονομία εκτός ευρώπης που όλα θα ήταν ρόδινα. μην ξεχναμε και ποιος είνια ο αρχικός σχεδιασμός σύριζα... έξοδος από το ευρώ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ξυρισμα γουλή πίσα και πούπουλα στομ μπαμπα και στην μαμα και στην πλατεία μαζί με τον ταραξία... προφανως γιατί και κυρίως ο μπαμπάς... δεν πειράζει αγόρι μου πουτάνα όλα κάντα και συ πουτάνα όλα.

απόλυση του εκπαιδευτικού προσωπικού και όλου του υπουργικου επιτελείου που 1 τόσα χρόνια δεν βγαίνει μπροστα να εισάγει παιδεία στα σχολεία : ότι σ αυτά τα μαγαζιά πας να μάθεις 5 πράγματα και το πληρώνει ο μπαμπάς σου η μαμά σου ο θειος σου μπας και γίνεις άνθρωπος και όχι ρεμάλι!

να τα λέμε χύμα όπως είναι... γιατί και γω παιδί έχω όπως και πολλοί άλλοι βέβαια. αλλα το 1ο πράγμα που του έμαθα είναι σεβασμός! να σέβεσαι τα πρόσωπα τον χώρο το θεσμό κτλ... ο στόχος σου είναι άλλος. όχι το πουτάνα όλα.

γιατί όταν δώσεις σε ένα παιδί να καταλάβει ότι τα καλύτερα του χρόνια τα πραγματικα ξένοιαστα είναι μέχρι τα 18 προφανώς μπορείς να του δώσεις να καταλάβει ότι η καταστροφή σε κάτι που δεν του ανήκει και χωρίς νόημα τον κάνει έξυπνο και το αντίθετο ηλίθιο!

για να καταλαβαινόμαστε...

όσο για τον γαβρόγλου... είναι χαζός! να λέμε ορθά κοφτά. να του το μεταβιβάσετε κι όλας. θα με υποχρεώνατε.

και να μην ξεχνιόμαστε... τις ζημιές υλικές έως και τα μεροκάματα των καθηγτών στον λογαριασμό στον μπαμπα και στην μαμα. για να δουμε μετά ποσο ταραξίας κοστολογείσαι...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Είναι ο πιο πονηρός όλων. Κάνει την πλάκα του και το έχει βρει χομπι να το παίζει στρατιωτικός πιλότος κτλ. Βρηκε ευκαιρία μέσω ισοβήτη να εκδικηθεί λόγω παλιάς βεντέτας. Οποτε τον καλέσουν σε πάνελ η πρέπει να μιλήσει στην βουλή ξέρει πότε θα τρολάρει φωνάζοντας και ψαρώνει τουλάχιστον ο μισός πληθυσμός. Εχει πάρει ένα υπουργείο εργολαβία στο οποίο το μόνο του άγχος είναι να μπορέσει να μην τα χαλάσει μαζί τους γιατί είναι σταθεροί ψήοι και του εγγυόνται καρέκλα. Από την άλλη κάνει τον υπουργό με τις ασκήσεις στο αιγαίο οι οποίες δεν είναι σχεδιο δικό του αλλά πρέπει να είναι μεσα στα πλαίσια των ενεργειακών της περιοχής για να μην κάνουν καμιά βλακεία τούρκοι. Κια όταν είναι γιορτές εξαφανίζονται με τον κολλητό του σε κανένα καράβι χαλαρα... τρολάρει για την πλάκα του στο twitter... σε γενικές γραμμές ζωάρα! και όλοι είναι γατάκια μπροστά του.

ειδικά αμα την βγάλει καθαρή και δεν βγουν οι συνομηλίες στην φόρα την γλύτωσε πανηγυρικά! εκτός αν αποφασίσουν διαφορετικα οι νονοί! αν και συνηθες είναι να τα βρίσκουν στην μεση μεταξύ τους αφού κάνουν την επίδειξη δύναμης τους... το εχουμε ξαναδεί το έργο...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Αναμφίβολα πρόκαιται περί ηλιθιου. Αυτό το έχουμε εμπεδώσει αν και το ξέραμε πριν ακόμη γίνει (λέμε τώρα) πρωθυπουργός.

Αλλά στείλτον να κάνει 1 χρόνο γιαπί, 1 χρόνο φορτοεκφορτώσεις στην λαχαναγορά και κανένα χρόνο στις κατεδαφίσεις και μετά θα σου πω εγώ Hasta la victoria... ο άνθρωπος που δεν ξέρει τι θα πει δουλευω αγοράζω πουλάω θα μας πει και για απάνθρωπους νόμους της αγοράς... απο το χαρτχιλίκι του χουντικού μπαμπά του κρατικοδίαιτος εισοδηματίας.


Περισσότερα | Σχολιάστε

το κλασικό μπουρδολόγιο των τελευταίων ετών για την θράκη. ενεργειακός κόμβος και χαζα. τώρα βέβαια περίμενε κανείς ο πρόεδρος του 15νελούς να πει τπτ άλλο πέρα από την καραμέλα αυτή; όχι αλλά λέμε τώρα...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ας έρθουν. απλά να ξέρουν δεν έχουμε ούτε που να τους βάλουμε ούτε λεφτα να τυς συντηρήσουμε και ευρωπαίοι έχουν κλειστά τα σύνορα. εμείς έτσι και αλλιώς δεν έχουμε σύνορα... να τους το πει αυτό ο ερντογαν και όχι να πουλάει μαγκές.... το ίδιο και ο μουζάλας. όχι λιάζονται και φεύγουν... λιόσπορα δεν είναι.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
07/11/2016, 16:02

απλό είναι μη ντο κάνουμε δύσκολο ότι δήθεν έκαψε την πολιτική της καριέρα. αυτοι δεν έχουν ουτε ιερό ούτε όσιο όπως το 70% και πλέον των ελλήνων. βρήκε ευκαιρία με τον σύριζα εβγαλε κορώνες πήρε την θέση. 2 τινά. 1. όσο πάει κάνει κομπόδεμα... και 10 μήνες να μείνει 100χιλ είναι βάλε και τα ότι όλα είναι τζαμπα. 2. βάζει και στο βιογραφικό υπουργός για να κάνει καριέρα... άσχετα αν απ όλους αυτούς που περνάνε πρεπει τα πανεπιστημια να τους πάιρνουν τα πτυχία τους γιατί με τόσες σπουδες μόνο κακό κάνουν στην χώρα.

τώρα αν πάει καλά το κόμμα με τα γίδια της χώρας και συνεχίσει να τα παίρνει θα κάτσει αλλιως σιγά μην κάτσει να σκάσει. θα φύγει έξω με το βιογραφικό. και σιγά μην της πουνε ... εσύ δεν είσαι από αυτούς που καταστρέφετε τις οικονομίες της χώρα σας και λέτε μπούρδες; τι θα πει... κάνω λαική αντεπίθεση;

οτι φάμε είναι ... αρπαχτή. μην γελιόμαστε... άλλη μία που στο εξωτερικό είναι κλαρίνο και εδώ κουμμουνίστρια. γιατί άραγε;

Περισσότερα | Σχολιάστε

ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει να τους μαζέψει αυτούς που χωρίς αποδεικτικά λένε διάφορα; υπάρχει πουθενα ονολογία ότι θα τον έριχνε; αυτοί δεν τον έριξαν με τον πρόεδρο της δημοκρατίας;

ασχετα τι ήταν ο σαμαράς - ο χειρότερος να ήταν - το αποτέλεσμα ήταν πως ένα τσούρμο από ηλίθιους και απατεώνες δραχμολάγνους ήρθε μετά. προφανώς μας σώζουν και αυτοί και εκ των αποτελεσμάτων βλέπουμε ποιοι είναι...

κικέρων τι να κάνουμε αυτοί που βαπτίστηκαν αριστεροί αντιπροσωπεύουν τα πιο αποτυχημάνα συστήματα στον κόσμο. κακοί μπορεί να μην είναι αλλά ηλίθιοι είναι σίγουρα και δεν αμφιβάλει κανείς γι αυτό (εκτός από τους ίδιους).

και οι ηλίθιοι είναι πιο επικύνδυνοι από τους κακούς!

όσο για τον μπαρουφάκη προσπαθεί να καλύψει την παρτη του. αν κάτσει σκαμνί θα είναι από τους πρώτους... συνεπως πρέπει να φταίνε οι άλλοι και αυτο θα πρέπει να είναι το σενάριο...

Περισσότερα | Σχολιάστε

θα μείνω μόνο στην πρόταση ... το ποιες ειδήσεις λείπουν τα 2 τελευταία χρόνια.

ναι λείπουν. και όχι μόνο παραλείπονται αλλα δίνονται και λάθος ειδήσεις που είναι χειρότερο και όχι ολοκληρωμένες. είναι ότι βολέψει κάθε φορά.

το ολοκληρωμένη από ελειπής έχει διαφορά. αλλο να μην λες την είδηση για τα παιδακια και άλλο να κρύβεις μέρος της είδησης όπως όταν κόβεις το εκάς να λές και πόση είαι όλη η σύνταξη ποιοι παίρνουν πόσα ηλικίες. γιατί τα λαβράκια που θα βγουν θα είναι περισσότερα αλλά δεν θα πουλήσει η είδηση. οπότε τα ίδια τα κανάλια που κατηγορούν το λαικισμό κάνουν το ίδιο.

οι λάθος ειδήσεις που δίνουν είναι πλέον κλασσική. δεν βγαίνει ο λογαριασμός , δεν φτάνουν τα λεφτά συνεπώς πρ΄πει να δούμε ποιος θα φαγωθεί (να θυμηθούμε το αγαπημένο μας τραγουδάκι από το δημοτικό) και μας λένε ότι ει δανειστές ζητάνε νέα μέτρα. οι δανειστές ζητάνε μόνο να πιάσουμε στόχους για μην είναι μέσα το μαγαζί ... στόχους δλδ.


Περισσότερα | Σχολιάστε

άλλη μεγάλη μπαρούφα και αυτός.

στο τέλε\ος δεν είπε ότι παλεύουμε ενάντια στον μπαμπούλα τρυ φιλελευθερισμού; ή το ξέχασε ο παπούς αυτή την φορά; αλτσχαιμερ ή δεν έδωσε γραμμή το κόμμα να το επαναλαμβάνουν;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν υπάρχει σωτηρία σ αυτό τον τόπο. Λαμόγια - Πλιατσικολόγοι γενήθηκαν οι περισσότεροι λαμόγια - πλιατσικολόγοι θα πεθάνουν. Οτι μπορεί αρπάξει ο καθένας...

Μια ζωή αυτό δεν γίνεται; Γιατί ν αλλάξει τώρα;

Περισσότερα | Σχολιάστε

το όνειρο του τσίπρα και των επαναστατών του 6ο κοσμικού ελλαδισταν με του ουρακοτάγκους!

και ακόμη το πράμα αυτό το έχουμε πρωθυπουργό... αλλα θα μπου πείς πάνω από το 50% τον ψηφοφόρων είναι χα, δραχμαζανης, συριζα, κεε, πλεύση κτλ...

ο ελληνάρας θέλει φασισμό , ολοκληρωτισμό, βενεζουέλλα και μιζέρια! τον εξιτάρει η ιδέα του όσο πιο χαμηλά τόσο πιο καλά...

Περισσότερα | Σχολιάστε

οχι και δεν ξέραμε ότι θα είναι ο χειρότερος όλων των εποχών! Το ξέραμε και πολύ καλά μάλιστα.

1. Φαινόταν ότι έλεγε ψέματα σε όλα. Και όxι μόνο φαινόταν ήταν αποδεδειγμένο ήταν πριν ακόμη βγει από αυτά που έλεγαν διάφοροι οικονομικοί παράγοντες πλέον ειδικοί που τους έχουν θαμένους ακόμη και σήμερα τα μέσα ενημέρωσης.

2. δεν ήταν δυνατόν να γίνει επανάσταση όπως την έλεγε με τα γκοου μπακ κα μέρκελ και σόιμπλε και με το 1 αρθρο και 1 νόμο. φανάτισε τον περισσότερο αμόρφωτο κόσμο. η ιστορία μας έχει δείξει πως πας στις διαπραγματεύσεις.

3. είχαμε να κάνουμε με κουμμουνιστές και το βλέπουμε στην πράξη. μην τα ξαναλέμε αυτά. και ειδικά ανθρώπους σαν τον τσίπρα και τους καρανίκες του ζήσαμε έστω και λίγο στα νιάτα μας και τους ξέρουμε πολύ καλά. όσοι λίγο την εψαχναν και ήταν περίεργοι να τους γνωρίσουν καταλαβαίνουν πολύ καλά.

απλά νίκησε για άλλη μια φορά το ψέμα η μπούρδα και το κρατικοδίαιτο καθεστώς. και επαναλάβω τον συγγραφέα :

ο τόπος αυτός θα σαπίσει από το ψέμα!

Περισσότερα | Σχολιάστε

(δεν μπορώ όταν βλέπω τον κρέτσο θέλω να σχολιάζω συνέχεια. μ αρέσει πολύ αυτό ο τύπος)

γεια σου κρέτσο επαναστάτη!

γεια σου κρέτσο γροθια στο κατεστημένο!

γεια σου κρέτσο αντισυστεμικέ!

έχει και άλλους τέτοιους η μάνα σου κρέτσο σαν και εσένα πανέξυπνους;

γεια σου κρέτσο ογκόλιθε πολιτικέ και όχι μόνο!

εκείνο που μου αρέσει με αυτούς τους απατεώνες είναι που όταν είναι έξω στην αγγλία για παράδειγμα... είναι ότι έκει είναι κλαρίνα. φαντάζομαι τέτοιες αερολογίες δεν λένε ούτε τις κάνουν. μόλις έρχονται εδώ , μόλις πατήσουν το το πόδι τους στο ελλαδιστάν κάτι τους πιάνει... αυτό το κουμμουνιστικό το αγωνιστικό... το θα σωσω την χώρα... γιατί άραγε;

δεν μπορεί κάτι θα έχει το υπέδαφος της χώρας... γιατί και αυτοί που τους ψηφίζουν και να τους επιλέγουν τέτοιους παπατζήδες αερολόγους τυχοδιώκτες δεν εξηγήται διαφορετικά.

Περισσότερα | Σχολιάστε

φυλακή θα μπει; στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για την ζημιά που εκαναν με τα καπιταλ κοντρολς θα έχουν;

η με ενα 'κάδρο' θα την βγάλει;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Salonikios έτσι πίστευα στις αρχές της χρεοκοπίας. Οταν βγήκαν όλα στην φόρα και μας είπε ο 1ος σωτήρας την ατάκα λεφτά υπάρχουν.... Μακάρι να μην θέλει 50χρόνια και να έχω λάθος αλλα δεν το βλέπω. Ακόμη σε μεγάλο μεγάλο ποσοστό οι αντίπαλοι του κρατισμού κατα κάποιο περίεργο λόγο στην ελλάδα είναι υπέρμαχοι του κρατισμού.

Μάλιστα αν είχα χρόνο θα έφτιαχνα ένα site ... το feygoymeapoeλlada.gr. Ξεκινώντας με το : Εχεις άπειρους λόγους να φεύγεις και κανέναν για να μείνεις!

θα μπορούσε να έχει τόσα πολλά bullets (όλα πραγματικά και κανένα προπαγανδιστικό κομματικό κτλ) που θα δικαιολογούσαν το γιατί και κανένα για να μείνεις.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω χρόνο...

Και επείδή τουλάχιστον πρέπει να σώσουμε τα παιδιά μας καλό θα είναι όσο μπρορουμε να τα προετοιμάζουμε ωστε όταν θα έρθει η στιγμή να τα διώξουμε να γίνει σωστά. Να μην ξαναγυρίσουν ως κάπου ως πολίτες του κόσμου να καταφέρουν να περνάνε καλά. Αυτη η ιδέα κάθε μέρα μου φαίνεται όλο και ωραία... ευτυχώς ο μικρός είναι καλός... και στις γλώσσες και στο διάβασμα... ειμαστε σε καλό δρόμο αν και έχουμε ακόμη ...

τόσο απλά...


Περισσότερα | Σχολιάστε

ο αγωνιστής επαναστάτης των βορείων προαστείων σκουρλέτης...

το κύριος δεν χρειάζεται...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Μια χαρα θ αντέξουν. Η τσέπη γεμίζει το πλιάτσικο πάει καλά τπτ δεν κουνιέται οι πελάτες βολεύονται... μη σου πω αν καταφέρουν κι άλλα βολέματα πάνε και επόμενη 4ετία...

Περισσότερα | Σχολιάστε

με μια κουβέντα οι παραπάνω φαντασιοπληκτοι ταιριάζουν στο :

ότι του φανεί του τρελοστεφανή.

και να φανταστεί κανείς ακόμη δεν έχουμε δει τπτ

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
23/11/2016, 12:20

τον μπερδευεις τον αλέξη με το λοζάνη και την κοζάνη... βάλτου κάτι πιο ευκολο.

Για 1 να είμαστε σίγουροι:

...αν ο Ερντογάν, μιλώντας για την αναθεώρηση της Λοζάνης, υποσχόταν κατάργηση του ΕΝΦΙΑ...

το 80% με φέσι γιαταγάνια θα ήταν την επόμενη μερα... μην έχετε κανείς σας καμια αμφιβολία! άλλωστε το έχουμε αποδίξει ως λαός πόσο γίδια είμαστε. αμφιβάλετε ότι πανεύκολα το ξαναεπιβεβαιώνουμε;


Περισσότερα | Σχολιάστε

ανικανοι πολιτικοί που επευθυνονται σε γίδια και έχουν το ελεύθερο να λένε ότι μπουρδα τους έρθει στο κεφάλι. παραόλα αυτά επιβιώνουν και πάιρνουν και τα εύσημα. δεν είναι μόνο τελικά δικό μας φαινόμενο αλλά εμείς κατέχουμε την πρωτιά.

μεταξύ μας ερτογάν να σου πούνε πάμε σε μία άλλη συνθήκη που η τουρκία είνια μιασή μάλλον θα δεν θα σου αρέσει.

προσωπικά προτεινω να πάτε πίσω στην τάκλα μα καν από εκεί που ήρθατε. ετσι και αλλιώς παρίσακτοι είσαστε εδώ και μόνο προβλήματα δημιουργείτε. ασε που κανείς δεν σας δουστάρει απ όποια μεριά του ορίζοντα και να κοιτάξεις.

Περισσότερα | Σχολιάστε

εντάξει. δεν ανησυχώ. με ζωή στην βουλή και ενωση κεντρώων κουτσουμπα και χα νομίζω είμαστε σε σωστό δρόμο!

όταν βλέπω γενικότερα δημοσκοπήσεις ή αποτελέσματα εκλογών πάντα και αστραπιαία χωρίς 2η σκέψη (δεν προλαβαίνω να την κάνω ποτέ) μου έρχεται η φράση του αρκα: "τι σαν κάνει να πιστευτε ότι η χώρα δεν έχει μέλλον; οι μεδουσες χωρίς εγκέφαλο ζουν εδω και 65εκ χρόνια"


Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο τζανακόπουλος στα 1τα δευτερόλεπτα που μιλάει καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για μεγάλο παπατζή. Είναι ότι πρέπει γι αυτούς που ενθουσιάζονται με το θεα αθήναι. Καμιά χαζή γκομενίτσα ή τπτ αμόρφωτοι μπορεί να τον κοιτάνε με θαυμασμό. Οι υπόλοιποι ανάλογα με τα συμφέροντα τους. Και για κάποιους άλλους αδιάφορος και ασήμαντος για απλά δεν έχει να πει απολύτως τπτ!

Οπότε ο τζανακόπουλος για τον κύκλο του την αριστερά του ΤΙΠΟΤΑ είναι ότι πρέπει! Αστέρι!

Καλό παιδί φιλότιμο που αποδείχτηκε ότι έχει τσίπα και έκανε καλά την δουλειά του και ότι ακριβώς του εγραφές στο χαρτί να το πει το έλεγε ήταν αυτός πριν την γιδοβασίλη.


Περισσότερα | Σχολιάστε

και όλα αυτά χωρίς ανταπόδωση. με ένα κτάτος κατεστραμένο...

πως είπατε; θυμίζει κάτι;

Περισσότερα | Σχολιάστε

έχει ένα πόστ στο facebook.... δείχνει ένα καναντερ την ώρα της ρίψης και φυσικά ακολουθεί σχόλιο.

οι 2 χειριστές μαζί του παίρνουν μισθό λιγότερο από τον υπάλληλο που αλλάζει νερά στους ομιλητές της βουλής.

και να προσθέσω... όσο οι νερουλάδες των ομιλητών της βουλής θα είναι στο απυρόβλητο το κρατικοδίαιτο καθεστως δεν φεύγει. και αυτό μεταφράζεται 20% πάντοτε και μόνο με αυξητικές τάσεις.

περιμένετε όλοι να τους φάει η καθημερινότητα. αν δεν εμπεδωσουμε ότι πρόκειται για κρατικοδίαιτο καθεστώς δεν προκειται ν αλλάξει τπτ. μέχρι τότε ας μείνουμε σ αυτό που είπε ο συγγραφέας... ο τόπος αυτός θα σαπίσει από το ψέμα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

τσάκο η μπανανία κάνει μαθήματα στην ευρώπη; μόνο που τσακαλάκο η χαλαρή μπανανία χρεοκόπησε... και εκεί που έχει πάει σπουδάσεις έχεις ζήζει τσακαλάκο φαντάζομαι δεν ήταν μπανανίές. ήρθαμε εδω την είδαμε χαλαροί κουμμουνιστές;

κάποιος να του το μεταβιβάσει αυτό....

Περισσότερα | Σχολιάστε

Σε ενοχλεί ότι είναι πάμπλουτοι; Και συ Πάπμπλουτος είσαι. Ελβετικά φράγκα έχεις χασομέρης είσαι... έκανες και την αρπαχτή τις προάλλες με το φράγκο... και δεν απασχολείς κανέναν "υπάλληλο".

Το θέμα είναιοι εταιρίες να μπορούν να ξοφλούν τις υποχρεώσεις τους οι όποιες είναι ακόμη και όταν κλείνουν (αν και δεν είναι επιθυμητό ποτέ αυτό). Για το αν έβγαλε το ιδιοκτήτης τρισεκατομμύρια.

όσον αφορα τώρα το αντικείμενο και τι παρέχει η επιχείρηση αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο... δεν είναι του παρόντος.

Περισσότερα | Σχολιάστε

το κάναμε 1 2 3 ε δεν γινεται. την τριτη είχε φτάσει στο απροχώρητο... δεν μαζεύω τπτ εδώ και πάρα πολύ καιρό. και νόμο να βγάλουν δεν μαζεύω τπτ.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
έκανε σχόλιο στο θέμα Φαντασιώσεις...
02/05/2016, 13:36

Με αφορμή την προ τελευταία παράγραφο...

Ο σοφός (ο πιο έξυπνος λαός του κόσμου - κατά την δική του πάντα εκδοχή) ελληνικός λαός τον ψήφισε για μην πληρώνει ενφια και ο πρόεδρος του 15 μελούς ο πρωθυπουργός της τελευταίας χώρας των 28 της εε και όχι μόνο αλλά και παγκοσίως κάνει καριέρα αριστερη προσπαθώντας να πουλήσει αρλούμπες αριστερές στην ευρώπη.

Πληρώσαμε 100δις για να μάθει ότι είναι πρωθυπουργός της ελλάδας (το ταξίδι από την λατινική αμερική στη ευρώπη τόσο μας κόστισε) αλλά όπως καταλαβαίνουμε είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως... όπως θα λέγαμε και στην απλή λαική στουρνάρι!

και για να μην παρεξηγηθω για το στουρνάρι είναι ο αμόρφωτος, που δεν επιδέχεται πνευματική καλλιέργεια ο δεν παίρνει από λόγια...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν είναι καθόλου ξεθωριασμένος. Απλά του έχει καπεί λίγο ο τσαμπουκάς εν όψει αποκαλύψεων και ειδικών δικαστηρίων που ακούγονται. Οπως ο καμμένος ... με την υπόθεση του ισοβίτη.

Μόλις περάσει η 'μπόρα' θα βγει μπροστά πάλι. Τα ίδια θα λέει απλά σε υψηλούς τόνους και μάλιστα θα ζητάει και τα ρέστα. Απλά τώρα βιάζεται να καλύψει το κενό μπας και γλιτώσει. Αλλά θα γλιτώσει στην μπανανία όλοι αυτοί την γλυτώνουν...

αφήστε που αυτοί που του φουσκώναν τα μυαλά φοβούνται πιο πολύ και μαζευτηκαν. είναι λίγο μόνος χωρίς 'τρόμπες' και στηρίγματα... προς το παρόν...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
27/12/2016, 15:35

αν με κάνει υπουργό ανάπτυξης το πράγμα που λέγεται πρωθυπουργός (με 10χιλ το μήνα απόζημίωση μετά όλα τζαμπαντάν ) ειλικρινα σας το λέω μπορώ να βγάζω και γω θεωρία και ας μην πιστευω σε όλες αυτές τις μπουρδες τις κουμμονιστικές.

μέχρι που τους επιχειρματίες στους κάνω φιλανθρωπικά ιδρύματα... μποροστά μου μπαρουφάκηδες θα είναι γατάκια!

Περισσότερα | Σχολιάστε

το 90 % ειδικού καθεστώτος συνταξιοδότησης, οι 15 συνταξιοδότησης δεν έμαθαν ακόμη ότι η χώρα πτώχευσε;

αλλά θα μου πεις που θα απευθυνθούν στην κάτσα της δικαιοσύνης που ούτε αυτή κατάλαβε πως η χώρα πτώχευσε... και βγάζει φιρμάνια αποφάσεις τα λεφτά πίσω στου κρατικοδίαιτους καθεστώτικους...

απλά συνεχίζουμε να φεύγουμε απο ελλάδα... να δούμε προκοπή και να δούμε πως θα πληρώνονται...

Περισσότερα | Σχολιάστε

δεν υπήρχε περίπτωση ούτε μία στο άπειρο να βρεθεί λύση. απορώ γιατί όλοι έχουν την εντυπωση ότι οι συνομιλίες ήταν κρισιμες και θα βρισκόταν λύση. αν ισχύει ότι οι τούρκοι έχουν 40χιλ στρατό ε δεν θέλει και πολύ να καταλάβεςι ότι απλά περιμένουν την ευκαιρία (προφανώς εδώ και χρόνια) να μπουκάρουν.

μόνο αν τους βάλουν χέρι χοντρό όπως λέμε στην απλή λαική οι ρώσοι οι αμερικάνοι αγγλοι και μετά από επισόδειο θα τους διώξουν - φύγουν.

στο κάτω κάτω η κύπρος είναι ανεξάρτητο κράτος υπό την όποια προστασία άγγλων ρωσων και δεν ξέρω ... πάντως μια φορά έλλάδα δεν ήταν ούτε είναι. μην ξεχνάτε ότι όταν ξεκίνησαν τα πετρέλαια και τα οικόπεδα βρετανικα πλοία ήταν παραδίπλα.

απορώ γιατί τόσο καημός για την κυπρο. με την κύπρο ως ανεξάρτητο κράτος μόνο συμφωνίες μπορούμε να κάνουμε. και στο κάτω κάτω οι τούρκοι δεν τπτ το περίργο που δεν θέλουν συμφωνία. είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι είναι οι παρίσακτοι της περιοχής.


Περισσότερα | Σχολιάστε

που χάθηκε αυτό το ούζο;

τέτοια τσίπουρα βλέπεις και λές ευτυχώς που έχουμε τον σόιμπλε και είμαστε στην εε.

Περισσότερα | Σχολιάστε

για την ακρίβεια το είδος homoελληνάρας δεν υπάρχει. έρχεται από τα βάθη του χρόνου και είναι εγκεφαλικά ανωριμος πιο κάτω και από τον αυστραλοπίθικο. ο αυστραλοπίθικος για παράδειγμα θα φορόταν πιο έξυπνα αν τον δούλευες όπως τον δουλεύουν οι πολιτικοί αυτού του τόπου. μην σας πω ότι απλά δε θα επέτρεπε ούτε θα είτε τέτοιους "κυβερνήτες"...

το να μιλάμε για 4ο και 6ο κοσμικά πρέπει να έχουμε περάσει τουλάχιστον στο στάδιο sapiens.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
04/11/2016, 12:15

εξαρτάται πάντα από τον παρατηρητη.

αν είναι κάποιος με στοιχειώδη διανοητική κατάσταση αμέσεως καταλαβαίνει ότι πρόκειται ή περι απατεώνα που με αυτά που λέει (ιδίως η επιχειρηματολογία του) έχει κάποιο πονηρό σκοπό ή ότι πρόκειται ανθρώπου ηλίθιου χρήζει ψυχιάτρου.

αν τον παρακολουθεί γίδι (που αν τον ρωτήσεις 1 1=2 ποσο κάνουν και ψάχνει να βρει απάντηση) ή ομοιδεάτης του σαφώς και θα βρει καταπληκτικά αυτά που λέει και κάνει και θα του πει και μπράβο.

μεταξύ μας είναι το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα για έγλειστος σε ποινικοψυχιατρική κλινικοφυλακή... μαζί με το κολητάρι του τον επαναστάτη πρωθυπουργό και τον άλλο απατεώνα τον τεράστιο γκουρού των οικονομικών μπαρουφάκη.

Περισσότερα | Σχολιάστε

κάποτε πρέπει να τελειώνουμε με το κράτος νταβατζή!


Περισσότερα | Σχολιάστε

πολύ απλά θέλουν να τους διώξουν. σκοπός δεν είναι ο φόρος στο εισόδημα. ξέρουν ότι δεν θα το πάρουν. σκοπός να τους διώξουν και να μείνει μόνο το δημόσιο και να βγει η χώρα από την εε.

Περισσότερα | Σχολιάστε

θέλω να ξέρω ποιοι είνα ιαυτοί που ψήφισαν αυτό το ούζο... και όχι μόνο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Εξαιρικότατο άρθρο! Οση δόση χιούμορ είχε άλλο τόσο καυστικό ήταν!

όταν η παιδεία του μέσου ελληνάρα είναι εκτός πραγματικότητας είναι λογικό να ζει στα παραμύθια. το όπιο του ελληνάρα. να αυτοπαραμυθιάζεται γιατί απλά έτσι νομίζει τουλάχιστον οτι τον βολεύει. διπλή δόση... δεν σώζεται με τπτ!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Εγω θα κρατήσω του αγέλαστου :

Η ηλιθιότητα ως διαχρονική συνιστώσα του νεότερου ελληνισμού.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
14/11/2016, 17:12

είναι πολύ απλό...

αν μου δίνεις 10χιλιαρικάκια και μου πλήρωνεις όλα τ αλλα (και τα ποτα) να σπάω πλάκα και πίσω στην υγεία των ηλιθίων ... θα σου βγάζω λόγο που τα γατάκια καμένος και λοιποι δεν ξέρουν που να κρυφτούν.

αρα δεν υπάρχει τπτ περίεργο... απλά υπάρχουν πολύ πολλοί ηλίθιοι που γουστάρουν να σε πληρώνουν για να τους λες μπούρδες. γιατί θα έπρεπε ο καμμένος να αισθάνεται άσχημα...

τους είπε κανείς ότι θα τους βάλει φυλακή για τι επιλογές τους για τα καπιταλ κοντρολς κτλ; συνεπω΄ς το παρτυ συνεχίζεται...

είπε κανείς τπτ;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το έχω αναφέρει και σ αυτή την στήλη...

ΔΕΝ θα βρείτε πουθενά στην ελλάδα να γίνονται διαδηλώσεις αριστερών κουμουνιστών και σοσιαλιστών εναντίων απολυταρχικών και καθεστωτικών. Οπου χούντα και μιζέρια όταν υπάρχει καθεστώς στην εξουσια το κάνουν γαργάρα... ασχετα από το τι πρεσβεύει ο εκαστοτε αρχηγός (είτε θρησκευτικός είτε πολιτκός είτε στρατιωτικός).

ειδατε ποτε να κάνει η αριστερά διαδήλωση κατά του σαντάμ; των χωρών της βόρειας αφρικής; δεν είναι μόνο πρόσφατο το φαινόμενο "ο μαδούροι είναι φίλοι μας". είδατε εσεις να διαμαρτύρεται κανένας αριστερός έντονα για τον ερντογαν; ισα ισα από εποχής 80 οι φίλοι της ελλάδας ήταν αυτοί οι σύμμαχοι (κατι τελευταια πήγε να διορθωθεί πο αρχίσαμε να κάνουμε φίλους τους ισραλινούς)

οπου μιζερια φτώχια απολιταρχισμός από πίσω οι αλήτες της σοσιαλιστιοκής και της αριστεράς εδώ στην ελλαδα. και μάλιστα είναι τόσο αχάριστοι που ακόμη και σήμερα αυτοί που ταίζουν με ρευστό την χώρα αυτούς κατηγορούν... από το εόκ και νατο του μαστερ οφ ντιζαστερ μέχρι το αληταριό το σημερινό θα τους τλιώσουμε ή αυτοί η εμείς...

το χειρότερο δε... ο πανίβλακας ελληνας πολίτης ακόμη σε ποσοστό 70% τρέχει πίσω από αυτό το αληταριο! έχουμε στο DnA μας την χούντα το καθεστωτικο΄το απολυταρχικό απ όπου και να προέρχεται... το θέλουμε... πως το λένε.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Αλλη την φυλακίζουν αμεσα ... άλλοι έμεσα αλλοι τους διώχνουν... άλλοι φροντίζουν μόνο για τους δικούς τους νέους... ειστε το ιδιο υπολογοι βοθροπολάκη.

ας του το μεταβιβάση κάποιος του φασίστα...

Περισσότερα | Σχολιάστε

οι μπούληδες αριστεροί του 80 ... και του 90 ... μεγάλη επιτυχία! ελα τώρα ποιοι αριστεροι. καλομαθημένα πλουσιόπαιδα και παιδια είδαν φως και στην συνέχεια την είδαν στραβα...

τους βλέπαμε και από κοντά. το μόνο που μου είχε μείνει ως θαυμασμός γι αυτούς ότι διαβάζουν πολύ. τελικά αποδείχτηκε ότι διαβάζουν παραμύθια ή ότι διαβάζουν το κάνουν παραμύθια για ν αυτοπαραμυθιάζονται. παπά πουλάνε κανονικά όλοι τους...

και το έχουν εποδείξει. πόσους απο αυτούς στην εφηβεία ήταν επαναστάτες και με το έπιασαν δολειά στον μπαμπά τους έγιναν επιχειρματίες και τα ξέχασαν όλα... εν μια νυχτί...

τι συζητάμε τώρα...

οι παππάδες και αυτοί...

Περισσότερα | Σχολιάστε

τα κανάλια έσκαψαν μόνα τους τον λάκκο τους. οταν δεν τους πειραζαν οι άλλοι τους έθαβαν. τώρα που ο καθεστωτικός τους κλεινει τον γλύφουν και τον παρακαλάνε. ειπε κανείς τπτ;

τους παίζει όλους στα δάχτυλα ένας ανίκανος πολιτικός απατεώνας και δεν τον μπορεί να τον κουνήσει κανείς. και κατεβάστε όσα σεντόνια θέλετε περί καταπάτησης τους συντάγματος, διαπλοκής κτλ. στο τέλος αμα τον ρίξετε ή χάσει εκλογές θα σας ζητήσει και τα ρέστα και θα τον δικαιώσετε.

μέχρι που σας βάζει και φυλακή για πραξικόπημα και δεν θα μπορεί ν μιλήσει κανείς. υπερβάλω; καθόλου... όλους σας έχει σούζα και με το ότι σας έχει περάσει ότι αν του κάνετε κάτι θα θεωρηθεί πραξικόπημα γιατί απλά έχει την λεζάντα αριστερός.

περιμένετε με επιχειρήματα , πολιτικό λόγο, και καταστροφή της οικονομίας στο τέλος να σωθούμε και να φθαρεί - αφανιστεί ο αλέξης... θα περιμένετε πολύ. αργα η γρηγορα θα έρθει ο καιρός που θα μοιράσει πάλι μπανάνες.

Περισσότερα | Σχολιάστε

για σου σκουρλέτη υπουργάρα , πολιτικέ ογκόλιθε!

τέτοιοι είμαστε, τέτοιους ψηφίζουν ας μην απορούμε γιατί είμαστε οι τελευταίοι των τελευταίων πιο άθλιων και αμόρφωτων του πλανήτη.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ε ναι δείξτε λίγη τσίπα και λίγη ανθρωπια λίγη κατανόηση... την έκοψε και ο τσάκος το τσαλακωμένο πουκάμισο με την κόκκινη τσάντα στο μάθημα του. υποθετικά βέβαια ... αλλά δεν έχει σημασία... η κακή κουβέντα μετράει.

πάντως εγώ περίμενα περισσότερα από την δρακουλέσκου. πχ ν απαιτήσει πρώτα το συμαζεμα του δημοσίου και να μην συμφωνήσει στους φόρους...

Περισσότερα | Σχολιάστε

από τα μεγλαύτερα τρολ...

παπά το άλλο το ξέρεις;

το σουπερ μάρκετ για τρια άτομα στην ελλάδα κοστίζει όσο κοστίζει για 5 άτομα στην γερμανία.

επίσης στο καπιταλιστικό λονδίνο ένα σουπερ μάρκετ κοστίζει λιγότερο απ΄οτι στην ελλάδα.

κάτι δεν λειτουργεί σωστά; και δεν είναι μόνο ο φπα...

"Η Ελλάδα ανακάμπτει σε όλα τα επίπεδα, ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς"

κατάμε το τελευταίο... παπάς...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν νομίζω ο ελληνάρας να είναι τόσο όριμος και ενημερωμένος ώστε να ξέρει ότι η χώρα του δεν παράγει και ότι μένοντας στο ευρω γι αυτόν είναι κέρδος διαφορετικά θα γίνει χειρότερα από βενεζουέλα.

-οι δημοσκοπίσεις λένε ότι το 50,χ % θέλει ολοκληρωτικό έως φασιστικό καθεστώς.

-οι δημοσκοπίσεις λένε ότι 70 % θέλει κάτι κρατικοδίαιτο γιατί αυτό ξέρει αυτό εμπιστευται.

-ο ελληνάρας δεν θέλει τακτοποιημένο κράτος θέλει ασυδοσία μπαρούφα γιατί και ο ίδιος τα ίδια κάνει. (το μεγαλύτερο ποσοστό)

-ο ελληνάρας θεωρεί την κρατική μηχανή δική του. μπορεί να τον ταλαιπωρεί, να μην του κάνει την δουλειά να του λυμαίνεται τον κόπο (βλέπουμε χαρακτιριστκό παράδειγμα φωτόπουλος) αλλά επιμένει στους δυ στο συνδικαλιστικό ιδιοκτησιακό καθεστώς.

-πάνω από τους μισους έλληνες πιστευουν ότι οι κακοί ξένοι θα μας πάρουν την χώρα και ότι αυτοί ευθύνονται για την κατάντια μας. όχι τα δάνεια του φωτόπουλου, το φαγοπότι του δημοσιου που αυτό ουσιαστικά πτώχευσε ...

εκεί ποντάρουν αυτοί που κυβερνουν η θελουν να κυβερνήσουν. ο ελληνάρας θέλει τον παπατζή να τον διοικεί. αυτόν που δεν θα τον έπαιρνε ούτε για τσογλάνι στην δουλειά του αυτόν τον θέλει ως κυβέρνηση.

αφήστε να περάσουν 2 3 5 γενεές και ίσως ξυπνήσει αυτή η χώρα. βγει επιτέλους από την αμορφωσιά που τις περισσότερες φορές ούτε δημοτικό δεν πιάνει η πλειοψηφία.


Περισσότερα | Σχολιάστε

ο κυρ μηστσοτακης με τις νεοφιλελευθερες καταστροφικες πολιτικές κατά του λαού (δεν το λέω εγώ) και οι απεργίες και οι αγώνες από το αριστερό υπερ του λαού (λέμε τώρα), φασιστικό καθεστώς.

νέα βολέματα νεοι καιροί νεοι αγώνες.

τα γνωστά πάλι. απλά φευγουν τα πόκεμον ρεμάλια του σύριζα και έρχονται οι δυ (που όποτε θέλουν θα εργάζονται) και πελάτες των 'άλλων'

φεύγουμε από ελλάδα...

Περισσότερα | Σχολιάστε

συγκινήθηκα! ασεπ ου νιώθω σίγουρος πλέον ότι η χώρα είναι σε καλά και δημιουργικά χέρια...

Περισσότερα | Σχολιάστε

φαντάζομαι αυτό δεν πέρασε από το μυαλό σας για εσας τους ίδους κ. παππα(τζή)


Περισσότερα | Σχολιάστε

αποφεύγουν ορισμένα γεύματα λόγω οικονομικής στενότητας.

ποια χώρα μου θυμίζει να δεις....

αλέξη σου θυμίζει εσένα τπτ;

όχι ρε εμείς τυπώνουμε ΚΟΥΠΟΝΙΑ για τις λαικές!

Περισσότερα | Σχολιάστε

δεν θα περίμενε κανεις τπτ διαφορετικο από γιο χουντικου... επειδή σας πουλάει τσε; μην ψαρώνετε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Να ξεχωρίσουμε κάποια πράγματα.

Αλλο ο δυτικός κόσμος άλλο η η μπανανία μας.

Αλλο η δημοκρατία η δυτική (δικό μας προιόν) άλλο η πετακρατοασυδοσία μας.

Αλλο η αριστερα της ευρωπης άλλο τα πόκεμον που κυκλοφορούν εδώ.

Αλλο το δημόσιο επιχειρματικότητα επίπεδο ζωής σε δυτική ανεπτυγμένη χώρα άλλο η ψωροκώσταινα.

Άλλο η λεπέν, ο τραμπ ο φαρατζ άλλο ο συρφετός ανεγκέφαλων μιχαλολιάκος, τσίπρας, δραχμαζάνης.

άλλο ελαφρύς ψηφοφόρος ο άγγλος ο ηπα ο γερμανός που το επίπεδο ζωής του είναι ψηλότερο και το λιγότερο πρόβλημα του είναι αν ο κυβερνήτης λέγεται τραμπ ή χίλαρι άλλο ο αυστραλοπίθκος έλληνας πελάτης κατα βάση κρατικοδίαιτος έως καθεστωτικός που ανήκει σε μια κάστα και βλέπει ανίκανους πρωθυπουργούς σαν αι βασίληδες.

κτλ...

Αν δεν καταλάβουμε σε τι χώρα ζούμε και τι είμαστε δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα ούτε 100 χρόνια. Τα υπόλοιπα περί αριστοκεντροδεξιάς δημοκρατικών τόξων μπαμπούδες νεοφιλελευθερισμού κτλ κτλ είναι φούμαρα. εδω μας λείπει η κοινή στοιχειώδης λογική.

Περισσότερα | Σχολιάστε

από την γιδοβασίλη στον ξυλοσανακόπουλο.... επιτυχία ανευ προηγουμένου.

τζανακόπουλε σου φαίνεται να τρώμε όλοι σανό ή να μην ξέρουμε τι είναι ξυλινη γλώσσα;

πάντως για παπατζής στο θεα αθηναι της πρωτευουσας καλός είσαι τζανακόπουλε. μέχρι εκεί ομως...

κάποιος να του το μεταβιβάσει αυτό...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Μητσοτάκη έχει και άλλα. Η δεν τα λες ή δεν θα τα κάνεις. Εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι η δεη να μην εισπράτει για τα νησιά το διπλάσιο του ρεύματος. Να τα πληρώνουν τα έσοδα του τουρισμού το πετρέλαιο τους και το νερό τους ή να μειώστε το κόστος το δικό σας να τα πληρώνετε από τις μειώσεις σας. να παίρνετε 2000 το πολύ και όχι αυτοκίνητα και όλα τζάμπα. Να σταματησουμε να πληρώνουμε επιτέλους για τους άλλους τους υπερ τρίτους και την κάθε κάστα και δήθεν καημένο σ αυτή τη χώρα.

το παραπάνω παράδειγμα το έφερα γιατί όχ μόνο έχει στεγνώσει η φοροδοτική ικανότητα αλλά αυτός που δεν μποεί να πληρώσει χρωστάει και για τα πάρτυ της μυκόνου και της κάθε υκόνου. για να το θέσω χοντρα....

όχι μόνο να το παίζουμε φιλελεύθεροι... αλλά και να είμαστε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ασε είδαμε και την πρώτη φορα διαμαρτυρόμενους. αν έρθει αυτό 'πράμα' εδώ κανένα αντίγραφό παραποιημένο θα είναι. όσο και να θέλεις να είσαι ανοιχτός ή καλοπροέρεαιτος δεν γίνεται.

1ον έχουμε αποδείξει ώς σύνολο ότι ξένα προιόντα τα παραποιούμε για να κάνουμε την πάρτη μας και το συμφέρον μας και μόνο

2ον δεν είμαστε όριμοι για τέτοια πράγματα. δεν μας το επιτρέπει η παιδεία μας.

3ο για καμιά αρπαχτή θα γίνει το ρεύμα αυτό ή καλύτερα το πράμα για να περάσουν κάποιοι καλά

κοινώς την βάψαμε. δεν θέλουμε άλλο παπάντζα!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Μην ψαρώνετε όπως θα έλεγε ο λαός. Μ αυτούς όλο και κάποιο λάκο έχει ... από το προσωπικό της στίγμα όπως λέει το άρθρο (πασοκογεννής άλλωστε και θαυμάστρια του μαδούρου) και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Οι μαδούροι δεν αλλάζουν.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ο σπίρτζης σας το είπε... μπουλντόζα δεν θα μπει στο ελληνικό... τι δεν καταλαβαίνετε;

Περισσότερα | Σχολιάστε

στο τέλος ο τσίπρας θα ζητάει και τα ρέστα και θα του τα δώσουν. οι συνταξιούχοι θα ζουν με κουπόνια και του λένε και ευχαριστώ. και λέτε ότι θέλετε περι συντριβής αριστερής ιδεολογίας και κάθε ιδεολογίας. μέχρι και εξεταστική θα κάνει για συκοφαντία και απόπειρα πραξικοπήματος και θα βγει και λάδι.

όσο πιο κάτω η χώρα τόσο πιο ηρεμος ο λαός... είdaτε κανέναν ν ανησυχεί; ακόμη και οι δήθεν ιδιώτες - εκπρόσωποι τους τον έγλυφαν πριν βγει πρωθυπουργός. τώρα μούγκα όλοι. φύλο δεν κουνιέται. και λέτε ότι θέλετε.

έχει πετάξει μία μαρκίζα αριστερά και το έχουν χάψει ΟΛΟΙ! και σήμερα με μία μίζενς και ότι χρωστάνε τα κομματα ακόμη και παραδεχόμενος ότι είναι ο καταληψίας με την αιτιολογία ότι η τυρόπιτα πρέπει να είναι στρόγγυλη και όχι τρίγωνη η τετράγωνη τον άδειασε τον κυριάκο.

τέλος ... τα κανάλια τον γλύφουν να μην κλείσουν. τους κλείνει και τον παρακαλάνε για διασφάλιση θέσεων εργασίας... είπε κανείς τπτ; μια χαψιά τους έχει κάνει όλους.

μόνο ο τζίμερος τολμα να πει ότι αυτός o αποδεδειγμένα απατώνας πρέπει να μπει φυλακη! οι υπόλοιποι; απλά τον τρέμουν...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το άρθρο είναι εξαιρετικό και τεκμηριωμένο. Ολα αυτά τα χρόνια της χρεοκοπίας και της εντατικής όλα τα παραπάνω απλά έχουν μπει κάτω από το χαλί. Κάτι πήγε να γίνει στην αρχή της χρεοκοπίας τότε που το πασόκ του εθνοσωτήρα ΓΑΠ προσπαθούσε να σώσει το συγγενολόι του αλλά μετά σιγά σιγά ξεχάστηκαν.

μετά ηρθαν οι μέλισσες, οι δήθεν αριστεροί και oi δραχμαβίτσες! με μια κουβέντα : Κατάντια!

Αλήθεια πιστευει κανεις ότι αυτή η μαζική άφιξη των εθνοσωτήρων ήταν για καλό; Πιστευει κανεις ότι την παραπάνω επιχειρηματολογία ενδιαφέρει τους δραχμαβίτσες; Σε καμία περίπτωση! Αυτοί καταλαβαίνουν μόνο το πως θα καταστρέψουν την χώρα και το πως θα κάνουν το προσωπικό τους καπρίτσιο. Την παραπάνω γλώσσα δεν την καταλαβαίνουν.

θα σταθώ μόνο σε ένα σημείο από τα παραπάνω. Λέμε για την γραφειοκρατία. 'κοστολογήθηκε' είναι στα 6δις τον χρόνο. Πιστευω αν κοστολογηθεί πραγματικά πιάνει 2ψήφιο αριθμό αν βάλεις και τις παράπλευρες σπατάλες. Αλλά ας πάρουμε το 'κοστολογημένο'. Ακόμη και το 1/6 ακόμη και τα 2/6 να χρησιμοποιήσεις ωστε να φέρεις σύγχρονες τεχολογίες και μηχανογραφιση ώστε να την εξαλείψεις πάλι κέρδος θα έχεις χωρίς καν να χρειαστεί να 'βάλεις λεφτά'. Παράλληλα θα είχες μεγάλο και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και το πιο απλό; δεν θα είχες ουρές, αχρειαστες υπηρεσίες κτλ.

δεν χρειάζεται κανείς να έχει πτυχία για να σκεφτεί αυτά τα απλά πράγματα πόσο μάλλον εφαρμόσιμα! όταν όμως η παιδεία σου φτανει μέχρι στο να χειροκροτάς το γκο μπακ κυρία μέρκελ και κύριε σόιμπλε και το προσωπικό σου βόλεμα αδιαφορώντας ακόμη και για τα παιδιά σου δεν είναι περίεργο γιατί οι δραχμαβίτσες έχουν τόσο μεγάλη απήχηση στον κόσμο!


Περισσότερα | Σχολιάστε

μπορεί η λέξη φιλότιμο να είναι ελληνική και να μην υπάρχει στον πολιτισμένο δυτικό κόσμο αλλά την έννοια της την καταλαβαίνουν και την έχουν εμπεδώσει καλύτερα από μας.

Αν ο έλληνας καταλάβαινε και ένιωθε την λέξη φιλότιμο θα μπορούσε να έχει χώρα κράτος χωρίς νόμους... απλά και βασιζόμενος στο φιλότιμο.

τι δεν καταλαβαίνουμε;

Περισσότερα | Σχολιάστε

την επόμεη φορά στέλνουμε ελληνοφρεννή για 17 ώρες διαπραγμάτευση. ετσι και αλλιως παπάντζα θα φάμε μιας και καμια λαική αντεπίθεση και πρεξηγημένος θα έρθει και αυτός ...

στο μπανανοελλαδιστάν μπορούμε να κρίνουμε εύκολα το esm, το ΔΝΤ την εε αλλά τα χάλια μας ΠΟΤΕ!


Περισσότερα | Σχολιάστε

προς τι απορία; εγινε ποτέ κάτι στην ώρα του και σωστά και χωρίς μίζα και να μην φέρει αντιρρήσεις το εκάστοτε γκέτο; όλα είναι στο σωστό τον δρόμο.

η ελπίζει κανείς ότι στο 6ο κοσμικό ελλαδιστάν θα γίνει τπτ γράφοντας άπειρα άρθρα; και που τα λέμε βλέπει κανείς να ιδρώνει το αυτί καθενός;

εδώ οι τριτοκοσμικοί της αφρικής έφτιαξαν το σουέζ σε λιγότερο χρόνο από τον προυπολογιζόμενο που κόστισε κάτι δις και μεις εδώ απλά περιφέρουμε την λέξη πάταξη του λαθρομπορίου καυσιμων...

σε μία κοινωνία που ζει δεκάδες χρόνια πίσω μην πω εκατοντάδες και δεν είναι υπερβολή αυτό που ευαγγελίζεται το άρθρο είναι απλά επιστημονική φαντασία ενός ανύπαρκτου μέλλοντος...

Περισσότερα | Σχολιάστε

λάθος το διαβάζετε όλοι. ο ζύριζα είναι πίσω 10. 3% έχει η ζωή και ο δραχμαζάνης. το το 26% περιμένει τις μπανάνες.

αν βάλεις ότι 15% θέλει ολοκληρωτισμό στο 6ο κοσμικό ελλαδιστάν πες τε μου εσείς ποια είναι η αλλαγη που βλέπετε. ακόμη και οι επόμενοι να έρθουν οι μισοί τουλάχιστον είναι κρατιστές.

με βάση τους αριθμούς πάν από το 50% δεν θέλει ν αλλάξει κάτι. και γι αυτό δεν θ αλλάξει πτ. έμεσα είναι και σύριζα στην εξουσία...

και όπως πόσταρα στο άρθρο μαυρίδη... οι προσλήψεις απλά γίνονται για να φτάσουν στο αρχικό στόχο. απλά να γίνουμε μια βενεζουέλλα... είδατε τι ωραία που ισορροπεί το σύστημα; όλοι φτωχοποιημένοι κατ άλλα περήφανοι και με πλεόνασμα. μα αυτό δεν θέλουν όλοι όσοι βαπτίζονται αριστεροκουμμουνιστές; είδατε εσείς καμιά κοινωνία κουμμουνιστική πλούσια πέρα από τους δικτάτορες της;

Περισσότερα | Σχολιάστε

πιο πρακτικά καθημερινα :

που έχουμε δει τους έλληνες μπολσεβίκους να διαμαρτύρονται; μόνο κατά των δυτικών... όπου δικτάτορας, συνταγματάρχης, φασίστας, λαικη δημοκρατία δεν τους ενοχλεί.

πόσους μπολσεβίκους είχαμε στο πάρτι και στην ασυδοσία της 10ετίας -20ετίας των ολυμπακών και των δανεικών και του λεφτόδεντρου; 10 χαμένους που έκαναν διαδήλωση 1 φορά το χρόνο για τον εμφύλιο σε μία άσχετη χώρα...

τι διαθέτει ως πολιτικό προσωπικό αυτή η χωρα μαζί και πολίτες; 70% φασίστες και μπολσεβίκους. τι κάνει ο λαός; τους ψηφίζει.... τι κάνει για τις επιτροπές δημοσίων σχέσεων και κλαών σχέσεων με την βενεζουέλα; αδιαφορεί ή/και γουστάρει να πληρώνει μπολσεβίκους.

ο ελληνας δεν θέλει πολιτισμό. θέλει φασιστικό κρατισμό και κρατικοδιαιτισμό και αρπαχτές... ελαφρύ ως βαθύ. αυτό ξέρει αυτό εμπιστευεται. τον αρέσει να είναι ριαγιάς μέσα στην ίδια του την χώρα. το γουστάρει πως το λένε...

με την μιζέρια του απάισιου καραγκιόζη μεγάλωσε ο έλληνας και με το ήταν ενα μικρό καράβι μην ξεχαναμε. οι νέοι απλά φεύγουν. η σαπίλα έχει μένει και όσοι δεν λένε να ξεκολήσουν. οι λοιποί είναι 2εκ αλβανοί και πολλοί περισότεροι τέως ανατολικοί που ακόμη και σήμερα ζούνε με τα κρατικά επιδόματα. το τελευταιο είναι για να έχουμε ποιοι είναι οι ιθαγενείς αυτής της χώρας.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
06/10/2016, 15:15

δεν διαφώνησαν ποτέ και δεν υπήρχε καμία παραξήγηση.

εταν γίνονται προσλήψεις παπαδων και έχουμε περισσότερους παπάδες από γιατρούς και ελειψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό νομίζω δεν υπάρχει λόγος καμιάς παρεξήγησης!

μας πουλάνε παπά όλοι τους...

Περισσότερα | Σχολιάστε

αντέ αλέξη και σε κανένα χαρούμενο γεγονός στην φίλο κιμ στην κορέα. κανένα γάμο κανένα βαπτίσι... ο μόνος σοβαρός κουμμουνιστής που έμεινε...

πάρε παράδειγμα από τον χοντρό. κουμπάρος του ερντογάν.. ασε στην άκρη την δουλεια και τον αγώνα λίγο...

Περισσότερα | Σχολιάστε

τα κοράκια του κράτους των αθηνών ψάχνουν σαξές στόρυ στον οασθ. τα κοράκια βέβαια του κρατικοδίαιτου καθεστώτος των αθηνών δεν είναι τωρινό φαινόμενο. απλά ένα παραπάνω τώρα με το κουμμουνιστικό καθεστώς και με σύνθημα όπως το αιγαίο ανήκει στα ψάρια του θα σώσουν τις συγκοινωνίες της θεσσαλονίκης.

φαντάζομαι οι περισσότεροι ουτε που ξέρουν που πέφτει η θεσσαλονίκη. όχι να έχουν πάρει 1 φορά την ζωή τους αστικό του οασθ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

πελάααααααααααααααααααααααατες μου!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Η αποκέντρωση και η απελευθέρωση των δημιουργικών δυνάμεων... αυτό θα το θυμάμαι....

1ον να ξεκινησετε από το κράτος των αθηνών και μεταφέρετε το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης πχ. στην κατερίνη ή στις σέρρες ή στην θεσσαλονίκη. με γραμματείες ηλεία και στην κρήτη. καντε το υπουργείο β.ε. και νδεν κάνετε αυτό απλά κλείστε το!

2ον επειδή όλα δεν είναι απαραίτητο να περνάνε από την αθήνα μπορείτε να κάνετε κέντρο μεταφορών για τους κινέζους το λιμάνι της θεσσαλονίκης.

για να δουμε μπορείτε να πάρετε τέτοιες αποφάσεις; μεταξύ μας πολύ αμφιβάλω.

ας μην βάλω και άλλα δύσκολα...

και για να τα λέμε όλα. πολύ αμφιβάλω αν θα πέσει ποτέ το σοβιέτ στην ελλάδα. προσωπική εκτίμιση είναι ότι θέλουμε τουλάχιστον 2 γενεες για να γίνει αυτo...

Περισσότερα | Σχολιάστε

γιατί έτσι σιωπηλά κατευθυνόμαστε προς έξοδο από το ευρό. και υπάρχουν πολλοί οι οποίοι με την δραχμή θέλουν διαγραφή των προσωπικών τους χρεών...

μαζί με αυτούς είναι και καβαντζωμένοι που δεν τους ενδιαφέρει είτε γιατί τα έχουν έξω η σε σεντούκια.

μαζί με αυτούς και πολλοί που τους είναι αδιάφορο γιατί ετσι και αλλιώς δεν πληρώνουν αρα βολεύει η βενεζουελλα, η ασυδοσία κτλ

όλοι οι παραπάνω είναι τα 2/3

υπάρχει και μια μικρή ομάδα που ασπάζεται το σκίτσο του αρκα : ο πόλεμεος κατα της βλακείας τέλειωσε! ΧΑΣΑΜΕ!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ζούμε για την ημέρα που θα δούμε τα μούτρα του όταν θα ειπωθεί επίσημα από την ευρώπη ή αν δεν πουληθεί τον δικαστήριο και θα ανακυρηξει τον νόμο του προιόν χουντικής νοοτροπίας!

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
02/12/2016, 14:54

εγώ νόμιζα ότι θα έφερνε βοήθεια από την κούβα, την βολιβία την ζιμπάμπουε και την υπόλοιπη παρέα.

τι; πήγε για κηγεία και θα πάει για μνημόσυνο πικρό καφε και κουλουράκι λικεράκι και σοσιαλισμό; εντάξει θα πράσει στο πάνθεον των μεγάλων επαναστατών σοσιαλιστών...

αλλά βοήθεια δεν χρειαζόμαστε... ούτε οι τούρκοι θέλουν να κληρονομήσουν 300δις με ένα καθολικό ντου... αλλα ποτέ δεν ξέρεις. οι ηλίθιοι πλέον κυκλοφορούν χωρίς έλεγχο...

Περισσότερα | Σχολιάστε

το λες ηθικό πλεονέκτημα, κοινωνικό έργο... μια φορά πάντως δεν το λες να βολέψουμε τα δικά μας παιδιά. οποιος και μόνο να το σκεφτεί αυτό κάνει προπαγάνδα και ειναι φασίστας!


Περισσότερα | Σχολιάστε

να κόψετε και το χαράτσι για το κοινωνικό τιμολόγιο για τα νησια. τα νησιά βγάζουν 13δις το χρόνο από τον τουρισμό. να πληρώνουν μόνοι τους το πετρελαιο τους.

Περισσότερα | Σχολιάστε

«Νεοφιλελεύθερος» στο εσωτερικό, μαρξιστής-επαναστάτης στο εξωτερικό.

μην κάνουμε θεμα το μεροκάματο να βγαίνει... αμα σου κόβουν κανένα 10ρικο το μήνα σου τακτοποιούν την γυναίκα κανένα 2άρι και όλα τα υπόλοιπα τζάμπα και την μαιμού κάνεις...

αφου μετά από τόσο καταστροφή ρεζίλι και ξεφτίλα δεν ιδρώνει το αφτί του δεν θα μπει φυλακή και μπορεί να κάνει ταξιδάκια αναψυχής στη υγειά των κορόιδων...

και για είμαστε συγκεκριμένοι και πραγματιστές. επαναστάτες, αριστεροί δεξιοι , κεντρώοι κτλ δεν υπήρχαν ούτε υπάρχουν στην ελλάδα. υπήρχε και υπάρχει μόνο η κουτάλα. το ποιοι την έχουν. Το κρατικοδίαιτο καθεστώς κια οι άλλοι σε μια χώρα ασυδσίας... την μπανανία μας. όλα τ άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε...


Περισσότερα | Σχολιάστε

Οτι βολεύει κάθε φορά. Τις 'καλές' εποχές που κάπως έβγαζε 'μεροκάματο' ο τσακνής, και οι όλοι οι τσακνήδες βέβαια, έκαναν τέχνη. Τώρα που το 'μεροκάματο' είναι δισευρετο και οι καιροί απαιτούν να ντυθείς παραμυθιασμένος αριστερός εφηβείας μιας περασμένης μακρινής δεκαετίας για τσιμπίσεις ένα παχολό μισθό συνταξιοδότησης... ε ναι το κάνεις... ποια ιδεολογία, ποια τέχνη... ποια τάμτα! Δεν είναι μόνο ο τσακνής... πολλοί τσακνήδες βγήκαν στην επιφάνεια το τελευταίο καιρό.

μπορεί ν ακουγεται ισοπεδωτικό όλο το παραπάνω αλλα αυτή είναι η αλήθεια. και προσωπικά δεν μου κάνει εντύπωση ο οποιοσδήποτε τσακνής. αλλωστε σχεδόν όλος ο τοπος είναι : όπου φυσάνει ο ανεμος πάω... για να θυμηθουμε και τον τουρνα.


Περισσότερα | Σχολιάστε

προσωπικά πιστεύω την ευρώπη και τι λένε οι ευρωπαίοι. η επιλογή της αύξησης των φόρων είναι καπρίτσιο των κρατικοδίαιτων αυτού του ρπάγματος που λέγεται πρωθυπουργός.

επειδή 1ον οι ευρωπαίοι είναι πιο αξιόπιστοι. 2ον από αυτά τα αμόρφωτα ποκεμον που κυκλοφορούν καταλαβαίνει κανείς περί τίνος πρόκειαι. 3ον αυτή την γενειά των δήθεν κουμμουνιστών αριστερών την είδαμε στα νιάτα μας καταλαβαίνουμε περί τίνος πρόκειται...

τώρα αμα έχεις και για πρωθυπουργό τον άνθρωπο τον μεγαλύτερο ψεύτη ε δεν χρειάζεται και πολύ να καταλάβεις ότι λέει ψέματα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε και επίσης ακόμη δεν έχουμε δει τπτ...

Και δεν είναι πείραμα. Η θα στήσουν το κράτος τους που θα πεινάνε όλοι εκτός από αυτούς (βλ. βενεζούελα) κανοντας και την επανάσταση της δραχμής ή αν δεν τους κάτσει θα έχουν κάνει την αρπαχτή τους και μην τους είδατε. Γιατί φυλακή δεν μπαίνουν.

Το έχουν πει ανοιχτά άλλωστε οι πολάκηδες. Κάθε μέρα το λένε με αυτά που κάνουν. Ο αρχισκός στόχος είναι στόχος. Τι δεν καταλαβαίνουμε; Ποσο πιο ξέκάθαρα να το πουν;

Περισσότερα | Σχολιάστε

καλά πως το κατάφερε αυτό; αυτός κοιμόταν χτες, χασμουριοτααν και το έπαιζε yo man κοροιδευε με τα grenglish σαν μωρό παιδάκι... και πολλά άλλα. έτσι θα κάνουμε τον πρωταγωνιστη; μόνο ως ο γελείος πρωθυπουργός των γελείων θα μπορούσαμε να είμαστε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

εκαί στην βενεζουέλα πρέπει οι περισσότεροι να είναι γίδια τελικά. όπως εδώ. ακόμη δεν ξέρω ποιοι είναι πιο γίδια... εδώ οι πολίτες ή εκεί οι πολίτες;


Περισσότερα | Σχολιάστε

πάει καταστράφηκε το καημένο... ειδικά όλα τα δημόσια προς όφελος της κοινωνίας λειτουργουν... αυτης της μικρής κοινωνίας της οικογενειοκρατίας των συνδικαλιστών οποιος προλάβει δλδ ή καλός πελάτης κάθε φορά,,,

τώρα παίρνουν θέσεις οι καρανίκες...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Μια στεναχώρια. Για κανένα τρίμηνο δεν θα κοιμηθώ...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ο αλέξης δεν θα πάει να διαδηλώσει εναντίων των φωνιάδων των λαών αμερικάνων;

να συμπληρώσω επίσης :

δεν χρειαζεται και πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς ακόμη και αν δεν ζει στην αθηνα ή στην καισαριανή οτι οι κκεδες έχουν κάνει γκετο. και φυσικά ο κόσμος που θέλει δουλειά εκεί που θα πάει; στο γκετο. τι σημασία έχει αν είναι κεε ή χα. γιατί η χα έτσι δεν κάνει τον προσυλιτισμό; γιατί σκοτώθηκαν και είναι στα δικαστήρια τώρα; αυτά είναι γκέτα εκμετάλευσης και παπατζήδων. κάτω από τον μανύα λοιπόν των αγωνιστών των πατριωτών της λαικής αντεπίθεσης κατά του κεφαλαίου κτλ κτλ η σαπίλα το δήθεν οι παπατζήδες.

κάποτε πρέπει σ αυτή την χώρα να τα λέμε όπως είναι. αυτό το φαίνεστε και το θεα αθήναι και η υποκρισία των πελοποννησίων και των αθηνων πρέπει να τελειώνει.


Περισσότερα | Σχολιάστε

1.

σιγά κουρουπλή μάζεψε τα κρόταλα ρε μην έχουμε κανένα ατύχημα!

λοιπόν ο κουρουπλής απλά ήταν μετριοπαθής που μίλησε για σαμουράι. Κανονικά ο κουρουπλής είναι master σαολίν! ... και λοιποί βουλευτές είναι νίνζα!

2.

όσον αφορά τον ψεκασμό... δεν μας ψεκάζουν. εγω έχω άλλη εκδοχή. πρέπει να φταίει το υπέδαφος. κάτι σαν πδίο το απλώνει πάνω από τον ελλαδικό χώρο... παράδειγμα ... δραχμαβίτσας. όταν είναι εξω είναι κλαρίνο! δεν φαντάζομαι να διδάσκει κουμμουνισμό στα πενεπιστήμια. μόλις πατήσει το πόδι του ελλάδα γίνεται εαμίτης με χορούς και τραγούδια και κουμμουνιστής. όλοι τους είναι κραρίνο έξω. μόλις μπαίνουν στο ελλαδιστάν που πιάνει ένα πεδίο και όλοι γίνονται κουμμουνιστες αριστεροί επαναστάτες σωτήρες ξερόλες αντισυστεμικοί κτλ κτλ τα γνωστά.

Περισσότερα | Σχολιάστε

κλασικά... για όλα φταίνε οι άλλοι! αυτός είναι δημοσιογράφος αν δεν άνω λάθος; προσφέρει ενημέρωση; και τωρα είναι ευρωβουλευτής; και είναι θείο δώρο η απόφαση;

πολύ φοβάμαι (αν μπορεί να το το μεταβιβάσει κάποιος το πόστ αυτο)... με την βοήθεια του θεού δεν θα καταφέρουμε...

ΥΓ πως λέμε πιο χαζός πεθαίνεις... κοντά είσαι...

Περισσότερα | Σχολιάστε

συντάξεις σε τι ηλικίες μιλάμε; μηπως θα πρέπει να δουλέψουν πριν πάρουν ακόμη σύνταξη; πόσους 42χρονους και 50χρονους συνταξιούς πληρώνουμε;

που έρχονται εικόνες από ένα ρεπορτάζ του παραλθόντος με τον παππού του αλβανικού μετώπου που έπερνε ψωροευρώ σε σχέση με αυτό που πρόσφερε και ειδικά για να παίρνουν αλήτες (αφρομπούληδες στυλ καμμένου) συνταξιούχοι των 42 τα χιλιάρικα της σύνταξης.

ειδικά όταν μιλάει κάποιος σ αυτή την χώρα για κοινωνική δικαιοσύνη θα πρέπει να σκύβει το κεφάλι.

κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν όλοι τους. έστω στα γραφεία έστω βοηθητικοί. 600 ευρώ και ξανά στα σώματα ασφαλείας. όχι 2χίλιαρα και καφενείο συνταξιούχων για ψηφίζουν καμμένους. άλλωστε τους έχουμε δει τι κάνουν και στα γραφεία. πηγαινοφέρουν την χαρτούρα του δημοσίου. τους ζήσαμε απο κοντα τους προβλεπόμενους... τώραπου τους χρειάζεται η πατρίδα μπορούν να κάνουν κάτι και αυτοί.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ετοιμαστείτε να βάλουμε το χέρι στην τσέπή για να συντηρούμε - ταίζουμε τα ρεμάλια των καταληψιών.

θα καταστρέφουν , θα επιδοτούνται, θα καταλαμβάνουν χώρους και με νόμο.

αυριο αυτοί οι μπαχαλάκηδες θα έρθουν να κυβρνήσουν ως αγωνιστ΄ες κατά του μπαμπούλα του καπιταλισμού και εναντίον του συστήματος. ογιος του σκουρλέρτη και λοιποί γνωστοί,


τι δεν έχετε καταλάβει ακόμη;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ρουμανία: Χρέος 38% του ΑΕΠ, 150.000 νέες θέσεις εργασίας και 11,9% αύξηση μισθών.

Παρεπιπτώντος έχει κάτι μισθους στην ρουμανία καλύτερους από δω... μετανάστης οικονομικός στην ρουμανία (του τσαουσέσκου) πας άνετα!

οπότε συνέχεια του τίτλου ... και ρουμάνοι , και οι βούλγαροι, και οι ... και οι.... όλοι οι άλλοι.

όσον αφορά την τελευταία πρόταση. δεν είμαστε ο πιο έξυπνος λαός της ευρώπης. Ειμαστε οι εξυπνότεροι του κόσμου και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς . amp; -

Δεν χρειάζεται επιχειρηματολογία. Το άρθρο και οι πρότες προτάσεις που δεν τις γράφω εγώ (τις αναπαράγω) το αποδεικνύουν.


Περισσότερα | Σχολιάστε

φυσικά. αυτή πληρώνει με κουπόνια και είναι και περήφανη που τα εκδίδει. άλλωστε γι αυτό δεν την ψηφίσανε; για τους δώσει κουπόνια... αυτό δεν θέλουν και οι κυβερνώντες; και ακολουθούν και γνωστοί πάγιοι καλοπληρωτές...

τι μας κάνει εντύπωση;

Περισσότερα | Σχολιάστε

"ότι πέφτουμε στο φαιδρό επίπεδο του λαϊκισμού" κρατάω αυτό.

Οχι δεν πέφτει κανείς σε λαικισμό στην συγκεκριμένη περίπτωση. Και ο λόγος είναι απλός.

Οταν αυτό που πουλάς για πάρεις εξουσία , όταν αυτό που λες δεν έχει συνέπεια τότε πρέπει να δεχτείς και την πιο ακραία κριτική. εκτός αν αυτό που πουλάς αφορά τους άλλους. κοινώς πουλάς παπά!


Περισσότερα | Σχολιάστε

ή δώστε καμια 500εκ στον ημίθεο συνδικαλιστη φωτόπουλα να κάνει καμια απεργία

ή ζητήστε πίσω τα δάνεια από τον ημίθεο συνδικαλιστή φωτόπουλα για τις απεργίες που έκανε

το 1ο είναι εφικτό.. γιατί κάπου έχουν τα χρηματα από τις ανακεφαλαιοποιήσεις (τόσες έγιναν) οι τράπεζες. οσον αφορά το 2ο δύσκολο... γιατί μαζί τα φάγανε αλλά κανείς στην μπανανία δεν μπαίνει φυλακή...

Περισσότερα | Σχολιάστε

τσάκο στα μαθήματα οικονομικών στο πανεπιστήμιο είχε και μάθημα όταν δεν θέλουμε να βγάλουμε τους αριθμούς πάμε στην λύση (μάθημα) δημοψηφισμα;

η μήπως διδάσκεις στα πανεπιστήμια όταν δεν θέλουμε να βγάλουμε και ν αποδεχτούμε τους πραγματικούς αρθμούς πάμε σε δημοψήφισμα;

είσαι μεγάλος καραγκιόζης τσάκο! και c μαζί τους άλλους για την στενή είσαι.

να του το μεταβιβάσει κάποιος παρακαλώ...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
28/05/2016, 21:32

Πονηρουληδες απατεώνες λαμόγια τύποι όπως ο κυρίτσης μετά τα χρόνια των παχιών αγελάδων θυμήθηκαν τα κουμμουνιστικά επαναστατικά νιάτα και τα πρόβαλαν ως προσόντα για να πάρουν μία καλή θεση με καλύτερη αυτή του βουλευτή και να εξασκήσουν το επαγγελμα όσο τους πάιρνει. Το πιάσαν την κατάλληλη στιγμή πουλάνε ότι μπορύρδα θέλεις (εύκολο είναι άλλωστε στην μπανανία να πουλήσεις σανό) χωρίς να έχουν να προσφέρουν τπτ απολύτως το αντίθετο μάλιστα. Είναι αυτό που λέει ο λαός μάθε τέχνη κι άστηνε κι όταν πεινάσεις πιάστηνε!

τύποι λοιπόν σαν τον κυρίτση δεν έχουν ιδεολογία ούτε έλλειψη γνώσεων μόνο ... είναι κανονικότατα τυχοδιώκτες. αλλά η κοινωνία της μπανανίας της τουρκοσοσιαλιστικής φοβικής κοινωνίας των παρτάκηδων και των γκέτων και δεν μπορεί και δεν θέλει να τους αποβάλει..

Περισσότερα | Σχολιάστε

Κατ αρχήν δεν κάνουν απεργία αλλα επίσχεσ η εργασ'ιας. Δεν νοείται στην ελλάδα να κάνεις στάση εργασίας με οποιαδήποτε μορφή χωρις να πληρώνεσαι.

Στο ότι είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία ... αλλά να τα κάνουμε πιο χάλια απ ότι είναι θα συμφωνήσω περισσότερο από το να τα φτιάξουμε καλύτερα. Μην ξεχνάμε ότι κάθε τι που γίνεται εδώ ξεκινάει με γραφειοκρατία, και στήσιμο του μηχαισμού ώστε να μιάζει περισσότερο με γκέτο και η μπίζνα μαφιόζικου πλιάτσικου. Εκτός αν σας θυμίζει κάτι άλλο η πελατοκρατία που έχουμε.

Δεν προκειται να γίνει τπτ σοβαρό. Ουτε το μετρό ουτε η έκθεση ουτε το λιμάνι. η γερασμένη θεσσαλονικη (και για να γελάσουμε πολύ : η πρωτευουσα των βαλκανίων) θα συνεχίζει να παρακμάζει και γερνά ... αργά αλλά σταθερά.

Περισσότερα | Σχολιάστε