LIBERALL
THINK TANKST
FORUMF
ΥΓΕΙΑY
ARTNEWSA
Πέμπτη 22/03/18
2ος χρόνος, ημέρα 872η

Επιστροφή στο forum Φιλελεύθερο forum forum@liberal.gr

Διαχειριστές: Μπάμπης Εγγλέζος Πρόεδρος ΣΕΔ & Νίκος Οικονομόπουλος Αντιπρόεδρος ΣΕΔ

Τα Θέματα του χρήστη tthemistoklis

Του Ανδρέα Ζαμπούκα

Σ΄αυτή τη χώρα, έχουμε την αίσθηση του εφήμερου. Και μολονότι πασχίζουμε να ξεδιπλώσουμε από το παρελθόν μια αδιάλειπτη ιστορική συνέχεια, δεν φαίνεται να μας απασχολούν ιδιαίτερα οι επόμενες σελίδες του βιβλίου. Ίσως γιατί ξέρουμε ότι θα γραφούν με τους ίδιους μύθους που γράφτηκαν και οι προηγούμενες.

Αυτό που περνάμε τώρα κι όλα όσα προοιωνίζονται για το μέλλον, δεν είναι και πολύ ευχάριστα για την συνέχειά μας. Σύμφωνα με το νέο ασφαλιστικό-εργασιακό περισσότεροι από 150.000 Έλληνες θα σταματήσουν να συμμετέχουν στα φορολογικά βάρη, τον επόμενο χρόνο. Πολλοί από τους εργαζόμενους θα καταφεύγουν επίσης σε μία μικρότερη σύνταξη από την σημερινή για να απαλλαγούν πιο νωρίς από τον μειωμένο μισθό τους. Επιπλέον, λόγω των θανάτων, δεκάδες χιλιάδες κύριες συντάξεις θα μετατραπούν σε συντάξεις χηρείας, οι οποίες θα είναι τόσο πολύ μειωμένες που θα αποτελούν ακόμα έναν παράγοντα φτωχοποίησης.

Πέρα όμως από τα δείγματα εξάντλησης των φορολογούμενων συνταξιούχων, υπάρχει η κατακόρυφη αύξηση των ανθρώπων που αμείβονται χωρίς ασφάλιση στο πλαίσιο της παραοικονομίας και δεν παρουσιάζουν εισόδημα. Αν προσθέσει κανείς και όσους ελεύθερους επαγγελματίες θα αποφεύγουν να δηλώνουν το κανονικό τους , για να αποφύγουν την «δίκαιη» κατανομή των ασφαλίστρων του ΟΑΕΕ (με 18.000 το χρόνο, σε ιδιωτική ασφάλεια, σου δίνουν και δωρεάν σουίτα με σπα, στο νοσοκομείο), τότε γίνεται αντιληπτό πόσο μεγαλώνει το νούμερο των απαλλαγέντων από το εισόδημα φυσικών προσώπων.

Όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα δείχνουν ότι η φτωχοποίηση της ελληνικής οικονομίας είναι προ των πυλών, με ταυτόχρονη διάλυση των ταμείων του ελληνικού κράτους. Παρόλα αυτά, η κυβέρνηση δεν αντιλαμβάνεται την προδιαγεγραμμένη πορεία . Αντίθετα, οραματίζεται μάλλον, μια χώρα όπου οι φτωχοποιημένες μάζες θα αναζητούν συνεχώς, προστάτες μεταξύ ακροδεξιών και αριστερών θυλάκων.

H αναπόδραστη λογική εξέλιξη φανερώνει ότι πρέπει να περιμένουμε τα χειρότερα. Tο κράτος δεν εισπράττει όσα θα έπρεπε και κανείς από τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ δεν κατανοεί τι θα πει ανάπτυξη και επενδύσεις . Το μόνο που κάνουν είναι να συμπεριφέρονται σαν μικρές συμμορίες αδιόρθωτων γκαφατζήδων, επενδύοντας στη Novartis, σε διορισμούς στο Δημόσιο και αναμένοντας την παράδοση του ταμείου από τους δανειστές.

Γενικώς, το καράβι βουλιάζει κι αυτοί τραγουδούν επαναστατικά τραγούδια του βουνού και της ταύλας! Άλλοι γιατί νομίζουν πως θα ξεπουλήσουν ό τι έμεινε από το ναυάγιο, άλλοι επειδή έμπλεξαν και δεν ξέρουν πώς να κατεβάσουν τη βάρκα και κάποιοι τελευταίοι επειδή ακόμα το τιμόνι γυρνάει και χαίρονται που παίζουν μαζί του.

Η παρατεταμένη εφηβεία της Αριστεράς δεν επιτρέπει τίποτε άλλο παρά μόνο την αέναη διεκδίκηση της ιστορίας. Όχι για να την καθορίσει αλλά για να την ανατρέψει, δια μέσου της παραβατικότητας και ενίοτε, της παράνοιας. Χαρακτηριστικό δείγμα τα απολιθώματα του πρώτου εξαμήνου που κήρυξαν τώρα πόλεμο στους συμβολαιογράφους και επιδεικνύουν την γραφικότητά τους στους δρόμους. Και οι υπόλοιποι το ίδιο θα έκαναν αν δεν είχαν την εξουσία.

Όσο πιο γρήγορα γυρίσουν στα εφηβικά "επαναστατικά" καφενεία, τόσο καλύτερα για την οικονομία, την κοινωνία και τη χώρα ολόκληρη.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Με σοβαρά επεισόδια και συγκρούσεις με την αστυνομία ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη η πανβαλκανική, διεθνιστική πορεία αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι με αφετηρία την Καμάρα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ομάδα ατόμων πέταξε αντικείμενα στους αστυνομικούς, οι οποίοι στη συνέχεια απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Στην πορεία, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, συμμετείχαν περίπου δύο χιλιάδες μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου από την Ελλάδα και τις Βαλκανικές χώρες.

Για το λόγο αυτό διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία από το ύψος του Βαρδάρη έως την οδό Γ΄Σεπετεμβρίου.

 Φωτο: Intimenews

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ισχυρό προβάδισμα 10,2% διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου καθώς σύμφωνα με την πανελλαδική έρευνα της Rass για τον τηλεοπτικό σταθμό Action24 αποτυπώνει ότι η ΝΔ έρχεται πρώτη στην προτίμηση των πολιτών με ποσοστό 29,4% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 19,2%.

Τρίτη δύναμη αναδεικνύεται το Κίνημα Αλλαγής με ποσοστό 10,2 και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 7,2% και το ΚΚΕ με 6,3%.

Κάτω από το όριο του 3% καταγράφονται η Ένωση Κεντρώων με ποσοστό 2,7% και οι ΑΝΕΛ με 2,5%. Ποσοστό 4,6% δηλώνουν ότι θα ψήφιζαν άλλο κόμμα, 3,7% επιλέγουν την απάντηση άκυρο ή λευκό και το υπόλοιπο 14,2% κατατάσσεται στην κατηγορία αδιευκρίνιστη ψήφος.

Όσον αφορά την δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, πρώτος στις προτιμήσεις των ερωτηθέντων αναδεικνύεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης (41,4% θετικές γνώμες και 47,2% αρνητικές), ενώ δεύτερη δημοφιλέστερη είναι η Φώφη Γεννηματά (36,7% θετικές γνώμες και 44,7% αρνητικές). Ο Αλέξης Τσίπρας 67,3% αρνητικές και 24,7% γνώμες βρίσκεται στην έκτη θέση, πάνω μόνο από τον Πάνο Καμμένο και τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Χιλιάδες πολίτες της ΠΓΔΜ διαδήλωσαν την Κυριακή στο κέντρο των Σκοπίων κατά της αλλαγής του ονόματος της χώρας ενώ σε ανάλογη διαδήλωση στην Αυστραλία κάηκαν Ελληνικές σημαίες.

Οι συμμετέχοντες φώναζαν το σύνθημα «Είμαστε ‘Μακεδόνες’» και συγκεντρώθηκαν γύρω από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που βρίσκεται στο κέντρο των Σκοπίων, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Οι διαδηλωτές ζήτησαν από την σκοπιανή κυβέρνηση να διακόψει τις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα για το ονοματολογικό και να διεκδικήσει στα Ηνωμένα Έθνη ψήφισμα που θα διασφαλίζει την αναγνώριση της χώρας με το συνταγματικό της όνομα, δηλαδή ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Φωτογραφίες που μεταδίδουν διεθνή πρακτορεία εικονίζουν αρκετούς συγκεντρωμένους να κρατούν σημαίες που φέρουν τον Ήλιο της Βεργίνας, που ήταν η πρώτη σημαία της χώρας έως ότου η χρήση της απαγορεύτηκε με την ενδιάμεση συμφωνία του 1995.

Tο συλλαλητήριο διοργανώθηκε από το κίνημα «Είμαστε η Μακεδονία», το οποίο απορρίπτει κάθε αμφισβήτηση της «μακεδονικής» ταυτότητας της FYROM.

«Είμαστε εδώ επειδή […] το όνομα, η ταυτότητα, το Σύνταγμα [και] η γλώσσα είναι ζητήματα στα οποία πρέπει να υιοθετήσουμε μία [σκληρή] στάση», είπε στο πλήθος μία από τους διοργανωτές της πορείας, σύμφωνα με το Reuters.

Φωτογραφία: AP Images

Περισσότερα | Σχολιάστε

Να είμαστε σε εγρήγορση και σε ανοιχτή γραμμή με Βρυξέλλες και Ουάσιγκτον συνέστησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, για την υπόθεση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν στον Έβρο από τους Τούρκους καθώς όπως τόνισε η Τουρκία επιδιώκει ταπείνωση της Ελλάδος.

Μιλώντας στον Σκάι ο κ. Χατζηδάκης ζήτησε ψυχραιμία και τόνισε ότι, «η κυβέρνηση θα πρέπει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί»..

Όπως είπε, «θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και θα πρέπει να έχουμε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την γειτονική χώρα. Όχι πολλά λόγια, σοβαρότητα. Θα πρέπει να έχουμε ανοιχτή γραμμή με Ουάσινγκτον και Βρυξέλλες».

«Η Τουρκία επιδιώκει ταπείνωση Ελλάδας», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και σημείωσε ότι «χρειάζεται να δει ο κάθε ένας με ευθύνη το θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών».

Σχετικά με τις δηλώσεις του βουλευτή Θανάση Δαβάκη για τους Ρομά ο κ. Χατζηδάκης είπε: «o κ. Δαβάκης έκανε κάτι δηλώσεις που είναι πέρα από το πλαίσιο της Νέας Δημοκρατίας. Σε καμία περίπτωση δεν μας εκφράζουν. Στη συνέχεια ζήτησε συγνώμη».

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τα σχόλια του χρήστη tthemistoklis

Θα με υποχρεώνατε αν το παρακάτω το στέλνατε στον ερτογαν και στον αλ6και στ αλάνια γύρω τους.

Περιστοιχιζομαστε από πολιτικά σκουπίδια και ηλιθιους ανευ προηγουμένου παγκόσμια και διαχρονικά. Ο ένας φασίστας θα κάνει παγκόσμιο πόλεμο (πιθανόν και μπροστά στην κατάρευση του να το θέλει ακόμη και μια παγκόσμια καταστροφή) ο άλλος θέλει να σώσει τον πλανήτη κουμμουνιστικά στο όνομα του τσε ... αστα να πάνε.

Αμα δεν έχεις να πεις τπτ γιατί είσαι ο απόλυτος τίποτας (κοινώς ακόμη και στο καλάθι των αχρήστων είσαι περιτός) ή πουλάς παπά μουφτή ή φοβίζεις τον κόσμο για να δείξεις ότι κάνεις κάτι.

Αλλά θα μου πεις πιοι θα τους εκτοπίσουν. Οι πολίτες οι ίδιοι... τι αν λέμε τώρα... για την παιδεία αυτών. Αντε εμείς έχουμε και κάποια κληρονοια εκεί στο βάθος στο μακρινό παρλθόν. Τι να πουν οι τούρκοι. Η μονανική ιστορία κληρονομια και παιδεία τους είναι οι γενοκτονίες τα παιδομαζώματα κτλ τι να έχουν από πολιτισμό ... δεν καταλαβαίνουν έτσι και αλλιώς. τους 'έκατσε' και το ισλαμ με τα πιλάφια και τα μέλια χειρότεροι έγιναν!

σε λίγο θα αυτοί οι δύο θα επεκταθούν να σώσουν και να πολεμούν διαπλανητικά και διαγαλαξιακά... το χειρότερο... θα τους πιστευουν!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τίτλος : πολιτικά σκουπίδια!

Η παρατεταμένη βλακεία ειναι το σωστό. Παράταση παίρνεις για λίγο... όταν είναι 40 50 60 πλέον λέγεται βλακεία (με απλά λογια είσαι ηλίθιος) ή έχουμε συμπτώματα παλιμπαιδισμού. Οταν λοιπόν η ανωριμοτητα βέβαια σε αυτές τις ηλικίες έχει να κάνει με απλά χαζομπράγματα (το κλωτσας κουκουνάρια στον δρόμο)ή κάτι άλλο είναι κάτι χαριστωμένο και έχει και πλάκα.

Οταν όμως θέλεις να διαμορφώσεις την χώρα το μέλλον της τους νέους το επίπεδο ζωής κτλ κτλ εκεί δεν χωράνε ούτε παρατασεις εφηβείας ουτε ανωριμότητες ούτε βλακείες. Εκεί υπάρχουν σκοπιμότητες ευθύνες και θα πρέπει να υπάρχουν και συνέπειες.


Περισσότερα | Σχολιάστε

ετσι για μην έχετε καμιά απορία για την θεσσαλονικη επειδη κατά καιρους η θεσσαλονικη είναι η πρωτευουσα των βαλκανίων, η εξόρμητης της ελλάδας στα βαλκάνια, η πρωτευουσα της ενέργειας (αυτό ηταν ένα πιο πρόσφατο 'όραμα'), η πύλη για την ευρώπη, το ντουμπάι της ελλάδας και κατά καιρούς πολλά άλλα κουραφέξαλα και μπουρδολόγια που έχουμε ακουσει!

η θεσσαλονικη δεν είναι τπτ απ όλα τα παραπάνω! μετά το 'αναπτυξιακό μαρασμό', και έχοντας ως μόνο καταξιωμένο τίτλο αυτόν της πρωτεύουσας της καφετέριας συνεχίζει να είναι η πόλη των φοιτητών, των μπάνιων της χαλκιδικής, ζει στον δικό της κόσμο (κάτι μεταξύ μεγαλούπολης και χωριου) και προστέθηκε φυσικά το νέο αναπτυξιακό μοντέλο στην πλέον γερασμένη πόλη :

τα παιδιά των λουλουδιών της σύγχρονης εποχής!

ελεύθεροι κατασκηνωτές

αλληλέγγυοι επαναστάτες

αντιεξουσιαστές επαναστάτες

πράηντ πασαρέλες

πανεπιστημια χωματερες

και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και το φαινόμενο του κέντρου που θα μπορούσες να κυκλοφορήσεις! Πάνε και ο εποχές που εβλεπες νέους να κυκλοφορούν ανενοχλητοι ανέμελοι σε όλο κέντρο ... για τόλμα να περάσεις τώρα γυρω από κάτι στενά στην εγνατία... τόλμα να περάσεις από τα πανεπηστήμια βράδυ...

για ρωτήστε επίσης του ξενοδόχους τι σηκώνουν οι φοβεροι επισκέπτες του μπουτάρη που έφερε...

να λοιπόν πιο είναι το μέλλον της πόλης. και μην μου πει κανείς ότι υπεβάλω ούτε ν ακούσω αηδιούλες και μπουρδολόγια όπως αυτά προαναφ'ερθηκαν στην 1η παράγραφο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

μετά απ όσα έκαναν και κάνουν έχουν 20% μπετόν αρμέ. με τις προεκλογικές προσλήψεις που έρχονται μέχρι που ξαναπαίρνουν και τις εκλογές. και μετά ρουφάτε τ αυγά σας πάλι...

εικόνα : 13% στλινοφασίστες και χιτλεροφασίστες 20% καθεστωτικοί μαδούροι!

ε στο 40% δεν θα είναι στην χειρότερη περίπτωση ενα 20% κρατικοδίαιτοι - πολάκδες κτλ; δεν μπορεί ... πάνω παό τους μισους έλληνες πιστυουν ότι για κατα κακά του τόπου φταίνε όλλοι οι άλλοι.

να προετοιμάζετε τα παιδιά σας (εφ όσον δεν φυγετε) να τα διώξετε. δεν υπάρχει περίπτωση ουστε στα επόμενα 100 χρόνια ν αλλάξει κάτι.

Περισσότερα | Σχολιάστε

εχοντας ως δεδομένο ότι στο ελλαδισταν χρεοπόπησε το κράτος δλδ το κρεωκόπησε η κρατική μηχανή δλδ οι μηχανισμοί των εκάστοτε κυβερνήσεων επρπε να γίνει κάτι ωστε να διορθωθεί το παραπάνω. και ειναι γνωστό τι και πως έγινε. επίσης γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει μπίζνα του ελληνικού δημοσίου, επενδύσεις και ελλειψη μηχανισμών κτλ κτλ ως και την διαφθορά του. γνωστα μην τα ξαναλέμε.

κοινώς έπρεπε να διορθωθεί το παραπάνω και να σώσουμε την χώρα. τι ειπατε; ναι! πλάκωσαν τα λαμόγια , δραχμολάγνοι, πειραματηστές και κάθε λογής σκουπίδι. εκείνο όμως έγινε εις βάρος της λογικής και μπροστά στην ψηφοθηρία και την δήθεν ιδεολογία των απατεώνων σωτήρων και συνεχίζεται να γίνεται ήταν η μετακύλιση του χρέους στον ιδιωτικό τομέα. και αυτό έγινε. και το λέμε από εποχής αρχής κρίσης με τα πρώτα δείγματα.

τα λεφτά που έχει να πάρει η χαβούζα του κράτους είναι τα χρέη που σωρεύονται από φόρους υπερφορολόγηση των πολιτών. κάτι 90δις 100δις λιξιπρόθσμα έφτασε το κοντέρ; έχουμε ακόμη... δεν έχει σημασία αν θα τα πάρει αλλά έχει να παίρνει - αυτά που χρωστάει το ισοζύγιο να βγαίνει.

ολα τα υπόλοιπα... φερτε τα κλεμένα, πάταξη φοροδιαφυγής, σκάνδαλα, κακοδιαχείρηση εξορθολογισμός κράτους κτλ κτλ και όλα αυτά τα αφηγήματα είναι απλά τρίχες κατσαρές! αν ήθελαν θα τα είχαν φτιάξει! ας μην κρυβόμαστε... δεν θέλουν.

και 1 2 που λένε την αλήθεια και τολμούν να τα πουν με το όνομα τους και γι αυτό είναι και στην αφάνεια (γιατί απλά λένε ότι λεφτόδεντρο δεν υπάρχει , ουτε ο γαιδαρος πετάει) και είμαι σίγουρος ότι τολμούν και θα τα φτιάξουν, όταν μιλάνε τους λένε τραμπούκους, τους υποτιμάνε με το σιγά μην τα κάνουν και διάφορες άλλες αηδιούλες των πιθηκανθρώπων!

ξεχάστε ότι ανέφερα. φταίει ο φιλελευθερισμος τα παγκόσμια οικονομικά συστηματα και φυσικά ποιος άλλος; ο μπαμπουλας του καπιταλισμού!

τι δεν καταλαbαίνουμε λοιπόν;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Εντάξει έχουν τα δίκια τους. Το ίδιο είναι να έχεις ταυτότητα ελληνική (πάντα με βαση την πχ ιστορία) και το ίδιο να έχεις ταυτότητα το τπτ;

Στο κάτω κάτω ότι δηλώσεις είσαι. Οτι τους είπανε ότι είναι ... είναι. Αντε να τους εξηγήσεις τώρα ότι είναι πρώην σοβιετικό προτεκτοράτο και σλάβοι...

ακόμη και οι τουρκοι είναι περήφανοι για την ιστορία τους που έχουν μόνο να επειδήξουν γενοκτονίες, παιδομαζώματα. μογγόλοι τους έκατσε και το ισλάμ γίνανε... παρόλα αυτά είναι περήφανοι.

σκέψουν να έρχεσαι από το πουθενα χωρίς ιστορία... ναι είσι απόλυτος τίποτας... δεν καταπίνεται

Περισσότερα | Σχολιάστε

τελικά ο πολιτικός κοσμος είναι η χαζός η τον χαζό παριστάνει!

οι τούρκοι αφορμή ψάχνουν να μπουν στο αιγαιο και να πάρουν τα νησια. το έχουν πει ξεκάθαρα!

δεν είναι δυσκολο να κατηγορήσεις στην τουρκία ελληνα στρατιώτη που πέρασε τα συνορα για να έχει επαφές με τους τούρκους αρα ειστε τρομοκράτες και βοηθάτε τρομοκράτες οι ελληνες μαζί με το ότι υποθάλπετε πραξικοποιματίες!

θα το πουν και θα κατηγορήσουν διεθνώς και πολύ απλά με μέρα που θα έχουν αφορμή θα μπουν και θα πάρουν το αιγαίο! περιμένετε εσεις δηθεν ανταλλαγές άλλα τέτοια μπουρδολόγια.

και φυσικά επειδηόπως φαίνεται θα χάσουν το αφριν και αν σε βάθος χρόνου γίνει και κανένα κουρδικό κράτος ετοιμαστειτε να χάσουμε ο μισό αιγαιο.

με τον η τον άλλο τρόπο θα το πάρουν. εσεις μείνετε στις ταπεινώσεις και διάφορα άλλα τέτοια κουραφέξαλα!

Περισσότερα | Σχολιάστε

μεγάλε τι είπες!

έτοιμος για ειδικό διστηριο είσαι και μετά καγκελάριος!

γιατί είσαι το μισό της κρίσης με τα 200δις σε 1 εξάμηνο!

να ξερες πόσο συμφωνούμε!

Περισσότερα | Σχολιάστε

εμένα ο κουβέλης μ αρέσει.

είναι ο μοναδικός πολιτικός που δεν έχει ξυλινο λόγο και δεν πουλάει κοπανιστό αέρα (όπως οι παπάδες) και δεν λέει ψέματα. είναι επηρεασμένος από την σχολή παισιου. αυτά που λέει είναι σαν προφητεία : θα μιλήσω θα σας απαντήσω και θα είναι σαν μην σας εχω πει τπτ.

και μετά αφού μιλήσει το απόλυτο κενό... το απόλυτο τπτ!

αλλά εχω μια απορία εδώ και αρκετό καιρό .... αντε τον κουβέλη τον θυμόμαστε που και που... κάτι αλλους όπως ο καραμέρος, η άλλη η τυπισα η ηθοποιος που έπαιζε και στη σειρές του ρώμα το κολοκοτρονιτσι, ο δημοσιογράφος από την ερτ3 που σάρωνε με την αυτοπιπίθεση του στα κανάλια, η τζάκρη κτλ που είναι όλοι αυτοί;

που χάθηκαν όλοι αυτοί οι γερμανοτσολιάδες;

ξέρει κανείς;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Οι ρώσοι θα πάρουν την τραπεζούντα και δεν ξέρω αν θέλουν και την κων/πολη

Οι κούρδοι θα πάρουν το κράτος που θέλουν την μιση τουρκία και θα είναι αμερικανοποιημένοι.

εμείς θα χάσουμε το μισό αιγαίο και τα νησιά που είναι κοντά τους και σε αντάλαγμα με το χρέος και δώρο στους τούρκους λόγω κουρδικού κράτους.

η δικιά μας καταστροφή συμφέρει όλους! τους τούρκους που θ ανταλλάξουν την ανατολή με το μισό αιγαίο. τους δανειστές και τον λοιπό κόσμο άλλωστε με το εσωτερικό μπουρδολόγιο δεν πρόκειται ποτέ να πληρώσουμε το χρέος. ειμαστε το τελειταίο σοβιέτ που με τρόικα δεν πεφτει και δεν θέλει να πτωχεύσει άρα πάνε όλοι σε λύση οπλων. μετά θ αναγκαστούμε να βγάλουμε και πετρέλαια να φέρουμε και επενδύσεις και να ξαναχτίσουμε την χώρα. όπως τα βαλκάνια.

η κύπρος φέρθηκε έξυπνα έκανε συμφωνία έχει την ανεξαρτησία της και στην στηριξη των όπλων.

στην μεσογειακή άνοιξη έχει σειρά η ισορροπία τουρκίας, ελλάδας, κουρδων.

και να θυμόσαστε ήδη τα νησιά δίπλα στην τουρκία τα έχουν πάρει οι τούρκοι - μόνο που εμείς δεν το ξέρουμε... απλά αφορμή ζητάνε είτε από μας είτε κάποιος να τους πει ετοιμαστείτε για το κουρδικό κράτος.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Αι στο σπίτι σoυ και συ.

Μήπως θα φέρουμε και τους τούρκους ως στρατηγικούς επενδυτές;

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
έκανε σχόλιο στο θέμα Κώστα Μίλα!
12/02/2018, 02:31

Vas_Pap δυστυχώς δεν έχουμε σωτηρία!

400χρόνια οθομανισμού...

400χρόνια αριστεροσοσιαλοκρατικοδιαιτισμού θα περάσουμε.

ο τόπος δεν γλυτώνει! ούτε το επίπεδο των πολιτών είναι τέτοιο που μπορεί να κάνει κάτι. ακούγεται περίεργο; κι ομως είναι η πιο πιθανή εκδοχή... από αρχής του ελληνικου κράτους είναι τα δικά μας παιδια... μετά ηρθαν οι σταλινιστές... μετράτε χρόνια... η δικιά μας η γενιά θα πάει έτσι. και απ ότι φαίνεται και η επόμενη.

και για να το κάνω πιο ξεκάθαρο... από νήπια προετοιμάζω το δικό μου παιδι να φύγει.... τουλάχιστον σώστε τα παιδιά σας από την βενεζουέλα της ευρώπης. έτσι απλά...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
02/02/2018, 01:24

Το πρόβλημα του συριζα δεν είναι το συλλαλητήριο. Στην πραγματικοτα το πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ είναι (TO) δικό τους συλλαλητήριο. Και εξηγούμαι:

Οταν έχεις τόσο κόσμο ο οποίος συλλαλεί τόσο μαζικά ειρηνικά για κάτι μάλιστα τόσο αυτονόητο και αποδεδειγμένο ιστορικά και θα έλεγα πόσο μάλλον δεν είναι υπό την καθοδηγηση καμιας ιδεολογίας και είναι όντως μια πολυπρόσωπη χωρίς προσωπικό κέρδος συγκεντρωση (χωρίς να βάλω στην κουβέντα το ότι πρόκειται για την ιστορία σου).... αυτο ενοχλεί!

(Να το πω με απλά λόγια : μόνο οι συγκεντρώσεις μπάφου, κατά του συστηματος και του καπιταλισμού έχουν νόημα είναι αποδεκτές και μεγάλες για την τρέχουσα εξουσία - κυβέρνηση. Με αυτή την πλύση εγκεφάλου έχουν μεγαλώσει.)

Και ενοχλεί αυτους που θέλουν να χαλιναγωγήσουν τα πλήθη! αυτούς που πουλάνε ελπίδες μπαμπουλες σωτηρία! τους φασιστερούς, τους φασιστοδεξιους τους μουτζαχεντίν δλδ της ελλάδος και φυσικά ποιους άλλους; τους αγιατολάχ της ελλάδος... την εκκλησία!

Ο κόκκινος φασισμός που είναι εξουσια αντιστέκεται και ο μαύρος φασiμός προσπαθεί να καπιλευτεί. Μην έχετε καμία αμφιβολία για το αντίστροφο!

Το μόνο σωστό ερώτημα είναι 1. μπορεί να καταλάβει ο ελληνας ότι η ομοψυχία αυτή αν του γίνει καθημενότητα θα γίνει ένας σοβαρός λαός χώρα με σοβαρούς πολιτικούς; η θα το ξεχάσει (που είναι και το πιο πιθανό) την επομένη και θα γυσίσει στην μεζέρια του;

Οσο για το όνομα και την παραχάραξη της ιστορίας δεν δίνουν καμία σημασία οι καρανίκες. αλλωστε το έχουν αποδείξει στο παρελθόν. το ίδιο και οι παπάδες... ειδικά οι τελευταίοι πάντοτε επιβιώνουν ασχετα από το εκάστοτε 'πολιτικό καθεστώς'.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
24/01/2018, 22:51

εγώ θα έλεγα έχουν τον έλεγχο και καλά κάνουν του πιο αμόρφωτης μάζας - έθνους - κράτους.

Αν σκεφτουμε ότι ο ποιο 'αδιάβαστος ανεπτυγμένος δυτικός' λαός είναι είναι έλληνες (έχουν παρουσιαστεί στοιχεία δεν το λέω τυχαία) καταλαβαίνουνμε γιατί επίπεδο μιλάμε...

αν ηταν μορφωμένος διαβασμένος έξυπνος σκεπτόμενος θα είχε για εξουσία τόσα χρόνια του αγιατολάχ της εκκλησίας και τους μουτζαχεντίν του αριστερο σοσιαλισμου; ή ξέρετε κανέναν διαβασμενο λαό που στις προτιμίσεις του ο φασιμός είτε κοκκινος είτε μαύρος θα ήταν σε τέτοια ψηλά ποσοστά;


Περισσότερα | Σχολιάστε

Η τελευταία φράση τα λέει όλα! Το πρόβλημα του κουμμουνιστικού καθεστώτος δεν είναι το όνομα. Γι αυτό δεν δίνουν τσακιστή δεκάρα!

Το πρόβλημα τους είναι πως κάνουν μια εθνική η θα το κανουν να μοιάζει μια εθνική επιτυχία (που την θέλουν τόσο πολύ) και να μην χάσουν μάλιστα να κερδίσουν ψήφους με λιγα λόγια να παραμείνει το καθεστώς εξουσία!

Οι διαβουλεύσεις δεν έχουν να κάνουν τπτ περισσότερο τπτ λιγότερο πέρα από τον στόχο τους! Αλλωστε προδώθηκαν με το παπαδαριό. Από την το υβρίζουν από την άλλη τρέχουν για το όνομα σε αυτούς για να τα βρουν!

Μην ξεχνάτε έχουμε να κάνουμε με τους αγιατολάχ της εκκλησίας και τους μουτζαχεντίν της αριστεράς! Προκοπή δεν πρόκειται να δούμε όσο εξουσιάζουν αυτοί!

Και επίσης και τους 2 τους βολευει να είμαστε η βενεζουέλα της ευρώπης. Ο 1 πουλάει πίστη και ο άλλος μπαμπούλες και σωτηρία! Οι αμόρφωτοι (κοινώς οι ηλίθιοι) είναι και ευκοκολόπιστοι που (η πλοιοψηφία δλδ) ενδίδουν χωρίς δευτερη σκέψη στα παραπάνω!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ο μόνος λόγος για να κάνει εκλογές ο ανίκανος αχρηστος είναι να μην φορτωθεί την ρετσινιά που ψήφισε. τις νέες μειώσεις αφορολόγητο συντάξεις κτλ. αν δεν παίξουν τα ελατήρια μετά τον αυγουστο που φαντάζονται και μοιράζουν (που το ξέρουν ότι δεν θα πάιξουν και θα φταίνε οι άλλοι) τον μάρτιο εκλογές μαζί με ευρωεκλογές.

ιδανικό! θα χάσουν τις εκλογές γιατί το θέλουν, θα φορτώσουν τις μειώσεις στους άλλους που τους ανάγκασαν να τις ψηφίσουν και όλα καλά! και θα έχουν να κατηγορούν και να πουλάνε παππάδες πάλι με μπαπουλες...

ετσι και αλλιώς οι ηλίθιοι δεν τελειώνουν στην ελλάδα. η πλειοψηφία είναι. αλλωστε το μπουρδολόγιο ιδιώς το προεκλογικό πουλάει πολύ στο 6ο κοσμικό ελλαδισταν!

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
19/01/2018, 00:35

Γευματα σε σχολεία.
Μοιράζουν μερισμα.
Μοιρασαν κουπόνια σε συνταξιούχους.
Ολη η χώρα μια λοταρια.
Ολοι μαζί στην φτώχεια σιγά σιγα.
Ολες οι επενδύσεις θα έχουν κρατικό πρόσιμο (αυτές που θέλουν να φέρουν) ώστε να τις κρατικοποιήσουν.

Ετσι απλά.... τι σας κανει να πιστευτε ότι δεν ειναι κανονικοί κουμουνιστές; Τι σας κάνει να πιστευετε ότι δεν είμαστε η βενεζουέλα της ευρώπης;

Αυτό που ήθελαν από την αρχή αυτό κάνουν... φτωχοποίηση, κουμμουνισμός, βενεζουέλα. Δυσκολευοντε να μας βγάλουν ακόμη από την εε γιατί δεν έχουν λεφτά. Βλέπετε δεν έχουμε κάτι εκατομμυρια βαρέλια πετρέλαιο να θρέψουμε το καθεστώς.

Τα μνημόνια τους σώζουν και αυτούς! το καθεστώς!

Περισσότερα | Σχολιάστε

πήρε παράταση με το αφηγημα ότι το 18 θα μας βγάλει με από τα μνημόνια. το ότι η επιτροπία θα συνεχίζεται κανονικά αυτό γίνεται γαργάρα. και ευτυχώς που θα συνεχίζεται. αυτοί όμως θα σας πείσουν ειδικά ο καταληψίας ότι μας έβγαλε από τα μνημόνια.

μετά από αυτό θα βάλει καινούγιο αφήγημα - νέα παράταση ότι σε 1 χρόνο θα αναπτυχθεί η οικονομία... το ελατήριο παει πάει λέγοντας. αυτή είναι λογική σειρά εκτός αν αλλάξει κάτι στην πορεία. Ηδη οι βλαμμένοι άρχισαν να μιλούν για έκρηξη ανάπτυξης άλλα τέτοια κουραφέξαλα... που θα πάει θα σας κάνουν να το πιστέψετε και αυτό.

στο τέλος θα πιστέψετε όλοι ότι έσωσε την χώρα και θα τον ξαναψηφίσετε! μέχρι τότε θα έχει κάνει πιο ισχυρό το καθεστώς. απλά με την επιτροπία χωρίς μνημόνιο λογικά θα τους δωθεί η ευκαιρία να γίνουμε πιο εύκολα βενεζουέλα.

να θυμόσαστε θα είμαστε μια ιδιότυπη βενεζουέλα... μέσα στην ευρώπη

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
έκανε σχόλιο στο θέμα Οι ανεπιθύμητοι
02/01/2018, 09:34

Mην ξεχνάτε ποτέ κανένα σοσιαλιστικό-αριστερό έκτρωμα δεν διαμαρτυρήθηκε για καμία στρατιωτική μοναρχία. ιρακ, ιραν, λιβυη, αιγυπτος τώρα η τουρκία... αντίθετα τους ενοχλουν οι ελεύθερες δυτικές χώρες. μάλιστα τόσα χρόνια οι φιλίες μας ποιες ήταν; μην τα ξεχνάμε...

Ενα πράγμα να θυμόμαστε... για την αριστερά. Φίλος είναι ο κάθε φασίστας ερτογάν (ανεξαρτήτου θρησκείας , προέλευσης κτλ). Φίλος είναι και κατατρεγμένος φτωχός του καθε καθεστώτος. Ολα τ άλλα τους ενοχλούν...

Oλοι καταλαβαίνουμε και το βλέπουμε και το ζούμε καθημερινά. Και τα καθημερινά είναι: το γιατί πρέπει να είναι όλοι φτωχοι, γιατί ο ερτογαν είναι φίλος, γιατί δεν βάλουμε κατά της βενεζουέλας, γιατί οι συνεχείς επιθέσεις στον τύπο, γιατί οι συνεχείς επιθέσεις στην δικαιοσύνη, γιατί θέλουν να διαλύσουν ολόκληρα στρωματα κυρίως οικονομικά κτλ κτλ

Το πρόβλημα των 8 ξεκινάει από την επίθεση στην δικαιοσύνη και φτάνει μέχρι τον φίλο φασίστα ερτογάν!

Οσο για την μακεδονία το όνομα κτλ δεν είναι κανενός έργο η επιτυχία που θα σπευσουν όλοι να την εκμεταλευτούν. Ειδικά ο καταληψίας - παγκόσμιος ρεζίλιας που ψάχνει σαν τρέλος να δείξει 1 θετικό μέσα στις κατα ρυπάς αποτυχίες του. Ουτε ξαφνικά μας αγάπησαν οι σλαβοσκοπανοί και οι ισλαμιστές του βορρά. Μπιζνα θέλουν να κάνουν για την ένωση δούναβη αξιού. Θέλουν να 'βγουν στην θάλασσα'... Ολα τ άλλα είναι φούμαρα...

Περισσότερα | Σχολιάστε

που θυμίζει πως δώσανε κάποιοι στεγνά τον οτσαλάν για να γίνουμε φίλοι με τους τούρκους. δοσίλογοι κανονικά ... και όπως θυμόσαστε γίναμε κουμπάροι κάποτε... και τώρα κολλητάροραγιάδες!

δοσιλογοκουμπαροκοληταροραγιάδες!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Περισσότερες πιθανότητες έχει η ψυχικά και διανοητικά αρρωστη, ο σώρας, δραχμαζάνης να είναι οι κερδισμένοι παρά η λογική ή πρόσωπα και κομματα που λένε την αλήθεια και μιλάνε ανοιχτα για την κατάντια και τι πρέπει να γίνει.

η πλειοψηφία των ελλήνων είναι ουρακοτάγκοι! περιμένουν τις μπανάνες που θα μοιράσουν στα λόγια πριν τις εκλογές. αυτό δεν αλλάζει.

ο ελληνας δεν γουστάρει ελευθερία. θέλει φασιστοκριτικοδιαιτισμό. και το λέει ανοιχτα και καθαρά. αθροιστε τα ποσοστά χα κκε συριζα τα μικρά φασιστικά δες τε τον αριθμό. προσθέστε και σταθερό κρατικοδιαιτισμό....

τι δεν καταλαβαίνουμε;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Να σταθώ λίγο και στο : "Δείτε το πολιτικό περιβάλλον. Ο Αλέξης Τσίπρας εξακολουθεί να είναι ένας ιδεοληπτικός Αριστερός"

Μην ξαχνάτε ότι κάθε μέρα οι κυβερνώντες κάθε μέρα σας ανεβοκατεβάζουν σαν φασίστες έμμεσα η αμεσα! Κανείς σας δεν τολμάει να τους κατονομάσει όπως είναι οι ίδιοι πραγματικά : Σταλινοφασίστες! το παίζετε όλοι υπεράνω και δημοκράτες. Αυτό που θέλουν όμως το περνάνε...

Και κάτι επιπλέον και αυτό γίνεται γαργάρα... δεν σαν κάνε ιεντύπωση γιατί τόση φασαρία κριτική και επιθέσεις στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη; επειδή του πνίγει το δίκιο; όχι φυσικά... θέλουν να παράγουν αγωνιστές; το δούλεμα σας ρίχουν οι σταλινοφασίστες και κανείς δεν μιλάει έξω από τα δόντια δεν λέγεται.

Και μην ξαχνάτε ... όνειρο του καταληψία είναι η βενεζουέλα. Εκεί θα βλέπετε πρώτα... Τα περι ευρώπης που σας λέει είναι κουραφέξαλα. Δεν είναι ιδεοληπτικοί.... είναι οι κόκκινοι φασίστες!

Περισσότερα | Σχολιάστε

δεν είναι κουκουλοφόροι αναρχικοι αυτοί που κάνουν λαμπόγυαλο τα πανεπιστημια. είναι εκολαπτήριο(α) των αυριανών πολιτικών σωτήρων της χώρας και φυσικά του αυριανου πρωθυπουργού μας που θα τον ψηφήσετε με χέρια και πόδια!

μην γκρινιάζετε!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ασε την είδαμε την φιλελευθερη ντόρα τόσα χρόνια. μόνο φώναζε για φιλελευθερισμούς... Μια χαρά όλοι βολεύτηκαν με τις κάστες του πασόκ. Καιρός όλοι αυτοί ν αποχωρούν. Και σκοπός είναι να μην έρθουν τπτ νέα φουρνιά αλα συριζα... κοινώς η σάρα η μάρα και το κακό συναπάντημα πάλι.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
22/02/2018, 13:56

Την ετύπωση που ηθελε να κανει ο ανόητος την εκανε! και πέτυχε! ξέρουν πολύ καλά ότι απευθυνονται κοινό ηλιθίων και η φιέστα του έπιασε τόπο. Αυτα που γραφει το άρθρο αφορούν κάποιυς άλλους σκεπτόμενους ανθρώπους ... η πλοιοψηφία ελιναι ηλίθιοι άρα έπιασε τόσο η νοβάρτις!

Συχαρητήρια στο ηλίθιο που τους δουλευει όλους!

Συχαρητήρια στον αμόρφωτο που παρά την ζημιά που έκανε μονοπώλησε όλο το παιχνίδι και όλα τα στραβά τα έριξε πάνω σε 1 σκάνδαλο και όλη την ευθύνη σε συγκεκριμένους!

όταν καταφέρνει τα παραπάνω 1 αμορφωτος ηλίθιος μόνο συχαρητήρια μπορεί να δωσει κανεις!

ετοιμαστείτε σιγά σιγά να τον βλέπετε να κερδίζει και τις εκλογές. συνεχίστε χωρίς να θέλετε να τον πάτε ειδικο δικαστήριο. θα σας διαλύσει όλους ο μαδούρο της ευρώπης!

και μια συμβουλή! να σκέφτεσαι ελληνικά όχι προτεσταντικά... στην χώρα των ουρακοτάγκων ζείτε!

Περισσότερα | Σχολιάστε

καρανικ μην ασχολείσε με τους κοινούς θνητούς. δεν έιναι για το επιπεδο σου αυτά τα μικροαστικά. γράψε κάτι μπαφοφιλοσοφικό από αυτά που ξέρεις μόνο εσυ να μας απογειώσεις... γράψε κάτι... γι αυτό το 'κάτι'... και κάνε μας να σε θαυμάσουμε....

Περισσότερα | Σχολιάστε

Μα δεν τον υποτίμισα... είναι ένα πλουσιος και καλά κάνει. Ανάγκη προφανώς από δουλειά δεν έχει τι να κάνει και το παίζει πολιτικός. το 2ο απλά δεν το έχει... δεν κάνει για πολιτικός. ακόμη και ένα 5χρονο πιο σοβαρη πολιτική μπορεί να κάνει από τον παπασκ...δημουλη όπως και να το κάνεις. εδω είναι το πρόβλημα...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
29/11/2017, 14:14

Σιγά μην ασχοληθεί ο έλληνας τι έγινε στο παρελθόν. Αυτή εικόνα ότι οι άλλοι τα έκανν όλα είνια για να λέμε και για σανό. Ο σύριζα αντέχει γιατί στηρίζει (στην πραγματικότητα δεν έχει πειράξει) την ιερή αγελάδα! το δημόσιο! αυτό το 15 20 % το λίπος του δημοσίου το οποίο δεν θέλει να πειράξει κανείς. Γιατί πίσω από αυτούς που κατέστρεψαν την χώρα είναι οι σημερινοί σοσιαλιστοαριστεροκουμμουνιστές που πάντοτε είχαν τις θέσεις και την κουτάλα. και το ξέρει αυτό και ο τελευταίος σανοφάγος.

Δημόσιοι υπάλληλοι, υψηλόσυνταξιουχοι του δημοσίου και πρόωρες... τι καλά που βγαίνει το 15%... ανετότατα. Την τσέπη του κοιτάει ο καθένας και την πάρτη του. Ουτε καν τα παιδια του. Τα περι πατριωτισμού , τα περι ποιοι φταίνε και ο έλληνας έχει τσίπα και φιλότιμο αυτά είναι ανυπαρκτα!

Να τα λέμε όπως είναι...

Περισσότερα | Σχολιάστε

για ψάξτε λίγο να δείτε που πάνε τα μερίσματα, τα βοηθήματα κτλ. Ξέρετε πόσοι ζουν απο βοηθήματα και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις το εισόδημα είναι πολύ μεγαλύτερο και από μισθό;

Για ρωτήστε του ρωσσοελληνοπόντιοιυς που τόσα χρόνια το έχουν κάνει επάγγελμα. Εχει κάτι γατόνια...

Περισσότερα | Σχολιάστε

τα πτώματα πρώτα θ αποτελειώσουν την χώρα και μετά θα φύγουν....

θα μου κάνετε μεγάλη χάρη αν του το μεταβιβάζατε αυτού του απατεώνα τον σχολιασμό.

Περισσότερα | Σχολιάστε

έλα ρε go back κυριε σόιμπλε τι είπες; και ακόμη έχεις το θράσος να είσαι πρωθυπουργός;

παραδεχόμενος ότι είσαι άσχετος φαντασιόπληκτος έφερες έναν συφερτό απατεώνων στην εξουσία έκανες ζημια στην χώρα σου εξαπάτησες όλη την χώρα έχεις τα μουτρα να είσαι ακόμη σ αυτή την θέση;

ας του το μεταβιβάσει κάποιος... θα με υποχρέωνε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

όχι ρε απατεώνα... δεν ήταν αναπόφεκτη! επιλογή καταστροφή ήταν και την επιλέξατε με πλήρη γνώση! Γιατί δεν θέλετε να μαζέψετε το λίπος του δημοσίου!

να κάνετε εναίο μισθολόγιο στο δημόσιο με 700€ εκτός των γιατρών μερικών άλλων ομάδων...

Να κόψετε τις συντάξεις και να κάνετε ταβάνι το 1000 για τα 40χρόνια ένσημα. Και να κόψετε στο χαμηλότερο τις πρόωρες συντάξεις των 50 55 ετών. 1 κατοστάρικο και να πάνε να δουλέψουν...

να σταματησετε ν τροφοδοτείτε τα ταμεία τους από τον προυπολογσμό. να κόψετε τα δήθεν βοηθήματα πχ μέσω δεή. Να κόψετε την χρηματοδότση στους δήμους.

να κλείστε ότι είναι άχρηστο στο δημόσιο υπηρεσίες κτλ. Να σταματήστε να πληρώνετε τους παπάδες.

Να σταματησετε την γραφειοκρατία τις σφραγίδες κα ιτους σφραγιδάνρωπους.

να σταματησετε όλα τα επιδόματα σε δήθεν απορους... και να ενισχύετε την ελληνική ντόπια οικογένεια που σας πληρώνει. να ενiσχύσετε το έλληνα ιθαγενή!

..... .... ....

Να κόψετε τον λαιμό σας ΡΕ πολιτικό σκουπιδι!

Θα μου κάνατε ιδιαίτερη χάρη και του ήμουν υποχρεωμένος αν κάποιος του το μεταβίβαζε!

Περισσότερα | Σχολιάστε

αυτό είναι... οταν ο μιλάει ο δάσκαλος... ο μεγας γκουρού και πλέκει το εγκώμιο για τους μαθητές του!

μεγάλη σχολή αυτή το τέως πασόκ νυν σύριζα!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Στο σχολείο ακόμη στις γιορτές επαναλαμβάνουν ότι ο μεγαλύτερος δολοφόνος είναι ο χίτλερ. Χωρίς να προσδιορίζουν πιανών; Ισως αν προσδιόριζαν τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Πόσο μάλλον αν γράφαμε την ιστορία πραγματικά. με 1ο δολοφόνο τον μαο 2ο στον στάλιν 3ο τον χίτλερ κάπου εκει στην στην η 10άδα οι τούρκοι κτλ κτλ...

αν λέγαμε στα παιδιά μας την ιστορία πραγματικά γιατί όχι με αριθμούς ίσως σήμερα θα είμασταν απαλαγμένοι από τους σταλινοφασίστες τους χιτλροφασίστες που το μόνο που διαφέρουν είναι το χρώμα!

ισως θα ήταν μια καλή αρχή ... μαζί φυσικά αν τους πετούσαμε έξω από το κοινοβούλιο μιας και οι φασιστικές τάσεις ετσι και αλλιώς από την φύση τους δεν είναι συνομες.

αλλά ένας λάος που στην βαση τος πλέον σταθερά ειναι 15% φασιμός (ανεξαρτήτου χρώματος) ετσι για αστείο το 15% και χωρίς πολλά πολλά, χωρίς ιδαίτερη διαφήμιση χωρίς ιδαίτερο εξαναγκασμό, απλά επενδύοντας στην αμάθεια και στην βλακεία του ...

επίσης λαός που δεν εκτιμά την πραγματική κληρονομια του και έχει ασπαστεί πλέον τους μουτζαχεντίν του κουμμουνισμού και τους αγιατολάχ του χριστιανισμού και τον οθωμανικό φανατισμό ... δεν χρειάζεται κανείς να καταλάβει γιατί κατάντησε έτσι...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο μοναδικός που μετά τις δηλωσεις του τσάκου τον κάνει ρομπα ξεκούμπωτη!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Και ο ΗΛΙΘΙΟΣ λαος που τους εξελεξε κοιτάει στα χάνος..

Τα είπε όλα ...

Εγω θα συμπληρώσω και θα επαναλάβω (ξανά και ξανά το ίδιο μέχρι να το εμπεδώσουμε) :

Και ακόμη δεν έχετε δει τπτ! Δεν ξέρετε με τι έχετε μπλέξει!

Και προετοιμαστείτε το 18? το 19? πριν ετοιμαστουν να φυγουν από τις καρέκλες κάτι πολύ χειρότερο από το 2015. Δεν πέρασε έτσι το απλά το '15... δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι απλά.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Σωστό μονο που αν κάνουν εκλογές θα τις κάνουν το '19 πάλι.

Με την δικαιολογία ευρωεκλογές και εκλογές μαζί. και τι μ αυτό; παλι δεν κερδίζουμε τπτ... για τους 4 6 μήνες νωρίτερα; αυτοί οι 4 6 μήνες και η προεκλογική περίοδος πάλι θα μας φορτώσουν ελλείματα παλι 1 βήμα πίσω και κανένα μπροστα.

θα εξανληθεί 4ετία τις μειώσεις θα τις φορτώσουν ο καθένας σε άλλους το καθεστώς θα συνεχίσει και ειδικά δικαστήρια δεν θα δούμε. ουτε νόμους που τα άκρα κκε και χα να βγαίνουν από την βουλή.

θα είναι παρών πάλι όλα τα πολιτικά σκουπίδια από το παρελθόν! τι είχαμε τι χάσαμε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν έχου μίσος απλά όσοι δεν είναι μαζί τους δλδ το κράτος απλά θα πρέπει να είναι φτωχός. Αστυνομία και παρακρατικοί κτλ αυτοι που σκορπουν φόβο και οι ψηφοφόροι τους πρέπει να θα πρέπει να είναι μαζί τους. τι δεν καταλαβαίνετε;

εχθρός τους είναι οι αστική δημοκρατία των αλλών. η δική τους αστική δημοκρατία που χτωχοποιεί τα πάντα είναι καλή.

Πάντως το πως που απο την αρχή της κρίσης που άρχισε αυτή η χώρα να στοχευει στα προβλήματα της ξαφνικά με τον γαπ και τώρα ειδικα με αυτούς αποπροσανατόλισαν όλους ώστε ν ασχολουνται με βλακείες ή να μην ασχολούνται και άλλοι να έχουν φύγει είναι απίστευτο.

Ειδικά το πως σας δουλεψε ο παππάς (ο κοιτα μπαμπά τι καλός κουμμουνιστης έγινα τώρα που μεγάλωσα) με τον ένφια και ο ψυχοπαθής τσε με γκο μπακ κυρία μέρκελ δεν λέγεται! Ούτε ένα 5χρονο δεν θα τους πιστευε!

με λίγα λογια χούντα θέλατε ... ορίστε την έχετε. μόνο που όσο ασχλείστε με τον ψυχοπαθή και τα τρολ οι από πισω θα τα έχουν ισοπεδώσει όλα! ετοιμαστείτε για για νομίσματα 100χιλ δραχμών ... ότι δεν έκαναν το '15 μην είστε σίγουροι ότι δεν θα το ξανακάνουν...

το λέω από τις πρώτες μέρες μήνες όταν έμειναν πολλοί έκληκτοι σας το ξαναλέω.

Δεν ξέρετε με τι έχετε μπλέξει! Ακόμη δεν έχετε δει τπτ!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν βαρίδια. Το μεγαλύρο βαρίδιο το Fολικό είναι ο ίδιος ο τσίπρας. Με βοηθούς βαρίδια. Δεν είναι ξεχωριστά τα βαρίδια. Ετσι για να τα λέμε όπως είναι. Αυτό που πάντοτε την ζημιά την στέλνουμε με το λόγο κάπου αλλου... μόνο κακό κάνει.

υπάρχουν ευθυνες , ανικανότητα, και έργα. Και ο καθένας που είναι στο τιμόνι της χώρας πρέπει να είναι υπόλογος και μάλιστα αν χρειαστεί να μπαίνει και φυλακή. Και η φυλακή είναι η ανταμοιβή για κάτι που έκανες λάθος.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Μεσαία τάξη δεν είναι ουτε ο μαγαζάτορας ουτε ο ταβερνιάρης ουτε ο εε.

Η μεσαία τάξη είναι εισοδήματα τριψήφια εξαψήφια. Αυτοί λεχουν κάνει τα κουμάντα τους από την αρχή της 'κρίσης'.

Ολοι αυτοί είναι είναι εργατες ανιδίκευτοι, η με ειδικότητα μαγαζάτορες εε και είναι μεσαία τάξη. Μην μπερδευόμαστε. Ειναι αυτό το υπιτιμιτικό που λένε όλοι ο λαός. Ειναι αυτοί οι έλληνες πολίτες που τους κυβερνουν οι κάστες τα συνδικάτα οι πολιτικοί κτλ.

Με την τρέχουσα κυβέρνηση είναι αυτοί οι οποίοι : αν ανήκουν στο δημόσιο είναι οι δικοί τους. Αυτοί που είναι εκτός είναι 'εχθροί'. Αυτοί που πρέπει να φτωχοποιηθούν και να οριζοντιοποιηθούν. Αυτοί που εξαρτώνται από το καθεστώς αυτοί είναι 'δικοί τους' .

Για να καταλαβαίνουμε λιγα πραγματα:

Από παλιά στην ελλάδα γνωρίζουμε ότι (ακόμη και μεσα στην κρίση) 'οτι οι πιο υψιλόμισθοι στην ελλάδα είναι εργαζόμενοι!

Επίσης γνωρίζουμε ότι οι εε αυτούς που οι περισσότεροι τους λένε μεσαία τάξη είναι το 4% του αεπ. Μαλιστα φτωχότεροι από του εργαζόμενους - υπαλλήλους του είναι το 7x% toy αεπ. Οι πολιτικοί λέγανε ότι οι μικρομεσαίες είναι οι ραχοκοκαλιά.... το 2x% είναι οι μεγάλες εταιρίες. Ενα 'λογικό' κατ άλλα νούμερο για τα δεδομένα του 6ο κοσμικού ελλαδισταν.

Αν παραθέσουμε επιπλεόν στοιχεία θα καταλάβουμε ότι :

Τπτ στην ελλαδα δεν έχει σχε΄ση με του όρους μεσία τάξη, λαική τα΄ξη, μεγάλος μικρός. Ειδικά στην περίπτωση όταν οι ο΄ροι μπαίνουν από πολιτικούς. Εκεί ανακαλύπτουμε έναν άλλο κόσμο εκτός πραγματικότητας.

Αν δεν βάλουμε τα γεγονότα την φτωχοποίσης με όρους λογικής και διώξουμε τα πολιτικά σκουπίδια πρώτα βέβαια αποβάλοντας χτες τα άκρα δεξιών και αριστερων χα και κεε θα μιλαμε για μεαίες τάξεις αστικές δημοκρατίες μπαμπουλες του καπιταλισμού και ο καθένας θα λέει ότι θέλει αρκεί να πετυχει 1 στοχο .... να πάρει την κουτάλα (θέτοντας ένα παλιό όρο) καταστρέφοντας μονίμως την χώρα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ψεύτης.

δεν φορολογήσανε την μεσαία τάξη. Αυτούς που φορολογουν είναι κάτω από την μεσαία τάξη οι ιδιώτες. Μεσαια τάξη είναι τα τριψήφια εισοδήματα και πάνω. αυτά που εδώ και χρόνια έφυγαν έξω.

Φορολόγησαν τον ιδιωτικό τομέα για έχουν ψηφοφόρους τους λοιπούς του δημοσίου. 16% σταθερό - 20% ανετα. Καταστρέφουν τον ιδιωτικό που δεν τους ενδιαφέρει. Σαν θυμίζει κάτι η εικόνα;

Βέβαια εδώ δεν είναι λατινική αμερική και δεν τους βγαίνει εύκολα. Αλλά να θυμόσαστε ότι αυτό που έκαναν το 15 μπορεί να το επαναλάβουν με επιτυχία η να καταφέρουν εκεί ωστε να παρακαλάνε τα πρόβατα. Ποτε μην το ξεχνάτε αυτό. ΕΙΔΙΚΑ μετά τις βλακείες που προστέθηκαν από την τρόικα που δεν τους πιέζει...

Ολα τα υπόλοιπα που σας λένε είναι ψέματα με οικονομικά μαγειρέματα!

Αργά η γρήγορα θα πρέπει να πάνε φυλακή κάποιοι. Ξεκινώντας από εποχής κρίσης ΓΑΠ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ορθά κοφτά:

Αλλο έναν εγκλημα της αριστεράς - κουμμουνιστών. Ειμαι σίγουρος σε μερικά χρόνια θα το περάσουν σαν ηρωική πράξη του ταξικού αγώνα. Αλλωστε έτσι δεν στηθηκε η αριστερά στην ελλάδα;

μέχρι το 74 είχαμε την προπαγάνδα και τα έργα της 'δεξιάς' μετα το '74 ζουμε την προπαγάνδα και τα έργα της 'αριστεράς'.....

υπομονή... άλλα 400χρόνια και θα περάσουν. μετά μπορεί να έχουμε διαφωτισμό...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο μάγκας, ο φωνάζω κάνω εντύπωση, ο πρωταθλητής στο τάβλι, ο όπως με βολεύει, εγώ να περνάω καλά και όλοι οι υπόλοιποι αντε γα... γεια!

Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ!

όλοι είμαστε ισοι απέναντι στον νόμο... όλοι έχουμε τα ίδιες υποχρεώσεις και δικαιώματα! ο δεν έχω να πληρώσω αλλά έχω να ξοδέψω για την πάρτυ μου!

Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ!

Μια ελλάδα που τον μόνο αποδεκτό ηρωα που έχουν όλοι (99,999%) είναι ο αθλιότατος ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! (όπως είπε ο τατσόπουλος... το αθλιότατος είναι δικό μου)

τι σας πειραξε αφού αυτόν ψηφίσατε αυτόν θέλετε αυτός είναι ο ένας από τους πλέον χαρακτηριστικούς αντιπροσώπους μας.

τι δεν καταλαβαίνουμε λοιπόν;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Εθνική Αναπτυξιακή Στρατηγική,
ενός νέου παραγωγικού μοντέλου
ενός ευπρόσδεκτου περιβάλλοντος για επενδύσεις
προώθησης των εξαγωγών
χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξη
υψηλής ειδίκευσης εργατικό δυναμικό

Οσον αφορά το παραπάνω πολιτικό σπουπίδι απλά να του πω : πάνε πέθανε ρε!

Οσον αφορά την ανάρτηση γι αυτά που είπε το πολιτικό σπουπίδι : Τι δεν καταλαβαίνουμε; Οτι μας δουλευουν; Οτι ζουν σε ένα κόσμο δικό τους; Οτι παρουσιάζουν το άσπρο μαύρο για πείσουν τους εαυτούς τους και τα ζώα; Οτι κάνουν αρπαχτή και δεν ενδιαφέρονται για τον τόπο;

Τι δεν καταλαβαίνουμε;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τρίχες κατσαρες του τομσεν. Κατα την αμερικάνικην... μπουλ σιτ!

Οι καθεστωτικοί κρατικοδίαιτοι του 6ο κοσμισκού ελλαδισταν μαζί με τους οικομικοαποτέτιους του δντ... μια σύνταγη που ούτε 1 πεντάχρονο θα έκανε.

Λυπάμαι αλλα μέχρι εκεί φτάνετε.

οι συντάξεις εν γνώση σας αυξήθηκαν γιατί αυξήθηκαν οι συνταξιούχοι. Κατά χιλιάδες από τις αρχές της κρίσης αυτό κάνει το καθεστώς και είσαστε σύμφωνοι. μαζί με τα δωράκια τα παχουλα εφάπαξ των συνταξιοδοτήσεων. Υπο την ανοχ'ή σας το καθεστώς έχει 9δις το χρόνο προωρες συντάξεις. Μειώσατε τις συντάξεις των 40χρονών ένσημα που ήταν μικρότερες και σταθερά ψηλά είναι οι συντάξεις των λιγότερων ετών - και οι διπλότριλες και οι πρόωρες και γενικότερα οι πιο παχουλές.

το ίδο γίνεται και με τον ιδιωτικό δημόσιο τομέα πιο αμεσα. αλλα ας μείνουμε στις συντάξεις...

Τα ξέρατε όλα από την αρχή και οι καθεστωτικοί κρατικοδίαιτοι του ελλαδιστάν και εσείς.


Περισσότερα | Σχολιάστε

Εγώ το μόνο που βλέπω είναι πολιτικά σκουπίδια που δεν τρωγονται με τπτ!

Οσον αφορά για την συγκεκριμένη κυρία... εε συγνώμη σκουπίδι ήθελα να πω ... δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις. ευκολα μπορεί κάποιος να καταλάβει οταν την δει σε πάνελ να πει με ευκολία και ευστοχα... συγκεκριμένα να διαπιστώσει πόσο ηλίθια είναι.

δεν ξέρω αν παρεξηγηθήκατε για το ύφος και τις υβρεις μου αλλά είναι ανάλογες της 'διαπίστωσης' κουντουρά και θα με υποχρέωνε αν κάποιος της μεταβίβαζε το πόστ.

οσον αφορά το "Θα γινόμασταν καλύτεροι άνθρωποι" θέλετε σοφότεροι κτλ ... μάλλον τ αντίθετο έγινε. άλλωστε στις ακραίες πάντοτε καταστάσεις, σε κατάστάσεις πίεσης και υπερβολής φαίνεται ο χαρακτήρας η παιδεία.

Και εμείς ως πολίτες ως σοφότερος λαός του κόσμου την δείξαμε με πολιτικά με τα σκουπίδια που εκλέξαμε να μας εκπροσωπήσουν.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
19/10/2017, 15:02

Σωστός ο τακης δυο χιλιάδες.

Ο αλαίκσοις για έναν μορφωμένο θέλετε, ψαγμένο θέλετε, όπως θέλετε πες τε το είναι ενας απατεώνας για τα σίδερα , ζει στον κόσμο του και πέρα από αυτόν δεν ξέρει και καταλαβαίνει τπτ, ένας αμόρφωτος που ακόμη και να του πεις 3 2=5 πόσο κάνει;μέχρι που θα σκεφτεί να πάρει αριθμομηχανή για να το λύση.

Και να τα βάλουμε στην σειρά. Μέχρι το καλοκαίρι του δημοψηφίσματος ζούσε στον κόσμο του. Του είχαν φουσκώσει τα μυαλά ότι είναι αυτός που θ αλλάξει το σύμπαν από την αρχή της δημιουργίας του. Οταν στα 40 σου ζεις σε ένα τέτοιο παραμύθι το πρόβλημα είναι καθαρά ψυχολογικό. Οταν εμπιστευεσαι του λάθος ανθρώπους το θέμα είναι ότι είσαι ανίκανος να καταλάβεις ότι σε δουλεύουν. γιατί όπως είναι είναι αμορφωτος πέρα από την κουμμουνιστική ανύπακτη οκτωβριανη επανάσταση δεν ξέρεις τπτ άλλο.

Μπήκε στην εφηβεία όταν του σφύριξαν ότι ξέρεις ... εξω από ευρώ, πας για καγκελάριος του ελλαδισταν. εκεί μαζευτηκε και κατάλαβε ότι η ελλάδα δεν είναι κούβα άλλης εποχής. εκεί άρχισε να πέφτει το όνειρο του κουμμουνισμού για το πράμα που λέγεται πρωθυπουργός (και για πολλούς άλλους βέβαια της σειράς του).... από τότε ότι μπορεί κάνει γιατί και σ αυτή την ηλικία δύσκολα αλλάζεις απόψεις ειδικά όταν είσαι αμόρφωτος. Αλλά δεν του βγαίνε τπτ. Και τον βλέπετε σε τι κατάντια έχει φτάσει. Χαζογελάει όπου πάει λέει εντέλως ηλίθια αστεία σε σημείο που δείχνει και το πόσο αναγωγος είναι.

Για θυμηθείτε τον πριν το 5 ποιος ήταν και πως 'μεταλλάχθηκε' - άρχισε να ενηλικιώνεται...

Ο αλαίκσεις είναι το καλύτερo δείγμα - αντιπρόσωπος της πλοιοψηφίας των ελλήνων.... πετάει ο γάιδαρος... πετάει! αν δεν πετάξει που δεν θα πετάξει φυσικά... φταίει ο γάιδαρος!

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
17/10/2017, 15:33

Γιατί εχετε δει η τελεόραση να λανσάρει τπτ σοβαρό; Οτι σκουπίδι κυκλοφορεί το δείχνει. Ε τώρα πουλάνε τα σκουπίδια τσιρώνη ... ο κόσμος γουστάρει ατάκες τσιρώνη. Οτι μπουρδα πουλάει γιατί την γουστάρει την μπούρδα ο ελληνάρας (και αυτό είναι φακτ) ε λογικό είναι να είναι 1η είδηση. Σιγά μην σκάσει ο τσιρώνεις επειδή 100νοματαίοι το λέμε ηλίθιο (και όχι αδικαιολόγητα ή δεν ειναι δεν είναι) αλλά αμα πέφτει το 10ρικάκι και όλα τζάμπα δεν βαριέσαι ρε αδερφε...

στο κάτω κάτω τσιρώνηδες βαρουφάκηδες κτλ θέλαμε ως 'δημοκρατία'. θα τους λουτσούμε κανονικότατα... με γεια μας και εις ανώτερα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Οσοι δεν έχετε δουλειά απλά φευγετε. Οσοι κρατάν ακόμη οκ. σκοπός έιναι να σω΄σουμε τα παιδιά μας. Το φευγουμε από ελλάδα η 'διώχνουμε' τα παιδιά μας θα πρέπει να είναι 1ο συνθημα πλέον. Αν και αργά αρχιζουμε να το καταλαβαίνουμε.

Αν είχα χρόνο ενα site θα το ανέβαζα... το φεύγουμε από ελλάδα. Και στην πρώτη σελίδα μ μεγάλα γράμματα : Εχεις εκατομμύρια λόγους να φύγεις και 2 για να μείνεις.

Η κατάσταση - νοοτροπία δεν πρόκειται ν αλλάξει ούτε στην επόμενη γενιά. τυλάχισοτν 2 γενεές θα είμαστε μ αυτή την νοοτροπία. Αλλωστε πρέπει να σωθούν αυτοί που μας έφεραν ως εδώ. Αυτοί που αδιαφόρησαν... αυτοί που μαζί τα έφαγαν.

Και μην ακούω διάφορα ότι οι άλλοι φταίνε... οταν στο σπίτι σου δεν μπορείς να κάνεις κουμάντο τα οικονομικά σου πχ ειδικά όταν είναι καλά δεν σου φταίνε ούτε νεφελίμ ούτε ελοχίμ ούτε οι ευρωπαίοι ούτε το δντ. εδω εμείς (εσεις δλδ γιατί εδω δεν έχω ψηφίσει κανέναν από αυτά τα πολιτικα σκουπίδια) ψηφίζατε τις πρόωρες συντάξεις, χαιρόσασταν με τα διακοποδάνεια και όλα τα ωραία.

Οπότε τώρα φροντίστε τουλάχιστον να διώξετε τα παιδιά σας για να τα σώσετε από την χαβούζα και βρώμα αυτού του τόπου.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ξεχάστε το... δεν παίζει τέτοιο σενάριο.

1ον Ελλάδα δεν είναι μόνο η αθηνα αλλά και ο πειραιάς.

2ον Η θεσσαλονίκη βρήκε ήδη την πραγματική της ταυτότητα και ρόλο.

Από πρωτεύουσα της καφετέριας.... πρωτεύουσα της εξωστρέφειας... ελεύθερα καμπινγκ άπλυτων, γκεη παρελάσεις, και επισκέψεις τούρκων στο μουσείο ατατούρκ.

3ον. σταματήστε να κοροιδευετε την θεσσαλονίκη! από πρωτευουσα των βαλκανίων χωρίς συγκεκριμένη ταυτότητα... από ντουμπάι... η πρωτευουσα της ενέργειας, η πολιτιστική πρωτευουσα, από πρωτεουσα με την καλύτερη παραλία στην μεσόγειο κτλ κτλ κτλ.... καταλήξαμε και πάλι στην σίλικον βαλεη!

ρωτήστε πρώτα αν θέλει η αθήνα και μετά το συζητάμε. η καλύτερα ρωτήστε αν το θέλει η ίδια η πόλη... γιατί το μόνο που βλέπω τα τελευταία 40χρόνια είναι μια πόλη που το μόνο που κάνει είναι να γερνάει νομίζοντας πως είναι κάτι.

δεν παρά παρά μια απλή πόλη - παραπαίδι των αθηνών - ανάμεσα σε χωριό και μεγαλούπολη.... και αυτό είναι χειρότερο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

κυριάκο περιμένουμε να δουμε τι θα κάνεις. δεν θέλουμε διαπιστώσεις. οικονομικό πρόγραμμα έχεις; ή ισορροπίες μεταξύ δημοσίου και ιδιωτικού θα κάνεις και στο τέλος μια από τα ίδια;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Γιατί είχαμε πρωθυπουργό που είχε έλεγχο της κυβέρνησης και δεν το ξερουμε ή δεν το παρατηρήσαμε; Θέλετε και παραδείγματα;

Ενα παραπάνω τώρα με τον αχρείο τώρα... τι μας κάνει εντύπωση δλδ. Οι περισσότεροι πρωθυπουργοί ειδικά οι πιο αχρηστοι χρησιμοποιήθκαν ως σημαίες από το εκάστοτε κρατικοδίαιτο κυβερνητικό καθεστώς για να έχουν την εξουσία.

και οι πιο άχρηστοι ήταν ο καραμανλής ο β με το υφος το βαρυγδουπο που έπειθε... και πλέον άχρηστος με διαφορά και χωρίς συναγωνισμό αλαίκσεις.

Η γιατί ειχαμε ποτέ κυβέρνηση ... μετά το 81 ... με τον μαστερ οφ ντισάστερ που να 'ελέγχει' σωστά το δημόσιο και το κράτος; (πριν το 81 ...δεν ξέρω...)

τι συζητάμε....

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
26/09/2017, 21:17

Επανημηλένα εχω πει πως πρέπει μπαρουφάκης, αλαίκσοις και κάποιοι άλλοι πρέπει να κάστουν στο σκαμνί και φυλακή. Μην τα ξαναλέμε...

Αυτό θα έπρπε να είνα το καθημερινό θέμα. Η ζημιά που έχουν κάνει...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
19/09/2017, 09:23

και που είναι το πρόβλημα; αμα έχεις έναν ολόκληρο 'στρατο' από χαφτες και ηλίθιους λογικό είναι το fake να είναι καθημερινότητα. Η γιατί εχετε δει πολλές φορές αλήθειες σ αυτό τον τόπο; δλδ ντύσαμε τώρα το ψέμα με την έννοια fake είδηση και άλλαξε τπτ και έγινε πρόβλημα που λύνεται;

και απλό είναι ότι αν είναι είδηση βάλτε μια προδιαγραφή ώστε αν δεν υπάρχει η πηγη για τα στοιχεία θα μπορεί να είναι εκδικάσιμο και θα είναι ποινηκό αδίκημα. 'ελευθερώστε' και τις κρυφές δημοσιογραφικές κάμερες να δείτε τα πάρτυ που θα γίνουν...

ποινηκοποιήστε το ψέμα ανάλογα με την βαρύτητα του και τόλμα μετά να πεις ψέματα...

τι συζητάμε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

τωρα το πήρατε χαμπάρι; αυτό είναι γνωστό ότι θα φτάσει εδω και θα πάει και χειρότερα χρόνια πριν. την τελευταία μεγάλη προσπάθεια ενίσχυσης του αριθμού των συνταξιούχων ενώ παραλληλα την αποδυναμωση του εργατικού δυναμικού που έκανε "ο λεφτά υπάρχουν" που είσασταν του σεβ;

ξέρουμε την χρεοκοπία από το 2002 και έρχεται μετά την χρεοκοπία ο άλλος να μας πει ότι χρεοκοπησαμε....

τωρα έρχεται ο σεβ να μας πει κα΄τι που το βλέπουμε πριν από χρονια...

αυτό που η υπογεννητικότητα των ιθαγενών άρχισε να γίνεται πρόβλημα καραμπινάτο πριν από χρόνια και έρχονται αν μας το πουν 15χρόνια μετά...

το χειρότερο δε... μερικοί βραβεύονται κιόλας για την διαπίστωση και αφού έχει γίνει το γεγονός ή έχει παρει διαστάσεις.

τι συζητάμε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

δεν είναι ουτε βαριεστημένος ούτε χρειάζεται ανανέωση. ο ανθρωπος είναι ψυχικά άρρωστος. είναι για παρίθλψη κανονικότατα. μάλιστα σε ψυχιατρικές φυλακές γιατί είναι για τα κάγκελα κανονικότατα.

ούτε η τελευταία του δεθ είναι. σας το έχει πει ξεκάθαρα. από την στιγμή που κάποιος είναι εκλεγμένος μπορεί να κάνει ότι θέλει και να το πάει μέχρι το τέλος. τα 15% δεν μπορεί να έχεις λαική νομιμοποίηση ισχύουν για τους΄άλλους όχι για του φασιστες και τους καθεστωτικούς.

τι δεν καταλαβαίνουμε;

Περισσότερα | Σχολιάστε

ανικανοι πολιτικοί που επευθυνονται σε γίδια και έχουν το ελεύθερο να λένε ότι μπουρδα τους έρθει στο κεφάλι. παραόλα αυτά επιβιώνουν και πάιρνουν και τα εύσημα. δεν είναι μόνο τελικά δικό μας φαινόμενο αλλά εμείς κατέχουμε την πρωτιά.

μεταξύ μας ερτογάν να σου πούνε πάμε σε μία άλλη συνθήκη που η τουρκία είνια μιασή μάλλον θα δεν θα σου αρέσει.

προσωπικά προτεινω να πάτε πίσω στην τάκλα μα καν από εκεί που ήρθατε. ετσι και αλλιώς παρίσακτοι είσαστε εδώ και μόνο προβλήματα δημιουργείτε. ασε που κανείς δεν σας δουστάρει απ όποια μεριά του ορίζοντα και να κοιτάξεις.

Περισσότερα | Σχολιάστε

100 στους 100 μιλάνε για μια επένδυση ξεπούλημα και δεν έχουν διαβάσει καν την συμφωνία.

99,9 στους 100 δεν έχουν παρακακολουθήσει μια φορα τουλάχιστον μια σοβαρή συζήτηση για την επένδυση.

οι 2 προηγούμενες κατηγορίες ξέρουν να κρίνουν πολύ καλά την επένδυση.

διαβάστε κανένα άθρο από την greenpeace για την ζημιά του λιγνίτη σκεφτείτε απλά ποια είναι η δεή και μετά βάλτε την ζυγαριά έτσι δοκιμαστικά.

το πρόβλημα δεν είναι η επένδυση. το πρόβλημα είναι αλλού και ξερουμε όλοι πιο είναι. ξαφνικά μας έπιασε ο πόνος, ο πατριωτισμός κτλ κτλ όταν 99 στους 100 είναι με το να ψοφίσει η γίδα του γείτονα.

ειπαμε αυτός ο τόπος θα σαπίσει από το ψέμα...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ε εκφραση οι δανειστες επέλεξαν για την ελλάδα την συνταγή λιτότητας είναι λάθος....

παλιά δλδ οι δανειστές επέλεξαν την συνταγή της ασυδοσίας και κάντε πλιάτσικο στα δενεικά;

αντε με το κεε και τον ακατονόμαστο...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ουτε φιλελές είναι ούτε συτημικός είναι. ασχετος και ψυχολογικά άρρωστος είναι. απλά αυτά του είπε ο τσάκος να πει αυτά είπε. αφού τπτ δεν μας βγήκε τώρα θα παίξουμε αυτό το χαρτί... τις επενδύσεις. θα πουλήσουμε και ότι δεν είναι δίκαιη η επένδυση και γεια σας. για τα ματια θα κάνουν 1 2 όσο γίνεται neutral 'επενδύσεις' κοινώς για τα μάτια και είμαστε οκ αλλά σε βάθος χρόνου ... να κρατικοποιηθούν.

ολα τα υπόλοιπα από δημοσιογράφους μέχρι κυβέρνηση , νερό και αλάτι και όλα καλά. αλλωστε ο εύκολο να ξεγελάσεις τον πιο ηλίθιο λαό του κόσμου. μάλιστα στο τέλος θα ζητάνε και τα ρέστα.

ο μόνος φόβος του ακατονόμαστου είναι το ειδικό δικαστήριο. κατ άλλα ο 1ο στόχος παραμένει στόχος. ποτέ μην το ξεχνάτε αυτό... βενζουέλα φτώχια έξοδος από το ευρώ. και να θυμόσαστε ποντάρει πολύ στην 'αγανάκτηση' των εταίρων και στο απροχώρητο και στο χάσμα που μεγαλώνει και θα μεγαλώνει σε σχέση με τους υπόλοιπους εταίρους. αυτό το πράγμα της εξόδου ποτέ δεν εφυγε από το τραπέζι. ολα τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση , και να δουλεύουν τον κόσμο.

μην ψαρώνετε απατεώνας και ψυχικά άρωστος ξεκίνησε έτσι συνεχίζει. το αν φύγουμε από ευρώπη που θα πάμε είναι το επόμενο μεγάλο ψέμα που είπε... απλά για να ηρεμησει τα πάντα. τι περιμένατε να σας πει ότι θα λιώσετε και με δόλο θα σας κάνω να θα παρακαλάτε να βείτε από την εε;

το ξαναλέω δεν ξέρετε με τι εχετε μπλέξει. οσοι έστω και λίγο δεν τους έχετε ζήσει απ έξω δεν ξέρετε! αν ήταν στο χέρι τους είχαν μαζί τους στρατό και αστυνομία θα το έιχαν κάνει ήδη βενεζουέλα. να διαβάετε καλά αυτά που που σας λέει ο καθεστωτικός. μην τα περνάτε ένα ξεσκόνισμα μόνο...

και θα με υποχρεώνατε να του μεταβιζάτε τα παραπάνω...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ποιος Δήμος Παύλου Μελά ρε παιδιά; Της Σταυρούπολης δεν είναι;

Πάντως κάθε χρόνο μαζεύνται οι κουμμουνιστές εκεί... κάνουν εκδηλώσεις... καντίνες ψησταριές.... ομιλίες κκε ... και κάτι ροκ συγκροτήματα τυ κόμματος προφανώς... και κάνουν επανάσταση....

εγω το λέω εκδηλωση : ΚΑΝΤΙΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Εχω την εντύπωση πως για πρωτομαγιά πάνε στηνουν σούβλες και τραπέζια.

Η αλήθεια είναι ότι αν κάνεις το λάθος και περάσεις την εποχή των εκδηλώσεων της επανάστασης από βόρεια και στρίψεις για νεάπολη είναι σαν να περνάς από την κολάση. για κανένα 10λεπτο σίγουρα σε τσακιζουν οι οσμές από τα ψητά! ΚΟΛΑΣΗ ΛΕΜΕ!

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
28/09/2017, 12:43

Ναι

είναι ικανό να διαταράξει την ανέμελη κυβερνητική συνεργασία

μόνο όταν αποφασίσουν να εγκαταλείψουν.

εκεί για πλάκα (αν χρειαστεί) θα κατεβασουν 'νομοσχέδιο' για το αν η γη είναι επίπεδη και θα διαφωνήσουν και θα τελιώνουν.

αλλά δεν φαίνεται κάτι τέτοιο ... χαβαλέδες και πεινασμένοι απατεωνίσκοι είναι ...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ειπαμε να το ξαναπούμε για να το εμπεδώσουμε : τον τόπο αυτόν τον διοικούν οι αγιατολαχ της εκκλησίας και μουτζαχεντίν της αριστεράς έμεσα ή αμεσα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

το μόνο πρόβλημα για τα δάνεια είναι η εσωτερική υποτίμιση και ότι οι ιδιώτες αυτοί που σηκώνουν την κρίση δεν έχει δουλειά για να πληρώσει. λογικό ήταν ότι κάποιοι θα την πληρωναν την νύφη. όσοι επένδυσαν σε λάθος χρόνος με σκοπό ότι δεν θ αλλάξει τπτ την πάτησαν.

δεν νομίζω ότι κάποιος με 2 καταστήματα πουλώντας 100€ την βερμούδα ήθελε και τριόροφη μεζονέτα σε ακριβη περιοχή... επίσης κάποιος με εποχιακή δουλεια με τριόροφη μεζονέτα. γιατί μην μου πείτε ότι δεν υπήρχαν και αυτά; είμαι πεπισμένο ότι πάνω από τους μισους άπλωσαν τα πόδια έξω από το πάπλωμα.

και δεν ήταν μόνο αυτα. το χειρότερο ήταν ότι μαζί με την μεζονέτα αγόραζε και 2 αυτοκίνητα στους φοιτητές παιδια για να πηγαίνουν στο σχολή.

ξεχναμε εύκολα... δεν ήταν μόνο η μεζονέτα... μαζί με την μεζονέτα και τα 200τετραγωνικά είχε και πολλά γύρω γύρω στην ίδια περίπτωση που τώρα χάνει το σπίτι.

επίσης το να πάρω δάνειο να κάω δουλεια χωρίς να το αποπληρώνω και να ζω χωρίς υπερβολές δεν λέω είναι μια καλή επένδυση...

για ρωτήστε όλους τους αδίκους και δικαίως διαμαρτυρόμενους, πολιτικούς, και τραπεζικούς όταν έπαιρνες διακοποδάνειο, και αυτοκίνητο με 1€ και καθώς γυρνάς από την δουλεια σταμάτα ν αγοράσεις ενα σπίτι... στο πανεράκι έξω από την τράπεζα είναι τα δάνεια.... που ήταν όλοι αυτοί;

να σας πω εγώ που ήταν... χαχαχα τι τους είπαμε και τους γελάσαμε τους κοτόφραγκους και μας έδωσαν τα λεφτά.... γιατί δεν είναι μόνο τα σπίτια! είναι όλα μαζί...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
05/12/2017, 09:54

υπάρχει πρόταση που λέει πριν βιαστείς να μιλήσεις βουτα την γλώσσα στον μυαλό!

και επειδή τα ανθολόγια περί βλακείας έχουν ανθίσει πολυ περισσότερο από η τουλάχισοτν κοινή στοιχειώδης λογική λογικό είναι η καθε μποφίλου να τ ακούει.

δημοκρατία έχουμε αλλωστε! και το καντίλιασμα (λιντσαρισμα λεκτικό) είναι και αυτό μέσα στα πλαίσια...

εκείνο που λείπει είναι η αιτιολογία και η τεκμηρίωση από κάθε μποφίλου... γιατί λοιπόν θα πρέπει να έχουν όρια οι κράχτες;

ασυδοσία δεν θέλουμε; την έχουμε... όποιος ηλίθιος πετάει μια βλακεία την αναρτούμε... γιατί λοιπόν οι λοιποί να είναι πολιτισμένοι; ποσο μάλιστα όταν το σύνολο του όλων αυτών ανήκουν στο πιο ηλίθιο λαό - έθνος του κόσμου; τι μας παραξενεύει λοιπόν;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Καποτε πήγα για καφέ με ένα φίλο μετά από καιρό. Αφού πίναμε τον καφε μας στα εξω τραπέζια 'καθόταν' ένας τύπος μόνος του. Ειχε κάτι το ιδιαίτερο βέβαια. Μιλούσε στους στους περαστικούς, ήταν απροβλημάτιστος και πολύ χαρούμενος με ένα καρφωμένο χαμόγελο.

Τον παρατήρησα για λίγο σκέφτηκα πως σε μία τέτοια κοινωνία είναι δύσκολο να επιβιώσεις αν δεν έχεις background αναλογο. Από την άλλη όμως τον είδα τόσο ευτυχισμένο που λίγους ανθρώπους βρίσκεις να μπορούν να ζήσουν ακόμη και την στιγμή.

Δεν θέλω να επεκταθω περισσότερο ... νομίζω καταλάβαμε τα περι τι κατάστασης ... μόνο ένα ερώτημα να θέσω. Ποιος άλλος μονίμως τελευταία κυκλοφορεί τόσο χαρούμενος;

ας μην πούμε περισσότερα... νομίζω οι ειδικοί καταλαβαίνουν πολυ περισότερα απ όσα βλέπουν και ακουνε τ αυτιά μας...

αν κάποιος βέβαια έχει την λίγη τσίπα δώστε το να το διαβάσει , ίσως αν έχει απομείνει κάτι τουλάχιστον και σταματήσει να είναι για λύπηση. όχι τόσο γιατί ακούει τα εξαμαξ καθημερινα με αυτά που κάνει αλλά γιατί τον εκμεταλεύονται οι φίλοι τος. και δεν έιναι ηθικά σωστό να εκμεταλεύσαι ανθρώπους σε τέτοια κατάσταση...


Περισσότερα | Σχολιάστε

ελα παπασκα... δημούλη που είσαι; πως πάει ο φασιστοσοσιαλιμός; βγαλε μια ανακοίνωση φασιστάκο!

να του το μεταβιβάσει κάποιος παραλώ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο ελληνικός λαός δεν ήταν ποτέ ορθόδοξος ήταν ανενημέρωτος, παραπλανημένος και αμόρφωτος. Αλλά αυτό θέλετε. Προσκυνητές παρά σκεπτόμενους ανθρώπους. Για διορίζετε παπαδες και όχι ιατρικό προσωπικό και ειδικά γιατρούς. Σας βολευει 9χιλ παπάδες και 3χιλ γιατροί και ο κόσμος να προσκυνάει εικόνες.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Θα κανουμε επανάσταση. Δεν θέλουμε τις πετρελαιακές της γαλλίας των τοκογλύφων... θα πάμε βενεζουέλα ... θα στείλουμε τους καρανίκες... να πάρουν τεχνογνωσία από τον μαδούρο και θα βγάλουμε τα πετρέλαια μόνοι μας με τους φωτόπουλους!

πιο το πρόβλημα δλδ;

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΘΒ000

Τα γκισε της τράπεζας ήδη περιορίστηκαν και κάποτε πιθανότατα δεν θα υπάρχουν παρα μετρημένα. Βέβαια κάποτε είχαμε και 19 τράπεζες (όχι που δεν θα έσκαγε χρεοκοπία...) αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...στην ελλάδα βέβαια μην ανησυχείτε αυτά δεν έχουν επιπτώσεις. Τους κάνουμε όλους συνταξιούχους! Ε θα βγει καμια κυβέρνηση πάλι σοσιαλιστικοαριστερή και όλοι βουρ στον πατσά της συνταξιοδότησης για τα ψηφαλάκια. Αλλωστε ο τραπεζικός τομέας το 90 % ήταν ειδικού καθεστώτος συνταξιοδότητης. Μην ανησυχείτε για την ελλάδα λύσεις έχουν οι πολιτικοί... εγω ανησυχω για τα παιδιά μας... γι αυτό και σας είπα να τα διώξετε.

Περισσότερα | Σχολιάστε

το 85% δεν βλέπει ανάπτυξη και σωστότερα ΔΕΝ θέλει ανάπτυξη!

Αν του πεις τι πρέπει να γίνει θα σου πει αστο καλά είμαστε και έτσι. Εμεσα θα στο πει... θα σου ναι σωστά δίκιο έχεις ... και όταν πάει να ψηφίσει θα βρει το μεγαλύτερο ψεύτη... θα στο παίξει βολεψάκιας και τα σχετικά.

αλλωστε ... όταν πάνω από το 50% είναι κρατικοδίαιτοι, φασιστες, καθεστωτικοί και περιμένουν από τον μπαμπακούλη κράτος (μην απογαλακτισμένοι) τι περιμένετε;


Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
11/08/2017, 10:35

όχι μόνο θα προλάβουν τις κάλπες μέχρι και που θα ξαναβουν κυβέρνηση...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Εγω θα εστιάσω στο "πλαίσιο καθημερινής επιβίωσης".

Ναι λοιπόν συμφωνούμε ότι έγιναν πιο δύσκολα μιας και σύριζα μοιρασε την φτώχια, φορολόγησε τον ιδιωτικό τομέα ως εκεί που δεν πάει... εβαλε το κερασάκι στην τούρτα σ αυτό έκαναν οι προηγούμενοι.

οσον αφορά την καθημερινότητα αυτή σήμερα είναι ακόμη πιο δύσκολη όχι βέβαια ότι ήταν πιο ευκολη. ξεκινώντας λοιπόν απο το βασικό το καλάθι της νοικοκυράς! αυτό ανέκαθεν ήταν ακριβό στην ελλάδα. Για να καταλάβουμε το σημερινό μέγεθος είναι μια τριμελής οικογένια στην ελλάδα είναι μία πενταμελής στην γερμανία. προιόντα τα οποία είναι 1 2 ώρες μακρια από την παραγωγή τους στην ελλάδα πωλούνται πιο ακριβά απ ότι στην γερμανία. και πολλά άλλα παραδείγματα τέτοια...

κάποτε μας πουλούσαν παραμύθι ότι φταίνε τα μεταφορικά. μετά μας φταίνε οι φόροι... πάντοτε φταιει κάτι... και άλλο ένα παράδοξο στο ελλαδιστάν. ποτε οι τιμές δεν έπαιζαν με κανόνες αγοράς. ζήτησης και προσφοράς. ποτε ανταγωνισμός. όλα αυτά είτε επί εποχής κρίσης είτε και τις εποχές των παχιών αγελάδων.

θα μείνω μόνο σ αυτό μην πούμε για γεωγραφικές πίτες κτλ.

μεταξύ μας... αν τα ξένα web shops πουλούσαν και λεμόνια (αν και στα κοντά είναι να το κάνουν) από εκεί θα τ αγόραζα...

με 1 κουβέντα η καθημερινότητα στην ελλάδα ακόμη και τις εποχές χωρίς κρίση ήταν πάντα πολύ ακριβή. κάποτε είχαμε δανεικά λεφτά. τώρα δεν έχουμε δανεικά λεφτά αλλά έχουμε πολύ φορολογία και ανθρώπους που δύσκολα επιβιώνουν. όλα τα παραπάνω ποτέ δεν είχαν άμεση σχέση με κανένα μνημόνιο αγορές και ομόλογα...

ποτέ δεν είμασταν μια κανονική χώρα και ποτέ δεν πρόκειται να γίνουμε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ετσι τα συμφέροντα των λαών μας... δλδ τα δικά μας του καθεστώτος και ο λαός ας πεινάει.

οπου συνταγματάρχης, χούντα, καθεστώς τσιμουδιά οι φασίστες του κκε. όπου ευρώπη και αμερική και οτιδήποτε δυτικό τους ενοχλεί!

Περισσότερα | Σχολιάστε

με απλά λόγια αυτά τα έχουμε ξαναπεί :

1. ο 1ο στόχος είναι στο να γίνουμε κούβα η βενεζουέλα και να βγούμε έξω από την ευροζώνη. αυτρό δεν έφυγε ποτέ από το τραπέζι. το ξαναλέμε.

2. θέλουν καθεστώς. αυτοί να κάνουν τον δικτάτορα τον τσαουσέσκου και οι λοιποί στην πείνα. το ξαναλέω έχετε δει ποτέ να διαδηλώνουν εναντίον των καθεστωτικών; ποτέ! αυτό θέλουν.

3. οσον αφορά τα αντίμετρα δεν χρειάζεται τόση ανάλυση. το λένε οι ίδιοι με απλά λόγια. προτεραιότα οι φτωχοί. θ αυξήσουμε τα σισίτια. ξεκάθαρα... όλα τα υπόλοιπα είναι ψιλά γράμματα γι αυτούς... ποιες τράπεζες και διάφορες οικονομικές αναλύσεις. όλοι στο σισίτιο και στις ουρές! δεν σας λέει τπτ ότι έχουμε τόσες αποποιήσεις κληρονομιάς;

και μην ξεχνάτε.... ήδη τα σισίτια είναι στα σχολεία. ήδη τα κουπόνια κυκλοφορούν. ήδη ολοι μαζί μπορούμε και με την βοήθεια του διαδικτύου... μαζί φυσικά και η εκκλησία. όλοι αυτοί θέλουν την χώρα βενεζουέλα...

δώστε το να το καταλάβει ο κόσμος. όχι οι οικονομικοί αναλυτές ή τέλος πάντων 2 λίγο ψαγμένοι.

Περισσότερα | Σχολιάστε

στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν πάμε με την μεθοδο εις άτοπον απαγωγή. ας αρχίσουμε αξιωματικά για να πάμε στο παράδοξο που είναι η καθημερινότητα μας.

θα ψηφίσει το 20% ο σκληρός πυρήνας ο κρατικοδίατος. αυτό που έχει άλλωστε ο σύριζα. αυτοί δεν θίγονται. όλοι οι υπόλοιποι πάνε ανάλογα με το αφήγημα (για να είμαι τρέντις χρησιμοποιώντας την τρέχουσα ορολογία).

μπορεί να μας πούνε πάλι .. .αυτή την φορά θα τους σκίσουμε όλους τους κακούς μπορεί να ξαναπιάσει. μπορεί να μας πουνε αντί να πληρώνετε φόρους θα σας πληρώνει φόρους το κράτος επειδή είσαστε πολίτες της μπανανίας... ότι δλδ μπορείτε να φανταστείτε... και φυσικά το καλύτερο αφήγημα θα πιάσει.

προσωπικά εχω εμιστοσύνη στον πιο ηλίθιο και αμόρφωτο λαό του κόσμου. και δόξα τον παντοδύναμο... ουρακοτάγκους έχουμε πολλούς! και είναι οι περισσότεροι!

Περισσότερα | Σχολιάστε

στην ελλάδα όλα είναι εφικτά γιατί απλά όλη η χώρα ζει σε άλλη πραγματικότητα.

το πιο απλό παράδειγμα. βαπτίζεις την νύχτα μέρα και τουλάχιστον οι μισοί σε πιστευουν ανετα.

και γενικότερα αν ψάξεις σε όλη την ελληνική κοινωνία η κανονικότητα και η κοινή λογική απουσιάζει ακόμη και στα πιο απλά πράγματα της καθημερινότητας. τώρα που έχουμε εμπλέξει σ αυτή την νοοτροπία και την δημιουργική λογιστική σιμίτη... ποιος μας πιάνει...

δεν το βλέπετε αλλωστε;

Περισσότερα | Σχολιάστε

αυτοί που δουλευουν τον μισό χρόνο τις μισες ώρες; θέλουν διορισμούς, αυξησεις και όχι αξιολόγηση; όχι ότι είναι εύκολα κάποια πράγματα και γι αυτούς αλλά από εκπαιδευτκό μόνο ακούς αυξήσεις, όχι αξιολόγηση και διορισμούς... τπτ άλλο... τ αλλα απλά τους είναι αδιάφορα...

για βάλε τους μαθητές να κάνουν αξιολόγηση τον δάσκαλο και τον καθηγητή; ποιος έχει τα 'κότσια' να το δεχτει αυτο να δούμε και πόσα απίδια χωράει ο σάκκος;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Με βάση τα δημοσκοπικά και τις αναγωγές η βάση που παίζει ο σύριζα είναι άνετα 20%. το 5% είναι απλα σκορπισμένοι. Με προοπτικές πάντα και μόνο ανόδου. Οι παραπάνω είναι ο σκληρός πυρήνας του κρατικοδιαιτισμού.

Ο λοιπός κρατικοδιαιτισμός , φασισμός κτλ που εχει μάθει και 'γουστάρει' ο ελληνας είναι πολύ πάνω από 30% ( συν 30%). αυτοί θα διαλέξουν τον κρατικοδίαιτο την ώρα που θα έρθουν οι μπανάνες.

Οσο και γραφικός και να γίνονομαι θα το λέω συνέχεια. θέλει 2 γενεές τουλάχιστον για να ξεβρωμίσει ο τόπος από αυτή την νοοοτροπία.

Περισσότερα | Σχολιάστε

φορολογήστε και άλλο τις επιχειρήσεις και ειδικά την συγχρονη τεχνολογία της πληροφορικής. μειώστε το αφορολόγητο και άλλο. διώξτε τους νέους από την ελλάδα... και στο βάθος έρχεται και η σύγχρονη τεχνολογία να συμβάλει....


και παπά κοιτά λίγο στην γωνία να δεις αν έρχομαι...

και επιτελους παπα το ξέρουμε εισαι ένα καλο πιστό σκυλί του κουμμουνισμού μας το απέδειξες. μην βγάζεις άλλα αντισυνταγματικά νομοσχέδια. γίνε μια φορά χρήσιμος στην κοινωνία ...

θα ήμουν υποχρεομένος αν κάποιος του μεταβίβαζε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ετσι αλαικσοι... πάμε γερά...

μείωση αφορολογήτου έρχεται, νέο χαράτσι κτηρίων κτλ κτλ... έρχονται τα εύκολα.

'τρελογιατροί' δεν υπάρχουν σ αυτη την χώρα να τον κλείσουν μέσα;

Περισσότερα | Σχολιάστε

δεν θέλει ούτε πολιτική λύση ούτε μπορεί να την πετύχει ο ανίκανος. θέλει ν αγανακτήσουν οι ευρωπαίοι και να μας κάνει βενεζουέλα. αυτός είναι ο αρχικός στόχος αυτό κάνει. γιατί για να πετυχει τα δανεικα της ρεμούλας όπως ο εοκ και νατο το ιδιο συνδικάτο ας το ξεχάσει.

δεν θέλει τπτ περισσότερο τπτ λιγότερο... ποντάρει στην καταστροφή της χώρας γιατι νομίζει ότι θα κάνει επανάσταση.

δεν παρακλίνει ούτε αυτος ουτε οι άλλοι απατεώνες από τον αρχικό στόχο...

Περισσότερα | Σχολιάστε

όπως έχει ειπωθεί , εγώ απλά θα το επαναλάβω...

αυτός ο τόπος θα σαπίσει από το ψέμα!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ασε είδαμε και την πρώτη φορα διαμαρτυρόμενους. αν έρθει αυτό 'πράμα' εδώ κανένα αντίγραφό παραποιημένο θα είναι. όσο και να θέλεις να είσαι ανοιχτός ή καλοπροέρεαιτος δεν γίνεται.

1ον έχουμε αποδείξει ώς σύνολο ότι ξένα προιόντα τα παραποιούμε για να κάνουμε την πάρτη μας και το συμφέρον μας και μόνο

2ον δεν είμαστε όριμοι για τέτοια πράγματα. δεν μας το επιτρέπει η παιδεία μας.

3ο για καμιά αρπαχτή θα γίνει το ρεύμα αυτό ή καλύτερα το πράμα για να περάσουν κάποιοι καλά

κοινώς την βάψαμε. δεν θέλουμε άλλο παπάντζα!

Περισσότερα | Σχολιάστε

έκθεση στο σχολείο νομίζει ότι γράφει και κάνει έκθεση ιδεών; τι περιμένει ο ηλίθιος να του βάλει και βαθμό ο νταιλμπλουμ;

τσακο είσαι και με περικεφαλαία! άκου ιδέες... καινούργιο πάλι αυτό...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ο αλέκσεις είναι μεγαλωμένος ως σταλινοφασίστας! το μόνο που μας έσωσε είναι ότι είναι απ΄οτους φλωρους και όχι από τους αυτούς του σκληρού πυρηνα που θα φτάσουν να ρημάξουν έως και να σκοτώσουν.

οταν ήρθε στα πράγματα επίσης κατάλαβε ότι έχει να κάνει και απατεώνες δίπλα του. οπως ο μπαρουφάκης που δεν πιστευει σε τπτ και ήθελε να κάνει παρά μόνο ένα πείραμα. εκεί κατάλαβε ότι δεν είναι έτσι όπως τα φανταζόταν. (κατι σαν το american history)

επίσης μεγάλο ρόλο έπαιξε και η αδιαφορία. ο κόσμος είναι αδιάφορος για το ποιος είναι εξουσία αρκεί να τους πεις δεν θα πληρώνεις πχ ένφια.

πλέον το πρόβλημα του είναι 1. τι θα πει για όλα αυτά εφ όσον τον βάλουν στο σκαμνί. αυτό προσπαθεί ν αποφεύγει. κατ άλλα όλα του είναι αδιάφορα έως άγνωστα. αυτό είναι το μόνο που προσπαθεί να φτιάξει.... (με βάση πάντα το τελευταίο αφήγημα) ότι δήθεν κάνει επενδύσεις.. το προφίλ του. από πίσω όλοι οι άλλοι δουλεύουν για κάτι άλλο.

μην ξεχνάτε... ο αρχικός τους στόχος παραμένει ο ίδιος και δεν έφυγε ποτέ από το τραπέζι. από την στιγμή που δεν το κατάφεραν γυρίζοντας τον διακόπτη θα το κάνουν σιγα σιγα με την εξαθλίωση του τόπου και σπέρνoντας τον 'φόβο'...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Βεβαια υάρχουν κάποια θέματα. Οι περισότεροι νομίζουν ότι ανήκουν στην αστική ταξη που αντιμάχεται ο σύριζα στην λεγόμενη αστικη δημοκρατία καλό θα είναι να υπάρχει ένας διαχωρισμός περι τίνος πρόκαιται όταν λέμε μικρός μεσαίος αστικη δημοκρατία κτλ

χτες πόσταρα στο άρθρο : ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ› ΦορολογικάΤαξικό μίσος! Εξολοθρεύουν τη μεσαία τάξη μέσω της εφορίας

τι είναι μεσαία τάξη... μεσαία τάξη δεν είναι ο μαγαζάτορας. ουτε η αστικη δημοκρατία που μαχεται η σύριζα. μην μπερδευουμε την εξολόθρευση του εε του μικρού μαγαζιου και ενός της μεσαίας τάξης.

και να θυμόσαστε πάντα και κάθε μέρα. με αυτούς ακόμη δεν έχουμε δει τπτ! είμαστε ακόμη στην αρχή.

ας περιμένουμε να δούμε το επόμενο crash. αργα η γρήγορα θα έρθει. το 1ο το είδαμε στο καστελόριζο.... έρχεται και 2ο.

Οσο θα μας δουλεύει ο πράμα που λέγεται πρωθυπουργός μαζί με τον τσάκο ότι είμαστε μενουμευρωπαίοι τόσο οι άλλοι θα σκάβουν καθημερινα την έξοδο από εε κτλ. μην ξαχνάτε ο ο 1ος στόχος ποτέ δεν έφυγε από το τραπέζι. Το μόνο που τους προβληματίζει είναι το πως θα διώξουν την ευθυνη και την ρετσινιά από πάνω τους...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ολα είναι στον σωστό δρόμο όπως τα λέγαμε από την αρχή. Αφού δεν μπόρεσαν να κάνουν την επανάσταση με 'μπαρουφάκη' (και φυσικά ειδικά δικαστήρια και φυλακές δεν θα δούμε) το επόμενο πλαν είναι να γίνουμε βενεζουέλα. Συσπείρωση γύρω από το δημόσιο για διάλυση του ιδιωτικού. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Φτωχοποίηση και ένα κομάτι ψωμί για τον λαό για να μας στηρίζει και εμείς την εξουσία. Και στο βάθος δραχμούλα (και όχι 1:2 φυσικά) κρίση και έξοδος από την εε.

και η πραγματική κρίση θα έρθει σε βάθος xρόνου όταν τα ράφια στο γκέτο των σουπερ μάρκετς θα είναι άδεια. αυτό είναι η κρίση και το κριτήριο για το τι θα γίνει... προς το παρόν όλοι βολεύονται και όλα είναι μια χαρά.

Ψαρώσατε ακόμη μία φορά επείδη είπε το πράμα που λέγεται πρωθυπουργός ότι θα θα βγούμε στις αγορές και θα κάνουμε επενδύσεις;

Μα σας το είπε ο πολάκης ότι ακόμη δεν είναι δικό μας το κράτος. και πόσα άλλα σας λένε κάθε μέρα...

Περισσότερα | Σχολιάστε

είμαι περίεργος ο ggeorgan έλεγε τα ίδια και με σαμαροβενιζέλους;

δεν υπάρχει πολυαγαπημένη χώρα. υπάρχει μόνο πολυαγαπημένη μου τσεπούλα. μετά την πλήρη απομυθοποίηση της κεντροαριστεροδεξιας και όλων αυτών των δήθεν πολιτικών και ιδεοληπτών και σωτήρων ακόμη αυτοπαραμυθιαζόμαστε.

και όπως λέεο ο ggeorgan όπως σε ένα σπίτι - γάμο για να είσαι καλός νυκοκύρης δεν ξοδευεις περισσότερα απ όσα βγαζεις (ότι λέει ο σόιμπλε δλδ) καλό θα είναι το ίδο να κάνει αυτή η χώρα. αλλά ξέχασα συγνώμη σ αυτή την περίπτωση δεν ισχύει το οικογενειακό δίκιο μπροστά στο ότι π\ρέπει να εφεύρουμε έναν απόλυτο κακό που θέλει το κακό μας...

λυπάμαι αλλά έτσι μίζερη θα συνεχίσει γα πολλά χρόνια ακόμη αυτή η χώρα. καλό θα κάνετε να 'διώξετε' τα παιδιά σας για πάντα έξω. όπως το ίδιο σκοπευω να κάνω και γω. θα μας ευγωνομονουν!

Περισσότερα | Σχολιάστε

να λοιπόν που επιβεβαινόμαστε όλοι όσοι από την αρχή λέμε ότι αν δεν τους έχετε δει -ζήσει έστω και απ έξω έστω για λίγο τι είναι δεν ξέρετε με τι έχετε να κάνετε!

μην ξεγελιέστε όμως. καμία μετάνια κανένα ενδιασμό δεν έχουν. το αρχικό σχέδιο είναι και παραμένει στο τραπέζι! τα δήθεν δεν ξέραμε, λάθος επιλογές, θα βγαίναμε από την εε και που θα πηγαίναμε σε άλλο γαλαξία, αυτού του πράγματος που λέγεται πρωθυπουργός, έχουν να κάνουν με πράγμα και μόνο!

να σώσει το τομάρι του. η με τις μετάνιες που θα κάνει θέλει να γυρίσει το παιχνίδι ν ανέβει πολύ πιο πάνω από το 15% και θα γλυτώσει εξεταστική και φυλακή. γι αυτό και βιάζονται... το μόνο πράγμα που δεν τους ενδιαφέρει είναι η χώρα.

ο βαρουφάκης τους δίνει στεγνα για να σώσει το τομάρι του.ο αλέξης έχει γίνει και ο πιο κινέζος από τους κινέζους. όλοι οι υπόλοιποι έχουν λουφάξει... μόνο ο τζανακόπουλος ο χαζοχαρούμενος της παρέας κάνει δηλώσεις σαν να μην συμβαίνει τπτ.

και να δείτε στο τέλος με μετάνιες και μπανάνες θα την γλιτώσουν. έχετε την εντύπωση ότι όταν έρθει η μέρα για ψήφιση της εξεταστικής (αν γίνει εξεταστική) και μετά θα τους πάνε στο σκαμνί; μέχρι τότ θα έχουν ξεχαστεί όλα από όλους... εκτος αν φιλοτιμιθεί και παραιτηθεί... τον έχετε για τέτοιο?

Περισσότερα | Σχολιάστε

***Γεννήθηκε και μεγάλωσε με τα «ιδανικά» της φυλής μας...

Οπως έγραψε και ο Τατσόπουλος :

Είμαστε ο μοναδικός λαός που έχει κοινό αποδεκτό ήρωα τον άθλιο καραγκιόζη!

το άθλιος είναι δική μου προσθήκη... τον σιχάθηκα από την πρώτη στιγμή που τον είδα.... και δεν ημουν ουτε καν 5!

το δεν καταλαβαίνουμε λοιπόν;

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
25/02/2017, 20:34

Στο κρατικοδίαιτο καθεστώς που πατάει άριστα στον μίζερο και φοβικό ελληνάρα όλοι ανεξαρτήτου τοποθέτισης κυρίως όμως οι αυτο προσδιοριζόμενοι παπατζήδες αριστεροι έχουν βολευεί μια χαρά.

Είτε με καθεστώς μαδούρο είτε με καθεστώς ελληνικού σοβιετ η τσέπη γεμίζει και βολευονται. Νομίζεται ο δυ, λειτουργός η βολευτης είτε έιναι δεξιος είτε είναι κεε έχει καμια γκαίλα για την χώρα;

μην τρελένεστε.... ούτε οι ίδοι οι πολίτες ενδιαφέρονται για την χώρα αυτή.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ας σταματήσει επιτέλους η κοροιδία του κράτους των αθηνων και λοιπών φαντασιόπληκτων περί πρωτεύουσας των βαλκανίων. Εντάξει φτάνει η πλάκα την κάναμε 1 φορά 2 φορές αντε τρις 3 κατάντησε αηδία ποια.

Η θεσσαλονικη δεν ουτε συμπρωτεύσα ούτε ερωτική πολη ουτε μεγαλόπολη και άλλες τέτοιες αηδίες. Ειναι πλέον γερασμένη πόλη. Κάποτε που είχε παραγωγή και οι αριθμοί ήταν εξωπραγματικοί αναλογικά με το κράτος των αθηνών... αλλά αυτό ήταν κάποτε. Το κράτος των αθηνών δεν θέλει ούτε συμπρωτεύσες ούτε τπτ. Ολα τα συγκεντρωνει εκεί. να σταματήσουν αυτά περί υπουργείων βε , προσωνύμια όπως μακεδόνες, και γραφεία πρωθυπουργου και αλλες τέτοιες αηδιούλες...

η θεσσαλονίκη είναι το φτωχό παραπαίδι των αθηνών, ουδεμία σχέση με των πρωτεύουσα των βαλκανίων, και είναι μια πολή μεταξύ κομόπολης-χωριού και μεγάλης πόλης. αυτό είναι ακόμη χειρότερο γιατί δεν ξέρει τι ακριβώς είναι...

είναι ο πόλη με πολύ 'μαυρο' χρήμα, με πολλούς ελληνοπόντιους ρωσσοπόντους που ζουν αποκλειστικά με επιδόματα και μαυρο εμπόριο... η πόλη καφετέρια που βαρια βομηχανία της ήταν πριν απο λίγο καιρό τα καφέ... και πολλά άλλα καλά!

τα τελευταία 40 χρόνια ... εκτός απο ένα μικρό διάστημα ... τα 30χρόνια η πόλη αυτή το μόνο που κάνει είναι να γερνάει... αργα και σταθερα...

ας αφήσουμε τις αηδίες και την πλάκα περί πόλης 'πρωτεύουσας' και λοιπές ανοησίες όπως του ζορό να γίνουμε πολιτιστική πρωτεύσα να γίνουμε ντουμπάι, όχι να έχουμε δήμαρχο αυροκράτορα με ωραία παραλία, μία έκθεση που είναι 'διεθνής' και φιλοξενεί αποκλειστικά τις δέκο των φωτόπουλων... κτλ... και ξαφνικά θα γίνουμε ενεργειακή πρωτεύσα... έλεος!

τπτ προσωπικό με άρθρο και τον αρθρογράφο αλλά ως κάτοικος θεσσαλονίκης ζώντας την πραγματικότητα της καλό θα είναι να λέμε την πραγματικότητα της πόλης - χωριού και (επαναλαμβάνοντας για ν-οστή φορα και γίνω κουραστικός) ας αφήσουμε κατα μέρος τις πρωτεύουσες και τα ανύπαρκτα μεγάλα σχέδια ...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
27/07/2017, 09:40

Γελάτε... εχετε την εντύπωση πως δεν το έχουν σκεφτεί αυτό; Για μιλήστε με δυ όλων των βαθμίδων να δείτε που και πως στοχεύουν αυξήσεις...

κάποτε λοιπόν οι έτυχε να είμαι στον ίδιο χώρο με έναν που δουλεύει μισό χρόνο τις μισές ώρες... δάσκαλο. μεταξύ αστείου και σοβαρό το πέταξε... 'εμείς κανονικά πρέπει να παίρνουμε διπλό δώρο το καλοκαίρι γιατί καθόμαστε όλο το καλοκαίρι και δεν έχουμε τι να κάνουμε... με 1 φορά διακοπές που να καλύψεις 3 μήνες"

το βατράχι σατυρίζει και καλά κάνει και σάτυρα είναι ευπρόσδεκτη απ όπου και αν προέρχεται...

μόνο που τα 'επιδόματα σφραγίδας' και να το πάω λίγο παραπέρα , το να ζεις σε βάρος των άλλων με αλλυλεγύες , υπερ τρίτων κτλ είναι πολύ παλιά τεχνάσματα και καθόλου περίεργα στην μπανανία μας... θα έλεγα είναι η μίζερη καθημερινότητα του ελλαδιστάν.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Φυσικά και είσαι κορόιδο που πληρλώνεις. Οσοι δεν χρωστάνε είναι κορόιδα μεγάλα.

Να θυμηθούμε στην αρχή της κρίσης τους βοσκόπουλους που είχαν γίνει θέμα; Το ότι νόμιμα θα γεμίσουμε βοσκόπουλους;

Ολα αυτα είναι στην υγειά των άλλων. Οι περίπτωσεις οι δικαιολογημένες φεσώματος είναι λίγες. Οι περισσότερες είναι αστοχιες προσθέτοντας φυσικά και τα του εκ του πονηρού.

Η εχετε την εντύπωση ότι οι αριθμοί θα διαγραφούν; Φυσικά και όχι θα πληρωθούν! Πως; Οπως πάντα τα κορόιδα θα πληρώσουν!

Oπως επιπλέον πληρώνει τόσα χρόνια :

Ο παππούς από τον εβρο θα πληρώσει αυτους που δεν κόβουν εισητήρια στην αθηνα και στην θεσσαλονικη!
Ολοι θα πληρώσουμε τα νησιά να έχουν ρεύμα οι σαντορινη και η μύκονος για να φοροδιαφεύγουν και να περνάει καλά το τζετ σετ των αθηνων...
και πάει λέγοντας!

τι δεν καταλαβαίνουμε; ποιοι είναι τα κορόιδα;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Πρώτα θα γίνουμε βενεζουέλα και μετα ... βλέπουμε για εκλογές. ή μια καλή αρπαχτή και μετα μην τους είδατε. Τι δεν καταλαβαίτε;

μην τα ξαναλέμε.... εκλογές δεν έχει. πρώτα θα θα φτιάξουν το κράτος μαδούρο με διορισμούς , δάνεια, καταστρέφοντας τον ιδιωτικό τομέα. και μετά αφού έχουμε ψηφοφόρους εκλογές. αν δεν μπορέσουν να ταισουν μετά τον κόσμο .. ε κάνουμε και την πτώχευση της επανάστασης πάμε σε δραχμή να συνεχίσουν το ταισμα.

από την άλληαν δεν πετύχουν κάνουν μια γερή αρπαχτή και μην τους είδατε.

το ξαναλέω... μην ξεχνατε τον αρχικό στόχο. εκτός ευρώπης απομονωμένοι εξαθλιωμένοι χρεοκοπημένοι ....βενεζουέλα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

"Το προβλημα ισχυει και για τους μισθωτους"

Αυτό δεν μας ενδιαφέρει είτε έχουμε αστική δημοκρατία είτε κουμμουνισμό. Αυτοί είναι εργάτες εξιδικευμένοι ή μη ενα μισθό θα πάρουν και γεια σας! Το πόσο θα δώσει και σε ποιους εξαρτάται από το καθεστώς...

ο πόλεμος είναι μεταξύ κουμμουνιστών και μεσαίας τάξης (μεσαία τάξη δεν οι μικροί ούτε οι αστοί με εναν ας πούμε καλό μισθό) είναι το ποιοι έχουν την κουτάλα να το πω απλά και επιχειρματίες που βγάζουν ένα καλό εισόδειμα που μπορούν να το μετρούν περιουακά σε εξαψήφια και επταψήφια τουλάχιστον νούμερα.

είναι η αντίστοιχη τάξη της ροζ αριστεράς. είναι αυτοί που έχουν βγάλει από το λεξιλόγιο τους την λέξη πλουτοκτατία. Πιο αριστερά h λέξη πλουτοκρατία είναι απεταξάμην. Ειναι πιο παπαδίστικο το καθεστώς ... γιατί απολαμβάνουν όλα τα καλά οι κρατικοί ολιγάρχες χωρίς να έχουν κομπόδεμα... και επειδη δεν αλλάζουν ποτέ δεν έχουν λόγο να έχουν και το κομπόδεμα.

οι μικροί (όχι οι μεσαίοι) μην τους βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι είναι σαν τους εργάτες. και εργάτες είναι και αυτούς που λέγαμε τις προηγούμενες 10ετίες που είχαμε ανάπτυξη - επιχειρήσεις.... στελέχη...

αυτοι ολοι λοιπόν (οι εργάτες) με βάση τις φορολογικές δηλώσεις είναι το 75 του αεπ (ασχέτου κρίσης η όχι) και ποιο πλούσιοι της χώρας! οι κατα (πλειοψηφία) μικροί που είναι ραχοκοκαλιά της οικονομίας είναι το 4% του αεπ.

και με βάση τα τελευταία (μπορείτα να ψάξετε και να βρείτε τα στοιχεία) μπορούμε να καταλάβουμε ποιος πολεμάει μποιον ποιος έχει το πρόβλημα και ποιος δουλευει ποιον..

Περισσότερα | Σχολιάστε

όπως λέει ο αρκας...

η θρησκείες άρχισαν να υπάρχουν όταν ο πρώτος απατεώνας συνάντησε τον πρώτο ηλίθιο.

τι δεν καταλαβαίνεις;....

Περισσότερα | Σχολιάστε

με όποιους και να πας έχασες. απλα γιατί οι κοινωνία είναι που θελει μοντέλα σύριζα (κοινώς σανό).

εμείς που ζούμε ανάμεσα τους λέμε... καλύτερα λιοντάρια! απλά γιατί τα λιοντάρια παλευονται... ηλίθιοι όχι.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Σύμφωνα με την έρευνα, το 48%... η πρώτη παράγραφός τα λέει όλα.

με δοδομένο τα δημοσκοπικά και εκλογικά αποτελέσματα πάνω από το 50% πιστευει και ψηφιζει φυσικά, ότι με κρατικοδιαιτισμό - έως ολοκληρωτισμό θα λυθουν τα προβλήματα του.

τι δεν καταλαβαίνεις;...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Πως κανεις έτσι ρε Χρυσόγονε! Εσυ δεν μας έλεγες σε άρθρο λίγο πριν τις εκλογές... πως κάνετε έτσι ρε παιδια να δουμε τα πράγματα και μία άλλη σκοπια! Εκτός αν ήταν μέχρι να γίνεις καρεκλάτος.... αλλά χαλάρωσε λοιπόν και δες και συ τα πράγματα που πρότεινες από μια άλλη σκοπιά...

ας του το μεταβιβάσσει κάποιος να το θυμηθεί...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
17/07/2017, 09:25

Μην προπαγανδίζετε και μην διαστρεβλώνετε τα γεγονότα.

Οι παραπάνω κινήσεις των πολιτών είχαν ως στόχο 2 σημεία. 1ον να δροσίσουν τους ευεργέτες του ωστε να μην πάθουν θερμοπληξία μέσα στον καυσωνα. 2ον.στα μπουκάλια και κυπελάκια οι πολίτες είχαν γράψει ευχαριστήρια μυνήματα τα οποία τα έστελναν στους ευεργέτες του.

αν είχαν κάποιο θέμα οι πολίτες πολύ απλά θα τους πετούσαν στο κάδο όπως σωστά κάνουν σε άλλες χώρες. άλλωστε μόλς αρχίζουν να ανακοινώνουν και να κάνουν πράξη τις προσλήψεις στο δημόσιο όλοι θα τους προσκυνάνε πάλι...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ο ακατονόμαστος είναι απελπισμένος. δεν τα περίμενε ετσι τα πράγματα. νόμιζε πως όπως στο καφενείο σύριζα τα λένε έτσι θα λένε και έξω. σημαία αλέξης δεν έπιασε και ίδιος έπεσε από τα σύνεφα. φυσικα του φουσκώσαν τα μυαλά και γύρω του απατεώνες λίγο και αυτός να δείξει κουμμουνιστής καλό παιδί... ε δεν θέλει πολύ. 3 λαλούν και 2 χορεύουν.

προφανώς κατάλαβε και ίδιος με τρολιές πρωθυπουργιλικι δεν γίνεται. τώρα απελπισμένα προσπαθεί να κάνει μια επιτυχία πολιτική, την μία βγαίνει να πείσει με αφηγήματα ποσυσκαρφίζονται την επομένη τον διαψευουν τα γεγονότα. ελλεινότατος. ακι μάλιστα αυτή την επιτυχία την στοχεύει χρόνια τώρα. το χρέος. και φυσικά το αγορές.

εκεί να δούμε τι θα πάρει γιατί ότι του έχουν πει οι σύμβουλοι καρανίκες ότι θα πάρει με αυτά που κάνει την πληρώνουμε εμείς. και όταν λέμε εμείς εννούμε το 60 κοσμικό ελλαδιστάν που καταντήσαμε.

με μια κουβέντα όπως και να το βάλεις η αριστερά (βάζουμε και μια λεζάντα τώρα γιατί οι πελοπονήσιοι και οι αθηναίοι είνα ιτης λεζάντας και τίτλων) του τίποτα είναι ο ανύπαρκτος πολιτικός αλέξης του απόλυτου τίποτα θα τολ΄μησω να πω και του εγληματικού και με διαφορά μετά τον καραμανλή β.

Ψαχνοντας λοιπόν για την επιτυχία θα μας πάει μεχρι τέλους καταστρέφοντας ότι προλαβαίνει.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
14/07/2017, 16:51

Οσον αφορά το άρθρο :

Το 'όλοι μαζι μπορούμε' είναι κατι πολύ ωραίο ειδικά για τους αθηναίους που πίσω από κάτι τέτοια μπορούν να προβάλουν την εικόνα τους (το γνωστό να πουλήσουν μούρη) μιας και είναι γνωστό προτεραιότητα έχει το προφίλ και μετά η ουσία για την πρωτεύοσα. Συναδυαζόμενο αυτό με το γνωστό ότι η λεζάντα και ο τίτλος είναι κάτι πολύ μαστ για τους πελοποννήσιους.

η πραγματικότα είναι το τραγουδάκι που μάθαμε στο δημοτικό: ηταν ένα μικρό καράβι... σωθήκαν όλες οι τροφες... να τουμε ποιος θα ΦΑΓΩΘΕΙ....

Περισσότερα | Σχολιάστε

κάποτε πρέπει να τελειώνουμε με το κράτος νταβατζή!


Περισσότερα | Σχολιάστε

Παραθέτω λοιπόν το ίδιο λινκ με αυτό που πόσταρα στο άρθρο Μαυρίδη (μιας και το διάβασα 1o. Και επειδή γίνεται αναφορά στον πλάτωνα :

Έτσι βλέπω τον κόσμο Ε14: Πλάτων. Ένας πολύ γνωστός μας άγνωστος

http://www.youtube.com/watch?v=Tcm3YxR52fQ

καταλαβαίνουμε λοιπόν γιατί δεν μαθαίνουμε πλάτωνα στο σχολείο αλλά μόνο χριστιανισμό επανάσταση και κουμμουνισμό.

Περισσότερα | Σχολιάστε

οποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί ή ή ή ...παραιτείτε και πάει σπίτι του.

σε όλους, ακόμη και στον απλό τον κόσμο, ηταν γνωστό λιγο η πολύ το τι θα γινόταν.

βλέπετε τι ωραία που θέλουν να είναι εκεί και δείχνουν την ανικανότητα τους;

ο μονος ο οποίος εξαιρείται από τέτοια θέματα θέλει δεν θέλει οικονομικά κυβερνητικά είναι ο βόλτας ο μπαρουφάκης.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
26/07/2017, 00:18

θέλουμε φυλακές για τα 100δις ζημια στην οικονομία. οι πρωτεργάτες οι ηθικοί αυτουργοί όλοι.

στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για τουλάχιστον 30 χρόνια όλων αυτών που πήγαν να πάιξουν την χώρα στα ζάρια. όχι μόνο του σύριζα αλλά και κάτι απατώνες όπως δραχμαζάνηδες, δραχμαβίτσες κτλ

νομοθέτιση ώστε τα αντιδημοκρατικά κόμματα να μην έχουν δικαιωμα να συμμετέχουν στις εκλογές. κομματα που θέλουν να καταργήσουν δημοκρατία κοινοβουλευτισμό όπως κκε , χα. τα άκρα δλδ.

κατάργηση ασύλου και νομοθέτιση όποιος εκλεγμένος κάνει ζημιά στο κράτος θα τιμωρείται αυστηρότατα και με συνοπτικές διαδικασίες (όχι ειδικα δικαστήρια και πρέπει ν αποφασίσει η βουλή). Μαζί και με το παραπάνω πολιτικοί απατεώνες που άλλα λένε και άλλα κάνουν μετά τις εκλογές επίσης θα τιμωρούνται αυστηρά για υποκλοπή ψήφων.

νομίζω θα ήταν μια καλή αρχή για ν αρχίσει να ξεβρωμίζει ο τόπος... από φασίστες καθεστωτικούς, απατεώνες kai ασχετους.


Περισσότερα | Σχολιάστε

Αφού θα ψάρωνε ο κόσμος... μετά θα κάνατε δάνεια... ομόλογα και αφού όλοι θα ήταν ανετοι θα λέγατε : είδατε αμα κόβουμε εμείς 'χρήμα' θα είστε πλούσιοι. δεν θέλουν και πολύ οι ουρακοτάγκοι να ψήφιζαν πάμε σην νέα δραχμή.

σκοπός δεν ήταν η διευκόλυνση. σκοπός όλων αυτών το 95 ήταν η παγίδα ώστε να μην χρεωθούν την μετάβαση σε άλλο νόμισμα. αυτοί όλοι απλά θα έκαναν επανάσταση και πείραμα. Μην γελιόμαστε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

θα κάνει τα πάντα αρκεί ν αποδείξει ότι είναι πολιτικός το σούργελο. θα προσπαθήσει να διχάσει την ευρώπη. βέβαια θα φάει τα μούτρα του ξανά. καιρός να πάει σπίτι του ο αλητάκος και η συμμορία του...

Περισσότερα | Σχολιάστε

η ποινική δίωξη των υπουργών αν κριθεί ο οτι οι πραξεις τους βάλλουν κατά του δημόσιου συμφέροντος...

το άλλο με τον τοτό το ξέρετε;

το παραπάνω αφορά τα πολιτισμένα κράτη, υπέυθυνους πολίτικούς και πολίτες και ανθρώπους μορφωμένους και λογικούς. εδώ στην αμόρφωτη 6ο κοσμική μπανανία του μπαγκλαντές είναι απλά ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Αφου δεν το βγήκε το χρέος για να κάνει μεγάλη επιτυχία ο αλαίκσεις τώρα του βρήκαν νέο στόχο αφήγημα; Καλημέρα σας προσληφθήκατε; Σαν να φτάσαμε στις μπανάνες πολύ νωρίς. Για να δούμε τώρα τους ουρακοτάγκους!

και επειδή ξερουμε και το τέλος θα μας πουν ότι οι άλλες οι κακές υποχθόνιες καπιταλιστηκές δυνάμεις και συνομοσίες δεν τον αφησαν αντίθετα τον υπονόμευσαν!

εγω θέλω να δω πόσες προσλήψεις την ημέρα θα γίνονται. γιατί όταν γινόταν οι απολύσεις με ρυθμό 1000άτομα την μέρα ΜΟΝΟ στον ιδιωτικό τομέα έναν οκτώβρη θυμάμαι καλά δεν έπεσε ούτε ένα δάκρυ. για να δούμε με τι ρυθμό θα γίνονται οι προσλήψεις στο κρατικοδίαιτο καθεστώς της μπανανίας που 8 χρόνια 'κρίσης' έχει διαλύσει τα πάντα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

1. Καθυστερούσαν με σκοπό να εφαρμόσουν το το πλαν μπι. Αρα έχουμε α. Πρόκληση σχεδιασμένου 'ατυχήματος'. β. ήδη σχέδιο προς εφαρμογή στην καταστροφή.

2. Το σχέδιο ήταν κρυφό από τον κόσμο που υπεξαιρεσαν με δόλο την ψηφο του. Το να πουλάς πρόγραμμα θεσσαλονικης και να σχεδιάζεις έξοδο από το ευρώ έχει μια τεράστια απόσταση. αρα έχουμε ξακάθαρα απάτη.

3. αν έκαναν πίσω μπροστά στην καταστροφή παρόλα αυτά α. ζημιώθηκε το κράτος 100δις β. επιστρέψαμε και έχουμε έρθει στο σημείο που είμασταν πριν από το 95 γ. υπολογίζουμε και τις συνέπειες των καπιταλ κοντρολς που καθαρα δική τους ευθύνη με πρώτες υπογραφές του μπαρουφάκη και αλέξη.

και αν βάλεις νομικά και οικονομικά μαζί θα βγουν και πολλά άλλα.

θέλω να δω πόσο θα σταθεί στο ύψος του ο πολιτικός κόσμος και η δικαιοσύνη. η κάτω από το χαλί και αυτό; μπανανία πάλι; Για ν αρχίσουν να κυκλοφρούν άρθρα για την πραγματική ζημια και ν αρχίσουν να την ψάχνουν οι νομικοί μην κα΄θονται μόνο και μου το παίζουν και αυτοί σοβιέτ και να θέλουν να σώσουν το τομάρ τους μόνο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

φύτρωσε κατα λάθος όλη αυτη η περιουσία τα σπίτια κτλ κτλ.

παραδέχομαι όμως σταθερός κρατικοδίαιτος μασωνος!

Περισσότερα | Σχολιάστε

είπε ο ασπαζόμενος τον σταλινοφασιμό αμπαλαρισμένος πάντα από την 'ανθρωπια' και τον ισωπεδωτισμό της αριστεράς!

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
19/07/2016, 19:08

1ον αυτό δεν ήταν πραξικόπημα ήταν απλά ένα φιάσκο του ερντογαν.

2ον δεν χρειάζεται να μιλήσει ο ερντογαν μεσω διαδικτύου για καταλάβουμε ποια είναι η δύναμη του διαδικτύου. Ειναι γνωστή εδώ και αρκετά χρόνια (ως προγραμματιστης το ξέρω καλά)


3ον από όλο αυτό το φιάσκο εγώ κρατάω το ανέκδοτο :

μαθήματα δημοκρατίας από τουρκους! ο λαός του παιδομαζόματος των γεννοκτονιών κτλ διδάσκει δημοκρατία! έλεος...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Προσπαθήστε να μην διαβάζετε λάθος τις δημοσκοπίσεις και τ αποτελέσματα:

Από τα παραπάνω ποσοστά έχουμε : 45% είναι το σύνολο του κρατικοδιαιτισμού έως φασιμού στην ελλαδα.

δεν βάζουμε το ότι τουλάχιστον 50% στην νδ πιστυουν στον κρατικοδιαιτισμό (προσωπική εκτίμση αν κάποιος έχει άλλη εκτίμιση ας την πει).

20% καθαρόαιμοι ουρακοτάγκοι που περιμένουν τις προεκλογικές μπανάνες (να τα λέμε όπως είναι). Αυτό είναι σταθερο ποσοστό.

δεν υπάρχει καμία νίκη και καμία προοπτική. κρατικοδιαιτισμός μιζέρια επόμενο επισόδειο. Για να μην σας πω ότι ο ακατονόμαστος μέχρι που το γυρίζει και παίρνει και το 20% μέχρι τις εκλογές. λίγο ο οασθ λίγο οι μη κρατικοπιήσεις... και πολλές μπανάνες! ευκολάκι και το απέδειξε.

η ελλάδα ποτέ δεν ήταν κανονική χώρα και δεν θα γίνει ποτέ κανονική. δεν υπάρχει καμία νίκη απ όποια μερια και να το δει κανείς.

και για να το δείτε πιο σωστά χωρίς ποσοτα δες τε απλά τι υποψήφια κομματα υπάρχουν... δες τε την πρώτη εικόνα από τα γραφικά που παρουσιάζουν κάποιες κάρτες. ή ακόμη των εκλογικών αποτελεσμάτων. αυτοί που παίρνουν τα ποσοστά μεγάλα. βλέπετε κανένα σύγχρονο με το βλέμα στο πολύ μέλλον; μην τρελαθούμε κιόλας... ποια νίκη; εγώ βλέπω ΜΟΝΟ ΜΙΖΕΡΙΑ και ΚΑΤΑΝΤΙΑ!

Περισσότερα | Σχολιάστε

μην πειράζετε τον τσάκο το τσαλακωμένο πουκάμισο. κατ αρχήν το παιδί περνάει ένα δράμα αυτό το διάστημα και σεις τον κοροιδευετε...

γουστάρει την ντέλια αλλά αυτή ψυχρή τεχνοκράτισα - δολοφόνος φιλελευθερη του μιλάει για στόχους και αρθμούς. ο καημένος λιώνει και έχει φτάσει σε ακραίες καταστάσεις. μέχρι και στο μάθημα του θα την κόψει για να την έχει κοντα του ... και σπάσιμο θα την κάνει (να του δώσει σημασία; για ισπάσιμο;) με την άλλη την χάλια την γιοχανσον για να του δώσει λίγη σημασία ...

και έρχεστε τώρα όλοι να κοροιδέψετε τον ερωτευμένο τσάκο μας (το τσαλακωμένο πουκάμισο) με την διαπραγμάτευση την επανάσταση και διάφορα τέτοια ανευ σημασίας πράγματα...

ελεος λίγο αλέξη τσίπ(ρ)α δεν διαθετετε...


Περισσότερα | Σχολιάστε

Ειπε κανείς τπτ; ΟΣΕΘ ΑΣΙΘ; μερικά βολέματα ο λογαριασμός στον συνήθη υποπτο και λύθηκε το πρόβλημα!

Περισσότερα | Σχολιάστε

καγκελάριους θα δούμε; ή θα μάθουμε μόνο πολλά;

σ αυτό τον τόπο πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε και πολιτικούς καγκελάριους και χωρίς βραχιολάκι.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Προσωπικά δεν θα με πείραζε να έχουμε πολλούς καγκελάριους (χωρίς βραχιολάκι).

Αλλά αρχικαγκελάριος εσυ με τον αλέξη που ρίξατε και την ιδέα.

Επίσης στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και μη αποζημίωση βουλευτική.

Ελα μετά θα σου χτυπήσω την πλάτη με μεγάλη ικανοποίηση γιατί θ' αποδoθεί κάποια δικαιοσύνη.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τι χάπια παίρνουν εκεί στην ερτ;

Οπως οι παπάδες επινόησαν το κρυφό σχολείο και το πουλάνε τόσα χρόνια στην ιστορία ετσι και οι αρστεροί από το πες πες θα περάσουν στην ιστορία την αιματηρή μέρα που έπεσαν οι... 'διακόπτες' με νεκρούς!

ο απόλυτος παραλογισμός!

ετοιμαστείτε και επετίους καταθέσεις στεφάνων κτλ. τελικά ούτε σωστή ούτε αληθινη ιστορία δεν μπορούμε να γράψουμε σ αυτό τον τόπο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τους ξένους τους ενδιαφέρει να πετυχει το πρόγραμμα. Το πως τους είναι αδιάφορο ή αν θέλετε δευτερέον και σε πολλές περιπτώσεις ελάχιστης σημασίας.

Το να πετυχει σημαίνει ότι μπορούν να βγάλουν δείκτες ότι όλα πάνε καλά. το αδιάφορο είναι ακόμη πιο ξεκάθαρο γιατί δεν τους ενδιαφέρει το απλά το πως. Αλλωστε η σειρά προτεραιότητες και οι συμφωνίες όπως τα λεγόμενα 'ισόποσα' και όχι ισοδύναμα είναι ενα πολυ απλό και χαρακτηρισικό παράδειγμα.

Η δε τοπική κοινωνία μαστίζεται από το καρκίνωμα της μιζέριας της αρπαχτής και του βολέματος. Κάθε πολιτικό σκουπίδι που κυκλοφορεί (ανθρωποι που ούτε για τσογλάνια δεν θα τους έπερνε στην δουλειά κάποιος) πουλάνε φόβο και ελπίδα για να περνάνε καλά. αυτοί και οι κάστες που τους στηρίζουν.

αν προσθέσουμε και την αμορφωσιά το πράγμα γίνεται ακόμη πιο τραγικό.

και σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα των ζώων αν δεν κάνω λάθος. έχουμε τόσα πολλά γίδια που θα μπορούσε να συνιστά εθνική εορτή...

Περισσότερα | Σχολιάστε

μεχρι τότε δεν υπήρχε κανένα σχέδιο ούτε τέτοια σενάρια. και από την στιγμή που βγήκε στο προσκήνιο το σενάριο όλοι είπαν πως ήταν βλακεία. μάλιστα βγήκε στην φόρα αργότερα μετά τις εκλογές μετά το δημοψήφισμα. δεν τα ανακοίνωσαν αυτά πριν τις εκλογές ουτε οι μπαρουφάκηδες ούτε οι δραχμαβίτσες... μιλούσαν γενικά και αόριστα - πετώντας και κανένα πρωτογεννή παραγωγή - τόσο ώστε να φτάσουν στην καρέκλα - να πάρουν τις εκλογές.

αρα δόλος!

παρασκήνιο πολλά τα όποία δνε μπορει να μην δεν ήταν σε γνώση ειδικά του ακατανόμαστου. αρα έχουμε συνενόχους!

και το βασικότερο. εγινε ζημιά! έφεραν καπιταλ κοντρολς, φεσωθήκαμε τα γνωστά 100δις, πήγαμε πίσω 2-3 χρόνια και έχουμε και χειρότερους όλους μνημονίων και αγορές δεν βλέπουμε ακόμη.

ε κάποιοι δεν πρέπει να μπουνε φυλακη; τι πιο ξεκάθαρο! αλλωστε 2 καγκελάριους πρέπει να έχουμε σίγουρους τον ακατονόμαστο και τον μπαρουφάκη.

όσο για το άρθρο αξεραιτικό.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Μπες εσυ φυλακή μαζί με τον αλέξη και λοιπούς για τα κάπιταλ κοντρολς που είναι καθαρά δική σας ευθύνη από τους ψευτοτσαμπουκάδες και τις αρστερές παπάντζες προφανώς και να δούμε και παρασκήνια ποιος μεθόδευε 2α νομίσματα κτλ

Καγκελάριoυς να σας δούμε και τπτ άλλο και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων... και μετά άς στήσουν και μνήμειο πεσόντων δεν μας πειράζει καθόλου.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ετσι να δουμε καγκελάριους στην ελλάδα θέλουμε. αν παράλληλα φτιάξετε και το κράτος καλά θα ήταν...

Περισσότερα | Σχολιάστε

φαντάζομαι αυτό δεν πέρασε από το μυαλό σας για εσας τους ίδους κ. παππα(τζή)


Περισσότερα | Σχολιάστε

Εθνική συνεννόηση δεν μπορεί να υπάρχει. Με τέτοιες τακτικές, απόψεις πόλωση σε καμία περίπτωση. Ειναι θέμα παιδείας πάνω απ όλα. Και παιδεία δεν έχουμε ως σύνολο. Ετσι εκπαιδευτήκαμε και μεγαλώσαμε έτσι θα πάμε.

Αλλωστε ποτέ δεν είμασταν ενωμένοι ως λαός έθνος όπως θέλει το λέει καθένας και λέμε για να λέμε ότι στα δύσκολα οι έλληνες είμασταν ενωμένοι. Ποτε δεν ίσχυσε αυτό . στην απλή λαική απλά είμαστε παρτάκηδες!

Ποτε δεν είχαμε την έννοια του κράτους ούτε την καταλαβαίνουμε και καταλαβαίνουνμε περισσότερο γκαστερικού και τύπου του γκέτου και της κλίκας έννοιες. και όταν τις εφαρμόζουμε νομίζουμε πως κάνουμε κάτι άλλο διαφορετικό από τους άλλους.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
20/07/2017, 00:49

Εγω δεν θα το έλεγα τυχαίο. Η κατάσταση είναι μαλλον περισσότερο σοβαρή απ όσο νομίζουμε. Πρέπει να παρέμβει ψυχίατρος(οι). Παιδικά τρ'αυματα που φαντάζεται ο πολάκης ον εαυτό του βομβιστή, ο τσίπρας αναρχικό γνώστη των μολότωφ, ο άλλος ο βουλευτής που αγοράζοντας μια μασκα στην εφηβείας του απο τα πανηγύρια της καστοριας νόμιζε πως έγινε μπαχαλάκης ... νομίζω ότι τουλάχιστον πρόκειται για περιπτώσεις εγκλεισμού σε ψυχιατρική κλινική.

δε έχει σημασία τελικά η ηλικία. Τι παιδικό τραυμα μπορεί να εμφανιστεί οποιαδήποτε στιγμή...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Χαζοχαρούμενες φιέστες χωρίς σενάριο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ε ναι... κάπως πρέπει να δικαιολογήσεις την μασέλα πρώτα απ όλα. κάτι στρατούληδες πχ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ν αυξήσουμε και άλλο τους φόρους και να διπλασιάσουμε τις τιμές. το κρατικοδίαιτο καθεστώς και κράτος έχει την ανάγκη μας. γιατί δεν βαζετε πλάτη και δεν πληρώνετε μιας και το 70% καθαρά θέλει φασισμό και ολοκληρωτισμό; μόνο διορισμούς και επιδόματα θέλετε;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δηλαδή η Λιβύη πριν την καταστρέψουν οι κακοί ήταν παράδεισος. Οπως και πολλοί άλλοι να μην τους ξαναλέμε.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Λυπάμαι αλλά δεν έχασε καμία ταυτότητα. Το λένε άλλωστε οι ίδιοι το εννουν και το δείχνουν εμπρακτα. Τι μας λέει ο σύριζα αγωνιζόμαστε εναντια στα προγράμματα που μας επιβάλλουν οι εταίροι και δντ.

δεν εφαρμόζουν τπτ που να έχει αντίκτυπο στο δημόσιο. καθυστερούν επίτηδες τις αξιολογήσεις για μην γίνιε ποτέ το δημόσιο σύγχρονο. επιβάλουν φορολογία απίστευτη σε οτιδήποτε ιδιωτικό (αλλωστε 1ος στόχος είναι στα κουμμουνιστικά καθεστώτα υπο οποιαδήποτε συνθήκη καθημερινό μελημα η πτώση της αστικής δημοκρατίας. πρέπει να υπάρχει μόνο το κουμουνιστικό κράτος και οι εργάτες). σπαταλούν σε αλλά αντί άλλων τα έσοδα του δημοσίου. φροντίζουν για την φτωχοποίηση και το κατέβασμα σε χαμηλότερο βιωτικό επίπεδο και πνευματικό επίπεδο με οποιονδήποτε τρόπο. πουλάνε σανό κάθε μέρα. κτλ κτλ...

εντάξει πάντοτε υπάρχουν και απώλειες παραπλευρες ή μη, δεν γίνεται διαφορετικά. αλλά το κουμμουνιστικό κονσεπτ παραμένει σταθερό αμετάκλητο και είναι στις ράγες.

τι δεν καταλαβαίνουμε;

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
02/12/2016, 14:54

εγώ νόμιζα ότι θα έφερνε βοήθεια από την κούβα, την βολιβία την ζιμπάμπουε και την υπόλοιπη παρέα.

τι; πήγε για κηγεία και θα πάει για μνημόσυνο πικρό καφε και κουλουράκι λικεράκι και σοσιαλισμό; εντάξει θα πράσει στο πάνθεον των μεγάλων επαναστατών σοσιαλιστών...

αλλά βοήθεια δεν χρειαζόμαστε... ούτε οι τούρκοι θέλουν να κληρονομήσουν 300δις με ένα καθολικό ντου... αλλα ποτέ δεν ξέρεις. οι ηλίθιοι πλέον κυκλοφορούν χωρίς έλεγχο...

Περισσότερα | Σχολιάστε

αριστερά δεν υπήρξε ποτέ αρα ουτε μύθος. ενα μάτσο παπατζήδες που λεηλάτησαν μια χώρα ήταν όλοι. αυτό το πράμα που που πως να το ονομάσει κανείς μετά τη χούντα.

όχι ότι έκαναν κάτι καινούργιο απλά κάνουμε αυτό το μόνο που ξέρουμε σαν κράτος κουλτούρα και πολιτισμός χρόνια τώρα. πελατοκρατία, τυχοδιωκτισμός, κουτοπονηρια, γκανστερισμός.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
28/06/2017, 00:21

δημοσκοπική φθορά.... η ποια;

ο σύριζα δεν έχει καμία φθορά και δεν τους απασχολεί!

αν αθροίσετε τους κρατικοδίαιτους από τα δημοσκοπικά στοιχεία : 16% σύριζα δραχμαζάνηδες ζωές κεεδες πασόκοι κτλ κτλ. θα βγάλετε πάνω από 50%.

θέλετε να το δούμε και με αριθμούς; 3εκ συνταξιούχοι που περιμένουν να ζήσουν από το κράτος. 1εκ ανεργοι οι περισσότεροι περιμένουν το κράτος. 1εκ να βάλουμε όλο το δημόσιο... ε και αυτοί περιμένουν από το κράτος.

με 15% ο συριζα είναι αξιοματική αντιπολίτευση και η μεθεπόμενη κυβέρνηση... τώρα ειδικά που τακτοποιούνται κιόλας. και αν μοιράσει σωστά τις μπανάνες στο 90 πριν τις εκλογές θα τρίβετε τα μάτια σας πάλι.

μην φαντάζεστε άλλη ελλάδα. έτσι θα πάμε.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ελάτε τώρα υπάρχει άνθρωπος τα λέει και κατεβαίνει στην πολιτική. Αλλά όταν σπεύδει να κανεις δηλώσεις και μιλήσει για το αυτονόητο και να το αποδείξει πέφτετε όλοι να τον φάτε μέχρι να τον κατασπαράξετε. Μάλιστα ούτε άρθρο δεν βλέπουμε ούτε τον πολυφιλοξενο΄υν φιλοξενούν...

να το πιο λίγο πιο ορθά κοφτά... δεν τον προωθείτε. δεν πουλάει γιατί λέει την αλήθεια.

δεν θέλει κανεις την εξήγηση. προτιμούν όλοι τους μπουγιόμπουλους, τους άλλους που ψάχνουν φαντάσματα και εχθρούς και τους άλλους που έχουν το λεφτόδεντρο.

πιο πολύ πουλάει και μασιέται το θα μοιράσουμε αφου πρώτα θα τα πάρουμε από τους πλουσιους. είδατε πολλούς - καλά δεν μιλάμε για αριστεροκουμμουνιστές - ακόμη και βαπτισμένους φιλελεύθερους να μιλάνε για το θα δουλέψουμε θα ρισκάρουμε; όλοι για τι μοιρασια της πίτας μιλάνε...


Περισσότερα | Σχολιάστε

η κάποιος του σφύριξε την έχεις βαμμένη ή καθαρό θέατρο κάνει το χοντρο τρολ.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
25/08/2017, 16:01

κι όμως θα δώσει μεγαλύτερες υποσχέσεις (όχι τύπου επανάστασης βέβαια) αλλά ούτε και τύπου μετρητών. αλλά θα δώσει. θα μας πει τέλος με το νέο έτος τα μνημόνια, ότι έχουμε ανάπτυξη και επενδύσεις προ των πυλών. Και φυσικά θα κατηγορήσει όλους τους άλλους.

και θα περάσει και μια βόλτα από το πρωθυπουργικό γραφείο... το τελευταίο το αναφέρω γιατί απορία έχω ποιανων γκόμενες ήταν κάποιες ειδικά αυτή του πρωθυπουργικού γραφείου στην θεσσαλονικη. γιατί για ν ανοιξεις πρωθυπουργικό γραφείο μόο και μόνο για να βολέψεις γκόμενα προφανώς φίλου... δεν έχει ξαναγίνει ή εγώ δεν θυμάμαι. πρέπει να είναι πολύ φίλος για να κάνεις τέτοια χάρη... και μην ακουσω τπτ για αγωνηστριες και ιστορικα σταλέχη και άλλες τέτοιες αηδιούλες...

πιο πολύ ενδιαφέρον έχει το 2ο. ειδικά και στην θεσσαλονικη που είναι και ερωτική (κουνια που μας κούναγε) πόλη. το 1ο και το αποτέλεσμα του είναι γνωστό εδώ και 8χρόνια και έχει καταντήσει αηδία. και αυτά που θα πεί και αυτά που θα πουν όλοι της αντιπολίτευσης.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ειδικά δικαστήρια θα δούμε γιατί είναι Ανεπανόρθωτο πλήγμα θεωρώ εγώ και ζημιά; Γιατί αν είναι κάποιοι πρέπει να μπουν φυλακή ν αφαιρεθούν πολιτικά δικαιώματα. Αν δεν είναι μην τζάμπα λέμε για να λέμε...

Εκτός αν συνεχίσουμε ως μπανανία...

Περισσότερα | Σχολιάστε

σπουδάζουν στο εξωτερικό σε ιδιωτικά πανεπιστημια, δουλευουν στον ιδιωτικό τομέα σε πολύ καλες δουλειες, και μόλις πατάνε το πόδι τους εδώ ανταγωνίζονται ποιος είναι πιο κουμμουνιστής από τον άλλο και πουλάνε κρατισμό.

βέβαια ο παρπάνω απατεώνας ξέρει πολυ καλά ότι το ελληνικό δημόσιο είναι ανίκανο μέχρι και τα κορδονια του να δεσει αλλά αλλά για να περνάνε καλά αυτοί και πελατοψηφοφόροι πρέπει να βγάλουν λεφτα με υπερφορολόγηση μίζα γραφειοκρατία αναξιοκρατία γρηγορόσημα γρηγορόσημα πρόστιμα κτλ

τελικά παίρνουμε ότι μας αξίζει!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το άρθρο είναι εξαιρετικό και τεκμηριωμένο. Ολα αυτά τα χρόνια της χρεοκοπίας και της εντατικής όλα τα παραπάνω απλά έχουν μπει κάτω από το χαλί. Κάτι πήγε να γίνει στην αρχή της χρεοκοπίας τότε που το πασόκ του εθνοσωτήρα ΓΑΠ προσπαθούσε να σώσει το συγγενολόι του αλλά μετά σιγά σιγά ξεχάστηκαν.

μετά ηρθαν οι μέλισσες, οι δήθεν αριστεροί και oi δραχμαβίτσες! με μια κουβέντα : Κατάντια!

Αλήθεια πιστευει κανεις ότι αυτή η μαζική άφιξη των εθνοσωτήρων ήταν για καλό; Πιστευει κανεις ότι την παραπάνω επιχειρηματολογία ενδιαφέρει τους δραχμαβίτσες; Σε καμία περίπτωση! Αυτοί καταλαβαίνουν μόνο το πως θα καταστρέψουν την χώρα και το πως θα κάνουν το προσωπικό τους καπρίτσιο. Την παραπάνω γλώσσα δεν την καταλαβαίνουν.

θα σταθώ μόνο σε ένα σημείο από τα παραπάνω. Λέμε για την γραφειοκρατία. 'κοστολογήθηκε' είναι στα 6δις τον χρόνο. Πιστευω αν κοστολογηθεί πραγματικά πιάνει 2ψήφιο αριθμό αν βάλεις και τις παράπλευρες σπατάλες. Αλλά ας πάρουμε το 'κοστολογημένο'. Ακόμη και το 1/6 ακόμη και τα 2/6 να χρησιμοποιήσεις ωστε να φέρεις σύγχρονες τεχολογίες και μηχανογραφιση ώστε να την εξαλείψεις πάλι κέρδος θα έχεις χωρίς καν να χρειαστεί να 'βάλεις λεφτά'. Παράλληλα θα είχες μεγάλο και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και το πιο απλό; δεν θα είχες ουρές, αχρειαστες υπηρεσίες κτλ.

δεν χρειάζεται κανείς να έχει πτυχία για να σκεφτεί αυτά τα απλά πράγματα πόσο μάλλον εφαρμόσιμα! όταν όμως η παιδεία σου φτανει μέχρι στο να χειροκροτάς το γκο μπακ κυρία μέρκελ και κύριε σόιμπλε και το προσωπικό σου βόλεμα αδιαφορώντας ακόμη και για τα παιδιά σου δεν είναι περίεργο γιατί οι δραχμαβίτσες έχουν τόσο μεγάλη απήχηση στον κόσμο!


Περισσότερα | Σχολιάστε

Θα μας υποχρέωνες κιολας αν μαζευες και του λοιπούς φίλους σου γνωστοί και μη εξαιρεταίοι οικονομικοπολιτικοί δραχμολάγνοι απατεώνες όπως ο δραχμαβίτσας για παράδειγμα.

θα με υποχρεώνατε αν του το μεταβιβάζατε κιόλας... και σ όλη την παρέα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

και μόνο από τον τίτλο καταλαβαίνει κανείς ότι ακόμη δεν έχει εμπεδώσει κανείς με τι έχει να κάνει. λυπάμαι αλλα δεν αντιμετοπίζει τπτ. το πάει εκεί που θέλει. ισοπέδωση των πάντων, καταστροφή της μεσαίας τάξης, κρατισμός κτλ κτλ

τι δεν καταλαβαίνετε;

τώρα που τους ψηφίσατε οι οι λοιποί που απογοητευτήκατε θα ζήσετε την φρίκη που δημιουργησαν.

Περισσότερα | Σχολιάστε

φέρατε τον εμιτη λαπαβίτσα που πληρώνεται από τις ελεύθερες αγορές να μας κάνει κουμμουνιστική κατήχηση γιατί ως γνωστόν και αυτός στο εξωτερικό είναι κλαρίνο (καθότι δεν διδάσκει κουμμουνιστικα οικονομικά φαντάζομαι) και έρχεται στο 6ο κοσμικό ελλαδισταν να πουλήσει "ζήτω το εαμ" να μας πει πόσο χάλια είναι σύριζα (κάτι το οποίο γνωρίζουμε) και να μας λανσάρει ο δραχμολάγνος την επιστροφή στην δραχμή....

λανσάρετε αυτούς που περιμένουν στην γωνία να καταστρέψουν την χώρα, τους βάζετε να πουλάνε σανό και ανακοινώσεις περί λαικής κυριαρχίας και κατά του κεφαλαίου σαν τις κασέτες του κεε που είναι ολόιδιες τοσα χρόνια κάθε.

ποσο ελλεινοί μπορούμε να γίνουμε ακόμη;

για ρωτήστε το απατεώνα δραχμαβίτσα αυτές τις μπούρδες τις λέει και στο εξωτερικό;


Περισσότερα | Σχολιάστε

ε ναι δείξτε λίγη τσίπα και λίγη ανθρωπια λίγη κατανόηση... την έκοψε και ο τσάκος το τσαλακωμένο πουκάμισο με την κόκκινη τσάντα στο μάθημα του. υποθετικά βέβαια ... αλλά δεν έχει σημασία... η κακή κουβέντα μετράει.

πάντως εγώ περίμενα περισσότερα από την δρακουλέσκου. πχ ν απαιτήσει πρώτα το συμαζεμα του δημοσίου και να μην συμφωνήσει στους φόρους...

Περισσότερα | Σχολιάστε

σνιφα και σανό για το όλο λαό.

ελα ρε φαινόμενο της κοκαίνης που χαθηκες!

Περισσότερα | Σχολιάστε

οικονομικοί απατεώνες δραχμολάγνοι που κοιτούν απλά και μόνο 1 πράμα. να περνάνε καλά και να τα αρπάζουν. τώρα τις μα λένε; αν είναι κακό ή λκαλό ή αν έπρεπε κανείς να το υπογράψει ή όχι;

για το αποτέλεσμα των τραπεζών ποιος ευθύνεται; προφανώς και οι 2.

για νέα δανεικά και το πισωγύρισμα; προφαώς και οι 2.

για το άδειασμα των τραπεζών και τα προδραχμήες; προφανώς και 2.

και πολλά άλλα. αυτοί λοιπόν κυκλοφορούν ελεύθεροι αντί να είναι στην φυλακή... και πουλάν και εξυπνάδα σαν μωρά παιδάκια. αυτοί είναι οικονομολόγοι πανεπιστημίων!


Περισσότερα | Σχολιάστε

Σουδάν, Σομαλία, Ζαΐρ... τριτοκοσμικών οικονομιων... ανεπτυγμένων εννοει φαντάζομαι ο αρθρογράφος και πιστευω ότι είναι έτσι.

Μα εδώ μιλαμε για 6οκοσμικές καταστάσεις στο ελλαδιστάν σε όλα τα επίπεδα. Tι σας κάνει να πιστευτε ότι δεν πιάνουν οι χάντρες και τα καθρεφτάκια;


Περισσότερα | Σχολιάστε

φυλακή θα μπει; στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για την ζημιά που εκαναν με τα καπιταλ κοντρολς θα έχουν;

η με ενα 'κάδρο' θα την βγάλει;

Περισσότερα | Σχολιάστε

εγώ γουστάρω φωτίου! έτσι να το παίζει αφορολόγητη κομμουνιστρια η γεροντομπεμπέκα και να κόβει κουπόνια για τον λαό για μην έρθει ο μπαμπούλας του φιλελευθερισμού να μας καταβροχθίσει.

και να την δω να μαγειρεύει γεμιστά για τους πρόσφυγες και με το ταψί στα χέρια και να μας λέει ότι ο συριζα και ο αλέξης δεν είμαστε απατεώνες ... είναι πολιτικό παγκόσμιο φαινόμενο που βγαίνει κάθε 100 χρόνια.


Περισσότερα | Σχολιάστε

Salonikios έτσι πίστευα στις αρχές της χρεοκοπίας. Οταν βγήκαν όλα στην φόρα και μας είπε ο 1ος σωτήρας την ατάκα λεφτά υπάρχουν.... Μακάρι να μην θέλει 50χρόνια και να έχω λάθος αλλα δεν το βλέπω. Ακόμη σε μεγάλο μεγάλο ποσοστό οι αντίπαλοι του κρατισμού κατα κάποιο περίεργο λόγο στην ελλάδα είναι υπέρμαχοι του κρατισμού.

Μάλιστα αν είχα χρόνο θα έφτιαχνα ένα site ... το feygoymeapoeλlada.gr. Ξεκινώντας με το : Εχεις άπειρους λόγους να φεύγεις και κανέναν για να μείνεις!

θα μπορούσε να έχει τόσα πολλά bullets (όλα πραγματικά και κανένα προπαγανδιστικό κομματικό κτλ) που θα δικαιολογούσαν το γιατί και κανένα για να μείνεις.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω χρόνο...

Και επείδή τουλάχιστον πρέπει να σώσουμε τα παιδιά μας καλό θα είναι όσο μπρορουμε να τα προετοιμάζουμε ωστε όταν θα έρθει η στιγμή να τα διώξουμε να γίνει σωστά. Να μην ξαναγυρίσουν ως κάπου ως πολίτες του κόσμου να καταφέρουν να περνάνε καλά. Αυτη η ιδέα κάθε μέρα μου φαίνεται όλο και ωραία... ευτυχώς ο μικρός είναι καλός... και στις γλώσσες και στο διάβασμα... ειμαστε σε καλό δρόμο αν και έχουμε ακόμη ...

τόσο απλά...


Περισσότερα | Σχολιάστε

ο σύριαζα εχει 20%.. .το 5% απλά αποσπαστηκε. είτε στρατηγικά είτε όπως αλλιως θελετε πες τε το. Το καθεστώς που ταλαιπωρεί δλδ την ελλάδα είναι 20% το κρατικοδίαιτο! Με αυξητικές τάσεις πάντα για τους γνωστούς λόγους που ο αμορφωτος ελληνάρας πιθηκάνθρωπος μόλις δει μπανάνες μπορεί να τον κάνει κάποιον απατεώνα αρχηγό.

ο μοναδικός τρόπος να πέσει ο σύριζα είναι να βρεθεί άλλος που να διασφαλίσει ή μπορέσει ν διαιρέσει την κλίκα γκέτο του καθεστώτος με οποιοηδήποτε τόπο. ο πηθικάνθρωπος - αυστραλοπίθικος δεν καταλαβαίνει ούτε τι θα πει το μέλλον των παιδιών, ουτε προσφηγας ιθαγενής, ούτε αναδιάρθρωση, ούτε εσωτερικό υποτιμιση, ουτε καπιταλ κοντρολς, ουτε γήρανση πληθυσμού.... και πολλά άλλα.

Εχει μεγαλώσει μαθαίνοντας λάθος την ιστορία, από τους μουτζαχεντίν της αριστεράς και τους αγιατολάχ της εκλλησία , και υπερβολικό λάθος πατριωτικο τρόπο. Με λίγα λόγια λάθος ιστορία, από ανθρώπους που δεν θέλουν το τόπο να προοδεύσει (αυτούς που καταστρέφουντην χώρα συστηματικά) και με λάθος τρόπο.

Με απλά λόγια ο ο όχλος η μάζα ο αμόρφωτος πιο εύκολα καταλαβαίνει το γκο μπακ κυρία μέρκελ και του είναι πιο εύκολο όπως επίσης το μακριά απο τον ποπό μου και είναι όπου αλλου θέλει... δεν έχει αλλάξει η παιδεία μας τα τελευταία 7 χρόνια... θέλει γενεες πολλές για να γίνει αυτό.

εκτός αν βρεθεί ένας που θα ξηλώσει άμεσα όλη την σαπίλα αλλάζοντας τα πάντα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ψέματα λέει. αυτό που θέλει ν ακουσει εκείνη την στιγμή ο επιχειρματικός κόσμος. γιατί οι σπίρτζηδες οι καρανίκες και τσακαλώτοι δίπλα του προδίδουν κάτι άλλο. απλά αυτός είναι η βιτρίνα και κάλυψη προς την βενεζουέλα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ψέματα λέει. Αυτό ήταν που είχε προσχεδιάσει ότι θα πει στα δικαστήρια όταν αποτύχει ο εκβιασμός.

αν δεν κάνω λάθος και αν θυμαμαι καλα το σύστημα των συμψηφισμών συζητήθκε πριν χρόνια και ήταν κυρίως κυρίως της ατζέντας των ζαππείων. Αφορούσε τις οφειλες και εισπράξεις του δημοσίου σε σχέση με τους ιδιώτες. αργότερα είπαν θα το εφαρμόσουν αν θυμάμαι καλά και άλλοι.

δλδ υπήρχε 1ο βήμα προς αυτή την καυτεύθυνση παρόμοιο.

το μεγάλο του ψέμα φαίνεται εδώ: περίπτωση που η ΕΚΤ έκλεινε τις ελληνικές; τράπεζες.

δεν υπήρχε λόγος να κλείσει καμια τράπεζα καμία ευρωπαική ένωση αν πάντοτε δουλευαμε προς την κατυευθνση του εξορθολογισμού. επειδή θα την προκαλούσαν β'εβαια το είπε ο ίδιος βέβαια όταν είπε : "την ώρα της ρίξης θα είσαστε μαζί μας;" ήθελαν ένα πλαν μπί.

οι υπόλοιποι που το βρήκαν ωραίο το σχεδιο φανταζόταν προφανώς μια οικονομία εκτός ευρώπης που όλα θα ήταν ρόδινα. μην ξεχναμε και ποιος είνια ο αρχικός σχεδιασμός σύριζα... έξοδος από το ευρώ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ξυρισμα γουλή πίσα και πούπουλα στομ μπαμπα και στην μαμα και στην πλατεία μαζί με τον ταραξία... προφανως γιατί και κυρίως ο μπαμπάς... δεν πειράζει αγόρι μου πουτάνα όλα κάντα και συ πουτάνα όλα.

απόλυση του εκπαιδευτικού προσωπικού και όλου του υπουργικου επιτελείου που 1 τόσα χρόνια δεν βγαίνει μπροστα να εισάγει παιδεία στα σχολεία : ότι σ αυτά τα μαγαζιά πας να μάθεις 5 πράγματα και το πληρώνει ο μπαμπάς σου η μαμά σου ο θειος σου μπας και γίνεις άνθρωπος και όχι ρεμάλι!

να τα λέμε χύμα όπως είναι... γιατί και γω παιδί έχω όπως και πολλοί άλλοι βέβαια. αλλα το 1ο πράγμα που του έμαθα είναι σεβασμός! να σέβεσαι τα πρόσωπα τον χώρο το θεσμό κτλ... ο στόχος σου είναι άλλος. όχι το πουτάνα όλα.

γιατί όταν δώσεις σε ένα παιδί να καταλάβει ότι τα καλύτερα του χρόνια τα πραγματικα ξένοιαστα είναι μέχρι τα 18 προφανώς μπορείς να του δώσεις να καταλάβει ότι η καταστροφή σε κάτι που δεν του ανήκει και χωρίς νόημα τον κάνει έξυπνο και το αντίθετο ηλίθιο!

για να καταλαβαινόμαστε...

όσο για τον γαβρόγλου... είναι χαζός! να λέμε ορθά κοφτά. να του το μεταβιβάσετε κι όλας. θα με υποχρεώνατε.

και να μην ξεχνιόμαστε... τις ζημιές υλικές έως και τα μεροκάματα των καθηγτών στον λογαριασμό στον μπαμπα και στην μαμα. για να δουμε μετά ποσο ταραξίας κοστολογείσαι...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
14/12/2016, 09:12

όπως είχε πει και στο σκαι ο δημοσιογράφος...

και τι ώρα είναι να μου πει ο μπαρουφάκης... δεν θα τον πιστεύψω.

τα είπε όλα με 10 λέξεις...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Λυπάμαι Διογένης αλλα η χρεωποπία είχε ξεκινήσει δυναμικά από το 2004 -1. Στο καστελόριζο ειμασταν ήδη χρεοκοπημένη χώρα!

Πριν απο αυτό ... πληρωνώσουν με δανεικά που ποτέ δεν θα ξεπλήρωνες γιατί ποτέ απλά δεν παρήγαγες τπτ.

Οταν δεν παράγεις ουτε καν κοπανηστό αέρα παραμόνο διαφορά μίζα φωτόπουλους και συνταξιούχους είναι τελειωμένος από την αρχή όπως και αποδείχτηκε.

αλλα τι να πεις όπως βολεύει τον καθένα... τον διογένη τον βόλεψε το καστελόριζο...

Περισσότερα | Σχολιάστε

τώρα δλδ μπορεί να σκεφτεί κάποιος ότι θα δυσκολευτεί πολύ να υπερασπιστεί την ζωή του τραπεζίτη. μια λέξη! γατάκια! αυτα είναι ψιλά γράμματα γι αυτούς που έχουν λίγη τσίπα πάνω τους και έχουν ελάχιστα γραμμάρια ιδεολογίας. το 99,999% των δήθεν ιδεολόγων στην ελλάδα από γραβάτα μέχρι μπαχαλάκη μόνο ιδεολογία και πιστεύω δεν έχει! θα πασάρουν μια ανακοίωση και στο επόμενο picosend θα το ξεχάσουν.

δεν υπάρχει ιδεολογία , δεν υπάρχει τσίπα ούτε φιλότιμο στην ελλάδα. ότι βολευει τον καθένα είναι. ότι δεν μας κάνει δεν μας αφορα. να τα λέμε όπως είναι... ελλάδα ζούμε. ισως είχαμε μια ελπίδα αν είμασταν 3οκοσμικοί οι 4ο κοσμικοί. αλλα είμαστε πολύ πιο κάτω...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο τζανακόπουλος στα 1τα δευτερόλεπτα που μιλάει καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για μεγάλο παπατζή. Είναι ότι πρέπει γι αυτούς που ενθουσιάζονται με το θεα αθήναι. Καμιά χαζή γκομενίτσα ή τπτ αμόρφωτοι μπορεί να τον κοιτάνε με θαυμασμό. Οι υπόλοιποι ανάλογα με τα συμφέροντα τους. Και για κάποιους άλλους αδιάφορος και ασήμαντος για απλά δεν έχει να πει απολύτως τπτ!

Οπότε ο τζανακόπουλος για τον κύκλο του την αριστερά του ΤΙΠΟΤΑ είναι ότι πρέπει! Αστέρι!

Καλό παιδί φιλότιμο που αποδείχτηκε ότι έχει τσίπα και έκανε καλά την δουλειά του και ότι ακριβώς του εγραφές στο χαρτί να το πει το έλεγε ήταν αυτός πριν την γιδοβασίλη.


Περισσότερα | Σχολιάστε

το τελευταιο σοβετ δεν πέφτει. ο σόμπλε γνωρίζει και όλοι γνωρίζουν ότι η τελευταία σοβιετία της ευρώπης πρέπει να πέσει και να γίνει ευρώπη και λίγο δύση.

το σοβιετ βέβαια δεν πέφτει. οι ξένοι προσπαθούν με τα νούμερα που δεν βγαίνουν αλλά το σοβιέτ αντιστέκεται. οι ρώσοι είχαν περεστρόκα, άλλοι είχαν τρόικα όπως και μεις αλλα το αλλάξαμε σε θεσμούς. κλασικά τερτίπια πονηρά ελληνικά.

ούτε ποτέ θα βγούμε από τα μνημόνια. γιατί απλά δεν το θέλει η σοβιετία. όσο και να μην το πιστευετε τπτ δεν θα εφαρμόσουμε σαν χώρα από κανένα μνημόνιο. δεν το θέλει η σοβιετία αυτό.

η σοβιετία ποντάρει στους μετανάστες όχι για ανθρωπιστικούς λόγους και καταλαβαίνουμε γιατί, ποντάρει στην βία και στον φόβο και πάλι για γνωστούς λόγους ποντάρει στην μετανάστευση των νέων και φυσικά το μεγαλύτερο όπλο στην οικονομική εξαθλίωση των πάντων.

ο 1ος στόχος του ελληνικού σοβιετ είναι η έξοδος από την ευρώπη. και από πίσω απ όλα τα του δυτικού τυπου συμμαχίες και οργανισμούς. αυτό δεν έφυγε ποτέ από το τραπέζι. απλά το πάνε σιγα σιγά. το έχουμε ξαναπει μην το ξαναλέμε.

με την έξοδο μην έχετε την εντύπωση ακόμη και το φανταστικό σενάριο λαφαζάνη να παίξει και αν πουμε ότι την επομένη δεν αναγνωρίζουμε το χρέος και διακόψουμε κάθε σχέση.... 1 να έχετε σίγουρο. θα γίνουμε μέση ανατολή. και το πόσο το θέλουν οι γείτονες αυτό δεν λέγεται. να πάρεις μια χώρα χωρίς χρέος...

αυτά βέβαια δεν τα λένε γιατί το σοβιέτ θα την βγάλει καθαρή... όπως γίνεται πάντα.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
04/10/2017, 13:42

Το πρόβλημα είναι γενικό και όχι μόνο πολιτικό. Είναι η νοοτροπία. Το δεν γίνεται, θα γίνει μόνο το δικό μου, θα συμμετέχουν οι δικοί μου οι κολλητοί μου... είναι γενικό.

Που πας ρε καραμήτρο να πεις γίνεται και θα το κάνεις; Να την βγεις πιο μάγκας από τον άλλο και να πάμε μπροστά; Αυτά γίνονται μόνο σε αντεγωνιστικές ελεύθερες κοινωνίες ειδικά σε αυτές που ξέρουν 'ακούνε' και 'καταλαβαίνουν'...


Περισσότερα | Σχολιάστε

από την μία οι προσλήψεις και τα golden boys στα νερά, οι "επενδύσεις" που θέλουν να κάνουν και από την άλλη το βαθυ κράτος θέλει τα λεφτά του. μετά γιατί θεία καθοταν περήγανη και έκανε δημοψήφισμα έξω από τα εκλογικά κέντρα να μην ιδιωτικοποιηθούν τα νερά. μα γιατί πολύ απλά όταν μας συμφέρει είμαστε του δημοσίου αλλά όταν δεν μας συμφέρει είμαστε του ιδιωτικού και αντίστροφα. καρακλασικές δεκο αλλά όχι στυλ φωτόπουλα αυτοι κρατάν χαμηλούς τόνους.

ρίξε μια ιδιωτικοποίηση να στρώσουν τα πράγματα...


Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο τζήμερος τεκμηρίωσε γιατί έσκισε την αφίσα. Μεταξύ μας δεν έχει άδικο.

Κάτι χρόνια τώρα που ένα φασιστικό κόμμα υπάρχει ανάμεσα μας που στο κατασταικό του έχει την κατάργηση του κοινοβουλευτισμού δεν μας ενόχλησε ποτε...

τι συζητάμε τώρα...

Περισσότερα | Σχολιάστε

εφυγε το η/β.. είδες τσακο ηλίθιε που δεν ανοιξε ρουθούνι;

αν φύγει το βαρύδιο ελλάδα η ευρώπη θα πάρει τα πάνω της.

μέχρι και ανθρωπιστική βοήθεια θα μας στείλουν.

κανένας εισαγγελέας δεν υπάρχει να τον μαζέψει αυτόν τον απατεωνίσκο;

Περισσότερα | Σχολιάστε

1.

σιγά κουρουπλή μάζεψε τα κρόταλα ρε μην έχουμε κανένα ατύχημα!

λοιπόν ο κουρουπλής απλά ήταν μετριοπαθής που μίλησε για σαμουράι. Κανονικά ο κουρουπλής είναι master σαολίν! ... και λοιποί βουλευτές είναι νίνζα!

2.

όσον αφορά τον ψεκασμό... δεν μας ψεκάζουν. εγω έχω άλλη εκδοχή. πρέπει να φταίει το υπέδαφος. κάτι σαν πδίο το απλώνει πάνω από τον ελλαδικό χώρο... παράδειγμα ... δραχμαβίτσας. όταν είναι εξω είναι κλαρίνο! δεν φαντάζομαι να διδάσκει κουμμουνισμό στα πενεπιστήμια. μόλις πατήσει το πόδι του ελλάδα γίνεται εαμίτης με χορούς και τραγούδια και κουμμουνιστής. όλοι τους είναι κραρίνο έξω. μόλις μπαίνουν στο ελλαδιστάν που πιάνει ένα πεδίο και όλοι γίνονται κουμμουνιστες αριστεροί επαναστάτες σωτήρες ξερόλες αντισυστεμικοί κτλ κτλ τα γνωστά.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Διογένης η κουλτούρα του έλληνα και παιδεία θέλει παπατζήδες επαναστάτες υποχθόνιονιους κρατικοδίαιτους με ξύλινο λόγο ή φανφαρολογία και θα τους δείξουμε μείς.

Αν είσαι ένας διαβασμένος βιβλιοπώλης, λειτουργείς με την λογική και έχεις εκρηκτικό χαρακτήρα - λόγο και τα λες όπως είναι δεν είσαι αρεστός ακόμη και στους δικούς σου.

τώρα θέλουμε πολάκηδες, τσίπρες με κάτι ποκεμον. μόδα είναι θα περάσει.

Περισσότερα | Σχολιάστε

τι είναι οι γάλλοι σαν και μας γίδια με διδακτορικό; που πουλάτε χόρτο τόσα χρόνια και συνεχίζουν και σας ψηφίζουν; εκαναν μια επανάσταση και περασαν κάποιο διαφωτισμό αν δεν κάνω λάθος...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
11/09/2017, 01:14

είναι το αφήγημα για το 2018 . το 2017 θα περάσει με άλλη μία επιτυχία συριζα.... την αξιολόγηση! το 2018 είναι το κυρίως μενού για επενδύσεις! σε όλα είπε ψέματα, έπεσε έξω σε όλα μένει αυτό το τελευταίο. ουτε ο ίδιος ξέρει τι είναι βέβαια αλλά αυτό δεν έχει σημασία.

όλο το παρελθόν νερό και αλάτι! το είπε ξεκάθαρα! και τα κανάλια δημοσιογράφοι μαζί του! μουγκα όλοι! βέβαια επενδύσεις λέει γιατί ε΄τσι του είπαν να πει. για το βασικό λόγο ότι πρέπει να καλύψει την χασούρα! και φυσικά να γλυτώσει το ειδικό δικαστήριο. είναι το μόνο που φοβάται. για όλα τ άλλα καρφί δεν του καίγεται και ιδέα δεν έχει.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
14/11/2016, 13:54

θέλω την ώρα της αφιξης του ομπαμα τον αλέξη στους δρόμους και στα κάγκελα να φωνάζει : φωνιάδες των λαών αμερικάνοι. έτσι ακριβώς όπως μεγάλωσε με παιδεία που έλαβε γιατί τπτ άλλο δεν έχει μάθει ... ένας αριστερός ως γνήσιος γιος εργολάβου της χούντας.

θα του το θυμίσει κανείς δημοσιογράφος κότα; η μόνο ξέρουν να λένε οι δημοσιογράφοι (να τους πει κανείς) ότι οι θεσμοί ζητάνε μέτρα και αίμα ενώ δεν ζητάνε τπτ απολύτως παρά μόνο στόχους για να διορθώσουμε τα οικονομικά μας;

και μιας το έφερε η κουβέντα... γιατί κανείς δεν καταγγέλει αυτά τα πολιτικά και δημοσιογραφικά ψεύδη επίσημα;

και το δολλάριο δεν πρόκειται να έρθει. ούτε με την μορφή μετρητου - επενδύσεων ούτε με της ελαφρύνσης του χρέους. με τους σκουρλέτηδες, φλαμπουράρηδες, παππάδες και παπατζήδες και πόκεμον και γενικότερα με dream teams απατεώνων μάλλον ελάφρυνση όπως την φαντάζονται για να μας τάξουν αιώνιο παράδεισο αναδεικύει περισσότερο την ελαφρότητα του απατεώνα πρωθυπουργού και για ακόμη μία φορά ότι αν δεν σταματήσουμε να συμπεριφερόμαστε σαν το τελευταίο σοβιετ δεν πρόκειται να δούμε ασπρη μέρα.


Περισσότερα | Σχολιάστε

Η κοινωνία του παραλόγου. Αυτοί που φορολογούνται περισσότερο ελέγχονται περισσότερο και αυτοί που τα εχουν κάνουν κάνει γαργάρα και με νομοσχέδια έχουν καλύψει την λαμογια τους στέλνουν τους ελεγκτές.

το χειρότερο δε ο κόσμος είναι πεπισμένος ότι είναι μόνο ο επιχειρματίας είναι παραβάτης και πρέπει να είναι νομιμος.

βέβαια επιχειρματία κρεπατζή δεν θα βρούμε ούτε στο πανόραμα ούτε στην εκάλη αλλά πολιτκό τον βρίσκεις ανετα! μάλιστα ο δευτερος αγωνίζεται για ένα δίκαιο κράτος...

πόσο πιο κάτω... πόσο πιο ξεφτίλα....

Περισσότερα | Σχολιάστε

Στις γιορτές ξυπνανε για να περάσουν καλά. Μετά ξεκουράζοντε. Μην τα μπερδευουμε... έχουμε άπειρες εικόνες ξεκούρασης. Καντε ένα search στο google εικόνες: Βουλή ύπνος. albums ολόκληρα γεμίζεις.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το πανηγυρακι του πασόκ! Και καλά νέος φορέας και πράσινα άλογα! Μεταξύ μας πιο καλά και δημιουργικά περνάς την ώρα σου σε πάρι με 5χρονα παρά αυτό το καραγκιοζιλίκι που στήσαν οι πασόκοι με αρχηγό την χαζοχαρούμενη φώφη!

Από την άλλη ο παγκοσμιος ρεζίλιας μοιράζει περισσευμα φόρων. μάλλον άρχισε να καταλαβαίνει ότι οι βλάκες άλλαξαν στρατόπεδο. βρήκαν άλλο βοσκό να τους τακτοποιήσει. ο ανθρωπος που νομίζει ότι τ αυγά τα αλωνίζουν ... αλλά μην αγχώνεστε όσο διατηρεί την ασυδοσία την σιγουριά και αδεν γγίζει την ιερή αγελάδα του δημοσίου το 15% 20% το έχει στο τσεπάκι...

αποθέωση βέβαια των ημερών ο τσάκος που δίνει ρεσιτάλ πανηλιθιότητας! από την σκάρλετ στον ντοστογεύφσκι , την πάταξη της φοροδιαφυγής και το κερασάκι της τούρτας βρήκε πως φταίει ο φιλελευθερισμός που δεν είχαμε ποτε!

τον τελευταίο βέβαια μόνο ο σκυλακάκης του τα έχωσε κανονικά. όλοι οι αλλοι μουγκα! ειδικά τα κανάλια περιμένουν την σωτηρία από την φώφη πλέον!

τι πράμα; θα ανακάμψουμε;

Περισσότερα | Σχολιάστε

μετά απ ότι έκαναν έχουν 16%... νομίζετε! 3.x των λοιπών απατεώνων που δήθεν μάλωσαν. 20% ανετα!

να μην αναλύσουμε όσοι πιστευουν στον απόλυτο καθεστωτισμό με κκε και χα.

αν βάλουμε και τον κρατικοδιαιτισμό των λοιπών που δήθεν θέλουν σύγχρονη ελλαδα.

αν έχετε την εντύπωση πως η χώρα θα έχει προκοπή μετά την χρεοκοπία, την απομυθοποίηση όλων των κομμάτων, και τα πεπρεγμένα τόσων χρόνων μνημονίων είσαστε πολύ γελασμένοι!

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
24/04/2017, 00:31

Μέχρι να πάρει χαμπάρι ο πλανήτης τι γίνεται θα το έχουν κάνει βενεζουέλα. Σας το ξαναλέω ο 1ο στόχος ουδέποτε έφυγε από το τραπέζι. Αν περασει το σχέδιο του που θα περάσει τελικά θα φτωχοποιηται η ελλάδα και θα προσλαμβάνουν ψηφοφόρους. Στο τέλος όλοι 'θ απορούν' όλοι πως έγινε αυτό...

οι ξένοι τους αφήνουν μέχρι τ άκρα ώστε να φύγουν από την μέση μια καλή αφού τελικά ξυπνήσει ο κόσμος ή δεν τα καταφέρουν. μετά θα δουν τι θα κάνουν στα σοβαρά. ξ αλήθεια είναι ότι δεν έχουν υπολογίσει ότι το 70% σ αυτό τον τόπο είναι σανοφάγοι. ειδικά το 30% περιμένει πάντα τις μπανάνες της τελευταίας στιγμής. και μην μου πείτε ότι ορίμασαν οι ψηφοφόροι; σε αγράμματους έλληνες απ ευθυνόμαστε... μια μπανάνα υπόθεση είναι αποδεδειγμένα το μεγάλο ποσοστό.

επίσης μην έχετε την εντύπωση ότι οι ξένοι θ ασχοληθούν περισσότερο με μας. πιθανολογώ ότι όσο πάει και λιγότερο θα έρχονται και με το ζόρι. τα τυπικά μέτρα θα ζητάνε και κάντε ότι καταλαβαίνετε... αυτό σημαίνει ότι οι μπανάνες θα συνεχίσουν να κυβερνούν. όχι βέβαια ότι δεν κάνουν αυτό οι δανειστές. το ότι διαφωνούν απλά είναι ένα πρόσχημα για να μην ασχοληθούν. και όσο ασχολούνται ασχολούνται γιατί απλά είναι τυπικοί και ακολουθούν τους νόμους εε και ταμείου. αν δεν είχαν καμια υποχρέωση θα είχαμε γίνει χειρότερα από βενεζουέλλα εδώ και πολύ καιρό...

όλα τα υπoλοιπα είναι σανός για εσωτερική κατανάλωση και με βάση την σημερινή κυβέρνηση είναι για παίζει ο τσίπρας τον κουμμουνιστη πρωθυπουργό, να περνάνε καλά και αυτοί η σωτήρες που δεν είχαν την κουτάλα. σιγά τώρα μην ο σκουρλέτης ο δραγασάκης και όλοι οι άλλοι σκοτίστηκαν για την ιδεολογία της αριστεράς. οι περισσότεροι χαβαλέ κάνουν και είναι καιροσκόποι... και γι αυτό άλλωστε συμπεροφέρονται περισσότερο ως τρολ παρα σαν πολιτικοί.

Περισσότερα | Σχολιάστε

2,5 αργομισθία σε δικά μας παιδιά λέγεται την σήμερον εποχή ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς.

γατάκια!

Περισσότερα | Σχολιάστε

από την γιδοβασίλη στον ξυλοσανακόπουλο.... επιτυχία ανευ προηγουμένου.

τζανακόπουλε σου φαίνεται να τρώμε όλοι σανό ή να μην ξέρουμε τι είναι ξυλινη γλώσσα;

πάντως για παπατζής στο θεα αθηναι της πρωτευουσας καλός είσαι τζανακόπουλε. μέχρι εκεί ομως...

κάποιος να του το μεταβιβάσει αυτό...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
16/11/2016, 10:23

ο αλέξης δεν είναι κουρασμένος.

είναι ο ανθρωπος που έχει κάνει ΟΛΑ τ αντίθετα από αυτά που έχει πει και πιστευει τα λεγόμενα παραμύθια της αριστεράς.

ο αλέξης απλά ήταν ένας φαντασμένος με φουσκεμένα μυαλά που του φούσκωσαν περισσότερο οι τριγύρω και ξαφνικά έπρεπε να ενιληλικιωθεί. τώρα που αρχίζει να καταλαβαίνει ότι τ αυγα δεν τα αλωνίζουν να το πουμε όσο πιο απλά γίνεται και περισσότερο έχει καταλάβει ότι μπήκε σε ενα παιγνίδι που δεν ήταν γι αυτόν προσπαθεί να μπαλώσει τα αμπάλωτα. τελευταία του ευκαιρία το χρέος βεβαια που και εκεί θα φάει τα μούτρα του.

δεν είναι κουρασμένος. απλά άρχισε να καταλαβαίνει πόσο ρόμπα είναι, και ποσο συνεχίζει να γίνεται. 1 πράγμα έχει στο μυαλό του. η ξεφτίλα του. γιατί αυτός είναι που φώναζε για τους φωνιάδες των λαών, ήταν στους δρόμους και ξανικά οι φονιάδες τον καλούν να τον σώσουν τον επισκέπτονται και μπορεί να τος πει τπτ.

δεν είναι κουρασμένος ... έχουν ανακαταυτεί όλα στο κεφάλι του, ξέρει πως και ο ίδιος είναι ανίκανος και οι γύρω του και προσπαθεί να σώσει λίγο από την αξιοπρέπεια του (αν του εμεινε δλδ και αυτό το λίγο). δεν ξέρει ποιον να εμπιστευτεί πλέον.

τελευταία του ευκαιρία μπας και πάνε λίγο καλά τα πράγματα με το χρέος. διαφορετικά του το έχουν πει και του ίδιου ότι μ αυτά που έκανε μόνο για φυλακή είναι.


Περισσότερα | Σχολιάστε

Να καταργήσετε τον νόμο ρε αλήτες. Τα νησιά βγάζουν πιο πολλά. 13 δις ... και 1 δις τους φτάνουν να συντηρηθούν. Από πάνω τους πληρώνουμε ... βάλτε ένα φόρο ή τόσα παίρνετε από τα νησιά ... τι χρωστάμε να πληρώνουμε τους φοροφυγάδες με τα πάρτι...τόσα χρόνια. αλήτες...

Περισσότερα | Σχολιάστε

όταν έγινε το θεμα με τον ξηρό και λέει ένας κουμμουνιστης συνάδελφος με απλότητα... γιατί να μην τον βγάλουν...

του πάντησα απλά... αν σκοτώσουν το μοναχοπαίδι σου και το θεωρήσουν απλά παράπλευρη απώλεια (με λίγα λόγια χειρότερα από σκουπίδι) ελα μετά να μου πεις ... σιγά μωρέ τι έγινε...

όσο είναι μακρια από τον ποπό μας όλα καλά.

αλήθεια πόσοι μπορούν να μαζευτουν να καταγγίλουν τον αλήτη παρασκευόπουλο; πόσες υπογραφές μπορούν να μαζέψουν οι συγγενείς. τι κάνει η δικαιοσύνη για τέτοια εγκλήματα;

προσωπικά... αν τυχαινε σε μένα κάτι σαν τα παραπάνω τον παρασκευόπουλο θα έτρωγα ζωντανό!

και λέτε ότι θέλετε περί λαικισμού, πολιτικής και άλλες τέτοιες μπαρούφες. οταν υποκινείς και προκαλείς τέτοιου είδους εγκλήματα είσαι τουλάχιστον για ισόβεια ή ηλεκτρική.

Περισσότερα | Σχολιάστε

νομίζω πως πρέπει να γίνεις ο 1ος 'καγκελά'ριος της μπανανίας. μαζί και λαθεμένες επιλογές σου... όχι βέβαια ότι τώρα είναι καλύτερες με τα μυαλά που κουβαλάς αλλά λέμε. είτε έτσι είτε αλλιώς για την καγκελαρία του ελλαδιστάν πάς...

ας του το μεταβιβάσει κάποιος...

Περισσότερα | Σχολιάστε

τον χρυσόγονο πολύ τον αγαπάω. είναι ο πολιτιμενος πολιτικός απατεώνας. ήταν μέχρι να τσιμπίσει την θεσούλα...

δεν θα ξεχάσω το άρθρο του, πριν το πρώτη φορά αριστερά, στο καπιταλ που μέσα σε όλα έλεγε (με απλά λόγια) : πως κάνετε έτσι ρε παιδιά ας δούμε με μια διαφορετική ματιά τα πράγματα...

χρυσόγονε που σαι ρε γκαρτντάς,,, πως κάνεις έτσι ρε! ας δούμε τα πράγματα από μια διαφορετκή ματιά... έτσι και αλλιώς μια περιουσιούλα θα την κάνετε μερικοί... χαλάρωσε ΡΕ...

ας του το μεταβιβάσει κάποιος...

Περισσότερα | Σχολιάστε

εγώ λέω να μαζεψουμε τους δραχμαζάνηδες και τους δραχμαβίτσες και να παίξουν μουσικές καρέκλες για το ποιος θα φύγει από την ευρωζώνη.

από την άλλη εδω δεν είμαστε ικανοί να λύσουμε τα εσωτερικά μας προβλήματα βρήκαμε και θα λύσουμε το πρόβλημα της ευρωζώνης. λες και ότι δια μαγείας η μπανανία θα γίνει κανονική χώρα.

όσο για μερικούς που τους ενοχλεί η γερμανία... ε τι να κάνουμε ο ισχυρός (που στην συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται και ο πιο νοικοκύρης) είναι και ο leader. καθόλου περίεργο. σκεφεστε να ήταν ο leader το 2% δηλαδή η μπανανία μας;

ωρες ώρες να σκεφτόμαστε και με την απλή λογική... δεν βλάπτει...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ο μπαλασόπουλας ο αγωνιστής που χάθηκε; έχω καιρό να τον δωκαι ανησυχώ

Περισσότερα | Σχολιάστε

όσο θα ζούμε με το παραλθόν τόσο αυτό θα μας κυνηγάει... η φουστανέλλα ήταν αλβανική, οι αρβανίτες ήταν αλβανοί... αυτό τον τόπο όλοι όσοι τον λεηλατησαν τον κατεστρεψαν , έκαναν πλιάτσικο και ζουν εις βάρος του έχουν λόγο, απαιτήσεις και διεκδηκούν. εκτός από αυτούς τους λίγους που θέλουν ο τόπος να πάει μπροστά.

στην αφάνεια λοιπόν οι λίγοι και οι γείτονες έχουν γίνει μ'αγκες και στο εσωτερικό οι κουμμονιστές βαπτιζόμενοι αριστεροί κάνουν ότι θέλουν εις βάρος της αμάθεια και αγραμματοσύνης των πολιτών.

Περισσότερα | Σχολιάστε

εγώ θέλω λαικό δικαστήριο για υπουργό που βγάζει τους εγκληματίες έξω και κυκλοφορούν ελεύθεροι...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ζουράρις εσυ πεθαίνεις .... το παιδί μου θα ζει και θα σε έχει και χ....

Περισσότερα | Σχολιάστε

το μόνο κενό που νιώθω είναι η τσέπη μου.

τα 8 ευρώ της ερτ, τα 2,5την ιδιωτικής τηλ, τα 2,5 της του internet, το 25% (σε σύνολο) του λογαριαμού της κινητής κτλ.... και όλα αυτ'α χαρατσονταβατζιλίκια του κράτους...

καντε την σούμα να δούμε τα 8 2,5 2,5 πόσο κενό αισθάνεται κανείς στην τσέπη του αντί να τα διαθέσει πχ στο παιδί του και μετά το συζητάμε.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ετσι να λιβανίζετε τους δραχμαζάνηδες, την ζωή και κάθε απατεώνα που ανοιχτα θέλει την καταστροφή μπας και ρίζουμε τον απατεώνα τσίπρα.

πάμε γερά μετά την επανάσταση σίπρα πάμε γερά με δραχμαζάνη και δραχμή για την σωτηρία της χώρας.

ήθελα να ξέρω εισαγγελείς δεν υπάρχουν να τους μαζέψουν όλους αυτούς μιας και το πλέον σίγουρο είναι ότι η επιστροφή σε δραχμή θα στείλει την χώρα ακόμη πιο πίσω για πολλά χρόνια ακόμη;

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
04/05/2017, 09:44

το πράμα που λέγεται πρωθυπουργός στην προσπάθεια του να περάσει την εφηβεία κανονική και πολιτική το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μην μπει φυλακή και τέλος πάντων έχοντας απομείνει κάτι λίγα γραμμάρια τσίπας προσπαθεί ν αποδείξει ότι μπορεί να κ

Περισσότερα | Σχολιάστε

κλασική αριστερομπουρδολογία που ούτε και οι ίδοι δεν αυτοπαραμυθιάζονται πια. όλοι αυτοί οι απατεώνες είναι με ένα κινητό 500€ είναι στην τσέπη που το αλλάζουν κάθε χρόνο. απλά έπρεπε να πουνε κατι οι παπατζήδες.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
20/06/2017, 01:27

ο συριζα δεν μεταλλάχθηκε. ούτε οι αρχικοι στοχοι άλλαξαν. ο συριζα παραμένει ο συρφετός των δήθεν κουμμουνιστών που θέλουν να διαλύσουν την όποια είδους μεσαία τάξη υπάρχει να ενισχύσουν τον κρατισμό και έχουν εξουσία βενεζουέλας καθότι όλοι οι δυτικοί είναι εχθροί οποιοσδήποτε ολοκληρωτικός κάνει σωστά. το έχουμε πει ποτέ καμια κακια κουβέντα για συνταγματάρχες καθεστωτικές χώρες.

το μόνο που μας σώζει μέχρι σήμερα είναι ότι είμαστε μέλος της ευρώπης έχουμε υποχρεώσεις και δεν έχουν το κουράγιο ούτε την πλειοψηφία να μας πετάξουν έξω. μεγάλη αποχή και διοικούν με ποσοστά κάτω του 50% και όχι μόνοι τους.

γιατί ο αρχικός τους στόχος εξακολουθεί να είναι η απομόνωση της χώρας, η έξοδος από την εε και ο κρατισμός.

το μόνο ίσως που του έχει μπερδέψει και δεν το περίμεναν ηταν η στάση της εε. βρήκαν έναν εxθρό στην ευρώπη ξέχασαν τους φονιάδες των λαών και μέσα στην διαφορετική αντιμετώπιση και προσέγγκιση δντ και εε έχουν μπερδευτεί. έχουν μπερδέψει τους εχθρούς κυριολεκτικά.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τελικά αποδεικύεται περίτρανα άλλη μία φορά ότι και 1000πτυχία να έχεις αν δεν το έχεις το σπορ ή είσαι κανένας ψυχικά άρρωστος (καλή ώρα) ή αρρωστημένος διαταραγμένος ψυχικά ή ψυχάκιας (οπως ο προηγούμενος... και πολλοί άλλοι) και λειτουργείς σαν τσιράκι ιδεοληπτικό καταστρέφοντας μια χώρα πρώτα πρέπει να σου αφαιρούν το δίπλωμα γιατί λογικά πρ΄πει να μάθεις να τιμάς με τα εργαλεία σου την δουλειά σου και την προσωπικότητα σου και μετά να πηγαίνεις στο σκαμνί ώστε να γίνεις καγκελάριος... αλλά τι καγκελάριος... εδώ και αυτούς τους έχουμε έξω να σκοτώνουν και να καταστρέφουν....

μεταξύ μας με τέτοια δουλειά τον τσάκο το τσαλακωμένο πουκάμισο και λοιπούς ούτε για τσογλάνι στην δουελια δεν θα το έπαιρνε κανείς. τώρα πως κατάφεραν να τον τους κάνουν υπουργούς είναι ένα άλλο θέμα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το μόνο που πρέπει να φοβόμαστε είναι οι απατεώνες σαν εσένα και την παρέα σου.

Αλλά ο περισσότερος κόσμος ως άσχετος που είναι μπορείτε και τον δουλεύετε κανονικότατα.

Κάποια στιγμή πέπει κα κατσετε στο σκαμνί.

Ας του το μεταιβάσει κάποιος παρακαλώ... γιατί όλοι δεν ρώμε χόρτο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο ερντογάν πρέπει να κερδίσει και να διαμεληστεί η τουρκία στα 3. Ετσι και αλλιώς η μιση ανήκει στους κούρδους - είναι κούρδοι. Διαφορετικά οι παρίσακτοι μογγόλοι θα είναι μόνο πρόβλημα στην περιοχή.

Περισσότερα | Σχολιάστε

αρχισαν πάλι το παλια αφηγηματα με τα ελατήρια, εκτοξευση της οικονομίας, θα ρέουν τα λεφτά, θα φυτρώσουν λεφτόδεντρα κτλ κτλ με την σχετική πάντα παράταση τα τρολ να μείνεουν στην καρέκλα.

ας δούμε πως θα πάει και στην ισπανία που ξέρεις μπορεί να κάνουμε επανάσταση πάλι μιας και δεν θα τους βγει πάλι ...

λουστήτε τώρα αυτό που κάνατε εξουσία και μεις μαζί με σας... τα πολιτικά σκουπίδια...

Περισσότερα | Σχολιάστε

διανοούμενοι υψηλού επιπέδου, λογοτέχνες, ποιητές, ιστορικοί, όχι μόνον του χώρου της Αριστεράς...

μην ξανακούσω για διαβασμένους μορφωμένους έλληνες αριστρο κουμμουνιστές και λοιπούς συγγενείς ...

ενα μάτσο αμόρφωτοι δογματικοί που πουλάνε παπά. μην τρελαθούμε κι όλας με την αριστεροσύνη στην ελλάδα.... δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

αυτή είναι η μία όψη... " Ούτε ο Σόιμπλε θα τολμούσε να υπαγορεύσει "

η άλλη όψη είναι ότι το πυροτέχνημα έπιασε. ο μέσος ελληνάρας πολίτης (θα επαναλαμβάνομαι συνέχεια) πιστεύει ότι λεφτά υπάρχουν και ότι οι κακοί δεν μας αφήνουν να κάνουμε την δουλειά μας.

μαζί με τ αμέσα ενημέρωσης ακόμη και τα πιο αντικαθεσωτικά κακός είναι ο δανειστής που μας βοηθάει να μην καταρευσει η χώρα.

και δεν είναι μόνο 20%,,,, 5% χα 5%κεε 5% πασόκ 5%κεντρωοι ανελ 5%δραχμαζάνης πλεύση ?% το μεγαλύτερο απροσδιόριστο ποσοστό το κρατικοδίαιτο το πελατειακό της νδ... εγω θα σας βάλω μόνο 10% 15%-20% οι σιγουροι ουρακοτάγκοι που κάθε φορά περιμένουν τις μπανάνες των εκλογών...

με μαζεμένα τα τα ποσοστά πάνω από το 50% θέλει ένα φασιστικό καθεστώς - μία χούντα ή ένα αυστηρό κρατικοδίαιτο καθεστώς και μπόλικο σανό! γιατί χτυπιόμαστε; ξεκάθαρο είναι...

η βουλγαρία , τα βαλκανικά προοδευτικά κράτη όπως ρουμανία και τα ευρωπαικά εκει είναι....

Περισσότερα | Σχολιάστε

φιρι φιρι το πάει... κάποιος θα τον κάνει μπλε μαρέν και θα κλαίει. δεν θα είναι κανένας που λέει φανερά την αποψη του. κάποιος που δεν μιλάει θα χάσει κανένα δικό του η τπτ κανένα φακελάκι θ αγανακτήσει και θα τον κάνει τούμπανο...

γιατί ο πολάκης όπως έχουμε καταλάβει είναι ΚΟΤΑ!

Περισσότερα | Σχολιάστε

δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε ανάπτυξη ούτε σε 100χρόνια.

με βάση τα στοιχεία της απογραφής του 2011 (που έχουν χειροτερέψει κατά πολύ) σε καμία περίπτωση όταν ο πραγματικός ενεργός πληθυσμός είναι ελάχιστος σε σχέση πάντα με αυξανόμενο πληθυσμό που ζει και περιμένει από το κράτος.

σενάρια με εισαγόμενους εργατες από ανιδείκευτους έως πτυχιούχους δεν παίζουν στην μπανανία γιατί δεν θα γίνει συντεταγμένα.

στην χώρα που το μεγάλο ποσοστό των ιδιωτών (η παπάντζα περι ραχοκοκαλιάς της ελληνικής οικονομίας που τρώμε τόσα χρόνια) είναι η πιο φτωχή και οι πιο πλουσιοι είναι οι υπάλληλοι (7x% του αεπ) μόνο κλέψιμο βρωμάει.

η χαβούζα του ελληνικού δημοσίου δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσει να καταβροχθίζει τους πάντες και τα πάντα ούτε οι πελατοκρατία θα σταματήσει. προφανως δεν πρέπει καν να συζητάμε για σύγχρονος κράτος. για το τελευταίο αν ήταν γίνει θα είχε γίνει ήδη.

κανείς δεν πρόκειται να έρθει στην χώρα της φορολόγησης , σε μία χαβούζα να βάλει τα λεφτά του. 1 2 3 να πετύχουμε που έχουν κουράγιο και τα καταφέρνουν. επανάσταση έκρηξη με αυτά τα δεδομένα ξεχάστε την.

και πάρα πολλά άλλα...

καταλήγοντας βέβαια 2 πράγματα ας επικεντρώσουμε γιατί όλα τα παραπάνω είναι αδιάφορα έλληνα αυστραλοπίθικο!

Το βασικότερο είναι ότι ο ελληνάρας αυστραλοπίθικος θέλει τον τσίπρα του και σώρρα του ακόμη και σήμερα. Τον αι βασίλη αν θέλετε ή τον μεσσίας του. Θέλει το δούλεμα του να φάει τον παπά του. θέλει να λέγεται αγωνιστής επαναστάτης θέλει μιζέρια και στο βάθος κήπος και σωτηρία. δεν μπορεί χωρίς αυτά "έχει δεν έχει"... το σηκώνει και το γουστάρει το δούλεμε ο οργανισμός του.

τέλος όσο κάποιος δεν έχει τα κότσια να ξηλώσει το βοθροκράτος έτισι θα πάμε. και μέχρι σήμερα κανείς δεν θέλει ουτε μπορεί να το κάνει. συνεπώςη ελπίδα μας είναι είτε οι ξένοι με τα μνημόνια είτε σε 100χρόνια θα ξυπνήσει homoέλληνας (αυτό είναι σύγχρονο είδος διανόησης πιο κάτω από τον αυστραλοπίθικα) και θα δει ότι αυτο παραμυθιάζεται. αλλά αυτό θέλει καμιά 100χρόνια...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Οσον αφορά την τελευταία παράγραφο και μιλάμε για παιδεία παραπέμπω :

Έτσι βλέπω τον κόσμο Ε14: Πλάτων. Ένας πολύ γνωστός μας άγνωστος

http://www.youtube.com/watch?v=Tcm3YxR52fQ

Ρωτήστε το χριστιανικό σκουπιδαριο και το πολιτκό σκουπιδιαριο κτλ γιατί δεν έχουμε από μικρή ηλικία αυτή την γνώση και μας πλασάρουν μόνο χριστιανισμό κουμμουνισμό επανάσταση. Δεν χρειάζεται λοιπόν ν αναρωτηθούμε γιατί είμαστε έτσι... γιατί λέμε ότι είμαστε ομόρφωτοι.


Περισσότερα | Σχολιάστε

από τα μεγαλύτερα σούργελα η μανταμ με τα γεμιστά... που μας έλεγε για το φαινόμενο σύριζα και τσίπρα... η γελιότητα και η αναξιοπιστία σε όλο της το μεγαλείο. η γεροντομπεμπεκα με τα κουπόνια...

να της το μεταβιβάσει κάποιος...

Περισσότερα | Σχολιάστε

έτσι και αλλιώς αυτός ήταν ο αρχικός στόχος του πράγματος που λέγεται πρωθυπουργός. αλλά για να μην μπει φυλακή θ αναγκάσει - να παρακαλάνε όλοι για δραχμή.

ο κωνσταντοπούλου ο δραχμαζάνης κτλ σας είπε κανείς ότι μαλωσαν; σε καμία των περιπτώσεων. για πιο λόγο περιμένουν στην γωνία. όλος αυτός συρφετός περιμένει μην σας πω και ως σχέδιο για να διαλύσουν την χώρα. η μήπως έχει κανείς την εντύπωση ότι θέλουν να την σώσουν. εξουσια ολοκληρωτισμό και φτωχοποιημενο λαό θέλουν.

το ίδιο θέλει ο ελληνάρας. ολοκληρωτισμό, φασισμό και επανάσταση. είδα ένα πρόσφατο γκάλοπ. 20συριζα, 10χα, 5κκε. 30% στην ελλάδα είναι οι του ολοκληρωτισμού - φασισμού. μες τόσο μέχρ ικαι κυβλερνηση βγαζεις.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Λίγα τα ψωμιά σας αλήτες. Αλήθεια εγώ που παίρνω ρεύμα από παραγωγή ιδιωτική γιατί να μου κοπεί το ρεύμα; Μήπως πρέπει να πάει γυλακή ο παραπάνω αληταράς;

Περισσότερα | Σχολιάστε

πιο επαναστατικό προφίλ.

το πράμα αυτό που λέγεται πρωθυπουργός είναι για ψυχιατρική παρακολούθηση. άλλωστε επίτηδες το κάνει να προκαλέσει γιατί εφ όσον δεν μπορεί να φέρει την καταστροφή απο μέσα θέλει να την προκαλέσει απ έξω.

τι δεν καταλαβαίνουμε...

είτε έτσι είτε αλλιως πρόκειται περι σχιζοφρενικών προερχόμενη από πλύση εγκεφάλου και ανθρώπων που απλά για να τους αποδεχτείς πρέπει να προκαλέσουν καταστροφή...

σε μία όριμη κοινωνία μορφωμένη και λογική και πολιτισμένη απλά αυτοί δεν θα υπήρχαν.


Περισσότερα | Σχολιάστε

δεν λέω η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! το σίγουρο είναι πως πεθαίνει...

λυπάμαι αλλά ο κοσμος ακόμη υπολογίζει στο σκίσιμο των μνημονίων όπως και να του το πλασάρεις. ο σώρας για παράδειγμα πλάσαρε τα λεφτά της ανατολής... πέταξε την μπανάνα να σου αμέσως οι ουρακοτάγκοι... δεν θέλει πολύ μπανάνες να μοιράσεις. εύκολο είναι.

και αντε πάει στα τσακίδια ο σώρας. τι σας κάνει να πιστευετε ότι ο κόσμος τους γυρίζει την πλάτη. ο κοσμος είναι μαζί τους. 15 δημοσκοπικό; μετά απ ότι έκαναν;

βάλτε λοιπόν ότι το 3% το πήρε η ηλίθια με την πλεύση. 3% ο δραχμαζάνης. 21% μέχρι τώρα; 7% κκε; 7% τ άλλα φασιστοειδή; πιάσαμε χαλαρότατα 35% χωρίς αναγωγές. και ακόμη δεν μοιρασαν μπανάνες...

πως λέει ο λαός χαιρέτα μας τον πλάτανο. έτσι θα χαιρετάμε. και πότε θέλετε εκλογές; 2019 είτε το θέλετε είτε όχι. 1ον γιατί ακόμη δεν μοίρασαν μπανάνες και 2ον ψάχνουν τα σαξέξ στόρυζ. χωρίς αυτά εκλογές δεν έχει...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
06/10/2016, 15:15

δεν διαφώνησαν ποτέ και δεν υπήρχε καμία παραξήγηση.

εταν γίνονται προσλήψεις παπαδων και έχουμε περισσότερους παπάδες από γιατρούς και ελειψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό νομίζω δεν υπάρχει λόγος καμιάς παρεξήγησης!

μας πουλάνε παπά όλοι τους...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το θέμα με τον τσάκο είναι πιο σοβαρό. μην ασχολείστε με δράκους. Ο τσάκος είναι το θέμα και το δράμα του. Η ντέλια του έριξε χιλόπιτα και θέλει να την κάνει να σκάσει στην αγκαλιά της γιοχανσον. Είναι σφόδρα ερωτευμένος με την ντέλια. εδώ θα την έκοβε από το μαθημα του μόνο και μόνο για την έχει και να την βλέπει. Κουράγιο τσάκο... έρωτας είνα θα περάσει...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Διαφωνώ κάθετα! Μια χαρά και τους πιστευει και τους εμπιστευετε!

το 20% είναι πιστοι ψηφοφόροι κρατικοδίαιτοι. το 20% αναποφάσιστοι και καλά προβληματισμένοι ουρακοτάγκοι που περιμένουν τις μπανάνες της τελυταίας στιγμής.

40% μέχρι τώρα;... πάμε παρακάτω...

βάλε του καινούργιος 3%, ΧΑ 7% και κκε 7% να πούμε και 5% πασόκοι; πόσο κρατικοδίαιτο να βάλουμε από νδ το μισό 17%

πολύ πιο πάνω από το 50% πιάνουμε 75% κρατικοδίαιτοι εως φασίστες που δεν ξέρουν τι τους γίνεται... και δεν έβαλα και σώρα...

ο ελληνάρας ξέρει μία συνταγη και ειναι πιστός. κρατικοδιαιτισμός πελατοκρατία και βόλεμα. θέλουμε πολλές γενεές ακόμη για να έρθει ο πολιτισμός.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο ανταποκριτής της γαλλικής Le Monde Diplomatique που μας είπε για τον παράδεισο επί γης φαντάζομαι μετά που είδε αυτά αποφάσισε να κάνει τις ανταποκρίσεις με το ίδιο 'στυλ' όπως η μαντάμ της κρατικής τηλεόρασης και συμμετέχει και σε αυθόρμητες εκδηλώσεις εθνικές όπως πχ του εθνικού κλάματας κτλ.

αντάξει δεν λέω αμα μεγαλώσεις από μικρός έχοντας πάντα κατά νου ότι ο διπλανός μπορεί να σε καταδώσει γιατί στραβομουτσούνιασες με τις ειδήσεις του κομματος... εντάξει δύσκολο μετά να θέλεις να χάσεις τέτοιο παράδεισο.

αλλωστε αν μεγαλωσει μια κοινωνία με εναν τρόπο θέλει πολλές γενεες για να μάθει διαφορετικά...

αλλωστε κάποια από 2 τα παραπάνω που αναφέρθηκαν τα ζήσαμε τα ζούμε και θα συνεχίσουμε να τα ζούμε και εδώ στον τόπο μας...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε και επίσης ακόμη δεν έχουμε δει τπτ...

Και δεν είναι πείραμα. Η θα στήσουν το κράτος τους που θα πεινάνε όλοι εκτός από αυτούς (βλ. βενεζούελα) κανοντας και την επανάσταση της δραχμής ή αν δεν τους κάτσει θα έχουν κάνει την αρπαχτή τους και μην τους είδατε. Γιατί φυλακή δεν μπαίνουν.

Το έχουν πει ανοιχτά άλλωστε οι πολάκηδες. Κάθε μέρα το λένε με αυτά που κάνουν. Ο αρχισκός στόχος είναι στόχος. Τι δεν καταλαβαίνουμε; Ποσο πιο ξέκάθαρα να το πουν;

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
14/11/2016, 17:12

είναι πολύ απλό...

αν μου δίνεις 10χιλιαρικάκια και μου πλήρωνεις όλα τ αλλα (και τα ποτα) να σπάω πλάκα και πίσω στην υγεία των ηλιθίων ... θα σου βγάζω λόγο που τα γατάκια καμένος και λοιποι δεν ξέρουν που να κρυφτούν.

αρα δεν υπάρχει τπτ περίεργο... απλά υπάρχουν πολύ πολλοί ηλίθιοι που γουστάρουν να σε πληρώνουν για να τους λες μπούρδες. γιατί θα έπρεπε ο καμμένος να αισθάνεται άσχημα...

τους είπε κανείς ότι θα τους βάλει φυλακή για τι επιλογές τους για τα καπιταλ κοντρολς κτλ; συνεπω΄ς το παρτυ συνεχίζεται...

είπε κανείς τπτ;

Περισσότερα | Σχολιάστε

είναι και προκλητικοί εκεί το επιμελητήριο... τι θέλουν τώρα να στήσει και 2ο πρωθυπουργικό γραφείο ο ηλίθιος; ένα για την ανατολική θεσσαλονικη και ένα για την δυτική για να βολέψει την γκόμενα κανενός κολλητού;

δεν πάνε καλά εκεί στο επιμελητήριο... ή δεν καταλαβαίνουν σε τι κόσμο ζουν...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Η νέα παράταξη ποια είναι; Γιατί εγώ δεν βλέπω τπτ νέο...

Περισσότερα | Σχολιάστε

αφού σκέφτονται οι άλλοι μετά την επιτυχία που έχεις να μην κατεβουν τζάμπα και άδικα στις εκλογές. αν είναι να πάρεις 100% με το φοβερό έργο δεν έχει έννοια. μέχρι και ο κουτουμπας θα σε ψηφίσει.

Περισσότερα | Σχολιάστε

τον σπίρτζη τον ρώτησες; τον σκουρλέτη; τ άλλα τα παιδια;

τώρα οσον αφορά το επενδυτικό κλίμα... να μην σχολιάσω...

Περισσότερα | Σχολιάστε

σιγά ζουράρι... θα κλάσεις!

σιγα ζουράρι... θα σκίσει κανένα καλσόν ρα!

όρεξη να έχει κανείς... απαντήσεις πολλές.

τι απάντηση του έδωσαν τελικά του Αντρα του "Μπρατσαρα";


Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
30/08/2017, 00:38

όσο προστατεύει το 20% - σταθερής πελατεία του δημοσίου και δεν του την κλέψει άλλος παραμυθάς προστάτης δεν πρόκειται να καταρρεύσει. μοναδικός τρόπος να καταρρεύσει είναι να του επιβάλουν εναια μισθολόγια στο δημόσιο, να χτυπάνε κάρτα, να κοστολογήσουν την εργασία στο δημόσιο και φυσικά να καταργήσουν ότι υπηρεσία δεν χρειάζεται. όσον ο δημόσιος κορβανας θα τους ταίζει χωρίς έλεγχο και αυτοί θα τους προστατεύουν δεν πρόκειται ποτέ να καταρεύσουν!

Περισσότερα | Σχολιάστε

το έχει πει εδώ και καιρό το γλυφτράκι ο σπίρτζης. μπουλντόζες στο ελληνικό δεν θα μπουν. τι ΔΕΝ καταλαβαίνετε;!

το φαινόμενο καρανίκες , σπίρτζηδες δεν είναι τωρινό. πάντοτε αυτοί έκαναν κουμάντο. απλά τώρα γίνεται φανερά.

μας τα έλεγε άλλωστε γραμματέας υπουργείου. ο γραμματέας είναι ακόλουθος κολλητάρι πολύ φίλος του υπουργού. πανε μαζί δεν τον αφήνουν να πληρώσει τπτ και οι γυρω από αυτόν ένας συρφετός (αυτοί που πληρώνουν) για να τα ψήσει τον υπουργό να του κάνει το χατήρι... έχετε την εντύπωση ότι λειτουργεί διαφορετικά; με σχέδιο και πρόγραμμα κυβερνητικό;

τώρα ανακαλύψαμε το πως λειτουργεί η ελληνική πολιτική; με απλά λόγια μαφιόζικα και με γκέτα; είαι γνωστά εδω και δεκαετίες... απλά επειδή σας το λένε πλέον κατάμουτρα; ε μην τρελαθούμε ....

Περισσότερα | Σχολιάστε

Γεια σου σταλονοφασίστα δραχμαζανη που μαζί με την ζωη και λοιπούς καταθέτατε στεφάνι στον σταλινοφασιμό!

Περισσότερα | Σχολιάστε

"Την Ελλάδα πλέον, την κυβερνάς μ’ ένα ψέμα."

αυτό βέβαια φανερώνει και το επίπεδο των πολιτών...

homo ελληνάριους... πιο κάτω και από τον αυστραλοπίθικο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

για σου σκουρλέτη υπουργάρα , πολιτικέ ογκόλιθε!

τέτοιοι είμαστε, τέτοιους ψηφίζουν ας μην απορούμε γιατί είμαστε οι τελευταίοι των τελευταίων πιο άθλιων και αμόρφωτων του πλανήτη.

Περισσότερα | Σχολιάστε

μια χαρά τους 'αγαπάει'. 20% έχουν (το 15% καθαρό) με μόνο ανοδικές τάσεις πάντα γιατί αυτό είναι το bottom και αν του βάλεις όλους μαζί ξεπερνάνε το 50% ανετότατα.

όσο θα μοιράζουν χόρτο και μπανάνες στον πιο αποχαυνωμένο λαό του κόσμου, τόσο ο κοσμος θα τους 'αγαπάει τρελλά'. αυτή η σχέση δεν σπάει τα πολλά επόμενα χρόνια.

400 οθωμανισμού, 400χρόνια κρατικοδιαιτισμού και κουμμουνισμού (στο καπάκι μετά τον οθωμανισμό) ... έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας....

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο ανθρωπος που θα ρίξει το τελευταίο σοβιέτ της ευρώπης... το ελληνικό.

Περισσότερα | Σχολιάστε

κλασικά... για όλα φταίνε οι άλλοι! αυτός είναι δημοσιογράφος αν δεν άνω λάθος; προσφέρει ενημέρωση; και τωρα είναι ευρωβουλευτής; και είναι θείο δώρο η απόφαση;

πολύ φοβάμαι (αν μπορεί να το το μεταβιβάσει κάποιος το πόστ αυτο)... με την βοήθεια του θεού δεν θα καταφέρουμε...

ΥΓ πως λέμε πιο χαζός πεθαίνεις... κοντά είσαι...

Περισσότερα | Σχολιάστε

καλά πως το κατάφερε αυτό; αυτός κοιμόταν χτες, χασμουριοτααν και το έπαιζε yo man κοροιδευε με τα grenglish σαν μωρό παιδάκι... και πολλά άλλα. έτσι θα κάνουμε τον πρωταγωνιστη; μόνο ως ο γελείος πρωθυπουργός των γελείων θα μπορούσαμε να είμαστε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

σταλινοφασίστες καθαρόαιμοι χιτλεροφασίστες καραρόαιμοι 15%

σοσιαλιστοφασίστες το λεγόμενο κρατικοδίαιτο καθεστώς τυος 6ο κοσμικού ελλαδισταν που εκπροσωπείται από τον σύριζα 15% σταθερα.

λοιποί σταλινοφασίστες με προσωπικές φιλοδοξίες 5%

το 1/3 στην ελλάδα πιστυει στον φασισμό απ όπου και αν προέρχεται και είναι μπετόν αρμε!

το 15% λοιπόν τ αλαικσει είναι πάντοτε αυξανόμενο και ποτέ μειούμενο. ειναι αυτό που λέμε τι μπανάνες θα μοιράσει στους ουρακοτάγκους μέχρι τις εκλογές όποτε και να γίνουν.

εκείνο που με ανησυχεί δεν είναι τόσο τα γίδια που θα τον πιστεψουν όσο ότι δεν θα τους βάλουν μεσα μερικά χρονάκια με στερηση πολιτικών δικαιωμάτων εισοβίως για την ζημιά που έχουν κάνει και την απάτη που έκαναν.

το 2ο χειρότερο είναι ότι δεν θα νομοθετηθεί η ποινή για όσους κάνουν ζημιά στην χώρα ασχετα απ΄ το επίπεδο διοιηκησης ή τον φορέα ουτε και η εξαπάτηση των ψηφοφόρων.

τέλος όπως εχω επαναλάβει πολλές φορές... για να αρχίζει να ξεβρωμίζει ο τόπος αρχης γενομένης από τα πολιτικά σκουπίδια θα πρέπει να περάσουν 2 γεννιές παράλληλα πάντα με την απογιδοποίηση και απογαλακτιμό των πολιτών.

κάποτε θα μιλάνε για 400χρόνια οθωμανισμού και 400χρόνια καθεστωτικού πελατοκρατικοδιαιτισμού και λαμογιας ως κατάλοιπο της τουρκιάς αναμεμγεμένο με αριστεροδεξιο φασιμό.

Περισσότερα | Σχολιάστε