LIBERALL
THINK TANKST
FORUMF
ΥΓΕΙΑY
ARTNEWSA
Κυριακή 22/10/17
2ος χρόνος, ημέρα 721η

Επιστροφή στο forum Φιλελεύθερο forum forum@liberal.gr

Διαχειριστές: Μπάμπης Εγγλέζος Πρόεδρος ΣΕΔ & Νίκος Οικονομόπουλος Αντιπρόεδρος ΣΕΔ

Τα Θέματα του χρήστη tthemistoklis

Μόνο τον περασμένο Αύγουστο 50.000 Βενεζουελάνοι εγκατέλειψαν τη χώρα τους καταφεύγοντας στη γειτονική Κολομβία, σε μια προσπάθεια να σωθούν από την πείνα και την αστυνομοκρατία που έχει επιβάλλει το καθεστώς Maduro.

Σε ρεπορτάζ του το Bloomberg, επικεντρώνεται στα τεκταινόμενα στην Cucuta, μια μικρή συνοριακή πόλη της Κολομβίας που δέχεται το ποτάμι προσφύγων από τη Βενεζουέλα. Σύμφωνα, λοιπόν, με τη υπηρεσία μετανάστευσης της Κολομβίας, ο αριθμός των προσφύγων συνεχώς αυξάνεται καθώς από 22.700 τον Ιούλιο, ξεπέρασαν τους 50.000 τον Αύγουστο, χωρίς σε αυτούς να υπολογίζονται όσοι περνούν παράνομα τα

Οι περισσότεροι πρόσφυγες μένουν στην Cucuta μόνο μέχρι να σφραγίσουν το διαβατήριό τους και στη συνέχεια προχωρούν προς το εσωτερικό της Κολομβίας. Ο αριθμός των προσφύγων είναι πλέον τόσο υψηλός ώστε οι φιλανθρωπικές οργανώσεις και η Εκκλησία δεν έχουν αρκετούς πόρους για τα συσσίτια που απαιτούνται ενώ η κυβέρνηση της Κολομβίας εξετάζει το ενδεχόμενο δημιουργίας δομών φιλοξενίας, σε περίπτωση που η κρίση στη Βενεζουέλα βγει εκτός ελέγχου και υπάρξει μαζική έξοδος προσφύγων, συμπληρώνει το Bloomberg.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Του Αντώνη Ασπρά*

Ορμώμενος από την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην 82η ΔΕΘ και την έμφαση που έδωσε  στο τρίπτυχο ‘Εκπαίδευση-Έρευνα-Καινοτομία’  αναρωτιέται κανείς πόσο εφικτό είναι στην Ελλάδα, λ.χ. στη Μακεδονία, να δημιουργήσουμε μια περιοχή έρευνας και καινοτομίας παγκοσμίου βεληνεκούς αντίστοιχη της Silicon Valley της Καλιφόρνια. 

Τι ήταν όμως το ιδιαίτερο με την Silicon Valley πριν την έξαρση της τεχνολογικής επανάστασης; Το απόλυτο τίποτα! Η Silicon Valley στις αρχές του 20ου αιώνα δεν ήταν πάρα ένα προάστιο της ευρύτερης περιοχής του Σαν Φρανσίσκο φημισμένο περισσότερο για τα δαμάσκηνα του και τους δεντρόκηπους παρά για οτιδήποτε άλλο. Άρχισε να αναπτύσσεται σταδιακά από τα τέλη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ως ο τόπος που αναδεικνύει την έρευνα την καινοτομία και την τεχνολογία. Σε αυτό  σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε το γειτονικό πανεπιστήμιο Stanford, που παρείχε το ανθρώπινο δυναμικό με το ταλέντο που απαιτούνταν  για την ανάπτυξη όλων αυτών των εταιριών (όπως η XEROX, η Hewlett Packard, η Apple, η Google, η Yahoo κ.ο.κ.), οι χαμηλές τιμές ακινήτων καθώς και το προνομιακό φορολογικό καθεστώς σε σύγκριση με άλλες περιοχές των Η.Π.Α.

Σήμερα, η Silicon Valley είναι ίσως η κορυφαία επιλογή για την έναρξη μιας επιχείρησης ή την εύρεση εργασίας στη βιομηχανία της τεχνολογίας και όχι μόνο. Προσελκύει σε αφθονία νεοσύστατες επιχειρήσεις καθώς και κορυφαίους επιστήμονες και επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο. Αποτέλεσμα όλου αυτού είναι η εκρηκτική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, αλλά και η δημιουργία πλειάδας θετικών επιδράσεων για την περιοχή, τους κατοίκους της, αλλά και ολόκληρη τη χώρα.

Μεγάλη συζήτηση γίνεται στις μέρες μας, για τις ξένες και εγχώριες επενδύσεις, για την ανάπτυξη που θα έρθει και δεν λέει να φανεί, για το λεγόμενο “Brain Drain”, για τη διασύνδεση των πανεπιστημίων με την αγορά και ούτω καθ’ εξής. Έννοιες που είναι πια μέρος της καθημερινότητάς μας. Έννοιες που τις ακούμε, τις αποδεχόμαστε ως αληθείς αλλά δεν λέμε να τις εφαρμόσουμε αποφασιστικά και αποτελεσματικά.

Μετά από 8 χρόνια κρίσης, ήρθε η ώρα να διδαχτούμε από τα επιτυχημένα διεθνή παραδείγματα και να τα εφαρμόσουμε, δίχως περαιτέρω χρονοτριβές.

Ας επιλέξουμε την περιοχή της Μακεδονίας μας, που εκτός από το φυσικό της κάλλος, προσφέρει ανταγωνιστικό κόστος γης, πρόσβαση στις υποδομές της Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης, καθώς και ταλαντούχο προσωπικό από την πανεπιστημιακή κοινότητα της ευρύτερης περιοχής.

Εφόσον τα παραπάνω ενισχυθούν με το κατάλληλο θεσμικό, νομικό, και φορολογικό πλαίσιο που απαιτείται για να προσελκύσουν επενδυτές, θα επιτρέψουν τις καινοτόμες ιδέες να ανθήσουν.

Τα άμεσα και έμμεσα οφέλη από μια τέτοια ενέργεια είναι πολλαπλά και ιδιαίτερα η πνοή που μπορεί να δοθεί σε μια ταλαιπωρημένη ελληνική περιφέρεια, όπως η Μακεδονία, η οποία σήμερα αιμορραγεί, βλέποντας τον κόσμο της να μεταναστεύει. Με την άντληση επενδυτικών κεφαλαίων από εγχωρίους και ξένους επενδυτές, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στον χώρο της καινοτομίας, αλλά και σε συμπληρωματικές υπηρεσίες και επαγγέλματα, θα συμβάλλουν στην αποτελεσματική αντιστροφή του Brain Drain και την μετατροπή του σε Brain Gain.

Οφείλουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ανάπτυξης μιας τέτοιας περιοχής, καθιστώντας την ελκυστική σε επενδύσεις, συνδέοντας τη με τα γειτονικά πανεπιστημιακά ιδρύματα καθώς και με την αγορά και να ενθαρρύνουμε τους νέους μας να μείνουν εδώ για να επιχειρήσουν, δίνοντας τους τα απαραίτητα μέσα όπως:

  • διασφάλιση κοινοτικών πόρων από κοινοτικά κονδύλια,
  • προσέλκυση και πρόσβαση σε επενδυτές μέσω διαφόρων εκδηλώσεων,
  • διασφάλιση ενός σταθερού φορολογικού περιβάλλοντος για εγγυημένη περίοδο,
  • σχεδιασμό διαδικασιών που προσδίδουν ταχύτητα έναρξης μιας επιχείρησης,

Παρέχοντας τέτοια κίνητρα, δίνουμε την ώθηση που απαιτείται για να ρισκάρουν, να επενδύσουν και να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον για τους εαυτούς τους και για τη Χώρα μας.

Σε μια εποχή που η φοροδοτική ικανότητα των πολιτών έχει πλέον εξαντληθεί, μόνο με τέτοιες ρηξικέλευθες ενέργειες θα πάει η Χώρα μας βιώσιμα μπροστά, μακριά από την μιζέρια, τα ψέματα και τις αυταπάτες των μαθητευόμενων μάγων, γιατί οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα.

* Ο κ. Αντώνης Ασπράς είναι πολιτικό στέλεχος που έχει περάσει από τη διαδικασία αξιολόγησης του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Περισσότερα | Σχολιάστε

«Βρισκόμαστε σε ένα εξαιρετικά θετικό momentum για την ελληνική οικονομία, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλ Τσίπρας μιλώντας στον ΣΒΒΕ .Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε πως ότι είναι η Αθήνα για τον τριτογενή τομέα είναι η Θεσσαλονίκη για την βιομηχανία και την μεταποίηση.

Ο ΣΒΒΕ με τις παρεμβάσεις του εξελίσσεται de facto σε θεσμικό συνομιλητή και εταίρο της κυβέρνησης στην προσπάθεια για έξοδο της χώρας από την κρίση. Οποιαδήποτε προσπάθεια ουσιαστικής αναβάθμισης του ρόλου σας θα στηριχθεί δήλωσε ο πρωθυπουργός μιλώντας στο συνέδριο του ΣΒΒΕ. "Η πρόταση σας για τη σύσταση Εθνικού συμβουλίου Βιομηχανίας έγινε δεκτή και ήδη υλοποιείται", τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

O πρωθυπουργός επανέλαβε ότι η Ελλάδα διανύει την τελευταία αλλά και πιο κρίσιμη χρονιά Μνημονίων. «Το σχέδιο μας εξασφαλίζει τη μετάβαση σε ένα νέο παραγωγικό μοντέλο και εκπληρώνουμε το αίτημα για μεταρρυθμίσεις σε όλο το εύρος της δημόσιας ζωής. Η πολυετής ύφεση, η υψηλή ανεργία και τα προγράμματα έχουν πιέσει υπέρμετρα την ελληνική κοινωνία και οικονομία. Τώρα πρέπει να δείξουμε αυτοπεποίθηση και μέγιστη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας», πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα που αποτέλεσε μία από τις αιτίες της κρίσης, η οποία πρέπει να ξεριζωθεί από τη χώρας. «Προσωπική μου επιδίωξη είναι η ανάπτυξη υγιούς επιχειρηματικότητας χωρίς όμως συνθήκες ζούγκλας», επεσήμανε ο Αλ. Τσίπρας. «Η ρήξη μας με το παρελθόν της ευνοιοκρατίας πελατειακών σχέσεων προνομιούχων ελίτ ήταν είναι και θα παραμείνει απόλυτη» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

«Η υγιής επιχειρηματικότητα που σέβεται τους νόμους, το περιβάλλον είναι αυτή που δεν διστάζει να επενδύσει στην καινοτομία την εξωστρέφεια τον πιο πολύτιμο παράγοντα, στο εργατικό δυναμικό. Το μοντέλο της έντασης γνώσης και όχι έντασης εργασίας είναι αυτό που μπορεί να βγάλει τη χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης. Μας λένε ότι είναι υπέρ της ελεύθερης οικονομίας και στην πράξη επέβαλαν τον προστατευτισμό για τους ημέτερους».

Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας έφερε ως παράδειγμα τον ΟΑΣΘ, για τον οποίο είπε ότι υπήρξε πεδίο δραστηριοποίησης «κουμπάρων και κολλητών».

«Οι εξαγωγές, στο πρώτο εξάμηνο του 2017, αυξήθηκαν κατά 18%. Πρόκειται για την υψηλότερη επίδοση από το 2001. Φέτος, μέχρι και τον Ιούλιο, δημιουργήθηκαν 263.000 νέες θέσεις εργασίας, αριθμός ρεκόρ δεκαεξαετίας. Η ανεργία των νέων παραμένει υψηλή αλλά έχει πέσει δέκα μονάδες» τόνισε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Αλέξης Τσίπρας.

«Είναι εύκολο να μιλάς για επενδύσεις αλλά για να ανοίγουν δρόμοι για να προωθηθούν είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Δείτε πόσα χρόνια είχαν βαλτώσει οι εθνικοί μας αυτοκινητόδρομοι. Οι σήραγγες στα Τέμπη, το μετρό της Θεσσαλονίκης, τα ενεργειακά πρότζεκτ, ο Αστέρας Βουλιαγμένης, το Ελληνικό. Δείτε τι προσπάθεια γίνεται και τι αποτελέσματα είχε αυτή η προσπάθεια εδώ, στη βόρεια Ελλάδα.

Τα αποτελέσματα έρχονται σε βάθος χρόνου με σκληρή δουλειά, καθαρότητα στις σχέσεις του κράτους με την επιχειρηματικότητα.

Η χώρα έχει περάσει σε διαφορετική εποχή παραλάβαμε τη χώρα του Grexit. Σήμερα οργανώνουμε το μέλλον της χώρας ευνοώντας την ανάπτυξη και τη δίκαιη κατανομή της στο σύνολο του ελληνικού λαού. Η Ελλάδα με σταθερά βήματα αλλάζει και η διεθνής κοινότητα αναγνωρίζει αυτή την αλλαγή της χώρας.

Το πρόγραμμα θα τελειώσει στην ώρα του και θα βάλουμε τέλος σε μια μακρά και επώδυνη περίοδο για την χώρα και την κοινωνία» συμπλήρωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

 

 

 

 

 

Περισσότερα | Σχολιάστε

Του Ανδρέα Ζαμπούκα

Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» είναι ένα κόμμα που προέκυψε μέσα από την δίνη της μνημονιακής κρίσης. Κέρδισε το εκλογικό ποσοστό του κινούμενο στο ίδιο μήκος κύματος με την Χρυσή Αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ και ταυτίζοντας την «ιδεολογία» του με την ψήφο διαμαρτυρίας των πολιτών. Στην ουσία, αυτοπροσδιορίστηκε ως αντισυστημικός πολιτικός φορέας ερεθίζοντας ακόμα περισσότερο τα «ταπεινά ένστικτα» των ψηφοφόρων του που αναζητούσαν έναν νέο αξιακό κώδικα στις επιλογές τους.

Ως εδώ, όλα καλά. Συνηθίζεται άλλωστε σε τέτοιες συνθήκες μαζικής κατάπτωσης της κοινωνίας να αναδύονται μικροί και μεγάλοι «σωτήρες» από το πουθενά. Εκείνο όμως, που προξενεί τρομερή εντύπωση είναι η κοινωνική, η αισθητική και γιατί όχι, η «ανθρωπολογική» υπόσταση των στελεχών του. Γιατί στην προσπάθεια να εντοπίσει κανείς, κοινά χαρακτηριστικά, δεμένα γύρω από την αντισυστημική και αντιμνημονιακή τους διάθεση, διαπιστώνει περίεργες αντιφάσεις.

Με αφορμή την πρόσφατη δήλωση του Κώστα Ζουράρι, που προσδιόρισε ως παιδική ασθένεια, το ζήτημα της αλλαγής φύλου, μπορεί κανείς να προβληματιστεί για πολλά. Το να παρομοιάζεις ας πούμε, από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας, την ομοφυλοφιλία στην εφηβεία, με παιδικό διαβήτη… σημαίνει δύο πράγματα: ή ότι δεν έχεις επίγνωση του αξιώματός σου ή ότι ο ναρκισσισμός σου είναι τόσο παθογενής που θυσιάζεις την στοιχειώδη σου σοβαρότητα, στο βωμό της πρόκλησης και των εκρηκτικών εντυπώσεων.

Εκτός από τον κ. Ζουράρι, στο συγκεκριμένο κόμμα, έχουν βρει καταφύγιο και πολλές άλλες «αντισυστημικές» περσόνες, που κινούνται μεταξύ εθνοτικών εξάρσεων, ομοφοβίας, τηλεοπτικού λαϊκισμού και αισθητικών προκλήσεων. Είναι άραγε φωνές που προσπαθούν να ξεπεράσουν τον αρχηγό τους σε «επαναστατικότητα» ή πρόκειται για ανθρώπους που επέλεξαν να υιοθετήσουν έναν ψυχοθεραπευτικό ρόλο; Κάτι τέλος πάντων, σαν τους συμμετέχοντες σε «group therapy» ερασιτεχνικών παραστάσεων…

Σε κάθε περίπτωση, αυτό το κόμμα υπήρξε η «χρηστική» επιλογή του πολιτικού εταίρου, προκειμένου να κυβερνήσει τη χώρα ο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί είναι προφανές ότι αν στη θέση των ΑΝΕΛ ήταν το Ποτάμι, θα ήταν δυνατή μία αριστερή πολιτική αλλά όχι ο λαϊκισμός και η ασυδοσία της εξουσίας.

Κι εδώ ακριβώς δημιουργείται το ερώτημα: Είναι οι ΑΝΕΛ πολιτική κίνηση ή ένα είδος «ασθένειας» που σωβεί στο πολιτικό σύστημα και εκδηλώνεται κυρίως σε κρίσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ευαίσθητων κοινωνικών ζητημάτων;

Οι κυβερνήσεις σε μία δυτική αστική δημοκρατία δεν μπορεί να συγκαταλέγουν στους κόλπους τους κόμματα, φορείς και πολιτικά πρόσωπα τα οποία αντιμετωπίζουν «θεατρικά» ή «ψυχαγωγικά» τα ανθρώπινα δικαιώματα. Οι αποφάσεις, τα νομοσχέδια και κάθε αλλαγή στις αντιλήψεις της κοινωνίας πρέπει να αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα και μελετημένο σχεδιασμό.

Οι ΑΝΕΛ και ο Πάνος Καμμένος είναι συνειδητή επιλογή του Αλέξη Τσίπρα για την συγκυβέρνηση. Από εκεί και πέρα, οποιαδήποτε «νοσηρή» ή προκλητική στάση τους απέναντι στον άνθρωπο και στην κοινωνία, βαραίνει την συνολική ευθύνη της κυβέρνησης και όχι μόνο τους ίδιους.

Σε αναμονή λοιπόν, του επόμενου «χτυπήματος» γελοιοποίησης των κυβερνητικών αποφάσεων. Πριν ή μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου…

Φωτογραφία SOOC

Περισσότερα | Σχολιάστε

Επιστολή προς τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σταύρο Κοντονή και Κωνσταντίνο Γαβρόγλου, αλλά και τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου απέστειλε η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους.

Οι αντιπρόσωποι και προϊστάμενοι των Είκοσι Ιερών Μονών του Αγίου Όρους στην επιστολή τους εκφράζουν την «αγωνία και ανησυχία» τους για το νομοσχέδιο περί της «νομικής αναγνώρισης της ταυτότητας του φύλου».

«Αναφορικώς με το προς ψήφιση νομοσχέδιο διερωτώμεθα πλέον τι μας επιφυλάσσεται στο μέλλον!», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή των Μονών.


Ιερά Σύνοδος: Αποσύρετε το ν/σ για την αλλαγή φύλου και ασχοληθείτε με τα σοβαρά προβλήματα

«Αφήστε το νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου και ασχοληθείτε με τα σοβαρά προβλήματα της κοινωνίας» είναι το μήνυμα της Ιεράς Συνόδου στην κυβέρνηση και τον πολιτικό κόσμο ενόψει της συζήτησής του στην Ολομέλεια της Βουλής.

Όπως αναφέρουν οι μητροπολίτες, «το προτεινόμενο Νομοσχέδιο προκαλεί το αίσθημα της κοινωνίας, τορπιλίζει τον ιερό θεσμό της οικογένειας, έρχεται σε αντίθεση με τα χρηστά ήθη και την κοινή λογική και κυρίως καταστρέφει τον άνθρωπο». Στο πλαίσιο αυτό, η ΔΙΣ καλεί την κυβέρνηση να το αποσύρει και «να δείξει ανάλογο ενδιαφέρον για την επίλυση των σοβαρότατων προβλημάτων που μαστίζουν την κοινωνία, το έθνος μας και τον λαό».

Σύμφωνα με τους ιερείς, το φύλο στον άνθρωπο «δεν είναι επιλέξιμο, αλλά ως δώρο αποτελεί θείο χάρισμα στον άνθρωπο που πρέπει αυτός να αξιοποιήσει για τον αγιασμό του».

Μάλιστα, η ΔΙΣ ενημερώνει ότι απέστειλε εξώδικο πρόσκληση στον Γιάννη Ραγκούση, προειδοποιώντας τον με νομικά μέτρα αν δεν καταθέσει αποδεικτικά στοιχεία, εντός πενθημέρου, για τα λεγόμενά του περί ομοφυλόφιλων ιερέων, ακόμα και μητροπολιτών.

Αναλυτικά, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου: 

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος παρακολουθεί με προσοχή την ως μη ώφειλε έντονη συζήτηση επί του Νομοσχεδίου για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου. Προς τούτο κατέθεσε τις απόψεις της στη γενομένη ανοιχτή διαβούλευση, παρέστη δι’ εκπροσώπου της στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή και προέβη στα διαβήματα που της αναλογούν αρμοδίως.

Ως ύστατη όμως κίνηση αγάπης προς τον λαό μας και εν όψει της επικειμένης συζήτησής του στην ολομέλεια της Βουλής, επαναλαμβάνει τις βασικές της θέσεις:

(α) Το φύλο στον άνθρωπο αποτελεί ιερή παρακαταθήκη και υπηρετεί στη βάση της ψυχοσωματικής συμπληρωματικότητας το μυστήριο της ζωής και της αγάπης. Υπό την έννοια αυτήν, δεν είναι επιλέξιμο, αλλά ως δώρο αποτελεί θείο χάρισμα στον άνθρωπο που πρέπει αυτός να αξιοποιήσει για τον αγιασμό του.

(β) Θεωρεί ότι η νομολογία των δικαστηρίων της πατρίδας μας καλύπτει, όπου υπάρχει ανάγκη, υφιστάμενα προβλήματα, με το δεδομένο ότι το φύλο, ούτε επιλέγεται ελεύθερα, ούτε και μεταβάλλεται κατά βούλησιν, αλλά επί τη βάσει ανατομικών, φυσιολογικών και βιολογικών χαρακτηριστικών, που ορίζουν την ταυτότητα του ανθρώπου και βεβαιώνονται μέσω ιατρικών γνωματεύσεων προς το δικαστήριο. Ο νόμος δεν μπορεί να αρκείται απλώς στην επιστημονικά ατεκμηρίωτη δήλωση του πολίτη, που ενδεχομένως αργότερα δύναται να μεταβληθεί.

(γ) Το προτεινόμενο Νομοσχέδιο προκαλεί το αίσθημα της κοινωνίας, τορπιλίζει τον ιερό θεσμό της οικογένειας, έρχεται σε αντίθεση με τα χρηστά ήθη και την κοινή λογική και κυρίως καταστρέφει τον άνθρωπο. Αντί να λιγοστεύει τη σύγχυση και τις ψυχικές διαταραχές, θα τις αυξήσει και θα δώσει διαστάσεις επικίνδυνου κοινωνικού φαινομένου. Ιδίως όταν επεκτείνει τις δυνατότητές του και μεταξύ των μαθητών, δημιουργεί εκρηκτική κατάσταση και στα σχολεία.

(δ) Πίσω από όλες αυτές τις προσπάθειες δεν διακρίνει το ενδιαφέρον για τον ταλαιπωρημένο και αδικημένο συνάνθρωπο, αλλά την ύπαρξη ισχυρών ομάδων, με αποτέλεσμα τη διάλυση της κοινωνικής συνοχής και την πνευματική νέκρωση του ανθρώπου και

(ε) Κάνει μια ύστατη έκκληση στο σύνολο του πολιτικού κόσμου να αρθεί στο ύψος της ευθύνης και αποστολής του και πέρα από πολιτικά ιδεολογήματα, προκαταλήψεις και την επίκληση του ανεξέλεγκτου δικαιωματισμού, να αποσύρει το Νομοσχέδιο, να δείξει ανάλογο ενδιαφέρον για την επίλυση των σοβαρότατων προβλημάτων που μαστίζουν την κοινωνία, το έθνος μας και τον λαό και αντί να ενισχύει την ένταση, τον διχασμό και τον παραλογισμό, να συμβάλει στην πνευματική ανόρθωση των πολιτών μας.

Σε εποχή που η ανάγκη ταυτότητας και συνοχής αποτελεί ανάγκη εθνικής και πνευματικής επιβίωσης, η νομική κατοχύρωση της ρευστότητας της προσωπικής ταυτότητας είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει. Η Εκκλησία περιβάλλει με αγάπη και κατανόηση αδιακρίτως όλους τους ανθρώπους, αλλά προσβλέποντας πάντοτε στη σωτηρία τους οφείλει να καταδείξει την αστοχία κρισίμων επιλογών τους.

Τέλος η Εκκλησία της Ελλάδος αποφάσισε να επιδώσει εξώδικο πρόσκληση στον τέως Υπουργό και υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Ιωάννη Ραγκούση, κατόπιν των δηλώσεών του, να καταθέσει εντός πενθημέρου στην Αρχιγραμματεία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος στοιχεία που ισχυρίζεται ότι έχει για τα καταγγελόμενα από αυτόν εις βάρος Μητροπολιτών της Εκκλησίας μας, άλλως θα υποστεί την ανάλογη δικαστική βάσανο.

Η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας θα συνεχίσει τις εργασίες Της αύριο Παρασκευή 6 Οκτωβρίου ε.έ.». 

 Φωτογραφία: SOOC

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τα σχόλια του χρήστη tthemistoklis

tthemistoklis
19/10/2017, 15:02

Σωστός ο τακης δυο χιλιάδες.

Ο αλαίκσοις για έναν μορφωμένο θέλετε, ψαγμένο θέλετε, όπως θέλετε πες τε το είναι ενας απατεώνας για τα σίδερα , ζει στον κόσμο του και πέρα από αυτόν δεν ξέρει και καταλαβαίνει τπτ, ένας αμόρφωτος που ακόμη και να του πεις 3 2=5 πόσο κάνει;μέχρι που θα σκεφτεί να πάρει αριθμομηχανή για να το λύση.

Και να τα βάλουμε στην σειρά. Μέχρι το καλοκαίρι του δημοψηφίσματος ζούσε στον κόσμο του. Του είχαν φουσκώσει τα μυαλά ότι είναι αυτός που θ αλλάξει το σύμπαν από την αρχή της δημιουργίας του. Οταν στα 40 σου ζεις σε ένα τέτοιο παραμύθι το πρόβλημα είναι καθαρά ψυχολογικό. Οταν εμπιστευεσαι του λάθος ανθρώπους το θέμα είναι ότι είσαι ανίκανος να καταλάβεις ότι σε δουλεύουν. γιατί όπως είναι είναι αμορφωτος πέρα από την κουμμουνιστική ανύπακτη οκτωβριανη επανάσταση δεν ξέρεις τπτ άλλο.

Μπήκε στην εφηβεία όταν του σφύριξαν ότι ξέρεις ... εξω από ευρώ, πας για καγκελάριος του ελλαδισταν. εκεί μαζευτηκε και κατάλαβε ότι η ελλάδα δεν είναι κούβα άλλης εποχής. εκεί άρχισε να πέφτει το όνειρο του κουμμουνισμού για το πράμα που λέγεται πρωθυπουργός (και για πολλούς άλλους βέβαια της σειράς του).... από τότε ότι μπορεί κάνει γιατί και σ αυτή την ηλικία δύσκολα αλλάζεις απόψεις ειδικά όταν είσαι αμόρφωτος. Αλλά δεν του βγαίνε τπτ. Και τον βλέπετε σε τι κατάντια έχει φτάσει. Χαζογελάει όπου πάει λέει εντέλως ηλίθια αστεία σε σημείο που δείχνει και το πόσο αναγωγος είναι.

Για θυμηθείτε τον πριν το 5 ποιος ήταν και πως 'μεταλλάχθηκε' - άρχισε να ενηλικιώνεται...

Ο αλαίκσεις είναι το καλύτερo δείγμα - αντιπρόσωπος της πλοιοψηφίας των ελλήνων.... πετάει ο γάιδαρος... πετάει! αν δεν πετάξει που δεν θα πετάξει φυσικά... φταίει ο γάιδαρος!

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
17/10/2017, 15:33

Γιατί εχετε δει η τελεόραση να λανσάρει τπτ σοβαρό; Οτι σκουπίδι κυκλοφορεί το δείχνει. Ε τώρα πουλάνε τα σκουπίδια τσιρώνη ... ο κόσμος γουστάρει ατάκες τσιρώνη. Οτι μπουρδα πουλάει γιατί την γουστάρει την μπούρδα ο ελληνάρας (και αυτό είναι φακτ) ε λογικό είναι να είναι 1η είδηση. Σιγά μην σκάσει ο τσιρώνεις επειδή 100νοματαίοι το λέμε ηλίθιο (και όχι αδικαιολόγητα ή δεν ειναι δεν είναι) αλλά αμα πέφτει το 10ρικάκι και όλα τζάμπα δεν βαριέσαι ρε αδερφε...

στο κάτω κάτω τσιρώνηδες βαρουφάκηδες κτλ θέλαμε ως 'δημοκρατία'. θα τους λουτσούμε κανονικότατα... με γεια μας και εις ανώτερα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Οσοι δεν έχετε δουλειά απλά φευγετε. Οσοι κρατάν ακόμη οκ. σκοπός έιναι να σω΄σουμε τα παιδιά μας. Το φευγουμε από ελλάδα η 'διώχνουμε' τα παιδιά μας θα πρέπει να είναι 1ο συνθημα πλέον. Αν και αργά αρχιζουμε να το καταλαβαίνουμε.

Αν είχα χρόνο ενα site θα το ανέβαζα... το φεύγουμε από ελλάδα. Και στην πρώτη σελίδα μ μεγάλα γράμματα : Εχεις εκατομμύρια λόγους να φύγεις και 2 για να μείνεις.

Η κατάσταση - νοοτροπία δεν πρόκειται ν αλλάξει ούτε στην επόμενη γενιά. τυλάχισοτν 2 γενεές θα είμαστε μ αυτή την νοοτροπία. Αλλωστε πρέπει να σωθούν αυτοί που μας έφεραν ως εδώ. Αυτοί που αδιαφόρησαν... αυτοί που μαζί τα έφαγαν.

Και μην ακούω διάφορα ότι οι άλλοι φταίνε... οταν στο σπίτι σου δεν μπορείς να κάνεις κουμάντο τα οικονομικά σου πχ ειδικά όταν είναι καλά δεν σου φταίνε ούτε νεφελίμ ούτε ελοχίμ ούτε οι ευρωπαίοι ούτε το δντ. εδω εμείς (εσεις δλδ γιατί εδω δεν έχω ψηφίσει κανέναν από αυτά τα πολιτικα σκουπίδια) ψηφίζατε τις πρόωρες συντάξεις, χαιρόσασταν με τα διακοποδάνεια και όλα τα ωραία.

Οπότε τώρα φροντίστε τουλάχιστον να διώξετε τα παιδιά σας για να τα σώσετε από την χαβούζα και βρώμα αυτού του τόπου.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ξεχάστε το... δεν παίζει τέτοιο σενάριο.

1ον Ελλάδα δεν είναι μόνο η αθηνα αλλά και ο πειραιάς.

2ον Η θεσσαλονίκη βρήκε ήδη την πραγματική της ταυτότητα και ρόλο.

Από πρωτεύουσα της καφετέριας.... πρωτεύουσα της εξωστρέφειας... ελεύθερα καμπινγκ άπλυτων, γκεη παρελάσεις, και επισκέψεις τούρκων στο μουσείο ατατούρκ.

3ον. σταματήστε να κοροιδευετε την θεσσαλονίκη! από πρωτευουσα των βαλκανίων χωρίς συγκεκριμένη ταυτότητα... από ντουμπάι... η πρωτευουσα της ενέργειας, η πολιτιστική πρωτευουσα, από πρωτεουσα με την καλύτερη παραλία στην μεσόγειο κτλ κτλ κτλ.... καταλήξαμε και πάλι στην σίλικον βαλεη!

ρωτήστε πρώτα αν θέλει η αθήνα και μετά το συζητάμε. η καλύτερα ρωτήστε αν το θέλει η ίδια η πόλη... γιατί το μόνο που βλέπω τα τελευταία 40χρόνια είναι μια πόλη που το μόνο που κάνει είναι να γερνάει νομίζοντας πως είναι κάτι.

δεν παρά παρά μια απλή πόλη - παραπαίδι των αθηνών - ανάμεσα σε χωριό και μεγαλούπολη.... και αυτό είναι χειρότερο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Γιατί είχαμε πρωθυπουργό που είχε έλεγχο της κυβέρνησης και δεν το ξερουμε ή δεν το παρατηρήσαμε; Θέλετε και παραδείγματα;

Ενα παραπάνω τώρα με τον αχρείο τώρα... τι μας κάνει εντύπωση δλδ. Οι περισσότεροι πρωθυπουργοί ειδικά οι πιο αχρηστοι χρησιμοποιήθκαν ως σημαίες από το εκάστοτε κρατικοδίαιτο κυβερνητικό καθεστώς για να έχουν την εξουσία.

και οι πιο άχρηστοι ήταν ο καραμανλής ο β με το υφος το βαρυγδουπο που έπειθε... και πλέον άχρηστος με διαφορά και χωρίς συναγωνισμό αλαίκσεις.

Η γιατί ειχαμε ποτέ κυβέρνηση ... μετά το 81 ... με τον μαστερ οφ ντισάστερ που να 'ελέγχει' σωστά το δημόσιο και το κράτος; (πριν το 81 ...δεν ξέρω...)

τι συζητάμε....

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
26/09/2017, 21:17

Επανημηλένα εχω πει πως πρέπει μπαρουφάκης, αλαίκσοις και κάποιοι άλλοι πρέπει να κάστουν στο σκαμνί και φυλακή. Μην τα ξαναλέμε...

Αυτό θα έπρπε να είνα το καθημερινό θέμα. Η ζημιά που έχουν κάνει...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
19/09/2017, 09:23

και που είναι το πρόβλημα; αμα έχεις έναν ολόκληρο 'στρατο' από χαφτες και ηλίθιους λογικό είναι το fake να είναι καθημερινότητα. Η γιατί εχετε δει πολλές φορές αλήθειες σ αυτό τον τόπο; δλδ ντύσαμε τώρα το ψέμα με την έννοια fake είδηση και άλλαξε τπτ και έγινε πρόβλημα που λύνεται;

και απλό είναι ότι αν είναι είδηση βάλτε μια προδιαγραφή ώστε αν δεν υπάρχει η πηγη για τα στοιχεία θα μπορεί να είναι εκδικάσιμο και θα είναι ποινηκό αδίκημα. 'ελευθερώστε' και τις κρυφές δημοσιογραφικές κάμερες να δείτε τα πάρτυ που θα γίνουν...

ποινηκοποιήστε το ψέμα ανάλογα με την βαρύτητα του και τόλμα μετά να πεις ψέματα...

τι συζητάμε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

τωρα το πήρατε χαμπάρι; αυτό είναι γνωστό ότι θα φτάσει εδω και θα πάει και χειρότερα χρόνια πριν. την τελευταία μεγάλη προσπάθεια ενίσχυσης του αριθμού των συνταξιούχων ενώ παραλληλα την αποδυναμωση του εργατικού δυναμικού που έκανε "ο λεφτά υπάρχουν" που είσασταν του σεβ;

ξέρουμε την χρεοκοπία από το 2002 και έρχεται μετά την χρεοκοπία ο άλλος να μας πει ότι χρεοκοπησαμε....

τωρα έρχεται ο σεβ να μας πει κα΄τι που το βλέπουμε πριν από χρονια...

αυτό που η υπογεννητικότητα των ιθαγενών άρχισε να γίνεται πρόβλημα καραμπινάτο πριν από χρόνια και έρχονται αν μας το πουν 15χρόνια μετά...

το χειρότερο δε... μερικοί βραβεύονται κιόλας για την διαπίστωση και αφού έχει γίνει το γεγονός ή έχει παρει διαστάσεις.

τι συζητάμε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

δεν είναι ουτε βαριεστημένος ούτε χρειάζεται ανανέωση. ο ανθρωπος είναι ψυχικά άρρωστος. είναι για παρίθλψη κανονικότατα. μάλιστα σε ψυχιατρικές φυλακές γιατί είναι για τα κάγκελα κανονικότατα.

ούτε η τελευταία του δεθ είναι. σας το έχει πει ξεκάθαρα. από την στιγμή που κάποιος είναι εκλεγμένος μπορεί να κάνει ότι θέλει και να το πάει μέχρι το τέλος. τα 15% δεν μπορεί να έχεις λαική νομιμοποίηση ισχύουν για τους΄άλλους όχι για του φασιστες και τους καθεστωτικούς.

τι δεν καταλαβαίνουμε;

Περισσότερα | Σχολιάστε

ανικανοι πολιτικοί που επευθυνονται σε γίδια και έχουν το ελεύθερο να λένε ότι μπουρδα τους έρθει στο κεφάλι. παραόλα αυτά επιβιώνουν και πάιρνουν και τα εύσημα. δεν είναι μόνο τελικά δικό μας φαινόμενο αλλά εμείς κατέχουμε την πρωτιά.

μεταξύ μας ερτογάν να σου πούνε πάμε σε μία άλλη συνθήκη που η τουρκία είνια μιασή μάλλον θα δεν θα σου αρέσει.

προσωπικά προτεινω να πάτε πίσω στην τάκλα μα καν από εκεί που ήρθατε. ετσι και αλλιώς παρίσακτοι είσαστε εδώ και μόνο προβλήματα δημιουργείτε. ασε που κανείς δεν σας δουστάρει απ όποια μεριά του ορίζοντα και να κοιτάξεις.

Περισσότερα | Σχολιάστε

100 στους 100 μιλάνε για μια επένδυση ξεπούλημα και δεν έχουν διαβάσει καν την συμφωνία.

99,9 στους 100 δεν έχουν παρακακολουθήσει μια φορα τουλάχιστον μια σοβαρή συζήτηση για την επένδυση.

οι 2 προηγούμενες κατηγορίες ξέρουν να κρίνουν πολύ καλά την επένδυση.

διαβάστε κανένα άθρο από την greenpeace για την ζημιά του λιγνίτη σκεφτείτε απλά ποια είναι η δεή και μετά βάλτε την ζυγαριά έτσι δοκιμαστικά.

το πρόβλημα δεν είναι η επένδυση. το πρόβλημα είναι αλλού και ξερουμε όλοι πιο είναι. ξαφνικά μας έπιασε ο πόνος, ο πατριωτισμός κτλ κτλ όταν 99 στους 100 είναι με το να ψοφίσει η γίδα του γείτονα.

ειπαμε αυτός ο τόπος θα σαπίσει από το ψέμα...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ε εκφραση οι δανειστες επέλεξαν για την ελλάδα την συνταγή λιτότητας είναι λάθος....

παλιά δλδ οι δανειστές επέλεξαν την συνταγή της ασυδοσίας και κάντε πλιάτσικο στα δενεικά;

αντε με το κεε και τον ακατονόμαστο...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ουτε φιλελές είναι ούτε συτημικός είναι. ασχετος και ψυχολογικά άρρωστος είναι. απλά αυτά του είπε ο τσάκος να πει αυτά είπε. αφού τπτ δεν μας βγήκε τώρα θα παίξουμε αυτό το χαρτί... τις επενδύσεις. θα πουλήσουμε και ότι δεν είναι δίκαιη η επένδυση και γεια σας. για τα ματια θα κάνουν 1 2 όσο γίνεται neutral 'επενδύσεις' κοινώς για τα μάτια και είμαστε οκ αλλά σε βάθος χρόνου ... να κρατικοποιηθούν.

ολα τα υπόλοιπα από δημοσιογράφους μέχρι κυβέρνηση , νερό και αλάτι και όλα καλά. αλλωστε ο εύκολο να ξεγελάσεις τον πιο ηλίθιο λαό του κόσμου. μάλιστα στο τέλος θα ζητάνε και τα ρέστα.

ο μόνος φόβος του ακατονόμαστου είναι το ειδικό δικαστήριο. κατ άλλα ο 1ο στόχος παραμένει στόχος. ποτέ μην το ξεχνάτε αυτό... βενζουέλα φτώχια έξοδος από το ευρώ. και να θυμόσαστε ποντάρει πολύ στην 'αγανάκτηση' των εταίρων και στο απροχώρητο και στο χάσμα που μεγαλώνει και θα μεγαλώνει σε σχέση με τους υπόλοιπους εταίρους. αυτό το πράγμα της εξόδου ποτέ δεν εφυγε από το τραπέζι. ολα τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση , και να δουλεύουν τον κόσμο.

μην ψαρώνετε απατεώνας και ψυχικά άρωστος ξεκίνησε έτσι συνεχίζει. το αν φύγουμε από ευρώπη που θα πάμε είναι το επόμενο μεγάλο ψέμα που είπε... απλά για να ηρεμησει τα πάντα. τι περιμένατε να σας πει ότι θα λιώσετε και με δόλο θα σας κάνω να θα παρακαλάτε να βείτε από την εε;

το ξαναλέω δεν ξέρετε με τι εχετε μπλέξει. οσοι έστω και λίγο δεν τους έχετε ζήσει απ έξω δεν ξέρετε! αν ήταν στο χέρι τους είχαν μαζί τους στρατό και αστυνομία θα το έιχαν κάνει ήδη βενεζουέλα. να διαβάετε καλά αυτά που που σας λέει ο καθεστωτικός. μην τα περνάτε ένα ξεσκόνισμα μόνο...

και θα με υποχρεώνατε να του μεταβιζάτε τα παραπάνω...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ποιος Δήμος Παύλου Μελά ρε παιδιά; Της Σταυρούπολης δεν είναι;

Πάντως κάθε χρόνο μαζεύνται οι κουμμουνιστές εκεί... κάνουν εκδηλώσεις... καντίνες ψησταριές.... ομιλίες κκε ... και κάτι ροκ συγκροτήματα τυ κόμματος προφανώς... και κάνουν επανάσταση....

εγω το λέω εκδηλωση : ΚΑΝΤΙΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Εχω την εντύπωση πως για πρωτομαγιά πάνε στηνουν σούβλες και τραπέζια.

Η αλήθεια είναι ότι αν κάνεις το λάθος και περάσεις την εποχή των εκδηλώσεων της επανάστασης από βόρεια και στρίψεις για νεάπολη είναι σαν να περνάς από την κολάση. για κανένα 10λεπτο σίγουρα σε τσακιζουν οι οσμές από τα ψητά! ΚΟΛΑΣΗ ΛΕΜΕ!

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
28/09/2017, 12:43

Ναι

είναι ικανό να διαταράξει την ανέμελη κυβερνητική συνεργασία

μόνο όταν αποφασίσουν να εγκαταλείψουν.

εκεί για πλάκα (αν χρειαστεί) θα κατεβασουν 'νομοσχέδιο' για το αν η γη είναι επίπεδη και θα διαφωνήσουν και θα τελιώνουν.

αλλά δεν φαίνεται κάτι τέτοιο ... χαβαλέδες και πεινασμένοι απατεωνίσκοι είναι ...

Περισσότερα | Σχολιάστε

το μόνο πρόβλημα για τα δάνεια είναι η εσωτερική υποτίμιση και ότι οι ιδιώτες αυτοί που σηκώνουν την κρίση δεν έχει δουλειά για να πληρώσει. λογικό ήταν ότι κάποιοι θα την πληρωναν την νύφη. όσοι επένδυσαν σε λάθος χρόνος με σκοπό ότι δεν θ αλλάξει τπτ την πάτησαν.

δεν νομίζω ότι κάποιος με 2 καταστήματα πουλώντας 100€ την βερμούδα ήθελε και τριόροφη μεζονέτα σε ακριβη περιοχή... επίσης κάποιος με εποχιακή δουλεια με τριόροφη μεζονέτα. γιατί μην μου πείτε ότι δεν υπήρχαν και αυτά; είμαι πεπισμένο ότι πάνω από τους μισους άπλωσαν τα πόδια έξω από το πάπλωμα.

και δεν ήταν μόνο αυτα. το χειρότερο ήταν ότι μαζί με την μεζονέτα αγόραζε και 2 αυτοκίνητα στους φοιτητές παιδια για να πηγαίνουν στο σχολή.

ξεχναμε εύκολα... δεν ήταν μόνο η μεζονέτα... μαζί με την μεζονέτα και τα 200τετραγωνικά είχε και πολλά γύρω γύρω στην ίδια περίπτωση που τώρα χάνει το σπίτι.

επίσης το να πάρω δάνειο να κάω δουλεια χωρίς να το αποπληρώνω και να ζω χωρίς υπερβολές δεν λέω είναι μια καλή επένδυση...

για ρωτήστε όλους τους αδίκους και δικαίως διαμαρτυρόμενους, πολιτικούς, και τραπεζικούς όταν έπαιρνες διακοποδάνειο, και αυτοκίνητο με 1€ και καθώς γυρνάς από την δουλεια σταμάτα ν αγοράσεις ενα σπίτι... στο πανεράκι έξω από την τράπεζα είναι τα δάνεια.... που ήταν όλοι αυτοί;

να σας πω εγώ που ήταν... χαχαχα τι τους είπαμε και τους γελάσαμε τους κοτόφραγκους και μας έδωσαν τα λεφτά.... γιατί δεν είναι μόνο τα σπίτια! είναι όλα μαζί...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Καποτε πήγα για καφέ με ένα φίλο μετά από καιρό. Αφού πίναμε τον καφε μας στα εξω τραπέζια 'καθόταν' ένας τύπος μόνος του. Ειχε κάτι το ιδιαίτερο βέβαια. Μιλούσε στους στους περαστικούς, ήταν απροβλημάτιστος και πολύ χαρούμενος με ένα καρφωμένο χαμόγελο.

Τον παρατήρησα για λίγο σκέφτηκα πως σε μία τέτοια κοινωνία είναι δύσκολο να επιβιώσεις αν δεν έχεις background αναλογο. Από την άλλη όμως τον είδα τόσο ευτυχισμένο που λίγους ανθρώπους βρίσκεις να μπορούν να ζήσουν ακόμη και την στιγμή.

Δεν θέλω να επεκταθω περισσότερο ... νομίζω καταλάβαμε τα περι τι κατάστασης ... μόνο ένα ερώτημα να θέσω. Ποιος άλλος μονίμως τελευταία κυκλοφορεί τόσο χαρούμενος;

ας μην πούμε περισσότερα... νομίζω οι ειδικοί καταλαβαίνουν πολυ περισότερα απ όσα βλέπουν και ακουνε τ αυτιά μας...

αν κάποιος βέβαια έχει την λίγη τσίπα δώστε το να το διαβάσει , ίσως αν έχει απομείνει κάτι τουλάχιστον και σταματήσει να είναι για λύπηση. όχι τόσο γιατί ακούει τα εξαμαξ καθημερινα με αυτά που κάνει αλλά γιατί τον εκμεταλεύονται οι φίλοι τος. και δεν έιναι ηθικά σωστό να εκμεταλεύσαι ανθρώπους σε τέτοια κατάσταση...


Περισσότερα | Σχολιάστε

ελα παπασκα... δημούλη που είσαι; πως πάει ο φασιστοσοσιαλιμός; βγαλε μια ανακοίνωση φασιστάκο!

να του το μεταβιβάσει κάποιος παραλώ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο ελληνικός λαός δεν ήταν ποτέ ορθόδοξος ήταν ανενημέρωτος, παραπλανημένος και αμόρφωτος. Αλλά αυτό θέλετε. Προσκυνητές παρά σκεπτόμενους ανθρώπους. Για διορίζετε παπαδες και όχι ιατρικό προσωπικό και ειδικά γιατρούς. Σας βολευει 9χιλ παπάδες και 3χιλ γιατροί και ο κόσμος να προσκυνάει εικόνες.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Θα κανουμε επανάσταση. Δεν θέλουμε τις πετρελαιακές της γαλλίας των τοκογλύφων... θα πάμε βενεζουέλα ... θα στείλουμε τους καρανίκες... να πάρουν τεχνογνωσία από τον μαδούρο και θα βγάλουμε τα πετρέλαια μόνοι μας με τους φωτόπουλους!

πιο το πρόβλημα δλδ;

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΘΒ000

Τα γκισε της τράπεζας ήδη περιορίστηκαν και κάποτε πιθανότατα δεν θα υπάρχουν παρα μετρημένα. Βέβαια κάποτε είχαμε και 19 τράπεζες (όχι που δεν θα έσκαγε χρεοκοπία...) αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...στην ελλάδα βέβαια μην ανησυχείτε αυτά δεν έχουν επιπτώσεις. Τους κάνουμε όλους συνταξιούχους! Ε θα βγει καμια κυβέρνηση πάλι σοσιαλιστικοαριστερή και όλοι βουρ στον πατσά της συνταξιοδότησης για τα ψηφαλάκια. Αλλωστε ο τραπεζικός τομέας το 90 % ήταν ειδικού καθεστώτος συνταξιοδότητης. Μην ανησυχείτε για την ελλάδα λύσεις έχουν οι πολιτικοί... εγω ανησυχω για τα παιδιά μας... γι αυτό και σας είπα να τα διώξετε.

Περισσότερα | Σχολιάστε

το 85% δεν βλέπει ανάπτυξη και σωστότερα ΔΕΝ θέλει ανάπτυξη!

Αν του πεις τι πρέπει να γίνει θα σου πει αστο καλά είμαστε και έτσι. Εμεσα θα στο πει... θα σου ναι σωστά δίκιο έχεις ... και όταν πάει να ψηφίσει θα βρει το μεγαλύτερο ψεύτη... θα στο παίξει βολεψάκιας και τα σχετικά.

αλλωστε ... όταν πάνω από το 50% είναι κρατικοδίαιτοι, φασιστες, καθεστωτικοί και περιμένουν από τον μπαμπακούλη κράτος (μην απογαλακτισμένοι) τι περιμένετε;


Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
11/08/2017, 10:35

όχι μόνο θα προλάβουν τις κάλπες μέχρι και που θα ξαναβουν κυβέρνηση...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Εγω θα εστιάσω στο "πλαίσιο καθημερινής επιβίωσης".

Ναι λοιπόν συμφωνούμε ότι έγιναν πιο δύσκολα μιας και σύριζα μοιρασε την φτώχια, φορολόγησε τον ιδιωτικό τομέα ως εκεί που δεν πάει... εβαλε το κερασάκι στην τούρτα σ αυτό έκαναν οι προηγούμενοι.

οσον αφορά την καθημερινότητα αυτή σήμερα είναι ακόμη πιο δύσκολη όχι βέβαια ότι ήταν πιο ευκολη. ξεκινώντας λοιπόν απο το βασικό το καλάθι της νοικοκυράς! αυτό ανέκαθεν ήταν ακριβό στην ελλάδα. Για να καταλάβουμε το σημερινό μέγεθος είναι μια τριμελής οικογένια στην ελλάδα είναι μία πενταμελής στην γερμανία. προιόντα τα οποία είναι 1 2 ώρες μακρια από την παραγωγή τους στην ελλάδα πωλούνται πιο ακριβά απ ότι στην γερμανία. και πολλά άλλα παραδείγματα τέτοια...

κάποτε μας πουλούσαν παραμύθι ότι φταίνε τα μεταφορικά. μετά μας φταίνε οι φόροι... πάντοτε φταιει κάτι... και άλλο ένα παράδοξο στο ελλαδιστάν. ποτε οι τιμές δεν έπαιζαν με κανόνες αγοράς. ζήτησης και προσφοράς. ποτε ανταγωνισμός. όλα αυτά είτε επί εποχής κρίσης είτε και τις εποχές των παχιών αγελάδων.

θα μείνω μόνο σ αυτό μην πούμε για γεωγραφικές πίτες κτλ.

μεταξύ μας... αν τα ξένα web shops πουλούσαν και λεμόνια (αν και στα κοντά είναι να το κάνουν) από εκεί θα τ αγόραζα...

με 1 κουβέντα η καθημερινότητα στην ελλάδα ακόμη και τις εποχές χωρίς κρίση ήταν πάντα πολύ ακριβή. κάποτε είχαμε δανεικά λεφτά. τώρα δεν έχουμε δανεικά λεφτά αλλά έχουμε πολύ φορολογία και ανθρώπους που δύσκολα επιβιώνουν. όλα τα παραπάνω ποτέ δεν είχαν άμεση σχέση με κανένα μνημόνιο αγορές και ομόλογα...

ποτέ δεν είμασταν μια κανονική χώρα και ποτέ δεν πρόκειται να γίνουμε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ετσι τα συμφέροντα των λαών μας... δλδ τα δικά μας του καθεστώτος και ο λαός ας πεινάει.

οπου συνταγματάρχης, χούντα, καθεστώς τσιμουδιά οι φασίστες του κκε. όπου ευρώπη και αμερική και οτιδήποτε δυτικό τους ενοχλεί!

Περισσότερα | Σχολιάστε

με απλά λόγια αυτά τα έχουμε ξαναπεί :

1. ο 1ο στόχος είναι στο να γίνουμε κούβα η βενεζουέλα και να βγούμε έξω από την ευροζώνη. αυτρό δεν έφυγε ποτέ από το τραπέζι. το ξαναλέμε.

2. θέλουν καθεστώς. αυτοί να κάνουν τον δικτάτορα τον τσαουσέσκου και οι λοιποί στην πείνα. το ξαναλέω έχετε δει ποτέ να διαδηλώνουν εναντίον των καθεστωτικών; ποτέ! αυτό θέλουν.

3. οσον αφορά τα αντίμετρα δεν χρειάζεται τόση ανάλυση. το λένε οι ίδιοι με απλά λόγια. προτεραιότα οι φτωχοί. θ αυξήσουμε τα σισίτια. ξεκάθαρα... όλα τα υπόλοιπα είναι ψιλά γράμματα γι αυτούς... ποιες τράπεζες και διάφορες οικονομικές αναλύσεις. όλοι στο σισίτιο και στις ουρές! δεν σας λέει τπτ ότι έχουμε τόσες αποποιήσεις κληρονομιάς;

και μην ξεχνάτε.... ήδη τα σισίτια είναι στα σχολεία. ήδη τα κουπόνια κυκλοφορούν. ήδη ολοι μαζί μπορούμε και με την βοήθεια του διαδικτύου... μαζί φυσικά και η εκκλησία. όλοι αυτοί θέλουν την χώρα βενεζουέλα...

δώστε το να το καταλάβει ο κόσμος. όχι οι οικονομικοί αναλυτές ή τέλος πάντων 2 λίγο ψαγμένοι.

Περισσότερα | Σχολιάστε

στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν πάμε με την μεθοδο εις άτοπον απαγωγή. ας αρχίσουμε αξιωματικά για να πάμε στο παράδοξο που είναι η καθημερινότητα μας.

θα ψηφίσει το 20% ο σκληρός πυρήνας ο κρατικοδίατος. αυτό που έχει άλλωστε ο σύριζα. αυτοί δεν θίγονται. όλοι οι υπόλοιποι πάνε ανάλογα με το αφήγημα (για να είμαι τρέντις χρησιμοποιώντας την τρέχουσα ορολογία).

μπορεί να μας πούνε πάλι .. .αυτή την φορά θα τους σκίσουμε όλους τους κακούς μπορεί να ξαναπιάσει. μπορεί να μας πουνε αντί να πληρώνετε φόρους θα σας πληρώνει φόρους το κράτος επειδή είσαστε πολίτες της μπανανίας... ότι δλδ μπορείτε να φανταστείτε... και φυσικά το καλύτερο αφήγημα θα πιάσει.

προσωπικά εχω εμιστοσύνη στον πιο ηλίθιο και αμόρφωτο λαό του κόσμου. και δόξα τον παντοδύναμο... ουρακοτάγκους έχουμε πολλούς! και είναι οι περισσότεροι!

Περισσότερα | Σχολιάστε

στην ελλάδα όλα είναι εφικτά γιατί απλά όλη η χώρα ζει σε άλλη πραγματικότητα.

το πιο απλό παράδειγμα. βαπτίζεις την νύχτα μέρα και τουλάχιστον οι μισοί σε πιστευουν ανετα.

και γενικότερα αν ψάξεις σε όλη την ελληνική κοινωνία η κανονικότητα και η κοινή λογική απουσιάζει ακόμη και στα πιο απλά πράγματα της καθημερινότητας. τώρα που έχουμε εμπλέξει σ αυτή την νοοτροπία και την δημιουργική λογιστική σιμίτη... ποιος μας πιάνει...

δεν το βλέπετε αλλωστε;

Περισσότερα | Σχολιάστε

αυτοί που δουλευουν τον μισό χρόνο τις μισες ώρες; θέλουν διορισμούς, αυξησεις και όχι αξιολόγηση; όχι ότι είναι εύκολα κάποια πράγματα και γι αυτούς αλλά από εκπαιδευτκό μόνο ακούς αυξήσεις, όχι αξιολόγηση και διορισμούς... τπτ άλλο... τ αλλα απλά τους είναι αδιάφορα...

για βάλε τους μαθητές να κάνουν αξιολόγηση τον δάσκαλο και τον καθηγητή; ποιος έχει τα 'κότσια' να το δεχτει αυτο να δούμε και πόσα απίδια χωράει ο σάκκος;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Με βάση τα δημοσκοπικά και τις αναγωγές η βάση που παίζει ο σύριζα είναι άνετα 20%. το 5% είναι απλα σκορπισμένοι. Με προοπτικές πάντα και μόνο ανόδου. Οι παραπάνω είναι ο σκληρός πυρήνας του κρατικοδιαιτισμού.

Ο λοιπός κρατικοδιαιτισμός , φασισμός κτλ που εχει μάθει και 'γουστάρει' ο ελληνας είναι πολύ πάνω από 30% ( συν 30%). αυτοί θα διαλέξουν τον κρατικοδίαιτο την ώρα που θα έρθουν οι μπανάνες.

Οσο και γραφικός και να γίνονομαι θα το λέω συνέχεια. θέλει 2 γενεές τουλάχιστον για να ξεβρωμίσει ο τόπος από αυτή την νοοοτροπία.

Περισσότερα | Σχολιάστε

φορολογήστε και άλλο τις επιχειρήσεις και ειδικά την συγχρονη τεχνολογία της πληροφορικής. μειώστε το αφορολόγητο και άλλο. διώξτε τους νέους από την ελλάδα... και στο βάθος έρχεται και η σύγχρονη τεχνολογία να συμβάλει....


και παπά κοιτά λίγο στην γωνία να δεις αν έρχομαι...

και επιτελους παπα το ξέρουμε εισαι ένα καλο πιστό σκυλί του κουμμουνισμού μας το απέδειξες. μην βγάζεις άλλα αντισυνταγματικά νομοσχέδια. γίνε μια φορά χρήσιμος στην κοινωνία ...

θα ήμουν υποχρεομένος αν κάποιος του μεταβίβαζε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ετσι αλαικσοι... πάμε γερά...

μείωση αφορολογήτου έρχεται, νέο χαράτσι κτηρίων κτλ κτλ... έρχονται τα εύκολα.

'τρελογιατροί' δεν υπάρχουν σ αυτη την χώρα να τον κλείσουν μέσα;

Περισσότερα | Σχολιάστε

δεν θέλει ούτε πολιτική λύση ούτε μπορεί να την πετύχει ο ανίκανος. θέλει ν αγανακτήσουν οι ευρωπαίοι και να μας κάνει βενεζουέλα. αυτός είναι ο αρχικός στόχος αυτό κάνει. γιατί για να πετυχει τα δανεικα της ρεμούλας όπως ο εοκ και νατο το ιδιο συνδικάτο ας το ξεχάσει.

δεν θέλει τπτ περισσότερο τπτ λιγότερο... ποντάρει στην καταστροφή της χώρας γιατι νομίζει ότι θα κάνει επανάσταση.

δεν παρακλίνει ούτε αυτος ουτε οι άλλοι απατεώνες από τον αρχικό στόχο...

Περισσότερα | Σχολιάστε

όπως έχει ειπωθεί , εγώ απλά θα το επαναλάβω...

αυτός ο τόπος θα σαπίσει από το ψέμα!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ασε είδαμε και την πρώτη φορα διαμαρτυρόμενους. αν έρθει αυτό 'πράμα' εδώ κανένα αντίγραφό παραποιημένο θα είναι. όσο και να θέλεις να είσαι ανοιχτός ή καλοπροέρεαιτος δεν γίνεται.

1ον έχουμε αποδείξει ώς σύνολο ότι ξένα προιόντα τα παραποιούμε για να κάνουμε την πάρτη μας και το συμφέρον μας και μόνο

2ον δεν είμαστε όριμοι για τέτοια πράγματα. δεν μας το επιτρέπει η παιδεία μας.

3ο για καμιά αρπαχτή θα γίνει το ρεύμα αυτό ή καλύτερα το πράμα για να περάσουν κάποιοι καλά

κοινώς την βάψαμε. δεν θέλουμε άλλο παπάντζα!

Περισσότερα | Σχολιάστε

έκθεση στο σχολείο νομίζει ότι γράφει και κάνει έκθεση ιδεών; τι περιμένει ο ηλίθιος να του βάλει και βαθμό ο νταιλμπλουμ;

τσακο είσαι και με περικεφαλαία! άκου ιδέες... καινούργιο πάλι αυτό...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ο αλέκσεις είναι μεγαλωμένος ως σταλινοφασίστας! το μόνο που μας έσωσε είναι ότι είναι απ΄οτους φλωρους και όχι από τους αυτούς του σκληρού πυρηνα που θα φτάσουν να ρημάξουν έως και να σκοτώσουν.

οταν ήρθε στα πράγματα επίσης κατάλαβε ότι έχει να κάνει και απατεώνες δίπλα του. οπως ο μπαρουφάκης που δεν πιστευει σε τπτ και ήθελε να κάνει παρά μόνο ένα πείραμα. εκεί κατάλαβε ότι δεν είναι έτσι όπως τα φανταζόταν. (κατι σαν το american history)

επίσης μεγάλο ρόλο έπαιξε και η αδιαφορία. ο κόσμος είναι αδιάφορος για το ποιος είναι εξουσία αρκεί να τους πεις δεν θα πληρώνεις πχ ένφια.

πλέον το πρόβλημα του είναι 1. τι θα πει για όλα αυτά εφ όσον τον βάλουν στο σκαμνί. αυτό προσπαθεί ν αποφεύγει. κατ άλλα όλα του είναι αδιάφορα έως άγνωστα. αυτό είναι το μόνο που προσπαθεί να φτιάξει.... (με βάση πάντα το τελευταίο αφήγημα) ότι δήθεν κάνει επενδύσεις.. το προφίλ του. από πίσω όλοι οι άλλοι δουλεύουν για κάτι άλλο.

μην ξεχνάτε... ο αρχικός τους στόχος παραμένει ο ίδιος και δεν έφυγε ποτέ από το τραπέζι. από την στιγμή που δεν το κατάφεραν γυρίζοντας τον διακόπτη θα το κάνουν σιγα σιγα με την εξαθλίωση του τόπου και σπέρνoντας τον 'φόβο'...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Βεβαια υάρχουν κάποια θέματα. Οι περισότεροι νομίζουν ότι ανήκουν στην αστική ταξη που αντιμάχεται ο σύριζα στην λεγόμενη αστικη δημοκρατία καλό θα είναι να υπάρχει ένας διαχωρισμός περι τίνος πρόκαιται όταν λέμε μικρός μεσαίος αστικη δημοκρατία κτλ

χτες πόσταρα στο άρθρο : ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ› ΦορολογικάΤαξικό μίσος! Εξολοθρεύουν τη μεσαία τάξη μέσω της εφορίας

τι είναι μεσαία τάξη... μεσαία τάξη δεν είναι ο μαγαζάτορας. ουτε η αστικη δημοκρατία που μαχεται η σύριζα. μην μπερδευουμε την εξολόθρευση του εε του μικρού μαγαζιου και ενός της μεσαίας τάξης.

και να θυμόσαστε πάντα και κάθε μέρα. με αυτούς ακόμη δεν έχουμε δει τπτ! είμαστε ακόμη στην αρχή.

ας περιμένουμε να δούμε το επόμενο crash. αργα η γρήγορα θα έρθει. το 1ο το είδαμε στο καστελόριζο.... έρχεται και 2ο.

Οσο θα μας δουλεύει ο πράμα που λέγεται πρωθυπουργός μαζί με τον τσάκο ότι είμαστε μενουμευρωπαίοι τόσο οι άλλοι θα σκάβουν καθημερινα την έξοδο από εε κτλ. μην ξαχνάτε ο ο 1ος στόχος ποτέ δεν έφυγε από το τραπέζι. Το μόνο που τους προβληματίζει είναι το πως θα διώξουν την ευθυνη και την ρετσινιά από πάνω τους...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ολα είναι στον σωστό δρόμο όπως τα λέγαμε από την αρχή. Αφού δεν μπόρεσαν να κάνουν την επανάσταση με 'μπαρουφάκη' (και φυσικά ειδικά δικαστήρια και φυλακές δεν θα δούμε) το επόμενο πλαν είναι να γίνουμε βενεζουέλα. Συσπείρωση γύρω από το δημόσιο για διάλυση του ιδιωτικού. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Φτωχοποίηση και ένα κομάτι ψωμί για τον λαό για να μας στηρίζει και εμείς την εξουσία. Και στο βάθος δραχμούλα (και όχι 1:2 φυσικά) κρίση και έξοδος από την εε.

και η πραγματική κρίση θα έρθει σε βάθος xρόνου όταν τα ράφια στο γκέτο των σουπερ μάρκετς θα είναι άδεια. αυτό είναι η κρίση και το κριτήριο για το τι θα γίνει... προς το παρόν όλοι βολεύονται και όλα είναι μια χαρά.

Ψαρώσατε ακόμη μία φορά επείδη είπε το πράμα που λέγεται πρωθυπουργός ότι θα θα βγούμε στις αγορές και θα κάνουμε επενδύσεις;

Μα σας το είπε ο πολάκης ότι ακόμη δεν είναι δικό μας το κράτος. και πόσα άλλα σας λένε κάθε μέρα...

Περισσότερα | Σχολιάστε

είμαι περίεργος ο ggeorgan έλεγε τα ίδια και με σαμαροβενιζέλους;

δεν υπάρχει πολυαγαπημένη χώρα. υπάρχει μόνο πολυαγαπημένη μου τσεπούλα. μετά την πλήρη απομυθοποίηση της κεντροαριστεροδεξιας και όλων αυτών των δήθεν πολιτικών και ιδεοληπτών και σωτήρων ακόμη αυτοπαραμυθιαζόμαστε.

και όπως λέεο ο ggeorgan όπως σε ένα σπίτι - γάμο για να είσαι καλός νυκοκύρης δεν ξοδευεις περισσότερα απ όσα βγαζεις (ότι λέει ο σόιμπλε δλδ) καλό θα είναι το ίδο να κάνει αυτή η χώρα. αλλά ξέχασα συγνώμη σ αυτή την περίπτωση δεν ισχύει το οικογενειακό δίκιο μπροστά στο ότι π\ρέπει να εφεύρουμε έναν απόλυτο κακό που θέλει το κακό μας...

λυπάμαι αλλά έτσι μίζερη θα συνεχίσει γα πολλά χρόνια ακόμη αυτή η χώρα. καλό θα κάνετε να 'διώξετε' τα παιδιά σας για πάντα έξω. όπως το ίδιο σκοπευω να κάνω και γω. θα μας ευγωνομονουν!

Περισσότερα | Σχολιάστε

να λοιπόν που επιβεβαινόμαστε όλοι όσοι από την αρχή λέμε ότι αν δεν τους έχετε δει -ζήσει έστω και απ έξω έστω για λίγο τι είναι δεν ξέρετε με τι έχετε να κάνετε!

μην ξεγελιέστε όμως. καμία μετάνια κανένα ενδιασμό δεν έχουν. το αρχικό σχέδιο είναι και παραμένει στο τραπέζι! τα δήθεν δεν ξέραμε, λάθος επιλογές, θα βγαίναμε από την εε και που θα πηγαίναμε σε άλλο γαλαξία, αυτού του πράγματος που λέγεται πρωθυπουργός, έχουν να κάνουν με πράγμα και μόνο!

να σώσει το τομάρι του. η με τις μετάνιες που θα κάνει θέλει να γυρίσει το παιχνίδι ν ανέβει πολύ πιο πάνω από το 15% και θα γλυτώσει εξεταστική και φυλακή. γι αυτό και βιάζονται... το μόνο πράγμα που δεν τους ενδιαφέρει είναι η χώρα.

ο βαρουφάκης τους δίνει στεγνα για να σώσει το τομάρι του.ο αλέξης έχει γίνει και ο πιο κινέζος από τους κινέζους. όλοι οι υπόλοιποι έχουν λουφάξει... μόνο ο τζανακόπουλος ο χαζοχαρούμενος της παρέας κάνει δηλώσεις σαν να μην συμβαίνει τπτ.

και να δείτε στο τέλος με μετάνιες και μπανάνες θα την γλιτώσουν. έχετε την εντύπωση ότι όταν έρθει η μέρα για ψήφιση της εξεταστικής (αν γίνει εξεταστική) και μετά θα τους πάνε στο σκαμνί; μέχρι τότ θα έχουν ξεχαστεί όλα από όλους... εκτος αν φιλοτιμιθεί και παραιτηθεί... τον έχετε για τέτοιο?

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
25/02/2017, 20:34

Στο κρατικοδίαιτο καθεστώς που πατάει άριστα στον μίζερο και φοβικό ελληνάρα όλοι ανεξαρτήτου τοποθέτισης κυρίως όμως οι αυτο προσδιοριζόμενοι παπατζήδες αριστεροι έχουν βολευεί μια χαρά.

Είτε με καθεστώς μαδούρο είτε με καθεστώς ελληνικού σοβιετ η τσέπη γεμίζει και βολευονται. Νομίζεται ο δυ, λειτουργός η βολευτης είτε έιναι δεξιος είτε είναι κεε έχει καμια γκαίλα για την χώρα;

μην τρελένεστε.... ούτε οι ίδοι οι πολίτες ενδιαφέρονται για την χώρα αυτή.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ας σταματήσει επιτέλους η κοροιδία του κράτους των αθηνων και λοιπών φαντασιόπληκτων περί πρωτεύουσας των βαλκανίων. Εντάξει φτάνει η πλάκα την κάναμε 1 φορά 2 φορές αντε τρις 3 κατάντησε αηδία ποια.

Η θεσσαλονικη δεν ουτε συμπρωτεύσα ούτε ερωτική πολη ουτε μεγαλόπολη και άλλες τέτοιες αηδίες. Ειναι πλέον γερασμένη πόλη. Κάποτε που είχε παραγωγή και οι αριθμοί ήταν εξωπραγματικοί αναλογικά με το κράτος των αθηνών... αλλά αυτό ήταν κάποτε. Το κράτος των αθηνών δεν θέλει ούτε συμπρωτεύσες ούτε τπτ. Ολα τα συγκεντρωνει εκεί. να σταματήσουν αυτά περί υπουργείων βε , προσωνύμια όπως μακεδόνες, και γραφεία πρωθυπουργου και αλλες τέτοιες αηδιούλες...

η θεσσαλονίκη είναι το φτωχό παραπαίδι των αθηνών, ουδεμία σχέση με των πρωτεύουσα των βαλκανίων, και είναι μια πολή μεταξύ κομόπολης-χωριού και μεγάλης πόλης. αυτό είναι ακόμη χειρότερο γιατί δεν ξέρει τι ακριβώς είναι...

είναι ο πόλη με πολύ 'μαυρο' χρήμα, με πολλούς ελληνοπόντιους ρωσσοπόντους που ζουν αποκλειστικά με επιδόματα και μαυρο εμπόριο... η πόλη καφετέρια που βαρια βομηχανία της ήταν πριν απο λίγο καιρό τα καφέ... και πολλά άλλα καλά!

τα τελευταία 40 χρόνια ... εκτός απο ένα μικρό διάστημα ... τα 30χρόνια η πόλη αυτή το μόνο που κάνει είναι να γερνάει... αργα και σταθερα...

ας αφήσουμε τις αηδίες και την πλάκα περί πόλης 'πρωτεύουσας' και λοιπές ανοησίες όπως του ζορό να γίνουμε πολιτιστική πρωτεύσα να γίνουμε ντουμπάι, όχι να έχουμε δήμαρχο αυροκράτορα με ωραία παραλία, μία έκθεση που είναι 'διεθνής' και φιλοξενεί αποκλειστικά τις δέκο των φωτόπουλων... κτλ... και ξαφνικά θα γίνουμε ενεργειακή πρωτεύσα... έλεος!

τπτ προσωπικό με άρθρο και τον αρθρογράφο αλλά ως κάτοικος θεσσαλονίκης ζώντας την πραγματικότητα της καλό θα είναι να λέμε την πραγματικότητα της πόλης - χωριού και (επαναλαμβάνοντας για ν-οστή φορα και γίνω κουραστικός) ας αφήσουμε κατα μέρος τις πρωτεύουσες και τα ανύπαρκτα μεγάλα σχέδια ...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
27/07/2017, 09:40

Γελάτε... εχετε την εντύπωση πως δεν το έχουν σκεφτεί αυτό; Για μιλήστε με δυ όλων των βαθμίδων να δείτε που και πως στοχεύουν αυξήσεις...

κάποτε λοιπόν οι έτυχε να είμαι στον ίδιο χώρο με έναν που δουλεύει μισό χρόνο τις μισές ώρες... δάσκαλο. μεταξύ αστείου και σοβαρό το πέταξε... 'εμείς κανονικά πρέπει να παίρνουμε διπλό δώρο το καλοκαίρι γιατί καθόμαστε όλο το καλοκαίρι και δεν έχουμε τι να κάνουμε... με 1 φορά διακοπές που να καλύψεις 3 μήνες"

το βατράχι σατυρίζει και καλά κάνει και σάτυρα είναι ευπρόσδεκτη απ όπου και αν προέρχεται...

μόνο που τα 'επιδόματα σφραγίδας' και να το πάω λίγο παραπέρα , το να ζεις σε βάρος των άλλων με αλλυλεγύες , υπερ τρίτων κτλ είναι πολύ παλιά τεχνάσματα και καθόλου περίεργα στην μπανανία μας... θα έλεγα είναι η μίζερη καθημερινότητα του ελλαδιστάν.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Πρώτα θα γίνουμε βενεζουέλα και μετα ... βλέπουμε για εκλογές. ή μια καλή αρπαχτή και μετα μην τους είδατε. Τι δεν καταλαβαίτε;

μην τα ξαναλέμε.... εκλογές δεν έχει. πρώτα θα θα φτιάξουν το κράτος μαδούρο με διορισμούς , δάνεια, καταστρέφοντας τον ιδιωτικό τομέα. και μετά αφού έχουμε ψηφοφόρους εκλογές. αν δεν μπορέσουν να ταισουν μετά τον κόσμο .. ε κάνουμε και την πτώχευση της επανάστασης πάμε σε δραχμή να συνεχίσουν το ταισμα.

από την άλληαν δεν πετύχουν κάνουν μια γερή αρπαχτή και μην τους είδατε.

το ξαναλέω... μην ξεχνατε τον αρχικό στόχο. εκτός ευρώπης απομονωμένοι εξαθλιωμένοι χρεοκοπημένοι ....βενεζουέλα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

"Το προβλημα ισχυει και για τους μισθωτους"

Αυτό δεν μας ενδιαφέρει είτε έχουμε αστική δημοκρατία είτε κουμμουνισμό. Αυτοί είναι εργάτες εξιδικευμένοι ή μη ενα μισθό θα πάρουν και γεια σας! Το πόσο θα δώσει και σε ποιους εξαρτάται από το καθεστώς...

ο πόλεμος είναι μεταξύ κουμμουνιστών και μεσαίας τάξης (μεσαία τάξη δεν οι μικροί ούτε οι αστοί με εναν ας πούμε καλό μισθό) είναι το ποιοι έχουν την κουτάλα να το πω απλά και επιχειρματίες που βγάζουν ένα καλό εισόδειμα που μπορούν να το μετρούν περιουακά σε εξαψήφια και επταψήφια τουλάχιστον νούμερα.

είναι η αντίστοιχη τάξη της ροζ αριστεράς. είναι αυτοί που έχουν βγάλει από το λεξιλόγιο τους την λέξη πλουτοκτατία. Πιο αριστερά h λέξη πλουτοκρατία είναι απεταξάμην. Ειναι πιο παπαδίστικο το καθεστώς ... γιατί απολαμβάνουν όλα τα καλά οι κρατικοί ολιγάρχες χωρίς να έχουν κομπόδεμα... και επειδη δεν αλλάζουν ποτέ δεν έχουν λόγο να έχουν και το κομπόδεμα.

οι μικροί (όχι οι μεσαίοι) μην τους βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι είναι σαν τους εργάτες. και εργάτες είναι και αυτούς που λέγαμε τις προηγούμενες 10ετίες που είχαμε ανάπτυξη - επιχειρήσεις.... στελέχη...

αυτοι ολοι λοιπόν (οι εργάτες) με βάση τις φορολογικές δηλώσεις είναι το 75 του αεπ (ασχέτου κρίσης η όχι) και ποιο πλούσιοι της χώρας! οι κατα (πλειοψηφία) μικροί που είναι ραχοκοκαλιά της οικονομίας είναι το 4% του αεπ.

και με βάση τα τελευταία (μπορείτα να ψάξετε και να βρείτε τα στοιχεία) μπορούμε να καταλάβουμε ποιος πολεμάει μποιον ποιος έχει το πρόβλημα και ποιος δουλευει ποιον..

Περισσότερα | Σχολιάστε

όπως λέει ο αρκας...

η θρησκείες άρχισαν να υπάρχουν όταν ο πρώτος απατεώνας συνάντησε τον πρώτο ηλίθιο.

τι δεν καταλαβαίνεις;....

Περισσότερα | Σχολιάστε

με όποιους και να πας έχασες. απλα γιατί οι κοινωνία είναι που θελει μοντέλα σύριζα (κοινώς σανό).

εμείς που ζούμε ανάμεσα τους λέμε... καλύτερα λιοντάρια! απλά γιατί τα λιοντάρια παλευονται... ηλίθιοι όχι.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Σύμφωνα με την έρευνα, το 48%... η πρώτη παράγραφός τα λέει όλα.

με δοδομένο τα δημοσκοπικά και εκλογικά αποτελέσματα πάνω από το 50% πιστευει και ψηφιζει φυσικά, ότι με κρατικοδιαιτισμό - έως ολοκληρωτισμό θα λυθουν τα προβλήματα του.

τι δεν καταλαβαίνεις;...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Πως κανεις έτσι ρε Χρυσόγονε! Εσυ δεν μας έλεγες σε άρθρο λίγο πριν τις εκλογές... πως κάνετε έτσι ρε παιδια να δουμε τα πράγματα και μία άλλη σκοπια! Εκτός αν ήταν μέχρι να γίνεις καρεκλάτος.... αλλά χαλάρωσε λοιπόν και δες και συ τα πράγματα που πρότεινες από μια άλλη σκοπιά...

ας του το μεταβιβάσσει κάποιος να το θυμηθεί...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
17/07/2017, 09:25

Μην προπαγανδίζετε και μην διαστρεβλώνετε τα γεγονότα.

Οι παραπάνω κινήσεις των πολιτών είχαν ως στόχο 2 σημεία. 1ον να δροσίσουν τους ευεργέτες του ωστε να μην πάθουν θερμοπληξία μέσα στον καυσωνα. 2ον.στα μπουκάλια και κυπελάκια οι πολίτες είχαν γράψει ευχαριστήρια μυνήματα τα οποία τα έστελναν στους ευεργέτες του.

αν είχαν κάποιο θέμα οι πολίτες πολύ απλά θα τους πετούσαν στο κάδο όπως σωστά κάνουν σε άλλες χώρες. άλλωστε μόλς αρχίζουν να ανακοινώνουν και να κάνουν πράξη τις προσλήψεις στο δημόσιο όλοι θα τους προσκυνάνε πάλι...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ο ακατονόμαστος είναι απελπισμένος. δεν τα περίμενε ετσι τα πράγματα. νόμιζε πως όπως στο καφενείο σύριζα τα λένε έτσι θα λένε και έξω. σημαία αλέξης δεν έπιασε και ίδιος έπεσε από τα σύνεφα. φυσικα του φουσκώσαν τα μυαλά και γύρω του απατεώνες λίγο και αυτός να δείξει κουμμουνιστής καλό παιδί... ε δεν θέλει πολύ. 3 λαλούν και 2 χορεύουν.

προφανώς κατάλαβε και ίδιος με τρολιές πρωθυπουργιλικι δεν γίνεται. τώρα απελπισμένα προσπαθεί να κάνει μια επιτυχία πολιτική, την μία βγαίνει να πείσει με αφηγήματα ποσυσκαρφίζονται την επομένη τον διαψευουν τα γεγονότα. ελλεινότατος. ακι μάλιστα αυτή την επιτυχία την στοχεύει χρόνια τώρα. το χρέος. και φυσικά το αγορές.

εκεί να δούμε τι θα πάρει γιατί ότι του έχουν πει οι σύμβουλοι καρανίκες ότι θα πάρει με αυτά που κάνει την πληρώνουμε εμείς. και όταν λέμε εμείς εννούμε το 60 κοσμικό ελλαδιστάν που καταντήσαμε.

με μια κουβέντα όπως και να το βάλεις η αριστερά (βάζουμε και μια λεζάντα τώρα γιατί οι πελοπονήσιοι και οι αθηναίοι είνα ιτης λεζάντας και τίτλων) του τίποτα είναι ο ανύπαρκτος πολιτικός αλέξης του απόλυτου τίποτα θα τολ΄μησω να πω και του εγληματικού και με διαφορά μετά τον καραμανλή β.

Ψαχνοντας λοιπόν για την επιτυχία θα μας πάει μεχρι τέλους καταστρέφοντας ότι προλαβαίνει.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
14/07/2017, 16:51

Οσον αφορά το άρθρο :

Το 'όλοι μαζι μπορούμε' είναι κατι πολύ ωραίο ειδικά για τους αθηναίους που πίσω από κάτι τέτοια μπορούν να προβάλουν την εικόνα τους (το γνωστό να πουλήσουν μούρη) μιας και είναι γνωστό προτεραιότητα έχει το προφίλ και μετά η ουσία για την πρωτεύοσα. Συναδυαζόμενο αυτό με το γνωστό ότι η λεζάντα και ο τίτλος είναι κάτι πολύ μαστ για τους πελοποννήσιους.

η πραγματικότα είναι το τραγουδάκι που μάθαμε στο δημοτικό: ηταν ένα μικρό καράβι... σωθήκαν όλες οι τροφες... να τουμε ποιος θα ΦΑΓΩΘΕΙ....

Περισσότερα | Σχολιάστε

κάποτε πρέπει να τελειώνουμε με το κράτος νταβατζή!


Περισσότερα | Σχολιάστε

Παραθέτω λοιπόν το ίδιο λινκ με αυτό που πόσταρα στο άρθρο Μαυρίδη (μιας και το διάβασα 1o. Και επειδή γίνεται αναφορά στον πλάτωνα :

Έτσι βλέπω τον κόσμο Ε14: Πλάτων. Ένας πολύ γνωστός μας άγνωστος

http://www.youtube.com/watch?v=Tcm3YxR52fQ

καταλαβαίνουμε λοιπόν γιατί δεν μαθαίνουμε πλάτωνα στο σχολείο αλλά μόνο χριστιανισμό επανάσταση και κουμμουνισμό.

Περισσότερα | Σχολιάστε

οποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί ή ή ή ...παραιτείτε και πάει σπίτι του.

σε όλους, ακόμη και στον απλό τον κόσμο, ηταν γνωστό λιγο η πολύ το τι θα γινόταν.

βλέπετε τι ωραία που θέλουν να είναι εκεί και δείχνουν την ανικανότητα τους;

ο μονος ο οποίος εξαιρείται από τέτοια θέματα θέλει δεν θέλει οικονομικά κυβερνητικά είναι ο βόλτας ο μπαρουφάκης.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
26/07/2017, 00:18

θέλουμε φυλακές για τα 100δις ζημια στην οικονομία. οι πρωτεργάτες οι ηθικοί αυτουργοί όλοι.

στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για τουλάχιστον 30 χρόνια όλων αυτών που πήγαν να πάιξουν την χώρα στα ζάρια. όχι μόνο του σύριζα αλλά και κάτι απατώνες όπως δραχμαζάνηδες, δραχμαβίτσες κτλ

νομοθέτιση ώστε τα αντιδημοκρατικά κόμματα να μην έχουν δικαιωμα να συμμετέχουν στις εκλογές. κομματα που θέλουν να καταργήσουν δημοκρατία κοινοβουλευτισμό όπως κκε , χα. τα άκρα δλδ.

κατάργηση ασύλου και νομοθέτιση όποιος εκλεγμένος κάνει ζημιά στο κράτος θα τιμωρείται αυστηρότατα και με συνοπτικές διαδικασίες (όχι ειδικα δικαστήρια και πρέπει ν αποφασίσει η βουλή). Μαζί και με το παραπάνω πολιτικοί απατεώνες που άλλα λένε και άλλα κάνουν μετά τις εκλογές επίσης θα τιμωρούνται αυστηρά για υποκλοπή ψήφων.

νομίζω θα ήταν μια καλή αρχή για ν αρχίσει να ξεβρωμίζει ο τόπος... από φασίστες καθεστωτικούς, απατεώνες kai ασχετους.


Περισσότερα | Σχολιάστε

Αφού θα ψάρωνε ο κόσμος... μετά θα κάνατε δάνεια... ομόλογα και αφού όλοι θα ήταν ανετοι θα λέγατε : είδατε αμα κόβουμε εμείς 'χρήμα' θα είστε πλούσιοι. δεν θέλουν και πολύ οι ουρακοτάγκοι να ψήφιζαν πάμε σην νέα δραχμή.

σκοπός δεν ήταν η διευκόλυνση. σκοπός όλων αυτών το 95 ήταν η παγίδα ώστε να μην χρεωθούν την μετάβαση σε άλλο νόμισμα. αυτοί όλοι απλά θα έκαναν επανάσταση και πείραμα. Μην γελιόμαστε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

θα κάνει τα πάντα αρκεί ν αποδείξει ότι είναι πολιτικός το σούργελο. θα προσπαθήσει να διχάσει την ευρώπη. βέβαια θα φάει τα μούτρα του ξανά. καιρός να πάει σπίτι του ο αλητάκος και η συμμορία του...

Περισσότερα | Σχολιάστε

η ποινική δίωξη των υπουργών αν κριθεί ο οτι οι πραξεις τους βάλλουν κατά του δημόσιου συμφέροντος...

το άλλο με τον τοτό το ξέρετε;

το παραπάνω αφορά τα πολιτισμένα κράτη, υπέυθυνους πολίτικούς και πολίτες και ανθρώπους μορφωμένους και λογικούς. εδώ στην αμόρφωτη 6ο κοσμική μπανανία του μπαγκλαντές είναι απλά ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Αφου δεν το βγήκε το χρέος για να κάνει μεγάλη επιτυχία ο αλαίκσεις τώρα του βρήκαν νέο στόχο αφήγημα; Καλημέρα σας προσληφθήκατε; Σαν να φτάσαμε στις μπανάνες πολύ νωρίς. Για να δούμε τώρα τους ουρακοτάγκους!

και επειδή ξερουμε και το τέλος θα μας πουν ότι οι άλλες οι κακές υποχθόνιες καπιταλιστηκές δυνάμεις και συνομοσίες δεν τον αφησαν αντίθετα τον υπονόμευσαν!

εγω θέλω να δω πόσες προσλήψεις την ημέρα θα γίνονται. γιατί όταν γινόταν οι απολύσεις με ρυθμό 1000άτομα την μέρα ΜΟΝΟ στον ιδιωτικό τομέα έναν οκτώβρη θυμάμαι καλά δεν έπεσε ούτε ένα δάκρυ. για να δούμε με τι ρυθμό θα γίνονται οι προσλήψεις στο κρατικοδίαιτο καθεστώς της μπανανίας που 8 χρόνια 'κρίσης' έχει διαλύσει τα πάντα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

1. Καθυστερούσαν με σκοπό να εφαρμόσουν το το πλαν μπι. Αρα έχουμε α. Πρόκληση σχεδιασμένου 'ατυχήματος'. β. ήδη σχέδιο προς εφαρμογή στην καταστροφή.

2. Το σχέδιο ήταν κρυφό από τον κόσμο που υπεξαιρεσαν με δόλο την ψηφο του. Το να πουλάς πρόγραμμα θεσσαλονικης και να σχεδιάζεις έξοδο από το ευρώ έχει μια τεράστια απόσταση. αρα έχουμε ξακάθαρα απάτη.

3. αν έκαναν πίσω μπροστά στην καταστροφή παρόλα αυτά α. ζημιώθηκε το κράτος 100δις β. επιστρέψαμε και έχουμε έρθει στο σημείο που είμασταν πριν από το 95 γ. υπολογίζουμε και τις συνέπειες των καπιταλ κοντρολς που καθαρα δική τους ευθύνη με πρώτες υπογραφές του μπαρουφάκη και αλέξη.

και αν βάλεις νομικά και οικονομικά μαζί θα βγουν και πολλά άλλα.

θέλω να δω πόσο θα σταθεί στο ύψος του ο πολιτικός κόσμος και η δικαιοσύνη. η κάτω από το χαλί και αυτό; μπανανία πάλι; Για ν αρχίσουν να κυκλοφρούν άρθρα για την πραγματική ζημια και ν αρχίσουν να την ψάχνουν οι νομικοί μην κα΄θονται μόνο και μου το παίζουν και αυτοί σοβιέτ και να θέλουν να σώσουν το τομάρ τους μόνο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

φύτρωσε κατα λάθος όλη αυτη η περιουσία τα σπίτια κτλ κτλ.

παραδέχομαι όμως σταθερός κρατικοδίαιτος μασωνος!

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
19/07/2016, 19:08

1ον αυτό δεν ήταν πραξικόπημα ήταν απλά ένα φιάσκο του ερντογαν.

2ον δεν χρειάζεται να μιλήσει ο ερντογαν μεσω διαδικτύου για καταλάβουμε ποια είναι η δύναμη του διαδικτύου. Ειναι γνωστή εδώ και αρκετά χρόνια (ως προγραμματιστης το ξέρω καλά)


3ον από όλο αυτό το φιάσκο εγώ κρατάω το ανέκδοτο :

μαθήματα δημοκρατίας από τουρκους! ο λαός του παιδομαζόματος των γεννοκτονιών κτλ διδάσκει δημοκρατία! έλεος...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Προσπαθήστε να μην διαβάζετε λάθος τις δημοσκοπίσεις και τ αποτελέσματα:

Από τα παραπάνω ποσοστά έχουμε : 45% είναι το σύνολο του κρατικοδιαιτισμού έως φασιμού στην ελλαδα.

δεν βάζουμε το ότι τουλάχιστον 50% στην νδ πιστυουν στον κρατικοδιαιτισμό (προσωπική εκτίμση αν κάποιος έχει άλλη εκτίμιση ας την πει).

20% καθαρόαιμοι ουρακοτάγκοι που περιμένουν τις προεκλογικές μπανάνες (να τα λέμε όπως είναι). Αυτό είναι σταθερο ποσοστό.

δεν υπάρχει καμία νίκη και καμία προοπτική. κρατικοδιαιτισμός μιζέρια επόμενο επισόδειο. Για να μην σας πω ότι ο ακατονόμαστος μέχρι που το γυρίζει και παίρνει και το 20% μέχρι τις εκλογές. λίγο ο οασθ λίγο οι μη κρατικοπιήσεις... και πολλές μπανάνες! ευκολάκι και το απέδειξε.

η ελλάδα ποτέ δεν ήταν κανονική χώρα και δεν θα γίνει ποτέ κανονική. δεν υπάρχει καμία νίκη απ όποια μερια και να το δει κανείς.

και για να το δείτε πιο σωστά χωρίς ποσοτα δες τε απλά τι υποψήφια κομματα υπάρχουν... δες τε την πρώτη εικόνα από τα γραφικά που παρουσιάζουν κάποιες κάρτες. ή ακόμη των εκλογικών αποτελεσμάτων. αυτοί που παίρνουν τα ποσοστά μεγάλα. βλέπετε κανένα σύγχρονο με το βλέμα στο πολύ μέλλον; μην τρελαθούμε κιόλας... ποια νίκη; εγώ βλέπω ΜΟΝΟ ΜΙΖΕΡΙΑ και ΚΑΤΑΝΤΙΑ!

Περισσότερα | Σχολιάστε

μην πειράζετε τον τσάκο το τσαλακωμένο πουκάμισο. κατ αρχήν το παιδί περνάει ένα δράμα αυτό το διάστημα και σεις τον κοροιδευετε...

γουστάρει την ντέλια αλλά αυτή ψυχρή τεχνοκράτισα - δολοφόνος φιλελευθερη του μιλάει για στόχους και αρθμούς. ο καημένος λιώνει και έχει φτάσει σε ακραίες καταστάσεις. μέχρι και στο μάθημα του θα την κόψει για να την έχει κοντα του ... και σπάσιμο θα την κάνει (να του δώσει σημασία; για ισπάσιμο;) με την άλλη την χάλια την γιοχανσον για να του δώσει λίγη σημασία ...

και έρχεστε τώρα όλοι να κοροιδέψετε τον ερωτευμένο τσάκο μας (το τσαλακωμένο πουκάμισο) με την διαπραγμάτευση την επανάσταση και διάφορα τέτοια ανευ σημασίας πράγματα...

ελεος λίγο αλέξη τσίπ(ρ)α δεν διαθετετε...


Περισσότερα | Σχολιάστε

Ειπε κανείς τπτ; ΟΣΕΘ ΑΣΙΘ; μερικά βολέματα ο λογαριασμός στον συνήθη υποπτο και λύθηκε το πρόβλημα!

Περισσότερα | Σχολιάστε

καγκελάριους θα δούμε; ή θα μάθουμε μόνο πολλά;

σ αυτό τον τόπο πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε και πολιτικούς καγκελάριους και χωρίς βραχιολάκι.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Προσωπικά δεν θα με πείραζε να έχουμε πολλούς καγκελάριους (χωρίς βραχιολάκι).

Αλλά αρχικαγκελάριος εσυ με τον αλέξη που ρίξατε και την ιδέα.

Επίσης στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και μη αποζημίωση βουλευτική.

Ελα μετά θα σου χτυπήσω την πλάτη με μεγάλη ικανοποίηση γιατί θ' αποδoθεί κάποια δικαιοσύνη.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τι χάπια παίρνουν εκεί στην ερτ;

Οπως οι παπάδες επινόησαν το κρυφό σχολείο και το πουλάνε τόσα χρόνια στην ιστορία ετσι και οι αρστεροί από το πες πες θα περάσουν στην ιστορία την αιματηρή μέρα που έπεσαν οι... 'διακόπτες' με νεκρούς!

ο απόλυτος παραλογισμός!

ετοιμαστείτε και επετίους καταθέσεις στεφάνων κτλ. τελικά ούτε σωστή ούτε αληθινη ιστορία δεν μπορούμε να γράψουμε σ αυτό τον τόπο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τους ξένους τους ενδιαφέρει να πετυχει το πρόγραμμα. Το πως τους είναι αδιάφορο ή αν θέλετε δευτερέον και σε πολλές περιπτώσεις ελάχιστης σημασίας.

Το να πετυχει σημαίνει ότι μπορούν να βγάλουν δείκτες ότι όλα πάνε καλά. το αδιάφορο είναι ακόμη πιο ξεκάθαρο γιατί δεν τους ενδιαφέρει το απλά το πως. Αλλωστε η σειρά προτεραιότητες και οι συμφωνίες όπως τα λεγόμενα 'ισόποσα' και όχι ισοδύναμα είναι ενα πολυ απλό και χαρακτηρισικό παράδειγμα.

Η δε τοπική κοινωνία μαστίζεται από το καρκίνωμα της μιζέριας της αρπαχτής και του βολέματος. Κάθε πολιτικό σκουπίδι που κυκλοφορεί (ανθρωποι που ούτε για τσογλάνια δεν θα τους έπερνε στην δουλειά κάποιος) πουλάνε φόβο και ελπίδα για να περνάνε καλά. αυτοί και οι κάστες που τους στηρίζουν.

αν προσθέσουμε και την αμορφωσιά το πράγμα γίνεται ακόμη πιο τραγικό.

και σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα των ζώων αν δεν κάνω λάθος. έχουμε τόσα πολλά γίδια που θα μπορούσε να συνιστά εθνική εορτή...

Περισσότερα | Σχολιάστε

μεχρι τότε δεν υπήρχε κανένα σχέδιο ούτε τέτοια σενάρια. και από την στιγμή που βγήκε στο προσκήνιο το σενάριο όλοι είπαν πως ήταν βλακεία. μάλιστα βγήκε στην φόρα αργότερα μετά τις εκλογές μετά το δημοψήφισμα. δεν τα ανακοίνωσαν αυτά πριν τις εκλογές ουτε οι μπαρουφάκηδες ούτε οι δραχμαβίτσες... μιλούσαν γενικά και αόριστα - πετώντας και κανένα πρωτογεννή παραγωγή - τόσο ώστε να φτάσουν στην καρέκλα - να πάρουν τις εκλογές.

αρα δόλος!

παρασκήνιο πολλά τα όποία δνε μπορει να μην δεν ήταν σε γνώση ειδικά του ακατανόμαστου. αρα έχουμε συνενόχους!

και το βασικότερο. εγινε ζημιά! έφεραν καπιταλ κοντρολς, φεσωθήκαμε τα γνωστά 100δις, πήγαμε πίσω 2-3 χρόνια και έχουμε και χειρότερους όλους μνημονίων και αγορές δεν βλέπουμε ακόμη.

ε κάποιοι δεν πρέπει να μπουνε φυλακη; τι πιο ξεκάθαρο! αλλωστε 2 καγκελάριους πρέπει να έχουμε σίγουρους τον ακατονόμαστο και τον μπαρουφάκη.

όσο για το άρθρο αξεραιτικό.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Μπες εσυ φυλακή μαζί με τον αλέξη και λοιπούς για τα κάπιταλ κοντρολς που είναι καθαρά δική σας ευθύνη από τους ψευτοτσαμπουκάδες και τις αρστερές παπάντζες προφανώς και να δούμε και παρασκήνια ποιος μεθόδευε 2α νομίσματα κτλ

Καγκελάριoυς να σας δούμε και τπτ άλλο και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων... και μετά άς στήσουν και μνήμειο πεσόντων δεν μας πειράζει καθόλου.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ετσι να δουμε καγκελάριους στην ελλάδα θέλουμε. αν παράλληλα φτιάξετε και το κράτος καλά θα ήταν...

Περισσότερα | Σχολιάστε

φαντάζομαι αυτό δεν πέρασε από το μυαλό σας για εσας τους ίδους κ. παππα(τζή)


Περισσότερα | Σχολιάστε

Εθνική συνεννόηση δεν μπορεί να υπάρχει. Με τέτοιες τακτικές, απόψεις πόλωση σε καμία περίπτωση. Ειναι θέμα παιδείας πάνω απ όλα. Και παιδεία δεν έχουμε ως σύνολο. Ετσι εκπαιδευτήκαμε και μεγαλώσαμε έτσι θα πάμε.

Αλλωστε ποτέ δεν είμασταν ενωμένοι ως λαός έθνος όπως θέλει το λέει καθένας και λέμε για να λέμε ότι στα δύσκολα οι έλληνες είμασταν ενωμένοι. Ποτε δεν ίσχυσε αυτό . στην απλή λαική απλά είμαστε παρτάκηδες!

Ποτε δεν είχαμε την έννοια του κράτους ούτε την καταλαβαίνουμε και καταλαβαίνουνμε περισσότερο γκαστερικού και τύπου του γκέτου και της κλίκας έννοιες. και όταν τις εφαρμόζουμε νομίζουμε πως κάνουμε κάτι άλλο διαφορετικό από τους άλλους.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
20/07/2017, 00:49

Εγω δεν θα το έλεγα τυχαίο. Η κατάσταση είναι μαλλον περισσότερο σοβαρή απ όσο νομίζουμε. Πρέπει να παρέμβει ψυχίατρος(οι). Παιδικά τρ'αυματα που φαντάζεται ο πολάκης ον εαυτό του βομβιστή, ο τσίπρας αναρχικό γνώστη των μολότωφ, ο άλλος ο βουλευτής που αγοράζοντας μια μασκα στην εφηβείας του απο τα πανηγύρια της καστοριας νόμιζε πως έγινε μπαχαλάκης ... νομίζω ότι τουλάχιστον πρόκειται για περιπτώσεις εγκλεισμού σε ψυχιατρική κλινική.

δε έχει σημασία τελικά η ηλικία. Τι παιδικό τραυμα μπορεί να εμφανιστεί οποιαδήποτε στιγμή...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Χαζοχαρούμενες φιέστες χωρίς σενάριο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ε ναι... κάπως πρέπει να δικαιολογήσεις την μασέλα πρώτα απ όλα. κάτι στρατούληδες πχ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ν αυξήσουμε και άλλο τους φόρους και να διπλασιάσουμε τις τιμές. το κρατικοδίαιτο καθεστώς και κράτος έχει την ανάγκη μας. γιατί δεν βαζετε πλάτη και δεν πληρώνετε μιας και το 70% καθαρά θέλει φασισμό και ολοκληρωτισμό; μόνο διορισμούς και επιδόματα θέλετε;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δηλαδή η Λιβύη πριν την καταστρέψουν οι κακοί ήταν παράδεισος. Οπως και πολλοί άλλοι να μην τους ξαναλέμε.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Λυπάμαι αλλά δεν έχασε καμία ταυτότητα. Το λένε άλλωστε οι ίδιοι το εννουν και το δείχνουν εμπρακτα. Τι μας λέει ο σύριζα αγωνιζόμαστε εναντια στα προγράμματα που μας επιβάλλουν οι εταίροι και δντ.

δεν εφαρμόζουν τπτ που να έχει αντίκτυπο στο δημόσιο. καθυστερούν επίτηδες τις αξιολογήσεις για μην γίνιε ποτέ το δημόσιο σύγχρονο. επιβάλουν φορολογία απίστευτη σε οτιδήποτε ιδιωτικό (αλλωστε 1ος στόχος είναι στα κουμμουνιστικά καθεστώτα υπο οποιαδήποτε συνθήκη καθημερινό μελημα η πτώση της αστικής δημοκρατίας. πρέπει να υπάρχει μόνο το κουμουνιστικό κράτος και οι εργάτες). σπαταλούν σε αλλά αντί άλλων τα έσοδα του δημοσίου. φροντίζουν για την φτωχοποίηση και το κατέβασμα σε χαμηλότερο βιωτικό επίπεδο και πνευματικό επίπεδο με οποιονδήποτε τρόπο. πουλάνε σανό κάθε μέρα. κτλ κτλ...

εντάξει πάντοτε υπάρχουν και απώλειες παραπλευρες ή μη, δεν γίνεται διαφορετικά. αλλά το κουμμουνιστικό κονσεπτ παραμένει σταθερό αμετάκλητο και είναι στις ράγες.

τι δεν καταλαβαίνουμε;

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
02/12/2016, 14:54

εγώ νόμιζα ότι θα έφερνε βοήθεια από την κούβα, την βολιβία την ζιμπάμπουε και την υπόλοιπη παρέα.

τι; πήγε για κηγεία και θα πάει για μνημόσυνο πικρό καφε και κουλουράκι λικεράκι και σοσιαλισμό; εντάξει θα πράσει στο πάνθεον των μεγάλων επαναστατών σοσιαλιστών...

αλλά βοήθεια δεν χρειαζόμαστε... ούτε οι τούρκοι θέλουν να κληρονομήσουν 300δις με ένα καθολικό ντου... αλλα ποτέ δεν ξέρεις. οι ηλίθιοι πλέον κυκλοφορούν χωρίς έλεγχο...

Περισσότερα | Σχολιάστε

αριστερά δεν υπήρξε ποτέ αρα ουτε μύθος. ενα μάτσο παπατζήδες που λεηλάτησαν μια χώρα ήταν όλοι. αυτό το πράμα που που πως να το ονομάσει κανείς μετά τη χούντα.

όχι ότι έκαναν κάτι καινούργιο απλά κάνουμε αυτό το μόνο που ξέρουμε σαν κράτος κουλτούρα και πολιτισμός χρόνια τώρα. πελατοκρατία, τυχοδιωκτισμός, κουτοπονηρια, γκανστερισμός.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
28/06/2017, 00:21

δημοσκοπική φθορά.... η ποια;

ο σύριζα δεν έχει καμία φθορά και δεν τους απασχολεί!

αν αθροίσετε τους κρατικοδίαιτους από τα δημοσκοπικά στοιχεία : 16% σύριζα δραχμαζάνηδες ζωές κεεδες πασόκοι κτλ κτλ. θα βγάλετε πάνω από 50%.

θέλετε να το δούμε και με αριθμούς; 3εκ συνταξιούχοι που περιμένουν να ζήσουν από το κράτος. 1εκ ανεργοι οι περισσότεροι περιμένουν το κράτος. 1εκ να βάλουμε όλο το δημόσιο... ε και αυτοί περιμένουν από το κράτος.

με 15% ο συριζα είναι αξιοματική αντιπολίτευση και η μεθεπόμενη κυβέρνηση... τώρα ειδικά που τακτοποιούνται κιόλας. και αν μοιράσει σωστά τις μπανάνες στο 90 πριν τις εκλογές θα τρίβετε τα μάτια σας πάλι.

μην φαντάζεστε άλλη ελλάδα. έτσι θα πάμε.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ελάτε τώρα υπάρχει άνθρωπος τα λέει και κατεβαίνει στην πολιτική. Αλλά όταν σπεύδει να κανεις δηλώσεις και μιλήσει για το αυτονόητο και να το αποδείξει πέφτετε όλοι να τον φάτε μέχρι να τον κατασπαράξετε. Μάλιστα ούτε άρθρο δεν βλέπουμε ούτε τον πολυφιλοξενο΄υν φιλοξενούν...

να το πιο λίγο πιο ορθά κοφτά... δεν τον προωθείτε. δεν πουλάει γιατί λέει την αλήθεια.

δεν θέλει κανεις την εξήγηση. προτιμούν όλοι τους μπουγιόμπουλους, τους άλλους που ψάχνουν φαντάσματα και εχθρούς και τους άλλους που έχουν το λεφτόδεντρο.

πιο πολύ πουλάει και μασιέται το θα μοιράσουμε αφου πρώτα θα τα πάρουμε από τους πλουσιους. είδατε πολλούς - καλά δεν μιλάμε για αριστεροκουμμουνιστές - ακόμη και βαπτισμένους φιλελεύθερους να μιλάνε για το θα δουλέψουμε θα ρισκάρουμε; όλοι για τι μοιρασια της πίτας μιλάνε...


Περισσότερα | Σχολιάστε

η κάποιος του σφύριξε την έχεις βαμμένη ή καθαρό θέατρο κάνει το χοντρο τρολ.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
25/08/2017, 16:01

κι όμως θα δώσει μεγαλύτερες υποσχέσεις (όχι τύπου επανάστασης βέβαια) αλλά ούτε και τύπου μετρητών. αλλά θα δώσει. θα μας πει τέλος με το νέο έτος τα μνημόνια, ότι έχουμε ανάπτυξη και επενδύσεις προ των πυλών. Και φυσικά θα κατηγορήσει όλους τους άλλους.

και θα περάσει και μια βόλτα από το πρωθυπουργικό γραφείο... το τελευταίο το αναφέρω γιατί απορία έχω ποιανων γκόμενες ήταν κάποιες ειδικά αυτή του πρωθυπουργικού γραφείου στην θεσσαλονικη. γιατί για ν ανοιξεις πρωθυπουργικό γραφείο μόο και μόνο για να βολέψεις γκόμενα προφανώς φίλου... δεν έχει ξαναγίνει ή εγώ δεν θυμάμαι. πρέπει να είναι πολύ φίλος για να κάνεις τέτοια χάρη... και μην ακουσω τπτ για αγωνηστριες και ιστορικα σταλέχη και άλλες τέτοιες αηδιούλες...

πιο πολύ ενδιαφέρον έχει το 2ο. ειδικά και στην θεσσαλονικη που είναι και ερωτική (κουνια που μας κούναγε) πόλη. το 1ο και το αποτέλεσμα του είναι γνωστό εδώ και 8χρόνια και έχει καταντήσει αηδία. και αυτά που θα πεί και αυτά που θα πουν όλοι της αντιπολίτευσης.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ειδικά δικαστήρια θα δούμε γιατί είναι Ανεπανόρθωτο πλήγμα θεωρώ εγώ και ζημιά; Γιατί αν είναι κάποιοι πρέπει να μπουν φυλακή ν αφαιρεθούν πολιτικά δικαιώματα. Αν δεν είναι μην τζάμπα λέμε για να λέμε...

Εκτός αν συνεχίσουμε ως μπανανία...

Περισσότερα | Σχολιάστε

σπουδάζουν στο εξωτερικό σε ιδιωτικά πανεπιστημια, δουλευουν στον ιδιωτικό τομέα σε πολύ καλες δουλειες, και μόλις πατάνε το πόδι τους εδώ ανταγωνίζονται ποιος είναι πιο κουμμουνιστής από τον άλλο και πουλάνε κρατισμό.

βέβαια ο παρπάνω απατεώνας ξέρει πολυ καλά ότι το ελληνικό δημόσιο είναι ανίκανο μέχρι και τα κορδονια του να δεσει αλλά αλλά για να περνάνε καλά αυτοί και πελατοψηφοφόροι πρέπει να βγάλουν λεφτα με υπερφορολόγηση μίζα γραφειοκρατία αναξιοκρατία γρηγορόσημα γρηγορόσημα πρόστιμα κτλ

τελικά παίρνουμε ότι μας αξίζει!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το άρθρο είναι εξαιρετικό και τεκμηριωμένο. Ολα αυτά τα χρόνια της χρεοκοπίας και της εντατικής όλα τα παραπάνω απλά έχουν μπει κάτω από το χαλί. Κάτι πήγε να γίνει στην αρχή της χρεοκοπίας τότε που το πασόκ του εθνοσωτήρα ΓΑΠ προσπαθούσε να σώσει το συγγενολόι του αλλά μετά σιγά σιγά ξεχάστηκαν.

μετά ηρθαν οι μέλισσες, οι δήθεν αριστεροί και oi δραχμαβίτσες! με μια κουβέντα : Κατάντια!

Αλήθεια πιστευει κανεις ότι αυτή η μαζική άφιξη των εθνοσωτήρων ήταν για καλό; Πιστευει κανεις ότι την παραπάνω επιχειρηματολογία ενδιαφέρει τους δραχμαβίτσες; Σε καμία περίπτωση! Αυτοί καταλαβαίνουν μόνο το πως θα καταστρέψουν την χώρα και το πως θα κάνουν το προσωπικό τους καπρίτσιο. Την παραπάνω γλώσσα δεν την καταλαβαίνουν.

θα σταθώ μόνο σε ένα σημείο από τα παραπάνω. Λέμε για την γραφειοκρατία. 'κοστολογήθηκε' είναι στα 6δις τον χρόνο. Πιστευω αν κοστολογηθεί πραγματικά πιάνει 2ψήφιο αριθμό αν βάλεις και τις παράπλευρες σπατάλες. Αλλά ας πάρουμε το 'κοστολογημένο'. Ακόμη και το 1/6 ακόμη και τα 2/6 να χρησιμοποιήσεις ωστε να φέρεις σύγχρονες τεχολογίες και μηχανογραφιση ώστε να την εξαλείψεις πάλι κέρδος θα έχεις χωρίς καν να χρειαστεί να 'βάλεις λεφτά'. Παράλληλα θα είχες μεγάλο και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και το πιο απλό; δεν θα είχες ουρές, αχρειαστες υπηρεσίες κτλ.

δεν χρειάζεται κανείς να έχει πτυχία για να σκεφτεί αυτά τα απλά πράγματα πόσο μάλλον εφαρμόσιμα! όταν όμως η παιδεία σου φτανει μέχρι στο να χειροκροτάς το γκο μπακ κυρία μέρκελ και κύριε σόιμπλε και το προσωπικό σου βόλεμα αδιαφορώντας ακόμη και για τα παιδιά σου δεν είναι περίεργο γιατί οι δραχμαβίτσες έχουν τόσο μεγάλη απήχηση στον κόσμο!


Περισσότερα | Σχολιάστε

Θα μας υποχρέωνες κιολας αν μαζευες και του λοιπούς φίλους σου γνωστοί και μη εξαιρεταίοι οικονομικοπολιτικοί δραχμολάγνοι απατεώνες όπως ο δραχμαβίτσας για παράδειγμα.

θα με υποχρεώνατε αν του το μεταβιβάζατε κιόλας... και σ όλη την παρέα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

και μόνο από τον τίτλο καταλαβαίνει κανείς ότι ακόμη δεν έχει εμπεδώσει κανείς με τι έχει να κάνει. λυπάμαι αλλα δεν αντιμετοπίζει τπτ. το πάει εκεί που θέλει. ισοπέδωση των πάντων, καταστροφή της μεσαίας τάξης, κρατισμός κτλ κτλ

τι δεν καταλαβαίνετε;

τώρα που τους ψηφίσατε οι οι λοιποί που απογοητευτήκατε θα ζήσετε την φρίκη που δημιουργησαν.

Περισσότερα | Σχολιάστε

φέρατε τον εμιτη λαπαβίτσα που πληρώνεται από τις ελεύθερες αγορές να μας κάνει κουμμουνιστική κατήχηση γιατί ως γνωστόν και αυτός στο εξωτερικό είναι κλαρίνο (καθότι δεν διδάσκει κουμμουνιστικα οικονομικά φαντάζομαι) και έρχεται στο 6ο κοσμικό ελλαδισταν να πουλήσει "ζήτω το εαμ" να μας πει πόσο χάλια είναι σύριζα (κάτι το οποίο γνωρίζουμε) και να μας λανσάρει ο δραχμολάγνος την επιστροφή στην δραχμή....

λανσάρετε αυτούς που περιμένουν στην γωνία να καταστρέψουν την χώρα, τους βάζετε να πουλάνε σανό και ανακοινώσεις περί λαικής κυριαρχίας και κατά του κεφαλαίου σαν τις κασέτες του κεε που είναι ολόιδιες τοσα χρόνια κάθε.

ποσο ελλεινοί μπορούμε να γίνουμε ακόμη;

για ρωτήστε το απατεώνα δραχμαβίτσα αυτές τις μπούρδες τις λέει και στο εξωτερικό;


Περισσότερα | Σχολιάστε

ε ναι δείξτε λίγη τσίπα και λίγη ανθρωπια λίγη κατανόηση... την έκοψε και ο τσάκος το τσαλακωμένο πουκάμισο με την κόκκινη τσάντα στο μάθημα του. υποθετικά βέβαια ... αλλά δεν έχει σημασία... η κακή κουβέντα μετράει.

πάντως εγώ περίμενα περισσότερα από την δρακουλέσκου. πχ ν απαιτήσει πρώτα το συμαζεμα του δημοσίου και να μην συμφωνήσει στους φόρους...

Περισσότερα | Σχολιάστε

σνιφα και σανό για το όλο λαό.

ελα ρε φαινόμενο της κοκαίνης που χαθηκες!

Περισσότερα | Σχολιάστε

οικονομικοί απατεώνες δραχμολάγνοι που κοιτούν απλά και μόνο 1 πράμα. να περνάνε καλά και να τα αρπάζουν. τώρα τις μα λένε; αν είναι κακό ή λκαλό ή αν έπρεπε κανείς να το υπογράψει ή όχι;

για το αποτέλεσμα των τραπεζών ποιος ευθύνεται; προφανώς και οι 2.

για νέα δανεικά και το πισωγύρισμα; προφαώς και οι 2.

για το άδειασμα των τραπεζών και τα προδραχμήες; προφανώς και 2.

και πολλά άλλα. αυτοί λοιπόν κυκλοφορούν ελεύθεροι αντί να είναι στην φυλακή... και πουλάν και εξυπνάδα σαν μωρά παιδάκια. αυτοί είναι οικονομολόγοι πανεπιστημίων!


Περισσότερα | Σχολιάστε

Σουδάν, Σομαλία, Ζαΐρ... τριτοκοσμικών οικονομιων... ανεπτυγμένων εννοει φαντάζομαι ο αρθρογράφος και πιστευω ότι είναι έτσι.

Μα εδώ μιλαμε για 6οκοσμικές καταστάσεις στο ελλαδιστάν σε όλα τα επίπεδα. Tι σας κάνει να πιστευτε ότι δεν πιάνουν οι χάντρες και τα καθρεφτάκια;


Περισσότερα | Σχολιάστε

φυλακή θα μπει; στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για την ζημιά που εκαναν με τα καπιταλ κοντρολς θα έχουν;

η με ενα 'κάδρο' θα την βγάλει;

Περισσότερα | Σχολιάστε

εγώ γουστάρω φωτίου! έτσι να το παίζει αφορολόγητη κομμουνιστρια η γεροντομπεμπέκα και να κόβει κουπόνια για τον λαό για μην έρθει ο μπαμπούλας του φιλελευθερισμού να μας καταβροχθίσει.

και να την δω να μαγειρεύει γεμιστά για τους πρόσφυγες και με το ταψί στα χέρια και να μας λέει ότι ο συριζα και ο αλέξης δεν είμαστε απατεώνες ... είναι πολιτικό παγκόσμιο φαινόμενο που βγαίνει κάθε 100 χρόνια.


Περισσότερα | Σχολιάστε

Salonikios έτσι πίστευα στις αρχές της χρεοκοπίας. Οταν βγήκαν όλα στην φόρα και μας είπε ο 1ος σωτήρας την ατάκα λεφτά υπάρχουν.... Μακάρι να μην θέλει 50χρόνια και να έχω λάθος αλλα δεν το βλέπω. Ακόμη σε μεγάλο μεγάλο ποσοστό οι αντίπαλοι του κρατισμού κατα κάποιο περίεργο λόγο στην ελλάδα είναι υπέρμαχοι του κρατισμού.

Μάλιστα αν είχα χρόνο θα έφτιαχνα ένα site ... το feygoymeapoeλlada.gr. Ξεκινώντας με το : Εχεις άπειρους λόγους να φεύγεις και κανέναν για να μείνεις!

θα μπορούσε να έχει τόσα πολλά bullets (όλα πραγματικά και κανένα προπαγανδιστικό κομματικό κτλ) που θα δικαιολογούσαν το γιατί και κανένα για να μείνεις.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω χρόνο...

Και επείδή τουλάχιστον πρέπει να σώσουμε τα παιδιά μας καλό θα είναι όσο μπρορουμε να τα προετοιμάζουμε ωστε όταν θα έρθει η στιγμή να τα διώξουμε να γίνει σωστά. Να μην ξαναγυρίσουν ως κάπου ως πολίτες του κόσμου να καταφέρουν να περνάνε καλά. Αυτη η ιδέα κάθε μέρα μου φαίνεται όλο και ωραία... ευτυχώς ο μικρός είναι καλός... και στις γλώσσες και στο διάβασμα... ειμαστε σε καλό δρόμο αν και έχουμε ακόμη ...

τόσο απλά...


Περισσότερα | Σχολιάστε

ψέματα λέει. αυτό που θέλει ν ακουσει εκείνη την στιγμή ο επιχειρματικός κόσμος. γιατί οι σπίρτζηδες οι καρανίκες και τσακαλώτοι δίπλα του προδίδουν κάτι άλλο. απλά αυτός είναι η βιτρίνα και κάλυψη προς την βενεζουέλα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ψέματα λέει. Αυτό ήταν που είχε προσχεδιάσει ότι θα πει στα δικαστήρια όταν αποτύχει ο εκβιασμός.

αν δεν κάνω λάθος και αν θυμαμαι καλα το σύστημα των συμψηφισμών συζητήθκε πριν χρόνια και ήταν κυρίως κυρίως της ατζέντας των ζαππείων. Αφορούσε τις οφειλες και εισπράξεις του δημοσίου σε σχέση με τους ιδιώτες. αργότερα είπαν θα το εφαρμόσουν αν θυμάμαι καλά και άλλοι.

δλδ υπήρχε 1ο βήμα προς αυτή την καυτεύθυνση παρόμοιο.

το μεγάλο του ψέμα φαίνεται εδώ: περίπτωση που η ΕΚΤ έκλεινε τις ελληνικές; τράπεζες.

δεν υπήρχε λόγος να κλείσει καμια τράπεζα καμία ευρωπαική ένωση αν πάντοτε δουλευαμε προς την κατυευθνση του εξορθολογισμού. επειδή θα την προκαλούσαν β'εβαια το είπε ο ίδιος βέβαια όταν είπε : "την ώρα της ρίξης θα είσαστε μαζί μας;" ήθελαν ένα πλαν μπί.

οι υπόλοιποι που το βρήκαν ωραίο το σχεδιο φανταζόταν προφανώς μια οικονομία εκτός ευρώπης που όλα θα ήταν ρόδινα. μην ξεχναμε και ποιος είνια ο αρχικός σχεδιασμός σύριζα... έξοδος από το ευρώ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ξυρισμα γουλή πίσα και πούπουλα στομ μπαμπα και στην μαμα και στην πλατεία μαζί με τον ταραξία... προφανως γιατί και κυρίως ο μπαμπάς... δεν πειράζει αγόρι μου πουτάνα όλα κάντα και συ πουτάνα όλα.

απόλυση του εκπαιδευτικού προσωπικού και όλου του υπουργικου επιτελείου που 1 τόσα χρόνια δεν βγαίνει μπροστα να εισάγει παιδεία στα σχολεία : ότι σ αυτά τα μαγαζιά πας να μάθεις 5 πράγματα και το πληρώνει ο μπαμπάς σου η μαμά σου ο θειος σου μπας και γίνεις άνθρωπος και όχι ρεμάλι!

να τα λέμε χύμα όπως είναι... γιατί και γω παιδί έχω όπως και πολλοί άλλοι βέβαια. αλλα το 1ο πράγμα που του έμαθα είναι σεβασμός! να σέβεσαι τα πρόσωπα τον χώρο το θεσμό κτλ... ο στόχος σου είναι άλλος. όχι το πουτάνα όλα.

γιατί όταν δώσεις σε ένα παιδί να καταλάβει ότι τα καλύτερα του χρόνια τα πραγματικα ξένοιαστα είναι μέχρι τα 18 προφανώς μπορείς να του δώσεις να καταλάβει ότι η καταστροφή σε κάτι που δεν του ανήκει και χωρίς νόημα τον κάνει έξυπνο και το αντίθετο ηλίθιο!

για να καταλαβαινόμαστε...

όσο για τον γαβρόγλου... είναι χαζός! να λέμε ορθά κοφτά. να του το μεταβιβάσετε κι όλας. θα με υποχρεώνατε.

και να μην ξεχνιόμαστε... τις ζημιές υλικές έως και τα μεροκάματα των καθηγτών στον λογαριασμό στον μπαμπα και στην μαμα. για να δουμε μετά ποσο ταραξίας κοστολογείσαι...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
14/12/2016, 09:12

όπως είχε πει και στο σκαι ο δημοσιογράφος...

και τι ώρα είναι να μου πει ο μπαρουφάκης... δεν θα τον πιστεύψω.

τα είπε όλα με 10 λέξεις...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Λυπάμαι Διογένης αλλα η χρεωποπία είχε ξεκινήσει δυναμικά από το 2004 -1. Στο καστελόριζο ειμασταν ήδη χρεοκοπημένη χώρα!

Πριν απο αυτό ... πληρωνώσουν με δανεικά που ποτέ δεν θα ξεπλήρωνες γιατί ποτέ απλά δεν παρήγαγες τπτ.

Οταν δεν παράγεις ουτε καν κοπανηστό αέρα παραμόνο διαφορά μίζα φωτόπουλους και συνταξιούχους είναι τελειωμένος από την αρχή όπως και αποδείχτηκε.

αλλα τι να πεις όπως βολεύει τον καθένα... τον διογένη τον βόλεψε το καστελόριζο...

Περισσότερα | Σχολιάστε

τώρα δλδ μπορεί να σκεφτεί κάποιος ότι θα δυσκολευτεί πολύ να υπερασπιστεί την ζωή του τραπεζίτη. μια λέξη! γατάκια! αυτα είναι ψιλά γράμματα γι αυτούς που έχουν λίγη τσίπα πάνω τους και έχουν ελάχιστα γραμμάρια ιδεολογίας. το 99,999% των δήθεν ιδεολόγων στην ελλάδα από γραβάτα μέχρι μπαχαλάκη μόνο ιδεολογία και πιστεύω δεν έχει! θα πασάρουν μια ανακοίωση και στο επόμενο picosend θα το ξεχάσουν.

δεν υπάρχει ιδεολογία , δεν υπάρχει τσίπα ούτε φιλότιμο στην ελλάδα. ότι βολευει τον καθένα είναι. ότι δεν μας κάνει δεν μας αφορα. να τα λέμε όπως είναι... ελλάδα ζούμε. ισως είχαμε μια ελπίδα αν είμασταν 3οκοσμικοί οι 4ο κοσμικοί. αλλα είμαστε πολύ πιο κάτω...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο τζανακόπουλος στα 1τα δευτερόλεπτα που μιλάει καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για μεγάλο παπατζή. Είναι ότι πρέπει γι αυτούς που ενθουσιάζονται με το θεα αθήναι. Καμιά χαζή γκομενίτσα ή τπτ αμόρφωτοι μπορεί να τον κοιτάνε με θαυμασμό. Οι υπόλοιποι ανάλογα με τα συμφέροντα τους. Και για κάποιους άλλους αδιάφορος και ασήμαντος για απλά δεν έχει να πει απολύτως τπτ!

Οπότε ο τζανακόπουλος για τον κύκλο του την αριστερά του ΤΙΠΟΤΑ είναι ότι πρέπει! Αστέρι!

Καλό παιδί φιλότιμο που αποδείχτηκε ότι έχει τσίπα και έκανε καλά την δουλειά του και ότι ακριβώς του εγραφές στο χαρτί να το πει το έλεγε ήταν αυτός πριν την γιδοβασίλη.


Περισσότερα | Σχολιάστε

το τελευταιο σοβετ δεν πέφτει. ο σόμπλε γνωρίζει και όλοι γνωρίζουν ότι η τελευταία σοβιετία της ευρώπης πρέπει να πέσει και να γίνει ευρώπη και λίγο δύση.

το σοβιετ βέβαια δεν πέφτει. οι ξένοι προσπαθούν με τα νούμερα που δεν βγαίνουν αλλά το σοβιέτ αντιστέκεται. οι ρώσοι είχαν περεστρόκα, άλλοι είχαν τρόικα όπως και μεις αλλα το αλλάξαμε σε θεσμούς. κλασικά τερτίπια πονηρά ελληνικά.

ούτε ποτέ θα βγούμε από τα μνημόνια. γιατί απλά δεν το θέλει η σοβιετία. όσο και να μην το πιστευετε τπτ δεν θα εφαρμόσουμε σαν χώρα από κανένα μνημόνιο. δεν το θέλει η σοβιετία αυτό.

η σοβιετία ποντάρει στους μετανάστες όχι για ανθρωπιστικούς λόγους και καταλαβαίνουμε γιατί, ποντάρει στην βία και στον φόβο και πάλι για γνωστούς λόγους ποντάρει στην μετανάστευση των νέων και φυσικά το μεγαλύτερο όπλο στην οικονομική εξαθλίωση των πάντων.

ο 1ος στόχος του ελληνικού σοβιετ είναι η έξοδος από την ευρώπη. και από πίσω απ όλα τα του δυτικού τυπου συμμαχίες και οργανισμούς. αυτό δεν έφυγε ποτέ από το τραπέζι. απλά το πάνε σιγα σιγά. το έχουμε ξαναπει μην το ξαναλέμε.

με την έξοδο μην έχετε την εντύπωση ακόμη και το φανταστικό σενάριο λαφαζάνη να παίξει και αν πουμε ότι την επομένη δεν αναγνωρίζουμε το χρέος και διακόψουμε κάθε σχέση.... 1 να έχετε σίγουρο. θα γίνουμε μέση ανατολή. και το πόσο το θέλουν οι γείτονες αυτό δεν λέγεται. να πάρεις μια χώρα χωρίς χρέος...

αυτά βέβαια δεν τα λένε γιατί το σοβιέτ θα την βγάλει καθαρή... όπως γίνεται πάντα.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
04/10/2017, 13:42

Το πρόβλημα είναι γενικό και όχι μόνο πολιτικό. Είναι η νοοτροπία. Το δεν γίνεται, θα γίνει μόνο το δικό μου, θα συμμετέχουν οι δικοί μου οι κολλητοί μου... είναι γενικό.

Που πας ρε καραμήτρο να πεις γίνεται και θα το κάνεις; Να την βγεις πιο μάγκας από τον άλλο και να πάμε μπροστά; Αυτά γίνονται μόνο σε αντεγωνιστικές ελεύθερες κοινωνίες ειδικά σε αυτές που ξέρουν 'ακούνε' και 'καταλαβαίνουν'...


Περισσότερα | Σχολιάστε

από την μία οι προσλήψεις και τα golden boys στα νερά, οι "επενδύσεις" που θέλουν να κάνουν και από την άλλη το βαθυ κράτος θέλει τα λεφτά του. μετά γιατί θεία καθοταν περήγανη και έκανε δημοψήφισμα έξω από τα εκλογικά κέντρα να μην ιδιωτικοποιηθούν τα νερά. μα γιατί πολύ απλά όταν μας συμφέρει είμαστε του δημοσίου αλλά όταν δεν μας συμφέρει είμαστε του ιδιωτικού και αντίστροφα. καρακλασικές δεκο αλλά όχι στυλ φωτόπουλα αυτοι κρατάν χαμηλούς τόνους.

ρίξε μια ιδιωτικοποίηση να στρώσουν τα πράγματα...


Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο τζήμερος τεκμηρίωσε γιατί έσκισε την αφίσα. Μεταξύ μας δεν έχει άδικο.

Κάτι χρόνια τώρα που ένα φασιστικό κόμμα υπάρχει ανάμεσα μας που στο κατασταικό του έχει την κατάργηση του κοινοβουλευτισμού δεν μας ενόχλησε ποτε...

τι συζητάμε τώρα...

Περισσότερα | Σχολιάστε

εφυγε το η/β.. είδες τσακο ηλίθιε που δεν ανοιξε ρουθούνι;

αν φύγει το βαρύδιο ελλάδα η ευρώπη θα πάρει τα πάνω της.

μέχρι και ανθρωπιστική βοήθεια θα μας στείλουν.

κανένας εισαγγελέας δεν υπάρχει να τον μαζέψει αυτόν τον απατεωνίσκο;

Περισσότερα | Σχολιάστε

1.

σιγά κουρουπλή μάζεψε τα κρόταλα ρε μην έχουμε κανένα ατύχημα!

λοιπόν ο κουρουπλής απλά ήταν μετριοπαθής που μίλησε για σαμουράι. Κανονικά ο κουρουπλής είναι master σαολίν! ... και λοιποί βουλευτές είναι νίνζα!

2.

όσον αφορά τον ψεκασμό... δεν μας ψεκάζουν. εγω έχω άλλη εκδοχή. πρέπει να φταίει το υπέδαφος. κάτι σαν πδίο το απλώνει πάνω από τον ελλαδικό χώρο... παράδειγμα ... δραχμαβίτσας. όταν είναι εξω είναι κλαρίνο! δεν φαντάζομαι να διδάσκει κουμμουνισμό στα πενεπιστήμια. μόλις πατήσει το πόδι του ελλάδα γίνεται εαμίτης με χορούς και τραγούδια και κουμμουνιστής. όλοι τους είναι κραρίνο έξω. μόλις μπαίνουν στο ελλαδιστάν που πιάνει ένα πεδίο και όλοι γίνονται κουμμουνιστες αριστεροί επαναστάτες σωτήρες ξερόλες αντισυστεμικοί κτλ κτλ τα γνωστά.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Διογένης η κουλτούρα του έλληνα και παιδεία θέλει παπατζήδες επαναστάτες υποχθόνιονιους κρατικοδίαιτους με ξύλινο λόγο ή φανφαρολογία και θα τους δείξουμε μείς.

Αν είσαι ένας διαβασμένος βιβλιοπώλης, λειτουργείς με την λογική και έχεις εκρηκτικό χαρακτήρα - λόγο και τα λες όπως είναι δεν είσαι αρεστός ακόμη και στους δικούς σου.

τώρα θέλουμε πολάκηδες, τσίπρες με κάτι ποκεμον. μόδα είναι θα περάσει.

Περισσότερα | Σχολιάστε

τι είναι οι γάλλοι σαν και μας γίδια με διδακτορικό; που πουλάτε χόρτο τόσα χρόνια και συνεχίζουν και σας ψηφίζουν; εκαναν μια επανάσταση και περασαν κάποιο διαφωτισμό αν δεν κάνω λάθος...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
11/09/2017, 01:14

είναι το αφήγημα για το 2018 . το 2017 θα περάσει με άλλη μία επιτυχία συριζα.... την αξιολόγηση! το 2018 είναι το κυρίως μενού για επενδύσεις! σε όλα είπε ψέματα, έπεσε έξω σε όλα μένει αυτό το τελευταίο. ουτε ο ίδιος ξέρει τι είναι βέβαια αλλά αυτό δεν έχει σημασία.

όλο το παρελθόν νερό και αλάτι! το είπε ξεκάθαρα! και τα κανάλια δημοσιογράφοι μαζί του! μουγκα όλοι! βέβαια επενδύσεις λέει γιατί ε΄τσι του είπαν να πει. για το βασικό λόγο ότι πρέπει να καλύψει την χασούρα! και φυσικά να γλυτώσει το ειδικό δικαστήριο. είναι το μόνο που φοβάται. για όλα τ άλλα καρφί δεν του καίγεται και ιδέα δεν έχει.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
14/11/2016, 13:54

θέλω την ώρα της αφιξης του ομπαμα τον αλέξη στους δρόμους και στα κάγκελα να φωνάζει : φωνιάδες των λαών αμερικάνοι. έτσι ακριβώς όπως μεγάλωσε με παιδεία που έλαβε γιατί τπτ άλλο δεν έχει μάθει ... ένας αριστερός ως γνήσιος γιος εργολάβου της χούντας.

θα του το θυμίσει κανείς δημοσιογράφος κότα; η μόνο ξέρουν να λένε οι δημοσιογράφοι (να τους πει κανείς) ότι οι θεσμοί ζητάνε μέτρα και αίμα ενώ δεν ζητάνε τπτ απολύτως παρά μόνο στόχους για να διορθώσουμε τα οικονομικά μας;

και μιας το έφερε η κουβέντα... γιατί κανείς δεν καταγγέλει αυτά τα πολιτικά και δημοσιογραφικά ψεύδη επίσημα;

και το δολλάριο δεν πρόκειται να έρθει. ούτε με την μορφή μετρητου - επενδύσεων ούτε με της ελαφρύνσης του χρέους. με τους σκουρλέτηδες, φλαμπουράρηδες, παππάδες και παπατζήδες και πόκεμον και γενικότερα με dream teams απατεώνων μάλλον ελάφρυνση όπως την φαντάζονται για να μας τάξουν αιώνιο παράδεισο αναδεικύει περισσότερο την ελαφρότητα του απατεώνα πρωθυπουργού και για ακόμη μία φορά ότι αν δεν σταματήσουμε να συμπεριφερόμαστε σαν το τελευταίο σοβιετ δεν πρόκειται να δούμε ασπρη μέρα.


Περισσότερα | Σχολιάστε

Η κοινωνία του παραλόγου. Αυτοί που φορολογούνται περισσότερο ελέγχονται περισσότερο και αυτοί που τα εχουν κάνουν κάνει γαργάρα και με νομοσχέδια έχουν καλύψει την λαμογια τους στέλνουν τους ελεγκτές.

το χειρότερο δε ο κόσμος είναι πεπισμένος ότι είναι μόνο ο επιχειρματίας είναι παραβάτης και πρέπει να είναι νομιμος.

βέβαια επιχειρματία κρεπατζή δεν θα βρούμε ούτε στο πανόραμα ούτε στην εκάλη αλλά πολιτκό τον βρίσκεις ανετα! μάλιστα ο δευτερος αγωνίζεται για ένα δίκαιο κράτος...

πόσο πιο κάτω... πόσο πιο ξεφτίλα....

Περισσότερα | Σχολιάστε

μετά απ ότι έκαναν έχουν 16%... νομίζετε! 3.x των λοιπών απατεώνων που δήθεν μάλωσαν. 20% ανετα!

να μην αναλύσουμε όσοι πιστευουν στον απόλυτο καθεστωτισμό με κκε και χα.

αν βάλουμε και τον κρατικοδιαιτισμό των λοιπών που δήθεν θέλουν σύγχρονη ελλαδα.

αν έχετε την εντύπωση πως η χώρα θα έχει προκοπή μετά την χρεοκοπία, την απομυθοποίηση όλων των κομμάτων, και τα πεπρεγμένα τόσων χρόνων μνημονίων είσαστε πολύ γελασμένοι!

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
24/04/2017, 00:31

Μέχρι να πάρει χαμπάρι ο πλανήτης τι γίνεται θα το έχουν κάνει βενεζουέλα. Σας το ξαναλέω ο 1ο στόχος ουδέποτε έφυγε από το τραπέζι. Αν περασει το σχέδιο του που θα περάσει τελικά θα φτωχοποιηται η ελλάδα και θα προσλαμβάνουν ψηφοφόρους. Στο τέλος όλοι 'θ απορούν' όλοι πως έγινε αυτό...

οι ξένοι τους αφήνουν μέχρι τ άκρα ώστε να φύγουν από την μέση μια καλή αφού τελικά ξυπνήσει ο κόσμος ή δεν τα καταφέρουν. μετά θα δουν τι θα κάνουν στα σοβαρά. ξ αλήθεια είναι ότι δεν έχουν υπολογίσει ότι το 70% σ αυτό τον τόπο είναι σανοφάγοι. ειδικά το 30% περιμένει πάντα τις μπανάνες της τελευταίας στιγμής. και μην μου πείτε ότι ορίμασαν οι ψηφοφόροι; σε αγράμματους έλληνες απ ευθυνόμαστε... μια μπανάνα υπόθεση είναι αποδεδειγμένα το μεγάλο ποσοστό.

επίσης μην έχετε την εντύπωση ότι οι ξένοι θ ασχοληθούν περισσότερο με μας. πιθανολογώ ότι όσο πάει και λιγότερο θα έρχονται και με το ζόρι. τα τυπικά μέτρα θα ζητάνε και κάντε ότι καταλαβαίνετε... αυτό σημαίνει ότι οι μπανάνες θα συνεχίσουν να κυβερνούν. όχι βέβαια ότι δεν κάνουν αυτό οι δανειστές. το ότι διαφωνούν απλά είναι ένα πρόσχημα για να μην ασχοληθούν. και όσο ασχολούνται ασχολούνται γιατί απλά είναι τυπικοί και ακολουθούν τους νόμους εε και ταμείου. αν δεν είχαν καμια υποχρέωση θα είχαμε γίνει χειρότερα από βενεζουέλλα εδώ και πολύ καιρό...

όλα τα υπoλοιπα είναι σανός για εσωτερική κατανάλωση και με βάση την σημερινή κυβέρνηση είναι για παίζει ο τσίπρας τον κουμμουνιστη πρωθυπουργό, να περνάνε καλά και αυτοί η σωτήρες που δεν είχαν την κουτάλα. σιγά τώρα μην ο σκουρλέτης ο δραγασάκης και όλοι οι άλλοι σκοτίστηκαν για την ιδεολογία της αριστεράς. οι περισσότεροι χαβαλέ κάνουν και είναι καιροσκόποι... και γι αυτό άλλωστε συμπεροφέρονται περισσότερο ως τρολ παρα σαν πολιτικοί.

Περισσότερα | Σχολιάστε

2,5 αργομισθία σε δικά μας παιδιά λέγεται την σήμερον εποχή ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς.

γατάκια!

Περισσότερα | Σχολιάστε

από την γιδοβασίλη στον ξυλοσανακόπουλο.... επιτυχία ανευ προηγουμένου.

τζανακόπουλε σου φαίνεται να τρώμε όλοι σανό ή να μην ξέρουμε τι είναι ξυλινη γλώσσα;

πάντως για παπατζής στο θεα αθηναι της πρωτευουσας καλός είσαι τζανακόπουλε. μέχρι εκεί ομως...

κάποιος να του το μεταβιβάσει αυτό...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
16/11/2016, 10:23

ο αλέξης δεν είναι κουρασμένος.

είναι ο ανθρωπος που έχει κάνει ΟΛΑ τ αντίθετα από αυτά που έχει πει και πιστευει τα λεγόμενα παραμύθια της αριστεράς.

ο αλέξης απλά ήταν ένας φαντασμένος με φουσκεμένα μυαλά που του φούσκωσαν περισσότερο οι τριγύρω και ξαφνικά έπρεπε να ενιληλικιωθεί. τώρα που αρχίζει να καταλαβαίνει ότι τ αυγα δεν τα αλωνίζουν να το πουμε όσο πιο απλά γίνεται και περισσότερο έχει καταλάβει ότι μπήκε σε ενα παιγνίδι που δεν ήταν γι αυτόν προσπαθεί να μπαλώσει τα αμπάλωτα. τελευταία του ευκαιρία το χρέος βεβαια που και εκεί θα φάει τα μούτρα του.

δεν είναι κουρασμένος. απλά άρχισε να καταλαβαίνει πόσο ρόμπα είναι, και ποσο συνεχίζει να γίνεται. 1 πράγμα έχει στο μυαλό του. η ξεφτίλα του. γιατί αυτός είναι που φώναζε για τους φωνιάδες των λαών, ήταν στους δρόμους και ξανικά οι φονιάδες τον καλούν να τον σώσουν τον επισκέπτονται και μπορεί να τος πει τπτ.

δεν είναι κουρασμένος ... έχουν ανακαταυτεί όλα στο κεφάλι του, ξέρει πως και ο ίδιος είναι ανίκανος και οι γύρω του και προσπαθεί να σώσει λίγο από την αξιοπρέπεια του (αν του εμεινε δλδ και αυτό το λίγο). δεν ξέρει ποιον να εμπιστευτεί πλέον.

τελευταία του ευκαιρία μπας και πάνε λίγο καλά τα πράγματα με το χρέος. διαφορετικά του το έχουν πει και του ίδιου ότι μ αυτά που έκανε μόνο για φυλακή είναι.


Περισσότερα | Σχολιάστε

Να καταργήσετε τον νόμο ρε αλήτες. Τα νησιά βγάζουν πιο πολλά. 13 δις ... και 1 δις τους φτάνουν να συντηρηθούν. Από πάνω τους πληρώνουμε ... βάλτε ένα φόρο ή τόσα παίρνετε από τα νησιά ... τι χρωστάμε να πληρώνουμε τους φοροφυγάδες με τα πάρτι...τόσα χρόνια. αλήτες...

Περισσότερα | Σχολιάστε

όταν έγινε το θεμα με τον ξηρό και λέει ένας κουμμουνιστης συνάδελφος με απλότητα... γιατί να μην τον βγάλουν...

του πάντησα απλά... αν σκοτώσουν το μοναχοπαίδι σου και το θεωρήσουν απλά παράπλευρη απώλεια (με λίγα λόγια χειρότερα από σκουπίδι) ελα μετά να μου πεις ... σιγά μωρέ τι έγινε...

όσο είναι μακρια από τον ποπό μας όλα καλά.

αλήθεια πόσοι μπορούν να μαζευτουν να καταγγίλουν τον αλήτη παρασκευόπουλο; πόσες υπογραφές μπορούν να μαζέψουν οι συγγενείς. τι κάνει η δικαιοσύνη για τέτοια εγκλήματα;

προσωπικά... αν τυχαινε σε μένα κάτι σαν τα παραπάνω τον παρασκευόπουλο θα έτρωγα ζωντανό!

και λέτε ότι θέλετε περί λαικισμού, πολιτικής και άλλες τέτοιες μπαρούφες. οταν υποκινείς και προκαλείς τέτοιου είδους εγκλήματα είσαι τουλάχιστον για ισόβεια ή ηλεκτρική.

Περισσότερα | Σχολιάστε

νομίζω πως πρέπει να γίνεις ο 1ος 'καγκελά'ριος της μπανανίας. μαζί και λαθεμένες επιλογές σου... όχι βέβαια ότι τώρα είναι καλύτερες με τα μυαλά που κουβαλάς αλλά λέμε. είτε έτσι είτε αλλιώς για την καγκελαρία του ελλαδιστάν πάς...

ας του το μεταβιβάσει κάποιος...

Περισσότερα | Σχολιάστε

τον χρυσόγονο πολύ τον αγαπάω. είναι ο πολιτιμενος πολιτικός απατεώνας. ήταν μέχρι να τσιμπίσει την θεσούλα...

δεν θα ξεχάσω το άρθρο του, πριν το πρώτη φορά αριστερά, στο καπιταλ που μέσα σε όλα έλεγε (με απλά λόγια) : πως κάνετε έτσι ρε παιδιά ας δούμε με μια διαφορετική ματιά τα πράγματα...

χρυσόγονε που σαι ρε γκαρτντάς,,, πως κάνεις έτσι ρε! ας δούμε τα πράγματα από μια διαφορετκή ματιά... έτσι και αλλιώς μια περιουσιούλα θα την κάνετε μερικοί... χαλάρωσε ΡΕ...

ας του το μεταβιβάσει κάποιος...

Περισσότερα | Σχολιάστε

εγώ λέω να μαζεψουμε τους δραχμαζάνηδες και τους δραχμαβίτσες και να παίξουν μουσικές καρέκλες για το ποιος θα φύγει από την ευρωζώνη.

από την άλλη εδω δεν είμαστε ικανοί να λύσουμε τα εσωτερικά μας προβλήματα βρήκαμε και θα λύσουμε το πρόβλημα της ευρωζώνης. λες και ότι δια μαγείας η μπανανία θα γίνει κανονική χώρα.

όσο για μερικούς που τους ενοχλεί η γερμανία... ε τι να κάνουμε ο ισχυρός (που στην συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται και ο πιο νοικοκύρης) είναι και ο leader. καθόλου περίεργο. σκεφεστε να ήταν ο leader το 2% δηλαδή η μπανανία μας;

ωρες ώρες να σκεφτόμαστε και με την απλή λογική... δεν βλάπτει...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ο μπαλασόπουλας ο αγωνιστής που χάθηκε; έχω καιρό να τον δωκαι ανησυχώ

Περισσότερα | Σχολιάστε

όσο θα ζούμε με το παραλθόν τόσο αυτό θα μας κυνηγάει... η φουστανέλλα ήταν αλβανική, οι αρβανίτες ήταν αλβανοί... αυτό τον τόπο όλοι όσοι τον λεηλατησαν τον κατεστρεψαν , έκαναν πλιάτσικο και ζουν εις βάρος του έχουν λόγο, απαιτήσεις και διεκδηκούν. εκτός από αυτούς τους λίγους που θέλουν ο τόπος να πάει μπροστά.

στην αφάνεια λοιπόν οι λίγοι και οι γείτονες έχουν γίνει μ'αγκες και στο εσωτερικό οι κουμμονιστές βαπτιζόμενοι αριστεροί κάνουν ότι θέλουν εις βάρος της αμάθεια και αγραμματοσύνης των πολιτών.

Περισσότερα | Σχολιάστε

εγώ θέλω λαικό δικαστήριο για υπουργό που βγάζει τους εγκληματίες έξω και κυκλοφορούν ελεύθεροι...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ζουράρις εσυ πεθαίνεις .... το παιδί μου θα ζει και θα σε έχει και χ....

Περισσότερα | Σχολιάστε

το μόνο κενό που νιώθω είναι η τσέπη μου.

τα 8 ευρώ της ερτ, τα 2,5την ιδιωτικής τηλ, τα 2,5 της του internet, το 25% (σε σύνολο) του λογαριαμού της κινητής κτλ.... και όλα αυτ'α χαρατσονταβατζιλίκια του κράτους...

καντε την σούμα να δούμε τα 8 2,5 2,5 πόσο κενό αισθάνεται κανείς στην τσέπη του αντί να τα διαθέσει πχ στο παιδί του και μετά το συζητάμε.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ετσι να λιβανίζετε τους δραχμαζάνηδες, την ζωή και κάθε απατεώνα που ανοιχτα θέλει την καταστροφή μπας και ρίζουμε τον απατεώνα τσίπρα.

πάμε γερά μετά την επανάσταση σίπρα πάμε γερά με δραχμαζάνη και δραχμή για την σωτηρία της χώρας.

ήθελα να ξέρω εισαγγελείς δεν υπάρχουν να τους μαζέψουν όλους αυτούς μιας και το πλέον σίγουρο είναι ότι η επιστροφή σε δραχμή θα στείλει την χώρα ακόμη πιο πίσω για πολλά χρόνια ακόμη;

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
04/05/2017, 09:44

το πράμα που λέγεται πρωθυπουργός στην προσπάθεια του να περάσει την εφηβεία κανονική και πολιτική το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μην μπει φυλακή και τέλος πάντων έχοντας απομείνει κάτι λίγα γραμμάρια τσίπας προσπαθεί ν αποδείξει ότι μπορεί να κ

Περισσότερα | Σχολιάστε

κλασική αριστερομπουρδολογία που ούτε και οι ίδοι δεν αυτοπαραμυθιάζονται πια. όλοι αυτοί οι απατεώνες είναι με ένα κινητό 500€ είναι στην τσέπη που το αλλάζουν κάθε χρόνο. απλά έπρεπε να πουνε κατι οι παπατζήδες.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
20/06/2017, 01:27

ο συριζα δεν μεταλλάχθηκε. ούτε οι αρχικοι στοχοι άλλαξαν. ο συριζα παραμένει ο συρφετός των δήθεν κουμμουνιστών που θέλουν να διαλύσουν την όποια είδους μεσαία τάξη υπάρχει να ενισχύσουν τον κρατισμό και έχουν εξουσία βενεζουέλας καθότι όλοι οι δυτικοί είναι εχθροί οποιοσδήποτε ολοκληρωτικός κάνει σωστά. το έχουμε πει ποτέ καμια κακια κουβέντα για συνταγματάρχες καθεστωτικές χώρες.

το μόνο που μας σώζει μέχρι σήμερα είναι ότι είμαστε μέλος της ευρώπης έχουμε υποχρεώσεις και δεν έχουν το κουράγιο ούτε την πλειοψηφία να μας πετάξουν έξω. μεγάλη αποχή και διοικούν με ποσοστά κάτω του 50% και όχι μόνοι τους.

γιατί ο αρχικός τους στόχος εξακολουθεί να είναι η απομόνωση της χώρας, η έξοδος από την εε και ο κρατισμός.

το μόνο ίσως που του έχει μπερδέψει και δεν το περίμεναν ηταν η στάση της εε. βρήκαν έναν εxθρό στην ευρώπη ξέχασαν τους φονιάδες των λαών και μέσα στην διαφορετική αντιμετώπιση και προσέγγκιση δντ και εε έχουν μπερδευτεί. έχουν μπερδέψει τους εχθρούς κυριολεκτικά.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τελικά αποδεικύεται περίτρανα άλλη μία φορά ότι και 1000πτυχία να έχεις αν δεν το έχεις το σπορ ή είσαι κανένας ψυχικά άρρωστος (καλή ώρα) ή αρρωστημένος διαταραγμένος ψυχικά ή ψυχάκιας (οπως ο προηγούμενος... και πολλοί άλλοι) και λειτουργείς σαν τσιράκι ιδεοληπτικό καταστρέφοντας μια χώρα πρώτα πρέπει να σου αφαιρούν το δίπλωμα γιατί λογικά πρ΄πει να μάθεις να τιμάς με τα εργαλεία σου την δουλειά σου και την προσωπικότητα σου και μετά να πηγαίνεις στο σκαμνί ώστε να γίνεις καγκελάριος... αλλά τι καγκελάριος... εδώ και αυτούς τους έχουμε έξω να σκοτώνουν και να καταστρέφουν....

μεταξύ μας με τέτοια δουλειά τον τσάκο το τσαλακωμένο πουκάμισο και λοιπούς ούτε για τσογλάνι στην δουελια δεν θα το έπαιρνε κανείς. τώρα πως κατάφεραν να τον τους κάνουν υπουργούς είναι ένα άλλο θέμα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το μόνο που πρέπει να φοβόμαστε είναι οι απατεώνες σαν εσένα και την παρέα σου.

Αλλά ο περισσότερος κόσμος ως άσχετος που είναι μπορείτε και τον δουλεύετε κανονικότατα.

Κάποια στιγμή πέπει κα κατσετε στο σκαμνί.

Ας του το μεταιβάσει κάποιος παρακαλώ... γιατί όλοι δεν ρώμε χόρτο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο ερντογάν πρέπει να κερδίσει και να διαμεληστεί η τουρκία στα 3. Ετσι και αλλιώς η μιση ανήκει στους κούρδους - είναι κούρδοι. Διαφορετικά οι παρίσακτοι μογγόλοι θα είναι μόνο πρόβλημα στην περιοχή.

Περισσότερα | Σχολιάστε

διανοούμενοι υψηλού επιπέδου, λογοτέχνες, ποιητές, ιστορικοί, όχι μόνον του χώρου της Αριστεράς...

μην ξανακούσω για διαβασμένους μορφωμένους έλληνες αριστρο κουμμουνιστές και λοιπούς συγγενείς ...

ενα μάτσο αμόρφωτοι δογματικοί που πουλάνε παπά. μην τρελαθούμε κι όλας με την αριστεροσύνη στην ελλάδα.... δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

αυτή είναι η μία όψη... " Ούτε ο Σόιμπλε θα τολμούσε να υπαγορεύσει "

η άλλη όψη είναι ότι το πυροτέχνημα έπιασε. ο μέσος ελληνάρας πολίτης (θα επαναλαμβάνομαι συνέχεια) πιστεύει ότι λεφτά υπάρχουν και ότι οι κακοί δεν μας αφήνουν να κάνουμε την δουλειά μας.

μαζί με τ αμέσα ενημέρωσης ακόμη και τα πιο αντικαθεσωτικά κακός είναι ο δανειστής που μας βοηθάει να μην καταρευσει η χώρα.

και δεν είναι μόνο 20%,,,, 5% χα 5%κεε 5% πασόκ 5%κεντρωοι ανελ 5%δραχμαζάνης πλεύση ?% το μεγαλύτερο απροσδιόριστο ποσοστό το κρατικοδίαιτο το πελατειακό της νδ... εγω θα σας βάλω μόνο 10% 15%-20% οι σιγουροι ουρακοτάγκοι που κάθε φορά περιμένουν τις μπανάνες των εκλογών...

με μαζεμένα τα τα ποσοστά πάνω από το 50% θέλει ένα φασιστικό καθεστώς - μία χούντα ή ένα αυστηρό κρατικοδίαιτο καθεστώς και μπόλικο σανό! γιατί χτυπιόμαστε; ξεκάθαρο είναι...

η βουλγαρία , τα βαλκανικά προοδευτικά κράτη όπως ρουμανία και τα ευρωπαικά εκει είναι....

Περισσότερα | Σχολιάστε

φιρι φιρι το πάει... κάποιος θα τον κάνει μπλε μαρέν και θα κλαίει. δεν θα είναι κανένας που λέει φανερά την αποψη του. κάποιος που δεν μιλάει θα χάσει κανένα δικό του η τπτ κανένα φακελάκι θ αγανακτήσει και θα τον κάνει τούμπανο...

γιατί ο πολάκης όπως έχουμε καταλάβει είναι ΚΟΤΑ!

Περισσότερα | Σχολιάστε

δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε ανάπτυξη ούτε σε 100χρόνια.

με βάση τα στοιχεία της απογραφής του 2011 (που έχουν χειροτερέψει κατά πολύ) σε καμία περίπτωση όταν ο πραγματικός ενεργός πληθυσμός είναι ελάχιστος σε σχέση πάντα με αυξανόμενο πληθυσμό που ζει και περιμένει από το κράτος.

σενάρια με εισαγόμενους εργατες από ανιδείκευτους έως πτυχιούχους δεν παίζουν στην μπανανία γιατί δεν θα γίνει συντεταγμένα.

στην χώρα που το μεγάλο ποσοστό των ιδιωτών (η παπάντζα περι ραχοκοκαλιάς της ελληνικής οικονομίας που τρώμε τόσα χρόνια) είναι η πιο φτωχή και οι πιο πλουσιοι είναι οι υπάλληλοι (7x% του αεπ) μόνο κλέψιμο βρωμάει.

η χαβούζα του ελληνικού δημοσίου δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσει να καταβροχθίζει τους πάντες και τα πάντα ούτε οι πελατοκρατία θα σταματήσει. προφανως δεν πρέπει καν να συζητάμε για σύγχρονος κράτος. για το τελευταίο αν ήταν γίνει θα είχε γίνει ήδη.

κανείς δεν πρόκειται να έρθει στην χώρα της φορολόγησης , σε μία χαβούζα να βάλει τα λεφτά του. 1 2 3 να πετύχουμε που έχουν κουράγιο και τα καταφέρνουν. επανάσταση έκρηξη με αυτά τα δεδομένα ξεχάστε την.

και πάρα πολλά άλλα...

καταλήγοντας βέβαια 2 πράγματα ας επικεντρώσουμε γιατί όλα τα παραπάνω είναι αδιάφορα έλληνα αυστραλοπίθικο!

Το βασικότερο είναι ότι ο ελληνάρας αυστραλοπίθικος θέλει τον τσίπρα του και σώρρα του ακόμη και σήμερα. Τον αι βασίλη αν θέλετε ή τον μεσσίας του. Θέλει το δούλεμα του να φάει τον παπά του. θέλει να λέγεται αγωνιστής επαναστάτης θέλει μιζέρια και στο βάθος κήπος και σωτηρία. δεν μπορεί χωρίς αυτά "έχει δεν έχει"... το σηκώνει και το γουστάρει το δούλεμε ο οργανισμός του.

τέλος όσο κάποιος δεν έχει τα κότσια να ξηλώσει το βοθροκράτος έτισι θα πάμε. και μέχρι σήμερα κανείς δεν θέλει ουτε μπορεί να το κάνει. συνεπώςη ελπίδα μας είναι είτε οι ξένοι με τα μνημόνια είτε σε 100χρόνια θα ξυπνήσει homoέλληνας (αυτό είναι σύγχρονο είδος διανόησης πιο κάτω από τον αυστραλοπίθικα) και θα δει ότι αυτο παραμυθιάζεται. αλλά αυτό θέλει καμιά 100χρόνια...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Οσον αφορά την τελευταία παράγραφο και μιλάμε για παιδεία παραπέμπω :

Έτσι βλέπω τον κόσμο Ε14: Πλάτων. Ένας πολύ γνωστός μας άγνωστος

http://www.youtube.com/watch?v=Tcm3YxR52fQ

Ρωτήστε το χριστιανικό σκουπιδαριο και το πολιτκό σκουπιδιαριο κτλ γιατί δεν έχουμε από μικρή ηλικία αυτή την γνώση και μας πλασάρουν μόνο χριστιανισμό κουμμουνισμό επανάσταση. Δεν χρειάζεται λοιπόν ν αναρωτηθούμε γιατί είμαστε έτσι... γιατί λέμε ότι είμαστε ομόρφωτοι.


Περισσότερα | Σχολιάστε

από τα μεγαλύτερα σούργελα η μανταμ με τα γεμιστά... που μας έλεγε για το φαινόμενο σύριζα και τσίπρα... η γελιότητα και η αναξιοπιστία σε όλο της το μεγαλείο. η γεροντομπεμπεκα με τα κουπόνια...

να της το μεταβιβάσει κάποιος...

Περισσότερα | Σχολιάστε

έτσι και αλλιώς αυτός ήταν ο αρχικός στόχος του πράγματος που λέγεται πρωθυπουργός. αλλά για να μην μπει φυλακή θ αναγκάσει - να παρακαλάνε όλοι για δραχμή.

ο κωνσταντοπούλου ο δραχμαζάνης κτλ σας είπε κανείς ότι μαλωσαν; σε καμία των περιπτώσεων. για πιο λόγο περιμένουν στην γωνία. όλος αυτός συρφετός περιμένει μην σας πω και ως σχέδιο για να διαλύσουν την χώρα. η μήπως έχει κανείς την εντύπωση ότι θέλουν να την σώσουν. εξουσια ολοκληρωτισμό και φτωχοποιημενο λαό θέλουν.

το ίδιο θέλει ο ελληνάρας. ολοκληρωτισμό, φασισμό και επανάσταση. είδα ένα πρόσφατο γκάλοπ. 20συριζα, 10χα, 5κκε. 30% στην ελλάδα είναι οι του ολοκληρωτισμού - φασισμού. μες τόσο μέχρ ικαι κυβλερνηση βγαζεις.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Λίγα τα ψωμιά σας αλήτες. Αλήθεια εγώ που παίρνω ρεύμα από παραγωγή ιδιωτική γιατί να μου κοπεί το ρεύμα; Μήπως πρέπει να πάει γυλακή ο παραπάνω αληταράς;

Περισσότερα | Σχολιάστε

πιο επαναστατικό προφίλ.

το πράμα αυτό που λέγεται πρωθυπουργός είναι για ψυχιατρική παρακολούθηση. άλλωστε επίτηδες το κάνει να προκαλέσει γιατί εφ όσον δεν μπορεί να φέρει την καταστροφή απο μέσα θέλει να την προκαλέσει απ έξω.

τι δεν καταλαβαίνουμε...

είτε έτσι είτε αλλιως πρόκειται περι σχιζοφρενικών προερχόμενη από πλύση εγκεφάλου και ανθρώπων που απλά για να τους αποδεχτείς πρέπει να προκαλέσουν καταστροφή...

σε μία όριμη κοινωνία μορφωμένη και λογική και πολιτισμένη απλά αυτοί δεν θα υπήρχαν.


Περισσότερα | Σχολιάστε

δεν λέω η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! το σίγουρο είναι πως πεθαίνει...

λυπάμαι αλλά ο κοσμος ακόμη υπολογίζει στο σκίσιμο των μνημονίων όπως και να του το πλασάρεις. ο σώρας για παράδειγμα πλάσαρε τα λεφτά της ανατολής... πέταξε την μπανάνα να σου αμέσως οι ουρακοτάγκοι... δεν θέλει πολύ μπανάνες να μοιράσεις. εύκολο είναι.

και αντε πάει στα τσακίδια ο σώρας. τι σας κάνει να πιστευετε ότι ο κόσμος τους γυρίζει την πλάτη. ο κοσμος είναι μαζί τους. 15 δημοσκοπικό; μετά απ ότι έκαναν;

βάλτε λοιπόν ότι το 3% το πήρε η ηλίθια με την πλεύση. 3% ο δραχμαζάνης. 21% μέχρι τώρα; 7% κκε; 7% τ άλλα φασιστοειδή; πιάσαμε χαλαρότατα 35% χωρίς αναγωγές. και ακόμη δεν μοιρασαν μπανάνες...

πως λέει ο λαός χαιρέτα μας τον πλάτανο. έτσι θα χαιρετάμε. και πότε θέλετε εκλογές; 2019 είτε το θέλετε είτε όχι. 1ον γιατί ακόμη δεν μοίρασαν μπανάνες και 2ον ψάχνουν τα σαξέξ στόρυζ. χωρίς αυτά εκλογές δεν έχει...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
06/10/2016, 15:15

δεν διαφώνησαν ποτέ και δεν υπήρχε καμία παραξήγηση.

εταν γίνονται προσλήψεις παπαδων και έχουμε περισσότερους παπάδες από γιατρούς και ελειψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό νομίζω δεν υπάρχει λόγος καμιάς παρεξήγησης!

μας πουλάνε παπά όλοι τους...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το θέμα με τον τσάκο είναι πιο σοβαρό. μην ασχολείστε με δράκους. Ο τσάκος είναι το θέμα και το δράμα του. Η ντέλια του έριξε χιλόπιτα και θέλει να την κάνει να σκάσει στην αγκαλιά της γιοχανσον. Είναι σφόδρα ερωτευμένος με την ντέλια. εδώ θα την έκοβε από το μαθημα του μόνο και μόνο για την έχει και να την βλέπει. Κουράγιο τσάκο... έρωτας είνα θα περάσει...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Διαφωνώ κάθετα! Μια χαρά και τους πιστευει και τους εμπιστευετε!

το 20% είναι πιστοι ψηφοφόροι κρατικοδίαιτοι. το 20% αναποφάσιστοι και καλά προβληματισμένοι ουρακοτάγκοι που περιμένουν τις μπανάνες της τελυταίας στιγμής.

40% μέχρι τώρα;... πάμε παρακάτω...

βάλε του καινούργιος 3%, ΧΑ 7% και κκε 7% να πούμε και 5% πασόκοι; πόσο κρατικοδίαιτο να βάλουμε από νδ το μισό 17%

πολύ πιο πάνω από το 50% πιάνουμε 75% κρατικοδίαιτοι εως φασίστες που δεν ξέρουν τι τους γίνεται... και δεν έβαλα και σώρα...

ο ελληνάρας ξέρει μία συνταγη και ειναι πιστός. κρατικοδιαιτισμός πελατοκρατία και βόλεμα. θέλουμε πολλές γενεές ακόμη για να έρθει ο πολιτισμός.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο ανταποκριτής της γαλλικής Le Monde Diplomatique που μας είπε για τον παράδεισο επί γης φαντάζομαι μετά που είδε αυτά αποφάσισε να κάνει τις ανταποκρίσεις με το ίδιο 'στυλ' όπως η μαντάμ της κρατικής τηλεόρασης και συμμετέχει και σε αυθόρμητες εκδηλώσεις εθνικές όπως πχ του εθνικού κλάματας κτλ.

αντάξει δεν λέω αμα μεγαλώσεις από μικρός έχοντας πάντα κατά νου ότι ο διπλανός μπορεί να σε καταδώσει γιατί στραβομουτσούνιασες με τις ειδήσεις του κομματος... εντάξει δύσκολο μετά να θέλεις να χάσεις τέτοιο παράδεισο.

αλλωστε αν μεγαλωσει μια κοινωνία με εναν τρόπο θέλει πολλές γενεες για να μάθει διαφορετικά...

αλλωστε κάποια από 2 τα παραπάνω που αναφέρθηκαν τα ζήσαμε τα ζούμε και θα συνεχίσουμε να τα ζούμε και εδώ στον τόπο μας...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε και επίσης ακόμη δεν έχουμε δει τπτ...

Και δεν είναι πείραμα. Η θα στήσουν το κράτος τους που θα πεινάνε όλοι εκτός από αυτούς (βλ. βενεζούελα) κανοντας και την επανάσταση της δραχμής ή αν δεν τους κάτσει θα έχουν κάνει την αρπαχτή τους και μην τους είδατε. Γιατί φυλακή δεν μπαίνουν.

Το έχουν πει ανοιχτά άλλωστε οι πολάκηδες. Κάθε μέρα το λένε με αυτά που κάνουν. Ο αρχισκός στόχος είναι στόχος. Τι δεν καταλαβαίνουμε; Ποσο πιο ξέκάθαρα να το πουν;

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
14/11/2016, 17:12

είναι πολύ απλό...

αν μου δίνεις 10χιλιαρικάκια και μου πλήρωνεις όλα τ αλλα (και τα ποτα) να σπάω πλάκα και πίσω στην υγεία των ηλιθίων ... θα σου βγάζω λόγο που τα γατάκια καμένος και λοιποι δεν ξέρουν που να κρυφτούν.

αρα δεν υπάρχει τπτ περίεργο... απλά υπάρχουν πολύ πολλοί ηλίθιοι που γουστάρουν να σε πληρώνουν για να τους λες μπούρδες. γιατί θα έπρεπε ο καμμένος να αισθάνεται άσχημα...

τους είπε κανείς ότι θα τους βάλει φυλακή για τι επιλογές τους για τα καπιταλ κοντρολς κτλ; συνεπω΄ς το παρτυ συνεχίζεται...

είπε κανείς τπτ;

Περισσότερα | Σχολιάστε

είναι και προκλητικοί εκεί το επιμελητήριο... τι θέλουν τώρα να στήσει και 2ο πρωθυπουργικό γραφείο ο ηλίθιος; ένα για την ανατολική θεσσαλονικη και ένα για την δυτική για να βολέψει την γκόμενα κανενός κολλητού;

δεν πάνε καλά εκεί στο επιμελητήριο... ή δεν καταλαβαίνουν σε τι κόσμο ζουν...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Η νέα παράταξη ποια είναι; Γιατί εγώ δεν βλέπω τπτ νέο...

Περισσότερα | Σχολιάστε

αφού σκέφτονται οι άλλοι μετά την επιτυχία που έχεις να μην κατεβουν τζάμπα και άδικα στις εκλογές. αν είναι να πάρεις 100% με το φοβερό έργο δεν έχει έννοια. μέχρι και ο κουτουμπας θα σε ψηφίσει.

Περισσότερα | Σχολιάστε

τον σπίρτζη τον ρώτησες; τον σκουρλέτη; τ άλλα τα παιδια;

τώρα οσον αφορά το επενδυτικό κλίμα... να μην σχολιάσω...

Περισσότερα | Σχολιάστε

σιγά ζουράρι... θα κλάσεις!

σιγα ζουράρι... θα σκίσει κανένα καλσόν ρα!

όρεξη να έχει κανείς... απαντήσεις πολλές.

τι απάντηση του έδωσαν τελικά του Αντρα του "Μπρατσαρα";


Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
30/08/2017, 00:38

όσο προστατεύει το 20% - σταθερής πελατεία του δημοσίου και δεν του την κλέψει άλλος παραμυθάς προστάτης δεν πρόκειται να καταρρεύσει. μοναδικός τρόπος να καταρρεύσει είναι να του επιβάλουν εναια μισθολόγια στο δημόσιο, να χτυπάνε κάρτα, να κοστολογήσουν την εργασία στο δημόσιο και φυσικά να καταργήσουν ότι υπηρεσία δεν χρειάζεται. όσον ο δημόσιος κορβανας θα τους ταίζει χωρίς έλεγχο και αυτοί θα τους προστατεύουν δεν πρόκειται ποτέ να καταρεύσουν!

Περισσότερα | Σχολιάστε

το έχει πει εδώ και καιρό το γλυφτράκι ο σπίρτζης. μπουλντόζες στο ελληνικό δεν θα μπουν. τι ΔΕΝ καταλαβαίνετε;!

το φαινόμενο καρανίκες , σπίρτζηδες δεν είναι τωρινό. πάντοτε αυτοί έκαναν κουμάντο. απλά τώρα γίνεται φανερά.

μας τα έλεγε άλλωστε γραμματέας υπουργείου. ο γραμματέας είναι ακόλουθος κολλητάρι πολύ φίλος του υπουργού. πανε μαζί δεν τον αφήνουν να πληρώσει τπτ και οι γυρω από αυτόν ένας συρφετός (αυτοί που πληρώνουν) για να τα ψήσει τον υπουργό να του κάνει το χατήρι... έχετε την εντύπωση ότι λειτουργεί διαφορετικά; με σχέδιο και πρόγραμμα κυβερνητικό;

τώρα ανακαλύψαμε το πως λειτουργεί η ελληνική πολιτική; με απλά λόγια μαφιόζικα και με γκέτα; είαι γνωστά εδω και δεκαετίες... απλά επειδή σας το λένε πλέον κατάμουτρα; ε μην τρελαθούμε ....

Περισσότερα | Σχολιάστε

Γεια σου σταλονοφασίστα δραχμαζανη που μαζί με την ζωη και λοιπούς καταθέτατε στεφάνι στον σταλινοφασιμό!

Περισσότερα | Σχολιάστε

"Την Ελλάδα πλέον, την κυβερνάς μ’ ένα ψέμα."

αυτό βέβαια φανερώνει και το επίπεδο των πολιτών...

homo ελληνάριους... πιο κάτω και από τον αυστραλοπίθικο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

για σου σκουρλέτη υπουργάρα , πολιτικέ ογκόλιθε!

τέτοιοι είμαστε, τέτοιους ψηφίζουν ας μην απορούμε γιατί είμαστε οι τελευταίοι των τελευταίων πιο άθλιων και αμόρφωτων του πλανήτη.

Περισσότερα | Σχολιάστε

μια χαρά τους 'αγαπάει'. 20% έχουν (το 15% καθαρό) με μόνο ανοδικές τάσεις πάντα γιατί αυτό είναι το bottom και αν του βάλεις όλους μαζί ξεπερνάνε το 50% ανετότατα.

όσο θα μοιράζουν χόρτο και μπανάνες στον πιο αποχαυνωμένο λαό του κόσμου, τόσο ο κοσμος θα τους 'αγαπάει τρελλά'. αυτή η σχέση δεν σπάει τα πολλά επόμενα χρόνια.

400 οθωμανισμού, 400χρόνια κρατικοδιαιτισμού και κουμμουνισμού (στο καπάκι μετά τον οθωμανισμό) ... έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας....

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο ανθρωπος που θα ρίξει το τελευταίο σοβιέτ της ευρώπης... το ελληνικό.

Περισσότερα | Σχολιάστε

κλασικά... για όλα φταίνε οι άλλοι! αυτός είναι δημοσιογράφος αν δεν άνω λάθος; προσφέρει ενημέρωση; και τωρα είναι ευρωβουλευτής; και είναι θείο δώρο η απόφαση;

πολύ φοβάμαι (αν μπορεί να το το μεταβιβάσει κάποιος το πόστ αυτο)... με την βοήθεια του θεού δεν θα καταφέρουμε...

ΥΓ πως λέμε πιο χαζός πεθαίνεις... κοντά είσαι...

Περισσότερα | Σχολιάστε

καλά πως το κατάφερε αυτό; αυτός κοιμόταν χτες, χασμουριοτααν και το έπαιζε yo man κοροιδευε με τα grenglish σαν μωρό παιδάκι... και πολλά άλλα. έτσι θα κάνουμε τον πρωταγωνιστη; μόνο ως ο γελείος πρωθυπουργός των γελείων θα μπορούσαμε να είμαστε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

σταλινοφασίστες καθαρόαιμοι χιτλεροφασίστες καραρόαιμοι 15%

σοσιαλιστοφασίστες το λεγόμενο κρατικοδίαιτο καθεστώς τυος 6ο κοσμικού ελλαδισταν που εκπροσωπείται από τον σύριζα 15% σταθερα.

λοιποί σταλινοφασίστες με προσωπικές φιλοδοξίες 5%

το 1/3 στην ελλάδα πιστυει στον φασισμό απ όπου και αν προέρχεται και είναι μπετόν αρμε!

το 15% λοιπόν τ αλαικσει είναι πάντοτε αυξανόμενο και ποτέ μειούμενο. ειναι αυτό που λέμε τι μπανάνες θα μοιράσει στους ουρακοτάγκους μέχρι τις εκλογές όποτε και να γίνουν.

εκείνο που με ανησυχεί δεν είναι τόσο τα γίδια που θα τον πιστεψουν όσο ότι δεν θα τους βάλουν μεσα μερικά χρονάκια με στερηση πολιτικών δικαιωμάτων εισοβίως για την ζημιά που έχουν κάνει και την απάτη που έκαναν.

το 2ο χειρότερο είναι ότι δεν θα νομοθετηθεί η ποινή για όσους κάνουν ζημιά στην χώρα ασχετα απ΄ το επίπεδο διοιηκησης ή τον φορέα ουτε και η εξαπάτηση των ψηφοφόρων.

τέλος όπως εχω επαναλάβει πολλές φορές... για να αρχίζει να ξεβρωμίζει ο τόπος αρχης γενομένης από τα πολιτικά σκουπίδια θα πρέπει να περάσουν 2 γεννιές παράλληλα πάντα με την απογιδοποίηση και απογαλακτιμό των πολιτών.

κάποτε θα μιλάνε για 400χρόνια οθωμανισμού και 400χρόνια καθεστωτικού πελατοκρατικοδιαιτισμού και λαμογιας ως κατάλοιπο της τουρκιάς αναμεμγεμένο με αριστεροδεξιο φασιμό.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
16/03/2017, 09:32

και οι 2 δείχνουν 1ον το επίπεδο παιδείας της χώρας και 2ον το πόσο τρωτή είναι η δημοκρατία (λέμε τώρα) που έχουμε.

και 2 είναι απατεώνες! η μόνη διαφορά ότι το πράμα που λέγεται πρωθυπουργός έχει την ασυλία. κατ άλλα είναι για τα κάγκελα μαζί με τον νταλικέρη.

το πράμα που λέγεται πρωθυπουργός βέβαια έχει μεγαλύτερη ευθυνη και πρέπει να μπει μέσα γιατί πολύ απλά δεν μόνο απατεώνας είναι πολιτικός απατεώνας μάλιστα πρωθυπουργός και δούλεψε του απαίδευτους και άσχετους! δλδ η πράξη του έχει και δόλο... πέρα από τις γνωστές ζημιές κάπιταλς κτλ και συρφετό απατεώνων που έφερε. Μην σας πω ότι πρόκειται για σύσταση εγληματικής οργάνωσης κατά της χώρας.

γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση πρόκειται για κλινική περίπτωση...

από την άλλη βέβαια στο 6ο κοσμικό ελλάδιστάν ο σώρας έκανε 1 λάθος. δεν ξεκίνησε από κάποιο γνωστό 'νόμιμο' κόμμα. τωρα θα ήταν άρχοντας... θα είχε και ένα σβαστό ποσοστό και παραγραφέςστα χρέη του...

για να καταλαβαίνουμε σε τι χώρα και δημοκρατία ζούμε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν υπάρχει καμία αμηχανία και κανείς δεν τους πρόδωσε. Οπως το πόσταρα στο άρθρο Μαυρίδη έτσι το λέω και δω με μια πρόταση. Ο αρχικός στόχος παραμένει. Εξαθλίωση επανάσταση δραχμής και βενεζουέλα και το κράτος τους ή μια καλή αρπαχτή να βολευτούν και τα παιδιά τους...

Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πούνε; Τι δεν καταλαβαίνουμε;


Περισσότερα | Σχολιάστε

ο παπαότιναναι κάνει την 'κλάκα' του στον άπειρο ελεύθερο χρόνο του. απλά έτυχε ν ασχοληθεί με την πολιτική. είναι κάτι σαν τον βουλγαράκη. άπειρος ελεύθερος χρόνος και πολύ χαβαλέ. ο βουλγαράκης παρακολούθησε σεμινάρια (δεν συμμετείχε) ειδικών δυνάμεων έγινε υπουργός δημόσιας τάξης. ο παπαότιναναι που έχει και εικόνα 'συνομιλητή' τον στείλαν βρυξέλλες και καλά να κάνει πολιτική. άσχετα αν δεν μπορεί να δικαιολογήσει ακόμη και το γιατί έχουμε και νύχτα.

χαβαλέδες άσχετοι είναι όπως και άλλοι! μόνοι το λένε που εκτείθονται καθημερινα και αυτα που λένε και κάνουν...

μάλιστα αυτή παρτίδα πολιτκών (λέμε τώρα) δεν ενδιαφέρονται ούτε για την καρέκλα ούτε 10χίλιαρο ή το 20χίλιαρο. έχουν τα προβλήματα τους λυμένα. απλά τους ενδιαφέρει να συμμετέχουν και να τους αποδεχτεί και να είναι μέσα στα πράγμτα του κόμματος απλά να έχουν κάτι ν απασχολούνται... χασομέρηδες κοινώς.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ολοι αυτοί οι ανύπαρκτοι μέχρι πριν την κρίση απατεώνες δραχμαζάνηδες, δραχμαβίτσες κτλ ποντάρουν στο χάος ο καθένας για δικό του βέβαια λόγο αδιαφορώντας πλήρως και τις συνέπειες στον κόσμο στην χώρα.

το χειρότερο δε είναι οτι τα μέσα ενημέρωσης ευγγαλίζεστε τους δραχμαζανηδες για να ρίξετε τον τσίπρα στην συγκεκριμένη φάση αδιαφορώντας πλήρως για ότι δραχμαζανηδες και τσίπρες τα έχουν μιλημένα και συμφωνημένα.

το χειροτερο δε όλων ότι ο ηλίθιος ελληνάρας διαμορφώνει γνώμη με τα μέσα και καταλήγει στους πολιτικούς απατεώνες...


Περισσότερα | Σχολιάστε

Κατ αρχήν δεν κάνουν απεργία αλλα επίσχεσ η εργασ'ιας. Δεν νοείται στην ελλάδα να κάνεις στάση εργασίας με οποιαδήποτε μορφή χωρις να πληρώνεσαι.

Στο ότι είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία ... αλλά να τα κάνουμε πιο χάλια απ ότι είναι θα συμφωνήσω περισσότερο από το να τα φτιάξουμε καλύτερα. Μην ξεχνάμε ότι κάθε τι που γίνεται εδώ ξεκινάει με γραφειοκρατία, και στήσιμο του μηχαισμού ώστε να μιάζει περισσότερο με γκέτο και η μπίζνα μαφιόζικου πλιάτσικου. Εκτός αν σας θυμίζει κάτι άλλο η πελατοκρατία που έχουμε.

Δεν προκειται να γίνει τπτ σοβαρό. Ουτε το μετρό ουτε η έκθεση ουτε το λιμάνι. η γερασμένη θεσσαλονικη (και για να γελάσουμε πολύ : η πρωτευουσα των βαλκανίων) θα συνεχίζει να παρακμάζει και γερνά ... αργά αλλά σταθερά.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ελα μωρέ δεν έγινε και τπτ. Νερό και αλάτι. Τις επόμενες εκλογές πάλι θα βγουν. Λίγες μπανάνες λίγο σανό και πολλοί ηλίθιοι .... και έχει ο θεός...

θα ξαχαστούν και δραχμές, και απάτες και οι φυλακές... ήδη έχουν ξεχαστεί. και τα επαναφέρουν θα τα επαναφέρουν για να τα κάνουν .... γαργάρα...

γνωστό και παλιό το παραμύθι.

Περισσότερα | Σχολιάστε

αν δεν πιάσει και αυτό τσάκο να πεις τις αγορές... αν σας είχα μαθητες θα σας είχα κόψει!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ας έρθουν. απλά να ξέρουν δεν έχουμε ούτε που να τους βάλουμε ούτε λεφτα να τυς συντηρήσουμε και ευρωπαίοι έχουν κλειστά τα σύνορα. εμείς έτσι και αλλιώς δεν έχουμε σύνορα... να τους το πει αυτό ο ερντογαν και όχι να πουλάει μαγκές.... το ίδιο και ο μουζάλας. όχι λιάζονται και φεύγουν... λιόσπορα δεν είναι.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το ενδεχόμενο να πάτε σπίτια σας και μαζέψετε τα καλά τα παιδια σας που καίνε την περιουσία μας δεν το σκέφτεστε ε;

ας του το μεταβιβάσει κάποιος θα με υποχρεώσει...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Διάβαζα σε ένα άρθρο πως η άλλη παρέα που δήθεν μάλωσε με τον αλέξη... κάνει εκδηλώσεις υπέρ της δραχμής ανοιχτά πλέον... με υπιτίμιση λένε μόνο 50% την γλιτώσαμε. καθ θα έχουν ζήτηση τα προιόντα μας.... αυτά που δεν παράγουμε μιας και εισάγουμε τα περισσότερα.

οι υπόλοιποι τι κάνουν;

γεμίσαμε απατεώνες να πουλάνε δραχμή και ηλίθιους να τους πιστεύουν.

οι εισαγγελείς για παράδειγμα τι κάνουν;


Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
16/08/2017, 12:28

... και όπως σωστά έγγραψε ο συγγραφέας :

ο τόπος αυτός θα σαπίσει από το ψέμα!

και να συμπληρώσω... ούτε από τις πυρκαγιές, ούτε από την πτώχευση , οτιδήποτε άλλο...

Περισσότερα | Σχολιάστε

οταν λέμε ότι θέλουν να το κάνουν βόρεια κορέα ούτε καν βενεζουέλα και το πάνε σιγα σιγά...

λέτε ότι θέλετε μετά.

Περισσότερα | Σχολιάστε

το κοινό είναι αυτοί που σπάνε βιτρίνες; όσο για αίσθημα... μάλλον αναίσθημα βρίσκω... να μην το ξηγήσουμε και αυτό...

αλήθεια ρε σταθάκη (αν θυμάμαι καλά) εγιναν και κάποιες ρυθμίσεις για σένα... μ αυτές τι εγινε; το λαικό αισθημα;

μεγάλος καραγκιόζης είσαι ρε!

ας του το μεταβιβάσει κάποιος... θα με υποχρέωνε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ο ανίκανος δεν αφήνει την καρέκλα. μόνο αν κάτι συμβεί που δεν θα το μάθουμε ποτε θ αφήσει νωρίτερα την καρέκλα και θα το πλασάρει στο με ριξανε... που πιθανόν θα είναι και στημένο.

επίσης πρέπει να τελιώνουμε με τους δραχμαζάνηδες , τις βενεζουελες και λοιπές απατεωνιές και ψέματα. κάποτε πρέπει να αρχίσει να λέγεται η αλήθεια (όπως στην αρχή της χρεοκοπίας), και να τελιώνουμε με τον κρατισμό και το πάρτι που έστησαν χωρίς ενδιασμούς κια φανερά πλέον σε σχέση με τους προηγούμενους.

πρέπει ν αρχίσουμε να μιλάμε για σκαμνιά ειδικά δικαστήρια και φυλακές γιατί παραπήγε. καποια στιγμή αλέξηδες, μπαρουφάκηδες πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί και καλό θα είναι ν αρχίσουν να το συνιθίζουν.

καταγγελίες, εισαγγελείς και σοβαρές κινήσεις. όχι βγήκαν οι αγρότες στον δρόμο και εχυσαν 50λίτρα γάλα, ούτε χτυπάμε την καταστροφολογία με καταστροφολογία (δεν χτυπάς τους ανίκανους με δραχμαζάνη). μου έχουν όλοι 1η γραμμή δραχμαζάνη ζωή με την 1η ευκαιρία λες και είναι οι επόμενοι σωτήρες...

επίσης να τελειώνουμε με το αριστεροδεξιός και άλλες τέτοιες μαρκίζες λεζάντες και κουραφέξαλα που πλέον όλοι ξεβρακώθηκαν μετά την χρεοκοπία και ταλαβαμε πόσο αμόρφωτος είναι ο λαός και ότι το μόνο πρόβλημα είμαστε εμείς και κρατισμός.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν νομίζω ο ελληνάρας να είναι τόσο όριμος και ενημερωμένος ώστε να ξέρει ότι η χώρα του δεν παράγει και ότι μένοντας στο ευρω γι αυτόν είναι κέρδος διαφορετικά θα γίνει χειρότερα από βενεζουέλα.

-οι δημοσκοπίσεις λένε ότι το 50,χ % θέλει ολοκληρωτικό έως φασιστικό καθεστώς.

-οι δημοσκοπίσεις λένε ότι 70 % θέλει κάτι κρατικοδίαιτο γιατί αυτό ξέρει αυτό εμπιστευται.

-ο ελληνάρας δεν θέλει τακτοποιημένο κράτος θέλει ασυδοσία μπαρούφα γιατί και ο ίδιος τα ίδια κάνει. (το μεγαλύτερο ποσοστό)

-ο ελληνάρας θεωρεί την κρατική μηχανή δική του. μπορεί να τον ταλαιπωρεί, να μην του κάνει την δουλειά να του λυμαίνεται τον κόπο (βλέπουμε χαρακτιριστκό παράδειγμα φωτόπουλος) αλλά επιμένει στους δυ στο συνδικαλιστικό ιδιοκτησιακό καθεστώς.

-πάνω από τους μισους έλληνες πιστευουν ότι οι κακοί ξένοι θα μας πάρουν την χώρα και ότι αυτοί ευθύνονται για την κατάντια μας. όχι τα δάνεια του φωτόπουλου, το φαγοπότι του δημοσιου που αυτό ουσιαστικά πτώχευσε ...

εκεί ποντάρουν αυτοί που κυβερνουν η θελουν να κυβερνήσουν. ο ελληνάρας θέλει τον παπατζή να τον διοικεί. αυτόν που δεν θα τον έπαιρνε ούτε για τσογλάνι στην δουλειά του αυτόν τον θέλει ως κυβέρνηση.

αφήστε να περάσουν 2 3 5 γενεές και ίσως ξυπνήσει αυτή η χώρα. βγει επιτέλους από την αμορφωσιά που τις περισσότερες φορές ούτε δημοτικό δεν πιάνει η πλειοψηφία.


Περισσότερα | Σχολιάστε

αλλάξτε τον τίτλο... καντε τον όπως αλλες φυλλάδες!

ΒΟΜΒΑ! Το ευρώ δεν θα υπάρχει σε 10 χρόνια!

... και μετά με μικρά γραμματα που διαβαζονται μόνο με μικροσκόπιο ... αν το Παρίσι και το Βερολίνο ...

έχει κουράσει πολύ αυτή τακτική τίτλων και στα ενδότερα... εντάξει δεν τρέχει τπτ... απλά πρέπει να γίνει έτσι...

Περισσότερα | Σχολιάστε

με 14% δεν παίρνεις απόφαση για δραχμή. ούτε με 3x% παίρνεις απόφαση για δραχμή. ρίχνεις μπαλάκι με δημοψήφισμα.

στην περίπτωση δραχμής έρχεται το χειρότερο. που σημαίνει κάποιοι θα μπουνε φυλακή. έτσι χωρίς ταμπού ξυδάκι πρέπει ν αρχίσουμε να συζητάμε για το πότε θα κάτσεις στο σκαμνί!

για έναν απλό λόγο... γιατί εξαθλιώσατε την κοινωνία και με΄τα την παρασύρατε να ψηφίσει δραχμή χωρίς να της πείτε τι πληρώνουμε και γιατί φτάσαμε ως εδώ. γιατί εναλλακτικές υπάρχουν αλλά η καρέκλα δεν σας αφήνει.

αλήθεια γι αυτούς τους αλητήριους δικαιοσύνη εισαγγελέας δεν υπάρχει; θα έρθουν μετα την καταστροφή;

και κατι τελυταίο προς τον ξυδάκι. ξυδάκι αν μετά την δραχμή είσαι μετά από μέσα στην ουρα για συσίτιο και μετά από σένα οι δραχμαζάνηδες, δραχμαβίτσες δεν έχω πρόβλημα. αλλά να σε ενημερώσω και έχω ένα κακό συνήθιο ...μπαίνω παντα τελευταίος στην ουρά.

καποιος να του τα μεταβιβάσει παρακαλω αυτού του αλητήριου...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Να ξεχωρίσουμε κάποια πράγματα.

Αλλο ο δυτικός κόσμος άλλο η η μπανανία μας.

Αλλο η δημοκρατία η δυτική (δικό μας προιόν) άλλο η πετακρατοασυδοσία μας.

Αλλο η αριστερα της ευρωπης άλλο τα πόκεμον που κυκλοφορούν εδώ.

Αλλο το δημόσιο επιχειρματικότητα επίπεδο ζωής σε δυτική ανεπτυγμένη χώρα άλλο η ψωροκώσταινα.

Άλλο η λεπέν, ο τραμπ ο φαρατζ άλλο ο συρφετός ανεγκέφαλων μιχαλολιάκος, τσίπρας, δραχμαζάνης.

άλλο ελαφρύς ψηφοφόρος ο άγγλος ο ηπα ο γερμανός που το επίπεδο ζωής του είναι ψηλότερο και το λιγότερο πρόβλημα του είναι αν ο κυβερνήτης λέγεται τραμπ ή χίλαρι άλλο ο αυστραλοπίθκος έλληνας πελάτης κατα βάση κρατικοδίαιτος έως καθεστωτικός που ανήκει σε μια κάστα και βλέπει ανίκανους πρωθυπουργούς σαν αι βασίληδες.

κτλ...

Αν δεν καταλάβουμε σε τι χώρα ζούμε και τι είμαστε δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα ούτε 100 χρόνια. Τα υπόλοιπα περί αριστοκεντροδεξιάς δημοκρατικών τόξων μπαμπούδες νεοφιλελευθερισμού κτλ κτλ είναι φούμαρα. εδω μας λείπει η κοινή στοιχειώδης λογική.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
27/01/2017, 08:54

ειδικό δικαστήριο και φυλακές ποτε θα δούμε; αργούν; κάτι ταίπρες κάτι καμμένοι κανονικά θα πρέπει να ετοιμάζονται...

Περισσότερα | Σχολιάστε

μόνο ο σύριζα θέλει εκλογές για φύγει από πάνω του η ρετσινια του ότι θα αναγκαστεί να βαλει χέρι στο δημόσιο.

όλοι άλλοι παρακαλάνε να μην κάνει ακλογές για τον παραπάνω λόγο. και μάλιστα όσο δεν θα βγαίνει ο λογαριασμός και θα αίζουν κόφτες ή θα αφανίζουν τους ιδιώτες τόσο θα εκμηδενίζονται τα ποσοστά τους.

πολύ απλά να δούμε ποιος θα φαγωθεί... με αυτό το τραγυδακι μεγάλωσαν γενεες και γενεες στην ελλάδα... ή εχετε την εντύπωση που τους ενδιαφέρει ο τόπος; όποιος πραλάβει την αρπαχτή και να φτιάξει το μέλλον να παίρνει το κάτι τις του...

να ξαναπούμε για βουλγαρία... κτλ κτλ??? έχει εννοια...

ασε που με όλα αυτα που γίνονται πιο πιθανό είναι να θέλει να εξαθλιώσει την χώρα ώστε να πάμε με το στανιό έξω από την εε. την 1η φορά δεν το κατάφερε γιατί 1ον δεν μάσησαν οι κακοί και 2ον δεν θα γλύτωνε την φυλακή... αρχίζω να πιστευω ότι μιλημένο και σχεδιασμένο είναι.

Περισσότερα | Σχολιάστε

σαφώς και πολιτικά βιωσιμες. πρωτα απ όλα! η πελατοκρατία το βόλεμα έχουν πάντα τον πρώτο λόγο στο ελλαδιστάν. σιγά μην τσαλακωθούν για το καλό του τόπου.

Περισσότερα | Σχολιάστε

με μια κουβέντα οι παραπάνω φαντασιοπληκτοι ταιριάζουν στο :

ότι του φανεί του τρελοστεφανή.

και να φανταστεί κανείς ακόμη δεν έχουμε δει τπτ

Περισσότερα | Σχολιάστε

πάμε για 2ο γύρο capital controls και κλείσιμο τραπεζων;

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
03/10/2016, 15:44

τπτ απολύτως. και στο απόλυτο τπτ και την καταστροφή απλά πετάς έναοτιδήποτε είδους πυροτέχνημα...

στην ελλάδα του σανού έχει επιτυχία πάντα 99,999%

εγγυημένη συνταγη.

την χρησιμοποιεί πολύ και ο μέγας ταβλαδόρος καμμένος.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τον σπίρτζη τον ρωτήσατε;

και για να έχουμε καλο ρώτημα... πότε; μετά από 50 χρόνια; το λέω επειδή είναι αθήνα. αν ήταν θεσσαλονική θα το διπλασίαζα η θα το ξεχνούσα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

'επιδοτουμενης τεμπελιας'

για να ψάξουμε να δούμε ποιοι πάιρνουν τι παίρνουν από κάτι πρώην ρωσσοελληνοπόντιους και λοιπούς τι επιδόματα πάιρνουν, πόσα δίνουν οι δήμοι για κάτι χορετικά στους 'επαγγελματίες μόνιμους' χορευτές για τα πανηγυρακια τους... και πολλά άλλα... ψάψτε λίγο και για τα γκόλντεν μπόυζ στα κρατικά πολιτιστικά πάρτυ...

αμα τα προσθέσεις όλα αυτά στα 9δις πρόορες συντάξεις, στα 6δις της γραφειοκρατίας και πάει λέγοντας... ποιοι ρουμάνοι και ποιοι ευρωπαίοι. ζήτω η πελατοκρατία, η τουρκοκρατία και ο μπάρμπας στην κορόνη μαζί και ο μαδούρο.

τι συζητάμε... ότι θα μας σώσει ο ψυχικά και άρρωστος; η ο νέος φορέας του κέντρου; κοροιδευόμαστε κανονικότα!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Αλλη την φυλακίζουν αμεσα ... άλλοι έμεσα αλλοι τους διώχνουν... άλλοι φροντίζουν μόνο για τους δικούς τους νέους... ειστε το ιδιο υπολογοι βοθροπολάκη.

ας του το μεταβιβάση κάποιος του φασίστα...

Περισσότερα | Σχολιάστε

αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα. μέχρι σήμερα έχει αποδειχτεί περίτρανα ότι είναι ένα μεγάλο ψέμα.

γιατί με την ανάπτυξη της τεχνολογίας δημιουργούνται πολύ περισσότερες θέλεις εργασίας και μάλιστα πιο εξιδικευμένες. το πρόβλημα που προκείπτει έιναι πως και τις θέλεις θα βρεις για να εξικεύσεις εναν αναιδίκευτο για να κάνει μια άλλη δουλεια.

επίσης υπάρχουν δουλειές που καμιά άμαζον δεν τις έχει κλείσει. Για παράδειγμα κατασκευαστές πανοπλίας δεν υπάρχουν πια ... έτσι για να το χοντρύνω. ούτε τα τσαγκαραδικα τα έκλεισε η πχ η αμαζον. προφανως το βιοτικό επίπεδο η μεγαλύτερη οικονομική αυκαίρια των ανθρώπων τους οδήγησε ν αγοράζουν καινούργια.

και για μην σας πιάνει και πανικός μαζί με τα ψέματα πολλές από τις μεγάλες εταιρίες θέλουν τους μικρούς με κάποιο τρόπο ώστε να μπορούν να δουλευουν μαζί τους.

αν ίσχυε το παραπάνω σε κάθε μεταβολή ή επανάσταση θα πρέπει να ήτνα μόνο προσθετική η ανεργεία. πράγμα που δεν συμβαίνει. συνεπως σταματήστε να σκέφτεστε και να βγάζετα άρθρα σαν να είσαστε δημόσιοι υπάλληλοι κουμμουνιστές στο ελλαδιστάν.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Μετά απο μια ηλικία όταν τα παππούδια δεν έχουν αλτσχάιμερ αρχίζουν και συμπεριφέρονται χειρότερα μικρά παιδιά. Ακούνε ότι τους συμφέρει και λένε ότι τους συμφέρει.

Βέβαια τα παιδιά εχουν όλο το δίκιο με το μέρος τους. Το παππουδι για λόγους υγείας δεν θα έπρεπε να είναι εκεί αλλά εφ όσον έχει τα συγκαλα του ή με κάποιο τρόπο έχει πρόβλημα είτε ψυχασθένειας είτε ξεμωράθηκε.

Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι άλλος ένας πολιτικός απατεώνας. μια φορα πάντως νορμάλ δεν είναι.

ας μου κάνει κάποιος την χάρη να του το μεταβιβασει αυτό και αν αν έχει πρόβλημα να του κάνω και εντελώς επώνυμο να ξέρεις ποιος είμαι ακριβώς.

Περισσότερα | Σχολιάστε

το πότε θα το γυρίσουν και όλα τα κανάλια θα γίνουν ευαγγελιστές του καθεστώςτος δεν το πάρατε χαμπάρι. το κρατικοδίαιτο καθεστώς των λίγων στήνεται...

εδώ κατάφεραν όλους (από κανάλια μέχρι τον τελευταίο πολίτη) να πείσουν ότι το πρόβλημα είναι ο σόιμπλε και όχι οι κυνερνήσεις και η κακοδιαχείρηση του κράτους και κανείς χαμπαρι δεν πήρε. /οχι μόνο χαμπάρι δεν πήρε αλλά τα ίδια λέτε.

στον ΔΟΛ μόνο κολήσαμε; εδώ κανείς δεν μιλάει για τα πραγματικά προβλήματα πλέον (όπως τουλάχιστον στην αρχή της κρίσης). Ολοι γαργάρα τα έκαναν...

Περισσότερα | Σχολιάστε

phil_marlowe21

πρέπει να σκέφτεσαι όπως οι απατεώνες και τα λαμόγια όχι όπως θετικά θέλεις να το προσεγγίσεις. χώρος για το κράτος τους κάνουν. για τους καρανίκες.

και 2ον οι συνταξιούχος είναι συνταξιούχος. κάθεσαι και πληρώνεσαι. και μην μου πειτε ότι έχουν πληρώσει τόσα χρόνια αυτα που παίρνουν μην τρλαθούμε. το 80% των περιπτώσεων δεν τα έχουν πληρώσει. και μην ξεχναμε κάποιες εισφορές πληρώθηκαν σε δραχμή...

αλλωστε την τακτική παραγωγής συνταξιούχων που άνοιξε ο γαπ για ν αδειάσει το δημόσιο την είδαμε... ας μας πούν λοιπόν οι ειδικοί αναλυτικά για τις συνταξεις, τα ποσα, τον αριθμό και τους ανθρώπους, τα ευγενή ταμεία κτλ κτλ;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Η αξιολόγηση στο δημόσιο είναι τι χαρτιά έχεις; Ωραία αξιολογήθηκες.

Τώρα τελευταία σε μερικές εφορίες τους λένε πόσες υποθέσεις δικπεραίωσες - τόσες θα διεκπεραιώσεις .... παραγωγικός και μπόνους. Την αντιμετώπιση φυσικά των υπαλλήλων την ξέρετε αλλά θα σας την πω...

δεν λένε ... γμτ πρέπει να δουλέψουμε.... λένε ...δεν μας πάει η καρδιά να φέρνουμε σε δύσκολη θέση τον φορολογούμενο. και τα γύρω γύρω... δεν προλαβαίνω.. αργεί η τράπεζα να δώσει αποτελέσματα κτλ κτλ...

πάμε να δούμε και 1 άλλο περιστατικό για να καταλάβουμε καλύτερα:

θυμόσαστε την κάρτα στην είσοδο των πανεπιστημίων; ε μην μου είτε ΄τι πιστέψατε ότι η γνώση είαι ανοιχτή και τα πανεπιστήμια για όλους και άλλες τέτοιες αγωνιστικές μπούρδες της οικογενειοκρατίας των διοικητικών υπαλλήλων των πανεπιστημίων;

απλά αν βάλεις κάρτα δεν μπορουν να μπαινοβγαίνουν όποτε θέλουν οι υπάλληλοι... πάω όποτε θέλω στην δουλειά... πάω για ψώνια κτλ κτλ.

συνέπως η θα γίνει γαργάρα η αξιολόγηση ή θα προκείψει μία δήθεν αξιολόγηση αλλά με μπόνους - επιδοματάκι. τα γνωστά δλδ.

γιατί μην ξεχνάτε....ψήφους από αυτούς δεν χάνουν οι κυβερνώντες στην ελλάδα ακόμη και χώρα να καταστραφεί...

Περισσότερα | Σχολιάστε

εντάξει. δεν ανησυχώ. με ζωή στην βουλή και ενωση κεντρώων κουτσουμπα και χα νομίζω είμαστε σε σωστό δρόμο!

όταν βλέπω γενικότερα δημοσκοπήσεις ή αποτελέσματα εκλογών πάντα και αστραπιαία χωρίς 2η σκέψη (δεν προλαβαίνω να την κάνω ποτέ) μου έρχεται η φράση του αρκα: "τι σαν κάνει να πιστευτε ότι η χώρα δεν έχει μέλλον; οι μεδουσες χωρίς εγκέφαλο ζουν εδω και 65εκ χρόνια"


Περισσότερα | Σχολιάστε

δεν ειράζει χαλάλι. έρχονται αυξήσεις φόρων πάλι και μειώσεις συντάξεων. θα υπερκαλυφθεί το κενό...

πάμε γερά.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το πάνε σε εθνικό νόμισμα, έξοδο από ευρωζώνη 5εκ τουλάχιστον να εξαρτώνται από τι ψίχουλα του κράτος (γιατί εκεί θα φτάσουν) να μην μπορούν να κουνηθούν, θα κόβουν κουπόνια και χρημα όπως ο μαδούρο, λεφτά που δεν θα έχουν καμια αξία και αυτοί θα είναι τσαουσέσκου.

Τι δεν καταλαβαίνεις? Από την αρχή αυτό ήταν το σχέδιο... δήθεν επειδή άλλαξαν πορεία και μαλώσανε με τον δραχμαζάνη;

Αφού τα λεφτά δεν φτάνουν έτσι και αλλιώς... με αλλους 500 θα φτάσουν; Γιατί άλλωστε στήνουν το κράτος τους;

Περισσότερα | Σχολιάστε

το νέο αφήγημα σύριζα. γραμμή από το κόμμα όπου σταθείτε και βρεθείτε αυτό θα λέτε... κάπως πρέπει να βγει το μεροκάματο...

Περισσότερα | Σχολιάστε

αφήστε το σενάριο δραχμής δεν παίζει... το πάνε κατ ευθείαν για δραχμή. μπορείτε να ονειρεύεστε ευρωπη ανάπτυξη αλλά πλέον σας το λένε ξεκάθαρα. πάμε για δραχμή... πόσο πιο ξεκάθαρα να σας το πουν;

Περισσότερα | Σχολιάστε

κατ αρχην ξεκινάμε λάθος. δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο δυτικός κόσμος. εμείς είμαστε στο αποταξαμην τον δυτικό κόσμο (όταν είμαστε ελλάδα πάντα).

μ αρεσε και το παρακάτω ... όντως όταν είσαι κάτι από ενδιάμεσο είναι χειρότερο από το να είσαι χωριό η πόλη.

και για να μπούμε στην ουσία : την επόμεηνη έκφραση που λέει ότι σύστημα των εξετάσεων είναι αδιάβλητο αλλά όχι αξιοκρατικό (ειδικά το 2ο) αμφιβάλω αν πιάσει 4 ψήφιο νούμερο αν το διαβάσουν όλοι οι έλληνες.

αλλά ας μείνουμε καλύτερα σ αυτά που ξέρουμε. υπουργειο παιδείας που ξέρει να βάζει και να βγάζει εξετάσεις η μαθήματα. καμια καταληψούλα να περνάει η ώρα από τους μαθητές. καμιά επανάσταση από τους επαναστάτες δίχως αύριο φοιτητές... τα γνωστά και όλα μια χαρά... μην το σκαλίζουμε πολύ. τα υπόλοιπα είναι δύσκολα για μας.

το είπε άλλωστε και ο χαζός ... κανένα ποτάκι να πίνουν τα παιδιά. ποιος ασχολείται τώρα με τις εξετάσεις το αδιάβλητο και αξιοκρατικόκαι γενικότρα με την παιδεία. ηθελα να ξέρω ο χαζός αυτά τα έλεγε και όταν πήγαινε να σπουδασει και να διδάξει; η τον έπιασε εδω στο 6ο κοσμικό ελλαδιστάν... το λίγο κρασί λίγο θάλλασσα και τ αγόρι μου;


Περισσότερα | Σχολιάστε

γιατί έτσι σιωπηλά κατευθυνόμαστε προς έξοδο από το ευρό. και υπάρχουν πολλοί οι οποίοι με την δραχμή θέλουν διαγραφή των προσωπικών τους χρεών...

μαζί με αυτούς είναι και καβαντζωμένοι που δεν τους ενδιαφέρει είτε γιατί τα έχουν έξω η σε σεντούκια.

μαζί με αυτούς και πολλοί που τους είναι αδιάφορο γιατί ετσι και αλλιώς δεν πληρώνουν αρα βολεύει η βενεζουελλα, η ασυδοσία κτλ

όλοι οι παραπάνω είναι τα 2/3

υπάρχει και μια μικρή ομάδα που ασπάζεται το σκίτσο του αρκα : ο πόλεμεος κατα της βλακείας τέλειωσε! ΧΑΣΑΜΕ!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Πως είπε στην ελληνική ταινία με τον αντωνάκη η Κλάρα : Μπουρδες λες ... Τζανακόπουλε!

ακου καθαρό διάδρομο στην ελληνική οικονομία. αερολογίες και παραμύθια της χαλιμάς... όσο ξέρει από οικονομία ο τζανακόπουλος άλλο τόσο έχει και οικονομία καi ελλαδιστάν ου θα την φτιάξουν. μεταξύ μας τον κομματικό του στρατό εννοεί και κράτος βενεζουέλας που θέλουν να φτιάξουν με τους δικούς τους φωτόπουλους.

θα με υποχρεώνατε αν του μεταβιβάζατε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τι να πάνε να πούνε οι κουμουνιστές για αυτούς που υποστηρίζουν και απάζονται. Οτι ο χίτλερ μπροστα τους ήταν τρίτος στην σειρά - γατάκι; ότι είναι πολυ χειρότεροι από τις σφαγές των οθωμανών; Οτι τον περισσότερο πληθυσμό τον σκότωσαν οι κουμμουνηστές; πeρι τα 100εκ?

ας του το μεταβιβάσει κάποιος. θα με υποχρέωνε.

Περισσότερα | Σχολιάστε

μ αρέσει το σχόλιο : "Η συντριπτική πλειοψηφία έχει εκπαιδευτεί στο ότι σοβαρή επιχειρηματική..."

έχει εκπαιδευτεί...

ας μην γελιόμαστε... έχει βολευτεί ώστε να επιδοτεί το κράτος η εε να υπάρχουν υπερτιμολογήσεις να υπάρχει η μίζα του δημοσίου... ακου έχει εκπαιδευτεί.

κάποτε πρέπει ν αρχίσουμε να λέμε όπως είναι και όχι με αμπαλαζ και κορδελίτσα κοινώς να υποκρινόμαστε. γιατί o κλέφτης είναι κλέφτης η λαμογιά είνα λαμογιά και δεν είναι τπτ από τα 2 εκπαίδευση!

το χειρότερο δε αυτή χαβούζα παρασέρνει και τους σωστούς επιχειρηρματίες.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το τελευταίο σοβιετ της ευρωπης είναι εδώ ενωμένο δυνατό. Πολύ αισιοδοξους γενικότερα βρίσκω πολλούς ότι έρχονται οι τελευταίες του μέρες. Πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι ετσι τα πράγματα.Εχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για μην πω ότι η ζυγαριά γέρνει προς το μέρος τους. Γιατί αν έχετε την εντύπωση ότι ξεμπερδέψαμε από από αυτούς με το συγκεκριμένο πολιτικό κάδρο , παιδεία κτλ μάλλον δεν βλέπουμε κάτι καλά.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
16/02/2017, 09:31

Και να συμπληρώσω ...Διάβασα ότι οι δραχμοαπατεώνες κάνουν εκδηλώσεις ανοιχτά. Υπόσχονται νέο νόμισμα 50% υποτιμιμένο, και θα πουλάμε αβέρτα τα προιόντα μας...

ότι δεν παράγουμε για να πουλάμε αυτό δεν το λένε. ότι η ισοτημία δεν θα παραμείνει στο 50% αλλά θα βαλτώσει και θα πατώσει δεν το λένε. και όλα τα παρελκόμενα...

υπάρχει κανείς να τους μαζεψει πχ εισαγγελέας πριν οι απατεώνες θα βρουν αρκετους ηλίθιους που διαθέτουμε και γίνει το κακό;

Περισσότερα | Σχολιάστε

ωραία πάλι η θεσσαλονικη την κάναμε ευκολα γρήγορα πρωτεύουσα της βε και των βαλκανίων. αλήθεια δεν βαρεθήκατε το παραμύθι τόσα χρόνια; λοιπόν επειδή είναι καλά τα λόγια να πουμε την αλήθεια.

η θεσσαλονική είναι μια πολή που ποτε δεν ήταν ουτε θα γίνει πρωτεύσα των βαλκανίων. ουτε καν της βε.

η θεσσαλονικη είναι και θα παραμείνει το παραπαίδι των αθηνων. γιατί ισχύει ότι : ελλάδα δεν είναι μόνο η αθήνα αλλά και ο πειραιας. ετσι είναι στημένο το ελληνικό σύστημα γενικότερα έτσι θα παραμείνει.

η θεσσαλονικη είναι μια πολη που απλά γερνάει. όσες ενέσεις και να την κάνεις δεν γίνεται να γίνει πρωτεύσα. και δεν θέλει κανένας να γίνει. αν κάνουμε έναν απολογισμό προχειρο ... φιάσκο το μετρό - παλιότερα τρύπες δημάρχων. μια έκθση να (διεθνής) για τις δέκο του κρατισμού. κόμβοι πάντοτε κομένοι στο μισό χωρίς ανισόπεδες και ενέσεις εκ των υστέρων. λιμάνι που κάποτε έβλεπες εμπορικά πλοία στο θερμαικό τώρα μόνο ο σκυλοπνίχτες να κάνουν βόλτα. στην σίνδο η βιομηχανική περιοχή με παλια κτηρια και καμιά ανάπτυξη. έχουμε και ζώνη υψηλής τεχνολογίας! ακόμη τα οικόπεδα πουλάνε. ας αφήσουμε το φιάσκο της επιτροπής. αλήθεια που είναι η βιοτεχνίες της ιονίας το 80 90? εδώ για να γεμισουμε τα ξενοδοχεία κάναμε μουσειο στο κεμάλ και κλά καναμε ... και για να ξαναγεμίσουμε κάνουμε πραηντ εκδηλώσεις. δεν βλεπω να γεμίζουν επιχειρματίες απ όλο τον κοσμο...

η λίστα είναι πολύ μεγαλη.... αν συνεχίσει κανείς δεν τελειώνει.

κύριε γιουλέκα είναι ωραία τα λόγια και οι άξονες. αλλα δεν αρκούν. κατ αρχήν θα πρέπει η θεσσαλονίκη και γενικότερα όλη η ελλάδα να ξεφύγει από συγκεντρωτισμό και την εξάρτηση των αθηνών. κατα δευτερο να γίνει η χώρα φιλική όπως λέμε σε επενδύσεις.

ας φέρω ενα παράδειγμα για το πρώτο. Τι δουλειά έχει το υπουργείο αγροτκής ανάπτυξης στην αθήνα; καμία! γιατί δεν στέλνετε στην κατερίνη με 3-4 online παραρτήματα σε ηλεία κρήτη ξάνθη σέρρες;

για το 2ο δεν το συζητάμε...

κάπως ετσι ξεκινάνε οι τομές και όχι ξυπνήσαμε μια μέρα... η θεσσαλονίκη ενεργεική πρωτεύουσα! η θεσσαλονική πολιτιστική πρωτεύουσα! Η θεσσαλονικη ντουμπάι! εντάξει κουρασε παραμύθι... και πολύ περισσότερο οι αξονες όλω νανεξερέτων των κομμάτων και κυβερνήσεων.

οι κανετε τομές η όχι.

Περισσότερα | Σχολιάστε

χρυσόγονε απατεώνα καριερίσα της τσέπης εσύ δεν έλεγες στο κάπιταλ με άρθρο πως κάνετε έτσι ρε παιδιά... ας δούμε τα πράγματα και από μία διαφορετική γωνία.. όταν ολιμερίς ολινυχτίς ήσασταν όχι σε όλα;

τώρα που ήρθε το αγγούρι από διαφορετική γωνία... τώρα φταίνε οι άλλοι και βάλτε πλάτη;

πες μας και τι έχει σπουδάσει να σε θαυμάσουμε περισσότερο...κάποιος να του υπενθυμίσει αυτό λίγο;

Περισσότερα | Σχολιάστε

δεν νομίζω ότι χρει'αζεται σχολιασμό μόνος του απαντάει στο γιατί σε οποιαδήποτε άλλη κοινωνία πολιτισμένη ουτε για τσογλάνι δεν θα τους προσλάμβαναν. κι όμως ο ελληνικός ο σοφός λαός τους έκανε κυβέρνηση...

Περισσότερα | Σχολιάστε

εξαιρετικά τα λέτε κύριε φιλιπίδη και μάλιστα σας παρακολουθώ με πολύ προσοχή κάθε φορά που μιλάτε στην tv... Εχω όμως μια ένσταση. Για να πέσει μέσα το δντ θα πρέπει... να ενημερωθεί σωστά να το ενημερώσουν σωστά και να εφαρμοστούν αυτά που συμφωνούνται.

ποιος φαίει λοιπόν; όταν λοιπον οι κύριοι του λεφτά υπάρχουν στρεβλώνουν συνέχεια τους αριθμούς και το πάιζουν ισόποσα και όχι ισοδύναμα (που σωστά το λέει ο τζήμερος) και τα δέχονται πολύ λάθος οι ευρωπαίοι ποιος φταίει λοιπόν;

ας σταματήσουν λοιπόν οι δημοσιογράφοι και γενικότερα τα μμε να κατηγορούν αυτούς που θέλουν να κάνουν σωστά την δουλειά τους. καλά είχε ξεκινήσει στην αρχή... όσπου δραχμαζάνηδες δραχμαβίτσες και το πράμα που λέγεται πρωθυπουργος σας έχουν βάλει όλους στο τσεπάκι τους ώστε να θυμόσαστε να λέτε ότι και οι ξένοι είναι κακοί καταπίνοντας όλες τις παθογένεις του κράτους και ξεχάσουμε το ποιος πτώχευσε και ποιοι το πτώχευσαν το κράτος.


Περισσότερα | Σχολιάστε

ακουσε ανασχηματισμό και είπε μπας και τις κάτσει υπουργείο της μανταμίτσας; η ειπε να αυτοπροβληθεί λέγοντας για τον αρκά... γιατί από μόνη της δύσκολα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

γι αυτό έχει το ποτάμι 1%. αν συνεχίσεις σε βλέπω στο 0,00001%. δεν λες τέτοια πράγματα αν θέλεις ψήφους. έχει μεγάλη δεξαμενη ουρακοτάγκων και λίπος ακόμη το δημόσιο για να τους κάνεις πελάτες. αν δεν πετάξεις μπανάνες...

Περισσότερα | Σχολιάστε

στην εξαθλίωση στην απομόνωση και στην δραχμή. υπάρχει κανένα καθεστώς που να θέλει την χώρα του και τους πολίτες να μην είναι εξαθλιωμένοι. ειδατε ποτέ κανεναν κουμμουνιστη γιαλατζί ή μη να διαμαρτύρεται για τις χώρες και τους εξαθλιωμένους λαούς που έχουν ολοκληρωτικά καθεστώτα;

η συμφωνία - διασπαση δραχμαζάνη τσίπρα έγινε με έναν σκοπό την εξαθλίωση των πολιτών και στην συνέχεια την πορεία για την απομόνωση και δραχμή. γιατί το έκαναν το 15; γιατί απλά η εξαθλίωση θα γινόταν απότμα και την φυλακή θα είχαν σίγουρη. το θα παρακαλάνε να μας δανείσουν είναι θα παραρακαλάμε για εσωτερικό χρήμα και ας μην έχει καμία αξία. φτάνει να είμαστε απομονωμένοι.

στην ελλάδα κανείς δεν θέλει την προκοπή της χώρας και του συμπολίτη. αν την ήθελε ο ελληνάρας δεν θα αφηνε την χώρα να είναι χαβούζα ούτε το κάθε τι που βρωμάει τόσο να επιπλέει... αλλα αυτή είναι η παιδεία του. ο πιος έξυπνος και ανώτερος λαός του κόσμου αποδείχτηκε - απομυθποιήθηκε ο σύγχρονος ελληνάρας να μην έχει παιδεία και iq χαμηλότερο από τον αυστραλοπίθικο!


Περισσότερα | Σχολιάστε

Στην ελληνική κοινωνία η λέξη φιλότιμο υπάρχει αλλα πρακτικα είναι άγνωστην για τον έλληνα. την έννοια την γνωρίζουν μόνοι οι ανάλγητοι δυτικοί που μπορεί να μην ξερουν την λέξη αλλά γνωρίζουν την έννοια.

ο έλληνας δεν είναι φιλότιμος! κάποια πράγματα να τα βάζουμε στην θέση τους. γιατί αν είχε φιλότιμο ακόμη με το φιλότιμο δεν έφτανε ως εδώ ουτε θα ακούγαμε αυτά που ακούμε καθημερινά πόσο μάλλον αυτά που βλεπουμε να γίνονται...

πρεπει το παραμύθι να τελιώνει ...

το μέλλον της ελλάδας δεν είναι φιλελεύθερο ούτε θ αφήσουν τους καποδίστριες να το κάνουν. 1ον οι πολιτικοί απατεώνες 2ον οι συνδικαλιστές τα νόμιμα γκέτα 3ον τα 'παράνομα' γκέτα των κλάδων. ας φέρω ένα παράδειγμα για το τελευταίο γιατί μερικοί φαντάζεστε αγώνες λαικών δίκιο του μεροκαματιάρη κτλ...

όταν κάποιος παρεμαβαίνει με άρθρο σε έναν κλάδο ο πρόεδρος παραμβαίνει και του λέει (και στο πρόσωπο και στο κόμμα στον αρχηγό απ ευθείας τηλεφωνικά και χωρίς κολήματα) ... αν ξαναγράψεις η πεις κάτι τέτοιο δεν θα σε ξαναδούν...

επειδή το παραπάνω είναι αληθινό γεγονός και τα κρύβουμε όλα αυτά καλό είναι να ξέρουμε όλοι στην φιλότιμη ελλάδα οι νόμιμοι γκάστρες έχουν το πρώτο λόγο.

μπορείτε να φαντάζεστε ότι θέλετε τώρα.... για το μέλλον της ελλάδας. μπορείτε να φανταζεστε ότι θέλετε για τον κακό αναλγητο φιλελευθερο δυτικό που θελει να μας αφανήσει από προσώπου γης...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΡΧΟΝΤΑΣ! βέβαια με την πολιτική που ακολουθουν ο κόφτης είναι σιγουρος και χωρίς δεσμευση και χωρίς επιστολές ... αλλά άλλο επίσημα άλλο ΄στα λόγια και στις εικασίες.

το πυροτέχνημα όμως έπιασε και λέτε ότι θέλετε... το πράμα που λέγεται πρψθυπουργός έκανε επανάσταση ενάντια στους κακούς δανειστές. οι ουρακοτάγκοι ψάρωσαν με την μπανάνα που τους πεταξε. και λέτε ότι θελετε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

όσο υπάρχει το λεφτόδεντρο για τους καρανίκες είμαστε όλοι μα όλοι οκ σ αυτή την χώρα. όσο για αύριο έχει ο θεός...

Περισσότερα | Σχολιάστε

δεν νομίζει. όλοι νομίζουν εκτός από την κεβέρνηση που το έχει κάνει κανονικά μαγαζί της. και λιβανιστήρι του προέδρου του 15μελούς... ποιος τι δεν καταλαβαίνει;

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
08/04/2017, 23:11

εδώ δεν κάνουμε απλή αριθμητική.

κάνουμε επανάσταση, πλιάτσικο και εκθέτουμε ότι ψυχολογικό κια παιδικό ή εφηβικό τραυμα ή εμμονή έχει ο καθένας.

αντε να δούμε πότε θα το καταλάβουμε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

δεν υπάρχει ουτε παλιός ουτε νεος συριζα. Ο σύριζα είναι το έγκλημα στην εξουσία από μία ομάδα ανίκανων τρολ. τπτ περισσότερο τπτ λιγότερο. από την αρχή ως τέλος αυτοί είναι.

όπως θα έλεγε η γιαγια μας αλλαξε ο μανολιός... μονο που μανολιός είναι το ίδιο πρόσωπο.

κάποτε είχαμε μόνο ανίκανους τώρα μας βρήκαν και τα υπόλοιπα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

πρέπει να δρομολογηθεί ειδικό δικαστήριο και καποιοι πρέπει να μπουν φυλακή. και μόνο οι κινήσεις και αριθμοί μαζί με την εξαπάτηση τους βαζουν μεσα για πολλά χρόνια. τέτοια απατεωνιά δεν απλά δεν υπάρχει...

Περισσότερα | Σχολιάστε

άλλο ένα μαγειρεμένο πλεόνασμα. στο τέλος από το πολύ πλεόνασμα θα αναρωτιωμαστε για το τι εχουν ερμα και ψοφάνε.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ετσι να διορίσουμε εκεί που δεν χρειάζεται... αρκεί να μαζέψουμε πελατεία. πάμε γερά!

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
27/12/2016, 14:43

η κρατικοδίαιτη χούντα δεν πρόκειται να πέσει. ας το πάρουμε απόφαση. πιθανόν σε 3 γενεες από τωρα δλδ καμια 100χρόνια από τώρα ίσως να έχουν αλλάξει τα πράγματα. όσο σωτήρες, παπατζήδες συντηρούν την μιζέρια σε έναν αμόρφωτο κόσμο που περιμένει από το προσωπικό του συμφέρον και από την πελατοκρατία να σωθεί βλέποντας παντού μόνο εχθρούς δεν πρόκειται να γίνει τπτ.

ο μέσος ελληνάρας και ελληνάρισα ακόμη πιστευει ότι σε κακούς μπαμπούλες που περιμένουν στην γωνία να τον κατασπαράξουν.όι σωτήρες του είναι αυτοί που θα τους διαγράψουν χρέη ή θα του πετάξουν ένα επίδομα και ίσως να τον βολέψουν.

το 70% και βάλε πιστευει η υπάρχουσα πολιτική σκηνή... με κκε χα (μόνο αυτοί πιάνουν από μόνοι τους 10%) συριζα ανελ πασόκ πλεύση δραχμαζάνης, ο χαζοκεντρώος και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της πελατοκρατίας της νδ θα τους σώσει...

1 είναι η χούντα. η χούντα των κρατικοδίαιτων της πελατοκρατίας του ελληνικού σοβιέτ...

σε καμιά 100στή χόνια τα λένε τα εγγόνια μας...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δικαιοσύνη και άμεση παρέμβαση...

Παιδεία...

Επίπεδο κοινωνίας...


Περισσότερα | Σχολιάστε

έτσι και αλλιώς ρε μουζάλα τι χρειάζονται τα κέντρα... αφού οι άνθρωποι λιάζονται λίγες ημέρες... αφήνουν τα λεφτά τους και εξαφανίζονται. ρώτα και την γυναίκα του φαρμακοτρύφτη. κάτι ξέρει παραπάνω...

δώσε τα λεφτά σε κάνενα καρανίκα στήσε και κανένα γραφείο πρωθυπουργου, και ενα δικο σου στο νησί να βολευτουν τα δικά σας παιδια και μερικοί από τους άλλους και όλα θα στρωσουν.. τι μας ζαλίζεις με φανφάρες...


Περισσότερα | Σχολιάστε

επαναλαμβάνομαι αλλά... όταν προκαλείς βλάβη ή κάνεις πλιάτσικο θα πρέπει να επεμβαίνει η δικαιοσύνη.

θα διαφωνήσω ότι θα πάνε μονοψήφια ποσοστά. όσο ο κόφτης είναι ανενεργός όσο δεν πειράζουν την χαβούζα του δημοσίου υπηρεσίες αχρείαστες, κηφήνες και δεν φτιάχνουν τις υπηρεσίες σε μονοψήφιο δεν πέφτουν. πάση θυσία αυτό στον σταθερό στρατό τον θέλουν. και ότι πιάσουν με ρουσφέτια.

και μην ελπίζετε όποτε και ν αφήσουν τις καρέκλες ότι θ αλλάξει τπτ. υπάρχουν οι κρατικοδίαιτοι της δν που περιμένουν να πάρουν σειρά. το 30% των ουρακοτάγκων που περιμένει τις μπανάνες των εκλογών με επιλογές χα, κκε, πασόκ κτλ κτλ. όλοι αυτοί περιμένουν να βολευτουν με τον 1 ή τον άλλο τρόπο.

καιρός να το πάρουμε χαμπάρι... κανείς σ αυτό τον τόπο δεν θέλει να πάνε καλά τα πράγματα. είτε γιατί δεν τον βολευει είτε για κοιτάει μόνο την πάρτη του. η συντριπτικη πλειοψηφία της παιδείας του ελληνάρα είναι όπως η παλιά ατάκα : "ο ολυμπιακός και το αιγάλιω να κερδίζει και όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να κουρευτουν"... κουρευτούν ως σχήμα λόγου....

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
29/12/2016, 10:52

"Είναι απλώς όπλα για τον πολιτικό αγώνα"

με απλά λόγια πουλάνε παπά...

το χειρότερο δε είναι ότι μετά και την απομυθοποίηση και της αριστερας (λέμε τώρα...αριστεράς) ο ελληνάρας επιμένει να θέλει τις κυβερνήσεις κρατικοδίαιτων πελατικών καθεστώτων ή φασιστικών - ολοκληρωτικών. μιλάμε για πολύ πάνω από το 50%...

και δεν υπάρχει αξιοπρέπεια ούτε τσίπα ουτε φιλότιμο... αυτές είναι ελληνικές λέξεις που μόνο οι ξένοι ξέρουν το νόηματους. το μόνο οπου υπάρχει είναι : όποιος προλάβει και γεμίσει την τσέπη του - κάνει την αρπαχτή. ξεκινώντας πάντα από τα ψηλότερα στρώματα της δημοκρατίας και τις εξουσίες της.Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
03/03/2017, 09:34

Συμφωνω με τον προγράψασα... Ζούμε ανάμεσα τους!

Δυστηχώς οι κηνυγοί μινόταυρων μαγισσών κακών του παραμυθιου είναι οι λειοψηφία και συντεταγμένοι με τους πάκηδες...

και μην ξεχνάτε στόχος τους είναι η εξαθλίωση η απομόνωση της χωρας ... οι μαδούροι εκεί το πάνε σιγά σιγά γιατί πολύ απλά δεν μπόρεσαν να το γυρίσουν με διακόπτη το 2015. Σκοπός είναι να το πετύχουν ... Σκοπός τους είναι ν αποδείξουν ότι μπορούν να κάνουν "επανάσταση". Ολα τ άλλα είναι απλά τρίχες και για εσωτερική κατανάλωση.

Εξαιρείται ο πάκης. Απλά είναι ηλίθιος με βούλα!

ας του το μεταβιβάσει κάποιος...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Μην ψαρώνετε όπως θα έλεγε ο λαός. Μ αυτούς όλο και κάποιο λάκο έχει ... από το προσωπικό της στίγμα όπως λέει το άρθρο (πασοκογεννής άλλωστε και θαυμάστρια του μαδούρου) και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Οι μαδούροι δεν αλλάζουν.

Περισσότερα | Σχολιάστε

μα αυτό θέλουμε. αυτό δεν ψηφίσατε όλοι; δεν είναι κάτι καινούργιο. τι μας προβληματίζει τώρα; πάνω από το 35% δλδ το 1/3 δεν θέλει ιδιωτικές επιχειρήσεις. δεν τις θέλει καθόλου!

Περισσότερα | Σχολιάστε

στο εκτοκοσμικό ελλαδιστάν, με πολίτες (οι χομο ελληνάριους) διανόησης είτε προβληματικής είτε επιπέδου κατώτερου του αυστραλοπίθικου τπτ δεν είναι περίεργο.

αντί η δικαιoσύνη να ζητήσει τα ομολογα σώρα και να του κάνει ένα πόθεν και να τον φορολογήσει, επέμβει νομικά η τράπεζα της ελλάδος είτε μέσω αυτής να τα προβηθεύσει τα 600δις ομόλογα που έχει καθόμαστε και ασχολούμαστε με ...

αλλα θα μου πεις πως θα δικαιολογήσει το μεροκάματο και ο απατεώνας και ο δυ ο δικαστικός...

Περισσότερα | Σχολιάστε

το 90 % ειδικού καθεστώτος συνταξιοδότησης, οι 15 συνταξιοδότησης δεν έμαθαν ακόμη ότι η χώρα πτώχευσε;

αλλά θα μου πεις που θα απευθυνθούν στην κάτσα της δικαιοσύνης που ούτε αυτή κατάλαβε πως η χώρα πτώχευσε... και βγάζει φιρμάνια αποφάσεις τα λεφτά πίσω στου κρατικοδίαιτους καθεστώτικους...

απλά συνεχίζουμε να φεύγουμε απο ελλάδα... να δούμε προκοπή και να δούμε πως θα πληρώνονται...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
30/12/2016, 22:58

ολα τα στοιχεία τα δείγματα η πληροφόριση και εκτιμίσεις που υπάρχουν και ότι άλλο θέλετε δείχνουν ότι ακόμη δεν τελειώσαμε. είτε με σύριζα είτε χωρίς σύριζα. λυπάμαι αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμη προς τα κάτω. και εξηγούμαι :

ο ελληνάρας εξακολουθεί να θέλει τον παπά του και το παραμύθι του και την ευκολη λύση. θέλει κάποιος να του διαγράψει τα χρέη, να του χαρίσει τα σπίτια να τον βολέψει ή να μην τον ξεβολέψει τον γνωστό μπάρμπα στην κορόνη. θέλει μιζέρια τεχνιτή ή πραγματική ... μα είναι ολοφάνερο γιατί :

τι λένε τα στοιχεία 10% τα 2 φασιστικά - ολοκληρωτικά κκε και χα. λύτρωση από δραχμαζάνη και ζωή 5%. βόλεμα 20% από τους τρέχοντες. βάλτε τα λοιπά ανταρσύα και άλλα άσχετα τέτοια 2,5%. λεβέντηδες ψεκασμένοι 5%. οι αρχιμάστορες της καταστροφης το πασίκ 5%... δεν είναι τουλάχιστον η μισή νδ κρατικοδίαιτη; να βάλω άλλη 15% ή είναι λίγο... και το κερασάκι στην τούρτα αυτό το 30% που θα πάει; σ όποιον μοιράσει μπανάνες! οι γνωστοι ουρακοτάγκοι των εκλογών... ποσο μαζέψαμε; 60%; 70%; και περιμένετε ν αλλάξει τπτ;

ο κσομος θέλει σώρα...

η ειδησιογραφία χαιδεύει όσο μπορεί...

και τελος η δικαιοσύνη θέλει αυξήσεις! αρα είναι εαξρτώμενη από το κρατικοδίαιτο καθεστώς. τολμάει η δικαιοσύνη να κάτσει στο σκαμνί όλους αυτούς που καταστρέφουν την χώρα;

περιμένετε... ακόμη δεν έχουμε δει τπτ! δραχμαζάνηδες, αλεξηδες σώρες κκεδες χρυσαυγίτες κτλ όλοι στην γωνία περιμένουν. ότι δεν κατάφεραν το 15 θα το πάνε σιγά σιγά ώστε να το πετυχουν... πότε; εδώ είμαστε θα το δούμε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Οι τούρκοι είναι 2 ειδών. Αυτοί που ήρθαν από την τακλαμακαν και είναι μογγόλοι με μικρά σχιστά μάτια και οι λοιποί που είναι από την πιο κοντινή περιοχή με τις γαμψές μυτες.

Δεν έχουν κανένα στοιχείο δυτικό. Δεν μπορούν λόγω της παιδείας τους να κατανοήσουν τπτ από αυτό που λέγται δύση. Με απλά λόγια δεν μπορού να καταλάβουν ούτε πλάτωνα ούτε αριστοτέλη. Αλλωστε από την ιστορία τους το μόνο που έχουν να επιδείξουν είναι παιδομαζόματα σφαγές γενοκτονίες κτλ. μην ξαχνάμε ότι στην ιστορία τους βρίσκονται μεέσα στην πρώτη 10αδα των παγόσμιων σφαγέων και είναι και περήφανοι γι αυτο.

πάνω σ αυτό που ήταν ήρθε και τους έκατσε το ισλαμ το οποιο ήταν στα μέτρα τους. το πράγμα έγινε χειρότερο απ ότι ήταν. αλλωστε δεν το λεω εγώη ιστορία το έχει αποδείξει - τα γεγονότα.

Γενικότερα συμπεριφέρονται σαν τους τσαμπουκάδες της περιοχής και είναι παρίσακτοι. Αλλωστε 500χρόνια κοντά είναι εδώ.

Για ποια ευρώπη μιλάμε; Ποιους θα βάλουμε μέσα; Αυτούς που ζουν ακόμη 500χρόνια πίσω; Θα μου πείτε βάλαν εμάς που ζούμε 100χρόνια πίσω... αλλά άλλο 100 άλλο 500 και με το τι κατηγορίας κοινωνία είναι και τι παιδεία έχουν... Ας κάνουν το κράτος τους και οι αρμένοι να πάρουν την μιση τουρκία ν αρχίσει να τακτοποιείται η περιοχή και συζητάμε μετά με τους οθωμανούς...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Στηρίζουμε τους ιδιώτες παρόχους.

Να καταργηθούν τα φιρμάνια περι αλλεγγεύης για τα νησιά και να πληρώνουν από τα έσοδα του τουρισμού.

Να πληρώσουν και να μπουν φυλακή όλοι όσοι πέρναν τα μύρια για να κάνουν απεργιες παραπ΄μπουμε στον αρχιμαφιόζο με τις ευλογίες του απατεώνα κράτους φωτόπουλα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Αντισυνταγματικό δεν είναι να φορολογούνται οι βουλευτές λιγότερο;

Συνταγματικό δεν είναι να είναι όλοι οι πολίτες ίσοι; Εκτός αν οι ψηφοφόροι του δημοσίου εξαιρούνται. Λεμε για κάποια πολλά 'προνόμια'... τώρα.

Συνταξιούχος 37 χρονια παίρνει πιο πολλά λεφτά απ ότι να δούλευε.

Συνταξιούχος παίρνει εφάπαξ αυτά που δεν πλήρωσε ποτέ,

Συνταξιούχοι παίρνουν σύνταξη 2 3 4 φορές πάνω από τα εγγονια τους.

Να σου βγάλω εγω ισότητες και συνταγματικότητες...

δεν πειράζει θα συνηθίσουν όλοι πως είναι να είναι όλοι ίσοι μεταξύ τους...

Περισσότερα | Σχολιάστε

έτσι είναι... αμα εχεις 10χιλ παπάδες διορισμένους τα αφορολήγτα τους τα οποία είναι πολλά... και 3χιλ διατρούς και ν αγοράζεις γάζες από το περίπτερο (το λιγότερο βέβαια είναι αυτό)... ε το λες πλεόνασμα ηθικής και αξιοπρέπεια γιατί όχι και αγιοσύνη...

παπατζήδες και κουμμουνιστές έγιναν 1 ... πάμε γερά...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
30/05/2017, 09:15

κα. Χούλη εγώ θα σταθώ στο : Καμία κρίση δεν μπορεί να δικαιολογήσει τον κοινωνικό κανιβαλισμό

κι όμως.. μπορεί. μην ξαχνάτε ότι πολύ πάνω από τον μισό πληθυσμό της χώρας έχει μαγαλώσει και έχει χιλιοτραγουδήσει το πολύ 'ωραίο' τραγουδάκι από τις πρώτες μέρες της παιδείας του:

ηταν ενα μικρό μικρό καράβι... και τελειώνει... να δούμε ποιος θα φαγωγεί. και 'κλήρος' πεφτει στον γεναίο...

Περισσότερα | Σχολιάστε

θέλω να ξέρω ποιοι είνα ιαυτοί που ψήφισαν αυτό το ούζο... και όχι μόνο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

έχουμε και μεις βαρυ πυροβολικό εφεδρία... αν δεν μας βγει με γιδοβασίλη έχουμε δραχμαζάνη, δραχμαβίτσα. τι να μας πουν από την ευρώπη για διάσωση. δεν θέλουμε διάσωση. τι δεν καταλαβαίνει η ευρωπη;

Περισσότερα | Σχολιάστε

δεν βαρεθηκαν. ο ελληνάρας θελει τον παπα του, τον μπάρμπα του στην κορονη, και την μιζέρια του πραγματική η εικονική και τον ψευτοτσαμπυκά του. πολύ πιο πάνω από το 50% είναι ενταγμένο δημοσκοπικά σ αυτό που γουστάρει πραγματικά.

αν είχε βαρεθεί ή ήταν μορφωμένος ο ελληναρας αυστραλοπίθηκος όλοι αυτοί οι πολιτικοί απατεώνες δεν θα υπήρχαν...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Για τόλμα να γράψεις ένα άρθρο ότι 9χιλ παπάδες πληρώνεις και 3χιλ γιατρούς...

Που να τολμήσεις να πεις ότι θα διαχωρήσεις εκκλησία-κράτος. Την επομένη στην λαιμητόμο!

Το άρθρο εξαιρετικό. Να βάλω 100χρόνια; ίσως καταφέρουμε τουλάχιστον μέχρι τότε να γίνουμε τριτοκοσμικοί!

Νομίζω καταλαβαινόμαστε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Οπως ακριβώς το λέει ο ΚΙΚΕΡΩΝ. 20% είναι βάση του. όσοι περιμένετε 3% απλά ξαχάστε το και αφήστε καταμέρος τα όνειρα θερινής νυχτός. και μάλιστα 20% μόνο με ανοδικές τάσεις. το λέμε το ξαναλέμε και θα το ξαναλέμε μέχρι να το εμπεδώσουν όλοι.

και για το κάνουμε σαφες: αν δεν αρχίσουν να γίνουν δουλειές πραγματικές τα οποια άλλα κόμματα και το πάμε έτσι θα χρειαστεούν τουλάχιστον δύο γενεές χονδρικά 100χρόνια ν αρχίζει ν αλλάζει κάτι. και όυτό όχι γιατί θα το κάνουμε εμείς αλλά γιατί θα το απαιτουν οι παγκόσμις αλλαγές.

μετά από 400χρόνια κρατικοδιαιτισμού (από αρχής γενέσεως αυτού του κράτους) με όλη την γαρνιτούρα σοσιαλισμός, κουμμουνισμός κτλ κτλ έχουμε αλλά 200χρόνια ...

και μετά από 400χρόνια οθωμανισμού και 400κρατικοδιαιτισμού... θα ήθελα να είμαι από μια μεριά να δω πολυ το αποτέλεσμα....

Περισσότερα | Σχολιάστε

πάει καταστράφηκε το καημένο... ειδικά όλα τα δημόσια προς όφελος της κοινωνίας λειτουργουν... αυτης της μικρής κοινωνίας της οικογενειοκρατίας των συνδικαλιστών οποιος προλάβει δλδ ή καλός πελάτης κάθε φορά,,,

τώρα παίρνουν θέσεις οι καρανίκες...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
29/12/2016, 09:45

ο άνθρωπος είναι ούζο μόνο μπου τον βλέπεις. Αμα ανοίξει και το στόμα και μιλάει... πολιτική αριστερού τσιπουράδικου o παππούς. σκέτο καφενείο...

Περισσότερα | Σχολιάστε

τσάκο η μπανανία κάνει μαθήματα στην ευρώπη; μόνο που τσακαλάκο η χαλαρή μπανανία χρεοκόπησε... και εκεί που έχει πάει σπουδάσεις έχεις ζήζει τσακαλάκο φαντάζομαι δεν ήταν μπανανίές. ήρθαμε εδω την είδαμε χαλαροί κουμμουνιστές;

κάποιος να του το μεταβιβάσει αυτό....

Περισσότερα | Σχολιάστε

μα αφού έχουμε κάτι δις πλεόνασμα...

δίνουμε και αυξήσεις, κάνουμε προσλήψεις

Περισσότερα | Σχολιάστε

Προσοχή των ΝΕΩΝ συντάξεων. απώλεια 2 3 για τους παλιούς; Αυτούς που εβγαλε το πασόκ τα πρώτα χρόνια της κρίσης και οι συντάξεις οι παχουλές από 2 3 ταμεία που έχουν βγει δεν πειράζονται. δλδ κάτι 2χίλιαρα 3χίλιαρα κάποιων δεν θα πειραχτούν. φταντάζομαι με 25 χρόνια εργασίας κτλ.

Δλδ συνταξιουχος με 3χιλ να πουμε 3χ12 = 36 θα λαμβάνει 28χιλιαδες ευρ'ω τον χρόνο. ποιον δουλευετε ρε; και μην μου επιτε ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι;

Συντιχιούχος με 2χιλ = 24 ...θα παίρνει 19χιλ...

για ρωτήστε έναν νέο στην δουλεια σε πόσα χρόνια θα βγάλει αυτά τα χρήματα me 400 - 500;

δουλευόμαστε κανονικότατα! κόψτε πρώτα τα πάνω των 800 - 1000 καντε την αναλογική πχ με μία παράμετρο με τα χρόνια και την ηλικία και συζητάμε μετά. με 3εκ συνταξιούχους και 3,5εκ εργατικό δυναμικό πραγματικό όπου το 20% δουλευει 8ωρο κανονικά και πόσοι από αυτούς πληρώνται στην ώρα τους τι σύστημα να κάνεις και δεν θα είναι καταδικασμένο. να μην πούμε και τι εφπαξ έχουν πάρει αυτοί που έχουν φύγει τα οποία ποτε δεν πλήρωσαν αλλα ήταν ρεμούλα από τον δημόσιο κορβανα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Αλλο ένα πτώμα που πουλάει παπάδες... Εχουμε και εδώ στο ελλαδιστάν τέτοιους πουλάνε άλλου είδους παπάδες. Αλλά τι να πεις κάθε αποτυχημένος ανίκανος στα γεράματα βγάζει ποθημένα... γεράματα τι να πεις...

πέθανε ρε!

Περισσότερα | Σχολιάστε

φαντάζομαι ότι όλοι αυτοί έξω είναι χαρούμενοι ευτυχισμένοι επαγγελματίες και καριερίστες και προφανώς κλαρίνα εκεί που σπουδάζουν δουλευουν ... μόλις φτάνουν εδώ με οποιαδήποτε ιδιότητα, όπως έχω αναφέρει φταίει το υπέδαφος, τους μεταλλάσει σε κουμμουνιστες... γιατί άραγε;

το χειρότερο δε είναι ότι ο πιο έξυπνος πανέξυπνος λαός του κόσμου, ο εφυέστατος ελληνάρας, ο πιο ξερόλας πολίτης τους πιστευει! και τους θέλει όλους τους παραπάνω σε μορφές καθεστωτικών κρατικοδίτων πελατικών εξουσιών.

πιθανολογώ ότι τόσοι πολλοί έξυπνοι πολίτες με τέτοιους φωστήρες διάνοιες πολιτικούς για να μην μας βγαίνει μάλλον κάποιο κακό μάτι φταίει.

ξεμάτιαγμα θέλει όλη χώρα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ειναι τα ρούχα - dress code της υποτειθέμενης αριστεράς - το fashion look της δουλειάς. πως το 80 επί παπανδρέου φορούσαν το ζιβάγκο. ε τώρα έχουν το πουκάμισο χωρίς γραβάτα. δεν θα μάθετε τώρα οι νεοφιλελέδες στην αριστερά και dress code... αν είναι δυνατόν.

θυμηθείτε πως τους κοιτούσαν οι κινέζοι όταν κατέβηκαν από το αεροπλάνο οι φτωχοί συγγενείς από το κοσκοχώρι.... η φοτο τα έλεγε όλα. γυφταριο κανονικότατο...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ο αλέξης δλδ τι είναι; καραμπούλης του κέρατα σε απλά ελληνικά. Επειδή έκανε 5 διαδηλώσεις στον κλιντον έγινε το αλάνι ο επαναστάτης; με τα λεφτά την χούντας δεν μεγάλωσε; παιδί κομματικού σωλήνα έιναι... λες και δεν του βλέπαμε πως μεγάλωσαν όλοι αυτοί οι δήθεν επαναστάτες και κυριολεκτικά μπουληδες της 10ετίας μας... ξέρουμε και πως παίρνανε και πτυχία τα κομματόσκυλα. τους βλέπαμε στον διάδρομο όλη την μέρα.

πόσο πιο ηλίθιος μπορεί να γίνει αυτός ο ανθρωπος...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
21/12/2016, 15:07

τωρα πέρασε στην πολιτική εφηβεία το πράμα που θέλει να λέγεται και πρωθυπουργός και κατάλαβε πωε τ αυγά δεν τ αλωνίζουν προσπαθεί να διορθώσει την πολιτική του σταδιοδρομία... νομίζω πως τέλειωσε πριν καν αρχίσει από το 1η φορά αρστερα και διάφορα τέτοια χαζα. τώρα απλά προσπαθεί να την διορθώσει΄γι αυτό και θα επιμείνει σαν παιδάκι αδικημένο μέχρ τέλος. για να σώσει ότι σώζεται. το μόνο ευχάριστο είναι πως έστω και αργά να φύγει δεν θα τον ξαναδούμε. ελπίζω να έχει μείνει λίγη τσιπα τότε - θα έχει ενιλικιωθεί - και να πάει σπίτι του μια και καλή.

βέβαια στην πραγματική ιστορία θα περάσει ως ο πιο ασχετος και ψυχικά όχι μονο διανοητικά ανάπηρος πολιτικός - πρωθυπουργός διαχρονικά... αυτός αντιπροσωπεύει μια γενεια κάποιων άσχετων καλοπερασάκδων που βαπτιστηκαν αριστεροί έτσι για να νομίζουν ότι κάνουν κάτι...

η θαυμάστρις βέβαια του ρουβα είχαν περισσότερο μυαλό από αυτούς τους αριστερούς θαυμαστες του τσε ...


Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
01/12/2016, 09:26

όσοι δεν το έχουν καταλάβει... αυτοί πρώτα θα καταστρέψουν την χ'ωρα και μετά θα τους φύγουμε αν δεν φύγουμε πρώτα εμείς. αν δεν πετύχουν το όνειρο του φτωχού λαού και και την συγκέντρωση του πλούτου στην ολιγαρχία τους δεν θα ησυχάσουν.

τι δεν καταλαβαίνετε;

Περισσότερα | Σχολιάστε

οι ελάχιστοι που αντέχετε και κρατάτε θερμοπύλες μένετε.

οι υπόλοιποι φεύγετε. προκοπή δεν έχει ο τόπος αυτός.

μένετε οι φεύγετε προετοιμάστε τα παιδιά σας να φύγουν και να μην ξαναέρθουν στην χαβούζα...

Περισσότερα | Σχολιάστε

να υποθέσουμε δλδ ότι το κκε και λοιποί αριστεροί θα διαδηλώνουν κατά των ιμπεριαλιστών κινέζων; ή οι κινέζοι είναι φίλοι μας και μεις οι φτωχοί συγγενείς από το κοσκοχώρι;

Περισσότερα | Σχολιάστε

δεν χανει τπτ. μόνο κερδίζει. κέρδισε χρόνο και θα έχει και άλλο 1 χρόνο να κερδίσει και ψηφοφόρους. τουλάχιστον έχει λαμβάνειν άλλο ένα 5% από τους προεκλογικούς ουρακοταγκους. και 15% που έχει ανετότατα σήμερα. ενα 5% είναι στον δραχμαζάνη και στην τρελλή.

όνειρα θερινής νυκτός τα περί καταποντισμού σύριζα... μ αυτό το πλευρό να κοιμάστε όλοι.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ωραία δημοσιογραφία κάνετε.... "φέρετε"... για βγάλτε το video να δουμε!

ποιος φέρετε.. ποιος παραφέρετε... και ποιος λέει ψέματα.

ΟΛΟ ΤΟ VIDEO!

λάσπη, εντυπώσεις, τρολιές, ψέμα και όλα αυτά είναι πολιτική και δημοσιογραφία κτλ απλά κατάντια! αυτό που γουστάρει ο έλληνας.

Περισσότερα | Σχολιάστε

γατάκια! όχι που θα βάζατε τον ημίθεο συνδικαλιστη φωτόπουλα φυλακή! ο φωτόπουλας είναι 1 δεή μόνος του... να τολμάτε κλείστε τον εισόβεια! τα χρήματα έχουν φάει οι φωτόπουλοι αν βγουν στην φόρα θέλουμε 1 ποδοσφαιρικό γήπεδο μόνο για την δεη. φυλακές δεκο παράρετημα δεή!

όχι που θέλετε να βάλετε τον προστάτη του λαού , τον defender of the crowd , τον υπερασπιτή του λαού με τον διακόπτη στο χέρι , τον ημίθεο συνδικαλιστή, τον ανθρωπο που στην λέξη σοσιαλισμός έχει την φωτογραφία του, τον φωτόπουλα φυλακή.... ΓΑΤΑΚΙΑ!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Εται να μην ασχολούμαστε με την εκκλησία. Ας μιλάμε για τα έργα και τις ημέρες της εκκλησίας.

Αφού προσλάβαμε τους νέους παπάδες μέσα στην κρίση και έχουμε 9χιλ παπάδες και 3χιλ γιατρούς στο δημόσιο...

να δω πως θα μας σώσουν οι 9χιλ παπάδες. βγάζοντας δίσκο;

Περισσότερα | Σχολιάστε

δεν υπάρχει νέοι γέροι... τα πάντα έχουν καταρεύσει στην μπανανία. έχουν μείνει 2 κατηγορίες.

όσοι ελάχιστοι δουλευουν αξιοπρεπώς και έχει καλώς ας μην τους λάβουμε όμως υπ όψιν.

οι υπόλοιποι ζουν με την ελπίδα ρουσφετιού... λίγο βόλεμα από εδώ λίγο από εκεί και οι κλασσικοί κρατικοδίαιτοι καθεστωτικοί που δεν πέφτουν με τπτ. αυτοι με τις ευλογίες της μεγάλης μάζας των ηλιθίων που περιμένουν να τους σώσουν και βολεμένων μιλάμε για το 50%

κοινώς έχουν μείνει καθάρα αυτοί που πουλάνε τον παπά και αυτοί που τον αγοράζουν.

Ποιοι νέοι ποιες επενδύσεις τι συζητάμε συνέχεια... περιμένετε 2 3 γενιές ακόμη κοντά μια 100ετία να φύγει η σαπίλα κι η μπόχα και ίσως δουν τα εγγόνια μας λίγο από αυτό που λέγεται δυτικός κόσμος, πολιτισμός κτλ.

μέχρι τότε μιζέρια, οι κακοί ξένοι λαική αντεπίθεση και ένα κάρο τέτοια κουραφέξαλα.


Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
26/05/2017, 09:30

ο βοθροπολάκης δεν ο μέσος συριζαίος ή αρστερός. αντιπροσωπευει τον μέσο αμορφωτο τσαμπουκά ελληνάρα που φωνάζει έχει δεν έχει δίκιο, αυτός που θα τους απαφτώσει όλους αλλα στην πραγματικότητα είναι κότα και πάει λέγοντας...

μπορεί να μην είναι απατεώνας αλλά δεν ξέρει πως να κάνει το σωστό ούτε νομικά, ούτε με πιον τρόπο. αν τα βάλει δλδ κανείς με την σειρά ότι είναι ανεγκέφαλος, αμόρφωτος, αξεστος, απαράδεκτος ας πάμε και στο β... βλήμα... καταλαβαίνει κανείς έναν άνθρωπος που έχει όλα α και τα κακα από όλη την αλφάβητο δεν το θέλεικανείς ουτς για θείο, ουτε για μπαμπα ουτε για συμπεθερο ούτε για συνεργάτη ούτε για οτιδήποτε.

φαίνεται άλλωστε οτι μόνο στην αριστερά του απόλυτου τπτ μπορεσε να επιβιώσει ή τπ σε κανένα δημόσιο. με λίγα λόγια ο βοθροπολάκης είναι το ένα μέρος του βόθρου του δημόσιου βίου και ειδικότερα του δημοσίου λειτουργού στην ελλάδα.

και δεν είναι φαινόμενο. το ίδιο είναι και φωτόπουλοι και πολλοί άλλοι. απλά ο καθένας ανάλογα με τα συμφέροντα του πουλάει. ο βοθροπολάκης απλά έτυχε να είναι ο πιο ανεγκέφαλος αφθόρμητος αγωνιστής... γςενικότερα ο βοθροπολάκης είναι είναι πραγματική εικόνα ενός μεγάλου πληθυσμού στην ελλάδα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Και σωστά τα λες. Εκεί που ανήκει. Μετά να παίρεις σειρά και c. Για τα 100δις που φέσωσες και το 2-3 ετών πισογύρισμα κτλ. Αν ακόμη δεν φτάσε εκεί που σταματήσαμε. Μαζί με τον βαρουφάκη και λοιπούς...

ας το το μεταβιβάσει κάποιος...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
έκανε σχόλιο στο θέμα Anorexia democratica
13/06/2017, 09:44

Δεν υπάρχει λόγος να πάμε ούτε στην γαλλία ούτε στην αμερικη... γιατί εδώ ποιοι κυβερνάνε ή διαμορφώνουν αποτελέσματα τόσα χρόνια;

Και αφου έχουμε κάνει λοιπόν εν έτη 2017 αυτή την διαπίστωση να πάμε στα επόμενα λογικά ερωτήματα...

πως διασφαλίζεται ότι ο ψηφοφόρος είναι σε θέση ή έχει τις γνώσεις επίπεδο τη μόρφωση και γιατί ότι το επιστημονικό υπόβαθρο να ψηφίζει κυβενήσεις που κρύβονται από πίσω πχ οικονομικά μέτρα, ανάπτυξη κτλ;

πως είναι δυνατόν η πλειοψηφία να ξέρει το καλό της όταν είναι εντελώς αμόρφωτη;

τι γίνεται στην περίπτωση που πολιτικό εξαπατά του πολίτες σε ποσοστό 100% και δεν τους λέει την αλήθεια; καρά επίκαιρο θα έλεγα....

και πάει λέγοντας...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Αναμφίβολα πρόκαιται περί ηλιθιου. Αυτό το έχουμε εμπεδώσει αν και το ξέραμε πριν ακόμη γίνει (λέμε τώρα) πρωθυπουργός.

Αλλά στείλτον να κάνει 1 χρόνο γιαπί, 1 χρόνο φορτοεκφορτώσεις στην λαχαναγορά και κανένα χρόνο στις κατεδαφίσεις και μετά θα σου πω εγώ Hasta la victoria... ο άνθρωπος που δεν ξέρει τι θα πει δουλευω αγοράζω πουλάω θα μας πει και για απάνθρωπους νόμους της αγοράς... απο το χαρτχιλίκι του χουντικού μπαμπά του κρατικοδίαιτος εισοδηματίας.


Περισσότερα | Σχολιάστε

πρόκειται κανονικά περί άσχετου, ηλιθίου και μπούλη! 1ον γιατί του φταίνε πάλι οι άλλοι! 2ον η ανακαμψη δεν έρχεται με το που πατάς το κουμπί και βγαίνει η χοντρη. 3ον η ανάκαμψη δεν είναι έτσι όπως την φαντάζεται αλά μαδουροβενεζουέλα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

οποιοσδήποτε λογικός ανθρωπος μετά απ όσα έχουμε δει ακούσει κάποιοι τα έχουν ζήσει από κοντά θα αισθανόταν τουλάχιστον ηλίθιος, ρομπα κτλ.

ο παππάς αισθάνεται περήφανος και δικαιωμένος.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ποτέ! οι συνεπείς πάνε βουλγαρία. εδώ θα είναι αποροί. μάλιστα συμβούλεψα επιχειρματία συνεπέστατο να κάνει τα χαρτιά του εδώ αν μπορεί να πάρει και κανένα επίδομα άπορου, κάρτα για κοινωνικό σουπερ μάρκετ και ότι μπορεί, αν μπορεί. ντροπή δεν είναι... άλλωστε το να ξεζουμίζεις το κράτος με όποιο τρόπο μπορείς ποτέ δεν ήταν ντροπή στην ελλάδα από όποια μεριά και να δεις.

αλλωστε τόσοι ρωσσοελληνοπόντιοι ζουν τόσα χρόνια με επιδόματα (χωρίς τα εξτρα μαύρα) από το κράτος επιδομάτων μάλιστα πιάνουν και εισόδημα μεγαλύτερο από το ελάχιστο του βασικού των νέων.


Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
20/12/2016, 09:13

Κοιμούνται μια χαρά. Γιατί πέφτει το 10ρικάκι , φυσικά φταίνε οι άλλοι για το ότι κακό συμβαίνει και φυσικά δεν πρόκειται ωα λογοδοτήσουν για τπτ.

είπε κανείς τπτ;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Για να μην μπερδευομαστε η μεσαία τάξη είναι τα εισοδήματα με τριψήφιο τουλάχιστον αριθμό.

ακόμη και τα γκέτα των μηχανικών και με τα απούλητα τα παράνομα και τα ότι ναναι χτισίματα που τα έφτιαχνε γαργάρα το δημόσιο οι πολυοδομίες και όλα αυτά τα γνωστά. όταν έπιναν στην υγεια των άλλων τώρα να μην κλαίνε γιατί 'βρέθηκαν' με τους άλλους.

σαφώς και ο ενφια είναι ένα περιτό εισπρακτικό μέτρο. μία ερώτηση μόνο θα κάνω : δλδ μόνο ο ενφια είναι εισπρακτικό μέτρο. αλλά τόσα μέτρα εισπρακτικά γιατι δεν μιλάει κανείς. και δεν έχει σημασία το υψος αλλά μέτρο σαν ουσία. ας πάρουμε παράδειγμα της δεή το υπερ αλληλεγγυης...αυτό δλδ δεν σας πείραξε; η μην μου πείτε ότι πάει στα νησιά για ρεύμα όταν τα νησιά από τον τουρισμό όχι απλά υπερ καλύπτουν πλέον το ποσό χρηματοδοτησης τους για ρεύμα.

κάντε μια λίστα όλων αυτών που τρώνε από τον εθνικό κορβανά και τα λέμε μετά για τον ενφια... η διαφορά με τον ένφια είναι ότι ήρθε σε 'κακιά' στιγμή φουσκωμένος και όχι καλυπτόμενος (ήταν δύσκολο άλλωστε).

όταν είχατε 4 αυτοκίνητα (μπορεί και παραπάνω χωρίς να βάλουμε μηχανάκια με τα 2 ελαφως πολυτελείας) για 4 άτομα σε κάθε οικογενεια τα τέλη και η βενζίνη που κατάπιναν δεν σαν πείραζαν;

δεν μόνο ο ενφια που σαφώς καταστρέφει! όλο το οικονομικό σύστημα των γκέτων πολιτκών μηχανικών φαρμακοτρυφτών δεκο κτλ κτλ είναι ένας ενφιάλτης στην μπανανία!

αλλά όπως έχει αναρτηθεί : ψηφίζαμε με το να κονομάω εγώ και οι υπόλοιποι αντε γεια. τώρα που κονομάνε κάποιοι άλλοι αρχισαν τα κλάματα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

εξαιρετικό το άρθρο. και απ όλη αυτή την ιστορία με τα σκουπίδiα 2 σημεία θα μείνουν στον μίζερο ελληνάρα! ότι όπως το είπε ο σκουρλέτης ότι δεν θα παραδωθούν στα ιδιωτικά συμφέροντα τα σκουπίδια (και μόνο μου βρήκε τον κακό και τον απέτρεψε κέρδισε) και τυπισα στην θεσσαλονίκη. τα σκουπίδια θα τα μαζεύουμε εμείς είναι δικιας δουλειά και όποτε θέλουμε θα τα μαζεύουμε. ο τελευταίος τσαμπουκάς πέρασε...

ακόμη με τους ιδιώτες ασχολείστε; μας τελείωσαν αυτοί... εδώ και πολύ καιρό! για την ακρίβεια τους τελείωσε το ελληνικό σοβιέτ από την πρώτη μέρα της κρίσης - καστελόριζου. είδατε να πέφτουν πολλά 'δάκρυα' όλο αυτό τον καιρό;

και να συμπληρώσω και κάτι άλλο: ποιοι ιδιώτες; αυτό το παραμύθι που λέγανε ραχοκοκαλια της ελληνικής οικονομίας; άλλο ένα γνωστό παραμύθι των βαριών βιομηχανιών που έχει η ελλάδα; το 4% του αεπ;... είπε κανεις τπτ;

Περισσότερα | Σχολιάστε

πρόκειται τελικά περι ηλιθίων με διδακτορικό! και άλλο τόσο ηλίθιοι αυτοί που τους ψηφίζουν!

τι να πουλήσεις ρε μπάρμπα! αυτά που δεν παράρουμε; και όσα παράγουμε δεν φτάνουν ούτε για μας; ή θα αγοραζαν σε ευρώ ενω δίπλα έχουν πιο φτηνές παραγωγές. αν θέλει να πουλήσει η ελλάδα μπορεί να πουλήσει σε δυνατές αγορά αγορές ακόμη και αν μας κάνουν χάρη. στην βενεζουέλλα μόνο πα(π)πά μπορείς να πουλήσεις...

τελικά όλη η ελίτε των γκουρού της ηλιθιότητας στον σύριζα μαζευτηκε!


Περισσότερα | Σχολιάστε

έχουν μαζευτεί πολλοί εθνικοί πολιτικοί απατεώνες οι οποίοι επιμένουν και επενδύουν στην καταστροφή της χώρας για να κάνουν το καπρίτσιο τους. κανείς τους δεν πιστευει ότι μετά από μία τέτοια κίνηση ότι όλα θα πάνε καλά και όλοι θα περνάνε καλά. όλοι γνωρίζουν ότι θα φτωχοποιηθούν άπαντες (εκτός από τους αφελείς που τους πιστeυουν).

Απλα προτιμούν να είναι φασιστικό στρατιωτικό προτεκτοράτο παρά οικονομικό προστατευόμενο προτεκτοράτο. Φυσικά όλα γίνονται για το χρήμα και την κουτάλα και το καπρίτσιο. Δεν διαφερει ο δραχμαζάνης από τους άλλους σε τπτ. Και το πιο απλό μπορεί να δει κανείς είναι ότι ο εν λόγω πολιτικός απατεώνας τις προηγούμενες δεκαετίες δεν ήταν τόσο ενεργητικός και μάλιστα άφαντος.

Ξαφνικά ξεσπάθωσε όπως ο λύκος που στην αναπουμπούλα χαίρεται. Για πεστε μας 'κυριε' δραχμαζάνη που ήσασταν (και φυσικά και οι φίλοι σας) στην 'πολύ επ έξω' το πόθεν έσχες σας απο που και πως το αποκτήσατε. από κανένα στρατιωτικό κουμμουνιστικό καθεστώς που θέλετε να μας επιβάλετε; ή είσασταν τόσο εργατικός;

ας του το μεταβιβάσει κάποιος παρακαλώ...

Περισσότερα | Σχολιάστε

προσωπικά και γω αν έπαιρνα τριψηφια νούμερα σε μαύρη σακούλα θα με θεωρούσαν 1ον οι άλλοι σοβαρό και 2ον δεν θα είχα κανένα λόγο να είμαι κακός με κανέναν 3ον θα με θεωρούσαν όλοι φίλο και έξυπνο

γεια σου σύμβουλα καρανίκα! πιάσε ενα κοκταίλ στην υγειά του πτωχού λαού...

Περισσότερα | Σχολιάστε

και τα 2. πρώτα λίγο μπάχαλο περι γκρεξιτ και μετά 4ο μνημόνιο. δεν ξέρω αν προκείψει καινούργιο φασούλι - καραμέλα και πως θα το λένε για να μασάμε το σίγουρο είναι ότι κανείς μα κανείς δεν θέλει να δει προκοπή ο τόπος αυτός. είτε ο καθένας κοιτάει την τσέπη του και μόνο, είτε γιατί κάνει καπρίτσιο είτε γιατί είναι αμαθής και άσχετος και όταν του τάζουν μπανανες κάνει το ουρακοτάγκο.

το σίγουρο είναι ότι κναείς με τον τρόπο του δεν θέλει προκοπή για τον τόπο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

DIMKOUZ ότι νάναι... απλά έπρεπε να γράψεια κάτι και συ... αλλά θα σου απαντήσω..

εδώ δεν δικάζουμε κανένα προφανώς εκθέτουμε απόψεις. όπως απόψεις έκφραζε και ο θανών απόψεις έκραζε και ο δολοφόνος. ο δολοφόνος θα μπει φυλακή και θα έχουμε την απώλεια ενός νέου ανθρώπου. ας ελπίσουμε οι ηλίθιοι των ακραίων παρατάξεων κάποια στιγμή να βγουν εκτός πολιτικής δια νόμου και συντάγματος και ν ασχοληθοιύμε με σοβαρότερα θέματα από το θα σκοτώσω τον γείτονα ή την κατσίκα του επειδή είνια πχ ολύμπιακός ή αριστερός...

έλεος επιτέλους σ αυτή την χώρα με την παιδεία και τον φανατισμό. δείχνει απλά πόσο αμόρφωτοι είμαστε. αυτό είναι το τελικό point που κάνω... όσο για τους στίχους του φύσα μου είναι παντελώς αδιάφοροι... ουτε θα στησω κανένα στιχοδικείο. τι άλλο θ ακούσουμε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

καινούργιος πολιτικός απατεώνας... φανταζόμαστε όλοι ότι και αυτός είναι πιο κουμουνιστής από λένιν όπως ο κατρούγκαλος...

1 πράγμα υπάρχει σίγουρα. ότι οι μπαρουφολόγοι στην στο 6οκοσμικό ελλαδιστάν είναι ανεξαντλητη πηγή!

οταν λες τον άλλο ότι θα εφαρμόσεις το πρόγραμμα και δεν το εφαρμόζεις απλά τα νούμερα πέφτουν έξω... αλλά ταλαιπωρείς και όλη την χώρα με τα ψέματα. 1 εισαγγελέας να σας μαζέψει δεν υπάραχει παπαδημητρίου; πρέπει να μπει κανείς φυσλακή να δούμε μετά ποιος φταίει...

μεταβιβάστε αν είναι ευκολο το παραπάνω στον μπαρουφολόγο παπαδημητρίου τον μεγάλο επιστήμονα των οικονομικών...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο τσάκος το τσαλακωμένο πουκάμισο και την κόκκινη τσάντα είναι στο κόσμο του. Καντενάσιο βλέπει, σκάρλετ γιοχανσον ονειρεύται, να κόβει στο μάθημα την βελκουλέσκου φαντάζεται και πολλά άλλα. Οχι έχουν φορολογήσει το σύμπαν και ότι είναι για τα ειδικα δικαστήρια και για φυλακές δεν το βλέπει. Πιο χαζός πεθαίνεις...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
19/09/2016, 16:23

πριν από 10 χρόνια διάβαζα ένα άρθρο. για την υπογεννητικότητα των ιθαγενών και τις γννήσεις αυτών που έρχονται ως αλλοδαποί άσχετα αν μισοβαπτίζονται έλληνες. Γιατί δεν βάζετε και αυτή την παράμετρο να δούμε τι θα μείνει;

και ένα 2ο ερώτημα. Αλήθεια αυτό δεν επιδιώκουμε εδώ και χρόνια; τι μας κάνει ν απορούμε.

προσωπικά εγω προετοιμάζω το παιδί μου να φύγει έξω και να μην ξαναγυρίσει. που θα πάει σε 2 3 γενιές θα λέγεται αμερικάνος γερμανός κτλ. τι να κάνει εδώ; να φωνάζει ή ν ακούει να φωνάζουν εοκ και νάτο το ίδιο συνδικάτο και go back κυρία μέρκελ και σόιμπλε;

έλεος δλδ.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
29/12/2016, 09:43

Δεν είναι απλοί απτεώνες. Είναι πολιτικοί απατεώνες και ψυχικά άρρωστοι. Ειναι για κλείσιμο σε ψυχιατρικές φυλακες. οσο για τον φλαμπ ... τι το συζητάμε... ο άνθρωπος είναι ούζο μόνο μπου τον βλέπεις. Αμα ανοίξει και το στόμα και μιλάει... πολιτική αριστερού τσιπουράδικου παππούς. σκέτο καφενείο...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
16/06/2016, 09:43

θα τα ξαναγραψω...περιληπτικά.

οι αγγλοι κατ αρχήν δεν είναι είναι στην οικονομική ένωση έχουν δικό τους νόμισμα και αυτό μας λέει πολλά νομίζω.

οι αγγλοσάξονες ελέγχουν τον μισό πλανήτη ειτε τσι ειτε αλλιως δεν έχουν ανάγκη την εε.

μόνο οι απατώνες της ασυδοσιακής μπανανίας της ελλάδας θα μοιράσουν το σανό : είδατε δεν έπαθε τπτ η αγγλία που βγήκε από την εε. προφανώς δεν έπαθε τπτ και η εε. πάμε έξω από την ευρώπη...

να σου πάλι ο δραχμαζάνης , ο δραχμαβίτσας και όλοι αυτοί οι απατώνες γνωστοί και άγνωστοι, επώνυμοι και ανώνυμοι συγκρίνοντας αγγλία και ελλάδα θα πουλήσουν το σανό του grexit... και το πιθανότερο ότι οι σανοφάγοι θα το μασήσουν καλά.

πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι... 8 στους 10 πολιτικοί και μη δεν θέλουν την προκοπή στον τόπο αυτο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τωρα "δεν πρέπει να βγούμε από το ευρώ" ... τώρα προσπαθεί να σώσει το τομάρι του. Γιατί αν γίνει στραβή από αυτόν θα ξεκινήσει και και είναι από τους πρότους κατηγορούμενους που θα γίνει καγκελάριος έτσι και γίνει η καταστροφή με την δραχμή.

Ενας εισαγγελέας να τους μαζέψει όλους αυτούς τους απατεώνες δεν υπάρχει; μπαρουφάκηδες, δραχμαζάνηδες, δραχμαβίτσες κτλ κτλ; και 1 να μαζέψει και τον πράμα που λέγεται προθυπουργός και το πάει χαλαρά για δραχμή από την 1η στιγμη.. να του πει ότι την φυλάκα δεν την γλυτώνεις μετά την καταστροφή;

γιατί όλοι αυτοί οι απατεώνες έχουν αλλάξει τώρα παραμύθι... οχι λένε έξω από ευρώ αλλά πολύ από αυτούς και τώρα και πριν πληρώνονται από την εε και με ευρώ. και ο δραχμαζανης που έμεινε για να μας πει... με την δραχμή δέχεται να είναι ο τελευταίος της ουράς των συσιτίων... φαντάζομαι πως όχι. γιατί οι μπάκες λεουτσάκου δεν γεμίζουν με κουπόνια...

Περισσότερα | Σχολιάστε

σιγά φλαμουράκη θα σκίσεις κανένα καλσόν ΡΕ! μην αγωνίζεσαι τοσο ρε δουλευταρα!

όπως είναι η φότο το άρθρο και το σχόλιο να του το μεταβιβάσει κάποιος...

Περισσότερα | Σχολιάστε

κάποιοι πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί σίγουρα.

για τα κάπιταλς.

για την φορο επιδρομή και τα χαράτσια.

για την εξαθλίωση και τα συσσίτια.

για το που φεύγουν οι επιχειρήσεις.

για την μετανάστευση των ελλήνων.

για την παραπλάνηση του πιθίκων.

για την μη πολιτική βούληση ν αλλάξουν τον τόπο και να τον εξαθλιώνουν.

κοστολογημένα είναι όλα και αν όχι μπορούν να κοστολογηθούν. θα πρέπει να μπουν στην στενή για παραπλάνηση και ζημιά του κράτους.


Περισσότερα | Σχολιάστε

λάθος το διαβάζετε όλοι. ο ζύριζα είναι πίσω 10. 3% έχει η ζωή και ο δραχμαζάνης. το το 26% περιμένει τις μπανάνες.

αν βάλεις ότι 15% θέλει ολοκληρωτισμό στο 6ο κοσμικό ελλαδιστάν πες τε μου εσείς ποια είναι η αλλαγη που βλέπετε. ακόμη και οι επόμενοι να έρθουν οι μισοί τουλάχιστον είναι κρατιστές.

με βάση τους αριθμούς πάν από το 50% δεν θέλει ν αλλάξει κάτι. και γι αυτό δεν θ αλλάξει πτ. έμεσα είναι και σύριζα στην εξουσία...

και όπως πόσταρα στο άρθρο μαυρίδη... οι προσλήψεις απλά γίνονται για να φτάσουν στο αρχικό στόχο. απλά να γίνουμε μια βενεζουέλλα... είδατε τι ωραία που ισορροπεί το σύστημα; όλοι φτωχοποιημένοι κατ άλλα περήφανοι και με πλεόνασμα. μα αυτό δεν θέλουν όλοι όσοι βαπτίζονται αριστεροκουμμουνιστές; είδατε εσείς καμιά κοινωνία κουμμουνιστική πλούσια πέρα από τους δικτάτορες της;

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
19/12/2016, 15:26

ας μην του λέγανε του ηλίθιου ότι βγάζεις τωρα το 6ο κοσμικό ελλαδιστάν από το ευρώ και σε βλέπω στην φυλακη εισόβεια... να δεις πως το δόλειο όχι θα παρέμενε όχι...

απλά τώρα το πάει σιγά σιγά... γιατί παραμονεύουν οι άλλοι που δήθεν παρεξηγήθηκαν και έφυγαν; στα μέτρα τους το έχουν όλο το 6ο κοσμικό ελλαδιστάν. φασίστες, ολοκληρωτικοί πάνω από τον 50% είναι. για μετρήστε... χα, κκε, δραχμαζάνης, πλεύση, σύριζα... και ένα 20% ουρακοτάγκοι που μόλις μοιράσουν μπανάνες τους έχουν δικούς τους...

μην ξαχνάτε οι ουρακοτάγκοι σε με 1 νύχτα έγιναν σύριζα... και μαζί με το ψεκασμένο 30φεύγα έπιασαν για πλάκα...

Περισσότερα | Σχολιάστε

νέο αφήγημα! μετά την μεγάλη επιτυχία που τα πόνταρε όλα ο αλαικσεις τώρα ποντάρει στην ανάπτυξη.

η μόνη ανάπτυξη που μπορεί να κάνει είναι να φέρουν εταιρίες από την κίνα να επενδύσουν. εδώ θα βρουν αντιμέτωπους τους συνδικαλισταράδες, το ξεπούλημα, το ίδιο τους το κόμμα κτλ οπότε και αυτό παίζεται...

όλα τ άλλα δεν παίζουν και οι επενδύσεις σε πρωτογεννή παραγωγή είναι για το θεαθήναι όπως πάντα έτσι όπως τα έκαναν. φυσικά το 1 σενάριο αυτό τους βολευει. για τους γνωστούς 'αριστερούς' λόγους.

Περισσότερα | Σχολιάστε

"Θα σε κλείσω φυλακή αρκεί να μην κρυφτείς πίσω από την ασυλία σου, αλητήριε"

Καποτε πρέπει να δουμε πραγματικές φυλακές σ αυτό τον τόπο και πραγματικά ειδικά δικαστήρια.

Περισσότερα | Σχολιάστε

με αφορμή αυτά που είπε ο takis2000...

ο αλαικσεις είναι ο καλοζωισμένος χωρίς ελλείψεις βασικών αναγκών επαναστατης της εφηβείας που δεν πήγε στην δουλεια του μπαμπά να φορέσει γραβατα μετά το λύκείο και να κάνει μαθήματα καπιταλισμού γιατί τον 'μαντρωσαν' από νωρίς ώστε να βγαλουν έναν καθαρόαιμο επαναστατη από τον καθεστωτικό κρατικοδίαιτο σωλήνα με την σφραγίδα και του σφυροδρέπανου αν γίνεται...

γιατί μην μου πείτε ότι δεν βλέπατε τους γιαλατζί 'επαναστάτες' αυτού τους είδους και τι μπαρούφες έλεγαν ακόμη και τότε; νατος τώρα! ... όπως τότε έτσι και τώρα... απλά εκτός τόπου χρόνου και ότι να' ναι... σαν να μην πέρασε μια μέρα!

Περισσότερα | Σχολιάστε

σιγά τα αίματα! θα σκισουν κάνα καλσόν οι πολεμιστές και μετά πως θα πολεμήσουν...

Περισσότερα | Σχολιάστε

απαντηση στην διαπίσρτωση ρεγκλιν είναι ο αρκάς με το :

τι σας κάνει να πιστυετε ότι ότι η χώρα δεν έχει μέλλον; οι μέοδυσες χωρίς εγκέφαλο επιβίωσαν 65εκ χρόνια...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
22/05/2017, 09:16

δεν μου είχε φανεί ότι ξεφεύγει από τα όρια μιας λογικής συμπεριφοράς... : ως γιατρός κάποτε... για γρίπη πήγατε;

είναι θέμα ημερών, ίσως μιας εβδομάδας η χώρα να βγει οριστικά από το τούνελ της κρίσης : ως πολιτικός.

προσωπικά με τέτοια λαφρότητα ούτε σαν γιατρός θα τον εμπιστευόμουν για γρίπη!

Περισσότερα | Σχολιάστε

εντάξει δεν τους λες και απλα γραφικούς...

διανοητικά αναπηρους μπορείς να τους πεις, ηλίθιους με πολιτικοή πατέντα ανετότατα, ανθρωποι που χρειάζονται περίθαλψη σε κέντρο σίγουρα... και μάλιστα το ιδανικότερο θα ήταν : ψυχιατρική κλινική σε φυλακή...

τώρα θα μου πείτε αν αυτοί οι είναι οι νόμιμα εκλεγμένοι του 30φεύγα % και έχουμε 60φεύγα και βάλε% όλοι ενταγμένοι σ αυτό που λέμε αριστερούς σοσιαλιστές κουμμουνιστες χα δλδ όλοι οι καθεστωτικοί και κρατικοδίαιτοι ... το μόνο που καταλαβαίνει κανείς είναι ότι ... απλά ζούμε ανάμεσα τους...


Περισσότερα | Σχολιάστε

εκαί στην βενεζουέλα πρέπει οι περισσότεροι να είναι γίδια τελικά. όπως εδώ. ακόμη δεν ξέρω ποιοι είναι πιο γίδια... εδώ οι πολίτες ή εκεί οι πολίτες;


Περισσότερα | Σχολιάστε

γιατί μόνο ενας τζήμερος τους βγάζει τ απλυτα στην φόρα. γιατί δεν τολμάει κανείς να τους ξεμπροστιάσει στο κοινοβούλιο με τα δικά τους έγρραφα και προκυρύξεις; γιατί κανένας δεν μιλάει γιατί αντιπροσωπεύουν όλοι αυτοί;

ενας εισαγγελέας δεν βγαίνει τέλος πάντως κάποιοι νομικοί τους καθεστωτικούς του κκε και της χα να τους πετάξει έξω;


Περισσότερα | Σχολιάστε

εδω και πάρα πολύ καιρό γνωρίζει ο ανίκανος ότι πρέπει να ρίξει όλο το βάρος στο χρεος για να κάνει επιτυχία. όλα τ΄αλλα απλά είναι πυροτεχνήματα. μόνο που δεν έχει καταλάβει ότι το χρέος όπως το φαντάζονται οι αλίθιοι δεν πρόκειται να γίνει από τους ξένουν. με μπουρδολόγια και σάπια σοβιετικά κακά αντιγραφα και αν΄λικανους τυχοδιώκτες δεν διαπραγματεύται κανείς.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ετσι! οι σκοτεινές απροσωπες καπιταλιστικές και ιμπεριαλιστικές δυνάμεις του φιλελευθερισμού που θέλουν υποδουλωμένους τους λαούς και κυβερνήσεις και θέλουν να ελεγχουν τον κόσμο.

ετσι τσιρώνη! πάρε γερά! εγώ είμαι μαζί σου!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Είναι ο πιο πονηρός όλων. Κάνει την πλάκα του και το έχει βρει χομπι να το παίζει στρατιωτικός πιλότος κτλ. Βρηκε ευκαιρία μέσω ισοβήτη να εκδικηθεί λόγω παλιάς βεντέτας. Οποτε τον καλέσουν σε πάνελ η πρέπει να μιλήσει στην βουλή ξέρει πότε θα τρολάρει φωνάζοντας και ψαρώνει τουλάχιστον ο μισός πληθυσμός. Εχει πάρει ένα υπουργείο εργολαβία στο οποίο το μόνο του άγχος είναι να μπορέσει να μην τα χαλάσει μαζί τους γιατί είναι σταθεροί ψήοι και του εγγυόνται καρέκλα. Από την άλλη κάνει τον υπουργό με τις ασκήσεις στο αιγαίο οι οποίες δεν είναι σχεδιο δικό του αλλά πρέπει να είναι μεσα στα πλαίσια των ενεργειακών της περιοχής για να μην κάνουν καμιά βλακεία τούρκοι. Κια όταν είναι γιορτές εξαφανίζονται με τον κολλητό του σε κανένα καράβι χαλαρα... τρολάρει για την πλάκα του στο twitter... σε γενικές γραμμές ζωάρα! και όλοι είναι γατάκια μπροστά του.

ειδικά αμα την βγάλει καθαρή και δεν βγουν οι συνομηλίες στην φόρα την γλύτωσε πανηγυρικά! εκτός αν αποφασίσουν διαφορετικα οι νονοί! αν και συνηθες είναι να τα βρίσκουν στην μεση μεταξύ τους αφού κάνουν την επίδειξη δύναμης τους... το εχουμε ξαναδεί το έργο...

Περισσότερα | Σχολιάστε

αφού δεν του βγήκε τπτ μέχρι τώρα (νταούλια, γκόου μπακ, χρέος, επανάσταση, μνημόνια με ένα άρθρο κτλ κτλ) επενδύει στις επενδύσεις των άλλων καραγκιόζης! όλα μπας και πείσει πρώτα τον εαυτό του ότι μπορεί να είναι πρωθυπουργός και μπας και κάνει κάτι και δεν το στείλουν δικαστήριο και φυλακές. όπου σταθεί όπου βρεθεί βέβαια κανει και χιούμορ παίρνει και εκείνο το ηλίθιο χαμόγελο ή εκείνο το σοβαρό ύφος λες και καταλαβαίνει τι του λένε!

για σου ρε γκοου μπακ κυρια μέρκελ , γκόου μπακ κύριε σόημπλε! λίγη τσίπα να είχες παγκόσμιο ρεζίλι θα πήγαινες σπίτι σου.

ας του το μεταβιβάσει κάποιος θα με υποχρέωνε...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει να τους μαζέψει αυτούς που χωρίς αποδεικτικά λένε διάφορα; υπάρχει πουθενα ονολογία ότι θα τον έριχνε; αυτοί δεν τον έριξαν με τον πρόεδρο της δημοκρατίας;

ασχετα τι ήταν ο σαμαράς - ο χειρότερος να ήταν - το αποτέλεσμα ήταν πως ένα τσούρμο από ηλίθιους και απατεώνες δραχμολάγνους ήρθε μετά. προφανώς μας σώζουν και αυτοί και εκ των αποτελεσμάτων βλέπουμε ποιοι είναι...

κικέρων τι να κάνουμε αυτοί που βαπτίστηκαν αριστεροί αντιπροσωπεύουν τα πιο αποτυχημάνα συστήματα στον κόσμο. κακοί μπορεί να μην είναι αλλά ηλίθιοι είναι σίγουρα και δεν αμφιβάλει κανείς γι αυτό (εκτός από τους ίδιους).

και οι ηλίθιοι είναι πιο επικύνδυνοι από τους κακούς!

όσο για τον μπαρουφάκη προσπαθεί να καλύψει την παρτη του. αν κάτσει σκαμνί θα είναι από τους πρώτους... συνεπως πρέπει να φταίνε οι άλλοι και αυτο θα πρέπει να είναι το σενάριο...

Περισσότερα | Σχολιάστε

το κλασικό μπουρδολόγιο των τελευταίων ετών για την θράκη. ενεργειακός κόμβος και χαζα. τώρα βέβαια περίμενε κανείς ο πρόεδρος του 15νελούς να πει τπτ άλλο πέρα από την καραμέλα αυτή; όχι αλλά λέμε τώρα...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Μια χαρα θ αντέξουν. Η τσέπη γεμίζει το πλιάτσικο πάει καλά τπτ δεν κουνιέται οι πελάτες βολεύονται... μη σου πω αν καταφέρουν κι άλλα βολέματα πάνε και επόμενη 4ετία...

Περισσότερα | Σχολιάστε

το λες ηθικό πλεονέκτημα, κοινωνικό έργο... μια φορά πάντως δεν το λες να βολέψουμε τα δικά μας παιδιά. οποιος και μόνο να το σκεφτεί αυτό κάνει προπαγάνδα και ειναι φασίστας!


Περισσότερα | Σχολιάστε

τα κουμμουνιστικά καθεστώτα έχουν 100εκ νεκρούς - την πρωτιά στις μαζικές δολοφονίες και μιλάνε για χυδαίο αντικουμουνισμό... τ ακούσαμε και αυτό.

για μεταβιβαστε το αυτό παρακαλώ εκεί στους κουτσούμπακες...

και ας δημοσιευσουν να δούμε το καταστατικό τους... τι ακριβώς λέει.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ιδιωτικές στιγμές με τον αντρα σου μένεις σπίτι η πας σε ένα καφέ η εστιατόριο με λίγο κόσμο...

μανταμίτσα δεν πείθεις! Αλλωστε εμείς όχι εκεί που απευθύνεσαι γιατί δεν σε συμφέρει... δεν χτίσαμε σπίτια από έσπα για για δήθεν ξενώνες. το ελληνικό βλαχομπαρόκ σας πρόδωσε...

ας της το μεταβιβάσει κάποιος. θα με υποχρεώνατε.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
07/11/2016, 16:02

απλό είναι μη ντο κάνουμε δύσκολο ότι δήθεν έκαψε την πολιτική της καριέρα. αυτοι δεν έχουν ουτε ιερό ούτε όσιο όπως το 70% και πλέον των ελλήνων. βρήκε ευκαιρία με τον σύριζα εβγαλε κορώνες πήρε την θέση. 2 τινά. 1. όσο πάει κάνει κομπόδεμα... και 10 μήνες να μείνει 100χιλ είναι βάλε και τα ότι όλα είναι τζαμπα. 2. βάζει και στο βιογραφικό υπουργός για να κάνει καριέρα... άσχετα αν απ όλους αυτούς που περνάνε πρεπει τα πανεπιστημια να τους πάιρνουν τα πτυχία τους γιατί με τόσες σπουδες μόνο κακό κάνουν στην χώρα.

τώρα αν πάει καλά το κόμμα με τα γίδια της χώρας και συνεχίσει να τα παίρνει θα κάτσει αλλιως σιγά μην κάτσει να σκάσει. θα φύγει έξω με το βιογραφικό. και σιγά μην της πουνε ... εσύ δεν είσαι από αυτούς που καταστρέφετε τις οικονομίες της χώρα σας και λέτε μπούρδες; τι θα πει... κάνω λαική αντεπίθεση;

οτι φάμε είναι ... αρπαχτή. μην γελιόμαστε... άλλη μία που στο εξωτερικό είναι κλαρίνο και εδώ κουμμουνίστρια. γιατί άραγε;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το έχω αναφέρει και σ αυτή την στήλη...

ΔΕΝ θα βρείτε πουθενά στην ελλάδα να γίνονται διαδηλώσεις αριστερών κουμουνιστών και σοσιαλιστών εναντίων απολυταρχικών και καθεστωτικών. Οπου χούντα και μιζέρια όταν υπάρχει καθεστώς στην εξουσια το κάνουν γαργάρα... ασχετα από το τι πρεσβεύει ο εκαστοτε αρχηγός (είτε θρησκευτικός είτε πολιτκός είτε στρατιωτικός).

ειδατε ποτε να κάνει η αριστερά διαδήλωση κατά του σαντάμ; των χωρών της βόρειας αφρικής; δεν είναι μόνο πρόσφατο το φαινόμενο "ο μαδούροι είναι φίλοι μας". είδατε εσεις να διαμαρτύρεται κανένας αριστερός έντονα για τον ερντογαν; ισα ισα από εποχής 80 οι φίλοι της ελλάδας ήταν αυτοί οι σύμμαχοι (κατι τελευταια πήγε να διορθωθεί πο αρχίσαμε να κάνουμε φίλους τους ισραλινούς)

οπου μιζερια φτώχια απολιταρχισμός από πίσω οι αλήτες της σοσιαλιστιοκής και της αριστεράς εδώ στην ελλαδα. και μάλιστα είναι τόσο αχάριστοι που ακόμη και σήμερα αυτοί που ταίζουν με ρευστό την χώρα αυτούς κατηγορούν... από το εόκ και νατο του μαστερ οφ ντιζαστερ μέχρι το αληταριό το σημερινό θα τους τλιώσουμε ή αυτοί η εμείς...

το χειρότερο δε... ο πανίβλακας ελληνας πολίτης ακόμη σε ποσοστό 70% τρέχει πίσω από αυτό το αληταριο! έχουμε στο DnA μας την χούντα το καθεστωτικο΄το απολυταρχικό απ όπου και να προέρχεται... το θέλουμε... πως το λένε.

Περισσότερα | Σχολιάστε

θα μείνω μόνο στην πρόταση ... το ποιες ειδήσεις λείπουν τα 2 τελευταία χρόνια.

ναι λείπουν. και όχι μόνο παραλείπονται αλλα δίνονται και λάθος ειδήσεις που είναι χειρότερο και όχι ολοκληρωμένες. είναι ότι βολέψει κάθε φορά.

το ολοκληρωμένη από ελειπής έχει διαφορά. αλλο να μην λες την είδηση για τα παιδακια και άλλο να κρύβεις μέρος της είδησης όπως όταν κόβεις το εκάς να λές και πόση είαι όλη η σύνταξη ποιοι παίρνουν πόσα ηλικίες. γιατί τα λαβράκια που θα βγουν θα είναι περισσότερα αλλά δεν θα πουλήσει η είδηση. οπότε τα ίδια τα κανάλια που κατηγορούν το λαικισμό κάνουν το ίδιο.

οι λάθος ειδήσεις που δίνουν είναι πλέον κλασσική. δεν βγαίνει ο λογαριασμός , δεν φτάνουν τα λεφτά συνεπώς πρ΄πει να δούμε ποιος θα φαγωθεί (να θυμηθούμε το αγαπημένο μας τραγουδάκι από το δημοτικό) και μας λένε ότι ει δανειστές ζητάνε νέα μέτρα. οι δανειστές ζητάνε μόνο να πιάσουμε στόχους για μην είναι μέσα το μαγαζί ... στόχους δλδ.


Περισσότερα | Σχολιάστε

άλλη μεγάλη μπαρούφα και αυτός.

στο τέλε\ος δεν είπε ότι παλεύουμε ενάντια στον μπαμπούλα τρυ φιλελευθερισμού; ή το ξέχασε ο παπούς αυτή την φορά; αλτσχαιμερ ή δεν έδωσε γραμμή το κόμμα να το επαναλαμβάνουν;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν υπάρχει σωτηρία σ αυτό τον τόπο. Λαμόγια - Πλιατσικολόγοι γενήθηκαν οι περισσότεροι λαμόγια - πλιατσικολόγοι θα πεθάνουν. Οτι μπορεί αρπάξει ο καθένας...

Μια ζωή αυτό δεν γίνεται; Γιατί ν αλλάξει τώρα;

Περισσότερα | Σχολιάστε

το όνειρο του τσίπρα και των επαναστατών του 6ο κοσμικού ελλαδισταν με του ουρακοτάγκους!

και ακόμη το πράμα αυτό το έχουμε πρωθυπουργό... αλλα θα μπου πείς πάνω από το 50% τον ψηφοφόρων είναι χα, δραχμαζανης, συριζα, κεε, πλεύση κτλ...

ο ελληνάρας θέλει φασισμό , ολοκληρωτισμό, βενεζουέλλα και μιζέρια! τον εξιτάρει η ιδέα του όσο πιο χαμηλά τόσο πιο καλά...

Περισσότερα | Σχολιάστε

οχι και δεν ξέραμε ότι θα είναι ο χειρότερος όλων των εποχών! Το ξέραμε και πολύ καλά μάλιστα.

1. Φαινόταν ότι έλεγε ψέματα σε όλα. Και όxι μόνο φαινόταν ήταν αποδεδειγμένο ήταν πριν ακόμη βγει από αυτά που έλεγαν διάφοροι οικονομικοί παράγοντες πλέον ειδικοί που τους έχουν θαμένους ακόμη και σήμερα τα μέσα ενημέρωσης.

2. δεν ήταν δυνατόν να γίνει επανάσταση όπως την έλεγε με τα γκοου μπακ κα μέρκελ και σόιμπλε και με το 1 αρθρο και 1 νόμο. φανάτισε τον περισσότερο αμόρφωτο κόσμο. η ιστορία μας έχει δείξει πως πας στις διαπραγματεύσεις.

3. είχαμε να κάνουμε με κουμμουνιστές και το βλέπουμε στην πράξη. μην τα ξαναλέμε αυτά. και ειδικά ανθρώπους σαν τον τσίπρα και τους καρανίκες του ζήσαμε έστω και λίγο στα νιάτα μας και τους ξέρουμε πολύ καλά. όσοι λίγο την εψαχναν και ήταν περίεργοι να τους γνωρίσουν καταλαβαίνουν πολύ καλά.

απλά νίκησε για άλλη μια φορά το ψέμα η μπούρδα και το κρατικοδίαιτο καθεστώς. και επαναλάβω τον συγγραφέα :

ο τόπος αυτός θα σαπίσει από το ψέμα!

Περισσότερα | Σχολιάστε

άλλη μια πολιτική χωματερη με απίστευτα πολιτικά σκουπίδια...

Περισσότερα | Σχολιάστε

τα κανάλια έσκαψαν μόνα τους τον λάκκο τους. οταν δεν τους πειραζαν οι άλλοι τους έθαβαν. τώρα που ο καθεστωτικός τους κλεινει τον γλύφουν και τον παρακαλάνε. ειπε κανείς τπτ;

τους παίζει όλους στα δάχτυλα ένας ανίκανος πολιτικός απατεώνας και δεν τον μπορεί να τον κουνήσει κανείς. και κατεβάστε όσα σεντόνια θέλετε περί καταπάτησης τους συντάγματος, διαπλοκής κτλ. στο τέλος αμα τον ρίξετε ή χάσει εκλογές θα σας ζητήσει και τα ρέστα και θα τον δικαιώσετε.

μέχρι που σας βάζει και φυλακή για πραξικόπημα και δεν θα μπορεί ν μιλήσει κανείς. υπερβάλω; καθόλου... όλους σας έχει σούζα και με το ότι σας έχει περάσει ότι αν του κάνετε κάτι θα θεωρηθεί πραξικόπημα γιατί απλά έχει την λεζάντα αριστερός.

περιμένετε με επιχειρήματα , πολιτικό λόγο, και καταστροφή της οικονομίας στο τέλος να σωθούμε και να φθαρεί - αφανιστεί ο αλέξης... θα περιμένετε πολύ. αργα η γρηγορα θα έρθει ο καιρός που θα μοιράσει πάλι μπανάνες.

Περισσότερα | Σχολιάστε

(δεν μπορώ όταν βλέπω τον κρέτσο θέλω να σχολιάζω συνέχεια. μ αρέσει πολύ αυτό ο τύπος)

γεια σου κρέτσο επαναστάτη!

γεια σου κρέτσο γροθια στο κατεστημένο!

γεια σου κρέτσο αντισυστεμικέ!

έχει και άλλους τέτοιους η μάνα σου κρέτσο σαν και εσένα πανέξυπνους;

γεια σου κρέτσο ογκόλιθε πολιτικέ και όχι μόνο!

εκείνο που μου αρέσει με αυτούς τους απατεώνες είναι που όταν είναι έξω στην αγγλία για παράδειγμα... είναι ότι έκει είναι κλαρίνα. φαντάζομαι τέτοιες αερολογίες δεν λένε ούτε τις κάνουν. μόλις έρχονται εδώ , μόλις πατήσουν το το πόδι τους στο ελλαδιστάν κάτι τους πιάνει... αυτό το κουμμουνιστικό το αγωνιστικό... το θα σωσω την χώρα... γιατί άραγε;

δεν μπορεί κάτι θα έχει το υπέδαφος της χώρας... γιατί και αυτοί που τους ψηφίζουν και να τους επιλέγουν τέτοιους παπατζήδες αερολόγους τυχοδιώκτες δεν εξηγήται διαφορετικά.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ο αγωνιστής επαναστάτης των βορείων προαστείων σκουρλέτης...

το κύριος δεν χρειάζεται...

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
23/11/2016, 12:20

τον μπερδευεις τον αλέξη με το λοζάνη και την κοζάνη... βάλτου κάτι πιο ευκολο.

Για 1 να είμαστε σίγουροι:

...αν ο Ερντογάν, μιλώντας για την αναθεώρηση της Λοζάνης, υποσχόταν κατάργηση του ΕΝΦΙΑ...

το 80% με φέσι γιαταγάνια θα ήταν την επόμενη μερα... μην έχετε κανείς σας καμια αμφιβολία! άλλωστε το έχουμε αποδίξει ως λαός πόσο γίδια είμαστε. αμφιβάλετε ότι πανεύκολα το ξαναεπιβεβαιώνουμε;


Περισσότερα | Σχολιάστε

Βάζεις το πήχη πολύ ψηλά... ακου να ρυθμίσει την κυκλοφορία στο athens pride.... έλεος δλδ. καλό το ανέκδοτο πάντως μ αρεσε.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
27/12/2016, 15:35

αν με κάνει υπουργό ανάπτυξης το πράγμα που λέγεται πρωθυπουργός (με 10χιλ το μήνα απόζημίωση μετά όλα τζαμπαντάν ) ειλικρινα σας το λέω μπορώ να βγάζω και γω θεωρία και ας μην πιστευω σε όλες αυτές τις μπουρδες τις κουμμονιστικές.

μέχρι που τους επιχειρματίες στους κάνω φιλανθρωπικά ιδρύματα... μποροστά μου μπαρουφάκηδες θα είναι γατάκια!

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
έκανε σχόλιο στο θέμα Φίλε Καρανίκα
07/02/2017, 09:17

πες μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι... όποιον και να βάλεις στην θέση του φίλου το ίδιο αποτέλεσμα παίρνεις... τον παππά, τον αλέξη, τον καρανίκα... κτλ κτλ...

απορώ τι συζητάμε...

ανθρώπους που ούτε για τσογλανια δεν τους προσλαμβάναμε τους καναμε πρωθυπουργούς, υπουγούς, συμβούλους κυβέρνησης.

δεν πιστευω να έχετε απορία γιατί φτάσαμε ως εδώ ειδκότερα με αυτούς... τους πολύ διανούμενους!

Περισσότερα | Σχολιάστε

1 1 μικροί μεγάλοι να φεύγουμε. Να μείνουν μόνο τα γκαρσόνια και οι δυ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

και όλα αυτά χωρίς ανταπόδωση. με ένα κτάτος κατεστραμένο...

πως είπατε; θυμίζει κάτι;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Η ονειρεμένη χώρα που φανταζόταν ο ηλίθιος που κάνατε πρωθυπουργό! Από τα μέσα ενημέρωσης από το ελληνικό ψευτοτσαμπουκά από το να γλιτώσετε τον εμφια.

και μεταξύ μας δεν διαφέρουμε πολύ. Απλά εκείνει δεν έχουν διπλα γερμανία, αγγλία ουτε τους ταισε καμιά οικονομική ένωση να σπουδάσουν οπότε φευγουν με τα πόδια. αλλωστε στο ίδια επίπεδα είμαστε με την βενεζουέλα.

ο παπασκατούλης ο χασομέρης που το πάιζει πολιτικός με ειδικότητα κουμμούνι που είναι να μα πει κανένα καλό λόγο για το πρώτυπο του...

ας του το μεταβιβάσει κάποιος να μας δώσει μια φοβερή πολιτική ερμηνία ο μεγάλος παπασκατούς.... θα με υποχρεώνατε. η μήπως θεωρεί ότι κάνει προπαγάνδα το μπλουμπερ;

Περισσότερα | Σχολιάστε

έχει ένα πόστ στο facebook.... δείχνει ένα καναντερ την ώρα της ρίψης και φυσικά ακολουθεί σχόλιο.

οι 2 χειριστές μαζί του παίρνουν μισθό λιγότερο από τον υπάλληλο που αλλάζει νερά στους ομιλητές της βουλής.

και να προσθέσω... όσο οι νερουλάδες των ομιλητών της βουλής θα είναι στο απυρόβλητο το κρατικοδίαιτο καθεστως δεν φεύγει. και αυτό μεταφράζεται 20% πάντοτε και μόνο με αυξητικές τάσεις.

περιμένετε όλοι να τους φάει η καθημερινότητα. αν δεν εμπεδωσουμε ότι πρόκειται για κρατικοδίαιτο καθεστώς δεν προκειται ν αλλάξει τπτ. μέχρι τότε ας μείνουμε σ αυτό που είπε ο συγγραφέας... ο τόπος αυτός θα σαπίσει από το ψέμα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

τσάκο στα μαθήματα οικονομικών στο πανεπιστήμιο είχε και μάθημα όταν δεν θέλουμε να βγάλουμε τους αριθμούς πάμε στην λύση (μάθημα) δημοψηφισμα;

η μήπως διδάσκεις στα πανεπιστήμια όταν δεν θέλουμε να βγάλουμε και ν αποδεχτούμε τους πραγματικούς αρθμούς πάμε σε δημοψήφισμα;

είσαι μεγάλος καραγκιόζης τσάκο! και c μαζί τους άλλους για την στενή είσαι.

να του το μεταβιβάσει κάποιος παρακαλώ...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Σε ενοχλεί ότι είναι πάμπλουτοι; Και συ Πάπμπλουτος είσαι. Ελβετικά φράγκα έχεις χασομέρης είσαι... έκανες και την αρπαχτή τις προάλλες με το φράγκο... και δεν απασχολείς κανέναν "υπάλληλο".

Το θέμα είναιοι εταιρίες να μπορούν να ξοφλούν τις υποχρεώσεις τους οι όποιες είναι ακόμη και όταν κλείνουν (αν και δεν είναι επιθυμητό ποτέ αυτό). Για το αν έβγαλε το ιδιοκτήτης τρισεκατομμύρια.

όσον αφορα τώρα το αντικείμενο και τι παρέχει η επιχείρηση αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο... δεν είναι του παρόντος.

Περισσότερα | Σχολιάστε

το κάναμε 1 2 3 ε δεν γινεται. την τριτη είχε φτάσει στο απροχώρητο... δεν μαζεύω τπτ εδώ και πάρα πολύ καιρό. και νόμο να βγάλουν δεν μαζεύω τπτ.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
έκανε σχόλιο στο θέμα Φαντασιώσεις...
02/05/2016, 13:36

Με αφορμή την προ τελευταία παράγραφο...

Ο σοφός (ο πιο έξυπνος λαός του κόσμου - κατά την δική του πάντα εκδοχή) ελληνικός λαός τον ψήφισε για μην πληρώνει ενφια και ο πρόεδρος του 15 μελούς ο πρωθυπουργός της τελευταίας χώρας των 28 της εε και όχι μόνο αλλά και παγκοσίως κάνει καριέρα αριστερη προσπαθώντας να πουλήσει αρλούμπες αριστερές στην ευρώπη.

Πληρώσαμε 100δις για να μάθει ότι είναι πρωθυπουργός της ελλάδας (το ταξίδι από την λατινική αμερική στη ευρώπη τόσο μας κόστισε) αλλά όπως καταλαβαίνουμε είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως... όπως θα λέγαμε και στην απλή λαική στουρνάρι!

και για να μην παρεξηγηθω για το στουρνάρι είναι ο αμόρφωτος, που δεν επιδέχεται πνευματική καλλιέργεια ο δεν παίρνει από λόγια...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν είναι καθόλου ξεθωριασμένος. Απλά του έχει καπεί λίγο ο τσαμπουκάς εν όψει αποκαλύψεων και ειδικών δικαστηρίων που ακούγονται. Οπως ο καμμένος ... με την υπόθεση του ισοβίτη.

Μόλις περάσει η 'μπόρα' θα βγει μπροστά πάλι. Τα ίδια θα λέει απλά σε υψηλούς τόνους και μάλιστα θα ζητάει και τα ρέστα. Απλά τώρα βιάζεται να καλύψει το κενό μπας και γλιτώσει. Αλλά θα γλιτώσει στην μπανανία όλοι αυτοί την γλυτώνουν...

αφήστε που αυτοί που του φουσκώναν τα μυαλά φοβούνται πιο πολύ και μαζευτηκαν. είναι λίγο μόνος χωρίς 'τρόμπες' και στηρίγματα... προς το παρόν...

Περισσότερα | Σχολιάστε

δεν υπήρχε περίπτωση ούτε μία στο άπειρο να βρεθεί λύση. απορώ γιατί όλοι έχουν την εντυπωση ότι οι συνομιλίες ήταν κρισιμες και θα βρισκόταν λύση. αν ισχύει ότι οι τούρκοι έχουν 40χιλ στρατό ε δεν θέλει και πολύ να καταλάβεςι ότι απλά περιμένουν την ευκαιρία (προφανώς εδώ και χρόνια) να μπουκάρουν.

μόνο αν τους βάλουν χέρι χοντρό όπως λέμε στην απλή λαική οι ρώσοι οι αμερικάνοι αγγλοι και μετά από επισόδειο θα τους διώξουν - φύγουν.

στο κάτω κάτω η κύπρος είναι ανεξάρτητο κράτος υπό την όποια προστασία άγγλων ρωσων και δεν ξέρω ... πάντως μια φορά έλλάδα δεν ήταν ούτε είναι. μην ξεχνάτε ότι όταν ξεκίνησαν τα πετρέλαια και τα οικόπεδα βρετανικα πλοία ήταν παραδίπλα.

απορώ γιατί τόσο καημός για την κυπρο. με την κύπρο ως ανεξάρτητο κράτος μόνο συμφωνίες μπορούμε να κάνουμε. και στο κάτω κάτω οι τούρκοι δεν τπτ το περίργο που δεν θέλουν συμφωνία. είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι είναι οι παρίσακτοι της περιοχής.


Περισσότερα | Σχολιάστε

που χάθηκε αυτό το ούζο;

τέτοια τσίπουρα βλέπεις και λές ευτυχώς που έχουμε τον σόιμπλε και είμαστε στην εε.

Περισσότερα | Σχολιάστε

για την ακρίβεια το είδος homoελληνάρας δεν υπάρχει. έρχεται από τα βάθη του χρόνου και είναι εγκεφαλικά ανωριμος πιο κάτω και από τον αυστραλοπίθικο. ο αυστραλοπίθικος για παράδειγμα θα φορόταν πιο έξυπνα αν τον δούλευες όπως τον δουλεύουν οι πολιτικοί αυτού του τόπου. μην σας πω ότι απλά δε θα επέτρεπε ούτε θα είτε τέτοιους "κυβερνήτες"...

το να μιλάμε για 4ο και 6ο κοσμικά πρέπει να έχουμε περάσει τουλάχιστον στο στάδιο sapiens.

Περισσότερα | Σχολιάστε
tthemistoklis
έκανε σχόλιο στο θέμα Ποιος είναι ο Νίκος Παππάς;
στο