LIBERALL
THINK TANKST
FORUMF
ΥΓΕΙΑY
ARTNEWSA
Σάββατο 16/12/17
2ος χρόνος, ημέρα 776η

Επιστροφή στο forum Φιλελεύθερο forum forum@liberal.gr

Διαχειριστές: Μπάμπης Εγγλέζος Πρόεδρος ΣΕΔ & Νίκος Οικονομόπουλος Αντιπρόεδρος ΣΕΔ

Τα Θέματα του χρήστη greg0d

Πρώτα ήρθαν οι δηλώσεις Ζαέφ, ότι έχουν γίνει «υπερβολές» από τις προηγούμενες κυβερνήσεις γύρω από τα σύμβολα των Σκοπίων. Μετά, ήρθαν οι δηλώσεις Τσίπρα, ότι ίσως το 2018 να είναι έτος με θετική εξέλιξη στο πρόβλημα με το όνομα των Σκοπίων. Χτες ήρθαν οι δηλώσεις Νίμιτς για πολύ καλύτερη ατμόσφαιρα από όσο παλιά στις συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών. Όσοι αισιοδοξούν, βλέπουν το τυράκι, αλλά όχι τη φάκα.

Πρώτο ερώτημα: Τι τον έπιασε τον Σκοπιανό πρωθυπουργό να λέει για αδικίες σε βάρος της Ελλάδας από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και να προαναγγέλλει ξήλωμα των αγαλμάτων του Μεγαλέξανδρου και μετονομασία του αεροδρομίου της χώρας του;

Πρώτον τον έπιασε ότι είναι πιο έξυπνος από τους προκατόχους του. Οι οποίοι με μια πεισματική πολιτική είχαν καταδικάσει τη χώρα τους να στερείται τεράστιων ωφελημάτων από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, νομίζοντας ότι θα τους προωθήσει η Αμερική ό,τι κι αν κάνει η Ελλάδα. Όπως όταν τους αναγνώρισε ως Μακεδονία.

Δεύτερον δεν του στοιχίζει τίποτε να λέει ωραία λόγια και να αλλάζει θέσεις σε αγάλματα και ονομασίες, αρκεί να μην αλλάζει το μείζον. Και το μείζον είναι τα σχολικά βιβλία, η αλυτρωτική προπαγάνδα και το Σύνταγμα της χώρας που αναφέρεται σ αυτά.

Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν σαφής σ αυτό το θέμα προχτές στην τετραμερή των Βαλκανίων. Ζήτησε να σταματήσει «η αχρείαστη ρητορική ότι αποτελούν τους μοναδικούς απόγονους των Μακεδόνων και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η αλυτρωτική ρητορική, και να γίνει αποδεκτή από τους γείτονες μια αμοιβαία αποδεκτή ονομασία».

Όπως παρατηρεί ο αναγνώστης, αλλά και ο πολιτικός και ο διπλωμάτης που ακούνε, ο πρωθυπουργός ζητάει να σταματήσει «η ρητορική». Δεν ζητάει να σταματήσει η ουσία. Ζητάει να μην το φωνάζουν αυτό που μαθαίνουν από τα γενοφάσκια τους. Όχι να σταματήσουν να το μαθαίνουν. Δεν τους ζητάει να σταματήσουν την εθνοκαπηλεία. Τους ζητάει να σταματήσουν να την εξαπολύουν κατά της Ελλάδας!

Ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν είναι τυχαίος. Προέρχεται από τον πολιτικό χώρο που υπερασπίστηκε σθεναρά το δικαίωμα των Σλαβομακεδόνων να είναι Μακεδόνες, να λέγονται Μακεδόνες και να ονομάζονται έτσι. Προέρχεται από τον πολιτικό χώρο που ακούει Μεγαλέξανδρος και βγάζει φλύκταινες και που θεωρεί τον Μακεδόνα αιμοσταγή εισβολέα και όχι Έλληνα. Με τόμους βιβλίων, συγγραμμάτων και πανεπιστημιακών παραδόσεων. Με τεράστια υποστήριξη στα σλαβομακεδονικά κόμματα που κατεβαίνουν στην ελληνική πολιτική σκηνή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση με το ΚΚΕ, που έχει αναθεωρήσει τη στάση του απέναντι στο σλαβομακεδονικό ζήτημα, είναι ο πιο ένθερμος υποστηρικτής του σλαβομακεδονικού αλυτρωτισμού. Είναι το μόνο ελληνικό κόμμα, που βουβάθηκε όταν ο ιστορικός ηγέτης των γειτόνων Κίρο Γκλιγκόροφ είπε δημόσια ότι ο λαός του δεν έχει σχέση με τους Μακεδόνες γιατί ο λαός του είναι Σλάβοι που κατέβηκαν στον Αξιό 7 αιώνες μετά το Χριστό. Χίλια χρόνια μετά τον Αλέξανδρο!

Και τα σημερινά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκείνοι που κατηγορούσαν για εθνικιστές τους Έλληνες που αντιδρούσαν στον σλαβομακεδονικό εθνικισμό και αλυτρωτισμό. Ο οποίος, δεν ήταν εθνικισμός! Ήταν Σάββατο!

Ο Ζάεφ τα ξέρει πολύ καλά όλα αυτά. Και δεν έχει καμιά όρεξη να ξαναβρεθεί μπροστά σε αδιέξοδο αν ακολουθήσει τη σκληρή εθνικιστική στάση των προκατόχων του. Η φυσιογνωμία της ελληνικής κυβέρνησης του έρχεται γάντι.

Από τη μία πλευρά θα ξεκουβαλήσει τίποτε αγάλματα του Φίλιππου και του Αριστοτέλη κι από την άλλη θα ονομάσει το αεροδρόμιο Κίρο Γκλιγκόροφ. Θα απαλύνει τα αλυτρωτικά σημεία του συντάγματος και δεν πρόκειται να πειράξει τίποτε από τα σχολικά βιβλία κι από το σύστημα παιδείας που θέλει το λαό του απόγονο των αρχαίων Μακεδόνων. Στο κάτω κάτω, είναι πάνω από 4 γενιές που έχουν μεγαλώσει μ αυτή την πεποίθηση. Θα συνεχίσει να τους ταϊζει με το όραμα της Μακεδονίας του Αιγαίου. Ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν του ζητάει να το κόψει. Να μην το φωνάζει του ζητάει…

Ο Ζάεφ έχει μπροστά του μια σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ και μια της ΕΕ τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Εκεί ελπίζει να έχει άρει τις ελληνικές αντιρρήσεις και να ενταχθεί επιτέλους η χώρα του στην ατλαντική συμμαχία ως επίσημο πλέον προτεκτοράτο των ΗΠΑ στην περιοχή. Οι ίδιοι οι Αμερικάνοι έχουν λυσσάξει εδώ και χρόνια να τους εδραιώσουν στα Βαλκάνια.

Παράλληλα, η πάμφτωχη χώρα μπορεί να ελπίζει σε μια μελλοντική ένταξη στην ΕΕ με τις ευλογίες της Ελλάδας, αν έχει ικανοποιήσει την ελληνική πολιτική σκηνή στο θέμα της ονομασίας τουλάχιστον. Ο Ζάεφ είναι αρκετά ευφυής για να έχει καταλάβει ότι μ αυτή την ελληνική κυβέρνηση η ευκαιρία είναι μοναδική. Όπως το έχουν καταλάβει και οι Αμερικάνοι! Ο κ Τσίπρας είναι ο άνθρωπός τους.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει δρομολογήσει το θέμα της Σούδας χωρίς να έχει ανοίξει ρουθούνι στους ελληνικούς δρόμους. Μέχρι που πορεύτηκαν και στην αμερικάνικη πρεσβεία οι συριζαίοι στις 17 Νοέμβρη! Ο Τραμπ, που από διάβολος έγινε άγγελος του καλού (!), μπορεί να είναι πολύ ευχαριστημένος, όπως και όλο το αμερικανικό στρατιωτικό ιερατείο:

Η αγαπημένη τους Αλβανία μπορεί να κατεδαφίζει τα σπίτια των Ελλήνων ανενόχλητη, αλλά ο Αλβανός ηγέτης να συνομιλεί με την ελληνική κυβέρνηση επί όλων των θεμάτων (!) ώστε να υπάρχει αδιατάραχτη ατμόσφαιρα στην περιοχή για τα αμερικανικά συμφέροντα. Με τους Βορειοηπειρώτες θα ασχολούμαστε τώρα;

Ο κ Τσίπρας συνομιλεί για το Κυπριακό με τους άλλους εμπλεκόμενους, όχι με βάση τα ψηφίσματα του ΟΗΕ, όπως είναι η πάγια ελληνική πολιτική, αλλά με βάση τις προτάσεις του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ! Ο οποίος προωθεί λύση Ανάν, που είναι η αμερικανική βούληση!

Ο κ Τσίπρας έχει εγκαταστήσει τον Νατοϊκό στόλο στο ανατολικό Αιγαίο για να αποτρέπει μαζικές εισόδους μεταναστών, ανάγοντάς τον έτσι σε μόνιμο τοποτηρητή της περιοχής, μέσα στην υποτιθέμενη ελληνική κυριαρχία! Χωρίς μάλιστα να αποτρέπει τη διαρκή τουρκική στρατιωτική επιθετικότητα σε θάλασσα και αέρα. Τοποτηρητής δωρεάν!

Ο κ Τσίπρας έχει παραγκωνίσει το αντιπαθητικό για τους Αμερικάνους αραβικό στοιχείο από την ελληνική εξωτερική πολιτική, αγνοώντας ότι η Ελλάδα έχει πολιτικά, οικονομικά και γεωπολιτικά συμφέροντα και τεράστια πολιτιστική και οικονομική περιουσία στη Μέση Ανατολή να υπερασπίζεται.

Ο κ Τσίπρας είναι αυτό που λένε Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι «ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές». Και τις διεκπεραιώνει χωρίς να λέει και όχι. Πού θα βρουν άλλον τόσο πρόθυμο για μια καρέκλα.

Γ Παπαδόπουλος- Τετράδης

Περισσότερα | Σχολιάστε

Έτοιμη να ανοίξει και πάλι τις θύρες της και να υποδεχθεί χιλιάδες πιστούς και επισκέπτες είναι η Ιστορική Μονή της Παναγίας Σουμελά η οποία παραμένει κλειστή σχεδόν δυο χρόνια προκειμένου να γίνουν έργα συντήρησης της.

Σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές ήταν αναγκαίες οι εργασίες για να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα που δημιουργούσε  η συχνή αποκοπή βράχων από το βουνό στην πλαγιά του οποίου είναι κτισμένη η Ιερά Μονή.

Τα έργα, όπως αναφέρει η αγγλόφωνη έκδοση της Χουριέτ, έγιναν μετά από ειδικές μελέτες του τουρκικού Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και προέβλεπαν την απομάκρυνση μεγάλων βράχων που κρέμονταν πάνω από την Μονή. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα  αφαιρέθηκαν σχεδόν 600 τόνοι βράχων και έτσι τώρα πλέον οι εργασίες θα ολοκληρωθούν και η Ιερά Μονή προβλέπεται να ανοίξει τον Αύγουστο 2018.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Τουρισμού και Πολιτισμού της Τραπεζούντας, έγιναν εργασίες αναστήλωσης και στο ίδιο το κτίριο της Μονής ενώ βελτιωτικές παρεμβάσεις έγιναν και στον δρόμο που οδηγεί εκεί. Οι τουρκικές αρχές ελπίζουν ότι θα έχει  ανοίξει πλήρως η Ιερά Μονή μέχρι το τέλος του 2018  καθώς μετά τις τωρινές εργασίες θα είναι επισκέψιμα και όλα τα «μυστικά» τμήματα της Μονής ,τα οποία δεν ήταν προσιτά για τους επισκέπτες στο παρελθόν.

Υπενθυμίζεται ότι τα τελευταία χρόνια είχε επιτραπεί η λειτουργία χοροσταντουτος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου τον Δεκαπενταύγουστο  στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά προσελκύοντας δεκάδες χιλιάδες πιστούς κυρίως Ποντίους από την Ελλάδα, την Ρωσία και όλο τον κόσμο.

Ν.Μ.

 

Περισσότερα | Σχολιάστε

Του Κωνσταντίνου Λουκόπουλου

Φαίνεται ότι «κάτι τρέχει» με το Σκοπιανό! Δεν είναι μόνο τα πρόσφατα δημοσιεύματα  που το φέρνουν στο προσκήνιο, αλλά και η μάλλον αγχωτική αναφορά του ΥΠΕΞ κ. Κοτζιά στην τελευταία του συνέντευξη για την αναγκαιότητα επίλυσης του στο πρώτο εξάμηνο του 2018. Ο χρόνος αυτός συνδέεται πρωτίστως με την Σύνοδο Κορυφής (Summit)  του ΝΑΤΟ τον Ιούλιο 2018 στις Βρυξέλλες, όπου εκτιμάται ότι θα υπάρξει σημαντική πίεση για την ένταξη της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας στον Οργανισμό.

Στην Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ τον  Απρίλιο 2008 στο Βουκουρέστι,  μετά από άριστη προετοιμασία και επιτυχή χειρισμό της Κυβέρνησης Καραμανλή, αποφασίστηκε ομόφωνα (σημ. είναι μεγάλο λάθος να μιλάμε και να διαφημίζουμε «το βέτο» αλλά θα πρέπει  προβάλουμε ότι  οι αποφάσεις λαμβάνονται με συναίνεση (consensus)) ότι η ένταξη της πΓΔΜ στην Συμμαχία θα πραγματοποιηθεί  μόνο μετά από εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης για το όνομα με την Ελλάδα! Δέκα χρόνια μετά την απόφαση αυτή, οι ΗΠΑ αλλά και άλλες χώρες που έχουν συμφέροντα στην περιοχή όπως η Γερμανία, πιέζουν  για ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ προκειμένου να διασφαλισθεί η εύθραυστη σταθερότητα στην χώρα και στα Δυτικά Βαλκάνια.

Το νέο  στοιχείο είναι ότι για πρώτη φορά  προστίθεται στην ονοματολογία, το  όνομα «Κεντρική Βαλκανική Δημοκρατία». Μπορεί στο πρώτο άκουσμα να πει κάποιος «πολύ ωραία δεν περιλαμβάνει το όνομα Μακεδονία ή παράγωγο του» αλλά φοβόμαστε ότι υπάρχουν παγίδες. Μήπως το όνομα αυτό θα είναι μόνο για ένταξη στο ΝΑΤΟ, σε Διεθνείς  Οργανισμούς και στις σχέσεις με την Ελλάδα, ενώ η γειτονική μας χώρα θα διατηρήσει το Συνταγματικό της όνομα στις διμερείς σχέσεις της με τις πάνω  από 130 χώρες που την έχουν αναγνωρίσει με αυτό; Οπότε εμείς «παίρνουμε» … ένα  όνομα χωρίς την λέξη Μακεδονία και αυτοί «παίρνουν» την διατήρηση του Συνταγματικού ονόματος;  Έτσι παύει να υπάρχει όμως ο όρος «erga omnes» που σημαίνει έναντι όλων και για κάθε χρήση, που μακροπρόθεσμα θα εξασθενούσε την χρησιμοποίηση  του ονόματος «Μακεδονία» και του επιθέτου «Μακεδονικό» που δυστυχώς έχει επικρατήσει; Σταματάει έτσι ο αλυτρωτισμός της γειτονικής μας χώρας;

H νέα κυβέρνηση του κ. Ζόραν Ζάεφ η οποία μετά τις δημοτικές εκλογές φαίνεται να ισχυροποιείται, έχει δείξει πραγματισμό και ένα όντως πνεύμα συνεννόησης με την Ελλάδα αν και ο εμπειρότατος παρά την ηλικία του ΥΠΕΞ κ. Νίκολα Ντιμιτρόφ αλλιώς συνομιλεί με τον κ. Κοτζιά και αλλιώς με τους ομολόγους άλλων κρατών. Δυσκολευόμαστε όμως να πιστέψουμε ότι  κυβέρνηση Ζάεφ θα εγκαταλείψει την …«εθνική γραμμή» και θα αποδεχθεί πλήρως τις ελληνικές θέσεις και για τον λόγο αυτό εκτιμάται ότι ίσως παραιτηθεί από το όνομα στους διεθνείς οργανισμούς αλλά θα κρατήσει το όνομα και το απορρέον επίθετο σε διμερείς σχέσεις και στα διαβατήρια, εμπορικές συμφωνίες, τίτλους οργανισμών,  γλώσσα κλπ.

Όσο και να θέλει η  Κυβέρνηση, αν τελικά κάνει έναν τέτοιο …«έντιμο συμβιβασμό»,  να το πλασάρει ως εθνική νίκη, θα είναι τελικά μάλλον «χρυσή» ήττα καθόσον  θα οριστικοποιήσει διεθνώς την καθιέρωση του ονόματος «Μακεδονία» το οποίο μας αρέσει δεν μας αρέσει επικρατεί. Σε κάθε περίπτωση η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βρεθεί μπροστά στις ευθύνες της, όπως  όμως και η Αντιπολίτευση,  μεγάλη και μικρή. Το σοβαρό ερώτημα που προκύπτει είναι για το πόσο πρόθυμος είναι ο κ. Πρωθυπουργός να επιτύχει μία εθνική συνεννόηση για το θέμα αυτό για να υπάρχει κοινή εθνική θέση πριν όμως από την κρίσιμη φάση της διαπραγμάτευσης και  όχι αφού έχει τελειώσει! Όποτε το έχει κάνει είναι για να αποποιηθεί  των δικών του ευθυνών και την αποφυγή πολιτικού κόστους. Από την άλλη πλευρά σημειώνεται ότι κάτι «οσμίστηκε» ο συγκυβερνών κ. Καμμένος και προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί (μικρο)πολιτικά! Δεν ήταν συμπωματική η καινούργια «κόκκινη γραμμή»  του  (οι κόκκινες γραμμές του βέβαια εξελίσσονται πάντα σε …«ροζ ξέφτια») κατά την βράβευση του ως εξέχουσα προσωπικότητα από το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, λέγοντας ότι τάσσεται εναντίον κάθε ονομασίας που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία» και ότι μια συμφωνία με την πΓΔΜ πρέπει να παραπεμφθεί σε δημοψήφισμα!

Αν και δεν περιμένουμε κάτι θεαματικό στην σημερινή συνάντηση στη Νέα Υόρκη του ειδικού διαμεσολαβητή των Ηνωμένων Εθνών Μ. Νίμιτς με τους εκπροσώπους της Ελλάδας Πρέσβη κ. Αδαμάντιο Βασιλάκη και της πΓΔΜ κ. Βάσκο Ναουμόφσκ, οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι και θα υπάρξουν μεγάλες πιέσεις τόσο από τις ΗΠΑ όσο και από την Γερμανία. Θα πρέπει να προσέξουμε τις παγίδες,  αποφεύγοντας τον αυτοεγκλωβισμό μας. Δεν επιτρέπεται διασταλτική ερμηνεία του «erga omnes» και δεν θα πρέπει να χάσουμε το ισχυρό μας πλεονέκτημα που λέγεται «απόφαση Συνόδου Κορυφής του Βουκουρεστίου 2008». Τα υπόλοιπα που λέγονται είναι για τα πανεπιστημιακά αμφιθέατρα και ας μας επιτρέψει ο κ. Κοτζιάς να αμφισβητούμε ενίοτε  «το αλάθητο του»!

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα | Σχολιάστε

Του Θανάση Χειμωνά

Οι εκλογές στην Κεντροαριστερά, η άδεια του Κουφοντίνα αλλά και το βρομόξυλο έξω από τα δικαστήρια έκαναν την είδηση να περάσει στα ψιλά. Πράγματι, σχεδόν μόνο οι αθλητικές εφημερίδες ασχολήθηκαν με ένα γεγονός που –αν και φαντάζει παντελώς ασήμαντο- θα έπρεπε να μας προβληματίσει όλους.

Πριν λίγες μέρες λοιπόν, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος (αυτή η έκφραση μου θυμίζει πάντα τον Χάρρυ Κλυνν) Ιερώνυμος δέχτηκε στην Αρχιεπισκοπή τον βετεράνο διεθνή ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιάρτα. Θα μου πείτε, κάτι τρέχει στα γύφτικα. Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά δεν είναι που ένας εκπρόσωπος του Κλήρου συναντά κάποιον αθλητή. Και, φυσικά, δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό σε μια τέτοια κίνηση.

Κι όμως, στη συγκεκριμένη υπάρχει. Γιατί ο Ιερώνυμος δεν φιλοξένησε εντός έδρας τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, της Σεβίλλης και της Νάουσας από θαυμασμό για το φαρμακερό αριστερό του πόδι. Η συνάντηση ουσιαστικά έγινε για να ανταμειφθούν τα πρόσφατα ποστ του Τσιάρτα στα σόσιαλ μίντια. Οι ισχυρισμοί του σχετικά με τις ομοιότητες ομοφυλοφιλίας και παιδεραστίας αλλά και η άποψή του ότι «την ελληνική σημαία πρέπει να την κρατάνε μόνο Έλληνες». Θέσεις ομοφοβικές και ρατσιστικές που υιοθετήθηκαν με ενθουσιασμό μέχρι και από την Χρυσή Αυγή. Μάλιστα, μετά τη συνάντηση, ο παλιός μπαλαδόρος τόνισε πως σέβεται τις προσπάθειες του αρχιεπισκόπου για «μη αλλοίωση της πατρίδας» (sic) με τον Ιερώνυμο να του τάζει με τη σειρά του μια εκκλησιαστική ακαδημία ποδοσφαίρου ή κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν στην ακαδημία αυτή θα γίνονται δεκτοί αλλοδαποί ποδοσφαιριστές. Λογικά για διεμφυλικούς δεν τίθεται καν ζήτημα.

Δεν γνωρίζω αν όντως ο Τσιάρτας ζήτησε να δει τον αρχιεπίσκοπο ή αν συνέβη το αντίθετο. Ποσώς με ενδιαφέρει. Απλώς αναρωτιέμαι: Αυτή είναι η Εκκλησία της Ελλάδας; Αυτός είναι ο προκαθήμενός της; Ένας άνθρωπος που επιβραβεύει εμπράκτως το μίσος, τη μισαλλοδοξία και τις φυλετικές διακρίσεις; Μήπως τελικά η διαφορά μας από τους Ισλαμιστές είναι απλώς το γεγονός ότι εμείς μένουμε (συνήθως) μόνο στα λόγια;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Του Ηλία Ψυχογιού*

«100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση» έγραφε ένα φυλλάδιο που μου ενεχείρισαν πριν από μερικές ημέρες κάποια -προφανώς- μέλη του ΚΚΕ. Ανέφερε κάτι γενικολογίες και μία ομιλία που θα γινόταν στις 4 Νοεμβρίου, στην οποία θα μιλούσε ένα μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ και κάτι άλλα τέτοια όμορφα…

Αντιπαρέρχομαι το γεγονός ότι το φυλλάδιο αυτό το μοίραζαν ανήμερα της Εθνικής μας Επετείου. ‘Όλη αυτή η γενικομανία του «ό,τι να ‘ναι, όποτε να ‘ναι κι όπου να ‘ναι» δεν μου κάνει εντύπωση.

‘Άλλωστε, στις 28 Οκτωβρίου του 1940, το ίνδαλμα, ο Ιωσήφ ο Στάλιν, ήταν σύμμαχος του Αδόλφου του Χίτλερ και -κατ’ επέκταση- του Μπενίτο.

Συνεπώς, για τα στελέχη του ΚΚΕ η επέτειος αυτή μάλλον θλιβερή είναι, αφού κάποιος αντιστάθηκε στο σύμμαχο του αγαπημένου τους «Πατερούλη». (Να σας παραπέμψω σε κάποια πρωτοσέλιδα του Ριζοσπάστη που αποδεικνύουν τα ανωτέρω, ή το γνωρίζετε ήδη;)

Aς μην ασχοληθούμε λοιπόν με αδιέξοδες παραπομπές κι ας πούμε δυο λόγια, δημιουργώντας μία «ιστορική προοπτική» από το τότε στο σήμερα της χώρας μας, βασιζόμενοι στα ιστορικά δεδομένα, γι’ αυτή την «Οκτωβριανή Επανάσταση».

Στοιχηματίζω πως, αν ρωτήσουμε χίλια άτομα, μόλις και μετά βίας θα βρούμε πενήντα που ΟΝΤΩΣ «γνωρίζουν». Και από αυτούς πάνω από τους μισούς θα «γνωρίζουν» ό,τι φροντισμένα και μελετημένα καθορίστηκε ως πεποίθηση τα τελευταία 43 χρόνια για το τι ήταν αυτή η «επανάσταση».

Μας έπεισαν λοιπόν! Μας έπεισαν ότι με αυτή την «επανάσταση» οι Μπολσεβίκοι (Λένιν, Στάλιν, Τρότσκι και λοιποί) έριξαν τον Τσάρο Νικόλαο Ρωμανόφ και εγκαθίδρυσαν τη «σοσιαλιστική» τους ουτοπία.

Ανίσχυρα ζωτικά ψεύδη!!!

Στην πραγματικότητα, η πτώση του Τσάρου είχε συντελεστεί αρκετούς μήνες νωρίτερα, το Φερουάριο του 1917, οπότε και προέκυψε μία προσωρινή κυβέρνηση, αποτελούμενη κυρίως από μετριοπαθείς αστούς και σοσιαλιστές, η οποία προέβη στα εξής:

  • Γενική Αμνηστία
  • Αναγνώριση της Φινλανδίας ως ανεξάρτητο κράτος
  • Φυλάκιση της αυτοκρατορικής οικογένειας
  • Κατάργηση της θανατικής ποινής
  • Παύση των διώξεων των εβραίων
  • Οκτάωρη εργασία
  • Δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις γυναίκες

Όλα αυτά,  για την εκτέλεση των οποίων σε άλλες χώρες απαιτήθηκαν 10ετίες για να συντελεστούν, τα έκανε μία προσωρινή κυβέρνηση σε δύο μήνες!

Και τότε ήταν που επέστρεψε ο Λένιν, από την Ελβετία, στη Ρωσία! Αφού ως γνωστόν, όλες αυτές οι μεταρρυθμίσεις έγιναν εν τη απουσία του…

Και τι απαιτούσε αυτό το «παλικάρι»; Να πέσει η προσωρινή κυβέρνηση, στην οποία συμμετείχαν τα περισσότερα προεπαναστατικά κόμματα, και να ξεκινήσει η «κοινωνική επανάσταση».

Σημείωση για τη συνέχεια: [Το Ρωσικό Σοσιαλδημοκρατικό Εργατικό Κόμμα αποτελούνταν από 2 τμήματα. Το μεγάλο, που ήταν οι Μενσεβίκοι με αρχηγό τον Γιούλι Μάρτοφ και το μικρό, οι Μπολσεβίκοι, με αρχηγό τον Λένιν. Αυτό είναι ένα ιστορικό παράδοξο καθώς, Μενσεβίκος στα ρωσικά σημαίνει «μειοψηφία» και Μπολσεβίκος «πλειοψηφία». Οι ονομασίες επικράτησαν μετά το 2ο συνέδριο του κόμματος το 1903, στο οποίο οι μπολσεβίκοι κατάφεραν να κερδίσουν την κρίσιμη ψηφοφορία και στη συνέχεια να αποσχιστούν από το κόμμα, ιδρύοντας _ουσιαστικά_ το Κομμουνιστικό Κόμμα της Σοβιετικής Ένωσης.]

Όντως, λοιπόν, η κυβέρνηση έπεσε και ανέλαβε πρωθυπουργός ο αρχηγός των Τρουντοβικών (μετριοπαθείς σοσιαλιστές), Κερένσκι, ο οποίος προκήρυξε εκλογές για τον Νοέμβριο του 1917. Μόνο που στις εκλογές αυτές αναμενόταν να κερδίσουν οι Μενσεβίκοι και όχι οι άφρονες και εμμονικοί μπολσεβίκοι του Λένιν!

Κι έτσι, επειδή οι εκλογές δεν του έβγαιναν, ο Λένιν με την πασίγνωστη «εισβολή στα Χειμερινά Ανάκτορα», κατέλαβε την εξουσία.

Αυτόν, τον μετριοπαθή σοσιαλιστή, έριξε ο Λένιν και οι υπόλοιποι (Τρότσκι, Στάλιν και λοιποί) και εγκαθίδρυσαν τη «δικτατορία του προλεταριάτου».

Συνεπώς, καμία «επανάσταση» δεν έγινε. Ένα κανονικό πραξικόπημα ήταν, το οποίο εμπόδισε την ομαλή μετάβαση από την απολυταρχία του Τσάρου στη δημοκρατία.

Μία χούντα επομένως ήταν η «Οκτωβριανή Επανάσταση», η μακροβιότερη όλων των εποχών, η οποία «έβαλε στο γύψο» πολλούς λαούς και, με τις επεκτάσεις της, τη μισή Ευρώπη.

Όταν λοιπόν ακούμε για «Σοσιαλιστικές Δημοκρατίες» μήπως θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι ήταν καθαρόαιμες χούντες και τίποτα περισσότερο; Κόκκινες μεν, αλλά χούντες. Το ίδιο αιμοβόρες, το ίδιο απάνθρωπες, το ίδιο δολοφονικές.

Μήπως αναγνωρίζετε σημεία του δικού μας παρόντος στην εφόρμηση «στα χειμερινά ανάκτορα»;

Ας είναι, βρε αδελφέ, και στο Νομισματοκοπείο…

* Ο Ηλίας Ψυχογιός έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Ελλάδα και Τεχνολογίες Διαδικτύου στη Σκωτία. Έχει εργαστεί σε πολυεθνικές εταιρείες του τουρισμού και της πληροφορικής. Επικοινωνήστε μαζί του στο https://twitter.com/psichogioselias

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τα σχόλια του χρήστη greg0d

ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΤΑΙΒΑΝ ΩΣ ΚΙΝΑ(ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Κ.Λ.Π).Η ΚΙΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕ ΠΟΤΕ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ Ο ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΩΣ ΤΑΙΒΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΚΙΝΑ.

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
28/11/2017, 06:39

ΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΚΛΑΡΑΣ ΕΣΦΑΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ.ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ.......ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕ!!!(ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ).ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΡΕ ΚΙΚΕΡΩΝ;

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΙΣ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ) Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ.ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΒΟΥΛΗ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ¨ΛΥΣΗΣ¨ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΜΙΣΗ Η' ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗΣΩ ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΝΔ.ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ,ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ (ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ).ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ-ΝΟΥΜΕΡΑ (ΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΄΄ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ΄΄ ΤΥΠΟΥ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (ΜΟΝΟ ΕΜΕΤΟΣ!)ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ.....ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΣΕ ΄΄ΑΥΤΟΥΣ΄΄ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΄΄ΑΛΛΟΥΣ΄΄ ΣΕ ΄΄ΕΜΕΙΣ΄΄ ΚΑΙ ΄΄ΕΣΕΙΣ΄΄.(Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ).....

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΄΄Χ΄΄ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΄΄ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ΄΄.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.ΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ....

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΦΙΛΕLEFT

(ΑΥΤΗ Η ΜΑΣΤΙΓΑ)

ΑΣΘΕΝΕΙΑ/ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟΥ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ(ΜΕΤΑ ΤΟ 81),ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ(ΜΕΤΑ ΤΟ 84).

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ:

1)ΜΙΣΟΥΝ

α)ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ(ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ)

β)ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΘΝΟΣ,ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ,ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ κ.α.

2)ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΟΓΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.

3)ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ(ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΝΩΜΗ,ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ,ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ Ή ΤΟΥ ΠΟΛ ΠΟΤ).

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ:ΟΤΙΝΑΝΑΙ (ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΚΑΙ),1821(ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΚΑΙ).

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.

΄΄΄΄ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ (ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΜΜΕΝΟΣ) ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΟΤΕ΄΄΄΄

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΠ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΟΣ..........

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΚΑΙ ΤΟ 1/2 ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 81 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΡΕΖΙΛΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ (ΟΤΣΑΛΑΝ) ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΝΑΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ (ΙΜΙΑ)!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ-ΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ!!!!ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙΚΕΡΑΜΕΩΣ.ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ( ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ,ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ KAI NA ΑΝΤΑΛΑΞΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΑΡΙΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΄΄ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ΄΄Η΄ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ )ΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΙΑ!!ΧΕΣΤΗΚΑΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΙ ΕΤΣΙ;

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟ VIDΕΟ.ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ.ΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ.ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΄΄ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΚΑΒΟ΄΄ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΄44 ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΑΚΟΥΣΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ Η΄ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ (ΣΚΕΤΟ).

ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΘΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ.ΑΧ!


Περισσότερα | Σχολιάστε

ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΡΟΜΑΖΩ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ.ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗΔΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΣ ΠΑΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΛΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΙΛΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ Η ΝΔ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΚΙΚΕΡΩΝ ΝΟΜΙΖΩ Ο ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΒΑΣΙΛΟΔΕΞΙΑ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΔΕΞΙΟΣ??, ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΣ??? ΠΤΔ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΄΄ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ΄΄ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΣ ΕΝΩ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΕΝΕΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΤΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΘΛΙΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ Χ.Α.!!.ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΑΕΙ;ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΕΙ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΑΜ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SOLID ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.:D:D:D

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
19/04/2017, 13:53

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΗΣΥΧΟ.ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΔ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΠΛΑ 1000 ΦΟΡΕΣ ΦΑΗΛΟ.ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!STALKER ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ!ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ.ΒΡΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΟΜΠΙ.....

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΣΥΓΓΝΩΜΗ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ solid ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΣΑΝ ΧΑΖΟΣ.ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΛΠΙΔΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΟΤΣΑΛΑΝ,ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ,ΙΜΙΑ,ΚΟΣΚΩΤΑΣ,ΑΚΗΣ,ΜΑΝΤΕΛΗΣ,ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ,(ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ)ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ;ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΑ.Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΟΣ!!!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ.ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΜΤΖΗ.


Περισσότερα | Σχολιάστε

ΣΙΧΑΜΑΤΑ!ΒΡΟΜΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ!ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!ΚΩΛΟΓΡΙΑ!!ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΤΑΛΓΩ ΟΧΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.40ΡΗΣΑΜΕ ΦΙΛΕ SOLID.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ Η΄ ΤΟΝ ΗΛΙΑΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΥΤΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ.ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ.ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ 2 ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ Ο 1ος ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ),SLOW THE EGGS ΔΗΛΑΔΗ, ΕΝΩ Ο ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΝΟΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥ; ΤΡΕΛΛΟΥ; ΜΑΛΑΚΑ; ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ(Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑΥΤΟ).ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΙΣΧΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΖΩΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΤΙΜΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΄60 ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΟΒΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ,ΗΤΑΝ ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΚΡΑΥΓΑΖΑΝ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΖΑΝ ΦΕΡΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ;;;

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΧ ΒΡΕ ΚΙΚΕΡΩΝ...ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ.ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟ ΕΑΜ;ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΑΜ(ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ);ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΓΟ(ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ [ΠΛΕΟΝ] ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΝΟΦΙΤΗ ΤΟΝ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ,Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΕΙΡΑΖΕI;ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΜΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΧΡΥΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΟΧΙ ΝΑΙ.Η ΕΡΩΤΗΣΗ (ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ) ΗΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ;ΤΟ ΟΧΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ.ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤ0 10% ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.ΑΛΛΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ''ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ΄΄ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΗΜΕΡΟ.ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΄΄ΒΑΡΑΕΙ΄΄ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΚΚΕ;

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
06/08/2017, 17:22

ΛΟΙΠΟΝ,ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕΤΕΜΦΥΛΙΑΚΑ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΑΡΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΕΞΙΑ.(ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ.Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΕΝΤΡΟ.ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ.)ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.(ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΕΞΗΓΩ).ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΑΤΡΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΤΡΙΣ ΄ΘΡΗΣΚΕΙΑ΄ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΥΜΦΩΝΩ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΜΤΖΗ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ.Ο ΑΔΩΝΙΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΙΑ) ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.΄΄Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.΄΄

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΝΤΑΞΕΙ,ΜΠΟΡΕΙ ΩΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ....

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ;ΘΕΛΟΥΝ ΔΡΑΧΜΗ;ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ;ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΞΙΟ.ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ Η ΝΔ ΣΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ (ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ)ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ Ο ΘΕΩΔΟΡΑΚΗΣ.ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ....ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ''ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ''!!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΕLEFT ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΣΙΔΕΡΗΣ.ΕΙΣΤΕ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΘΕΟΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΖΩΑ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ(ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ) ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ(ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΡΑΤΟΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ)ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΙΔΕΡΗ ΓΥΜΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΄΄ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ΄΄!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΗΔΩΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΤΥΦΛΗΣ ΒΙΑΣ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΩΜΟΖΩΑ ΕΡΥΘΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ.....

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΕΡΑΣΑΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ(ΜΟΥΜΤΖΗΣ,ΜΠΟΥΓΑΣ Κ.Α.).ΒΕΒΑΙΑ (ΞΑΝΑ)ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ)ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΛΙΓΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ.(ΤΟ ΞΑΝΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 74 ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΩΝΗ.ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ 81 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ...)

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΩΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ 'Η ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΛΑΙΚΙΣΤΗ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΟΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΥΤΟΥ(ΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΗΣ).ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ,ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ Ή ΟΧΙ ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ.ΜΟΝΟ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΜΤΖΗ.Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΧΟ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΄΄ΜΠΑΤΣΟΥΣ΄΄ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.[ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ;]

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
έκανε σχόλιο στο θέμα Το αυγό του Κλεομένη
21/07/2017, 05:31

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Η΄ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.(ΕΣΤΩ,ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ).

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ ΛΟΓΙΚΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η CIA ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΠΕΤΥΧΕ ΑΛΛΑ ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ POLITICAL CORRECT ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΝ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ (ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΤΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΑΘΩ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ 90% ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ;ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΜΤΖΗ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΗΠΙΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ.ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΨΕΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΤΛ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ.ΑΡΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΑΡΧΗΓΟ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ Π.Χ. ΄΄ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ΄΄.ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΄΄ΤΡΑΒΕΣΤΙ΄΄.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΝΕ ΓΙΑ ΜΠΕΙΣ.Η ΝΔ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 84 ΕΓΙΝΕ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ.ΟΚ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΄΄ΤΡΑΒΕΣΤΙ΄΄ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ.

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
10/05/2017, 15:23

΄΄ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ΄΄ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ?ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΙ;ΟΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΚΑΝΕ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΙΝΔΟΥΙΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ATTINGAL.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΝΔΟΥΙΣΤΕΣ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ;


Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
30/10/2017, 09:28

ΕΙΜΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΗ ΜΕ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ solid;ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΥΤΟ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ SJW;;;

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΟΥΣΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΙΒΑ.ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΚΑΙΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΚΑΚΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΛΑΟΥΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΥΤΟΝ ΩΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
04/06/2017, 06:41

ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΨΑΡΙΑΝΟ.ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.ΕΙΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΔ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΤΕ!!!!!!!!!ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΡΕΠΟΥΣΗ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ.(ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ).ΝΑ ΔΩ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑΝΑ ΕΔΡΑΝΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΜΕ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΒΟΡΙΔΗ ΜΕ ΨΑΡΙΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ.


Περισσότερα | Σχολιάστε

ΞΕΡΝΑΩ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ 28ΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.ΜΟΝΟ ΕΜΕΤΟΣ.ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΝΗΜΗΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ....ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ 25Η ΦΥΣΙΚΑ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΠΙΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ(ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ) ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑΖΙ,ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΛΑΥΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;;;;;ΠΟΣΟ;;;;

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΟΥΤΣΟ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 'Η ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΡΕΚΤΙΛΑΣ.ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ''ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ''.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ?ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΤΖΗΜΕΡΟ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.........

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΑΡΙΔΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ,ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΙΤΑΡΙΑ ΤΗΣ.(ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ.)


Περισσότερα | Σχολιάστε

ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.....

Περισσότερα | Σχολιάστε

:D ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ liberal ΠΑΙΔΙΑ!ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΑΚΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ;

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΤΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.:D:D

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
έκανε σχόλιο στο θέμα Ανέξοδες μαγκιές…
15/04/2017, 00:18

ΚΑΝΕΝΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ.ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΦΩΤΑΔΙΣΜΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΡΩΤΑΜΕ ΠΟΣΟ ΝΤΡΟΠΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ.ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΡΕΠΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΄΄ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟ΄΄ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΣΥΝΘΗΚΗ Η΄ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΘΡΑΚΗ ΚΟΚ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΩΡΑ ΓΙ ΑΥΤΑ;ΑΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΝΕΛ ΟΝΟΜΑ ΄ΚΑΠΕΤΑΝ ΣΦΑΧΤΗ΄ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ....

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ liberal.ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕΙ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑΝΑΦΛΕΧΘΕΙ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΑΝ ΒΡΙΚΟΛΑΚΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΚΟΡΔΑ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΠΑΙΔΙΑ,ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟ 'ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ'.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ!!

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
έκανε σχόλιο στο θέμα Αυτοί μας αξίζουν;
08/06/2017, 03:19

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ-ΣΙΓΟΥΡΑ-ΣΙΓΟΥΡΑ-ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΕLEFT(ΟΠΩΣ ΕΣΥ) ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΔ ΠΟΤΕ!ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ-ΠΟΛΤΟ ΤΗΣ.ΚΡΙΜΑ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ!Η ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΜΤΖΗ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ.ΜΕΧΡΙ 22 ΕΤΩΝ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΖΑΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟ.ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ=ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ!!ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΑΜ ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ.ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ(ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ)ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ.ΕΦΤΑΣΑ 30 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ Ε.Ο.Κ.Α., ΤΟΝ ΓΡΙΒΑ, ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΕΞΙΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ.ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ 40 ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΝΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΄΄ΔΕΞΙΑ΄΄ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ (ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟΤΟΝΙΚΟ.ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ 81....

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΕΙΡΩΝΙΑ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟΣ!!!!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΄΄ΑΣ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΒΙΕΤΙΑ΄΄ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ.ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΙΜΑΙ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ.ΑΥΤΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟ Η ΧΑΥΓΙΤΗ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ.ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ Ο ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.......NO COMMENT ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
25/11/2017, 06:48

ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΙΛΗΣΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ,ΜΕ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΤΟΥ ΟΜΩΣ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ?ΕΝΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.


Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
09/06/2017, 15:49

''Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ,ΘΑ ΣΥΜΠΛΕΥΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΙΟΚΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ''.ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ Η ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΣΤΗΝ Β. ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΛΑ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ.ΣΩΣΤΑ;;;;Περισσότερα | Σχολιάστε

ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ Η ΝΔ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΟΝΝΕΔ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΑΙΔΙΑ Ο SOLID ΜΕ ΨΑΧΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΛΕΠΤΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΛΕΕΙ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ.....ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ.Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ,ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ ΕΙΔΑΟΥΣ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΑΙΜΟΜΙΚΤΗΣ.ΚΑΝΩ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΝΗΛΙΚΟΙ.ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΤΕ ΜΕ!!ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΛΩΝΩ ΕΡΜΑΡΦΡΟΔΙΤΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΤΣΙ.ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΦΙΛΕLEFTOYRA;ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΝΟΜΟΣ ΟΤΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣΤΑ.ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ.ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΕΤΣΙ;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.ΔΗΛΩΝΩ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙ ΑΛΙΣΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ.ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΜΜΟΝΗ ΣΟΥ;

Περισσότερα | Σχολιάστε

μουσειο στον Παυλο Μελα;τι εισαι;χρυσαυγιτης;ετσι θα σκεφτεται οποιος αριστερος διαβαζει το αρθρο σου.τι καταντια Θεε μου!

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
12/06/2017, 06:42

ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΑ ΦΙΛΕ ΔΙΟΓΕΝΗ(ΠΡΑΓΜΑ ΣΠΑΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩ).Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ (Ή ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΜΟΝΟ)ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.(ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΒΕΒΑΙΑ,ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ).

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΥΤΗ Η ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ;!;

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΑΒΕΣ.ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ (ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ)! ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΚΡΥΦΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ Η ΝΔ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΙΑΜΑΛΟΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΕΩΝ.ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΄'ΑΝΑΤΡΟΠΗ'.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ (ΜΑΥΡΟ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΞΕ Η ΝΕΡΙΤ,ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ;

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
έκανε σχόλιο στο θέμα «Στάζι» δηλητήριο
04/09/2017, 06:35

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΗΤΑΝ ΑΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΕΥΣΤΟΧΟ....ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΑΝΤΩΣ.ΕΛΗΞΕΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ;ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ;

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ (ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ)ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ (ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ)ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
01/06/2017, 14:54

ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΑΦΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ.....

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
09/10/2017, 07:40

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ Ν/Σ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ.ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΟΜΟΠΑΠΑΔΕΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΚΑΛΑ ΗΡΕΜΗΣΕ ΛΙΓΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕ ΑΝΟΙΧΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΛΛΙΩΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ KAI ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΗ ;;

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΣΙΓΑ ΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΣ ΔΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ...


Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
έκανε σχόλιο στο θέμα Είναι η Ρωσία ανόητε
28/08/2017, 10:28

ΠΩ ΠΩ!ΒΙΒΛΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ.(ΔΙΑΦΩΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ).ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΦΤΥΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ;


Περισσότερα | Σχολιάστε

ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ LIBERAL ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Περισσότερα | Σχολιάστε