LIBERALL
THINK TANKST
FORUMF
ΥΓΕΙΑY
ARTNEWSA
Κυριακή 22/10/17
2ος χρόνος, ημέρα 721η

Επιστροφή στο forum Φιλελεύθερο forum forum@liberal.gr

Διαχειριστές: Μπάμπης Εγγλέζος Πρόεδρος ΣΕΔ & Νίκος Οικονομόπουλος Αντιπρόεδρος ΣΕΔ

Τα Θέματα του χρήστη greg0d

Του Γιάννη Παντελάκη

Το πολιτικό προσωπικό εγκλωβίστηκε για μια ακόμα φορά από την εκκλησία. Αιτία, το νομοσχέδιο για την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου. Μια ρύθμιση, που αφορά σ’ ένα δικαίωμα κάποιων ανθρώπων, λίγων ή πολλών, καμία σημασία δεν έχει. Οι ιεράρχες δεν το θέλουν και αυτό είναι δικαίωμά τους. Δεν ισχύει το ίδιο με τις οργισμένες αντιδράσεις και την απαίτησή τους ν’ αποσυρθεί. Μοιάζει με ενδεχόμενη απαίτηση της πολιτείας να επεμβαίνει στα εσωτερικά της ιεραρχίας και να επιβάλει κανόνες.

Σε μια χώρα με στοιχειώδη κανονικότητα, δεν θα συζητούσαμε τέτοια ζητήματα, στη δική μας, η στάση της ιεραρχίας είναι αυτή που κυρίως προβληματίζει τα κόμματα, αρκετά τουλάχιστον κόμματα. Το ΚΚΕ  το έχει λύσει το πρόβλημα, το επιχείρημα του Περισσού μάλιστα που συνδέει το συγκεκριμένο θέμα με το «αποτέλεσμα σήψης του καπιταλισμού», τα λέει όλα, δεν χρειάζεται σχόλιο. Και το Ποτάμι έχει δώσει την δική του απάντηση, από την αντίστροφη πλευρά, δεν υπάρχουν στο εσωτερικό του δεύτερες σκέψεις, απαντάει καταφατικά στο ζήτημα.

Τα υπόλοιπα κόμματα, έχουν διχαστεί κατά κάποιο τρόπο. Στη Ν.Δ. υπάρχουν πολλές ενστάσεις, στους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ παζαρεύουν τις σκληρές θέσεις τους για να μην τρωθεί η κυβερνητική συνοχή, ενώ και στην Δημοκρατική Συμπαράταξη, ακούγεται ότι η πρόεδρός της την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου θα λείπει ταξίδι για δουλειές!

Είναι απόλυτα σεβαστές οι διαφορετικές απόψεις για ένα νομοθέτημα. Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο, δεν μιλάμε για κάτι τέτοιο. Αλλά την δυσκολία που έχουν τα κόμματα να απαντήσουν στις διαθέσεις της εκκλησίας να παρεμβαίνει εκεί που δεν δικαιούται. Ένα μεγάλο μέρος των αντιδράσεων από το πολιτικό προσωπικό άλλωστε, συνδέεται με την πρόθεσή τους να μην έρθουν σε αντιπαράθεση με την ιεραρχία, οι στενές σχέσεις με την οποία φέρνουν ή διώχνουν ψήφους.

Λίγους μήνες πριν, η εκκλησία είχε παρέμβει πάλι. Ζητούσε – και σε μεγάλο βαθμό πέτυχε – να επιβάλει τον τρόπο με τον οποίο θα διδάσκεται το μάθημα της θρησκευτικών στα σχολεία. Το αυτονόητο, ότι δηλαδή οι επιστήμονες θα καθορίζουν την ύλη των μαθημάτων, στη χώρα μας δεν είναι αυτονόητο. Πρέπει να παρέμβουν οι ιερείς σ αυτό, να έχουν τον τελευταίο λόγο. Και τον είχαν. Ο Καμμένος εκβίασε τον Τσίπρα ότι θα ρίξει την κυβέρνηση αν του το ζητήσει ο Αρχιεπίσκοπος, ο Τσίπρας ουσιαστικά το αποδέχτηκε και έμοιαζε με κάποιον που έβγαινε από τη δύσκολη θέση. Άλλωστε, καιρό τώρα η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει αναπτύξει εξαιρετικές σχέσεις με τους ιεράρχες.

Το θέμα της νομικής αναγνώρισης ταυτότητας φύλου, δεν έχει παρόμοια χαρακτηριστικά μ εκείνο του μαθήματος των θρησκευτικών. Υπάρχει πρόσφατη απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου ότι η μη ρύθμιση του θέματος παραβιάζει διατάξεις της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Και υπάρχει και απόφαση (2048/2015) της κοινοβουλευτικής Ολομέλειας του Συμβουλίου της Ευρώπης οπού καλούνται τα κράτη μέλη να ακολουθήσουν διαδικασία για νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.

Το Ελληνικό πολιτικό προσωπικό, αργά ή γρήγορα πρέπει να ακολουθήσει αυτή την επιλογή, δεν έχει το περιθώριο για δεύτερες σκέψεις. Ωστόσο, το συγκεκριμένο ζήτημα αποτελεί μια καλή αφορμή για να βάλει και ένα φραγμό σε οποιονδήποτε εξωθεσμικό παράγοντα – στην συγκεκριμένη περίπτωση στους ιεράρχες – επιδιώκει να επιβάλει τις θέσεις του σε ζητήματα που αποτελούν αποκλειστικό προνόμιο της εκλεγμένης νομοθετικής εξουσίας. Αν δεν το κάνει σήμερα, αν δεν οριοθετήσεις τις σχέσεις του με τους ιεράρχες, θα συναντήσει το πρόβλημα πάλι μπροστά του αύριο. Με κάποια άλλη αφορμή…

Περισσότερα | Σχολιάστε

Επιμένει στην καλλιέργεια του αλυτρωτισμού και του Αλβανικού Μεγαλοϊδεατισμού η αλβανική κυβέρνηση, καθώς και την σχολική χρονιά 2017-2018 τα σχολικά βιβλία της Γεωγραφίας που διδάσκονται οι μαθητές, μεταξύ αυτών και τα παιδιά που προέρχονται από την Ελληνική Εθνική Μειονότητα, συνεχίζουν να αναφέρονται σε «αλβανικές περιοχές στην Ελλάδα».

Σύμφωνα μάλιστα με τους συγγραφείς των βιβλίων και το Αλβανικό Υπουργείο Παιδείας, οι «αλβανικές περιοχές στην Ελλάδα» καλύπτουν την Δυτική Μακεδονία και όλη την Ήπειρο η οποία παρουσιάζεται ως «Τσαμουριά».

Αν και η Ελλάδα ήταν συνεπής στις διμερείς συμφωνίες που έχουν υπάρξει για αφαίρεση από τα σχολικά εγχειρίδια και των δυο χωρών όλων των στοιχείων που θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν ως αλυτρωτισμός και υποκρύπτουν βλέψεις έναντι του άλλου(αφαιρώντας κάθε αναφορά σε Βόρεια ήπειρο), η αλβανική πλευρά επιμένει να συντηρεί όλα αυτά τα στοιχεία που συνιστούν μια ακραία μορφή αλυτρωτισμού.

Και αυτό το ζήτημα το οποίο δηλητηριάζει με αλυτρωτικά οράματα την νέα γενιά των Αλβανών θα πρέπει να τεθεί επιτακτικά στην ατζέντα των διμερών συνομιλιών και συγχρόνως να αναδειχθεί και στα Ευρωπαϊκά όργανα κυρίως ενόψει της έκδοσης της νέας Έκθεσης της Κομισιόν για την ευρωπαϊκή πορεία της Αλβανίας.

Οι σελίδες από τα αλβανικά βιβλία όπως τα παρουσίασε ο «Εθνικός Σύλλογος Βόρειος Ήπειρος 1914» - Στην τελευταία παράγραφο της σελίδας 4 αναφέρονται ως αλβανικές περιοχές στην Ελλάδα οι: Τσαμουριά, Κόνιτσα, Καστοριά, Φλώρινα κλπ, αφού προηγηθούν οι αλβανικές περιοχές της Σερβίας, του Μαυροβουνίου και της «Μακεδονίας» δηλαδή των Σκοπίων.

Ν.Μ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Η απόπειρα του πρωθυπουργού χτες να εμφανίσει με άρθρο τον εαυτό του ως ισάξιο του Ανδρέα και τον ΣΥΡΙΖΑ ως συνέχεια του ΠΑΣΟΚ πάσχει σε πολλά, αλλά κυρίως σε ένα: Το ΠΑΣΟΚ, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, γεννήθηκε ως πατριωτικό κόμμα. Και το κύριο σύνθημα του Ανδρέα ήταν «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». Δεν ήταν «δεν ξέραμε ότι οι θάλασσες έχουν σύνορα», του κ. Τσίπρα.

Επί ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα κανείς από τους πολίτες που υπερασπιζόταν την Ελλάδα ως όνομα δεν κατηγορούνταν για εθνικιστής, έτσι συλλήβδην, όπως γίνεται επί ΣΥΡΙΖΑ. Η σημαία κυμάτιζε πλάι στην πράσινη με τον ήλιο, δεν υποστελλόταν ούτε καιγόταν. Και κανείς δεν διανοήθηκε αυτή τη νοοτροπία να την εισαγάγει και στα σχολεία!

Άσχετα με το τι πιστεύει ο καθένας για τον Ανδρέα Παπανδρέου (και ο γράφων ήταν και είναι επικριτής του) το άρθρο του κ. Τσίπρα στην εφημερίδα Documento φανερώνει από την αρχή τη χαώδη διαφορά μεταξύ του πρωθυπουργού και του Ανδρέα. Ο Ανδρέας δεν θα προσπαθούσε ποτέ να οικειοποιηθεί ένα άλλο κόμμα για να κερδίσει ψήφους, όπως έκανε ο κ. Τσίπρας χτες, 3 του Σεπτέμβρη, προσπαθώντας να διεκδικήσει το χώρο του ΠΑΣΟΚ. Θα έφτιαχνε, όπως έκανε, δικό του.

Ο Ανδρέας δεν θα διάλεγε ποτέ μια εφημερίδα που πουλάει- δεν πουλάει 11.000 φύλλα μόνο και μόνο επειδή είναι «δική του» για να διαδώσει τις θέσεις του. Θα επέλεγε τη μεγαλύτερη «σοβαρή», ακόμα κι αν ήταν αντίπαλός του. Ο Ανδρέας δεν θα καταδεχόταν ποτέ να γράψει ένα άρθρο με τίτλο «Τελικά πόσο ψεύτης ήταν ο τάδε», ακόμα και για να τον υμνήσει. Τέτοια χυδαία φρασεολογία δεν χρησιμοποιούσε. Ο Ανδρέας δεν θα έγραφε ποτέ ένα άρθρο για να παρομοιάσει τον εαυτό του με κάποιον άλλον. Πίστευε ότι ήταν μεγάλος. Δεν ήταν μικρός.

Να αποδομήσει κανείς με επιχειρήματα τη χτεσινή επιχειρηματολογία Τσίπρα είναι σαν να κλέβει εκκλησία. Ο κ Τσίπρας προσπαθεί εναγωνίως να συνδέσει τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ με την Αριστερά για να πει «τι ΠΑΣΟΚ τι ΣΥΡΙΖΑ». Αλλά…

 1. Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα έστειλε τον εμφύλιο από την καθημερινότητα στην Ιστορία. Έβαλε τον Τσακαλώτο να δώσει τα χέρια με τον Βαφειάδη. Δεν έβαλε τον κάθε Πολάκη, τον κάθε Βερναρδάκη και τον κάθε Σκουρλέτη να διαιωνίζουν τον εμφύλιο απειλώντας με επανάληψη. Έχοντας για αρωγό το Μαξίμου με τους πληρωμένους διαδικτυακούς και έντυπους κατά φαντασία οπλατζήδες να προσπαθούν να διχάσουν ντε και καλά την κοινωνία. Τα μπλε και πράσινα καφενεία έγιναν παρελθόν. Αλλά, τουλάχιστον ζούσαν στην επιφάνεια. Τα ρόζ πυροβολάνε από σκοτεινά καταγώγεια.

 1. Το ΠΑΣΟΚ ήταν από την αρχή ένα σοσιαλδημοκρατικό και καθόλου κομμουνιστικό κόμμα, που προσπάθησε να γιατρέψει τις πληγές του Εμφύλιου, ψηφοθηρώντας φυσικά. Δεν ήταν ένα κομμουνιστικό κόμμα που προσπαθεί να παραστήσει το σοσιαλδημοκρατικό, ανάβοντας ταυτόχρονα φωτιές εμφύλιου!

 1. Το ΠΑΣΟΚ εξελίχτηκε σε ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ κόμμα του 48% από ένα μικρό κόμμα γιατί απορρόφησε τη δυναμική του άνευρου και ανίκανου τότε Κέντρου να ενσαρκώσει τις επιθυμίες μιας καταπιεσμένης οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά εργατικής, αγροτικής και μικροαστικής τάξης. Η οποία συμμετείχε τελικά στη γέννησή του ΠΑΣΟΚ και στη διακυβέρνηση με εκατοντάδες χιλιάδες κομματικά μέλη, τους επιλεγόμενους συχνά πρασινοφρουρούς. Με ιδεολογικό σύνθημα «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά».

 1. Αντίθετα, ο ΣΥΡΙΖΑ εξελίχτηκε σε δύναμη εξουσίας ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ του 35%, που κυβερνάει χάρη στη στήριξη της πιο συντηρητικής δεξιάς και της καραμανλικής ελίτ του πολιτικού του αντιπάλου! Πώς να ξεχάσει ο λαός «τι σημαίνει δεξιά» με τον Καμμένο σύμμαχο, τον Παυλόπουλο αρωγό Πρόεδρο, τον Παπαγγελόπουλο υπουργό της Δικαιοσύνης; Απ αυτούς που φαίνονται. Ταυτόχρονα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμιά λαϊκή συμμετοχή, καθώς η κομματική του βάση είναι από ανύπαρκτη έως αστεία. Έχει ψηφοφόρους. Δεν έχει λαό.

 1. Ο Ανδρέας υποσχέθηκε στο λαό καλύτερη ζωή και του την έδωσε. Άνοιξε το πλεονασματικό ταμείο που άφησε ο Ράλλης και το μοίρασε. Άνοιξε τα κοινοτικά ταμεία που άφησε ο Καραμανλής με την ΕΟΚ και τα μοίρασε. Δεν κρίνουμε το φρόνιμο ή άφρον της πολιτικής αυτής. Το διαπίστωσε ο ίδιος όταν το 1985 έβαλε τον Σημίτη να επιβάλει πρόγραμμα λιτότητας. Αλλά…

 1. … ο κ. Τσίπρας με τον ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε στο λαό τον οικονομικό παράδεισο και την απαλλαγή από την τρόικα και τα μνημόνια. Αντ’ αυτού βύθισε τη χώρα σε χειρότερη οικονομική κόλαση απ αυτήν που παρέλαβε και, υπογράφοντας νέα μνημόνια, καταδίκασε το λαό σε 50χρονη επιτροπεία!

 1. Το ΠΑΣΟΚ δεν «διολίσθησε», όπως υπογράφει ο κ. Τσίπρας, εξ αιτίας «του εναγκαλισμού του με το εκδοτικό και οικονομικό κατεστημένο». Διολίσθησε εξ αιτίας της δημιουργίας ενός νέου οικονομικού κατεστημένου από το ίδιο, της συμμετοχής του σ αυτό και τελικά της εγκατάλειψης της μεγάλης βάσης για χάρη του.

 1. Ο ΣΥΡΙΖΑ εναγκαλίζεται το ίδιο οικονομικό κατεστημένο, που τον στήριξε οικονομικά και πολιτικά για να έρθει στην εξουσία, ενώ προσπαθεί με κάθε μέσο να δημιουργήσει το δικό του με ποικίλους παράγοντες του νόμιμου ή γκρίζου οικονομικού τοπίου.

 1. Ο κ. Τσίπρας υπογράφει ότι η ταύτιση του «παλιού» ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ ως προς τον λαΪκισμό, τα ψέματα και τη δημαγωγία, δεν είναι τίποτε άλλο από «το φόβο του κατεστημένου, της διαπλοκής και της επιτροπείας» μήπως και ο ΣΥΡΙΖΑ ενσαρκώσει «τα όνειρα των λαϊκών αγώνων για εθνική ανεξαρτησία, κοινωνική δικαιοσύνη και δημοκρατία»!

 1. Ας μην ανησυχεί ο πρωθυπουργός. Όπως έχουν πει δημόσια οι επίτροποι Μέρκελ, Σόιμπλε, Μοσκοβισί, Ντάισενμπλουμ, κανείς δεν υπήρξε πιο συνεπής και πιστός σύμμαχός τους στην επιβολή της κατοχής τους στη χώρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν απειλή γι αυτούς όσο πετροβολούσε και έκαιγε στους δρόμους, κινητοποιώντας τον κόσμο και τρομοκρατώντας τις κυβερνήσεις. Τώρα είναι συνοδοιπόρος. Σόιμπλε έφα!

 1. Όσο για τον λαϊκισμό και τα ψέματα του Ανδρέα, ο λαός ήταν πρόθυμος να καταπιεί και τις βάσεις που έμειναν …φεύγοντας, και το ΝΑΤΟ που μείναμε… φεύγοντας και την ΕΟΚ που μας τάισε… φεύγοντας. Γιατί, καλώς- κακώς, τάισε το αντεράκι του για 30 χρόνια. Και το γεμάτο στομάχι δεν έχει όρεξη για επανάσταση.

 1. Ο κ Τσίπρας τι από τα δύο υπόσχεται στο λαό: Γεμάτο στομάχι ή επανάσταση; Γιατί με την ΕΜΠΡΑΚΤΗ πολιτική του αδειάζει τα στομάχια των Ελλήνων και με τη δήθεν επαναστατική του αντίσταση στους ξένους μαθαίνει στους νεώτερους πώς να κλαψουρίζουν αντί να επαναστατούν.

 1. Σε ένα μοιάζει ο κ. Τσίπρας με τον Ανδρέα. Είναι κι αυτός αμοραλιστής. Αλλά… όπως αναρωτιέται και στο άρθρο του…

 1. … Τελικά, πόσο ψεύτης ήταν ο Ανδρέας; Αδιάφορο πια. Γιατί εκείνο που ενδιαφέρει και αφορά στους Έλληνες είναι πόσο ψεύτης είναι ο πρωθυπουργός τους. Και είναι πολύ.

Γ. Παπαδόπουλος-Τετράδης

Περισσότερα | Σχολιάστε

Του Αντώνη Πανούτσου

Ο  Θάνος Βερέμης μου έγινε γνωστός όχι με ορθόδοξο τρόπο. Είχε μετάσχει σαν ιστορικός σε πάνελ του Σκάι για το 1821, είχε εκφέρει κάποιες απόψεις και ο Τράγκας που είχε ακούσει την εκπομπή είχε κάποιες αντιρρήσεις. Τις εξέφερε στην εκπομπή του. «Μαθαίνουμε τώρα, σε εκπομπή που αναφέρεται στο 1821, ότι είναι αστείο πως περιμέναμε 400 χρόνια να απελευθερωθούμε… Δεν θέλαμε λοιπόν να απελευθερωθούμε 400 χρόνια. Κάτι μας έπιασε στο τέλος. Καλά τα λέει ο κύριος Βερεμής. Μα τι μας έπιασε και γκρεμίσαμε τέτοια ευημερία, τέτοια αρμονία, τέτοια ανάπτυξη;». Σε αυτό το σημείο ο Τράγκας αποφάσισε ότι είχε κουρδίσει αρκετά. Ανέβασε τους τόνους. «Γαμώτη μου. Γαμώ την προπαγάνδα μου και όσα μάθαινα 60 χρόνια. Γιατί με αφήσατε ρε 60 χρόνια να είμαι στο σκοτάδι; 61 χρονών είμαι, ρε, και δε μου είπε κανείς τίποτα τόσο καιρό; Περνάγαμε καλά με τους Τούρκους ρε. Ρε αλήτες… Ρε, που πάμε ως χώρα; Που πάμε άμα 400 χρόνια σκλαβιάς τα λέμε ευημερία. Ρε, γ…στε τα όλα. Σβήστε τη θρησκεία, σβήστε την ιστορία, σβήστε όλα τα εθνικά χαρακτηριστικά».

Μετά και την επιστολή του δικηγόρου του Νίκου Κοτζιά στον Βερέμη δεν έχω άποψη για τους φίλους του καθηγητή αλλά έχω για τους αντιπάλους του. Με την διαφορά ότι ο Τράγκας ήταν πιο ευθύς.

Ο Τράγκας τουλάχιστον δεν προσπαθούσε να τρομοκρατήσει τον Βερέμη όπως προφανώς προσπάθησε ο Κοτζιάς δίνοντας εντολή στον δικηγόρο του να συντάξει το γράμμα. Γιατί το δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω όταν μπαίνει στο τέλος του γράμματος είναι το υπονοούμενο «ή παίρνεις πίσω τις δηλώσεις σου ή θα τραβιέσαι».

Ο Τράγκας θίχτηκε επειδή ο Βερέμης είπε ότι οι Έλληνες δεν υποφέρανε στην τουρκοκρατία. Ο Κοτζιάς από τι θίχτηκε; Επειδή ο Βερέμης στις δηλώσεις του στους Financial Times είπε «Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί τον ίδιο δρόμο του ακραίου λαϊκισμού, όπως η Πολωνία και η Ουγγαρία ‒ στην προκειμένη περίπτωση ως αντίβαρο στις παραχωρήσεις που έκανε η Ελλάδα στο πλαίσιο των διαδοχικών προγραμμάτων διάσωσης… Δεν ξέρω που θα φτάσει αυτή η ιστορία»;

Σύμφωνα με τον Νίκο Κοτζιά δηλαδή ένας πολίτης θα πρέπει να έχει την έγκρισή του σε αυτά που λέει για την πολιτική της κυβέρνησης της χώρας του και τις αιτίες που την προκαλούν. Ιδιαίτερα - και αυτό είναι σημαντικό – όταν οι δηλώσεις γίνονται σε ξένα Μέσα. Αφού θα ήταν πολύ βολικό η Ελλάδα να ήταν έρμαιο των επιθυμιών της κυβέρνησης, αποκομμένη από τον υπόλοιπο κόσμο.  

Αντίθετα με τις προσδοκίες αυτό που καταφέρνει η επιστολή Κοτζιά είναι να δικαιώσει τον Βερέμη στην ανησυχία του «Δεν ξέρω που θα φτάσει αυτή η ιστορία». Θα ήταν πολύ βολικό η Ελλάδα να μην ανήκει στην Ευρώπη και οι Ελληνες να είναι κλεισμένοι μέσα στην μικρή τους «δημοκρατία»  όπως έλεγε και ο υπουργός για την DDR στην Ζωή των Άλλων, στο έλεος του κάθε πολιτικού. Μόνο που η Ελλάδα δεν είναι DDR να ανήκει στην COMECON αλλά είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όπως το 1969 το Συμβούλιο της Ευρώπης είχε καταδικάσει την Ελλάδα για τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην δικτατορία, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο θα κρίνει τις καταδικαστικές αποφάσεις στον Τύπο από τις αγωγές του Κοτζιά.

Η δικτατορία βασίστηκε στην προληπτική λογοκρισία στο «πρόσεχε τι γράφεις και τι λες για να έχεις την ησυχία σου». Όταν όμως όπως ο Βερέμης δεν ξέρεις που πάει πια αυτή η ιστορία, η ησυχία μπορεί να πάει να πηδηχτεί.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Του Σάκη Μουμτζή

Προχθές η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ κυρία Εύα Καϊλή κατέθεσε δημόσια ένα οικογενειακό, δραματικό βίωμα. Τι είπε; Είπε πως τον παππού της τον σκότωσαν οι κομμουνιστές.

Αμέσως στίφη Συριζοπασόκων- αυτό το είδος πολιτικού Νεάντερταλ- επέπεσαν να την κατασπαράξουν. Προφανώς τους ενόχλησε πως ειπώθηκε μια αλήθεια από ένα δημόσιο πρόσωπο, μια αλήθεια που τους πονά.

Σαν το βίωμα της κυρίας Καϊλή έχουν εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες, που το κρατούν καταχωνιασμένο μέσα τους γιατί φοβούνται. Φοβούνται την λάσπη της Αριστεράς που τα θύματα της τα βαφτίζει συλλήβδην «ταγματασφαλίτες», «μαυραγορίτες», «δοσίλογους» κλπ.

Φοβούνται πως θα προκαλέσουν την οργή των «επώνυμων» καλλιτεχνών, διανοουμένων, πολιτικών της Αριστεράς, που θα κατηγορήσουν όλους αυτούς που κάτι έχουν να διηγηθούν γι΄αυτά που υπέφεραν οι πατεράδες τους ή οι παππούδες τους από τους κομμουνιστές στα σκοτεινά χρόνια 1943-1949, ως πτωματολόγους ή πτωματομέτρες.

Βλέπετε, θύματα δικαιούται να έχει μόνον η μια πλευρά. Αυτή των ηττημένων, η οποία μάλιστα στο μαρτυρολόγιο της έχει και ειδεχθείς δολοφόνους που βαρύνονταν ο καθένας με δεκάδες εκτελέσεις αντιφρονούντων. «Αντιδραστικών», όπως τους χαρακτήριζαν.

Η άλλη πλευρά, αυτή των νικητών, έπρεπε να σιωπάσει. Να αυτολογοκριθεί. Οι εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες που υπέστησαν την κομμουνιστική βαρβαρότητα στην κάθε της μορφή, όφειλαν να πνίξουν τον πόνο τους, αλλά και τη οργή τους όταν έβλεπαν τους δολοφόνους των οικείων τους προσώπων, όχι μόνον να κυκλοφορούν ελεύθεροι, αλλά να έχουν συνταξιοδοτηθεί κιόλας για το «αντιστασιακό» έργο τους.

Εδώ και λίγο καιρό όμως, με την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και την αποκάλυψη της ιδεολογικής γύμνιας της Αριστεράς, στόματα άρχισαν να ανοίγουν, πολιτικοί να κάνουν δηλώσεις που πριν από μερικά χρόνια δεν θα τολμούσαν να τις κάνουν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να εμφανίζεται όλο και πιο συχνά η άποψη των νικητών του Εμφυλίου πολέμου.

Αυτό ακριβώς πόνεσε με την δήλωση της κυρίας Καϊλή. Συνέβαλε-στο μέτρο της απήχησης της—στο σπάσιμο της ιδεολογικής τρομοκρατίας της Αριστεράς. Επί τέλους κάποιο δημόσιο πρόσωπο είπε πως «έχουμε κι εμείς θύματα. Δεν έχετε μόνον εσείς».

Ας αντιληφθούν οι κάθε μορφής αριστεροί και αριστερούληδες, πως θα μιλούμε κι εμείς πλέον για τον Μαλτέζο, για τον Ψαρρό, για τους 42 χωροφύλακες—όλοι εικοσάχρονα παιδιά—που εσφάγησαν έξω από την Πάτρα τον Απρίλιο του 1944, για τους χιλιάδες νεκρούς της Πελοποννήσου, που τα οστά τους βρίσκονται ακόμα στις πηγάδες και στους βαράθρους, για τους δολοφονημένους των Δεκεμβριανών και της ομηρείας.

Αυτό είναι ένα από τα καλά που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Με την διακυβέρνηση του απελευθέρωσε φωνές και ξύπνησε συνειδήσεις που για δεκαετίες τελούσαν εν υπνώσει. Το κλίμα αλλάζει και αυτό τους ενοχλεί.

Αύριο, 30η Αυγούστου γιορτάζουμε την μεγάλη νίκη των Εθνικών δυνάμεων στο Βίτσι και στον Γράμμο, οπότε και θα επανέλθω με άρθρο μου για την σημασία αυτής της ιστορικής ημέρας.

Γιατί, όπως έγραψε προχθές ο Τάκης Θεοδωρόπουλος, «η σιωπή είναι δειλία».

ΥΓ. Για το σπάσιμο της ιδεολογικής τρομοκρατίας της Αριστεράς, οφείλουμε πολλά στον Στάθη Καλύβα, στον Νίκο Μαραντζίδη και στον Γιάννη Μπουγά που με το έργο τους φώτισαν και από μια άλλη σκοπιά την ιστορία του Ελληνικού Εμφυλίου πολέμου, 1943-49.

 

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τα σχόλια του χρήστη greg0d

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!STALKER ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ!ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ.ΒΡΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΟΜΠΙ.....

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΣΥΓΓΝΩΜΗ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ solid ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΣΑΝ ΧΑΖΟΣ.ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΛΠΙΔΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΟΤΣΑΛΑΝ,ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ,ΙΜΙΑ,ΚΟΣΚΩΤΑΣ,ΑΚΗΣ,ΜΑΝΤΕΛΗΣ,ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ,(ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ)ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ;ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΑ.Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΟΣ!!!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΣΙΧΑΜΑΤΑ!ΒΡΟΜΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ!ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!ΚΩΛΟΓΡΙΑ!!ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΤΑΛΓΩ ΟΧΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.40ΡΗΣΑΜΕ ΦΙΛΕ SOLID.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΧ ΒΡΕ ΚΙΚΕΡΩΝ...ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ.ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟ ΕΑΜ;ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΑΜ(ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ);ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΟΧΙ ΝΑΙ.Η ΕΡΩΤΗΣΗ (ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ) ΗΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ;ΤΟ ΟΧΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ.ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΓΟ(ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ [ΠΛΕΟΝ] ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΝΟΦΙΤΗ ΤΟΝ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ,Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΕΙΡΑΖΕI;ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΜΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΧΡΥΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤ0 10% ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
06/08/2017, 17:22

ΛΟΙΠΟΝ,ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕΤΕΜΦΥΛΙΑΚΑ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΑΡΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΕΞΙΑ.(ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ.Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΕΝΤΡΟ.ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ.)ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.(ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΕΞΗΓΩ).ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΑΤΡΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΤΡΙΣ ΄ΘΡΗΣΚΕΙΑ΄ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΥΜΦΩΝΩ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ;ΘΕΛΟΥΝ ΔΡΑΧΜΗ;ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ;ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΞΙΟ.ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ Η ΝΔ ΣΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ (ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ)ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ Ο ΘΕΩΔΟΡΑΚΗΣ.ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ....ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΗΔΩΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΤΥΦΛΗΣ ΒΙΑΣ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΩΜΟΖΩΑ ΕΡΥΘΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ.....

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΩΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ 'Η ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΛΑΙΚΙΣΤΗ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΜΤΖΗ.Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΧΟ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΄΄ΜΠΑΤΣΟΥΣ΄΄ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.[ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ;]

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
έκανε σχόλιο στο θέμα Το αυγό του Κλεομένη
21/07/2017, 05:31

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Η΄ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.(ΕΣΤΩ,ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ).

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ POLITICAL CORRECT ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΝ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ (ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΤΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΕLEFT ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΣΙΔΕΡΗΣ.ΕΙΣΤΕ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΘΕΟΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΖΩΑ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ(ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ) ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ(ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΡΑΤΟΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ)ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΙΔΕΡΗ ΓΥΜΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΄΄ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ΄΄!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΑΘΩ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ 90% ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ;ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΜΤΖΗ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΗΠΙΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ.ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΨΕΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΤΛ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ.ΑΡΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΑΡΧΗΓΟ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ Π.Χ. ΄΄ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ΄΄.ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΄΄ΤΡΑΒΕΣΤΙ΄΄.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΝΕ ΓΙΑ ΜΠΕΙΣ.Η ΝΔ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 84 ΕΓΙΝΕ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ.ΟΚ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΄΄ΤΡΑΒΕΣΤΙ΄΄ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΟΥΣΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΙΒΑ.ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΚΑΙΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΚΑΚΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΛΑΟΥΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΥΤΟΝ ΩΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
04/06/2017, 06:41

ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΨΑΡΙΑΝΟ.ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.ΕΙΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΔ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΤΕ!!!!!!!!!ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΡΕΠΟΥΣΗ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ.(ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ).ΝΑ ΔΩ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑΝΑ ΕΔΡΑΝΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΜΕ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΒΟΡΙΔΗ ΜΕ ΨΑΡΙΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ.


Περισσότερα | Σχολιάστε

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ ΛΟΓΙΚΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η CIA ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΠΕΤΥΧΕ ΑΛΛΑ ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΠΙΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ(ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ) ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑΖΙ,ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΛΑΥΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;;;;;ΠΟΣΟ;;;;

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΟΥΤΣΟ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 'Η ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΡΕΚΤΙΛΑΣ.ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ''ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ''.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΟΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΥΤΟΥ(ΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΗΣ).ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ,ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ Ή ΟΧΙ ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ.ΜΟΝΟ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.ΑΛΛΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ''ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ΄΄ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΗΜΕΡΟ.ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΄΄ΒΑΡΑΕΙ΄΄ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΚΚΕ;

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
19/04/2017, 13:53

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΗΣΥΧΟ.ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΔ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΠΛΑ 1000 ΦΟΡΕΣ ΦΑΗΛΟ.ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ?ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΤΖΗΜΕΡΟ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.........

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
10/05/2017, 15:23

΄΄ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ΄΄ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ?ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΙ;ΟΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΚΑΝΕ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΙΝΔΟΥΙΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ATTINGAL.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΝΔΟΥΙΣΤΕΣ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ;


Περισσότερα | Σχολιάστε

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΑΡΙΔΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ,ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΙΤΑΡΙΑ ΤΗΣ.(ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ.)


Περισσότερα | Σχολιάστε

:D ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ liberal ΠΑΙΔΙΑ!ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΑΚΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ;

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.....

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΝΤΑΞΕΙ,ΜΠΟΡΕΙ ΩΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ....

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
έκανε σχόλιο στο θέμα Ανέξοδες μαγκιές…
15/04/2017, 00:18

ΚΑΝΕΝΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ.ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΦΩΤΑΔΙΣΜΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΡΩΤΑΜΕ ΠΟΣΟ ΝΤΡΟΠΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ.ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ liberal.ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕΙ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑΝΑΦΛΕΧΘΕΙ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΑΝ ΒΡΙΚΟΛΑΚΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΚΟΡΔΑ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΠΑΙΔΙΑ,ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟ 'ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ'.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ!!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΡΟΜΑΖΩ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ.ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗΔΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΣ ΠΑΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΛΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΙΛΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ Η ΝΔ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΡΕΠΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΄΄ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟ΄΄ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΣΥΝΘΗΚΗ Η΄ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΘΡΑΚΗ ΚΟΚ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΩΡΑ ΓΙ ΑΥΤΑ;ΑΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΝΕΛ ΟΝΟΜΑ ΄ΚΑΠΕΤΑΝ ΣΦΑΧΤΗ΄ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ....

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
έκανε σχόλιο στο θέμα Αυτοί μας αξίζουν;
08/06/2017, 03:19

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ-ΣΙΓΟΥΡΑ-ΣΙΓΟΥΡΑ-ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΕLEFT(ΟΠΩΣ ΕΣΥ) ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΔ ΠΟΤΕ!ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ-ΠΟΛΤΟ ΤΗΣ.ΚΡΙΜΑ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ.ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΜΤΖΗ.


Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ!Η ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΜΤΖΗ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ.ΜΕΧΡΙ 22 ΕΤΩΝ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΖΑΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟ.ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ=ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ!!ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΑΜ ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ.ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ(ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ)ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ.ΕΦΤΑΣΑ 30 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ Ε.Ο.Κ.Α., ΤΟΝ ΓΡΙΒΑ, ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΕΞΙΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ.ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ 40 ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΝΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΄΄ΔΕΞΙΑ΄΄ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ (ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟΤΟΝΙΚΟ.ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ 81....

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΕΙΡΩΝΙΑ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟΣ!!!!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΄΄ΑΣ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΒΙΕΤΙΑ΄΄ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ.ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΙΜΑΙ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ.ΑΥΤΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟ Η ΧΑΥΓΙΤΗ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ.ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ Ο ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.......NO COMMENT ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
09/06/2017, 15:49

''Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ,ΘΑ ΣΥΜΠΛΕΥΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΙΟΚΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ''.ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ Η ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΣΤΗΝ Β. ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΛΑ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ.ΣΩΣΤΑ;;;;Περισσότερα | Σχολιάστε

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ-ΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ!!!!ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙΚΕΡΑΜΕΩΣ.ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ( ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ,ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ KAI NA ΑΝΤΑΛΑΞΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΑΡΙΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΄΄ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ΄΄Η΄ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ )ΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΙΑ!!ΧΕΣΤΗΚΑΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΙ ΕΤΣΙ;

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ Η ΝΔ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΟΝΝΕΔ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΑΙΔΙΑ Ο SOLID ΜΕ ΨΑΧΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΛΕΠΤΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΛΕΕΙ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ.....ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ.Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ,ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ ΕΙΔΑΟΥΣ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΑΙΜΟΜΙΚΤΗΣ.ΚΑΝΩ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΝΗΛΙΚΟΙ.ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΤΕ ΜΕ!!ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΛΩΝΩ ΕΡΜΑΡΦΡΟΔΙΤΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΤΣΙ.ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΦΙΛΕLEFTOYRA;ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΝΟΜΟΣ ΟΤΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣΤΑ.ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ.ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΕΤΣΙ;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.ΔΗΛΩΝΩ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙ ΑΛΙΣΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ.ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΜΜΟΝΗ ΣΟΥ;

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
12/06/2017, 06:42

ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΑ ΦΙΛΕ ΔΙΟΓΕΝΗ(ΠΡΑΓΜΑ ΣΠΑΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩ).Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ (Ή ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΜΟΝΟ)ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.(ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΒΕΒΑΙΑ,ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ).

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΑΒΕΣ.ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ (ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ)! ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΚΡΥΦΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ Η ΝΔ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΙΑΜΑΛΟΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΕΩΝ.ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΄'ΑΝΑΤΡΟΠΗ'.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ (ΜΑΥΡΟ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΞΕ Η ΝΕΡΙΤ,ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ.

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
έκανε σχόλιο στο θέμα «Στάζι» δηλητήριο
04/09/2017, 06:35

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΗΤΑΝ ΑΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΕΥΣΤΟΧΟ....ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΑΝΤΩΣ.ΕΛΗΞΕΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ;ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ;

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
01/06/2017, 14:54

ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΑΦΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ.....

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
09/10/2017, 07:40

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ Ν/Σ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ.ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΟΜΟΠΑΠΑΔΕΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΚΑΛΑ ΗΡΕΜΗΣΕ ΛΙΓΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕ ΑΝΟΙΧΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΛΛΙΩΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ KAI ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΗ ;;

Περισσότερα | Σχολιάστε

μουσειο στον Παυλο Μελα;τι εισαι;χρυσαυγιτης;ετσι θα σκεφτεται οποιος αριστερος διαβαζει το αρθρο σου.τι καταντια Θεε μου!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΣΙΓΑ ΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΣ ΔΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ...


Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
έκανε σχόλιο στο θέμα Είναι η Ρωσία ανόητε
28/08/2017, 10:28

ΠΩ ΠΩ!ΒΙΒΛΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ.(ΔΙΑΦΩΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ).ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΦΤΥΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ;


Περισσότερα | Σχολιάστε

ΦΙΛΕLEFT

(ΑΥΤΗ Η ΜΑΣΤΙΓΑ)

ΑΣΘΕΝΕΙΑ/ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟΥ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ(ΜΕΤΑ ΤΟ 81),ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ(ΜΕΤΑ ΤΟ 84).

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ:

1)ΜΙΣΟΥΝ

α)ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ(ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ)

β)ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΘΝΟΣ,ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ,ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ κ.α.

2)ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΟΓΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.

3)ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ(ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΝΩΜΗ,ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ,ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ Ή ΤΟΥ ΠΟΛ ΠΟΤ).

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ:ΟΤΙΝΑΝΑΙ (ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΚΑΙ),1821(ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΚΑΙ).

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.

΄΄΄΄ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ (ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΜΜΕΝΟΣ) ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΟΤΕ΄΄΄΄

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΜΤΖΗ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ.Ο ΑΔΩΝΙΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΙΑ) ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.΄΄Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.΄΄

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ''ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ''!!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΤΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.:D:D

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ LIBERAL ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ (ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ)ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ (ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ)ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΥΤΗ Η ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ;!;

Περισσότερα | Σχολιάστε