LIBERALL
THINK TANKST
FORUMF
ΥΓΕΙΑY
ARTNEWSA
Πέμπτη 22/03/18
2ος χρόνος, ημέρα 872η

Επιστροφή στο forum Φιλελεύθερο forum forum@liberal.gr

Διαχειριστές: Μπάμπης Εγγλέζος Πρόεδρος ΣΕΔ & Νίκος Οικονομόπουλος Αντιπρόεδρος ΣΕΔ

Τα Θέματα του χρήστη greg0d

greg0d
21/03/2018, 06:25

Του Σάκη Μουμτζή

Προφανώς δεν αξιολογήθηκε αρκούντως από την πολιτική ηγεσία της χώρας αυτό που έγινε στην Βόρεια Συρία.

Μάλλον δεν έγινε αντιληπτό πως, ουσιαστικά, η Τουρκία επαναχάραξε, ενόπλως, τα σύνορα της με την Συρία, κάτι που ήταν μόνιμη επιδίωξη της, εξ αρχής.

Και δυστυχώς δεν έχουμε αντιληφθεί ακόμα, πως οι συνθήκες τροποποιούνται είτε με την συμφωνία όλων των εμπλεκομένων κρατών είτε με πόλεμο.

Επόμενος στόχος του Erdogan θα είναι η αναθεώρηση της συνθήκης της Λωζάνης, που αφορά τα δυτικά σύνορα της χώρας του.

Πώς θα το πετύχει αυτό;

Επειδή καμιά Ελληνική κυβέρνηση δεν πρόκειται να συναινέσει, ο μόνος τρόπος είναι ένα θερμό επεισόδιο ή ένας πόλεμος.

Σε αυτήν την περίπτωση θα έχει το «πάνω χέρι» όποιος επικρατήσει στρατιωτικά. Απλά πράγματα.

Η Ελλάδα θα συρθεί σε διαπραγμάτευση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της, μόνον αν ηττηθεί στην πολεμική σύγκρουση, ανεξαρτήτως των διαστάσεων που θα πάρει αυτή.

Εκείνο που χρειάζεται μια πολιτική ηγεσία, συνολικά, και μια κοινωνία είναι να έχουν πλήρη επίγνωση της κατάστασης, πολύ δε περισσότερο όταν ο υπουργός Εξωτερικών Ν.Κοτζιάς δήλωσε πως αναμένει ποιοτική αναβάθμιση της απειλής.

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως όλες οι κλίμακες αντιπαράθεσης είναι πιθανές.

Αντί λοιπόν να προετοιμαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα την απειλή, που εμείς οι ίδιοι αναγνωρίζουμε πως υφίσταται, πράττουμε το ακριβώς αντίθετο.

Οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδωμεν.

Αντί να ενισχύσουμε το εθνικό μέτωπο και να σφυρηλατήσουμε την εθνική ενότητα, έχουμε αναλωθεί σε μια διχαστική σκανδαλολογία, με άρωμα σκευωρίας.

Ίσως για τον ΣΥΡΙΖΑ αυτές οι έννοιες της «εθνικής ενότητας» και της «εθνικής ομοψυχίας» να είναι όχι μόνον ξένες, αλλά και ακατανόητες.

Σε μια ιδεολογία που προσδιορίζεται από την ταξική πάλη, είναι επόμενο να κυριαρχεί η πόλωση και ο διχασμός.

Ακόμα και ένα ασήμαντο ζήτημα καφενειακού επιπέδου, όπως είναι τα πρόσφατα ποδοσφαιρικά γεγονότα, προσλαμβάνει διαστάσεις ρήξης και σύγκρουσης σε όλα τα επίπεδα.

Ακόμα και στο εθνικό.

Ακούγεται σκληρό, αλλά κάθε λαός είναι άξιος της μοίρας του. Κάθε λαός γράφει με το χέρι του την Ιστορία του.

Κι εμείς ενώ γνωρίζουμε τι επέρχεται, δεν εγκαταλείπουμε την μακαριότητα μας και την νιρβάνα μας.

Πιστεύοντας πως είτε οι Ευρωπαίοι εταίροι μας είτε το αεροπλανοφόρο Ivo Zima θα μας σώσουν, δεν διδαχτήκαμε από την πλήρη εγκατάλειψη των Κούρδων στην Β.Συρία.

Στην εξωτερική πολιτική επικρατεί ο κυνισμός.

Ακόμα και οι δηλώσεις των ίσων αποστάσεων των Ευρωπαίων συνεταίρων μας, δεν μας έβγαλαν από τον βαθύ μας ύπνο.

Είναι τραγικό, η πολιτική και η πνευματική ηγεσία του τόπου να μην έχει αντιληφθεί, ακόμα, πως κανένας δεν πρόκειται να μας βοηθήσει, αν δεν διαπιστώσει πως μπορούμε οι ίδιοι να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς την Τουρκική επιθετικότητα, όταν αυτή θα λάβει συγκεκριμένη μορφή.

Οι φωνές που ζητούν να γίνουμε Ισραήλ, από πλευράς πολεμικής ετοιμότητας, ακούγονται παράταιρες σε μια κοινωνία που δεν θέλει να καταβάλλει κανένα κόστος γι΄αυτό.

Όταν η Τουρκία, de facto, αναθεωρεί συνθήκη και επαναχαράσσει σύνορα με την δύναμη των όπλων της, τότε οποιοσδήποτε δικός μας εφησυχασμός είναι καταστροφικός.

Το Αφρίν, ας μας βγάλει από τον λήθαργο στον οποίο έχουμε περιπέσει.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Μία ομάδα 20 ατόμων, οπαδών του ΠΑΟΚ, απαίτησε και κατάφερε να ματαιωθεί μία συγκέντρωση 350 ατόμων με ομιλητή τον Άδωνι Γεωργιάδη. Το περιστατικό είναι ήδη βαρύ και γίνεται ακόμη περισσότερο αν στους 20 συμμετείχαν και υπάλληλοι εταιρειών του κ. Σαββίδη. Κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ έκαναν πάρτι όταν ο κ. Ιβάν Σαββίδης κήρυξε τον πόλεμο στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όλο αυτό είναι δικό τους έργο!

Το πρόβλημα δεν είναι ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης. Η χώρα χρειάζεται επενδύσεις και πρέπει να σέβεται τους επενδυτές. Αλλά κι αυτοί θα πρέπει να σέβονται το περιβάλλον μέσα στο οποίο αναπτύσσονται. Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι ο κ. Σαββίδης δημιουργεί στη Θεσσαλονίκη ένα χαλιφάτο με άγνωστες τις λοιπές επιδιώξεις του. Δημιουργεί ένα κράτος εν κράτη στην ευαίσθητη Μακεδονία.

Αυτό που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου μοιάζει με πρόβα τζενεράλε. Ήταν ένα μοντέλο που ακολούθησαν οι αγανακτισμένοι το 2010 και φαίνεται να ακολουθείται και τώρα. Δέκα, είκοσι ή και πενήντα κάθε φορά άτομα θα επιβάλλουν τον Νόμο τους, όπου αυτοί νομίζουν ότι είναι δυνατοί και όπου απουσιάζει το κράτος.

Τι επιδιώκουν όσοι θέλουν τη Θεσσαλονίκη σε «εμφύλιο» με την υπόλοιπη Ελλάδα και μάλιστα σε μια περίοδο που η χώρα έχει μεγάλα προβλήματα στα βόρεια και στα ανατολικά της σύνορα;

Δεν είναι αθώο αυτό που συμβαίνει εδώ και καιρό στη Θεσσαλονίκη. Από την άλλη πλευρά, μία πόλη εξαγοράζεται αν θέλει να εξαγοραστεί. Αν δεν υπάρχουν τείχη αντίστασης. Οπότε και γνωρίζουμε ποια μπορεί να είναι η κατάληξη.

Στο επόμενο διάστημα θα πολλαπλασιαστούν τα κρούσματα σαν κι αυτό του Σαββάτου. Μην γελιόμαστε. Βρισκόμαστε μόνο στην αρχή. Κι αυτά δεν συμβαίνουν στην τύχη. Χρειάζονται χρόνο προετοιμασίας και εκδηλώνονται στο σωστό χρόνο. Η αφορμή αυτή τη φορά ήταν ένα… γκολ. Θα μπορούσε να ήταν οτιδήποτε. Όταν ψάχνεις για αφορμές σε μία χώρα τραυματισμένη από την δεκάχρονη κρίση, όλο και κάτι θα βρεις. Το ερώτημα είναι το «γιατί». Ποιόν τελικά εξυπηρετεί όλη αυτή η κατάσταση…

Θανάσης Μαυρίδης
thanasis.mavridis@liberal.gr

Περισσότερα | Σχολιάστε

Του Σάκη Μουμτζή

Μέσα σε μια ημέρα ο Α. Σαμαράς, ο Β. Βενιζέλος και ο Α. Γεωργιάδης διέσυραν τους σκευωρούς καταρρίπτοντας με γεγονότα τα «νέα στοιχεία» που εμφανίσθηκαν.

Μάλιστα, ο Β. Βενιζέλος, που παρέστη στην συνεδρίαση της προανακριτικής, δήλωσε πως «πέρασε πάρα πολύ καλά.»

Αυτό στην συριζαϊκή ιδιόλεκτο λέγεται πως «τους γλέντησε».

Ποια ήταν τα «νέα στοιχεία;» Ενα σημείωμα της εταιρείας που ζητούσε από τον Α .Γεωργιάδη να μην εφαρμόσει την μνημονιακή υποχρέωση να περικοπεί η φαρμακευτική δαπάνη σε ποσοστό 1% του ΑΕΠ.

Και, όπως δήλωσε ο Α.Γεωργιάδης, αυτός τήρησε με ευλάβεια την μνημονιακή υποχρέωση.

Σημασία δεν έχει τι απαιτούν οι επιχειρηματίες. Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν. Υπερασπίζονται τα συμφέροντα τους.

Αυτό που ενδιαφέρει τους πολίτες είναι τι κάνουν οι υπουργοί. Πράττουν το καθήκον τους ή υπακούουν στα κελεύσματα των επιχειρηματιών.

Και ο Α. Γεωργιάδης, με στοιχεία απέδειξε πως έπραξε το καθήκον του.

Για τον Α .Σαμαρά, τα «νέα στοιχεία» αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας. Οι συμμορίτες προσκόμισαν έγγραφο της Novartis του 2014, με το οποίο τον καλούσαν να γνωριστούν στο Νταβός.

Αλλά όπως δηλώνει ο πρώην πρωθυπουργός αυτός ποτέ δεν πήγε στο Νταβός.

Επιπροσθέτως, εγείρεται ένα λογικό ερώτημα. Αφού τον δωροδόκησαν με την τροχήλατη βαλίτσα στο Μέγαρο Μαξίμου το 2013, γιατί να επιδιώκουν, εγγράφως, να τον γνωρίσουν το 2014;

Η αγωνία των σκευωρών να φέρουν νέα στοιχεία τους εξωθεί στην γελοιότητα.

Αλλά το πιο ωραίο και πιο εφιαλτικό, συγχρόνως, της προχθεσινής ημέρας το επιφύλασσε η ακρόαση από την επιτροπή του Β. Βενιζέλου.

Αυτός για μια ακόμα φορά «έκλεψε εκκλησία». Υποχρέωσε τον βουλευτή –φιλόσοφο του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Δουζίνα, να ομολογήσει πως τον Β. Βενιζέλο τον διώκουν για τις πολιτικές του θέσεις, καθώς δεν προέκυψαν «επιβαρυντικά» στοιχεία κατά την ανακριτική διαδικασία.

Μια φρικιαστική δήλωση που παραπέμπει σε άλλες εποχές και σε άλλα καθεστώτα. Μια δήλωση που αγγίζει τον πυρήνα του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, αμφισβητώντας ευθέως το Κράτος Δικαίου.

Ισως αυτήν την κυνική ομολογία, καθώς δεν προέρχεται από κάποιον τυχάρπαστο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου να την κάνουν προμετωπίδα στον αντιπολιτευτικό τους αγώνα.

Μόνον στα αυταρχικά καθεστώτα ποινικοποιείται η πολιτική διαφωνία. Μόνον στον ολοκληρωτισμό κάποιος διώκεται για τις απόψεις του, και μάλιστα αυτό δημοσιοποιείται ανερυθρίαστα.

Αυτοί οι τύποι δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα.

Οι συμμορίτες δεν αντιλήφθηκαν πως με την ομολογημένη πολιτική δίωξη του Β. Βενιζέλου καταρρέει όλο το σκηνικό που έστησε η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, σε βάρος των πολιτικών της αντιπάλων.

Αποκαλύφθηκαν.

Δικαιολογημένα λοιπόν ο Β. Βενιζέλος δήλωσε, βγαίνοντας από την επιτροπή, πως «πέρασε πάρα πολύ καλά».

Να τον ξανακαλέσετε, σύντροφοι, να σας «ξαναγλεντήσει»!

Μέσα στο δύσοσμο κλίμα που δημιούργησε ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ, Ιβάν, η ηγετική ομάδα του, ψάχνει απεγνωμένα, για μια ακόμα φορά, κάποιο γεγονός που θα αλλάξει την ατζέντα.

Και σίγουρα δεν μπορεί να το βρει στην Novartis, γιατί διασύρεται.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Του Σάκη Μουμτζή

Όταν πρωτοεμφανίστηκε ο Στ. Θεοδωράκης στην πολιτική σκηνή, αναμφίβολα, έφερνε κάτι το καινούργιο και το φρέσκο.

Γι' αυτόν τον λόγο τον πλαισίωσαν αξιόλογοι άνθρωποι όλων των κοινωνικών χώρων.

Το εγχείρημα του έγινε ακόμα πιο ενδιαφέρον και καινοτόμο, καθώς επεδίωξε να καθιερωθεί στο κεντρικό πολιτικό στερέωμα, χωρίς να φτιάξει κόμμα, με την μορφή που είχαν όλα τα άλλα κόμματα.

Δηλαδή, με οργανώσεις σε όλην την χώρα, καθετοποιημένη δομή και παρουσία σε όλους τους μαζικούς χώρους.

Θέλησε μαζί με τους ανθρώπους που τον ακολούθησαν, μέσα από διαδικασίες κορυφής, να εκπονήσει πολιτικές θέσεις και πολιτική γραμμή.

Αυτή η, όντως, πρωτοποριακή σύλληψη για να επιτύχει απαιτούσε κάτι ταυτοχρόνως απλό και δύσκολο.

Ποιο ήταν αυτό;

Στο σχήμα  που ονομάστηκε «Ποτάμι», να υπάρξουν συλλογικές διαδικασίες τόσο στην χάραξη της πολιτικής, όσο και στην λήψη των αποφάσεων.

Σε αυτό το σημείο ο Στ. Θεοδωράκης έκανε το πρώτο καθοριστικό λάθος για την μετέπειτα πορεία του. Άγνωστο για ποιο λόγο, λειτούργησε με τρόπο αυταρχικό, παραβλέποντας προτάσεις και θέσεις ανθρώπων πολύ πιο αξιόλογων από αυτόν και πολύ πιο έμπειρων πολιτικά.

Το αποτέλεσμα ήταν, σταδιακά, ένας-ένας να τον εγκαταλείπουν.

Ήδη το «Ποτάμι» είχε χάσει την αρχική λάμψη του.

Το δεύτερο καθοριστικό λάθος του Στ. Θεοδωράκη ήταν ο εναγκαλισμός του με τον Α. Τσίπρα το καταστροφικό πρώτο εξάμηνο του 2015.

Με συνεχείς μεταπτώσεις στις πολιτικές του θέσεις και με επιφανειακή προσέγγιση της πραγματικότητας, πίστεψε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το κάτι νέο στην πολιτική ζωή του τόπου.

Εγκλωβισμένος στην πεποίθηση του πως η κυρίαρχη αντίθεση ήταν η σύγκρουση του «παλιού» με το «νέο», εκτίμησε πως μπορούσε να συμμαχήσει με τον Α. Τσίπρα.

Βέβαια, όπως αποδείχθηκε πανηγυρικά αυτή η πεποίθηση του Στ.Θεοδωράκη ήταν λανθασμένη. Όχι μόνον γιατί ο Α. Τσίπρας εκπροσωπούσε «το χειρότερο παλιό», αλλά γιατί η κυρίαρχη αντίθεση της Ελληνικής κοινωνίας και της πολιτικής ζωής ήταν: δημοκρατική ομαλότητα ή θεσμική εκτροπή.

Προφανώς, η πολιτική του απειρία τον οδήγησε σε εσφαλμένη ανάλυση των δεδομένων.

Σήμερα, ο Στ.Θεοδωράκης επανέρχεται δριμύτερος στο φλερτ προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η πρόσφατη δήλωση του πως « η χώρα δεν χρειάζεται τώρα εκλογές, γιατί προέχει η ανάκαμψη της οικονομίας», είναι ο άξονας γύρω από τον οποίον περιστρέφεται η καινούργια πολιτική του γραμμή.

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως ο Στ.Θεοδωράκης εκτιμά ότι η οικονομία μας μπορεί να ανακάμψει με την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ και ως εκ τούτου είναι πρόθυμος να τον στηρίξει.

Η προχθεσινή του επίσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου θα πρέπει να ειδωθεί υπό το πρίσμα της παραπάνω δήλωσης. Γνωρίζει πως ο Α.Τσίπρας τον χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει ρήγμα στο ΚΙΝ.ΑΛ. και αποδέχεται αυτό τον ρόλο.

Αν δεν το έχει καταλάβει, είναι κάτι το ανησυχητικό.

Προφανώς, δεν ανέλυσε σωστά πώς μέσα σε τέσσερα χρόνια ξόδεψε όλο το πολιτικό του κεφάλαιο. Δεν αντιλήφθηκε, πως τα ζιγκ-ζαγκ στην πολιτική είναι καταστροφικά.

Και σήμερα επικαλούμενος την «πατριωτική ευθύνη», επαναπροσεγγίζει τον Α.Τσίπρα, θεωρώντας βέβαια, εξ αντικειμένου, «πατριωτικά ανεύθυνους», όσους δεν «τσίμπησαν» το δόλωμα του πρωθυπουργού.

Η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, σχεδιάζει τις συμμαχίες της όχι για τα πατριωτικά θέματα ούτε για την οικονομία.

Αυτό που την «καίει» είναι οι 200 ψήφοι για την ψήφιση της απλής αναλογικής, για να αποκλείσει την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας.

Και προς τούτο «ζεσταίνουν» τον Στ. Θεοδωράκη.

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
13/03/2018, 09:37

Του Ανδρέα Ζαμπούκα

Ο Σταύρος είναι ένας λογικός άνθρωπος. Και το κόμμα του είναι επίσης ένα λογικό κόμμα. Και τα στελέχη που κατά καιρούς συγκέντρωσε, μέσα και έξω από το πολιτικό σύστημα, υπήρξαν "ολοκληρωμένοι" λογικοί άνθρωποι, έτοιμοι να συνεργαστούν και να προσφέρουν στην πολιτική, τις υπηρεσίες τους με τον πιο δημιουργικό τρόπο.

Παρόλα αυτά, ούτε το Ποτάμι ευδοκίμησε, όπως η προσδοκία των λογικών ψηφοφόρων προέβλεπε, ούτε και ο Σταύρος έπαιξε τον ρόλο του προικισμένου συλλέκτη που απαιτούσαν οι συνθήκες. Η χώρα βυθίστηκε στον λαϊκισμό και στην δημαγωγία, χωρίς καμία συνετή δύναμη να μπορέσει να ανακόψει την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση και την καθεστωτική διαχείριση της εξουσίας.

Εν τω μεταξύ, το Ποτάμι συνεχίζει να προσπαθεί, να σχεδιάζει και να προτείνει. Να επιδιώκει συναινέσεις και να παραμένει πιστό στις μεθόδους ενός ευρωπαϊκού κόμματος που θα ήθελε να πρωταγωνιστεί σε ένα υγιές πολιτικό περιβάλλον. Όπου τα κόμματα θα συναγωνίζονταν στην παραγωγή πολιτικής και όχι στις μηχανορραφίες για την διατήρηση της εξουσίας.
Όλα τα παραπάνω θα μπορούσαν να συμβαίνουν στην Δανία ή έστω, στην Νορβηγία. Στην Ελλάδα όμως, που ο μέσος ψηφοφόρος βλέπει στην κάλπη την εικόνα του Παίσιου ή την μορφή του Βελουχιώτη, δεν είναι και τόσο εύκολη η δουλειά του "προγραμματισμού" και των "προτάσεων".

Σε κάθε περίπτωση, ο Σταύρος Θεοδωράκης συνεχίζει να προσπαθεί. Και για του λόγου το αληθές, κατέθεσε μια πρόταση για διακομματική εκπροσώπηση στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας. Η πρόταση του Ποταμιού ήταν αναμφισβήτητα μία σοβαρή και εμπεριστατωμένη σύνθεση. Τόσο σοβαρή που μετά την χθεσινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό, διαπιστώθηκε ότι έχουν εντελώς διαφορετικές απόψεις...

Γιατί η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε στη συνέχεια, προσανατολίζεται σε άλλο επίπεδο αποφάσεων. Πιο συγκεκριμένα, το ΥΠΕΞ επεξεργάζεται σχέδιο "κυβερνητικό - επιχειρησιακό" και όχι διακομματικό. Ένα πλάνο που προβλέπει σύνδεση με τις επιλογές του υπουργικού συμβουλίου και όχι ένα όργανο το οποίο θα αποτελείται από πρόσωπα κύρους. Ικανά να εκπροσωπήσουν τα κόμματά τους, τα οποία ούτως ή άλλως θα κληθούν σε συναίνεση, σε περίπτωση κρίσεων ή μείζονος εθνικού θέματος.

Βεβαίως, ο κ. Τσίπρας δεν παρέλειψε να δηλώσει ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να δημιουργηθούν θεσμοί που θα συμβάλλουν στην καλλιέργεια κλίματος συναίνεσης στα θέματα εξωτερικής πολιτικής και είναι για αυτό το λόγο που η πρόταση του Ποταμιού μπορεί να αποτελέσει βάση συζήτησης.

Ποια συζήτηση εννοούσε κανείς δεν ξέρει, δεδομένου πως μόνο η ιδεά μπορεί να καταγραφεί, στο τέλος, ως συμβολή του Ποταμιού στη διαδικασία σύγκλησης ενός τέτοιου συμβουλίου. Αν και όποτε γίνει.

Υπάρχει όμως και κάτι πιο ωραίο στη συνάντηση Τσίπρα-Θεoδωράκη. Με αφορμή το επεισοδιακό ντέρμπυ μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, οι δύο άντρες συζήτησαν για τα όσα συνέβησαν χθες στο γήπεδο της Τούμπας. «Σε όλες τις χώρες υπάρχουν μαφιόζοι που πάνε στο ποδόσφαιρο. Φοβάμαι πως, αν δεν βάλουμε αυστηρούς κανόνες και αυστηρούς νόμους, αν δεν "κόψουμε" κεφάλια θα παραδινόμαστε συνέχεια σ' αυτές τις συμπεριφορές, σ' αυτούς τους ανθρώπους» είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης στον πρωθυπουργό, με τον Αλέξη Τσίπρα να απαντά ότι ότι κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσουμε ότι ο γόρδιος δεσμός μεταξύ πολιτικού κόστος και αλλαγών στο ποδόσφαιρο πρέπει να κοπεί.

Συζήτηση που προκαλεί ιλαρό γέλιο, από τη στιγμή που όλοι βλέπουμε την κυβέρνηση να εξισώνει θύτες και θύματα, με την διακοπή του πρωταθλήματος για να "ευεργετήσει" τον Ιβάν Σαββίδη.

Σταύρο πρόσεχε! Είναι κατανοητή η προσπάθεια να συνεχίσεις την πολιτική της "ανωτερότητας" αλλά δεν ξέρω τι θα μείνει στο τέλος από τις συναντήσεις σου.

Η χώρα και το πολιτικό σύστημα έχει ανάγκη από προτάσεις. Έχε τον νου σου όμως, μην αναλωθείς και χάσεις τον χρόνο και την όρεξή σου. Την ώρα μάλιστα, που έρχονται συνέδρια και νέες προκλήσεις, για σένα και τα στελέχη σου...

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τα σχόλια του χρήστη greg0d

200 ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΧΑΒΟΥΖΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΚΑΛΙ ΣΤΗΝ ΄΄ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ΄΄.Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 1.000.000 ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΣΕ ΄΄ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ΄΄ ΠΟΥ Η ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ 2 ΑΙΩΝΕΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ,ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ,ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΕΟΙ 25ΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ 30ΑΡΗΔΕΣ.(ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΧΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ).ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ;ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ (ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΩΣ ΖΩΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ)ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ....ΟΣΟΙ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΔΩ ΑΠΟ ΜΕΡΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ Κ.Α. ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΛΟΓΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ.ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.....ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΚΚΕ.ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΄΄ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΟΠΛΑ SEQUEL΄΄.....ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ!ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.ΚΕΡΔΑΜΕ.

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
13/03/2018, 09:37

ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο ΙΣΛΑΜΟΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΑΒΟΥΖΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.......ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΣΦΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ,ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗ.ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗ.Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΤΥΛ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ (Ο ΘΕΟΣ-ΑΛΛΑΧ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ).ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΕΚΤΟΜΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ.'ΚΕΡΔΑΜΕ' ΠΑΝΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.....

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
έκανε σχόλιο στο θέμα Σταύρο, πρόσεχε!
13/03/2018, 09:38

ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΣΤΟ ΄΄Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ΄΄.

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
12/03/2018, 06:30

ΜΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΙΣςΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ.ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ....ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΄΄ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥΣ΄΄ (ΣΤΗ ΠΡΑΦΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΒΙΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥΣ.ΤΣΑΜΗΔΕΣ,΄΄ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ΄΄ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ.Τ.Λ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΑ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ)ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΥΡ ΦΩΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΚΑΤΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΤΟΥ.ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΥ.΄΄ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΥΡΙΟΙ΄΄.ΕΠΙΣΗΣ ΧΘΕΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΚΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΓΥΦΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ....ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ....ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΖΙ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΡΑΦΩ....ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΟΥΜΕ.

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
20/02/2018, 06:44

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ.ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΘΝΟΣ Η΄ ΕΣΤΩ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ -ΣΙΓΑ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΧΑΒΟΥΖΑΣ...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΑΝΕΚΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΦΤΗΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΄ΕΛΛΗΝΙΚΗ΄ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ....ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΄΄ΑΝΟΙΧΤΟΙ΄΄ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.......

Περισσότερα | Σχολιάστε

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ....ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΑΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΚΟΜΑ......

Περισσότερα | Σχολιάστε

Η wiki ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑΖΕΙ....

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
22/01/2018, 19:54

1)ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΠΤ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.2)ΔΕΝ ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΠΑΤΩ, ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ.ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η΄ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ Η΄ ΧΟΥΝΤΙΚΗ Η΄ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ........ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΤΑΚΑΘΙ;;(ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ).

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ!!!!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΑΡΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΄΄ΜΥΡΙΣΕ ΘΥΜΑΡΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ΄΄ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΄΄ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ΄΄ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ (ΜΟΥΑΧΑΧΑ)ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ.....Ε,ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.....ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ) ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΙΚΕΡΩΝ.ΑΚΟΥΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΄΄ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ΄΄ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 21 ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ....ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΗΤΑΝ (ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΘΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΄΄Ε,ΚΑΙ;΄΄.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΧΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ Π.Χ. ΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ....) ΕΓΩ ΩΣ ΑΝΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ......ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ, ΤΕΤΟΙΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ,ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΠΕΤΑΝΕΩΝ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΟΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛ.ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ,ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ,ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΑΣΤΙΚΗ Κ.Τ.Λ.Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΤΥΝΟΥΝ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!ΕΠΙΣΗΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΄΄ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ΄΄ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ;ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΤ.......

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΑΣΑ;;ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ;;;

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
02/01/2018, 16:50

ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ (ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ) ΚΕΝΤΡΩΟ.ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ: 1)ΖΗΤΩ Ο ΟΤΣΑΛΑΝ,2)ΖΗΤΩ ΤΑ ΙΜΙΑ,3)ΖΗΤΩ Ο ΚΟΣΚΩΤΑΣ,4)ΖΗΤΩ Ο ΑΚΗΣ,5)ΖΗΤΩ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,6)ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ,7)ΖΗΤΩ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΄΄ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ΄΄ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 100ΣΤΑΡΙΑ ΖΗΤΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ............

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
21/12/2017, 06:16

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ Η ΝΔ ΔΗΛΑΔΗ;ΑΝ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΧΑΣΕΙ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ(Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΄΄ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ΄΄ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ)ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
19/12/2017, 06:39

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΙΚΕΡΩΝ,ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟ ACTION24 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΝΕΛ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ ΑΠΟ 5 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΟ ΄΄ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ΄΄ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΙΑ.....ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΤΙ ΦΙΛΟΜΟΥΣΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΡΩΝΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ Α ΛΑ ΓΚΡΕΚΑ.Ε ΑΦΟΥ ΤΟ ΤΡΩΝΕ Α ΛΑ ΓΚΡΕΚΑ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.....ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΛΕΨΕΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ.ΓΙΑ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΙΛΑΜΕ.....................................................................................

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΔΑΜΕ(ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ) ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ....΄΄ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΄΄ ΚΥΡΙΟΙ....ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ,ΟΛΟΙ.ΚΑΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΧΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙΑ Ο Λ Ο Ι !!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ,ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΤΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.......ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.....

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΤΑΙΒΑΝ ΩΣ ΚΙΝΑ(ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Κ.Λ.Π).Η ΚΙΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕ ΠΟΤΕ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ Ο ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΩΣ ΤΑΙΒΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΚΙΝΑ.

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
28/11/2017, 06:39

ΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΚΛΑΡΑΣ ΕΣΦΑΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ.ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ.......ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕ!!!(ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ).ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΡΕ ΚΙΚΕΡΩΝ;

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΤΑΓΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ο teacher.....ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΠΟΥΛΟΥ. ΤΣΤΣΤΣ...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΙΣ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ) Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ.ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΒΟΥΛΗ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ¨ΛΥΣΗΣ¨ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΜΙΣΗ Η' ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗΣΩ ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΝΔ.ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ,ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ (ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ).ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ-ΝΟΥΜΕΡΑ (ΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΄΄ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ΄΄ ΤΥΠΟΥ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (ΜΟΝΟ ΕΜΕΤΟΣ!)ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ.....ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΣΕ ΄΄ΑΥΤΟΥΣ΄΄ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΄΄ΑΛΛΟΥΣ΄΄ ΣΕ ΄΄ΕΜΕΙΣ΄΄ ΚΑΙ ΄΄ΕΣΕΙΣ΄΄.(Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ).....

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
31/01/2018, 07:55

1)ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΟΠΩΣ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕ/ΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΠΗΓΑΙΝΕ-ΕΛΑ.2)ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ....ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΒΙΝΙΣΜΟ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΥΛΕΤΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ(ΨΕΥΤΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΗΛΑΔΗ) ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ.ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΕΝΕΓΑΛΕΖΟΣ.....ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.......,ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΚΑΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΄΄Χ΄΄ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΄΄ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ΄΄.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.ΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ....

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΦΙΛΕLEFT

(ΑΥΤΗ Η ΜΑΣΤΙΓΑ)

ΑΣΘΕΝΕΙΑ/ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟΥ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ(ΜΕΤΑ ΤΟ 81),ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ(ΜΕΤΑ ΤΟ 84).

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ:

1)ΜΙΣΟΥΝ

α)ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ(ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ)

β)ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΘΝΟΣ,ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ,ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ κ.α.

2)ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΟΓΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.

3)ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ(ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΝΩΜΗ,ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ,ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ Ή ΤΟΥ ΠΟΛ ΠΟΤ).

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ:ΟΤΙΝΑΝΑΙ (ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΚΑΙ),1821(ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΚΑΙ).

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.

΄΄΄΄ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ (ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΜΜΕΝΟΣ) ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΟΤΕ΄΄΄΄

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΠ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΟΣ..........

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΚΑΙ ΤΟ 1/2 ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 81 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΡΕΖΙΛΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ (ΟΤΣΑΛΑΝ) ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΝΑΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ (ΙΜΙΑ)!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ-ΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ!!!!ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙΚΕΡΑΜΕΩΣ.ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ( ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ,ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ KAI NA ΑΝΤΑΛΑΞΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΑΡΙΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΄΄ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ΄΄Η΄ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ )ΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΙΑ!!ΧΕΣΤΗΚΑΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΙ ΕΤΣΙ;

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟ VIDΕΟ.ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ.ΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ.ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΄΄ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΚΑΒΟ΄΄ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΄44 ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΑΚΟΥΣΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ Η΄ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ (ΣΚΕΤΟ).

ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΘΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ.ΑΧ!


Περισσότερα | Σχολιάστε

ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΡΟΜΑΖΩ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ.ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗΔΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΣ ΠΑΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΛΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΙΛΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ Η ΝΔ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΚΙΚΕΡΩΝ ΝΟΜΙΖΩ Ο ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΒΑΣΙΛΟΔΕΞΙΑ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΔΕΞΙΟΣ??, ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΣ??? ΠΤΔ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΄΄ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ΄΄ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΣ ΕΝΩ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΕΝΕΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΤΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΘΛΙΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ Χ.Α.!!.ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΑΕΙ;ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΕΙ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΑΜ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SOLID ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.:D:D:D

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
19/04/2017, 13:53

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΗΣΥΧΟ.ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΔ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΠΛΑ 1000 ΦΟΡΕΣ ΦΑΗΛΟ.ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!STALKER ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ!ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ.ΒΡΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΟΜΠΙ.....

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΣΥΓΓΝΩΜΗ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ solid ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΣΑΝ ΧΑΖΟΣ.ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΛΠΙΔΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΟΤΣΑΛΑΝ,ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ,ΙΜΙΑ,ΚΟΣΚΩΤΑΣ,ΑΚΗΣ,ΜΑΝΤΕΛΗΣ,ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ,(ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ)ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ;ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΑ.Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΟΣ!!!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ.ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΜΤΖΗ.


Περισσότερα | Σχολιάστε

ΣΙΧΑΜΑΤΑ!ΒΡΟΜΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ!ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!ΚΩΛΟΓΡΙΑ!!ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΤΑΛΓΩ ΟΧΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.40ΡΗΣΑΜΕ ΦΙΛΕ SOLID.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΤΕΤΡΑΔΗ!ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ) ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΥΔΑΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.Η ΠΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΧΕΣΤΗΣ ΗΓΕΤΗΣ(ΙΣΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ).ΚΑΙ ΠΑΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΝΔ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.ΣΤΟ ΄΄ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ΄΄ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΝΔ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ;;;;;ΑΠΛΩΣ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ!ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ(ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ)ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ..... ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΤΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΟΙ!ΤΕΛΟΣ,ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΒΛΑΧΙΚΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΥΠΟΘΕΣΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ.ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ....

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ Η΄ ΤΟΝ ΗΛΙΑΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΥΤΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ.ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ.ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ 2 ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ Ο 1ος ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ),SLOW THE EGGS ΔΗΛΑΔΗ, ΕΝΩ Ο ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΝΟΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥ; ΤΡΕΛΛΟΥ; ΜΑΛΑΚΑ; ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ(Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑΥΤΟ).ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΙΣΧΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΖΩΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΤΙΜΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΄60 ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΟΒΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ,ΗΤΑΝ ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΚΡΑΥΓΑΖΑΝ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΖΑΝ ΦΕΡΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ;;;

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΧ ΒΡΕ ΚΙΚΕΡΩΝ...ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ.ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟ ΕΑΜ;ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΑΜ(ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ);ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΓΟ(ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ [ΠΛΕΟΝ] ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΝΟΦΙΤΗ ΤΟΝ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ,Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΕΙΡΑΖΕI;ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΜΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΧΡΥΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΟΧΙ ΝΑΙ.Η ΕΡΩΤΗΣΗ (ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ) ΗΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ;ΤΟ ΟΧΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ.ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤ0 10% ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.ΑΛΛΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ''ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ΄΄ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΗΜΕΡΟ.ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΄΄ΒΑΡΑΕΙ΄΄ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΚΚΕ;

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
06/08/2017, 17:22

ΛΟΙΠΟΝ,ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕΤΕΜΦΥΛΙΑΚΑ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΑΡΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΕΞΙΑ.(ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ.Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΕΝΤΡΟ.ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ.)ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.(ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΕΞΗΓΩ).ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΑΤΡΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΤΡΙΣ ΄ΘΡΗΣΚΕΙΑ΄ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΥΜΦΩΝΩ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΜΤΖΗ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ.Ο ΑΔΩΝΙΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΙΑ) ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.΄΄Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.΄΄

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΝΤΑΞΕΙ,ΜΠΟΡΕΙ ΩΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ....

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ;ΘΕΛΟΥΝ ΔΡΑΧΜΗ;ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ;ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΞΙΟ.ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ Η ΝΔ ΣΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ (ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ)ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ Ο ΘΕΩΔΟΡΑΚΗΣ.ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ....ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ''ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ''!!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΕLEFT ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΣΙΔΕΡΗΣ.ΕΙΣΤΕ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΘΕΟΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΖΩΑ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ(ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ) ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ(ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΡΑΤΟΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ)ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΙΔΕΡΗ ΓΥΜΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΄΄ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ΄΄!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΗΔΩΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΤΥΦΛΗΣ ΒΙΑΣ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΩΜΟΖΩΑ ΕΡΥΘΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ.....

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΕΡΑΣΑΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ(ΜΟΥΜΤΖΗΣ,ΜΠΟΥΓΑΣ Κ.Α.).ΒΕΒΑΙΑ (ΞΑΝΑ)ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ)ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΛΙΓΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ.(ΤΟ ΞΑΝΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 74 ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΩΝΗ.ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ 81 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ...)

Περισσότερα | Σχολιάστε

΄΄ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ΄΄......Η΄ ΑΛΛΙΩΣ ΄΄ΖΕΣΤΟ ΧΙΟΝΙ΄΄. Η ΙΔΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ 2.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΩΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ 'Η ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΛΑΙΚΙΣΤΗ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΟΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΥΤΟΥ(ΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΗΣ).ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ,ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ Ή ΟΧΙ ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ.ΜΟΝΟ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΜΤΖΗ.Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΧΟ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΄΄ΜΠΑΤΣΟΥΣ΄΄ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.[ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ;]

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
έκανε σχόλιο στο θέμα Το αυγό του Κλεομένη
21/07/2017, 05:31

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Η΄ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.(ΕΣΤΩ,ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ).

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ ΛΟΓΙΚΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η CIA ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΠΕΤΥΧΕ ΑΛΛΑ ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ POLITICAL CORRECT ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΝ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ (ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΤΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ;;;;;;;ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!FAKE NEWS ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ!!!!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΑΘΩ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ 90% ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ;ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ Η΄ ΟΧΙ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ...ΤΕΛΟΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΜΤΖΗ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΗΠΙΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ.ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΨΕΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΤΛ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ.ΑΡΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΑΡΧΗΓΟ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ Π.Χ. ΄΄ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ΄΄.ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΄΄ΤΡΑΒΕΣΤΙ΄΄.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΝΕ ΓΙΑ ΜΠΕΙΣ.Η ΝΔ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 84 ΕΓΙΝΕ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ.ΟΚ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΄΄ΤΡΑΒΕΣΤΙ΄΄ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΕ ¨ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ΄΄ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.....

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
10/05/2017, 15:23

΄΄ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ΄΄ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ?ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΙ;ΟΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΚΑΝΕ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΙΝΔΟΥΙΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ATTINGAL.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΝΔΟΥΙΣΤΕΣ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ;


Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
30/10/2017, 09:28

ΕΙΜΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΗ ΜΕ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ solid;ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΥΤΟ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ SJW;;;

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΟΥΣΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΙΒΑ.ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΚΑΙΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΚΑΚΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΛΑΟΥΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΥΤΟΝ ΩΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
04/06/2017, 06:41

ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΨΑΡΙΑΝΟ.ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.ΕΙΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΔ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΤΕ!!!!!!!!!ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΡΕΠΟΥΣΗ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ.(ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ).ΝΑ ΔΩ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑΝΑ ΕΔΡΑΝΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΜΕ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΒΟΡΙΔΗ ΜΕ ΨΑΡΙΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ.


Περισσότερα | Σχολιάστε

ΞΕΡΝΑΩ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ 28ΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.ΜΟΝΟ ΕΜΕΤΟΣ.ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΝΗΜΗΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ....ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ 25Η ΦΥΣΙΚΑ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΠΙΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ(ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ) ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑΖΙ,ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΛΑΥΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;;;;;ΠΟΣΟ;;;;

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΟΥΤΣΟ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 'Η ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΡΕΚΤΙΛΑΣ.ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ''ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ''.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ?ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΤΖΗΜΕΡΟ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.........

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΑΡΙΔΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ,ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΙΤΑΡΙΑ ΤΗΣ.(ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ.)


Περισσότερα | Σχολιάστε

ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.....

Περισσότερα | Σχολιάστε

:D ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ liberal ΠΑΙΔΙΑ!ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΑΚΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ;

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΤΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.:D:D

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
έκανε σχόλιο στο θέμα Ανέξοδες μαγκιές…
15/04/2017, 00:18

ΚΑΝΕΝΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ.ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΦΩΤΑΔΙΣΜΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΡΩΤΑΜΕ ΠΟΣΟ ΝΤΡΟΠΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ.ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΡΕΠΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΄΄ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟ΄΄ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΣΥΝΘΗΚΗ Η΄ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΘΡΑΚΗ ΚΟΚ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΩΡΑ ΓΙ ΑΥΤΑ;ΑΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΝΕΛ ΟΝΟΜΑ ΄ΚΑΠΕΤΑΝ ΣΦΑΧΤΗ΄ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ....

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ liberal.ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕΙ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑΝΑΦΛΕΧΘΕΙ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΑΝ ΒΡΙΚΟΛΑΚΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΚΟΡΔΑ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΠΑΙΔΙΑ,ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟ 'ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ'.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ!!

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
έκανε σχόλιο στο θέμα Αυτοί μας αξίζουν;
08/06/2017, 03:19

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ-ΣΙΓΟΥΡΑ-ΣΙΓΟΥΡΑ-ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΕLEFT(ΟΠΩΣ ΕΣΥ) ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΔ ΠΟΤΕ!ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ-ΠΟΛΤΟ ΤΗΣ.ΚΡΙΜΑ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ!Η ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΜΤΖΗ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ.ΜΕΧΡΙ 22 ΕΤΩΝ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΖΑΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟ.ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ=ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ!!ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΑΜ ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ.ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ(ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ)ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ.ΕΦΤΑΣΑ 30 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ Ε.Ο.Κ.Α., ΤΟΝ ΓΡΙΒΑ, ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΕΞΙΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ.ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ 40 ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΝΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΄΄ΔΕΞΙΑ΄΄ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ (ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟΤΟΝΙΚΟ.ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ 81....

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΚΥΡΙΕ ΤΕΤΡΑΔΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΒΙΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.(ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΒΛΕΠΕΙ ΕΧΘΡΙΚΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ......,ΤΟ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΙΣΧΥΕΙ).Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΝΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟ Π.Χ. Β.ΗΠΕΙΡΟΣ.ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ Η΄ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ....

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΕΙΡΩΝΙΑ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΝΕΙΡΩΞΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΛΛΗ...

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟΣ!!!!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΄΄ΑΣ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΒΙΕΤΙΑ΄΄ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ.ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΙΜΑΙ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ.ΑΥΤΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟ Η ΧΑΥΓΙΤΗ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ.ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ Ο ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.......NO COMMENT ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΤΩΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ...;ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ.....ΑΓΑΠΑΜΕ ΣΥΡΙΖ......ΜΠΟΘΑΛΧΡΜΔΣΛ(ΗΧΟΣ ΕΜΕΤΟΥ).ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΩΜΙΚΟ ΜΟΥ ΣΚΕΤΣΑΚΙ.

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
25/11/2017, 06:48

ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΙΛΗΣΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ,ΜΕ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΤΟΥ ΟΜΩΣ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ?ΕΝΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.


Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
09/06/2017, 15:49

''Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ,ΘΑ ΣΥΜΠΛΕΥΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΙΟΚΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ''.ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ Η ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΣΤΗΝ Β. ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΛΑ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ.ΣΩΣΤΑ;;;;Περισσότερα | Σχολιάστε

ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ Η ΝΔ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΟΝΝΕΔ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΑΙΔΙΑ Ο SOLID ΜΕ ΨΑΧΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΛΕΠΤΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΛΕΕΙ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ.....ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ.Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ,ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ ΕΙΔΑΟΥΣ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΑΙΜΟΜΙΚΤΗΣ.ΚΑΝΩ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΝΗΛΙΚΟΙ.ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΤΕ ΜΕ!!ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΛΩΝΩ ΕΡΜΑΡΦΡΟΔΙΤΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΤΣΙ.ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΦΙΛΕLEFTOYRA;ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΝΟΜΟΣ ΟΤΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣΤΑ.ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ.ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΕΤΣΙ;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.ΔΗΛΩΝΩ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙ ΑΛΙΣΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ.ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΜΜΟΝΗ ΣΟΥ;

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
21/03/2018, 11:36

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΞΥΔΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΦΙΛΗΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

μουσειο στον Παυλο Μελα;τι εισαι;χρυσαυγιτης;ετσι θα σκεφτεται οποιος αριστερος διαβαζει το αρθρο σου.τι καταντια Θεε μου!

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
12/06/2017, 06:42

ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΑ ΦΙΛΕ ΔΙΟΓΕΝΗ(ΠΡΑΓΜΑ ΣΠΑΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩ).Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ (Ή ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΜΟΝΟ)ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.(ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΒΕΒΑΙΑ,ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ).

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΥΤΗ Η ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ;!;

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΑΒΕΣ.ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ (ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ)! ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΚΡΥΦΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ Η ΝΔ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΙΑΜΑΛΟΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΕΩΝ.ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΄'ΑΝΑΤΡΟΠΗ'.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ (ΜΑΥΡΟ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΞΕ Η ΝΕΡΙΤ,ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ.ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΘΕΩΡΙΑ.ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΣΤΑ 2 ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ.......

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ;

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
έκανε σχόλιο στο θέμα «Στάζι» δηλητήριο
04/09/2017, 06:35

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΗΤΑΝ ΑΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΕΥΣΤΟΧΟ....ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΑΝΤΩΣ.ΕΛΗΞΕΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ;ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ;

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ (ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ)ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ (ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ)ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
01/06/2017, 14:54

ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΑΦΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ.....

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
09/10/2017, 07:40

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ Ν/Σ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ.ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΟΜΟΠΑΠΑΔΕΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΚΑΛΑ ΗΡΕΜΗΣΕ ΛΙΓΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕ ΑΝΟΙΧΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΛΛΙΩΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ KAI ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΗ ;;

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΣΙΓΑ ΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΣ ΔΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ...


Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
έκανε σχόλιο στο θέμα Είναι η Ρωσία ανόητε
28/08/2017, 10:28

ΠΩ ΠΩ!ΒΙΒΛΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ.(ΔΙΑΦΩΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ).ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΦΤΥΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ;


Περισσότερα | Σχολιάστε

ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ LIBERAL ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Περισσότερα | Σχολιάστε