LIBERALL
THINK TANKST
FORUMF
ΥΓΕΙΑY
ARTNEWSA
Τρίτη 22/08/17
2ος χρόνος, ημέρα 660η

Επιστροφή στο forum Φιλελεύθερο forum forum@liberal.gr

Τα Θέματα του χρήστη greg0d

Του Αντώνη Πανούτσου

Η ανακοίνωση του Σταύρου Κοντονή για την άρνηση συμμετοχής της Ελλάδας σε συνέδριο για τα εγκλήματα του κομμουνισμού τυπικά γράφτηκε για το εξωτερικό. Στην ουσία απευθύνεται στο εσωτερικό. Στον Περισσό και τα Εξάρχεια ή οπουδήποτε μετριέται με το χρώμα της. Είναι και ο λόγος που στην ανακοίνωση η λογική, η ιστορία και η εικόνα της χώρας γίνονται παράπλευρες απώλειες. Κάτι που ελάχιστα πρέπει να απασχόλησε τον Κοντονή.

Αφού δεν είναι γελοίο ο Κοντονής να έχει εύλογα ερωτηματικά πως ήρθε στην Εσθονία να διοργανώσει εκδήλωση για τα εγκλήματα του κομμουνισμού. Τρεις φορές το 1919, το 1940 και το 1944 η Εσθονία είδε τον Ερυθρό Στρατό. Την πρώτη φορά οκτώ χιλιάδες επιφανείς πολίτες της χώρας συνελήφθησαν εκ των οποίων οι δύο χιλιάδες εκτελέστηκαν. Την τελευταία 2,5% του πληθυσμού κατέληξε στα γκουλάγκ. Για πιο θέμα να διοργανώσουν εκδήλωση οι Εσθονοί; Για την επανασύσταση της κεντροαριστεράς;

Επίσης, σύμφωνα με τον Κοντονή, «τα ιστορικά στοιχεία και γεγονότα» μπορεί να «κατέγραψαν τον στρατό της ΕΣΔΔ ως τον απελευθερωτή της Ευρώπης και των ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης και ως λυτρωτή από την φρίκη του Ολοκαυτώματος». Στο δικό του όμως βιβλίο ιστορίας. Στων υπολοίπων η Δυτική Ευρώπη απελευθερώθηκε από τους Άγγλους και τους Αμερικάνους και η Ανατολική από τους Σοβιετικούς. Επίσης η Αγγλία και η Αμερική έφεραν το βάρος του πολέμου στον Ειρηνικό με τη Σοβιετική Ένωση να κηρύσσει τον πόλεμο στην Ιαπωνία μια εβδομάδα πριν την παράδοσή της.

Στο ότι το συνέδριο στην Εσθονία «αναβιώνει το ψυχροπολεμικό κλίμα που τόσα δεινά έφερε στην Ευρώπη», όπως είπε στην ανακοίνωσή του ο Κοντονής, θα είχε ενδιαφέρον αν προσέθετε και τα κράτη. Χωρίς να θέλω να σοκάρω τον Κοντονή, όπως και το τανγκό ο ψυχρός πόλεμος χρειάζεται δύο πλευρές. Στην Ευρώπη η μία πλευρά τελείωσε κάπου στο '90. Αντίθετα με τον ΣΥΡΙΖΑ που ο Γράμμος και το Βίτσι έγιναν χθες, για την Ευρώπη που προχωράει το '90 και ο κομμουνισμός είναι αρχαία ιστορία.

Ένα αστείο σημείο της ανακοίνωσης είναι ότι πριν από δύο μήνες η αριστερά είχε βγει από τα ρούχα της όταν ο Στάθης Καλύβας σε άρθρο του για τη δικτατορία είχε γράψει: «Πολλές τέχνες άνθησαν και η νεολαία προσέγγισε μαζικά τα δυτικά πρότυπα διασκέδασης, κατανάλωσης και ζωής. Η κοινωνία του 1974 μικρή σχέση είχε με αυτή του 1964». Η φράση είχε ξεσηκώσει θύελλα αγανάκτησης της αριστεράς. Υποθέτω όχι ανάλογη με την αγανάκτηση που θα δημιουργήσει η σκέψη του Κοντονή ότι «Ο κομμουνισμός, αντίθετα, γέννησε δεκάδες ιδεολογικά ρεύματα, ένα εκ των οποίων υπήρξε ο ευρωκομμουνισμός, ο οποίος γεννήθηκε μέσα σε κομμουνιστικό καθεστώς, την περίοδο της Άνοιξης της Πράγας». Όπου η εισβολή των σοβιετικών τανκς και η δολοφονία 82 ατόμων στην Άνοιξη της Πράγας μπορούν να εξεταστούν σαν συνεισφορά των σοβιετικών στη γέννηση του ευρωκομμουνισμού.

Η ανακοίνωση του Σταύρου Κοντονή εντάσσεται στην τακτική του ΣΥΡΙΖΑ να διαιρεί την Ελλάδα. Αν είναι για τον Γράμμο και το Βίτσι ή τα εγκλήματα του κομμουνισμού στην Εσθονία ενδιαφέρει λιγότερο από το γεγονός. Στη φαντασίωση να παρουσιάζεται η Ελλάδα σαν το μικρό γαλατικό χωριό που αντιστέκεται στην ΕΕ. Μόνο που στο γαλατικό χωριό του Αστερίξ ο Μοναρχίξ δεν έλεγε τη μια μέρα ότι είναι εναντίον των Ρωμαίων και την επόμενη υπέγραφε μνημόνια για να τον βοηθήσουν. Έχουμε μια κυβέρνηση που η γνώμη της είναι αδιάφορη. Ο υπουργός λέει ότι υπάρχουν ερωτηματικά για το συνέδριο στην Εσθονία, η γ.γ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μαρία Γιαννακάκη, αποκαλεί τους Εσθονούς φιλοναζί και η κυβέρνηση της Εσθονίας δίνει στη γνώμη τους το ίδιο βάρος που θα έδινε σε συζήτηση ταξιτζήδων που είναι στο τέλος της ουράς στην πιάτσα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Toυ Ανδρέα Ζαμπούκα

«Η εποχή δεν μπορεί να είναι βαθύτατα συντηρητική. Η μεταμνημονιακή Ελλάδα δεν μπορεί να βασίζεται σε ατζέντα “Ελλάς Ελλήνων χριστιανών” ούτε “Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια”. Η θρησκευτική συνείδηση είναι για κάθε άνθρωπο κάτι ιδιαίτερο. Είμαστε ένα σύγχρονο κράτος και όχι «ταλιμπάν της Ορθοδοξίας». Οι δηλώσεις αυτές ανήκουν στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση και με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο στη σημειολογία  τους.

Από εκεί και πέρα, θεωρώ εξοργιστικό να της διατυπώνει ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και ένα πρώην μέλος της κυβέρνησης που συνεργάστηκε με ένα εθνοκεντρικό κόμμα για να πάρει την εξουσία. Είναι ξεκάθαρο πως αν ήθελε ο κ. Βούτσης και ο πρόεδρός του να περιορίσουν το «ορθόδοξο ελληνικό κράτος», δεν είχαν παρά να συνεργαστούν με το Ποτάμι και να καθαρίσουν την Εκπαίδευση και την κοινωνία από πολλά φονταμενταλιστικά κατάλοιπα άλλων εποχών.

Όχι μόνο δεν το έκαναν αλλά στην ουσία, έδωσαν «γη και ύδωρ» στην Εκκλησία, συμπράττοντας σε όλες τις απαιτήσεις της. Επιπλέον, δεν έχασαν την ευκαιρία να συνευρεθούν ακόμα και με την Χρυσή Αυγή, σε εθνικιστικές τυμπανοκρουσίες, παρουσία πάντα του Πάνου Καμμένου και συναινώντας στην ακροδεξιά πολιτική του. Επομένως, το δούλεμα του κ. Βούτση απευθύνεται μόνο σε ιδεοληπτικούς ομοϊδεάτες που αισθάνονται την στοιχειώδη παρηγοριά στις αριστερές του εξάρσεις.

Από την άλλη μεριά, δεν σημαίνει ότι όσοι αγανακτούμε με την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ σε τέτοια ζητήματα, ενώνουμε τη φωνή μας με τους άλλους. Όσους δηλαδή, αισθάνονται αυτόκλητοι σωτήρες του «Ορθόδοξου Ελληνικού Έθνους» και υψώνουν τείχη ευσέβειας απέναντι στους βλάσφημους Συριζαίους. Γιατί στην πραγματικότητα, και οι μεν και οι δε, πρακτικά, τηρούν παρόμοια στάση απέναντι στην διαχρονική ισχύ της Εκκλησίας, χωρίς καμία απολύτως διαφορά στις πολιτικές τους.

Είναι γεγονός ότι είμαστε πιο λίγοι. Ή τουλάχιστον, δεν αποτελούμε την πολυπόθητη κρίσιμη μάζα η οποία θα στήριζε μία γενναία πολιτική απεξάρτησης του κράτους από την Εκκλησία. Θα πρέπει όμως, να διαχωρίσουμε τη θέση μας και να ξεκαθαρίσουμε πως, σε ό τι αφορά ανθρώπινα δικαιώματα και ζητήματα ελευθερίας, είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε μία σύγχρονη πολιτεία δικαίου και όχι ένα φονταμενταλιστικό ορθόδοξο κράτος, με μανδύα ευρωπαϊκό. Kαι θα το κάναμε ακόμα κι αν ήταν ειλικρινής πολιτική πρακτική του ΣΥΡΙΖΑ και όχι φαιδρή «ταξική εκδικητικότητα» εναντίον των αρίστων. Αν δηλαδή, ο Γαβρόγλου καταργούσε τις παρελάσεις, την πρωινή προσευχή, τον εκκλησιασμό και πολλές άλλες «παράδοξες» για την εκπαιδευτική διαδικασία, «τελετουργίες».

Όλη αυτή η παραφιλολογία με τους «αθεόφοβους» Συριζαίους και τους «ευσεβείς» της αντιπολίτευσης, μου θύμισε πάλι την διαχρονική «αναζήτηση ταυτότητας» που με κατατρύχει από μικρό. Αισθάνθηκα και πάλι άβολα, και εκτεθειμένος. Έφερα στον νου μου κάτι απορίες παλιών φίλων τύπου «Πρώτη φορά βλέπουμε Δεξιό να είναι άθεος!». Και σκέφτηκα πόσο χρόνο ξόδευα για να τους εξηγήσω ότι δεν ήμουν ούτε Δεξιός ούτε άθεος…

Πέρασαν τα χρόνια και ανακάλυψα στην πορεία, ότι υπήρχαν κι άλλα παράξενα όντα σαν κι εμένα που έψαχναν την ταυτότητά τους.

Σήμερα είμαι πιο αισιόδοξος από ποτέ. Αλλά μια αγωνία την έχω. Υπάρχει ελπίδα αλλά, παρόλη την αισιοδοξία μου, πάλι μειονότητα είμαι…

Περισσότερα | Σχολιάστε

Του Αλέξανδρου Διαμάντη

Στο κόκκινο βρίσκεται το θερμόμετρο της αντιπαράθεσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση, με τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει το ένα φάουλ πίσω από το άλλο και τον Πάνο Καμμένο να διαφωνεί με τον Πρόεδρο της Βουλής.

Αριστεία, αξιολόγηση στο Δημόσιο, φωτιά στα Κύθηρα, Γαβρόγλου και εσχάτως ο Νίκος Βούτσης και η δήλωσή του για την Ορθοδοξία προκαλούν, εν μέσω καύσωνα, πολιτική αντιπαράθεση και δείχνουν τι πρόκειται να ακολουθήσει το φθινόπωρο. Η ΝΔ, από την πλευρά της, σηκώνει τους αντιπολιτευτικούς τόνους, αφού θεωρούν ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιμένουν σε ιδεοληπτικές τοποθετήσεις.

Τελευταίο «χτύπημα» ήταν αυτό του Προέδρου της Βουλής, το οποίο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έσπευσε να αναδείξει. Συγκεκριμένα, κατηγόρησε το Νίκο Βούτση για παραλήρημα ιδεοληψίας. «Δεν περιμέναμε κάτι άλλο από τον κ. Βούτση. Σε ένα παραλήρημα ιδεοληψίας, αμφισβήτησε ακόμη και τη θρησκεία του Ελληνικού λαού, παρόλο που ρητά αναγνωρίζεται από το Σύνταγμά μας. Θα του συνιστούσαμε, αντί να διχάζει την δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία, να ασχοληθεί με την κοινοβουλευτική λειτουργία την οποία έχει υποβαθμίσει δραματικά. Και βέβαια, με το κύρος του Κοινοβουλίου που δεν δίστασε να πλήξει για χάρη των αναρχικών του Ρουβίκωνα», ανέφερε η ΝΔ.

Την υπεράσπιση του Νίκου Βούτση ανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος λέγοντα ότι η ΝΔ με τη στάση της υπενθυμίζει τις βαθιές διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα μας.  «Ευχαριστούμε τη ΝΔ που με τις ανακοινώσεις της, αλλά και τη συνολική αντιπολιτευτική στάση της υπενθυμίζει στον ελληνικό λαό τις βαθιές διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα μας» ανέφερε στη δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε: «Η αριστεία των κληρονόμων, ο παρωχημένος εθνικισμός του “Πατρίς - Θρησκεία-Οικογένεια” και το δόγμα τάξη και ασφάλεια, βρίσκουν το ταίρι τους στον φονταμενταλισμό της αγοράς και τον καθημερινό κιτρινισμό. Συνεχίστε έτσι».

Χθες, η φωτιά στα Κύθηρα και οι απαντήσεις του Νίκου Τόσκα για τον δήμαρχο του νησιού στάθηκαν επίσης η αφορμή για ανταλλαγή κατηγοριών, ενώ η υπόθεση Γαβρόγλου με την εξαγορά της θητείας του με νόμο της Χούντας έδωσε ένα ακόμη έναυσμα στα δύο κόμματα. 

Καλοκαιρινά μελτέμια από τη δήλωση Βούτση για την Ορθοδοξία- Τον αδειάζει ο Π. Καμμένος

Ενδοκυβερνητικές τριβές που αποδεικνύουν το τεράστιο χάσμα ανάμεσα στους δύο εταίρους, τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, προκαλεί η σημερινή τοποθέτηση του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, ο οποίος τόνισε οι Έλληνες δεν είναι ορθόδοξος λαός αλλά ένα σύγχρονο κράτος. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος –μετά από περίοδο σιωπής για υποθέσεις όπως του Κ. Γαβρόγλου- έσπευσε αργοπορημένα να αδειάσει τη δήλωση του κ. Βούτση.

«Οι δηλώσεις του προέδρου της Βουλής μας βρίσκουν απόλυτα αντίθετους όπως και την μεγάλη πλειοψηφία των Ορθόδοξων Ελλήνων», έγραψε στο twitter μετά τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης. Η δήλωση Καμμένου έρχεται να αναδείξει την ετερόκλητη συμμαχία ανάμεσα στα δύο κόμματα, την ώρα που η θέση Βούτση φαίνεται να απηχεί και τον Αλέξη Τσίπρα, από την στιγμή που το Μέγαρο Μαξίμου δεν έχει –προς στιγμήν- εκδώσει σχετική ανακοίνωση.ΣΥΡΙΖΑ:  Τα επικοινωνιακά της πυροτεχνήματα θα πέσουν, ξανά, στο κενό

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας την ΝΔ για ανακοινώσεις τρομολαγνείας και ακροδεξιάς ρητορείας. «Όσες έμπλεες τρομολαγνείας και ακροδεξιάς ρητορείας, ανακοινώσεις, κι αν εκδώσει η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, ο πανικός της δεν κρύβεται. Προσπαθεί να καλύψει την ένδεια πολιτικής πρότασης με συνεχείς στοχοποιήσεις. Εδώ και μέρες, ο Κ. Γαβρόγλου. Σήμερα, ο Πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης. Τα επικοινωνιακά της πυροτεχνήματα θα πέσουν, ξανά, στο κενό», αναφέρει χαρακτηριστικά η Κουμουνδούρου.Περισσότερα | Σχολιάστε

Του Σάκη Μουμτζή

Πολύ συχνά ακούγεται η άποψη, και από φιλελεύθερα χείλη, πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι Αριστερά, αλλά κάπου στο Σύμπαν υπάρχει μια άλλη Αριστερά, που είναι η καλή, η ανθρώπινη.

Αυτός ο ισχυρισμός είναι αποτέλεσμα της ιδεολογικής συγχύσεως που επικρατεί στο αστικό στρατόπεδο, καθώς οι διακινητές αυτής της άποψης παραδέχονται, ουσιαστικά, πως ο μαρξισμός είναι μια θαυμάσια θεωρία που εφαρμόσθηκε όμως λάθος. Αρα, ας ψάξουμε να βρούμε στο επέκεινα την καλή Αριστερά.

Σε παρόμοιο συμπέρασμα καταλήγουν, αλλά από άλλο δρόμο, και όσοι έχουν δεθεί με την Αριστερά με δεσμούς συναισθηματικούς, οικογενειακούς, ιστορικούς. Δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν κατάματα την δυσάρεστη πραγματικότητα πως η Αριστερά στην Ελλάδα, είναι το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΛΑΕ, η ΑΝΤΑΡΣYΑ και ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου. Τίποτα άλλο δεν υπάρχει.

Οι μεμονωμένες προσωπικότητες, με ιστορικές καταβολές στον χώρο της ανανεωτικής Αριστεράς, που  βρίσκονται στο Ποτάμι, στην ΔΗΜΑΡ και στην ΔΗ.ΣΥ.,ουσιαστικά εκπροσωπούν τους εαυτούς τους και κάποιους φίλους τους.

Επιπροσθέτως, είναι κατά δήλωση τους και κατ΄ευφημισμόν αριστεροί, καθώς έχουν αποδεχθεί τους δύο βασικούς πυλώνες του αστικού πολιτεύματος, δηλαδή την οικονομία της ελεύθερης αγοράς και την φιλελεύθερη δημοκρατία.

Όσες προσπάθειες έγιναν, ώστε στον χώρο της Αριστεράς να επικρατήσουν οι ανανεωτικές ιδέες, όλες απέτυχαν. Το κοινό της Αριστεράς δεν ήθελε να ακούσει το μήνυμα του ΚΚΕ εσωτερικού και προτίμησε τον ορθόδοξο λόγο του ΚΚΕ. Έτσι, το εγχείρημα της ανανέωσης στην δεκαετία του 70 απέτυχε, καθώς το ΚΚΕ εσωτερικού πολύ γρήγορα εξαϋλώθηκε.

Για  δεύτερη φορά, πρόσφατα, αυτός ο χώρος επέλεξε τα μηνύματα και τις πρακτικές του μπάχαλου της ριζοσπαστικής Αριστεράς, από τον μετριοπαθή λόγο του Παπαγιαννάκη και της ΔΗΜΑΡ. Στην συνέχεια με τα λάθη του τραγικού και μοιραίου Φ.Κουβέλη, η δημοκρατική αριστερά έπαψε να υπάρχει, εν τοις πράγμασι.

Γνωρίζω, πως πολλοί – κατά δήλωση τους – αριστεροί ζούν αναπολώντας τις ημέρες του ευρωκομμουνισμού και τα κηρύγματα του Μπερλινγκουέρ. Ο ευρωκομμουνισμός όμως πέθανε, κατέρρευσε, μαζί με το σοβιετικό καθεστώς, που τον παρέσυρε στην πτώση του. Προφανώς, δεν μπόρεσε να αυτοπροσδιοριστεί.

Σήμερα δεν υπάρχει τίποτα από αυτόν. Ζει και υπάρχει μόνον στην θύμηση κάποιων ρομαντικών, γιατί τους θυμίζει τα νιάτα τους. Όπως τον πατέρα μου που άκουγε Αττίκ και Πολυμέρη, μέχρι να πεθάνει. 

Αλλά οφείλω να υπενθυμίσω και σε αυτούς τους αριστερούς, πως ο ευρωκομμουνισμός αναπτύχθηκε υπό την προστασία των Νατοϊκών πυραύλων. Αν δεν υπήρχαν αυτοί, θα είχε την κατάληξη της «Άνοιξης της Πράγας», όταν τα τανκς του Συμφώνου της Βαρσοβίας απέδειξαν πως σοσιαλισμός με ανθρώπινο πρόσωπο δεν μπορεί να υπάρξει. Το «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» της Ρόζας, έγινε σοσιαλισμός και βαρβαρότητα. 

Την Ιστορία, καλώς ή κακώς την γράφουν οι πολλοί. Τα εκατομμύρια. Αυτοί που στοιχίζονται πίσω από πρόσωπα και ιδέες. Στρατηγοί χωρίς στρατό, είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν. Πολύ δε περισσότερο, όταν τους ακολουθούν μερικοί στρατιώτες χωρίς όπλα.

Το τι έχει ο καθένας στο κεφάλι του κανέναν δεν αφορά. Πώς φαντάζεται ο κάθε πονεμένος αριστερός την Αριστερά του, ενδιαφέρει μόνον την παρέα του.

Αυτό που μετρά, αυτό που είναι πολιτική, είναι σε τελική ανάλυση, ό,τι υπάρχει έξω στην κοινωνία. Δηλαδή η  πραγματική κατάσταση που έχουν διαμορφώσει οι συσχετισμοί δυνάμεων. Όλα τα υπόλοιπα είναι τα εσώψυχα κάποιων « αριστερών ψυχάκηδων».

Περισσότερα | Σχολιάστε

Του Σάκη Μουμτζή

Η φράση αυτή έχει καταντήσει το σλόγκαν όλων όσοι επιθυμούν να δείξουν ένα προοδευτικό πρόσωπο. Όλων όσοι θέλουν να γίνουν αποδεκτοί από έναν ευρύτερο κύκλο πολιτών. Γι ΄αυτούς τους λόγους καταθέτουν τα διαπιστευτήρια τους στην Αριστερά.

Της έχουν εκχωρήσει την χρήση ενός προοδευτικόμετρου και επιζητούν μια καλή μέτρηση για τα φρονήματα τους. Και όπως αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης τέτοιες συμπεριφορές επιδεικνύουν πολιτικοί του φιλελεύθερου χώρου, που είναι πρόθυμοι να προβούν σε ιδεολογικές εκπτώσεις για να αποσπάσουν τα εύσημα της Αριστεράς.

Αλλά ας εξετάσουμε συγκεκριμένα το ζήτημα. Ποιοι είναι αυτοί οι αγώνες της Αριστεράς για τους οποίους αισθάνονται την ανάγκη να την τιμήσουν;

Για να μην ανοίξω τα παλιά τεφτέρια και μου πουν πως ξύνω πληγές, ας δούμε τους αγώνες της Αριστεράς από την Μεταπολίτευση και εντεύθεν.

Τιμάτε τις καταλήψεις εργοστασίων; τιμάτε τις καταλήψεις δημοσίων κτηρίων; Τιμάτε την πλήρη διάλυση των ΑΕΙ και το «χτίσιμο» των καθηγητών; Τιμάτε ένα χώρο από τον οποίον ξεπήδησαν οι τρομοκρατικές οργανώσεις; Τιμάτε έναν χώρο που θαύμαζε τον σοσιαλιστικό «παράδεισο» των λαϊκών δημοκρατιών; Τιμάτε έναν χώρο που έχει ως πρότυπο τον τσαβισμό; Τιμάτε έναν χώρο που υποκίνησε και υπέθαλψε το κάψιμο της Αθήνας τον Δεκέμβριο του 2008; Τιμάτε έναν χώρο που «έπνιξε» τις ανανεωτικές φωνές που υπήρχαν σε αυτόν; Τιμάτε έναν χώρο που επέλεξε να έχει το σημερινό αποκρουστικό πρόσωπο, ενώ είχε την δυνατότητα να είναι αλλιώς;

Τι τιμάτε λοιπόν;

Ακούσατε ποτέ κανέναν αριστερό να λέει πως «τιμά την φιλελεύθερη παράταξη και τους αγώνες της ;» ακούσατε κανέναν μαρξιστή να δηλώνει πως σέβεται τις ιδέες του φιλελευθερισμού; Προς τι λοιπόν η δική σας δουλικότητα;

Η Αριστερά από την οποία ζητάτε το πιστοποιητικό προοδευτικότητας, διεξάγει έναν ανηλεή ιδεολογικό αγώνα κατά του φιλελευθερισμού. Και καλώς πράττει. Εσείς όμως γιατί δεν προσήλθατε ποτέ σε αυτόν τον αγώνα;

Απουσιάσατε, ακόμα και όταν κατέρρευσε το παγκόσμιο κομμουνιστικό σύστημα το 1989, με συνέπεια η χώρα μας να είναι η μοναδική στην Ευρώπη που ηγεμονεύουν οι μαρξιστικές ιδέες.

Και ξεκαθαρίζω, πως δεν αναφέρομαι στον βλακώδη αντικομμουνισμό του χωροφύλακα και των διοικητικών μέτρων. Αλλά στην συμμετοχή των διανοουμένων του φιλελεύθερου χώρου στον ιδεολογικό αγώνα που, ούτως ή άλλως, διεξάγεται. Οι ιδέες απέναντι στις ιδέες.

Αλλά όταν υπάρχει ιδεολογική υποτέλεια ο αγώνας είναι, αφετηριακά, υπονομευμένος. Όταν υπάρχουν πολιτικοί του αστικού χώρου που θαυμάζουν κρυφά ή φανερά την Αριστερά και τον κρατισμό της, να μην διαμαρτυρόμαστε για την κυριαρχία της. Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης βρίσκεται στην δική μας την πλευρά.

Παλαιότερα, οι συμβιβαστικές πολιτικές με την Αριστερά ενδεχομένως να είχαν μια ψηφοθηρική σκοπιμότητα. Το μετριοπαθές προφίλ μπορούσε να αποσπάσει αριστερούς ψήφους.

Σήμερα οι συνθήκες έχουν αλλάξει ριζικά. Η κάθετη γραμμή δεν είναι μεταξύ Δεξιάς και Αριστεράς, αλλά μεταξύ μιας φιλελεύθερης Ευρωπαϊκής Δημοκρατίας και του Τσαβισμού. Δεν συγχωρείται σήμερα καμία ιδεολογική έκπτωση και η απουσία κανενός από τον ιδεολογικό αγώνα.

Το να αλλάξει μια κυβέρνηση είναι εύκολο. Το δύσκολο είναι να αλλάξουν οι συνειδήσεις. Και παρόμοιες δηλώσεις και συμπεριφορές δεν βοηθούν σε αυτό.

Τέλος, όσοι έχουν μια βιωματική σχέση με την Αριστερά της νεότητας τους, ας της κάνουν ένα μνημόσυνο και ας την φυλάξουν ευλαβικά στο εικονοστάσι τους, γιατί αυτή η Αριστερά δεν υπάρχει πια.

ΥΓ.Για να προλάβω τυχόν ενστάσεις για την μη αναφορά μου στην θετική παρουσία της ανανεωτικής Αριστεράς, οφείλω να πω πως ο εποικοδομητικός ρόλος της και η ουσιαστική παρουσία της τερματίστηκε στις εκλογές του 1977. Κράτησε μόνον τρία χρόνια.

Από τις στάχτες ξεπήδησαν οι μπαχαλάκηδες της Β΄Παναλλαδικής, οι Μπανιάδες και κάτι «περίεργοι» σφυροδρεπανάκηδες.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τα σχόλια του χρήστη greg0d

ΣΥΓΓΝΩΜΗ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ solid ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΣΑΝ ΧΑΖΟΣ.ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΛΠΙΔΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΟΤΣΑΛΑΝ,ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ,ΙΜΙΑ,ΚΟΣΚΩΤΑΣ,ΑΚΗΣ,ΜΑΝΤΕΛΗΣ,ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ,(ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ)ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ;ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΑ.Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΟΣ!!!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΣΙΧΑΜΑΤΑ!ΒΡΟΜΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ!ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!ΚΩΛΟΓΡΙΑ!!ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΤΑΛΓΩ ΟΧΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.40ΡΗΣΑΜΕ ΦΙΛΕ SOLID.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΧ ΒΡΕ ΚΙΚΕΡΩΝ...ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ.ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟ ΕΑΜ;ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΑΜ(ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ);ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤ0 10% ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΓΟ(ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ [ΠΛΕΟΝ] ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΝΟΦΙΤΗ ΤΟΝ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ,Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΕΙΡΑΖΕI;ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΜΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΧΡΥΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ POLITICAL CORRECT ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΝ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ (ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΤΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΕLEFT ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΣΙΔΕΡΗΣ.ΕΙΣΤΕ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΘΕΟΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΖΩΑ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ(ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ) ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ(ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΡΑΤΟΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ)ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΙΔΕΡΗ ΓΥΜΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΄΄ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ΄΄!

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
έκανε σχόλιο στο θέμα Το αυγό του Κλεομένη
21/07/2017, 05:31

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Η΄ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.(ΕΣΤΩ,ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ).

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΟΧΙ ΝΑΙ.Η ΕΡΩΤΗΣΗ (ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ) ΗΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ;ΤΟ ΟΧΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ.ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
έκανε σχόλιο στο θέμα Ανέξοδες μαγκιές…
15/04/2017, 00:18

ΚΑΝΕΝΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ.ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΦΩΤΑΔΙΣΜΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΝΤΑΞΕΙ,ΜΠΟΡΕΙ ΩΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ....

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΙΜΑΙ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ.ΑΥΤΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟ Η ΧΑΥΓΙΤΗ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ.ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ Ο ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.......NO COMMENT ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΄΄ΑΣ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΒΙΕΤΙΑ΄΄ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ.ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
06/08/2017, 17:22

ΛΟΙΠΟΝ,ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕΤΕΜΦΥΛΙΑΚΑ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΑΡΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΕΞΙΑ.(ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ.Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΕΝΤΡΟ.ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ.)ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.(ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΕΞΗΓΩ).ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΑΤΡΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΤΡΙΣ ΄ΘΡΗΣΚΕΙΑ΄ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΥΜΦΩΝΩ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ;ΘΕΛΟΥΝ ΔΡΑΧΜΗ;ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ;ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΞΙΟ.ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ Η ΝΔ ΣΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ (ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ)ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ Ο ΘΕΩΔΟΡΑΚΗΣ.ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ....ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΗΔΩΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΤΥΦΛΗΣ ΒΙΑΣ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΩΜΟΖΩΑ ΕΡΥΘΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ.....

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΩΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ 'Η ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΛΑΙΚΙΣΤΗ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΜΤΖΗ.Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΧΟ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΄΄ΜΠΑΤΣΟΥΣ΄΄ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.[ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ;]

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΑΘΩ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ 90% ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ;ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΜΤΖΗ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΗΠΙΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ.ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΨΕΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΤΛ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ.ΑΡΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΑΡΧΗΓΟ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ Π.Χ. ΄΄ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ΄΄.ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΄΄ΤΡΑΒΕΣΤΙ΄΄.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΝΕ ΓΙΑ ΜΠΕΙΣ.Η ΝΔ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 84 ΕΓΙΝΕ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ.ΟΚ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΄΄ΤΡΑΒΕΣΤΙ΄΄ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΦΙΛΕLEFT

(ΑΥΤΗ Η ΜΑΣΤΙΓΑ)

ΑΣΘΕΝΕΙΑ/ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟΥ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ(ΜΕΤΑ ΤΟ 81),ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ(ΜΕΤΑ ΤΟ 84).

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ:

1)ΜΙΣΟΥΝ

α)ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ(ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ)

β)ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΘΝΟΣ,ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ,ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ κ.α.

2)ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΟΓΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.

3)ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ(ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΝΩΜΗ,ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ,ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ Ή ΤΟΥ ΠΟΛ ΠΟΤ).

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ:ΟΤΙΝΑΝΑΙ (ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΚΑΙ),1821(ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΚΑΙ).

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.

΄΄΄΄ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ (ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΜΜΕΝΟΣ) ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΟΤΕ΄΄΄΄

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΟΥΣΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΙΒΑ.ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΚΑΙΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΚΑΚΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΛΑΟΥΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΥΤΟΝ ΩΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
04/06/2017, 06:41

ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΨΑΡΙΑΝΟ.ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.ΕΙΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΔ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΤΕ!!!!!!!!!ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΡΕΠΟΥΣΗ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ.(ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ).ΝΑ ΔΩ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑΝΑ ΕΔΡΑΝΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΜΕ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΒΟΡΙΔΗ ΜΕ ΨΑΡΙΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ.


Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
01/06/2017, 14:54

ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΑΦΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ.....

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ ΛΟΓΙΚΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η CIA ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΠΕΤΥΧΕ ΑΛΛΑ ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΜΤΖΗ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ.ΜΕΧΡΙ 22 ΕΤΩΝ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΖΑΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟ.ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ=ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ!!ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΑΜ ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ.ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ(ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ)ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ.ΕΦΤΑΣΑ 30 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ Ε.Ο.Κ.Α., ΤΟΝ ΓΡΙΒΑ, ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΕΞΙΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ.ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ.

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
έκανε σχόλιο στο θέμα Αυτοί μας αξίζουν;
08/06/2017, 03:19

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ-ΣΙΓΟΥΡΑ-ΣΙΓΟΥΡΑ-ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΕLEFT(ΟΠΩΣ ΕΣΥ) ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
19/04/2017, 13:53

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΗΣΥΧΟ.ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΔ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΠΛΑ 1000 ΦΟΡΕΣ ΦΑΗΛΟ.ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ?ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΤΖΗΜΕΡΟ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.........

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΡΩΤΑΜΕ ΠΟΣΟ ΝΤΡΟΠΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ.ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΣΙΓΑ ΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΣ ΔΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ...


Περισσότερα | Σχολιάστε

ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΠΙΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ(ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ) ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑΖΙ,ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΛΑΥΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;;;;;ΠΟΣΟ;;;;

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΟΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΥΤΟΥ(ΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΗΣ).ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ,ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ Ή ΟΧΙ ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ.ΜΟΝΟ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΟΥΤΣΟ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 'Η ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΡΕΚΤΙΛΑΣ.ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ''ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ''.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ (ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ)ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ (ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ)ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟΣ!!!!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.ΑΛΛΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ''ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ΄΄ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΗΜΕΡΟ.ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΄΄ΒΑΡΑΕΙ΄΄ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΚΚΕ;

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
12/06/2017, 06:42

ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΑ ΦΙΛΕ ΔΙΟΓΕΝΗ(ΠΡΑΓΜΑ ΣΠΑΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩ).Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ (Ή ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΜΟΝΟ)ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.(ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΒΕΒΑΙΑ,ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ).

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΑΒΕΣ.ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ (ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ)! ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΚΡΥΦΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ Η ΝΔ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΙΑΜΑΛΟΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΕΩΝ.ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΄'ΑΝΑΤΡΟΠΗ'.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ (ΜΑΥΡΟ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΞΕ Η ΝΕΡΙΤ,ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΡΟΜΑΖΩ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ.ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗΔΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΣ ΠΑΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΛΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΙΛΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ Η ΝΔ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ liberal.ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕΙ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑΝΑΦΛΕΧΘΕΙ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΑΝ ΒΡΙΚΟΛΑΚΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΚΟΡΔΑ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΠΑΙΔΙΑ,ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟ 'ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ'.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ!!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΑΡΙΔΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ,ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΙΤΑΡΙΑ ΤΗΣ.(ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ.)


Περισσότερα | Σχολιάστε

ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.....

Περισσότερα | Σχολιάστε

:D ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ liberal ΠΑΙΔΙΑ!ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΑΚΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ;

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
09/06/2017, 15:49

''Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ,ΘΑ ΣΥΜΠΛΕΥΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΙΟΚΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ''.ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ Η ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΣΤΗΝ Β. ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΛΑ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ.ΣΩΣΤΑ;;;;Περισσότερα | Σχολιάστε

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ-ΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ!!!!ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙΚΕΡΑΜΕΩΣ.ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ( ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ,ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ KAI NA ΑΝΤΑΛΑΞΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΑΡΙΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΄΄ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ΄΄Η΄ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ )ΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΙΑ!!ΧΕΣΤΗΚΑΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΙ ΕΤΣΙ;

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ Η ΝΔ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΟΝΝΕΔ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ LIBERAL ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΤΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.:D:D

Περισσότερα | Σχολιάστε

μουσειο στον Παυλο Μελα;τι εισαι;χρυσαυγιτης;ετσι θα σκεφτεται οποιος αριστερος διαβαζει το αρθρο σου.τι καταντια Θεε μου!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΑΝΤΩΣ.ΕΛΗΞΕΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ;ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ;

Περισσότερα | Σχολιάστε

ΑΥΤΗ Η ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ;!;

Περισσότερα | Σχολιάστε
greg0d
10/05/2017, 15:23

΄΄ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ΄΄ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ?ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΙ;ΟΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΚΑΝΕ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΙΝΔΟΥΙΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ATTINGAL.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΝΔΟΥΙΣΤΕΣ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ;


Περισσότερα | Σχολιάστε