LIBERALL
THINK TANKST
FORUMF
ΥΓΕΙΑY
ARTNEWSA
Σάββατο 16/12/17
2ος χρόνος, ημέρα 776η

Επιστροφή στο forum Φιλελεύθερο forum forum@liberal.gr

Διαχειριστές: Μπάμπης Εγγλέζος Πρόεδρος ΣΕΔ & Νίκος Οικονομόπουλος Αντιπρόεδρος ΣΕΔ

Τα Θέματα του χρήστη filefree

Επιθέσεις με βόμβες μολότοφ σημειώθηκαν και πάλι σήμερα τα ξημερώματα έξω από το Πολυτεχνείο, στην συμβολή των οδών Τοσίτσα και Πατησίων.

Ομάδα κουκουλοφόρων πραγματοποίησε κατά διαστήματα επιθέσεις εναντίον της αστυνομικής δύναμης που βρίσκεται στο σημείο, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί ή φθορές, από τις 05.15 έως τις 06.00 το πρωί, που ηρέμησε η κατάσταση.

Από την Αστυνομία δεν αναφέρθηκαν προσαγωγές ή συλλήψεις.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα | Σχολιάστε

Η οικονομική ανάκαμψη είναι εδώ και η κυβέρνηση «βλέπει» ολοκλήρωση της αξιολόγησης και «καθαρή» έξοδο από το μνημόνιο. Άρα, όλα καλά... όλα ανθηρά. Την ώρα, λοιπόν, που η οικονομία αναμένεται να εμφανίσει ανάπτυξη άνω του 1% το 2017, οι Έλληνες δεν περιμένουν τίποτα θετικό. Στοιχεία του ΙΟΒΕ δείχνουν ότι τα ελληνικά νοικοκυριά παραμένουν σε... μαύρα πανιά και έχουν πάψει να ελπίζουν. 

Σύμφωνα με το Μηνιαίο Δελτίο Ερευνών Οικονομικής Συγκυρίας του ΙΟΒΕ, 6 στα 10 νοικοκυριά πιστεύουν ότι η οικονομική τους κατάσταση θα χειροτερέψει, ενώ 9 στα 10 δεν περιμένουν να βάλουν στην άκρη ούτε ένα ευρώ τον επόμενο χρόνο. 

Πιο αναλυτικά, το 60% (από 58%) των νοικοκυριών αναμένει ελαφρά ή αισθητή επιδείνωση της οικονομικής του κατάστασης, ενώ το 2% (από 5%) προβλέπει και πάλι μικρή βελτίωση. Σημειώνεται ότι κατά το ίδιο διάστημα οι αντίστοιχοι δείκτες σε Ε.Ε. και Ευρωζώνη διαμορφώθηκαν στις 1,1 και -0,4 μονάδες.

Όσο για την αποταμίευση, συνεχίζει να βρίσκεται σε ιστορικά χαμηλά. Ο δείκτης της πρόθεσης για αποταμίευση των νοικοκυριών τους προσεχείς 12 μήνες επιδεινώνεται επίσης και τον Νοέμβριο και διαμορφώνεται στις -79,5 (από -78,6) μονάδες. Σύμφωνα με τα στοιχεία, το 92% (από 89%) των νοικοκυριών δεν θεωρεί καθόλου πιθανή την αποταμίευση στο επόμενο 12μηνο, ενώ το 8% (από 10%) τη θεωρεί αρκετά ή πολύ πιθανή. Οι σχετικοί δείκτες σε Ε.Ε. και Ευρωζώνη διαμορφώθηκαν στις -0,2 και -3,5 μονάδες αντίστοιχα.

Στα υπόλοιπα στοιχεία, τα έκτακτα μέτρα ενίσχυσης όσων έχουν χαμηλά εισοδήματα συνέβαλαν στον να μην υποχωρήσει η καταναλωτική εμπιστοσύνη στην Ελλάδα το Νοέμβριο, παρόλο που η χώρα έχει ήδη το χαμηλότερο σχετικό δείκτη μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάτω ακόμα και από Βουλγαρία, Κροατία και Ρουμανία, επισημαίνει το Μηνιαίο Δελτίο Ερευνών Οικονομικής Συγκυρίας του ΙΟΒΕ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δελτίο, οι προβλέψεις των καταναλωτών για την οικονομική κατάσταση του νοικοκυριού τους τους  προσεχείς 12 μήνες επιδεινώνονται ελαφρώς τον Νοέμβριο, με το σχετικό δείκτη να διαμορφώνεται  στις -46 (από -44) μονάδες.

Λιγότερο απαισιόδοξες προβλέψεις για την πορεία της ανεργίας, με το δείκτη πρόβλεψης για την εξέλιξη της ανεργίας τους προσεχείς 12 μήνες να μειώνεται τον Νοέμβριο  στις 41,3 (από 42,3) μονάδες. Το ποσοστό των νοικοκυριών που προβλέπει μικρή ή αισθητή άνοδο της ανεργίας διαμορφώθηκε στο 60% (από 61%), με το 13% των ερωτηθέντων να αναμένει ελαφρά ή αισθητή μείωσή της. Οι αντίστοιχοι δείκτες σε ΕΕ και Ευρωζώνη κινήθηκαν στις 6,3 και 4,8 μονάδες. 

Γενικότερα, όσον αφορά στο οικονομικό κλίμα στην Ελλάδα, ο δείκτης διατηρήθηκε σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με τον Οκτώβριο και συγκεκριμένα στις 98,4 μονάδες, από τις 98,3 μονάδες τον προηγούμενο μήνα.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΙΟΒΕ, στους επιμέρους τομείς της οικονομίας, η μικρή επιδείνωση των δεικτών σε Κατασκευές, Βιομηχανία και Υπηρεσίες αντισταθμίζεται από την άνοδο στο Λιανικό Εμπόριο, ενώ και η καταναλωτική εμπιστοσύνη παραμένει στα ίδια επίπεδα.

Τον τελευταίο μήνα δεν επήλθαν σημαντικές αλλαγές στην οικονομική πολιτική, με αποτέλεσμα να παγιώνεται η σταθερότητα στην οικονομία ενώ σημειώνεται πως έχει δημιουργηθεί η προσδοκία πως η τρίτη αξιολόγηση του προγράμματος δε θα αποτελέσει σημείο τριβής με τους εταίρους και πιστωτές και θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Στη μηνιαία έκθεσή του, το ΙΟΒΕ προσθέτει πως οι φορολογικές και λοιπές επιβαρύνσεις που επηρεάζουν τις προσδοκίες πολιτών και επιχειρήσεων έχουν ήδη σε μεγάλο βαθμό προεξοφληθεί κατά το προηγούμενο διάστημα και καταλήγει πως οι προσδοκίες έχουν σταθεροποιηθεί σε επίπεδο που είναι μεν υψηλότερο από πριν ένα έτος – και άρα συνεπές με την τρέχουσα ανάκαμψη,- αλλά σαφώς χαμηλότερο από το αντίστοιχο επίπεδο στις λοιπές ευρωπαϊκές χώρες.

Αναλυτικότερα:

Στη Βιομηχανία, οι θετικές προβλέψεις για την παραγωγή τους προσεχείς μήνες δεν μεταβάλλονται, με τις εκτιμήσεις για τις παραγγελίες και τη ζήτηση και το ισοζύγιο των αποθεμάτων να επιδεινώνονται οριακά.

Στις Κατασκευές, επιδεινώνονται οι προβλέψεις για το πρόγραμμα εργασιών των επιχειρήσεων, ιδιαίτερα αυτών που ασχολούνται με τα Δημόσια Έργα, όπως και οι προβλέψεις για την απασχόληση

Στο Λιανικό Εμπόριο, οι εκτιμήσεις για τις τρέχουσες πωλήσεις βελτιώνονται, όπως και οι προβλέψεις για τη βραχυπρόθεσμη εξέλιξή τους, ενώ τα αποθέματα βρίσκονται σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Στις Υπηρεσίες, οι θετικές εκτιμήσεις για την τρέχουσα κατάσταση των επιχειρήσεων εξασθενούν, όπως και οι εκτιμήσεις για την τρέχουσα ζήτηση, με τις θετικές προβλέψεις για τη βραχυπρόθεσμη εξέλιξή της όμως να βελτιώνονται, έστω και οριακά

Στην Καταναλωτική Εμπιστοσύνη, καταγράφεται βελτίωση του ισοζυγίου για τις προβλέψεις της ανεργίας και οριακή ανάκαμψη στις προβλέψεις για την οικονομική κατάσταση της χώρας, με τις προβλέψεις για την οικονομική κατάσταση της χώρας, με τις προβλέψεις για την οικονομική κατάσταση του νοικοκυριού και την πρόθεση αποταμίευσης να επιδεινώνονται.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Την πρόσληψη 206 εργαζομένων στην ΕΡΤ, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν σε κρίσιμες -όπως είπε- ιδιότητες, ανακοίνωσε στη Βουλή ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.

Αφορμή ήταν η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Μάριου Γεωργιάδη σχετικά με την προβολή των κομμάτων από τα ΜΜΕ. Ο βουλευτής διευκρίνισε ότι το κόμμα του θα είναι αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία για μια άρτια Δημόσια Τηλεόραση που θα είναι στην υπηρεσία του ελληνικού λαού.

«Οι προσλήψεις αυτές δεν είναι σπατάλη, αλλά θα βοηθήσουν στην εξοικονόμηση πόρων» τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, σημειώνοντας ότι σήμερα η ΕΡΤ αναγκάζεται να χρησιμοποιεί ιδιωτικά εξωτερικά συνεργεία για να καλύψει κενά που υπάρχουν, με αποτέλεσμα το κόστος να εκτινάσσεται. Όπως είπε χαρακτηριστικά, ένας «μοντέρ» κοστίζει στην ΕΡΤ -από διάθεση ιδιωτικής εταιρίας- 2.000 ευρώ, όταν ο μέσος όρος μισθού εργαζόμενου της είναι στα 1.500 ευρώ.

«Θα ακουστεί κριτική από κόμματα και ιδιωτικούς τομείς. Τους καλώ να είναι προσεκτικοί, γιατί η ΕΡΤ δεν είναι SKAI να υποκλέπτει παραγόμενο προϊόν. Κάποιοι άλλοι χρησιμοποιούν υλικό της ΕΡΤ για το κοινό τους τζάμπα» επεσήμανε ο κ. Παππάς και πρόσθεσε ότι η ΕΡΤ, που έχει έσοδα 180 εκατ. ευρώ από ανταποδοτικά τέλη, συμβάλλει φέτος με 55 εκατ. ευρώ στον κρατικό προϋπολογισμό, ενώ τον επόμενο χρόνο το ποσό θα είναι αυξημένο και θα φθάσει στα 64 εκατ. ευρώ.

«Η ΕΡΤ επιτελεί εθνικής σημασίας έργο σε όλη την ελληνική επικράτεια και στο εξωτερικό και γι αυτό απαιτεί και μεγαλύτερο αριθμό εργαζομένων» είπε από την πλευρά του ο Μάριος Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Εμείς επιθυμούμε η Δημόσια Τηλεόραση πραγματικά να είναι στην υπηρεσία του ελληνικού λαού αφού πληρώνεται από τον ελληνικό λαό. Θέλουμε άρτια και επαρκώς στελεχωμένη Δημόσια Τηλεόραση, στηρίζουμε τους ανθρώπους της και κάθε πρωτοβουλία που θα έρθει είναι καλοδεχούμενη από την πλευρά μας και θα είμαστε αρωγοί».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: SOOC

Περισσότερα | Σχολιάστε

Διάλεξη στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης έδωσε χθες ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς στην οποία μίλησε για τα nga (νέο Δίκτυο Πρόσβασης Νέας Γενιάς - New Generation Access) και την επίδραση τους στην ελληνική οικονομία.

Σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργού στο twitter «οι νέες τεχνολογίες δεν είναι στο εργαστήριο αλλά έξω από αυτό. Έχουμε τον τρόπο, μας λείπει η ενημέρωση. Δικός μας στόχος η διάχυση των τεχνολογιών στην καθημερινή ζωή. Ο τρόπος με τον οποίο θα αναπτύξουμε τα νέα δίκτυα θα βάλει το αποτύπωμα για το τί κοινωνία θέλουμε καθώς βγαίνουμε από την κρίση. Στόχος μας η δίκαιη ψηφιακή ανάπτυξη», ανέφερε ο κ. Παππάς μιλώντας στους φοιτητές του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, μετά από πρόσκληση του καθηγητή Δ. Χιόνη.

Ο κ. Παππάς είχε επίσης σύσκεψη με τον πρόεδρο του Περιφερειακού Γραφείου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας στη Θράκη, Μενέλαο Μαλτέζο, και μέλη της διοίκησης, με την παρουσία του προέδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Κωνσταντίνου Κόλλια. Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα ψηφιακής οικονομίας και ευρυζωνικότητας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο Φιλελεύθερος είναι μία δημοσιογραφική προσπάθεια. Γι' αυτό κι έχει μεγάλη αξία για μας ο ερχομός του Αρκά, ενός πραγματικού καλλιτέχνη. Αυτή την ημέρα επιλέξαμε για να αλλάξουμε και την τιμή πώλησης του φύλλου.

Δεν έχω πλοία, δεν πουλάω όπλα, δεν είμαι μεσάζοντας. Η δουλειά μου είναι η δημοσιογραφία. Είναι γεγονός ότι η έκδοση του Φιλελεύθερου έγινε με λιγοστούς οικονομικούς πόρους. Δεν ντρέπομαι να το πω. Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτός είναι κι ο λόγος που δεν μπορέσαμε να κάνουμε μία... επαρκή διαφημιστική εκστρατεία.

Κάναμε λάθη. Τόσα που επιτρέψαμε ακόμη και σε συναδέλφους μας να βγουν δημόσια και να μας κατηγορήσουν ότι δεν ξέρουμε να βγάζουμε εφημερίδες. Σύμφωνοι! Εμείς δεν ξέρουμε. Αλλά μαθαίνουμε! Τέλος πάντων, δεν θα τους αδικήσουμε. Καταλαβαίνουμε, επίσης, τους λόγους για τους οποίους ο Φιλελεύθερος δέχτηκε τόσες πολλές επιθέσεις από τόσες πολλές πλευρές.

Δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι τα ξέρω όλα. Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να βγούμε στο 1,5 ευρώ, επειδή αυτό αύξανε τις πιθανότητες επιτυχίας του εγχειρήματος. Από την αγορά το 1,5 ευρώ κρίθηκε “ακριβό”. Αλλάζουμε την τιμή. Η βιωσιμότητα του εγχειρήματος απαιτεί πλέον 5.000 φύλλα μαζί με τις συνδρομές. Δεν είναι εύκολος στόχος, αλλά θα το παλέψουμε. Έχουμε μπροστά μας αρκετούς μήνες για να προσπαθήσουμε.

Θεωρώ ότι σε επίπεδο περιεχομένου κάναμε μία αξιόλογη προσπάθεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι μας ικανοποιεί κιόλας. Το ανικανοποίητο, όμως, είναι τελικά ένα στοιχείο που ωθεί τους ανθρώπους στην δημιουργία.

Μας βοηθάει σημαντικά η έλευση του Αρκά. Ενός ανθρώπου που πραγματικά έχουμε όλοι μας αγαπήσει μέσα από την δουλειά του. Η αποικία, η νέα σειρά κόμιξ, ξεκινάει από την Δευτέρα από τις σελίδες του Φιλελεύθερου. Κάθε μέρα, με εξαίρεση το φύλλο της Παρασκευής. Δηλαδή, από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη.

Ευχαριστώ τον Αρκά για την εμπιστοσύνη του σε αυτή την προσπάθεια.

Θανάσης Μαυρίδης

thanasis.mavridis@liberal.gr

 

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τα σχόλια του χρήστη filefree

filefree
22/11/2017, 11:25

περικλη παρε πισω το 0,26 και θα σε "γλυφουν" ολοι παλι!

Περισσότερα | Σχολιάστε

αυτο το κειμενο πρεπει να το διαβαζουν στα σχολεια!

Περισσότερα | Σχολιάστε

οχι ρε βγειτε να χορεψετε στις πλατειες, τωρα εχουμε το χαμογελαστο παιδι!

Περισσότερα | Σχολιάστε

πληρωνω οσο οσο αν μου βρει καποιος τροπο να μην πληρωνω την ΕΡΤ

Περισσότερα | Σχολιάστε

Και εδώ δίκαιη ανάπτυξη θα γίνει ?

Περισσότερα | Σχολιάστε
filefree
30/11/2017, 16:14

συμφωνω απολυτα και θα προσθεσω επισης, τι παγιδες θα βαλει ο τσιπρας στον μητσοτακη οταν θα καταλαβει οτι το παιχνιδι ειναι χαμενο ωστε να δικαιολογει την καθοδο του παλι στο πεζοδρομιο?

Περισσότερα | Σχολιάστε

συντροφικα μαχαιρωματα? εχετε μπλεξει τα μπουτια σας εκει στην αριστερα!

Περισσότερα | Σχολιάστε

δυνατη η μεταγραφη!!!

υγ : η Αυγη κανει 2000 πωλησεις εαν δεν κανω λαθος, εαν δεν τους περασεις δεν υπαρχει μελλον ακομα σε αυτην την χωρα!

24---11---2017 http://prntscr.com/hh82ao

Περισσότερα | Σχολιάστε

δεν κανει κρυο στην Ελλαδα! κρυο δεν εκανε ποτε κυριε πρεσβη.

Περισσότερα | Σχολιάστε

στην υγεια των θυματων της "πρωτη φορας αριστερα" και των χορευτων στις πλατειες!

Περισσότερα | Σχολιάστε

και αν σου κατσει? σου αλλαζει την ζωη! ---ΥΠΟΙΚ---

Περισσότερα | Σχολιάστε

Κι όμως είμαστε πολίτες με νοημοσύνη νηπιου, το κατάλαβα όταν είδα το αποτέλεσμα των εκλογών πριν 2 χρόνια περίπου.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Θα μας ταραξουν στην φορολογία μέχρι να στεγνώσουν τα μπαουλα!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ότι στοκ μείνει του χρόνου δώστε το με έκπτωση τουλάχιστον 70-80% και πίστεψε με δεν θα μείνει τίποτα κάντε το κανονικό black Friday και όχι black Friday από την γνωστή αλυσίδα supermarket.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Άρα δεν βγήκε τυχαία η έκφραση για το παιδί που είναι χαρά γεμάτο!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Θα έγραφα τώρα τι είδους παιδιά είναι, αλλά έχε χάρη.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Όποιος και να βγει πρώτος είτε κουλης είτε φωφη ακόμα και ο λεβεντης, καλύτεροι θα ναι από αυτό το τσίρκο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τι θέατρο του παραλογου ζούμε ρε!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Και πως θα αγοράσουμε κάστανα και τσίπουρο όταν όλα τα δίνουμε σε φόρους ?

Περισσότερα | Σχολιάστε

γενικοτερα πρεπει να φανε black απο τους πολιτες για το κοροιδεμα που μας εριξαν!

Περισσότερα | Σχολιάστε

ναι βρε παιδια ριξτε τους τονους!.....αργοτερα βρειτε και καμια λυση για τις καταστροφες που εγιναν

αν θελετε ετσι? δεν σας πιεζουμε.

Περισσότερα | Σχολιάστε

εγω συμφωνω απολυτα με την κινηση των Γερμανων οσο και να με τσουζει και λογικα θα ακολουθησουν και αλλες χωρες!

Περισσότερα | Σχολιάστε

απο τους μισθους του καθε "Καρανικα" θελω να πιστευω!

Περισσότερα | Σχολιάστε

αυτα ειναι ωραια νεα! σου φιαχνουν την μερα οταν τα διαβαζεις!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Να μας γράφετε και τις αποφάσεις των δικαστηριων γι αυτές τις συμμορίες, να τους πιάνουμε ξέρουμε κατά πόσο τους κρατάμε μέσα δεν ξέρω.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τζάμπα πάνε οι κραυγές σας θα συνεχίζει να φορολογει μέχρι να στραγγίξει όλο το σύστημα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το θέμα είναι δάσκαλε, κατά πόσο θα λέει τα ίδια όταν φύγουν οι "πλάτες" που έχει για να κάνει τέτοιες δηλώσεις.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Να προσέχει γιατί μάλλον δεν ξέρουν από σημάδι οι σύντροφοι αναρχικοί, βαρανε τους δικούς τους καταλαθος χαχαχαχα

Περισσότερα | Σχολιάστε

Για να δούμε αν θα κάνουν ξανά το λάθος τα νησιά να έχουν χρώμα ροζ στον εκλογικό χάρτη.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Πολύ θα θελα να κάνει κάποιος δημοσιογράφος ένα ρεπορτάζ το βιογραφικό όλων των πολιτικών. Που πήγαν σχολείο, που πήγαν πανεπιστήμιο, που δούλεψαν πριν μπουν στην πολιτική εάν πήγαν στρατό και που. Πιστεύω θα χε πολύ ενδιαφέρον.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Η μισή Αθήνα θα καιγοταν από τους αλληλεγγυους. Οι αστυνομικοί φυλακή χωρίς να χουν δικαίωμα της νομοθεσίας Παρασκευοπουλου σίγουρα!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Η απίθανη αυτή, φοβερή,γεμάτο νόημα γιορτή φτάνει στο τέλος της και φέτος.

Ευτυχώς!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Φτιάξτε ομάδες και κάντε περιπολιες ότι κάνουν και στο εξωτερικό.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Κυκλοφορούν κάτι βιντεακια με δηλώσεις της κυρίας τσουκαλα στο "γιου τιουμπ" εάν είναι αλήθεια τότε το σύμπαν κάνει απίστευτα παιχνίδια!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Όσο θα μπαζωνουμε ρεματα, θα καιμε δάση για να χτισουμε, τόσο θα χειροτερευει δυστυχώς.

Περισσότερα | Σχολιάστε

οταν ειχες πολιτικους που ελεγαν "λιαζονται" τι περιμενες να κανουν και οι Γερμανοι? παντως εγινε χοντρη "μπιζνα" με τους μεταναστες και δεν θα μαθουμε ποτε τι παιχνιδι παιχτηκε κατω απο το τραπεζι.

Περισσότερα | Σχολιάστε

εκλογες επιτελους να σωθουμε!

εγω διαφωνω καθετα και οριζοντια με το μερισμα που δωσανε!

Περισσότερα | Σχολιάστε

τζαμπα πηγαν οι ψυχουλες!

περιμενω τι θα μας πει το κυβερνητικο κλιμακιο που ναι παντα παρων σε τετοιες περιπτωσεις.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το όριο στην ανάληψη θα κάνει πολύ καιρό, μην περιμένετε όλοι ευκαιρία ψάχνουν να τα σηκωσουν.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο στόχος είναι να βγουν τα δικά μας παιδιά έξω, τώρα αν βγαίνει και κάνας δολοφόνος -βιαστης εντάξει παραπλευρες απώλειες παντού υπάρχουν.

Περισσότερα | Σχολιάστε

σαλονικια μου ηρθες στο εξοχικο??? για μενα εγινε μονιμη κατοικια! χαχαχαχ

Περισσότερα | Σχολιάστε

πουληστε παραμυθι οτι θα σκισετε μνημονια και θα παρετε ανετα ενα 35%---

μετα ανετα μπορειτε να κανετε την "κομανετσι" ετσι κι αλλιως το κακο θα χει γινει.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ότι περιμένουν όλοι επενδύσεις από την ριζοσπαστικη αριστερά, με ξεπερνά.

Περισσότερα | Σχολιάστε

σε περιμενουμε Ελλαδα οταν γινει αυτο , λογικα εμεις θα προσπαθουμε να βγαλουμε ακρη με το ηλεκτρονικο εισιτηριο ακομα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

οργη σε ολη την χωρα για την τρομοκρατια, αλλα αυτη η χωρα βγαζει τον ΣΥΡΙΖΑ που ολοι ξερουμε ασχετως αν δεν μιλαμε!


ας προσεχαμε!

Περισσότερα | Σχολιάστε

η κοινωνια δεν απαιτει τιποτα απολυτος και φανηκε απο τον τροπο που ψηφιζει.

Περισσότερα | Σχολιάστε

και μονο που βλεπεις την συνθεση της κυβερνησης και αυτο που αντιπροσωπευουν σε κανει να τρεχεις μακρια.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν αντέχω άλλη ανάπτυξη με αυτήν την κυβέρνηση.

Περισσότερα | Σχολιάστε

γιατι μετα φιλε μου ιανε υποθετω θα χουμε νεα επετειο "εθνικου ηρωα" στα προτυπα γρηγοροπουλου......

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τέτοιες καταστάσεις δημιουργούν φαινόμενα αύξησης της επιρροής της Χρυσης αυγης πολιτικές που εφαρμόζουν οι συριζα -ανελ την θρεφουν.

Περισσότερα | Σχολιάστε

τον παππου τον ρωτησαν αν ξερει ποιος ειναι ο κυριος?

Περισσότερα | Σχολιάστε

θα το κανουμε το σαιτ του μαυριδη, σαιτ τεχνικης αναλυσης χαχαχαχαχ

Περισσότερα | Σχολιάστε

Όσο πιο γρήγορα έρθει ο κουλης, τόσο το καλύτερο για τον τόπο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Solid δεν έχεις άδικο σε αυτό που γράφεις. Άρα μακάρι να βρεθούν, με έπεισες.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ετοιμη προς χρηση ειναι η νεα φουρνια "επαναστατων"

Περισσότερα | Σχολιάστε

κουρεψαν τις καταθεσεις στην Κυπρο και εβαλαν μυαλο!

Περισσότερα | Σχολιάστε

τεραστια φουσκα! θελει προσοχη εχει "γλυκανει" πολυ κοσμο και στην κατηφορα θα κοιτανε σαν χανοι.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δίκαιη φηφιακη ανάπτυξη, δίκαιη γενικά ανάπτυξη, δίκαιη φορολογία

Της δικαιοσύνης ηλιε νοητε.

Περισσότερα | Σχολιάστε

21 οι νεκροί γιατί τους έψαχναν οι δικοί τους, φανταστείτε πόσοι "αγραφοι" υπάρχουν κάτω από τις λασπες.

Περισσότερα | Σχολιάστε

εχει πεσει πολυ προοδευτισμος εκει περα προσεξτε λιγο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ηταν το κολπο τοτε, μην ξεχνας οτι τοτε αυτοκτονουσαν τον κοσμο με το κιλο με τα ηπιοτερα μετρα! ενω τωρα ολοι χορευουν στις πλατειες!

Περισσότερα | Σχολιάστε

καντε ενα γκαλοπ, η δηλωση του γραφειου προυπολογισμου της βουλης ειναι πιο πιστευτη? η του τσακαλωτου?

εγω παντως το γραφειο το θεωρω πιο σοβαρο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ριζοσπαστικη αριστερα και επενδυσεις δεν πανε μαζι το παμε 1000 φορες. απο αμκ σε αμκ θα πηγαινουμε στις τραπεζες, το βαρελι ειναι απατο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

κοινωνικο τιμολογιο! κοινωνικη πολιτικη που δεν βοηθα κανενα φτωχο παρα μονο οσους το "παιζουν φτωχοι"

Περισσότερα | Σχολιάστε

Καλά περίμενε εσύ να παραιτηθεί ο Κουρουπλης.

Περισσότερα | Σχολιάστε

το πηγαν στον κουβα το "κινημα δεν πληρωνω"

Περισσότερα | Σχολιάστε
filefree
15/11/2017, 13:01

βοηθεια μας σε 2 μερες! η μεγαλη "γιορτη" εφτασε παλι.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Πως γίνεται να μας υπερφορολογουν και να χουμε ύφεση πάλι ? Παράξενο ρε γμτ χαχαχαχα

Περισσότερα | Σχολιάστε

οχι θα μεινουν εδω να πληρωνουν φορους για να πληρωνονται οι βολεμενοι! καλα κανουν και αργησανε μαλιστα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Εμένα θα με χετε σίγουρο πελάτη, δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να διαβάζεις την εφημερίδα σου πίνοντας ελληνικό καφεδάκι.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Πόσο περήφανοι νιώθουν άραγε κάποιοι όταν βλέπουν ολόκληρο πρωθυπουργό να χρησιμοποιεί έναν ανήλικο για να κάνει φιεστες.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τι λες ρε Συριζα, φοβερή δήλωση δεν το περίμενα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

τις βασεις που εβαλε ο "γερμανοτσολιας" Σαμαρας εκμεταλλευτηκες και το παιζεις σωτηρας!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο νόμος Παρασκευοπουλου για μένα είναι ότι πιο εγκληματικο έχει νομοθετηθει.

Περισσότερα | Σχολιάστε
filefree
03/11/2017, 09:57

εσεις μια χαρα τα γραφετε κυριε Χαροκοπου, η ουσια ειναι να το χουν καταλαβει και αυτοι που ειναι ωρες στις ουρες!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Η Τουρκία τα βάζει και με εταιρείες μεγαθήρια τώρα......ωραία δεν θα χουν στον ήλιο μοίρα!!

Περισσότερα | Σχολιάστε

απ οτι διαβαζω ειπαν ναι σε ολα στους θεσμους, αρα ετοιμαστειτε να πεσει πολυ μολοτοφ στην επετειο του Αλεξη για να πεσει και σταχτη στα ματακια μας!......κλασικη περιπτωση βλαβης δηλαδη.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Αν αυτοί είναι οικολόγοι, εγώ είμαι πυρηνικός επιστήμονας.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Φτιάξτε ένα θέμα επίσης! "αριστερά και δουλειές δεν γίνεται, διαλέξτε"

Περισσότερα | Σχολιάστε

δωσε πονο νεκταρ εχει φουλ χωρο εδω χαχαχαχαχαχα

Περισσότερα | Σχολιάστε

καλησπερα σε ολους, να χετε ενα ομορφο σαββατοκυριακο σε διακοπες εγω διαρκειας γι αυτο εξαφανιζολ και γενικοτερα εχω κατι προτασεις και ασχολουμαι με αυτες! και μιας και μιλαω για προτασεις ........ΓΙΩΡΓΟ εαν σε ενδιαφερει να κανεις επαγγελμα την ασχολια σου με την τεχνικη αναλυση με το νεο ετος σου χω προταση ;-)

Περισσότερα | Σχολιάστε

Όταν έγινε το αεροδρόμιο δεν υπήρχε δάσος τότε ?? Δεν υπήρχαν αρχαία ?? Έλεος πόσο μας κοροϊδεύουν ??

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν την περιφρονει, το ΠΑΣΟΚ το ξεκίνησε ο συριζα το συνεχίζει.

Περισσότερα | Σχολιάστε

τα χετε κανει μπαχαλο με το ηλεκτρονικο εισιτηριο, οι εφαρμογες για τα διοδια μας ελειπαν!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Εγώ θέλω εκλογές το 19, δεν θα χει μείνει τίποτα όρθιο και μόνο τότε θα ακούν για αριστερά και θα τρέχουν να σωθούν.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Υπάρχει ένα 18% που θέλει και άλλους φόρους δεν καταλαβαίνει τίποτα Αλέξη ρίξε στα αφτιά!!!

Περισσότερα | Σχολιάστε

οι τραπεζες (γριες) ειναι ο πυλωνας της οικονομιας οσο στηριζουμε τους μπαταχτσηδες τοσο θα κοιταμε τα τρενα να περνουν! αρα καποιος που φωναζε κανενα σπιτι στα χερια τραπεζιτη και τωρα περιμενει να παρουν μπρος οι τραπεζες να παει να κοιταχτει σε κανενα γιατρο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

αυτος ο φιλος που φευγει για μια καλυτερη ζωη στο εξωτερικο, τι ψηφισε στις εκλογες? αν εφαγε σανο και χοροπηδαγε στις πλατειες να παει στο καλο και να μην γυρισει ποτε!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Να πληρώσουν φόρο χαζομαρας όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι υπόλοιποι δεν φταίμε σε τίποτα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Καλά εντάξει μην κουραστειτε μόνο προσέξτε.

Περισσότερα | Σχολιάστε

μπραβο πολυ σωστη κινηση.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ζωαρα περνάμε με τον τσιπρα, δεν θα μείνει εργοστάσιο χαχαχαχα

Περισσότερα | Σχολιάστε

εχουν τον τροπο τους να τα κανουν ολα χαλια μαυρα για να μην γραψω κατι αλλο!

Περισσότερα | Σχολιάστε

οσο θα διαπραγματευονται την β αξιολογηση κατι θα πρεπει να βρουν για να τραβανε τα ματια του κοσμου απο πανω της!

αυτος ειναι ο ρολος των αντιεξουσιαστων.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δώσε κουνέλια στον λαό σου Μαδουρο. Εμάς εδώ μας δίνουν σανο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ας προσεχαν οι επιστημονες που ψηφισαν τον "go back madam merkel"

Περισσότερα | Σχολιάστε

Στα 4 στα 4 θα φώναζε από την Βραζιλία!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Και εκεί που το ρίχνουν θα τα χάσουν και αυτά.

Περισσότερα | Σχολιάστε

αρα και αυτοι που δεν πηγαν να ψηφισουν φταινε γιατι εφαγαν το σανο τοτε "δεν ψηφιζω" και ανοιξαν την πορτα σε νομοσχεδια σαν και αυτα! ας προσεχαν λοιπον να το κανουν γαργαρα!

Περισσότερα | Σχολιάστε
filefree
13/11/2017, 11:49

Αμην και πότε! Οτι χειροτερο εχει περασει απο τον τοπο.

Περισσότερα | Σχολιάστε
filefree
06/01/2017, 01:37

δεν υπαρχει ελπιδα για ενα λαο που την πατησε 2 φορες......μια με το "λεφτα υπαρχουν" και με το "θα σκισω τα μνημονια με ενα νομο"

ας μειωσουν τους φορους και ας το πουν κομμουνισμο δεν με ενδιαφερει καθολου εμενα προσωπικα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Καλή επιτυχία να έχετε.

Περισσότερα | Σχολιάστε

περιμενω απο τον ΣΥΡΙΖΑ καταδικη του περιστατικου οπως εκανε και με τον ξυλοδαρμο της δικηγορου.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Χρήσιμος δείκτης όντως για όσους κυνηγάνε μερίσματα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Καλά τους ταισαμε και αυτούς.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Πότε επιτέλους θα ξεκινήσει εκπομπές η Ελένη, να σταματήσει να κάνει δηλώσεις ο φοβερός αυτός σύμβουλος.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Αφιερωμένο στους υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα που ψήφισαν ριζοσπαστικη αριστερά.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Αυτές οι δήθεν αντιεξουσιαστηκες ομάδες είναι φυτωρια τρομοκρατων, όσο τους αφήνουν ελεύθερους τόσο θα χειροτερευει η κατάσταση.

Περισσότερα | Σχολιάστε

οριστε, φουλ εξαγωγη γιατρων ειμαστε, τους μεγαλωσαμε τους σπουδασαμε και τους χαιρονται τα αγγλακια! ελπιζω διακοπες εδω παιδια να κανετε το καλοκαιρι εστω ετσι για το τυπικο ευχαριστω στην ελλαδιτσα που σας σπουδασε! χαχαχαχα

Περισσότερα | Σχολιάστε

εχει να φαει τετοιο "μαυρισμα" οποτε γινουν οι εκλογες ,που θα καλει τον κοσμο στους δρομους και θα το σκεφτει ακομα και η περιστερα να παει!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τοσκα δεν εξηγούνται σωστά οι " συλλογικοτητες"

Περισσότερα | Σχολιάστε

και φυλακη να μπουν, θα βγουν με τον νομο παρασκευοπουλου.

Περισσότερα | Σχολιάστε

με τα νουμερα που εκαναν διαπραγματευσεις απο το 2015 μεχρι και ο Κουτσουμπας θα μπορουσε να πετυχει καλυτερο αποτελεσμα!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο Αλέξης διψαει για επενδύσεις, οι ψηφοφοροι του τους διωχνουν.

Περισσότερα | Σχολιάστε

γιατι τα αφεντικα τους φιλε μου waldorf εχουν αλλους σκοπους!!!!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Εμποδιστε και άλλο το έργο μπορείτε.

Περισσότερα | Σχολιάστε

πως σας ηρθε η ιδεα οτι επειδη ειναι ξαδελφος του υπουργου θα υπαρχει οικογενειακη ευθυνη? πολυ καχυποπτους σας βλεπω χαχαχαχαχ

Περισσότερα | Σχολιάστε

στα "φτωχα λαικα αμορφωτα στρωματα" πιανει το ντυσιμο του τσιπρα.........δυστυχως

Περισσότερα | Σχολιάστε

οσο πιο γρηγορα τοσο το καλυτερο!......οποιος και να βγει θα ναι λιγοτερο επικινδυνος απο τους ΣΥΡΙΖΑΛΕΛ

Περισσότερα | Σχολιάστε

οσοι νιωθετε πως ειστε στην "μεσαια ταξη" βγειτε στις πλατειες να ριξετε ενα χορο.

Περισσότερα | Σχολιάστε
filefree
13/11/2017, 21:43

Μας τάραξε στον φόρο για να τα χαρούν πάλι αυτοί που μπορούν να κρυφτουν.

Περισσότερα | Σχολιάστε

το ηθικο του "στρατου" ειναι πεσμενο!!!

θελει δωρακια!

Περισσότερα | Σχολιάστε

εχουν εκπαιδευτει καλα στο παιδομαζωμα απεναντι.

Περισσότερα | Σχολιάστε

δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα αυτος ειναι ο σκοπος τους ------ να παραιτηθεις!

Περισσότερα | Σχολιάστε

αυτο ειναι η "ανταποδοτικοτητα" των φορων που πληρωνει ο φορολογουμενος! πραγμα που δεν θα γινει ποτε σε μια χωρα των βαλκανιων οπως η δικη μας!

Περισσότερα | Σχολιάστε

να κρατησουν λιγο τις αντιδρασεις τους να τους πειτε ,εχουν πολλα ακομα να ψηφισουν!

Περισσότερα | Σχολιάστε

οχι ρε συ βασιλη γιατι το λες τωρα αυτο! κι εγω που νομιζα οτι ο Αλεξης πραγματικα αγαπαει τους φτωχους.

Περισσότερα | Σχολιάστε

κανει "μπαμ" πλεον οτι οι δηθεν αναρχικοι ειναι παρακρατος!!!

Περισσότερα | Σχολιάστε

τετοια αρθρα εννοειτε τα "ανεβαζουμε" παντου να τα διαβαζουν οσο το δυνατον περισσοτεροι.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το μπουρδελο είναι πιο οργανωμένο από το ελληνικό κράτος.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν το προνόμιο του "βρέξει χιονίσει η καραβανα θα γεμίσει. Πλαφον εις τον αιώνα των αιώνων μισθός 1000 ευρώ παντού λοιπόν να ξέρει το κράτος ότι θέλει 700 μύρια ευρώ μόνο για μισθούς άρα κοντά 8,5 δις τον χρόνο σε 700.000 δυ..... τα υπόλοιπα 45 δις που βγάζει τον χρόνο ας τα δώσουν αλλού.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Όσοι ζείτε στην Βόρεια Ελλάδα μην πηγαίνετε Σκόπια για αγορές, μην βοηθάτε την οικονομία τους.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Μα φυσικά εμείς! Θα ψηφίσουμε μνημόνιο μόνο και μόνο για τους Καναδους. Αλλά η επανάσταση θα πετύχει!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Αδιαφορω για το θέμα ας μείνουν εκεί για πάντα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Μια χαρά τα πάνε οι σύμμαχοι, Αλέξη προλαβαίνεις να αναβαθμίσεις καμία σφεντονα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Βγείτε να χορεψετε τώρα στις πλατείες γιδια.

Περισσότερα | Σχολιάστε

περιμενε κανεις κατι διαφορετικο??

Περισσότερα | Σχολιάστε

τους βολευει, για να περνανε καθε φορα φορους παρα φορους και εμεις να σχολουμαστε με τα καλασνικοφ

Περισσότερα | Σχολιάστε

η αριστερα απαγορευει! αλλα αυτη δεν ειναι "φασιστικη απαγορευση" οπως θα ελεγαν αυτοι σιγουρα αν ηταν αντιπολιτευση.

Περισσότερα | Σχολιάστε

ας το παιξω λιγο αναρχικος

"ΚΕΕΡΦΑ ΚΑΙ ΧΑ ----ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ Σ...ΤΑ---

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ότι και να φέρεις δεν γίνεται τίποτα πλέον χάθηκε η μπάλα.

Περισσότερα | Σχολιάστε