LIBERALL
THINK TANKST
FORUMF
ΥΓΕΙΑY
ARTNEWSA
Πέμπτη 22/02/18
2ος χρόνος, ημέρα 844η

Επιστροφή στο forum Φιλελεύθερο forum forum@liberal.gr

Διαχειριστές: Μπάμπης Εγγλέζος Πρόεδρος ΣΕΔ & Νίκος Οικονομόπουλος Αντιπρόεδρος ΣΕΔ

Τα Θέματα του χρήστη cem

Μείναμε άφωνοι με την επιστολή Τσακαλώτου. Ούτε ο Σόιμπλε θα τολμούσε να υπαγορεύσει ένα τέτοιο δουλοπρεπές κείμενο. Και ποιος το υπογράφει; Ο εκπρόσωπος των πενήντα τριών. Της πιο Αριστερής, της πιο ριζοσπαστικής τάσης στον ΣΥΡΙΖΑ. Αν αυτοί μπορούν και υπογράφουν τέτοια κείμενα, ποιος θα εμποδίσει τον Αλέξη να υπογράψει τα πάντα; Δώστε στους πρόθυμους λευκά χαρτιά.

Το ερώτημα ύστερα απ’ όλα αυτά παραμένει: Γιατί το έκαναν; Ποιος λόγος τους υπαγόρευσε να ξεκινήσουν όλους αυτούς τους άκομψους θεατρινισμούς, εφόσον ήσαν αποφασισμένοι, όπως φάνηκε, να υπαναχωρήσουν τόσο άτσαλα. Ποιος πιστεύει στα αλήθεια ότι σε αυτή την μάχη η κυβέρνηση κέρδισε έστω κι έναν πόντο στην μάχη της με την αντιπολίτευση;

Μην μιλήσει κανείς για κάποιο μεγαλόπνοο σχέδιο. Ούτε καν για κάποιο τακτικισμό της προκοπής. Πιο πολύ μοιάζει με το σύστημα «γιουρούσι» που εφαρμόζαμε πιτσιρικάδες, παίζοντας ποδόσφαιρο στις αλάνες. Πάμε, κι ότι κάτσει. Το πρόβλημα είναι ότι εδώ δεν μιλάμε για ασκέρια ξυπόλητων πιτσιρικάδων, αλλά για μία κυβέρνηση που έχει στην πλάτη της μία ολόκληρη χώρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας θεοποιήθηκε από τους οπαδούς του ως ένας θεόσταλτος ηγέτης που θα έβγαζε την χώρα από τα μνημόνια και θα την γλίτωνε από την δυστυχία της. Η χρυσή μπογιά με την οποία επιχειρήθηκε να ντυθεί το αγόρι που μας το παρουσίασαν ως «εθνάρχη» έχει ήδη ξεβάψει. Ο βασιλιάς είναι πράγματι γυμνός, αλλά αυτό με έναν τρόπο το γνωρίζαμε. Εκείνο που δεν ξέραμε είναι ότι το ήξερε κι ο ίδιος από την πρώτη στιγμή!

Ποιο αντιμνημόνιο, ποια επανάσταση, ποια Αριστερά; Όλα αυτά χρησιμοποιήθηκαν από μία παρέα ως ιδέες, σύμβολα, συνθήματα, για να αναρριχηθεί στην εξουσία. Και τώρα δείχνει πρόθυμη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να παραμείνει. Είναι η κυβέρνηση των προθύμων. Είναι η κυβέρνηση που μπορεί να υπογράφει επιστολές όπως αυτή του κ. Τσακαλώτου. Δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν άλλη κυβέρνηση σαν κι αυτή. Δεν έχει επιδείξει άλλη κυβέρνηση τόση δουλοπρέπεια προς τις μεγάλες δυνάμεις του εξωτερικού. Έχουν ξεπεράσει ακόμη και το περίφημο «ιδού ο στρατός σας». Ο κ. Τσακαλώτος προχώρησε μερικά βήματα πιο πέρα: «Ιδού η χώρα σας»!

Θα υπογράψουν τα πάντα. Οποιοδήποτε χαρτί, οποιαδήποτε επιστολή. Ακόμη και λευκές επιταγές είναι έτοιμοι να υπογράψουν. Αρκεί να παραμείνουν στην εξουσία. Δεν τους πειράζει αν χάνουν έδαφος στην κοινωνία. Δεν τους ενδιαφέρουν οι δημοσκοπήσεις, η άποψη που έχουν οι πρώην ψηφοφόροι τους, η καθημερινότητα όλων μας. Αυτή δεν είναι κυβέρνηση. Είναι ένας επικίνδυνος ξενιστής που απειλεί με την παραμονή του στον οργανισμό μας μια ολόκληρη χώρα.

Παρόλα αυτά δεν θα αποφύγουν την ετυμηγορία του λαού. Θα συρθούν αργά ή γρήγορα σε εκλογές και θα αναγκαστούν να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό για τις άθλιες επιλογές τους. Το πρόβλημα είναι ότι η κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται η χώρα εκείνη την στιγμή. Όσο περνάει ο χρόνος η κατάσταση τείνει να γίνει μη αναστρέψιμη.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι μέσα σε αυτή την κυβέρνηση υπάρχει ένα υγιές κομμάτι που θα αντιδρούσε σε μία πορεία προς ένα νέο μνημόνιο. Κι αναφερόντουσαν στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και στους 53. Αυτή η επιστολή πρέπει να διέλυσε και τις τελευταίες ψευδαισθήσεις που μπορεί ακόμη να είχαν. Δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από αυτή την επιστολή. Θα στοιχειώνει την Αριστερά και τους Τσακαλώτους για πολλά – πολλά χρόνια. Και κατά τον ίδιο τρόπο θα στοιχειώνει τα όνειρα ενός ολόκληρου λαού.  Δεν υπέγραψαν για λογαριασμό τους. Έδωσαν αντιπαροχή το μέλλον μας και το αντάλλαξαν με λίγο ακόμη καιρό  στην καρέκλα της εξουσίας…

Θανάσης Μαυρίδης

thanasis.mavridis@liberal.gr

Περισσότερα | Σχολιάστε

«Ό,τι είναι να γίνει πρέπει να γίνει σύντομα. Ή να κλείσει η αξιολόγηση ή να πάμε σε εκλογές. Η Ελλάδα δεν θα πληρώσει πάλι το αδιέξοδο του κυρίου Τσίπρα», τόνισε σε συνομιλία που είχε με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους επί την ευκαιρία των εορτών, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Οι εκλογές δεν φοβίζουν κανέναν πια, εκτός από τον κ. Τσίπρα. Θα χάσουμε τέσσερις εβδομάδες, αλλά θα μας προκύψει μία πολύ καλύτερη κυβέρνηση από ό,τι σήμερα», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας μάλιστα ότι «είναι βέβαιο πως δεν φοβίζουν τους επενδυτές».

Όπως σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «το χειρότερο είναι να τρενάρει η αξιολόγηση και να βρεθούμε ως τον Μάιο με την πλάτη στο τοίχο, να σκεφτόμαστε τα νέα εκβιαστικά διλήμματα για να βγούμε από το πρόβλημα που εμείς δημιουργήσαμε». «Θα ήταν ασυγχώρητο να οδηγηθεί πάλι η χώρα με την πλάτη στον τοίχο να διαπραγματεύεται με λεφτά που τελειώνουν», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για διλήμματα που τίθενται από την κυβέρνηση, όπως αυτό «με την κοινωνία ή με τον Σόιμπλε», τόνισε ότι «είναι δίλημμα που παραπέμπει σε άλλες εποχές». «Το έχουμε ξαναδεί και το έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά. Δεν περνάει πια. Κάναμε τους δύσκολους στην πρώτη αξιολόγηση και μας προέκυψε ο "κόφτης" στην πορεία, όπως και το υπερταμείο. Αν κάνουμε τα ίδια και στη δεύτερη αξιολόγηση ο λογαριασμός ανεβαίνει», είπε χαρακτηριστικά.

Κληθεις να σχολιάσει την αντιπαράθεση με το Βερολίνο και τον Β. Σόιμπλε, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τόνισε ότι «προσωπικές αναφορές καλό είναι να αποφεύγονται σε κάθε περίπτωση». «Και εγώ έχω μεγάλες διαφορές με τον Σόιμπλε σε σειρά από θέματα», πρόσθεσε, φέρνοντας ως παράδειγμα τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα. Όπως σημείωσε όμως «άλλο να διαφωνώ τεκμηριωμένα, και άλλο να καταφεύγω σε προσωπικά υπονοούμενα που αναγκάζομαι να τα μαζεψω στη συνέχεια». Σημείωσε εξάλλου πως ο ίδιος «ούτε έχει συναντηθεί ποτέ με τον κ. Σόιμπλε, ούτε έχει συνομιλήσει τηλεφωνικά μαζί του». "Αν πήρε ποτέ τηλέφωνο στη ΝΔ, δεν μίλησε με μένα", συμπλήρωσε χαριτολογώντας.

Αναφερόμενος στο έκτακτο βοήθημα στους χαμηλοσυνταξιούχους καταλόγισε «απίστευτη προχειρότητα» στην κυβέρνηση και τόνισε: «Το επίδομα το έδωσαν μόνο σε χαμηλοσυνταξιούχους; Γιατί δεν μπήκαν εισοδηματικά κριτήρια; Οι μακροχρόνια άνεργοι έχουν μεγάλη ανάγκη. Και εγώ θα έδινα, αλλά σε συνεννόηση για να αποφύγω τα ευτράπελα και θα έκανα διαφορετική κατανομή».

Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε τέλος για ακόμα μία φορά ότι «με τις δικές μας ψήφους αποκλείεται να κρατήσουμε ζωντανή αυτή την κυβέρνηση». «Εάν χάσει την πλειοψηφία, θα πάμε σε εκλογές», τόνισε και επανέλαβε την πρόθεσή του ακόμη και αν η ΝΔ κατακτήσει αυτοδυναμία να επιδιώξει «διευρύνει την πλειοψηφία», Ξεκαθάρισε ωστόσο εκ νέου ότι δεν υπάρχει πεδίο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν μπορώ να φανταστώ πως μία κυβέρνηση της ΝΔ θα έκανε άνοιγμα στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Ο κ. Τσίπρας μπέρδεψε τα Χριστούγεννα με την Πρωταπριλιά»

Παράλληλα, σε ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τα όσα είπε σήμερα ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, σημειώνεται ότι:

««Ο κ. Τσίπρας μπέρδεψε τα Χριστούγεννα με την Πρωταπριλιά. Ψεύδεται για την αξιολόγηση. Ψεύδεται για την ανάπτυξη. Ψεύδεται για τις συντάξεις.

Καθυστερεί την αξιολόγηση, παγώνοντας την οικονομία. Πετσοκόβει το ΕΚΑΣ από τους χαμηλοσυνταξιούχους. Αυξάνει φόρους και ασφαλιστικές εισφορές. Κηρύσσει πόλεμο στους άνεργους και εξοντώνει τους εργαζόμενους.

Ο κ. Τσίπρας κρατά αιχμάλωτη τη χώρα. Το γνωρίζουν όλοι αυτό.

Γι’ αυτό το αίτημα για πολιτική αλλαγή είναι πλέον πλειοψηφικό».

Απόστολος Χονδρόπουλος

Περισσότερα | Σχολιάστε

Σκληρή ανακοίνωση, στην οποία κατηγορεί τον εκδότη της εφημερίδας Documento κ. Καλογρίτσα για «εκτέλεση συμβολαίων σε βάρος των πολιτικών αντιπάλων της απερχόμενης παρέας του Μαξίμου», εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας. 

Η αξιωματική αντιπολίτευση, κανόντας αναφορά τόσο στον κ. Καλογρίτσα αλλά και στον διευθυντή της εφημερίδας, τον δημοσιογράφο Κ. Βαξεβάνη, χαρακτηρίζει το δημοσίευμα «ψευδές και χυδαίο» και μιλάει για «λάσπη στον ανεμιστήρα», σημειώνοντας ότι «όποιες βρώμικες μεθόδους και αν χρησιμοποιήσει η παρέα του Μαξίμου, θα βουλιάξει στη λάσπη που κατασκευάζει».

Αναλυτικά η ανακοίνωσε που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:

«Ο επίσημος εργολάβος εκτόξευσης λάσπης της Κυβέρνησης κ. Βαξεβάνης, ξαναχτύπησε.

Από το πρώτο φύλλο κυκλοφορίας της νέας εφημερίδας του κ. Καλογρίτσα, επισημάναμε τον πραγματικό σκοπό έκδοσής της που δεν είναι άλλος από την εκτέλεση συμβολαίων σε βάρος των πολιτικών αντιπάλων της απερχόμενης παρέας του Μαξίμου.

Μετά το φιάσκο του διαγωνισμού παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες και την παροιμιώδη αποτυχία των κ. Τσίπρα και Παππά να αποκτήσουν κανάλι με δάνεια της Τράπεζας Αττικής, ο επίδοξος καναλάρχης των βοσκοτοπίων της Ιθάκης κ. Καλογρίτσας, προκαλεί τους πολίτες με ένα ψευδές και χυδαίο πρωτοσέλιδο, που επιχειρεί να εμπλέξει σε δήθεν τραπεζικό σκάνδαλο τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συνεχίζουν να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα αγνοώντας ότι η εταιρία “ΚΗΡΥΞ Α.Ε.” είναι ασφαλιστικά και φορολογικά ενήμερη και τα τραπεζικά της δάνεια είναι πλήρως ενήμερα, ρυθμισμένα και εξασφαλισμένα, καθώς υπάρχουν σοβαρές εμπράγματες και προσωπικές εγγυήσεις.

Ό,τι και αν κάνει, όμως, όποιες βρώμικες μεθόδους και αν χρησιμοποιήσει η παρέα του Μαξίμου, θα βουλιάξει στη λάσπη που κατασκευάζει.

Η αλήθεια πάντα κερδίζει».

Απάντηση από Μέγαρο Μαξίμου

Την ίδια ώρα, ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού τον τίτλο «Λαγός την φτέρη έσειε κακό του κεφαλιού του».

Αναλυτικά αναφέρει :

«Ο κ. Μητσοτάκης, που αναγκάστηκε μετά τη γενική κατακραυγή και την πρόσφατη εξεταστική στη Βουλή, να προχωρήσει σε ρύθμιση των δανείων της εταιρείας "ΚΗΡΥΞ ΑΕ", της οποίας κύριος μέτοχος είναι ο ίδιος και εξέδιδε την εφημερίδα "Κήρυκας Χανίων", προσπαθεί να ρίξει λάσπη στην κυβέρνηση» αναφέρει σχόλιο του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού με τον τίτλο «Λαγός την φτέρη έσειε κακό του κεφαλιού του».

«Έχοντας δικαιώσει τον τίτλο "στρατηγικός κακοπληρωτής" καλό θα είναι να μην προκαλεί και να πληρώσει τα χρέη του. 'Αλλωστε η ρύθμιση που του έχει γίνει (για χρέη 718.132 ευρώ θα πληρώνει 3.000 το μήνα και στις 2.11.2018 θα μπορεί να κάνει νέα ρύθμιση!...) προκαλεί το κοινό αίσθημα» καταλήγει το σχόλιο του Μαξίμου.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Του Κωνσταντίνου Βέργου*

Ίσως το σημαντικότερο νέο της χρονιάς που φεύγει είναι η απόφαση των Βρετανών να «αποχαιρετήσουν» της Ευρωπαϊκή Ένωση. Πολλοί είναι εκείνοι που υποστήριξαν ότι η απόφαση θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα. Άλλοι, το είδαν ως ευκαιρία ανάπτυξης. Τι ακριβώς συνέβη;

Πριν ακριβώς 6 μήνες, δηλαδή όταν ελήφθη στις 23 Ιουνίου η απόφαση για έξοδο της Αγγλία από την ΕΕ, κάτι που δεν είχε προβλεφθεί στις δημοσκοπήσεις, το πρώτο «σοκ» που έπαθε η χώρα ήταν συναλλαγματικό. Η ισοτιμία Αγγλικής Λίρας έχασε μέσα σε 3 μέρες 8%, ενώ τις επόμενες μέρες ακολούθησε περαιτέρω πτώση που οδήγησε σε συνολικές απώλειες 12%. Πολλοί ήταν εκείνοι, τότε, αναλυτές κυρίως από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, που εκτίμησαν ότι θα επέλθει πλήρης κατάρρευση του νομίσματος. Πτώση υπήρξε και στις χρηματιστηριακές τιμές, περίπου 8%-15% ανάλογα τον δείκτη, ο πληθωρισμός άρχισε να ανεβαίνει (από 0,5% σε 0,6%) και οι εκτιμήσεις των επιχειρηματικών στελεχών για την αγορά πέρασαν από εκείνες της «ανάπτυξης» σε εκείνες της «ύφεσης». Πολλοί φοβήθηκαν ότι η έξοδος τραπεζών από το Λονδίνο, θα ήταν σαρωτική για την οικονομία, και θα οδηγούσε άμεσα σε σημαντική απώλεια ανταγωνιστικότητας και θέσεων εργασίας. Οι πρώτες ενδείξεις επίσης στην αγορά ακινήτων ήταν άσχημες, δείχνοντας πτώση τιμών ως και 10% σε μερικές περιοχές, καθώς ξένοι εγκατέλειπαν το ενδιαφέρον τους για αγορά σπιτιών. Υπήρξε μάλιστα και μια μικρή υποχώρηση στους ρυθμούς αύξησης των μισθών, από 2,5% σε 2,4%. Όμως 6 μήνες μετά η κατάσταση δείχνει κάπως διαφορετική.

Η αγορά των εταιριών λιανικής πώλησης αναθερμάνθηκε, περνώντας από ύφεση (-1%) σε ανάπτυξη (2%) τον Οκτώβριο σε σταθμισμένη, συγκρίσιμη, βάση! Η ανεργία μειώθηκε από 5% σε 4,8%, ιστορικά χαμηλότερα επίπεδα από το…2004, ενώ οι μισθοί τον Οκτώβριο, τελευταίος διαθέσιμος μήνας, ανέβηκαν κατά 2,5% σε ετήσια, σταθμισμένη βάση!

Οι εκτιμήσεις για την ανάπτυξη της οικονομίας ξεπέρασαν τα προηγούμενα (προ δημοψηφίσματος επίπεδα), πχ PMI από 52, ενώ αρχικά, σε 1 μήνα μετά το δημοψήφισμα έπεσε στο 48, εκτοξεύτηκε στο 55 τώρα, (οτιδήποτε πάνω από 50 δείχνει ανάπτυξη στον δείκτη)! Το εμπορικό έλλειμμα αντί να αυξάνεται, πλέον εμφανίζεται μειωμένο, δείχνοντας ότι η χώρα εστιάζεται πλέον κυρίως σε δικά της προϊόντα αντί εισαγωγών και μειώνει την εξάρτηση! Τα χρηματιστήρια βρίσκονται 5% ως και 10% πάνω από τα επίπεδα προ δημοψηφίσματος, ανακάμπτοντας 20% περίπου από τα χαμηλά! Το νόμισμα, μετά κάποιες υποχωρήσεις που οδήγησαν ως και 18% πτωτικά, έφτασε πλέον να κερδίζει ξανά, έχοντας πλέον μέσες απώλειες έναντι ισχυρών νομισμάτων περιορισμένες στο 12%. Ακόμη και η αγορά ακίνητων δείχνει να κινείται σχετικά ικανοποιητικά και πάντως ανοδικά. Εκεί που «εκτροχιάστηκε» η οικονομία είναι σε μόνο σε ένα πράγμα, στον πληθωρισμό, καθώς αυτός έφτασε το 1,2%, κάτι πάντως όχι υψηλό για τα Αγγλικά δεδομένα σε ιστορικά επίπεδα.

Συνολικά, η χώρα δεν φαίνεται να είδε το τέλος του κόσμου όπως πολλοί προέβλεπαν, δείχνοντας ότι παρά τη σκληρή απόφαση να εξέλθει από την ΕΕ, το επιχειρηματικό κλίμα ισχυροποιήθηκε, η ανάπτυξη επιταχύνεται, η ανεργία μειώνεται, το νόμισμα ανακάμπτει! Καθόλου άσχημα, επομένως  τα νέα από την Αγγλία!

* Ο κ. Κωνσταντίνος Βέργος είναι Καθηγητής Χρηματοοικονομικών, Πανεπιστήμιο Πόρτσμουθ, Αγγλία.

Το παρόν άρθρο εκφράζει τις προσωπικές απόψεις του γράφοντος, δεν αποτελεί οδηγό ή σύσταση για επενδύσεις οποιασδήποτε μορφής προς οιονδήποτε και για οτιδήποτε τίτλο ή παράγωγο αυτού.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν θέλω να χαλάσω το κέφι του πρωθυπουργού, που βαφτίστηκε στη μαρμίτα και είναι πάντα αισιόδοξος (μικρό παιδί, χαρά γεμάτο), αλλά μετά τις χτεσινές του δηλώσεις για «την ψυχή των Ελλήνων» και για «όσους δεν είναι καλά στην ψυχή τους, που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της χώρας τους», πρέπει να του πω ότι το πρόβλημα είναι με όσους δεν είναι καλά στα μυαλά τους.

Επειδή, όπως λέει ο Μάρξ, του οποίου είναι οπαδός, αλλά και η ψυχιατρική με τη νέα βιολογία, ψυχή δεν υπάρχει. Όλα είναι στο μυαλό. Κατά πως λέγαν οι αρχαίοι «νους ορά και νούς ακούει».

Προσωπικά, δεν ξέρω αν όλα είναι στο μυαλό, αλλά μπορώ να βεβαιώσω ότι εκείνο που έβγαλε τον άνθρωπο από τις σπηλιές και τον έσωσε από τα άλλα ζώα που τον απειλούσαν ήτανε το μυαλό και καθόλου η ψυχή.

Το μυαλό τον ζέστανε και τον έντυσε για να μην εξαφανιστεί από τα κρύα. Με το μυαλό ανακάλυψε τα όπλα για το κυνήγι και τους σπόρους για τη γεωργία. Με το μυαλό έφτιαξε σπίτια εκεί που ήθελε και όχι μόνο όπου είχε σπηλιές.

Με το μυαλό έβαλε κανόνες συμβίωσης στις κοινωνίες, αύξησε τα χρόνια και την ποιότητα της ζωής του και περιόρισε τους σκοτωμούς για ψύλλου πήδημα. Με το μυαλό βρήκε τα βότανα, τα καταπλάσματα, έφτιαξε φάρμακα, έγινε γιατρός του είδους του.

Με το μυαλό άρχισε να αποφασίζει συμμετοχικά, περιορίζοντας τα δεσμά του από το δίκαιο εκείνου που είχε τα πιο δυνατά μπράτσα ή τα πιο πολλά ρόπαλα. Με το μυαλό πέρασε τους ποταμούς, τις ερήμους, τις θάλασσες, πέταξε στον αέρα, κατέβηκε κάτω από τη γη. Έμαθε.

Με το μυαλό αντικατέστησε το λιντσάρισμα από το εμπαθές πλήθος με το Δίκαιο, όπως αντικατέστησε και την εξουσία του άρχοντα- δυνάστη με το Δικαστήριο. Με το μυαλό τάϊσε όλο και πιο πολλά δισεκατομμύρια από τα δισεκατομμύρια που πεινούσαν παλιότερα.

Με το μυαλό προστατεύεται περισσότερο από το άγνωστο αύριο, από τη διπλανή απειλή, από το αβέβαιο μέλλον. Με το μυαλό προβλέπει και προγραμματίζει.

Το πιο σημαντικό: Με το μυαλό ξεχωρίζει τι είναι πραγματικότητα και τι φαντασία. Τι είναι εφικτό και τι ανέφικτο. Τι είναι δυνατό και τι αδύνατο. Γι αυτό και η εξέλιξη του μυαλού είναι που μεταβάλλει ένα παιδί σε έφηβο και έναν έφηβο σε ενήλικα. Ο ενήλικας, δηλαδή η δυνατότητα αξιολόγησης της πραγματικότητας, είναι η ασφαλέστερη άμυνα επιβίωσης. Κι αυτό δεν γίνεται χωρίς μυαλό.

Δεν θέλω να στενοχωρήσω τον πρωθυπουργό και τους λάτρεις αυτού που εκείνος ονομάζει ψυχή, αλλά αυτή η ψυχή, όπως την αντιλαμβάνεται εκείνος, είναι και η αιτία που η Ελλάδα είναι τριτοκοσμική και οι κάτοικοί της έχουν υποφέρει τα μύρια όσα και υποφέρουν και σήμερα.

Επειδή η ψυχή που υμνεί ο πρωθυπουργός είναι εκείνη που σκοτώνει το διπλανό της για να πιεί το νερό από την πηγή, αντί να φτιάξει κοινή βρύση.

Είναι εκείνη που λιθοβολεί τη γυναίκα και λιντσάρει τον άντρα, όταν αλαλάζει το πλήθος, αντί να φτιάξει Δικαιοσύνη.

Είναι εκείνη που μισεί, ζηλεύει, μανιάζει όταν η επιθυμίες της δεν γίνονται πράξη, αντί να μάθει ποια είναι τα δικαιώματά της και οι υποχρεώσεις της.

Είναι εκείνη που λέει ψέματα κυριευμένη από φόβο, αντί να ζει στο δρόμο της Ευθύνης.

Είναι εκείνη που καταστρέφει με μίσος, αντί να κοπιάζει για να μάθει τι να γκρεμίσει και τι να χτίσει.

Είναι εκείνη που ζει υποταγμένη από φόβο, κλεισμένη στο καβούκι της, αντί να συνεταιρίζεται με τους διπλανούς της για να κερδίσει την ελευθερία της και τα δικαιώματά της.

Είναι εκείνη που αιματοκυλά τον κόσμο από απληστία και εξουσιομανία, αντί να βάζει κανόνες δίκαιης μοιρασιάς του πλούτου και κανόνες εφαρμογής τους.

Είναι εκείνη που κυριευμένη από φόβο και ανασφάλεια φτιάχνει όπλα και σύνορα σ έναν τόσο δα πλανήτη, αντί να φτιάξει μια κοινή κοινωνία με κανόνες ασφάλειας και ευημερίας.

Είναι εκείνη, που φοβισμένη από το εφήμερο βλέπει κοντόφθαλμα και ατομικά αντί να βλέπει με αγάπη μακροχρόνια και εποικοδομητικά.

Και είναι εκείνη, που βουτηγμένη μέσα στο μυαλό σπρώχνει εξημερωμένη αντί για εξαγριωμένη προς τα μπρός. Το μυαλό εξημερώνει την ψυχή. Το μυαλό κάνει την αγάπη παραγωγική δύναμη από φοβισμένη αδυναμία. Το μυαλό κάνει το παιδί, από ενστικτώδη φονιά των πιο αδύναμων πλασμάτων από ανάγκη επιβεβαίωσης, φίλο τους. Το μυαλό της καθοδήγησης.

Η ψυχή, όμως που επικαλείται ο πρωθυπουργός, δεν είναι η συμπονετική αγάπη των λίγων άδολων Ελλήνων για τους συνανθρώπους τους. Είναι η στείρα συναισθηματικούρα, που καταστρέφει την ελληνική κοινωνία εδώ και τουλάχιστον 200 χρόνια, με αυτοκαταστροφική μανία. Με την πιο αχρεία και χυδαία καθοδήγηση.

Είναι η συναισθηματικούρα των διχασμών, των ρατσισμών, της κατσίκας του γείτονα, της μοχθηρίας και της ζηλοφθονίας, του ατομικισμού, της αντικοινωνικότητας, της οικογενειοκρατίας και τελικά της κυριαρχίας της βλακείας από αμορφωσιά που διακατέχει ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού και που είναι η κυρίαρχη νοοτροπία στη χώρα.

Εξ αιτίας της οποίας ένας λαός ολόκληρος, σε μία χαρισματική προικισμένη χώρα, ζει σε κοινωνικές συνθήκες καθημερινής ζούγκλας, έχοντας για διαχειριστή του πλούτου του ένα κράτος κλεφτοκοτά, άτιμο, άδικο, ηλίθιο, διεφθαρμένο.

Και για διοικητές του βάζει εκείνους από τα σπλάχνα του που είναι οι πιο διεφθαρμένοι, οι πιο ανόητοι, οι πιο ανίκανοι, οι πιο αχρείοι, οι πιο καταστροφικοί για τα συμφέροντά του.

Κι όλα αυτά επειδή δεν έχει ακόμα πάει από την ηλικία του έφηβου στην ηλικία του ενήλικα για να αποκτήσει το μόνο μέσο που μπορεί να τον βγάλει από τη μιζέρια του:  Το ΜΥΑΛΟ. Την ωριμότητα να ξεχωρίζει το συμφέρον από το ασύμφορο. Την πραγματικότητα από τα παραμύθια.

Και η πραγματικότητα λέει ότι χωρίς μυαλό η ψυχή είναι άχρηστη, για να μην πω και επιζήμια. Είναι ο κάθε γκάου τύπος που καθοδηγείται από το θυμικό του και σπέρνει το ζώο μέσα του γύρω του. Δεν είναι τα τσούρμα που πάνε τον κόσμο παρα πέρα. Είναι οι συνειδητοποιημένοι άνθρωποι. Αυτοί που ξέρουν πού τους πάνε τα τέσσερα. Αυτοί που λείπουν από την Ελλάδα της ασοβαρότητας και της στείρας συναισθηματικούρας του πρωθυπουργού της.

Ποια ακριβώς είναι η ψυχή του Έλληνα για την οποία πρέπει να περηφανεύεται σύμφωνα με τον πρωθυπουργό; Αυτή, με την οποία ψηφίζει όλα αυτά τα νούμερα και τα βάζει στη Βουλή για να τον αντιπροσωπεύουν; Για κοιτάχτε τους καλύτερα. Γι αυτούς πρέπει να περηφανεύεται;

Αυτούς που δεν μπορούν να αρθρώσουν δυό σοβαρές κουβέντες; Αυτούς που έχουν κάνει την παρανομία και την ασυδοσία νομοθετικό έργο; Αυτούς που κουρελιάζουν τη Δικαιοσύνη με το νοοτροπία κατσαπλιά για να πάρουν καμιά ψήφο παραπάνω από το διεφθαρμένο λαό; Αυτούς που η σκέψη τους είναι κατώτερη από νήπιου;

Αυτοί είναι η απόδειξη όχι ότι ο λαός έχει ψυχή. Αλλά ότι δεν έχει κουκούτσι μυαλό.

Εύχομαι καλά Χριστούγεννα.

Γ. Παπαδόπουλος- Τετράδης

 

 

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τα σχόλια του χρήστη cem

cem
έκανε σχόλιο στο θέμα Η ανομία στην εξουσία
24/12/2016, 03:48

Αυτοι οι 50, που βρισκουν χρηματα και αγοραζουν τις εξαρτησιογονες ουσιες πριν τις εμπορευτουν, τους servers και τις αντιασφυξιογονες μασκες ?

Να ρωτησουμε τους διαχειριστες των μυστικων κονδυλιων των σχετικων υπουργιων ? - Να ρωτησουμε την διωξη ναρκωτικων ?

Φτανει ποια με τα τσογλανια των Εξαρχειων και τους μπαχαλακηδες.. Καλυτερα πεστε μας ευθεως οτι τους "κουμανταρει" η εκαστοτε κυβερνηση με την Αστυνομια, παρα αυτο τα αρθρα που τα διαβαζω δεκαετιες.!

Δωστε μου (4) διμοιριες ΜΑΤ, και ορκιζομαι θα σας τους φερω ΟΛΟΥΣ ταχιστα στην δικαιοσυνη, και τα Εξαρχεια θα γινουν ασφαλεστερα του Παλαιου Ψυχικου !

Τολματε ? - Αν δεν τολματε, τουλαχιστον σταματηστε να μας παραμυθιαζετε.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Tωρα εδω που τα λεμε, αυτες οι ακαμπτες σκεψεις και οι εμμονες του Σοιμπλε με την λιτοτητα, ειναι δειγματα διαταραχων της σκεψης και αποτελουν συμπτωματα σχιζοφρενειας.. Τι πειραζει να περασει ενα τεστ να σιγουρευτουμε ?

Αναφορικα με το "φαλακρο Νεαντερταλ", μην δινετε σημασια.. Ετσι αντιδρουν τα καψουρια, αμα τα 'χετε στο φτυσιμο.. Το "γκομενακι" λιωνει για παρτυ σας.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Eπισης καλα Χριστουγεννα.. Και του χρονου.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το κενον πληρουται.. Οι αναγκες των εκαστοτε κυβερνησεων για προβολη και ελεγχο της ενημερωσης, θα δημιουργησουν αλλους δημοσιογραφικους οργανισμους.

Καλη τυχη στους εργαζομενους, διοτι απο οτι ακουω, ο "μπρουκλης" Βαξεβανης προσφερει 330 ευρω τον μηνα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

μερος 3

Ο Καμινης αντεδρασε, για να καλυψει την βλακεια του, που εβαψε το δημαρχειο με τα χρωματα της Τουρκιας.. Λες και "τσιμπησαμε" με την αντιδραση του.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Πολυ σωστος ο Green Day..

Ανδριανος..βουλευτης της ΝΔ στον νομο Αργολιδος.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Οι δικοι σας "γαλαζιοι" εργολαβοι πως αντεδρασαν ?

Τυχαια ρωτω, οι Παπαδημητριου και ο Πρετεντερης τι δηλωσαν ?


Περισσότερα | Σχολιάστε

Δυστυχως το ακουσα και απο αλλα ΜΜΕ..

Ηρθε η ωρα να αναλαβουν οι Ενοπλες Δυναμεις της καθε χωρας και να αποκαταστησουν την ειρηνη και την ταξη..

Οι πολιτικοι απετυχαν παταγωδως.!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Εσεις κ. Mαυριδη,για την λιστα Μπογιαρνς

Ο κ. Παπαδοπουλος-Τετραδης, περι Ενφια.

Ο κ. Μουρτζης, περι φυλακισμενων.

Ο κ. Ζαμπουκας, περι ΔΕΗ.

Τι απεγινε κυριοι ? Καταλαβαμε ταυτοχρονα την μεγαλη παγιδα που εστηνε ο Τσιπρας στον Μητσοτακη και αλλαξαμε ροτα στα αρθρα “περι αμεσων εκλογων και επιστροφης στην κανονικοτητα” ?

Τωρα ειναι που φοβαμαι .. Πιθανως η Νεα Δημοκρατια καταλαβε τι ερχεται συντομα και αποφασισε η βομβα να σκασει στα χερια του Τσιπρα παρα τα δικα της..

Αν καταφερουμε να μεινουμε εντος ευρω εως τις Γερμανικες εκλογες, τοτε θα μιλαμε για θαυμα της Μεγαλοχαρης.!

Περισσότερα | Σχολιάστε

@ KΙΚΕΡΩΝ

Εισαι πραγματι τοσο ανοητος,οσο μου δειχνει το σχολιο σου ? - Ακαδημαικη η ερωτηση.. Την ξερω την απαντηση.

Αλλα πες μου και κατι αλλο... Εσενα ποιος σου εδωσε το δικαιωμα να με κρινεις ? - Οποτε, αν σε ενοχλουν τα σχολια μου, απλα μην τα διαβαζεις..!

Περισσότερα | Σχολιάστε

@ Διογενη

Ευχαριστω για το σχολιο.. Ομως για ποια "κανονικοτητα" μου μιλας ?

1) Αυτη που το συνταγματικο δικαιωμα στην μηδενικη ανεργια των δημοσιων / τραπεζικων υπαλληλων "σκοτωσε" ολους τους ιδιωτικους ?

2) Που δεν εμεινε ουτε ενα μηνα απληρωτος δημοσιος / τραπεζικος υπαλληλος, οταν οι αλλοι παραμενουν 2-6 μηνες απληρωτοι ? ( οσοι εχουν ακομα δουλεια φυσικα..)

3) Που ολα τα Δ.Σ. των τραπεζων παραμενουν εκτος φυλακης, οταν οι αλλοι τους εστειλαν στα δικαστηρια ?

4) Που ο Λατσης μας φεσωσε με 2,5 δις ευρω απο την Eurobak ( με τις ευλογιες Σαμαρα-Βενιζελου-Προβοπουλου) και επιπλεον του χαριζουμε το Ελληνικο προς 500 ευρω/m2 ?

5) Που για ολα εφταιγε ο Τσοχατζοπουλος και δεν κατηγορησαν ουτε εναν απο το ΚΥΣΕΑ ? ( ετσι, για το ξεκαρφωμα..)

6) Που ολοι κανουν τον "μ@λακα" στις ενεργοποιηση της απαιτησης πολεμικων αποζημιωσεων απο την Γερμανια, με την σιωπηρη συγκαταθεση της δικαιοσυνης ?

7) Που η δικαιοσυνη αποφασισε οτι οι δικες της περικοπες ειναι παρανομες και των υπολοιπων Ελληνων νομιμες ?

Τελικα για ποια επιστροφη στην "κανονικοτητα" μιλαμε σε αυτην την χωρα ???

ΥΓ - Ολα τα παραπανω και πολλα ακομα, εγιναν επι Νεας Δημοκρατιας ( και Πασοκ φυσικα).


Περισσότερα | Σχολιάστε

Aδυνατον να μην πεταχτει το παραρτημα του ΔΝΤ..

Αδυνατον.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
12/12/2016, 00:19

Με την διαφορα οτι τα 4,000 στα εκλεψαν μαζι ο Σαμαρας, ο Βενιζελος και ο Τσιπρας, ενω τα 300 στα επεστρεψε μονο ο Τσιπρας.

Ας το παρει χαμπαρι η Νεα Δημοκρατια, οτι οσο εχει αναμεσα της πολιτικα παρασιτα τυπου Καραμανληδων και Σαμαραδων, δεν κανουν τιποτα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Οι θεσμοι να κατεβασουν τους τονους και να αφησουν τις "αγριαδες", διοτι ενιοτε η καλπη βγαζει δυσαρεστα αποτελεσματα.

Καποιος απο τον Συριζα να μας πει, γιατι δεν εχει ενεργοποιηθει η απαιτηση των πολεμικων αποζημιωσεων ?

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι.. Τοσκα, εβγα απο το λαγουμι που κρυβεσαι και παρε θεση.!

Περισσότερα | Σχολιάστε

@ Μητσοτακη

Ο λαος δεν ξεχνα τις καταστροφες που προξενησε η Νεα Δημοκρατια και το Πασοκ στην χωρα μας.. Μονο οι ηλιθιοι θα σε ξανα-εμπιστευτουν. - Για αρχη, πετα στα σκουπιδια Καραμανληδες, Σαμαραδες και σιγα σιγα προσπαθησε να ξανακερδισεις την εμπιστοσυνη του κοσμου.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
08/12/2016, 22:28

Οξω πολιτικε απατεωνα.. Μονο οι "Καρανικες και τα τρολακια σου" σε περνουν πλεον στα σοβαρα.!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Η Χρυση Αυγη δεν χρειαζεται "ξεπλυμα".

Οπως δεν χρειαστηκε ξεπλυμα η Νεα Δημοκρατια, οταν ο δημοτικος συμβουλος της, ο Γιαννης Καλαμποκας, δολοφονησε τον αριστερο Νικο Τεμπονερα στις 9 Ιαν. 1991 στην Πατρα.

Ο δολοφονος Καλαμποκας, ζει ελευθερος αναμεσα μας απο το 1998.. Μαλιστα κυριοι..Καθησε μονον (7) χρονια στην φυλακη.. Ουτε πορειες, ουτε μνημοσυνα, ουτε καμμια αναφορα στο γεγονος, διοτι οτι κακο κανει η Νεα Δημοκρατια, πρεπει το κατεστημενο να σε κανει να το ξεχασεις..Τα λεω σωστα ?

Τωρα, για να περναει η ωρα, αυτοι οι "53" και αλλες "δημοκρατικες δυναμεις", μπορουν να λενε οτι θελουν περι Χρυσης Αυγης που ειναι καρφωμενη στο 10%.. Αυτα εχει η Δημοκρατια.


Περισσότερα | Σχολιάστε

Σας τα ειπαν πολυ ωραια οι προηγουμενοι κ. Θεοδωρακη.. Διαβαστε και ξαναδιαβαστε τι ακριβως σας ειπαν, και τοτε ισως ξαναμπειτε στην Βουλη.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
έκανε σχόλιο στο θέμα Ο Αλέξης φεύγει!
05/12/2016, 00:54

Ο Συριζα απετυχε - η ΝΔ-Πασοκ απετυχαν - Τα ζομπι Σαμαρας-Χαρδουβελης βγηκαν απο τον ταφο τους ξεχνοντας οτι ο λαος τους εστειλε τον διαολο..

Οι παλιοι πολιτικοι (ΝΔ-Πασοκ-Συριζα), δεν μαθαινουν απο τα λαθη τους και ο λαος δεν ξεχνα τους ανικανους...Πολυ συντομα, θ α ερθει 'μερα που σε αυτην την ετοιμοθανατη Ευρωπη, θα ψαχνει ο Σοιμπλε και ο Ντραγκι να δανεισουν λεφτα και ολοι θα τους δειχνουν το μεσαιο δακτυλο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Kαταπελτης..Δυστυχως για ολους μας, εχετε παλι δικιο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Συγχαρητηρια.. Ετσι ακριβως αισθανθηκα διαβαζοντας το "παρων" της Νεας Δημοκρατιας.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Πας καλα ρε Χατζηδακη ? Εδω, αν μπορουσαν, θα πηγαιναν τις συνταξεις στα 400 ευρω..!

Ρε ποσοι ηλιθιοι χωρουν τελικα στην Νεα Δημοκρατια ???

Κρυψου τωρα πισω απο το "παρων" και βαλε τον Μητσοτακη να ζηταει εκλογες..

Περισσότερα | Σχολιάστε

@ Πολακη

Εσυ φταις,, 1) Διοτι δεν παρουσιασες τεκμηρια ( ολο λογια εισαι και ουσια ΜΗΔΕΝ) και 2) δεν ερχισες στις σφαλιαρες τον Γεωργιαδη οταν αρχισε να σε βριζει.

Το καταλαβες ?

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
20/12/2016, 00:27

Η "καταστροφη" των ελευθερων επαγγελματιων ξεκινησε επι Σαμαρα-Βενιζελου και συνεχιζεται επι Τσιπρα..

Επισης η μεγαλυτερη φοροκλοπη γινοταν και γινεται απο τους ελευθερους επαγγελματιες ( εκτος αν ειναι γραμμενοι σε καποια Λιστα Λαγκαρντ).

Θελετε μηδενικη φοροκλοπη και πολυ χαμηλους φορολογικους συντελεστες ?

Να απαγορευτει δια νομου η χρηση χρηματος για ολα και για ολους κατω των 75 ετων..Ολα με την πιστωτικη... Τολμηστε το και ελατε να δουμε που θα ειναι οι συντελεστες μετα απο 1-2 χρονια.. Θα παρακαλανε να φυγουν ολοι απο την Βουλγαρια και να ερθουν στην Ελλαδα.

ΥΓ - Ειναι ανεκδοτο να βλεπεις δικηγορους ( απο τους μεγαλυτερους φορο-κλεφτες ever..) να διαδηλωνουν κατα της υψηλης φορολογιας.


Περισσότερα | Σχολιάστε

Που το θυμηθηκατε αυτο το πολιτικο ζομπι ?

Περισσότερα | Σχολιάστε

Μπραβο κ Βεργο.. Τα γραφεις πολυ ωραια.

Το προβλημα ειναι οτι ο μεσος Ελληνας εινα κομπλεξαρας με οτι ειναι "αλλοδαπο" και ταυτοχρονα ειναι και ευρω-καψουρα.. Αυτα πληρωνουμε.


Περισσότερα | Σχολιάστε

Δηλαδη αν γινουν εκλογες και κερδισει η ΝΔ, τοτε θα αποσυρουν οι δανειστες την επιβολη νεων μετρων αξιας 4 δις ?

Διοτι αν η απαντηση ειναι "οχι", τοτε τι μ@λακιες καθομαστε και λεμε για μελλοντικες ισχυρες κυβερνησεις και πρασινα αλογα ??

Και στην τελικη, επι τοσα χρονια ακολουθουμε τις πολιτικες που μας προσταζουν..Και τι καταφεραμε ? - Τιποτα..! - Συνεπως, αι στο διαολο το ΔΝΤ και οι θεσμοι, στο κατω κατω της γραφης.!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το να πηγαινεις στην κηδεια του δικτατορα Καστρο, και να μην πηγαινεις στην κηδεια του δικτατορα Παττακου, σημαινει αρκετα.

Κυριες και κυριοι του πλανητη Γη.. Ο Τσιπρας πηγε στην κηδεια ως ιδιωτης,, Τα εργα και οι δηλωσεις του, εκπροσωπουν μονο μια μικρη μεριδα του λαου, η δε πρωθυπουργια του ειναι προιον κλοπης ψηφων!

Δεν πιστευω τα εξοδα μεταφορας, να τα χρεσωσε στον λαο..ετσι ? Απο την τσεπη του Τσε Παπαρα να τα παρετε... Μου 'θελε και πολιτικο γραφειο στην Θεσ/νικη ο ακατανομαστος ..Λες και δεν ειχαμε ηδη αρκετους υπουργους και νομαρχες Μακεδονιας.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Πρωην νομοταγης πολιτης, ζητα να αγοραζει καπνο, καυσιμα, τροφιμα και διαφορα αγαθα χωρις αποδειξη και να γλυτωνει τον ΦΠΑ. - Βαλτε αγγελιες στον Σκρουτζ.


Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
24/11/2016, 02:07

Παρε να 'χεις να διαβαζεις τυπε..Μουσικη και στιχοι : Παυλος Φυσσας - Σε βαλανε και διπλα απο τον Θαναση Μαυριδη..Τρομαρα σου.!


""...Αναμφισβήτητα τα πάντα κινούνται γύρω μου με νεκρά ταχύτητα χρεωμένα όλα και όλοι με πίστη μας πάνω απ'τα πόδια βαρύτητα κατεδαφίζεται ο ήχος από ρουφιάνος που μπήκα στη ζούλα αγαπούλα χωρίς κουκούλα μπουκάλι και βαριοπούλα ποιος θα σου πει τι πως του πότε και γιατί ποιος θα σου καθοδηγήσει πες μου τη ζωή ποιος μαλάκας έχει μπέσα τα αρχίδια να εγγυηθεί τα πάντα εκεί έξω άπτουν νομοτελειακά τα πάντα ρει νιώσε τις ορμές μας καθώς οι ορδές μας ξεπροβάλλουνε μέσα από τις φωνητικές χορδές μας φρένο στο χθες μας θα βάλω τέρμα στο αίμα για να γλιτώσεις τα σκυλιά σου που είναι έτσι κι αλλιώς δεμένα ψέμα το ψέμα γέννα πήγαινα το στέμμα παραμένει να είναι άφθαστος μύθος για κάθε πένα συγκεκριμένα όλοι πεταμένοι μέσα σε μια αρένα οι παράνομοι επιβάλλουν τους νόμους και οι νομοταγείς της τάξης το θέμα Σήκωσε την αντένα γαμώ το φασισμό σου πουτάνας γέννα Ναι καλά κατάλαβες αυτό εδώ είναι για σένα Διάλεξε, θέλεις κρεμάλα ή τρεχάλα; Γαμιέται κάθε είδους φασίστας μαλάκα και πάμε γι’ άλλα Γάμα τους, Πάτα τους, Γάμα τους κατούρα τους στα μούτρα και Γάμα τους τη φάρα τους Γάμα τους, Πάτα τους, Γάμα τους κατούρα τους στα μούτρα και Γάμα τους τη φάρα τους 1 απ’ το κουτί της επανεξέλιξης δε χρειάζεσαι τη ντόπα 2 μιας ένεσης έλευσης άκουμε τι ουρά της νέμεσης αιώνια παραφωνία της γαμημένης σας συνέλευσης παιδί της αναρχίας πιστός 3 των πάντων 4 πάσχω από έλλειψη μονάδων σε καταστροφικές εποχές έρωτα κρυφές μέσα μου αστρικές προβολές στενές επαφές καθημερινές αστικές κινηματογραφικές σκηνές βάλε το όσκαρ σου στο κώλο ομολογώ έχεις τα δίκια σου τι να σου πω μα ότι μου έχει μείνει να ξεσπάω είναι αυτό ένα κομμάτι χαρτί και λίγη μαύρη μελάνη για να με κρατάει ήρεμο μέσα σε αυτή τη στάνη τα δικά μου παιδιά ξέρουν καλά όταν με πιάνει δε μου κόβει το δρόμο ούτε ολόκληρο τσουνάμι Γάμα τους, Πάτα τους, Γάμα τους κατούρα τους στα μούτρα και Γάμα τους τη φάρα τους Γάμα τους, Πάτα τους, Γάμα τους κατούρα τους στα μούτρα και Γάμα τους τη φάρα τους.."

Περισσότερα | Σχολιάστε

Μα και ο Σαμαρας ειχε την εμπιστοσυνη της τροικας, μεχρι που εκανε δυο απανωτα λαθη. 1) ειπε "σκιζω καθε 'μερα τα μνημονια σελιδα σελιδα" και 2) πηγε "απροσκλητος" να δει την Μερκελ, σαν να επροκειτο για ενα φιλαρακι απο το καφενειο, αντιθετα με τις προτροπες του πρεσβευτη Ζωγραφου.

Ο Τσιπρας, εχοντας εξευτελιστει τελειως σαν πολιτικος αντρας (και πιθανως και σαν σκετος αντρας στα ματια μας ), αποτελει πλεον ενα υπακουο σκυλακι της Μερκελ, η οποια σε λιγο εχει εκλογες..

Αν κερδισει και θελησει η ιδια, τοτε θα του πεταξει ενα κοκαλακι.. Μετα τις εκλογες ομως..Πολυ μετα.. Αφου τον "ξεβρακωσει" τελειως και τον ξαναπαει στο 4%. ( ωστε να μαθει ο Ελληνικος λαος, να μην ξαναβγει απο το μαντρι για "αριστερα" πειραματα).

Περισσότερα | Σχολιάστε

Παρομοιο θεμα περι ευρω και δραχμης..Οταν ξεπερασουμε το ταμπου της δραχμης, θα βρεθει η λυση... Οσο μας βλεπουν "καψουρες" με το ευρω, τοσο θα μας ρουφουν το αιμα.

Αστε τον Στουρναρα, και το Tsakaloto να λενε οτι θελουν.. Αμα δεν ριξει δωρεαν χρημα ο Ντραγκι, μην περιμενετε τιποτα..

Απο την αλλη, οταν ο Ντραγκι βλεπει οτι ακομα πληρωνουμε "Καρανικες", δεν εχει κανενα λογο να μας το δωσει.

Φαυλος κυκλος.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
16/11/2016, 01:06

Ποσο ανοητος και αγενης μπορει να ειναι καποιος, ωστε να παρουσιαζεται στο σημερινο δειπνο χωρις γραβατα ?

Περισσότερα | Σχολιάστε

Θυμιστε στο λαο, ποιοι ηταν τοτε κυβερνηση.. Δεν ξεχναμε την απατη.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Aυτο το αρθρο μου θυμισε εποχες Παπαδημου.. Αυτα ειχε πει "πανω κατω" στην διαγγελμα του 2011..Και φτασαμε στο τελος του 2016, και ακομα τα ιδια λεμε..

Αληθεια, αυτος ο Τσιπρας γιατι δεν ενεργοποιει την απαιτηση των πολεμικων αποζημιωσεων ? Δηλαδη, πρεπει να ψηφισουμε Χρυση Αυγη, για να αρχιζουν να μαζευουν τα χρεωστουμενα απο τους Γερμανους ?

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
15/11/2016, 00:47

-Kαθε επισημη επισκεψη ενος παγκοσμιου ηγετη, οπως του Ομπαμα αλλα και του Πουτιν, ειναι πολυ σημαντικο γεγονος.

- Αν ο Ομπαμα ( οπως και ο Πουτιν) ηθελε πραγματι να βοηθησει την Ελλαδα με το χρεος της, θα το ειχε κανει μεχρι τωρα.. Γιατι περιμενε τους τελευταιους (2) μηνες πριν παραδωσει την εξουσια ? Οποτε σε συνδυασμο με κατι σαραβαλα Σινουκ που μας εστειλαν προχθες, ας ψαξουμε αλλου την αιτια.

Ο Τσιπρο-Συριζαοι μεχρι τωρα φωναζαν "φονιαδες των λαων Αμερικανοι"..Αυριο με τι μουτρα θα μπορεσει να τον κοιταξει στα ματια ? Αλλα ξεχασα..Ειναι πολιτικος και εχει το το τεκμηριο του απατεωνα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τον πρωτο αντισυστημικο μηνυμα, το εστειλαν (παλι) πρωτοι οι Ελληνες, ψηφιζοντας "οχι" στο δημοψηφισμα..

Αλλα βλεπετε, αυτος ο διεθνους φημης πολιτικος απατεωνας, και νυν πρωθυπουργος της Ελλαδος, Αλεξης Τσιπρας, το εκανε "μονος του" σε ναι.!

Μετα απο τον δικο μας δημοψηφισμα και αφου πρωτα τους δειξαμε τον δρομο , τοτε ηρθε το Brexit και ο Τραμπ.. Φυσικα οι δημοσκοποι, ζουνε ακομα στην κοσμαρα τους, ανικανοι να "μυριστουν" το ποσο μισος και εκδικηση μπορει να κρυβει πλεον μεσα του ο ανωνυμος ψηφοφορος.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
έκανε σχόλιο στο θέμα Μια νέα εποχή
10/11/2016, 01:32

Βρε καλε μου ανθρωπε, πες μας που θα βρει τα λεφτα ο Μητσοτακης για να ξαναφερει την "κανονικοτητα" στην χωρα..

Δηλαδη ποσες σφαλιαρες πρεπει να φαει το παλιο κατεστημενο, για να καταλαβετε οτι ειμαστε πλεον απροβλεπτοι ??

Ξυπνα καλε μου ανθρωπε, προσγειωσου στην πραγματικοτητα, και μην ακους τους αποτυχημενους δημοσκοπους... Ως τωρα ανεχομασταν τις "πολιτικες παπαριες" σας διοτι ειχαμε λεφτα στην τσεπη..Τωρα που η τσεπη αδειασε, θα στησετε κ@λο για να σας ξαναδωσουμε την ψηφο μας..

Περισσότερα | Σχολιάστε

Να προσθεσουμε στην τελευταια παραγραφο, οτι 9 στους 10 ανεργους δεν λαμβανουν επιδομα ανεργιας.. Ισως καταλαβουν οι υπευθυνοι ( που εμεις φταιμε που εγιναν "υπευθυνοι"), το μεγεθος του μισους που συνειδητα καλλιεργουν μεταξυ ιδιωτικων και δημοσιων υπαλληλων... Και φυσικα ολα γινονται με την απαθεια της δικαιοσυνης.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
έκανε σχόλιο στο θέμα Ξυπνήσαμε με Trump
09/11/2016, 13:48

Nαι, ξυπνησαμε με Τραμπ,ενω περιμεναμε να ξυπνησουμε με Κλιντον.

Για αλλη μια φορα, οι δημοσκοποι απεδειξαν το ποσο αχρηστοι ειναι..! - Συνεπως, μην παρασυρομαστε με τα διαφορα γκαλοπ που αλλοτε δινουν 14% και αλλοτε 24% υπερ της ΝΔ.. Μπορει καλλιστα η διαφορα να ειναι στο 50%, η ακομα και να κερδισει ξανα ο Τσιπρας.. Αν θελετε να μαθετε την αληθεια, μην ακουτε τους αποτυχημενους δημοσκοπους.. Τραβατε στα καφενεια, και μιληστε με τους φιλους.. Και κυριως, μιληστε με τον εαυτον σας.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Οι πολιτικα νεκροι, δεν ειναι ζομπι να μπαινο-βγαινουν απο το φερετρο τους.. Ξαναχωσου μεσα, κλεισε το καπακι και μην ξαναβγεις.

Παντα ειχα μια απορια.. Τελικα την σημαια την πηρε ο ανεμος η' ηταν αλλη μια πολιτικη παπαρα ?

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ολος ο πλανητης μιλα για τον Τραμπ, και για τους αποτυχημενους δημοσκοπους..Δεν ειναι ημερα να διαβασουμε για την κοντρα SSM amp; ΤΧΣ.( με ολο τον σεβασμο βεβαιως).

Οχι τιποτα αλλο, αλλα στο τελευταιο γκαλοπ που εβγαινε μπροστα με 24% η ΝΔ, ολα τα "δεξιοστροφα" μεσα ενημερωσης , ειχαν ερθει σε δημοσιογραφικο οργασμο.!

Ακομα δεν καταλαβαν τιποτε, για το ποσο απροβλεπτος ειναι πλεον ο κοσμος..Μα τιποτα ομως.! -

Και εαν συνεχιστει αυτος ο "πολιτικο - οικονομικος αυνανισμος " απο πλευρας Ντραγκι, Μερκειλ-Σοιμπλε, μην σας φανει παραξενο,εαν ο επομενος πρωθυπουργος ειναι ο Κασιαδιαρης.!

Εγω,σας τα 'πα και τα ξαναλεω..Προσεξτε παρα πολυ.!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Η αναπτυξη δεν θα ερθει επι Συριζα, οπως δεν ηρθε επι ΝΔ-Πασοκ.

Η αναπτυξη θελει επενδυσεις και το κερδος παραγεται απο το εμποριο.. Το εμποριο, προς το παρον, χρειαζεται ευρω. Και το ευρω ο Ντραγκι το'χει για να αγοραζει οτι Γερμανικο σαπακι υπαρχει στην αγορα.. Εμας μας το δινουν με ορους που, οχι μονο δεν τους αντεχουμε, αλλα ειναι και λανθασμενοι. Αλλιως, μετα απο τοσα χρονια περικοπων, θα ειχε ερθει αυτη η αναπυξη.!

Ασχετο.. Αυτος ο κακομοιρης που επι χρονια προσπαθει να βγαλει αδεια για υδροπλανα, ποσες μπλε-πρασινες κα ροζ κυβερνησεις ειδε να αλλαζουν στην Ελλαδα ? Μα ολες φυσικα τις ειδε, εκτος απο την αδεια να λειτουργησει.. Τι να λεμε τωρα ?


Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
20/10/2016, 01:51

Δεν υπηρχε ΕΣΡ προ του Συριζα ? Και αν υπηρχε, γιατι εκανε το παγωνι τοσα χρονια με τις προσωρινες αδειες? Μηπως ετσι βολευε το συστημα κυβερνησεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ?

Η δικαιοσυνη δεν ηξερε οτι ΕΣΡ εκανε το παγωνι ? Και εαν το ηξερε, γιατι εκανε και αυτη το παγωνι και ετρεχε μονο σαν τον λαγο οταν ηταν να μειωθουν οι αποδοχες τους ?

Και εστω οτι το ΣτΕ, αποφασισει οτι ο νομος ειναι παρανομος...το νεο ΕΣΡ δεν θα προκηρυξει νεα διαγωνισμο με βαση την καλυτερη προσφορα ?

Και τελος, γιατι εχουν λυσσαξει ολοι οι “δεξιοστροφοι” δημοσιογραφοι ? Μηπως βλεπουν να χανουν το βασικο εργαλειο που εναναν πλυση εγκεφαλου στον καθε τηλεθεατη ?

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
28/12/2016, 00:22

Εαν οπου Συριζα γραψουμε ΝΔ-Πασοκ, και εαν οπου Τσιπρας γραψουμε Σαμαρας-Βενιζελος, τοτε το κειμενο καλυπτει αριστα την προηγουμενη αποτυχημενη κυβερνηση.

Μια φιλικη παρατηρηση για τους συντελεστες του Liberal.gr.. Καταντησατε "παραμαγαζο" της Νεας Δημοκρατιας.. Eιναι δικαιωμα σας, αλλα τουλαχιστον αλλαξτε το παραπλανητικο ονομα του site.

Και καπου εδω σταματα και η δικη μου παρουσια εδω...Πιστευα οτι ειχα βρει ενα πραγματικαι "αδεσμευτο" site, αλλα δυστυχως παλι απογοητευτηκα.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
15/12/2016, 00:47

@ Α. Γεωργιαδη

Εστω οτι εχεις δικιο, και εστω οτι τον Σαμαρα τον εριξε ο Σοιμπλε.

Θα βγαλεις αυριο το πρωι μια επισημη ανακοινωση, ως Νεα Δημοκρατια, και θα στειλεις τον Σοιμπλε στον διαολο, η' αμα κερδισετε τις εκλογες θα του γλειφεις τα πολιτικα π@παρια ? - Αντρικια απαντησε..

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
04/11/2016, 00:22

Γιατι ο νεος προεδρος του ΕΣΡ πρεπει να ειναι πρωην / νυν κομματοσκυλο ?

Να οριστουν τα προσοντα του προεδρου και των μελων του ΔΣ, και να μπει αγγελια.. Υπαρχουν τοσα φρεσκα μυαλα με πτυχια και διδακτορικα, που σιγουρα θα κανουν πολυ καλυτερη δουλεια απο τους αποφοιτους ΙΕΚ αφισοσοκολλητων ΝΔ / Πασοκ / Συριζα.

Οι υποσχεσεις των πολιτικων απατεωνων για αξιοκρατια, σταματουν στα προεκλογικα μπαλκονια.!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Eτσι ακριβως..

Το αστειο ειναι οτι αν αυτο το αρθρο, το εγραφε ο Βαρουφακης,αυριο πρωι-πρωι, ο γνωστος τηλε-μαιντανος θα κατεθετε επειγουσα ερωτηση στην Βουλη ( υπογεγραμμενη φυσικα, απο καμμια 30αρια πρωην σωτηρες μας).

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το ευρω ειναι ενα υπεροχο νομισμα, για οποιον ειναι φτωχος και θελει να παραμεινει φτωχος..

Και την Νεα Δημοκρατια να ειχαμε κυβερνηση, ιδια θα ηταν η οικονομικη κατασταση..

υγ - διαβαστε και το διπλανο αρθρο του κ. Βεργου.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Kαλε, εσεις δεν ειστε αυτος που εκανε αθλητικο ρεπορταζ ?

Πειτε μας αν ειναι να παιξουμε σημερα Γιουβεντους, Πορτο,Ντορτμουντ καρφωτα και μην το γυρνατε τα αρθρα σας στο "αλλιως"..Δεν λεει..


Περισσότερα | Σχολιάστε

Mε την ιδια περισση αλαζονεια, ο προηγουμενος πολιτικος απατεωνας δεν πηγε να παραδωσει την εξουσια στο Ζαππειο.. Ναι, στον Σαμαρα αναφερομαι..

Επειδη δεν μπορω να βρω το αντιστοιχο αρθρο σας, δωστε μας το link παρακαλω..Ετσι, για να μην νομιζουν καποιοι οτι ξεχναμε.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
έκανε σχόλιο στο θέμα Μαφία
20/10/2016, 02:05

Πλακα μας κανεις καλε μου ανθρωπε ?

Προερχομαστε απο 40 χρονια προπαγανδας και αποτυχημενης πολιτικης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, και σε πειραξαν οι λιγοι μηνες διακυβερνησης του Συριζα ?

Πολυ ευκολα ξεχνας.. Μαλλον σε βολευε το προηγουμενο συστημα.. Εμεις ομως δεν ξεχναμε τιποτα.


Περισσότερα | Σχολιάστε

@ ΘΒ000

Μπραβο αγαπητε.. Εισαι ο μονος που καταλαβε τι ειπε το τρολακι στην παρενθεση.
Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
15/04/2016, 00:37

Ειμαι σιγουρος οτι η αναβαθμιση των Τουρκικων απειλων, οφειλεται σε αμοιβαια και προσχεδιασμενη συμφωνια μεταξυ των χωρων μας (παντα με τις ευλογιες της Αμερικης), για τους παρακατω λογους.

1) Αποπροσανατολισμος του λαου απο τα νεα οικονομικα μετρα.

2) Λαικη συσπειρωση και αναβολη απεργιακων κινητοποιησεων λογω εντασεων.

Το αισθημα ανασφαλειας που δημιουργειται κυριως στους ηλικιωμενους και συνταξιουχους ειναι αρκετο ωστε να πουνε "Βρε ποιο Εκας μου λες..Εδω πετανε πανω απο την Οινουσσες".

3) Ηπιοτερη αντιπολιτευση λογω προκλησεων απο τον αιωνιο εχθρο μας.

4) Πολιτικη αναβαθμιση του "τελειωμενου" Καμμενου που δεν μπαινει στην Βουλη στις επομενες εκλογες.

Ο πολεμος ειναι το ακριβοτερο σπορ των πολιτικων και η πτωχευμενη Ελλας δε αντεχει πανω απο (3) ημερες αμυνας. Εαν οι Τουρκοι ηθελαν να μας καταλαβουν, θα το ειχαν ηδη κανει.

Πανω απο 25 χρονια ζουμε αυτο το "παραμυθι" των Τουρκικων παραβιασεων. Και ολως τυχαιως, παντα οι Τουρκοι παραβιαζουν τον χωρο μας και εμεις παντα "λοκαρουμε" στοχους. Συνηθως κανουμε και καμμια ασκηση ετοιμοτητας. Στην αναγκη αμεσης συσπειρωσης, θα ακουσουμε δηλωσεις τυπου "Βυθισατε το Χορα" η' "καλος Τουρκος ειναι ο νεκρος Τουρκος". Καταντησε η μακροβιοτερη "σαπουνοπερα" των δελτιων ειδησεων, η οποια ενιοτε δυστυχως εχει και νεκρους.

Τελος αισθανομαι λυπη για τις Ενοπλες Δυναμεις μας. Aκομα ζουν στην ψευδαισθηση οτι οταν επιτεθει ο εχθρος, αυτες θα υπερασπιστουν την πατριδα "μεχρι τελευταιας ρανιδoς τους αιματος" τους, ενω η χωρα ηδη τελει υπο καταληψη τα τελευταια εξι χρονια. Δυστυχως, αυτην την ψευδαισθηση οτι ειμαστε μια ελευθερη και κυριαρχη χωρα την εχουμε σχεδον ολοι οι Ελληνες, διοτι ποτε δεν μας εμαθαν οτι στην πολιτισμενη Ευρωπη της εποχης μας, οι επιθεσεις γινονται με το ευρω αντι οπλων και με την αρωγη πολιτικων ανδρεικελων.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Βρεθηκε και η Αχιλλειος πτερνα της Γερμανιας.

Απο ολα μπορεις να ξεφυγεις, αλλα οχι απο την θεα Νεμεσις.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τroll ζητα εργασια σε οποιοδηποτε κομμα. Εγγυημενα αποτελεσματα. Στειλτε μηνυμα.

- υγ.αυτο με την Γεροβασιλη-@galaxyarchi, με προσγειωσε ανωμαλα, αλλα προσαρμοζομαι ευκολα...Τσιπρο-Καμμενοι και Νου-Δου-Πασοκες το "τζαμπα" τελος.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
06/10/2016, 01:51

O Αλεξης και οι περιξ αυτου, ειναι πολιτικοι απατεωνες. Ο κ. Μιχαλος ειναι ?

Αν ναι, τοτε ας τα βρουνε..Δεν θα αλλαξει η γνωμη του κοσμου για τους Συριζα-Ανελ.. Αν οχι, τοτε πως θα κανουνε χωριο ?


Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
06/10/2016, 01:02

Οι ΝουΔου-Πασοκες εχασαν γιατι αναγκαστηκαν και επεβαλαν το φακιν ΕΝΦΙΑ στο ταμπου του Ελληνα, που λεγεται κατοικια.

Οι Συριζαιοι, δειχνοντας ανικανοι να ακουσουν περα απο τα λογια του καθε Καρανικα, οχι μονο συνεχισαν τον ΕΝΦΙΑ, αλλα τα εβαλαν με το αλλο ταμπου του Ελληνα, που ειναι η θρησκεια... Εννοια σου Αλεξη, την νικη την εχεις στο τσεπακι.

Tωρα σχετικα με τα αρχαια του Ελληνικου,γιατι εκει πηγαινε "η προκα", καλο θα ηταν να ασχοληθουμε πρωτα με τον Λατση, που τον φυγαδευσαν αφηνοντaς τον λαο να πληρωσει την ανακεφαλαιοποιηση της Eurobank, και τους ορους που του "χαρησαν" το Ελληνικο.


Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
04/10/2016, 00:22

Το μνημονιο της δραχμης,αυτοματα σημαινει την καταρρευση της Ευρωπης με την σημερινη μορφη της.

Η Γερμανια εχει συντομα εκλογες, και ο Τσιπρας ενεργει ως ενα πιστο και υπακουο σκυλακι..Συνεπως η δραχμη θα πρεπει να περιμενει.. Προς το παρον βεβαιως.

ΥΓ - Ρε Τοσκα ( δωσε εμφαση στο ρε).. Δηλαδη οι αστυνομικοι εριχναν τα χημικα με δικη τους πρωτοβουλια στους συνταξιουχους ??? Δεν ντρεπεσαι τα παντελονια και τα μουστακια που κουβαλας?? !@#$%

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
14/07/2016, 00:27

Εχετε δικιο. Ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν εχουμε δημοκρατια.. Σε ενα πολιτευμα που οι εκλεγμενοι προτεινουν, οι δανειστες αποφασιζουν και μετα οι πρωτοι εκτελουν, δεν λεγεται δημοκρατια..Τους χαιρετισμους μου στους Ελληνο-ορθοδοξους των κατεχομενων της Ελλαδος.


Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
έκανε σχόλιο στο θέμα Αριστερά στο φανάρι
22/11/2016, 04:28

Για αλλη μια φορα, υπεροχο αρθρο.

Ειμαι σιγουρος, οτι στο mail box του, θα βρισκει και τακτικες ειδοποιησεις απο την ΓΓΔΕ για καθυστερηση οφειλων.!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Oι βομβιστες των δολοφονων ΙSIS, ειναι απλα θυματα ανεκπληρωτων υποσχεσεων.

Οι πολιτικοι απατεωνες της Δυσης (και κυριως οι Ελληνες), υποσχονται προεκλογικα τον οικονομικο παραδεισο, με θυματα οσους τους πιστεψουν.

Οι isis υποσχονται στους βομβιστες οικονομικη ενισχυση στις οικογενειες τους και τον αιωνιο παραδεισο παρεα με 2 μαυροματες παρθενες, οπου η καθε παρθενα θα ειχει αλλες 70 παρθενες ως υπηρετριες.

Φανταστειτε τωρα πως θα αντιδρασει καποιος που ειναι πτωχος και ανεραστος, που δεν εχει κανενα προβλημα ειτε να σκοτωσει για μια βιντεοκαμερα ειτε να ερωτοτροπησει με μια κατσικα.

Η διαφορα με τους Ευρωπαιους πολιτικους απατεωνες ειναι οτι τα θυματα τους θα πληρωσουν με faux-money περισσοτερους φορους, ενω με τους isis τα θυματα πληρωνουν με την ζωη τους και την ζωη οσων βρισκονται γυρω τους.

Oλα ξεκινουν απο το κοινο σημειο, που δεν ειναι αλλο απο τους απατεωνες πολιτικους.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν ειναι μονο η ομιλια σας στην εκδηλωση, αλλα και παλιοτερα αρθρα του liberal.gr, τα οποια αρκετους μηνες πριν, ειχαν ενημερωσει τους αναγνωστες του για την επερχομενη καταστροφη, οπως

1) Ποιος θα μεινει με τον μουτζουρη στο χερι στην Ευρωπη του Σοιμπλε ?

http://www.liberal.gr/forum/sxoliasmos_arthron/2016/Poios_tha_meinei_me_ton…_«moutzouri_sto_cheri»_stin_Europi_tou_Soimple.html

2) Η Ευρωπη ειναι προορισμενη να καταρρευσει

http://www.liberal.gr/arthro/70604/oikonomia/2016/J-Stiglitz-i-eurozoni-einai-proorismeni-na-katarreusei.html

Σαφως και ευχαριστω πολυ τους πρωταγωνιστες του liberal.gr για την εγκαιρη προειδοποιηση.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το προβλημα του αποτυχημενου θεσμου της δημοκρατιας ειναι οτι 1) οι πολιτικοι απατεωνες παραμενουν ατιμωρητοι και 2) οι δικαστικοι παραμενουν απλοι θεατες στην πολτικη απατη.


Περισσότερα | Σχολιάστε

Δυστυχως, και παλι εχετε δικιο.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
26/07/2016, 01:32

Πραγματι ο Φωτης Κουβελης θα κολλαγε σε καποιον ανασχηματισμο του Τσιπρα.

Οι τραβεστι Αριστεροι οφειλουν να αλληλουποστηριζονται.

Μπαρμπα Φωτη, εκλεψες την ψηφο του λαου με προσχημα την "απαγγιστρωση". Τωρα τι ψεματα θα τους πεις ?


Περισσότερα | Σχολιάστε

Η Δημοκρατια και ο γαμος εχουν κατι κοινο.. Ειναι και οι δυο αποτυχημενοι θεσμοι.

Αιτια ειναι τα ασυστολα ψευδη των εμπλεκομενων, τα οποια μενουν ατιμωρητα.

Αποτελεσμα ειναι οτι τα περισσοτερα ζευγαρια να χωριζουν κα οι περισσοτεροι ψηφοφοροι να βριζουν τον malakas που προσφατα ψηφισαν.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
έκανε σχόλιο στο θέμα Γιατί εκλογές;
02/11/2016, 01:49

Ελα τωρα βρε Billy... Ακου εκει ερωτημα "γιατι εκλογες"..

Γιατι εισαι αντιπολιτευση ρε παιδαρε.. Και εγω ετσι θα ζηταγα στην θεση σου..

Οχι.. Φυσικα και δεν ξεχναμε οτι οσο απατεωνας βγηκε ο Συριζα, αλλο τοσο ησασταν και εσεις.. Αλλα ειπαμε ρε αγαπουλα.. Ολα για την "καρεκλα"..Μα ολα ομως.!


Περισσότερα | Σχολιάστε

-Mε μια αμεση 20-25% μειωση στους μισθους και στον αριθμο των δημοσιων υπαλληλων, ολα θα πανε μια χαρα.- Ολη την κριση την εφαγε ο Ιδιωτικος τομεας, ο οποιος παραγει και τον πλουτο της Ελλαδος - Οι δημοσιοι, ουτε πηραν μυρωδια τιποτα.!

Οσο αφηνουν το δημοσιο να ζει στην κοσμαρα του και στον παρανομο ισοβιο εργασιακο δικαιωμα στην μηδενικη ανεργια, τοτε...( ας συμπληρωσει ο καθενας μονος του τις τελειες, και εγω, για αυτο το εργασιακο εκτρωμα, καρα-ψηφιζω θεσμους και ΔΝΤ).

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τι μς ειπε λοιπον ο "Κουλης" ? .. "Λιγοτερο κρατος, λιγοτερους φορους.". Θυμηστε μου παρακαλω καποιον που απο το 1974 υποσχεθηκε κατι διαφορετικο..

Δεν λεω να ψηφισουμε τον τυφλο Τσιπρα,αλλα και ο "Κουλης" δειχνει να ειναι μονοφθαλμος.. Ειπαμε και το ξαναλεμε.. Δεν ψηφιζουμε για να βγαλουμε τον λιγοτερο αχρηστο.!

Και επιτελους.. Ολοι οι πολιτικοι απατεωνες να μας υποσχονται βασει τεκμηριωμενου project και dead line, οπως γινεται σε ολες τις σοβαρες επιχειρησεις.!!

Γεμισαμε φουμαρα και αερα κοπανιστο απο ολους τους πολιτικους.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο τυφωνας Malakas απειλει την Ιαπωνια..

Περιμενω διαψευση του Πολακη στο facbook, οτι ειναι προπαγανδα των δημοσιογραφων και κανεις Συριζαιος δεν προκειται να μεταβει σε αυτην την χωρα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Kοιτα βρε παιδι μου μια συμπτωση..

Σημερα συνεδριασε το πειθαρχικο του Αρειου Παγου, και σημερα εβγαλε και την αποφαση.

Αληθεια, ποσες φορες εχει ξανασυμβει να αποφασιζει αυθημερον ?

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
έκανε σχόλιο στο θέμα Η ώρα της αποκάλυψης
27/09/2016, 01:57

Τωρα αυτο αρθρο κανει αβαντα στο αρθρο του Γεωργιαδη η' συμβαινει το αντιστροφο ?

Eχετε φαει τα λυσακα σας με τις αδειες., χωρις να αποδειξετε ΠΟΤΕ ποια ειναι η οικονομικη ζημια της χωρας μας.!!

Παλι θα γυρισει εναντιον σας αυτη η μανια που σας εχει πιασει.. Και τελος μια παρακληση.. Οποτε το liberal φιλοξενει πολιτικους τυπου Γεωργιαδη να μας προειδοποιει ωστε να μην μπαινουμε.. Δεν χρειαζεται να χουνουμε τον υπνο μας απο τα νευρα..

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
06/04/2016, 02:50

- Ο ιταλομαθης υπαστυνομος Ευαγγελος Σπυλιωτοπουλος, την περιοδο του '40, αντλησε την πληροφορια οτι οι Ιταλοι σχεδιαζουν επιθεση κατα της Ελλαδος. Βασει αυτης της πληροφοριας, η Ελλαδα καταφερε να προετοιμαστει καταλληλως και να κερδισει τους εισβολεις στο επος της Αλβανιας.

- Η σημερινη μορφη του υπαστυνομου ειναι ο "κοριος" της ΕΥΠ, που αντλησε την πληροφορια οτι το ζευγαρι Τομσεν / Βελκουλεσου σχεδιαζουν οικονομικη επιθεση κατα της χωρας μας.

Και αντι να πουμε σε ολους τους πρωταγωνιστες τουλαχιστον συγχαρητηρια, διαβαζω αρθρα που προσπαθουν να μειωσουν την τεραστια αξια της επιτυχιας τους.

Αξιοτιμε κ αρθρογραφε, , διαφωνω ολοκληρωτικως μαζι σας. Το επιτευγμα της ΕΥΠ επρεπε να μας συσπειρωσει ολους εναντια στον οικονομικο εισβολεα και τους Εφιαλτες που του ανοιξαν την πορτα. ( ορα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ).

Συνεπως η αναφορα των FT, του Chrales Wyplosz και μετα λυπης μου το παρον αρθρο απορριπτονται, διοτι δεν με εκφραζουν.

Περισσότερα | Σχολιάστε

@ Kικερων

Αγαπητε, αν θες να κανεις τον "γλυψαρχιδη" του κ. Μαυριδη, τοτε καντο χωρις κα αναφερεις καποιον η' κατι απο αλλα μελη, με τα οποια διαφωνεις.

Πες την γνωμη σου, και θα την σεβαστουμε. Αλλα κριτη στην γνωμη των αλλων, δεν σε ορισε κανεις.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
έκανε σχόλιο στο θέμα Λεφτά υπάρχουν Νο2!
13/09/2016, 00:59

Εαν κανουν και αυτο, τοτε οι Συριζα-Ανελ αξιζουν να πανε διακοπες στα στενα του Μαλακα ( 2,12 Ν - 102,15 Ε).

Θα νιωσουν τοσο οικεια..

Περισσότερα | Σχολιάστε

@ Zουραρη.

Ακου τυπε.. Γαλλικα μιλαμε και εμεις.. Το δικτατορα Καστρο,εσυ πεσ'τον οπως θελεις.. Αλλα εμεις θα τον λεμε με το ονομα του..Ενα στυγνο δικτατορα που ο μονος μ@λακας που πηγε στην κηδεια του, ηταν ο δικος μας... Οποτε αυτην την φορα στην χαριζω.. Την επομενη οχι..

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
07/09/2016, 00:21

Πηγα σημερα στο τοπικο super market.. Ειχε πατατες Αιγυπτου κα λεμονια Νοτιου Αφρικης. . Σε ερωτηση μου αν εχει Ελληνικα προιοντα, μου απαντησε "οχι.. και εαν θες καλες ντοματες να παρεις Βελγιου.."

Για ποια αναπτυξη μιλαμε ακριβως ? Και για ποιο λογο να ζητησει συναινεση ?

Περισσότερα | Σχολιάστε

Κυβερνηση εχουμε.. Ειναι οι δανειστες και υπευθυνοι ειναι η Νεα Δημοκρατια και το Πασοκ. .Για αξιοπιστους διαχειριστες του χρεους ψαχνουμε.

Να μην γινουν εκλογες..!! Δεν χρειαζομαστε πλεον τους 300 αχρηστους στην Βουλη, οπως αχρηστος δειχνει ο ρολος του ΠτΔ.. Να βαλουμε αγγελια να προσλαβουμε 20-30 αξιοπιστα ατομα να διεκπεραιωσουν τα ηδη συμφωνηθεντα.

Οσοι κυβερνησαν μεχρι τωρα, να απολυθουν ως αχρηστοι και ανικανοι.. Λαε, εσυ εισαι ο εργοδοτης αυτων των αχρηστων στην Βουλη.. Θα συνεχισεις να τους πληρωνεις ??

Περισσότερα | Σχολιάστε

Αυτοι οι "εξυπνακηδες" του Μοσχατου να βαλουν και τα βιντεο του Σαμαρα απο τα Ζαππεια..

Ειπαμε.. Απατεωνας ο Τσιπρας, αλαλ και 'σεις δεν πατε πισω.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
24/08/2016, 01:44

Eνα μπραβο στον Ελληνοφρενη και Κικερων (με αλφαβητικη σειρα), για την μαχητικοτητα τους.

Αλλα ειναι και αυτος ο αγαπητος οικοδεσποτης μας, που με τα αρθρα του μας "βαζει στην μπριζα". Ευγε σε ολους.


Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
12/09/2016, 17:10

Μα πως μπορει ο πολιτικος απατεωνας Αλεξης Τσιπρας να ισχυριζεται οτι " το νταβατζιλικι πεθανε" ?

Οχι μονο αφησε ανεπαφο το προηγουμενο, αλλα προσφατα προσθεσε ως νεους νταβατζηδες τους πολιτικους μηχανικους..!

Τελικα πιθανως να ειναι για πολλες μπατσες αυτο το ανθρωπακι..

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
έκανε σχόλιο στο θέμα Οι κουμπάροι
05/09/2016, 00:24

Ααα.. και κατι πολυ σημαντιικο.

Δεν μπορει να βγαινει η Νεα Δημοκρατια και να λεει "οταν γινουμε κυβερνηση θα δωσουμε και αλλες αδειες.. Αποτελει πολλαπλο limit up βλακειας..

Διοτι ειναι αυτονοητο, οτι μετα τα (4) καναλια που θα πληρωσουν 250 εκατ. ευρω, θα "προμοταρουν" συνεχως Συριζα για να προστατευσουν την πανακριβη επενδυση τους.. Μην την παθουν οπως ο Οπαπ.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
έκανε σχόλιο στο θέμα Δεν θα φύγουν!
30/03/2016, 02:21

Πραγματι, δεν θελουν να φυγουν. Οπως και κανεις εργαζομενος δεν θελει να φυγει απο την δουλεια του.

Και εαν υπηρχε λιγη εντιμοτης αναμεσα στους πολιτικους και τους ρωταγαν " τι δουλεια κανετε κυριε ?" θα οφειλαν να απαντησουν "Ειμαι πολιτικος απατεων και εργαζομαι σε γνωστο κτιριο της Βασ. Σοφιας".

Αποθεωση ο Καμμενος με αυτα τα υποβρυχια. Επι 15 μηνες στην εξουσια, ποιος τον εμποδιζε να οδηγησει τον Βενιζελο στα δικαστηρια ?

Δικαιοσυνη υπαρχει. Ομως ειναι τυφλη μονο για τους ανωνυμους. Για τυχαιο παραδειγμα αναφερω οτι, οι επωνυμοι ειτε θα μπορουσαν να φυγαδευτουν χωρις να ανακεφαλαιοποιησουν τις τραπεζες τους, η' να απαλλαχθουν των κατηγοριων λαθρεμποριας καυσιμων λογω παραγραφης.. Ωραια πραγματα.!

Βεβαια, ο Τσιπρας δεν ειχε τοσα μεγαλα "ουμπαλα" να αναφερει ονοματα, και ο Μητσοτακης το'ριξε "στο αλλα λογια να 'γαπιομαστε"

Μας κουρασαν ολοι..Φαφλαταδες του κερατα, που κανεις δεν παραδεχεται οτι οπως τα καταφεραν, απλα ειναι υποτακτικοι της τροικας και του κατεστημενου. Και εμεις ειμαστε τα θυματα και ταυτοχρονα οι θεατες ενος κουραστικου εργου που παιζεται απο το 1974 που προκαλει εμετο πλεον.


Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
02/09/2016, 00:40

Δεν καταλαβαινω γιατι εχετε φαει κολλημα με τις αδειες ?

Δηλαδη ηταν καλυτερα που οι καναλαρχες ηταν τζαμπατζηδες ? Απο την αλλη, οπως "φαγαμε στην μαπα" τον καθε Παπαδημητριου και τον καθε Πρετεντερη, ετσι θα φαμε στην μαπα και τους αντιστοιχους "ροζ σχολιαστες".

Το Συριζα ειναι εκει που ειναι, διοτι οι αχρηστοι της ΝΔ-Πασοκ τους επετρεψαν να ειναι.! Το 4% δεν εγινε κυβερνηση τυχαια..

Ας το παρουν χαμπαρι οι σωτηρες του Μοσχατου, διοτι κινουνται στην λογικη του "ναι.. και μεις φταιγαμε, αλλα ειμασταν λιγοτερο αχρηστοι..Ξαναψηφιστε μας".

Στο μεταξυ, το τερατουργημα του ΕΝΦΙΑ αρχισε να τρεχει.. Την καταρα μου σε οσους τον ψηφισαν.!Περισσότερα | Σχολιάστε

Παμε αλλη μια φορα..

Το οτι ο Τσιπρας απεδειχθη απαετωνας, δεν σημανει οτι πρεπει να ξαναγυρισουμε στους προηγουμενους αχρηστους της ΝΔ... Δεν κανουμε εκλογες για να βγαλουμε τον λιγοτερο αχρηστο, ουτε το λιγοτερο ψευτη..!

Βρειτε να προμοταρετε αλλα προσωπα..φρεσκα.. Τουλαχιστον να μην εχουν ξανακυβερνησει.

Εχθες κραξατε τον Σωρρα .. Ο Μητσοτακης που θα βρει τα λεφτα να μας σωσει ? Συνεχιζοντας τις βλακεις του Σαμαρα ?? Με φορους, αυτοκτονιες, κλεισιμο μαγαζιων κα 1,5 εκατ ανεργους ?????


Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
22/08/2016, 01:49

Je suis Μητροπολιτης Χιου.. Ολοι οι Ελληνες, ειναι Ελληνο-ορθοδοξοι by default.!

Εκλογες τωρα να απαλλαγουμε απο τους αθεους πολιτικους απατεωνες..

Μητσοτακη ΞΥΠΝΑ.. μετα τον Στεργιου, απλα "δεν υπαρχεις"..Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
16/09/2016, 00:53

-Εκλογες θα εχουμε αφου πρωτα διαβασουμε οτι ο Μητσοτακης εχει προσκληθει στην Αμερικη..

- Παω να καθαρισω το σπιτι μου.. Με τοσα που γραφω, αυριο-μεθαυριο μπορει να μπουκαρουν οι αρχες σπιτι μου, για καποια δικη μου "υποθεση".. Μην το βρουν ασυγυριστο και δωσουμε δικαιωματα..

ΥΓ - Παντα πιστευα οτι το κουμαντο το κανει η Goldman Sachs.. Δηλαδη μου λετε οτι τελικα αποφασιζει η BoA ?

Περισσότερα | Σχολιάστε

Παλι καλα που τους ξεφυγε ο Αντρεας Ζαμπουκας απο το non paper.

Μονο τυχαια δεν δειχνει αυτη η επιμελως συντονισμενη επιθεση ολων των "δεξιο-λατρων" δημοσιογραφων. Τι εγινε ρε παιδια ? Πηρατε ταυτοχρονα ολοι γραμμη απο το Μοσχατο ?

Μαλλον εχει δικιο εδω ο Συριζα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Εγω ξερω οτι οταν δεν εχω λεφτα, κοιταω να μαζεψω αυτα που μου χρωστουν..

Ποτε θα απαιτησουμε τις πολεμικες αποζημιωσεις, και γιατι δεν μας ξοφλησαν μεχρι τωρα οι απατεωνες Γερμανοι ? - Διοτι, οταν δεν πληρωνεις τα φεσια σου ενω μπορεις , εισαι ενας κοινος απατεωνας.!

Δηλαδη σωνει και καλα, πρεπει να ψηφισουμε Χρυση Αυγη, μπας και αρχισουν στα χαστουκια την Μεργκελ και πληρωσει ? Δεν σας καταλαβαινω γιατι μας "σπρωχνετε" προς τα εκει ?

Στο Ιραν καταδικασαν Χριστιανους σε 80 μαστιγωματα τον καθενα, επειδη μεταλαβαν την Θεια Κοινωνια.. Ετσι και εγω "δεν γουσταρω" τους λαθρομεταναστες Μουσουλμανους..Να πανε στο διαολο και κυριως εξω απο την χωρα μας.!

Τελος, εαν ο Ντραγκι δεν ριξει δωρεαν χρημα στην αγορα ( οχι με ελικοπτερα, αλλα με μεταφορικα α/φη C-130), σε 10-20 χρονια θα λεμε τα ιδια, και απλα θα αλλαζουμε "μπλε και ροζ" διαχειριστες κρισεως.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Την καταρρευση στην χωρα την προκαλεσαν Νεα Δημοκρατια και Πασοκ.

Δεν ξεχναμε - Στο διαολο να πανε..


Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
20/08/2016, 01:03

@ Aντρεα Ζαμπουκα.. Επισης ενα αρθρο που περιεχει καποιες ανακριβειες, οφειλει ειτε να τις διορθωσει η' να κατεβει. Εκτος αν το Μοσχατο εδωσε αλλη γραμμη...


Περισσότερα | Σχολιάστε

Oι δημοσιογραφοι και τα ΜΜΕ δεν εχουν καμμια υποχρεωση να μεταδιδουν λογια και εργα πολιτικων απατεωνων.

Αν η καθε Γεροβασιλο-Πολακη θελουν εφεξης να αναφερουν τα ονοματα και τις φωτογραφιες τους, τοτε να ζητησουν αδεια απο την εισαγγελεια, οπως γινεται για καθε παρανομο ωστε να προστατευτει το κοινωνικο συνολο.

Θα εκτιμουσα αν κατεβαινε η φωτογραφια αυτου του αξυριστου.

Ο δε πολιτικος απατεωνας Αλεξης Τσιπρας, αν πιστευει οτι ειναι εντιμος, τοτε να επιστρεψει τις κλεμμενες ψηφους σε οσους τον πιστεψαν και τον ψηφισαν.

Αλεξη Τσιπρα..Κυβερνας με κλεμμενες ψηφους.!!!Περισσότερα | Σχολιάστε

Ως δημοσιογραφο εννοω εναν επαγγελματια που συλλεγει και μεταδιδει ολες τις πληροφοριες της επικαιροτητας αμεροληπτα.

Ομως απο την στιγμη οπου οι ειδησεις μεταφερονται με σειρα επιλεκτικης προτεραιοτητος, συνοδευομενες απο προσωπικες ερμηνειες, τοτε εγειρονται ερωτηματα αξιοπιστιας.

Και μονο το γεγονος οτι τα ΜΜΕ εχουν αυθαιρετα αποκλεισει το κομμα της Χρυσης Αυγης (με τα οσα χιλια μυρια κακα κουβαλουν), αυτοματα τα καθιστα μη αξιοπιστα.

Για τους εμμισθους δημοσιογραφους και εκφωνητες ειδησεων, διολου δεν τιθεται θεμα συζητησεως. Οι ανθρωποι εχουν οικογενεια και παγιες οικονομικες υποχρεωσεις. Θα ακολουθησουν την γραμμη του εργοδοτη, χωρις κανενα ενδοιασμο να ρισκαρουν την θεση τους

Συνεπως αμεροληψια και δημοσιογραφια ειναι εξ' ορισμου αδυνατον να συνυπαρξουν.

Περισσότερα | Σχολιάστε

- Η αναπτυξη θα ερθει, οποτε το αποφασισουν οι Σοιμπλε-Μερκελ-Ντραγκι-IMF και Goldman Sachs. Mεχρι τοτε, ο καθε Πολακης ας το παιζει μαγκας μονο στο facebook.

- O Σαμαρας εδωσε προεκλογικα απο 500 ευρω στους ανεργους. Ο Τσιπρας ποσα πρεπει να δωσει ?

- Η τραπεζικη καθαρση θα ερθει οταν δειτε πρωην προεδρους και μελη ΔΣ τραπεζων και μερικες εκατονταδες πρωην υψηλοβαθμων στελεχων τους στην φυλακη. Ειμαστε ετοιμοι για τραπεζικη καθαρση η' για ολα ενοχος ειναι μονο ο Τσοχατζοπουλος ?


Περισσότερα | Σχολιάστε

Την χρυση εποχη της κτηματαγορας, σχεδον ο καθε διευθυντης υποκαταστηματος ειχε δημιουργησει συμμορια ( με τουλαχιστον ενα μηχανικο-εκτιμητη και ενα συμβολαιογραφο) και εδιναν υπερ-εκτιμημενα στεγατικα δανεια με περιπου 10% αμοιβη επι του δανειου.

Με αυτην την ληστεια των τραπεζων, ποτε θα ασχοληθει η δικαιοσυνη ?

Ακουω οτι το μεγαλυτερο φαγοποτι εγινε στην τραπεζα Πειραιως.

Και αφου τα σαινια της αγορας ηξεραν τι γινεται με την συνηθη εμπορικη πρακτικη των ακινητων, σιγουρα θα ξερουν και για την μεγαλη κλοπη των τραπεζων απο τα στελεχη της.

Συνεπως, ας ασχοληθουν πρωτα με την κοπρο των τραπεζικων στελεχων και μετα πιανουν τους δανειοληπτες.


Περισσότερα | Σχολιάστε

Απο την στιγμη που τα καναλια αποφασισαν να εχουν σχολιαστες τυπου Πρετεντερη-Τρεμη-Παπαδημητριου, τοτε καλως να κλεισουν.

Απο την αλλη, δεν μπορει η κυβερνηση να τα αποκαλει "βοθροκαναλα" και ταυτοχρονα να τους επιτρεπει να συνεχισουν να εκπεμπουν νομιμα, μολις πληρωσουν μερικα εκατ. ευρω.

Τα "βοθροκαναλα" δεν θα γινουν αξιοπιστα ουτε θα εξαφανιστει η δυσοσμια τους μολις πληρωσουν το τιμημα στην σπαταλη παρεα του Τσιπρα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Κριμα που επρεπε πρωτα πεθανει για να μαθουμε την αξια του.

Ειμαι σιγουρος οτι σχεδον κανεις Ελληνας δεν ξερει τιποτα για το τεραστιο εργο του, οπως και εγω φυσικα. Το εμαθα διαβαζοντας αυτο το αρθρο. Αλλα ολοι ξερουμε οτι ο Ολυμπιακος δεν καταφερε να νικησει σημερα.

Κατι παει στραβα. Κατι παει πολυ στραβα.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
έκανε σχόλιο στο θέμα Και μετά;
02/09/2016, 01:31

"Εάν τα στελέχη μας δεν γνωρίζουν απολύτως την καινούργια κατάσταση που καλούνται να αντιμετωπίσουν, θα επιστρέψουν σε ό,τι ξέρουν. Θα συνεχίσουν να έχουν τον τρόπο σκέψης και τις συμπεριφορές του παρελθόντος. Μόνον εάν μάθουν τη νέα αλφαβήτα δεν θα γυρίσουν πίσω".

Mαρια Χουκλη – 3 Νοε 2015. ( αποσπασμα αρθρου με τιτλο “ειναι η εκπαιδευση ηλιθιε”).


Κα Χουκλη, η πληγη της οικονομιας θα παραμενει χαινουσα, οσο τα σαινια του ΥπΟικ και της Βουλης συνεχιζουν να εφαρμοζουν παλιες τακτικες, οπως επιβολη φορων που ειναι αδυνατον να εισπραχθουν.

Εκτος εαν εχουν κατι αλλο στο μυαλο τους, η' θελουν να παμε σε καποιας ειδικης μορφης εμφυλιου πολεμου.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
24/10/2016, 02:28

Δηλαδη επι Νεας Δημοκρατιας - Πασοκ,δεν περναγαν το Μαξιμου διαφοροι αλλοι Αρτεμηδες ? :):):)

Μayo Mayo εισαι εδω ? Να 'στε ολοι καλα..Καλη 'βδομαδα.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
έκανε σχόλιο στο θέμα Καλά τα είπε ο Πάκης
05/05/2016, 04:05

Αυτο που καταλαβα ειναι οτι ο τελικος κριτης ολων των διαπραγματευσεων θα ειναι ο Ελληνας ψηφοφορος.

Παντων χρηματων μετρον ανθρωπος. Στην περιπτωση μας, οπου ανθρωπος εννοω τον ψηφοφορο και οπου χρηματα εννοω τις διαπραγματευσεις, για τις οποιες θα πρεπει ο ανθρωπος-ψηφοφορος να αναλαβει την ευθυνη να κρινει βασει των δικων του βιωματων και οχι βασει παραινεσεων η' προτροπων τηλεοπτικων αναλυτων.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Οπως και καθε πολιτευμα, ετσι και καθε νομισμα ειναι καλο, αρκει να υπηρετει το συμφερον των πολιτων.

Ετσι και η δραχμη θα ηταν ενα καλο νομισμα αλλα με δυο προυποθεσεις. 1) να εχουμε παραγωγη και 2) να κατεχουμε ικανη ποσοτητα χρυσου, ωστε να στηριξουμε την δραχμη.

Αυτα τα ηξερε η Chase Manhattan οταν χρηματοδοτησε το 1974 τον Παπανδρεου για να δημιουργησει το Πασοκ.. Και εκεινος εκλεισε την Πιτσος, την Ιζολα, την Ελιντα κλπ, με μεγαλες αυξησεις μισθων χωρις αναλογες ελαφρυνσεις στις βιομηχανιες.

Την "δουλεια" την τελειωσε o τρισαθλιος Σημιτης, που το 2003, μαζι με τον Γκαργκανα, ξεπουλησαν 20 τονους χρυσου προς 378 δολ/ουγγια.

Και απο τοτε ξεκινησε η προγραμματισμενη και σχεδιασμενη πτωχευση μας.

Περισσότερα | Σχολιάστε

@ Μητσοτακη

Ρε συ.. Μηπως νομιζεις οτι ξεχασαμε οτι την καταστροφη της Ελλαδος την εφερε η ΝΔ μα το Πασοκ ? Ρε τραβα τραβα ρωτα τον Σαμαρα να στα θυμησει.. Που ηρθες να μας το παιξεις και εθνο-σωτηρας..!

Ρε τι θρασος εχετε εσεις και ο Συριζα ? - Τελικα, ειστε για πολλες πολιτικες σφαλιαρες ολοι σας.!Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
12/03/2016, 16:41

Παντελως ατυχεστατα τα παραδειγματα του gk1956

Αυτος που παραγει ρευμα, νερο η' σταφυλια παραγει εργο. Για να γινει η παραγωγη χρειαζεται κοστος αγορας πρωτων υλων, εργασια και μπολικο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ρισκο.

Οι τραπεζες παραγουν "μοχλευμενο αερα κοπανιστο" εχοντας ως πρωτη υλη αχρηστα τυπωμενα χαρτακια, που μας εχουν κανει να πιστεψουμε οτι εχουν αξια. Για την παραγωγη τους χρειαζεται μονον μια δωρεαν εντολη να μπουν μπροστα οι εκτυπωτικες μηχανες. Τα κερδη δικα τους, αλλα οι ζημιες δικες μας.

Δεν ειναι τυχαιο οτι ο πραγωγος ρευματος, νερου η' σταφυλιου ειναι ακομα ενεργος στην αγορα, σε αντιθετα με τα τραπεζικα ζομπι που ζουν κανοντας οικονομικη αφαιμαξη στους λαους.

Το αποτυχημενο παρασιτικο τραπεζικο κατεστημενο, οχι μονο ζει και βασιλευει αλλα εχει και το θρασσος να ισχυριζεται οτι το να πουλας "αερα κοπανιστο" εχει την ιδια αξια με το παραγεις πραγματικο εργο.!

Απιστευτα αυτα που διαβαζουμε.!

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
03/08/2016, 01:11

O κομπογιαννιτης Αλεξης Τσιπρας βρεθηκε στην εξουσια διοτι οι αχρηστοι προηγουμενοι γιατροι απετυχαν στην διαγνωση και την θεραπεια.

Οι ασθενεις ηταν ετοιμοθανατοι.. πανω απο 3,000 αυτοκτονιες, 1,5 εκατ ανεργοι (ολοι του ιδιωτικου τομεα), και αμετρητες κλειστες επιχειρησεις ηταν η επιτυχια των φιλελευθερων.! Να τους χειροκροτησουμε ? Μαλλον οχι, για μουτζες ειναι και αυτοι οπως και οι σημερινοι κυβερνωντες.

Και τωρα θετουμε εστω και ως υποθεση να επαναφερουμε τους αχρηστους ?

Οχι φιλε μου.. Αφου ειναι να πεθανουμε, ας πεθανουμε οταν το θελουμε εμεις και οχι γιατι οι ανικανοι "φιλελευθεροι" εμειναν ανεργοι.

Θα μπορουσε καποιος να ρωτησει " και'συ τι προτεινεις ρε φιλε? " Και απαντω.. Βρειτε καποιον που δεν ψαχνει για ισοδυναμα, και δεν προστατευει φιλαρακια. Γιατι οικονομικα, ειμαστε ηδη κλινικα νεκροι.

ΥΓ - Ειναι ποτε δυνατον μετα απο τοσα χρονια κρισης να μην υπαρχει εστω και ενας δημοσιος υπαλληλος ανεργος ? Μονο σε αυτο την ρημαδο-χωρα γινονται αυτα..!!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ακομα δεν εχω καταλαβει, γιατι πρεπει να φυγουμε απο τους ροζ απατεωνες για να παμε στους προηγουμενους μπλε.. Δεν ξεχναμε τους μπλε απατεωνες των Ζαππειων, αλλα δεν ξεχναμε και τους ροζ απατεωνες της Θεσ/νικης..

Και τελος παντων, γιατι θα πρεπει να "ξανα-φαω στην μαπα", το καθε πολιτικο καραγκιοζη, που αφου παρελαβε το δακτυλιδι απ' τον πατερα του, δηλωσε "πουληστε τα σπιτια σας για να πληρωσετε τον Ενφια" ?

ΥΓ - Πως ειπατε ? Φωτογραφιζω τον Βαρβιτσιωτη ? Μπααα..Τυχαιο γεγονος.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ετσι... Δωστε πονο.

Να δουμε που θα παει με αυτο τον αχουρι που λεγεται Ελληνικο Δημοσιο.

Χωρις να το θελουμε, ολοι θα γινουμε Ρουβικωνες.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Και δεν μου λες ρε κουβαρντα Γεωργιαδη.. Τα λεφτα που πληρωσαν τα καναλια θα τα επιστρεψεις απο την τσεπη σου ??

Γιατι σε κοβω να την κανεις με ελαφρια πηδηματακια, οπως πηγες να την κανεις για το χρεος της ΝΔ.. Θυμαστε τι μας ειπε το τυπακι ??.. Οτι το χρεος δεν ειναι βιωσιμο και θα ζητησει την διαγραφη του.!! Δηλαδη να το πληρωσουμε εμεις, ο λαος.! Οξω απ' την παραγκα μας και 'συ.!

Και στην τελικη, εσενα ποιος σε βαφτησε ΣτΕ και αποφασιζεις οτι οι αδειες δεν υφιστανται ? Aπο ποτε εγινες δικαστης ?


Περισσότερα | Σχολιάστε

@ Μητσοτακη

Μολις απαλλαγεις απο τους απαετωνες που μας κυβερνουσαν προ Συριζα, ελα να μιλησουμε για αξιοκρατια, για κυβερνηση κλπ κλπ.

Μεχρι τοτε, θα αποτελεις μια φυσικη συνεχεια των προηγουμενων πολιτικων απατεωνων που μας κυβερνουσαν μαζι με το Πασοκ..

Μην σε παρασυρουν οι δημοσκοπησεις και τα γαλαζια τρολακια.. Οι καλπες κρυβουν πολλες εκπληξεις.!

Περισσότερα | Σχολιάστε

@ Ernesto

Ευχαριστω για το σχολιο αγαπητε.. Δεν γνωριζω πως παιζεται το παιχνιδι, οποτε καθε πληροφορια ειναι καλοδεχουμενη.


Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο Τσιπρας εχει μπερδεψει την πολιτικη απατη με την αυταπατη.. Παλι καλα που δεν μπερδεψε την ικανοποιηση με την αυτοικανοποιηση.

Με 24% ΦΠΑ, θα 'χαμε ρεψει ολοι στα ποδια μας.


Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
13/04/2016, 01:18

Ο υπευθυνος για την στρατιωτικη ηττα της Αριστερας ειναι ο Στρατηγος Παπαγος. Δεν την εζησα.

Ο υπευθυνος για την κοινωνικη και ηθικη ηττα της Αριστερας ειναι ο μετεκλογικος Αλεξης Τσιπρας. Την ζουμε ολοι οι Ελληνες.

Ενας κοινος παρανομαστης και στις δυο ηττες, αλλα απο διαφορετικες θεσεις, ειναι το επωνυμο Τσακαλωτος. Δυο συγγενεις που με τις πραξεις τους σφραγισαν τον ταφο της Αριστερας.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
05/04/2016, 00:52

Kατα το αρθρον, ο Συριζα ειναι ανικανος να κυβερνησει.. Εκ του αποτελεματος κριναμε οτι, οι των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, απεδειχθησαν ανικανοι ως κυβερνωντες.

Οποτε τι μας εμεινε ? Χρυση Αυγη και "τα λιμα".. Τι καταντια ?

-Μια ερωτηση παρακαλω. Αν ημουν εγω αντι του Τομσεν στην συνομιλια που διερρευσε, θα ημουν τωρα στην φυλακη για συνομοσια κατα της Ελλαδος η' οχι ?


Περισσότερα | Σχολιάστε

Στην Ελλαδα επιτρεπουν τις επενδυσεις, αρκει να εισαι "φιλαρακι" της Νεας Δημοκρατιας- Πασοκ η' και του Συριζα.

Παραδειγμα : H Gredit Agricole, η Societe Generale και η Μillenium πληρωσαν 4 δις ευρω σε ανακεφαλαιοποιησεις των τραπεζωn τους και εφυγαν σαν κυριες.. Ο Λατσης "φυγαδευτηκε" απο την Εurobank (με εντολη Σαμαρα?) και ο λαος πληρωσε τα 2,5 δις που οφειλε να πληρωσει.!

Σε ολα τα παραπανω δεν μας κοροιδευαν στα μουτρα μας οι "γαλαζιοι-πρασινοι" ? Ποσα χρονια ακομα θα δουλευομαστε μεταξυ μας ?

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
25/07/2016, 02:54

Μα το ιδιο εκανε και ο Λαλιωτης, το "θειο βρεφος" του Πασοκ. Κατηγορουσε τον Μητσοτακη για την Μayo Investments Corporation και εφαγε ενα αγγουρι 100,000 ευρω.

Δεν εμαθε ακομα ο Αλεξης απο τα λαθη των προηγουμενων.. Μαλλον ζει ακομα στις αυταπατες του.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα..Κυριως αυτα τα περι "πιτσας και των καρμπον ανακοινωσεων των πολιτικων" ειναι η πραγματικοτης..

Eνα εξισου ωραιο αρθρο, οπως το παρον, ειναι εκεινο του Τζημερου.. Ολοι οι πολιτικοι "γλυφτες" ετρεξαν να κλεψουν κατι απο την δοξα της Αννας Κορακακη.

Σε ευχαριστω πολυ Αννα Κορακακη που εδωσες στον καθε ανωνυμο Ελληνα μια αιτια να ξαναθυμηθει τι σημαινει "υπερηφανος Ελληνας". . Με τους πολιτκους απατεωνες που μπλεξαμε το ειχαμε ξεχασει.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ποιος μπορει να μετατρεψει το μαυρο πολιτικο χρημα σε ασπρο ?

α) οι βιομηχανιες χρωματων

β) η δικαιοσυνη.

Θα ηθελα να αναφερω οτι εχω απεριοριστη εμπιστοσυνη στις βιομηχανιες χρωματων.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Μονο οι πολιτικα ΞΕΥΤΙΛΕΣ απαντουν με "παρων" στο αν πρεπει να παρουν καποια βοηθεια οι συνταξιουχοι.!

Κυριακο Μητσοτακη σε σενα και την Νεα Δημοκρατια αναφερομαι.. Κρυψου τωρα και αμα κερδισεις τις εκλογες μην ξεχασεις να γλειψεις τα πολιτικα π@π@ρια του Σοιμπλε.!

Εξαλλου αυτο κανατε και πριν ως κυβερνηση.. Εχετε εμπειρια στο θεμα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ηταν καποτε μια ομορφη παρθενα και νοικοκυρα , που ολοι την λιμπιζονταν.

Καποτε αποφασισε να παρει μερος σε ενα ομαδικο οργιο. Και εκτοτε εγινε το π@υτανακι του χωριου. Για να την ξεχασουν, μαζεψε τα πραγματα της και εφυγε μακρυα.

Ο νοων νοειτω και ουαι τω ανοητω.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Μπραβο που εχετε τον κ. Βεργο στο σαιτ.. Μας λειπει πολυ η κ. Χουκλη. Που ειναι ?

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
01/09/2016, 00:58

Kαι κατι αλλο που μου ηρθε τωρα..

Αληθευει οτι σημερα ο Τσιπρας κολοτριβοταν με τους πλοικτητες εμπορικων πλοιων στο ιδρυμα Νιαρχου ? Διοτι το κατεστημενο των σημερινων πλοιοκτητων ειναι μια συντεχνια φοροφυγαδων, που εαν δεν χαριζε η Αμερικη τα liberty's στους παπουδες τους, σημερα θα ηταν ακομα ψαραδες στα χωρια τους... Οι αχαριστοι.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
21/04/2016, 00:33

Συγχαρητηρια για την συνεντευξη.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Αλλο Τσε Γκουεβαρα και αλλο Τσε Παπαρα.

Οτι πουν οι πραγματικοι κυβερνητες αυτης της χωρας θα κανει το παιδι..

Ετσι "δωσαμε" στεγνα και τον Οτσαλαν. Τα λεω σωστα Παγκαλε ?


Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
05/05/2016, 01:45

Ο "εθναρχης" Κων/νος Καραμανλης ειναι ο ιδιος που το '59 με νυκτερινη τροπολογια επετρεψε την αποφυλακηση εγκληματιων πολεμου. (φωτογραφικη διαταξη για τον Μαξ Μερτεν, τον χασαπη της Θεσ/νικης.).

Μεχρι και οι Times μας ξεφτιλισαν γραφοντας " η Ελλας αμνηστευει τους σφαγεις της".

Να τον χαιρομαστε και αυτον. Στο κατω κατω της γραφης, τι αξια ειχαν 45,000 αιχμαλωτοι στο Αουσβιτς προκειμενου να ικανοποιησει τις Γερμανικες επιθυμιες ?


Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
22/07/2016, 11:37

Και εγω με την σειρα μου, θα απαντησω στον τριτο, που σαφως ειναι αλλοδαπος και οχι Ελληνας, οτι η "λογικη" της Ευρωπης ειναι που εφηρμοσε το bail in στην Κυπρο, θελει να το εφαρμοσει στην Ελλαδα αλλα να εξαιρεσει την Ιταλια.

Αυτη ειναι η "λογικη" της Ευρωπης.. Τα φιλαρακια μας και "οι αλλοι".

Σε ποια χωρα ζεις καλε μου ανθρωπε ?

Περισσότερα | Σχολιάστε

Εσυ κ. Μητσοτακη, ΑΜΕΣΑ ( και οχι 1-2 μηνες πριν τις επομενες εκλογες) θα κανεις τα παρακατω ?

1) Θα επαναφερεις το Εκας εκει που ηταν ?

2) Θα μειωσεις τους φορους και τις ασφαλιστικες εισφορες ?

3) Θα δωσεις επιδομα σε ολους τους ανεργους ?

4) Οι μονοι εργαζομενοι που εξοντωνονται ειναι οι ιδιωτικοι.. Θα απολυσεις τους δημοσιους ?

5) Θα καταργησεις το φακιν Ενφια ?

6) Θα κλειδωσεις τα συνορα ?

Και ολα αυτα ΑΜΕΣΑ, γιατι αλλιως ποιος ο λογος να σε ψηφισουμε ?

Απαντησε αντρικια αλλιως κοψε το δουλεμα.!


Περισσότερα | Σχολιάστε

Οποιος πιστευει οτι αυτο το Ευρωπαικο εκτρωμα ειναι βιωσιμο ειναι ανοητος. Ισως πολυ ανοητος.

Ο προεδρος μας υπενθυμισε οτι "παντων χρηματων κριτης εστι ο ανθρωπος"..Και ο καθε λογικος ανθρωπος οφειλει να αντιδρασει λεγοντας "να παει στο διαολο αυτη η γερμανοκρατουμενη Ευρωπη μαζι με το ευρω της."

Απο οτι ακουω στην αγορα, τα λεφτα τελος. Ισα ισα η καθε οικογενεια κοιτα να επιβιωσει και η εφορια θα πρεπει να περιμενει καποια αλλη δεκαετια να πληρωθει.

Αυτο το ηλιθιο κινημα "Παραιτηθειτε" δεν εκανε σαφες το μηνυμα του. Θελουν να παραιτηθουν οι τωρινοι απατεωνες για να επιστρεψουν οι προηγουμενοι ΝΔ-Πασοκ ?Ρε οξω απ' την παραγκα μας και εσεις..

Aσχετη ερωτηση. .Στις ποσες δεκαρουλες θα σταματησει η πτωση της μετοχης της Deutsche Bank ?

Περισσότερα | Σχολιάστε

@ Ελληνοφρενη

Αγαπητε, ο κ. Βεργος ηταν προεδρος των τεχνικων αναλυτων και τωρα καθηγητης.

Εσυ ψαχνεις ιατροδικαστη για νεκροψια...:):):)

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
έκανε σχόλιο στο θέμα Πόλεμος!
05/07/2016, 09:08

Απο ποτε τα υπονοουμενα ενταχθηκαν στα πλαισια του δημοσιογραφικου επαγγελματος ??

Θα μας τρελανετε ? Σε ποια σχολη σας τα μαθανε αυτα ?? Λυπαμαι.. Δεν ειμαστε ελεφαντες, και οι δημοσιογραφοι δεν αποτελουν αξιοπιστη πηγη πληροφορησης. Τα παντα που λενε, οφειλουμε να τα διπλο-τριπλο τσεκαρουμε.

Αντε γιατι φιρι φιρι το πατε με αυτους τους βλακωδεις χεισρισμους στο θεμα "Αιγινα", να μας κατσικωθει ο Τσιπρας αλλη μια 4ετια..!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν γινεται απο την μια να περνουν τροπολογια για αυξηση δαπανων των συνοδων Τσιπρα, και απο την αλλη να ζητουν απο τον κοσμο να ξεσκιζεται στους φορους.

Απο την απαθεια, μαλλον περασαμε στην φαση του "αντε γ@μηθειτε εσεις και οι φοροι σας".. Ηδη, ο ενας στους δυο αδυνατει να πληρωσει τις ρυθμισεις του.

Καπου το διαβασα και το βρηκα πολυ λογικο.. Με την επιβολη πλαστικου χρηματος (που εκει οδηγει το πραγμα), το μονο που χρειαζεται για την μεταβαση στην δραχμη, ειναι η συντομη και απλουστατη αλλαγη του ΕUR σε GRD.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Συγγνωμη κ, Αλαφουζο, αλλα δεν καταλαβα..

Εννοειτε οτι ο εισαγγελεας κ. Πανος Αθανασιου ειναι φιλικα προσκειμενος στους "αναρμοδιους φορεις", και απλα εκτελει το προεξοφληθεν συμβαν που προαναγγελθηκε ?

Να υποθεσει ο απλος αναγνωστης οτι αυτοι οι φορεις, που ειναι εναντια στις δραστηριοτητες σας, ειναι τα καναλια Αντ1, Μega, Alpha και η ομαδα του Ολυμπιακου ?

Γνωριζοντας οτι ο Σκαι, εχει συνεργασια με το Liberal.gr, ειμαι σιγουρος οτι θα σας μεταφερουν το ερωτημα και πιθανως να μας τιμησετε με μια απαντηση.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
22/11/2016, 04:17

Tελικα δεν καταλαβα (παλι) ποιος κερδισε.. Ολοι εδειχναν νικητες απο τις δηλωσεις τους. - Ξερω ομως (2) πραγματα μετα βεβαιοτητος.

1) Ο γνωστος πολιτικος απατεωνας Τσιπρας και η παρεα του,υποσχεθηκαν να μας απαλλαξουν απο τους νταβατζηδες. Οχι μονο δεν το εκαναν,αλλα προσθεσαν ακομα μια παραπανω..Αυτη των μηχανικων (μεσω των αναγκαιων πιστοποιητικων..ταχα μου..ταχα μου).

2) οτι μεταξυ αλλων, μας υποσχεθηκε καταργηση του φακιν Ενφια.. Σας προειδοποιω για αλλη μια φορα, οτι αυτος ο φορος θα οδηγησει σε φονους.. Προσωπικα πληρωνω Ενφια, οποτε και εαν μπορω.. Δεν θα διστασω να σκοτωσω τον εφοριακο που θα τολμησει να πειραξει εστω και ενα τουβλο απο το σπιτι μου.. Οποτε να σταματησει η ΓΓΔΕ να μας ζαλιζει τα απαυτα μας..! - Εννοω καθε λεξη που γραφω.

Και ο Μητσοτακης, μην κανει "την παπια" για αυτον τον γ@μημενο φορο.. Ειναι μια απο τις σοβαρες αιτιες που τωρα ειναι στην αντιπολιτευση.!

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
01/08/2016, 00:50

- Το προβλημα διαχωρισμου κρατους - Εκκλησιας δεν υφισταται. Οι Ελληνες ειμαστε Ελληνο-Ορθοδοξοι εξ'ορισμου. Αυτο ειναι αξιωμα και οχι θεωρημα προς αποδειξη. Εκει θα πρεπει να σιωπησει δια παντος ο καθε αθεος που ετυχε να μας κυβερνα και σκεπτεται κατι αλλο.

- Ο Κων/νος Καραμανλης για ΠτΔ, ειναι μια καταπληκτικη ιδεα για να "πεταξει" ο Μητσοτακης τους Καραμανλικους απο το κομμα, που ειναι η δικη του πραγματικη αντιπολιτευση...Διαιρει και βασιλευε.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Yπαρχουν νομικες ευθυνες οταν οι απατεωνες του Πασοκ - ΝΔ καταστρεψαν την Ελλαδα ?

Εδω σε θελω καβουρα.. Απαντηστε σε αυτο το ερωτημα και μετα θα ασχοληθουμε και με τον Galbraith, που στο κατω κατω της γραφης δουλευε με μπλοκακι.

Παντως,νομιζω οτι εχετε μια ταση να "ξεχνατε" τους προηγουμενους απατεωνες που κυβερνησαν την χωρα, οπως επισης ξεχνατε και τον Κορεατη Glenn Kim.. Γιατι μας περνατε αυτο μηνυμα ?

Παντως ο λαος δεν ξεχνα.


Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
20/04/2016, 00:24

Ουτε στην Βουλη δεν τολμουν να αναφερουν τα ονοματα των βαρονων.. Δεξιοι και Αριστεροι.

Να τολμησω να ρωτησω τα ονοματα τους η' διακινδυνευω να με παραδωσει ο ψυχοπομπος Ερμης στον Χαροντα ?

Περισσότερα | Σχολιάστε

Και τωρα που μας μαυρισατε την καρδια, τι προτεινετε ?

Μια λυση θα ηταν η προσυμφωνημενη διαγραφη ολων των χρεων, ολων των χωρων της Ε.Ε., restart με αυστηρα ισοσκελισμενους προυπολογισμους και η επανασυνδεση του χρηματος με τον χρυσο.

Τουλαχιστον το ευρω θα μετατραπει απο χρεογραφο σε αξιογραφο.. Κατι ειναι και αυτο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν θυμαμαι να ειχαμε ποιο αχρηστη Αστυνομια. Αν εχεις πεσει θυμα ληστειας, εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να πιασεις το joker, απ' το να βρουνε τους ληστες.

Ενας παθων ( τρεις φορες ).

Περισσότερα | Σχολιάστε

Απο το 1830 με το πρωτοκολλο του Λονδινου, εμεις οι Ελληνες δεν καναμε τιποτα να αλλαξουμε το γεγονος οτι καποιες αλλες δυναμεις θα οριζαν τα συνορα μας, το πολιτευμα μας και την ευημερια μας.

Ειμαστε ενας κακομαθημενος και κουτοπονηρος λαος, που περιμενουμε οι αλλοι να κανουν τα παντα για εμας και εμεις απλα να πληρωνουμε τοκους και να εφαρμοζουμε το "λουφα και παραλλαγη".

Μονο που πλεον η κανουλα εκλεισε. Η γενια του Πολυτεχνειου ηταν η τελευταια που απηλαυσε τον μυθο της "δωρεαν". Πλεον η χωρα μας αντιμετωπιζεται σαν το καθε ιδιωτη που ζητα δανειο απο μια τραπεζα. Εχετε κυριε τις αναλογες εγγυησεις ? Αν ναι, θα σας δωσουμε δανειο, εαν οχι τοτε κοψτε το λαρυγγι σας.

Και τωρα θα πρεπει να κοψουμε το λαρυγγι μας για να βρουμε δανεικα.

ΥΓ - ακομα κα σημερα δεν εχουμε καταλαβει τιποτα. Αντι να στειλουμε τους απατεωνες του Δημοσιου στην δικαιοσυνη, κοιταμε να να τους "τακτοποιησουμε" μεσω ειδικων εξετασεων. Μετα μας φταει ο Σοιμπλε ?

Περισσότερα | Σχολιάστε

@ Kικερων

Αποφασισα εδω και πολυ καιρο να φυγω απο το liberal, για λογους τους οποιους εξηγησα οταν εφυγα.. Ο μονος λογος που μπαινω απο τοτε, ειναι για να διαβαζω τα μηνυματα σου. Οταν και οποτε σταματησεις να ποσταρεις, στειλε ενα μνμ, εαν και σε ποιο σαιτ θα συνεχισεις να γραφεις. ( εψαξα να βρω τροπο επικοινωνιας μεσω προσωπικων μηνυματων, αλλα δεν βρηκα αυτην την επιλογη στο σαιτ.. Αν και εσυ δεν βρεις, πες μου να σου στειλω δημοσια στο φορουμ το μειλ μου).

Με ολον τον προσηκοντα σεβασμο στον κ. Μαυριδη, ως οικοδεσποτη.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
01/12/2016, 01:01

Απο που και ως που, ο Λατσης θερωρειται επενδυτης επειδη επι Σαμαρα του χαριστηκε το Ελληνικο προς 500 ευρω / μ2 ? - Ρε στα χωρια του Σαμαρα στην Καλαματα, ποιο ακριβα εχουν τα οικοπεδα..!

Και απο που και ως που ο Τσιπρας κατηγορει τις νεοφιλευθερες δυναμεις ως δυναστες, οταν ο λαος του εδωσε 65% στο δημοψηφισμα ? Τι αλλο ηθελε η κοτα η λυρατη ?

Συνεπως, δεν καταλαβαινω γιατι οι "μπλε" κατηγορουν τους "ροζ" και αντιστροφα.. Ολοι τους ειναι ψευτες και πολιτικοι απατεωνες..Δεν το ξεχναμε και επειδη εξαντληθηκε και η υπομονη πολλων, ηρθε η ωρα να "πεσει ραβδος".


Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
21/04/2016, 00:25

Ο καλυτερος αρχηγος της Νεας Δημοκρατιας απεδειχθη ο Τσιπρας.

Εδωσε οτι απεμεινε, και εχει και μουρη να το παιζει κεντρο-αριστερος με δεξιες αντεπιθεσεις. Οχι αλλη "αξιοπρεπεια" κυριε Τσιπρα.. Μου τελειωσε και η procto-synalar.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
16/05/2016, 01:06

Ο "κοφτης" ειναι μια εφευρεση του κ. Τσιπρα, με την οποια απαλλασσεται απο το αγχος των 153 ψηφων, τις οποιες ολοι γνωριζουν οτι θα ξαναχρειαστει συντομα.

Ετσι θα μπορει να εστιασει στο κεντρο, που το εχει αμεση αναγκη λογων της δημοσκοπικης καταρρευσης του, προσφεροντας υπουργοποιησεις και θεσεις-κλειδια σε ανθρωπους εκτος Συριζα.

Ο Συριζα θα πεσει δυσκολα και θα πεσει αργα. Οποιος πιστευει το αντιθετο θα απογοητευτει. Ο πρωθυπουργος μας, ειναι ερωτευμενος με την εξουσια και θα κανει τα παντα για να την κρατησει.Περισσότερα | Σχολιάστε

Για την διαπλοκη της Νεας Δημοκρατιας - Πασοκ ?

Μα ουτε μια κουβεντα δεν ειπε ? Βρε κοιτα κατι πραγματα που τυχαινουν σε αυτην την ζωη.!

Εαν μου ελεγαν οτι πασχει απο "επιλεκτικη αμνησια", θα τους πιστευα.


Περισσότερα | Σχολιάστε

Συγχαρητηρια για την διοργανωση.. Πιθανως, θα μπορουσε να γινει και ενα αντιστοιχο για την αλιεια.


Περισσότερα | Σχολιάστε

Στην ζωη εχουμε μαθει οτι, οποιος επιστημονας επαναλαμβανει το ιδιο πειραμα περιμενοτας διαφορετικα αποτελεσματα, θεωρειται ανοητος.

Συνεπως, εχοντας ως βαση οτι ο κ.Ντραγκι δεν ειναι ανοητος, τοτε πως ερμηνευετε την εμμονη του να συνεχιζει το ιδιο αποτυχημενο πειραμα ?

Ευχαριστω.


Περισσότερα | Σχολιάστε

@ Kα Πιπιλη

Ο κ.Τσιπρας δεν εγινε πρωθυπουργος επειδη αξιζε να γινει, αλλα διοτι εσεις επρεπε να φυγετε επειγοντως ως ανικανοι.

Τωρα συνεχιστε να βαρατε το ιδιο βιολι, περι "ψευτη, εφερεγγυου και αδιστακτου", στα οποια συμφωνω εν μερει , αλλα δειχνει απο ποιον χασατε..

Αλλο να χασεις απο την Μπαρτσελονα και αλλο απο την Κατω Ραχουλα.. Το πιασατε το μηνυμα κ. Πιπιλη ?

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
04/08/2016, 00:57

Δεν νομιζω οτι ο Mr. Χιβ προσπαθησε να ξεμπροστιασει τυχαια την δικαιοσυνη και την Αστυνομια.

Εκει στην Κρητη, συνηθως δεν παιρνουν πρωτοκολλο και δικασιμο. Στην "παιζουν" την πιστολια και μετα "καλα σαραντα". Εγω λεω οτι προσπαθει να σωσει το τομαρι του, για τις ανακολουθιες μεταξυ προεκλογικων υποσχεσεων και μετεκλογικων πραξεων.

Aπο την αλλη, δεν γινεται να εχει σε ολα αδικο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το σωστο ειναι να πουμε " η χωρα συνεχιζει να βουλιαζει". Βουλιαζε επι απατεωνων ΝΔ-Πασοκ, και συνεχιζει να βουλιαζει επι απατεωνων Συριζα - Ανελ.

Πραγματι, δεν ειναι καλη εποχη για εκλογες. Διοτι μετα απο τοσους απατεωνες εχω τοσα νευρα, που δεν εχω κανενα ενδοιασμο να "πεταξω" την ψηφο μου στην Χρυση Αυγη.

Τουλαχιστον αυτοι δεν θα με απογοητευσουν. Ξερω οτι ειναι "τενεκεδες ξεγανωτοι", συνεπως δεν θα απογοητευτω για τα χειροτερα που ερχονται..

Διοτι δεν πρεπει να ξεχναμε οτι τα μνημονια δεν βγαινουν, και τα χειροτερα ειναι μπροστα μας..

ΥΓ - αυτα που εγραψαν στον τοιχο της Α.Μπακογιαννη, ειμαι σιγορος οτι εκπροσωπουν εκατομμυρια Ελληνων. Δεν ξεχναμε απατεωνες τι μας κανατε και ολα εδω πληρωνονται.. Και θα πληρωσετε.. Ειναι νομος της ζωης και αυτοι δεν εφεσιβαλλονται..


Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
24/05/2016, 00:17

Να διασπαστει σε "good Mega" και "bad Mega".

To πρωτο να πουληθει μαζι με την βιβλιοθηκη, και οι ζημιες του δευτερου να πληρωθουν απο την περιουσια του ανικανου management που το πτωχευσαν.


Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν γινεται το μηδεν να παραγει κερδη.

Απο την στιγμη που επικρατει η παρανοια και η ΕΚΤ τυπωνει χρημα με μηδενικο κοστος το οποιον δανειζει με τοκο, ακομα και οι νεες τραπεζες θα πτωχευσουν στο μελλον. Και φυσικα θα πτωχευσουν οι δανειοληπτες των νεων τραπεζων. Απλα ειναι θεμα χρονου να ξανασυμβει.

Η λυση θα μπορουσε να ειναι η ταυτοχρονη και προσυμφωνημενη διαγραφη ολων των χρεων ολων των χωρων της ευρωζωνης και πρωτιστως η επανασυνδεση του χρηματος με τον χρυσο.

Το ευρω και το δολλαριο ειναι αναξια εκτυπωμενα χαρτακια, που λογω πλυσης εγκεφαλου, μας εχουν κανει να πιστεψουμε οτι εχουν καποια αξια.

Tελος, ενα μεγαλο μπραβο στους εισαγγελεις της Σλοβενιας.!


Περισσότερα | Σχολιάστε

Oι απατεωνες Συριζανελ ξαναχτυπησαν.

Λετε να ξαναρθει ο Κινεζικος στολος στον Πειραια ?

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο Σοιμπλε να μας πληρωσει τις πολεμικες αποζημιωσεις.. Γιατι καμμια κυβερνηση δεν ενεργοποιει την απαιτηση των αποζημιωσεων ?

Τι εχουν συμφωνησει ( κυριως οι κυριοι των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) και δεν μας το λενε ?

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
22/03/2016, 00:33

Συγχαρητηρια. Οχι μονο για το σημερινο, αλλα επισης για ολα τα αρθρα σας.

Μην σταματατε να γραφετε καθημερινα. Η αναγνωση των αρθρων σας, ειναι σκετη απολαυση.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
έκανε σχόλιο στο θέμα Στα ψέματα παίζαμε!
10/05/2016, 01:59

Υπεροχο αρθρο.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
14/09/2016, 02:15

Στον πλανητη Tsipras ολα πανε καλα.. Ο δορυφορος Katrougalos εξηγγειλε αυξησεις των συνταξεων το 2017...Αν η Nasa ηταν ψυχιατρειο, θα ειχε τεραστιο πεδιο ερευνας.

Στο κρατος της Ελλαδος, μια συμμορια κυβερνα με κλεμμενες ψηφους. Εαν εκλεβαν οτιδηποτε αλλο, τωρα θα σαπιζαν στην φυλακη. !

Αν πρεπει να προστεθει κατι στο Ποινικο Δικαιο, ειναι οι ποινες για τους πολιτικους απατεωνες τυπου Τσιπρα - Καμμενου και των συμμοριτων τους.

ΥΓ - σαφως και δεν ξεχναμε και τα Ζαππεια του Σαμαρα..Μια απο τα ιδια και αυτος.


Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
έκανε σχόλιο στο θέμα Η βαριάντα του Δράκου
12/04/2016, 01:03

Ως επιβεβαιωση του αρθρου σας, ειδαμε προ ολιγων ημερων την δημιουργια του κομματος "Εθνικη Ενοτητα" των Καρατζαφερη-Μπαλτακου.

Τι ειναι αυτο το κομμα ? Ειναι η Χρυση Αυγη απηλλαγμενη απο τις ναζιστικες αναφορες και την δολοφονια Φυσσα, που οχι μονο θα προσπαθησει να κλεψει τους ακροδεξιους ψηφοφορους, αλλα και να γινει η πιθανη πατεριτσα της Ν.Δ για την δημιουργια μελλοντικης συγκυβερνησης.

Εξαλλου, απο οτι θυμαμαι, η Ν.Δ. παραχωρησε δωρεαν την τηλεοπτικη συχνοτητα στον κ. Καρατζαφερη και ισως ηρθε η ωρα του "pay back plus interest".

Περισσότερα | Σχολιάστε

Oι επικεφαλης των οργανων τηε ΕΕ να βγαλουν τον σκασμο και να λυσουν τα προβληματα της σαθρης Ευρωπης.

Αντε γιατι πολυ λασκα σας αφησε ο λαος και πηραν αερα τα μυαλα σας.


Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο Σαυρος Θεοδωρακης, εαν πραγματι θελει τις μειωσεις, ας ξεκινησει με τον μισθο του.

Τωρα, με καλη πιστη,, διοτι δεν τον γνωριζω προσωπικα, , πιστευω οτι ο κ. Μαυριδης ειναι μεν "δεξιοστροφος" αλλα ειναι απο τους αυθεντικους και σιγουρα αξιζει την ημερησια προσοχη μου.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
11/04/2016, 03:36

Aν η Ευρωπη ηθελε Σαμαρα, τοτε θα τον στηριζε και θα κερδιζε.

Ομως εκανε το τεραστιο λαθος να αγνοησει τις συμβουλες του συγγενη και πρεσβη κ. Ζωγραφου και εκει η Μεργκελ τον "τελειωσε".

Μπορει ο κοσμος να συνεχισει να γυρνα μετα απο ενα Brexit, αλλα σε κανενα δεν αρεσει η χωριατικη σαλατα χωρις λαδι και φετα. Και σιγα σιγα, ολοι θα αρχισουν να λενε, "ειδες οι Αγγλοι ? Σιγα μην κατσουν με τους τρελους του Βερολινου".. Και ετσι θα αρχισει η διαλυση της Ευρωπης.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
έκανε σχόλιο στο θέμα Dura veritas, sed veritas
05/05/2016, 01:56

Aυτα να τα διαβασει ο Βενιζελος ο οποιος, στο προσφατα εκδοθεν βιβλιο του, μας παρουσιαστηκε σαν εθνοσωτηρας της Ελλαδος.

"..η Ελλάδα κατεφυγε αναγκαστικα στο πρώτο και το δευτερο μνημονιο για να αποφυγει τα πολύ χειροτερα και για να βγει από την κριση.."

Τρομαρα του..

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
έκανε σχόλιο στο θέμα Εθισμένος στον τζόγο
27/10/2016, 00:39

1) Δεν παραγουμε ευρω, και αυτοι που το παραγουν δεν μας το δινουν με ορους που θα επερνε πραγματικη ανασα η αγορα.. Συνεπως να ειμαστε ετοιμοι για.... (συμπληρωστε τις τελειες μονοι σας).

2) Ποια η σκοπιμοτης ενος νεου μνημονιου, απο την στιγμη που ψηφιστηκε ο κοφτης ?

3) Ο Παπας πεθανε. Ζητω ο Παπας. (ετοιμαστειτε για τον νεο νομο Παππα).


Περισσότερα | Σχολιάστε

@ Κικερων

Ευχαριστω για την απαντηση. Διεγραψα το μνμ μου διοτι το εγραψα εν βρασμω ψυχης.. Εσυ τα γραφεις ψυχραιμα, ωραια και τεκμηριωμενα.

.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
έκανε σχόλιο στο θέμα Τροφή τους το μίσος!
11/03/2016, 01:19

- To οτι ο Τσιπρας απεδειχθη λαοπλανος, δεν δικαιωνει τις προηγουμενες αποτυχημενες κυβερνησεις.

- Το οτι η Νεα Δημοκρατια αλλαξε "φορεμα" στο γερασμενο κορμι της, δεν σημανει οτι παλι θα μας σαγηνευσει. Ας το θυμαται αυτο ο κ. Μητσοτακης.

- Το οτι ο λαος ψηφισε τους παραπανω στις προηγουμενες εκλογες, δεν σημανει οτι θα τους ξαναψηφισει με τα ιδια ποσοστα.
Περισσότερα | Σχολιάστε

Σαφως και χρειαζονται τεραστιες αυξησεις μισθων αλλα ταυτοχρονα χρειαζονται και μεγαλες απολυσεις απο τον τεμπελη δημοσιο τομεα... Παρτε κατι χαμπαρι επιτελους..

Οι νεοι, με τις φρεσκιες ιδεες δεν θα πανε να δουλεψουν για 500 ευρω, οταν η καθε Νοτοπουλου του Τσιπρα περνει 2,500 ευρω.. Θα φυγουν στο εξωτερικο και εδω θα μεινουν μονο οι σερβιτορες,οι δημοσιοι υπαλληλοι και οι ψηφοφοροι του Συριζα.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
21/04/2016, 00:50

Συγχαρητηρια για την συνεντευξη.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Πολυ καλο :). Ευγε κ. Εrnesto.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τα " Panama leaks" ειναι ενα ωραιο παραμυθι σαν την λιστα Lagarde, δηλαδη οτι το συστημα δουλευει. (εδω γελαμε ολοι μαζι).

Οσο η ποσοτικη χαλαρωση κατευθυνεται στα υπερτιμημενα ομολογα των ισχυρων, τοσο θα ισχυει το "δουλεψε να φας και κλεψε να 'χεις".

Ολα τα αλλα ειναι bullshit... Καληνυκτα σας.Περισσότερα | Σχολιάστε

Μπραβο κ. Σπυρατο για το αρθρο σας.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Θα ηθελα να προσθεσω στο επιτυχημενο σχολιο του Aigokeros, οτι καθε νομισμα που δεν ειναι συνδεδεμενο με τον χρυσο ειναι απλα ενα τυπωμενο χαρτι ανευ αξιας.

Τα νομισματα απο αξιογραφα εχουν μετατραπει σε χρεογραφα.


Περισσότερα | Σχολιάστε

Αυτος ο νομος "εκτρωμα" περι bail in, ειναι ακομα ενα δημιουργημα των πολιτικων απατεωνων που ακομα ανεχομαστε..Κατι σαν τον νομο περι ευθυνης υπουργων.!

Ολοι οι Ελληνες ειμαστε ισοι βασει Συνταγματος. Δεν μπορει λοιπον ο καθε ανικανος η' απατεωνας τραπεζιτης η' ενας trader που εμπορευεται στα χρηματιστηρια βασει προσωπικων αποφασεων και κινητρων να απαλλασεται ευθυνων και ο απλος καταθετης να θεωρειται συμμετοχος τους, ερημην του.

Η δικαιοσυνη οφειλε να παρεμβει προ πολλου και μην καθεται αδρανης στην εξελιξη αυτου του οικονομικου εγκληματος. Αυτες οι ιστοριες με τα bail in, θα κρατησουν πολλα χρονια στα δικαστηρια. Και οι τραπεζες πρεπει αμεσα να διαχωριστουν σε αποταμιευτικες και επενδυτικες.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
έκανε σχόλιο στο θέμα New deal!
08/04/2016, 00:43

Παντως επι ΝΔ-Πασοκ ειδαμε μερικα αξιολογα deals.

Oπως την αποδραση του Λαστη χωρις να ανακεφαλοποιησει την Eurobank. Κριμα που δεν προλαβε ο Σαμαρας να του δωσει και το Ελληνικο σε τιμες Κυψελης.

Καληνυκτα.. Και oι αγανακτησμενοι δημοσιογραφοι να μην ξεχνουν, οτι αλλο πραγμα η δημοσιογραφια και αλλο πραγμα η ημερησια πληση εγκεφαλου και προπαγανδα μεσω τηλεορασης amp; internet.. Δεν ξεχναμε.. Εδω ειμασταν και την ζησαμε.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
11/12/2016, 16:13

Διογενη και λοιποι αβανταδοροι του..

Ποιος κατεστρεψε την μεσαια ταξη ? Ποιος δημιουργησε 1,5 εκατ ανεργους ? Ποιος εστειλε ως μεταναστες 1 εκατ νεους ? Ποιος οδηγησε στην αυτοκτονια χιλιαδες Ελληνων ?

Ποιος σαμποταρισε την αξιολογηση ?

Μα ποιος αλλος απο τον Σαμαρα μαζι με τον τρισκαταρατο Βενιζελο.!

Αμαν με την αμετρητη ηληθιοτητα που βαραει τον εγκεφαλο μερικων..!! Αν μην τι αλλο.αμα δεν ξερετε, τουλαχιστον σιωπηστε.. Βαρεθηκαμε να πληρωνουμε την βλακεια των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Mετα απο τοσα χρονια αποτυχημενων λυσεων, το ¨εντιμη λυση" εχειι ακαδημαικη αξια..

Αυτο που θα ειχε αξια θα ηταν μια "αποτελεσματικη λυση", διοτι τελικα οι οικονομολοι και οι δημοσκοποι αποτυγχανουν τοσο συχνα στις προβλεψεις τους που απορω πως η "αγορα" λαμβανει πλεον σοβαρα τα λεγομενα τους.

Παντα με ολον τον προσηκοντα σεβασμο στις γνωσεις σας.

ΥΓ - Αυριο θα ειχε ενδιαφερον να διαβασουμε ενα αρθρο για την ομολογια της Deutsche Bank περι της συμμετοχης της στο στησιμο της τιμης του χρυσου.


Περισσότερα | Σχολιάστε

Kε Σιδερη

Το ερωτημα "αντεχουμε στην δραχμη" ερχεται δευτερο.

Το πρωτο ερωτημα ειναι "υπο τις παρουσες συνθηκες, αντεχουμε να παραμεινουμε στο ευρω ? "

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
03/05/2016, 00:24

Η Νεα Δημοκρατια ζητα την ψηφο μας για να μειωσει τους 1,5 εκατ.ανεργους και να ανοιξουν οι χιλιαδες κλειστες επιχειρησεις. Ομως το θεμα ειναι οτι, αυτοι οι ανεργοι και οι κλειστες επιχειρησεις, ειναι δημιουργημα των ιδιων μαζι με το Πασοκ..!

Το ξερω ειναι παρανοικο.. Ειναι σαν μας ζητα ο Νερων να τον διορισουμε αρχηγο της Πυροσβεστικης.. Συνεπως πρωτα απ'ολα η Ν.Δ. χρειαζεται ενα καλο ψυχιατρο.

Το οτι ο μετεκλογικος Συριζα απεδειχθη ενα κομμα πολιτικων απατεωνων, δεν δικαιωνει την πολιτικη της Συγγρου, η οποια επιπλεον ευθυνεται για τις αυτοκτονιες τουλαχιστον 3,000 συνανθρωπων μας. Αυτοι ξεχνουν, αλλοι οχι.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
έκανε σχόλιο στο θέμα Ο Μαρξ ήξερε τι έλεγε
05/04/2016, 04:11

Εχετε ενα μοναδικο χαρισμα που σαγηνευει το αναγνωστικο κοινο σας.

Και παλι συγχαρητηρια για το αρθρο σας.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
έκανε σχόλιο στο θέμα Δεν έχουν ντροπή!
20/05/2016, 13:54

@ agelaw

Αγαπητε, ευχαριστω για το σχολιο.


Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
26/08/2016, 01:53

«Είναι ο μεγαλύτερος καραγκιόζης που έχει βγει στην πολιτική τα τελευταία χρόνια. Δεν υπάρχει δεύτερος. Είναι ό,τι πιο αστείο υπάρχει στην πολιτική»

Δηλωση του Αδωνη Γεωργιαδη για τον Πανο Καμμενο - 14 Δεκ 2012 στο Βημα FM.

Αφου καναμε "γαργαρα" τον Γεωργιαδη, γιατι μας πειραξε ο Πολακης ? Ασε δε, που αν θυμηθει ο λαος τους Πρετεντερηδες και τους Μπαμπηδες, μαλλον με τον Πολακη θα συμφωνησουν.

Aς σταματησουμε να παιζουμε το στημενο παιχνιδι που λεει "οτι κανουν οι μπλε ειναι σωστο και οτι κανουν οι ροζ ειναι λαθος".

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
27/04/2016, 00:16

Χρειαζεται μεγαλη προσοχη στους χειρισμους, διοτι ενα Grexit θα μας οδηγησει στην δραχμη και θα καταστραφουμε. Μεταξυ αλλων, μπορει να μας συμβουν τα παρακατω

1) επιβολη capital controls

2) Τεραστια αυξηση στην φορολογια επιχειρησεων και ακινητης περιουσιας.

3) Ανεργια γυρω στο 30%. Παρα πολλοι θα φυγουν οικονομικοι μεταναστες.

4) Πεινα.. Ανθρωποι θα τρωνε στα συσσιτια.

Ευτυχως, τωρα με το ευρω τ'αποφυγαμε.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
02/11/2016, 01:25

Χρονια Πολλα.. Να τα εκατοστισουν οι Liberistas.

Και κρατα το τιμονι ισια καπετανιο.. Ουτε "δεξιοστροφα",αλλα ουτε και "αριστεροστροφα", αλλιως μας περιμενουν Φαλκονερες.


Περισσότερα | Σχολιάστε

Ουτε την επομενη φορα θα ειναι "διαφορετικα".

Παλι ο λαος θα πληρωσει τις ζημες, γιαυτο και εχουν λυσσαξει να μαζεψουν το "κομποδεμα" που βρισκεται κατω απο τα στρωματα..

Η απληστια των τραπεζων δεν σταματα στην αμoιβη του 0,15% για τα 500αρικα που χαλας. Με εντολη Στουρναρα, εφεξης θα "καταγραφονται" οσοι πηγαινουν για να χαλασουν αυτα τα faux-money.

Με λιγα λογια, οποιος εχει χρηματα εκτος των τραπεζικων ζομπι, γινεται "στοχος".Περισσότερα | Σχολιάστε

Που καταντησαμε..Ο Βαρβιτσιωτης, να μας δινει γνωμες περι μεταναστευτικου.. Που δεν τον εχω ικανο να μαζευει γνωμες για το ποιος τηλε-μαγειρας κανει το καλυτερο μουσακα..

Και δεν ξεχναμε οτι ηταν αυτος που ειπε το υπερ-βλακωδες "πουληστε τα σπιτια σας, να πληρωσετε τον Ενφια".!! - Και ακομα τον ανεχομαστε..!
Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν φταει μονον η κυβερνητικη παρεα του Τσιπρα που περασε αυτην την τροπολογια.

Ισως να φταει και η δικαιοσυνη που μαλλον θα επρεπε να λαβει θεση σχεδον αυθημερον.

Τι εμποδιζει την δικαιοσυνη να αποφανθει αμεσα εαν αυτη η τροπολογια ειναι νομιμη ?

Περισσότερα | Σχολιάστε

Aπο οτι διαβαζουμε, η Austin Reed απετυχε να πιασει το πνευμα της εποχης, συνεχιζοντας να πουλα ακριβα και ανοστα κουστουμια σε παλιομοδιτικα μαγαζια. Ακομα και το site πωλησεων της εταιριας ηταν αναχρονιστικο. Την "εφαγαν λαχανο" οι μοντερνοι σχεδιαστες που πουλουσαν κατω απο 300 λιρες το μοντερνο κουστουμι.

Στην συγκεκριμενη περιπτωση, ισως και να χρωστα χαρη η εταρεια στους "Alteri investors" που την απαλλαξε απο το μαρτυριο της. Ο καπιταλισμος δειχνει να την εσωσε.


Περισσότερα | Σχολιάστε

Παλι βλεπω να τρωμε αγωγη ενος δις ευρω, οπως με τον Οπαπ.

Και φυσικα, παλι εμεις θα πληρωσουμε τις απατες των μετεκλογικων κυβερνησεων.

Αραγε ποιος θυμαται την αποζημιωση που πληρωσαμε για το καζινο Φλωρινας λογω του τρισαθλιου Βενιζελου ?

Εκεινος συνεχισε να απολαμβανει τα βουλευτικα δικαιωματα του,σαν να μην συνεβη τιποτα. Εμεις γιναμε φτωχοτεροι κατα μερικες δεκαδες εκατ. ευρω.!Περισσότερα | Σχολιάστε

Ασε μας ρε Σκαι.. Τραβα παιξε παραπερα.. Ολοι σας πηρατε "τζαμπα" συχνοτητες και τωρα μου το παιζετε αδικημενοι..

Ρε οξω απο 'δω χαμω, εσυ και οι "αδεσμευτοι" σχολιαστες σου.. Οι τζαμπατζηδες καναλαρχες, να πληρωσουν αναδρομικα τις αδειες.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
12/04/2016, 00:20

Συγχαρητηρια.!

Και ειστε μονο στην αρχη της προσπαθειας σας. Το μελλον των liberistas προμηνυεται λαμπρον.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ολοι οι ειδικοι αναφερουν οτι ερχεται πολυ συντομα μεγαλη οικονομικη κριση. Εσεις ως ειδικος και πολυ καλος τεχνικος αναλυτης, ποτε περιμενετε χρονικα να συμβει αυτη η κριση ?

Και το ρωτω με το μυαλο ενος "μη ειδικου" που καποιοι μου λενε οτι θα πεθανω... Ευχαριστω πολυ.. Το ξερω οτι ειναι θεμα χρονου να πεθανω.. Εσεις ξερετε ποτε θα γινει αυτο η' θα παιξουμε το χαλασμενο ρολοι ?

Περισσότερα | Σχολιάστε

Eγω μαζι σας.. Αλλα ξερετε κατι ? Στην ζωη δεν υφισταται ενα γεγονος η' μια πραξη χωρις την ταυτοχρονη υπαρξη των αντιθετων τους.. Διοτι τοτε εχουμε ασταθεια και δυσλειτουργια.

Παραδειγμα, δεν υπαρχει καλο χωρις κακο, γεννηση χωρις θανατο, μερα χωρις νυκτα, δραση χωρις αντιδραση, εσοδα χωρις εξοδα, κλπ κλπ. Αυτο που προσπαθω να βρω ειναι την καλη πλευρα της αδειοδοτησης των καναλιων, διοτι ολοι αναφερουν την κακη.

Οχι, δεν παρασυρθηκα απο την δημοσκοπηση που ανεφερε "Το Χωνι" και αρχισα να Συριζο-φερνω.. Στην συνειδηση μου παραμενει ενα παραμαγαζο του Τσιπρα.. Απλα ψαχνω ολη την αληθεια.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
11/04/2016, 03:25

Oυδεις πολιτκος απατεων αφησε την καρεκλα του διοτι "αλλα ελεγε προεκλογικα και αλλαεκανε μετεκλογικα".

Το ιδιο ισχυει για τους πολιτικους απατεωνες των Συριζα, ΝΔ, Πασοκ και Δημαρ.

Συνεπως, αυτα που λεει ο κ. Δριτσας, ειναι για να ξεγελασει τον εαυτον του, να παραμεινει αρεστος στους ανωτερους του και να διατηρησει την καρεκλα του.

Ο λαος καταλαβαινει πολυ καλα πλεον την σεχτα των πολιτικων.


Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
21/03/2016, 00:26

Oσο υπαρχουν εισαγγελεις που γνωμοδοτουν τις μιζες της Σιμενς ως δωρεες, εκνευριζοντας και τον ποιο ψυχραιμο, οτι αγωνα και να δωσεις ειναι ματαιος κοπος.

Το παιχνιδι δειχνει στημενο και απο πριν ξεπουλημενο κλπ κλπ.

Και ασε μετα τους αναλυτες-ρεπορτερς της τηλεορασης να ψαχνουν τις αιτιες ανοδου των ακροδεξιων..

Ο λαος ξερει την αιτια.


Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
01/12/2016, 02:07

Δυστυχως, εχετε δικιο.!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Με ολον το σεβασμο στο μελος dimokratikos

1) Ο Θανασης Μαυριδης δεν ειναι καποιος "τριτος". Ειναι ο οικοδεσποτης του σαιτ.

2) Οσοι των ακολουθουν επι χρονια, οπως εγω, γνωριζουν οτι ειναι αυθεντικος και οχι φο-μπιζου που αντιγραφει αλλους.

Αυτα και καλη συνεχεια στον αγωνα κατα της πολιτικης απατης των θαμωνων του γνωστου κτιριου της Βασ. Σοφιας.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Παλια, η κλοπη του κρατους ηταν συνηθεια, τωρα εχει γινει προυποθεση για να αγορασεις κατι.. Εαν ο εμπορας δεν κοψει τουλαχιστον τον φπα, αγορα δεν γινεται.

Αυτη η φορολογικη κλοπη που συμφωνησε ο πολιτικος απατεωνας Τσιπρας, θα εχει συνεπειες, που ακομα ειναι στην αρχη τους.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
12/05/2016, 00:43

Και γιατι να μην συλλαβουν την κ. Θανου ?.. Λετε ξαφνικα να τρελαθηκε ο κ. Βγενοπουλος και αρχισε να ομιλει για "βιβλια" ? Δεν νομιζω..

Αυτονοητο ειναι οτι η κ. Θανου οφειλει να παραιτηθει, ωστε να διευκολυνει το εργο των υφισταμενων της.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
27/04/2016, 00:35

Kα Ξαφα

Εσεις προσωπικα, τι ποσοστο ευθυνης πιστευετε οτι σας αναλογει για την καταστροφη της Ελλαδος ?

Ως πρωην εργαζομενη στο ΔΝΤ και οικονομικη διευθυντρια του κ.Μητσοτακη, θα εχετε πολλα να μας πειτε. Περιμενουμε με ενδιαφερον τον απολογισμον σας.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο κ. Τσιπρας απεδειχθη πολιτικος τραβεστι.. Δυστυχως οσοι τον εκριναν σαν παρθενα νυφη , ανακαλυψαν την αληθεια πολυ αργα. Ησαν ηδη στο στο κρεβατι με αδαμιαια περιβολη και υπεστησαν τις συνεπειες.

Ο κ. Μητσοτακης ειναι η φυσικη συνεχεια των απατεωνων και ψευτων των Ζαππειων, που μαζι με το Πασοκ αφησαν την χωρα να πτωχευσει, παρασερνοντας τον λαο σε ψευδαισθησεις μονιμης οικονομικης ευμαρειας.

Εαν η πολιτικη απατη ηταν κακουργημα, θα επρεπε να καταδικαστουν σε ποινες ισοβιας καθειρξης.


Περισσότερα | Σχολιάστε

Ακομα ακουτε τι σας λενε οι αποτυχημενοι δημοσκοποι ?

Μωρε μπραβο στην κριση σας.. Οχι οτι αξιζει κατι παραπανω ο Τσιπρας, αλλα ο λαος δεν ξεχνα και τους προηγουμενους πολιτικους απατεωνες..!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν ειμαστε ευρω-πρεζακια.. Ας απομονωσουμε τον καθε ευρω-εμπορα που το μονο που κοιτα ειναι "να βγαινουν οι αριθμοι"... Ζουσαμε στο παρελθον και σιγουρα θα μπορεσουμε να ζησουμε στο μελλον χωρις την "πρεζα" του ευρω. - Μετα απο τοσα μνημονια ,οι αριθμοι συνεχιζουν και δεν βγαινουν..Τωρα μας ζητουν επιπροσθετα 4,2 δις συν τα 2,5 δις για το 2017.. Τα λεω σωστα ?

Αφγανος μουσουλμανος βιασε και δολοφονησε την 19χρονη Μαρια στο Φραιμπουργκ Γερμανιας.. Σαν να ξαναζω την ιστορια της δικης μας Μυρτους απο την Παρο και τον Πακιστανο βιαστη της. - Τσιπρα, αν στην θεση της Μυρτους και της Μαριας ηταν το παιδι σου τι θα εκανες ?

Περισσότερα | Σχολιάστε

Η Ευρωπη που ξεραμε πεθανε, η' μαλλον δολοφονηθηκε.

Οι δολοφονοι ειναι οι Σοιμπλε, Μερκελ και οι δορυφοροι τους.

Τα οικονομικα λαθη και η αλαζονεια τους, εκαναν τους λαους να μισησουν τον θεσμο της Ε.Ε.

Κατω η γερμανοκρατουμενη Ευρωπη της φτωχειας.!Περισσότερα | Σχολιάστε

@ agelaw

Ευχαριστω για την τοποθετηση σου.

Περισσότερα | Σχολιάστε

".. Ναι με το ετσι θελω ηρθε. Ας μην εριχνε τον Σαμαρα.."

Σoβαρα ? Και εγω νομιζα οτι ηρθε γιατι ο κοσμος σιχαθηκε τον ψευτη των Ζαππειων Αντωνη Σαμαρα και τους αυλικους του..

Μετα φταει ο Πολακης που σας βριζει..!

YΓ - Ξαναλεω.. Το οτι ο Τσιπρας αποδειχθηκε πολιτικος απαετωνας, δεν δικαιωνει τους προηγουμενους πολιτκους απατεωνες.

Περισσότερα | Σχολιάστε
cem
έκανε σχόλιο στο θέμα Ξέφυγε το τζίνι
20/12/2016, 00:35

Kα Χουκλη, μας λειψατε.. Ευχομαι να σας διαβαζουμε και παλι καθημερινα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Υπεροχο το αρθρο σας. Καλη Ανασταση.

Περισσότερα | Σχολιάστε