LIBERALL
THINK TANKST
FORUMF
ΥΓΕΙΑY
ARTNEWSA
Πέμπτη 22/03/18
2ος χρόνος, ημέρα 872η

Επιστροφή στο forum Φιλελεύθερο forum forum@liberal.gr

Διαχειριστές: Μπάμπης Εγγλέζος Πρόεδρος ΣΕΔ & Νίκος Οικονομόπουλος Αντιπρόεδρος ΣΕΔ

Τα Θέματα του χρήστη Teacher

Του Χρήστου Ν. Κώνστα

Με μοχλό πίεσης τα μεσοπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους και με επιπλέον κίνητρο 1 δισ. ευρώ κάθε χρόνο προς την Ελλάδα από την επιστροφή των κερδών των κεντρικών τραπεζών, προσπαθεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να πείσει την Ελληνική Κυβέρνηση να δεχθεί την «Ενισχυμένη Εποπτεία» (Enhanced Surveillance) στην μεταμνημονιακή εποχή.

Την ίδια ώρα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επιμένει στην εφαρμογή των ήδη συμφωνημένων μέτρων για μείωση του αφορολόγητου και περικοπή των συντάξεων από την πρωτοχρονιά του 2019 για να συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα.

Όλοι στις Βρυξέλλες θέλουν το «Ελληνικό Πρόγραμμα» να τελειώσει τον Αύγουστο του 2018. Όλοι όμως έχουν επίγνωση των κινδύνων «μεταρρυθμιστικής κόπωσης» που ελλοχεύουν στην προεκλογική Ελλάδα και όλοι υπογραμμίζουν εμφατικά την αδυναμία της Ελληνική Δημόσιας Διοίκησης να εφαρμόσει τις υπογεγραμμένες και ψηφισμένες μεταρρυθμίσεις.

Σε ότι αφορά τις μεταρρυθμίσεις στη δημόσια διοίκηση, παράγοντες της Κομισιόν εκφράζουν ανησυχία σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορούμε να νομοθετήσουμε την κοινή λογική». Για τις επιλογές γραμματέων στα υπουργεία υπογραμμίζουν πως αυτές μπορούν να γίνουν «είτε με τον σωστό τρόπο, είτε διορίζοντας φίλους υπουργών»...

Οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να συνεχιστούν σε βάθος 5 έως 7 ετών για να αποδώσουν καρπούς, λένε στις Βρυξέλλες. Περίπτωση παράτασης του Τρίτου Μνημονίου δεν υπάρχει. Η προληπτική γραμμή πίστωσης θα μπορούσε να λειτουργήσει ως ασφαλιστική δικλείδα αλλά σημειώνουν ότι αν επιβληθεί στην ελληνική πλευρά τελικά μπορεί να αποτελέσει πηγή «πολιτικής αστάθειας» και να υπονομεύσει την ιδιοκτησία των μεταρρυθμίσεων. Υπάρχουν δυο προϋποθέσεις για βιώσιμη ανάπτυξη της Ελλάδος κι αυτές είναι η μείωση του χρέους μέσω της εφαρμογής αξιόπιστων μέτρων που θα πείσουν για τη βιωσιμότητα του και οι μεταρρυθμίσεις που θα ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας.

Το σχέδιο της Κομισιόν προβλέπει ότι η Ελλάδα θα συνεχίζει να εφαρμόζει την πολιτική των μεταρρυθμίσεων για τις οποίες έχει συμβατικά δεσμευτεί για να απολαμβάνει των ελαφρύνσεων του χρέους και την επιστροφή των κερδών από τα ελληνικά ομόλογα των κεντρικών τραπεζών.

Η ελάφρυνση του χρέους θα περιλαμβάνει: 
1. Ειδικό Μηχανισμό απομείωσης συνδεδεμένο με την ονομαστική ανάπτυξη της χώρας (ΑΕΠ), 
2. Ένα πακέτο μεσοπρόθεσμων διευκολύνσεων που θα προβλέπει επεκτάσεις ωριμάνσεων έως και 15 έτη, 
3. Τη χρησιμοποίηση των αδιάθετων κεφαλαίων του ESM για τη βελτίωση του προφίλ του ελληνικού χρεους (εξαγορά δανείων ΔΝΤ)
4. Την επιστροφή των κερδών από τα ελληνικά ομόλογα που διακρατούν οι κεντρικές τράπεζες (SMP) ύψους 4 δις ευρώ έως το 2022 για να κατευθυνθούν σε δημόσιες επενδύσεις

Το τελευταίο πακέτο θα καταβάλλεται μόνο εφόσον πιστοποιείται η πιστή εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων στη διάρκεια των επόμενων 5 ετών...

Ανοιχτό παραμένει το ζήτημα εξαγοράς των δανείων του ΔΝΤ από την Ευρωπαϊκή πλευρά από τα 27 δισ. που θα μείνουν «αχρησιμοποίητα» από το αρχικό πακέτο των 86 δισ. του τρίτου δανειακού προγράμματος (μνημονίου). Η επιστροφή των κερδών ANFAs και SMPs (δηλαδή των που αποκόμισαν η ΕΚΤ και οι κεντρικές τράπεζες της ευρωζώνης από την αγοραπωλησία ελληνικών ομολόγων στο παρελθόν) θα μπορούσε να γίνεται με ρυθμό 1 δισ. το χρόνο με βάση κάποιες προϋποθέσεις αλλά τα χρήματα θα δίνονται αποκλειστικά για αναπτυξιακούς σκοπούς.

Σε ερώτημα για το ενδεχόμενο να πάμε στο μοντέλο της «κακής τράπεζας» (bad bank) για το εγχώριο σύστημα πηγές της Κομισιόν ανέφεραν: «Δεν θεωρούμε ότι είναι εφικτό το σενάριο της κακής τράπεζας. Δεν υπάρχουν ούτε ο χρόνος ούτε τα χρήματα. Θα χρειαζόταν τουλάχιστον ένας χρόνος και σε αυτό το διάστημα οι τράπεζες θα σταματούσαν κάθε ενέργεια για να μειώσουν τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια».

Οι Βρυξέλλες είναι αισιόδοξες ότι θα ολοκληρωθούν εγκαίρως τα 88 προαπαιτούμενα της 4ης αξιολόγησης. Η ελληνική κυβέρνηση έχει συνειδητοποιήσει ότι αν καθυστερήσει το κόστος θα είναι μεγάλο. Υπάρχουν ακόμη ιδεολογικά ζητήματα γύρω από τις ιδιωτικοποιήσεις, σημείωσαν μεταξύ άλλων οι ίδιες πηγές.

Σε ότι αφορά την είδηση το FDP λέει όχι στην εκταμίευση της δόσης προς την Ελλάδα, κοινοτικοί αξιωματούχοι σημειώνουν με νόημα πως το κόμμα των Φιλελευθέρων «ευτυχώς δεν είναι στη γερμανική κυβέρνηση».

Περισσότερα | Σχολιάστε

Συνέχεια στην κόντρα της κυβέρνησης με τη Δικαιοσύνη δίνει ο Νίκος Φίλης που χαρακτήρισε ως «αρνητική έκπληξη» την απόφαση του ΣτΕ να κηρύξει αντισυνταγματικές τις αλλαγές που έφερε στη διδασκαλία των Θρησκευτικών ο ίδιος όταν ήταν υπουργός Παιδείας.

Ο πρώην υπουργός Παιδείας, μιλώντας στο κανάλι της Βουλής σημείωσε ότι πρόκειται για «σκοταδισμό, μεσαίωνα και αναχρονισμό» ωστόσο όπως ενημέρωσε, από την απόφαση δεν κινδυνεύει το μάθημα των νέων Θρησκευτικών στα σχολεία.

Ο κ. Φίλης απέδωσε την απόφαση αυτή του ΣτΕ σε λανθασμένη ερμηνεία του Συντάγματος και εξήγησε ότι το Σύνταγμα λέει ότι το σχολείο πρέπει να στηρίζει τη θρησκευτική συνείδηση και αυτό κάνει το σχολείο με το μάθημα των Θρησκευτικών από την Δ΄Δημοτικού ως την Γ’ Λυκείου.

Ο πρώην υπουργός Παιδείας ανέφερε πως το Σύνταγμα δε λέει ότι αυτό το μάθημα θα πρέπει να είναι ομολογιακό, δηλαδή να γίνεται κατήχηση και υπογράμμισε σχετικά ότι «το ΣτΕ υιοθετεί απόψεις ακραίων φονταμενταλιστών. Πρόκειται για σκοταδισμό, μεσαίωνα και αναχρονισμό. Η Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) που επικαλείται η απόφαση δε λέει ότι τα θρησκευτικά πρέπει να είναι ομολογιακό μάθημα αλλά αντίθετα ότι πρέπει να διδάσκονται όλα τα δόγματα και να υπάρχει θρησκευτική ελευθερία στη χώρα μας».

Επιπλέον η απόφαση αυτή, πρόσθεσε ο κ. Φίλης, «μετατρέπει το ΣτΕ από ένα ανώτατο πολιτειακό όργανο σε ένα όργανο που αποφασίζει για την εκπαίδευση και ένα όργανο που δογματίζει δηλαδή αποφασίζει ποιο δόγμα είναι».

«Το μάθημα των νέων Θρησκευτικών θα συνεχίσει όπως διαβεβαίωνει και το υπουργείο Παιδείας» σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να προσθέσει πως «φαντάζομαι ότι όποιες αλλαγές γίνονται σε κάθε μάθημα δεν θα πηγαίνουν στο ΣτΕ, είναι ένας πολύ ολισθηρός δρόμος αυτός».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ο οποίος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» χαρακτήρισε την απόφαση του ΣτΕ ως «μήνυμα αναχρονιστικής αναδίπλωσης και κατήχησης στα σχολεία».

Συγκεκριμένα ο κ. Βούτσης κληθείς, μεταξύ άλλων, να σχολιάσει το επίμαχο ζήτημα ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει θέσει αρκετές φορές το ζήτημα για τη φυσιογνωμία της Ελλάδας, αν δηλαδή θα είναι μια Ελλάδα «Ελλάς-Ελλήνων-Χριστιανών» ή θα είναι πραγματικά μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα που θα προσπαθήσει να ορθοποδήσει.

«Αυτό το δίλημμα μπαίνει και ξαναμπαίνει με χίλιες δυο μορφές και αφορμές, τέθηκε κι εχθές με αφορμή την απόφαση του ΣτΕ, η οποία είναι προφανώς ένα σήμα, ένα μήνυμα αναδίπλωσης, αναχρονιστικής αναδίπλωσης σε ένα κεντρικό ζήτημα στο οποίο η πολιτεία έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την εκπαίδευση και όχι την κατήχηση στα σχολεία», υποστήριξε ο Νίκος Βούτσης.

Φωτογραφία: Intime News

Περισσότερα | Σχολιάστε

Για αντιρρήσεις της Ελλάδας που οδήγησε σε «χλιαρή» δήλωση στήριξης της ΕΕ προς τη στη Μ. Βρετανία για την υπόθεση δηλητηρίασης του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Sergei Skripal και της κόρης του, κάνουν λόγο οι γερμανικές εφημερίδες.

Ο γερμανικός Τύπος καταγράφει τη δήλωση στήριξης στη Μ. Βρετανία με την κοινή ανακοίνωση των ευρωπαίων υπουργών Εξωτερικών για την υπόθεση δηλητηρίασης του ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Sergei Skripal και της κόρης του στο Salisbury.

Οι Γερμανοί αρθρογράφοι σημειώνουν ωστόσο ότι η ΕΕ δεν διατυπώνει σαφείς κατηγορίες κατά της Μόσχας και κάνουν λόγο για «αντιρρήσεις της Ελλάδας», οι οποίες φέρονται να οδήγησαν στη χρήση ηπιότερης γλώσσας στην ευρωπαϊκή ανακοίνωση.

«Η ΕΕ δεν προβαίνει σε ξεκάθαρη επίρριψη ευθυνών», γράφει για το θέμα η Frankfurter Allgemeine Zeitung. Όπως επισημαίνει η εφημερίδα της Φρανκφούρτης στην ηλεκτρονική της έκδοση, «σε ανακοίνωση που εκδόθηκε κατά τη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών στις Βρυξέλλες αναφέρεται μόνο ότι η ΕΕ λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την εκτίμηση της Μ. Βρετανίας ότι η Ρωσία είναι κατά πάσα πιθανότητα υπεύθυνη για την επίθεση. Μια αιτία για τη συγκριτικά συγκρατημένη διατύπωση στο κείμενο θεωρείται ότι ήταν αντιρρήσεις της Ελλάδας». Η FAZ υπενθυμίζει ότι «η γερμανίδα καγκελάριος Angela Merkel και ο γάλλος πρόεδρος Emannuel Macron είχαν υπογράψει μαζί με τον αμερικανό πρόεδρο Donald Trump την περασμένη Πέμπτη μια σαφώς πιο προχωρημένη ανακοίνωση».

«Η ΕΕ διστάζει να επιρρίψει κατηγορίες εναντίον της Μόσχας», σημειώνει για το ίδιο θέμα σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της η Süddeutsche Zeitung, συμπληρώνοντας ότι προπάντων «η Αθήνα ζητεί σαφείς αποδείξεις (σ.σ. για τη ρωσική υπαιτιότητα)». Η εφημερίδα του Μονάχου παραθέτει επίσης δήλωση της αυστριακής υπουργού Εξωτερικών Κάριν Κνάισλ, η οποία επισήμανε ότι το ζητούμενο είναι σε πρώτη φάση «η διαλεύκανση» της υπόθεσης. Η SZ σχολιάζει ότι «στο δυτικό μέτωπο απέναντι στη Ρωσία μετά την επίθεση με δηλητήριο στο Σαλισμπέρι εμφανίζονται οι πρώτες ρωγμές». Ο γερμανός αρθρογράφος αναφέρει ότι κατόπιν ενεργειών της Ελλάδας «η ανακοίνωση της ΕΕ μετριάστηκε. Αρχικά επρόκειτο να ασκηθεί κριτική στη ρωσική άρνηση 'να ανταποκριθεί σε νόμιμα αιτήματα της βρετανικής κυβέρνησης'».

Η Welt γράφει στην ηλεκτρονική της έκδοση ότι «η ανακοίνωση περί ρωσικής ευθύνης προφανώς μετριάστηκε έπειτα από πιέσεις της Αθήνας». Η εφημερίδα του Βερολίνου επισημαίνει ότι τελικά η Ελλάδα αναγνώρισε πιθανή ευθύνη της Ρωσίας» και σχολιάζει ότι «η υπό αριστερή ηγεσία κυβέρνηση στην Αθήνα έχει επανειλημμένα ταχθεί υπέρ μιας χαλάρωσης των κυρώσεων κατά της Μόσχας για το θέμα της διένεξης στην Ουκρανία».

Εξάλλου σε σημερινό του δημοσίευμα το Politico αναφέρει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα διαφοροποιείται, καθώς και το 2017 είχε αρνηθεί να καταδικαστεί η Κίνα για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
18/03/2018, 05:15

Του Δημήτρη Κούρκουλα*

Η συστηματική καλλιέργεια αντιευρωπαϊκού κλίματος είναι ένα φαινόμενο που ξεπερνά τα εθνικά μας σύνορα. Ο ελληνικός αντιευρωπαϊσμός ευνοείται, πέρα από τη γενική σύγχυση για τα αίτια και τους υπεύθυνους της κρίσης, και από τις στρεβλώσεις που δημιούργησαν δεκαετίες ιδεολογικής μονοπωλιακής κυριαρχίας της Αριστεράς. Καλλιεργήθηκαν μύθοι που διαχύθηκαν σε ολόκληρη την κοινωνία και σήμερα αποτελούν δυσβάστακτο φορτίο για την πορεία της χώρας σε ένα καλύτερο μέλλον. Ο μύθος της μικρής και αδύναμης Ελλάδας που γίνεται διαχρονικά βορά των ορέξεων των μεγάλων δυνάμεων είναι ένα ευπώλητο αφήγημα με ευρύτατο κοινό αποδοχής, διαφόρων πολιτικών αποχρώσεων. Αφού οι μεγάλοι μάς επιβουλεύονται και κοιτάζουν μόνο τα συμφέροντά τους, γιατί να συνεργαστούμε μαζί τους στο πλαίσιο της Ε.Ε.; Γιατί να πάμε στο στόμα του λύκου; Καλύτερα μόνοι και από μακριά. Ποια τύχη έχει άραγε μια μικρή ή μεσαία χώρα, όπως η Ελλάδα, να προωθήσει τα συμφέροντά της μέσα στην Ευρώπη που διαφεντεύεται από τους μεγάλους και ιδίως από την πανίσχυρη Γερμανία;

Το μέγεθος και η ισχύς κάθε χώρας τής δίνει διαφορετικό ειδικό βάρος στον επηρεασμό του διεθνούς αλλά και του ευρωπαϊκού συστήματος λήψης αποφάσεων. Αυτό όμως είναι κάτι δεδομένο και αναπόφευκτο παντού, σε κάθε διεθνή διαπραγμάτευση και σε κάθε διεθνή σχέση: είναι κάτι σαν τον νόμο της βαρύτητας. Κάνοντας όμως τη σύγκριση με τους συσχετισμούς δύναμης που ισχύουν στο διεθνές περιβάλλον, η επιρροή μιας μικρής ή μεσαίας χώρας στο ευρωπαϊκό σύστημα είναι απείρως μεγαλύτερη από την επιρροή που η ίδια η χώρα θα μπορούσε να αποκτήσει σε μια κλασική διεθνή διαπραγμάτευση.

Με άλλα λόγια, το ευρωπαϊκό σύστημα ενισχύει τις μικρές και μεσαίες χώρες. Η ύπαρξη κανόνων λειτουργίας λειτουργεί υπέρ των αδυνάτων, ενώ σε μια κλασική διεθνή διαπραγμάτευση μετράει περισσότερο ο συσχετισμός δύναμης. Το ειδικό βάρος της Ελλάδας είναι απείρως μεγαλύτερο εντός της Ευρωπαϊκής Ενωσης απ’ ό,τι, για παράδειγμα, στο πλαίσιο του ΟΗΕ. Οι κανόνες και οι θεσμοί της Ε.Ε. κατοχυρώνουν μια προνομιακή θέση για τις μικρές και μεσαίες χώρες και στρογγυλεύουν την ανισότητα που φυσιολογικά υπάρχει λόγω διαφορετικού μεγέθους και διαφορετικής ισχύος. Οταν μια χώρα της Ε.Ε., μικρή ή μεσαία, διαθέτει στρατηγική και σχέδιο, μπορεί να επιτύχει υψηλούς στόχους που σε μια κλασική διπλωματική διαπραγμάτευση θα φαίνονταν ακατόρθωτοι. Κλασικό παράδειγμα, η ελληνική επιτυχία της ένταξης της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ενωση, παρά την αρχική λυσσαλέα αντίθεση όλων των κρατών-μελών και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, και ιδίως των μεγάλων.
Είναι συνεπώς παραπλανητικό να συγκρίνει κανείς τις δυνατότητες που διαθέτει η Ελλάδα στο ευρωπαϊκό σύστημα με κάποιο ιδεατό, αλλά ανύπαρκτο κόσμο ισότητας. Η σύγκριση πρέπει να γίνεται μεταξύ της δύναμης που διαθέτεις και της επιρροής στο ευρωπαϊκό σύστημα και της δύναμης που διαθέτεις εκτός ευρωπαϊκού συστήματος, στο διεθνές σύστημα.

*Ο κ. Δημήτρης Κούρκουλας ήταν υφυπουργός Εξωτερικών υπεύθυνος για ευρωπαϊκές υποθέσεις, την περίοδο Ιούνιος 2012-Ιανουάριος 2015. Υπήρξε στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και διετέλεσε Πρέσβης της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον Λίβανο, στη Βουλγαρία και στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

**Το άρθρο δημοσιεύθηκε στη στήλη «ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ», στον «Φιλελεύθερο» της Παρασκευής 16 Μαρτίου, αρ. φύλλου 80.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Η Ρωσία θα απελάσει 23 Βρετανούς διπλωμάτες, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

Οι 23 Βρετανοί διπλωμάτες θα πρέπει να εγκαταλείψουν τη Ρωσία σε διάστημα μιας εβδομάδας, πρόσθεσε το υπουργείο.

Η Ρωσία αποσύρει την άδεια να ανοίξει η Βρετανία γενικό προξενείο στην Αγία Πετρούπολη, ανακοίνωσε επίσης το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, προσθέτοντας ότι κλείνει και το Βρετανικό Συμβούλιο στη Ρωσία.

Τέλος το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών σημείωσε ότι επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να ανακοινώσει κι άλλα μέτρα στην περίπτωση που η Βρετανία προβεί σε περαιτέρω εχθρικά βήματα.

Λίγο νωρίτερα ο Βρετανός πρεσβευτής στην Μόσχα Λόρι Μπρίστοου είχε κληθεί να παρουσιαστεί στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών για δεύτερη φορά αυτήν την εβδομάδα και όπως δήλωσε ο ίδιος μετά την συνάντηση αυτή οι ρωσικές αρχές τον ενημέρωσαν για τα βήματα που θα πάρουν σε απάντηση στο μέτρο που έλαβε η Βρετανία για την απέλαση 23 Ρώσων διπλωματών.

Ο Βρετανός πρεσβευτής είχε κληθεί και την περασμένη Τρίτη να παρουσιαστεί στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών στο πλαίσιο της κρίσης που ξέσπασε μετά την δηλητηρίαση στη Βρετανία του Ρώσου πρώην διπλού κατάσκοπου Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του με νευροπαραλυτική ουσία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τα σχόλια του χρήστη Teacher

Teacher
21/03/2018, 15:26

Αυτές οι εκφράσεις είναι σημάδι ότι δεν έχεις κάποια απάντηση ή απλά σαν γνήσιος αλήτης έπρεπε να πεις κάτι τέτοιο μήπως (λέμε, μήπως) ικανοποιηθούν οι ανικανοποίητες ορμές σου; Άντε, όπως είπα κάπου άλλου, εσείς οι Κρητικοί έχετε κάποιους σοβαρούς λόγους να ζητάτε ανεξαρτησία. Άντε με το καλό γιατί χωρίς εσάς, ακόμα και η Ελλάδα ίσως κάποτε γίνει μια σοβαρή χώρα.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
21/03/2018, 11:42

Δεν ξέρω για τον κ.Καμπουρακη αλλά εγώ α)δεν συνηθίζω να απανταω σε απολογητικό ύφος όταν φταίει ο άλλος, β)δεν προσπαθώ να πείσω τον παρτακια ότι το συμφέρον του είναι αυτό που του λέω εγώ.

Τι χρειαζόταν όλο αυτό το κατεβατό στην αρχή; Λίγες απλές και σαφείς κουβέντες: Δεν είμαι φίλαθλος, δεν έχω τίποτα με την Θεσσαλονίκη γιατί είμαι από την Κρήτη. Αντί του τελευταίου εγώ θα έγραφα «δεν έχω τίποτα με την Θεσσαλονίκη γιατί είμαι αθηναιος και εσείς έχετε το κόμπλεξ απέναντι μας, έχει δεν ασχολουμαστε». Και μετά κάθεται και προσπαθεί να τους αποδείξει ότι η Θεσσαλονίκη είναι καλύτερη από την Αθήνα. Μπορεί και να είναι έτσι, όμως κ.Καμπουρακη ξέρετε τι σημαίνει κόμπλεξ; Αν ο άλλος το έχει, δεν ακούει τίποτα.

Οι παοκτζηδες απέδειξαν ότι τους ενδιαφέρει η πάρτη τους και δεν πάει να καταστραφεί όλος ο κόσμος. Κάτι που έχει αποδείξει ο Έλληνας πολλές φορές όταν κάνει μια κινητοποίηση, κλείνει δρόμους και λιμάνια και δεν τον νοιάζει αν κάποιοι άλλοι καταστρέφονται για το δίκαιο του όπως το ονομάζει. Δεν πέρασε ένας μήνας που διαδήλωναν και λέγανε ότι η Μακεδονία είναι ελληνική και τώρα για την ομαδάρα τους έχουν παρει την αντίθετη θέση και παρ όλο που ξέρουν πολύ καλά τι έκανε ο σαββιδης. Δεν έχουν κινητοποιηθεί γιατι πιστεύουν ότι έχουν δίκιο αλλά για να εκβιάσουν. Παρτακηδες και τότε, παρτακηδες και τώρα.

Επισης μου άρεσαν παρα πολύ οι λόγοι που κάποιοι Κρητικοί θέλουν ανεξαρτησία. Αυτοί μάλιστα, όχι για την ομαδάρα σου. Όχι τόσο μεγάλη καθυστέρηση!

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
19/03/2018, 11:43

Μπορεί να είμαι κι εγώ απογοητευμένος από την στάση του δυτικού κόσμου που δεν υποστήριξε τους Κούρδους αλλά να τα λέμε όλα. Αυτός ο «εκλεγμένος» στη Συρία, έχει χρησιμοποιήσει χημικά όπλα εναντίον αμάχων και ο άλλος»εκλεγμένος» κάνει ότι θέλει στη Τουρκία χωρίς να δίνει λόγο σε κανέναν. Σε τέτοιο βαθμό που τα ελληνικά δικαστήρια δεν στέλνουν τους 8 να δικαστούν στη Τουρκία επειδή κρίνουν ότι θα υποστούν βασανιστήρια και δεν θα έχουν δίκαιη δικη.

Μπορούμε να αναλύσουμε επι μακρον γι αυτούς τους 2 «εκλεγμένους» (γιατί να ξεχνάμε και τον τρίτο «εκλεγμένο» Πούτιν που χρησιμοποιεί χημικά όπλα για να δολοφονεί σε άλλες χώρες ενώ απαγόρευσε στον κύριο αντίπαλο του να συμμετάσχει τις εκλογές); και ακριβώς επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά όλους αυτούς τους «εκλεγμένους» αηδιαζουμε με την Δύση που δεν υποστήριξε τους Κούρδους.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ccr από την πρώτη στιγμή που συμμετείχα, το έκανα για να βλέπω πως σκέφτεται ο πολύς κόσμος κι ομολογώ ότι το φχαριστιεμαι να βλέπω από τι γλύτωσα. Κικέρωνα χρειάζεται να τα ξαναλέμε; Εσείς τρώτε σφαλιάρες συνεχώς. Εσείς είσαστε οι παγκόσμιοι καρπαζοεισπράκτορες. Αν είσαι τόσο ανώριμος ωστε να γράφεις μερικές βρισιές και να νομίζεις ότι με έκανες καρπαζοεισπρακτωρα, σου την χαρίζω. Ας χαρείς κι εσυ με κάτι.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τι λέει ρε ο σύγχρονος δικτάτορας της Ρωσίας; Η Ρωσία έχει ανάγκη την Δύση και όχι το αντίθετο. Να δούμε τι θα τρώνε τώρα που η May έχει ανακοινώσει ότι θα βρει άλλες αγορές για το φυσικό αέριο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Οι άλλοι που αναφέρεις δεν θέσανε εθνικά θέματα που τόσο πολύ μας λες ότι νοιαζεσαι. Επίσης τον αλλον τον μπαλοκεφαλο (Salonikios) που του την είπα για ανάλογους λόγους τον υποστηριξες. Τόσο αποτυχημένος (loser) είσαι. Δεν είχε σημασία τι άποψη είχες για τις μαλακιες που έγραφε, το πρόβλημα σου ήταν ότι του την είπα εγώ και σαν τέλειος αποτυχημένος θέλησες α βρεις και δεύτερο άτομο να με βρίζει. Άντε μια που απ ότι φαίνεται δεν μπορείς να βρεις γκομενα (καθόλου παράξενο) πάρε τουλάχιστον μερικές πίπες στο πληκτρολογιο μήπως ηρεμήσεις.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
17/03/2018, 12:14

Άσε τον Σορο ήσυχο που του τα χεις πρήξει του ανθρώπου, βλαμμενε ΚΚΕ που έχεις μάθει να σκέφτεσαι όλο πλεκτάνες. Και να μην βάζεις στο βρωμοστομα σου τον Σωκράτη που ήταν ανοιχτόμυαλος άνθρωπος και όχι ένας πανιβλακας να σκέφτεται συνεχώς το ίδιο πραγμα. Ήταν ένας άνθρωπος που έκανε διάλογο και όχι ένα τσογλανι του Internet που προσπαθεί να επιβληθεί του συνομιλητή του με βρισιές. Φυσικά δεν κατάλαβες τίποτα από αυτά που σου λέω γιατί είσαι ένα ντουβάρι. Πάρε λοιπόν καμία πιπα γιατί αυτό είναι το μόνο πραγμα στο οποίο είσαι ικανός.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τι φωστήρας είσαι εσυ (και προδότης αν λάβει κανείς υπ όψη του πως αναφέρεσαι στον δυτικό κόσμο). Αν δεν γουστάρεις τον αλλον, κόβεις σχέσεις. Πολύ απλό. Δεν χρειάζεσαι ούτε καν να δώσεις εξηγήσεις. Αν εχεις την ΥΠΟΨΙΑ ότι ο γείτονας σου ειναι παιδεραστής θα του εμπιστευόμουνα το παιδί σου αν ήταν να λείψεις για κάποιες ώρες;

Ας το διάολο υποκριτές και προδοτες που βρίσκετε ότι δικαιολογία σας καπνίσει προκειμένου να κατηγορήσετε τον δυτικό κόσμο. Αυτοί φταίνε που σας δίνουνε τόσα χρόνια ελεημοσύνη για να μην πεθάνετε από την πείνα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το να φοβάται αυτή η κυβέρνηση μην ταυτιστεί με την «κακιά δεξιά» (σιγά μην είναι αυτός ο λόγος που δεν επεμβαίνει) είναι το μικρό κακό. Το μεγάλο κακό θα είναι αν η επόμενη κυβέρνηση φοβηθεί μην ταυτιστεί με την «κακιά δεξιά».

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ευτυχώς παιδιά στις ΗΠΑ είναι πιο έξυπνοι από τον Δημήτρη και οι ηγέτες του δυτικού κόσμου δεν είναι προδοτες σαν τον Guest. Ναι μας πειράζει που η Ρωσία υποστηρίζει ένα καθεστος που έχει χημικά όπλα (δεν υπέγραψε ποτέ την σύμβαση για μη χρήση τους) τα οποία μάλιστα έχει χρησιμοποιήσει εναντίον αμάχων στο έδαφος ΤΗΣ. Μας πειράζει που ισοπέδωσε το χαλεπι με τρόπο που αν το ΝΑΤΟ είχε κάνει το 1/10 θα είχαν ξεσηκωθεί όλοι οι «ειρηνιστές» σε διαδηλώσεις. Μας πειράζει που καταλαμβάνει εδάφη άλλης χώρας και που έχει βλέψεις για περισσότερα.

Για όσους προδοτες υποστηρίζουν τη Ρωσία έχω να τους θυμίσω μόνο ένα πραγμα: Η ΕΣΣΔ κατέρρευσε γιατί δεν άντεχε το κυνήγι των εξοπλισμών. Να δούμε αν θα το αντέξει σήμερα με οικονομία μικρότερη από αυτήν της Ιταλίας και πολύ μικρότερη από αυτήν της Μ.Βρετανιας. Με τέτοια στάση σαν του Guest, που είμαι βέβαιος ότι είναι εκφράζει την πλειοψηφία των Ελλήνων, πολύ καλά κάνουν ΕΕ και ΝΑΤΟ που υποστηρίζουν κάθε χώρα που βρίσκεται σε αντιπαράθεση με την Ελλάδα. Η Ελλάδα απέδειξε ότι δεν θέλει να ανήκει στην Δύση. Καιρός να δεχτεί και τις συνέπειες των επιλογών της.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Αποκαλύφτηκαν. Τώρα μάλιστα, ησυχάσαμε. ΞΥΠΝΑΤΕ! Δεν τους νοιάζει αν θα αποκαλυφθούν (στα τελευταία ζώα που ακόμα δεν τους έχουν καταλάβει, αν υπάρχουν τέτοια). Θα κάνουν την δουλειά τους φανερά με τον τσαμπουκά τους και με τους χρήσιμους ηλίθιους που ελπίζουν ουι και αυτοί θα γλείψουν κανα κοκαλάκι (πχ πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ για έναν κομπλεξικό Θεσσαλονικιό με τον οποίο ήρθα σε αντιπαράθεση και σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι).

Η Ελλάδα έχει έναν λαό που είναι πάρε τον έναν και χτυπά τον αλλον: Θρησκόληπτοι, εθνικιστές, κομμουνιστές. Ας αρχίσουν τουλάχιστον να βαρανε ο ένας τον αλλον. Είναι η μόνη λύση.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Βρίσκει και τα κάνει. Εδώ μέσα μας είπε ένα ντουβάρι ότι έχουν (ελπίζω να μην είναι πολλοί αυτοί) θυμώσει στην Θεσσαλονίκη με την έκταση που δίνεται στο γεγονός (ότι μπήκε στο γήπεδο με μπιστολι και ότι η ΕΕ ήδη απέκλεισε τον ΠΑΟΚ ενώ η FIFA σκέφτεται να αποκλεισέι όλες τις ελληνικές ομάδες) και το μόνο που είδαν είναι το κράτος των Αθηνών. ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ

Περισσότερα | Σχολιάστε

Μιλαει κι ο Έλληνας για καβλι που τον έχει βάλει κάτω όλος ο κόσμος και τον παίρνει παρτουζα. Είστε τυχεροί που έχετε ωραίο κωλαρακι, διαφορετικά δεν θα σας είχαν δώσει τόσα δισεκατομμύρια.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τι έγινε σήμερα; Πήρες πολλές παρτουζες κι έχεις χαρούλες και γράφεις; Κι εγώ ο αφελής που σκέφτηκα ότι μπορεί επιτέλους να καταλάβαινες το μέγεθος της βλακείας σου και να άρχισες να μαθαίνεις από έναν φυσιολογικό άνθρωπο!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το δικό σου κωλαρακι σπαρταράει ελληνικό γουρούνι που σας γαμαει όλος ο κόσμος τέτοιοι καρπαζοεισπράκτορες και τέτοιοι κωλανθρωποι που εισαστε. Πες μου ποσα βγάζεις στην κωλοχωρα σου να σου πω κι εγώ ποσα βγάζω στην χώρα που με έσωσε από εσάς.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Η Τουρκία είναι σκαρτος σύμμαχος της Δύσης αλλά και η Ελλάδα έχει δείξει ότι δεν αποδέχεται την θέση της ως δυτική χώρα. Γιατί να σκάσει το ΝΑΤΟ;

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
13/03/2018, 16:33

Φυσικά. Όταν όμως μιλάς οτι είναι το τελευταίο μήνυμα σου κι ήδη έχεις γράψει 2 ακόμα, χάνεις την σοβαρότητα σου. Που κι αυτή βέβαια, δικιά σου είναι, ότι θέλεις την κανείς.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Κατ αρχήν όλες οι χώρες επιδιώκουν το ΔΙΚΟ τους συμφέρουν. Είναι γελοιότητες να κατηγορούμε μια χώρα ότι κοιτάει το συμφέρον της (αναφέρομαι σε αυτούς που χρησιμοποιούσαν αυτήν την δικαιολογία για να βρίζουν την Γερμανία όταν εδινε αμέτρητα δισεκατομμύρια). Δεύτερον δεν ξέρω κατά ποσο πραγματικά έχει κυριαρχήσει, πάντως σίγουρα όχι εις βάρος των αλλων αφού όσες χώρες μπήκαν στην ΕΕ μετά από την Ελλάδα έχουν προκόψει. Τριτον, όλοι έχουν χεσμενη την Ελλάδα. Δεν κάθονται να καταστρώσουν σχέδια πως θα την διαμελίσουν. Αυτό που πιθανότατα κάνουν (κι εγώ έτσι θα κανα) είναι ότι βλέπουν και τα φλερτ με Πούτιν και ποσο ανίκανη χώρα είναι να διορθωθεί κι έτσι ψάχνουν για άλλους συμμάχους στην περιοχή. Μπορεί πραγματικά να έχουν στο νου τους την Μακεδονία.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Αυτά ΘΒ έχουν ειπωθεί πολλές φορές: Η χώρα είναι τόσο σάπια που μόνο διαπλεκόμενοι μαφιόζοι ενδιαφέρονται να επενδύσουν και όχι σοβαροί επιχειρηματιες. Το ερώτημα είναι καλύτερα μαφιόζοι από το τίποτα ή να διώξουν τους μαφιόζους ωστε σιγά-σιγά να αρχίσουν να έρχονται και σοβαροί επιχειρηματιες;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Σιγά μην απολύσει κανέναν ο Κυριάκος και σιγά μην φυγουν ΔΥ να ψηφίσουν τον Κυριακο. Το δημόσιο σου αλλοιώνει την συνείδηση. Ακόμα και αν εχεις τις καλύτερες προθέσεις οταν μπαίνεις, σε λίγα χρόνια αφομοιώνεσαι.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
12/03/2018, 20:00

Στο χω ξαναπεί ρε ζώον, δεν είμαι άξιος να ονομαστω προδότης. Ταλαίπωρος άνθρωπος είμαι που απλά θέλησα να ξεφύγω. Και τα μούτρα σου στον καθρέφτη να τα κοιτάξεις εσυ Βουνάτσο. Μη μου πεις ότι στην ζωή σου κοίταζες πάντα το γενικό καλό! Ας το διάολο υποκριτές που με τον πατριωτισμό καλύπτετε την αδυναμία σας να σηκωθείτε να φύγετε κι εσείς.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Παει, έχει ξεπέσει πολύ το liberal. Δεν μπορεί να γράψει ένας αρθρογράφος με την λογική και του την πέφτει όλη η καθυστέρηση και όλη η λάσπη. Ντροπή σου aspirac που τον έκανες φίλο των μουσουλμανων. Όλοι είσαστε αντρακλες και πατριωτες στο πληκτρολογιο. Να σας δω στην μάχη γιατί ούτε στον καιρό ειρήνης κατά την διάρκεια τς στρατιωτικής σας ποινής δεν είσασταν ούτε άντρες ούτε πατριωτες.

Ναι κ.Jefferson, είδα και τους νησιώτες τι φρόνημα είχαν και πως λουφερνανε και αντί να σκεφτονται ότι θα προστάτευαν το σπίτι τους θελανε να χώνουνε εμάς. Παρα πολύ υποκρισία έχει πέσει στο φόρουμ πάντως εσείς γράφετε και κάτι σωστό. Αν γινει επιστράτευση σήμερα, θα είναι μεγαλύτερο φιάσκο και από το 1974.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Και το εθνικιστής δεν είναι αντίθετο, αλλά συνώνυμο του ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ. Πες μου σε ποιο ίδρυμα σας έχουν Internet γιατί έχω καλά-δυο γνωστούς που σου μοιάζουν. Ή μόνο τις πολύ βαριές περιπτώσεις δέχονται;

ΥΓ. Εσυ είσαι αυτός που σκούζει με τα καθημερινά παλούκια από Μακεδονία, Τουρκία και Τσίπρα. Σου αξίζουν.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δε λέω, παίζει και το φεγγάρι το ρόλο του, αλλά από τον θυμό του μαλακισμενου καταλαβαίνω ποσο εύστοχος ημουνα στο σχόλιο μου. Νομίζω ότι σήμερα τον πείραξε που έγραψα ότι οι «πατριωτες» όταν εκτιουν την στρατιωτική τους ποινή κοιτάνε πως θα την λουφάρουν, πως θα ρίξουν τον αλλον για να κάνει αυτός την δικη τους αγγαρεία, πως θα την πέσουν για ύπνο αντί να ανοίξουν το ρανταρ. Συμπληρώνω επίσης, πως θα βγάλουν τα κόμπλεξ τους στον νεότερο και βεβαίως ποτέ θα περάσει ο καιρός να απελευθερωθούν.

Πρέπει να του θύμισα καταπληκτικά τον εαυτό του και γι αυτό και θύμωσε. Αυτοι είναι οι «πατριωτες». Θαυμάστε τους! Αυτοι εξαπολύουν τις κορώνες εναντίον της Τουρκίας και της Μακεδονίας. Αυτοί σας καλούν στα όπλα, ενώ οι ίδιοι το που το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να βρίζουν από την απόσταση ασφάλειας του Internet έτσι ωστε να αποφεύγουν να βλέπουν τα χαλια τους στον καθρέφτη. Ευτυχώς θα είμαι εδώ να τους τα υπενθυμίζω συνέχεια.

Ο Θεοδωράκης το εξέφρασε πολύ εύστοχα «δεν μετέχω στο συλλαλητήριο γιατί δεν θέλω να ταυτιστώ με αυτούς». Αν ουτε εσείς θέλετε να ταυτιστειτε με αυτούς, σιχτηριστε την Ελλάδα άμεσα γιατί η πλειοψηφια του κόσμου είναι τέτοιοι.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Χίλια ευχαριστώ για το link Guest. Περιμένω να με λιανισπυν στην γραφειοκρατία αλλά θα το παλεψω

Περισσότερα | Σχολιάστε

Και αν είχαν λεφτά ωστε να μπορεί να γίνεται ρεμούλα και σε χαμηλότερα κλιμάκια, θα ήταν πρώτο κόμμα.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
10/03/2018, 16:36

Ίσως πραγματικά να μην καταλαβα το πνεύμα. Μπορείς να μου το εξηγήσεις; Πως βγαίνουν με πτυχίο τεχνικής εκπαίδευσης; Έχουν μαθήματα; Κάνουν πρακτική; Δίνουν εξετάσεις; Τέλος πάντων πως; Δεύτερον όπως είπα το κάνουν από ανάγκη γιατί είναι περικυκλωμένοι από ορκισμένους εχθρούς. Διαφορετικά κάποιος μπορεί να μην μπορεί να σηκώσει όπλο, να μην γουστάρει να παρει πτυχίο τεχνικής εκπαίδευσης ούτε να πάει στο πανεπιστήμιο, να είναι πολύ καλός και ν μπορεί να πάει στο πανεπιστήμιο κατευθείαν κτλ.

Παντως το εκτιμάω κι εγώ το Ισραήλ σε ένα πραγμα: Ότι είναι αμείλικτο με την τρομοκρατία. Προεκλογικά στην Αγγλία γίνανε τρομοκρατικά χτυπήματα (ίσως η συγκυρία να επιλέχτηκε με στόχο να επιρρεαςει το αποτέλεσμα των εκλογών) και η May δήλωσε ότι θα καταπολεμήσει την τρομοκρατία ακόμα και αν χρειαστεί να περιοριστούν βασικά δικαιώματα. Πέσανε να την φάνε οι αριστεροί και φυσικά ακούστηκε και το πιο γελοιο όλων των επιχειρημάτων «αν θυσιάσουμε τις ελευθερίες μας τότε οι τρομοκράτες θα έχουν νικήσει» ή «οποιος θυσιάζει την ελευθερια του για ασφάλεια του αξίζει να μην έχει ούτε το ένα ούτε το άλλο». Ένα μάτσο ανώριμα που έχουν μάθει μερικές ωραίες εκφράσεις στην έκθεση ιδεών που γράφουν στο σχολείο τους και μετά πάνε και ψηφιζουν επειδή δεν τους σπάει κανένας το κεφάλι.


ΥΓ. Την πιπα σου εσυ καθυστερημένο. Μην προσπαθείς να αναλύσεις καταστάσεις γιατί είσαι βλάκας και γίνεσαι γελοιος

Περισσότερα | Σχολιάστε

αστα ρε Thytis, αύριο κιόλας, ίσως και σήμερα αλλά σίγουρα χθες, σε άλλη συζήτηση θα κατηγορείς τα μαμόθρεφτα που δεν πάνε να πολεμήσουν (για την τόσο σπουδαία χώρα που τους προσφέρει τα πάντα φαντάζομαι) και θα κανεις νταηλικια στο Internet ότι θέλεις να έχεις τον συνομιλητή σου σε απόσταση ενός μέτρου για να του ρίξεις μερικές. ΕΛΛΗΝΑ!

Περισσότερα | Σχολιάστε

«.....αντί να ψάχνουμε δικαιολογίες για να κατηγορήσουμε όσους προοδεύουν....»

Τωρα σώθηκες. Ζητάς από τον έλληνα να ξεχάσει συνήθειες δεκαετιών.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Στο έχω ξαναεξηγησει αληταρα. Θα σχολιάζω ότι μου γουστάρει και εδώ δεν είναι το καφενείο του χωριού σου να θελεις να βρίσκονται μόνο οι συν βλάχοι σου. Αν δεν αντέχεις ένα φόρουμ που συμμετέχουν όλοι, τότε βάλε την Μακεδονία σου στον κωλο να ησυχάσουμε.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Επίσκεψη σε τουριστικές περιοχές; Ούτε transit σε Istanbul δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω όσο υπάρχει ο Ερτογαν.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο αείμνηστος κ.Μητσοτακης είχε δηλώσει ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ότι θα ακύρωνε 95000 διορισμούς και ότι θα έκλεινε κρατικές επιχειρήσεις που κόστιζαν στο ελληνικό δημόσιο 3 φορές παραπάνω από το αν πλήρωναν τους εργαζόμενους για να κάθονταν. Ακούτε καμία παρόμοια δήλωση σήμερα; Με αυτόν τον λαό δεν υπάρχει σωτηρία.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Η διάσπαση ήδη έγινε και τα εθνικιστικά καθίκια πήγαν στον Καμένο. Απογοητεύτηκαν; Με τα χαλια τους θα έπρεπε να είχαν απογοητευτεί.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν φτάνουν όλα τα κουσούρια σου, είσαι και θρασύτατος. Ποιο ψέμα είπα ρε ελληνικό αποβρασμα; Και δεν σου φταίω εγώ που είσαι χαμηλής διανοητικής στάθμης και δεν μπορείς να καταλάβεις αυτά που σου γράφω. Άντε, αν ύστερα από τόσες μαλακιες που έγραψες ξεκουράστηκες από τις πολλές πιπες που πήρες σήμερα, πήγαινε να ρίξεις μερικές τουφεκιές στον αέρα να αισθανθείς λεβέντης που θέλεις και νταηλικια με τους Μακεδόνες βουτυρομπεμπέ έλληνα.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
09/03/2018, 06:05

Πολύ ωραίο άρθρο με εύστοχες εκφράσεις, πχ. Η κατάρα του 20ου αιώνα (ας ελπίσουμε ότι δεν θα γίνει και του 21ου), η εγκληματογονος φύση του κομμουνισμού βρίσκεται στην θεωρία του.

Δεν θέλω να υποτιμήσω τον κ.Μουμτζη, πρώτον επειδή τα γράφει πολύ ωραία, δεύτερον γιατί χρειαζόμαστε ανθρώπους που να τα γράφουν έτσι (αν όχι για να μην ξανάρθει, τότε τουλάχιστον για να ακούγεται και η άλλη άποψη και όχι μόνο τα παραμύθια περί ηθικού πλεονεκτήματος) και τέλος γιατί μπορεί κανείς να γράψει τόσα πολλά για τον κομμουνισμό ωστε τελικά όλο και κάτι θα ξεχάσει.

Απανταω λοιπόν σε όσους λέγανε ότι ήταν ένα καλό σύστημα που το χάλασε ο Στάλιν, ότι το «χάλασαν» και πολλοί άλλοι όπως Μαο, Κόκκινοι χμερ, Κάστρο, Τσαβες-Μαδούρο, οι ηγέτες της Β.Κορεας και ολόκληρη η Ανατολική Ευρώπη. Αυτό το «πανέμορφο» σύστημα όπου εφαρμόστηκε οδήγησε στην απόλυτη φτώχεια και απόλυτη καταπίεση ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ. Και όπως είχα απαντήσει κάποτε σε ένα κομμουνι που ήθελε και να το συζητήσουμε, τόσο πολύ πίστευε στα μπλα μπλα που του είχαν μάθει να αραδιάζει, θα το συζητήσω ευχαρίστως όταν μου δείξεις μια περίπτωση (μόνο μια) που δεν οδήγησε στην απόλυτη φτώχεια και απόλυτη εξαθλίωση. Φυσικά δεν μπορούσε και κατέφυγε στους χαρακτηρισμούς.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Κικέρωνα και Republican guy γιατί δεν πάτε να πολεμήσετε με αληθινά όπλα αντί να την βγάζετε με φραπέ και internet? Καλό θα σας κάνει.

ΥΓ. Ρε ψωνάρα, νομίζεις ότι ψάχνω να σου απαντάω; Σύμπτωση ήταν ρε βλήμα. Στην άλλη συζήτηση ούτε που ασχολήθηκα μαζί σου.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το ποτό πειράζει μόνο εσένα ενώ το κάπνισμα και τους γύρω σου, οι οποίοι έχουν κάθε δικαίωμα να φοβούνται τον καρκίνο αλλά στο κάτω κάτω τους σέβεσαι. Και ναι, έχεις δίκιο για τις ψησταριές που και ενοχλούν και είναι και αυτές καρκινογόνες.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
έκανε σχόλιο στο θέμα Μια χαμένη γενιά
07/03/2018, 19:35

Φοβερός ο Τζήμερος και ευχαριστούμε Banik που μας το μευεφερες

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ναι ρε stocky αλλά ο οποιοσδηποτε πόλεμος δεν απαιτεί μόνο ένα όπλο ή ένα στρατηγικό σημείο. Να κάνει οικονομικό πόλεμο ποιος; Η Τρίτη υπερχρεωμένη χώρα παγκοσμίως; Να δεις τότε ποσο άμεσα θα καταρρεύσει σε έναν οικονομικό πόλεμο από αυτούς που της δίνουν τακτικά τις δόσεις κι έρχονται για τουρισμό.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Χαχαχαχαχα, αφού το ξέρεις ότι και πάλι θα απαντήσεις. Εντάξει, δεν παρεξηγιεμαι. Καταννοω ότι δεν μπορείς να το παραδεχτείς εδώ μέσα. Για σκέψου όμως να εξελιχθεί ασχημα για την Ελλάδα το μακεδονικό. Φαντάζεσαι τι χριστοπαναγιες, τι μπινελικια, τι κατεβατά του τυπου «να πάμε να τους σφάξουμε όλους» θα γράφεις;! Φαντάζεσαι ποσο πολύ θα τονίζεις για την Κικέρωνα που δικαιώθηκε;! Μη μου πεις, δεν είναι η Μακεδονία μικρό τίμημα για όλα αυτά;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Πάρε την πίπα σου κομμουνιστή και δεν θα με χάσεις, θα μου παίρνεις πίπες συνέχεια. Το μεγάλο τσιουκι όμως θα είναι όταν ενταχθεί η Μακεδονία στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τι σε πειράζουν οι λαϊκιστές αφού είσαι σε όλα σου ένα από τα μεγαλύτερα ντουβάρια του ΚΚΕ;

Θεωριες συνομωσίας, μίσος για την Δύση, έχεις βρει τον κακό που ευθύνεται για όλα τα στραβά του κόσμου (ακόμα και για την βλακεία σου υποθέτω), πανασχετος και ξερολας, δεν ανέχεσαι αντιρρήσεις.

Να δούμε τι θα λες σε μια-δυο μέρες που πλέον κανείς δεν θα αμφισβητεί τι σημαίνει το αποτέλεσμα στην Ιταλία. Ένα αποβρασμα του ΚΚΕ είσαι, άλλο αν δεν το έχεις καταλάβει.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ευχαριστώ κ.Jefferson αλλά έχω και σπουδαιότερες δουλειές από το να διαβάζω ότι links μου συστήνει ο καθένας. Αν θέλετε να εκφράσετε άποψη είναι ευπρόσδεκτη, αν δεν έχετε δεν πρόκειται να σπαταλησω τον χρόνο μου για ένα άσχετο άρθρο αφού εγώ έθιξα εντελώς διαφορετικά θέματα.

Μαλακισμενο τι δεν μου κάτσε κανένας Έλληνας φαντάρος αφού σου ξέσκισα το κωλαρακι πολλές φορες. Πάρε λοιπόν την πίπα σου και μην τρελαίνεσαι για τον στρατό αφού εσυ θα είσαι ο πρώτος που θα λερωσεις το βρακι σου κότα. Και να μην ξαναβάλεις στο βρωμοστομα σου την Μακεδονία γιατί εσυ ο Έλληνας δεν πιάνει μια μπροστά σε αυτούς τους ανθρώπους.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Θα επιβάλλει ο Μητσοτάκης στυγνότατη δικτατορία για να εξουδετερώσει και αυτούς που σπάνε και τρομοκρατούν και αυτούς που τους ενθαρρύνουν; Όχι. Θα κηρύξει την αριστερή ιδεολογία παράνομη και θα κλείσει τους αριστερούς ηγέτης στην φυλακή; Όχι. Ε, λοιπόν το μέλος της Ελλάδας έχει ήδη γράφει.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Πολύ μπλα μπλα και τίποτα ουσιαστικό. Όλα αυτά είναι γνωστά εδώ και χρόνια και γι αυτό όσοι μπορέσαμε έχουμε σηκωθεί κι έχουμε φύγει. Όσοι δεν μπόρεσαν κάνουν την ανάγκη φιλοτιμία και το παίζουν πατριωτες. Επίσης τι ήταν αυτό το.... Να βοηθήσουμε να αναδειχτούν αυτά που μας ενώνουν σαν έθνος. Σα να βρίσκομαι στο λύκειο και να γράφω ακόμα εκθέσεις. Κάτι όμως που σίγουρα ενώνει όλους τους Έλληνες είναι το ελληνικό όνειρο:Μια αργομισθία στο δημόσιο. Θα λυθεί το πρόβλημα αν κάποιος επενδύσει σε αυτό που ενώνει όλους τους Έλληνες;

ΥΓ. Εσυ την πίπα σου ειπαμε

Περισσότερα | Σχολιάστε

Φυσικά και αισθάνεται Έλληνας ο Αντεντοκουμπο και όχι Νιγηριανός. Λειτουργεί σύμφωνα με τον ορισμό μου. Αν ο άλλος είναι και καθυστερημένος και αλήτης και δαρμένος από τα παιδικά του χρόνια, τότε καταντάει Κικερωνας.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Και ποιος τρελός θέλει να μερος της Ελλάδας και να φέρει την χολέρα εντός των συνόρων του;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Επειδή ορισμένοι προσπαθουν να δημιουργήσουν ψεύτικες εντυπώσεις εις βάρος μου οφείλω να απαντήσω.

Στο αρχικό μήνυμα μου εξέφρασα απλώς την ανησυχία μου ότι μπορεί να μην ήταν στρατιωτικοί αλλά φουκαράδες που τους είχε μπουζουριάσει η Ελλάδα για να εκτισουν την στρατιωτική τους ποινή. Από που φαίνεται ότι με ενδιαφέρει η Ελλάδα; Με ενδιέφερε μόνο να ξέρω ότι δεν ήταν κάποιοι που είχαν την ίδια ατυχία με μένα να γεννηθούν στην Ελλάδα έτσι ωστε κάποια μέρα τους μπουζουριασαν ακριβώς όπως είχαν κάνει και σε μένα. Για τους όσους αξίζουν σαν άτομα αλλά υποφέρουν από την Ελλάδα και δεν έχουν καταφέρει ακόμα να φυγουν, ενδιαφέρομαι.

Δευτερον δηλώνω εδώ μέσα και καλώ όλες τις αδελφές που θέλουν να δημιουργούν ψεύτικες εντυπώσεις να το θυμούνται (εμένα μου λες, θα συνεχίσουν να λένε πάντα αυτό που τπυς βολεύει): Δεν με ενδιαφέρει η Ελλάδα. Η Τουρκία όμως είναι εχθρός ολοκλήρου του δυτικού κόσμου και γι αυτό είμαι εναντίον της.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο αλήτης ξαναεμφανίστηκε και πάλι με την Μακεδονία στον κωλο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Επειδή είναι γνωστό ποσο αλήτικα κάνουν την προπαγάνδα τους, δεν θα με εκπλήξει αν αύριο κατηγορήσουν τον κακό χωροφύλακα που αντί να συλλαμβάνει τους κακοποιούς, τους κάνει τον ταξιτζή.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Είπες την τελευταία λέξη; ικανοποιήθηκε το κόμπλεξ σου; άντε τα δόντια σου και ύπνο κωλοπαιδο με την Μακεδονία στον κωλο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Όπως σου έχω ξαναπεί, δεν θα την γλιτώσεις, θα την βάλεις τελικά στον κωλο την Μακεδονία σου. Εκεί που τελικά έβαλες και τα βέτο που ασκούσες για την Τουρκία.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Και την ισραηλινη και την αμερικανική στο παρελθόν. Ευτυχώς που αυτές οι χώρες δεν ήταν κομπλεξικοί δολοφόνοι από την Κρήτη να βγαζουν την κουμπουρα τους όταν τους στραβοκοιταζεις. Κάτι τέτοια, ότι δηλαδή καίνε την σημαία μας, τα λένε όσοι θέλουν να φανατίσουν έναν όχλο ηλιθίων που τουλάχιστον σε αυτό το φόρουμ τον έχουν.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Επίσης ίσια γραμμή θα κρατήσω όταν αρχίσετε όλοι εσείς οι καθυστερημένοι να χρησιμοποιείτε λογική και όχι συνθήματα καφενείου και γηπέδου (δηλαδή ποτέ). Η συγκεκριμένη απάντηση μου ομως δεν έπαιρνε καν θέση για το θέμα αλλά βρεθηκε ένας αλήτης που έχει όλα τα κουσούρια της κωλοφαρας του να κοιτάξει να βγάλει λίγα απωθημένα μια που τον θίξαμε τον καημένο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Πρέπει να κερδίσεις τουλάχιστον 5000 πόντους IQ κατακάθι της κοινωνίας πριν τολμήσεις να χαρακτηρίσεις εσυ εμένα. Σου κάψανε την ελληνική σημαία. Τα καθάρματα! Πως τόλμησαν; Δεν καταλάβαιναν ότι έτσι θα θιγοταν ο πιο κομπλεξικός λαός του κόσμου και πάνω στον θυμό του θα τους έκλανε τα .....; Ναι ρε βλαμενε, πολλές σημαίες καίγονται. Οι Έλληνες έχουν κάψει πολλές φορές την ισραηλινή και την αμερικανική. Ευτυχώς όμως δεν είναι όλος ο κόσμος κομπλεξικοί δολοφόνοι από την Κρήτη για να βγάζει την κουμπούρα όταν ο άλλος τον στραβοκοιταζει. Ίσως θα έπρεπε ωστε να είχαμε απαλλαγεί από κάτι χολερες σαν του είδους σου.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση μανία εναντίον κάποιων που προτίμησαν το ηλεκτρονικό χρήμα. Πρόβλημα τους.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
27/02/2018, 13:51

Κατ αρχήν δεν συμφωνώ με το σχόλιο ότ μέχρι χθες δεν ήταν κυβέρνηση για να τους μάθουμε. Δηλαδή δεν πείραξε κανέναν που υποστήριζαν 17Ν, αναρχικούς να καίνε την Αθήνα, καταληψίες, μέχρι και μετανάστες που κάνανε απεργία πείνας κλεισμένοι στη Νομική με αίτημα τη νομιμοποίηση τους; Δεν τους κατάλαβε κανένας όταν υποσχοντουσαν τα πιο χοντρά παραμύθια σαν η Ελλάδα όχι μόνο να είχε άπειρο χρήμα αλλά να ήταν και υπερδύναμη;

Οχι κ.Μαυριδη, ο Γιαννοπουλος το είχε πει πολύ εύστοχα. Ένα σπίτι δεν θα τους έριχνε γιατί τότε είχαν και πετούσαν και κανα κοκαλάκι στον κόσμο (που τόλμησε να εξοργιστεί όταν ο Παγκαλος είπε το όλοι μαζί τα φάγαμε). Το πρόβλημα σήμερα είναι ότι τρώνε χωρίς να έχουν να πετάξουν το κοκαλάκι. Αν το πέταγαν, δεν θα είχε κανένας πρόβλημα. Έστω και αν χρειαζόταν να δημεύσουν τις περιουσίες των ..... «εχόντων».

Περισσότερα | Σχολιάστε

Είμαι βέβαιος ότι θα ψηφίσει Ναι γιατί ξέρουν ολοι τους στην ΑΝΕΛ ότι έτσι κι αλλιώς χουν ξοφλήσει.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Στην Μακρόνησο δεν πήγαν να προσκυνήσουν αλλά να πιουν στην υγεία των κορόιδων που πίστεψαν ότι οι κομμουνιστές ήθελαν να φτιάξουν τον κόσμο. Αλλά κορόιδα σκοτώθηκαν, άλλα ζήσανε όλη τους τη ζωή στον υπαρκτό σοσιαλισμό ωστε ο τσογλαναρας των μαθητικών καταλήψεων να μπορέσει να γίνει πρωθυπουργός.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
26/02/2018, 16:03

Καλά τα λες μαρια, όμως προσωπικά δεν έχω σε εκτίμηση την ελληνικό λαό. Τόσα χρόνια ψηφίζει διεφθαρμένους πολιτικούς ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ. Ξέρει πολύ καλά τι άνθρωποι είναι αλλά πάντοτε ελπίζει σε ατομικο ή ομαδικό (πχ αγρότες, πολύτεκνοι) ρουσφέτι. Ο Μητσοτάκης που τόλμησε να πει ότι κοινωνική πολιτική με δανεικά δεν υπάρχει χτυπήθηκε από το ίδιο του το κόμμα όταν βρέθηκε η ευκαιρία. Αντιθέτως ο στρατουλης που είπε ότι θα χρησιμοποιούσε τα λεφτά των τραπεζών (τις καταθέσεις) για να κάνει «ανάπτυξη» μιλούσε στο συναίσθημα του έλληνα που ήθελε πάντοτε να κατασπαράξει αυτούς που είχαν περισσότερα.

Στο ερώτημα του Waldorf σχετικά με το ποιον θα προσλάμβανα σε υπεύθυνη θέση στην επιχείρηση μου απαντάω με το ερώτημα που σκέφτεται ο Έλληνας: Ποιον θα προσλάμβανα στην επιχείρηση μου που είμαι μικρομετοχος έτσι ωστε να τα οικονομήσω εγώ έστω και εις βάρος της επιχείρησης;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Και ποιος θα τους απελάσει Waldorf? Το ξέρεις ότι όλη η ελληνική επαρχία και όχι μόνο έχει βολευτεί πολύ καλά με τους παράνομους μετανάστες επειδή δουλεύουν με αμοιβή την προστασία από την απέλαση;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Μου άρεσε η εισαγωγή του άρθρου: "....που απειλεί να ρίξει την κυβέρνηση....". Μια σοβαρή εφημερίδα, όταν μιλάει για κάποια ξένη χώρα θα πρέπει να λαμβάνει υπ όψη της τα δεδομένα εκείνης της χώρας. Όχι να αξιολογεί τα γεγονότα σύμφωνα με τα ντόπια κριτήρια.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Λάθος τίτλος. Επίδειξη νταηλικιού θα ήταν ο σωστός. Επίδειξη πυγμής είναι όταν πραγματικά καθαρίζεις στα γρήγορα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το θέμα είναι πραγματικά ΠΟΥ τα βρήκαν και για να ακριβολογούμε σε ποια χώρα τα βρήκαν. Η Ελλάδα απαιτεί να της πληρώνεις το νταβατζιλίκι ακόμα και από όσα βγάζεις από την ΤΙΜΙΑ εργασία σου στο εξωτερικό. Ξέρεις τι εμπόδια σου βάζουν στην εφορεια αν θέλεις να δηλώσεις μόνιμος κάτοικος εξωτερικού; Και γραφειοκρατία και αλητεία του κάθε δημοσίου υπαλλήλου.

Και μια που ανέφερες ότι πληρώνεις τα γαμησιατικα των αλλων, αυτούς τους άλλους τπυς επέλεξε ο ελληνικός λαός ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ επειδή ήξερε ότι κλέβανε αλλά ελπίζει ότι θα του ρίχνανε και κανα κοκαλάκι. Όπως και γινόταν και γι αυτό ο Παγκαλος είχε απόλυτο δίκιο όταν είπε «Όλοι μαζί τα φάγαμε».

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν χρειάζεται το εξπρές του μεσονυχτίου. Υπάρχουν πολύ πιο σύγχρονα έργα να δείξει η τηλεόραση. Όμως είναι ένα θέμα αν ένα κανάλι θα πρέπει να επιλέγει τις εκπομπές του με βάση τις επιθυμίες της πελατείας του (με την κυριολεκτική έννοια γιατί τα περισσότερο κανάλια είναι συνδρομητικά) ή με βάση το οποιοδήποτε μηνυμα θέλει να περάσει η κυβέρνηση.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
έκανε σχόλιο στο θέμα Σταύρο, πρόσεχε!
13/03/2018, 15:06

Αν πραγματικά δεν παίρνεις τίποτα τότε γιατί τρολλαρεις; Έχεις στ αλήθεια τόσο μεγάλο πρόβλημα ωστε θέλεις να εισπράξεις μερικές επιδοκιμασίες; τρως στ αλήθεια τόση καρπαζιά στην πραγματική ζωή; Η μεγαλύτερη διαφήμιση για τον Θεοδωρακη είναι ότι τον βρίζει ένα σιχαμερό ανθρωπαριο σαν κι εσένα. Με την ευκαιρία, τι έγινε χθες; Έπαθες κανα έμφραγμα; πρόσεχε γιατί πολλά εμφράγματα μπορεί να παθει κανεις αλλά ένα είναι το μοιραίο και με τα νεύρα που έχεις..... φοβάμαι ότι σύντομα θα έρθει η στιγμή που δεν θα σε κλάψει κανένας απολύτως.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο καθένας μπορεί να κάνει βλακείες και λάθος υπολογισμούς, ο καθένας μπορεί κάποια φορά να κοιτάξει τη πάρτη του και μόνο την πάρτη του, όμως αυτό που με αηδιάζει είναι όταν κανείς συνεχίζει να σέρνεται. Τα έκανες θάλασσα και αναγκάστηκες να παραιτηθείς από την δράση. Άντε κάτσε σπίτι σου αντί να προσπαθείς συνεχώς να υποδηλώνεις την παρουσία σου.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Στην Μ.Βρετανια θεσανε την τιμή της σακούλας στις 5 πένες και το μέτρο λειτούργησε. Θα υπάρξουν σίγουρα κουβέντες ότι το μέτρο έχει εισπρακτικό και μόνο σκοπό αλλά αυτό μένει ν το δούμε. Αν πραγματικά δεν παρατηρηθεί μείωση στη χρήση της πλαστικής σακούλας τότε θα πρέπει να ανεβάσουν την τιμή κι άλλο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Άντε πήγαινε σε κανέναν ειδικό, τσογλανι του κερατά που εμφανίστηκες έτσι για να αμολήσεις μια βρισιά, απόβρασμα της κοινωνίας. Και αν σε φτύνουν όλοι όσοι σε ξέρουν προσωπικά, το πρόβλημα σου θα το λύσεις αν διορθωθείς, όχι παίζονταν την στο πληκτρολόγιο.

Republic guy εισαι ένας βλάκας και μίσος που πιστεύεις ότι θα έβαζε ποτέ κάποιους η κυβέρνηση των Σκοπίων να έχουν μια μετριοπαθή στάση στο Internet γιατί όλοι στην ελλαδα θα θελανε να πάνε να σφάξουν όλους τους Σκοπιανούς. Έτσι σκέφτεσαι εσυ, είσαι και βλάκας και νομίζεις ότι έτσι σκεφτονται όλοι. Όμως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Πραγματικά δεν έχω καμία σχέση με κάτι κομπλεξικά-βλαμμένα σαν εσένα και τον Κικέρωνα. Άτομα σαν εσάς εννοούσα όταν έγραφα για τον ελληνικό ιο που πρέπει οπωσδήποτε να μείνει στην Ελλάδα για να μην μολύνει αλλλες χώρες που είσαστε μάλιστα και ψωνάρες και φαντάζεστε ότι η κυβέρνηση των Σκοπίων θα ήθελε ποτέ να κανει την πανούκλα μέρος της χώρας της. Είναι πολύ λογικό να λες ότι δεν είμαι Έλληνας γιατί απλούστατα καταλαβαίνεις ότι δεν σου μοιάζω. Δυστυχώς όμως κανείς δεν επιλέγει την καταγωγή του.

ΥΓ. Τον Α.Παπανδρεου τον υποστήριζαν και πολλοί αντικομμουνιστές ακριβώς γιατί βλέπανε ότι η ΝΔ είχε μαζέψει πολύ βρώμα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Εγώ βέβαια δεν είμαι Έλληνας, αλλά δεν είμαι 100% βέβαιος γιατί γνωρίζω και τις κωλοτούμπες και την καταστολή που εφαρμόζει η αριστερά.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Την ευρωπαϊκή μέρα μνήμης των θυμάτων του σταλινισμού γιατί την καταψηφισες; Προφανώς γιατί αυτά τα θύματα όχι μόνο δεν έχουν δικαίωμα να μείνουν στην μνήμη μας αλλά αντιθέτως πρέπει και ν ξεχαστούν ωστε να ξανάρθει ο κομμουνισμός στην ανθρωπότητα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Θα έλεγα ότι πρέπει να την βιάσουν ομαδικά όλοι αυτοί τους οποίους υπονοεί αλλά μάλλον θα της άρεσε.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Απέκλεισε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ όσο αυτός συνεργάζεται με τον Καμένο! Α μπράβο, πες το επιτέλους και μας έσκασες. Κι εγώ ο αφελής πίστευα ότι ήταν γκάφες αυτά που έλεγες ότι ο Τσιπρας ενηλικιώθηκε (Σεπτέμβριος 2015) ή ότι έμαθε (ένας μήνας πριν). Απλά ονειρεύεσαι να γίνεις Καμένος στην θέση του Καμένου. Πρόσεχε μόνο μην την πάθεις όπως το 2015 που τον έγλειψε τόσο πολύ ωστε δεν σε είχε καμία ανάγκη μετά τις εκλογές.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Γι αυτό λοιπόν πιέζουν την Ελλάδα να δεχτεί. Όπως είπα και προηγουμένως αν ασκήσει η Ελλάδα το βέτο θα την βρει από την Τουρκία.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ενέργεια ήθους όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τον υπέρτατο αλήτη; Καλή τύχη.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Χαχαχαχα. Σε κανέναν εξωτερικό εχθρό δεν πιάνουν τα συλλαλητηρια. Η Ελλάδα συνεχώς πληρώνει στην διεθνή διπλωματία το γεγονός ότι δεν δέχεται πως ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Όταν η βλακεία του αλλουνου ξεπερνά και την πιο νοσηρή φαντασία, τότε πάει και βρίσκει αναλογίες με την Μακεδονία. Ρε υπερβλημα, θα ζητήσουν τι; Να απορροφηθούν από την Ελλάδα; Είναι ο ίδιος λαός με τον ελληνικό; Μιλάνε την ίδια γλώσσα με κάποια περιοχή της Ελλάδας; Αντιθέτως, όπως είχε πει ο αείμνηστος Κ.Μητσοτακης, αυτή η χώρα είναι εν δυνάμει σύμμαχος εναντίον του αλβανικού μεγαλοοδεατισμου. Οι Έλληνες βέβαια αγωνίζονται απεγνωσμένα να δημιουργήσουν ακόμα έναν εχθρικό γείτονα, σα να μην είχαν ήδη πολλούς. Άντε, Τουρκία, Αλβανία, Μακεδονία. Μόνο η Βουλγαρία σας έμεινε αλλά κάτι θα βρείτε και γι αυτούς.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Άντε πάλι μια από τα ίδια. Τι μας λέει ο άνθρωπος; Ότι αυτή η κυβέρνηση δεν είναι αριστερά αλλά για διαφορετικούς λόγους από αυτούς που ακούμε συνήθως. Ομολογώ ότι δεν καταλαβα γιατί η αριστερά εκεί που κυβέρνησε ήταν σοβαρή ενώ η ελληνική αριστερά δεν είναι σοβαρή. Παντού όπου κυβέρνησε σκότωνε τπυς αντιπάλους της πρωτα ιδεολογικά με τόνους λάσπη. Όταν τελείωναν οι αντίπαλοι άρχιζαν οι εσωκομματικές εκκαθαρίσεις και αλίμονο σε όποιον έχανε ένα επεισόδιο στην ιστορία του κόμματος κι επαινούσε πρόσωπο ή πολιτική του παρελθόντος που είχε απορριφθεί.

Μας λέει ότι δεν είναι σοβαρή γιατί δεν σκέφτεται το καλό της χώρας. Εδώ δεν σκέφτονταν το καλό της χώρας τπυς εκεί που μονοπωλούσαν την εξουσία, θα το σκεφτούν εκεί που θα την χάσουν στις επόμενες εκλογές;;; Αν τους ενδιέφερε το καλό της χώρας τους εκεί που κυβέρνησαν, θα είχαν επιτρέψει την ιδιωτική πρωτοβουλία, δεν θα διέλυαν τα πάντα επιμένοντας στον κρατισμό. Την χώρα του την σκεφτόταν ο Μέγας Γιέλτσιν που είπε το ιστορικό «Στις ΗΠΑ οι απλοί άνθρωποι έχουν αγαθά που εδώ ακόμα κι εμείς τα κορυφαία στελέχη του κόμματος αγνοούμε και την ύπαρξη τους».

Γιατί επέμεναν στον κρατισμό ενώ βλέπανε που οδηγεί; Ένας λόγος ήταν ότι οποιος μετακινούνταν κινδύνευε να τον φάνε οι υπόλοιποι. Τον δεύτερο λογο τον εξέφρασε πολύ εύστοχα μια ρωσική ταινία λίγο μετά την πτώση του καθεστώτος: «Πρόκειται για ένα μάτσο πανασχετους, καραβλαχους, αστοιχείωτους που ξέρανε μόνο να βοσκούν πρόβατα. Παρουσίασαν αυτήν την ασχετοσύνη τους ως προσόν για να ανέβουν στην εξουσία και όταν τα κατάφεραν ξέχασαν ότι ήταν πανασχετοι και ξαφνικά γίνανε παντογνώστες και ξέρουνε τα πάντα. Ξέρουνε .....»

Περισσότερα | Σχολιάστε

Κατά αρχήν συνέβαινε μάλλον το αντίθετο: Ενετοί, Τούρκοι, Ούννοι, Σαρακηνοι και πολλοι άλλοι λαοί πηδαγαν συνεχώς εσάς τους Έλληνες. Γι αυτό άλλωστε και θέτω ερώτημα σε τι ποσοστό είσαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων. Όσο για το προδότης, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά δεν είμαι άξιος για τον τίτλο γιατί κοίταξα μόνο να σηκωθώ να φύγω και όχι να κάνω κάτι για εκδίκηση. Πάντως δεν κρατιέμαι και θα ξανακάνω την ερωτηση που έχει ταράξει όλο το φόρουμ εδώ και εβδομάδες χωρίς κανένας να μπορεί να δώσει απάντηση:

Τι μου έχει προσφέρει η Ελλάδα και θα πρέπει να της είμαι πιστός;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Πολύ σωστά κ.Τετραδη. Στην διεθνή πολιτική δεν υπάρχουν φίλοι παρα μόνο συμφέροντα και η Ελλάδα έχει κάνει τα πάντα για να πείσει την Δύση ότι δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της. Κάποια κόμματα μάλιστα κατηγορούσαν τους πολιτικούς τους αντιπάλους ότι εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα της Δύσης και οι πολιτικοί αντίπαλοι τους ήταν τόσο ευνουχισμένοι που προσπαθήσουν να εξηγήσουν ότι δεν ήταν έτσι.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
έκανε σχόλιο στο θέμα Βυθίσατε το «Χόρα»
15/02/2018, 18:19

Όχι βέβαια ΘΒ. Μάλιστα έχω κάνει επανειλλημένα την ίδια ακριβώς ερωτηση στη κότα κάθε φορά που έγραφε ότι θα έπρεπε να είχε η Ελλάδα εξαφανίσει την Βόρεια Μακεδονία από τον χάρτη. Φυσικά, ως κότα δεν τόλμησε ποτέ να απαντήσει. Ίσως διάβασες την απάντηση που σου έδωσα στο άλλο σου μήνυμα για τον στρατό. Η Ελλάδα θα μπορούσε να τα είχε προλάβει όλα αυτά αν είχε επαγγελματικό στρατό, η Τουρκία απλά ξέρει για τι αντίπαλο της πλάκας πρόκειται. Και μια που το ανέφερα θυμάμαι που με είχανε σε ένα νησί κοντά στα τουρκικά σύνορα. Είχε και φυλάκιο με ραντάρ αλλά ήταν πασίγνωστο «μυστικό» ότι ποτέ κανένας δεν το άνοιγε αλλά την έπεφτε για ύπνο. Πολύ καλά κάνανε εδώ που τα λέμε αφού ήταν αιχμάλωτοι και όχι επαγγελματίες αλλά το ερώτημα είναι πως αντιμετώπιζαν οι αξιωματικοί-δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Η Τουρκία εδώ και δεκαετίες ξέρει κι κάνει εξωτερική πολιτική. Σε αντίθεση με την Ελλάδα που κάνει «εξωτερική πολιτική» με μοναδικό στόχο την ικανοποίηση του εσωτερικού όχλου. Το σκοπιανό είναι εν κλασικό παράδειγμα. Δεν δέχτηκαν το 1992 ονόματα Σλαβομακεδονία και Γκορνομακεντονια (ορεινή Μακεδονία) αλλά δέχτηκαν το Πρώην Γιουγκοσλαβικη Δημοκρατία της Μακεδονίας με αποτέλεσμα όλος ο κόσμος να την ονομάζει σύντομα Μακεδονία. Τι περίμεναν οι φωστηρες που ρίξανε τον Μητσοτακη; Λεει κανένας στην Ελλάδα»Λαϊκή δημοκρατία τη Κίνας» ή σκέτο «Κίνα». Πάντως το 1992-3 ο Παπανδρέου πέτυχε τον σκοπό του, ο Σαμαράς αποδείχτηκε το κορόιδο που όμως του έφεξε αργότερα και τα μεγάλα κορόιδα είναι αυτοί που σήμερα διαδηλώνουν και τσιρίζουν για την Μακεδονία. Αυτοί δεν θα φάνε τίποτα και μάλιστα δεν το επιδιώκουν.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Η Τουρκία ήταν κάποτε σύμμαχος της Δύσης. Τώρα η Δύση πρέπει να α ζητήσει άλλους συμμάχους στην περιοχή και ο καλύτερος τρόπος να το πετύχει αυτό είναι να ενισχύσει τους Κούρδους. Θα ήταν πολύ καλή ιδέα να ενισχύσει και την Ελλάδα αλλά εκεί δεν μπορείς να εμπιστευτείς τον λαό που ζει ακόμα στην εποχή του ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο και μέχρι το 2015 έκανε νάζια ότι θα μοίραζε ελληνικά διαβατήρια σε όλου τους μετανάστες και ότι θα έδιωχνε κλωτσηδόν αυτούς που δάνειζαν με πολύ χαμηλά επιτόκια και θα ζητούσε δανεικά από Κίνα και Ρωσία. Λυπάμαι παιδιά που έχετε να αντιμετωπίσετε τις τουρκικές προκλήσεις αλλά θα έπρεπε να είχατε μυαλό και τόσα χρόνια να είχατε καταλάβει ποιοι είναι οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ σας φίλοι.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν ξέρω τι ακριβώς είπε ο Μπουτάρης. Ξέρω μόνο ότι τον πολέμησε ο Άνθιμος και βλέπω με πόση λύσσα τον πολεμανε οι συν σκοταδιστές του Άνθιμου. Οσον αφορά το εθνικιστικό κόμμα (πατριωτικό όπως θέλουν να το λένε) δεν θα παρει σε καμία περίπτωση 30% και δεν θα παρει ούτε 5%. Πρόσεχε Κικέρωνα μην σου βάλουν τελικά το πληκτρολογιο στον κ..... αν και ίσως να το αποζητάς.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ας πρόσεχαν τι ψήφιζαν. Το άρθρο παραλείπει να γράψει ότι από τις εκλογές στις 22 Απριλίου έχουν αποκλειστεί τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Για να είμαστε δίκαιοι αυτήν την είδηση την είχα διαβάσει στο liberal παλαιότερα, θα πρέπει όμως να υπενθυμίζεται συνεχώς για να μην ξεχνιέται.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
10/02/2018, 17:38

Αν κανείς ζει στην κοσμάρα του πάντοτε δικαιώνεται επειδή απλούστατα η φαντασία του την πλάθει έτσι ωστε να έχει πάντα δίκιο. Για νέο μας το λες ότι ο Μέγας Κικέρων δικαιώθηκε; Ο Μέγας Κικερων έχει ΠΑΝΤΑ δίκιο κι ακριβώς επειδή η ευφυΐα του είναι πολύ ανώτερη από αυτήν των κοινών θνητών δεν ανέχεται να τον αμφισβητούν και απαντάει πάντα με μπινελικια στα επιχειρήματα. Ποιος είσαι εσυ που τολμάς να διαφωνείς με την υπερψωναρα και μάλιστα να έχεις και επιχειρήματα;;;

Αντε πήγαινε να ρίξεις καμία τουφεκια στον αέρα να αισθανθείς ότι είσαι άντρας και λεβέντης κρητική ψωνάρα που παριστάνεις μάλιστα και τον ελληναρα πατριώτη λες και ένας Έλληνας στην Κρήτη θα αισθανθεί ότι βρίσκεται στην πατρίδα του και δεν θα τον δει η κωλοφαρα σας σαν εξωγήινο ή σαν αντικείμενο εκμετάλλευσης.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Και πάλι απάντησε ο ανθρωπος(?) που καλεί τπυς άλλους να μην μου απαντάνε. Άντε και του χρόνου με καινούργιο ζουρλομανδύα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Κατ αρχήν οι μουσουλμάνοι της Θράκης προστατεύονται από την συνθήκη της Λωζανης. Σωστή, λάθος, το μόνο βέβαιο είναι ότι ισχύει και ότι αν αμφισβητηθεί τότε οι Τούρκοι θα αναστείλουν τη λειτουργία του Πατριαρχείου (και κάτι έγινε) ενώ θα αρχίσουν και πιο δυναμικές αξιώσεις. Να μην μιλήσω για τις κατηγορίες στην διεθνή κοινότητα ότι η Ελλάδα κάνει εθνοκάθαρση. Διαολοστειλε τους λοιπόν αν δεν σου αρέσει η φάτσα τους. Έτσι πρέπει να κάνει την διεθνή πολιτική της μια χώρα.

Δευτερον, μια απλη ερωτηση: Ποσο καθυστερημένος πρέπει τέλος πάντων να είναι κανεις για να φοβάται μια μικρή χώρα και όχι την πάνοπλη Τουρκία; Η επιστήμη έχει πολλά πράγματα να μελετήσει ακόμα.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
08/02/2018, 19:18

Άκου ποιος μιλάει; Νομίζεις ρε απόβρασμα της κοινωνίας ότι ξεχάσαμε τι προδότες ανεβοκατεβάζες τη ΝΔ όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να παρει θέση για το μακεδονικό; Όλοι οι αρθρογράφοι εδώ μέσα γράφανε ότι πολύ σωστά έκανε η ΝΔ που δεν έπαιρνε θέση όμως το απόβρασμα της Κρήτης έπαιρνε την θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι στη ΝΔ ήταν προδότες. Και τι δεν εσουρες στον Γεωργιάδη και την Μπακογιάννη που σήμερα μας το παίζει και αντισυριζαιος. Πληρωμένο τρολ!

Με την ευκαιρία σε ευχαριστώ που με βοήθησες να καταλάβω πως έχει περάσει ο μύθος τη κρητικής λεβεντιάς. Πολύ απλό: Επειδή είσαστε κομπλεξικοί και αποβρασματα και βγάζετε μαχαίρι με το που διαφωνεί κάποιος μαζί σας. Την αλητεία, το bulling, τα κτηνώδη και εγκληματικά σας ένστικτα τα ονομάσατε «λεβεντιά». Έτσι βγάλανε οι χεστες τη φήμη του λεβέντη και οι μεγαλύτεροι χεστες από αυτούς βγαζουν το μαχαίρι μόνο κάτω από την ασφάλεια του Internet. Αν η Ελλάδα χάσει την Μακεδονία (δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, υπόθεση κάνουμε) θα είναι εθνική καταστροφή. Αν όμως χάσει την Κρήτη (δυστυχώς και αυτό είναι απίθανο) θα είναι ανακούφιση.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Αυτοί θα αποτελέσουν το ανάχωμα για να μην ξανακυβερνήσει ποτέ ξανά η αριστερά;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Σκούπισε τις ακαθαρσίες που έχεις μαζέψει από την πολύ .... λεβεντιά και γυρνά στο ίδρυμα από όπου το σκάσεις.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Άκου ποιος μιλάει. Αυτός που σε κάθε μήνυμα γράφει για Σόρο, ΕΕ, ΗΠΑ και φιλελεύθερους επειδή δεν είναι αρκετά έξυπνος ωστε να πει κάτι άλλο. Κι ακριβώς επειδή είναι χαμηλής διανοητικής στάθμης έχει και αυτήν την άκρως εθνικιστική στάση.

ΥΓ. Τα καλσόν τα φοράνε αυτοί που ούτε καν στο Internet τολμάνε να πουν την γνώμη τους όταν βλέπουν ότι ήδη 5-6 είχαν μιλήσει θετικά για τον Γεωργιάδη. Ας μην ρωτήσω καλύτερα αν μπήκες στο Avaaz να τα σουρεις στους πασοκτζήδες που υπέγραφαν ότι δεν θα δεχόντουσαν να επιστρατευτούν. Εθνικιστική ΚΟΤΑ!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τον δεύτερο μεγαλύτερο στρατό στο ΝΑΤΟ έχει η Τουρκία; Στρατός από εφέδρους απλούστατα ΔΕΝ μετράει και γι αυτό η Τουρκία από στρατιωτική ισχύ είναι πολύ πιο κάτω. Δεν μπορεί να νικήσει μια χούφτα Κούρδους (που ούτε αυτοί είναι επαγγελματίες αλλά τόσα χρόνια που πολεμανε έχουν γίνει elite forces) και γίνεται αρνάκι μπροστά στο Ισραήλ. Με την Ελλάδα μόνο μπορει να κάνει νταηλίκι που αυτή έχει όχι μόνο «στρατό» από εφέδρους αλλά και αξιωματικούς - δημόσιους υπαλλήλους.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Να θυμίσω σε αυτούς που θεωρούν παράλογο το κολύμπι στην πετρελαιοκηλίδα, ότι με το Τσερνόμπιλ ορισμένοι τρώγανε προκλητικά αυτά που τους λέγανε να αποφεύγουν και δήλωναν ότι όλα ήταν προπαγάνδα. Οι κολυμβητές της πετρελαιοκηλίδας ομολογουμένως τους έχουν ξεπεράσει γιατί αυτήν και την βλέπεις και τη υποφέρεις την ίδια στιγμή σε αντίθεση με την ραδιενέργεια που θέλει χρόνια.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
05/02/2018, 13:41

Δεν ήταν η αρχή του τέλους τα capital controls και οι κλειστές τράπεζες αλλά θα γίνει το μακεδονικό. Με τέτοιον λαό πολύ σύντομα θα ξαναπάρει την εξουσία ένας Τσιπρας.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Καλά τώρα το κατάλαβες ότι πάτε για φούντο; Ήταν ολοφάνερο τι θα συνέβαινε από την στιγμή που οι κομμουνιστές πήρανε την 2η θέση. Δεν παρακολουθαω πολύ τα ελληνικά δεδομένα αλλά αν πραγματικά μέσα σε τέτοιο χαμό, η Μακεδονία είναι που καίει τους Έλληνες τότε πολυ καλά να πάθουν. Ας κρατήσουν την Μακεδονία τους και το καραβανοσκυλο της αρχαιότητας που τόσο θαυμάζουν και να μην έχουν κανένα παράπονο για όλα τα υπόλοιπα που έρχονται αργά αλλά σταθερά.

Περισσότερα | Σχολιάστε

«Τσιμπουκι από την Θεσσαλονίκη». Ακριβώς όπως σου το ξαναπα. Είσαι το απόλυτο μηδέν και τώρα έβγαλε η μύγα κωλο χάρη στο πλήθος. Ακριβώς όπως όλοι οι ασήμαντοι προσπαθουν να ανέβουν λίγο μέσα από το πλήθος. Οι 500000 της Θεσσαλονίκης για μένα δεν σημαίνουν τίποτα γιατί ξέρω ότι οι καθυστερημένοι στην Ελλάδα είναι ακόμα περισσότεροι.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Κοινώς ψάχνουν να πιαστούν από οτιδήποτε για να μην χάσουν και τα ζώα που εξακολουθούν να τους υποστηριζουν

Περισσότερα | Σχολιάστε

Μπορεί να μην έφυγε από τα ιδεολογικά συνορα της ΝΔ αλλά αν βρίσκεται συνεχώς κοντά στο συγκεκριμένο σύνορο θα χάσει αυτούς που βρίσκονται κοντά στο άλλο. Σίγουρα το γνωρίζει και θα παρει θέσεις για να ικανοποιεί ποτέ το ένα σύνορο και ποτέ το άλλο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τι λαός περήφανος μας αραδιάζετε ρε χαμενα κορμιά; Τώρα γίνατε υπερήφανοι; Που ήταν η υπερηφάνεια σας οταν τους ψηφίζατε επειδή σας λέγανε ότι θα συνεχίζατε να τρώτε με τα δισεκατομμύρια των ξένων; Που ήταν η περηφάνεια σας όταν ψηφίζατε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και εννοούσατε όχι στα μέτρα αλλά ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ στον παρά; Έγραψε αυτός ο άσχετος ότι η συμμετοχή στο συλλαλητήριο ήταν επειδή ο Έλληνας είναι υπερήφανος λαός. ΒΛΑΚΕΙΕΣ! Η συμμετοχή οφείλεται στο ότι αισθάνθηκε πως κάποιος προσπαθεί να του παρει κάτι. Αυτό ήταν που τον πείραξε. Ότι κάποιοι διεκδικούν το καραβανοσκυλο για δικό τους.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Η αριστερά τώρα δεν θέλει τον κόσμο έρμαιο των δημαγωγών. Ρε παιδιά, φερθείτε σαν επαγγελματίες. Το συλλαλητήριο μπορεί να είναι εναντίον σας αλλά ο κόσμος είναι ολοφάνερα έρμαιο των δημαγωγών κι έτσι θα τον ξανακερδίσετε στο εγγύς μέλλον. Με τις πρώτες δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο Μητσοτάκης θα του την πέσετε σα να έφταιγε για όλα τα όργια που κάνατε εσείς και ο «σοφός» και (δυστυχώς) κυρίαρχος λαός θα σας ξαναψηφίσει γιατί τέτοιους αξίζει να έχει.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Μπραβο, γύρισες φρέσκος, ωραίος και προ πάντων αφιονισμένος. Στο ξαναπα: Όσο πιο τιποτένιος είναι κανείς τόσο μεγαλύτερη ανάγκη έχει να αισθάνεται μέρος του όχλου. Αντε ας μην σου το χαλάσω σήμερα. Μπορείς ποτέ να πεις στην θεούσα ότι ο θεός της είναι ένας μισάνθρωπος που βαζει τέτοιους γελοίους περιορισμούς;

ΥΓ. Δυστυχως δεν μπορώ μα δώσω συγχαρητήρια στη ΝΔ που δεν ταυτίστηκε με έναν όχλο καθυστερημένων γιατί εντάχθηκε με αυτούς σε μεγάλο βαθμό.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
12/11/2017, 14:18

Δεν περίμενα ποτέ τίποτα λιγότερο από την αριστερά και γι αυτό και πριν ακόμα κυβερνήσουν (επίσημα) έλεγα και δεν θα σταματήσω ποτέ να λεω

ΠΕΤΣΟΚΟΦΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΥΠΗΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ

Όχι Arkou δεν είναι καθόλου λάθος η σκέψη σου. Οποίος έχει περάσει από την εκπαίδευση γνωρίζει πολύ καλά ποιας ιδεολογίας "συνάδελφοι" θελανε πάντα να χαρίζουν βαθμούς και απουσίες ωστε να περνάνε όλοι οι κοπρίτες και τι καυγάδες δίνουνε στις συνεδριάσεις του συλλόγου για να το πετύχουν κι εδώ θα μπορούσα να γράψω παρα πολλά.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Να δω τον Κικέρωνα να υποστηρίζει τονΜικη Θεοδωρακη ως υποστηριχτη της Μακεδονίας και να σπάσω ακόμα μεγαλύτερη πλάκα με την ατελείωτη βλακεία του.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Μιλάει και στον ενικό ο αλήτης, λες και πρόκειται να πάει να πολεμήσει ο ιδιος

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τι να διώξουν τη ΧΑ; Σοβαρά μιλάς; Όλοι όσοι πάνε σε αυτά τα συλλαλητήρια, έστω και αν δεν ψηφίζουν ΧΑ είναι συμπαθούντες. Εκτός βέβαια αν περιμένεις να μαζέψεις το πλήθος από την διανόηση. Και να βρεθεί κάποιος σοβαρός άνθρωπος εκεί πέρα θα φύγει αηδιασμένος από την καφρίλα, φανατισμό, ποδοσφαιροποίηση και διανοητική καθυστέρηση που θα δει

Περισσότερα | Σχολιάστε

Γιατί ρε κατακάθι της κοινωνίας, καταδίκασε ποτέ η αριστερά κάποια (μια έτσι για δείγμα) δολοφονία τη 17Ν χωρίς ναι μεν αλλά;

ΠΕΤΣΟΚΟΦΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΥΠΗΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
22/11/2017, 14:12

Τι λες ρε Drax? πιάνει ποντίκια η γάτα του ΣΥΡΙΖΑ; τι κατάλαβαν από τις αυταπάτες τους που διώχνουν όλες τις επενδύσεις ακόμα και σήμερα και προσπαθούν να καλύψουν όλα τ ελλείμματα στραγγίζοντας όλες τις οικονομίες που μάζευε όλος ο κόσμος στα προ ΣΥΡΙΖΑ χρόνια;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Έβγαλε η μύγα κωλο επειδή έχει μπουκάρει με επιτυχία σε χώρους εργασίας, επειδή την υποστηρίζει η κυβέρνηση, επειδή δεν της ρίχνει το site κι επειδή ακόμα και το liberal δημοσιεύει τις διακηρύξεις τους. Το είχα πει όταν αυτοί που αυτοχαρακτηρίστηκαν συνταγματικό τόξο (βάζοντας μάλιστα και ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ στο club) χτυπούσαν την χρυσή αυγή ότι η χρυσή αυγή θα μπορούσε ίσως να μας προστατεύσει από τον ΣΥΡΙΖΑ αν γινόταν κυβέρνηση. Ελπίζω να το δούμε στις 4 Φεβρουαρίου και να δούμε τι μπορεί να κάνει η μύγα όταν βρεθεί μπροστά σε αντίπαλο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν είμαι φιλόλογος (ευτυχώς) και θεωρώ ότι γνωρίζω πολύ καλύτερη ιστορία από τον μέσο έλληνα. Έτσι δεν είπα ότι ήταν κράτος οικονομικών μεταναστών αλλά ότι γίνανε στα τέλη της δεκαετίας του 80 και αρχές 90.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Αριστερά ήτανε και αριστερά θα παραμείνει. Αν θέλουν να χτίσουν ένα σοβαρό κόμμα του κέντρου θα πρέπει οπωσδήποτε να πετάξουν έξω την ΔΗΜΑΡ. Κι έτσι η ΔΗΜΑΡ θα μείνει και πάλι στα αζήτητα όπως το 2014 που καταψήφισε τον πρόεδρο επειδή ο Τσιπρας άφηνε να εννοηθεί ότι θα τους έβαζε στα ψηφοδέλτια του και τελικά τους την έσκασε. Πολύ καλά να πάθουν και πολύ καλά να συνεχίσουν να παθαίνουν αφού μυαλό δεν βάζουν.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
01/02/2018, 15:56

Η αρχή ήταν πολύ εύστοχη αλλά η συνέχεια πολύ λίγη. Ο κόσμος πραγματικά τους ψήφισε γιατί ήλπιζε ότι θα τα πάρουν από τους άλλους και αν τύχει και γλύψουν κι αυτοί κανα κοκαλάκι ακόμα καλύτερα. Ή μήπως νομίζετε ότι ήταν γκάφα αυτό που είπε ο στρατουλης πριν τις εκλογές του Ιουνίου 2012 ότι θα χρησιμοποιούσε τα 160δις των τραπεζών για να κάνει .... ανάπτυξη; Λάθος κάνετε. Κάθελεξη είχε νόημα. Έλεγε στους ψηφοφόρους του ότι θα ρήμαζε πολύ πραγμα κι εκείνοι ζώντας τόσα χρόνια στην Ελλάδα ξέρανε πολύ καλά τι σημαίνει «ανάπτυξη».

Περισσότερα | Σχολιάστε

  1. Δεν είναι ο Τσιπρας μ@λ@κ@ς. Αδίστακτοςα επαγγελματίας είναι. Μ@λ@κες είναι αυτοί που τον ψήφισαν και μάλιστα 2 φορές. Βρίσε με που μιλάω προσβλητικά για τους Έλληνες αν σε ευχαριστεί. Δεν κοιτάτε τα χαλια σας, μας βγήκατε και εύθικτοι από πάνω. Τους διάφορους χαρακτηρισμούς που έχεις το θράσος να μου λες να πάρω πίσω και να ζητήσω και συγνώμη πρόκειται να τους επαυξάνω όποτε έχω διάθεση και ταιριάζει και στο περιεχόμενο. Και θα πονάνε όλους τους ευαίσθητους γιατί θα ξέρουν ότι είναι 100% αληθινοί. Σιχαμερή κ@λοφαρα, μας γίνατε και εθνικιστές τώρα, ποιοι; εσείς που έναν Αθήναιο στην επαρχία τον βλέπετε ως ξένο ακόμα και αν ζει εκεί 10 χρόνια.

Αυτο ταίριαζε στην περίσταση. Σε κάποια άλλη ευκαιρία μπορεί να προσθέσω κι αλλά.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο Γεωργιαδης υπέγραψε μνημόνια, δεν κατέβασε τα βρακιά του κι έσκυψε. Ούτε βέβαια είπε «δεν θα κάνω μεταρρυθμίσεις αλλά θα σας ξεχρεώσω επειδή θα λιανίσω τους πάντες στους φόρους»

Περισσότερα | Σχολιάστε

Όπως είπε περιληπτικά και περιεκτικά η αείμνηστη βαρωνη Θάτσερ «Οποιος κοιτάζει τις δημοσκοπήσεις δεν κυβερνά αλλά υπηρετεί» και οπως λέει ένας σοφός με το ψευδώνυμο Teacher, «καλύτερα να αποφασίζει το μεγάλο κεφάλαιο για την τύχη μας παρα μια πλειοψηφία πανασχετων».

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
31/01/2018, 18:07

Συμφωνώ με πολλά από το άρθρο. Και δουλειά του Μικη είναι να το βουλώνει και να πάνε στο συλλαλητηριο οι πατριωτες και όσοι έχουν ψυχολογικά πρόβληματα και αισθάνονται την ανάγκη ανάγκη να εκτονωθούν και να αισθανθούν λίγη δύναμη μέσα από τον όχλο. Όμως οι πολιτικοί έχουν καθήκον να κάνουν το σωστό άσχετα από το πόσοι διαδηλώνουν (τώρα σώθηκες). Θυμίζω μια από τις αναρριθμητες σοφίες της αείμνηστης βαρώνης Θάτσερ: Οποιος κοιτάζει τις δημοσκοπήσεις δεν κυβερνά αλλά υπηρετεί. Κυβέρνησε 11 χρόνια και τελικά δεν την έριξε ο λαός αλλά τα ρεμάλια του κόμματος της.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τι βαρέθηκες ρε αληταρα; Αν δεν ημουνα εγώ με ποιον θα τρωγοσουνα; Θα μου πεις βέβαια ότι και άτομα θα έβρισκες και θέμα όπως κανεις από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκες εδώ μέσα. Σε καταλαβαίνω τόσα χρόνια που έχεις να δεις γυναίκα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Κατ αρχήν αριστερά (τουλάχιστον στην Ελλάδα) δεν ήταν ποτέ πρόοδος. Σε κάποιες εποχές και χώρες σκληρής καταπίεσης ίσως να είχε κάποια καλα χαρακτηριστικά αλλά στην Ελλάδα από την αρχή ήταν ένα μάτσο μουζαχεντιν και προδοτες με κάποια λίγα κορόιδα που πίστεψαν ότι η αριστερά είχε καλές προθέσεις και φάγανε το κεφάλι τους.

Δευτερον το κράτος ΔΕΝ έχει υποχρέωση να προστατεύσει αυτούς που αγόρασαν την άδεια. Πρώτον γιατί πρέπει η χώρα να εκσυγχρονίζεται και να μην την κρατάνε πίσω αμαρτίες του παρελθόντος και δεύτερον γιατί στο άνοιγμα των επαγγελμάτων και συζητιέται στην Ελλάδα και το ζητάει η ΕΕ πολύ πριν το 2010. Ας πρόσεχαν αυτοί που τις αγόραζαν.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
26/01/2018, 15:20

Καθολική αντίσταση του ελληνικού λαού; Μιλάμε για πολύ σοβαρή περιπτωση. Τόσο σοβαρή που παρέθεσε και εργασία για DNA ωστε να αποδείξει τι; Ότι ναι μεν η σημερινή Ελλάδα είναι ο ζητιάνος της οικουμένης αλλά οι πρόγονοι του πριν από ....25 .....αιώνες! ήταν και οι πρώτοι. 0.2-12% Σλάβοι λοιπόν. Πολύ κακή ακρίβεια αλλά ας το δεχτούμε. Τι ποσοστό του σημερινού DNA κατέχουν Τούρκοι, Ρωμαίοι, Ούννοι, Σαρακηνοι, Ενετοί;

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
26/01/2018, 09:37

Τα ρίχνουμε στον απλό πολίτη γιατί αυτός ψηφίζει και αυτός μαύρισε όσους του μιλούσαν για ιδιωτικοποιήσεις επειδή αυτές ήταν σε αντίθεση με το όνειρο του για μια αργομισθία στο δημόσιο. Δες πχ το βλήμα τον Κικέρωνα. Τι χρειαζόταν αυτό το σχόλιο; Μάλλον θίχτηκε επειδή θέλει κι αυτος μια αργομισθία στο δημόσιο και δεν του άρεσαν αυτά που έγραψα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ρε άθλια υποκείμενα, οι κουρδοι είναι οι αληθινοί σύμμαχοι μας. Όχι η Τουρκία!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Η γνωστή σε όλους μας Ελλάδα: Ο υπουργός θα πει στο σχολείο με ποια κριτήρια θα βραβεύει τους μαθητές.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Αν έλεγε «πες τα χειρότερα ψέματα στο λαό σου όπως έκανα εγώ και δεν θα χάσεις» θα αναρωτιόμουνα μόνο αν ο λαός των Σκοπίων είναι το ίδιο καθυστερημένος με τον ελληνικό ωστε να επανεκλεγεί αυτούς που του λένε τα πιο τερατώδη ψέματα. Πες την αλήθεια όμως;;; Αν ημουνα εγώ θα του απαντούσα «μα για κάποιο από τα πρόβατα σου με πέρασες και μου αμολας έτσι ωμές μαλακιες;;;»

Περισσότερα | Σχολιάστε

21.5-13 σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει και την 2η θέση στις μεθεπόμενες εκλογες

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
19/02/2018, 19:37

Πολύ καλά τα λέτε κ.Μουμτζη. Επίσης ισαπουστακηδες είναι και αυτοί που ότι και να συμβεί μας τα πρήζουν για την Μακεδονία και μάλιστα ακόμα και γι αυτό το θέμα κρατάνε ίσες αποστάσεις ανάμεσα στ 2 κόμματα. ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΙ!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν διάβασα κανέναν σοβαρό λόγο που να με πείθει ότι ο Τσιπρας θα κάνει πρόωρες εκλογές. Όλοι οι λόγοι που αναφέρονται θα περιοριστούν σε μεγάλο βαθμό με τις ευλογίες των δανειστών. Ταυτόχρονα θα πέσει και πολύ προπαγάνδα. Επίσης ο Τσιπρας θα προτιμήσει να χαρεί λίγο ακόμα την πρωθυπουργία γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν θα την ξαναδεί.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Πραγματικά την πάτησε πολύ άσχημα γιατί υποτίμησε την βλακεία του ελληνικού λαού που για το μακεδονικό πραγματοποίησε διαδήλωση πολύ μεγαλύτερη από όλες τις διαδηλώσεις που χει κάνει εναντίον της κυβέρνησης Σανέλ μαζεμένες. Δεν με χαλάει να πέσει έστω και για το μακεδονικό.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Α μπράβο ccr τώρα μάλιστα, προωθείς καλύτερα αυτό που πιστεύεις. Το διάβασα το άρθρο και δεν βρήκα τίποτα που δεν είχα ξανακούσει. Τα έχω ξαναπεί ότι όσες διαθέσεις κι αν έχουν δεν θα κάνουν ποτέ τίποτα και ότι η Τουρκία είναι το πρόβλημα αλλά βρισκόμαστε στην εποχή της μακεδονικής υστερίας. Ίσως επειδή την Τουρκία την έχει συνηθίσει ο κόσμος και δεν του προκαλεί πλέον καμία εντύπωση.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ήδη αποδείξει έμπρακτα ότι όλοι αυτοί είναι δικά του παιδιά αλλά ο λαός τον έκανε κυβέρνηση.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Η δύναμη της Μ.Βρετανιας δεν είναι η ΕΕ αλλά ο καπιταλισμός

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
22/01/2018, 18:44

Όπως πολύ εύστοχα δήλωσε και ο Θεοδωράκης, τον πείραζε η αισθητική αυτών που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο. Οι οποίοι πραγματικά είναι οι ίδιοι που πήγαιναν στα συλλαλητήρια του ΟΧΙ. Άνθρωποι πανασχετοι και με τη νοοτροπία ότι κερδίζει το δίκιο (ή άδικο του, δεν τους νοιάζει) οποιος διαδηλώνει περισσότερο. Αυτή η νοοτροπία καλλιεργήθηκε στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες και την έχει ψωνίσει τόσο άσχημα ο Έλληνας ωστε φανταζόταν ότι ψηφίζοντας ΟΧΙ στο δημοψήφισμα θα έκανε τους ευρωπαίους να χεστουν από τον φόβο τους και να ανοίξουν τα πουγκια τους. Το ίδιο πιστεύουν και τώρα και το ίδιο αποτέλεσμα με το ΟΧΙ θα λάβουν.

@spigo πατρίδα σου είναι μεχρι ενός ορίου. Αν σου φερθεί κάρτα 1,2,10 φορές στο τέλος ένας λογικός άνθρωπος απλά την σιχτηριζει και αφήνει να την χαίρονται αυτοί που τους ταιριάζει.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
23/01/2018, 14:07

Greg καταλαβα απόλυτα. Είσαι παρα παρα πολύ βλάκας. Συνέχισε να την αγαπάς αφού σου αρέσει και πολύ καλά να πάθεις. Γι αυτό και έχετε λυσσάξει με την Μακεδονία. Πρόκειται για μια χώρα που δεν έχει να καυχηθει για τίποτα σημερινό κι έτσι έχετε μεγάλη ευαισθησία στην αρχαιότητα. Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις. Ευτυχώς εγώ είμαι έξυπνος άνθρωπος και απλά σιχτηρισα την Ελλάδα για μια χώρα που έχει να καυχηθει για παρα πολλά πράγματα ΣΗΜΕΡΑ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ρώτησα να μου πειτε έναν λόγο γιατί θ πρέπει να είμαι πιστός στην Ελλάδα κι επειδή δεν υπήρχε ούτε ένας το ρίξατε στο βρισίδι. Τυπικότατη ελληνική συμπεριφορά. Φυσικα δεν μπορέσατε να με πείσετε γιατί δεν είναι όλος ο κόσμος ο μπαμπάς και η μαμά ή ένας Έλληνας πολιτικός που με λίγη αγριάδα σου κάνει τα χατήρια για να σε ξεφορτωθεί. Εγώ πάντως δεν σας μοιάζω κι έτσι επαναλαμβάνω την ερώτηση μου: Γιατί θα πρέπει να ντρέπομαι που δηλώνω ανθέλληνας. Οποιος είναι Έλληνας πρέπει να ντρέπεται κι εγώ δεν εξαπολύει άστοχους χαρακτηρισμούς. Εγώ γράφω την αλήθεια και τεκμηριώνω, γι αυτό κα πονάω:

Κομπλεξικά αποβρασματα: το είπε εύστοχα ο Χριστόδουλος με την κατσίκα του γειτονα

Βλαμμενα: Ακόμα με αποκαλείς φιλοσκοπιανο. Χ/μένη την έχω την Βόρεια Μακεδονία. Ανακατεύτηκα επειδή είδα πολύ σκοταδισμό και παρα πολλές βλακειες. Επίσης πιστέψατε ήδη 2 φορές τα ψέματα του τσιπρα

Παρτακηδες: Από τα πιο μικρά όπως πχ. το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους ως πιο σημαντικά όπως κλείσιμο λιμανιού και δεν πα να καταστραφεί ο αγρότης που θα του χαλάσουν τα προϊόντα του

Κακομαθημένα κ/παιδα: φάνηκε ξεκάθαρα όταν βρίζατε τους Γερμανούς που σας τα ακουμπάγαμε για να μην πεθάνετε από την πείνα και τελικά ψηφίσατε αυτόν που σας έταξε ότι θα έσκιζε τα μνημόνια και τα δισεκατομμύρια θα συνέχιζαν να πέφτουν επειδή θα παρακαλούσαν γονατιστοί να σας δανείσουν. Οι προτάσεις για δημοψήφισμα για το όνομα μιας ξένης χώρας. Όλα αυτά δείχνουν ότι νομίζετε πως όλος ο κόσμος σας χρωστάει. Γι αυτό και σας πειράζει όταν κάποιος που γεννήθηκε στην Ελλάδα δηλώνει ότι την έχει σιχτηρισει: Εξακολουθεί να σας «χρωστάει».

Ξερόλες: Πολύ λίγους Έλληνες έχω συναντήσει που μπορούν να αλλάξουν γνώμη ύστερα από λογικά επιχειρήματα. Οι περισσότεροι τα ξέρετε όλα και σε όλους τους τομείς.

Αλήτες: Φαίνεται απο διάφορες πράξεις (πχ. κάψιμο της Αθήνας με τον Γρηγορόπουλο) αλλά φάνηκε και από τα μηνύματα σας. Ποτέ μου δεν προσέβαλα πρώτος κάποιον εδώ μέσα αντιθέτως όλοι σας απαντάτε με χυδαιολογία.

τεμπελόσκυλα και «αγωνιστές»: δεν σκέφτεστε να βελτιώσετε την ζωή σας δουλεύοντας αλλά με κινητοποιήσεις για περισσότερα «κοινωνικά κριτήρια»

Ψωναρες επειδή ζείτε ακόμα στην εποχή της δόξας της αρχαίας Ελλάδας και δεν έχετε καταλάβει ότι ο κόσμος προχωράει.


Γιατι απαντάτε με βρισιές; σας αρέσει να τα ακούτε;

tsapari για μπες σε παρακαλώ στον κόπο να διαβάσεις τι σχόλια έχουν γράψει για μένα οι ΕΛΛΗΝΕΣ και να μου κανείς υποδείξεις ΑΦΟΥ κανείς σε όλους αυτούς.

Περισσότερα | Σχολιάστε

61% δηλώνουν ότι θέλουν να αποφασίσει ο ελληνικός λαός με δημοψήφισμα για .... την ονομασία μιας άλλης χώρας! Μιλάμε ότι έχουμε φτάσει σε ανώτερα επίπεδα παραλογισμού. Μα για στάσου, 61% δεν πήρε και το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα; Οι διαχωρισμοί δεν είναι πλέον δεξιά και αριστερά αλλά σου κόβει στοιχειωδώς ή όχι; Κατανοείς την θέση σου και τις δυνατότητες σου ή όχι; Πως την έχεις δει;

Μετα από αυτό το δημοψήφισμα θα πρότεινα κι ένα άλλο: με ποιο τρόπο να αντιδράσει η Ελλάδα αν οι Σκοπιανοί τολμήσουν να αμφισβητήσουν την ετυμηγορία του ..... ελληνικού λαού!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Κατ αρχήν γιατί να κρεμάσω ταυτότητα στα ελληνικά αφού εγώ είμαι «Σκοπιανός». Δεύτερον τι λες ρε ψωνάρα που είσαι και υπερήφανος για το γεγονός ότι είσαι Έλληνας. Ντροπή πρέπει να αισθάνεσαι. Και άλλοι λαοί είναι ρατσιστές, καμία αμφιβολία γι αυτό αλλά πιο κ@λοφαρα από τον έλληνα δεν συνάντησα ποτέ μου και έχω γνωρίσει πολλούς λαούς στο Λονδίνο και στις 2 άλλες χώρες που έχω ζήσει. Υπάρχουν στο Λονδινο μειονότητες με στεγανά και υπάρχουν μουσουλμάνες με μπούργκα. Όμως μόνο ο Έλληνας την έχει δει ότι όλος ο κόσμος πρέπει μα πέφτει στα πόδια του όπως αυτοί που ψήφισαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και αυτοί που θέλουν δημοψήφισμα για να αποφασίσουν για .... το όνομα μιας ξένης χώρας!

Και όσον αφορά την δουλειά μου, όλοι οι γονείς, από όλες τις μειονότητες, όταν βλέπουν τον καθηγητή έχουν την διάθεση να ενημερωθούν, όχι να διαμαρτυρηθούν και να απαιτήσουν βαθμούς που γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν αξίζουν. Γι αυτό και πολύ σωστά τους χαρακτηρίζω ως λαό από κακομαθημένα κ/παιδα. Μήπως έχεις αντίρρηση ΕΛΛΗΝΑ;;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Προτείνω μια αναζήτησή στην Wikipedia (σίγουρα και αλλά site θα έχουν την ίδια πληροφορία) σχετικά με το όνομα Ηνωμένω Βασιλειο. Από τον 19ο αιώνα το χρησιμοποιούν και οποιος γνωρίζει λίγη ιστορία το βρίσκει απολύτως λογικό. Πιθανότατα ο πολιτικαντης Ντε Γκολ θα πούλησε φούμαρα στους κκερωνες της Γαλλίας και πέρασε αυτή η εντύπωση σε ολόκληρο την κόσμο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

«Η αντιμετώπιση ενός μη-προβλήματος». Πολύ εύστοχη έκφραση. Και να σκεφτεί κανείς ότι κάποιοι θεωρούν την μικρή και φιλήσυχη Μακεδονία μεγαλύτερη απειλή και από την Τουρκία! Γιατί; γιατί διεκδικούν για δικό του το καραβανοσκυλο της αρχαιότητας.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
19/01/2018, 12:22

Καθόλου παράξενο που ένας κομμουνιστής βάζει και τον Άρη Βελουχιώτη στις σπουδαίες προσωπικότητες ενώ κατηγορεί τις πωλήσεις των κρατικοδίαιτων οργανισμών.

Οχι ότι αξίζει να ασχολείται κάνεις μαζί του αλλά η αριστερά διογκώθηκε ακριβώς επειδή κανείς δεν καθόταν να ασχοληθει με γελοιότητες, ετσι

Το λιμάνι του Πειραιά αναπτύχθηκε παρα πολύ όταν «ξεπουλήθηκε» στους κινεζους

Η εμπορική τράπεζα «ξε»πουλήθηκε με 25 ευρώ η μετοχή όταν στο χρηματιστήριο δεν άξιζε ούτε 15

Η Αγροτική Τράπεζα «ξε»πούλησε το 10% την μετόχων της με 5.05 ευρώ όταν στο χρηματιστήριο ήταν στα 4.95, μια εβδομάδα αργότερα στα 4.0 και σε 2 χρόνια φαληρισε.

Η ΔΕΗ δεν παράγει απλώς τεράστια ελλειματα αλλά είχε γίνει και μονοπώλιο και μπορούσε να εκβιάζει κυβερνήσεις και καταναλωτες

Ο ΟΤΕ έμαθε τρόπους μόνο όταν άρχισε να υπάρχει και ιδιωτική τηλεφωνία. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τα λόγια του Μανου στη Βουλή το 1992: «Ποιος από εσάς αισθάνθηκε ποτέ πελάτης του ΟΤΕ; Αιχμάλωτος του ΟΤΕ, δουλοπάροικος του ΟΤΕ ναι. Πελάτης όμως ποτέ»

Ο ΟΣΕ είχε φτάσει να χρωστά 1 δις (ευρώ) και κάθε χρόνο προστίθενταν 1-2 εκατοντάδες εκατομμύρια. Ακόμα και να τον χαρίζαμε πάλι κέρδος θα είχε το δημόσιο. Το ίδιο και η Ολυμπιακή.

Αμε στον διάολο αριστερά γουρούνια. Εσείς καταστρέψατε την Ελλάδα και εσείς θέλετε να κατστρεψετε τον κόσμο, όπως αλριβως υπαγορεύει η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ του Μαρξισμού. Φταίει το liberal που θέλει να ακούγονται όλες οι απόψεις, λες και κάνει το ίδιο η ΕΡΤ και αριστερά έντυπα.


Περισσότερα | Σχολιάστε

Πριν τις εκλογές μιλούσαν για συνεργασία της Μερκελ με φιλελεύθερους και το ακροδεξιό κόμμα. Πολύ καλά να πάθει η Μερκελ που τελικά προτίμησε να συζητήσει με τους αριστερούς που το παίζουν οικολόγοι αντί για τους ακροδεξιούς.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Μακάρι η υποχρεωτική θητεία να ήταν ο μοναδικός τομέας όπου η Ελλάδα αποδεικνύει ότι θεωρει τους πολίτες ως σκλάβους. Όμως είναι ενδιαφέρον ότι δεν καταργούνται τα κέντρα στο Χαϊδάρι. Είπαμε, αλλά όχι και να θιγούν τα βισματα!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν το έχετε καταλάβει κ.Μαυριδη, έτσι δεν είναι; Αυτοί οι υπάνθρωποι δεν θελανε την εξουσία για να τρώνε μερικά δεκαχίλιαρα τα οποία ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα προτιμούσε να τα παίρνει για να κάθεται από το να σκάει συνεχώς κοιτάζοντας δημοσκοπήσεις ή πηγαίνοντας να μιλήσει σε εκπομπές στην τηλεόραση ή όλα τα αλλά που κάνουν όσοι ασχολούνται με τα κοινά.

Αυτοι οι υπάνθρωποι μεγάλωσαν με την ιδεολογία του μίσους και τα απωθημένα του αποτυχημένου. Θα κατέστρεφαν τα πάντα όχι για να πληρωθούν αλλά και βάζοντας από την τσέπη τους αν χρειαζόταν. Στο κάτω κάτω τόσα χρόνια ήταν στο 4%. Πολύ λίγοι από αυτούς μπαίνανε στην Βουλή. Ποιος φυσιολογικός άνθρωπος θα ξόδευε τόσο χρόνο από την ζωή του μπας και κάποτε κερδίσει μια βουλευτική αποζημίωση (και επιδωματα); Όλα αυτά τα χρόνια τους ενδιέφερε το μπάχαλο και η καταστροφή και αυτα ακριβώς τους ενδιαφέρουν και τώρα.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
29/12/2017, 08:45

Παρα πολύ σωστά τα γράφετε κ.Χειμωνα. Η λύση για ΠΑΣΟΚ-ΝΔ όμως είναι απλή: καταψηφίζουν οποιαδήποτε πρόταση αν δεν έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση. Η May για παράδειγμα αναγκάστηκε να αλλάξει την πρόταση της για συμφωνία με την ΕΕ επειδή διαφωνούσε ο κυβερνητικός της εταίρος. Δεν έψαξε ψήφους στους βουλευτές των αλλων κομμάτων και δεν θα ήταν λογικό ν κάνει κάτι τέτοιο. Το είπαν ήδη στη ΝΔ: Αν τα 2 κόμματα δεν μπορούν να συμφωνήσουν σε ένα τόσο σοβαρό (λέμε τώρα) θέμα, τότε υπάρχει ζήτημα δεδηλωμένης.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Πολύ καλά τα είπες ccr. Όλοι οι πρώην πρωθυπουργοί και υπουργοί εξωτερικών να μπουν στην φυλακή επειδή κάποιες τρίτες χώρες ονομάζουν την Μακεδονία «Μακεδονία»!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν μας χ..... με τις δημοσκοπήσεις λέω εγώ. Έτσι απαντούν στο τάδε ερώτημα, έτσι στο άλλο κτλ. Εγώ πιστεύω στην Θάτσερ "οποίος κοιτάζει τις δημοσκοπήσεις δεν κυβερνά αλλά υπηρετεί". Ο Μακρόν έχει την ευκαιρία να γίνει η Θάτσερ της Γαλλίας. Να δούμε αν θα την αρπάξει ή αν θα παραμείνει ένας κοινός πολιτικαντης που κοιτάει να κρατήσει ισορροπίες ώστε να εκλεγεί ακόμα μια φορά κι όχι άλλες 2 1 όπως η Θάτσερ.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
18/01/2018, 19:59

Κλινική περίπτωση. Πρόσεχε μην πάθεις τίποτα από τα νεύρα σου.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Αντε πήγαινε να προστατεύσεις την μάνα σου από τπυς νταβατζηδες κωλοπαιδο του πληκτρολογιου

Περισσότερα | Σχολιάστε

Επαγγελματικός στρατός; όχι βέβαια! Πως θα έχει την λούφα του ο κάθε αξιωματικός και υπαξιωματικός αν έχει να κάνει με επαγγελματίες που πληρώνονται κανονικά; πως θα βγάζει το κάθε Καραβανοσκυλο τα απωθημένα του αν δεν μπορεί να διατάζει πτυχιούχους, μεταπτυχιακούς, επιτυχημένους επαγγελματίες; πάνε και μας μιλάνε για τον τουρκικό κίνδυνο και "ξεχνάνε" τελείως ότι ο πανίσχυρος βρετανικός στρατός έχει μικρότερο αριθμό ανδρών από τον ελληνικό. Βρίσκουν ζωντανά που τους πιστεύουν και ακόμα μεγαλύτερα ντουβάρια που ακόμα και όταν τους το εξηγήσεις σου αραδιάζουν ένα μάτσο αρλούμπες.

Πολυ καλά τα λέει το άρθρο: Πρέπει όλα τα καραβανοσκυλα να έχουν την αγγαρεία τους, κάθε διοικητής τον προσωπικό του οδηγό, κάθε στρατηγός 10 γραμματείς κτλ. τι σημασία έχει τώρα αν τελικά στείλουμε ένα μάτσο στραβούς, ημιπαραλυτους, ψοφίμια, μαμόθρεφτα ως πρόβατα για σφαγή εναντίον των Τούρκων αντί για επαγγελματίες που θα ξέρουν να πολεμάνε; Οι καραβανάδες να περνάνε καλά γιατί το δικαιούνται αφού "προστατεύουν" την πατρίδα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Η Ήττα στο σκοπιανό έχει ήδη έρθει. Παντού την λένε σύντομα «Μακεδονία».

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
04/10/2017, 19:51

Δεν συνοδεύτηκε μας λέει το άνοιγμα της ΕΡΤ από κάποιες δόσεις ανεξαρτησίας. Τι λες ρε φίλε; για να γίνει ανεξάρτητη κάνανε τόσο αγώνα τα γκρουπουσκουλα; δεν πρέπει να αμοιφθουν για τον κόπο τους;

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
17/01/2018, 16:44

Δηλαδή αν καταλαβα καλά, δικτατορία της ασχετοσύνης είναι να αποφασίζει μια μειοψηφία άσχετων σε αντίθεση με την δημοκρατία που αποφασίζει μια πλειοψηφία άσχετων.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Κατ αρχήν είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να δημοσιεύονται οι προκηρύξεις τέτοιων αλητών. Περίμενα από το liberal κάτι καλύτερο. Δεύτερον, πολύ καλά κάνανε οι αστυνομικοί που δεν τους συλλάβανε. Γιατί να τους συλλάβουν; Για να τους ξανακάνουν τον ταξιτζή;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Οι κομμουνιστές κ.Ζαμπουκα σκέφτηκαν κάτι ακόμα καλύτερο: Να αρπάξεις την κατσίκα του γείτονα και αν έχει αντίρρηση να τον φυλακίσεις ή και να τον εκτελέσεις.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
έκανε σχόλιο στο θέμα Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ!
13/11/2017, 13:46

Είναι γελοίο να μιλάνε οι Συριζαίοι για βόθρο διαφθοράς άλλου κόμματος.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Λάθος! Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι ο άνθρωπος που επέλεξε Ζουράρηδες να κυβερνούν αλλά ο λαός που επέλεξε ζουραρηδες να κυβερνούν.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Εγώ πάντως διαφωνώ και με το Βαρντασκα. Ο Βαρδάρης είναι βόρειος άνεμος που φυσάει στη βόρεια Ελλάδα. Αν αυτοί ονομάσουν την χώρα τπυς Βαρντασκα πάλι μπορεί κάποτε να διεκδικήσουν εδάφη αφού ο άνεμος τπυς πηγαίνει στη χώρα μας.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Είμαι κατά της απεργίας όμως δεν δέχομαι όλες οι αριστερές παρατάξεις σε όλον τον κόσμο και σε όλες τις εποχές να χρησιμοποιούν κάποια μέσα για να ανέβουν στην εξουσία και μετά να τα ποινικοποιούν ή τουλάχιστον να τα χτυπάνε αλυπητα ωστε να κάτσουν στο σβέρκο των ιθαγενών που τους ψήφισαν για τα καλά.

Οσο γι αυτά που υποτίθεται ότι περνάνε στ χέρια των ξένων, λυπάμαι αλλά δεν είμαι τόσο αισιόδοξος. Και αυτά τα λίγα που τελικά θα ιδιωτικοποιηθούν, θα ιδιωτικοποιηθούν με το στανιο και μόνο όταν δεν θα παίρνει άλλο. Πως να το κάνουμε. Όσο και αν η σημερινή κυβέρνηση προσπαθεί να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα α)το κάνει μόνο αν μπορεί να φέρει την πραγματικότητα στα μέτρα της και β)ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ!

Περισσότερα | Σχολιάστε

«Ψήφος κατά συνείδηση=το τέλος της ΝΔ του Κυριάκος»

Ναι, αυτός είναι ο λόγος που μας τα πρήζεις συνεχώς. Εγώ στο έλεγα από πολύ νωρίς, όταν βρήκες στην Μακεδονία την δικαιολογία για να βρίζεις χυδαία τον Γεωργιάδη. Να διαβασουν όλοι το σχόλιο σου για να καταλάβουν ποια θα είναι η ΝΔ χώρος τον Κυριάκο: Θα γίνει η ΝΔ του Κικέρωνα. Ήταν πολύ καλύτερη από αυτό το απόβρασμα όταν ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ παρα πολλοί αντικομμουνιστές μόνο και μόνο γιατί δεν άντεχαν όλη αυτήν την τσογλαναρία.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Να κάνει προσφυγή σε ευρωπαϊκό δικαστήριο. Να καταθέσει και τους λόγους που δεν του δόθηκε το άσυλο. Αν το ευρωπαικο δικαστήριο δεν του δώσει δίκιο και αν η ΕΕ συνεχίσει να χρηματοδοτεί αυτήν τη κυβέρνηση, τότε θα εινα πιο ξεσκισμενοι και από ότι φανταζόμουνα. Για να δούμε, μόνο για τον τρομοκράτη Αμπου Καταμπα ξέρανε να μπλοκάρουν την έκδοση του από την Μ.Βρετανια.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
11/01/2018, 19:35

Να γίνουμε μια κανονική χώρα; Τι τον περάσατε τον Έλληνα κ.Μαυριδη; Ακόμα και αν εμφανιστεί ένας Γιέλτσιν να πει το περίφημο «Στην Αμερική οι απλοί άνθρωποι έχουν αγαθά που εδώ ακόμα κι εμείς τα στελέχη του κόμματος αγνοούμε την ύπαρξη τους», ο Έλληνας θα του κολλήσει ένα σωρό επίθετα και θα τον διαολοστειλει γιατί ο Έλληνας γουστάρει να έχει μια αργομισθία στο δημόσιο και δεν καταλαβαίνει ότι τα αγαθά χωρίς το ξένο χρήμα ΚΟΒΟΝΤΑΙ! και ούτε που τον νοιάζει γιατί αυτός απλά ΑΠΑΙΤΕΙ!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Αυτοί που έχουν το όραμα και τις ιδέες Γαβρια, πήραμε τον οματιον μας και φύγαμε όταν καταλάβαμε ότι υπάρχει τόσο μεγάλη καθυστέρηση και τέτοιος διωγμός όσων έχουν όραμα που δεν γίνεται τίποτα. Στενοχωρηθηκαμε βέβαια που δεν φύγαμε νωρίτερα αλλά έτσι είναι η ζωή.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Εδώ που τα λέμε δεν έχει καθόλου άδικο ο Τσιπρας που δεν εκτιμάει καθόλου τον λαό: Άντε, ας δεχτούμε ότι τον εξέλεξε την πρώτη φορά παρ όλο που ήξερε τι καταστροφές, καταλήψεις και τρομοκράτες είχε υποστηρίξει στο παρελθόν. Είπαμε, ο Έλληνας είναι παρτάκιας, αν πίστεψε ότι θα γλύτωνε από τα μέτρα, τι σημασία έχουν τα υπόλοιπα;

Στην συνέχεια και αφού έχουν κλείσει οι τράπεζες, ο Έλληνας ψηφίζει ΟΧΙ στο δημοψήφισμα επειδή τον πείραξε που η κα.Μερκελ τον «απείλησε» λέγοντας ότι το ΟΧΙ θα έθετε σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας. ΟΧΙ κα.Μερκελ, είμαστε υπερήφανος λαός. Έχουμε την υπερηφάνεια του να ζεις με δανεικά, δεν ανεχόμαστε υποδείξεις!

κανει το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος ΝΑΙ και τα capital controls συνεχίζουν να υπάρχουν την ημερα των εκλογών. Όμως Τσιπρας, Καμένος και ΝΔ παίρνουν ακριβώς τα ίδια ποσοστά. Σα να μην είχε συμβεί τίποτα!

Ε, ποιος μ.... θα είχε σε εκτίμηση έναν τέτοιο λαό;; Το παράξενο θα ήταν αν είχε ξεσηκωθεί αυτά τα 2 χρόνια.

Περισσότερα | Σχολιάστε

«Καλά οι ολιγάρχες μας μαράναν» θα απαντούσα σε αυτό σύντομα: Εδώ ο κόσμος καίγεται κι εσένα το όνομα της γειτονικής χώρας σε μάρανε;

Νομιζω ότι το τέλος του άρθρου εξηγεί πως ο Κυριάκος θα χτυπήσει του ολιγάρχες: Θα ενθαρρύνει ξένους επιχειρηματιες να επενδύσουν. Οι διαπλεκόμενοι, όσο και αν τους έχει διογκώσει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα αντέξουν τον ανταγωνισμό. Η διαπλοκή δεν θα πέσει βέβαια αμαχητί. ΣΥΡΙΖΑ και συντηρητική δεξιά θα αρχίσουν να φωνάζουν για τους ξένους που ελέγχουν τον πλούτο στην πατρίδα μας και εμείς οι Έλληνες θα καταντήσουμε να τους «υπηρετούμε», ότι μας θέλουν γκαρσόνια για να κάνουν τις διακοπές τους και με λίγα λόγια θα βρυκολακιασει όλη η μούχλα που έχουμε ακούσει τις τελευταίες δεκαετίες.

Αριστεροι και συντηρητικοί δεξιοί θα πάνε μαζί αλλά θα υπάρχει μια διαφορά: Οι αριστεροί θα ξέρουν πολύ καλά γιατί θα φωνάζουν ενώ οι συντηρητικοί δεξιοί θα είναι τα κορόιδα που θα νομίζουν ότι φωνάζουν για την πατρίδα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο Κυριάκος δεν μπορεί να υπόσχεται να παντα γιατί απλούστατα το κοινό του δεν είναι ούτε τόσο μεγάλοι κόπανοι ούτε τόσο αδίστακτα καθάρματα σαν το κοινό του Τσίπρα. Πρέπει όμως να αλλάξει κάτι: Δεν το είδα ποτέ να οργανώνει μια διαμαρτυρία για κάποιο μέτρο.

Κωστα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ο αείμνηστος Μητσοτάκης είχε ερωτηθεί τι θα έκανε με 95000 που είχε διορίσει το ΠΑΣΟΚ 1 εβδομάδα πριν τις εκλογές. Απάντησε «είναι ολοφάνερο γιατί γίνανε όλοι αυτοί οι διορισμοί και γι αυτό και θα ακυρωθούν». Σε μια άλλη συνέντευξη είπε»Δημόσιες επιχειρήσεις που κοστίζουν 3 φορές παραπάνω από όσο αν πληρωναμε τους εργαζόμενους για να κάθονται, προφανώς θα κλείσουν».

Ο Κυριάκος είναι σκιά του πατέρα του. Ο Γεωργιαδης έχει καλές προοπτικές. Ίσως να μπορέσει κάποτε να γίνει Κωστας Μητσοτάκης.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Η Κίνα και η Ρωσία δεν απειλούν την παντοδυναμία των ΗΠΑ αλλά την ασφάλεια ολονων μας και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που έχουν σε αυτόν τον πόλεμο είναι ότι άρθρα σαν κι αυτό αλλά από την αντίθετη πλευρά δεν θα μπορούσαν ποτέ να δημοσιευτούν στο Ιράν, την Β.Κορεα, την Κίνα και την Ρωσία. Γι αυτό καλά θα κάνουν ορισμένοι να βγάλουν τον σκασμό και να μην λένε στον κόσμο ότι πρέπει να σταθούμε στα 4 για να μην εξοργίσουμε τέτοιες χώρες. Να σταματήσει επιτέλους να γίνεται κατάχρηση του δικαιώματος της ελευθερίας του λόγου που εχουμε

Περισσότερα | Σχολιάστε

Με τον Ερτογαν ούτε καν μπήκε στον κόπο να προσποιηθεί ότι διαπραγματευεται

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ε αυτό δεν περίμενα ποτέ ότι θα το άκουγα ή θα το διάβαζα ευθέως: Να μιλάει κάποιος υπέρ του λαϊκισμού. Ε λοιπόν ΘΒ, αν πιστεύεις ότι επιχειρείται η σκλαβοποιηση τη μάζας τότε να γραφτείς στην αριστερά γιατί εκει ανήκεις. Αν είσαι μαθητής λυκείου τότε είναι ωραία μόνο για το μάθημα της έκθεσης. Προσωπικά μόνο σκλαβοποιηση δεν βλέπω.

Αν νομίζεις ότι είσαι φιλελεύθερος τότε δικαιολογώ το υπερβλημα που τα είχε βάλει με τους φιλελεύθερους. Αυτό έλειπε να γίνεται ότι θέλει ο λαός, δηλαδή ο κάθε πανασχετος να μπορεί να αποφασίζει για την ζωή την δίκη μου. Και καλά να ήταν μόνο ασχετοσύνη, δυστυχώς όμως υπάρχει και σκοπιμότητα. Το κάθε χαμένο υποκείμενο θέλει νόμους που να ληστεύει την ξένη περιουσία. Φαντάσου να μπορεί και να αποφασίζει!

Και μας λες να γίνεται αυτό που θέλει ο λαός και όχι οι λίγοι! 1000 φορές να αποφασίζουν οι λίγοι που ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Πάντως αυτό που έχουν αποδείξει περίτρανα και επανειλλημένα είναι ότι δεν τους νοιάζει ούτε η Μακεδονία, ούτε αν καταστραφεί ο κόσμος. Το μόνο που τους νοιάζει είναι η καρέκλα τους. Επομένως η απάντηση στο ερώτημα του τίτλου είναι εύκολη. Τα κορόιδα που έχουν πέσει στην παγίδα αυτή, ας ξυπνήσουν επιτέλους. Τα συριζοτρολ που εργαζονται για το ΜΟΝΟ πραγμα που ενδιαφέρει την κυβέρνηση, να συνεχίσουν γιατί αυτή είναι η δουλειά τους.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν ήταν μόνο επικοινωνιακό αλλά και ουσιαστικό γιατί τα χρέη θα τα πληρώνει η επόμενη κυβέρνηση

Περισσότερα | Σχολιάστε

Χαχαχαχα, τι μας λέτε. Θα βγουν μερικές χιλιάδες αποβρασματα της Ελλάδας να τσιρίζουν κι εσείς αμέσως θα τα κάνετε πάνω σας βλέποντας τέτοια οργή από τον λαό που δεν κάνει για τίποτα παρα μόνο να απαιτεί τις δόσεις των μνημονίων και να του κάνει όλος ο κόσμος όλα τα χατήρια. Και ξέρετε ποιο είναι το πιο αστείο; Ότι τέτοια βλήματα που είναι το έχουν πιστέψει ότι αν βροντοφωνάξουν μαζικά τότε θα γίνει το δικό τους. Τυπικός τρόπος σκέψης για ένα κακομαθημένο παιδί που τσιρίζει και οι ευνουχισμένοι γονείς του, του κάνουν τα κέφια. Ευτυχώς η διεθνής κοινότητα διαφέρει.

Thytis, τα κατακάθια της Ευρώπης και ολοκλήρου του κόσμου είναι οι ελληνες και αν έχεις αντίρρηση να κοιτάξεις τα μούτρα σου στον καθρέφτη

Περισσότερα | Σχολιάστε
  1. Δεν το πιάνεις έτσι; Οι άνθρωποι θέλουν να αποκτήσουν μια εθνική ταυτότητα. Είναι κράμα Σλάβων και Αλβανών ενώ γίνανε κράτος μόνο επειδή ήταν μια διοικητική περιφέρεια. Ο Αλέξανδρος είναι αυτός που μπορεί να αποτελέσει το πιασάρικο όνομα για να τους συνδέσει. Η ιστορική πραγματικότητα δεν υπολογίζεται. Θα έλεγα μάλιστα ότι ο Αλέξανδρος διατηρεί και ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι κάποιας άλλης προσωπικότητας που θα μπορούσε ίσως να βρεθεί από την περιοχή: Δεν είναι ούτε Σλάβος, ούτε Αλβανός, ούτε χριστιανός, ούτε μουσουλμάνος. Τι να κάνει η Ελλάδα; Δεν έχω ικανοποιητική απάντηση πάντως η άναρθρη τσιρίδα σίγουρα δεν θα κάνει τίποτα.
Περισσότερα | Σχολιάστε

Πάντοτε οι αριστερές δικτατορίες ήταν οι χειρότερες αλλά στην περίπτωση της ΕΡΤ φέρει ευθύνη και η προηγούμενη κυβέρνηση. Την κλείσανε και πολύ καλά κάνανε. Τι θελανε να ανοίξουν μια άλλη κρατική τηλεόραση στο ίδιο κτήριο και στις ίδιες συχνότητες; Δεν ξέρανε τι θα συνέβαινε; Η λύση είναι:

Την κλεινεις

Πουλας όλον τον εξοπλισμό

πουλας το κτήριο σε κάποιον αλλον (το καις αν δεν βρίσκεις αγοραστή)

Όχι ότι οι κομμουνιστές δεν θα στηνανε τον δικό τους μηχανισμό προπαγάνδας, αλλά έπρεπε να τους είχαν βάλει πολλές δυσκολίες.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ελληνικό. Σε ολόκληρο τον κόσμο το οικολογικό κίνημα καπελώθηκε από την αριστερά. Η αριστερά το υιοθέτησε πρώτον γιατί μετά την πτώση του υπαρκτού δεν είχε ιδεολογία και δεύτερον επειδή την βόλευε ότι οι καπιταλιστές για το κέρδος κατέστρεφαν το περιβάλλον (που να δεις τους κομμουνιστές αλλά αυτοί δεν επέτρεπαν την ενημέρωση ώστε να τους γνωρίσει καλά όλος ο κόσμος και σε όλους τους τομείς). Στη συνέχεια ήταν εύκολο να το καπελώσει με την μαζική είσοδο μελών αρχικά και στη συνέχεια όσοι ανακατεύονται με ειλικρινείς διαθέσεις σύντομα φεύγουν αηδιασμένοι από αυτούς τους "οικολόγους" που βλέπουν.

Παραδειγματα τέτοιων "οικολόγων" έχουμε τους πράσινους στην Γερμανία που συζητάνε συνεργασίες μόνο με τους σοσιαλιστές και στη Μεγάλη Βρετανία όπου οι πράσινοι είναι τα πιο λαϊκιστικά ρεμάλια που στις εκλογές καλούσαν για συνεργασία τις "δημοκρατικές" δυνάμεις ενώ στην Σκωτία είναι το υπάκουο σκυλάκι του κόμματος ανεξαρτησιας.
Περισσότερα | Σχολιάστε

Τον Σαχη δεν τον ανέτρεψαν οι ΗΠΑ αλλά η ΕΣΣΔ. Μάλιστα (και) εδώ φαίνεται η ανίερη συμμαχία κομμουνιστών - Ισλάμ που γράφεται σε άλλο σημερινό άρθρο γιατί οι κομμουνιστες συνεργάστηκαν με τον Χομεϊνί. Στη συνέχεια φαίνεται η άπειρη βρώμα του κομμουνισμού γιατί ο Χομεϊνί πετσόκοψε τους κομμουνιστές με μεγαλύτερη αγριότητα από τον Σαχη αλλά οι σχέσεις του Ιράν με την ΕΣΣΔ δεν διαταράχθηκαν καθόλου. Οι κομμουνιστές του Ιράν απλά θυσιάστηκαν για να φύγει μια φιλοαμερικανική κυβέρνηση και ακόμα και σήμερα η Ρωσία με το Ιράν έχουν άριστες σχέσεις.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Όχι ο Αλέξανδρος δεν ήταν σφαγέας των λαών. Ένα καραβανοσκυλο ήταν που μπουζουριασε νέους από ολόκληρη την Ελλάδα και τους έβαλε να πολεμανε για 10χρονια, όχι για να υπερασπιστούν τη πατρίδα τους αλλά για να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες του. Καραβανοσκυλο; ναι. Καθίκι που εκτέλεσε αρκετούς; ναι. Κατακτητής που έκανε εγκλήματα πολέμου; ναι. Το σφαγέας των λαών όμως είναι υπερβολικό. Ίσως να γινόταν αν δεν τον σταματούσαν στο Αφγανιστάν αλλά τον σταμάτησαν.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Λυπάμαι που σου έβγαλα το μάτι αλλά δεν κάθομαι να ασχοληθώ με την ορθογραφία. Απόδειξη ότι τη μια φορά το γράφω με ω και την άλλη με ο. Και η επιδότηση διορισμού είναι ένα μέτρο προς την ίδια κατεύθυνση: Κάνετε παιδιά και θα πληρώνουν γι αυτά τα κορόιδα. Δεν σου τα έκανα εγώ αχταρμά, απλά εσυ δεν μπόρεσες να δεις την σχέση που έχουν αυτά τα 2.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
06/01/2018, 19:52

Κατ αρχήν πάντοτε κορόιδευα απόψεις του τυπου «ψηφίστηκαν μόνο με ένα μικρό ποσοστό γιατί οι αποχές.....». Δεύτερον, το γεγονός ότι ο Κιμ έκανε μεν τα νταηλικια του με το κουμπί αλλά σκέφτεται να ξεκινήσει και συνομιλίες με την Κορεα οφείλεται ακριβώς στην σθεναρή στάση του Trump. Μπορει οι αντιδράσεις του κάποιες φορές ακούγονται πολύ παιδιάστικες για μας, αλλά να είμαστε βέβαιοι ότι το μήνυμα προς τον Κιμ είναι διαφορετικό: «θα σε παρατηρώ συνέχεια»

Περισσότερα | Σχολιάστε

Κάνουν προσπάθειες για συμφιλίωση οι άνθρωποι. Για να δούμε, θα δεχτεί η Ελλάδα ή θα δώσει μια απάντηση τυπου «πρέπει επίσης να κάνετε αυτό, αυτό, αυτό κι αυτό και στη συνέχεια να γδυθειτε και να σκύψετε;»

Περισσότερα | Σχολιάστε

Κατακάθι της κοινωνιας και απόλυτε βλάκα. Η Θάτσερ ανέστησε την χώρα της με τον νεοφιλελευθερισμό και όχι με. μια στρατιωτική επέμβαση. Εσυ βέβαια είσαι καραβανοσκυλο και αυτό είδες γιατί αν πήγαινες ποτέ στην μάχη θα λέρωνες τα φουστάνια σου σε χρόνο dt. Να μην την ξαναβάλεις στο βρωμοστομα σου κότα του φραπέ και του πληκτρολογίου.

Τους βλέπεις να ενδιαφέρονται Chris? Κι εγώ μαζί σου είμαι. Έχω δει ότι ήδη έχουν φύγει σοβαροί συνομιλητές και μακάρι να τους μείνουν μόνο κάτι αποβρασματα που δεν μπορούν να βρουν γκομενα και την παίζουν όλη μέρα στο πληκτρολογιο. Έχει ξεπέσει πολύ το liberal και όχι μόνο στο φόρουμ όπου το κάθε μαλακισμενο μπορεί να γράφει αναρριθμητα μηνύματα γιατί όλοι οι γνωστοί του τον έχουν βαρεθεί και του την λένε. Τρόποι υπάρχουν πχ. Μέχρι ένα μήνυμα την ώρα. Απλά οι υπεύθυνοι δεν ενδιαφέρονται.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τα γνωρίζω αυτά για το ΚΚΕ αλλά με κατάλαβες λάθος. Δεν βλέπω καμία ευθύνη της ΝΔ.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
12/01/2018, 16:21

Να προσθέσω στο εξαιρετικά εύστοχο σχόλιο του GKapa ότι η ΝΔ το 1981 άφησε χρέος 30δις ΔΡΑΧΜΕΣ. Ο Παπανδρέου μάλιστα τότε φώναζε για το υπερβολικό χρέος.

Να απαντήσω στις ερώτημα του κ.Λοβερδου, και τα 2. Και βολεμένοι ήταν και ηλίθιοι. Ψήφιζαν όλα τα λαμόγια ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ γνωριζοντας ότι μόνο με τον βρώμικο είχαν ελπίδα ν πετύχουν κάτι, με αξιοκρατία ποτέ. Και ηλίθιοι επειδή δεν καταλάβαιναν ότι κάποια στιγμή θα τα πλήρωναν όλα μαζεμένα και με τόκο. Που να ακούσουν τον αείμνηστο κ.Μητσοτακη που έλεγε ότι κοινωνική πολιτική με δανεικά δεν υπάρχει, αυτοί που ακόμα και λίγο πριν το κούρεμα των ομολόγων αγόραζαν και σου απαντούσαν «δεν θα μας αφήσουν να χρεοκοπήσουμε».

Περισσότερα | Σχολιάστε

Εδώ βρίσκεται το ηθικό μειονέκτημα τη δεξιάς. Δεν μπορούσε δηλαδή ο Μητσοτάκης να ταξει βουλευτιλίκι στον Καμένο αν ρίξει την κυβέρνηση και στη συνέχεια να του την φέρει;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Αφού την πειράζει το κέρδος εις βάρος του κοινού καλού, τι έχει να πει αυτή η π.... που της έδωσε αξία αυτό το υπερβλημα που ονομάζεται «Έλληνας» για το κέρδος ΥΠΕΡ του γενικού καλού όπως δηλαδή γίνεται στον καπιταλισμό. Σε τι εποχή ζουν όλα αυτά τα απολιθώματα της αριστεράς; Σε τι εποχή θέλουν να φέρουν την ανθρωπότητα;;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία ότι ο καμένος θα στήριζε την κυβέρνηση. Προσωπικά δεν αμφιβάλλω ούτε για τους βουλευτές του γιατί γνωρίζουν όλοι τους ότι είναι ξοφλημένοι και θέλουν να το χαρούν για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο κ.Μαυριδης σε ένα άλλο άρθρο γράφει ότι είδηση δεν είναι τι είπε αλλά ότι εμφανίστηκε. Αυτή θα έπρεπε να είναι η απάντηση της αντιπολίτευσης, κάτι του τυπου «στην απελπισία του επιστρατεύει και την γυναίκα του με στημένη συνέντευξη σε φιλική εφημερίδα».

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το «ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν» το λέμε τωρα εμείς, όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος το λέει αμέσως όταν άκουσει την άλλη πλευρά να το λέει. Ο Έλληνας όμως ήθελε να δει γιατί όπως έλεγε, χειρότερα δεν μπορούσαν να γίνουν. Το παράδειγμα όλων των ανατολικών κρατών, συμπεριλαμβανομένων της Κουβάς και Βενεζουέλας που είχε σαν μοντέλα ο Τσιπρας δεν τον βοήθησε να καταλάβει ότι θα μπορούσαν τα πράγματα να γίνουν χειρότερα. Έπρεπε να πάθει για να μάθει και ακόμα και τώρα δεν έχει μαθει. Ποιος του φταίει;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το κακό είναι ότι ο Τσιπρας άλλαξε αυτό που ψήφισε συντριπτικά ο λαός κι έτσι ο κόσμος δεν μπόρεσε να καταλάβει το μέγεθος και το αποτέλεσμα της βλακείας του.

Περισσότερα | Σχολιάστε

καποτε Είχα βρίσει έναν σκοπιανό στο Internet επειδή έλεγε ανιστόρητα πράγματα ότι ήταν απόγονος του Αλεξάνδρου. Βλέπω ότι οι Έλληνες είναι ακόμα μεγαλύτερα βλήματα. ΟΧΙ ρε κακομαθημένα κ@λοπαιδα. Δεν αποφασίζετε εσείς για το πως θέλει να ονομάζεται μια ξένη χώρα. Χάρη μας κάνει που κάθεται και συζητάει και ανάγκη λόγω του βέτο στην ΕΕ. Και τι προτείνετε αν τελικά ονομαστεί «Δημοκρατία της Μακεδονίας»; Πόλεμο; Από εσάς όλα τα περιμένω.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Η May τελικά άλλαξε κάτι στην πρόταση για συμφωνία. Η κρίση ήταν λιγότερο από μια εβδομάδα πριν τελικά συμφωνήσουν. Μπορείς να το βρεις με μια αναζήτησή στο Internet και χαίρομαι όταν βλέπω κάποιον να ρωτάει όταν δεν ξέρει αντί να νομίζει ότι τα ξέρει όλα και να κατεβάζει σεντόνια ολόκληρα που λένε όλα το ίδιο πραγμα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Άντε και βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ τώρα που το ποτάμι δεν θα πιάσει ούτε 1%

Περισσότερα | Σχολιάστε

Στις δημοκρατίες δεν φταίνε οι κυβερνήσεις αλλά οι ψηφοφόροι. Ο κόσμος για δεκαετίες ψηφίζει τα λαμόγια ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ γιατί ελπίζει ότι κάτι θα φάει κι αυτός από την ρεμούλα. Σιχτιριζουν τον έναν όταν δεν τους δίνει και ανεβάζουν τον αλλον μπας και τους δώσει αυτός.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν ξέρω αν η Καταλονια έχει ηθικό ή νομικό δικαίωμα να ζητάει ανεξαρτησία αλλά ξέρω σίγουρα 2 πράγματα:

1) Η Ισπανία απέδειξε ότι ξέρει πως καθαρίζουν οι πολιτισμένες χώρες. Δεν αφήνει κάποιες ομάδες αναρχικων να τα κάνουν όλα λίμπα όποτε δεν τους κάθεται και να έχουν κηρύξει την ανεξαρτησία των εξαρχιων

2) Εμείς στον δυτικό κόσμο έχουμε σοβαρό μειονέκτημα εναντίον καποιων ανταγωνιστικών δικτατορικών καθεστώτων. Εκτός από την Καταλονια έχουμε πρόσφατα δημοψήφισμα ανεξαρτησίας στη Σκωτία και στο Κεμπεκ του Καναδά. Αντιθέτως οι Ρώσοι επενέβησαν με Τανκς όταν θέλησε να ανεξαρτητοποιηθεί η Β.Οσετια ενώ οι Κινέζοι έχουν κάνει άπειρα εγκλήματα στο Θιβετ που ζητάει ανεξαρτησία εδώ και 50 χρόνια. Δεν γνωρίζω αν έχει επιτρέπει η είσοδος ξένων δημοσιογράφων ή απαγορεύεται ακόμα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Πατριώτες, ακούστε τον Μέγα σοφό Κικέρωνα και φύγετε από τη ΝΔ! Να μην βγάλει αυτοδυναμία! Να βγει κερδισμένο το κόμμα που ξεπουλάει τα εθνικά θέματα! Αυτά μας λέει ο σοφός Κικερωνας, κάτι παραπάνω θα ξέρει.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Χαχαχαχα, σου το είχα πει ότι το τελικό όνομα θα περιείχε το συνθετικό «Μακεδονία». Κατά βάθος όμως δεν έχεις πρόβλημα. Το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να έχεις δικαιολογία να σκυλοβριζεσαι. Σε κανα μήνα αφού λήξει το θέμα θα βρεις κάτι άλλο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Να μην ξανακούσω κανέναν από αυτούς που μας παριστάνουν τους πατριώτες να τα βάζει με τους Ιουδαιστες γιατί έχω δεκαετίες να ακούσω έναν ηγέτη της ορθοδοξίας να χρησιμοποιεί ανάλογες εκφράσεις για τους κομμουνιστές.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Επιτέλους συμφωνούμε και σε κάτι: Πραγματικά ο Κισιγκερ και ο Σόρος δεν θα φέρνανε την Ελλάδα σε αυτό το χαλί. Μακάρι να κυβερνούσαν αυτοί αλλά άντε να το εξηγήσεις αυτό σε κάποιους που δεν μπορούν να καταλάβουν ούτε αλλά πολύ πιο προφανή.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Παρα πολύ σωστά τα λέτε κ.Μουμτζη. Το Νο1 πρόβλημα της Ελλάδας σήμερα είναι να φυγουν οι κομμουνιστές από την εξουσία. Το όνομα το βρίσκουμε αργότερα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Γιατί εσείς πιστεύετε ότι αν θρηνήσουμε θύματα θα ξυπνήσει η πολιτεία; Εδώ πραγματοποιήθηκε βιασμός σε ΜΑΘΗΤΙΚΗ κατάληψη και βγήκαν και είπανε ότι αυτό το δυσάρεστο γεγονός δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιούνταν για να δαιμονοποιήσουν τις καταλήψεις. Στη συνέχεια όταν γίνανε κυβέρνηση τις νομιμοποίησαν και η ΟΛΜΕ αργότερα εξέδωσε καταγγελία-καταπέλτη για διευθύντρια που έκανε μηνύσεις σε καταληψίες μαθητές. Στην ίδια ανακοίνωση μάλιστα προειδοποιούσε τους εκπαιδευτικούς που θα κάνανε κάτι παρόμοιο στο μέλλον.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Η λύση είναι πολύ απλή: Δεν έχουν όλοι δικαίωμα ψήφου. Και μη μου απαντήσετε με ένα μάτσο βλακείες περί δημοκρατίας γιατί απλά δεν ανέχομαι να μπορεί να επιρρεασει καθοριστικά τη ζωή μου ο κάθε πανιβλακας, πανασχετος, κομπλεξικός, αποτυχημένος που έχει κάνει την κλοπή ιδεολογία.

Ποια πρέπει να είναι τα κριτήρια για να έχει κανείς δικαίωμα ψήφου; Δεν είναι τόσο απλη ερώτηση αλλά θα μπορούσε να περιλαμβάνει επιτυχία σε test με ερωτήσεις οικονομίας, διεθνών σχέσεων και έναν ελάχιστο αριθμό ενσήμων. Όχι να ψηφίζουν και τα 17χρονα! Έλεος πια!!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν μπορεί να βγαίνει ο κάθε υπουργός και να προτείνει ότι όνομα του καπνίσει. Να προταθούν ονόματα από όλα τα κόμματα, να προτείνουν και οι Σκοπιανοί το δικό τους και στη συνέχεια να αποφασίσει ο ελληνικός λαός με ψηφοφορία σε 2 γύρους αν χρειαστεί ωστε κάποιο όνομα να παρει το 50% τουλάχιστον. Στη συνέχεια να επιβάλλουμε αυτό το όνομα που θα έχει ψηφίσει ο ελληνικός λαός καθότι και με δημοκρατικές διαδικασίες θα έχει προκύψει και είμαστε στρατιωτική και οικονομική υπερδύναμη και μπορούμε να επιβάλλουμε την θέληση μας με τον τσαμπουκά μας.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
29/12/2017, 08:52

Δύσκολη ερωτηση. Το 2010 θα απαντούσα το Ε χωρίς κανέναν δισταγμό. Αν όμως ακόμα και το 2016 δεν είχε καταλάβει ότι η αρπαγή του μόχθου των αλλων είναι το θεμέλιο της κοσμοθεωρίας της αριστεράς, τότε μάλλον δεν είναι για πολλά. Α όχι γιατί ο θεός δεν επεμβαίνει στα εγκόσμια, Β όχι γιατί ο υπουργός θα αυξήσει κι άλλο τους φόρους, Γ αποκλειεται γιατί λεφτά υπάρχουν μόνο για τα κομματόσκυλα, ετσι πάω στο Δ. Αν δεν το έχει καταλάβει ούτε αυτό, τότε να μην το κουράζει άλλο. Να κλείσει!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου Κικέρωνα. Δεν σε συμπάθησα ούτε όταν τα έσουρνες στους κομμουνιστές και τον κομμουνισμό γιατί έβλεπα ότι ησουνα μια από τα ίδια: Σκληρές κι απαξιωτικές εκφράσεις, προσπάθεια επιβολής με βρισιές, ατελείωτα κατεβατά κι από επιχειρήματα τίποτα. Καλός για μπαλκόνι, για γήπεδο ή καφενείο αλλά ένας αριστερός ξερολας των δεκαετιών 50-70 θα σε κατάπινε για την πλάκα του. Από το 80 και μετά που οι βρωμιες του υπαρκτού είχαν γίνει ευρέως γνωστές θα προέβαλες κάποια μικρή αντίσταση.

Τωρα βέβαια τα δεδομένα άλλαξαν και δεν σε ενδιαφέρει να τα σουρνεις στον κομμουνισμό αλλά στη ΝΔ και τον Γεωργιαδη. Δυστυχως για σένα όμως εδώ δεν είναι καφενείο η γήπεδο για να μην αφήνεις τον αλλον να ακουστεί με την αγριοφωναρα σου η βρισίδι. Ούτε μπαλκόνι να λες μόνος σου απανωτές σκληρές εκφράσεις ωστε ο όχλος να φανατιζεται τόσο πολύ ωστε να μην προλαβαίνει να σκεφτεί. Στα είπα όλα στο προηγούμενο μήνυμα μου και το μόνο που μπορείς να κανείς είναι να προσπαθείς να αποδράσεις με τακτικές μπαλκονιού και φυσικά χωρίς να απαντάς σε τίποτα. Καλή χρόνια συριζοτρολ.


Περισσότερα | Σχολιάστε

Δηλαδή αν τους δινόταν το χοιρινό θα κάθονταν στα αυγά τους! ε ρε Μαδουροι που σας αξίζουν! Τουλάχιστον στην Ελλάδα χρειάζεται να τους δώσουν ολόκληρη αργομισθία στο δημόσιο για να κάτσουν στα αυγά τους.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ε αυτό ομολογώ δεν το καταλαβαίνω. Προσπαθούν να χτυπήσουν την παράταξη χτυπώντας τον πιο δημοφιλή πολιτικό; θέτουν όρο απομάκρυνσης του πιο δημοφιλούς πολιτικού προκειμένου να συνεργαστούν μετεκλογικά; Θα δούμε σύντομα τι θα βγάλουν από αυτό.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τι λες ρε πανιβλακα που δεν θα νικήσουν ποτέ οι ανθέλληνες; Δεν θα νικήσουν τι; Την ήδη νικημένη χώρα που είναι ο παγκόσμιος ζητιάνος και ο λαός της τόσο καθυστερημένος που μια διαδήλωση για τα μέτρα δεν έκανε αλλα αντιθέτως έκανε μεγαλειώδης διαδήλωση για το όνομα μιας ξένης χώρας; Αυτήν την χώρα δεν θα νικήσει κανείς; Μια ομάδα της Δ´ εθνικής θα της έβαζε 10 γκολ από τα αποδυτήρια.

Και φυσικά κάνει πολύ καλά η ΝΔ που αρνείται να συμπαραταχθεί με την κατώτερη μορφή ζωής που υπάρχει σην Ελλάδα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Χαχαχα, αυτό το τι χειρότερο μπορούμε να πάθουμε το λέγανε και αυτοί που ψήφιζαν Τσίπρα το 2015. Δεν είμαι φανατικός οπαδός της ΕΕ. Αντιθέτως έχει δώσει αρκετά δείγματα λαϊκισμού και πλέον στηρίζει ανοιχτά την κυβέρνηση. Όμως αν δεν υπήρχε, ο Τσιπρας θα είχε ήδη κάνει την Ελλάδα Βενεζουέλα.


ΥΓ. Συγχαρητήρια κ.Χειμωνα, συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς, δεν μπορεί παρα να θαυμάζει ανθρώπους που δεν καταφέρνει να τους φιμώσει η αριστερή ή δεξιά αλητεία.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς και αφέθησαν ελεύθεροι; Ποσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει αυτή η χώρα;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το πιο άσχημο για την Ελλάδα είναι ότι οι αντικομμουνιστές είναι κάτι σκοταδιστές-θεούσες και όχι σοβαροί άνθρωποι. Καταλαβαίνω Κικέρωνα ότι στην πραγματική σου ζωή τρως συνεχώς φάπες και σε παίρνουν στο ψιλό όταν μιλάς (δεν τους κατηγορώ) και γι αυτό γράφεις συνεχώς ατελείωτα κατεβατά εδώ μέσα ψαχνοντας απεγνωσμένα θαυμαστές. Αμ δεν θα τα καταφέρεις γιατί κανείς δεν θαυμάζει ένα καθυστερημένο κ@λ@παιδο. Το χειρότερο απ όλα όμως είναι ότΙ μετά θανάτου ζωή δεν υπάρχει κι έτσι χάθηκε και αυτή η ελπίδα να σταματήσεις καποτε να είσαι ένα τίποτα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ακριβώς αυτό που γράφεις λέει η λογική Stephen. Κι αυτό γιατί σήμερα ο καθένας έχει την δυνατότητα να προκόψει άσχετα από το που προέρχεται και όχι αναγκαστικά μέσω σπουδών. Όσοι δεν τα καταφέρνουν, εννοείται ότι θα κάνουν μια υποδεέστερη δουλειά και θα βγάζουν λιγότερα (εκτός αν ένας λαϊκιστής πρωθυπουργός καθιερώσει κατώτατο μισθό και τους καταντήσει ανέργους). Στο προηγούμενο μήνυμα μου ανέπτυξα και την ψυχολογία και την εξάρτηση αυτών των αποτυχημένων από την αριστερά και τι εννοώ όταν λέω "αποτυχημένος". Ας μην τα γράφω 2 φορές.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ε, όχι και χέστες οι λαοί των πρώην ανατολικών χωρών. Για ζήσε εσύ σε μια χώρα όπου σε στέλνουν στη Σιβηρία επειδή παρεξηγήθηκε κάτι που είπες ή επειδή έχασες ένα επισόδιο στην διόρθωση της ιστορίας του κόμματος και μίλησες σύμφωνα με την προηγούμενη έκδοση. Ζήσε σε μια χώρα όπου μπορείς να εργαστείς μόνο στον δημόσιο τομέα σε δουλειά που θα κρίνει το σοφό κεφάλι του κράτους ότι πρέπει να κάνεις, να καταδικάζεσαι σιωπηλά σε ισόβια ανεργία αν κάποτε υπήρξες αντιφρονούντας αφού ούτε σε διορίζουν ούτε επιτρέπεται να έχεις ελεύθερο επάγγελμα. Και που να σου πω και το καλύτερο: Όλα τα σπίτια είναι κρατικά και το κράτος σου δίνει το σπίτι που "δικαιούσαι" να κατοικείς. Για ζήσε εσύ 40-70 χρόνια έτσι και μετά να δούμε αν θα είσαι γενναίος ή "χέστης".

Μόνο χέστες δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις τους ανατολικούς που στο κάτω-κάτω ξεσηκώθηκαν στην Ουγγαρία, την Τσεχοσλοβακία και κυρίως στην Πολωνία με το συνδικάτο αλληλεγγύη. Οι ανατολικοί δεν ήταν χέστες. Εμείς είμαστε που ανεχόμαστε τον Τσίπρα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Και να καταλάβουν επιτέλους οι αμερικανοι ποιοι είναι οι αληθινοί σύμμαχοι του πολιτισμένοι κόσμου και να υποστηρίξουν αποφασιστικά τους Κούρδους Πεσμεργκα του Ιράκ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Συνταξιούχους βουλευτές είπες; και θα τους διαγράψεις από τη ΝΔ; Χ/καν!!

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
27/12/2017, 07:42

Συγχαρητήρια κ.Χειμωνα που μας θυμίζετε τον μικρό Νατζαφι που ξεχάστηκε αμέσως ενώ ακόμα και σήμερα μαζεύεται η αλητεία κάθε χρόνο πρώτον γιατί ψάχνει αφορμή για σαματά και δεύτερον για να θυμίζει τον "κακό" φρουρό που σκότωσε τον Γρηγορόπουλο. Και καλά οι αριστεροί, τον "ξέχασαν" γιατί θυμίζει σε όλους ότι δεν πρόκειται για ιδεολόγους αλλά για αδίστακτους εγκληματίες. Καλά οι ακροδεξιοί, τον ξέχασαν γιατί δεν τους νοιάζει ένας μετανάστης. Αυτοί όμως που αυτοεντασσονται στο συνταγματικό τόξο, όπως το ονόμασαν, γιατί τον ξέχασαν; θα μου πείτε όμως ότι έβαλαν και τον ΣΥΡΙΖΑ στο συνταγματικό τόξο, τι ψάχνω εγώ να βρω;

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
έκανε σχόλιο στο θέμα Αληθινή ιστορία
24/12/2017, 17:38

Δεν ξέρω ποσο χρόνων είσαι εσυ Αιγέα αλλ εγώ δεν τους πρόλαβα αυτούς τους φυσιολογικούς ανθρώπους. Το 2000 με έστησε κάποιος σε συνέντευξη 1 ώρα και μου απάντησε ύστερα από καιρό ότι την επόμενη θα έπιανα δουλειά. Δεν είχαμε συζητήσει καθόλου για μισθό και με το ζόρι στο τηλεφώνημα μου είπε για τι μισθό πείνας μιλούσε. Μου έγινε μάθημα και την επόμενη φορά στη μισή ώρα σηκώθηκα και έφυγα. Η γραμματέας έμεινε κυριολεκτικα κάγκελο από αυτήν την αναπάντεχη αντίδραση. Ο κομπλεξακιας με ξανακαλεσε σε συνέντευξη όπου αυτή τη φορά με έστησε μόνο 20 λεπτά αλλά ήταν αποφασισμένος από την αρχή να με κόψει. Κάποια άλλη φορά πήγα σε συνέντευξη και δεν με ειδοποίησαν ποτέ για την απόφαση τους ενώ άλλη φορά με κάλεσαν σε συνέντευξη ύστερα από παραπάνω από έναν χρόνο. Μπορώ να θυμηθώ πολλά. Γι αυτό τελικά και πήγα στο δημόσιο και στη συνέχεια στο εξωτερικό όπου κι εκεί υπάρχουν παρόμοιες ιστορίες αλλά όχι τοσο πολύ. Είμαι βέβαιος ότι λόγω προσφοράς και ζήτησης τα πράγματα σήμερα είναι πολύ χειρότερα. Για την ιστορία, είμαι προγραμματιστής.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Εδώ που τα λέμε έχει κάποιο δίκιο ο Κοντονης. Τι χρειαζόταν να τα σπάσουν όλα; Να το ζητούσαν θα ήταν αρκετό. Η μόνη εξήγηση που βρίσκω είναι ότι έτσι έχουν μάθει να κάνουν.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
έκανε σχόλιο στο θέμα Σημασία ονομάτων
18/02/2018, 16:21

Δεν θέλουν να επεκταθούν προς τα νότια. Απλά είναι ψωνάρες, τους είπαν κάποτε ότι έχουν σπουδαιους αρχαίους προγόνους (το νο.1 καραβανοσκυλο της αρχαιότητας) και το πίστεψαν γιατί θελανε να το πιστέψουν. Για κάποια χρόνια μπορει να σκεφτονται να καταλάβουν τα εδάφη που «κατείχαν» στην αρχαιότητα αλλά θα τους περάσει όπως πέρασε και στους Έλληνες. Όσο για το Γκορνομακεντονια, είναι μια λέξη κι έτσι θα την ανέφεραν κανονικότατα όλοι οι ξένοι. Αν ήταν 2 λέξεις, ορεινή Μακεδονία τότε ναι, θα έμενε μόνο το Μακεδονία.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Καλά τα λες Ξέρξη αλλά ξεχνάς μια λεπτομέρεια: Πολλοί λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν τι ψηφίζουν. Οι περισσότεροι είναι πρόβατα. Τα πιο έξυπνα από αυτά γλείφουν και κανα κοκαλάκι (πχ διορισμός) ενώ τα υπόλοιπα απλά ικανοποιούνται ότι κέρδισε η ομαδάρα τους η ότι ικανοποιήθηκε το κόμπλεξ τους.

Αλριβως εδώ είναι όλο το παιχνίδι: Ποιος θα πείσει τα περισσότερα πρόβατα και γι αυτό και κανει η κυβέρνηση όλα αυτά. Τα ΜΜΕ έχουν τον κύριο όγκο της ενημέρωσης ενώ με την τρομοκρατία κλείνει και τα μικρά στόματα και στο μέλλον θαμπορει να παραβιάζει και το Σύνταγμα άφοβα.

ΠΕΤΣΟΚΟΦΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΥΠΗΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ!
Περισσότερα | Σχολιάστε

Το έπαθε και ο Μαο αυτό: Αφού επικράτησε και αφού χρησιμοποίησε τις τρομοκρατικες ομάδες για να διαλύσει κάθε αντίσταση, στη συνέχεια του ήταν μάλλον επιζήμιες. Τελικά έστειλε τον στρατό να τις ξεπαστρεψει. Το πρόβλημα όμως του Τσίπρα είναι ότι θα τις ξαναχρειαστει για να δημιουργούν προβλήματα στην επόμενη κυβέρνηση. Βλέπεις ο Μαο δεν είχε εκλογές και τέτοιες αηδίες.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Σημασία δεν έχει να επαναλαμβάνεις τις σωστές κουβέντες μου αλλά να τις καταλάβεις και να διορθωθείς. Εμένα μου λες, ο τεμπέλης δεν αλλάζει. Πήγαινε πιες μερικά ποτηράκια, κάπνισε και μερικά τσιγάρα σε εσωτερικό χώρο, ξέρεις την ρουτίνα σου ΕΛΛΗΝΑ

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ακριβώς έτσι: Μια τυπική καταδίκη της βίας αλλά ο πρύτανης να αναρωτηθεί γιατί στοχοποιούν το δικό του πανεπιστήμιο. Το μόνο που δεν είπε αλλά άφησε να εννοηθεί είναι ότι το πανεπιστήμιο θα πρέπει συνεχώς να εξυμνεί τον Τσαβες,Μαδούρο,Κιμ της Ευρώπης διαφορετικά θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Σιγά ρε Ντορα. Η σωστή απάντηση δεν είναι θα πάω αν ξανά απειλήσουν αλλά αποφάσισα να πάω επειδή αυτοί οι αλήτες απειλούν κι επειδή δεν μπορούν να φαντάζονται ότι είναι οι δικτάτορες της χώρας.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Αν εσυ είσαι τόσο μεγάλος κοπανος και κατάλαβες ότι υποστηρίζω την ανεξαρτησία της Καταλονιας, δεν εκπλήσσομαι που ξημεροβραδιάζεται στο φόρουμ αντί να πιάσεις κανα μεροκάματο, έστω και στη Συγγρου. Τουλάχιστον αυτά τα κορίτσια και οι αδελφές προσφερουν κάποιες υπηρεσίες, δεν την κάνουν σφεντόνα στο πληκτρολόγιο όλη μέρα με το χαρτζηλικι του μπαμπά. Κάνε πρώτα τα μαθήματα σου κ@λ@παιδο και μετά πληκτρολόγιο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Πωπω πολύ σκοταδιστικος «πατριωτισμός» μαζεύτηκε. Κι εγώ ο καημένος που τα είχα βάλει με έναν δεξιό φίλο μου το 2015 όταν ψήφισε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα επειδή τον είχε πειράξει που είχε τολμήσει η Μερκελ να μας «εκβιάσει» λέγοντας ότι υπερψήφιση του ΟΧΙ θα έθετε σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας.

Θα σου πω ένα μυστικό Republican guy αλλά σίγουρα δεν θα καταλάβεις τίποτα, ούτε εσυ, ούτε κανένας άλλος από τους 2 άλλους συνομιλητές: Η διάσπαση της Ελλάδας αν έρθει θα γίνει από μέσα και θα γίνει αν υπάρξει οικονομική εξαθλίωση. Τότε οι Μακεδόνες θα αρχίσουν να αισθάνονται ότι έχουν δεσμούς με τους Σκοπιανούς, οι Κρητικοί θα σκεφτούν για ανεξαρτησία, οι Πομάκοι της Θράκης θα σκεφτούν ότι στην Τουρκία είναι καλύτερα.

Εχει γίνει με τους Ρωσοπόντιος που ερχόντουσαν στην Ελλάδα, οικονομικοί λόγοι ανέβασαν τα αποσχιστικά κόμματα στην Καταλονια και το λέει και ο λαός «Η φτώχεια φέρνει γκρίνια» αλλά εσείς σίγουρα δεν μπορείτε να καταλάβετε απολύτως τίποτα. Άντε φύγετε από την «κακή» ΝΔ. Στις δημοκρατίες οι λαοί έχουν τις κυβερνήσεις (ή την ακυβερνησία) που τους αξίζει. Ίσως μάλιστα να έχω ήδη ασχοληθεί παρα πολύ με όλη αυτήν την καθυστέρηση και ένα δευτερεύον θέμα που κάποιοι το κάνανε μείζον γιατί τους βόλευε ενώ κάποιοι άλλοι από αφέλεια

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
08/08/2017, 10:55

Έχω παρατηρήσει ότι μπορεί ο κ.Χειμώνας να περιγράφει αρκετή από την βρώμα της αριστεράς αλλά δεν καταφέρνει να μπει στην ψυχολογία του αριστερού. Όταν ο Πύρρος ασκεί κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ ή στο καθεστός Χότζα ή τα βάζει με την ΧΑ μπορείνα γίνεται ενοχλητικός αλλά αυτός δεν είναι λόγος για λυσσαλέα επίθεση. Λόγος για λυσσαλέα επίθεση είναι αυτό που τόλμησε να κάνει τώρα: ΠΕΤΥΧΕ.

Αυτό για έναν αριστερό είναι το μεγαλύτερο αμάρτημα. Δεν είναι απαραίτητο να γίνεις πλούσιος. Μπορείς να είσαι και εργάτης-τεχνίτης (π.χ.σιδερας). Αν τα καταφέρεις και μεγαλώσεις το μαγαζί σου, προσλάβεις και προσωπικό και χτίσεις μια δυνατή επιχείρηση, τότε θα σε μισήσουν και θα θυμηθούν ένα σωρό περιπτώσεις, πραγματικές και μη, που έστισες κάποιον για μια μέρα ή που πήρες πολλά από κάποιον άλλον.

Ο Πύρρος Δήμας όμως έκανε κάτι ακόμα "χειρότερο": Αποφάσισε να εγκαταλείψει μια δημόσια αργομισθία για μια θέση που λειτουργεί με κριτήρια ιδιωτικού τομέα. Αυτό είναι που πόνεσε πάρα πολύ. Από που κι ως που ρε φίλε εσύ τα καταφέρνεις καλύτερα και από τα δικά μας παιδιά που τα προωθούμε με όλες μας τις δυνάμεις; ο Θεός νομίζεις ότι είσαι; Ένας δευτερεύον λόγος είναι ότι θυμίζει σε όλους ότι οι καλοί σηκώνονται και φεύγουν. Για τους ανώνυμους 400000 μπορεί να κάνει τον παλικαρά ο Γάβρογλου, αλλά για έναν Πύρρο Δήμα δεν είναι έτσι απλά.

Πάντως ο Πύρρος Δήμας είχε άδικο που κατηγόρησε την κυβέρνηση για περικοπές στην άρση βαρών. Καμία αθλητική ομοσπονδία δεν πρέπει να επιδωτείται. Αν τοάθλημα είναι δημοφιλές να το επιδωτούν εταιρείες μέσω διαφημίσεων.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
29/11/2017, 18:44

Γιατί αντέχει ο ΣΥΡΙΖΑ; μα ακριβώς για τους ίδιους λόγους που ψηφίστηκε: Γιατί υπάρχουν πολλά ντουβάρια με άπειρα απωθημένα, γιατί ο Έλληνας προτιμάει το αραλίκι του δημοσίου από το να προσπαθήσει να βελτιωθεί, γιατί όταν δει ότι ο διπλανός του δεν προτιμάει το αραλίκι του δημοσίου θέλει να τον κατασπαράξει, γιατί παρα πολλοί προτιμούν να ιδεολογικοποιησουν την κλεψιά από το να εργαστούν τίμια.

Καταστρεφει ο ΣΥΡΙΖΑ το περιβάλλον; στα τέτοια του έλληνα. Πουλάει όπλα στην Σαουδικη Αραβια; χ/κε ο ελληνας. Ταράζει τους πάντες στους φόρους; καλύτερα να τάραζε μόνο τον γείτονα αλλά τι να κάνουμε.

Ξερετε κ.Μουμτζη ποτέ θα αρχίσει να καταρρέει δημοσκοπικά ο ΣΥΡΙΖΑ; όταν γίνει ένα από τα εξής: α)Ο κόσμος πειστεί ότι δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να γλείψει κανα κοκαλάκι από την ρεμούλα, β)βρεθεί κάποιος άλλος που θα πείσει τον έλληνα ότι με αυτόν θα γλείψει κοκαλάκι και ταυτόχρονα θα πείθει ότι μπορεί να κερδίσει τις εκλογές σε κάποιο ορατό χρονικό διάστημα.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
21/12/2017, 17:53

Κατ αρχήν η Μακεδονία ήταν μια εκτεταμένη περιοχή επι τουρκοκρατίας που περιλάμβανε περισσότερα εδάφη από την ελληνική Μακεδονία. Για όποιον το αγνοεί, υπήρχε περιοχή της Γιουγκοσλαβίας με το ίδιο όνομα κι επομένως δεν ήταν ο Μητσοτάκης προδότης αλλά ο Σαμαράς ένας πατριδοκάπηλος που είχε κάθε λόγο να πιστεύει ότι θα μπορούσε να αρπάξει το χαμηλότερο επίπεδο από τους ψηφοφόρους της ΝΔ.

Ας έρθουμε όμως και στην πρόσφατη ιστορία που διδάσκει: Στην ΕΣΣΔ ως γνωστόν υπήρχαν πολλές εθνότητες κι επειδή εκεί το καθεστος ήθελε να τις ξεχωρίζει αναγραφόταν και στην ταυτότητα τους και στο διαβατήριο τους. Κάποιους τους χαρακτήριζε ως Έλληνες επειδή πριν από κάτι χιλιετίες οι Έλληνες είχαν αποικισει εκείνα τα μέρη. Τα ανθρωπάκια βρίσκονταν σε τέτοια απόγνωση ωστε είχαν την ανάγκη να πιστεύουν και οι ίδιοι ότι ήταν Έλληνες και το εκμεταλλεύτηκαν αυτό για να βρίσκουν δουλειές κι αργότερα να εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα.

Μην βγάζετε τέτοιους μύδρους για τη χώρα. Αλλα πράγματα μετράνε και αν δεν ληθουν αυτά μπορεί οι Βορειοελλαδίτες να έρθουν στην θέση των Ρωσοποντιων και να μεταναστανευουν στην "αδελφή χώρα". Με τις ευλογίες της Ελλάδας μάλιστα αφού θα στέλνουν και κανα φράγκο στις οικογένειες τους. Όσοι δεν είναι βορειοελλαδιτες θα ψάχνουν να βρουν συγγενή που είναι ωστε να πηγαίνουν στο προξενείο ζητώντας άδεια εργασίας και να λεν ότι κι αυτοί είναι Μακεδόνες. Έχει συμβεί στο πολύ κοντινό παρελθόν.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Κατά αρχήν ήταν ξεκάθαρο για ποιον μίλαγα, δεύτερον μπορείς να πάρεις την θέση του αφού διαγραφεί (για να δούμε, ενδιαφέρεται το liberal να διατηρήσει κάποιο επίπεδο), τέλος ζήτω συγνώμη αν έθιξα έναν τόσο καθυστερημένο και παρτακια λαό που εδώ και δεκαετίες ψηφίζει διεφθαρμένους πολιτικούς εν γνώση του μπας και γλύφει κάνα κοκαλάκι από την σαπίλα ενώ έδωσε 60% στο ΟΧΙ και διαρκούν των των capital controls Τσιπρας, Καμένος και ΝΔ πήραν τον Σεπτέμβριο ακριβώς τα ίδια ποσοστά που είχαν παρει και τον Ιανουάριο. Μας βγήκατε και εύθικτοι!

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
08/09/2017, 13:39

Panos τα τέρατα που έχει να αντιμετωπίσει ο Makron δεν είναι η Μερκελ αλλά βρίσκονται μέσα στην χώρα του και είναι οι σοσιαλιστές, τα συνδικάτα και οι χρήσιμοι γι αυτούς ηλίθιοι. Συγκρίνω όμως το τελευταίο κομμάτι του άρθρου με αυτό που είπε ο Μακρον για κοινό κοινοβούλιο και κοινό προϋπολογισμό. Πως μπορεί να γίνει όταν υπάρχουν τέτοιες διάφορες ανάμεσα στις διάφορες χώρες της ΕΕ; Παντα μου άρεσε η ιδέα να αποφασίζονται όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα στις Βρυξέλλες και όχι από τον ελληνικό λαό αλλά πρακτικά δεν γίνεται γιατί τότε θα ακολουθήσουν κι άλλοι τον δρόμο που χάραξε η Μεγάλη Βρετανία.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
08/10/2017, 15:12

Το λυπηρό είναι ότι ο Τσιπρας δεν σεβάστηκε την θέληση του λαού, όπως αυτή είχε εκφραστεί και μάλιστα αρκετά ισχυρά με το δημοψήφισμα. Αν το είχε κάνει τότε θα έπεφτε πραγματική πείνα και θα τιμωρούνταν όλοι αυτοί του ΟΧΙ όπως τους άξιζε. Δεν μπορώ με τίποτα να ξεχάσω γνωστό μου, ισχυρά αντιτσιπρικο που μου είπε ότι ετοιμαζόταν να ψηφίσει ΝΑΙ αλλά όταν η Μερκελ είπε ότι το ΟΧΙ θα έθετε σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας αυτός θύμωσε και ψήφισε ΟΧΙ.

Τι λες ρε χαμένο κορμί, ελληναρα που δεν ανέχεσαι να σου κάνουν υποδείξεις οι ξένοι; τα λεφτά τους είναι καλά έτσι; που έχεις και εθνική υπερηφάνεια, την υπερηφάνεια του να ζεις με δανεικά! Έχει δίκιο η κα.Χατζη. Τώρα πια έχεις το θράσος να έχεις ξεχάσει και τι έκανε ο Τσιπρας το 2015 και τι έκανες εσυ το 2015. Αν όμως σου είχε κάνει το χατήρι ο Τσιπρας τότε, πίστεψε με δεν θα μπορούσες με τίποτα να ξεχάσεις.

Περισσότερα | Σχολιάστε

624 εκατομμύρια; Αυτό είναι πραγματικά σοβαρό. Στις τράπεζες δεν υπάρχουν αρκετές καταθέσεις ικανές να στηρίξουν το καθεστος μέχρι να φύγουν από τον μάταιο αυτόν κόσμο οι ηγέτες του.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Λάθος Αιγέα, οι άλλοι δεν θα τα έδιναν όλα όπως και δεν τα έδωσαν. Τι έχει και τον θέλουν; Είναι και πανασχετος και μπορούν να τον ελέγχουν και έχει τέτοιο πάθος με την εξουσία που είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να την κρατήσει. Το ερώτημα όμως είναι τι ακριβώς θέλουν και η απάντηση είναι α)να γίνει η Ελλάδα μια σοβαρή χώρα και να τους ξεχρεώσει επειδή θα παράγει, αν αυτό δεν γίνεται τότε β)να πάρουν τα λεφτά που δάνεισαν, ότι κόστος κι αν έχει για την Ελλάδα. Μπορεί να τους κατηγορήσει κανένας;

ΘΒ, η απάντηση στο ερώτημα σου είναι ότι δεν ασχολούνται καθόλου με το φόρουμ. Διαφορετικά δεν θα άφηναν τον υπόνομο να συνεχίζει ενώ θα τους πείραζε που έχουμε μείνει μόνο καμία δεκαριά.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Και γιατί να υπάρχει αυτή η ρύθμιση μόνο για τα φαρμακεία; να υπάρχει και για τα ιατρεία και για τα μεσιτικά γραφεία και για τους πολιτικούς μηχανικούς και για τους φούρνους και για τα μανάβικα και για τα εστιατόρια και για όλα. Το σοφό κεφάλι του κράτους να αποφασίζει ποσα χρειάζονται για κάθε περιοχή (και πόσοι ειδικοί χρειάζονται για να κάνουν τις σχετικές μελέτες) και για να ανοίξει κάποιο να πρέπει να κλείσει κάποιο αλλο. Έτσι για να μην ανοίγει το κάθε λαμόγιο επιχείρηση.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Καιρός ήταν. Πρέπει οπωσδήποτε να μάθουν οι ευρωπαίοι πολίτες τι είδους κυβέρνηση στηρίζουν με τους φόρους που πληρώνουν. Να δούμε αν θα μπορούν οι ηγέτες τπυς να συνεχίσουν να τους αρμέγουν επειδή προτιμούν να διαιωνίζεται η ιστορία της χρηματοδότησης της Ελλάδας παρα να ομολογήσουν στους ψηφοφόρους τους ότι τα δισεκατομμύρια που δώσανε στην Ελλάδα πήγαν χαμενα

Περισσότερα | Σχολιάστε

Για λάθος λόγο, αλλά πολύ καλά του κάνανε.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
28/08/2017, 16:09

Πολύ σωστά τα γράφει το άρθρο. Ήταν εκδήλωση μνήμης θυμάτων και όχι κριτικής ιδεολογιών. Γι αυτόν τον λόγο και μόνο ήταν αλητεία η άρνηση συμμετοχής της κυβέρνησης (μακάρι να ήταν η μόνη). Αφού όμως γίνονται εκδηλώσεις κατά της ιδεολογίας του ρατσισμού καιρός είναι να γίνουν και εκδηλώσεις κατά της ιδεολογίας του κομμουνισμού. Όσο για τον Μίκη Θεοδωράκη (άλλο σημερινό άρθρο) αν κανείς δεν σεβόταν το γεγονός ότι λόγω ηλικίας το έχει χάσει θα του απαντούσε να πάει να τα πει αυτά στους λαούς της Ανατολικής Ευρώπης και ότι το γεγονός ότι υπέφεραν και οι Σοβιετικοί (ο Σοστακόβιτς στα απομνημονεύματα του αναφέρει ότι μπροστά στον Στάλιν ο Χιτλερ ήταν Άγιος) δεν τους ξεπλένει από τις βρωμιες τους πριν ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ να μπουν στον πόλεμο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Αυτό το πρόβλημα του μονοπωλίου Panos λύνεται με έναν πολύ απλό τρόπο: Δεν το πουλάς στον ιδιώτη αλλά του το δίνεις με μίσθωση και όρους λειτουργίας για κάποια χρόνια. Παντως δεν είναι απόλυτο μονοπώλιο γιατί αν το παραχ..... υπάρχουν και τα λεωφορεία. Για παράδειγμα έτσι που εχουν καταντήσει την διαδρομή Αεροδρόμιο-Σύνταγμα παίρνω πάντα λεωφορείο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Αντί να προβλέπουν μέτρα από τον φόβο μήπως οι πρώην ανατολικές χώρες παραβιάσουν τις "δημοκρατικές ελευθερίες" καλό θα ήταν να σκεφτόντουσαν τι έχουν περάσει αυτές οι χώρες από καθεστώτα που δεν είχαν τέτοιες ευαισθησίες ούτε για δείγμα. Καλά θα κάνανε να οαραδειγματιζοντουσαν από την Πολωνία που έχει απαγορεύσει να διαφημίζει κανείς δημόσια τον κομμουνισμό αντί να απειλούν με κυρώσεις,

Περισσότερα | Σχολιάστε

Αν τελικά προχωρήσει η επένδυση, να είστε βέβαιοι ότι η κυβέρνηση θα το παρουσιάσει σαν επιτυχία της.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
02/01/2018, 17:06

Τι κεντρώος, αριστερός, δεξιός και κουραφέξαλα. Υπάρχουν πολλές διαστάσεις. Όχι μόνο μια για να πηγαίνεις στο εμα άκρο ή το άλλο. Είμαι άκρως αντικομμουνιστής επειδή πιστεύω στην ελεύθερη οικονομία και γενικώς στην ελευθερία και άκρως αντίθετος της θρησκείας επειδή και άθεος είμαι και η εκκλησία θέλει να χώνεται εκεί που δεν την σπέρνουν και όπως είπα πιστεύω στην ελευθερία. Πέρασαν ο εποχές που άθεος=κομμουνιστής. Εσυ από αυτά με έβαλες κεντρώο. Ποιος σου φταίει; Αντί να γράφεις όμως αλλά 100 ανεξου τη ΝΔ να μην μείνει μόνο στην συντήρηση γιατί διαφορετικά θα πάρεις ή αυτούς για τους οποίους μπορείς να γράφεις αλλά 100 ή αυτούς για τους οποίους μπορούν να γράφουν χιλιάδες.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Με την τριτη πρεσβεία τελικά μπόρεσε να ψελίσει ένα .... "θα....." και έχει και το θράσος να λέει ότι κάποιοι ψάχνουν ευκαιρίες για κριτική και αν δεν ήταν ο ρουβικωνας θα βρίσκανε κάτι άλλο. Την γνωρίζει πολύ καλά αυτήν την δουλειά ως αντιπολίτευση αλλά αν πραγματικά ενδιαφέρεται να πιάσει τον ρουβικωνα ας αρχίσει τις ερωτήσεις από τους αστυνομικούς-ταξιτζήδες του ρουβικωνα. Ίσως να θυμούνται περιγραφές πριν αυτός ο ξεσκισμενος αλήτης της αριστεράς τους ζητήσει να αφήσουν ελεύθερα τα παιδιά και να τα στείλουν στο σημείο που τους συνέλαβαν.

ΠΕΤΣΟΚΟΦΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΥΠΗΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ

Περισσότερα | Σχολιάστε

Σταματήστε επιτέλους να δημοσιεύετε τις προκηρύξεις τους!!!!!!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Να ασχοληθεί η επιστήμη με τον homo serizeus αλλά αυτός είναι ο ψηφοφόρος.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Μένω στην τελευταία παράγραφο: Αν αυτοί που δραστηριοποιούνται στον ιδιωτικό τομέα εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν ποιος είναι ο εχθρός τους, τότε πολύ καλά παθαίνουν.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Για να είμαι επιεικής θα χαρακτήριζα την μετάφραση σου ως, ας το πούμε, ελεύθερη. Μου θύμισε όμως τι άκουσε η Γερμανία και ο Σόιμπλε επειδή όπως τους κατηγορούσαν οι Έλληνες, αυτά τα «καθάρματα» κοίταζαν το συμφέρον της .... δίκης τους χώρας και όχι της Ελλάδας! Έχετε συλλαλητήριο σήμερα, είμαι περίεργος να δω την συμμετοχή γιατί και οι 2 τάσεις ειναι πανίσχυρες στον Έλληνα: α)απαίτηση για οτιδήποτε με την ωευδαισθηση ότι όλος ο κόσμος χρωστάει στον «περιούσιο λαό» και β)ωχαδελφισμός. Να δούμε ποιος θα νικήσει στο σημερινό ντέρμπι. Και οι 2 διαγωνιζόμενοι είναι πανίσχυροι.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Πολύ καλά κάνει η ΕΕ που τέτοιες δυσαρμονίες της φαίνονται ακατανόητες και αστείες. Στο κάτω κάτω γιατί να προτιμήσουν μια χώρα που την ταΐζουν με δισεκατομμύρια από μια άλλη που είναι αυτάρκης; Σκέψου τελικά να μην ρίξουν την κυβέρνηση όλα αυτά τα μέτρα που έχει παρει, ούτε η εγκληματικότητα, ούτε η ασυνέπεια υποσχέσεων και έργων, ούτε το προσφυγικό, ούτε ο ρουβικωνας και οι άδειες του Κουφοντίνα, ούτε τα capital controls που ισχύουν ακόμα και σήμερα, αλλά τελικά να την ρίξει το σκοπιανό! Δεν πιστεύω ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, θα ήταν καλοδεχούμενο αν συνέβαινε αλλά θα αποδείκνυε ακόμα μια φορά την καθυστέρηση του έλληνα. Και καθυστέρηση μαζί με δημοκρατία είναι εκρηκτικός συνδυασμός για το μέλλον μιας χώρας.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Κι άλλους τους πειράζει η άκρα δεξιά. Δεν είδα την ίδια ευαισθησία όταν αναλαμβάνει την εξουσία η άκρα αριστερά. Αντιθέτως αυτούς τους στηρίζουν με νύχια και με δόντια για να παραμείνουν στην εξουσία. Τους πειράζει που έχει διεισδύσει παντού η άκρα δεξιά και δεν λένε τίποτα που η αριστερά έχει σαρώσει όλες τις "ανεξάρτητες" αρχές. Ας το διάολο ξεσκισμενα ρεμάλια της Ευρώπης

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
έκανε σχόλιο στο θέμα Χαμένη χώρα;
27/10/2017, 15:17

Ποιος ηγέτης θα προχωρήσει μπροστά ρε μεγάλε; Ο Μητσοτάκης το επιχείρησε και τον ρίξανε από το ίδιο του το κόμμα. Κι εσυ ο ίδιος το κατάλαβες ήδη από το 2004 ότι αυτή η χώρα έχει ξοφλήσει και συνεργάστηκες με τον Παπανδρέου τουλάχιστον να έχεις μια βουλευτική έδρα.

Ποιος λαός θα παρει το νόμο στα χέρια του; αυτοί που τρώγονται ο ένας με τον αλλον για το ποιος "δικαιούται" να διοριστεί στο δημόσιο; αυτοί που από την έναρξη των μνημονίων απαιτούσαν να πληρώσουν οι "έχοντες"; αυτοί που ψηφίζουν βροντερό ΟΧΙ στο δημοψήφισμα γιατί δεν ανέχονται να τους βάζουν όρους οι ξένοι αλλά είναι "υπερήφανος" λαός και θέλουν να ζουν με την παγκόσμια ελεημοσύνη ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Η χώρα δεν έχει σωτηρία επειδή αυτό που κατάλαβες εσυ δεν εχει καμία σχέση με αυτό που έγραψε ο κ.Μουμτζης κι επειδή υπερασπίζεσαι συνεχώς τον ΣΥΡΙΖΑ ότι κι αν συμβεί και με κάθε μέσο όπως με εσκεμμένη διαστρέβλωση του νοήματος των άρθρων (και της πραγματικότητας γενικότερα).

Περισσότερα | Σχολιάστε

Κάποιοι άλλοι δεν μπόρεσαν να υλοποιήσουν κανένα μνημόνιο βάζοντας εξοντωτικούς φόρους.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
15/12/2017, 17:02

Δεν φταίει το χρέος που δεν έρχονται επενδύσεις. Οι Σκουριές και το Ελληνικό το αποδεικνύουν περίτρανα. Και δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να κουρέψουν το χρέος και ταυτόχρονα να συνεχίζουν να δανείζουν και μάλιστα με ευνοϊκά επιτόκια. Όχι βέβαια ότι έχουν υποχρέωση να ξεχάσουν τα λεφτά που δώσανε (που μάλιστα δεν είναι δικά τους αλλά των φορολογουμένων τους) αλλά λέμε τώρα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Καλά όλα αυτά αλλά το ερώτημα είναι γιατί το είπε ο Βουτσης. Και η απάντηση είναι ότι ξέρει πολύ καλά ότι η εκλογική του πελατεία είναι μπαλοκεφαλα ανθρωπάκια χωρίς ίχνος ηθικής. Τους έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας να μείνουν στο κόμμα γιατί έχουν ισχυρούς συμμάχους. Αν κάνει αύριο πραξικόπημα θα τον ακολουθήσουν. Αν στείλει αστυνομία, στρατό και συμμορίες να ληστεύουν τα σπίτια των εχόντων θα τον ζητωκραυγάζουν. Γι αυτό και η απάντηση η δίκη μας μπορεί να είναι μόνο μια:

ΠΕΤΣΟΚΟΦΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΥΠΗΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
έκανε σχόλιο στο θέμα Α ρε Μίκη…
05/02/2018, 20:08

Μην συγχύζεσαι λεβέντη Κικέρωνα από την ψωναρογεννα γιατί μπορεί να σου πέσει η βράκα και να δει ολος ο κόσμος τι ακαθαρσίες έχουν μαζευτεί από την πολλή λεβεντια

Περισσότερα | Σχολιάστε

Εγώ θέλω να ελπίζω ότι θα εκπλήξουν ευχάριστα οι ευρωπαίοι και αυτή τη φορά θα σταματήσουν να υποστηρίζουν τον Τσίπρα. Όχι όπως τις άλλες φορές που φάνηκε το τεράστιο χάσμα ΕΕ και ελληνικής κυβέρνησης αλλά παρ όλα αυτά συνεχίζουν να τον υποστηρίζουν σθεναρά.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
19/12/2017, 13:00

Οι αριστεροί ποτέ τους δεν σέβονταν τίποτα και ποτέ τους δεν θα σεβαστούν. Όταν πέθανε η τεράστια Βαρώνη Θάτσερ, ο πρώην πρόεδρος των ανθρακωρύχων ανακοίνωσε ότι ήταν ευχάριστη μέρα για τη Μ.Βρετανια. Του είχε μπήξει πολύ βαθιά το παλούκι και ύστερα από 20 χρόνια δεν το είχε χωνέψει κι ήταν τόσο ανθρωπαριο που μόνο τότε βρήκε το θάρρος να μιλήσει. Στη συνέχεια βγήκε όλη η αλητεία της Μ.Βρετανιας στους δρόμους να το γλεντήσουν. Όταν ύστερα από μια εβδομάδα έγινε η κηδεία με όλες τις τιμές που ταίριαζαν σε μια τέτοια πρωθυπουργό, η κόρη της μίλησε και συγκινημένη ευχαρίστησε όλους όσους της είχαν συμπαρασταθεί εκείνες τις μέρες επειδή, όπως είπε, ήταν δύσκολες ακόμα και για την κόρη της σιδηρας κυρίας.

Ναι κατακάθια της αριστεράς. Οι εκλιπόντες συμβαίνει να έχουν ανθρώπους που τους κλαίνε. Εσάς βέβαια το μόνο που σας νοιάζει είναι ότι σας στέρησε τα τζάμπα επιδωματα για να κοπριζετε και γι αυτό εμείς που σας ξέρουμε πολύ καλά το λέμε συνεχως

ΠΕΤΣΟΚΟΦΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΥΠΗΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ (όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο)

Περισσότερα | Σχολιάστε

Μου άρεσε το τέλος για τα αναπαντεχα πρόσωπα. Αν πραγματικά τα αναπάντεχα πρόσωπα ανταποκρίνονται στις περιστάσεις όταν τα καλεί η ιστορία τότε σίγουρα μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες, θα δούμε τον Παυλοπουλο να εργάζεται 24x7 και να κινείται με ταχύτητες όμοιες με αυτές των ηρώων των cartoons για να λύσει όλα τα εσωτερικά και εξωτερικά προβλήματα της Ελλάδας.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Στις αγαθές σχέσεις με το ξανθό γένος ανεκαθεν πίστευαν οι διάφορες κατηγορίες σκοταδιστών που υπάρχουν στην Ελλάδα: Οι θρησκόληπτοι επειδή και οι Ρώσοι είναι ορθόδοξοι και οι αριστεροί επειδή μπορεί ο υπαρκτός σοσιαλισμός να έχει καταρρεύσει αλλά η Ρωσία συνειρμικά τους πηγαίνει σε αυτόν. Κι αν μάλιστα κοντράρεται με την Αμερική τότε είναι που ηδονίζονται. Δεν πα να υποστηρίζει χρήστες χημικών όπλων ή τα πυρηνικά του Ιράν και της Β.Κορεας. Φτάνει που εναντιώνεται στους Αμερικανούς. Για τέτοια καθυστέρηση μιλάμε.

Αντιθετως οι φυσιολογικοί άνθρωποι γνωρίζουν το γνωστό ρητό ότι στις διεθνείς σχέσεις δεν υπάρχουν φιλίες αλλά συμφέροντα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τα βασικά της ιστορίας τα ξέρω. Αυτά που γράφεις, λυπάμαι αλλά δεν τα θεωρώ βασικά. Κι επειδή πας στην Οθωμανική αυτοκρατορία και θυμάσαι τον ρόλο των Εβραίων ας πάω εγώ ακόμα πιο πίσω στους κόπτες της Αιγύπτου που οι περισσότεροι γίνανε μουσουλμάνοι και μας λέγανε στο σχολείο ότι αυτό ήταν απόδειξη του ποσο αντίχριστοι ήταν και όχι απόδειξη για το τι είχαν τραβήξει από την βυζαντινή εκκλησία. Πάντως όπως είπα και προηγουμένως, στις διεθνείς σχέσεις δεν υπάρχουν φιλίες αλλά συμφέροντα.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
06/11/2017, 05:02

Κίνημα του Δεν πληρώνω την εφορείας θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει εδώ και χρόνια. Για τα υπόλοιπα δεν το συζητάμε γιατί δεν είναι υποχρεωτικά.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Πολύ καλά νέα για την κυβέρνηση Τσίπρα: θα δεχτεί με κάποια κομματικά ανταλλάγματα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Λογικά θα φάει τα μούτρα του στο ευρωπαϊκό δικαστήριο. Εκτός αν η ΕΕ είναι πιο ξεσκισμενη κι από όσο φαντάζομαι.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ευχαριστώ για το link Αιγέα. Αληθινό τερατούργημα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ποια ζητήματα και από τις δυο πλευρές; σε τι ζώα απευθύνεσαι; ποιος ο λόγος να προσκαλέσεις κάποιον για συνομιλίες όταν ξέρεις από πριν ότι έχει και αναρριθμητες εξωφρενικές διεκδικήσεις ενώ εσυ δεν έχεις καμία και τρόπους να πιέσει; τέτοια βλήματα είσαστε εσείς στην κυβέρνηση επειδή ίδια βλήματα είναι και οι ψηφοφόροι σας γι αυτό και μπορείτε να τους λέτε ότι να ναι.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Πολλοί έχουν καταλήξει στο ίδιο σημείο που κατέληξε και το άρθρο. Υπάρχουν όμως κάποιες δυσκολίες:

1)Ποιο είναι το σημείο που κάποιος χαρακτηρίζεται ως καλλιτέχνης ωστε να δικαιούται κι αυτός ένα κοκαλάκι από το μισό δις και όχι ψωνάρα και μουτζουρογραφος;

2)Με ποιον τρόπο θα παίρνουν κάτι και οι μικροί καλλιτέχνες; θα τους τα δίνει το κράτος, θα πληρώνει ο αγοραστής φόρο υπέρ του ταμείου των καλλιτεχνών (εδώ πάμε στο προηγούμενο ερώτημα), με κάποιον άλλο τρόπο;

3)Όπως είπε και ο Αιγέας, γιατί μόνο με τους καλλιτέχνες (με την γενική έννοια της λέξης π.χ. τραγουδιστές-ηθοποιοί κτλ); αντίστοιχη "αδικία" υπάρχει και με τους αθλητές και τους γιατρούς, δικηγόρους και άλλους επιστήμονες ακόμα και με τις εκδιδόμενες γυναίκες. Πως θα τις διορθώσεις όλες αυτές τις "αδικίες";

Ο Μαρξ πρότεινε έναν τρόπο και γνωρίζουμε τα αποτελέσματα του. Αντιθέτως ο καπιταλισμός τις επιτρέπει κι έτσι επωφελούνται όλοι. Για παράδειγμα ο άλλος που ήταν μέγας ΜΑΛ/ΑΣ και ξόδεψε τόσα λεφτά για έναν πίνακα πλήρωσε, όπως αναφέρεται στο άρθρο, παρα πολλούς ανθρώπους: Διαφημιστές, σκηνοθέτες, μεσάζοντες. Και στο κάτω κάτω λεφτά του είναι, ότι θέλει τα κάνει.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Να καταργηθούν όλες οι σχολικές εκδρομές που περιλαμβάνουν διανυκτέρευση.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Έτσι μπράβο, αφού έσκυψες στα 4 στους δανειστές, σκύψει στα 4 και στον Ερτογαν.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
17/10/2017, 18:26

ΠΕΤΣΟΚΟΦΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΥΠΗΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ

Η χρυσή αυγή τους πείραξε ως εγκληματική οργάνωση. Αν είχαν κάνει στον ΣΥΡΙΖΑ το 1/10 του ξεσκονισματος που κάνανε στην χρυσή αυγή, σήμερα θα ήταν όλοι τους φυλακή και όχι στην κυβέρνηση.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Οι 500 χιλιάδες όμως μαζεύτηκαν για το όνομα μιας ξένης χώρας και τα σχετικά άρθρα κυριαρχούν και σήμερα στην πρώτη σελίδα του liberal. Ε, παρα πολύ καλά τους κάνει η αριστερά.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το ξαναδημοσιεύω με τις ίδιες ακριβώς εκφράσεις γιατί χωρίς αυτές χάνει το νόημα του. Θέλω να πιστεύω ότι την πρώτη φορά ήταν κάποιο λάθος σύνδεσης και όχι παρέμβαση της διαχείρισης.

Να τα βλέπουν τα κατακάθια της δημοσιογραφίας που το 2015 μας λέγανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να κάνει τις μεταρρυθμίσεις επειδή δεν θα έβγαινε η αλητεία του στους δρόμους να τα σπαει όλα. Η αλητεία του βγαίνει και μάλιστα έχει παρει θάρρος βλέποντας ότι η αστυνομία έχει καταντήσει να κάνει τον ταξιτζή στους υπάνθρωπους της αριστεράς.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Πραγματικά κάτι λείπει από την ιστορία. Κανένας υπάλληλος δεν θα τόλμαγε να υπογράψει ότι η σύμβαση με το ελληνικό δημόσιο είναι παράνομη. Επίσης τι σημαίνει πρακτικά αυτό; ότι η εταιρεία βάζει λουκέτο; δεν έχει δικαίωμα να κόβει αποδείξεις; πρέπει να είναι προϊστάμενος και πάνω για κάτι τέτοιο. Άλλωστε το δημόσιο χαρακτηρίζεται από την γραφειοκρατία του. Αν ένας οποιοσδήποτε υπάλληλος υπογράψει μια αυτοψία θα πρέπει μα επικυρωθεί από τον προϊστάμενο του.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τι λέει ρε ο άνθρωπος. Ο ΟΗΕ είναι φερέφωνο των ΗΠΑ επειδή δεν λέει τίποτα για τπυς Κούρδους. Στο τέλος θα μας πει ότι η Ρωσία είναι φερέφωνο των ΗΠΑ και γι αυτό στήριξε τον Άσαντ επανειλλημένα όταν έριχνε χημικά ή όποτε βομβάρδιζε αμάχους. Θα μου πεις εδώ κάποιοι μας είχανε πει τότε ότι τα χημικά τα είχαν ρίξει οι άλλοι για να ενοχοποιήσουν τον Άσαντ και το «ατράνταχτο» επιχείρημα τους ήταν ότι ο Άσαντ δεν είχε λόγο να το κάνει γιατί ...... νικούσε! Για τέτοια βλακεία και τέτοιους ξερόλες μιλάμε.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Βεβαίως και υπάρχει πατριωτισμός ΘΒ. Ως βασικό ζωωδες ένστικτο επειδή οι πρόγονοι μας ήταν αδύνατα ζώα και μπόρεσαν να επιβιώσουν μόνο μέσα στην αγέλη. Η κοινωνικότητα έχει περάσει στο DNA μας κι επειδή τα μεγέθη έχουν μεγαλώσει εμφανίζεται ως πατριωτισμός. Σε πολλά επίπεδα μάλιστα: Συγχωριανός, κοντοχωριανός, πολλές φορές βλέπεις μάλιστα κι ένα είδος ρατσισμού ανάμεσα στο ίδιο χωριό. Οι του άνω και του κάτω μαχαλά. Επειδή όμως θελουμε να λέμε ότι είμαστε λογικά ζώα αναρρωτιεμαι κι εγώ τι έχει κάνει η Ελλάδα για μένα και της οφείλω αφοσίωση. Και, τι έκπληξη, δεν βρίσκω κάτι.

Liberal τα λες πολύ καλά κι ελπίζω να καταλάβουν οι αμερικανοί ότι ο αληθινός τους σύμμαχος αην περιοχή είναι οι κουρδοι, ενώ πιστεύω ότι μπορεί να κερδίσουν και την Ελλάδα εύκολα.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
05/12/2017, 16:14

Η ελληνική αστυνομία έχει αποδείξει ότι ξέρει να κάνει την δουλειά της όταν δεν την σταματάνε άνωθεν εντολές. Ελπίζω σύντομα να διαβασουμε ότι τους ανακαλύψανε και τους παραπέμπουν σε δίκη, όπου βεβαίως και θα απαλαχθουν αφού οι δικαστές γνωρίζουν παρα πολύ καλά να παίρνουν πίπες στα γκρουπουσκουλα ωστε να μην χαλάνε την ζαχαρένια τους.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ε δε νομίζω ότι μπορεί κανείς να παρει στα σοβαρά μια τέτοια δημοσκοπιση. Και για την Εφημερίδα των συντακτών και για τα στοιχεία που δίνει.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
24/10/2017, 16:26

Αναρρωτιεμαι αν αυτό το κ@λ/νιο που λέγεται ΕΕ εχει λόγο στην επιλογή αυτή. Από ότι ξέρω δεν έχει γιατί η κάθε χώρα-μέλος στέλνει και έναν επίτροπο με δίκη της "ευθύνη". Αν όμως κανένας χρήστης μπορεί να με διαψεύσει, θα το χαρώ πολύ.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
11/12/2017, 12:04

Συμφωνώ με το γεγονός ότι δεν μπορούν να ζουν έτσι αλλά δυσκολεύομαι να βρω μια λύση. Πάντως με το θράσος που έχει η κυβέρνηση και η αριστερά γενικότερα δεν αποκλείεται να κατηγορηθεί ο ιδιωτικός τομέας που σκέφτεται μόνο το κέρδος για το γεγονός ότι οι εταιρείες catering δίνουν τρόφιμα που τα πετάνε ακόμα και οι πρόσφυγες.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
05/12/2017, 16:29

Αν εξαιρέσει κανείς αυτό που γράφετε στο άρθρο ότι δεν ανέχονται αριστερό που να υποστηρίζει άλλο κόμμα της αριστεράς, έχετε πέσει πολύ έξω στο τι είναι αριστερά ή μάλλον για να είμαστε δίκαιοι η αριστερά έχει εμφανίσει τόσα πολλά πρόσωπα που κανείς δεν μπορεί να πει βεβαιότητα τι είναι αριστερά. Για παράδειγμα αυτό που σήμερα χαρακτηρίζετε επιχείρημα για παιδάκια, δηλαδή ότι δεν μπορεί ένας αριστερός να σπαταλάει, κάποτε ήταν σημαία της αριστεράς. Επισης είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που είμαστε πιο επικίνδυνοι από την κα.Μποφιλιου επειδή λέμε τα αυτονόητα, δηλαδή ότι

α)οι απεργίες σήμερα δεν είναι τίποτα παραπάνω από εκβιασμός και θα έπρεπε να είχαν απαγορευτεί. Προσωπικά 15 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα δεν απήργησα ποτέ μου. Παζάρευα με τον εργοδότη και άλλαξα συνολικά 6 εργοδότες.

β)ο κατώτερος μισθός δεν είναι εξασφαλισμένο μεροκάματο αλλά εξασφαλισμένη ανεργία ή αδήλωτη εργασία για όποιον δεν μπορεί να προσφέρει με την εργασία του τόσα, όσος είναι ο μισθός του

γ)τα δικαιώματα των εργαζομένων στρέφονται εναντίον των ανέργων.

Ναι, είμαστε πιο επικίνδυνοι ακόμα και από την επανάσταση της κάθε Μποφίλιου. Σαν δεν ντρέπεστε λέω εγώ που σας δίνουν και βήμα σε φιλελεύθερο site.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
έκανε σχόλιο στο θέμα Το δίκιο του Τσίπρα
15/12/2017, 10:47

Δεν έχει καθόλου δίκιο γιατί δεν τον εξέλεξαν για να προστατεύσει τους αδύναμους αλλά αυτούς που έχουν κεκτημένα (υπήρξαν και κορόιδα που πίστεψαν ότι θα προστάτευε τους αδύναμους) και πραγματικά αυτό κάνει. Προστατεύει όλους όσους έχουν κεκτημένα και αλλάζει τα φώτα των υπολοίπων. Ο Τσιπρας θα τελειώσει ακριβώς εκεί που τελειώνει ο σοσιαλισμός: Όταν εξαντλούνται τα λεφτά των αλλων.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
01/08/2017, 12:24

Δυστυχώς κ.Χειμώνα είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που πιστεύουν ότι κόμματα σαν τον ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να είναι εκτός νόμου. Ή μάλλον να ήταν εκτός νόμου εδώ και πολλά χρόνια όταν δήλωναν ευθαρσώς την υποστήριξή τους σε τρομοκρατικές οργανώσεις ή παράνομες κινητοποιήσεις όπως αποκλεισμοί δρόμων και κάψιμο της Αθήνας. Κι επειδή κάνετε σύγκριση με την Χρυσή Αυγή καλώ κάθε αναγνώστη να σκεφτεί τι που θα βρισκόταν σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ αν η αστυνομία είχε ξεψαχνίσει τα στελέχη του στο 1/10 απ' όσο ξεψάχνισε την ΧΑ. Δεν πιστεύω βέβαια ότι αυτό θα έλυνε τα προβλήματα της Ελλάδας αλλά σίγουρα θα ήταν ένα σοβαρό πρώτο βήμα προς τη λύση τους.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Κατ αρχήν γιατί να φοβάται κανείς να πει ότι ακολουθεί τον δρόμο του ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ Κώστα Μητσοτακη; και το όνομα μετράει. Στο κάτω κάτω γιατί ψηφίστηκε αυτός ως αρχηγός του κόμματος και όχι ο Γεωργιάδης που είναι πιο γνήσιος εκφραστής του Κώστα Μητσοτακη; Δεύτερον φοβάμαι ότι δεν θέλει να στείλει μήνυμα στον κόσμο αλλά στο εσωτερικό του κόμματος του και αυτό είναι ανησυχητικό γιατί μπορεί τελικά να τον φάνε όπως φάγανε και τον πατέρα του.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν λεφτά του κράτους παρα μόνο λεφτά των φορολογουμενων

Margaret ThatcherΠερισσότερα | Σχολιάστε

Αυτή η στάση του ΣΥΡΙΖΑ είναι πάνω από όλα ΑΛΗΤΕΙΑ γιατί η Εσθονια έχει θύματα και από το ναζισμο και από τον κομμουνισμό (όπως και η Ελλάδα θα μου πείτε). Είναι σα να αρνείται κανείς εκδηλώσεις για την γενοκτονία των Ποντίων και μάλιστα να σου αναπτύσσει θεωρίες ότι βγήκε και κάτι καλό από αυτήν τη σφαγή!! Αυτή είναι η αριστερά.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Συγχαρητήρια. Καλός είναι, θα προτιμούσα όμως να ελισσοταν περισσότερο γιατί δεν μπορούμε να τα βάλουμε με όλους τους κινδύνους (Ισλάμ, Β.Κορεα, κομμουνισμό, Ρωσία, Κίνα) ταυτόχρονα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ξέρει και το ακριβές νούμερο! Ευτυχώς που οι κουρδοι πολεμανε την Τουρκία γιατί αν περίμενε κανείς από τους «λεβέντες» του φραπέ και του Internet της Ελλάδας......

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
15/12/2017, 08:11

Πως πρόκειται να φερθεί αυτός ο άνθρωπος όταν επιτέλους πραγματοποιηθεί το όνειρο της ζωής του και γίνει δημόσιος υπάλληλος; Μα φυσικά θα σκεφτεί ότι πλέον μπορεί να ξεκουράζεται, θα βγάζει συνεχώς τα άπειρα απωθημένα που έχει μαζέψει τόσα χρόνια εργαζόμενος με τέτοιες συνθήκες και βλέποντας τους συγχωριανούς του να τον ξεπερνάνε, θα υπερασπίζεται με πάθος τα "δικαιώματα" του δημοσίου υπαλλήλου και θα γίνει κανονικότατος τσανακογλυφτης γιατί το δημόσιο δεν έχει μόνο μονιμότητα αλλά και προαγωγές.

Επι δεκαετίες μαζεύονται τέτοιοι και αν τους μπήκανε κάποιοι από σπόντα μέσω ΑΣΕΠ, φροντίζουν και τους αφομοιώνουν. Η μόνη λύση για το δημόσιο είναι το ΞΗΛΩΜΑ του.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Μόνο εσυ σκούζεις ρε πανιβλακα.

ccr γιατί να μην πάνε να ψωνίσουν εκεί που βρίσκουν φτηνά αγαθά; γιατί να μείνουν οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα να σκύλο φορολογούνται; Ένας αρχικοπανος μπορεί να σκούζει για το μακεδονικό. Ένας σοβαρός άνθρωπος όμως έχει καθήκον να φροντίσει τα οικονομικά του.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Μακάρι να μην υπάρξουν φωνές που θα σταθούν δίπλα στους "εργαζόμενους" της ΕΡΤ όμως δεν είμαι τόσο αισιόδοξος και πρέπει επιτέλους και η ΝΔ να μάθει να κάνει τις δουλειές ολόκληρες. Όχι να κλείνει την ΕΡΤ και να φτιάχνει μια άλλη κρατική τηλεόραση αλλά να κλείνει την ΕΡΤ και να πουλάει τα κομμάτια της. Γιατί αν την πουλήσει σαν εταιρεία θα μπορέσει μετά κάποιος να την ξανακρατικοποιησει. Αν όμως πουλήσει χωριά τον εξοπλισμό, τις εκπομπές, τα κτίρια (στην ανάγκη ας τα γκρεμίσει και να γίνει πάρκο) τότε θα κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα για την επόμενη κυβέρνηση που θα θέλει να φτιάξει μηχανισμό προπαγάνδας.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Που να το προσέξει ο καημενουλης. Έχει πολύ δουλειά να στηρίζει συνεχώς τον άνθρωπο που τον έκανε πρόεδρο.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
09/01/2018, 21:25

Πέρα από το πολύ σωστό τελικό συμπέρασμα, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι όταν υποχωρήσεις στον νταή αυτός σύντομα θα εξέλθει δριμύτερος, δεν συμφωνώ ακριβώς με το σκεπτικό του «τι αξίζει η ζωή ενός Τούρκου προκειμένου να υπονομευτεί το εθνικό συμφέρον της πατρίδας μας». Το αληθινό σκεφτικό του έλληνα είναι «τι αξίζει η ζωή του οποιουδήποτε προκειμένου να χαλάσω εγώ την ζαχαρένια μου». Και καλά οι δεξιοί είναι τουλάχιστον συνεπείς με τον εαυτό τους. Οι αριστεροί όμως ξέχασαν τι συλλαλητήρια έχουν οργανώσει στην αμερικανική πρεσβεία για να υποστηρίξουν τρομοκράτες; Οι πραξικοπηματίες τους πείραξαν; που δεν είναι καν βέβαιο ότι πρόκειται για πραξικοπηματίες αφού ο σουλτάνος έχει μπουζουριάσει αρκετές χιλιάδες με την δικαιολογία ότι είχαν σχέση με το πραξικόπημα.

Οσο για το σχόλιο ότι είναι εκλεγμένος, σίγουρα θα το υποστηρίξει με πάθος η κυβέρνηση γιατί ο Ερτογαν είναι συνάδελφος όπως και ο Μαδούρο: Κερδίζουν την ξουσια με δημοκρατικές εκλογές και στη συνέχεια χρησιμοποιούν όλες τις δυνατότητες που έχουν ωστε να καταλύσουν την δημοκρατία. Αν δεν βοηθήσεις τον συνάδελφο.....

Περισσότερα | Σχολιάστε

"Το πτυχίο μόνη προϋπόθεση για μόνιμη αξιοπρεπή εργασία"

ποσα χρόνια ήταν στη ναφθαλίνη;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Αν γίνει αυτό που λες και ξεπεταχθει η χρυσή αυγή (η κάποιο αριστερό απολίθωμα) με αυτόν τον τρόπο, τότε θα είναι όχι μόνο νόμιμο αλλά και ηθικό γιατί αυτός είναι ο κανόνας: Όταν δεν θέλεις να πάρεις αποφάσεις αποφασίζουν οι άλλοι για σένα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Και πως θα τους πληρώσει μισθό (και επιδωματα) αν τελικά δεν μπορέσουν να πραγματοποιηθούν οι πλειστηριασμοί;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Είναι ολοφάνερο ότι βλέπουμε αυτό το θέμα εντελώς διαφορετικά. Για παράδειγμα θα σε ρωτούσα τι έκανε η Ελλάδα για μένα ώστε να αξίζει τέτοια θυσία αλλά με πρόλαβες με τον Κέννεντυ. Που φυσικά και διαφωνώ και η πατρίδα δεν κερδίζει αν μπουζουριάζει τον κάθε πολίτη αλλά αντιθέτως όταν δίνει στον κάθε πολίτη την δυνατότητα να κάνει αυτό για το οποίο είναι ικανός. Στην χώρα του Κέννεντυ πάντως το έχουν καταλάβει πολύ καλά αυτό το πράγμα.

Τώρα για τις χώρες που ανέφερες, η Ρωσσία μόνο ανεπτυγμένη και ελεύθερη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, το Ισραήλ είναι περικυκλωμένο από ορκισμένους εχθρούς ενώ από τις υπόλοιπες καμία δεν έχει ισχυρό στρατό. Αντιθέτως η Μεγάλη Βρετανία έχει λιγότερους άντρες από την Ελλάδα και δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για την αποτελεσματικότητα του Βρετανικού στρατού. Λυπούμαι για την Σουηδία ενώ τυχαίνει να γνωρίζω για την Ελβετία ότι δεν είναι ακριβώς θητεία αλλά καλούνται σε διάφορες περιόδους της ζωής τους και μικρά χρονικά διαστήματα. Σίγουρα απαράδεκτο.

Καλό καλοκαίρι και σε σένα

Περισσότερα | Σχολιάστε

Οι εκλογές είναι μακρυά ακόμα. Με ενα βέτο στην είσοδο της Β.Μακεδονιας σε ΕΕ και ΝΑΤΟ (δεν ξέρω αν τους παίρνει) τα βλήματα θα ξεχάσουν και τα χαράτσια και την εντατική προσπάθεια ελέγχου ενημέρωσης και δικαιοσύνης και όλες τις ομάδες αλητείας που κάνουν ότι θέλουν. Λυπάμαι μόνο τους λεβέντες από την ψωναρογεννα που θα φυγουν όλες οι ακαθαρσίες που έχουν μαζευτεί στην βράκα τους ύστερα από τόσα χρόνια λεβεντιάς.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
έκανε σχόλιο στο θέμα Γκολ και ξύλο
01/12/2017, 06:18

Συγχαρητήρια κ.Χειμωνα. Τα γράφετε παρα πολύ εύστοχα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Γι αυτό ακριβώς και σας παρακαλώ να αρχίσετε να υποστηρίζετε το Κίνημα Αλλαγής. Γιατί απλούστατα με την σημερινή κατάσταση δεν υπάρχει δυνατότητα για πολυτέλειες.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Όχι μόνο είχαν αρνηθεί να παραδώσουν τα όπλα τους αλλά είχαν προδώσει και στους Γερμανούς αντάρτες που δεν ήταν αριστεροί.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Όταν χρησιμοποιεί η αριστερά την λέξη "δίκαιος" ή τα παράγωγα της πάντοτε ανησυχώ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Εκτός από τις εισαγωγικές που κλείσανε λόγω capital controls

Περισσότερα | Σχολιάστε

Σε όλους αυτούς που μας λένε ότι δεν είναι αυτοί αληθινοί κομμουνιστές ή ότι δεν ήταν κομμουνισμός το σύστημα που οδήγησε στην απόλυτη φτώχια και την απόλυτη τυρανία όλες τις χώρες όπου εφαρμόστηκε ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ έχω να πω δύο πράγματα:

1) Αν υποτεθεί ότι αυτό το υποτιθέμενα τόσο καλό σύστημα δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ τότε δεν επιθυμώ να γίνω πειραματόζωο για τις υπόλοιπες γενεές. Ότι προβλήματα κι αν έχει το σύστημα της ελεύθερης οικονομίας ζούμε αρκετά καλά, κανένας δεν μπορεί σοβαρά να πει ότι κάποιο άλλο σύστημα που ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ κάποτε ήταν καλύτερο, μόνο ο παράδεισος είναι τέλειος κι έτσι δεν δέχομαι να πειραματιστώ σε αυτήν την ζωή. Ακόμα περισσότερο για όποιον δεν πιστεύει σε άλλη ζωή.


2) Η κρατικοποίηση των πάντων βρίσκεται μέσα στην ιδεολογία του κομμουνισμού κι έτσι ενώ στον κοινό φασισμό το κράτος ελέγχει ενημέρωση, στρατό, αστυνομία, δικαστήρια, εκπαίδευση και ΜΜΕ στον κομμουνισμό ελέγχει επίσης και την κατοικία, την εργασία και ολόκληρο τον παραγωγικό τομέα. π.χ. στον κοινό φασισμό πρώτα τυπώνεται το βιβλίο και μετά κυνηγάνε τον συγγραφέα ενώ στον κομμουνισμό πρώτα το κρίνει κριτικός και μετά τυπώνεται στον αριθμό αντιτύπων που θα κρίνει ένας σοφός υπάλληλος. Μπορεί κανείς να βρει πολλά τέτοια παραδείγματα και καλά θα κάνουμε να τα αναφέρουμε γιατί η ανθρωπότητα δεν πρέπει ποτέ ξανά να ζήσει αυτό το πράγμα.


Περισσότερα | Σχολιάστε

Πλειστηριασμοί για κοινωνικούς λόγους; αυτό λέγεται κι ως ανέκδοτο. Φοβάμαι όμως ότι οι περισσότεροι από αυτούς που κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους δεν είναι αθώοι γιατί ψηφίσανε 2 φορές τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή φοβοντουσαν ότι με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ τελικά ίσως πλήρωναν το δάνειο που πήραν ενώ αντιθέτως με τον ΣΥΡΙΖΑ έλπιζαν ότι θα μπορούσε μέχρι και να τους χαριστεί. Σίγουρα καίγονται και χλωρά αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να λυπηθώ για τους πλειστηριασμούς.

ΥΓ. Δεν υποστηρίζεις ποτέ ένα αδίστακτο κάθαρμα έστω κι αν υπολογίζεις σε κάποιο όφελος γιατί απλούστατα δεν ξέρεις ποτέ που είναι ικανό να φτάσει, σε τι βαθμό να σε ρίξει και ποσο ακριβά μπορεί τελικά να πληρώσεις αυτό το μικρό όφελος.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Πριν κυνηγήσουν επίορκους δημόσιους υπαλλήλους δεν παραιτούνται μερικοί τυπου Πολακης-Καμένος (για τον Βαρουφάκη υπάρχει ήδη παραγραφή) από την ασυλία τους ωστε να δικαστούν ως κοινοί θνητοί;

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
03/01/2018, 06:17

Μιλάμε για ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ και όχι για μπολσεβίκους το έτος 2018 και γιατί υπάρχουν και γιατί είναι ίδιοι όπως και 100 χρόνια πριν, δηλαδή έχουν ένα απέραντο μίσος και σκοπό της ζωής τους να καταστρέψουν με κάθε μέσο και χωρίς έλεος όποιον τα είχε καταφέρει καλύτερα από αυτούς και γιατί το ισχυρότερο όπλο τους σε αυτήν την προσπάθεια είναι ότι δεν έχουμε καταλάβει πως σκεφτονται και μέχρι που μπορούν να φτάσουν.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Αυτό το εργαλείο είναι το μοναδικό εργαλείο που έχει η αριστερά και χρησιμοποιεί εδώ και δεκαετίες. Για οτιδήποτε και να την κατηγορήσεις έχει τη μια και μοναδική απάντηση στο γραμμοφωνο: "Οι άλλοι τότε είχαν κάνει αυτό κι αυτό". Το ότι κατάφεραν να έχουν το ηθικό πλεονέκτημα ενώ δεν τολμούν ούτε οι ίδιοι να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από την ισοπαλία, την οποία μάλιστα διεκδικούν και με τον πιο φτηνό τρόπο, είναι σίγουρα κάτι που χρειάζεται ψυχανάλυση.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
08/03/2018, 13:47

Ακριβώς Thytis, εντός των πυλών είναι ο εχθρός. Πρόκειται για όλους αυτούς που είτε για λόγους διανοητικής καθυστέρησης (οι λιγότεροι) είτε επειδή ήλπιζαν ότι μπορούν να γλύψουν κι αυτοί ένα κοκαλάκι ψήφιζαν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ διεφθαρμένους πολιτικούς. Η δεύτερη κατηγορία καθυστερημένων είναι αυτοί που παρ όλο που βλέπουν την κατάσταση, παραμένουν πατριωτες. Όχι, δεν τους μάρανε η πατρίδα, τους κατακαίει ότι άλλοι έχουν καταφέρει κι έχουν φύγει ενώ αυτοί παραμένουν μέσα χωρις να έχουν καμία ελπίδα παρα μόνο ότι κάποια στιγμή θα καταφέρουν να μπουν σε κάποιο κύκλωμα ρεμούλας.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ειδικά αν κατηγορήσει την αριστερά ότι υπέβαλλε την υποκουλτούρα των μετρίων θα ψάχνει να βρει τις ψήφους της γιατί όλοι οι Έλληνες ελπίζουν ότι θα ανέβουν με κάποιο μέσο και ουτε να διανοηθεί κανείς να τους πει ότι μπορούν να ανέβουν με προσωπική προσπάθεια.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
29/11/2017, 19:19

Προσωπικά έχω απεριόριστο internet αλλά το πρόβλημα θα μπορούσε να λυθεί πολύ απλά και το έχουν εφαρμόσει κι άλλοι: Πληρώνεις συνδρομή στο liberal.gr και βλέπεις τις σελίδες χωρίς διαφημίσεις. Νομίζω μάλιστα ότι ο φιλελεύθερος θα έχει και ηλεκτρονική έκδοση με συνδρομή.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
17/02/2018, 13:12

Στο έχω ξαναεξηγησει ρε βλαμμενε. Αν ημουνα Μακεδονας θα έλεγα κι εγώ τις ίδιες μαλακιες για τον Αλέξανδρο όπως εσυ. Κάνε τώρα το αυγό σου γιατί το μοναδικό κωλοπαιδο και κότα που βλέπουμε όλοι μας εγώ μέσα είσαι εσυ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τα βλήματα που ενώνουν και τα βλήματα που ψηφιζουν

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τι λέτε ρε; έχετε δεν έχετε 0.1% και θέλετε και να σας ρωτήσουνε;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Λάθος ο παραλληλισμός με αυτούς που ρίχνουν κέρματα στην εκκλησία. Καλύτερος θα ήταν κάτι που έγραφε το σχολικό βιβλίο ιστορίας που είχα προ αμνημονεύτων χρόνων: Οι Ρωμαίοι πολίτες ήταν τόσο εξαθλιωμένοι που φτάνανε στο σημείο να πουλάνε την ψήφο τους και η σύγκλητος κατευναζε τον όχλο με κρατικές διανομές τροφίμων και θεάματα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

"Αν υπάρχουν στοιχεία που βαραίνουν τη σημερινή κυβέρνηση (ότι δηλαδή συνέβαλε στο κλείσιμο) πρέπει να τα βγάλετε επειγόντως στη φόρα..."

Τι πήγε ρε κι είπε ο άνθρωπος;! Συνεχώς βγάζει στη φορά τέτοια στοιχεία και το liberal.gr και ένα σωρό άλλοι. Γιατί να βγάλουν περισσότερα; ποσά στοιχεία θέλει τέλος πάντων για να πειστεί κάποιος που όχι μόνο ζει στην κοσμάρα του αλλά νομίζει και ότι τα ξέρει όλα;;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Συμφωνώ 100000000% με την τελευταία φραση του ΘΒ. Για τα σοβαρά θέματα δεν μπορεί να αποφάσιζει ο κάθε πανασχετος

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ήρθε πάλι το καθυστερημένο του φόρουμ. Ομολογουμένως μίλαγα για λιγότερο σοβαρές περιπτώσεις όταν έλεγα ότι ξεχνουν τα μέτρα σε 3 μέρες αλλά ποτε το μακεδονικό. Για τον συγκεκριμένο αλήτη υπαρχει διαχείρηση να τον διαγράψει ή θα καταντήσετε capital?

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
30/11/2017, 20:13

Εγώ πάντως σκέφτομαι ότι μπορεί τελικά να τους ψηφίσω. Το δίλημμα είναι αν είναι καλύτερο να είναι ισχυρότερη η ΝΔ ή να εξαφανιστεί τελείως ο ΣΥΡΙΖΑ, κάτι εντελώς βέβαιο αν έρθει τρίτος και σχεδόν βέβαιο αν έρθει δεύτερος με μικρή διαφορά από τον τρίτο. Όταν έρθει εκείνη η ώρα θα δω τις δημοσκοπήσεις και θα κρίνω. Δεν ξέρω αν το νέο κόμμα έχει τις άκρες να δώσει μια στημένη δημοσκόπηση αλλά θα φανεί στις επόμενες αν το 12% είναι αληθινό ή όχι. Όσο για τους ρομαντικούς που περιμένουν ένα υγιές κίνημα ανανέωσης, να περιμένουν κάποια αλλη εποχή γιατί σήμερα οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές κι έτσι ένα τέτοιο κίνημα δεν θα είχε καμία τύχη.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο Μητσοτάκης είχε απαγορεύσει την δημοσίευση των προκηρύξεων των τρομοκρατικών οργανώσεων, νόμο που στη συνέχεια κατήργησε το ΠΑΣΟΚ με την αριστερά. Ένα σοβαρό portal όμως θα μπορούσε να αναφέρει τα γεγονότα και στη συνέχεια να γράφει κάτι του τυπου "εξέδωσαν προκήρυξη την οποία βεβαίως και αρνούμαστε να δημοσιεύσουμε". Το πρόβλημα όμως είναι ότι τότε θα μπουκάρουν και στο liberal. Είπαμε, κυβερνάνε με μεθόδους μαφίας.

ΠΕΤΣΟΚΟΦΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΥΠΗΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Να πληρώνεις ασφάλιστρα για τα ρομπότ; η αποθέωση της διαστροφής. Ευτυχώς που τις προηγούμενες δεκαετίες οι άνθρωποι δεν ήταν τόσο διεστραμμένοι κι έτσι είχαμε τεχνολογική πρόοδο. Βέβαια διεστραμμένοι πάντοτε υπήρχαν κι αυτό αποδεικνύεται από το απόσπασμα που μας παρέχει ο Waldorf. Πάντως στην Μ.Βρετανια το συνταξιοδοτικό σύστημα είναι ανταποδοτικό γιατι υπάρχει μόνο ένα ταμείο, όπως θα το λέγαμε μ ελληνική ορολογία, όπου ανήκουν όλοι. Όμως μπαίνει σε μεγάλο βαθμό ο κοινωνικος χαρακτήρας έτσι ωστε κάποιος που πλήρωσε πολλά (οι εισφορές είναι ανάλογες με το εισόδημα) τελικά να παίρνει τα ίδια με κάποιον που πλήρωσε λίγα (για το ποσο της τελικής σύνταξης υπολογίζονται μόνο τα χρόνια που έχεις καταβάλει εισφορές).

Περισσότερα | Σχολιάστε

Φωνάζει ο κλέφτης. Και πολύ καλά κάνει αφού δεν είχαν το στοιχειώδες θάρρος να τον μπουζουριάσουν το 2014.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ρόλος των συνδικάτων είναι να υπερασπίζονται τα δικαιώματα (ή και παραπάνω από αυτά) των μελών τους. Πολλές φορές το κάνουν εις βάρος των ανέργων του κλάδου αλλά επειδή η κοινωνία μας είναι ανταγωνιστική μπορεί κανείς να το δεχτεί αυτό. Τον Σεπτέμβριο είχα γράψει στο liberal ποσο ξεσκισμένη είναι η ΟΛΜΕ. Φαίνεται ότι υπάρχουν ξεσκισμένα συνδικατα και στην Ευρώπη αν και όπως και να το κάνεις, άλλο πραγμα να υποστηρίζεις τον Τσίπρα και άλλο πραγμα να υποστηρίζεις αλήτες που καταστρέφουν τα πάντα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Καλές οι διαμαρτυρίες αλλά πολλές εταιρείες σε πολλά αεροδρόμια του κόσμου έχουν ανθρώπους να ελέγχουν διαβατήρια και να κάνουν και ερωτήσεις. Αυτός ο Αυστριακός που "τολμούσε" επι ελληνικού εδάφους να κάνει αυτήν την δουλειά και αυτός ο Τσέχος δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Προσωπικά διαμαρτυρήθηκα σε κάποιο αεροδρόμιο που πέρασα χωρίς σχεδόν καθόλου έλεγχο. Όταν μου είπαν ότι μπορούσα να συνεχίσω προς την πτήση μου τους ρώτησα "Έτσι ελέγχετε εσείς;"


Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
έκανε σχόλιο στο θέμα Ανύπαρκτη ισότητα
18/03/2018, 05:19

Πολύ καλά τα λέτε κ.Κουρκουλα. Θα πρόσθετα στην απάντηση μου σε όλους αυτούς τους άχρηστους που ψάχνουν για δικαιολογία, τα παραδείγματα από άλλες μικρές χώρες, μικρότερες και από την Ελλάδα, όπως Κύπρος, Λουξεμβούργο. Ακόμα και η Πορτογαλία έχει ξεπεράσει την Ελλάδα. Ο αληθινός λόγος που έχει μείνει η Ελλάδα πίσω (οικονομικά και ηθικά) είναι αυτός που αναφέρετε στην αρχή του άρθρου: Η ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Αν το φτιάξουν το CERN σιχ που μεγάλωσαν και σπούδασαν στην Ελλάδα τι θα κανείς;

α) Θα το γκρεμίσεις για να το ξαναχτίσουν Ελληνες

β) Θα το βαφτίσεις ελληνικό και θα καμαρώνεις για την Ελλάδα που το εχει

γ) Θα παραδεχτείς ότι καμία φορά (λέω καμία φορά) μπορεί να είναι χρήσιμοι και οι μετανάστες.

Βλέπεις μιλάμε σε διαφορετικές συχνότητες. Πρώτον γιατί εμείς στις πολιτισμένες χώρες δεν βάζουμε ταμπέλα στον άλλον επειδή είναι σιχ (υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις) ενώ έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στους μετανάστες επειδή όταν τους σιχτηρισε η χώρα τους δεν είχαν ένα κομπόδεμα χιλιάδων ευρώ σαν κι εμένα για να μπορέσουν να προσγειωθούν ομαλά.

Δεύτερον γιατί εγώ δεν είμαι μπαλοκεφαλος να με γεμίζουν με χαρά οι διακρίσεις στον αθλητισμό. Κατά τα αλλά τηνκλίμακα σολ Ματζορε δεν τη ξέρω ούτε εγώ και δεν με εμποδίζει να ανέβω επαγγελματικά. Η Ελλάδα με εμπόδισε. Τα ελληνόπουλα μαθαίνουν να υπολογίζουν αντίστροφα ποσοστά στην Βθμια εκπαίδευση;

Περισσότερα | Σχολιάστε

Συμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω: Η κυβέρνηση δεν κάνει όλα αυτά τα όργια που γράφονται στο άρθρο αδιαφορώντας για την ζημιά που κάνει στην παιδεία. Τα κάνει γνωρίζοντας ότι θα εισπράξει δίπλα: Πρώτον για τους λόγους που περιγράφονται στο άρθρο και δεύτερον επειδή η νέα γενιά δεν θα εκπαιδευτεί στην προσπάθεια αλλά στους «αγώνες» και την αναρχία.

Οσοι έχουμε περάσει από την ελληνική εκπαίδευση, έχουμε παρατηρήσει πολύ ξεκάθαρη συσχέτιση ανάμεσα στην πολιτική ιδεολογία του εκπαιδευτικού και την εκπαιδευτική του στάση. Ξέρουμε ποιας ιδεολογίας προσπαθουν (όσο τους επιτρέπουν οι λαϊκίστικοι νόμοι) να βάλουν κάποια τάξη στο μπουρδελο και ποιοι προσπαθουν να τα διαλύσουν όλα με διάφορους τρόπους: α)»πονόψυχοι» με όσους μαθητές τεμπελιάζουν ή υποπίπτουν σε σοβαρά παραπτώματα, β)χάρισμα απουσιών, γ)εξευτελιστικά θέματα στις εξετάσεις ωστε να περάσουν όλοι και αν τελικά δεν τα καταφέρουν αλλάζουν τους βαθμούς τους και φυσικά στις συνελεύσεις προσπαθουν να επιβληθούν με bullying.

Το έχω ξαναπεί: Το δημόσιο δεν το αξιολογείς. Το δημόσιο το ξηλωνεις. Και καλά η αριστερά, κάνει την δουλειά της γιατί εκπαιδεύει τη νέα γενιά στην αναρχία, την ανευθυνότητα και την διεκδίκηση. Η δεξιά γιατί δεν άλλαξε τίποτα με μοναδική φωτεινή εξαίρεση μια μεταρρύθμιση της κα.Γιαννακου που έθεσε την βάση του 10 ως όριο για την εισαγωγή σε ΑΕΙ - ΤΕΙ;

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
08/01/2018, 16:08

Από όλους έχει παρει πίπες. Αρχικά από τον Πούτιν, ο οποιος όμως του το ξέκοψε ότι δεν θα εδινε λεφτά. Τότε άρχισε να παίρνει από τους δανειστές, στη συνέχεια από τον Trump και τώρα από τον Ερτογαν.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Λογικά θα έχει ίσως και πιο σκληρά μέτρα για την Τουρκία επειδή βρίσκονται σε διπλωματικό πόλεμο. Όμως δεν είναι καθόλου παράλογο γιατί την Τουρκία μπορείς να την εμπιστευτείς ότι θα μαντρώσει τους μετανάστες και θα προφυλάξει τα αεροδρόμια. Την Ελλάδα όμως όχι.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Έχεις δει τα μούτρα σου στον καθρέφτη για να κρίνεις αν μορφώνομαι εγώ; Δες καλύτερα το επίπεδο το δικό σου ψωνάρα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Αυτό που έκανε ειδικά σε μένα ήταν ότι με έβαλε να ζήσω με ένα μάτσο καθυστερημένα κ@λοπαιδα. Εσένα απλά σε έβαλε να ζήσεις με τους ομοίους σου κατακάθι να οικουμενης.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Πολύ εύστοχη η τελευταία παράγραφος σου Σαλονικιε. Είναι το μόνο που δεν μας λέει ο κ.Ναυαρχος. Μήπως κ.Ναυαρχε είναι καιρός να καταργηθεί αυτό το σκοταδιστικό και αντιπαραγωγικό μοντέλο της στρατιωτικής θητείας και οι ένοπλες δυνάμεις να αποτελούνται μόνο από επαγγελματίες; Και βέβαια διαφωνείς γιατί επαγγελματίες δεν θα αναλώνονται στο να σου γυαλιζουν το αυτοκίνητο ή να σε γλείφουν για καμία τιμητική. Ούτε βέβαια θα σου ικανοποιείται το κόμπλεξ με το να έχεις διδάκτορες σπουδαίων πανεπιστημίων ή επιτυχημένους επαγγελματίες κάτω από τις διαταγές σου.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
έκανε σχόλιο στο θέμα Έστειλαν μήνυμα
21/11/2017, 19:56

Μιλάμε για πείσμα, όχι αστεία. Ρε παιδάκι μου είναι απολύτως φυσιολογικό να βαρεθεί κανείς να πάει να ψηφίσει όταν ο αγαημενος του υποψήφιος έχει χάσει. Πολύ περισσότερο με τέτοιες καιρικές συνθήκες. Προσπαθείς βέβαια να προλάβεις αυτό το επιχείρημα γράφοντας ότι οι βροχές είχαν σταματήσει αλλά είναι πολύ λίγο γιατί μόνο ένας πολύ σκληροπυρηνικός θα έλεγε "Α ωραία, τώρα που σταμάτησε η βροχή μπορώ κι εγώ να πάω να ψηφίσω".

Αναφερεις ότι η Φωφη πήρε τους ίδιους ψήφους ενώ ο Ανδρουλακη παρα την υποστήριξη κάποιου που πήρε 10000 ψήφους, πήρε μόνο μια (ψωρο)ντουζίνα χιλιάδες παραπάνω. Δηλαδή η μια ξαναπήρε τις ψήφους της ενώ ο άλλος πήρε όχι μόνο τις ψήφους του και της γραμμής που δωθηκε (αν υποθέσουμε ότι ακολούθησαν όλοι) αλλά και 2000 παραπάνω. Και αυτό το λες αποδοκιμασία! Ο Μειμαρακης στον 2ο γύρο δεν είχε παρει τις ψήφους του πρώτου.

Συνυπολογιζοντας τις καιρικές συνθήκες νομίζω ότι ήταν μήνυμα συμμετοχής αν όμως δεν ήταν τέτοιο τότε ως ωχαδελφισμο θα το λάμβανα και οχι αποδοκιμασία.

Περισσότερα | Σχολιάστε

επελεξα αυτό στο οποίο συμφωνώ 100%. Δεν σημαίνει ότι με τα υπόλοιπα διαφωνώ 100% αλλ ότι συμφωνώ από 0-99%

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
23/08/2017, 16:02

Μπορείτε σας παρακαλώ να μου απαντήσετε ποιος λογόκρινε το προηγούμενο σχόλιο μου; και ναι, ο αρθρογράφος είναι άσχετος αν λέει ότι ο σταλινισμός ήταν μια δολοφονική παρέμβαση του κομμουνισμού και όχι ο κομμουνισμός ο ίδιος η όταν υπονοεί ότι η δικτατορία του προλεταριάτου είναι καλή αλλά αυτό ήταν δικτατορία του κόμματος. Δεν θα ξαναεξηγησω το γιατί παρά μόνο θα εκφράσω την απογοήτευση μου γιατί δεν περίμενα ποτέ το liberal να καταντήσει capital και φυσικά θα το λέω συνέχεια ότι ο κ. Σιδερης είναι ΑΣΧΕΤΟΣ! Για το liberal θα περιμένω να δω κι αλλά δείγματα γιατί μέχρι τώρα φαινόταν για σοβαρό portal.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
21/11/2017, 21:14

Κατ αρχήν ο Ανδριανόπουλος, οπως τονίζεται στο άρθρο, είχε υποβάλλει πρόταση νόμου. Δεύτερον οι μετανάστες που άρχισαν να έρχονται στην Ελλάδα επι Μητσοτακη ήταν από το ανατολικό μπλοκ και μέσα σε αυτούς υπήρχαν πολύ λίγοι μουσουλμάνοι. Μάλιστα είχε γίνει και προσπσθεια να τους εγκαταστήσουν στη Θράκη ωστε να αλλοιωθεί το μουσουλμανικό στοιχείο. Τέλος ο Αδριανοπουλος έχει γράψει αρκετά άρθρα και εδώ μέσα και άλλου για τον μουσουλμανικό κίνδυνο. Έτσι, ειδικά γι αυτό το θέμα, δεν μπορεί κανένας να τον κατηγορήσει για τίποτα. Και φυσικά τις 10ετιες των 80 και 90 δεν σκεφτόταν κανένας τον μουσουλμανικό κίνδυνο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

"Ο σοσιαλισμός σταματά όταν τελειώνουν τα λεφτά των αλλων"

Margaret Thatcher

Το κακό είναι ότι δεν θέλει να σταματήσει κι έτσι στραγγίζει τους πάντες μέχρι τέλους πριν πάει στον διάολο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Για ποιες πλάτες μιλάς; χρειάζεται πλάτες η Αλβανία για να κάνει μαγκιές στην Ελλάδα;

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
έκανε σχόλιο στο θέμα Το είπε ο Μίκης. Και;
09/01/2018, 14:36

Ο ΜικηςΘεοδωρακης έχει αλλάξει τόσα στρατόπεδα ωστε δεν έχει δικαίωμα να παίρνει θέσεις αλλά μόνο να το βουλώνει.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ευχαριστώ αλλά έχω κι εγώ τις πηγές μου. Γι αυτό ούτε χρειάζεται να καταφύγω σε links ούτε να διαβάζω ολόκληρες αναδημοσιεύσεις. Λένε ότι έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρεις κι αυτό ακριβώς γίνεται μ όλους αυτούς που λένε ότι έπινε ή οτιδήποτε άλλο.

Μιλαμε για τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, το έχετε καταλάβει; ο άνθρωπος που τον ανέτρεψε είναι ΗΡΩΑΣ, όπως ήταν και ο Λεχ Βαλέσα στην Πολωνία. Είναι δυνατόν να ασχοληθούμε με την εισβολή στην τσετσενια (πολύ περίεργο που αυτήν τη φορά σας πειράζει μια δυναμική επέμβαση εναντίον αυτονομιστών μουσουλμάνων) ή τα οικονομικά σκάνδαλα του Βαλέσα; Αυτά είναι ότι θέλουν να θυμόμαστε οι διάφοροι ΚΚΕδες. Το ισοζύγιο και των 2 όμως είναι παρα πολύ θετικό.

ΥΓ. Με φρασεις τυπου "δεν ξέρεις τι σου γίνεται ξεκινούν τις απαντήσεις τους οι ξερόλες"

Περισσότερα | Σχολιάστε

Συμφωνώ και επαυξάνω με τον Κρυστάλλη αλλά το άρθρο κάνει λάθος που γράφει ότι ο Κυριτσης είναι σε αντίθετη κατεύθυνση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ένα μπλα μπλα αποφεύγοντας να παρει θέση, δεν τα έβαλε με την αλητεία των εξαρχειων.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ούτε χώρος είναι, ούτε χώρα παρα μόνο μπ.......

Περισσότερα | Σχολιάστε

Θυμάμαι κάποιον στο φόρουμ που τον πείραζε ότι κάποιοι ξένοι αστυνομικοί κάνανε έλεγχο εγγράφων στο ελληνικό έδαφος. Τι να κάνουμε ρε φίλε (δεν θυμάμαι ποιος ήταν), αν δεν κανείς σωστά την δουλειά σου τότε οι άλλοι ή θα κλείσουν τα σύνορα τους ή θα κοιτάξουν να κάνουν οι ίδιοι την δουλειά που δεν κανείς εσυ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Μένω στην τελευταία φραση: Ηθική υποχρέωση. Δεν θα μπορούσε να εκφραστεί καλύτερα. Οποίος δεν εξελέγη στον 2ο γύρο και φυγει από την συμπαράταξη θα αποδείξει ότι δεν πίστευε σε τίποτα παρα μόνο στο να γίνει κομματάρχης ενός μεγάλου κόμματος. Μάλιστα έχουν ήδη κάνει μισό βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση όσοι υποψήφιοι δεν παρότρυναν τους ψηφοφόρους τους να πάνε να ψηφίσουν (χωρίς απαραίτητα να υποστηρίξουν κάποιον από τους δυο)

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν ξέρω ποτέ έχει πουληθεί η Ελλάδα αλλά συμφωνώ απόλυτα για όσα γράφετε και για τους Κούρδους και για την διεθνή κοινότητα. Αν στη Δύση είχαν λίγο μυαλό θα έπρεπε να είχαν καταλάβει ότι η Τουρκία είναι σκαρτος «σύμμαχος» και αντί μα της παίρνουν πίπες θα έπρεπε να στήριζαν τους Κούρδους ωστε να αποκτήσουν έναν αξιόπιστο σύμμαχο στην περιοχή.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Μπορείς να λες ότι θέλεις Χάρη και να προσβάλλεις τη νοημοσύνη μου κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνεις αλλά υπάρχει κάτι που δεν χωράει αμφισβήτηση. Ότι εγώ ασχολήθηκα με τον Μάνο ενώ εσυ ασχολήθηκες μαζί μου. Απεφυγες μάλιστα να σχολιάσεις τις συνεργασίες του και με Καραμανλή και με Παπανδρέου όπως και να απαντήσεις σε πολλα αλλά επιχειρήματα μου.Όλη η στάση σου δείχνει εμπάθεια και σίγουρα ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν έχουν ιδεολογία.

ΥΓ. Για ποσό ηλιθίους περνάς τους συνομιλητές γράφοντας αυτά περί ουίσκι teacher? Ξέχασες μάλιστα ότι δεν με αποκαλέσες teacher αλλά δάσκαλο! Άντε μείνε με το απολίθωμα σου που προσπαθεί απεγνωσμένα να δείξει ότι υπάρχει λέω εγώ που είσαι 100% αριστερός στο στυλ των απαντήσεων σου

Περισσότερα | Σχολιάστε

Μόνο με τους σκοπούς να μην τα βάζετε. Πρώτον γιατί δεν είναι επαγγελματίες αλλά άνθρωποι που τους μπουζουριασαν και τους υποχρεώνουν να κάνουν ότι τους καπνίσει σαν να είναι σκλάβοι τους. Δεύτερον γιατί το πιο πιθανό είναι να μην είναι βύσματα. Σε κάθε μονάδα και ιδιαίτερα στις βυσματικες υπάρχουν κάποιοι που βγάζουν την δουλειά για να λουφάρουν τα πραγματικά βύσματα. Ένα βισμα στο ΓΕΕΘΑ θα είναι οδηγός ανώτατου αξιωματικού, γραφιάς υπηρεσίας, υπεύθυνος κυλικείου για αξιωματικούς, άντε θαλαμοφυλακας. Μαγειρεία, σκοπιά στην πύλη δεν είναι για τα βισματα. Τέλος ο σκοπός τιμωρείται λιγότερο αν εισέλθει ένας ρουβικωνας παρα αν πυροβολήσει έστω και στον αέρα για να τους αποτρέψει.

ΥΓ. Ο έφεδρος ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα είναι αδιάφορος. Να φροντίσουν αυτοί που τους πληρώνει ο φορολογούμενος, οι οποίοι είναι δημόσιοι υπάλληλοι.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ας πρόσεχαν. Φέρουν και αυτοί τεράστια ευθύνη που ανέβηκε η αριστερά στην εξουσία.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τι λέτε ρε παιδιά. Αν δεν πληρώνεις ενοίκιο με 10000 στερλίνες το χρόνο ζεις πλουσιοπάροχα στην Μ.Βρετανια. Κορόιδο είμαι να πάω να δουλέψω; Στο ερώτημα πως θα ξοδέψω τα λεφτά θα γράψω ότι θα αποταμιεύω τα μισά για μετά τα 55 που τοthink tank δεν λέει τίποτα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ε ρε τι θα άκουγε η αστυνομία αν γινόταν εδώ κάτι τέτοιο!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το σύζυγος είναι η πιο κατάλληλη λέξη αφού ετυμολογικά σημαίνει Ζουνε μαζί.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το 2015 την πλήρωσε ο Βαρουφακης τώρα ίσως την πληρώσει ο Τόσκας.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Laertis, ο ΦΠΑ στη Μεγάλη Βρεττανια δεν είναι μόνο 0% στα είδη διατροφής αλλά και 0% στις επιχειρήσεις με λίγα κέρδη (μέχρι 72000 στερλίνες αν δεν κάνω λάθος). Το γεγονός ότι ακόμα και σε αυτό το άρθρο η αριστερή ιδεολογία ταυτίζεται με την προστασία των φτωχών ενώ η δεξιά με το αντίθετο, είναι τρανή απόδειξη του ποσο βαθιά έχουμε εμποτιστεί με την προπαγάνδα περί ηθικού πλεονεκτήματος.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
έκανε σχόλιο στο θέμα Γιου φάουλ;
17/10/2017, 19:22

Άντε πάλι η αιώνια δικαιολογία, τι κάνανε οι άλλοι. Κατ αρχήν οι άλλοι κάνανε και κάποια καλά (πχ ΕΕ και ολες οι συνέπειες), δεύτερον είναι πλήρης ξεπεσμός να ξεκινάς με το σύνθημα ότι είσαι τελείως διαφορετικός και να καταντάς να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι χειρότερος από τους άλλους, ή μάλλον να προσπαθείς να αποδείξεις ότι μέσα σε 3 χρόνια δεν έκανες μεγαλύτερη ζημιά από αυτήν που κάνανε η άλλη σε 50 χρόνια.

Στην τελευταία παράγραφο του ο κ.Χειμωνας εκφράζει κάτι που είχε πει πολύ εύστοχα ένας ήρωας μιας σοβιετικής ταινίας λίγο μετά την πτώση του καθεστώτος: "Είναι ένα μάτσο πανιβλακες και πανασχετοι. Διαφημισαν αυτήν την ασχετοσύνη τους ως προσόν για να ανέβουν στην εξουσία και όταν τα κατάφεραν ξέχασαν ότι ήταν άσχετοι και ξαφνικά γίνανε παντογνώστες και γνωρίζουν τα πάντα: Τι μισθό "δικαιούται" να παίρνει κανείς, σε τι σπίτι να κατοικεί κτλ".

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν άκουσα τον Καμίνη η τον Θεοδωρακη να καλούν τον κόσμο να πάει να ψηφίσει τον έναν ή τον αλλον υποψήφιο. Ας το διάολο ξευτίλες, κατεβείτε μόνοι σας να εξαφανιστείτε.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Δεν μπορεί κανείς να υπερασπιστεί τον Τσίπρα ευθέως παρά μόνο με πουστικα δημοσιεύματα σαν κι αυτό. Σταθεροποίησε την χώρα ε; Σταθερότητα θα σήμαινε ότι θα είχαμε συνέχεια τους ίδιους φόρους εκτός αν εννοεί ότι είναι σταθερός ο ρυθμός αύξησης των φόρων. Από επενδύσεις πραγματικά υπάρχει μια μονότονη σταθερότητα κοντά στο 0 αλλά δεν μας παρέχει λεπτομέρειες το άρθρο. Μας λέει επίσης ότι τα capital controls χαλαρώνουν, επειδή μέσα σε 2 χρόνια το όριο "ανέβηκε" στα 1800 το μήνα αντί για 60 την ημέρα. Αν όλοι οι μήνες ήταν σαν τον Φεβρουάριο θα μιλάγαμε γι την "τεράστια" επιτυχία της αύξησης 6.7% μέσα σε 2 χρόνια. Επίσης γράφει οτι επιβλήθηκαν για λόγους σταθεροποίησης του χρηματοοικονομικού συστήματος σα να ήταν μια ατυχία που βρήκε τον Τσίπρα και όχι κάτι που προκάλεσε ο ίδιος. Και σα να μην εφταναν όλα αυτά στο ύφος του άρθρου διακρίνει κανείς εκτίμηση στις ικανότητες του Τσίπρα. Άρθρο κατάπτυστο και πολύ πουστικο.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το φαινόμενο αυτό ισχύει και στην βάση που τους ψηφίζει: Ποτέ ένας Συριζαίος δεν θα παραδεχτεί ότι έκανε λάθος στην οποιαδήποτε εκτίμηση του και βεβαίως δεν θα παραδεχτεί ότι έκανε λάθος για το κόμμα που ψήφισε. Θα προτιμήσει να το ξαναψηφίσει και να συνεχίσει να τις τρώει παρα να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος. Άντε στην ακραία περίπτωση να προφασιστει μια δικαιολογία προς τον εαυτό του ωστε να μην πάει να ψηφίσει

Περισσότερα | Σχολιάστε

Όποιον τον έχει μπουζουριάσει η Ελλάδα ξέρει πως λύνονται τέτοιες υποθέσεις: Καμπάνα στον σκοπό, επειδή είναι χοντρο και στον αρχιφύλακα της πύλης. Στη συνέχεια οι ανώτεροι ρίχνουν άγρια γκάζια σε όλο το στρατόπεδο κι έτσι την επανάσταση αυτών των "προβληματισμένων νέων" την πληρώνουν οι αιχμάλωτοι.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Καλά τώρα το ανακαλύψατε; εδώ όταν ήταν ακόμα ισχνή μειοψηφία φέρονταν έτσι. Το ΚΚΕ σε ερώτηση αν σέβονται το Σύνταγμα έχει απαντήσει "εμείς δεν το ψηφίσαμε" ενώ πάντα μας μιλούσαν για "ηθική" που ήταν πάνω από τον νόμο. Κάποιοι απαντούσαν αμφισβητώντας ότι ο φασίστας της αριστεράς είχε σωστή άποψη περί ηθικής. Κάποιος άλλος ίσως προσπαθούσε να εξηγήσει ότι η ηθική είναι κάτι υποκειμενικό και αν ο ένας θεωρεί ηθική το Α, ο άλλος το Β, ο τρίτος το Γ τότε όλες οι διάφορες θα λύνονται με τα όπλα.

Αυτό το τελευταίο δεν το καταλάβαιναν τα ντουβάρια της αριστεράς, κάποιες φορές μπορεί να σου αμολαγαν μια ιστορία του τυπου οτι το 1821 χρειάστηκαν όπλα και όχι νόμος για να κατακτηθεί η ελευθερία και σε τρελλαιναν κανονικά. Όμως το δέχονταν ανεπιφύλακτα αν τα όπλα θα τα είχαν αυτοί. Κι επειδή ακριβώς τους γνωρίζουμε τοσο καλά που ποτέ δεν μας εκπλητουν

ΠΕΤΣΟΚΟΦΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΥΠΗΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ

Περισσότερα | Σχολιάστε

Τι χαμένα κορμιά είναι όλοι αυτοί που τον υποστηρίζουν; Αντί να λέει "να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις" θα έπρεπε κανονικά να λέει "να ξεκινήσει τις μεταρρυθμίσεις" εκτός βέβαια αν ονομάζει μεταρρυθμίσεις την σκυλοφορολογιση, τον διωγμό όλων των επιχειρήσεων και την προσπάθεια ελέγχου του κρατικού μηχανισμού και της ενημέρωσης. Τέτοιες "μεταρρυθμίσεις" δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ολοκληρωθούν όπως αγωνίζεται αυτός ο ξεσκισμένος λιβανίζοντες την κυβέρνηση.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Κάνετε μεγάλο λάθος. Το Πολυτεχνείο δεν έγινε για να ανήκει σε όλους. Δεν ήταν μια ενέργεια κατά της χούντας αφού είχε αρθεί ο στρατιωτικός νόμος κι είχαν ανακοινωθεί εκλογές. Ακριβώς αυτό εκμεταλλεύτηκαν κάποια θρασύδειλα ανθρωπάρια που δεν είχαν αντισταθεί ποτέ τους εναντίον της χούντας αλλά βρήκαν την ευκαιρία να το παίξουν επαναστάτες και κυρίως να μην επιτρέψουν να πέσει η χούντα χωρίς να παρει η αριστερά την δόξα. Να πει κανείς για τη νομική τον Φεβρουάριο, μάλιστα. Όχι όμως και για το Πολυτεχνείο, έλεος πια!

Περισσότερα | Σχολιάστε

Αμ εγώ το φωναζω εδώ και δεκαετίες: Όσο περισσότερα αποφασίζονται από ευρωπαϊκά αντί για εθνικά όργανα, τόσο το καλύτερο για την Ελλάδα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Όπως είπα προηγουμένως εσυ είσαι αυτός που έχει κόλλημα με τον Άγιο Μάνο. Δεν με ενδιαφέρει το μακρινο παρελθόν του, αλλά το μέλλον του που προβλέπεται πιο εύκολα από το παρόν του και το κοντινό παρελθόν του.

Αλλωστε κατά βάση συμφωνούμε. Τι είπα εγώ; να πάει σπίτι του για να σταματήσει να αυτοξευτιλιζεται και να τον θυμόμαστε όπως τον περιέγραψες εσυ. Όχι να συνεργάζεται με τον Γιωργακη για να μπει στην Βουλή, ούτε να αγνοεί την κρισιμότητα τη κατάστασης και να ΜΗΝ συνεργάζεται με Μπακογιάννη-Σαμαρά για προσωπικούς λόγους Και φυσικά να μην κάνει εκπτώσεις σε αυτά που πάντοτε πίστευε προκειμένου να κερδίσει κάποια αναγνώριση. Βλέπεις μπορεί ο Μάνος να ελπίζει ότι ο κόσμος ξέχασε (δικαιολογημένα ύστερα από 3 χρόνια όπου συμβαίνουν όργια επι οργίων) και έχει αρχίσει να μιλάει αλλά κάποιοι τον θυμόμαστε και κυρίως αξιολογούμε αν θα ήταν χρήσιμος ΣΗΜΕΡΑ.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Διαφωνήσατε όμως ΑΦΟΥ είδατε το αποτέλεσμα γιατί (σύμφωνα με τα λεγόμενα σας) δεν ανακοινώσατε συγκροτημενα την αντίθεση σας για να μην σαμποταρετε την προσπάθεια. Τι χρειάζεται να ξαναδιαβασω; Τέλος πάντων ας είμαστε ρεαλιστές. Το ποτάμι μόνο του δεν πάει πουθενά. Όσοι δεν συμφωνείτε με το νέο κεντροαριστερό κόμμα καλύτερα να πάτε στη ΝΔ. Προσωπική μου άποψη. Ο ίδιος Θεοδωράκης επιβάλλεται να πάει στην κεντροαριστερά για να μην ξευτιλιστεί τελειως. Μοναδική λογική άποψη.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Για να είμαστε δίκαιοι neoktana, είναι βέβαιο ότι στο ποτάμι υπήρξαν και μέλη που συμφωνούσαν με την επιλογή του Θεοδωρακη και μέλη που διαφωνούσαν. Και οι 2 πλευρές είχαν τους σκληροπυρηνικούς τους και τους μετριοπαθείς. Τα μέλη που διαφωνούσαν προφανώς δεν ήταν αρκετά ωστε να ζητήσουν συνέδριο. Τώρα με την αποτυχία του Θεοδωρακη οι μετριοπαθείς έχουν μετακινηθεί προς την πλευρά αυτών που διαφωνούσαν. Που τα ξέρω όλα αυτά και μιλάω με τόση βεβαιότητα; πολύ απλά γιατί έτσι γίνεται πάντα.

Τι γίνεται τώρα: Το ποτάμι ακόμα και με τον Θεοδωρακη και παρα τους χαμηλούς τόνους που κρατήσατε φαινόταν να μένει εκτός βουλης. Μετά την διάσπαση θα είναι πολύ χειρότερα. Για όσους από εσάς είχαν έντιμες διαθέσεις, λυπάμαι αλλά δεν σας βγήκε. Ακόμα και αν δεχτούμε το παράδειγμα με το χρηματιστήριο, το κόλπο πέτυχε. Μην κατέβετε στις εκλογές και πάρετε ψήφους που θα πήγαιναν στη ΝΔ ή στο νέο ΠΑΣΟΚ. Θα βοηθήσετε τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΥΓ. Είναι τουλάχιστον υπερβολή να λέτε ότι θα είχατε την ίδια άποψη ακόμα κι αν έβγαινε ο Θεοδωράκης αυτοδύναμος από τον πρώτο γύρο. Αν όχι όλοι σας, σίγουρα η συντριπτική σας πλειοψηφία θα σκεφτόταν ότι μπορούσατε να αλλάξετε το ΠΑΣΟΚ. Πως το ξέρω; έτσι συμβαίνει πάντα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Μέγιστος εχθρος της Ελλάδας είστε εσείς οι 2. Δισεκατομμύρια σας έδωσε η Γερμανία, δεν σας έκανε κακό. Δεν πειράζει, διωχτε τους τόσο κακοί που είναι. Δικη σας είναι η χώρα, αποφασίστε εσείς ποιους θέλετε για φίλους αν και ομολογώ ότι δεν μπορώ να σκεφτώ για κάποιον λαό που συμπαθείτε. Αμερική, Ευρώπη, Τουρκία, Αραβικός κόσμος δεν τους θέλετε ούτε ζωγραφιστούς. Κινα ίσως; Και με αυτούς τα βάλατε που αγόρασαν μέρος του λιμανιού. Ίσως να θέλετε να γίνετε τα υπάκουα σκυλάκια του Πούτιν. Ο δυτικός κόσμος πάντως (και κανένας άλλος εδώ που τα λέμε) δεν έχει ανάγκη την Ελλάδα. Η Ελλάδα έχει ανάγκη τον δυτικό κόσμο. Χώρα σας είναι, αποφασίστε τι θέλετε. Μόνο να είσαστε άντρες (τώρα σώθηκες) και όταν ξαναψηφισετε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, να μην βάλετε σε λίγες μέρες την ουρά στα σκέλια ζητώντας γονατιστοί να σας δανείσουν.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
έκανε σχόλιο στο θέμα Ο πανικός του Αλέξη
16/11/2017, 15:17

Τι ζόρι τραβάς ρε χειμώνα; από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα αγωνίζεσαι απεγνωσμένα να το μειώσεις και να σαμποτάρεις αυτήν την προσπάθεια. Καλείς Καμίνη-Θεοδωρακη να ιδρύσουν το δικό τους κόμμα (δηλαδή να συντριβούν αλλά τουλάχιστον θα κόψουν κάτι από το νέο κόμμα) και σήμερα αυτή η δημοσκόπηση. Ούτε καν ολοκληρώθηκαν οι εκλογές τους!! Το ποσοστό αυτό θα ανεβεί πολύ αν όλοι οι υποψήφιοι ενωμένοι βγουνε και δηλώσουν την συμπαράταξη τους (κάτι που αγωνίζεσαι με πάθος να μην συμβεί).

Δεν ξέρω τι προσωπικούς λόγους έχεις αλλά ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ! Θελουμε το κόμμα που θα γίνει κυβέρνηση όταν χάσει τις εκλογές η ΝΔ (όσο καλή κι αν είναι μια κυβέρνηση κάποια στιγμή χάνει τις εκλογές) να μην είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά κάποιοι που δεν θα καταστρέψουν τα πάντα με εντατικούς ρυθμούς.

Τελειωνω με μια φράση του Κώστα Μητσοτακη όταν ρωτηθηκε τον Ιούνιο του 2012 για την στάση της Ντορας να υποστηρίξει τον Σαμάρα:

"Και με ρώτησε και συμφώνησα γιατί σε κάτι τέτοιες κρίσιμες στιγμές για τον τόπο δεν μπορούμε να βάζουμε μπροστά τα προσωπικά μας"

Εσεις κ.Χειμωνα είστε ακριβώς το αντίθετο.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
15/11/2017, 13:51

Εξέγερση που θεριεύει σε ολόκληρο τον πλανήτη; τι μασάνε σε τακτική βάση όλοι αυτοί; ένα μάτσο αποτυχημένοι που αντί να κοιτάξουν την τυφλά τους θέλουν να προκαλέσουν παγκόσμια αναρχία μήπως από τα συντρίμμια της βγει το Ένα και Αληθινό Σύστημα!

ΠΕΤΣΟΚΟΦΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΥΠΗΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ

Περισσότερα | Σχολιάστε

Κανείς μέγα λάθος εκπρόσωπε του μπαλκονιού και του καφενείο Κικέρωνα. Όσο μεγάλο IQ κι αν εχει ο Γεωργιαδης είναι ένα τίποτα μπροστά στον μεγάλο Κικερωνα και ούτε και αυτός μπορεί να καταλάβει τις ατέλειωτες σοφίες σου. Ένας υπέρ εγκέφαλος σαν κι εσένα κάνει πολύ καλά που δεν απαντάει στα επιχειρήματα με αλλα επιχειρήματα και αγνοεί όλους τους αρθρογράφους του liberal που γράφουν ότι η ΝΔ δεν πρέπει να παρει θέση πριν την κυβέρνηση αλλά αντιθέτως ακολουθεί την γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ που πιέζει τη ΝΔ να παρει θέση, κυνηγάει τους ακροδεξιούς ψηφοφόρους ωστε να χάσει η ΝΔ την αυτοδυναμία, ρίχνει λάσπη στον Γεωργιάδη.

Καλη χρόνια συριζοτρολ. Εύχομαι το 2018 να βρεις κάπου άλλου να τρολλαρεις που δεν θα σε καταλάβουν.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Πάντως τώρα που το σκέφτομαι, η ΝΔ φέρθηκε πολύ σωστά και κέρδισε και η ίδια και η Ελλάδα, αν βέβαια υποτεθεί ότι κερδίζει κάτι με τέτοια συλλαλητήρια. Δεν υποστήριξε ευθέως κι έτσι η συγκέντρωση ήταν αυθόρμητη. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να πει ότι ήταν καθοδηγούμενη ενώ είναι σαφώς εναντίον της.

Αυτα βέβαια δεν μπορεί να τα καταλάβει ένας Κικερωνας. Πρώτον γιατί είναι χαμηλής διανοητικής στάθμης. Δεύτερον γιατί έχει άπειρα ψυχολογικά προβλήματα. Τρίτον γιατί όσο και να τσιρίζει για την Ελλάδα δεν έχει τίποτα όσιο και ιερό. Ενδιαφέρεται μόνο να δυσφημίζει τη ΝΔ αλλά ακόμα περισσότερο να έχει δίκιο. Δεν έχει καμία σημασία αν καταστραφεί η Ελλάδα ή ο κόσμος παρα μόνο να έχει δίκιο ο μέγας Κικερωνας. Μην τολμήσεις να πεις σε τέτοια ανθρωπάρια ότι δεν έχουν δίκιο. Πολύ πριν ακόμα γραφτώ στο φόρουμ τον έβλεπα πως απαντούσε σε όσους διαφωνούσαν μαζί του.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Και βέβαια πλήρωσε με μετρητά. Στις βρωμοδουλειές δεν αφήνεις ίχνη πληρώνοντας με κάρτα.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Έχουν δίκιο που κατηγορούν τη ΝΔ που υποκύπτει στις πιέσεις των αλητών της αριστεράς.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Ο τίτλος είναι ότι πρέπει για τους διεστραμμένους που ψάχνουν αφορμές για να κατηγορήσουν τον καπιταλισμό, τις κοινωνικές "ανισότητες" κτλ. Στη συνέχεια δίνει κάποια στοιχεία αλλά πρέπει κανείς να προσέξει για να τα δει. Η μεγαλύτερη φτώχεια υπάρχει σε χώρες που έχουν ή χτυπήθηκαν από τον σοσιαλισμό και χώρες με υπερπληθυσμό (Ινδίες). Μετά ακολουθούν φονταμενταλιστικές χώρες (εκτός από τις πλούσιες σε πετρέλαιο) και χώρες με αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες.

Δευτερον δεν αναφέρει ότι αυτοί οι πλούσιοι έχουν βοηθήσει ολόκληρη την ανθρωπότητα να βελτιώσει το βιοτικό της επίπεδο γιατί στον καπιταλισμό μπορεί κανείς να γίνει πλούσιος μόνο με έναν τρόπο: Προσφέροντας στους ΠΟΛΛΟΥΣ.

Περισσότερα | Σχολιάστε
Teacher
έκανε σχόλιο στο θέμα Νέο κόμμα, τώρα!
15/11/2017, 13:34

Και δεν είναι έντιμο και θα το πληρώσουν πολύ ακριβά στις κάλπες αν δημιουργήσουν δικό τους κόμμα και καθήκον (αν υποτεθεί ότι αυτοί που ανακατεύονται με την πολιτική γνωρίζουν την σημασία αυτής της λέξης) εχουν να συμβάλλουν στο κεντροαριστερό κόμμα ωστε να στείλουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην 3η θέση. Ο μη φιλελεύθερος κόσμος στις εκλογές θα κληθεί να απαντήσει στο ερώτημα αν προτιμάει στην αξιωματική αντιπολίτευση (δυνάμει κυβέρνηση) τον ΣΥΡΙΖΑ ή το νέο κόμμα. Γι αυτό λοιπόν ΕΙΔΙΚΑ όσοι δεν προέρχονται από το βαθύ ΠΑΣΟΚ πρέπει να συμμετάσχουν.

Περισσότερα | Σχολιάστε

Το έργο αυτό το έχουμε ξαναδεί με άλλους πρωταγωνιστες: Αφού την φάει ο Ερτογαν με τους Κούρδους θα επιχειρήσει να αποκατασταθεί στο εσωτερικό της χώρας του βρίσκοντας έναν εύκολο αντίπαλο και νομίζω ότι όλοι μας γνωρίζουμε ποιος θα είναι αυτός.

Περισσότερα | Σχολιάστε