LIBERALL
THINK TANKST
FORUMF
ΥΓΕΙΑY
ARTNEWSA
Κυριακή 18/03/18
2ος χρόνος, ημέρα 868η

Επιστροφή στο forum Φιλελεύθερο forum forum@liberal.gr

Διαχειριστές: Μπάμπης Εγγλέζος Πρόεδρος ΣΕΔ & Νίκος Οικονομόπουλος Αντιπρόεδρος ΣΕΔ

neaoktana
Μέλος

Προς Τρύφων Αλεξιάδη, ενταύθα!

Της Αλίκης Χατζή

Η αναγγελία της διατήρησης του ΕΝΦΙΑ τον Σεπτέμβριο του 2014 (σημειώνουμε ότι είχε προταθεί ως προσωρινό εισπρακτικό μέτρο) δημιούργησε μια πρωτοφανή κοινωνική αναταραχή που επηρέασε καθοριστικά το αποτέλεσμα των εκλογών που προκηρύχθηκαν λόγω των σφοδρών πιέσεων που ασκούσε ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σήμερα, τρία και κάτι χρόνια μετά, ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση πλέον, όχι μόνο δεν τον κατάργησε όπως είχε ρητά δεσμευθεί ενώπιον του ελληνικού λαού, αλλά τον κατέστησε ακόμη  βαρύτερο λιγοστεύοντας τις δόσεις…

Το πιο απλό  ερώτημα που καλούνται σήμερα να απαντήσουν οι πολίτες είναι γιατί πρέπει να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ σε αυτή την κυβέρνηση που ως αντιπολίτευση τους καλούσε να μην τον πληρώνουν χαρακτηρίζοντάς τον ως παράνομο φόρο. Επίσης, καλούνται να αναλογιστούν αν ποτέ ξανά κόμμα της μεταπολίτευσης τόλμησε με τόσο θράσος να εκστομίσει τόσα πολλά ψέματα μαζεμένα, αν ποτέ κόμμα της μεταπολίτευσης σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα φάνηκε τόσο συντριπτικά ασυνεπές ως προς τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, αν ποτέ κόμμα της μεταπολίτευσης εξαπάτησε τόσο εξόφθαλμα και προκλητικά το λαό!

Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά ερωτήματα στα οποία  καλείται σήμερα να απαντήσει ο καθημαγμένος Έλληνας πολίτης και μετά ν’ ανακοινώσει το συμπέρασμα του στον αδίστακτο αμοραλιστή Τρύφων Αλεξιάδη για το … «περσινά ξινά σταφύλια» που εκστόμισε!

Ο κύριος Τσίπρας είπε και για τον ΕΝΦΙΑ ψέματα, είτε συνειδητά είτε από πλήρη άγνοια της πραγματικότητας. Και στις δυο περιπτώσεις, αποδεικνύεται , είτε πολιτικός απατεώνας, είτε επικίνδυνα ανεπαρκής.

Οι θορυβώδεις δηλώσεις ηχούν ακόμα στα αυτιά μας ενώ η ουρανομήκης διάψευση όλων των εξαγγελιών του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται από την τραγελαφική διάσπαση του ιδίου του ΣΥΡΙΖΑ το 2015 . Ενός ΣΥΡΙΖΑ όπου σπαράχτηκαν ανηλεώς μεταξύ τους εξ αιτίας των ψεμάτων τους, εξαιτίας της θηριώδους επιθυμίας  τους να κυβερνήσουν, να γευτούν το μέλι της εξουσίας -  δίχως ίχνος αυτογνωσίας και με συντριπτική άγνοια της πραγματικότητας…

Η παταγώδης αυτοδιάψευση του κυβερνητικού κόμματος φέρει την υπογραφή του πρωθυπουργού. Κάποια στιγμή οφείλουν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της καταστροφής που επέφεραν με δική τους ευθύνη  και να απολογηθούν στον φυσικό δικαστή,  στο λαό που τόσο υπερφίαλα και επί ματαίω  προφέρουν το όνομα του σταυρώνοντάς το.

Περισσότερα
phil_marlowe21
Μέλος
#1

Προς Τρύφωνα*

Περισσότερα
Asterix
Μέλος
#3

Είναι ευχάριστο ότι έγινε διόρθωση στο μαργαριτάρι του τίτλου, αλλά δεν συνέβη το ίδιο και στο κείμενο: "...στον αδίστακτο αμοραλιστή Τρύφων Αλεξιάδη...". Επί της ουσίας, δεν θα έβαζα στοίχημα ότι πολλοί φηφοφόροι θα γίνουν σοβαροί πολίτες. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιλέξουν και πάλι τά ψέματα που τους δίνουν τη δυνατότητα να κοιτάζονται στον καθρέτη και να βλέπουν τον εαυτό τους μέσα από στρεβλωτικά και καλλωπιστικά φίλτρα.

Περισσότερα
ccr
ccr
Μέλος
#4

Και για την αγραμματωσύνη μας, υπάρχουν οι υπεύθυνοι, που κυκλοφορούν ανάμεσά μας, ενώ θά 'πρεπε νά 'ναι στη στενή, με τιμωρία να μάθουν Αρχαία Ελληνικά.

Περισσότερα
Κάντε είσοδο για να σχολιάσετε