LIBERALL
THINK TANKST
FORUMF
ΥΓΕΙΑY
ARTNEWSA
Κυριακή 18/03/18
2ος χρόνος, ημέρα 868η

Επιστροφή στο forum Φιλελεύθερο forum forum@liberal.gr

Διαχειριστές: Μπάμπης Εγγλέζος Πρόεδρος ΣΕΔ & Νίκος Οικονομόπουλος Αντιπρόεδρος ΣΕΔ

Π. Καμμένος για Λονδίνο: Χρέωσα την κάρτα μου αλλά είχα 4.000 ευρώ μετρητά και πλήρωσα

Με «κυνικότητα» απάντησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος σχετικά με τον τρόπο που πλήρωσε το πεντάστερο ξενοδοχείο στο Λονδίνο. Όπως είπε «έτυχε» να έχει αυτός 2.000 ευρώ και άλλα τόσα η γυναίκα του (την ώρα που δηλώνει 7.000 ευρώ στο πόθεν έσχες του) «και εξόφλησα με μετρητά»! «Χρεώθηκε η κάρτα – δόθηκε στο ξενοδοχείο. Έτυχε να το έχω μετρητά 2.000  ευρώ, τόσα μπορούσε και η γυναίκα μου κι άλλα τόσα εγώ, και εξόφλησα με μετρητά», διατράνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Τσιάρα.

Μάλιστα, πέρασε στην αντεπίθεση, ισχυριζόμενος ότι ήδη έχει υποβάλλει μηνύσεις και αγωγές, ενώ προέτρεψε τον κ. Τσιάρα να του ζητήσει συγγνώμη, διότι «θα είναι σαν να εκτελείτε και εσείς συμβόλαιο». Απείλησε δε, ότι την υπόθεση έχει αναλάβει η δίωξη εκβιασμών της Ελληνικής αστυνομίας, προαναγγέλλοντας ότι «θα εκδότες εμπόρους όπλων κ συναδέλφους σας να εμπλέκονται στην ιστορία». « Εγώ δημόσιο χρήμα δεν χάλασα από το λαό. Πλήρωσα από την τσέπη μου», υποστήριξε και μίλησε για «εγκληματικές οργανώσεις που λειτουργούν», φωτογραφίζοντας συγκεκριμένα εκδοτικά συγκροτήματα.  

Κατά τη προσφιλή του τακτική έβαλε στο κάδρο την Ντόρα Μπακογιάννη, ισχυριζόμενος ότι «κάποιοι πήγαιναν όταν ήταν στο Υπουργείο Εξωτερικών με μακιγιέζ κι αμπιγιέζ και πλήρωνε το κράτος. Η κυρία Μπακογιάννη πήγε με 110 άτομα στο Waldorf Astoria». «Αν δεν ζητήσετε συγγνώμη,  θα αναγκαστώ να προσφύγω εναντίον σας για αστική αποζημίωση και ποινική δίωξη», απείλησε τον Κ. Τσιάρα και επανέλαβε ότι πλήρωσε από την τσέπη του, χρεώνοντας την κάρτα του αρχικά και μετά εξόφλησε από την τσέπη του  «επειδή είχα μετρητά επάνω μου». Αρνήθηκε, επίσης, ότι ο λογαριασμός πληρώθηκε από το Ελληνικό δημόσιο, επειδή η διεύθυνση πληρωμής άνηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Από την πλευρά του ο κ. Τσιάρα διάβασε τα «μισόλογα» Καμμένου στην προηγούμενη απάντηση του λέγοντας ότι «στην αίθουσα που είναι υποτίθεται ο ναός της δημοκρατίας πρέπει να αποδεικνύεται και ήθος και η ευπρέπεια». «Θα περίμενα να ζητάτε εσείς συγγνώμη αντί να ζητάτε να πω εγώ», προσέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Αλέξανδρος Διαμάντης

(φωτογραφία: SOOC)

 

Περισσότερα
#1

Εαν δεν με απατά η μνήμη μου ο καθε ελληνας πολίτης μπορεί να σηκώνει απο τον τραπεζικό λογαριασμό του 840 ευρώ τον μήνα σύμφωνα με τα capital controls. Δηλαδή ο πανούλης και η τζούλια χρειασθήκανε 3 μήνες για να μαζέψουν , φασούλι το φασούλι, τα 2.000 ευρώ έκαστος και να πάνε να τα φάνε στο Λονδίνο. Δικαίωμα τους, αλλά τώρα που μείνανε με 3.000 ευρώ στην τράπεζα πως θα περάσουν τις γιορτές ?

Περισσότερα
ccr
ccr
Μέλος
#2

Νομίζω τα μηχανάκια της βουλής, είναι συνδεδεμένα με την ΑΑΔΕ, και βγάζουν αβέρτα χρήμα...

Περισσότερα
tthemistoklis
Μέλος
#3

Ο μάγκας, ο φωνάζω κάνω εντύπωση, ο πρωταθλητής στο τάβλι, ο όπως με βολεύει, εγώ να περνάω καλά και όλοι οι υπόλοιποι αντε γα... γεια!

Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ!

όλοι είμαστε ισοι απέναντι στον νόμο... όλοι έχουμε τα ίδιες υποχρεώσεις και δικαιώματα! ο δεν έχω να πληρώσω αλλά έχω να ξοδέψω για την πάρτυ μου!

Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ!

Μια ελλάδα που τον μόνο αποδεκτό ηρωα που έχουν όλοι (99,999%) είναι ο αθλιότατος ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! (όπως είπε ο τατσόπουλος... το αθλιότατος είναι δικό μου)

τι σας πειραξε αφού αυτόν ψηφίσατε αυτόν θέλετε αυτός είναι ο ένας από τους πλέον χαρακτηριστικούς αντιπροσώπους μας.

τι δεν καταλαβαίνουμε λοιπόν;

Περισσότερα
Κάντε είσοδο για να σχολιάσετε