LIBERALL
THINK TANKST
FORUMF
ΥΓΕΙΑY
ARTNEWSA
Κυριακή 18/03/18
2ος χρόνος, ημέρα 868η

Επιστροφή στο forum Φιλελεύθερο forum forum@liberal.gr

Διαχειριστές: Μπάμπης Εγγλέζος Πρόεδρος ΣΕΔ & Νίκος Οικονομόπουλος Αντιπρόεδρος ΣΕΔ

Indynicky
Μέλος

Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας αγωνιά για τις εκλογές στην ΔΗΣΥ

Αν δεχτούμε την θεωρία των παράλληλων κόσμων, τότε σίγουρα θα υπάρχει ένας κόσμος στον οποίον ο ήλιος θα είναι πράσινος και ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και μέλος της ευρωπαϊκής σοσιαλιστικής ομάδας. Στον πραγματικό κόσμο η μάχη της κεντροαριστεράς δεν έχει λήξει. Μία έκπληξη στις εκλογές της ΔΗΣΥ μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα και να προκαλέσει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλη αυτή η ιστορία αντιμετωπίστηκε αρχικά από την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ως «σιγουράκι». Πίστεψαν ότι τα πράγματα θα ακολουθούσαν την εξής σειρά: Θα έπαιρναν την αξιολόγηση, όπως και την πήραν και στην συνέχεια οι δείκτες της Οικονομίας θα τρελαινόντουσαν. Η ανάπτυξη θα ερχότανε, ο μεγάλος ηγέτης θα μοίραζε επιδόματα στον λαό και ο ΣΥΡΙΖΑ θα επέστρεφε στα θριαμβευτικά ποσοστά του 2015. Την ίδια ώρα η αίσθηση αυτοσυντήρησης του παλαιού ΠΑΣΟΚ και με την βοήθεια ενός «εσωτερικού σπρωξίματος» το ΠΑΣΟΚ θα γινότανε μία κανονική θυγατρική. Ξέρετε τι λένε για τα σχέδια, τον Θεό και τον ιερό Του γέλωτα…

Η ανάπτυξη δεν ήρθε, τα ταμεία του κράτους είναι άδεια, η πέμπτη φάλαγγα έμεινε από καύσιμα και αυτά τα παλιόπαιδα στο ΠΑΣΟΚ αποδεικνύονται για άλλη μία φορά πολύ σκληρά για να πεθάνουν. Είναι σαν να βλέπεις κάποιο θρίλερ στον κινηματογράφο! Ο Συριζαίος μόλις έχει ξαπλώσει τον κουρασμένο Πασόκο στο πάτωμα και είναι βέβαιος για την νίκη του. Αλλά ο Πασόκος αποκτά μία μεταφυσική δύναμη και σηκώνεται και πάλι στα πόδια του. Σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό. Πιο ξεκούραστος από ποτέ. Πιο δυνατός και πιο ψηλός. Είναι τόσο απίστευτη η μεταμόρφωση που ο Συριζαίος είναι αυτός που μοιάζει πλέον με το ποντίκι που συνάντησε την πεινασμένη γάτα…

Οι περισσότεροι θεωρούν ότι η Φώφη έχει την νίκη στο τσεπάκι της! Είναι αλήθεια ότι η Φώφη τα έχει πάει μέχρι σήμερα περίφημα. Δεν της το είχαμε! Να μην εμφανιζόμαστε μετά Χριστόν Προφήτες! Από την άλλη, μας είναι δύσκολο να φανταστούμε μία μεγαλοπρεπή πορεία με την Φώφη. Μας έχει διαψεύσει μέχρι σήμερα. Είναι πιθανόν να συνεχίσει να μας διαψεύδει. Κι επειδή έχουμε σήμερα έφεση στα κινηματογραφικά, να πούμε ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο μοιάζει με εκείνο το σενάριο που η τάδε κολεγιακή ομάδα είναι τελευταία στο πρωτάθλημα και ξαφνικά αρχίζει μία ξέφρενη πορεία και παίρνει το πρωτάθλημα. Πόσες φορές μπορεί να συμβεί αυτό, μετά το Euro 2004; Άντε και μετά την Παπαρίζου στην Eurovision;

Όλα θα εξαρτηθούν από τον αριθμό των ψηφοφόρων. Αν οι ψηφοφόροι είναι λίγοι, τότε ο κομματικός μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ θα προτιμήσει την Φώφη που είναι και δικό τους παιδί. Αν ο αριθμός αυξηθεί, τότε η Φώφη θα πρέπει να εύχεται νίκη από την πρώτη Κυριακή. Οποιαδήποτε αποτέλεσμα θα θυμίζει την μάχη Βαγγέλη – Κυριάκου. Την Φώφη ή την ψηφίζει κανείς ή δεν την ψηφίζει. Αν ήταν να την ψηφίσει στην δεύτερη Κυριακή θα την είχε ψηφίσει και στην πρώτη. Αυτός που έχει ψηφίσει κάποιον άλλον υποψήφιο, έχει λόγο να μην ψηφίσει Φώφη και στην δεύτερη. Ή καλύτερα έχει περισσότερους λόγους να μην την ψηφίσει, από το να την ψηφίσει. Ακόμη κι αν οι εκλεκτοί τους της πρώτης Κυριακής τους ζητήσουν να ψηφίσουν την Φώφη. Αυτός που θα πάει, λοιπόν, σε μία νέα αναμέτρηση με την Φώφη την δεύτερη Κυριακή, μπορεί να είναι ο επόμενος εφιάλτης του Αλέξη Τσίπρα. Με μία ίσως εξαίρεση. Και ως προς το εφιάλτης και ως προς την βεβαιότητα ότι η Φώφη θα χάσει οπωσδήποτε στον δεύτερο γύρο. Η εξαίρεση λίγο πιο κάτω…

Ποιος μπορεί να είναι αυτός; Μέχρι στιγμής ως ο πλέον επικρατέστερος εμφανίζεται ο δήμαρχος Καμίνης και αμέσως μετά ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και οι δύο. Προσωπικά θα πόνταρα περισσότερα στον Σταύρο Θεοδωράκη. Είτε επειδή τον συμπαθώ περισσότερο (μην υποτιμάμε την δύναμη της υποκειμενικότητας), είτε επειδή είναι ένας άνθρωπος που έχει την ικανότητα να βρίσκει λύσεις την δύσκολη στιγμή. Ο Σταύρος έχει πάντως μία αντικειμενική δυσκολία. Το Ποτάμι, το δικό του Ποτάμι, δεν είναι εκείνο που ήταν. Αν μπορέσει να τους μεταπείσει να χάσουν δύο Κυριακές και να τον ψηφίσουν, τότε όλα είναι πιθανά! Δύσκολο.

Ο Γιώργος Καμίνης είναι ο μετριοπαθής κεντρώος – σοσιαλιστής – κάτι άλλο. Η αλήθεια είναι ότι όταν προσπαθώ να τακτοποιήσω τον δήμαρχο, χάνομαι! Δεν θα ζητούσα από τον κ. Πάγκαλο, πάντως, να κάνει το ίδιο! Κινδυνεύουμε να καταλήξει στο «κύριος Τίποτα» και να μας προκύψει ένας νέος Δημήτρης Αβραμόπουλος. Άδικο; Μέχρι στιγμής δεν έχω καταλάβει τι περισσότερο θα προσφέρει στην χώρα ο κ. Καμίνης, όταν έχει ήδη αφήσει τα διαπιστευτήριά του στον Δήμο της Αθήνας. Πιστεύω ότι ο Γιώργος Καμίνης είναι ο ιδανικός δεύτερος για την Φώφη. Είναι η μόνη ίσως περίπτωση που μπορεί να βγάλει Γεννηματά στον πρώτο γύρο, Γεννηματά στον δεύτερο και Γεννηματά τελικό.

Κι από τους άλλους; Ποιος θα μπορούσε να κάνει την έκπληξη και να φτάσει στην δεύτερη Κυριακή; Τα Μέσα και το διαδίκτυο «παίζουν» Νίκο Ανδρουλάκη. Είναι νέος, έχει σύγχρονο λόγο και συγκεντρώνει αρκετές από τις λεγόμενες μεταρρυθμιστικές φωνές. Οι δημοσκοπήσεις, επίσης, του δίνουν κάποιες πιθανότητες. Το μειονέκτημά του είναι ότι μέχρι τώρα δεν βλέπουμε πολύ κόσμο στις συγκεντρώσεις του. Ή καλύτερα, ο κόσμος που τον παροτρύνει μέσω facebook παραμένει στην ασφάλεια του σαλονιού του σπιτιού του.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ήταν ο προηγούμενος αντίπαλος της Φώφης στις εκλογές για το ΠΑΣΟΚ και ηττήθηκε. Το ερώτημα είναι αν ο κόσμος που τον στήριξε σε εκείνη την φάση θα το κάνει και τώρα. Δεν φαίνεται να υπάρχει τέτοιο ρεύμα αυτή την στιγμή. Αν συμβεί κάτι και αλλάξει αυτή η κατάσταση, είναι κάτι που μένει να το δούμε. Επίσης, είναι γνωστό ότι στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση ο κ. Κωνσταντινόπουλος δέχτηκε την αμέριστη συμπαράσταση του Βαγγέλη Βενιζέλου.

Ο κ. Ραγκούσης είναι ένας άνθρωπος που ξεκίνησε με καλύτερους οιωνούς! Στην πορεία δεν φαίνεται να επιβεβαίωσε τις προβλέψεις των φίλων του. Η αξιωματική αντίθεσή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη και σε οποιαδήποτε προοπτική συνεργασίας, δεν φαίνεται να έχει μεγάλο ακροατήριο σε αυτή την φάση.

Και φτάνουμε στον καθηγητή Γιάννη Μανιάτη. Μπορεί ο Γιάννης Μανιάτης να αποτελέσει την έκπληξη; Προς το παρόν αυτό δεν φαίνεται, δεν υπάρχει αυτή η εντύπωση στους ψηφοφόρους. Αλλά! Υπάρχει ένα ενδιαφέρον στοιχείο. Στις δημοσκοπήσεις είναι φανερά πίσω από Θεοδωράκη και Καμίνη, αλλά ορατός στις έρευνες. Δεν είναι εξαφανισμένος σε ένα τυπικό 2% ή 3%. Με άλλα λόγια είναι η έκπληξη που μπορεί να συμβεί! Έκπληξη θα είναι ο οποιοσδήποτε άλλος πέραν της αρχικής τριάδας. Αλλά υπάρχουν εκπλήξεις που μπορούν να συμβούν και εκπλήξεις που θα ήταν η έκπληξη της έκπληξης. Ο Γιάννης Μανιάτης θα μπορούσε, όπως και ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ειδικά για τον Γιάννη Μανιάτη θα πρέπει να σημειώσουμε ότι προς το παρόν το «μήνυμα» του πάσχει. Κι ένα επόμενο θέμα είναι αν θα καταφέρει να συγκεντρώσει την υποστήριξη κάποιου ισχυρού εσωκομματικού μηχανισμού για να αυξήσει τις δυνάμεις του και τις πιθανότητές του να περάσει στον επόμενο γύρο. Προς το παρόν, πάντως, δεν φαίνεται να μπαίνει.

Στο διά ταύτα! Με Φώφη ο Αλέξης δυσκολεύεται, αλλά δεν πεθαίνει κιόλας. Με Καμίνη αισθάνεται μία σχετική ασφάλεια. Με Θεοδωράκη βλαστημά την ώρα που δεν τον επέλεξε για κυβερνητικό εταίρο και προτίμησε τον Πάνο τον Καμμένο. Με Ανδρουλάκη και Μανιάτη, αναγκάζεται να κάνει υπερωρίες με το επιτελείο του, όπως τότε με την διαπραγμάτευση των 17 ωρών, για να καταλάβει πως του συνέβη αυτό, όταν πίστεψε ότι το ΠΑΣΟΚ το είχε στο τσεπάκι του.

Η μόνη περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας θα πανηγυρίζει σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ είναι αν συμβεί κάτι και δεν κάνετε τις εκλογές. Τότε δεν θα χρειαστεί να μιλήσουμε άλλη φορά για την κεντροαριστερά. Θα έχουμε φέρει το παράλληλο σύμπαν για το οποίο συζητούσαμε στην αρχή σε πλήρη ταύτιση με το δικό μας. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση, ότι όλοι μαζί παλεύουμε μία μάχη δίχως μία πιθανότητα νίκης. Όσο ο λαϊκισμός παραμένει ισχυρός, η χώρα αυτή δεν πρόκειται να βγει από την κρίση. Μέχρι το να χαθεί…

Θανάσης Μαυρίδης
thanasis.mavridis@liberal.gr

 

 

 

 

Περισσότερα
Σελίδα 2 από 2
ccr
ccr
Μέλος
#13

Θα ήμασταν ευτυχείς, αν ο Κικέρων είχε 10% λάθος σ' αυτά που γράφει....Δυστυχώς, ούτε στο στατιστικό λάθος δεν εμπίπτει ! Κάποτε - όταν υπήρχαν οι ΜΕΓΑΛΕΣ Ελληνικές Βιομηχανίες - έστελναν στο εξωτερικό τα στελέχη τους, για να είναι κοντά στις τεχνολογικές εξελίξεις, γιατί εδώ είχαμε μια σχετική...καθυστέρηση. Τώρα με το Ινερνέτι, διαβάζοντας αυτά (τα Πολιτικά) που συμβαίνουν στο Αμέρικα , και στας Ευρώπας, βλέπουμε πώς θα είμαστε εδώ μετά τριάντα-σαράντα χρόνια. Όταν κόψαμε τα δέντρα στας Αθήνας και τα κάναμε πολυκατοικίες, νομίσαμε οτι κατεβήκαμε απ' αυτά, όπως οι ιθαγενείς Ευρωπαίοι. Δυστυχώς δεν ήταν ακόμα η ώρα μας ! Πίθικοι είμαστε ακόμα. Δηλ. του είδους Μακάκας, που έλεγε κι ο μαίτρ του είδους, Λάκης, ο εκ Λαρίσσης ορμώμενος και στην Πάρο συναγελαζόμενος.

Περισσότερα
ΚΙΚΕΡΩΝ
Μέλος
#14

Σύντροφε ccr ο Κικέρων δεν κάνει τίποτα το νεωτεριστικό απλά παραθέτει ακλόνητα στοιχεία αδιαμφισβητης ιστορικής η σημερινής πραγματικότητας ειδικά της διεθνούς . Αν κάποιοι δεν γνωρίζουν τα σημαντικά γεγονότα της ιστορίας καί του κόσμου που ζουν και μερικά τους φαίνονται ξένα για την δική τους λογική ας κατηγορήσουν την ...ιστορία όχι τον Κικέρωνα που απλά την αναπαράγει !

Αλλοι απαίδευτοι ημιμαθείς η παντελώς ανιστόρητοι παριστάνουν τους φιλελεύθερους ενω ακολουθούν κατα γράμμα το μαρξιστικό ρητό Αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί μαζί μας τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα !

Δεν μαθαίνεις σε γέρικο άλογο καινούργια περπατησιά και το αυτό ισχύει για μερικούς αυτόκλητους φωστήρες που δεν γνωρίζουν βασικά και στοιχειώδη γεγονότα και καταστάσεις,

Δεν γνωρίζουν την ΝΕΠ του Λένιν την παραχώρηση της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας στους Ρότσιλντ του χρυσού στους ΚΟΥΝ kai ΛΕΜΠ δεν γνωρίζουν το γερμανικό τρένο που έφερε τον Λένιν στην Ελβετία δεν γνωρίζουν το Μπρέστ -Λιτόφσκ δεν γνωρίζουν τα έργα και ημέρες των αριστερών κινημάτων ανα την υφήλιο αλλά απο την άλλη σκοτώνονται να κάνουν αναλύσεις για το αν ο Τσίπρας και οι κομμουνιστες γίνανε ....φιλελεύθεροι σοσιαλδημοκράτες καπιταλιστές και τα λοιπα γραφικά!

Αφου ρε στόκε νεο-Eλληναρά άσχετε προπονητή της εξέδρας αφού δεν γνωρίζεις ούτε κάθεσαι να μάθεις πως είναι οι ....οριτζιναλ κομμουνιστές , τότε πως ....αναγνωρίζεις τους fake ? Με το τζίνι του Αλλαντίν ?

Αφου δεν ξέρεις δεν θυμάσαι δεν ασχολήθηκες με τα γεγονότα του 80 την φιλελεύθερη αντεπίθεση και την αριστερή αντίδραση και δεν ξέρεις ποιά διεθνή υπαρκτά κέντρα και ελίτ ( όχι θεωρίες συνομωσίες ) πολέμησαν με λύσσα τον φιλελευθερισμό ( ΜΜΕ -Πανεπιστήμια-συνδικάτα -αριστερό παρακράτος κτλ ) πως κρίνεις ρε ντενεκέ ξεγάνωτε τους ίδιους λύκους που ντύθηκαν πρόβατα αλλά βγαίνουν απο τα ίδια ακριβώς κέντρα της Πορτοκαλί επανάστασης που ο μέσος ελληνας αγνοεί ,ενώ χαλάει ο κόσμος σ ολάκερη την Δύση και στην Αμερική !

Αν δεν το γραψε η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ .....δεν είναι έγκυρο στην Ελλάδα όσα είναι αδιαμφισβήτητα γεγονότα σε ΄ολο τον κόσμο ! Κατανοητή λόγω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ -ΣΚΑΙ Παπαχελά κτλ η συγχιση πολλών ανυποψίαστων φιλελεύθερων που έχουν μπερδευτεί ,αλλά αφού έχουν απορίες για την Αμερική ας διαβάσουν τα αμερικανικά και διεθνή ΜΜΕ και των 2 απόψεων κι ας ενημερωθούν απο τους ίδιους τους Αμερικάνους και των 2 κομμάτων πρίν ξεφουρνίζουν βαλκανικές αρλούμπες και βαρύγδουπες αναλύσεις copy paste SKAI -KATHIMERINI - προπαγανδα Χίλαρυ δηλαδή !

Ακόμα να καταλάβουν οι παλιοί κομμουνιστές που ασπάστηκαν όψιμα τον καπιταλισμό και παριστάνουν τους φιλελεύθερους ταγούς ότι ο φιλελεύθερος κόσμος δεν είναι αριστερά γιδοπρόβατα της 1 ( μιάςκαι μοναδικής ) άποψης και άλλη δεν υπάρχει - για να τους πηγαίνει ο τσοπάνης όπου γουστάρει όταν γουσταρει και όπως τους γουστάρει ! Οι φιλελεύθεροι εκ φύσεως ήμαστε δύσκολο και δύσπιστο κοινό αλλιώς δεν θα μασταν φιλελεύθεροι ! Δεν πιστεύουμε σε δόγματα αφορισμούς ούτε στην μία και μόνη πεφωτισμένη αλήθεια ( αριστερό η ακροδεξιό φαινόμενο ) δεν παρασυρόμαστε απο πολιτικές ορθότητες δεν πιστεύουμε σε θεωρίες συνομωσίας και δεν πιστεύουμε την ελληνική αοριστία ότι όπου υπάρχει φωτιά υπάρχει υποχρεωτικά και καπνός αλλά ας μην μας θεωρούν μερικοί αριστεροί χαφιέδες τόσο αφελείς να μην δούμε το οφθαλμοφανές κι αυταπόδεικτο If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it is a duck. Ιf it looks like the Orange Revolution, acts as the Orange Revolution, talks like the Orange Revolution, then it is the Orange Revolution !

Κάποιοι επιμένουν να μας πείσουν ότι δεν ισχύει το αυτονόητο και να κάνουν το μαύρο άσπρο όπως στα φοιτητικά τους χρόνια στην ΚΝΕ και στον Ρήγα !

Αυτά στο ΚΚΕ και στο ΚΚΕ εσ όχι εδώ !

Ποιοί σημερινοί ....φιλελεύθεροι γκουρού ξεκίνησαν την καριέρα τους απο το ΚΚΕ εσωτερικού και μετά ως μισθοφόροι άλλαξαν στρατόπεδο ? Ποιοί είναι αυτοί ?

Περισσότερα
ΚΙΚΕΡΩΝ
Μέλος
#15

WAYNE MADSEN | 11.11.2016 | WORLD

The Clintons and Soros Launch America’s Purple Revolution

Defeated Democratic presidential candidate Hillary Rodham Clinton is not about to «go quietly into that good night». On the morning after her surprising and unanticipated defeat at the hands of Republican Party upstart Donald Trump, Mrs. Clinton and her husband, former President Bill Clinton, entered the ball room of the art-deco New Yorker hotel inmidtown Manhattan and were both adorned in purple attire. The press immediately noticed the color and asked what it represented. Clinton spokespeople claimed it was to represent the coming together of Democratic «Blue America» and Republican «Red America» into a united purple blend. This statement was a complete ruse as is known by citizens of countries targeted in the past by the vile political operations of international hedge fund tycoon George Soros.

The Clintons, who both have received millions of dollars in campaign contributions and Clinton Foundation donations from Soros, were, in fact, helping to launch Soros’s «Purple Revolution» in America.

The Purple Revolution will resist all efforts by the Trump administration to push back against the globalist policies of the Clintons and soon-to-be ex-President Barack Obama. The Purple Revolution will also seek to make the Trump administration a short one through Soros-style street protests and political disruption.

It is doubtful that President Trump’s aides will advise the new president to carry out a diversionary criminal investigation of Mrs. Clinton’s private email servers and other issues related to the activities of the Clinton Foundation, especially when the nation faces so many other pressing issues, including jobs, immigration, and health care. However, House Oversight and Government Reform Committee Chairman Jason Chaffetz said he will continue hearings in the Republican-controlled Congress on Hillary Clinton, the Clinton Foundation, and Mrs. Clinton’s aide Huma Abedin. President Trump should not allow himself to be distracted by these efforts. Chaffetz was not one of Trump’s most loyal supporters.America’s globalists and interventionists are already pushing the meme that because so many establishment and entrenched national security and military «experts» opposed Trump’s candidacy, Trump is «required» to call on them to join his administration because there are not enough such «experts» among Trump’s inner circle of advisers.

Discredited neo-conservatives from George W. Bush’s White House, such as Iraq war co-conspirator Stephen Hadley, are being mentioned as someone Trump should have join his National Security Council and other senior positions. George H. W. Bush’s Secretary of State James Baker, a die-hard Bush loyalist, is also being proffered as a member of Trump’s White House team. There is absolutely no reason for Trump to seek the advice from old Republican fossils like Baker, Hadley, former Secretaries of State Rice and Powell, the lunatic former U.S. ambassador to the United Nations John Bolton, and others.

There are plenty of Trump supporters who have a wealth of experience in foreign and national security matters, including those of African, Haitian, Hispanic, and Arab descent and who are not neocons, who can fill Trump’s senior- and middle-level positions.Trump must distance himself from sudden well-wishing neocons, adventurists, militarists, and interventionists and not permit them to infest his administration. If Mrs. Clinton had won the presidency, an article on the incoming administration would have read as follows:«Based on the militarism and foreign adventurism of her term as Secretary of State and her husband Bill Clinton’s two terms as president, the world is in store for major American military aggression on multiple fronts around the world. President-elect Hillary Clinton has made no secret of her desire to confront Russia militarily, diplomatically, and economically in the Middle East, on Russia’s very doorstep in eastern Europe, and even within the borders of the Russian Federation. Mrs. Clinton has dusted off the long-discredited ‘containment’ policy ushered into effect by Professor George F. Kennan in the aftermath of World War. Mrs. Clinton’s administration will likely promote the most strident neo-Cold Warriors of the Barack Obama administration, including Assistant Secretary of State for European and Eurasian Affairs Victoria Nuland, a personal favorite of Clinton»

.President-elect Trump cannot afford to permit those who are in the same web as Nuland, Hadley, Bolton, and others to join his administration where they would metastasize like an aggressive form of cancer. These individuals would not carry out Trump’s policies but seek to continue to damage America’s relations with Russia, China, Iran, Cuba, and other nations

.Not only must Trump have to deal with Republican neocons trying to worm their way into his administration, but he must deal with the attempt by Soros to disrupt his presidency and the United States with a Purple Revolution

No sooner had Trump been declared the 45th president of the United States, Soros-funded political operations launched their activities to disrupt Trump during Obama’s lame-duck period and thereafter. The swiftness of the Purple Revolution is reminiscent of the speed at which protesters hit the streets of Kiev, the Ukrainian capital, in two Orange

Revolutions sponsored by Soros, one in 2004 and the other, ten years later, in 2014.As the Clintons were embracing purple in New York, street demonstrations, some violent, all coordinated by the Soros-funded Moveon.org and «Black Lives Matter», broke out in New York, Los Angeles, Chicago, Oakland, Nashville, Cleveland, Washington, Austin, Seattle, Philadelphia, Richmond, St. Paul, Kansas City, Omaha, San Francisco, and some 200 other cities across the United States.

The Soros-financed Russian singing group «Pussy Riot» released on YouTube an anti-Trump music video titled «Make America Great Again». The video went «viral» on the Internet. The video, which is profane and filled with violent acts, portrays a dystopian Trump presidency. Following the George Soros/Gene Sharp script to a tee, Pussy Riot member Nadya Tolokonnikova called for anti-Trump Americans to turn their anger into art, particularly music and visual art.

The use of political graffiti is a popular Sharp tactic. The street protests and anti-Trump music and art were the first phase of Soros’s Purple Revolution in America.President-elect Trump is facing a two-pronged attack by his opponents

. One, led by entrenched neo-con bureaucrats, including former Central Intelligence Agency and National Security Agency director Michael Hayden, former Homeland Security Secretary Michael Chertoff, and Bush family loyalists are seeking to call the shots on who Trump appoints to senior national security, intelligence, foreign policy, and defense positions in his administration. These neo-Cold Warriors are trying to convince Trump that he must maintain the Obama aggressiveness and militancy toward Russia, China, Iran, Venezuela, Cuba, and other countries.

The second front arrayed against Trump is from Soros-funded political groups and media. This second line of attack is a propaganda war, utilizing hundreds of anti-Trump newspapers, web sites, and broadcasters, that will seek to undermine public confidence in the Trump administration from its outset.One of Trump’s political advertisements, released just prior to Election Day, stated that George Soros, Federal Reserve chair Janet Yellen, and Goldman Sachs chief executive officer Lloyd Blankfein, are all part of «a global power structure that is responsible for the economic decisions that have robbed our working class, stripped our country of its wealth and put that money into the pockets of a handful of large corporations and political entities».

Soros and his minions immediately and ridiculously attacked the ad as «anti-Semitic». President Trump should be on guard against those who his campaign called out in the ad and their colleagues. Soros’s son, Alexander Soros, called on Trump’s daughter, Ivanka, and her husband Jared Kushner, to publicly disavow Trump.

Soros’s tactics not only seek to split apart nations but also families. Trump must be on guard against the current and future machinations of George Soros, including his Purple Revolution.

Περισσότερα
ggeorgan
Μέλος
#16

@ΚΙΚΕΡΩΝ ἢ Τσῶρτσιλ ἢ Δελαπατρίδης ἢ καπετὰν Τρομάρας

Κλασσικὴ τακτικὴ κενολόγου ἀπεραντολογίας, Ὅπως τὴν ἐδίδασκε ἡ ΚΝΕ στὰ φοιτητικὰ ἀμφιθέατρα τῆς δεκαετίας μετὰ τὴν μεταπολίτευση. Εἶσθε τελείως ἐκτὸς χρόνου. Πιθανῶς θέλετε νὰ ἀποδείξετε ὅτι ὅλοι οἱ φιλελεύθεροι εἶναι ἐξ ἴσου φανατικοὶ καὶ ὀλιγόνοες ὅπως οἱ κομμουνιστές. Ἡ ἀλήθεια εἶναι ὅτι ἡ κενολόγος φλυαρία πνίγει καὶ ὅσα, ἐνδεχομένως ὀρθά, θὰ μποροῦσατε, ἴσως, νὰ πῆτε. Σᾶς προδίδει ἡ φλυαρία, διότι ἀποδεικνυει ὅτι δὲν εἶσθε φιλελεύθερος.

Περισσότερα
ΚΙΚΕΡΩΝ
Μέλος
#17

χα χα χα !! Σπουδαίο επιχείρημα κουνημένη αχλαδιά ! χα χα χα

Αν τολμάς γραφικέ γεροξεκούτη φέρε έστω μισό επιχείρημα η πραγματικό γεγονός να αντικρουσεις τα πραγματικά περιστατικά και τις θέσεις που αναφέρονται να γελάσουμε με την ασχετοσύνη σου !

Ου γαρ μόνον έρχεται το γήρας κι άμα είσαι και κουνιστή αχλαδιά μαζί βράσε όρυζα !

Η δική σου απώλεια ικανότητας κατανόησης κειμένου και γεγονότων δεν λέγεται ....απεραντολογία κολλημένε γεροξεκούτη. Στην περίπτωση σου Αλτζχάιμερ λέγεται !!! χα χα χα χα Περαστικά !

ΥΓ Σκέψου να χρειαζόταν να αποκτήσει κανείς ....πιστοποιητικό φιλελεύθερων φρονημάτων απο ένα κολλημένο προπολεμικό βασιλόφρονα που χει μείνει στο ΨΩΜΙ ΚΙ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΩΤΣΟ ΒΑΣΙΛΙΑ και ελεεινολογεί διαρκώς υβρίζοντας τον ....φιλελεύθερο εθνάρχη Ελ Βενιζέλο ??

χα χα χα χα !'ΤΟ ΧΑΣΕΣ ΓΕΡΟ ! ΡΕΖΙΛΙ ΠΑΛΙ ΕΓΙΝΕΣ ! ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ !!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΓΚΑΦΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΦΤΕΙΣ !

Πάντα τέτοια να μας διασκεδάζεις !!! χα χα χα χα !


Περισσότερα
Vas_Pap
Μέλος
#18

Απλα μαστουρωμενος φορτοεκφορτωτης λαχαναγορας ενδεδυμενος με τον μανδυα του φιλευλεθερου ή η αποθεωση της χυδαιοτητας

Περισσότερα
ΚΙΚΕΡΩΝ
Μέλος
#19

....είπες όταν αντίκρυσες την μαστουρωμένη σκατόφατσα σου στον καθρέφτη ! Χαιρετισματα στον παππού σούργελο ! χα χα χα χα χα !

Περισσότερα
ΚΙΚΕΡΩΝ
Μέλος
#20

Γιατί δεν βγαίνει και κρύβεται πίσω απο τα φουστάνια σου Βασιλάκη Καίλα ?? Μην μας πάθει τίποτα απο την πίεση και τον χάσουμε απο πελάτη ! Μπουχα χα χα χα χα

ΥΓ Τόση απρόκλητη επίθεση και λάσπη δεν έπεσε εναντίον μου ούτε απο τα 500 συριζοτρόλ της κουμουνδούρου με τα 2000 νικ μιας χρήσης ! Μπράβο συντονισμός κι αυτοθυσία ο ένας για τον άλλον ? Να ζήσετε καλά στέφανα καλούς απογόνους να σας χαίρεται η Κουμουνδούρου που κάνετε και τζάμπα τημ βρωμοδουλειά ! Σουργελα ! χα χα χα !

Περισσότερα
ΚΙΚΕΡΩΝ
Μέλος
#21

Παπού ζεις ? Ελα στο φόρουμ μωρή λουλού ! Μην κρύβεσαι πίσω απο τα φουστάνια του Βασιλάκη ! Ελα βρε χ@στη που βρήκες να πουλήσεις μαγκιά απο το πουθενά και να κρυφτείς σαν ...βασιλικός Ρουβίκωνας !! χα χα χα χα !

Ελα να κλάψεις στην αγκαλιά του αγαπημένου σου Βασιλάκη σαν ταιριαστό ζευγαράκι για την ....χυδαιότητα την ....ακρότητα και τον ....φανατισμό που ...καταδικάζεις μετά βδελυγμίας αφού όμως πρώτα σαν καλή αδερφή ψυχή έριξες την λάσπη σου απρόκλητα χωρίς να έχει ασχοληθεί κανείς μαζί σου !

Σε πονάνε ακόμα εκείνες οι πληγές απο παλιά όταν δεν ήξερες να απαντήσεις στα Μικρασιατικά ? Τηλιο φασκόμηλο επίδεσμος και περαστικά !! χα χα χα ! Και προσοχή στα ....ξινά εε ! Μπουχα χα χα χα χα!

Περισσότερα
ΚΙΚΕΡΩΝ
Μέλος
#22

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ !

Αποστάσεις Αντώναρου από ΝΔ για την ταυτότητα φύλου«Προφάσεις εν αμαρτίαις» χαρακτήρισε εν μέσω πλην σαφώς τη στάση της Νέας Δημοκρατίας στο επίμαχο νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Ευάγγελος Αντώναρος

.antwnaros.jpgFacebookTwitter«Το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να καθορίζει τις λεπτομέρειες της ζωης του είναι απόλυτο και αδιαπραγματευτο» τόνισε με ανάρτησή του στο facebook.

ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΤΟ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ !! ΟΥΤΕ Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ να τανε !! Αβάντι λουγκρες και λουγκρόπουλα αβάντι πόπολο κουνιστό !! χαχαχαχα!

Περισσότερα
Κάντε είσοδο για να σχολιάσετε