LIBERALL
THINK TANKST
FORUMF
ΥΓΕΙΑY
ARTNEWSA
Κυριακή 18/03/18
2ος χρόνος, ημέρα 868η

Επιστροφή στο forum Φιλελεύθερο forum forum@liberal.gr

Διαχειριστές: Μπάμπης Εγγλέζος Πρόεδρος ΣΕΔ & Νίκος Οικονομόπουλος Αντιπρόεδρος ΣΕΔ

parabaths
Μέλος

Ευ. Βενιζέλος: Ο κ. Πολάκης είναι μια κινητή πρόκληση για τους δημοκρατικούς θεσμούς

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Σχολιάζοντας τη στάση του κ. Πολάκη, ο κ. Βενιζέλος δήλωσε πως ο αναπληρωτής υπουργός υγείας είναι μια κινητή πρόκληση για τους κοινοβουλευτικούς και δημοκρατικούς θεσμούς.

Ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε και στη στάση του Πρωθυπουργού να στοχοποιήσει μια δημοσιογράφο, την κ. Ευαγγελία Τσικρικά, τονίζοντας πως δεν έχει αίσθηση του μέτρου και καμία αντοχή να δεχθεί κριτική.

Εστιάζοντας στην παρουσία του κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ, ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός: «Ο κ. Τσίπρας ήταν προσβλητικός για τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού».

Ξεκαθάρισε πως το ζήτημα δεν είναι τα Μέσα Ενημέρωσης αλλά οι θεσμοί, η δημοκρατία και το κράτος δικαίου.

Για τις προσπάθειες συγκρότησης ενός ενιαίου κεντροαριστερού πολιτικού χώρου, υποστήριξε πως η συζήτηση για το ποιο πρόσωπο θα ηγηθεί και για τα οργανωτικά σχήματα είναι δευτερεύουσας σημασίας ενώ πρόσθεσε πως αυτό που προέχει είναι μια εθνική στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος.

Περισσότερα
parabaths
Μέλος
#1
Το σχόλιο έχει διαγραφεί
Περισσότερα
madprof
Μέλος
#2

Έχει το θράσος ο ηθικός και πολιτικός αυτουργός της χρεοκοπίας να μας απευθύνεται και να μας "νουθετεί" ! Δεν πρέπει να είναι στα λογικά του, ο συνανθύπατος της "δημοκρατίας" του Σαλό !!

Περισσότερα
ccr
ccr
Μέλος
#3

Parabaths, μπράβο σου που τολμάς και τα λες. Υπήρχαν και τότε, εκείνα τα χρόνια, άνθρωποι που λέγαν τα κακώς κείμενα και είχαν προτάσεις - γιατί λένε οι ξύπνιοι, που οδηγούν Πόρσε, οτι "προτάσεις θέλουμε όχι μόνο κριτική - για να μην πέσουμε στα βράχια ( μεταξύ αυτών - τον έχω αναφέρει πολλές φορές, αλλά το αξίζει - κάποιος Καββαθάς Κώστας, ή ο κ. Γ. Μαρίνος στον "Οικονομικό" ). Όλοι αυτοί μπήκαν στο περιθώριο ή χαντακώθηκαν. Δυστυχώς (για μας). Κι όποιος θέλει, μπορεί στο Ιντερνέτι να διαβάσει για τις μηχανές Σ.Μαλκότση και την ιστορία αυτού του ανθρώπου. Είναι άκρως διδακτική και "Ελληνική". Αυτό είναι το Θέμα : ποιά εμπόδια πρέπει να πηδάνε κάθε φορά, αυτοί που μας κυβερνάνε και ΘΕΛΟΥΝ να κάνουν κάτι γιά τον τόπο τους και τους συνέλληνες (ωραία λέξη...) και δεν μπορούν. Είπε κι ο ΑΡΚΑΣ : Είναι καλό οι ηγέτες (μας) να βγαίνουν απ' τα σπλάχνα του λαού, αρκεί να μην έχουν σχέση με το...παχύ έντερο !

Περισσότερα
parabaths
Μέλος
#4
Το σχόλιο έχει διαγραφεί
Περισσότερα
madprof
Μέλος
#5

Ο Εξοστρακισμός δεν πρέπει πρωτίστως να εφαρμοστεί, άμεσα, στους υπεύθυνους-υπαίτιους :

Α)(Σημίτη, Βενιζέλο, Παπαντωνίου, Άκη, Παπανδρέου) της χρηματιστηριακής λεηλασίας που υπήρξε η αφορμή αποβιομηχάνισης της χώρας ;;

Β) Καραμανλή, Αλογοσκούφη και λοιπούς κρετίνους της τραγωδίας της χρεοκοπίας και της βίαιης πληβειοποίησης εκ. πολιτών ;;

Γ) Σαμαρά, Παπασταύρου και συνεργάτες για τις εκποιήσεις του ΟΠΑΠ, των 27 ακινήτων του δημοσίου, του Ελληνικού, των αεροδρομίων και των υπολοίποων εκποιήσεων μέσω ΤΑΙΠΕΔ ;;

Είναι άσχετο το ότι οι εκπρόσωποι των δανειστών απαιτούν την πλήρη εφαρμογή των εκποιήσεων που υπέγραψαν οι ΣαμαροΠαπασταυροΒενιζελοΛισταρχοΚατσαπλιάδες ;;

Περισσότερα
parabaths
Μέλος
#6
Το σχόλιο έχει διαγραφεί
Περισσότερα
Κάντε είσοδο για να σχολιάσετε